Lediga jobb som Diversearbetare i Uppsala

Se lediga jobb som Diversearbetare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Extra jobb! Reklambyte på kundvagnar i dagligvaruhandeln!

Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har haft kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 30 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker där reklamskyltarna ska bytas 9 gånger per år. Vi söker ständigt intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 1-10 butiker att ansvara för. Vi söker Dig som är no... Visa mer
Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har haft kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 30 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker där reklamskyltarna ska bytas 9 gånger per år. Vi söker ständigt intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 1-10 butiker att ansvara för. Vi söker Dig som är noggrann, intresserad och händig. Arbetet kan vara tufft och utmanande då det ofta ska utföras utomhus, alltid på fasta tider oavsett årstid och väderlek.
Vi ser gärna att Du är pensionär och vill ha ett långsiktigt extra jobb!
Vi söker nu en medarbetare för uppdrag i Uppsala.
Vid intresse – skicka en intresseanmälan och kortfattad information om Dig själv till [email protected] Visa mindre

Upplands flygflottilj, F16 söker personal till vår fälthållningsgrupp

Ansök    Mar 21    Försvarsmakten    Diversearbetare
Om enheten 5 Basenheten består av enhetsledning, två kompanier och en säkmarkpluton. 52. Flygbaskompaniet har som uppgift att säkerställa flygplatsdriften på Uppsala flygplats. 522. R3, betyder räddning, röjning och reperation, plutonen är en del av 52. Flygbaskompaniet och har till huvuduppgift att sköta flygplatsräddningstjänsten och flygfältarbetstjänsten vid Uppsala flygplats.  Huvudsakliga arbetsuppgifter Tjänsten som fälthållningsperson innebär ... Visa mer
Om enheten

5 Basenheten består av enhetsledning, två kompanier och en säkmarkpluton. 52. Flygbaskompaniet har som uppgift att säkerställa flygplatsdriften på Uppsala flygplats. 522. R3, betyder räddning, röjning och reperation, plutonen är en del av 52. Flygbaskompaniet och har till huvuduppgift att sköta flygplatsräddningstjänsten och flygfältarbetstjänsten vid Uppsala flygplats.


 Huvudsakliga arbetsuppgifter

Tjänsten som fälthållningsperson innebär ett varierande arbete med både fälthållningstjänst kopplat mot flygplats samt olika uppgifter riktade mot krigsförbandet, tex ammunitionsröjning och fältarbetstjänst.

Huvuduppgiften och den dagliga verksamheten för plutonen är att drifthålla Uppsala flygplats, men vi kan verka i hela Sverige och under alla förhållanden, fred, kris och krig. Plutonen har komplexa uppgifter och är mycket bred i sin förmåga och innehåller många olika specialområden varav fälthållningstjänst är den av dem. Det finns stora möjligheter att fördjupa sig inom olika områden. Eftersom många av våra uppgifter är kopplade mot krigsförbandet så är det militära en viktig del i vårt arbete. Därför måste du som söker vara beredd på att även lösa andra uppgifter inom ramen för krigsförbandet. Det gäller både övning, beredskap och skarp tjänstgöring. Saknar du militär erfarenhet men vi bedömer dig som lämplig så kommer du att utbildas av oss. Träning är också en viktig del av vår vardag för att klara av de krav som ställs på oss. Vi tränar flera gånger i veckan så du bör vara öppen för, och tycka om fysisk träning, både i grupp och enskilt.

Som fälthållningsperson är du en viktig del i en grupp som under stor tidspress och med krav på precision löser uppgifter tillsammans, för att säkerställa flygstridskrafternas möjligheter, att kunna operera på flygplatsen och lösa sina ställda uppgifter.

Tjänsten är civil men uppgifterna är i hög grad militära vilket innebär att vi lägger stor vikt vid tidigare militär erfarenhet. Tjänsten bedrivs normalt dagtid måndag till fredag, men kvälls- natt- dygns och jourtjänst förekommer, även övningsverksamhet där man är borta under längre perioder (veckor) förekommer.


KRAV
Kvalifikationer•  B-körkort
•  God fysisk förmåga
•  Gymnasieutbildning med godkänt resultat
•  Goda kunskaper i svenska och engelska.

 

 Personliga egenskaper

Vi söker dig som är fokuserad, uthållig och duktig på att samarbeta med andra. Du skall vara driven och villig att delta i utvecklingen av plutonen och krigsförbandet. Du är positiv, glad och ser möjligheter istället för problem.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

MERITERANDE 
 •  Militär grundutbildning/värnplikt gärna mot R3
 • Tunga civila körkortsbehörigheter (C, D, E)
 • Tidigare erfarenhet av maskinkörning (grävmaskin, lastmaskin, jordbruksmaskiner)
 • Civila och militära körkort och förarbevis


För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 mån provanställning kan tillämpas
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Uppsala
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse


För upplysningar om befattningen kontakta:
Chef 522. R3, Kn Christian Ahlberg
Tel: 076-634 74 61, mejl: [email protected]

StfC 522. R3, Lt Niklas Jonsson
Tel: 073-329 35 23, mejl: [email protected]

För information om rekryteringsprocessen kontakta:
HR-generalist, Amanda Rahlén
Mejl: [email protected]

Fackliga företrädare:
OFR/O Ärna Peter Oscarson, tfn 018-19 63 68.
OFR/S Håkan Wedin, tfn 070-351 96 40.
SACO Mikko Aarnio, tfn 070-849 55 06.
SEKO, nås via växeln 018-19 60 00.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-17. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Upplands flygflottilj, F 16, har sitt huvudsäte vid Uppsala garnison. Förbandet är en del av det svenska Flygvapnet och ansvarar för driften och bevakningen av Uppsala flygplats samt utbildning av värnpliktiga inom flera olika befattningar i Flygvapnet. Förbandet leder även 161:a Stridslednings- och luftbevakningsbataljonen som stridsleder stridsflygplan i luften samt sköter den ständiga bevakningen av det svenska luftrummet. Förbandet verkar från flera olika platser i landet och utgör en viktig del i den tillväxtperiod som Flygvapnet står inför.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Field Operative Uppsala

Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.


English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Uppsala. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Uppsala in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Upplands flygflottilj, F16 söker Förrådsman till Försörjningsavdelning

Ansök    Jan 12    Försvarsmakten    Diversearbetare
Om enheten Logistikenheten leder planering, genomförande och uppföljning av logistikstöd till chefer och enheter ingående i garnisonen. Vidare leder LogE planering, genomförande och uppföljning av lokal driftstyrning av materielunderhåll för materiel i bruk och förråd inom garnisonen. Du kommer arbeta på Försörjningsavdelningens Servicesektion. Sektionens uppgifter är att ta hand om FM materiel och förnödenheter, avrop, redovisning, fordon. Huvudsakl... Visa mer
Om enheten

Logistikenheten leder planering, genomförande och uppföljning av logistikstöd till chefer och enheter ingående i garnisonen. Vidare leder LogE planering, genomförande och uppföljning av lokal driftstyrning av materielunderhåll för materiel i bruk och förråd inom garnisonen. Du kommer arbeta på Försörjningsavdelningens Servicesektion. Sektionens uppgifter är att ta hand om FM materiel och förnödenheter, avrop, redovisning, fordon.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dagligen förekommande arbetsuppgifter vid ett serviceförråd:


• Genomför hantering av förnödenheter vid kunddisk
• Genomför åtgärder på förnödenheter enligt gällande instruktion
• Genomför redovisning av förnödenheter i FM´s redovisningssystem
• Genomför transporter
• Genomför hantering av materiel
• Genomför vård av fordon och hanteringsutrustning
• Medverkar i att upprätthålla kontakt med kunder och leverantörer
• Medverkar i övriga funktioner och verksamheter som en naturlig uppgift i en organisation med spridd delegation


KRAV
Kvalifikationer
- Gymnasieexamen
- Mycket goda datakunskaper
- Körkort B
- Mycket god servicekänsla och erfarenhet av kundkontakter

 
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har stor social kompetens och servicekänsla. Du har lätt för att ta kontakt med människor och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Är en god lagkamrat samtidigt som du tar initiativ och eget ansvar. Inte främmande för att arbeta självständigt och är lojal, flexibel, noggrann och ordningsam som person. Du har en god fysisk förmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


MERITERANDE 
 •  Truckkort
 •  Kunskaper i engelska
 

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Uppsala
Tillträdesdatum: Efter överenskommelse.
Lön: Individuell lönesättning


För upplysningar om befattningen kontakta:
Chef Servicesektionen, David Eriksson tel: 072-984 90 65
Chef Försörjningsavdelningen, Desirée Kalén tel: 072-384 29 20För information om rekryteringsprocessen kontakta:
HR-generalist, Amanda Rahlén
mejl: [email protected]Fackliga företrädare:
OFR/O Ärna Peter Oscarson, tfn 018-19 63 68.
OFR/S Håkan Wedin, tfn 070-351 96 40.
SACO Mikko Aarnio, tfn 070-849 55 06.
SEKO, nås via växeln 018-19 60 00.Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-06. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 

 

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Upplands flygflottilj, F 16, har sitt huvudsäte vid Uppsala garnison. Förbandet är en del av det svenska Flygvapnet och ansvarar för driften och bevakningen av Uppsala flygplats samt utbildning av värnpliktiga inom flera olika befattningar i Flygvapnet. Förbandet leder även 161:a Stridslednings- och luftbevakningsbataljonen som stridsleder stridsflygplan i luften samt sköter den ständiga bevakningen av det svenska luftrummet. Förbandet verkar från flera olika platser i landet och utgör en viktig del i den tillväxtperiod som Flygvapnet står inför.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Extra jobb! Reklambyte på kundvagnar i dagligvaruhandeln!

Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har haft kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 30 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker där reklamskyltarna ska bytas 9 gånger per år. Vi söker ständigt intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 1-10 butiker att ansvara för. Vi söker Dig som är no... Visa mer
Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har haft kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 30 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker där reklamskyltarna ska bytas 9 gånger per år. Vi söker ständigt intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 1-10 butiker att ansvara för. Vi söker Dig som är noggrann, intresserad och händig. Arbetet kan vara tufft och utmanande då det ofta ska utföras utomhus, alltid på fasta tider oavsett årstid och väderlek.
Vi ser gärna att Du är pensionär och vill ha ett långsiktigt extra jobb!
Vi söker nu en medarbetare för uppdrag i Uppsala.
Vid intresse – skicka en intresseanmälan och kortfattad information om Dig själv till [email protected] Visa mindre

Extra jobb! Reklambyte på kundvagnar i dagligvaruhandeln!

Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har haft kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 30 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker där reklamskyltarna ska bytas 9 gånger per år. Vi söker ständigt intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 1-10 butiker att ansvara för. Vi söker Dig som är no... Visa mer
Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har haft kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 30 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker där reklamskyltarna ska bytas 9 gånger per år. Vi söker ständigt intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 1-10 butiker att ansvara för. Vi söker Dig som är noggrann, intresserad och händig. Arbetet kan vara tufft och utmanande då det ofta ska utföras utomhus, alltid på fasta tider oavsett årstid och väderlek.
Vi ser gärna att Du är nybliven pensionär som vill ha ett långsiktigt extra jobb!
Vi söker nu en medarbetare för ett mindre uppdrag i Uppsala med omnejd.
Vid intresse – skicka en intresseanmälan och kortfattad information om Dig själv till [email protected] Visa mindre

Field Operative sökes i Uppsala

Ansök    Sep 27    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körko... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Uppsala. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Uppsala in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Field Operative sökes i Uppsala

Ansök    Sep 6    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körko... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Uppsala. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Uppsala in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Provtagare

Dricksvatten Uppsala Vatten och Avfall AB söker provtagare till Dricksvattenavdelningen Vill du, tillsammans med oss, säkerställa rent dricksvatten och smarta kretslopp för ett hållbart liv i ett växande Uppsala? Sök då jobbet som dricksvattenprovtagare hos oss! Om tjänsten I rollen som provtagare tar du prover på dricksvatten, råvatten, processvatten, infiltrationsvatten samt utför grundvattenmätningar. I arbetet ingår även kontroll och skötsel av de ... Visa mer
Dricksvatten

Uppsala Vatten och Avfall AB söker provtagare till Dricksvattenavdelningen
Vill du, tillsammans med oss, säkerställa rent dricksvatten och smarta kretslopp för ett hållbart liv i ett växande Uppsala? Sök då jobbet som dricksvattenprovtagare hos oss!

Om tjänsten
I rollen som provtagare tar du prover på dricksvatten, råvatten, processvatten, infiltrationsvatten samt utför grundvattenmätningar. I arbetet ingår även kontroll och skötsel av de instrument som används i provtagningen samt inventering och beställning av provtagningskärl och hanteringen av följesedelsmallar.
I tjänsten ingår att hantera klagomål på dricksvattenkvalitet från att klagomålet inkommer till vår kundtjänst till det är hanterat.
Inom vissa ramar är du fri att lägga upp ditt arbete. Det som styr är provtagningsprogrammet samt laboratoriets inlämningstider.

Utbildning

• Relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet och kompetens inom området.


Krav, erfarenheter, särskild kompetens
Du -
- har ett strukturerat och systematiskt arbetssätt
- har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
- har B-körkort
- är flexibel i ditt arbetssätt
- har grundläggande kunskaper i Word, Excel etc.
- har erfarenhet av att arbeta med kunder

Meriterande
- Utbildning i dricksvattenhygien
- Erfarenhet av dricksvattenprovtagning

Kontakt och ansökan
Skicka in din ansökan senast 2022-10-02
Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.
För mer information om tjänsten kontakta avdelningschef Bertil Lustig tfn: 018-727 93 11 eller [email protected]

Övrig information
En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Med anställningen följer även skyldighet att krigsplaceras.
Uppsala Vatten tillämpar 6 månaders provanställning.

Om Uppsala Vatten
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi producerar dricksvatten, avleder och omhändertar spillvatten och dagvatten, samlar in hushållsavfall, producerar biogas till kollektivtrafik och privatbilar, levererar biogödsel och slam till jordbruk och omhändertar och sorterar avfall vid vår sorteringsanläggning Hovgården.
Vill du veta mer om Uppsala Vatten?
Läs mer på Om oss | www.uppsalavatten.se (http://www.uppsalavatten.se)

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Field Operative sökes i Uppsala

Ansök    Aug 22    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körko... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Uppsala. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Uppsala in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Field Operative sökes i Uppsala

Ansök    Jun 13    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körko... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Uppsala. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Uppsala in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Field Operative sökes i Uppsala

Ansök    Jul 6    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körko... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Uppsala. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Uppsala in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Field Operative sökes i Uppsala

Ansök    Maj 23    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körko... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Uppsala. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Uppsala in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Field Operative sökes i Uppsala

Ansök    Apr 7    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körko... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Uppsala. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Stockholm in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Field Operative sökes i Uppsala

Ansök    Mar 17    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körko... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Uppsala. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Stockholm in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers license.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Field Operative sökes i Uppsala

Ansök    Feb 14    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körko... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Uppsala. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Stockholm in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers lisence.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Team Leader sökes omgånde i Uppsala

Ansök    Feb 14    TGCC AB    Diversearbetare
Nu söker vi en Team Leader till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du basar över verksamheten i Uppsala som består av byte av batterier på elskotrar, kvalitetskontroller och omplacering av elskotrarna. Som Team Leader kommer du att arbeta nära med din verksamhetschef för att se till att verksamheten fungerar som den ska samt att finnas till och vara behjälplig för dina medarbetare i Uppsala. Vi letar efter dig som är välorganiserad och besitte... Visa mer
Nu söker vi en Team Leader till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du basar över verksamheten i Uppsala som består av byte av batterier på elskotrar, kvalitetskontroller och omplacering av elskotrarna. Som Team Leader kommer du att arbeta nära med din verksamhetschef för att se till att verksamheten fungerar som den ska samt att finnas till och vara behjälplig för dina medarbetare i Uppsala. Vi letar efter dig som är välorganiserad och besitter goda ledaregenskaper.
Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan. Tjänsten är en behovsanställning med timlön och innebär både praktiskt och administrativt arbete. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska och engelska är ett krav, vi vill också att du innehar B-körkort. Visa mindre

Servicepersonal/hållplatsarbetare till Hållplatsservice på Gamla Uppsala Bu

Ansök    Jan 20    Gamla Uppsala Buss AB    Diversearbetare
Servicepersonal till Hållplatsservice Hållplatsservice är en servicefunktion inom Gamla Uppsala Buss. Enheten söker nu en ny hållplatsarbetare. Arbetet går ut på att underhålla/reparera/byta ut/flytta hållplatsstolpar, informationsskyltar, tidtabellhållare, väderskydd mm. Klottersanering samt rengöring är även en stor del av jobbet. Arbetet sträcker sig inom hela Uppsala län. Personliga egenskaper: • Praktiskt handlag krävs. • Vi söker dig som är noggr... Visa mer
Servicepersonal till Hållplatsservice

Hållplatsservice är en servicefunktion inom Gamla Uppsala Buss. Enheten söker nu en ny hållplatsarbetare. Arbetet går ut på att underhålla/reparera/byta ut/flytta hållplatsstolpar, informationsskyltar, tidtabellhållare, väderskydd mm. Klottersanering samt rengöring är även en stor del av jobbet. Arbetet sträcker sig inom hela Uppsala län.

Personliga egenskaper:

• Praktiskt handlag krävs.
• Vi söker dig som är noggrann, har god initiativförmåga och kan arbeta såväl självständigt som i grupp.
• Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

• Körkort B-behörighet.
• Behärskar svenska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i Officepaketet.
• God lokalkännedom inom Uppsala län.
• Meriterande är erfarenhet av t.ex. snickeri, plåtarbete, klottersanering samt kemhantering. Truck kort.

I tjänsten som servicepersonal till hållplatsservice gäller ”frihet under ansvar” där du blir en del av en tight arbetsgrupp med god sammanhållning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Sista ansökningsdag är 2022-01-30. Vi gör ett löpande urval. Tillsättning så snart som möjligt.

Mer information:
HR, 018-444 58 90, [email protected]

Anders Lundholm, Hållplatsservice, 018-444 58 85

Fackliga kontaktpersoner: Kommunal; 018-727 38 26

Om företaget

Gamla Uppsala Buss (GUB) är ett av Sveriges största offentligt ägda bussföretag och ägs idag av Region Uppsala. Företaget är certifierat enligt ISO14001.

Vår huvudverksamhet är att, på uppdrag av Region Uppsala, utföra stadsbusstrafiken i Uppsala. Andra delar i verksamheten är bland annat sjukresor med specialfordon på uppdrag av kommunen, bokbusstrafik samt uthyrning av mobila förskolebussar. Företaget har idag närmare 600 medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Field Operative sökes i Uppsala

Ansök    Jan 12    TGCC AB    Diversearbetare
Sv: Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körko... Visa mer
Sv:
Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet i Uppsala. Tjänsten innebär att du byter batterier på elskotrar runt om i Uppsala samt utför snabba kvalitetskontroller och ibland omplacering av elskotrarna. Du utgår från vårt lager på Verkstadsgatan 2B. Tjänsten är en behovsanställning med timlön. Det är varierande arbetstider och du ska kunna jobba kvällar, nätter och helger. Svenska eller engelska är ett krav, och vi vill också att du innehar B-körkort.
Intervjuer och anställning sker löpande.
English:
We are now looking for new co-workers for our operations in Uppsala. As an e-Scooter Field Operative you will be transporting batteries with a van to the e-scooters around Stockholm in order to change them on site. You will also perform quick quality checks on the vehicles to ensure the vehicles are in good condition and follow all local guidelines set by the authorities. You might also perform relocation of the e-scooters from time to time. The employment is a zero hour contract with hourly pay. The work times are varied and you need to be able to work evenings, nights and weekends. Speaking Swedish or English is required, you also need to have a class B drivers lisence.
Interviews and hiring takes place on an ongoing basis. Visa mindre

Servicemedarbetare med truckkort...

Beskrivning Till vår kund söker vi dig som trivs med att ge service och att backa upp teamen med montörer som arbetar ute på fält. Ditt arbete är varierande och består i att ta ansvar för och sköta om kontoret/lagret. Placeringen är just nu Alingsås, men du kommer att få möjlighet att följa med till andra orter allt eftersom montörerna färdigställer arbeten och rör sig till andra platser runt om i landet.  Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår blan... Visa mer
Beskrivning
Till vår kund söker vi dig som trivs med att ge service och att backa upp teamen med montörer som arbetar ute på fält.

Ditt arbete är varierande och består i att ta ansvar för och sköta om kontoret/lagret. Placeringen är just nu Alingsås, men du kommer att få möjlighet att följa med till andra orter allt eftersom montörerna färdigställer arbeten och rör sig till andra platser runt om i landet. 

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

- städa och hålla ordning på lokaler och gemensamhetsytor en gång i veckan
- hålla ordning på lager
- ta emot leveranser och beställa material  tillsammans med ledande montör
- sortera och städa hyllorna
- inventera veckovis för att se vad som behöver beställas
- förbereda inför veckomöten
- löpande arbete som dyker upp vad gäller företagsbilar, kontor och lagerKvalifikationer
Vi söker dig som gillar att ge service och att hålla ordning och reda och som trivs med ett fritt arbete under eget ansvar. Du kan prata och förstå svenska ohindrat, engelska är meriterande. Du har B-Körkort för manuell växellåda, truckkort. 

Arbetsuppgifter:

Villkor
Arbetet är på heltid, måndag till fredag 07-16 (40 h/vecka)

Vi arbetar med löpande rekrytering och ser fram mot att ta del av din ansökan snarast. 

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Servicemedarbetare med truckkort...

Beskrivning Till vår kund söker vi dig som trivs med att ge service och att backa upp teamen med montörer som arbetar ute på fält. Ditt arbete är varierande och består i att ta ansvar för och sköta om kontoret/lagret. Placeringen är just nu Alingsås, men du kommer att få möjlighet att följa med till andra orter allt eftersom montörerna färdigställer arbeten och rör sig till andra platser runt om i landet.  Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår blan... Visa mer
Beskrivning
Till vår kund söker vi dig som trivs med att ge service och att backa upp teamen med montörer som arbetar ute på fält.

Ditt arbete är varierande och består i att ta ansvar för och sköta om kontoret/lagret. Placeringen är just nu Alingsås, men du kommer att få möjlighet att följa med till andra orter allt eftersom montörerna färdigställer arbeten och rör sig till andra platser runt om i landet. 

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

- städa och hålla ordning på lokaler och gemensamhetsytor en gång i veckan
- hålla ordning på lager
- ta emot leveranser och beställa material  tillsammans med ledande montör
- sortera och städa hyllorna
- inventera veckovis för att se vad som behöver beställas
- förbereda inför veckomöten
- löpande arbete som dyker upp vad gäller företagsbilar, kontor och lagerKvalifikationer
Vi söker dig som gillar att ge service och att hålla ordning och reda och som trivs med ett fritt arbete under eget ansvar. Du kan prata och förstå svenska ohindrat, engelska är meriterande. Du har B-Körkort för manuell växellåda, truckkort. 

Arbetsuppgifter:

Villkor
Arbetet är på heltid, måndag till fredag 07-16 (40 h/vecka)

Vi arbetar med löpande rekrytering och ser fram mot att ta del av din ansökan snarast. 

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Tekniskt uppdrag i Uppsala för stort hemelektronikföretag

Vi söker personer till uppdrag för en av våra kunder. Vi söker dig som är tekniskt intresserad och van att hantera mobiltelefoner, datorer och annan hemelektronik. När vår kund lanserar nya produkter behöver vi hjälp att installera dessa i butiker nära dig. Arbetsuppgifterna består av att besöka 1-3 butiker under dag- och kvällstid för att montera och installera de nya produkterna. Du behöver inte tidigare erfarenheter av just detta utan vi letar efter d... Visa mer
Vi söker personer till uppdrag för en av våra kunder. Vi söker dig som är tekniskt intresserad och van att hantera mobiltelefoner, datorer och annan hemelektronik.

När vår kund lanserar nya produkter behöver vi hjälp att installera dessa i butiker nära dig. Arbetsuppgifterna består av att besöka 1-3 butiker under dag- och kvällstid för att montera och installera de nya produkterna.

Du behöver inte tidigare erfarenheter av just detta utan vi letar efter dig som tycker att teknik är kul och som gillar att ta sig an nya utmaningar. Noggrannhet och effektivitet är två viktiga egenskaper som vi söker hos dig. Du kommer följa skriftliga instruktioner och bör kunna jobba självständigt med support på telefon under arbetet. En viktig del i arbetet är rapportering och kommunikation till projektledare.

Vi söker dig som kan arbeta den 14 och 15 oktober 2021.

Tveka inte utan skicka in en ansökan nu! Intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Junior händig person till spännande uppdrag med start oktober!

Beskrivning Vår kund söker dig som vill ha ett omväxlande arbete där säkerhet och noggrannhet är i fokus tillsammans med kompetens att utföra byten av elmätare. Kunden är en av de ledandande leverantörerna av tekniska tjänster inom bland annat elinstallationer. De erbjuder nu en självständig roll med ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll- och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill ... Visa mer
Beskrivning
Vår kund söker dig som vill ha ett omväxlande arbete där säkerhet och noggrannhet är i fokus tillsammans med kompetens att utföra byten av elmätare.

Kunden är en av de ledandande leverantörerna av tekniska tjänster inom bland annat elinstallationer. De erbjuder nu en självständig roll med ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll- och uppgraderingstjänster till projektleveranser.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som med att montera elutrustning till ett projekt med start i oktober 2021. Projektet kan sedan komma att fortsätta på andra platser i södra och mellersta Sverige. Arbetet innebär byten av elmätare i hushåll och olika fastigheter. Du kommer att arbeta självständigt ute i fält, men ingår också i ett härligt team där ni arbetar gemensamt mot uppställda tidplaner och mål. 

Arbetstiderna innefattar är rotation, vilket innebär arbete alla veckodagar varannan vecka, dvs. arbete en vecka, ledig en vecka. Arbetet är på heltid. 

Är du en händig person som har fallenhet för att arbeta effektivt och noggrant med säkerheten i fokus? Då är det här en tjänst för dig!

Kvalifikationer
- Du har fördelaktigt en gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning med inriktning på el, energi, teknik eller annan liknande praktisk utbildning, men notera det är EJ ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
- Vi ser gärna att du är händig, praktiskt- och tekniskt lagd. Rollen innebär arbete med stor försiktighet då hantering av el kräver både noggrannhet och ska tas på största allvar.
- Viss erfarenhet av dokumentering av utfört arbete, även dokumentering och rapportering av avvikelser samt eventuella problem.
- Du arbetar utomhus och bör därav ha en god fysik
- Erfarenhet av viss kundkontakt samt få och rapportera arbetsorder via en handdator
- Körkort B (manuell växling), kunden tillhandahåller bil och du behöver ta dig till och från anläggningar.
- Svenska i både tal och skrift samt grundläggande datorvana.

Villkor
Du erbjuds en fast och en rörlig lön vilket ger god möjlighet till en bra arbetsinkomst om du arbetar och når uppställda mål. Resor på annan ort kan förekomma. Du erbjuds då boende av företaget och erhåller traktamente. 
Tjänsten kräver körkort B för manuell bil då du kommer erhålla en arbetsbil i tjänsten. Kandidater presenteras löpande till vår kund och vi har ett fåtal platser lediga till nästa rekryteringsomgång. Vänta därför inte med din ansökan, då urval görs löpande!

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Händig person till långvarigt projekt med goda bonusmöjligheter

Ansök    Aug 23    TOPTEMP AB    Diversearbetare
Är du händig och i tillägg är tekniskt intresserad? Perfekt då är du den vi söker! Projektet startar upp i slutet av 2021 och varar fram till 2025. Arbetet innebär byten av elmätare där du kommer jobba runt om i Västra Götaland eller Stockholm och till sist i norra Sverige. Du får egen servicebil och kommer jobba 7/7 rotation (1 vecka på jobb onsdag-onsdag och 1 vecka ledigt). Om du i tillägg är glad i att tjäna pengar är detta ett perfekt projekt för dig ... Visa mer
Är du händig och i tillägg är tekniskt intresserad? Perfekt då är du den vi söker!
Projektet startar upp i slutet av 2021 och varar fram till 2025. Arbetet innebär byten av elmätare där du kommer jobba runt om i Västra Götaland eller Stockholm och till sist i norra Sverige. Du får egen servicebil och kommer jobba 7/7 rotation (1 vecka på jobb onsdag-onsdag och 1 vecka ledigt). Om du i tillägg är glad i att tjäna pengar är detta ett perfekt projekt för dig då det är goda bonusmöjligheter på projektet.
Krav:
Händig och gärna praktiskt anlagd, erfarenhet inom el eller byggplats är meriterande men inte ett krav.
Körkort
Goda kunskaper i både svenska och engelska
Van vid att jobba långa dagar och utomhus

Egenskaper:
Jobbar självständigt och effektivt
Trivs med utomhusarbete och alla slags väder
Tekniskt intresserad

Arbetsuppgifter:
Byte av elmätare i bland annat fastigheter
Dokumentera arbete i form av foto och text

Arbetstider:
7/7 rotation (arbete 1 vecka onsdag-onsdag, ledig 1 vecka)

Vi erbjuder:
Fast lön med goda bonusmöjligheter
Boende, traktamente och reseersättning
Bil, telefon,verktyg och arbetskläder
Interna kurs hos Eltel


Låter det som något för dig? Ansök redan nu då vi anställer löpande. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya tvättstugetekniker?

Ansök    Okt 15    Uppsalahem AB    Diversearbetare
Ditt uppdrag hos oss Som tvättstugetekniker ansvara du för tvättstugor och torkrum i våra fastigheter. Rollen omfattar förebyggande underhåll och reparation av tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och manglar. Du ansvarar själv för beställningar av utrustning och material du behöver. Vem är du? Vi söker dig som tidigare har arbetat som tekniker med fokus på tvätt-utrustning eller som har vana av att reparera och felsöka liknande maskiner. Du har en avslut... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som tvättstugetekniker ansvara du för tvättstugor och torkrum i våra fastigheter. Rollen omfattar förebyggande underhåll och reparation av tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och manglar. Du ansvarar själv för beställningar av utrustning och material du behöver.

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat som tekniker med fokus på tvätt-utrustning eller som har vana av att reparera och felsöka liknande maskiner. Du har en avslutad teknisk gymnasial utbildning och B-körkort. Har du en B-auktorisation ses det som meriterande för tjänsten. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Som tvättstugetekniker är du kommunikativ och duktig på att bygga goda relationer.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar med bra och kunniga kollegor som gillar att jobba tillsammans för laget. Hos oss får du möjlighet att jobba med kanske det viktigaste människor har - ett hem. På Uppsalahem vill vi att alla ska må bra på jobbet, därför satsar vi på friskvård, bra ledarskap och ständiga förbättringar

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Nyfiken?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start omgående. Hos oss arbetar du vardagar 07.00 - 16.00.

Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta vår HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778 eller Arbetsledare Darren Annett, 018-727 3430. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-11-02. Visa mindre

Tekniskt merchandise-uppdrag i Uppsala för stort hemelektronikföretag

Vi söker personer till uppdrag för en av en av våra största kunder. Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har bra hand med mobiltelefoner, datorer och annan hemelektronik. Nu lanserar vår kund nya produkter och vi behöver hjälp att installera dessa i butiker nära dig. Uppdraget består av att besöka 1-3 butiker under kvälls- och dagtid för att montera och installera. Du behöver inte tidigare erfarenheter av just detta utan letar efter dig som tyck... Visa mer
Vi söker personer till uppdrag för en av en av våra största kunder. Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har bra hand med mobiltelefoner, datorer och annan hemelektronik.

Nu lanserar vår kund nya produkter och vi behöver hjälp att installera dessa i butiker nära dig. Uppdraget består av att besöka 1-3 butiker under kvälls- och dagtid för att montera och installera.

Du behöver inte tidigare erfarenheter av just detta utan letar efter dig som tycker att teknik är kul och som gillar att ta sig an nya utmaningar. Noggrannhet och effektivitet är två viktiga egenskaper som vi söker hos dig. Du kommer följa skriftliga instruktioner och bör kunna jobba självständigt men ha direkt support på telefon under arbetet. Stor vikt läggs på rapportering och kommunikation till projektledare.

Vi söker dig som kan arbeta Torsdag eftermiddag/kväll 29/4 samt fredag morgon/dag 30/4 -21.

Tveka inte utan skicka in en ansökan nu! Intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Extra jobb! Reklambyte på kundvagnar i dagligvaruhandeln!

Active Instore har reklam längst fram på ca 55.000 kundvagnar i 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har jobbat med kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 25 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker med upp till 700 vagnar där reklamskyltarna ska bytas ca 12 gånger per år. Vi söker nu fler intresserade medarbetare i Uppsala med omnejd som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 3-10 butiker att a... Visa mer
Active Instore har reklam längst fram på ca 55.000 kundvagnar i 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har jobbat med kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 25 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker med upp till 700 vagnar där reklamskyltarna ska bytas ca 12 gånger per år. Vi söker nu fler intresserade medarbetare i Uppsala med omnejd som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 3-10 butiker att ansvara för.
Man eller kvinna spelar ingen roll. Vi söker Dig som är noggrann, intresserad och händig. Arbetet kan vara tufft och utmanande då det ofta ska utföras utomhus, alltid på fasta tider oavsett årstid och väderlek. Vi ser gärna att Du är nybliven pensionär som vill ha ett långsiktigt extra jobb!
Vi söker nu medarbetare för uppdrag i Uppsala med omnejd!
Vid intresse – skicka en intresseanmälan och kortfattad information om Dig själv till [email protected] Visa mindre

Tekniskt merchandise-uppdrag i Uppsala för en mycket stor hemelektronikf...

Vi söker personer till uppdrag för en av en av våra största kunder, personer som är tekniskt intresserad och har bra hand med mobiltelefoner, datorer och iPads samt annan hemelektronik. När vår kund lanserar nya produkter behöver vi hjälp att installera dessa produkter i butiker nära dig. Uppdraget består av att besöka 1-3 butiker under kvälls- och dagtid för att montera och installera de nya produkterna. Arbetet sker ofta under kontorstid. Du behöver in... Visa mer
Vi söker personer till uppdrag för en av en av våra största kunder, personer som är tekniskt intresserad och har bra hand med mobiltelefoner, datorer och iPads samt annan hemelektronik.

När vår kund lanserar nya produkter behöver vi hjälp att installera dessa produkter i butiker nära dig.
Uppdraget består av att besöka 1-3 butiker under kvälls- och dagtid för att montera och installera de nya produkterna. Arbetet sker ofta under kontorstid.

Du behöver inte tidigare erfarenheter av just detta utan letar efter dig som tycker att teknik är kul och som gillar att ta sig an nya utmaningar. Noggrannhet och effektivitet är två viktiga egenskaper som vi söker hos dig. Du kommer följa skriftliga instruktioner och bör kunna jobba självständigt men med stor vikt på rapportering och kommunikation till projektledare.

Tveka inte utan skicka in en ansökan nu!

Intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Tekniker sökes för IceCube på Sydpolen , Antarktis

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kr... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.
Institutionen för fysik och astronomi är en av Uppsala universitets största med närmare 400 anställda, varav ca 125 doktorander.

Institutionen bedriver forskning och utbildning i världsklass inom såväl teoretisk som experimentell fysik och har en omfattande samverkan med omvärlden. Forskningen genomförs vid 10 forskningsavdelningar och berör allt från det ofattbart lilla till det stora inom till exempel energiförsörjning, klimatutveckling, nya material och universum. Hela detta spektrum avspeglar sig också i institutionens kurser och utbildningsprogram. Runt 2 500 studenter läser varje år kurser på grund- och avancerad nivå vid institutionen. Läs mer på http://www.physics.uu.se.

I arbetet som tekniker ska du vara på Sydpolen från början av november 2019 till slutet av januari 2020. Dessutom måste du vara med på en två veckors träningskurs i Madison, USA i augusti (tiderna är preliminära). Du får inte ha några problem med att vistas ute i -40°C på 3000 m höjd under ibland stressade förhållanden. Du skall ha god förmåga och vana att utomhus utföra fysiskt arbete, både ensam och i grupp. Du skall också behärska engelska, ha bra problemlösningsförmåga, ha erfarenhet av arbete med elektronik som är relevanta för de ovan beskrivna arbetsuppgifterna samt vara allmänt mekaniskt händig. Arbetsvilja och personliga egenskaper är av stor betydelse.

Arbetet består i att delta i borrgruppen som består av 12 personer (mest amerikaner). Borren är en varmvattenborr, som under säsongen 2022/23 skall smälta sju stycken  2600 m djupa hål i isen i vilka ljusdetektorer skall sänkas ner. Borren användes senast säsongen 2010/11 och behöver nu ställas i ordning. Ingen borrning planeras i år, 2019/20, men ett omfattande arbete med de tekniska komponenterna skall göras. Förberedelserna omfattar tester av mekaniska och elektriska system, nätverk, säkerhetssystem samt provdrift av hetvattenproduktion. Beroende på utfall av ansökningar kan möjligheter till deltagande under kommande säsonger komma att finnas.

Lön 22 000:- per månad i tre månader, med fri kost och logi. Resan är betald och går via Christchurch på Nya Zeeland till McMurdo vid kusten och sedan in till själva Sydpolen.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: 22 000 kr per månad.

Tillträde: 2019-11-01.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2020-01-31.

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: Professor Allan Hallgren, Telefon: 018-471 3881. Mobil: 070-4250355, mailto:[email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 5 juni 2019, UFV-PA 2019/1822.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre