Lediga jobb Gamla Uppsala Buss AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Gamla Uppsala Buss AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Vill du ha ett av Uppsalas viktigaste jobb? Sök vår betalda bussförarutbild

Vi söker nya bussförarstjärnor! Som bussförare är ingen dag den andra lik, utan varje dag är ett nytt äventyr. I rollen som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer under dygnets alla timmar. Trivs du med ett flexibelt jobb med mycket kundkontakt är bussförare ett yrke för dig. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en positiv och trygg upplevelse ... Visa mer
Vi söker nya bussförarstjärnor!

Som bussförare är ingen dag den andra lik, utan varje dag är ett nytt äventyr. I rollen som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer under dygnets alla timmar. Trivs du med ett flexibelt jobb med mycket kundkontakt är bussförare ett yrke för dig. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en positiv och trygg upplevelse av sin resa!

Att vara bussförare är ett självständigt yrke och i ditt arbete har du ansvar över passagerare och fordon. På Gamla Uppsala Buss blir du också en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi anordnar regelbundet roliga aktiviteter som stärker vi-känslan bland dig och dina kollegor. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss!

Vi erbjuder 13 veckor betald D-körkortsutbildning och Yrkeskompetens samt tillsvidareanställning på heltid som bussförare hos Gamla Uppsala Buss efter genomförd utbildning. Som bussförare hos Gamla Uppsala Buss tjänar du med tillägg närmare 30.000 kr/månad. Du har som anställd 30 dagar semester per år. Vi har även ett gynnsamt friskvårdsbidrag, ett gym tillgängligt för alla våra medarbetare, en hälsopedagog, friskvårdsförening som arrangerar aktiviteter och resor, företagshälsovård och toppmoderna, ergonomiska bussar.

Arbetstider som bussförare

Gamla Uppsala Buss kör Uppsalas stadstrafik dygnet runt och årets alla dagar, så det finns en stor variation i arbetstider och schema. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och vill prioritera en balans mellan arbetsliv med vardag för våra medarbetare. Därför erbjuder vi möjligheten att kunna lämna intresse för olika arbetstider i samband med anställning. Om du har frågor gällande arbetstider på företaget är du varmt välkommen att höra av dig med frågor innan du lämnar in din ansökan.

Vem söker vi?

För att du ska kunna bli antagen på vår bussförarutbildning behöver du uppfylla dessa krav:

• Du ska ha fyllt 24 år när kursen startar.
• Du ska ha haft ett svenskt B-körkort i minst två år
• Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Du bor inom pendlingsavstånd (inom 5 mil) från Uppsala.
• Du har god datorvana och är bekväm med smartphone och teknisk utrustning.
• Du kan arbeta arbetstider som ligger utanför "vanliga" kontorstider.

Utöver kraven är det även meriterande om:

• Du har erfarenhet av yrke inom service och har jobbat med människor.
• Du har god körvana.
• Du har god studievana.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar, förutom på kör och trafikkunskaper, även på servicemedvetenhet, engagemang och ansvarskänsla hos personen när vi anställer ny personal. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som trivs i ett självständigt och socialt yrke. För att klara utbildningen och sedan yrket ställer vi krav på att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift.

I och med att Gamla Uppsala Buss bekostar utbildningen till bussförare, samt erbjuder lön under utbildningen, så förbinder du dig vid anställning att arbeta minst ett år för företaget.

Ansök nu! Kursstart planerad till september 2022.

Urval sker löpande.

Har du frågor angående utbildningen så är du välkommen att kontakta:
HR på Gamla Uppsala Buss, [email protected], 018-444 58 90
Utbildningschef på Gamla Uppsala Buss, 018-444 58 24

Kommunal 018-444 58 26

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001:2019.

Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är sjukresetrafik med specialfordon, bokbusstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag närmare 600 medarbetare.

För oss är en jämn ålders- och könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald viktigt. Vi jobbar aktivt med att öka antalet kvinnor inom bussföraryrket och är stolta över vår mångkulturella arbetsstyrka med anställda från över 40 nationaliteter. Visa mindre

Servicepersonal/hållplatsarbetare till Hållplatsservice på Gamla Uppsala Bu

Ansök    Jan 20    Gamla Uppsala Buss AB    Diversearbetare
Servicepersonal till Hållplatsservice Hållplatsservice är en servicefunktion inom Gamla Uppsala Buss. Enheten söker nu en ny hållplatsarbetare. Arbetet går ut på att underhålla/reparera/byta ut/flytta hållplatsstolpar, informationsskyltar, tidtabellhållare, väderskydd mm. Klottersanering samt rengöring är även en stor del av jobbet. Arbetet sträcker sig inom hela Uppsala län. Personliga egenskaper: • Praktiskt handlag krävs. • Vi söker dig som är noggr... Visa mer
Servicepersonal till Hållplatsservice

Hållplatsservice är en servicefunktion inom Gamla Uppsala Buss. Enheten söker nu en ny hållplatsarbetare. Arbetet går ut på att underhålla/reparera/byta ut/flytta hållplatsstolpar, informationsskyltar, tidtabellhållare, väderskydd mm. Klottersanering samt rengöring är även en stor del av jobbet. Arbetet sträcker sig inom hela Uppsala län.

Personliga egenskaper:

• Praktiskt handlag krävs.
• Vi söker dig som är noggrann, har god initiativförmåga och kan arbeta såväl självständigt som i grupp.
• Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

• Körkort B-behörighet.
• Behärskar svenska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i Officepaketet.
• God lokalkännedom inom Uppsala län.
• Meriterande är erfarenhet av t.ex. snickeri, plåtarbete, klottersanering samt kemhantering. Truck kort.

I tjänsten som servicepersonal till hållplatsservice gäller ”frihet under ansvar” där du blir en del av en tight arbetsgrupp med god sammanhållning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Sista ansökningsdag är 2022-01-30. Vi gör ett löpande urval. Tillsättning så snart som möjligt.

Mer information:
HR, 018-444 58 90, [email protected]

Anders Lundholm, Hållplatsservice, 018-444 58 85

Fackliga kontaktpersoner: Kommunal; 018-727 38 26

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är certifierat enligt ISO14001.

Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är bland annat sjukresor med specialfordon på uppdrag av kommunen, bokbusstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag närmare 600 medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Bussförare i stadstrafik

Bussförare i stadstrafik Gamla Uppsala Buss välkomnar fler kollegor och söker nu bussförare på heltid. I din roll som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer runtom i staden, under dygnets alla timmar. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en positiv och trygg upplevelse av sin resa. Att vara bussförare är ett självständigt yrke och i ditt arbet... Visa mer
Bussförare i stadstrafik

Gamla Uppsala Buss välkomnar fler kollegor och söker nu bussförare på heltid. I din roll som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer runtom i staden, under dygnets alla timmar. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en positiv och trygg upplevelse av sin resa.

Att vara bussförare är ett självständigt yrke och i ditt arbete har du ansvar över passagerare och fordon. På Gamla Uppsala Buss blir du också en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi anordnar regelbundet roliga aktiviteter som stärker vi-känslan bland dig och dina kollegor. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss!

Alla som anställs kommer att genomgå en internutbildning där man får lära sig alla linjer samt viktiga interna rutiner inom företaget. Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning. Planerad startdag 1 augusti 2022.

Vem söker vi?

• Du har giltigt D-körkort samt YKB.
• Du har god körvana.
• Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Du bor inom pendlingsavstånd från Uppsala.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar, förutom på kör och trafikkunskaper, även på servicemedvetenhet, ansvarskänsla och stresstålighet hos personen när vi anställer ny personal. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som trivs i ett självständigt och socialt yrke. Då det förekommer mycket intern och extern kontakt med kollegor och kunder ställer vi krav på att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift.

Ansök så snart som möjligt, urval sker löpande. Sista ansökningsdag 2022-06-06.

Har du frågor angående utbildningen så är du välkommen att kontakta:
Madelene Holm [email protected] tel. 018-444 58 81
Maja Gavin [email protected], tel. 018-444 58 05

Kommunal 018-444 58 26

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Vi arbetar aktivt med att miljön, företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001:2019 och vi har bl.a. 12 helt nya elbussar som satts i trafik under 2022.

Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är sjukresetrafik med specialfordon, bokbusstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag ca 600 medarbetare.

För oss är en jämn ålders- och könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald viktigt. Vi är stolta över vår mångkulturella arbetsstyrka med anställda från över 40 nationaliteter. Vi arbetar för en jämn könsfördelning och fler kvinnor i bussföraryrket, så vi ser gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Visa mindre

Vill du ha ett av Uppsalas viktigaste jobb? Sök vår betalda bussförarutbild

Vi söker nya bussförarstjärnor! Som bussförare är ingen dag den andra lik, utan varje dag är ett nytt äventyr. I rollen som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer under dygnets alla timmar. Trivs du med ett flexibelt jobb med mycket kundkontakt är bussförare ett yrke för dig. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en positiv och trygg upplevelse ... Visa mer
Vi söker nya bussförarstjärnor!

Som bussförare är ingen dag den andra lik, utan varje dag är ett nytt äventyr. I rollen som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer under dygnets alla timmar. Trivs du med ett flexibelt jobb med mycket kundkontakt är bussförare ett yrke för dig. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en positiv och trygg upplevelse av sin resa!

Att vara bussförare är ett självständigt yrke och i ditt arbete har du ansvar över passagerare och fordon. På Gamla Uppsala Buss blir du också en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi anordnar regelbundet roliga aktiviteter som stärker vi-känslan bland dig och dina kollegor. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss!

Vi erbjuder 13 veckor betald D-körkortsutbildning och Yrkeskompetens samt tillsvidareanställning på heltid som bussförare hos Gamla Uppsala Buss efter genomförd utbildning. Som bussförare hos Gamla Uppsala Buss tjänar du med tillägg närmare 30.000 kr/månad. Du har som anställd 30 dagar semester per år. Vi har även ett gynnsamt friskvårdsbidrag, ett gym tillgängligt för alla våra medarbetare, en hälsopedagog, friskvårdsförening som arrangerar aktiviteter och resor, företagshälsovård och toppmoderna, ergonomiska bussar.

Arbetstider som bussförare

Gamla Uppsala Buss kör Uppsalas stadstrafik dygnet runt och årets alla dagar, så det finns en stor variation i arbetstider och schema. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och vill prioritera en balans mellan arbetsliv med vardag för våra medarbetare. Därför erbjuder vi möjligheten att kunna lämna intresse för olika arbetstider i samband med anställning. Om du har frågor gällande arbetstider på företaget är du varmt välkommen att höra av dig med frågor innan du lämnar in din ansökan.

Vem söker vi?

För att du ska kunna bli antagen på vår bussförarutbildning behöver du uppfylla dessa krav:

• Du ska ha fyllt 24 år när kursen startar.
• Du ska ha haft ett svenskt B-körkort i minst två år
• Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Du bor inom pendlingsavstånd (inom 5 mil) från Uppsala.
• Du har god datorvana och är bekväm med smartphone och teknisk utrustning.
• Du kan arbeta arbetstider som ligger utanför "vanliga" kontorstider.

Utöver kraven är det även meriterande om:

• Du har erfarenhet av yrke inom service och har jobbat med människor.
• Du har god körvana.
• Du har god studievana.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar, förutom på kör och trafikkunskaper, även på servicemedvetenhet, engagemang och ansvarskänsla hos personen när vi anställer ny personal. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som trivs i ett självständigt och socialt yrke. För att klara utbildningen och sedan yrket ställer vi krav på att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift.

I och med att Gamla Uppsala Buss bekostar utbildningen till bussförare, samt erbjuder lön under utbildningen, så förbinder du dig vid anställning att arbeta minst ett år för företaget.

Ansök nu! Kursstart planerad till februari/mars 2022.

Urval sker löpande.

Har du frågor angående utbildningen så är du välkommen att kontakta:
HR på Gamla Uppsala Buss, [email protected], 018-444 58 90
Utbildningschef på Gamla Uppsala Buss, 018-444 58 24

Kommunal 018-444 58 26

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001:2019.

Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är sjukresetrafik med specialfordon, bokbusstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag närmare 600 medarbetare.

För oss är en jämn ålders- och könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald viktigt. Vi jobbar aktivt med att öka antalet kvinnor inom bussföraryrket och är stolta över vår mångkulturella arbetsstyrka med anställda från över 40 nationaliteter. Visa mindre

Gamla Uppsala Buss söker timanställd till servicehallen

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är certifierat enligt ISO14001. Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är sjukresetrafik med specialfordon, bokbusstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag närmare 600 medarbetare. GUB’s tekniska avdelning och verkstad svarar fr... Visa mer
Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är certifierat enligt ISO14001.

Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är sjukresetrafik med specialfordon, bokbusstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag närmare 600 medarbetare.

GUB’s tekniska avdelning och verkstad svarar främst för service och underhåll samt reparation av våra bussar, inklusive plåt- och lackarbete samt reservdelsförråd. Vår tekniska avdelning svarar även för anskaffning och försäljning av fordon samt teknisk fastighetsförvaltning. Ansvar för hållplatsarbete och servicehall ligger också under den tekniska avdelningen.

Vi söker just nu en intermittent timanställd medarbetare till vår servicehall. Som timanställd på servicehallen erbjuds du anställning vid tillfälliga behov, till exempel vid sjukdom och semester. Servicehallen är öppen dygnet runt, sju dagar i veckan, så arbetstiden kan variera beroende på behov.

I dina arbetsuppgifter som Serviceman i Servicehallen ingår bl.a.:

• Planering och kontakt med trafikledningen och verkstad
• Invändig städning av bussar
• Utvändig tvätt av bussar
• Klottersanering
• Tanka bränsle
• Kontrollera/fylla på olja, kylarvätska, spolarvätska etc.
• Köra och flytta bussar inom depåområdet

Personliga egenskaper:

• Praktiskt handlag krävs
• Vi söker dig som är noggrann, har god initiativförmåga och kan arbeta såväl självständigt som i grupp
• Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

• Innehar B-körkort, D-körkort är meriterande
• Behärskar svenska språket i tal och skrift
• Kunskaper i Officepaketet
• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande

Tjänsten är en intermittent timanställning. Tillsättning enligt överenskommelse.

Antal tjänster: 1 st

Mer information:

Mats Makvandi Karlsson, Garagemästare, 018-444 58 71

Maja Gavin, HR-Specialist, 018-444 58 05

Fackliga kontaktpersoner: Kommunal; 073-0774379

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vill du ha ett av Uppsalas viktigaste jobb? Sök vår betalda bussförarutbild

Vi söker nya bussförarstjärnor! Som bussförare är ingen dag den andra lik, utan varje dag är ett nytt äventyr. I rollen som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer under dygnets alla timmar. Trivs du med ett flexibelt jobb med mycket kundkontakt är bussförare ett yrke för dig. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en positiv och trygg upplevelse ... Visa mer
Vi söker nya bussförarstjärnor!

Som bussförare är ingen dag den andra lik, utan varje dag är ett nytt äventyr. I rollen som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer under dygnets alla timmar. Trivs du med ett flexibelt jobb med mycket kundkontakt är bussförare ett yrke för dig. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en positiv och trygg upplevelse av sin resa!

Att vara bussförare är ett självständigt yrke och i ditt arbete har du ansvar över passagerare och fordon. På Gamla Uppsala Buss blir du också en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi anordnar regelbundet roliga aktiviteter som stärker vi-känslan bland dig och dina kollegor. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss!

Vi erbjuder 13 veckor betald D-körkortsutbildning och Yrkeskompetens samt tillsvidareanställning på heltid som bussförare hos Gamla Uppsala Buss efter genomförd utbildning. Som bussförare hos Gamla Uppsala Buss tjänar du med tillägg närmare 30.000 kr/månad. Du har som anställd 30 dagar semester per år. Vi har även ett gynnsamt friskvårdsbidrag, ett gym tillgängligt för alla våra medarbetare, en hälsopedagog, friskvårdsförening som arrangerar aktiviteter och resor, företagshälsovård och toppmoderna, ergonomiska bussar.

Arbetstider som bussförare

Gamla Uppsala Buss kör Uppsalas stadstrafik dygnet runt och årets alla dagar, så det finns en stor variation i arbetstider och schema. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och vill prioritera en balans mellan arbetsliv med vardag för våra medarbetare. Därför erbjuder vi möjligheten att kunna lämna intresse för olika arbetstider i samband med anställning. Om du har frågor gällande arbetstider på företaget är du varmt välkommen att höra av dig med frågor innan du lämnar in din ansökan.

Vem söker vi?

För att du ska kunna bli antagen på vår bussförarutbildning behöver du uppfylla dessa krav:

• Du ska ha fyllt 24 år när kursen startar.
• Du ska ha haft ett svenskt B-körkort i minst två år
• Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Du bor inom pendlingsavstånd (inom 5 mil) från Uppsala.
• Du har god datorvana och är bekväm med smartphone och teknisk utrustning.
• Du kan arbeta arbetstider som ligger utanför "vanliga" kontorstider.

Utöver kraven är det även meriterande om:

• Du har erfarenhet av yrke inom service och har jobbat med människor.
• Du har god körvana.
• Du har god studievana.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar, förutom på kör och trafikkunskaper, även på servicemedvetenhet, engagemang och ansvarskänsla hos personen när vi anställer ny personal. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som trivs i ett självständigt och socialt yrke. För att klara utbildningen och sedan yrket ställer vi krav på att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift.

I och med att Gamla Uppsala Buss bekostar utbildningen till bussförare, samt erbjuder lön under utbildningen, så förbinder du dig vid anställning att arbeta minst ett år för företaget.

Ansök nu! Kursstart planerad till februari/mars 2022.

Urval sker löpande.

Har du frågor angående utbildningen så är du välkommen att kontakta:
HR på Gamla Uppsala Buss, [email protected], 018-444 58 90
Utbildningschef på Gamla Uppsala Buss, 018-444 58 24

Kommunal 018-444 58 26

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001:2019.

Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är sjukresetrafik med specialfordon, bokbusstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag närmare 600 medarbetare.

För oss är en jämn ålders- och könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald viktigt. Vi jobbar aktivt med att öka antalet kvinnor inom bussföraryrket och är stolta över vår mångkulturella arbetsstyrka med anställda från över 40 nationaliteter. Visa mindre

Gamla Uppsala Buss söker en ny fordonsmekaniker!

Ansök    Maj 19    Gamla Uppsala Buss AB    Bussmekaniker
Vi söker en ny fordonsmekaniker! Bli en del av GUB-familjen. Till våran nybyggda och toppmoderna anläggning i Fyrislund söker vi nu en fordonsmekaniker. På Gamla Uppsala Buss blir du en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss. Att vara fordonsmekaniker hos oss innebär att du tar ansvar och arbetar självständigt i våran tajta, väloljade arbetsgrupp, där egen initiativförmåga, personligt ansvar ... Visa mer
Vi söker en ny fordonsmekaniker! Bli en del av GUB-familjen.

Till våran nybyggda och toppmoderna anläggning i Fyrislund söker vi nu en fordonsmekaniker. På Gamla Uppsala Buss blir du en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss.

Att vara fordonsmekaniker hos oss innebär att du tar ansvar och arbetar självständigt i våran tajta, väloljade arbetsgrupp, där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Du kommer bland annat få arbeta med service, felsökningar och reparationsarbeten på våra bussar.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på heltid i ett fritt arbete under eget ansvar tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder även vår personal möjligheten att ta D-körkort samt fortlöpande YKB-utbildning. Du har som anställd 30 dagar semester per år. Vi har även ett gynnsamt friskvårdsbidrag, två gym tillgängliga för alla våra medarbetare, en hälsopedagog, friskvårdsförening som arrangerar aktiviteter och resor, företagshälsovård och en toppmodern verkstad med ergonomiskt tänk i verktygen och i lokalerna.

Vem söker vi?

• Du har en fordonsteknisk utbildning från gymnasieskola eller dokumenterad likvärdig utbildning/erfarenhet.
• Du har god datavana.
• Du har B-körkort, men D-Körkort är meriterande.
• Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Tidigare erfarenhet från reparation av buss, lastbil eller andra tyngre fordon är meriterande.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar, förutom tidiga erfarenheter och tekniska kunskaper, även på servicemedvetenhet, engagemang och ansvarskänsla hos personen när vi anställer ny personal. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som trivs i ett självständigt och socialt yrke.

Ansök nu! Tillsättning enligt överenskommelse men helst så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta:

Per Söderberg, Verkmästare, [email protected] tel. 018-444 58 52

Alexander Näsman, HR-specialist, [email protected] tel. 018-444 58 81

Fackliga kontaktpersoner: Kommunal; 018-444 58 26

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001:2019. Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är sjukresetrafik med specialfordon, bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag ca 590 medarbetare. Tekniska avdelningen hanterar drygt 200 fordon. Underhållet bedrivs i egen servicehall samt drift-, plåt- och lackverkstad. Vi är i dag ca 30 personer som arbetar på verkstaden.

För oss är en jämn ålders- och könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald viktigt. Vi jobbar aktivt med att öka antalet kvinnor inom bussföraryrket och är stolta över vår mångkulturella arbetsstyrka med anställda från över 40 nationaliteter. Visa mindre

Gamla Uppsala Buss söker två nya fordonsmekaniker!

Ansök    Jul 20    Gamla Uppsala Buss AB    Bussmekaniker
Vi söker nya fordonsmekaniker! Bli en del av GUB-familjen. Till våran nybyggda och toppmoderna anläggning i Fyrislund söker vi nu två fordonsmekaniker. På Gamla Uppsala Buss blir du en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss. Att vara fordonsmekaniker hos oss innebär att du tar ansvar och arbetar självständigt i våran tajta, väloljade arbetsgrupp, där egen initiativförmåga, personligt ansvar f... Visa mer
Vi söker nya fordonsmekaniker! Bli en del av GUB-familjen.

Till våran nybyggda och toppmoderna anläggning i Fyrislund söker vi nu två fordonsmekaniker. På Gamla Uppsala Buss blir du en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss.

Att vara fordonsmekaniker hos oss innebär att du tar ansvar och arbetar självständigt i våran tajta, väloljade arbetsgrupp, där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Du kommer bland annat få arbeta med service, felsökningar och reparationsarbeten på våra bussar.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på heltid i ett fritt arbete under eget ansvar tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder även vår personal möjligheten att ta D-körkort samt fortlöpande YKB-utbildning. Du har som anställd 30 dagar semester per år. Vi har även ett gynnsamt friskvårdsbidrag, två gym tillgängliga för alla våra medarbetare, en hälsopedagog, friskvårdsförening som arrangerar aktiviteter och resor, företagshälsovård och en toppmodern verkstad med ergonomiskt tänk i verktygen och i lokalerna.

Vem söker vi?

• Du har en fordonsteknisk utbildning från gymnasieskola eller dokumenterad likvärdig utbildning/erfarenhet.
• Du har god datavana.
• Du har B-körkort, men D-Körkort är meriterande.
• Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Tidigare erfarenhet från reparation av buss, lastbil eller andra tyngre fordon är meriterande.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar, förutom tidiga erfarenheter och tekniska kunskaper, även på servicemedvetenhet, engagemang och ansvarskänsla hos personen när vi anställer ny personal. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som trivs i ett självständigt och socialt yrke.

Ansök nu! Tillsättning enligt överenskommelse men helst så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta:

Per Söderberg, Verkmästare, [email protected] tel. 018-444 58 52

Alexander Näsman, HR-specialist, [email protected] tel. 018-444 58 81

Fackliga kontaktpersoner: Kommunal; 018-444 58 26

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001:2019. Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är sjukresetrafik med specialfordon, bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag ca 590 medarbetare. Tekniska avdelningen hanterar drygt 200 fordon. Underhållet bedrivs i egen servicehall samt drift-, plåt- och lackverkstad. Vi är i dag ca 30 personer som arbetar på verkstaden. Visa mindre

Gamla Uppsala Buss söker timanställd till servicehallen

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är certifierat enligt ISO14001. Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är färdtjänsttrafik med specialfordon, särskoleskjutsar på uppdrag av kommunen, bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. GUB’s tekniska avdelnin... Visa mer
Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är certifierat enligt ISO14001.

Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är färdtjänsttrafik med specialfordon, särskoleskjutsar på uppdrag av kommunen, bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar.

GUB’s tekniska avdelning och verkstad svarar främst för service och underhåll samt reparation av våra bussar, inklusive plåt- och lackarbete samt reservdelsförråd. Vår tekniska avdelning svarar även för anskaffning och försäljning av fordon samt teknisk fastighetsförvaltning. Ansvar för hållplatsarbete och servicehall ligger också under den tekniska avdelningen.

Vi söker just nu en intermittent timanställd medarbetare till vår servicehall. Som timanställd på servicehallen erbjuds du anställning vid tillfälliga behov, till exempel vid sjukdom och semester. Servicehallen är öppen dygnet runt, sju dagar i veckan, så arbetstiden kan variera beroende på behov.

I dina arbetsuppgifter som Serviceman i Servicehallen ingår bl.a.:

• Planering och kontakt med trafikledningen och verkstad
• Invändig städning av bussar
• Utvändig tvätt av bussar
• Klottersanering
• Tanka bränsle
• Kontrollera/fylla på olja, kylarvätska, spolarvätska etc.
• Köra och flytta bussar inom depåområdet

Personliga egenskaper:

• Praktiskt handlag krävs
• Vi söker dig som är noggrann, har god initiativförmåga och kan arbeta såväl självständigt som i grupp
• Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

• Innehar B-körkort, D-körkort är meriterande
• Behärskar svenska språket i tal och skrift
• Kunskaper i Officepaketet
• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande

Tjänsten är en intermittent timanställning. Tillsättning enligt överenskommelse. Antal tjänster: 1 st

Mer information: Mats Makvandi Karlsson, Garagemästare, 018-444 58 71

Maja Gavin, HR-Specialist, 018-444 58 05

Fackliga kontaktpersoner: Kommunal; 073-0774379

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Gamla Uppsala Buss söker fordonsmekaniker!

Ansök    Okt 26    Gamla Uppsala Buss AB    Bussmekaniker
Vi söker en ny fordonsmekaniker! Bli en del av GUB-familjen. Vår tight sammansvetsade och väloljade arbetsgrupp söker nu en ny fordonsmekaniker. På Gamla Uppsala Buss blir du en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss. Att vara fordonsmekaniker hos oss innebär att du kan ta ansvar, arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av st... Visa mer
Vi söker en ny fordonsmekaniker! Bli en del av GUB-familjen.

Vår tight sammansvetsade och väloljade arbetsgrupp söker nu en ny fordonsmekaniker. På Gamla Uppsala Buss blir du en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss.

Att vara fordonsmekaniker hos oss innebär att du kan ta ansvar, arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Du kommer bland annat få arbeta med service, felsökningar och reparationsarbeten på våra bussar.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på heltid i ett fritt arbete under eget ansvar tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder även vår personal möjligheten att ta D-körkort samt fortlöpande YKB-utbildning. Du har som anställd 30 dagar semester per år. Vi har även ett gynnsamt friskvårdsbidrag, ett gym tillgängligt för alla våra medarbetare, en hälsopedagog, friskvårdsförening som arrangerar aktiviteter och resor, företagshälsovård och en modern verkstad med ergonomiskt tänk i verktygen.

Vem söker vi?

• Du har en fordonsteknisk utbildning från gymnasieskola eller dokumenterad likvärdig utbildning/erfarenhet.
• Du har god datavana.
• Du har B-körkort.
• Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Tidigare erfarenhet från reparation av buss, lastbil eller andra tyngre fordon är meriterande.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar, förutom tidiga erfarenheter och tekniska kunskaper, även på servicemedvetenhet, engagemang och ansvarskänsla hos personen när vi anställer ny personal. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som trivs i ett självständigt och socialt yrke.

Ansök nu! Tillsättning enligt överenskommelse men helst så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta:

Per Söderberg, Verkmästare, [email protected] tel. 018-444 58 52

Alexander Näsman, HR-specialist, [email protected] tel. 018-444 58 81

Fackliga kontaktpersoner: Kommunal; 018-444 58 26

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001:2019. Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är sjukresetrafik med specialfordon, bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag ca 580 medarbetare. Tekniska avdelningen hanterar drygt 200 fordon. Underhållet bedrivs i egen servicehall samt drift-, plåt- och lackverkstad. Vi är i dag ca 30 personer som arbetar på verkstaden.

För oss är en jämn ålders- och könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald viktigt. Vi jobbar aktivt med att öka antalet kvinnor inom bussföraryrket och är stolta över vår mångkulturella arbetsstyrka med anställda från över 40 nationaliteter. Visa mindre

Gamla Uppsala Buss söker två nya fordonsmekaniker!

Ansök    Mar 8    Gamla Uppsala Buss AB    Bussmekaniker
Vi söker två nya fordonsmekaniker! Bli en del av GUB-familjen. Till våran nybyggda och toppmoderna anläggning i Fyrislund söker vi nu två stycken fordonsmekaniker. På Gamla Uppsala Buss blir du en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss. Att vara fordonsmekaniker hos oss innebär att du tar ansvar och arbetar självständigt i våran tajta, väloljade arbetsgrupp, där egen initiativförmåga, personl... Visa mer
Vi söker två nya fordonsmekaniker! Bli en del av GUB-familjen.

Till våran nybyggda och toppmoderna anläggning i Fyrislund söker vi nu två stycken fordonsmekaniker. På Gamla Uppsala Buss blir du en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss.

Att vara fordonsmekaniker hos oss innebär att du tar ansvar och arbetar självständigt i våran tajta, väloljade arbetsgrupp, där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Du kommer bland annat få arbeta med service, felsökningar och reparationsarbeten på våra bussar.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på heltid i ett fritt arbete under eget ansvar tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder även vår personal möjligheten att ta D-körkort samt fortlöpande YKB-utbildning. Du har som anställd 30 dagar semester per år. Vi har även ett gynnsamt friskvårdsbidrag, två gym tillgängliga för alla våra medarbetare, en hälsopedagog, friskvårdsförening som arrangerar aktiviteter och resor, företagshälsovård och en toppmodern verkstad med ergonomiskt tänk i verktygen och i lokalerna.

Vem söker vi?

• Du har en fordonsteknisk utbildning från gymnasieskola eller dokumenterad likvärdig utbildning/erfarenhet.
• Du har god datavana.
• Du har B-körkort, men D-Körkort är meriterande.
• Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Tidigare erfarenhet från reparation av buss, lastbil eller andra tyngre fordon är meriterande.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar, förutom tidiga erfarenheter och tekniska kunskaper, även på servicemedvetenhet, engagemang och ansvarskänsla hos personen när vi anställer ny personal. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som trivs i ett självständigt och socialt yrke.

Ansök nu! Tillsättning enligt överenskommelse men helst så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta:

Per Söderberg, Verkmästare, [email protected] tel. 018-444 58 52

Alexander Näsman, HR-specialist, [email protected] tel. 018-444 58 81

Fackliga kontaktpersoner: Kommunal; 018-444 58 26

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001:2019. Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är sjukresetrafik med specialfordon, bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag ca 590 medarbetare. Tekniska avdelningen hanterar drygt 200 fordon. Underhållet bedrivs i egen servicehall samt drift-, plåt- och lackverkstad. Vi är i dag ca 30 personer som arbetar på verkstaden.

För oss är en jämn ålders- och könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald viktigt. Vi jobbar aktivt med att öka antalet kvinnor inom bussföraryrket och är stolta över vår mångkulturella arbetsstyrka med anställda från över 40 nationaliteter. Visa mindre

Rekryteringsutbildning Gamla Uppsala Buss och Arbetsförmedlingen

Rekryteringsutbildning med Arbetsförmedlingen, Yrkesakademin och Gamla Uppsala Buss Gamla Uppsala Buss rekryterar nu bussförare tillsammans med Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin. Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin arrangerar en yrkesutbildning där Gamla Uppsala Buss är med som rekryterande företag. Denna utbildning är endast aktuell för dig som uppfyller Arbetsförmedlingens krav för arbetsmarknadsutbildning. Ta kontakt med Arbetsförmedlingen på arbet... Visa mer
Rekryteringsutbildning med Arbetsförmedlingen, Yrkesakademin och Gamla Uppsala Buss

Gamla Uppsala Buss rekryterar nu bussförare tillsammans med Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin. Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin arrangerar en yrkesutbildning där Gamla Uppsala Buss är med som rekryterande företag. Denna utbildning är endast aktuell för dig som uppfyller Arbetsförmedlingens krav för arbetsmarknadsutbildning. Ta kontakt med Arbetsförmedlingen på [email protected] för mer information och för att kontrollera om du uppfyller kraven.

Gamla Uppsala Buss

Som bussförare är ingen dag den andra lik, utan varje dag är ett nytt äventyr. I rollen som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer under dygnets alla timmar. Trivs du med ett flexibelt jobb med mycket kundkontakt är bussförare ett yrke för dig. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en positiv och trygg upplevelse av sin resa!

Att vara bussförare är ett självständigt yrke och i ditt arbete har du ansvar över passagerare och fordon. På Gamla Uppsala Buss blir du också en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi anordnar regelbundet roliga aktiviteter som stärker vi-känslan bland dig och dina kollegor. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss!

Som bussförare hos Gamla Uppsala Buss tjänar du med tillägg närmare 30.000 kr/månad. Du har som anställd 30 dagar semester per år. Vi har även ett gynnsamt friskvårdsbidrag, ett gym tillgängligt för alla våra medarbetare, en hälsopedagog, friskvårdsförening som arrangerar aktiviteter och resor, företagshälsovård och toppmoderna, ergonomiska bussar.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar, förutom på kör och trafikkunskaper, även på servicemedvetenhet, engagemang och ansvarskänsla hos personen när vi anställer ny personal. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som trivs i ett självständigt och socialt yrke. För att klara utbildningen och sedan yrket ställer vi krav på att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift.

Kontakta Arbetsförmedlingen för att höra mer! Gamla Uppsala Buss kommer lämna över en lista på intressanta kandidater till Arbetsförmedlingen efter sista ansökningsdag. I och med din ansökan godkänner du att vi förmedlar information om din ansökan till Arbetsförmedlingen.

Planerad start för Test och Kartläggning hos Arbetsförmedlingen är 14 december. Har du frågor angående utbildningen så är du välkommen att kontakta:

[email protected]

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001:2019.

Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är sjukresetrafik med specialfordon, bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag ca 570 medarbetare.

För oss är en jämn ålders- och könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald viktigt. Vi jobbar aktivt med att öka antalet kvinnor inom bussföraryrket och är stolta över vår mångkulturella arbetsstyrka med anställda från över 40 nationaliteter. Visa mindre

Vill du ha ett av Uppsalas viktigaste jobb? Sök vår betalda bussförarutbild

Vi söker nya bussförarstjärnor! Bli en del av GUB-familjen. Som bussförare är ingen dag den andra lik, utan varje dag är ett nytt äventyr. I rollen som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer under dygnets alla timmar. Trivs du med ett flexibelt jobb med mycket kundkontakt är bussförare ett yrke för dig. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en po... Visa mer
Vi söker nya bussförarstjärnor! Bli en del av GUB-familjen.

Som bussförare är ingen dag den andra lik, utan varje dag är ett nytt äventyr. I rollen som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer under dygnets alla timmar. Trivs du med ett flexibelt jobb med mycket kundkontakt är bussförare ett yrke för dig. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en positiv och trygg upplevelse av sin resa!

Att vara bussförare är ett självständigt yrke och i ditt arbete har du ansvar över passagerare och fordon. På Gamla Uppsala Buss blir du också en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi anordnar regelbundet roliga aktiviteter som stärker vi-känslan bland dig och dina kollegor. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss!

Vi erbjuder 13 veckor betald D-körkortsutbildning och Yrkeskompetens samt tillsvidareanställning på heltid som bussförare hos Gamla Uppsala Buss efter genomförd utbildning. Som bussförare hos Gamla Uppsala Buss tjänar du med tillägg närmare 30.000 kr/månad. Du har som anställd 30 dagar semester per år. Vi har även ett gynnsamt friskvårdsbidrag, ett gym tillgängligt för alla våra medarbetare, en hälsopedagog, friskvårdsförening som arrangerar aktiviteter och resor, företagshälsovård och toppmoderna, ergonomiska bussar.

Arbetstider som bussförare

Gamla Uppsala Buss kör Uppsalas stadstrafik dygnet runt och årets alla dagar, så det finns en stor variation i arbetstider och schema. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och vill prioritera en balans mellan arbetsliv med vardag för våra medarbetare. Därför erbjuder vi möjligheten att kunna lämna intresse för olika arbetstider i samband med anställning.

Vem söker vi?

• Du ska ha fyllt 24 år när kursen startar.
• Du ska ha haft ett svenskt B-körkort i minst två år.
• Du har god körvana.
• Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Du bor inom pendlingsavstånd från Uppsala.
• Har du erfarenhet av yrke inom service eller som förare är det meriterande

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar, förutom på kör och trafikkunskaper, även på servicemedvetenhet, engagemang och ansvarskänsla hos personen när vi anställer ny personal. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som trivs i ett självständigt och socialt yrke. För att klara utbildningen och sedan yrket ställer vi krav på att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift.

I och med att Gamla Uppsala Buss bekostar utbildningen till bussförare, samt erbjuder lön under utbildningen, så förbinder du dig vid anställning att arbeta minst ett år för företaget.

Ansök nu! Kursstart planerad till februari 2021.

Urval sker löpande.

Har du frågor angående utbildningen så är du välkommen att kontakta:
Alexander Näsman [email protected] tel. 018-444 58 81
Maja Gavin [email protected], tel. 018-444 58 05
eller Anders Lundell, tel. 018-444 58 24

Kommunal 018-444 58 26

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001:2019.

Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är sjukresetrafik med specialfordon, bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag ca 570 medarbetare.

För oss är en jämn ålders- och könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald viktigt. Vi jobbar aktivt med att öka antalet kvinnor inom bussföraryrket och är stolta över vår mångkulturella arbetsstyrka med anställda från över 40 nationaliteter. Visa mindre

Gamla Uppsala Buss söker lagerarbetare!

Ansök    Jun 5    Gamla Uppsala Buss AB    Lagerarbetare
Vi söker en ny lagerarbetare! Bli en del av GUB-familjen. Vår tight sammansvetsade och väloljade arbetsgrupp söker nu en ny lagerarbetare. Du får arbeta i en prestigelös miljö som präglas av ömsesidigt förtroende där du jobbar såväl i grupp som självständigt med mycket eget ansvar. Vi anordnar regelbundet roliga aktiviteter som stärker vi-känslan bland dig och dina kollegor. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss. Som lagerarbetare kommer d... Visa mer
Vi söker en ny lagerarbetare! Bli en del av GUB-familjen.

Vår tight sammansvetsade och väloljade arbetsgrupp söker nu en ny lagerarbetare. Du får arbeta i en prestigelös miljö som präglas av ömsesidigt förtroende där du jobbar såväl i grupp som självständigt med mycket eget ansvar. Vi anordnar regelbundet roliga aktiviteter som stärker vi-känslan bland dig och dina kollegor. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss.

Som lagerarbetare kommer du att jobba med vår materialförsörjning, främst reservdelar till vara fordon. Du/vi jobbar aktivt med effektivisering och materialflöden samt inte minst miljö och miljöpåverkande faktorer. I arbetet ingår bland annat:

• Löpande förrådsarbeten, ta emot och skicka gods
• Utföra inventeringar
• Delta i projekt, till exempel kring materiel och inköpsprocesser
• Arbeta i vårt fordons/reservdelshanteringssystem

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på heltid i ett fritt arbete under eget ansvar tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder även vår personal möjligheten att ta D-körkort samt fortlöpande YKB-utbildning. Du har som anställd 30 dagar semester per år. Vi har även ett gynnsamt friskvårdsbidrag, ett gym tillgängligt för alla våra medarbetare, en hälsopedagog, friskvårdsförening som arrangerar aktiviteter och resor, företagshälsovård och en modern verkstad med ergonomiskt tänk i verktygen.

Vem söker vi?

• Du har en fullständig gymnasieutbildning eller dokumenterad likvärdig utbildning/erfarenhet.
• Du har god datavana och hanterar Office-programmen väl.
• Du har B-körkort.
• Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Truckkort och eller C-körkort samt erfarenhet av lagerarbete är meriterande.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar, förutom tidiga erfarenheter och kunskaper på Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som till exempel förmåga att arbeta självständigt men även i grupp, att du är utåtriktad, noggrann, flexibel och ansvarstagande. Du är dessutom en bra lyssnare och en problemlösare.

Ansök nu! Tillsättning enligt överenskommelse men helst så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta:

Frank Kvame, Verkmästare, [email protected] tel. 018-444 58 48

Alexander Näsman, HR-generalist, [email protected] tel. 018-444 58 81

Fackliga kontaktpersoner: Kommunal; 018-444 58 26

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001:2019. Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är sjukresetrafik med specialfordon, bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag ca 580 medarbetare. Tekniska avdelningen hanterar drygt 200 fordon. Underhållet bedrivs i egen servicehall samt drift-, plåt- och lackverkstad. Vi är i dag ca 30 personer som arbetar på verkstaden.

För oss är en jämn ålders- och könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald viktigt. Vi jobbar aktivt med att öka antalet kvinnor inom bussföraryrket och är stolta över vår mångkulturella arbetsstyrka med anställda från över 40 nationaliteter. Visa mindre

Gamla Uppsala Buss söker timanställda bussförare

Vi söker nya bussförarstjärnor! Bli en del av GUB-familjen. Som bussförare är ingen dag den andra lik, utan varje dag är ett nytt äventyr. I rollen som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer under dygnets alla timmar. Trivs du med ett flexibelt jobb med mycket kundkontakt är bussförare ett yrke för dig. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en po... Visa mer
Vi söker nya bussförarstjärnor! Bli en del av GUB-familjen.

Som bussförare är ingen dag den andra lik, utan varje dag är ett nytt äventyr. I rollen som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer under dygnets alla timmar. Trivs du med ett flexibelt jobb med mycket kundkontakt är bussförare ett yrke för dig. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en positiv och trygg upplevelse av sin resa!

Att vara bussförare är ett självständigt yrke och i ditt arbete har du ansvar över passagerare och fordon. På Gamla Uppsala Buss blir du också en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi anordnar regelbundet roliga aktiviteter som stärker vi-känslan bland dig och dina kollegor. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss!

Gamla Uppsala Buss söker nu ett antal bussförare för timanställning för att stärka vår personalstyrka. Alla som anställs kommer gå genomgå en internutbildning där man får lära sig alla linjer samt viktiga interna rutiner inom företaget. Efter fullförd internutbildning blir du timanställd och erbjuds arbete vid behov.

Vem söker vi?

• Du ska ha haft D-körkort samt YKB.
• Du har god körvana.
• Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Du bor inom pendlingsavstånd från Uppsala.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar, förutom på kör och trafikkunskaper, även på servicemedvetenhet, engagemang och ansvarskänsla hos personen när vi anställer ny personal. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som trivs i ett självständigt och socialt yrke. Då det förekommer mycket intern och extern kontakt med kollegor och kunder ställer vi krav på att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift.

Ansök nu! Urval sker löpande.

Har du frågor angående utbildningen så är du välkommen att kontakta:
Alexander Näsman [email protected] tel. 018-444 58 81
Maja Gavin [email protected], tel. 018-444 58 05
eller Anders Lundell, tel. 018-444 58 24

Kommunal 018-444 58 26

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001:2019.

Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är sjukresetrafik med specialfordon, bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag ca 570 medarbetare.

För oss är en jämn ålders- och könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald viktigt. Vi jobbar aktivt med att öka antalet kvinnor inom bussföraryrket och är stolta över vår mångkulturella arbetsstyrka med anställda från över 40 nationaliteter. Visa mindre

Telefonist till AB Prebus

Ansök    Dec 20    Gamla Uppsala Buss AB    Växeltelefonist
Telefonist till AB Prebus! AB Prebus är ett helägt dotterbolag till Gamla Uppsala Buss AB som driver beställningscentralen för sjukresor i Uppsala län. Företaget har idag ett tiotal anställda. AB Prebus söker en telefonist på deltid med tillträde snarast möjligt. Som telefonist ansvarar du för att ta emot beställningar av samhällsbetalda resor, huvudsakligen per telefon. I dina arbetsuppgifter ingår även trafikledning av sjukresor. Vi söker personal s... Visa mer
Telefonist till AB Prebus!

AB Prebus är ett helägt dotterbolag till Gamla Uppsala Buss AB som driver beställningscentralen för sjukresor i Uppsala län. Företaget har idag ett tiotal anställda.

AB Prebus söker en telefonist på deltid med tillträde snarast möjligt.

Som telefonist ansvarar du för att ta emot beställningar av samhällsbetalda resor, huvudsakligen per telefon. I dina arbetsuppgifter ingår även trafikledning av sjukresor.

Vi söker personal som vill arbeta skiftgång på oregelbundna arbetstider (även natt) alla dagar i veckan.

Personliga Egenskaper

Som telefonist måste du vara stresstålig, ha god simultanförmåga och kunna fatta snabba beslut under tidspress.

Servicekänsla, god svenska i tal/skrift och datorvana är ett krav. God lokalkännedom i Uppsala län är en klar fördel. Har Du gymnasiekompetens och erfarenhet av telefonistarbete i växel, andra samordningsarbeten eller erfarenhet av planeringsprogrammet ”Planet” är detta meriterande.

Anställningsform: Intermittent anställning (timanställning)

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan sker via: www.gub.se ”Jobba hos oss”

Rekryteringen sköts av vårt moderbolag Gamla Uppsala Buss AB.

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Mer information/kontaktperson

Susanne Kjellberg (Växelchef, AB Prebus), 070-824 83 08

Maja Gavin (HR, Gamla Uppsala Buss), 018-444 58 05

Shahrokh Rahmani (Fackliga kontaktpersoner: Unionen) 0709-49 84 99 Visa mindre

Välkommen på kvinnodag med möjlighet att testa att köra buss!

Kvinnodag för att locka fler kvinnor till bussföraryrket! Kom och få veta mer om yrket samt pröva på att köra buss inför rekryteringsutbildning med Arbetsförmedlingen, Yrkesakademin och Gamla Uppsala Buss Gamla Uppsala Buss rekryterar nu bussförare tillsammans med Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin. Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin arrangerar en yrkesutbildning där Gamla Uppsala Buss är med som rekryterande företag. Besök Arbetsförmedlingen 15 janua... Visa mer
Kvinnodag för att locka fler kvinnor till bussföraryrket! Kom och få veta mer om yrket samt pröva på att köra buss inför rekryteringsutbildning med Arbetsförmedlingen, Yrkesakademin och Gamla Uppsala Buss

Gamla Uppsala Buss rekryterar nu bussförare tillsammans med Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin. Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin arrangerar en yrkesutbildning där Gamla Uppsala Buss är med som rekryterande företag. Besök Arbetsförmedlingen 15 januari för att höra mer om Gamla Uppsala Buss och utbildningen. Du kommer på kvinnodagen få lyssna på kvinnor med insikt i vardagen som kvinnlig bussförare, kunna ställa frågor samt få testa att köra buss.

Som bussförare är ingen dag den andra lik, utan varje dag är ett nytt äventyr. I rollen som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer under dygnets alla timmar. Trivs du med ett flexibelt jobb med mycket kundkontakt är bussförare ett yrke för dig. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en positiv och trygg upplevelse av sin resa!

Att vara bussförare är ett självständigt yrke och i ditt arbete har du ansvar över passagerare och fordon. På Gamla Uppsala Buss blir du också en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi anordnar regelbundet roliga aktiviteter som stärker vi-känslan bland dig och dina kollegor. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss!

Som bussförare hos Gamla Uppsala Buss tjänar du med tillägg närmare 30.000 kr/månad. Du har som anställd 30 dagar semester per år. Vi har även ett gynnsamt friskvårdsbidrag, ett gym tillgängligt för alla våra medarbetare, en hälsopedagog, friskvårdsförening som arrangerar aktiviteter och resor, företagshälsovård och toppmoderna, ergonomiska bussar.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar, förutom på kör och trafikkunskaper, även på servicemedvetenhet, engagemang och ansvarskänsla hos personen när vi anställer ny personal. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som trivs i ett självständigt och socialt yrke. För att klara utbildningen och sedan yrket ställer vi krav på att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift. Vi ser gärna kvinnliga sökande då vi önskar att öka den kvinnliga närvaron i ett annars mansdominerat yrke.

Besök Arbetsförmedlingen på Kvinnodagen för att få veta mer! Kvinnodagen äger rum på Arbetsförmedlingen i Uppsala (Muningatan 1) 15 januari klockan 10.00. Buss hämtar sedan upp efter informationen för att ge möjlighet att testa busskörning. Åter senast 13.00 på Arbetsförmedlingen.

Har du frågor angående utbildningen så är du välkommen att kontakta:

[email protected]

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001:2019.

Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är sjukresetrafik med specialfordon, bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag ca 570 medarbetare.

För oss är en jämn ålders- och könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald viktigt. Vi jobbar aktivt med att öka antalet kvinnor inom bussföraryrket och är stolta över vår mångkulturella arbetsstyrka med anställda från över 40 nationaliteter. Visa mindre

Bussförare

Är du vår nästa bussförare? Som bussförare är ingen dag den andra lik, utan varje dag är ett nytt äventyr. I rollen som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer under dygnets alla timmar. Trivs du med ett flexibelt jobb med mycket kundkontakt är bussförare ett yrke för dig. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en positiv och trygg upplevelse av si... Visa mer
Är du vår nästa bussförare?

Som bussförare är ingen dag den andra lik, utan varje dag är ett nytt äventyr. I rollen som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer under dygnets alla timmar. Trivs du med ett flexibelt jobb med mycket kundkontakt är bussförare ett yrke för dig. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en positiv och trygg upplevelse av sin resa!

Att vara bussförare är ett självständigt yrke och i ditt arbete har du ansvar över passagerare och fordon. På Gamla Uppsala Buss blir du också en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi anordnar regelbundet roliga aktiviteter som stärker vi-känslan bland dig och dina kollegor. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss!

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning efter inledande 4 veckor med grundutbildning. Som bussförare hos Gamla Uppsala Buss har du som anställd 30 dagar semester per år. Vi har även ett gynnsamt friskvårdsbidrag, ett gym tillgängligt för alla våra medarbetare, en hälsopedagog, friskvårdsförening som arrangerar aktiviteter och resor, företagshälsovård och toppmoderna, ergonomiska bussar.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar, förutom på kör och trafikkunskaper, även på servicemedvetenhet, engagemang och ansvarskänsla hos personen när vi anställer ny personal. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som trivs i ett självständigt och socialt yrke.

Kvalifikationer

• D-körkort
• Yrkeskompetens
• God körvana
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Fast boende inom pendlingsavstånd från Uppsala
• Erfarenhet av yrke inom service och/eller förare är meriterande

Ansök nu!

Sista ansökningsdag: 16 februari 2020. Beräknad start: 2 mars 2020.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor angående rekryteringen eller tjänsten så är du välkommen att kontakta:
Alexander Näsman [email protected] tel. 018-444 58 81
Maja Gavin [email protected], tel. 018-444 58 05
eller Anders Lundell, tel. 018-444 58 24

Kommunal 018-444 58 26

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001:2019. Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är sjukresetrafik med specialfordon, bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag ca 570 medarbetare. För oss är en jämn ålders- och könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald viktigt. Vi jobbar aktivt med att öka antalet kvinnor inom bussföraryrket och är stolta över vår mångkulturella arbetsstyrka med anställda från över 40 nationaliteter. Visa mindre

Vill du ha ett av Uppsalas viktigaste jobb? Sök vår betalda bussförarutbild

Vi söker nya bussförarstjärnor! Bli en del av GUB-familjen. Som bussförare är ingen dag den andra lik, utan varje dag är ett nytt äventyr. I rollen som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer under dygnets alla timmar. Trivs du med ett flexibelt jobb med mycket kundkontakt är bussförare ett yrke för dig. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en po... Visa mer
Vi söker nya bussförarstjärnor! Bli en del av GUB-familjen.

Som bussförare är ingen dag den andra lik, utan varje dag är ett nytt äventyr. I rollen som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer under dygnets alla timmar. Trivs du med ett flexibelt jobb med mycket kundkontakt är bussförare ett yrke för dig. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en positiv och trygg upplevelse av sin resa!

Att vara bussförare är ett självständigt yrke och i ditt arbete har du ansvar över passagerare och fordon. På Gamla Uppsala Buss blir du också en del av en gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi anordnar regelbundet roliga aktiviteter som stärker vi-känslan bland dig och dina kollegor. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss!

Vi erbjuder 13 veckor betald D-körkortsutbildning och Yrkeskompetens samt tillsvidareanställning på heltid som bussförare hos Gamla Uppsala Buss efter genomförd utbildning. Som bussförare hos Gamla Uppsala Buss tjänar du med tillägg närmare 30.000 kr/månad. Du har som anställd 30 dagar semester per år. Vi har även ett gynnsamt friskvårdsbidrag, ett gym tillgängligt för alla våra medarbetare, en hälsopedagog, friskvårdsförening som arrangerar aktiviteter och resor, företagshälsovård och toppmoderna, ergonomiska bussar.

Arbetstider som bussförare

Gamla Uppsala Buss kör Uppsalas stadstrafik dygnet runt och årets alla dagar, så det finns en stor variation i arbetstider och schema. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och vill prioritera en balans mellan arbetsliv med vardag för våra medarbetare. Därför erbjuder vi möjligheten att kunna lämna intresse för olika arbetstider i samband med anställning.

Vem söker vi?

• Du ska ha fyllt 24 år när kursen startar.
• Du ska ha haft ett svenskt B-körkort i minst två år.
• Du har god körvana.
• Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Du bor inom pendlingsavstånd från Uppsala.
• Har du erfarenhet av yrke inom service eller som förare är det meriterande

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar, förutom på kör och trafikkunskaper, även på servicemedvetenhet, engagemang och ansvarskänsla hos personen när vi anställer ny personal. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som trivs i ett självständigt och socialt yrke. För att klara utbildningen och sedan yrket ställer vi krav på att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift.

I och med att Gamla Uppsala Buss bekostar utbildningen till bussförare, samt erbjuder lön under utbildningen, så förbinder du dig vid anställning att arbeta minst ett år för företaget.

Ansök nu! Kursstart planerad till januari 2020.

Urval sker löpande.

Har du frågor angående utbildningen så är du välkommen att kontakta:
Alexander Näsman [email protected] tel. 018-444 58 81
Maja Gavin [email protected], tel. 018-444 58 05
eller Anders Lundell, tel. 018-444 58 24

Kommunal 018-444 58 26

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001:2019.

Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är sjukresetrafik med specialfordon, bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag ca 570 medarbetare.

För oss är en jämn ålders- och könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald viktigt. Vi jobbar aktivt med att öka antalet kvinnor inom bussföraryrket och är stolta över vår mångkulturella arbetsstyrka med anställda från över 40 nationaliteter. Visa mindre

Administrativ assistent

Rollen som administrativ assistent på Gamla Uppsala Buss är omväxlande, med ett flertal olika ansvarområden. Du kommer som regel tillbringa dagen i receptionen och därifrån ge administrativ service till både besökare och organisationen. Parallellt med att ge service kommer du att sköta allt från diarieföring, mötesbokningar till protokollföring och distribution av intern information. Som huvudregistrator på företaget kommer du även ingå i Region Uppsalas r... Visa mer
Rollen som administrativ assistent på Gamla Uppsala Buss är omväxlande, med ett flertal olika ansvarområden. Du kommer som regel tillbringa dagen i receptionen och därifrån ge administrativ service till både besökare och organisationen. Parallellt med att ge service kommer du att sköta allt från diarieföring, mötesbokningar till protokollföring och distribution av intern information. Som huvudregistrator på företaget kommer du även ingå i Region Uppsalas registratornätverk.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.:

• Diarieföring och arkivering
• Administrativt stöd till ledningen och chefer – mötesprotokoll, kallelser och underlag
• Ankomsthantera leverantörsfakturor
• Praktisk/administrativ service till besökare och organisationen
• Svara i växeln
• Boka lokaler och hantera resebokningar
• Administration av ärende- och diarie-hanteringssystemet Public 360

Personliga egenskaper:

För att trivas i rollen som administrativ assistent bör du ha en god kommunikativ förmåga, intresse för administrativ struktur och en naturlig känsla för service. Du ser vad som behöver göras och kan prioritera dina uppgifter när arbetet så kräver! Vidare ser vi att du är flexibel, noggrann, kvalitetsmedveten, självgående och tycker om att sprida god stämning till såväl kollegor som kunder.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande administrativa arbetsuppgifter och med en vana av att arbeta i olika system. Vi förutsätter att du känner dig trygg i Officepaketet och vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i Public 360. Vidare har du mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, såväl tal som skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Vi erbjuder:

Du har som anställd 30 dagar semester per år. Vi har även ett gynnsamt friskvårdsbidrag, ett gym tillgängligt för alla våra medarbetare, en hälsopedagog, friskvårdsförening som arrangerar aktiviteter och resor och en företagshälsovård.

Arbetsplatsen är placerad centralt i Uppsala.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdatum 2019-10-30.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Maja Gavin, HR, tel.018-444 58 05 eller Anna Sjöberg, Ekonomichef, tel. 018-444 58 37

Fackliga kontaktpersoner: Unionen; tel. 0707876502

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är certifierat enligt ISO 14001:2015.

Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskole bussar.

Företaget har idag ca 580 medarbetare. Tekniska avdelningen hanterar drygt 200 fordon. Underhållet bedrivs i egen servicehall samt drift-, plåt- och lackverkstad. Vi är i dag ca 30 stycken som arbetar på verkstaden. Visa mindre

Löneadministratör 60%

Vikarierande löneadministratör Vi söker nu en vikarierande löneadministratör på 60% till vårt huvudkontor i centrala Uppsala. Har du tidigare arbetserfarenhet av löneadministration och/eller är utbildad löneadministratör och är intresserad av ett nytt uppdrag? Välkommen in med din ansökan! Arbetsbeskrivning Som löneadministratör kommer du att arbeta med hela löneprocessen för både Gamla Uppsala Buss och vårt dotterbolag PREBUS. Arbetsuppgifterna består ... Visa mer
Vikarierande löneadministratör

Vi söker nu en vikarierande löneadministratör på 60% till vårt huvudkontor i centrala Uppsala. Har du tidigare arbetserfarenhet av löneadministration och/eller är utbildad löneadministratör och är intresserad av ett nytt uppdrag? Välkommen in med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som löneadministratör kommer du att arbeta med hela löneprocessen för både Gamla Uppsala Buss och vårt dotterbolag PREBUS. Arbetsuppgifterna består bland annat av löneberedning, ta fram rapporter och statistik, kontroll av löneunderlag, pensionsrapportering, skicka arbetsgivardeklaration och skriva arbetsgivarintyg. I arbetsuppgifterna ingår även att ge stöd till chefer och anställda i förekommande lönefrågor (t. ex om lön och semester) samt att svara på frågor från externa parter, t. ex försäkringskassan och kronofogden.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag-fredag, i samråd med arbetsgivaren. Detta ger goda möjligheter att kombinera arbete med annan sysselsättning som t. ex studier.

Kvalifikationer

• Utbildning inom löneadministration
• Arbetserfarenhet som löneadministratör
• Erfarenhet av HR- och löneadministratörssystem (meriterande om Flex Lön och Trapeze)
• Meriterande om du har erfarenhet av löneadministration inom offentligt bolag och KFS Trafikavtalet

Personliga egenskaper

För att passa i rollen som löneadministratör hos oss bör du ha en känsla för service, vara flexibel och trivas med att ha många kontakter dagligen. Vidare ser vi att du är noggrann, självgående och gilla att arbeta mot deadlines. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Du har som anställd 30 dagar semester per år. Vi har även ett gynnsamt friskvårdsbidrag, ett gym tillgängligt för alla våra medarbetare, en hälsopedagog, friskvårdsförening som arrangerar aktiviteter och resor och en företagshälsovård.

Arbetsplatsen är placerad centralt i Uppsala.

Övrig information

Sista ansökningsdatum 2019-12-31

Tjänsten är ett föräldravikariat på 60% under 1 år med tillträde 2 mars 2020. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök via vår hemsida: www.gub.se

Kontaktuppgifter
Lina Burström, HR, 018-444 58 35
Peter Andersson, Personalchef 018-444 58 32
Ulrika Agnerdahl, Löneadministratör 018-444 58 04

Fackliga kontakt Unionen, 070-787 65 02

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är certifierat enligt ISO 14001:2015.

Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar.

Företaget har idag ca 580 medarbetare. Visa mindre

Telefonist till AB Prebus

Ansök    Aug 28    Gamla Uppsala Buss AB    Växeltelefonist
Telefonist till AB Prebus! AB Prebus är ett helägt dotterbolag till Gamla Uppsala Buss AB som driver beställningscentralen för sjukresor i Uppsala län. Företaget har idag ett tiotal anställda. AB Prebus söker en telefonist på heltid med tillträde snarast möjligt. Som telefonist ansvarar du för att ta emot beställningar av samhällsbetalda resor, huvudsakligen per telefon.I dina arbetsuppgifter ingår även trafikledning av sjukresor. Vi söker dagpersonal... Visa mer
Telefonist till AB Prebus!

AB Prebus är ett helägt dotterbolag till Gamla Uppsala Buss AB som driver beställningscentralen för sjukresor i Uppsala län. Företaget har idag ett tiotal anställda.

AB Prebus söker en telefonist på heltid med tillträde snarast möjligt.

Som telefonist ansvarar du för att ta emot beställningar av samhällsbetalda resor, huvudsakligen per telefon.I dina arbetsuppgifter ingår även trafikledning av sjukresor.

Vi söker dagpersonal som vill arbeta skiftgång på oregelbundna arbetstider alla dagar i veckan mellan cirka 06:00 och 22:00.

Personliga Egenskaper

Som telefonist måste du vara stresstålig, ha god simultanförmåga och kunna fatta snabba beslut under tidspress.

Servicekänsla, god svenska i tal/skrift och datorvana är ett krav. God lokalkännedom i Uppsala län är en klar fördel. Har Du gymnasiekompetens och erfarenhet av telefonistarbete i växel, andra samordningsarbeten eller erfarenhet av planeringsprogrammet ”Planet” är detta meriterande.

Anställningsform: Allmän visstidsanställning t.o.m. 2020-09-30 med ev. möjlighet till förlängning
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan sker via: www.gub.se ”Jobba hos oss”

Rekryteringen sköts av vårt moderbolag Gamla Uppsala Buss AB.

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Mer information/kontaktperson

Susanne Kjellberg (Växelchef, AB Prebus), 070-824 83 08

Maja Gavin (HR, Gamla Uppsala Buss), 018-444 58 05

Shahrokh Rahmani (Fackliga kontaktpersoner: Unionen) 0709-49 84 99 Visa mindre

Servicepersonal till Hållplatsservice

Servicepersonal till Hållplatsservice Hållplatsservice är en servicefunktion inom Gamla Uppsala Buss. Arbetet går ut på att underhålla/reparera/byta ut/flytta hållplatsstolpar, informationsskyltar, tidtabellhållare, väderskydd mm. Klottersanering samt rengöring är även en stor del av jobbet. Arbetet sträcker sig inom hela Uppsala län. Personliga egenskaper: • Praktiskt handlag krävs • Vi söker dig som är noggrann, har god initiativförmåga och kan arbet... Visa mer
Servicepersonal till Hållplatsservice

Hållplatsservice är en servicefunktion inom Gamla Uppsala Buss. Arbetet går ut på att underhålla/reparera/byta ut/flytta hållplatsstolpar, informationsskyltar, tidtabellhållare, väderskydd mm. Klottersanering samt rengöring är även en stor del av jobbet. Arbetet sträcker sig inom hela Uppsala län.

Personliga egenskaper:

• Praktiskt handlag krävs
• Vi söker dig som är noggrann, har god initiativförmåga och kan arbeta såväl självständigt som i grupp.
• Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

• Innehar C-körkort samt yrkeskompetensbevis
• Behärskar svenska i tal och skrift
• Goda kunskaper i Officepaketet.
• God lokalkännedom inom Uppsala län.

I tjänsten som servicepersonal till hållplatsservice gäller ”frihet under ansvar” där du blir en del av en tight arbetsgrupp med god sammanhållning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Sista ansökningsdag är 2019-04-19. Vi gör ett löpande urval. Tillsättning 2019-05-03 eller enligt överenskommelse.

Mer information:
Alexander Näsman, HR, 018-444 58 81

Anders Lundholm, Hållplatsservice, 018-444 58 85

Fackliga kontaktpersoner: Kommunal; 018-727 38 26

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är certifierat enligt ISO14001.

Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är färdtjänsttrafik med specialfordon, skol- och särskoleskjutsar på uppdrag av kommunen, bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag ca 500 medarbetare. Visa mindre

Sommarjobb som telefonist till AB Prebus!

Ansök    Maj 29    Gamla Uppsala Buss AB    Växeltelefonist
Telefonist till AB Prebus! AB Prebus är ett helägt dotterbolag till Gamla Uppsala Buss AB som driver beställningscentralen för sjukresor i Uppsala län. Företaget har idag ett tiotal anställda. AB Prebus söker extrapersonal med tillträde snarast möjligt. Som telefonist ansvarar du för att ta emot beställningar av samhällsbetalda resor, huvudsakligen per telefon. I dina arbetsuppgifter ingår även trafikledning av sjukresor. Vi söker både dag och nattpers... Visa mer
Telefonist till AB Prebus!

AB Prebus är ett helägt dotterbolag till Gamla Uppsala Buss AB som driver beställningscentralen för sjukresor i Uppsala län. Företaget har idag ett tiotal anställda.

AB Prebus söker extrapersonal med tillträde snarast möjligt.

Som telefonist ansvarar du för att ta emot beställningar av samhällsbetalda resor, huvudsakligen per telefon.

I dina arbetsuppgifter ingår även trafikledning av sjukresor. Vi söker både dag och nattpersonal. Dagpersonalen arbetar skiftgång på oregelbundna arbetstider alla dagar i veckan mellan cirka 06:00 och 22:00.

Personliga Egenskaper

Som telefonist måste du vara stresstålig, ha god simultanförmåga och kunna fatta snabba beslut under tidspress.

Servicekänsla, god svenska i tal/skrift och datorvana är ett krav. God lokalkännedom i Uppsala län är en klar fördel. Har Du gymnasiekompetens och erfarenhet av telefonistarbete i växel, andra samordningsarbeten eller erfarenhet av planeringsprogrammet ”Planet” är detta meriterande.

Ansökan sker via: www.gub.se ”Jobba hos oss”

Rekryteringen sköts av vårt moderbolag Gamla Uppsala Buss AB.

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

Mer information/kontaktperson

Susanne Kjellberg (Växelchef, AB Prebus), 070-824 83 08

Maja Gavin (HR, Gamla Uppsala Buss), 018-444 58 05

Shahrokh Rahmani (Fackliga kontaktpersoner: Unionen) 0709-49 84 99 Visa mindre

Bussförarutbildning start augusti 2019

Säkra din plats ombord! På Gamla Uppsala Buss blir du en del av en familjär gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi anordnar regelbundet aktiviteter som främjar sammanhållningen och den hjälpsamma kulturen. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss! I rollen som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer under dygnets alla timmar. Trivs du med ett flexibelt jobb med mycket kundkontakt är bussfö... Visa mer
Säkra din plats ombord!

På Gamla Uppsala Buss blir du en del av en familjär gemenskap där vi bryr oss om varandra. Vi anordnar regelbundet aktiviteter som främjar sammanhållningen och den hjälpsamma kulturen. Vi vill att du ska må bra och känna trygghet hos oss!

I rollen som bussförare får du dagligen träffa människor i alla åldrar som ska till olika destinationer under dygnets alla timmar. Trivs du med ett flexibelt jobb med mycket kundkontakt är bussförare ett yrke för dig. Du är en viktig del i människors vardag där du genom ett personligt bemötande ger dina resenärer en positiv och trygg upplevelse av sin resa!

Vi erbjuder 13 veckor betald D-körkortsutbildning och Yrkeskompetens samt tillsvidareanställning på heltid som bussförare hos Gamla Uppsala Buss efter genomförd utbildning.

Kursstart: augusti 2019.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tittar, förutom på kör och trafikkunskaper, även på servicemedvetenhet, engagemang och ansvarskänsla hos personen när vi anställer ny personal. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, som är servicemedveten och som trivs i ett självständigt och socialt yrke. För att klara utbildningen och sedan yrket ställer vi krav på att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift.

Arbetstider

Trafiken i Uppsala är igång dygnet runt. I bussbranschen generellt innebär det att man som bussförare ska vara flexibel och kunna arbeta under hela bussdygnet.  Gamla Uppsala Buss vill vara en attraktiv arbetsgivare, därför erbjuder vi när verksamheten tillåter ett stöd i att försöka få ihop arbetslivet med vardagen. Som ett led i detta erbjuder vi möjligheten att kunna lämna intresse för att arbeta morgon/dag eller dag/kväll. Arbetstid är enligt våra avtal förekommande under hela bussdygnet, om ej annat avtalas.

Kvalifikationer

• Du ska ha fyllt 24 år när kursen startar.
• B-körkort erfordras samt att du haft körkortet i minst 2 år.
• God körvana.
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Fast boende inom pendlingsavstånd från Uppsala.
• Erfarenhet av yrke inom service och/eller förare är meriterande

I och med att Gamla Uppsala Buss bekostar utbildningen till bussförare, samt erbjuder lön under utbildningen, så förbinder du dig vid anställning att arbeta minst ett år för företaget.

OBS! Svenskt körkort erfordras för att ansöka om körkortstillstånd för D-behörighet.

 Ansök nu!

Max antal deltagare per kurstillfälle: 12 st.

Urval sker löpande.

Har du frågor angående utbildningen så är du välkommen att kontakta: 
Alexander Näsman [email protected] tel. 018-444 58 81
Maja Gavin [email protected], tel. 018-444 58 05
eller Anders Lundell, tel. 018-444 58 24

Kommunal 018-444 58 26

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.

 

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001:2015.

Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är färdtjänsttrafik med specialfordon, skol- och särskoleskjutsar på uppdrag av kommunen, bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Utöver vår huvudverksamhet bedriver Gamla Uppsala Buss årligen bussförarutbildningar till D-behörighet och yrkeskompetens. Företaget har idag ca 500 medarbetare.

För oss är en jämn ålders- och könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald viktigt. Vi jobbar aktivt med att öka antalet kvinnor inom bussföraryrket och är stolta över vår mångkulturella arbetsstyrka med anställda från över 40 nationaliteter. Visa mindre

Nattpersonal till servicehallen

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är certifierat enligt ISO14001. Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala.  Andra delar i verksamheten är färdtjänsttrafik med specialfordon, särskoleskjutsar på uppdrag av kommunen, bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. GUB’s tekniska avdelni... Visa mer
Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är certifierat enligt ISO14001.

Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala.  Andra delar i verksamheten är färdtjänsttrafik med specialfordon, särskoleskjutsar på uppdrag av kommunen, bokbusstrafik, viss beställningstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar.

GUB’s tekniska avdelning och verkstad svarar främst för service och underhåll samt reparation av våra bussar, inklusive plåt- och lackarbete samt reservdelsförråd. Vår tekniska avdelning svarar även för anskaffning och försäljning av fordon samt teknisk fastighetsförvaltning. Ansvar för hållplatsarbete och servicehall ligger också under den tekniska avdelningen.

I tjänsten som nattpersonal till servicehallen blir du en del av en tight arbetsgrupp med god sammanhållning. Arbetstid mellan 16.00 - 04.00 på rullande schema, arbete under helger förekommer.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.:

• Planering och kontakt med trafikledningen och verkstad
• Invändig städning av bussar
• Utvändig tvätt av bussar
• Klottersanering
• Tanka bränsle
• Kontrollera/fylla på olja, kylarvätska, spolarvätska etc.
• Köra och flytta bussar inom depåområdet

Personliga egenskaper:

• Praktiskt handlag krävs
• Vi söker dig som är noggrann, har god initiativförmåga och kan arbeta såväl självständigt som i grupp
• Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

• Innehar B-körkort, C-körkort är meriterande
• Behärskar svenska språket i tal och skrift
• Kunskaper i Officepaketet
• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande

 

Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. Tillsättning enligt överenskommelse. Antal tjänster: 1 st

 

Mer information: Mats Makvandi-Karlsson, Serviceförman, 018-444 58 71

Maja Gavin, HR-Generalist, 018-444 58 05

Alexander Näsman, HR-Generalist 018-444 58 81

Fackliga kontaktpersoner: Kommunal; 018-727 38 26

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre