Lediga jobb som Projektledare: kultur, media, film i Uppsala

Se lediga jobb som Projektledare: kultur, media, film i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Uppsala Basket söker projektledare för event

Uppsala Basket söker projektledare för event Vill du vara med på vår utvecklingsresa? Vi söker nu dig som vill vara med i vår växande verksamhet, som operativ projektledare är du med och startar, driver och utvecklar Uppsala Baskets olika event. Du kommer ansvara för att: • Starta och driva större ungdomsturnering i Uppsala. • Utveckla föreningens framgångsrika och växande lägerverksamhet, för såväl bredd som elit. • Driva och utveckla våra övriga event ... Visa mer
Uppsala Basket söker projektledare för event
Vill du vara med på vår utvecklingsresa?
Vi söker nu dig som vill vara med i vår växande verksamhet, som operativ projektledare är du med och startar, driver och utvecklar Uppsala Baskets olika event.
Du kommer ansvara för att:
• Starta och driva större ungdomsturnering i Uppsala.
• Utveckla föreningens framgångsrika och växande lägerverksamhet, för såväl bredd som elit.
• Driva och utveckla våra övriga event (USM Final Four, landskamper, 3x3-turneringar etc).
• Utveckla elitlagens matcharrangemang.
• Säkerställa bra kommunikation och samarbete med våra partners, medlemmar, föräldrar, spelare och ledare samt kommunala och nationella aktörer.
Vi är ett energifyllt kansli bestående av fyra medarbetare som arbetar nära tillsammans. Du rapporterar till Uppsala Baskets klubbchef.
Kvalifikationer:
Erfarenhet av liknande arbete med projektledning, eget driv och initiativkraft samt god kommunikativ förmåga är viktiga egenskaper hos den vi söker. Du är van att arbeta affärsmässigt och har erfarenhet av ekonomiskt ansvar och budgetarbete. För dig är det inga problem att få med dig befintliga och nya personer på den utvecklingsresa vi befinner oss på.
Du talar och skriver väl på svenska och engelska och är van att arbeta med Office-paketet.
För att lyckas i rollen behöver du se dig som en del av helheten och ha lätt för att samarbeta och arbeta systematiskt och välplanerat.


Anställningsform:
Tjänsten är 100% av heltid.
I samband med anställning kommer vi att kräva ett begränsat registerutdrag från polisen.
Arbetstid är delvis kvällstid och helger och kräver flexibilitet.


Frågor och ansökan:
Har du frågor är du välkommen att kontakta vår klubbchef Mathias Rutegård på 072-1960020.
Du ansöker om tjänsten genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]
Sista ansökningsdag 22 december. Tillträde enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om Uppsala Basket:
Uppsala Basket grundades 1960 och är idag en av Sveriges största basketklubbar vad gäller antalet utövare. Vi har drygt 65 lag från knattelag till elitlag. Bredden är viktig för oss för utan bredd ingen elit, och utan elit ingen bredd. Socialt engagemang är centralt för oss, vi vill göra Uppsala till en bättre stad för alla och vi använder aktivt vår sport till att öka jämställdheten och integrationen, skapa nya band mellan människor samt såklart förbättra folkhälsan. Vi vill bedriva verksamhet på och utanför basketplanen som är långsiktigt hållbar, jämställd, tillgänglig, trygg och välkomnande för alla, överallt.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Engelsktalande Projektkoordiator (Point Support Scheduler)

