Lediga jobb som Gruppchef, teknik i Uppsala

Se lediga jobb som Gruppchef, teknik i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Avdelningschef Mätservice - Västerås, Jordbro eller Uppsala

Ansök    Jan 17    Vattenfall AB    Gruppchef, teknik
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats. Vill du vara med och utveckla Vattenfall Services mätningsverksamhet? Nu söker vi en avdelningschef till Västerås, Jordbro eller Uppsala! Affärsområde Mätning levererar kompletta tjäns... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats.
Vill du vara med och utveckla Vattenfall Services mätningsverksamhet? Nu söker vi en avdelningschef till Västerås, Jordbro eller Uppsala!
Affärsområde Mätning levererar kompletta tjänster inom el-mätning, från mätvärdsinsamling till installation och underhåll av mätare samt mätsystem. Vi är även ackrediterade för kontroll av mätare. Våra kunder finns inom industri, vindkraft och elnät.
I den här rollen kommer du att ansvara för avdelning Mätservice Mellan, vårt fokus är installation och underhåll av elmätare. Vi är närmare 20 medarbetare och de flesta av oss arbetar i fält. Som avdelningschef kan du räkna med en del resor i tjänsten då vi arbetar i och omkring Bergslagen, Stockholm och Södermanland. Du kommer att rapportera till affärsområdeschef och ingå i vår nationella ledningsgrupp för Mätning. Det finns goda möjligheter att bidra till hela affärsområdets fortsatta tillväxt och utveckling.
Som avdelningschef arbetar du med utveckling av avdelningens medarbetare och verksamhet i en affärsmässig miljö där säkerhet har högsta prioritet. Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:
• Personal- och resursplanering, hålla dig och avdelningen uppdaterad om tjänster och säkra arbetssätt och arbeta för vidareutveckling och uppföljning av metoder och vår leverans
• Ekonomi, arbete med prognos, budget, resultat- och verksamhetsuppföljning inklusive analys
• Kundkontakter och utveckling av befintliga och nya affärer
• Vara delaktig i upphandlingar, anbuds- och avtalshantering.
Om dig
Vi söker dig som troligen har arbetat inom elbranschen där du även haft ledande roller. Erfarenhet av att arbeta som chef med personalansvar är meriterande.
Du har relevant högskole- eller universitetsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kund- och leverantörsrelationer, ekonomisk uppföljning och arbete med fleråriga service- och ramavtal.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där du är en intresserad och engagerad ledare med förmåga att skapa delaktighet och motivation. Du tar initiativ, kommunicerar tydligt och har en stark drivkraft som gör att du får saker att hända. Du vet att det är tillsammans vi skapar Sveriges säkraste arbetsplats, du värdesätter samarbete och fortsatt utveckling av säkra och effektiva arbetssätt.
Du håller god ordning och reda och är en van IT-användare. Du talar och skriver svenska och engelska, har B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten.
Placeringsort
Västerås, Jordbro eller Uppsala
Är du redo för en ny ledarskapsutmaning?
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta affärsområdeschef Martin Vestling. Fackliga representanter är Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Alla nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.
Ansökan
Ansök via vår annons på Vattenfalls karriärsidor senast den 6 februari, 2022. Har du någon fråga om din ansökan eller ansökningsportalen, kontakta rekryterare Ingela Skoog.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats.
Vi ser fram emot din ansökan!
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/
Följ oss gärna på LinkedIn Vattenfall Services Nordic AB och Instagram vattenfallservices
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Visa mindre

Tillförordnad chef Operations engineering, Vattenfall Värme

Ansök    Dec 8    Vattenfall AB    Gruppchef, teknik
Vattenfall Heat är en europeisk leverantör av el och värme vars verksamhet är central i Vattenfalls arbete med att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga i fyra länder med vårt svenska huvudkontor i Solna. I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, kommunal verksamhet, fastighetsägare och villakunder i femton kommuner.? Vi söker nu en til... Visa mer
Vattenfall Heat är en europeisk leverantör av el och värme vars verksamhet är central i Vattenfalls arbete med att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga i fyra länder med vårt svenska huvudkontor i Solna. I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, kommunal verksamhet, fastighetsägare och villakunder i femton kommuner.?


Vi söker nu en tillförordnad chef till vår grupp Operation Engineering!


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som chef för Operation Engineering
• Leda och utveckla en grupp bestående av ca 13 medarbetare.
• Ansvara för gruppens arbete inom utredningar, systemoptimering, processoptimering, TechIT/OT, digitalisering mot Värmes samtliga anläggningar samt vara drivande i dessa frågor tillsammans med ledningsgruppen för produktion.
• Samarbeta med samtliga delar av Värme Sveriges verksamhet.
• Ansvara för att utveckla våra produktionsdatabassystem, driftoptimeringsverktyg etc.
• Verksamhet och processutveckling med särskild tonvikt på digitalisering.


Kvalifikationer
• Relevant (teknisk) akademisk examen
• Erfarenhet av ledande roller
• Yrkeserfarenhet från verksamhet inom energi- eller processindustri
• God kommunikatör och förändringsledare
• Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift


Vi söker dig som har
Ett genuint intresse för människor och en vilja att utveckla andra. Du är en driven, jordnära och prestigelös person som är nyfiken och villig att lära dig. En kultur som är öppen och inkluderande är en självklarhet för dig och du utvecklar ständigt området genom att visa att du är en kulturbärare och föredöme.
Tidigare yrkeserfarenheter gör att du förstår fjärrvärmeverksamheten och genom ett helikopterperspektiv kan skapa mervärde med gruppens unika kompetenser och utveckla vår verksamhet för resan mot ett fossilfritt liv inom en generation. Du har ett genuint intresse och erfarenhet av digitalisering inom produktionsmiljö. Att bygga nätverk inom och utanför organisationen, som sedan kan vara dörröppnare för den egna gruppens verksamhet, är en av dina styrkor.


Placeringsort: Uppsala eller Solna. Det förekommer resor i tjänsten till våra anläggningar i Sverige samt frekvent mellan Uppsala och Solna
Tidsbegränsad tjänst: Start omgående till 31 December 2022 (föräldravik)
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.


För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta tf rekryterande chef Anna Josefsson 076-2168453. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Anders Nielsen 070-0786840


Fackliga representanter är Kjell Karlsson, Ledarna, Göran Karbin, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen och du når samtliga via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.


Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev?senast den 3 januari 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så vänta inte med din ansökan!
Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Manager Technical Support

Ansök    Jan 17    Cytiva Sweden AB    Gruppchef, teknik
Be part of something altogether life-changing! Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies. At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that trul... Visa mer
Be part of something altogether life-changing!
Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies.
At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly matter with people that care for each other, our customers, and their patients. With associates across 40 countries, Cytiva is a place where every day is a learning opportunity – so you can grow your career and expand your skills in the long term. Your health and wellbeing are important to us and together we will not compromise on safety in the workplace or the environment.
Cytiva is proud to work alongside a community of nine fellow Danaher Life Sciences companies. Together, we’re pioneering the future of science and medicine, developing products that enable researchers in the fight to save lives.
We are looking for a Global Technical Support Manager to lead the efforts to provide extraordinary technical support to our Field Service teams. Do you have a positive demeanor, technical proficiency, developed leadership capabilities? The we would love to hear from you!
What you'll do
The primary task is to provide support to Field Service Engineers and regional Technical Specialists, own technical escalations, collaborate closely with the Global Service Engineering team and other stakeholders to ensure timely and effective support.
We are involved in all new hardware/software development projects to ensure that our products meet the desired design for service level expected from a modern product. Once a new product has been launched, we are a natural part in the life cycle management process.
With a data-based approach, you will monitor KPI trends and work with Global Service Engineering to drive product and process improvements throughout the product life cycle.
Core Responsibilities
Drive rapid, effective technical escalation support through ownership of technical escalation process.
Lead product-line escalations of product-related technical system issues to deliver high quality support in a timely manner using our quality case management system
Organize “Listen & Act” with Services (global & regional), R&D and Business and establish mechanisms to solve top burning customer issues in the regions
Develop expert level knowledge of existing systems form hardware perspective and acquire applications knowledge to aid in problem diagnosis
Develop team as overall system subject-matter-experts (SME) on Cytiva products/systems and provide guidance, support, mentorship, and develop associates within the team
Facilitate regular communication with the service regions to investigate quality cases
Collaborate with all stakeholders using DBS tools for ongoing process improvement. Solicit feedback from participants to be used as part of DBS Continuous Process Improvement

Who you are


Master’s or Bachelor’s degree in Science, Biomedical Engineering, Mechanical Engineering or similar with proven experience in BioPharma industry
Minimum of 5 years of direct people leadership or significant project management experience
Excellent communication, influencing skills and ability to gain buy-in for initiatives and to inspire change across a matrix organization
Proven track record of strong interpersonal skills in a global matrixed setting
Technical ability to comprehend technical product training content
Demonstrated ability and commitment to continuous process improvement
Fluent speaking and writing in English language

Our business is growing quickly, and we hire across the board. Interview and selection will happen continuously. Visa mindre

Avdelningschef stationsunderhåll Roslagen

Ansök    Okt 13    Vattenfall AB    Gruppchef, teknik
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vill du vara med och utveckla Vattenfall Services affär och personal? Vår organisation växer och vi söker nu en till avdelningschef till Stationer Roslagen Din roll som avdelningschef Vattenfall Services mål är att vara den ledande och... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
Vill du vara med och utveckla Vattenfall Services affär och personal? Vår organisation växer och vi söker nu en till avdelningschef till Stationer Roslagen


Din roll som avdelningschef
Vattenfall Services mål är att vara den ledande och säkraste aktören i branschen. I den här rollen kommer du att ha ett stort fokus på att fortsätta utveckla vår affär och personal. Du kommer att tillsammans med dina medarbetare ansvara för att fortsätta utveckla oss fram till önskad position.
Avdelningen jobbar med stationsunderhåll, felavhjälpning och mindre projekt i spänningsintervallet 0,4-400kV. Det är ett fartfyllt och utmanade ledaruppdrag i en affärsmässig verksamhet. Rollen innebär ekonomiskt, operativt och strategiskt ansvar för avdelningens verksamhet. Arbetet är omväxlande, du förväntas att ha nära kontakt med kunder och kollegor och du erbjuds goda möjligheter att bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling.
Inom affärsområdet Service Mellan arbetar vi med underhåll, projekt och felavhjälpning av eldistributionsnät, stationer, kontrollanläggningar och telekommunikationsutrustning. Du kommer att rapportera till affärsområdeschefen och ingå i dennes ledningsgrupp.


Dina kvalifikationer som avdelningschef
Vi söker dig som har erfarenhet från chefs- eller ledarbefattningar, företrädelsevis inom elkraftsområdet. Har du annan erfarenhet från entreprenad eller energibranschen ses det som meriterande. I grunden har du en eftergymnasial utbildning eller förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift, har B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du som person är trygg i dig själv, i ditt ledarskap och att du trivs med att ha personalansvar. På ett öppet och engagerande sätt skapar du förtroende hos dina medarbetare och kunder och ditt ledarskap kännetecknas av att du finns nära verksamheten, stöttar, sätter mål och följer upp. Du har en förmåga att bygga effektiva team genom att främja dialog och samarbete i gruppen och fastställa gemensamma mål. Trots att vägen framåt inte alltid är given kan du skapa tydlighet i gruppens mål och skapa strategier och förutsättningar för att ni tillsammans ska nå dem. Då våra kunder är en viktigt del av verksamheten ser vi att du har ett tydligt kundfokus och en förmåga att skapa och bibehålla goda kundrelationer.


Placeringsort
Norrtälje, Östhammar eller Uppsala


Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Dick Larsson, tfn 070-359 44 36, mail [email protected] För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Anders Olsson 070 0786 840 [email protected]
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Känns detta som ett jobb för dig?
Vi ser fram emot din ansökan senast 1 november 2021!


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster.
Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Gruppchef till Life Science section i Uppsala

Ansök    Nov 30    AFRY AB    Gruppchef, teknik
Företagsbeskrivning Hej! Jag heter Carolina och har förmånen att leda en sektion på ca 22 engagerade och kompetenta ingenjörer/naturvetare som arbetar som konsulter i Life Science branschen. Ett jobb som förutom ledarskap även innebär att jag har regelbunden kontakt med ett flertal företag inom Life Science för att höra vad de har för kompetensbehov och expansionsplaner. Min utmaning är att det finns så mycket roligt att göra på jobbet att jag inte hinne... Visa mer
Företagsbeskrivning


Hej! Jag heter Carolina och har förmånen att leda en sektion på ca 22 engagerade och kompetenta ingenjörer/naturvetare som arbetar som konsulter i Life Science branschen. Ett jobb som förutom ledarskap även innebär att jag har regelbunden kontakt med ett flertal företag inom Life Science för att höra vad de har för kompetensbehov och expansionsplaner. Min utmaning är att det finns så mycket roligt att göra på jobbet att jag inte hinner allt om jag ska ha tid och energi till fritiden också så nu söker jag en gruppchef som vill dela allt det roliga med mig och resten av teamet! Är det du?
Vår sektion ingår i affärsområdet Food & Pharma och är baserad i Uppsala. Vi består av ett 20-tal drivna medarbetare med olika bakgrunder och specialistområden. Gemensamt för gruppen är hög kompetens och intresse av att lära och utvecklas samt att vi alla vill jobba i Life Science branschen. Vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet och vi samarbetar och hjälper varandra i våra olika projekt. Det kan vara svårt att få en bra sammanhållning och gruppkänsla på konsultföretag så vi träffas ofta för att lära känna varandra och främja samarbete även om vi sitter hos olika kunder. Sådana träffar kan vara middag eller lunch, sektionsmöten, curling eller chokladprovning.
Jobbeskrivning


Initialt ser jag att du kan kombinera kunduppdrag och ledarskap. Omfattningen på rollen som gruppchef avgörs av din bakgrund och dina drivkrafter. Du kommer att jobba tätt med sektionschefen som har det yttersta personal- och säljansvaret. Med denna möjlighet hoppas vi kunna attrahera dig som haft en liknande roll tidigare eller dig som vill utvecklas och prova dina vingar samt har ett intresse för ledarskap. För rätt kandidat finns det stora möjligheter att utvecklas inom såväl Food & Pharma som inom hela AFRY framåt. Vi har upparbetade kontakter och arbetssätt, så sektionens fokus framåt handlar mycket om att utveckla vårt fantastiska team samt att skapa nya affärsmöjligheter hos både befintliga och nya kunder. Visst låter det roligt?
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
Aktivt arbeta med sälj och utveckla sektionens konsultaffär (dvs besöka spännande företag)
Rekrytering till sektionen i samarbete med Food & Pharmas Rekryteringspartner (dvs lära känna nya människor)
Personal-, ledarskaps- och beläggningsfrågor (här kommer både feedback och fikakompetens sättas på prov)
Anbud/Offerter inför nya affärer och uppdrag (finns bra rutiner så det lär man sig snabbt)

Kravspecifikation


Vem är du?
Jag tror att jag bäst kompletteras av en person som tar egna initiativ och vågar lära sig av sina misstag men samtidigt är ganska analytisk och eftertänksam. Du bör ha stor erfarenhet och intresse av läkemedelstillverkning och Medical Device. Vilket som är ditt specialistområde spelar mindre roll. Du måste dock ha ett brinnande intresse för ledarskap och du måste vilja arbeta med feedback. Det är en stor fördel om du gillar sociala aktiviteter såsom fika och AW för det är inte min starka sida. Eftersom du kommer att besöka kunder så är det bra om du har ett körkort.
I våra uppdrag ställs ofta höga krav på din förmåga att dokumentera dina leveranser och resultat. Som person är du självgående, tydlig och har förståelse för vår affär. Både som konsult och som gruppchef tror vi att du är bra på att skapa goda relationer och bygga nätverk.
För att lyckas i denna roll så tror jag att du bockar av nedanstående aspekter:
Du har flera års erfarenhet inom Life Science från läkemedelsbranschen och/eller Medical Device.
Du vill utvecklas som ledare och har redan ett stort intresse för ledarskap
Du har ett intresse för att arbeta med framtagande av offerter och avtal
Vi tror att du har en flexibel och öppen inställning för att på så sätt snabbt kunna anpassa dig till kundernas arbetssätt och behov
Du har lätt för att skapa starka, förtroendeingivande relationer med både medarbetare och kunder
Du har som lägst en kandidatexamen med inriktning mot teknik eller naturvetenskapliga ämnen.
Kunskap om branschen i Uppsalatrakten och förståelse för kundernas behov och verksamhet är meriterande
Du känner igen dig i samt applicerar våra värdeord (modig, hängiven lagspelare) i vardagen

Ytterligare information


Några av alla de fina förmåner vi kommer att erbjuda dig:
Vi har kollektivavtal med förmånliga pensionsavsättningar, utfyllnad av lön vid föräldraledighet samt en förmånsportal med mängder av företag knutna till oss. Genom Club AFRY kan du lära känna fler av alla 17 000 kollegor via AWs, bok/filmklubbar, brädspelskvällar, lunchlöpning, skidresor m.m.
Kontaktuppgifter
Tveka inte att kontakta mig eller min rekryteringspartner Maria om du har frågor kring denna tjänst:


Carolina Pettersson, Sektionschef, Processdesign/QA Uppsala
Mejl: [email protected]
tel: +46 105 058 661
Maria Leylund, Rekryteringpartner inom Food & Pharma
Mejl: [email protected]
Tel: +46 105 051 409
Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Avdelningschefer inom Ledningsunderhåll - Vattenfall Services

Ansök    Nov 18    Vattenfall AB    Gruppchef, teknik
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vill du vara med och utveckla Vattenfall Services affär och personal? Vår organisation växer och vi söker nu avdelningschefer till våra två avdelningar ledningar Roslagen och Bergslagen Din roll som avdelningschef Vattenfall Service... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och utveckla Vattenfall Services affär och personal? Vår organisation växer och vi söker nu avdelningschefer till våra två avdelningar ledningar Roslagen och Bergslagen

Din roll som avdelningschef
Vattenfall Services mål är att vara den ledande och säkraste aktören i branschen. I den här rollen kommer du att ha ett stort fokus på att fortsätta utveckla vår affär och personal. Du kommer att tillsammans med dina medarbetare ansvara för att fortsätta utveckla oss fram till önskad position.
Avdelningen jobbar främst med nätanslutningar, projekt, felavhjälpning och projekt inom ledningar 0,4-20kV. Det är ett fartfyllt och utmanade ledaruppdrag i en affärsmässig verksamhet. Rollen innebär ekonomiskt, operativt och strategiskt ansvar för avdelningens verksamhet. Arbetet är omväxlande, du förväntas att ha nära kontakt med kunder och kollegor och du erbjuds goda möjligheter att bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling.
Inom affärsområdet Service Mellan arbetar vi med underhåll, projekt och felavhjälpning av eldistributionsnät, stationer, kontrollanläggningar och telekommunikationsutrustning. Du kommer att rapportera till affärsområdeschefen och ingå i dennes ledningsgrupp.

Dina kvalifikationer som avdelningschef
Vi söker dig som har erfarenhet från chefs- eller ledarbefattningar, företrädelsevis inom elkraftsområdet. Har du annan erfarenhet från entreprenad eller energibranschen ses det som meriterande. I grunden har du en eftergymnasial utbildning eller förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift, har B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du som person är trygg i dig själv, i ditt ledarskap och att du trivs med att ha personalansvar. På ett öppet och engagerande sätt skapar du förtroende hos dina medarbetare och kunder och ditt ledarskap kännetecknas av att du finns nära verksamheten, stöttar, sätter mål och följer upp. Du har en förmåga att bygga effektiva team genom att främja dialog och samarbete i gruppen och fastställa gemensamma mål. Trots att vägen framåt inte alltid är given kan du skapa tydlighet i gruppens mål och skapa strategier och förutsättningar för att ni tillsammans ska nå dem. Då våra kunder är en viktigt del av verksamheten ser vi att du har ett tydligt kundfokus och en förmåga att skapa och bibehålla goda kundrelationer.

Placeringsort
Norrtälje, Östhammar, Uppsala, Avesta eller Västerås

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Dick Larsson, 070-359 44 36, [email protected] För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Anders Nielsen 070-0786 840 [email protected]
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig?
Vi ser fram emot din ansökan senast 9 december 2021!
Urvalet kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Gruppchef VVS

Ansök    Okt 12    Ls Jobbet AB    Gruppchef, teknik
Vi som arbetar på fastighet och service förvaltar och sköter driften i Region Uppsalas fastigheter och lokaler. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Lockas du av att få arbeta med ett brett utbud av teknik i en samhällsviktig verksamhet med höga krav på säkerhet? Trivs du i rollen som ledare? Drivs du av utmaningarna och möjligheterna att skapa goda samarbeten över yrkes- och ansvarsgränser? Då kommer du att trivas h... Visa mer
Vi som arbetar på fastighet och service förvaltar och sköter driften i Region Uppsalas fastigheter och lokaler. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Lockas du av att få arbeta med ett brett utbud av teknik i en samhällsviktig verksamhet med höga krav på säkerhet? Trivs du i rollen som ledare? Drivs du av utmaningarna och möjligheterna att skapa goda samarbeten över yrkes- och ansvarsgränser? Då kommer du att trivas hos oss och vi med dig!
Nu söker vi dig som vill ta rollen som gruppchef för våra 19 medarbetare inom den grupp som sköter den dagliga driften inom VS, ventilation, kyla och medicinska gaser vid Akademiska sjukhuset. Du leder, följer upp och utvecklar arbetet inom gruppen. Som gruppchef har du både ett strategiskt och ett operativt ansvar. Utöver budget- och personalansvar innebär det att du är en aktiv del i gruppens dagliga verksamhet – du är delaktig i planering och prioritering av arbeten, du följer upp kvalitet och är ofta synlig inom Akademiska sjukhusets område där dina medarbetare har sina uppdrag. Du inser vikten av goda samarbeten över avdelnings- och enhetsgränser och verkar för smidigt samarbete med Region Uppsalas övriga organisation.
Det innebär att du kommer vara delaktig i alla inom sjukhusdrift förekommande VVS-uppgifter, så som tillsyn och skötsel, planerat och felavhjälpande underhåll av VVS-anläggningar och övriga system. Då omfattande renoveringar genomförs vid Akademiska sjukhuset kommer du även att delta i olika projekt.
Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.
Du ingår i ledningsgrupp tillsammans med övriga gruppchefer inom enheten.
Dina kvalifikationer
Du har en allsidig arbetslivserfarenhet inom VVS-området och har flera års erfarenhet som chef eller arbetsledare. Våra kunder kommunicerar vanligtvis på svenska varför det är viktigt att du har god svenska i tal och skrift. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att jobba i en större komplex organisation. Självklart är du en datorvan person som snabbt sätter dig in i olika typer av systemstöd. Körkort för personbil är ett krav. Relevant utbildning ser vi som meriterande.
Du är en kommunikativ person som skapar förtroende, du är trygg både i din roll som ledare och i kontakt med dina kunder. Du trivs med en vardag med många varierande uppgifter där du får vara både strategisk och operativ. Du är nyfiken och vill hålla dig uppdaterad inom ditt område, du omvärldsbevakar och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du är den som skapar ordning och tycker om att uppdatera processer och verka för ett ständigt förbättringsarbete.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder
En föränderlig miljö med stark teknisk utveckling och en omgivning med många människor och en mångfald av tekniska system.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Annat viktigt att veta
Sista ansökningsdagen för denna tjänst är 7 november men urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger på sofie.skarä[email protected] eller Jobbet.se på 018-100112.
Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel, tel. 018-611 00 00.
Vill du veta mer?
Vill du veta lite mer om Fastighet och service innan du söker? Se filmen om oss här: https://www.youtube.com/watch?v=8xHwsgikeO8
Välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - Fastighet och service
Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi bygger om och bygger nytt, hyr ut, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig? Visa mindre

1:a operatör med arbetsledaransvar

Ansök    Sep 30    Medicago AB    Gruppchef, teknik
Arbetsgivare Medicago AB Danmark Berga 755 98 UPPSALA Tel: 018-56 11 80 Fax: 018-56 11 88 www.medicago.se Platsbeskrivning Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certif... Visa mer
Arbetsgivare Medicago AB
Danmark Berga
755 98 UPPSALA
Tel: 018-56 11 80 Fax: 018-56 11 88
www.medicago.se
Platsbeskrivning
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat, vi är ett mindre företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra.

Arbetsuppgifter
Leda och planera din grupp inom det dagliga forsknings och produktionsarbetet, med inriktning på bioprocess. Processerna kan innefatta bakterieodling, proteinrening och frystorkning. Du kommer att ha personalansvar för ca 4-5 personer. Utrustningen som ni kommer att använda är bland annat bioreaktorer, frystorkar, centrifuger, ultrafilter och kromatografisystem i produktionsskala. Ni kommer att utföra extraktioner, analyser och jobba med metodframtagning för produktion samt tillse att god ordning hålls på utrustningen och i lokalerna. Delar av veckan är du en del i produktionsteamet och är hand-on i produktionen. Du ansvarar för att leveranser kan ske i tid till våra kunder och att ledningen är uppdaterad om produktionsstatus.

Utbildning/Erfarenhet
Du skall vara tekniskt lagd. Du bör tidigare ha arbetat med någon typ av produktion gärna med fermentation, kromatografi eller frystorkning och du bör ha en naturvetenskaplig högskoleutbildning. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Erfarenhet från läkemedels- eller bioteknikbranchen är en fördel.

Personliga egenskaper
För att passa till tjänsten tror vi att du är en bra ledare som är tekniskt och naturvetenskapligt intresserad, en stresstålig och noggrann person. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktig för oss.

Varaktighet: Tills vidare

Arbetstid: Heltid

Lön: Månadslön


Kontaktperson: Emil Linde, mobil: 070 311 18 09.


Sista ansökningsdag: 21-10-25
Vi intervjuar löpande lämpliga kandidater.


Ansökan skickas till: [email protected] Visa mindre

Gruppchef IT-tekniker

Ansök    Sep 22    QD Sverige AB    Gruppchef, teknik
Vad vi erbjuder: Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där glädje, engagemang och tydlighet är en viktig del av vår vardag. På QD kallar vi det ”101% för dig”, både inom QD och mot våra kunder. Det är nog det som gör att det är kul att gå till jobbet. QD är sedan höst 2020 ett certifierad Great Place To Work. Säkerhet har hög prioritet för QD och våra kunder. Vi genomför därför en bakgrundskontroll innan beslut om anställning. Har du frågo... Visa mer
Vad vi erbjuder:

Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där glädje, engagemang och tydlighet är en viktig del av vår vardag.

På QD kallar vi det ”101% för dig”, både inom QD och mot våra kunder. Det är nog det som gör att det är kul att gå till jobbet.

QD är sedan höst 2020 ett certifierad Great Place To Work.

Säkerhet har hög prioritet för QD och våra kunder. Vi genomför därför en bakgrundskontroll innan beslut om anställning. Har du frågor eller funderingar kring detta är du välkommen att skriva till till [email protected]

Vi lägger mycket vikt på personliga egenskaper i denna rekrytering och hoppas hitta någon vars värdeord som ligger i linje med våra.

På QD rekryterar vi fördomsfritt och därför ber vi er att inte skicka med ett personligt brev.

Är du vår nästa gruppchef inom gruppen Service Delivery? Nu söker vi dig som gillar att vara spindeln i nätet och brinner för din personal samtidigt som du vill driva QD’s affärsmål framåt med stort kundfokus.

Om rollen:

I rollen som gruppchef (Customer Tribe Manager) kommer du att ha fullt personalansvar för 15-18 tekniker som alla ingår i kundgrupper (Customer Squads). Din uppgift är att följa kunden i QD’s leveransorganisation och säkra en god leverans genom dina anställda. I personalansvaret ingår det att agera coach till dina medarbetare i deras dagliga arbete för att säkra proaktivitet mot kund.

Du kommer att ingå i Service Delivery’s ledningsgrupp där du kommer att arbeta med andra chefer i uppdraget att nå QD’s affärsmål. Där kommer även uppsatta KPI’er att redovisas. Vi ser att du är redo att lyfta leveransen till nästa nivå samtidigt som du har förmågan att fokusera på individerna i gruppen och ge dom förutsättningar för en framgångsrik resa på QD.

Vem vi tror att du är:

Vi tror starkt att du är en person som kan bidra till kulturen på QD samt våra värdeord: Glädje, Engagemang och Tydlighet. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga och har kommunikation som styrka. Vi tror att du har ett stort fokus och engagemang i både teamet och bolagets framgång samtidigt som du kan ha kul på jobbet och bidra till en god stämning. Du brinner för utveckling av din personal och vågar ta personligt ansvar i ditt arbete.

Utöver det är det ett krav att du:

• Haft personalansvar tidigare
• Har jobbat i en teknisk roll inom IT-branschen
• Har erfarenhet av att säkerställa kvalitet i leveransen gentemot kund
• Har en god förståelse för kunden ur ett verksamhetsperspektiv
• Har erfarenhet att arbeta agilt med ITIL-ramverket med en god förståelse för processerna

Om QD:

Vi på QD är IT-partnern med den perfekta storleken! Som våra kunders helhetsleverantör av IT- och driftlösningar har vi ambitionen att skapa långsiktiga relationer där vi bidrar med proaktivitet och affärsnytta för verksamheten. Vare sig det gäller specifika tjänster som Servicedesk eller QD Cloud, eller en helhetsleverans av IT-avdelning som tjänst, gör vi alltid vårt yttersta för att leverera med hög kvalitet och ett personligt engagemang. Vi skapar förutsättningar för en bättre arbetsdag!

Vi ser fram emot din ansökan om du känner igen dig i rollen och brinner för att vara en del av QD. På QD rekryterar vi löpande så tveka inte med att ansöka redan på en gång så hör vi av oss! Visa mindre

Gruppchef VVS

Ansök    Jul 9    Ls Jobbet AB    Gruppchef, teknik
Vi som arbetar på fastighet och service förvaltar och sköter driften i Region Uppsalas fastigheter och lokaler. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Lockas du av att få arbeta med ett brett utbud av teknik i en samhällsviktig verksamhet med höga krav på säkerhet? Trivs du i rollen som ledare? Drivs du av utmaningarna och möjligheterna att skapa goda samarbeten över yrkes- och ansvarsgränser? Då kommer du att trivas h... Visa mer
Vi som arbetar på fastighet och service förvaltar och sköter driften i Region Uppsalas fastigheter och lokaler. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Lockas du av att få arbeta med ett brett utbud av teknik i en samhällsviktig verksamhet med höga krav på säkerhet? Trivs du i rollen som ledare? Drivs du av utmaningarna och möjligheterna att skapa goda samarbeten över yrkes- och ansvarsgränser? Då kommer du att trivas hos oss och vi med dig!
Nu söker vi dig som vill ta rollen som gruppchef för våra 19 medarbetare inom den grupp som sköter den dagliga driften inom VS, ventilation, kyla och medicinska gaser vid Akademiska sjukhuset. Du leder, följer upp och utvecklar arbetet inom gruppen. Som gruppchef har du både ett strategiskt och ett operativt ansvar. Utöver budget- och personalansvar innebär det att du är en aktiv del i gruppens dagliga verksamhet – du är delaktig i planering och prioritering av arbeten, du följer upp kvalitet och är ofta synlig inom Akademiska sjukhusets område där dina medarbetare har sina uppdrag. Du inser vikten av goda samarbeten över avdelnings- och enhetsgränser och verkar för smidigt samarbete med Region Uppsalas övriga organisation.
Det innebär att du kommer vara delaktig i alla inom sjukhusdrift förekommande VVS-uppgifter, så som tillsyn och skötsel, planerat och felavhjälpande underhåll av VVS-anläggningar och övriga system. Då omfattande renoveringar genomförs vid Akademiska sjukhuset kommer du även att delta i olika projekt.
Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.
Du ingår i ledningsgrupp tillsammans med övriga gruppchefer inom enheten.
Dina kvalifikationer
Du har en allsidig arbetslivserfarenhet inom VVS-området och har flera års erfarenhet som chef eller arbetsledare. Våra kunder kommunicerar vanligtvis på svenska varför det är viktigt att du har god svenska i tal och skrift. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att jobba i en större komplex organisation. Självklart är du en datorvan person som snabbt sätter dig in i olika typer av systemstöd. Körkort för personbil är ett krav. Relevant utbildning ser vi som meriterande.
Du är en kommunikativ person som skapar förtroende, du är trygg både i din roll som ledare och i kontakt med dina kunder. Du trivs med en vardag med många varierande uppgifter där du får vara både strategisk och operativ. Du är nyfiken och vill hålla dig uppdaterad inom ditt område, du omvärldsbevakar och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du är den som skapar ordning och tycker om att uppdatera processer och verka för ett ständigt förbättringsarbete.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder
En föränderlig miljö med stark teknisk utveckling och en omgivning med många människor och en mångfald av tekniska system.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Annat viktigt att veta
Sista ansökningsdagen för denna tjänst är 29 augusti men urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger på sofie.skarä[email protected] eller Jobbet.se på 018-100112.
Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel tel 018-611 00 00.
Vill du veta mer?
Vill du veta lite mer om Fastighet och service innan du söker? Se filmen om oss här: https://www.youtube.com/watch?v=8xHwsgikeO8
Välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - Fastighet och service
Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi bygger om och bygger nytt, hyr ut, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig? Visa mindre

Arbetsledare Fastighetsservice (chefstjänst)

Ansök    Aug 2    Riksbyggen Ek För    Gruppchef, teknik
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Som arbetsledare hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Du kommer också att vara ansvarig för arbetsledningen av din arbetsgrupp samt att du även kommer att ha en viktig roll i det kundteam som byggs runt varje kund tillsammans med kundansvarig, ekonom och förvaltare. Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vi söker en arbetsledare som ska planera, utveckla och leda medarbetarna inom fastighetsskötsel utemiljö för marknadsområde Uppsala.

Vad ska du göra?
Som arbetsledare kommer du att få en chef- och ledarroll i skötselgruppen som består av fastighetsskötare. Din roll kommer att innebära att du planerar och leder det dagliga arbetet.  En annan viktig del av ditt arbete kommer att vara budget- och prognosarbete samt att säkerställa att vi når uppsatta mål inom ekonomi-, kund- och medarbetarnöjdhet. Vidare kommer du att ansvara för uppföljning av verksamheten, både mot kund och internt.  Du kommer även att ingå i ledningsgruppen för fastighetsservice där vi tillsammans arbetar strategiskt för att uppnå uppsatta mål.

Du kommer också att arbeta med fastighetsägare och hyresgästkontakter.  I din roll som chef och ledare kommer du att ha ansvar för att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna samt ge dem förutsättningar för deras utveckling. Du kommer också att ha ett arbetsmiljöansvar och vara ansvarig för lönesättning.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och som har förmåga att se och möta våra kunders behov! Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt. Samtidigt är du en drivande och tydlig chef och ledare som vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Vi sätter stor vikt vid att kunden upplever oss som professionella. Vidare ser vi att det är viktigt att du som chef och ledare är medveten om dina styrkor och svagheter och förstå hur ditt beteende påverkar andra. För den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av att vara chef sedan tidigare. Vi tror att du har minst gymnasiekompetens och det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen. Du är van att arbeta administrativt och med eget resultatansvar. Givetvis har du god datorvana och är duktig på att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Tjänsten är tillsvidare och kräver B-körkort med tillgång till egen bil, Riksbyggen tillämpar provanställning. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 15 augusti 2021, urval sker löpande så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta leveranschef Martin Axelsson, telefon 018-18 97 59.
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Section Manager Life Cycle Management CBS Uppsala

Ansök    Jul 17    Cytiva Sweden AB    Gruppchef, teknik
Be part of something altogether life-changing Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies. At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly... Visa mer
Be part of something altogether life-changing
Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies.
At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly matter with people that care for each other, our customers, and their patients. With associates across 40 countries, Cytiva is a place where every day is a learning opportunity – so you can grow your career and expand your skills in the long term.
Cytiva is proud to work alongside a community of nine fellow Danaher Life Sciences companies. Together, we’re pioneering the future of science and medicine, developing products that enable researchers in the fight to save lives.
CBS is a department within Cytiva that develops and deliver customized hardware and software used in Biopharma manufacturing. The 200 employees are based in Uppsala, Umeå and Shanghai. We are looking for a Section manager based in Uppsala leading our global Life Cycle Management (LCM) team. Do you have a passion for leadership ? Then we would like to hear from you.
What you’ll do
Lead the team of 15 employees, with responsibilities within strategic projects such as Sustainability and Digital, life cycle management of our designs, tools and quality management system, customer questions and complaints and initiating and leading continuous improvements for global CBS
Be a member within the global CBS leadership team
Develop people, organisation, and operating mechanisms
Set the strategy and operational plan for this new department. Responsible for QMS, ways of working and continues improvements for the team.
As we continue to grow ensure common working procedures cross CBS sitesFor more questions related to this opening, please contact hiring manager Thomas Djerfh ([email protected]).
Who you are
Prior experience from leading teams
Experience from Biopharma business within R&D, Supply chain or Quality.
BSc. or equivalent work / industry experience
Great interest in developing people and teams including collaboration and communication
Enjoys working with a broad responsibility from strategic yearlong projects to daily escalations when there are short term priorities needed. Customer satisfaction focused, quality mindset, organized and result oriented.
Fluent in English

When you join us, you’ll also be joining Danaher’s global organization, where 68,000 people wake up every day determined to help our customers win. As an associate, you’ll try new things, work hard, and advance your skills with guidance from dedicated leaders, all with the support of powerful Danaher Business System tools and the stability of a tested organization.
Danaher is committed to a diverse and inclusive culture where everyone feels they belong and all voices are heard. We believe in our associates and the unique perspectives they bring to every challenge, which is why we’ll empower you to push the boundaries of what’s possible.
If you’ve ever wondered what’s within you, there’s no better time to find out.
Danaher Corporation and all Danaher Companies are equal opportunity employers that evaluate qualified applicants without regard to race, color, national origin, religion, sex, age, marital status, disability, veteran status, sexual orientation, gender identity, or other characteristics protected by law. The “EEO is the Law” poster is available here.
When you join us, you’ll also be joining Danaher’s global organization, where 69,000 people wake up every day determined to help our customers win. As an associate, you’ll try new things, work hard, and advance your skills with guidance from dedicated leaders, all with the support of powerful Danaher Business System tools and the stability of a tested organization.
At Danaher, we value diversity and the existence of similarities and differences, both visible and not, found in our workforce, workplace and throughout the markets we serve. Our associates, customers and shareholders contribute unique and different perspectives as a result of these diverse attributes.
If you’ve ever wondered what’s within you, there’s no better time to find out. Visa mindre

Gruppchef för kemi och drift

Ansök    Jun 14    Vattenfall AB    Gruppchef, teknik
Vill du följa med oss på resan mot en fossilfri framtid? På Vattenfall har vi beslutat oss för att göra ett fossilfritt liv möjligt inom en generation. Nu söker Vattenfall Värme en ny talang som vill vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och driva utveckling och digitalisering framåt. Det här är vi, dina nya kollegor Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om m... Visa mer
Vill du följa med oss på resan mot en fossilfri framtid? På Vattenfall har vi beslutat oss för att göra ett fossilfritt liv möjligt inom en generation. Nu söker Vattenfall Värme en ny talang som vill vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och driva utveckling och digitalisering framåt.


Det här är vi, dina nya kollegor
Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna.
I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Värme Sverige är den fjärde största fjärrvärmeleverantören i Sverige och levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Vi erbjuder också energilösningar till fastighetskunder som solpaneler och värmepumpar. Att vår huvudprodukt fjärrvärme spelar en viktig roll i det nya cirkulära samhället är vi extra stolta över.


Om rollen
Du har chefsansvar för Kemi samt Externa gruppen
- Kemi är en grupp med 3 medarbetare som driver verksamheten i kemilaboratoriet, genomför provtagningar och analyser, har funktionsansvar för matarvattenkemin och processkemi kopplat till rökgasrening samt svarar för kemirelaterade frågor i produktionsanläggningarna
- Externa driften är en grupp med 6 medarbetare som ansvarar för driften av ett antal mindre värme- och kylaanläggningar i Uppsala med omnejd
• Du ingår i ledningsgruppen för Driften och deltar i styrning och utveckling av avdelningens verksamhet
• Du tillser att anläggningarna körs på bästa sätt i enlighet med säkerhetsmässiga, miljömässiga och ekonomiska riktlinjer
• Du har budgetansvar
• Du driver utveckling inom egna gruppen men även med andra avdelningarDin profil
Du har erfarenhet av att arbeta i ledande befattning
Du har en civil-, högskoleingenjörsexamen inom kemi eller närliggande område eller motsvarande erfarenhet från tidigare jobb
Tidigare arbete inom produktion och processindustrin är meriterande
Du trivs i en ledande roll och har förmåga att skapa engagemang och delaktighet
God arbetsmiljö och säkerhet är huvudfokus för dig
Du kan se och förmedla hur era olika ansvarsområden bidrar till en större helhet och därmed hjälpa till vid t.ex. prioritering
Du tycker om att samarbete och trivs med att ha kontakt med människor i olika befattningar
Ett välstrukturerat arbetssätt och en god förmåga att kommunicera är ett måste för att lyckas i rollenVad kan vi erbjuda dig?
Hos oss blir du en del av ett starkt team med fantastiska kollegor. Organisationen är engagerad och motiverad och står inför flera spännande utmaningar. Vi erbjuder ett omväxlande arbete, ett modernt ledarskap och många kontaktytor. Att livet i sin helhet ska gå ihop är en självklarhet för oss, vi lägger stor vikt vid att du ska hitta en balans mellan arbete och fritid och erbjuder attraktiva personalförmåner. Som medarbetare på Vattenfall Värme är du delaktig i att skapa framtidens uppvärmning och att forma morgondagens fossilfria energisamhälle.


Placering: Uppsala


Nyfiken? Så här får du veta mer!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jenny Sävenhed, telefon 0738188332. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Zanko Dasko, 0702 532 896. Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Göran H Johansson , SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem alla via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.


Varmt välkommen med din ansökan! Skicka med ett CV och ett personligt brev, sista ansökningsdatum är 2021-07-21.
Obs! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.


Att arbeta inom Vattenfall Värme innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Avdelningschef Teknik - Vattenfall Services

Ansök    Jun 14    Vattenfall AB    Gruppchef, teknik
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vill du vara med och utveckla Vattenfall Services affär och personal? Vår organisation växer och vi söker nu en avdelningschef till vår teknikavdelning. Din roll som avdelningschef Vattenfall Services mål är att vara den ledande och sä... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
Vill du vara med och utveckla Vattenfall Services affär och personal? Vår organisation växer och vi söker nu en avdelningschef till vår teknikavdelning.

Din roll som avdelningschef
Vattenfall Services mål är att vara den ledande och säkraste aktören i branschen. I den här rollen kommer du att ha ett stort fokus på att fortsätta utveckla vår affär och personal. Du kommer att tillsammans med dina medarbetare ansvara för att fortsätta utveckla oss fram till önskad position.
Teknikavdelningen är en ingenjörsavdelning som arbetar med konstruktion, reläprovning och fjärrkommunikation. Det är ett fartfyllt och utmanade ledaruppdrag i en affärsmässig verksamhet. Rollen innebär ekonomiskt, operativt och strategiskt ansvar för avdelningens verksamhet. Arbetet är omväxlande, du förväntas att ha nära kontakt med kunder och kollegor och du erbjuds goda möjligheter att bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling.
Inom affärsområdet Service Mellan arbetar vi med service och underhåll av eldistributionsnät, stationer, kontrollanläggningar och telekommunikationsutrustning. Du kommer att rapportera till affärsområdeschefen och ingå i dennes ledningsgrupp.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från chefs- eller ledarbefattningar, företrädelsevis inom elkraftsområdet. Har du annan erfarenhet från entreprenad eller energibranschen ses det som meriterande. I grunden har du en eftergymnasial utbildning eller förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift, har B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du som person är trygg i dig själv, i ditt ledarskap och att du trivs med att ha personalansvar. På ett öppet och engagerande sätt skapar du förtroende hos dina medarbetare och kunder och ditt ledarskap kännetecknas av att du finns nära verksamheten, stöttar, sätter mål och följer upp. Du har en förmåga att bygga effektiva team genom att främja dialog och samarbete i gruppen och fastställa gemensamma mål. Trots att vägen framåt inte alltid är given kan du skapa tydlighet i gruppens mål och skapa strategier och förutsättningar för att ni tillsammans ska nå dem. Då våra kunder är en viktigt del av verksamheten ser vi att du har ett tydligt kundfokus och en förmåga att skapa och bibehålla goda kundrelationer.


Placeringsort
Uppsala, Östhammar, Västerås eller Järfälla.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Dick Larsson, tfn 070-359 44 36, mail [email protected] För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Natasha Velevska, 073-801 45 80, mail [email protected]
Då annonsen ligger ute under sommaren kommer vi att hantera ansökningarna efter semestrarna. Mellan v 28-32 är vi på semester och nås därför lättast via mail.

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.


Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Inga ansökningar tas emot via mail.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig?
Vi ser fram emot din ansökan senast 8 augusti 2021!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Gruppchef, driftcentral/lås- och passersystem

Ansök    Jun 17    Ls Jobbet AB    Gruppchef, teknik
Vi som arbetar på Fastighet och Service förvaltar och driftar Region Uppsalas fastigheter och anläggningar. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Lockas du av att få arbeta med ett brett utbud av teknik i en samhällsviktig verksamhet med höga krav på säkerhet? Trivs du i rollen som ledare? Drivs du av utmaningarna och möjligheterna att skapa goda samarbeten över yrkes- och ansvarsgränser? Då kommer du att trivas hos o... Visa mer
Vi som arbetar på Fastighet och Service förvaltar och driftar Region Uppsalas fastigheter och anläggningar. Vi ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. Lockas du av att få arbeta med ett brett utbud av teknik i en samhällsviktig verksamhet med höga krav på säkerhet? Trivs du i rollen som ledare? Drivs du av utmaningarna och möjligheterna att skapa goda samarbeten över yrkes- och ansvarsgränser? Då kommer du att trivas hos oss och vi med dig!
Om rollen
Vi söker nu en Gruppchef till driftcentral/lås- och passersystem
Som gruppchef kommer du att leda och ansvara för tio personer uppdelat på 2 separata grupper. Gruppen Lås- och passersystem består av fem handläggare/administratörer och gruppen inom Driftcentral består av fem larmoperatörer som tar emot larm och felanmälningar för att förmedla ut i arbetsordrar till kollegor inom andra enheter. Du är den del i Fastighetsdrift som sköter tillsyn/skötsel och felavhjälpande underhåll i Regionens fastigheter. Du har budget- personal- och verksamhetsansvar. Du kommer att ansvara för ledning, uppföljning och utveckling.
Om dig
Du har någon form av teknisk utbildning och/eller några års erfarenhet från liknande uppdrag eller bransch. Du är administrativt kunnig. Du har tidigare ledarerfarenhet som gruppchef, projektledare eller annan ledande befattning. Självklart är du en datorvan person som snabbt sätter dig in i olika typer av systemstöd. Våra kunder kommunicerar vanligtvis på svenska varför det är viktigt att du har god svenska i tal och skrift. En del samtal kan dock ske på engelska och därför önskar vi att du känner dig bekväm i att kommunicera även på engelska. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att jobba i en större komplex organisation.
Som person är du strukturerad. Du är en utåtriktad person som lätt knyter kontakter och skapar förtroendefulla relationer. Du är nyfiken och vill hålla dig uppdaterad inom ditt område, du omvärldsbevakar och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du är den som skapar ordning och tycker om att uppdatera processer och verka för ett ständigt förbättringsarbete. Du trivs i en ledande roll och känner dig lugn och trygg i ditt ledarskap. Du har förmågan att ta beslut och fullfölja dem.
Du ingår i ledningsgrupp tillsammans med övriga gruppchefer inom enheten.
Vi erbjuder
En föränderlig miljö med stark teknisk utveckling och en omgivning med mycket människor och en mångfald av tekniska system.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Annat viktigt att veta
Sista ansökningsdagen för denna tjänst är 18 juli men urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger på sofie.skarä[email protected] eller Jobbet.se på 018-100112.
Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel tel 018-611 00 00.
Välkommen med din ansökan!
Krav
Teknisk utbildning, minst gymnasienivå och/eller några års erfarenhet från liknande uppdrag/bransch
Mycket goda datorkunskaper
Erfarenhet som gruppchef, projektledare eller annan ledande befattning

Meriterande
Erfarenhet av att jobba i en större komplex organisationOm arbetsgivaren - Fastighet och service
Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi bygger om och bygger nytt, hyr ut, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig? Visa mindre

Arbetsledare Fastighetsservice

Ansök    Maj 4    Riksbyggen Ek För    Gruppchef, teknik
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Som arbetsledare hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Du kommer också att vara ansvarig för arbetsledningen av din arbetsgrupp samt att du även kommer att ha en viktig roll i det kundteam som byggs runt varje kund tillsammans med kundansvarig, ekonom och förvaltare. Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vi söker en arbetsledare som ska planera, utveckla och leda medarbetarna inom fastighetsskötsel utemiljö för marknadsområde Uppsala.

Vad ska du göra?
Som arbetsledare kommer du att få en chef- och ledarroll i skötselgruppen som består av fastighetsskötare. Din roll kommer att innebära att du planerar och leder det dagliga arbetet.  En annan viktig del av ditt arbete kommer att vara budget- och prognosarbete samt att säkerställa att vi når uppsatta mål inom ekonomi-, kund- och medarbetarnöjdhet. Vidare kommer du att ansvara för uppföljning av verksamheten, både mot kund och internt.  Du kommer även att ingå i ledningsgruppen för fastighetsservice där vi tillsammans arbetar strategiskt för att uppnå uppsatta mål.

Du kommer också att arbeta med fastighetsägare och hyresgästkontakter.  I din roll som chef och ledare kommer du att ha ansvar för att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna samt ge dem förutsättningar för deras utveckling. Du kommer också att ha ett arbetsmiljöansvar och vara ansvarig för lönesättning.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och som har förmåga att se och möta våra kunders behov! Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt. Samtidigt är du en drivande och tydlig chef och ledare som vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Vi sätter stor vikt vid att kunden upplever oss som professionella. Vidare ser vi att det är viktigt att du som chef och ledare är medveten om dina styrkor och svagheter och förstå hur ditt beteende påverkar andra. För den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av att vara chef sedan tidigare. Vi tror att du har minst gymnasiekompetens och det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen. Du är van att arbeta administrativt och med eget resultatansvar. Givetvis har du god datorvana och är duktig på att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Tjänsten är tillsvidare och kräver B-körkort med tillgång till egen bil, Riksbyggen tillämpar provanställning. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 18 maj 2021, urval sker löpande så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta leveranschef Martin Axelsson, telefon 018-18 97 59.
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Gruppchef bioinformatik- och IT-system NGI-Uppsala, SNP&SEQ

Ansök    Maj 6    Uppsala Universitet    Gruppchef, teknik
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda och en omsättning på cirka 7 miljarder kronor.
SNP&SEQ;-teknologiplattformen är en del av den Nationella Infrastrukturen för Genomik (NGI) vid SciLifeLab i Uppsala.

SNP&SEQ; erbjuder service med moderna storskaliga metoder och applikationer inom sekvensering (NGS), SNP-genotyping och proteomik till uppdragsgivare inom svensk akademi och industri, och även till internationella uppdragsgivare. Verksamheten består av en multidisciplinär grupp av forskare, projektkoordinatorer, forskningsingenjörer, bioinformatiker, systemutvecklare och systemadministratörer. Årligen genererar plattformen >300 terabaser av sekvensdata från >20 000 prover och levererar >25 miljarder genotyper från 50 000 prover till uppdragsgivarna. Mer om SNP&SEQ;:s verksamhet finns på: https://snpseq.medsci.uu.se/.

SNP&SEQ; tillhör Institutionen för medicinska vetenskaper som är en stor klinisk institution med ca 250 anställda och över 300 personer som är anknutna via Akademiska Sjukhuset. Mer om institutionens verksamhet finns på: http://www.medsci.uu.se.

Vi på SNP&SEQ; söker nu en gruppchef till systemgruppen. Systemgruppen ansvarar för drift och utveckling av de mjukvaru- och IT-system som används i den laborativa och bioinformatiska verksamheten.

Observera att detta är en förkortad version av annonsen. För att se den fullständiga annonsen vänligen klicka på "Ansök här" eller se Uppsala universitets hemsida: https://uu.se/jobb/.

I arbetsuppgifterna ingår följande:

- Projektleda design, utveckling och validering av systemutvecklingsprojekt med hjälp av team collaboration-mjukvara. T ex Jira och Confluence.
- Tillämpa open-sourcesystem som bearbetar och analyserar data i petabyte-klassen eller skapa integrationer mellan interna och externa system.
- Fördela personalresurser mellan olika arbetsområden inom systemgruppen, prioritera arbetsuppgifterna och ansvara för gruppens beläggning och utveckling.
- Planera, genomföra och följa upp medarbetarnas arbetsmiljö, utveckling, resultat och mål i samverkan med medarbetare och chefskollegor.
- Aktivt delta i verksamhetens ledningsgrupp.
- Verka för mycket god samverkan inom gruppen och verksamheten.
- Upprätthålla externa kontakter med exempelvis Uppsala universitets centrala IT-avdelning, UPPMAX, och samarbetspartners inom SciLifeLab.
- Samordna verksamhetens IT-lösningar.
- Ansvara för verksamhetens informationssäkerhet.
- Ansvara för kvalitetsrelaterat arbete inom systemgruppen, så som upprätthållande av dokumentationen av system och processer.
- Organisera intern support för egenutvecklade program och integrationer.

Arbetsuppgifterna kan komma att förändras och utökas inom ramen för plattformens uppdrag, beroende på den sökandes kompetens och bakgrund.

Kvalifikationskrav:

- Flerårig (>3år) dokumenterad erfarenhet från chefsroll med arbetsmiljöansvar och arbetsledning av personal.
- Universitets- eller högskoleexamen med inriktning mot systemutveckling, bioinformatik, och/eller IT och minst 5 års arbetslivserfarenhet från arbete i något av dessa områden.
- Genuint intresse av att leda och skapa förutsättningar för medarbetarnas och gruppens fulla potential i relation till behoven från verksamheten.
- Vi söker en person som brinner för att leda och utveckla människor. Du har initiativförmåga, är noggrann, ansvarskännande samt har god förmåga till både självständigt arbete och arbete i grupp.
- Du har förmåga att leda en grupp i ständig förändring och utveckling.
- Mycket god organisations- och samarbetsförmåga, samt mycket gott omdöme.
- Du har god kommunikativ förmåga och kan på ett professionellt, sakligt och tydligt sätt kommunicera med medarbetare, samarbetspartners och verksamhetsledningen.
- Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med ett starkt driv.
- Kunskap i programmering.
- Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper, såsom positiv attityd och god samarbetsförmåga.

Övrigt meriterande:

- Kunskap och förståelse i metoder och tillämpningar inom molekylärbiologi och genetik.
- Kunskap i programmering i Python.
- Erfarenhet från arbete som projektledare.
- Erfarenhet av arbete i projekt som drivs enligt agila metoder (scrum).
- Erfarenhet av arbete inom systemutveckling.
- Erfarenhet av laborativt och/eller bioinformatiskt arbete inom storskalig sekvensering (NGS) och/eller SNP-genotypning.
- Erfarenhet från arbete i kvalitetsstyrd verksamhet.
- Erfarenhet från upphandling och driftsättning av datorkluster och mjukvarusystem.
- Kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.

Anställningens omfattning: Heltid, 100%

Upplysningar om anställningen lämnas av: Ulrika Liljedahl, enhetschef SNP&SEQ;, [email protected], Jessica Nordlund, verksamhetsledare SNP&SEQ;, [email protected]

Välkommen med din ansökan senast 18 juni 2021, UFV-PA 2021/1640.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Installationschef till spännande företag

Ansök    Maj 19    2Complete AB    Gruppchef, teknik
Dina arbetsuppgifter Vi på 2Complete söker dig som letar nästa utmaning och vill axla rollen som Installationschef hos en av våra kunder. Som installationschef har du det övergripande ansvaret för installation av olika entrélösningar samt för installationssamordningar inom olika projekt. Du kommer även vara ansvarig för att leda det dagliga arbetet inom nyinstallation och modernisering inom regionen Uppsala, Stockholm, Linköping och Örebro. Du kommer säker... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi på 2Complete söker dig som letar nästa utmaning och vill axla rollen som Installationschef hos en av våra kunder. Som installationschef har du det övergripande ansvaret för installation av olika entrélösningar samt för installationssamordningar inom olika projekt. Du kommer även vara ansvarig för att leda det dagliga arbetet inom nyinstallation och modernisering inom regionen Uppsala, Stockholm, Linköping och Örebro. Du kommer säkerställa att kostnads-, tids- och kvalitetsmål uppnås enligt avtal. Som installationschef följer du upp entreprenaden inom installationsarbeten och deltar vid byggmöten och slutbesiktningar. Du kommer vara delaktig i att upprätta ekonomiska kalkyler och ansvara för ekonomiska nyckeltal, rutiner och arbetssätt.

I din roll kommer du ha daglig kontakt med företagets säljare, kunder och även tekniker som arbetar på fältet. Du kommer att ha ansvar för den interna personalen genom att arbetsleda dem i det dagliga arbetet. Det kommer att förekomma resor i tjänsten då det krävs att du är ute på de olika projekten i din region. Vi söker dig som vill arbeta heltid, kontoret ligger i norra Stockholm och det finns möjlighet till att arbeta hemifrån.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som varit projektledare och/eller arbetsledare gärna från byggbranschen eller från liknande branscher. Vi ser gärna att du har goda tekniska kunskaper och att du har erfarenhet av att läsa ritningar. Vi ser även att du har goda kunskaper kring lagar och regler inom detta område. Har du erfarenhet av installationssamordningsfrågor samt av kalkylering av installationsarbeten är detta meriterande. För att passa i rollen krävs det att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift och att du innehar B-körkort och goda datorkunskaper.

Vi söker dig som:
• Är mål- och resultatinriktad
• Har goda ledaregenskaper
• Är strukturerad och har god administrativ förmåga
• Gillar att skapa goda relationer och ge god kundservice
• Är kommunikativ
• Har mycket god samarbetsförmåga
• Har hög nivå av affärsmannaskap
• Är kvalitetsmedveten

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Har du frågor, är det bara att höra av dig till ansvarig rekryterare Emily Higgins, [email protected] eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Arbetsledare, Projektledare, Platschef, Servicechef Visa mindre

Chef Validering

Ansök    Apr 16    Q-Med AB    Gruppchef, teknik
Om Galderma Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkomm... Visa mer
Om Galderma

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkommor. Mer information finns på www.galderma.com/se

Job description / Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del utav en verksamhet som bidrar till människors hälsa och välmående. Vill du arbeta som gruppchef inom kvalitets- och SHE avdelningen i en global organisation som just nu är inne i en spännande och expansiv fas?

Vi söker nu en chef till Valideringsgruppen på Galderma i Uppsala. Avdelningen består av sex grupper med totalt ca 75 medarbetare (QA, QC grupperingar, Validering samt SHE). Det är en tillsvidareanställning som rapporterar direkt till Kvalitetschefen (Head of Quality). Rollen innebär verksamhets- personal-, miljö- och kostnadsställeansvar och ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Job responsibilities / Ditt uppdrag

Validering är en grupp som består av 12 medarbetare och ett antal konsulter. Gruppen ansvarar för att tillverkningslokaler, tillverkningsprocesser, utrustningar/analysinstrument, media, lager samt GxP-påverkande system valideras/kvalificeras. En stor del av arbetet drivs i projektform med interaktioner över stora delar av organisationen, både lokalt och globalt.

Vill du leda en prestigelös grupp med högt engagemang, härlig stämning och som tycker det är viktigt att ha kul tillsammans så kan den här tjänsten vara något för dig!

Din uppgift blir att leda gruppen vidare i effektivisering av verksamheten, coacha individer, säkra backup kompetens och resurser i en mycket expansiv fas med stor projekttyngd samt att säkra framtida regelefterlevnad på ett fortsatt enkelt och pragmatiskt sätt.

För rätt person finns det möjlighet att utvecklas både personligt och i ditt ledarskap i en dynamisk miljö.

Minimum requirements/ Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen ser vi att du har en högskoleutbildning med inriktning mot teknik eller naturvetenskapliga discipliner. Du har erfarenhet av kvalitetssystem och kunskap om relevanta standarder.

Vi ser även att du:

* Har chefserfarenhet, är trygg i ditt ledarskap och har naturlig fallenhet att delegera och prioritera arbetsuppgifter
* Har betydande erfarenhet av att leda förändringsarbete tvärfunktionellt, etablera effektiva arbetssätt, hålla andra ansvariga för leverans, följa upp efterlevnad och ständigt implementera förbättringar
* Har mod och kan kombinera affärsmässighet med kvalitet
* Har erfarenhet av att arbeta i en produktions- och projektintensiv verksamhet

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Då du kommer att leda dina medarbetare som jobbar i olika projekt och linjeaktiviteter med tidsatta milstolpar söker vi dig som kan leverera mot uppsatta mål samt hantera flera parallella uppdrag samtidigt. Du kommer ha stora organisatoriska kontaktytor vilket ställer stora krav på kommunikationsförmågan. För att säkra gruppens leveranser i projekt och linje krävs även en god förmåga att prioritera samt att ha ett bra helhetsperspektiv av verksamheten på siten.

Other important information/ Frågor och ansökan

Vi erbjuder

I Uppsala ligger Galdermas globala center för affärsområdet Aesthetics (estetik) med verksamhet inom produktutveckling och tillverkning. Här arbetar cirka 550 personer med världsledande produkter som Restylane®, Azzalure® och Sculptra®.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos oss blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Du hittar oss i moderna lokaler utmed vackra Fyrisån, endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation.

Frågor och ansökan

Vi välkomnar din ansökan (CV och brev) i första hand via denna sida, alternativt via länken "Ansök / Apply Now". Vi tar gärna emot din ansökan redan i dag, dock senast den 7:e maj. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

https://www.galderma.com/job-search

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Eva Törnkvist på tel. nr. 0733 87 15 99. Visa mindre

Manager Process Development till Olink Proteomics AB i Uppsala

Ansök    Mar 22    Randstad AB    Gruppchef, teknik
Arbetsbeskrivning Olink Proteomics AB är ett snabbväxande, globalt företag baserat i Uppsala vars världsledande teknologi och produkter bidrar till utvecklingen av precisionsmedicin. Produkterna används inom medicinska områden som hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och neurologiska sjukdomar. Till gruppen Processutveckling inom funktionen Supply Chain söker Olink nu en Manager Process Development med placering på huvudkontoret i Uppsala. Processutvecklingsg... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Olink Proteomics AB är ett snabbväxande, globalt företag baserat i Uppsala vars världsledande teknologi och produkter bidrar till utvecklingen av precisionsmedicin. Produkterna används inom medicinska områden som hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och neurologiska sjukdomar. Till gruppen Processutveckling inom funktionen Supply Chain söker Olink nu en Manager Process Development med placering på huvudkontoret i Uppsala.

Processutvecklingsgruppen består i dagsläget utöver gruppchefen av fyra utvecklingsingenjörer och en produktionsingenjör. Gruppen har som främsta uppgift att utveckla och förvalta processerna kopplade till produktion och kvalitetskontroll i nära samarbete med övriga Supply Chain-organisationen. I gruppens ansvarar ligger även att säkerställa en effektiv förflyttning av interna Tech transfer-projekt från Produktutvecklingsavdelningen och FoU till Supply Chain för vidareutveckling av produktions- och analysprocessen. Avdelningen ansvarar också för inköp, underhåll och kvalificering av utrustning avsedd för produktion och kvalitetskontroll. Slutligen ligger även ansvaret för en rad projekt inom ramen för både primär och sekundär förpackningsutveckling hos avdelningen, såsom exempelvis stabilitetsstudier kopplat till det primära förpackningsmaterialet. 

Ansvarsområden
 Huvudsakliga arbetsuppgifter:


Leda gruppens arbete med Tech transfer av utvecklingsprojekt till Produktion och kvalitetskontroll, dvs säkerställa en effektiv och kvalitativ uppskalning av produktionsprocessen och uppdatering av analysmetoder på QC vid införande av nya produkter
Specificera, kvalificera och införskaffa ny utrustning för produktion och kvalitetskontroll
Ansvara för etiketter, produktbeskrivningar och dokumentation kopplat till produktionen
Ansvara för och leda produktvårdsaktiviteter inom Supply Chain
Supportera övriga grupper inom Supply Chain i alla generella frågor som rör utveckling av produktionsprocesser och produktdesign 
Ansvara för gruppens budget och lönsamhet
Leda och utveckla medarbetare, gruppen och dess interna processer
Implementering och uppföljning av Olinks policies, interna riktlinjer och värderingar


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

En lämplig ingenjörsutbildning inom kemi, automation eller annan inriktning som bedöms som likvärdig. 


Erfarenhet av en ledande befattning inom en GMP-reglerad verksamhet
Erfarenhet av Technical transfer-projekt
Erfarenhet av rollen som projektledare för produktutvecklings-projekt
Erfarenhet av att ha arbetat i ERP system. Behärskar du Monitor är det meriterande 
Erfarenhet av planering och utförande av pilotprojekt kopplat till produktutveckling och produktdesign
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt läsförståelse


Som person är Du noggrann, har integritet men är också pragmatisk och prestigelös i ditt samarbetssätt. Du har en naturlig ansvarskänsla, är proaktiv och trivs i en ledande roll. Du har förmågan att tydligt kommunicera förväntningar och mål, organisera och fördela arbete samt utveckla medarbetare och gruppen för att gemensamt nå uppsatta mål.

 Du lyssnar till dina medarbetare och motiverar dem att ta egna initiativ och eget ansvar inom ramen för deras mandat. Slutligen söker vi dig som vill arbeta i ett bolag som agerar i forskningens framkant, med innovativa produkter och tjänster, i en roll som fyller en viktig funktion i bolaget. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Olink med Randstad Life Sciences. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post. 

Sista ansökningsdag är 2021.04.
För frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hedvig Strandberg, [email protected] eller på telefon 0733-15 48 38.Om företaget
Olink Proteomics AB is a rapidly growing biotechnology company with a world leading technology and product portfolio for protein biomarker discovery and development with the mission to drive precision medicine. Olink is a Swedish company but has a strong global presence with offices and service labs in Uppsala and Boston, as well as established sales team across Europe, the USA and more recently in Singapore.

Our technology Proximity Extension Assay (PEA) can measure close to 1500 biomarkers at the same time, in only 3 µL of sample. The analysis enables a deeper understanding of disease processes, improved disease detection and contribute to increased biological knowledge.

In seven years, we have analyzed close to two million samples and generated more than 170 million data points for hundreds of customers from both research institutes and pharmaceutical companies. Visa mindre

Vi söker en Sektionschef till SVP Syning och Paketering

Ansök    Mar 19    Fresenius Kabi AB    Gruppchef, teknik
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Vill du vara en del av vår tillverkning i världsklass och verka i produktionens hjärta? Gillar du att jobba i en miljö där det hela tiden händer nya saker och ärduktig på att se helheten? Då ska du söka till oss!

Vi söker nu en Sektionschef till ett av våra områden på SVP där syning och slutpaketering av våra ampuller och flaskor sker. Du kommer att ansvara för 10 medarbetare fördelat på kvalitetstekniker, tekniker och skiftgående tekniker. Gruppens huvudfokus kommer att vara mot den dagliga supporten som produktionsenheten behöver!

Du ingår i ledningsgruppen för produktionsavsnittet där du förväntas bidra utifrån dina tidigare erfarenheter.

 

Arbetsuppgifter 

Som Sektionschef kommer du bland annat att:  

Säkerställa att enheten efterlever och utvecklas inom områdena arbetsmiljö, kvalitet, kapacitet och teknik.
   Ansvara för att inspirera, motivera och utveckla dina medarbetare för att kunna uppfylla avdelningens kortsiktiga som långsiktiga mål.
   Utveckla arbetssätt så att kompetensnivån sprids, mellan dagtid samt skiftgående personal.
   Helhetsansvar för det operativa produktionsarbetet, process samt övergripande och strategiska planering inom området.
   Initiera, medverka och leda förbättrings- och förändringsarbete inom produktionsavsnittet.
Förbättringsarbete, fokus på den fysiska såväl som psykosociala arbetsmiljön, att hela tiden jobba med att hitta effektiva lösningar samt grundorsaker till uppkomna störningar och säkerställa att sektionen kontinuerligt bidrar till avdelningens nyckeltal.

Om dig  

Som person har du förmågan att motivera och inspirera medarbetare till goda resultat och du tycker om att se människor utvecklas. Du främjar en öppen och tydlig kommunikation och är duktig på att bygga relationer på alla nivåer. Vi förutsätter att du är en god lyssnare som är lyhörd för omgivningen. Du är entusiasmerande, handlingskraftig och duktig på att hantera snabba förändringar och olika kravbilder.

Du som söker ska ha dokumenterad erfarenhet från tidigare chefsroll samt från processindustri. Vi ser mycket positivt på erfarenhet av GMP och/eller Lean/ Six Sigma. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal och skrift, baskunskaper i administration och ekonomi samt goda datakunskaper.

Om tjänsten  

Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.  Arbetet är förlagt till dagtid men kan behöva justeras på eget initiativ vid behov.

Om oss  

Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att det finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling. 


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer Ekwall, Produktionschef SVP Syning och Paketering, 018-644700. Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen, 018–644 773 och Linda Holm för SACO, 018–644 195.

Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post. Visa mindre

Gruppchef till civil flygvädertjänst - Uppsala

Vi söker dig som i grunden är prognosmeteorolog och som vill utvecklas i ditt ledarskap. Vi vill att du är en inspirerande ledare som skapar delaktighet och motiveras av att se dina kollegor växa. Produktionen av civil flygvädertjänst står inför förändringar de kommande åren vilket kräver ett stabilt och utvecklande ledarskap. Vi erbjuder dig ett jobb i en spännande och utvecklande miljö tillsammans med kvalificerade kollegor. Flygvädertjänsten inom SMHI... Visa mer
Vi söker dig som i grunden är prognosmeteorolog och som vill utvecklas i ditt ledarskap. Vi vill att du är en inspirerande ledare som skapar delaktighet och motiveras av att se dina kollegor växa. Produktionen av civil flygvädertjänst står inför förändringar de kommande åren vilket kräver ett stabilt och utvecklande ledarskap. Vi erbjuder dig ett jobb i en spännande och utvecklande miljö tillsammans med kvalificerade kollegor.

Flygvädertjänsten inom SMHI bidrar till att flygtrafiken i Sverige kan bedrivas säkert och effektivt. Dygnet runt, året runt utfärdar SMHIs meteorologer i Uppsala prognoser och varningar för hela Sveriges luftrum och för alla öppna flygplatser. Med hjälp av observationer från marken, satellit- och radarbilder samt numeriska prognosmodeller gör meteorologen ständiga bedömningar av flygvädret för de närmaste timmarna.

I rollen som gruppchef kommer du att leda en grupp om 25 prognosmeteorologer. Tillsammans med gruppen och enhetschefen kommer du att leda och utveckla verksamheten. I ditt dagliga arbete kommer du att planera, samordna och prioritera inom produktionen vilket kräver att du är väl insatt i hela produktionsprocessen. Du kommer även att ha ansvar för att hantera felanmälningar och synpunkter från externa och interna kunder. Du ansvarar för den ekonomiska planeringen samt uppföljning och prognoser. Viss operativ prognostjänst ingår i tjänsten vilket innebär tjänstgöring dag, såväl som natt och helg.

En mycket viktig uppgift för kommande gruppchef blir att på plats delta och driva förändringar av kontoret i ett nära samarbete med enhetschefen. Inom rollen som gruppchef kommer du även att få möjligheten att delta i olika utvecklingsprojekt.

Din profil

Vi söker dig som är Prognosmeteorolog med genomförd PMU med minst två års erfarenhet av operativt prognosarbete. Meriterande om erfarenheten kommer från flygvädertjänst. Det är även meriterande om du har erfarenhet av en ledande roll som chef eller erfarenhet av produkt- och/eller metodutveckling.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du har en mycket god samarbetsförmåga, är tydlig i din kommunikation tillsammans med en stor integritet. Som person är du driven och engagerad med en förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Det är en utmaning i att personalen arbetar på olika tider och att du som chef inte träffar hela gruppen samtidigt och regelbundet. Det är viktigt att ha en förståelse för hur ett sådant ledarskap ser ut och förmågan att hantera detta på bästa sätt. Det är viktigt att du kan se frågor i relation till helheten och att du har förmågan att hitta andra infallsvinklar och nya perspektiv på frågor.

Goda IT-kunskaper, främst inom MS Office.

Goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och svenskt medborgarskap är ett krav. Innan anställning kommer säkerhetsprövning att genomföras.

Vill du veta mer?

För ytterligare information kontakta gärna enhetschef Michael Hansson eller HR-specialist Elin Ring. Fackliga representanter är för SACO Maria Svedestig och för ST Arvid Olsen. Samtliga nås via e-post [email protected] eller telefon 011-495 80 00.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 10 januari 2021.


SMHI är en svensk expertmyndighet med globalt perspektiv och en livsviktig uppgift i att förutse förändringar i väder, vatten och klimat. Med vetenskaplig grund och genom kunskap, forskning och tjänster bidrar vi till att öka hela samhällets hållbarhet. Varje dag, dygnet runt, året om. Visa mindre

Skiftchef

Ansök    Nov 24    Q-Med AB    Gruppchef, teknik
Om Galderma Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkomm... Visa mer
Om Galderma

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkommor. Mer information finns på www.galderma.com/se

Är du en kommunikativ person med stor förmåga att motivera och entusiasmera andra? Är du en erfaren ledare med vana av producerande verksamhet? Då kan det vara dig vi söker för en spännande tjänst hos Galderma i Uppsala.

Galderma befinner sig i en kraftigt växande fas och uppdaterar därför vår produktionsorganisation för att möta framtidens krav på leveranser. Just nu söker vi skiftchefer till produktionen på lina 1 och 2! Vi söker dig som vill utvecklas som ledare i en helt ny befattning tillsammans med oss i en ny organisation fylld av utmaningar och nya arbetssätt.

Ditt uppdrag

I ditt skift har du en tydlig ledarroll med personalansvar och arbetsmiljöansvar. Du säkerställer skiftets kvalité och dagliga leveranser inom produktionsavsnittet tillsammans med en teamledare och ca 20 processoperatörer. Utöver detta förekommer följande arbetsuppgifter:

* Teamutveckling och individuell coachning av medarbetare
* Leda medarbetare i den dagliga produktionen mot uppsatta kvalitéts-, leverans- och arbetsmiljömål
* Utveckla medarbetare och arbetsmetoder
* Förbättringsarbete kring säkerhet, kvalitet och produktivitet
* Ansvara för skiftets KPIer
* Samarbeta och likställa arbetsprocesser mellan skiften
* Personalplanering, rehabiliteringsansvar och lönesättning
* Leda uppstarts- och pulsmöten samt skiftmöten
* Delta i utvecklingen av en ny organisation

Är du den vi söker?

Du är en erfaren, trygg ledare med vana att leda ett team inom producerande verksamhet. Tidigare personalansvar samt erfarenhet av förändringsarbete och GMP/QSR ser vi som en förutsättning för att du ska bli framgångsrik i rollen. I botten har du arbetat inom life science, läkemedelsindustri eller producerande industri. Vi värdesätter kunskap om Lean-tillverkning, god samarbetsförmåga, förmåga att leda och stimulera medarbetare och lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Arbetet kräver lyhördhet, samarbetsförmåga och integritet. Arbetet är förlagt till tvåskift och ständig natt.Varför Galderma?

Affärsmässighet, nytänkande och enkelhet är begrepp som präglar arbetet på Galderma. Vi erbjuder en möjlighet att få arbeta i ett bolag med stark tillväxt där möjligheterna till personlig och professionell utveckling är goda. För rätt person finns det goda möjligheter att efter några år som skiftchef inom produktion gå vidare inom företaget nationellt eller internationellt.

I Uppsala ligger Galdermas globala center för affärsområdet Aesthetics (estetik) med verksamhet inom tillverkning och marknadsföring. Här arbetar cirka 450 personer med världsledande produkter som Restylane, Azzalure och Sculptra.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos oss blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Du hittar oss i moderna lokaler utmed vackra Fyrisån, endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation.Frågor och ansökan

Välkommen med din ansökan (CV och brev) via www.galderma.com/job-search urval kan komma att ske löpande.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Fredrik Söderquist,

Vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt!

Tjänsten är en fast anställning med tillträde snarast. Visa mindre

Teknikchef för uppdrag hos vår kund i Uppsala

Ansök    Sep 19    Poolia Sverige AB    Gruppchef, teknik
Vi söker en teknikchef för konsultuppdrag hos vår kund i Uppsala. Kunden verkar inom fastighetsförvaltning och du kommer vara ansvarig för vår kunds teknikavdelning där du leder denna mot verksamhetens uppsatta mål. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i tre månader, med eventuella möjligheter till förlängning. För detta uppdrag kommer du att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan k... Visa mer
Vi söker en teknikchef för konsultuppdrag hos vår kund i Uppsala. Kunden verkar inom fastighetsförvaltning och du kommer vara ansvarig för vår kunds teknikavdelning där du leder denna mot verksamhetens uppsatta mål. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i tre månader, med eventuella möjligheter till förlängning. För detta uppdrag kommer du att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som teknikchef har du övergripande ansvar för att på ett affärsmässigt sätt leda och styra verksamheten mot uppsatta mål. Du kommer ha ansvar för teknikavdelningen som består av åtta tekniska förvaltare. Tjänsten innebär många interna kontakter där projektavdelningen, fastighetsavdelningen och driftavdelningarna är viktiga intressenter

Dina ansvarsområden kommer vara bland andra
• Att bolagets projekteringsanvisningar är aktuella, följer lagkrav och i linje med bolagets krav och mål
• Att projekteringshandlingar granskas av bolagets sakkunniga
• Upprätta strategier och planer för optimerade fastigheter och tekniska installationer
• Vara ansvarig för lagar, förordningar och myndighetskrav inom sakområde följs
• Bolagets ritningshantering
• Samordna utvecklingsprojekt enligt avdelningens uppdrag
• Säkerställa att resurser och kompetenser finns (internt/upphandlas) för att möta avdelningens uppdrag, exempelvis myndighetsbesiktningar
• Implementera, följa upp och utveckla arbetsprocesser
• Ansvara för innevarande års avdelningsbudget
• Personalansvar för avdelningens medarbetare och ansvarar för arbetsmiljön inom avdelningen
• Resultatansvar för avdelningen


Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll med ovanstående ansvarsområden. Du är en van ledare och trygg i din kompetens. Du har med fördel tidigare erfarenhet och kunskap om fastigheter.

Som person är du driven och sätter stort värde i att samarbeta med ditt team för att nå uppsatta mål tillsammans. Du har ett strukturerat arbetssätt utan att tappa förmågan att vara flexibel när förutsättningarna kräver detta.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Driven affärsutvecklare och engagerad ledare till Uppsala

Ansök    Jul 14    Knightec AB    Gruppchef, teknik
Vilka är vi och vad är resan framåt? Knightec är ett konsultbolag. Det finns flera sådana. Men vi tycker att vi är annorlunda. Vi har en hög ambition, stolthet, professionalism och en stark vilja att göra skillnad hos våra kunder och i samhället i stort. Vi sitter själv i förarsätet oavsett omständigheter, konjunkturer eller vad alla andra gör. Det vi gör, gör vi inte ensamma, det gör vi tillsammans. Affärsområdet Technology i region East omsätter idag nä... Visa mer
Vilka är vi och vad är resan framåt?
Knightec är ett konsultbolag. Det finns flera sådana. Men vi tycker att vi är annorlunda. Vi har en hög ambition, stolthet, professionalism och en stark vilja att göra skillnad hos våra kunder och i samhället i stort. Vi sitter själv i förarsätet oavsett omständigheter, konjunkturer eller vad alla andra gör. Det vi gör, gör vi inte ensamma, det gör vi tillsammans.

Affärsområdet Technology i region East omsätter idag närmare 70 miljoner med en god lönsamhet. Basen i vår verksamhet är att hjälpa våra kunder utveckla intelligenta och hållbara produkter och tjänster. Vi arbetar ständigt med att utveckla nya kunderbjudanden för att vara en än mer relevant partner i våra kunders digitala transformation . Detta är en resa som vi behöver accelerera ytterligare tillsammans med nya affärsupplägg där affären i större omfattning speglar det kundvärde vi levererar.

Målet är att etablera vår verksamhet i Uppsala ytterligare. Vår starka marknadsposition ska utvecklas vidare hos befintliga kunder inom Life Science men också genom kunder i nya branscher. Detta gör vi genom att utmana oss själva i att hitta nya affärsmöjligheter och modeller samtidigt som vi levererar konsulttjänster av premiumklass.

Vägen framåt kräver en mycket hög ambition i arbetet med kunderna och affären. Vilket gör att vi förväntar oss att du som ledare har stor förståelse för kundernas verksamhet. Minst lika viktigt är ditt engagemang i medarbetarna, din förmåga att involvera dom i avancerade affärer och skapa ett givande samarbete, både inom teamet och med andra. På Uppsalakontoret kommer du ha ett nära samarbete med våra andra affärsområden för att skapa ett attraktivt varumärke på den lokala marknaden tillsammans.

Vem söker vi?
Vi söker en affärsinriktad, empatisk och driven person som verkligen vill göra skillnad i vår verksamhet och för våra kunder. Du är handlingskraftig, en förebild och en kulturbärare. Du har lätt för att se olika affärsupplägg och den egna förmåga att skapa ömsesidigt givande relationer oavsett om det är internt eller externt. Ditt ledarskap bygger på ditt egna driv som du tydligt förmedlar, samtidigt som du är lyhörd för andra.

Som gruppchef har du ansvar för din affär och att bedriva verksamheten i linje med fastlagda planer och affärsmål. I rollen kommer du själv att ha kundansvar, driva affärer parallellt med att du stöttar ditt team av konsulter genom att själv exemplifiera ett gott ledarskap. Du ingår i ledningsgruppen för Technology East och kommer få stor möjlighet att sätta din prägel på din egen utveckling. Visa mindre

Vi söker en Maintenance manager

Ansök    Jun 22    Fresenius Kabi AB    Gruppchef, teknik
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Är du en ledare som inspirerar och utmanar dina medarbetare till att prestera på deras absoluta toppnivå?

Vill du vara med och skapa tillverkning i världsklass? Vill du vara en av underhålls nyckelpersoner och verka i produktionens hjärta och samarbeta med samtliga produktionsavsnitt? Då skall du söka till oss.

Hos oss får du ett flexibelt, stimulerande och utvecklande arbete inom ett kunskapsintensivt område!Arbetsuppgifter
Som Maintenance manager kommer du i huvudsak att arbeta med:
• Optimera arbetsrutiner/processer med tillhörande styrande dokument
• Personal och grupputveckling (bestående av underhållsingenjörer, mekaniker och elektriker)
• Arbetsmiljöansvar för verkstäder och personal
• Kontinuerlig förbättring med fokus på ekonomi, säkerhet och effektivitet
• Medarbetarsamtal och uppföljningssamtal
• Planera, koordinera och leda underhållspersonal och entreprenörer vid tekniska aktiviteter inom verksamhetsområdet


I rollen som Maintenance manager kommer du att ansvara för såväl externa-, interna-, samt internationella kontakter. Vi lägger därför stor vikt vid att du har ett arbetssätt som präglas av entreprenörsanda och att du är social samt har god samarbetsförmåga. Som person är du även analytisk, lösningsfokuserad och har en förmåga att arbeta strukturerat och effektivt. Du är en handlingskraftig ledare som står upp för dina åsikter. Du har lätt för att se dina medarbetares potential och utvecklingsmöjligheter och intresserar dig för att hitta det bästa sättet för varje individ att bidra till sin egen och organisationens utveckling.Om dig
Du som söker har lägst gymnasieutbildning med natur eller teknisk inriktning och det är meriterande om du har högskoleutbildning med inriktning mot teknik och produktion. Även motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet är av intresse. Tidigare erfarenhet som ledare är ett krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Har du dessutom arbetat inom läkemedels- eller processindustri är det meriterande.Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd till dagtid.


Om oss
Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Timmy Grape, 018-644 352. Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen, 018-644 773 och Teresia Karlsson för SACO, 018-644 034.

Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via post eller e-mail. Visa mindre

Gruppchef IT - Integration och Identitet

Ansök    Jul 8    Ls Jobbet AB    Gruppchef, teknik
IT-Centrum består av de fyra avdelningarna IT Support, IT Drift, IT Teknisk plattform och IT Verksamhetsstöd. Totalt arbetar ca 170 medarbetare med att stötta Region Uppsalas samtliga förvaltningar med allt från användarsupport och drift till arkitektur, projektledning och systemförvaltning. IT?Centrums ledning består av enhetschef, fyra avdelningschefer och 11 gruppchefer. Nu söker vi dig som vill ta rollen som gruppchef för Integration och Identitet som ... Visa mer
IT-Centrum består av de fyra avdelningarna IT Support, IT Drift, IT Teknisk plattform och IT Verksamhetsstöd. Totalt arbetar ca 170 medarbetare med att stötta Region Uppsalas samtliga förvaltningar med allt från användarsupport och drift till arkitektur, projektledning och systemförvaltning. IT?Centrums ledning består av enhetschef, fyra avdelningschefer och 11 gruppchefer.
Nu söker vi dig som vill ta rollen som gruppchef för Integration och Identitet som är en av 4 grupper inom avdelningen IT Teknisk plattform. Gruppen består av 17 medarbetare, varav 3 är externa konsulter. Bland de system som vi arbetar med finns allt från administrativa system till t ex vårdsystem. Vi jobbar framför allt med integrationer mellan Region Uppsalas många olika system, men det förekommer även mindre systemutvecklingsuppdrag.
Arbetsuppgifter
Som gruppchef har du personal- och verksamhetsansvar. Du rapporterar till avdelningschefen för IT Teknisk plattform. Tillsammans med avdelningschef och avdelningens övriga 3 gruppchefer utgör du avdelningens ledningsgrupp. Inom IT-Centrum är samsyn och samarbete av vikt för att på bästa sätt ge stöd till Region Uppsalas verksamheter. Därför ingår du också i olika mötesforum för planering och informationsutbyte med övriga gruppchefer.
Som gruppchef är du närvarande i dina medarbetares vardag. Du finns till hands för att stötta i planerings- och prioriteringsfrågor, du håller i årliga medarbetar- och lönesamtal och ansvarar för att dina medarbetare har en god arbetsmiljö med tydlig ansvarsfördelning och god kommunikation. Som gruppchef pekar du ut de gemensamma målen och följer upp att gruppen når dit.
Din kompetens
Du har en bakgrund inom IT-området och flera års erfarenhet i en ledande roll. Ditt ledarskap är coachande. Du är van att på ett konstruktivt sätt få grupper att arbeta mot gemensamma mål, planera, prioritera och vara ett stöd och ett bollplank i problemlösning. Vi söker dig som har jobbat med utveckling och utvecklingsprocesser inom IT. Meriterande om du har erfarenhet av systemintegrationer i Mule.
Du har högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet genom flerårig, relevant yrkeserfarenhet. Din svenska är god i såväl tal som skrift och du kommunicerar väl även på engelska.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är heltid, tillsvidare. IT-Centrum har f n sina lokaler inom Akademiska sjukhusets område.
Region Uppsala lägger vikt vid att organisationens chefer har förutsättningar att utöva ett gott ledarskap. Som nybliven chef genomgår du därför vårt operativa chefsprogram liksom kurser i coachande ledarskap och kommunikation.
Hos oss får du också anställningsförmåner som gör skillnad, läs om dem på vår hemsida.
Vill du veta mer?
Kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger, [email protected] eller via telefon 0703-426600.
Fackliga representanter når du via Region Uppsalas växel: 018-611 10 00.
Vill du jobba med oss? Välkommen med din ansökan senast den 23e augusti 2020. Intervjuer sker löpande under hela ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Om arbetsgivaren - Resurscentrum
Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 350 medarbetare och verksamma inom områdena ekonomi- och personaladministration, IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete. Visa mindre

Sektionschef inom hushållsavfall till Uppsala

Ansök    Dec 11    Randstad    Gruppchef, teknik
Arbetsbeskrivning Uppsala vatten och avfall söker just nu en ledare som vill arbeta i en coachande roll där du får gruppen att växa och utvecklas, och dessutom bidra med din kunskap inom avfall. I rollen får du ett givande arbete där du tillsammans med din grupp kommer att arbeta med avfallsfrågor och bidra till samhällsutvecklingen och Uppsalas framtid.  Ansvarsområden Arbetsuppgifter och tjänsten Vi söker en sektionschef till hushållsavfallssektionen so... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Uppsala vatten och avfall söker just nu en ledare som vill arbeta i en coachande roll där du får gruppen att växa och utvecklas, och dessutom bidra med din kunskap inom avfall. I rollen får du ett givande arbete där du tillsammans med din grupp kommer att arbeta med avfallsfrågor och bidra till samhällsutvecklingen och Uppsalas framtid. 

Ansvarsområden
Arbetsuppgifter och tjänsten
Vi söker en sektionschef till hushållsavfallssektionen som idag består av sju stycken medarbetare, varav tre entreprenadingenjörer, två avfallsingenjörer, en planering /projektledare samt en avdelningschef. Tjänsten erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete. Du ansvarar för ledning av egen personal samt driva utveckling och förbättringar av verksamheten tillsammans med avdelningschef, kollegor och dina medarbetare. 


Du kommer till stor del att driva insamlingsentreprenader för hushållsavfall och arbeta mycket med entreprenadupphandling enligt LOU och tillhörande kommunala regelverk så som taxor, föreskrifter och planer. En annan viktig del i din roll är att du kommer att arbeta nära gruppen och forma den med ett coachande och tydligt ledarskap samt agera bollplank.

Andra uppgifter kan vara:
Ständiga förbättringar av tjänster, kvalitet och kundnöjdhet
Omvärldsbevakning inom avfallsfrågor
Rådgivning inom hushållsavfallsfrågor
Nätverka med övriga kommuner och samverka i frågorna


Kvalifikationer
Vi tror att du har någon slags relevant eftergymnasial utbildning. Du har en gedigen ledarerfarenhet och har arbetat med hushållsavfall inom kommunal verksamhet. Erfarenhet inom offentlig förvaltning är ett krav. Vi ser det meriterande om du har arbetat med miljöfrågor eller inom avfallsbranschen. 


Vi söker dig som är stark och trygg i dig själv, ditt ledarskap och inom avfallsfrågor. Du är en tydlig kommunikatör som har god förmåga att skapa engagemang och bidra till en positiv arbetsmiljö. Du har ett naturligt driv, är strukturerad och vill bidra till lösningar och resultat.


Som ledare vill du arbeta nära teamet i en rådgivande och relationsskapande funktion. Du vill bygga, leda och driva ett team på ett sätt som skapar förtroende och en god stämning. 


Det är viktigt för rollen att du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift samt har körkort. Anställningen är på heltid tills vidare men inleds med sex månaders provtjänstgöring.Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-01-07


För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Elisson Söder, [email protected] Urvalstester kommer genomföras och bakgrundskontroll kan förekomma vid rekryteringen.

Om företaget
Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?
En utmanande och utvecklande roll där du blir viktig del i teamet. Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!

Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala –att ha rent vatten, miljösäker spillvattenhantering och effektiv avfallshantering.


Om företaget
Uppsala stad växer och vi behöver fler medarbetare till vårt uppdrag, att ge kommunens hushåll och företag högkvalitativa tjänster inom VA och avfallshantering. Uppsala Vatten och Avfall AB är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för den kommunala VA- och avfallshanteringen inom Uppsala kommun. Verksamheten omfattar hantering av dricksvattenförsörjning, avloppsvatten-hantering, hämtning av hushållsavfall, produktion av biogas samt återvinning av avfall. Uppsala Vatten omsätter cirka 550 miljoner kr per år och har cirka 220 medarbetare Visa mindre

Anticimex Uppsala söker en servicechef

Ansök    Jan 27    Anticimex    Gruppchef, teknik
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 6100 anställda i 18 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2018 en sammanlagd omsättning på ca 6,5 miljarder kronor. Arbetsbeskrivning Som servicechef på Anticimex a... Visa mer
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 6100 anställda i 18 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2018 en sammanlagd omsättning på ca 6,5 miljarder kronor.

Arbetsbeskrivning
Som servicechef på Anticimex ansvarar du bland annat för våra brandskyddsteknikers löpande arbete vad gäller utveckling och kvalitet. Du säkerställer så att våra tekniker efterlever gällande rutiner och processer. Du ansvarar för att utbilda personalen och utveckla vår lokala utbildningsprocess samt driva förbättringsarbete tillsammans med ditt team och övriga medarbetare inom regionen. Vidare arbetar du för att höja kvaliteten och kundupplevelsen i vårt erbjudande och du har regelbunden kundkontakt.
Du kommer med stort engagemang leda gruppen framåt, ansvara för kompetensutveckling, samt coacha dina medarbetare. Tjänsten är placerad på Anticimex kontor i Uppsala, alt Västerås och du tillhör region Mälardalen. Resor inom regionen förekommer regelbundet.

Vi erbjuder dig
• En gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor
• En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning
• Goda karriärmöjligheter
• Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
• Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify
• Tjänstebil

Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Vem är du?
• Som ledare är du en stark värderingsbärare som med engagemang, nyfikenhet och tydlighet skapar förutsättningar för att dina medarbetare ska kunna göra ett bra jobb och ge dem möjlighet till att vidareutvecklas
• Du ser till helheten, skapar struktur och har förmåga att driva och leda förändring
• Du har ledarerfarenhet, är resultatorienterad och handlingskraftig
• Du har SMO-examen eller likvärdig kunskap
• Du bygger välfungerande team och är duktig på att kommunicera och även visualisera målbilder
• Du har intresse för och ser värdet av kvalitets - och miljöarbete
• Du ser fördelar/vinster vad gäller digitalisering
• Du har god datorvana samt god kunskap i svenska och engelska, i så väl tal som skrift
• Du får gärna ha nära till skratt!

Ansökan
Din ansökan vill vi ha senast 27/2-20 men gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Har du frågor är du välkommen att kontakta Regionchef Joakim Olsson.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en Chef till skift på SVP

Ansök    Nov 29    Fresenius Kabi AB    Gruppchef, teknik
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Vill du vara en del av vår tillverkning i världsklass och verka i produktionens hjärta? Vi söker nu en skiftledare till vår 5-skiftsproduktion på avdelningen SVP där vi tillverkar ampuller och vialer, produkter som räddar liv!


Arbetsuppgifter
Som skiftledare kommer du ha det löpande personal och produktionsansvaret under ditt skift. Du ansvarar för att se till att personalen får den kompetensutveckling som behövs för att uppfylla avdelningens kortsiktiga och långsiktiga mål, det operativa produktionsarbetet inom gruppen samt övergripande planering inom området. I rollen ingår det att driva och främja ett förbättringsarbete som utmanar verksamheten för att skapa en bättre arbetsmiljö, kvalité och effektivitet. Du kommer ingå i ledningsgruppen för avdelningen.


Om dig
Du som söker ska ha högskoleutbildning med teknisk inriktning eller erfarenhet från processindustri samt tidigare tjänst med personalansvar. Vi ser också mycket positivt på erfarenhet av GMP och/eller Lean/ Six Sigma. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal och skrift, baskunskaper i administration och ekonomi samt goda datakunskaper. Har du vad som krävs kan du se fram emot ett stimulerande arbete! Du bör vara i god fysisk form och trivas med att arbeta skifttider: dag, kväll, natt och helg, då arbetet är förlagt till 5-skift.

Som person har du förmågan att motivera och inspirera medarbetare till goda resultat. Du främjar en öppen och tydlig kommunikation och är duktig på att bygga relationer inom verksamheten. Vi förutsätter att du är en god lyssnare, entusiasmerande och handlingskraftig. Du bygger upp ett självgående skiftlag genom att hålla dem informerade samt utvecklar dem genom positiv förstärkning och konstruktiv feedback.


Om tjänsten
Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.
Tillträde enligt överenskommelse.


Om oss
Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Kristoffer Ekwall, 018-644 700. Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen, 018–644 773 och Teresia Karlsson för SACO, 018–644 034.

Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post. Visa mindre

Tekniskt kunnig projektadministratör/administrativ tekniker

Ansök    Sep 3    B3 Personal AB    Gruppchef, teknik
Om företaget: I samarbete med B3 Personal söker nu Essde Teknik AB en projektadministratör/administrativ tekniker. Essde Teknik AB är ett företag specialiserat på prototyper och tillverkning av mindre serier. Den större delen av verksamheten består av skärande bearbetning, med framförallt utvecklingsföretag inom bioteknik, medicinteknik, telecom och rymdteknik som kunder. Om tjänsten: Tjänsten som projektadministratör/administrativ tekniker innebär st... Visa mer
Om företaget:

I samarbete med B3 Personal söker nu Essde Teknik AB en projektadministratör/administrativ tekniker.

Essde Teknik AB är ett företag specialiserat på prototyper och tillverkning av mindre serier. Den större delen av verksamheten består av skärande bearbetning, med framförallt utvecklingsföretag inom bioteknik, medicinteknik, telecom och rymdteknik som kunder.

Om tjänsten:

Tjänsten som projektadministratör/administrativ tekniker innebär stort arbete i kulisserna. Du kommer arbeta sida vid sida med produktionschefen och stötta i förberedande och administrativa uppgifter. Du kommer bland annat arbeta med att bereda produktionen, hantera offerter, inköp, och kundkontakt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Sätta tid för produktionen
- Lägga offerter
- Förbereda fakturering
- Inköp av verktyg
- Administration i affärssystem
- Kundkontakt

Kvalifikationer:

För att passa som rollen som projektadministratör/administrativ tekniker behöver du vara service-minded och flexibel. Vi ställer även höga krav på din tekniska bakgrund då en bra förståelse för tekniken är essentiell för att kunna hantera arbetsuppgifterna.

Vi är ett mindre företag som präglas av hög kvalitet och god trivsel. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. För att trivas på Essde Teknik tror vi att du är målmedveten, resultatinriktad och har en positiv inställning. Vi ser det som meriterande om du arbetat med CNC i tidigare roller alternativt någon form av maskinteknik eller konstruktion.

Du erbjuds:

Arbetet är på heltid. Provanställning i 6 månader, därefter tillsvidareanställning.

Lön enligt överenskommelse.

Ansökan:

Är denna tjänst något för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Ansökan görs endast via vår hemsida www.b3p.se. Vill du veta mer om tjänsten eller har några frågor är du välkommen att kontakta Alexander på mail [email protected] eller telefon 0763-28 69 53.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail eller telefon. Visa mindre

Tekniskt kunnig projektadministratör/administrativ tekniker

Ansök    Okt 18    B3 Personal AB    Gruppchef, teknik
Om företaget I samarbete med B3 Personal söker nu Essde Teknik AB en projektadministratör/administrativ tekniker. Essde Teknik AB är ett företag specialiserat på prototyper och tillverkning av mindre serier. Den större delen av verksamheten består av skärande bearbetning, med framförallt utvecklingsföretag inom bioteknik, medicinteknik, telecom och rymdteknik som kunder. Om tjänsten Tjänsten som projektadministratör/administrativ tekniker innebär stor... Visa mer
Om företaget

I samarbete med B3 Personal söker nu Essde Teknik AB en projektadministratör/administrativ tekniker.

Essde Teknik AB är ett företag specialiserat på prototyper och tillverkning av mindre serier. Den större delen av verksamheten består av skärande bearbetning, med framförallt utvecklingsföretag inom bioteknik, medicinteknik, telecom och rymdteknik som kunder.

Om tjänsten

Tjänsten som projektadministratör/administrativ tekniker innebär stort arbete i kulisserna. Du kommer arbeta sida vid sida med produktionschefen och stötta i förberedande och administrativa uppgifter. Du kommer bland annat arbeta med att bereda produktionen, hantera offerter, inköp, och kundkontakt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Sätta tid för produktionen
- Lägga offerter
- Förbereda fakturering
- Inköp av verktyg
- Administration i affärssystem
- Kundkontakt

Kvalifikationer

För att passa som rollen som projektadministratör/administrativ tekniker behöver du vara service-minded och flexibel. Vi ställer även höga krav på din tekniska bakgrund då en bra förståelse för tekniken är essentiell för att kunna hantera arbetsuppgifterna.

Vi är ett mindre företag som präglas av hög kvalitet och god trivsel. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. För att trivas på Essde Teknik tror vi att du är målmedveten, resultatinriktad och har en positiv inställning. Vi ser det som meriterande om du arbetat med CNC i tidigare roller alternativt någon form av maskinteknik eller konstruktion.

Du erbjuds

Arbetet är på heltid. Provanställning i 6 månader, därefter tillsvidareanställning.

Lön enligt överenskommelse.

Ansökan

Är denna tjänst något för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Ansökan görs endast via vår hemsida www.b3p.se. Vill du veta mer om tjänsten eller har några frågor är du välkommen att kontakta Alexander på mail [email protected] eller telefon 0763-28 69 53.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail eller telefon. Visa mindre

Vi söker en chef för att leda skift på Beredningen

Ansök    Nov 13    Fresenius Kabi AB    Gruppchef, teknik
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Vill du vara en del av vår tillverkning i världsklass och verka i produktionens hjärta? Fresenius Kabi söker nu en skiftledare till produktionsavdelningen Beredningen där tillverkning av näringslösning sker.


Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

Ansvara för att inspirera, motivera och kompetensutveckla våra medarbetare
Leda och utveckla verksamheten inom produktionen
Initiera, medverka och leda förbättrings- och förändringsarbete
Säkerställa rätt kvalitet och arbeta med grundorsak till uppkomna problem
Säkerställa ordning och reda (5S)
Ansvara för gruppens leveranssäkerhet och det operativa produktionsarbetet
Ansvara för den fysiska och psykosociala arbetsmiljön inom gruppen
Du kommer att ansvara för ett skift om ca 15 medarbetare. Du ingår även i ledningsgruppen för produktionsavsnittet där du förväntas bidra till utvecklingen både kort och långsiktigt utifrån dina tidigare.


Om dig
Vi söker dig som har högskoleutbildning med teknisk inriktning eller erfarenhet från processindustri. Dokumenterad ledarskapserfarenhet är mycket meriterande. Vi ser också mycket positivt på erfarenhet av GMP och/eller Lean/Six Sigma. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift, baskunskaper i administration och ekonomi samt goda datakunskaper. Du bör vara i god fysisk form och trivas med att arbeta skifttider: dag, kväll, natt och helg, då arbetet är förlagt till 5-skift.

Som person är du entusiasmerande, handlingskraftig och duktig på att hantera snabba förändringar och olika kravbilder. Du förhåller dig positiv även i tuffa situationer samt har förmågan att motivera och inspirera medarbetare till goda resultat. Du påverkar din omgivning snarare än reagerar på den och brinner för att utveckla andra. Du främjar en öppen och tydlig kommunikation och är duktig på att bygga relationer på olika nivåer.


Om tjänsten
Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.
Tillträde enligt överenskommelse.


Om oss
Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Persson, produktionschef Beredningen, 018–644 172. Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen, 018–644 773 och Teresia Karlsson för SACO, 018–644 034.

Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post. Visa mindre

Vi söker en Technical Services Manager

Ansök    Jul 12    Fresenius Kabi AB    Gruppchef, teknik
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Är du framtidens ledare? Vill du arbeta hållbart och strukturerat i en fabrik i framkant med en högteknologisk produktionsprocess? Har du dessutom en gedigen erfarenhet i rollerna som ledare och projektledare? Då kan du vara den vi söker!  

Din nya roll
Som Technical Services Manager ansvarar du för projektsupport med ett team bestående av projektmekaniker, El-konstruktion och utvecklingsingenjörer. Du har även ansvar för kalibreringsavdelningen, reservdelarförrådet och EL-ansvarig. Du står för investeringsöversikten för Produktion Uppsala samt säkerställer att produktion följer planen för sina investeringar och att projekt implementeras på ett för produktion effektivt sätt.

Du har en central roll för utvecklingen av fabriken i Uppsala, världens mest moderna produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar.

Befattningen ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområdet med följande ansvar:

Ledning och prioritering av arbetet inom funktionen samt utveckling av personalen.
Ansvara för allokering av gruppens resurser för säkerställande av effektivt resursutnyttjande och optimal service gentemot produktionen/övriga funktioner
Budgetansvar för avdelningen och för projekt/aktiviteter drivna av Technical Services.
Ansvara för ett gott samarbete med andra enheter för att snabbt kunna ställa om resursallokeringen av befintliga resurser.
Säkerställande av nödvändiga resurser för bedrivandet av verksamheten.
Kontinuerlig utveckling och förbättring av processen inom verksamhetsområdet.
Tillse att närmaste chef löpande ges den information som krävs för att följa funktionens resultat avseende bl.a. mål, budget och handlingsplaner
Arbetsmiljöansvar för sin verksamhet.
Ansvar för att verksamheten bedrivs i enlighet med gällande GMP-regler.

Vem du är
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning , gärna med inriktning mot teknik/maskin/automation. Erfarenhet av läkemedels- eller processindustri och Lean är meriterande. Du har minst 3 års erfarenhet av personalansvar. 

Vi tror att du:

Är en inspiratör och ledare med positiv inställning till att lösa arbetsuppgifterna
Stimuleras av ledning, förändring och utveckling
Har en operativ och strategisk ledarförmåga samt modet att fatta beslut.
Är handlingskraftig, engagerad, noggrann och ansvarstagande med initiativförmåga
Är målinriktad, strukturerad och beslutsam med hög säkerhetsmedvetenhet.
Har ett arbetssätt med helhetsperspektiv.
Har förmågan att delegera och entusiasmera och genom egen arbetsinsats vara ett föredöme för andra
Är van vid att hålla presentationer och muntliga framställningar
Du behöver vara flytande i svenska och engelska i denna roll. Kan du även tyska är detta meriterande.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning som startar med en tidbegränsad anställning om sex månader i prövosyfte. Tillträde omgående

Om oss
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

Ansökan
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Technical Manager, Timmy Grape, 018–644 352. Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen, 018–644 773 och Teresia Karlsson för SACO, 018–644 034.

Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt, så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Section Manager - Automation

Role Summary:CBS (Customized Bioprocess Solution) department is situated in Uppsala, Umeå and Shanghai. We quote, project lead, design, manufacture, verify and support installs of custom made biopharma manufacturing equipment.We are expanding our offering within industrial automation and are looking for an additional section manager to lead one of the automation teams.Essential Responsibilities:The Automation section manager position will report to the CBS... Visa mer
Role Summary:CBS (Customized Bioprocess Solution) department is situated in Uppsala, Umeå and Shanghai. We quote, project lead, design, manufacture, verify and support installs of custom made biopharma manufacturing equipment.We are expanding our offering within industrial automation and are looking for an additional section manager to lead one of the automation teams.Essential Responsibilities:The Automation section manager position will report to the CBS leader, and is a member within the CBS leadership team. You will be responsible for all automation software based upon our own trademarked SCADA system that controls our hardware products. You will be managing a team size of approximately 15 people.Key responsibilities:  Set a long- and short-term plan for the team Staff leadership (ensuring competence, resources and EHS) Ensuring quality of work performed via the team Developing tools and processes Supporting project managers delivering customer ordersFor questions, please contact recruiting manager Thomas Djerfh by e-mail: [email protected] Please apply no later than 31 August 2019.Qualifications/Requirements:B.Sc degree with relevant technical area knowledge or equivalent knowledge or experienceProven leadership experience, from team leadership or other senior roles Experience of working with external customer contacts English as working languageDesired Characteristics:Industrial automation subject matter expertise Engineering or application experience from large scale equipment or biopharma industryExperience within electronics or system design Visa mindre

Tekniskt kunnig projektadministratör / administrativ tekniker

Ansök    Aug 15    B3 Personal AB    Gruppchef, teknik
Om företaget: I samarbete med B3 Personal söker nu Essde Teknik AB en projektadministratör/administrativ tekniker. Essde Teknik AB är ett företag specialiserat på prototyper och tillverkning av mindre serier. Den större delen av verksamheten består av skärande bearbetning, med framförallt utvecklingsföretag inom bioteknik, medicinteknik, telecom och rymdteknik som kunder. Om tjänsten: Tjänsten som projektadministratör/administrativ tekniker innebär sto... Visa mer
Om företaget:

I samarbete med B3 Personal söker nu Essde Teknik AB en projektadministratör/administrativ tekniker.
Essde Teknik AB är ett företag specialiserat på prototyper och tillverkning av mindre serier. Den större delen av verksamheten består av skärande bearbetning, med framförallt utvecklingsföretag inom bioteknik, medicinteknik, telecom och rymdteknik som kunder.

Om tjänsten:

Tjänsten som projektadministratör/administrativ tekniker innebär stort arbete i kulisserna. Du kommer arbeta sida vid sida med produktionschefen och stötta i förberedande och administrativa uppgifter. Du kommer bland annat arbeta med att bereda produktionen, hantera offerter, inköp, och kundkontakt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Sätta tid för produktionen
- Lägga offerter
- Förbereda fakturering
- Inköp av verktyg
- Administration i affärssystem
- Kundkontakt

Kvalifikationer:

För att passa som rollen som projektadministratör/administrativ tekniker behöver du vara service-minded och flexibel. Vi ställer även höga krav på din tekniska bakgrund då en bra förståelse för tekniken är essentiell för att kunna hantera arbetsuppgifterna.


Vi är ett mindre företag som präglas av hög kvalitet och god trivsel. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. För att trivas på Essde Teknik tror vi att du är målmedveten, resultatinriktad och har en positiv inställning. Vi ser det som meriterande om du arbetat med CNC i tidigare roller alternativt någon form av maskinteknik eller konstruktion.

Du erbjuds:

Arbetet är på heltid. Provanställning i 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse.

Ansökan:

Är denna tjänst något för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Ansökan görs endast via vår hemsida www.b3p.se. Vill du veta mer om tjänsten eller har några frågor är du välkommen att kontakta Alexander på mail [email protected] eller telefon 0763-28 69 53.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail eller telefon. Visa mindre

Gruppchef till Uppsala

Ansök    Apr 11    Randstad AB    Gruppchef, teknik
Gruppchef till Uppsala Gruppchef till Uppsala Vatten och Avfall AB Vill du vara med och bli en av våra samhällsbyggare? Vill du vara med i den långsiktiga utvecklingen och uppbyggnaden av en helt ny arbetsgrupp? Vill du utvecklas och samtidigt ha kul på jobbet? Uppsala stad växer och vi behöver fler medarbetare till vårt uppdrag, att ge kommunens hushåll och företag högkvalitativa tjänster inom VA och avfallshantering. Om tjänsten Vi söker en g... Visa mer
Gruppchef till Uppsala
Gruppchef till Uppsala Vatten och Avfall ABVill du vara med och bli en av våra samhällsbyggare? Vill du vara med i den långsiktiga utvecklingen och uppbyggnaden av en helt ny arbetsgrupp? Vill du utvecklas och samtidigt ha kul på jobbet?Uppsala stad växer och vi behöver fler medarbetare till vårt uppdrag, att ge kommunens hushåll och företag högkvalitativa tjänster inom VA och avfallshantering.Om tjänsten

Vi söker en gruppchef till sektionen Teknik och Fastigheter som i dag består av 13 medarbetare, varav tre elektriker, två automationstekniker, fyra driftreparatörer, en fastighetstekniker, en underhållsingenjör, en fastighetsingenjör och en sektionschef. Denna tjänst är en ny och efterlängtad roll som innebär att du själv kommer att vara med och påverka.

Som gruppchef kommer ditt största fokus vara att leda och fördela det dagliga arbetet. Du kommer att arbeta operativt och finnas tillgänglig för teamet på golvet. Arbeta systematiskt med planering och bevaka flödet i arbetsorderna samt följa upp. I din roll kommer du vara länken mellan medarbetare och sektionschef och bistå med kunskaper och erfarenheter i arbetsmiljö och personalfrågor.Vem är du?

Vi ser att du har ett par års erfarenhet av ledarskap i projekt, koordinerande arbete eller i en roll som chef med direkt personalansvar.

Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet från industri, process eller tillverkning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling. Som person är det viktigt att du är serviceinriktad och positiv. Att du har en god prioriteringsförmåga och kan leda på ett sätt som skapar förtroende.B-körkort är ett krav.Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?

En utmanande, utvecklande och rolig roll där du blir en viktig del i den långsiktiga utvecklingen av en organisation under förändring. Du kommer att få äga ditt eget ansvarsområde, sätta strukturer och bygga upp arbetsgruppen.

Du får var med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala – den att ha rent vatten, miljösäkert avlopp och effektiv avfallshantering.

Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!Om företaget

Uppsala Vatten och Avfall AB är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för den kommunala VA- och avfallshanteringen inom Uppsala kommun. Verksamheten omfattar hantering av dricksvattenförsörjning, avloppsvatten-hantering, hämtning av hushållsavfall, produktion av biogas samt återvinning av avfall. Uppsala Vatten omsätter cirka 550 miljoner kr per år och har cirka 220 medarbetare. Bolagets anläggningar består av vattenverk, reningsverk, pumpstationer, återvinningscentraler och biogasanläggning. Du utgår från vår verkstad som är placerad centralt i Uppsala.Sista ansökningsdag:2019-05-13För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Elisson Söder, tfn 070 829 82 58 Visa mindre

Gruppchef till fastighetsdriften sökes i Uppsala / Arlanda

Tjänsten Är du en coachande ledare med bakgrund inom fastighetsbranschen? Trivs du med ett varierat arbete där du får kombinera teknik med ledarskap och kundkontakter? Ta dig an utmaningen och jobba som gruppchef hos oss! Denna tjänst kommer att vara placerad 50/50 i Uppsala och på Arlanda och du kommer att jobba mot kommersiella kunder såsom SAIAB och Jernhusen. I denna tjänst har du resultat- och personalansvar för ditt avtal och ansvarar för kundkonta... Visa mer
Tjänsten

Är du en coachande ledare med bakgrund inom fastighetsbranschen? Trivs du med ett varierat arbete där du får kombinera teknik med ledarskap och kundkontakter? Ta dig an utmaningen och jobba som gruppchef hos oss! Denna tjänst kommer att vara placerad 50/50 i Uppsala och på Arlanda och du kommer att jobba mot kommersiella kunder såsom SAIAB och Jernhusen.

I denna tjänst har du resultat- och personalansvar för ditt avtal och ansvarar för kundkontakterna, med stöttning från områdeschefen. Du kommer att ha fem direktrapporterande tekniker och jobba med arbetsledning, samt säkerställa att fastighetsdriften hos våra kunder fungerar smidigt. Det finns en ambition att ibland vara ute med tekniker och stötta dem vid svårare problemställningar, vilket kräver att du är tekniskt kunnig. Utöver detta har du en nära kontakt med våra kunder och upprätthåller en god dialog via kundmöten och återkoppling. Vi ser även gärna att du är van vid att jobba med administrativa arbetsuppgifter. Det kan till exempel handla om arbetsorderhantering, fakturering, uppföljning av verksamhetsplaner och övrig dokumentation.

Denna tjänst är perfekt för dig som inte helt vill tappa kontakten med tekniken men ändå brinner för personalfrågor. Dessutom kommer du att få ett stort nätverk av specialister inom fastighetsbranschen både internt och externt. På L&T finns det även bra utvecklingsmöjligheter och denna tjänst är en utmärk möjlighet för dig som inom framtiden vill jobba som platschef.

Kvalifikationer

• Teknisk utbildningsbakgrund och minst gymnasial utbildning
• Dokumenterad god ledarerfarenhet
• Fastighetsteknisk kompetens som ska kunna användas för att stötta och utveckla den egna personalen i mer komplexa problemställningar
• Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
• God administrativ förmåga och duktig på att jobba i olika verksamhetssystem
• B-körkort

Meriterande

Det är även meriterande om du har erfarenhet av byggnadsteknik/fastighetsdrift och om du tidigare arbetat med kommersiella avtal.

Din profil

För att glänsa i den här rollen brinner du för ledarskap och utveckling av din personal samt har förmågan att motivera och engagera dina medarbetare. Eftersom du dagligen möter våra kunder är även ett starkt kundfokus och professionalitet mycket viktiga i denna roll. På L&T har vi en stark entreprenörsanda, och vi önskar att du också jobbar för att nå resultat med ett bra driv. För att nå framåt behöver du vara förändringsbenägen och kunna ta egna beslut.

Eftersom placeringen är på ett säkerhetsklassat objekt, kommer vi behöva göra en säkerhetsprövning innan beslut om anställning tas.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Områdeschef Daniel Feuk, 070 641 17 68

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Tekniskt kunnig projektadministratör / administrativ tekniker

Ansök    Jun 19    B3 Personal AB    Gruppchef, teknik
Om företaget: I samarbete med B3 Personal söker nu Essde Teknik AB en projektadministratör/administrativ tekniker. Essde Teknik AB är ett företag specialiserat på prototyper och tillverkning av mindre serier. Den större delen av verksamheten består av skärande bearbetning, med framförallt utvecklingsföretag inom bioteknik, medicinteknik, telecom och rymdteknik som kunder. Om tjänsten: Tjänsten som projektadministratör/administrativ tekniker innebär sto... Visa mer
Om företaget:

I samarbete med B3 Personal söker nu Essde Teknik AB en projektadministratör/administrativ tekniker.
Essde Teknik AB är ett företag specialiserat på prototyper och tillverkning av mindre serier. Den större delen av verksamheten består av skärande bearbetning, med framförallt utvecklingsföretag inom bioteknik, medicinteknik, telecom och rymdteknik som kunder.

Om tjänsten:

Tjänsten som projektadministratör/administrativ tekniker innebär stort arbete i kulisserna. Du kommer arbeta sida vid sida med produktionschefen och stötta i förberedande och administrativa uppgifter. Du kommer bland annat arbeta med att bereda produktionen, hantera offerter, inköp, och kundkontakt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Sätta tid för produktionen
- Lägga offerter
- Förbereda fakturering
- Inköp av verktyg
- Administration i affärssystem
- Kundkontakt

Kvalifikationer:

För att passa som rollen som projektadministratör/administrativ tekniker behöver du vara service-minded och flexibel. Vi ställer även höga krav på din tekniska bakgrund då en bra förståelse för tekniken är essentiell för att kunna hantera arbetsuppgifterna.


Vi är ett mindre företag som präglas av hög kvalitet och god trivsel. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. För att trivas på Essde Teknik tror vi att du är målmedveten, resultatinriktad och har en positiv inställning. Vi ser det som meriterande om du arbetat med CNC i tidigare roller alternativt någon form av maskinteknik eller konstruktion.

Du erbjuds:

Arbetet är på heltid. Provanställning i 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse.

Ansökan:

Är denna tjänst något för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Ansökan görs endast via vår hemsida www.b3p.se. Vill du veta mer om tjänsten eller har några frågor är du välkommen att kontakta Alexander på mail [email protected] eller telefon 0763-28 69 53.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail eller telefon. Visa mindre

Team Manager Life Science @ Semcon Uppsala

Ansök    Apr 9    Semcon Sweden AB    Gruppchef, teknik
Vill du arbeta med ledarskap inom Life Science där du får utveckla människor såväl som produkter och tjänster som gör skillnad i människors vardag? Då har vi tjänsten för dig! I denna varierande roll får du vara med och påverka Semcons fortsatta satsning inom Life Science.      Rollen som Team Manager på Semcon i Uppsala är en rolig och avgörande roll då våra ledare är viktiga för att skapa de bästa förutsättningarna för inspiration och kompetensutveckli... Visa mer
Vill du arbeta med ledarskap inom Life Science där du får utveckla människor såväl som produkter och tjänster som gör skillnad i människors vardag? Då har vi tjänsten för dig! I denna varierande roll får du vara med och påverka Semcons fortsatta satsning inom Life Science.   
 
Rollen som Team Manager på Semcon i Uppsala är en rolig och avgörande roll då våra ledare är viktiga för att skapa de bästa förutsättningarna för inspiration och kompetensutveckling hos våra medarbetare. Du kommer arbeta i ett ledarteam med fyra andra kollegor med högt driv och vilja att ständigt göra saker bättre. Rollen är delad på så sätt att du halva tiden arbetar i uppdrag samt andra halvan med dina ansvarsområden kopplat till Team Manager-rollen.  
 
Vad innebär rollen?  Du kommer att ha personalansvar för ca 10 konsulter som arbetar i uppdrag hos våra kunder. En viktig del i din roll blir därför att inspirera, motivera och coacha dina teammedlemmar till att leverera ett bra resultat. Du kommer även arbeta med rekrytering där du kommer vara delaktig i att hitta våra framtida medarbetare.    Du kommer gemensamt med ditt ledarteam arbeta med att bygga upp, utveckla och förvalta strategiskt långsiktiga relationer och kontaktnät i regionen och på så sätt utveckla våra kundsamarbeten.    Hälften av tiden kommer du att arbeta i utvecklande uppdrag inom exempelvis förändringsledning, projektledning, produktion och kvalitet.   
Vem är du?  
Vi är nyfikna på dig som har erfarenhet från Life Science, framförallt från produktion inom läkemedelsindustrin. Vi ser gärna att du har ett kontaktnät inom Life Science och det är meriterande om du tidigare haft någon form av ledarroll. För att passa i rollen som Team Manager tror vi att du har erfarenhet från några av följande områden:   Ledarskap  Rekrytering  Affärsutveckling  Försäljning   Verksamhetsutveckling  Förändringsledning  Projektledning  QA/Validering  Produktion 
Semcon inom Life Science
Inom Life Science tar Semcon för våra kunders räkning ansvar för att leda och genomföra projekteringar av hela processer inom läkemedelsindustrin samt effektivisering av produktion. Semcons erbjudande kan även hjälpa våra kunder med frågor gällande samhällets pågående digitalisering och dataintegritet inom framtidens uppkopplade läkemedelstillverkning, Pharma 4.0.   
 
Är du Semcon Uppsalas nya Team Manager? 
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi kommer göra ett löpande urval. Vid frågor om rollen vänligen kontakta Area Manager Natasa Liderfelt (076 569 80 20), vid frågar om rekryteringsprocessen vänligen kontakta rekryteringsansvarig Lina Jäderborn (073 966 73 19).  
 
Om Semcon   
Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. Hos oss får du möjligheten att utvecklas inom branscherna: Automotive, Industry, Energy, Life Science & Product Information.     

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Gruppchef Farmaceutisk tillverkning

Ansök    Apr 4    Recipharm    Gruppchef, teknik
Gruppchef Farmaceutisk produktion Gruppchef Farmaceutisk tillverkning är ansvarig för tillverkningen av tabletter  med en personalgrupp bestående av både tjänstemän och operatörer som arbetar intermittent 3-skift. Gruppchefen rapporterar till Produktionschefen för produktflödet. Rollen ingår också i Flödesledningen för produktionen, tillsammans med övriga gruppchefer i produktion och representanter för stödfunktionerna.   Utmaningen En viktig utmaning... Visa mer
Gruppchef Farmaceutisk produktion

Gruppchef Farmaceutisk tillverkning är ansvarig för tillverkningen av tabletter  med en personalgrupp bestående av både tjänstemän och operatörer som arbetar intermittent 3-skift. Gruppchefen rapporterar till Produktionschefen för produktflödet. Rollen ingår också i Flödesledningen för produktionen, tillsammans med övriga gruppchefer i produktion och representanter för stödfunktionerna.

 

Utmaningen

En viktig utmaning för Gruppchefen är att effektivisera arbetet, att utveckla och optimera flödet i produktionen utifrån satta mål och prioriteringar. Det handlar bl a om att tillsammans med kollegor och medarbetare kontinuerligt förbättra våra arbetssätt och arbetsformer för enheten.

Som ledare är utmaningen att fortsätta arbeta med att skapa bästa möjliga förutsättningar för förändrings- och utvecklingsarbetet. För att åstadkomma det är fokus att skapa förståelse för målen och involvera, engagera och motivera alla medarbetare och kollegor att tillsammans nå dem.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter


• Säkerställa kvalitetssäkrade leveranser i tid till kund
• Arbetsmiljöansvar för delegerat område
• Sätta mål för egen verksamhet, genomföra beslutade åtgärder och följa upp dessa.
• Leda och utveckla verksamheten med avseende på kvalitet och följsamhet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet så att uppställda mål i verksamheten uppfylls.
• Mäta, följa upp, utveckla output från avdelningen enligt överenskomna strategibeslut.
• Säkerställa personalens kompetensutveckling.
• Driva förbättringsarbete framåt.
• Säkerställa att interna och externa krav efterlevs (rutiner, föreskrifter, metoder, standard, lagar och avtal)
• Resursplanering

 

Profil

Vi söker en stark och dynamisk ledare med erfarenhet av att driva framgångsrikt förändrings- och förbättringsarbete inom tillverkande industri. Det är viktigt med ett stort engagemang och intresse för ledarskap, samt en förmåga att se människan både som grupp och som individ.


• Relevant högskoleutbildning alternativt lång erfarenhet inom området
• Erfarenhet av att arbeta som ledare med personal- och budgetansvar
• Erfarenhet av Lean/förbättringsarbete
• Kunskap om GMP
• Du kan uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt obehindrat i både svenska och engelska
• Stort människointresse
• Resultatorienterad
• Kommunikativ och tydlig.
• Kunna delegera, prioritera och ta beslut.

 

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

 

 

Möjligheter med rollen

Arbeta för ett finansiellt stabilt, ledande, respekterat och framgångsrikt företag. Som Gruppchef Farmaceutisk tillverkning blir du en nyckelspelare inom Recipharm Uppsala, som är ett självständigt företag med stort självbestämmande, vilket ger stort inflytande över arbetet med korta beslutsvägar.

Som Gruppchef Farmaceutisk tillverkning får du möjligheten att vara med och leda en spännande resa tillsammans med många duktiga kollegor och medarbetare i ett företag med fokus på humanistiska värderingar, respekt för individen och en attraktiv arbetsmiljö.

Recipharm Uppsala har ambitionen att utveckla sina ledare och anställda. I tjänsten som Gruppchef Farmaceutisk tillverkning finns goda möjligheter till utveckling i rollen och inom Recipharm koncernen.

 


Intresserad?
Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Ankerblad [email protected]

Placeringsort; Tjänsten är på Recipharm Uppsala AB.

 

 

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre