Lediga jobb EISS Rekrytering & Search AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från EISS Rekrytering & Search AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Cow Account Manager till Agricam!

Är du en social kameleont som passar in i både kontorslandskapet och i kohagen? Vi söker nu dig som vill ge dig på en ny utmaning, att kombinera dina skills inom försäljning med ditt intresse för djur, natur och lantbruk. Vi har en revolutionerande produkt, där du blir den avgörande faktorn för att vi ska lyckas. Hjälp oss att skapa ett mer lönsamt och effektivt lantbruk! Om rollen Agricam är i ett expansivt skede och bygger en ny säljorganisation där... Visa mer
Är du en social kameleont som passar in i både kontorslandskapet och i kohagen? Vi söker nu dig som vill ge dig på en ny utmaning, att kombinera dina skills inom försäljning med ditt intresse för djur, natur och lantbruk.

Vi har en revolutionerande produkt, där du blir den avgörande faktorn för att vi ska lyckas. Hjälp oss att skapa ett mer lönsamt och effektivt lantbruk!

Om rollen

Agricam är i ett expansivt skede och bygger en ny säljorganisation där du blir en viktig del i vår fortsatta tillväxt. Hos oss får du utvecklas och vara med och bidra till ett mer lönsamt och effektiviserat djurhälsoarbete för Sveriges bönder. Spännande va?

Som Cow Account Manager hos oss kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara för att besöka våra kunder, svenska bönder runt om i landet. Vi har en marknadsledande produkt som behövs i det moderna lantbruket, din uppgift blir att se till att våra bönder får veta detta!

I rollen kommer du att tillbringa tid ute på vägarna och se mycket av vår fina natur i vardagen. Du jobbar med hela försäljningsprocessen – från att etablera kontakt och skapa relationer, konsultera och få kunden att förstå produkten, till att stänga affären och skriva avtal. Du coachar kunderna i förebyggande djurhälsovård och utbildar kunden i att använda Agricams helhetslösningar. Du blir en nyckelspelare och stöttar våra kunder i hur de får ut maximal nytta av vårt erbjudande.

I detalj blir dina uppgifter: 

- Prospektering och bokning av möten med nya kunder i samarbete med telemarketing
- Ansvar för att bygga upp en försäljningspipeline
- Försäljning genom konsultation via kundbesök, videokonferens, mail och telefon
- Delta i projekt tillsammans med säljchef, strategiveterinär och andra intressenter
- Ta fram och hålla utbildningar för befintliga och nya kunder
- Marknadsföra Agricams samtliga produkter samt helhetslösning
- Ta fram offerter och kalkyler
- Följa upp NKI samt kundernas användning av våra produkter

I rollen har du ett nära samarbete med telemarketing, customer success och andra avdelningar på Agricam.

Om dig

Agricam söker dig som älskar att överträffa förväntningar, som är van att vinna tillsammans med ditt lag. Vi tror att du haft en roll som utesäljare/KAM i några år, men är öppna för att prova en talang - ge oss en anledning bara. Förutom en stark tro på dig själv vill vi att du delar vår vision, att hjälpa bönder att driva ett modernt, tryggt och effektivt lantbruk. Är det du?

Om Agricam

Agricam arbetar för att digitalisera lantbruket för att minska kostnaderna och öka effektiviteten hos våra kunder. Vi erbjuder analystjänster och kovård för en förbättrad djurhållning, ökad produktion och minskad antibiotikaanvändning. Våra produkter och tjänster är uppdelade i tre segment: sensorer, kovård och VetLink. De kompletterar varandra och på så sätt tar vi ett helhetsgrepp om djurhälsan på gården för att skapa ett långsiktigt resultat, minska kostnaderna och öka effektiviteten.

Vi har HK på Mjärdevi i Linköping och under våren 2022 ska vi flytta till nya, större lokaler som passar vår verksamhet och tillväxtresa. Välkommen!

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Agricam. Du kan nå mig på [email protected] eller 0702-43 90 56. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 27 mars 2022.EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se Visa mindre

Geohydrolog sökes till Envigo

Vi som jobbar på Envigo är ett tight team av framåtriktade miljökonsulter som vill göra skillnad! Vi erbjuder konsulttjänster inom miljö, vatten och mark till våra kunder över hela Sverige. Vårt kontor ligger i vackra Knäppingsborg, strategiskt i centrala Norrköping. Vi växer och söker nu vår nästa geohydrolog! Din arbetsdag Som geohydrolog på Envigo får du en dynamisk arbetsdag som inte är den andra lik. Våra kunder finns över hela Sverige och vi erb... Visa mer
Vi som jobbar på Envigo är ett tight team av framåtriktade miljökonsulter som vill göra skillnad! Vi erbjuder konsulttjänster inom miljö, vatten och mark till våra kunder över hela Sverige.

Vårt kontor ligger i vackra Knäppingsborg, strategiskt i centrala Norrköping. Vi växer och söker nu vår nästa geohydrolog!

Din arbetsdag

Som geohydrolog på Envigo får du en dynamisk arbetsdag som inte är den andra lik. Våra kunder finns över hela Sverige och vi erbjuder konsulttjänster inom ett brett spann. Som geohydrolog kommer du att arbeta konsultativt genom att bland annat ta fram hydrogeologiska beräkningar samt dagvattenutredningar, utföra yt- och grundvattenprovtagning samt resultattolkning.

Din roll kommer även att bestå i att vara behjälplig med de delar i våra tillståndsprojekt som berör vatten, såsom brytning av berg under grundvattenytan, beräkning av sedimentationsdammars dimensionering, flödesbedömningar av grundvatten etc. Tjänsten kan även komma att innefatta konsultativt arbete med övriga miljörelaterade uppdrag inom verksamheten såsom markprovtagningar, MIFO-utredningar, miljörapportering, periodiska besiktningar och kontrollprogram.

Du har ett trevligt konsultteam med både miljö och geohydrologer i Norrköping men leder dina egna uppdrag hos våra kunder. Du bidrar med goda och förtroendefulla relationer, vilket också skapar mervärde på sikt. Rollen är kommunikativ, då den kan innefatta samråd med myndigheter och särskilt berörda.

Dina arbetsuppgifter inom hydrologiska och geohydrologiska uppdrag på Envigo kan bland annat innefatta:

- Bedömning av verksamhetspåverkan på akvatiska miljöer och ekosystem
- Grundvatten- samt spridningsmodellering i lösa jordlager och berg
- Dagvattenutredningar för industriytor & detaljplanerade områden i enlighet med Svenskt Vatten P110
- Hydraulisk dimensionering av flödesvägar och fördröjningsmagasin
- Yt- och grundvattenprovtagning samt resultattolkning
- Planering och övervakning av borrning för dricksvatten- och observationsbrunnar

Geologiska uppdrag: 

- Berg- och jordartskategorisering
- Kartering av storskaliga strukturer och sprickzoner
- Geokemiskspridningsmodellering av föroreningar i omättad zon

Din profil

Vi söker dig bred erfarenhet som konsult inom geohydrologi. Övriga kompetenser som eftersöks är nedanstående eller motsvarande:

- Fjärranalys och spatial modellering i Q- & ArcGIS 
- Numerisk modellering av grundvattenflöden i ModFlow2005 
- Hydrokemisk specieringsmodellering i PHREEQC
- Hydraulisk modellering i HEC-RAS
- Hydrologisk infrastrukturplanering i AutoCAD Civil 3D 
- Graf- och kartframställning samt tidsserieanalys i R & MATLAB

Som person har du en naturlig fallenhet för kommunikation i såväl tal som skrift, då en stor del av tjänsten innehåller formell dokumentation och många kontakter sker i arbetet, från myndigheter till företag och privatpersoner. Du behöver behärska god svenska i tal och framför allt i skrift.

För att lyckas i rollen är du självständig och med hög initiativförmåga då du kommer till att hantera flera projekt och uppgifter parallellt. Vidare är du noggrann och analytisk, ditt goda minne är till din fördel i de flesta situationer. Körkort B behövs för tjänsten.

Tjänstens placering är Norrköping, med möjlighet till arbete remote.

Envigo

Hos oss kommer du att få stor delaktighet i att bidra med idéer som kan utveckla verksamheten framåt! Kompetensöverföring mellan kollegor ser vi som en naturlig del av vår verksamhet och något som bidrar till vår framgång. Vi är nytänkande och framåtriktade och vill gärna ha med dig i vår tillväxtresa! Tjänstens tillsättning sker enligt överenskommelse.

Välkommen till oss!

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Envigo. Kontakta rekryteringskonsult Johanna Andersson via telefon 0702-72 62 66 eller [email protected]

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 30 juni 2021.EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se Visa mindre

Strategiveterinär sökes till Agricam Uppsala!

Agricam är ett AgTech-bolag med internationella ambitioner. Fokus ligger på förebyggande djurhälsovård och en förbättrad samverkan mellan lantbrukare, veterinärer, rådgivare och myndigheter. Vårt mål är att med hjälp av digitala innovationer bli marknadens ledande djurhälsoaktör för lantbrukets produktionsdjur. Med smarta sensorer och ett unikt gårdssystem för den operativa verksamheten, bidrar vi till bättre djurhälsa, ökad produktion och högre lönsam... Visa mer
Agricam är ett AgTech-bolag med internationella ambitioner.

Fokus ligger på förebyggande djurhälsovård och en förbättrad samverkan mellan lantbrukare, veterinärer, rådgivare och myndigheter.

Vårt mål är att med hjälp av digitala innovationer bli marknadens ledande djurhälsoaktör för lantbrukets produktionsdjur. Med smarta sensorer och ett unikt gårdssystem för den operativa verksamheten, bidrar vi till bättre djurhälsa, ökad produktion och högre lönsamhet.

Vi söker nu en strategiveterinär som vill arbeta proaktivt med djurhälsa! Är det du, så välkommen till vårt team!

Ditt uppdrag 

Som strategiveterinär ingår du i vårt customer success team, som ansvarar för hela kundresan från initial uppsättning, utbildning, rådgivning och igångsättning till att fortlöpande erbjuda uppföljning och rådgivning till såväl gården som dess veterinär och rådgivare. Våra kunder är idag primärt mjölkproducerande gårdar över hela Sverige.

I uppdraget kommer du att få en unik kompetens om våra system och lösningar, en djup kundrelation med gårdarna, samt vara med och påverka förbättringsresan för såväl kunderna och deras djur som för vår produktutveckling.

Din profil

Vi söker dig som är distrikts- eller annan veterinär med erfarenhet från arbete med nötkreatur och har ett hjärta som klappar extra för kor och deras hälsa. Du har erfarenhet inom yrket och ser detta som en spännande utmaning i din karriär. Som person är du förtroendeingivande, pålitlig och noggrann. Du har god kommunikationsförmåga och lätt för att skapa goda relationer med både kunder och arbetskollegor. Du är också självgående med ett gott eget driv. Tjänsten kräver B körkort, resor i tjänsten, god administrativ förmåga samt datavana.

Våra kunder

Vår främsta målgrupp är mjölkbönder i Sverige, men vi har även siktet inställt på en internationalisering. Vi jobbar ständigt med att förbättra och utöka vårt helhetserbjudande till våra kunder, med egenutvecklade system och lösningar integrerade med strategisk veterinärrådgivning och kovårdsprodukter. Allt för att ge korna de bästa förutsättningarna till ett hållbart och hälsosamt liv och minska felaktig antibiotikaanvändning. 

Vår kultur

Vi är ett tight team som varje dag strävar efter att hjälpa mjölkbönder driva sin verksamhet mer framgångsrikt. För att lyckas med det kombinerar vi våra olika kompetensområden när vi utvecklar nya produkter och tjänster som på olika sätt förenklar och förbättrar böndernas arbete. Bland våra medarbetare finns kompetens inom veterinärvård, mjuk- och hårdvara, kommunikation, företagande och AI/machine learning.

Vi tror att de starkaste teamen utgörs av personal från olika expertområden, som kan se utmaningarna från olika synvinklar och lyfta varandra. Alla medarbetare är därför viktiga och har stor påverkan på hur företaget utvecklas framåt. Vårt huvudkontor är i Linköping och nu fortsätter vi vår tillväxtresa med kontor i Uppsala. Vill du bli en av oss? Välkommen!

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Agricam. Du kan nå mig på [email protected] eller 0702-72 62 66. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 30 juni 2022.EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se Visa mindre

Engagerad Miljökonsult sökes till Envigo - vill du byta miljö?

Vi som jobbar på Envigo är ett tight team av framåtriktade miljökonsulter som vill göra skillnad! Vi erbjuder konsulttjänster inom miljö, vatten och mark till våra kunder över hela Sverige. Vårt kontor ligger i vackra Knäppingsborg, strategiskt i centrala Norrköping. Vi växer kraftigt och söker nu efter ytterligare en miljökonsult. Vill du bli en av oss? Din arbetsdag Nu erbjuder vi dig en spännande tjänst hos oss på Envigo där vi ger dig möjligheten a... Visa mer
Vi som jobbar på Envigo är ett tight team av framåtriktade miljökonsulter som vill göra skillnad! Vi
erbjuder konsulttjänster inom miljö, vatten och mark till våra kunder över hela Sverige.

Vårt kontor
ligger i vackra Knäppingsborg, strategiskt i centrala Norrköping. Vi växer kraftigt och söker nu efter ytterligare en miljökonsult. Vill du bli en av oss?

Din arbetsdag
Nu erbjuder vi dig en spännande tjänst hos oss på Envigo där vi ger dig möjligheten att öka din
kompetens och fördjupa dig inom miljöområdet och växa som miljökonsult. Våra kunder finns över hela Sverige och vi erbjuder konsulttjänster inom ett brett spann: så som miljötillstånd med helhetslösningar där vi tar hand om alla delar i processen. I din roll som miljökonsult kommer du även arbeta med provtagningar, MIFO-utredningar, miljörapporter, periodiska besiktningar och kontrollprogram.

I din roll kommer du att arbeta konsultativt inom tillståndsprojekt, miljöledning och övriga
miljörelaterade uppdrag inom verksamheten. Du får en nyckelroll i dina projekt där du leder uppdragen åt våra kunder och bidrar med goda och förtroendefulla relationer, vilket också skapar mervärde på sikt.

Rollen är mycket kommunikativ, du håller samråd med myndigheter och särskilt berörda, deltar på
kundmöten och markägarmöten. Upphandling av underkonsulter sker i projekten. För dig som gillar frisk luft på arbetstid finns det även möjlighet till fältbesök och provtagningar!

Din profil
Du kan ha olika bakgrund för att passa för rollen, som miljövetare, biolog eller ingenjör. Vi tror att du har några års erfarenhet inom miljöområdet från den privata sektorn, men har du en annan bakgrund är du välkommen att söka. Det är meriterande med erfarenhet av tillståndsrelaterade arbetsuppgifter och kunskap i lagstiftning. 

Som person har du en naturlig fallenhet för kommunikation i såväl tal som skrift, då en stor del av
tjänsten innehåller formell dokumentation. Du behöver ha god svenska i tal och framför allt i skrift, samt god datavana. Körkort behövs för tjänsten.

Din sociala förmåga blir en framgångsfaktor då många kontakter sker i arbetet, från myndigheter till företag och privatpersoner. För att lyckas i rollen tror vi att du har god initiativförmåga och hög kapacitet då det kommer till att hantera flera projekt och uppgifter parallellt. Vidare är du noggrann och analytisk, ditt goda minne är till din fördel i de flesta situationer. 

Envigo
Hos oss kommer du att få stor delaktighet i att bidra med idéer som kan utveckla verksamheten framåt. Kompetensöverföring mellan kollegor ser vi som en naturlig del av vår verksamhet och något som bidrar till vår framgång. Vi erbjuder en exklusiv arbetsmiljö i det fina Knäppingsborg, tillsammans med trevliga kollegor och en familjär stämning. Vi är nytänkande och framåtriktade och vill gärna ha med dig på vår tillväxtresa!

Vi önskar tillsätta tjänsten i kvartal 1, 2022 eller enligt överenskommelse. Tjänstens placeringsort är i Norrköping, med möjlighet till att arbeta på remote. Välkommen till oss!

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?
Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Envigo. Kontakta rekryteringskonsult Johanna Andersson via telefon 0702-72 62 66 eller [email protected]

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot
ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 27 februari 2022.


EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se Visa mindre