Nu söker vi en engelsktalande "Projektkoordinator med schemaläggningsansvar" som ska hjälpa vår kund med att assistera, underlätta och supportera deras Europeiska fältserviceteam. Din engelska arbetstitel är Point Support Scheduler. Vår kund är ett Internationellt, börsnoterat företag med verksamhet inom bla läkemedelsutveckling och analytisk testning. Arbetsbeskrivning Dina huvudsakliga uppgifter är att tillsammans med företagets kunder och det europeisk... Visa mer
Nu söker vi en engelsktalande "Projektkoordinator med schemaläggningsansvar" som ska hjälpa vår kund med att assistera, underlätta och supportera deras Europeiska fältserviceteam. Din engelska arbetstitel är Point Support Scheduler. Vår kund är ett Internationellt, börsnoterat företag med verksamhet inom bla läkemedelsutveckling och analytisk testning.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga uppgifter är att tillsammans med företagets kunder och det europeiska serviceteamet (10 fältserviceingenjörer) administrera, koordinera och hantera back-Office funktioner samt sköta schemaläggning för fältserviceteamet. Du kommer att ha ett nära samarbete med olika funktioner och avdelningar inom företaget - Inside Sales, Technical support, Field Service, Sales and Finance.
I dina arbetsuppgifter ingår även att:

• Svara på inkommande förfrågningar via e-post och telefon
• Stänga arbetsorderna och fakturera kunder
• Hantera och lösa eventuella reklamationsärenden

Du kommer att vara placerad hos vår kund som har sina lokaler i centrala delarna av Uppsala. Tjänsten är på heltid.

Tjänsten som Point Support Scheduler är ett konsultuppdrag med start snarast möjligt. Uppdraget är långsiktigt och beräknas pågå minst 1 år. Goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om dig
I din roll krävs att du är kommunikativ och har ett strukturerat arbetssätt, är noggrann och har ett öga för detaljer. Du är duktig på att hantera ett ständigt flöde av ärenden och arbetsuppgifter samtidigt som du snabbt kan prioritera och fatta beslut hur inkommande ärenden ska lösas och fördelas.

Krav för tjänsten

• Flytande engelska i tal och skrift (meriterande om du har kunskap i något av språken Tyska, Spanska, Franska, Italienska)
• Mycket god organisations- och problemlösningsförmåga.
• Du har lätt att fatta beslut och prioritera ditt arbete
• Mycket god datorvana
• Kemisk eller teknisk bakgrund är meriterande.

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Uppsala, Adecco, Point Support Scheduler, Adminstration, Projektkoordinator, Projektadministration Visa mindre

Projektledare för historiskt centrum

Avdelningen Konst och kulturarv, Uppsala slott Vill du bygga upp ett helt nytt besöksmål och kulturverksamhet? Uppsala historiskt centrum på Uppsala slott ska bli ett attraktivt och spännande besöksmål där slottets och stadens historia berättas för allmänheten. Låter det intressant? Sök jobbet redan idag! Kulturnämnden har gett kulturförvaltningen i uppdrag att etablera ett historiskt centrum på Uppsala slott. Med hjälp av utställningar, digitala tekni... Visa mer
Avdelningen Konst och kulturarv, Uppsala slott

Vill du bygga upp ett helt nytt besöksmål och kulturverksamhet? Uppsala historiskt centrum på Uppsala slott ska bli ett attraktivt och spännande besöksmål där slottets och stadens historia berättas för allmänheten. Låter det intressant? Sök jobbet redan idag!

Kulturnämnden har gett kulturförvaltningen i uppdrag att etablera ett historiskt centrum på Uppsala slott. Med hjälp av utställningar, digitala tekniker, visningar och programverksamhet ska slottets och stadens historia göras tillgänglig för alla som bor i, verkar i och besöker Uppsala. Uppbyggnaden ska ske i samverkan med andra kulturarvsinstitutioner och -organisationer samt näringsliv i Uppsala. Uppsalas historiska centrum ska utvecklas i etapper från 2022 till 2024.

Uppdraget är i projektform fram till 2024. Efter uppdraget finns möjligheter till andra projektuppdrag eller fortsättning inom Uppsala historiskt centrum.

Här kan du läsa mer om verksamheten (https://www.uppsala.se/kampanjsidor/historiskt-centrum/)

Ditt uppdrag
Som projektledare för historiskt centrum har du huvudansvar för att utveckla konceptet och etablera verksamheten på Uppsala slott. Du har ansvar för projektets ekonomi, tidplan, kommunikation och projektmedarbetare samt svarar för att uppsatta mål och syften med etableringen kan nås. Utvecklingen av historiskt centrum drivs som projekt fram till och med 2024, för att därefter drivas i förvaltning vid löpande drift.

I arbetet ingår att ta initiativ till delprojekt och insatser som bedöms relevanta och som bidrar till att historiskt centrum kan öppna för allmänheten. Du leder projektmedarbetare, konsulter och entreprenörer.

I uppdraget ingår även att:

• utveckla finansiering och ekonomisk samverkan genom till exempel sponsring och samarbeten
• förankra och samverka projektet med externa och interna parter
• representera och marknadsföra projektet i förekommande sammanhang.

Din bakgrund
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom kulturhistoriska ämnena , arkitekturhistoria eller stadsbyggnadshistoria, och/eller museologi och/eller förmedling/pedagogik. Har du utbildning inom projektledning eller kommunikation ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har erfarenhet av arbete som projektledare eller projektmedarbetare i större utställningsprojekt, eller på museum. Det är en fördel om du har erfarenhet av att leda större projekt, utveckling inom digitala förmedlingstekniker samt arbete inom statlig myndighet eller kommun.

För att lyckas i arbetet behöver du ha mycket goda kunskaper om modern utställningspedagogik och -teknik samt goda kunskaper om lagstiftningen som reglerar offentlig verksamhet. Utöver detta behöver du även ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare förstår du ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans.

Jobbet passar dig som har en god ledarskapsförmåga. Sist men inte minst tar du ansvar, initiativ och driver ditt arbete framåt för att nå resultat.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Helena Westin, avdelningschef Konst och kulturarv 018-727 09 86.

Fackliga företrädare:
DIK, Anna-Lotta Jadinge, 018-727 60 43
Vision, Denise Fjellner, 018-727 88 36.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kulturförvaltningen. Förvaltningen ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturnämndens ansvarsområde och merparten av kommunens kulturverksamhet samt verksamhet för barn och unga. Förvaltningen handlägger också stöd och stipendier till det fria kulturlivet, studieförbund och föreningslivet i Uppsala kommun. Förvaltningen består av fem avdelningar: Kulturförvaltningens stab, Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Uppsala konst och kulturarv samt Uppsala kulturskola.
Avdelningen Konst och kulturarv inrymmer enheterna Biotopia/Naturskolan, Reginateatern, Offentlig konst och Uppsala konstmuseum.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se/kommun-och-politik/organisation/forvaltningar/kulturforvaltningen/?selectedyear=)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Projektledare filmproduktion

Efterfrågan på rörligt innehåll ökar hela tiden och därför söker vi nu en Projektledare som kommer att jobba dedikerat med projekt inom filmproduktion. Vill du jobba med ett team bestående av grymt duktiga specialister med en bra gemenskap där all känner stolthet över genomförda projekt kan du vara den vi söker! Som projektledare är det du som håller ihop projektet. Du hanterar kundkontakt, samordnar och fördelar arbetsinsatserna. I teamet ingår ett gäng d... Visa mer
Efterfrågan på rörligt innehåll ökar hela tiden och därför söker vi nu en Projektledare som kommer att jobba dedikerat med projekt inom filmproduktion. Vill du jobba med ett team bestående av grymt duktiga specialister med en bra gemenskap där all känner stolthet över genomförda projekt kan du vara den vi söker!
Som projektledare är det du som håller ihop projektet. Du hanterar kundkontakt, samordnar och fördelar arbetsinsatserna. I teamet ingår ett gäng duktiga kreativa filmskapare men det är du som ansvarar för att det faktiskt blir en slutprodukt och att den levereras i tid och inom budget. Till din hjälp har du projektets producent som du jobbar nära.
Vi jobbar med både internationella kunder och starka varumärken som tex Svenska Kyrkan, Uppsala Universitet och stora företag inom Life Science området vilket naturligtvis ger stor variation på projekten. På Phosworks blir vi glada när vi tillsammans kan göra större skillnad för samhället genom vårt jobb än vad vi har möjlighet att göra som individer.
Vi är förstås också väldigt stolta över kvaliteten på våra produktioner och har genom åren vunnit många filmpriser, däribland TV-priset Kristallen.
Om dig
Vi tror att du har mångårig erfarenhet av projektledning och då förstås gärna inom film eller TV-produktion. Många av våra uppdragsgivare finns inom life science området så har du på något vis jobbat mot eller inom det området är det meriterande. Du talar och skriver engelska flytande.
Som person är du naturligtvis strukturerad, du drivs av att ta projekt i mål. Du har även en affärsmässighet och tycker om den delen av samarbetet med kund.
I tidigare arbeten har du jobbat med många projekt parallellt och tycker det är stimulerande att få allt att gå ihop, glada kollegor, glad kund, bra ekonomi.
Bra att veta
Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning. När du jobbar från kontoret sitter du i våra fina lokaler på Uppsala Slott men stora möjligheter till distansarbete finns.
Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan tillsättas redan innan sista ansökan.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Engelska tal & skrift
Svenska tal & skrift
Projektledarerfarenhet

Meriterande
Life science
Filmproduktion

Om arbetsgivaren
Phosworks är i dag en av Sveriges ledande digitala byråer med c:a 40 anställda. Vi utvecklar prisvinnande produktioner och tar fram digitala lösningar få andra i världen klarar av. Genom att kombinera kompetenser inom strategi, rörlig media, design och teknik skapar vi dagligen affärsdrivande kommunikationsstrategier och digitala lösningar inom film och webb för ledande varumärken, exempelvis för Fujifilm DB, Cytiva, Electronic Arts, ATG, Uppsala Universitet, Shimano, och Svenska kyrkan. Vill du bli en av oss? Visa mindre

English speaking Point Support Scheduler

English speaking service admin assistant (Point Support Scheduler) with scheduling responsibilities for our European field service team, based at our HQ in Uppsala. Job description Your principal duties are to interface with our customers and our European service team of 10 field service engineers to manage our dispatch and back-office support functions in a timely manner. You will collaborate closely with our colleagues in Inside sales, technical support... Visa mer
English speaking service admin assistant (Point Support Scheduler) with scheduling responsibilities for our European field service team, based at our HQ in Uppsala.

Job description
Your principal duties are to interface with our customers and our European service team of 10 field service engineers to manage our dispatch and back-office support functions in a timely manner. You will collaborate closely with our colleagues in Inside sales, technical support, Field Service, Sales and Finance.

This position is as a consultant. You will be hired by Adecco Sweden AB. The assigment will start as soon as possible and will last approximately 1 year with a possible extension.

Location: Uppsala

This is a full-time position

Job duties
As service coordinator you need to be communicative and structured in your approach, manage a constant flow of errands, take decisions, and distribute assignments.

Main daily task:
Respond in a timely manner to incoming inquires and requests from our customers by mail and phone.
Set strategy, Organize, and manage daily operations of; remote technical support, Service sales, dispatch of field activities, inhouse repairs and service administration of our databases.
Close work orders and invoice customers.
Handle back-office administration of installed base and keep our asset management system updated.
Handle and resolve customer complaints.

Requirements

Ease in communication and understanding customer needs.
Organizing skills, see solutions and opportunities.
Ease in taking decisions and prioritizing workload.
Experience with computers and software.
English, second language EU language advantage (German, Spain, French, Italian)
Chemical or technical background is advantageous.

We believe you are energetic and able to communicate with a diverse group of customers and colleagues. You are thorough, structured, and have an eye for details.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Uppsala, Adecco, Point Support Scheduler, Adminstration, Projektkoordinator, Projektadministration Visa mindre

Projektledare filmproduktion

Efterfrågan på rörligt innehåll ökar hela tiden och därför söker vi nu en Projektledare som kommer att jobba dedikerat med projekt inom filmproduktion. Vill du jobba med ett team bestående av grymt duktiga specialister med en bra gemenskap där all känner stolthet över genomförda projekt kan du vara den vi söker! Som projektledare är det du som håller ihop projektet. Du hanterar kundkontakt, samordnar och fördelar arbetsinsatserna. I teamet ingår ett gäng d... Visa mer
Efterfrågan på rörligt innehåll ökar hela tiden och därför söker vi nu en Projektledare som kommer att jobba dedikerat med projekt inom filmproduktion. Vill du jobba med ett team bestående av grymt duktiga specialister med en bra gemenskap där all känner stolthet över genomförda projekt kan du vara den vi söker!
Som projektledare är det du som håller ihop projektet. Du hanterar kundkontakt, samordnar och fördelar arbetsinsatserna. I teamet ingår ett gäng duktiga kreativa filmskapare men det är du som ansvarar för att det faktiskt blir en slutprodukt och att den levereras i tid och inom budget. Till din hjälp har du projektets producent som du jobbar nära.
Vi jobbar med både internationella kunder och starka varumärken som tex Svenska Kyrkan, Uppsala Universitet och stora företag inom Life Science området vilket naturligtvis ger stor variation på projekten. På Phosworks blir vi glada när vi tillsammans kan göra större skillnad för samhället genom vårt jobb än vad vi har möjlighet att göra som individer.
Vi är förstås också väldigt stolta över kvaliteten på våra produktioner och har genom åren vunnit många filmpriser, däribland TV-priset Kristallen.
Om dig
Vi tror att du har mångårig erfarenhet av projektledning och då förstås gärna inom film eller TV-produktion. Många av våra uppdragsgivare finns inom life science området så har du på något vis jobbat mot eller inom det området är det meriterande. Du talar och skriver engelska flytande.
Som person är du naturligtvis strukturerad, du drivs av att ta projekt i mål. Du har även en affärsmässighet och tycker om den delen av samarbetet med kund.
I tidigare arbeten har du jobbat med många projekt parallellt och tycker det är stimulerande att få allt att gå ihop, glada kollegor, glad kund, bra ekonomi.
Bra att veta
Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning. När du jobbar från kontoret sitter du i våra fina lokaler på Uppsala Slott men stora möjligheter till distansarbete finns.
Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan tillsättas redan innan sista ansökan.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Engelska tal & skrift
Svenska tal & skrift
Projektledarerfarenhet

Meriterande
Life science
Filmproduktion

Om arbetsgivaren
Phosworks är i dag en av Sveriges ledande digitala byråer med c:a 40 anställda. Vi utvecklar prisvinnande produktioner och tar fram digitala lösningar få andra i världen klarar av. Genom att kombinera kompetenser inom strategi, rörlig media, design och teknik skapar vi dagligen affärsdrivande kommunikationsstrategier och digitala lösningar inom film och webb för ledande varumärken, exempelvis för Fujifilm DB, Cytiva, Electronic Arts, ATG, Uppsala Universitet, Shimano, och Svenska kyrkan. Vill du bli en av oss? Visa mindre

Projektledare för uppdragsutbildning med placering på (FBA)

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kr... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.
Institutionen för pedagogik, didaktik och utbildningsstudier (EDU) bedriver forskning, forskarutbildning och grundutbildning inom pedagogik, didaktik och utbildningssociologi.

EDU medverkar bland annat i lärarprogram och programmet med inriktning mot personal- och arbetslivsfrågor. Vid EDU finns också flera masterprogram. EDU har drygt 260 anställda, lärare/forskare, doktorander och administratörer. Mer information om institutionens verksamhet hittar du på http://www.edu.uu.se.

Arbetsuppgifter: Projektledare för uppdrags- och grundutbildning vid Institutionen för pedagogik, didaktik och utbildningsstudier, företrädesvis på Fortbildningsavdelningen för skolans internationalisering. Ledning och planering av uppdrags- och grundutbildning samt kursledning och undervisning på uppdrags-, förskollärar- och lärarutbildning. Ledningsuppgifter i form av arbetsledning av såväl administrativ som lärarpersonal.

Kvalifikationskrav: Filosofie doktorsexamen med ett avhandlingsämne inom området moderna språk. Ämneslärarexamen – inklusive lärarlegitimation – inom moderna språk (i franska, spanska eller tyska) och i svenska. Erfarenhet av utbildningsledningsuppdrag på universitetsnivå samt av medverkan i fortbildning av lärare inom området moderna språk. Krav är också en högskolepedagogisk utbildning eller motsvarande. Särskild vikt kommer att fästas vid den sökandes dokumenterade flexibilitet, organisations- och ledningsförmåga, samt initiativ- och samarbetsförmåga.

Den sökande kommer att väljas som efter en kvalitativ helhetsbedömning av kompetens och skicklighet bedöms ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla aktuella arbetsuppgifter samt bidra till en positiv utveckling av verksamheten. Samtliga meriter ska vara dokumenterade, så att både kvalitet och omfattning kan bedömas.

Föräldraledighet, deltidsarbete på grund av vård av barn, fackligt uppdrag, militärtjänst eller liknande beaktas som arbetslivserfarenhet och bör anges i meritförteckningen.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: 2019-10-01 eller efter överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: Prefekt Henrik Edgren, e-post [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 27 juni 2019, UFV-PA 2019/1862

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Projektledare

Inspot är en digital intäktsbyrå i stark tillväxt. Våra tjänster inom digital kommunikation är starkt efterfrågade på marknaden och vi behöver därför utöka vårt framgångsrika team med fler drivna medarbetare. Just nu söker vi en strukturerad och driven projektledare som gärna har ett kreativt sinne till kontoret i Uppsala. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! I rollen som projektledare hos Inspot arbetar du med analys... Visa mer
Inspot är en digital intäktsbyrå i stark tillväxt. Våra tjänster inom digital kommunikation är starkt efterfrågade på marknaden och vi behöver därför utöka vårt framgångsrika team med fler drivna medarbetare. Just nu söker vi en strukturerad och driven projektledare som gärna har ett kreativt sinne till kontoret i Uppsala. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!
I rollen som projektledare hos Inspot arbetar du med analys av investeringsbehov och utarbetar planer för dina kunders medieinvesteringar för att nå framgångsrika resultat tillsammans med specialister. Du är den sammanhållande länken mellan kunden och dina övriga kollegor, som arbetar med allt ifrån medieköp till webbanalys och design.
Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis kommunikation, marknadsföring alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet. För att lyckas i arbetet behöver du vara strukturerad och hålla en hög servicenivå där du sätter kundens utveckling i centrum. Som projektledare behöver du ha en övergripande kunskap om hur medievärlden förändras, med fokus mot digitala medier. Du är en person som gillar att analysera, planera och följa upp projekt och investeringar och du har lätt för att förstå dina kunders behov och utmaningar samt att bygga nya relationer. Flytande kunskaper i tal och skrift i svenska är ett krav.
Det är meriterande med erfarenhet av B2B försäljning och kunskaper eller god kännedom om begrepp och verktyg såsom SEO/SEM, Google Analytics, Google Adwords, Sociala Medier eller annan typ av marknadsföring.
Om oss
Inspot AB är en digital intäktsbyrå med bas i Uppsala. Vi har kunder över hela Sverige och är ett snabbt växande företag med ett 30-tal anställda. Frågor om tjänsten besvaras av David Wiberg tfn 070-784 43 14 eller mejl [email protected]
Läs mer om oss på www.inspot.se
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre