Lediga jobb PrimeComp AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från PrimeComp AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Mekanikkonstruktör

PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar. Arbetsbeskrivning: Vi söker mekanikingenjörer till vår kund i Uppsala. Du kommer ingå i ett team med ingenjörer inom elektronik, mekanik, embedded och testning. Tillsammans utvecklar teamet nästa generations system för lä... Visa mer
PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar.Arbetsbeskrivning:

Vi söker mekanikingenjörer till vår kund i Uppsala. Du kommer ingå i ett team med ingenjörer inom elektronik, mekanik, embedded och testning. Tillsammans utvecklar teamet nästa generations system för läkemedels- och vaccinsframställning.I uppgifterna ingår till exempel att:

- Designa mekanik för BioProcess system, med fokus på servicebarhet.
- Bidra med kunskap gällande design, lösningar, komponenter, verktyg och metoder.
- Designa produkter som innehåller robotar, pumpar, ventiler, smarta sensorer, ställdon och detektorer.
- Utveckla och utvärdera nya idéer och konstruktioner.
- Säkerställa att designen på produkterna möter projektmål för en effektiv överföring till produktion och service.
- Jobba i krossfunktionella och agila team tillsammans med elektronikutvecklare, mjukvaruutvecklare och testare.
Kompetens:

- Minst ingenjörshögskoleingenjörsexamen inom mekanik eller motsvarande erfarenhet kombinerat med minst 3 års relevant yrkeserfarenhet.
- Meriterande om man kan konstruera formbundna detaljer i plast och aluminium.
- Stort driv och vilja att jobba i en global miljö i ett stort nätverk.
- Kunskaper i Creo är önskvärt men andra verktyg som Solid Works, Siemens NX eller Inventor är meriterande.
- Erfarenhet av att arbeta med design från utvecklingsfas till produktion och service.
- Har du erfarenhet från den biotekniska- eller läkemedelsindustrin är det meriterande.
- Flytande i svenska och engelska, såväl tal som skrift.
Personliga egenskaper:

- Förmåga att kommunicera till olika målgrupper och situationer.
- Självständighet och kunna leda sig själv och arbetet framåt.
- Förmåga att skapa förtroende mot kollegor och kunder.
- Förmåga att vara lyhörd - lyssna och läsa mellan raderna.
- Förmågan att vara förändringsbenägen - kunna anpassa sig, acceptera tvära kast och nya förutsättningar.
- Viljan och drivet att lära sig nya saker och ständigt utvecklas. Visa mindre

QC Specialist inom Mikrobiologi

Ansök    Okt 27    PrimeComp AB    Mikrobiolog
PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar. Söker en duktig medarbetare inom mikrobiologi får lösa problem och aktivt delta i arbetet med att förbättra och utveckla verksamheten. Nu har du chansen att jobba i en varierande och utvecklande roll som QC Specialist inom... Visa mer
PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar.Söker en duktig medarbetare inom mikrobiologi får lösa problem och aktivt delta i arbetet med att förbättra och utveckla verksamheten. Nu har du chansen att jobba i en varierande och utvecklande roll som QC Specialist inom mikrobiologi på ett världsledande företag som tillverkar produkter som räddar liv.Ansvarsområden:

Som QC specialist är dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

- Att driva och ansvara för studier, utredningar, valideringar, riskanalyser, större förbättringar, ändringsärenden, utvecklingsarbete och problemlösning inom området.
- Att vara avdelningens representant i större avvikelseutredningar/projekt/riskanalyser.
- Att stödja de operativa grupperna inom QC-M (miljökontroll, renrum, process, analyser).
- Att samarbeta och supportera andra avdelningar (tex produktionen) med mikrobiologisk expertis gällande tex mikrobiologisk miljökontroll, renrum, processer, valideringar mm.
- Att följa den vetenskapliga/regulatoriska utvecklingen inom ditt område.
- Att ta fram svar/lösningar på regulatoriska frågor och svar till myndigheter.
- Att delta och ansvara för ditt specialistområde vid myndighetsinspektioner.
Kompetens:

- Du som söker har akademisk utbildning inom bioteknik, biologi, mikrobiologi eller annan motsvarande utbildning.
- Du har minst 5 års erfarenhet från något av de ovanstående områden som gruppen ansvarar för, erfarenhet av arbete i GMP-styrd verksamhet och är van att självständigt initiera och driva större arbetsuppgifter.
- Du har också mycket god förmåga att utrycka dig på engelska och svenska i tal och skrift, samt goda kunskaper i Officepaketet med tyngd inom MS Word och MS Excel.
- Som specialist är det viktigt att du trivs med att självständigt planera, driva och ansvara för ditt eget arbete.
- Du kommer även att leda och supportera andra samt ha täta kontakter med olika funktioner inom kvalitetskontroll och produktion.
- Många möten sker i grupp i nära samarbete med dina kollegor, vilket ställer krav på god samarbets- och kommunikationsförmåga.
Personliga egenskaper:

- Du behöver du vara nyfiken, målmedveten och strukturerad.
- Du kommer att arbeta i en ständigt utvecklande och föränderlig miljö vilket ställer stora krav på din flexibilitet och förmåga att se möjligheter och hitta nya vägar.
- Du besitter god problemlösnings- och slutledningsförmåga och har lätt för att se övergripande sammanhang där du gör korrekta avstämningar och prioriteringar i parallella arbetsuppgifter och projekt.
- Det är även viktigt att du är självgående i ditt arbete, tar egna initiativ och påvisar gott omdöme.
- Erfarenhet av att självständigt driva egna större arbetsuppgifter/projekt, myndighetsinspektioner och erfarenhet från av ett eller flera av områdena som gruppen ansvarar för är meriterande.
- Har du erfarenhet av arbete med miljökontroll och renrumsfrågor, mikrobiologiska frågeställningar kopplat till tillverkningsprocesser, mikrobiologisk kvalificering av steriliseringsprocesser eller regulatoriska frågor inom mikrobiologi inom läkemedelsbranschen är det särskilt meriterande.
- Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Regulatory Affairs Manager

Ansök    Okt 27    PrimeComp AB    Mikrobiolog
PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar. Ansvarsområden - Som Regulatory Affairs Manager kommer du att vara ansvarig för utarbetandet av strategier för och utvärdering/ sammanställning av det underlag som behövs för godkännande av nya produkter, förnyelseansökni... Visa mer
PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar.Ansvarsområden

- Som Regulatory Affairs Manager kommer du att vara ansvarig för utarbetandet av strategier för och utvärdering/ sammanställning av det underlag som behövs för godkännande av nya produkter, förnyelseansökningar samt ändringsärenden.
- En del av detta arbete sker i projektform med internationella kontakter.
- Genomgående för din position är även den koordinerande rollen där interna funktioner och nationella och centrala myndigheter utgör kontaktytor och förutsättningen för en framgångsrik planering, prioritering och genomförande av regulatoriska aktiviteter.
Kompetens

- Du som söker har naturvetenskaplig högskoleutbildning, gärna farmaceutisk eller motsvarande.
- Du har med fördel minst 5 års regulatorisk erfarenhet ifrån läkemedelsindustri eller myndigheter med tillämpade kunskaper om relevanta föreskrifter och riktlinjer inom området.
- Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift.
- Du är utåtriktad och tar för dig även i globala sammanhang. Som person är du självständig och stabil, har lätt att samarbeta, är drivande och inriktad på att nå resultat och lösa problem.
Personliga egenskaper

- Du behöver du vara nyfiken, målmedveten och strukturerad.
- Du kommer att arbeta i en ständigt utvecklande och föränderlig miljö vilket ställer stora krav på din flexibilitet och förmåga att se möjligheter och hitta nya vägar.
- Du besitter god problemlösnings- och slutledningsförmåga och har lätt för att se övergripande sammanhang där du gör korrekta avstämningar och prioriteringar i parallella arbetsuppgifter och projekt.
- Det är även viktigt att du är självgående i ditt arbete, tar egna initiativ och påvisar gott omdöme.
- Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Valideringsingenjör

Ansök    Maj 7    PrimeComp AB    Valideringsingenjör
PrimeComp är ett teknik- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar. Vi arbetar med ledande globala företag inom den privata sektorn, men vi riktar oss också mot den offentliga sektorn. PrimeComp riktar sig främst mot projektledare och teknikkompetenser inom mekanik, elkraft, elektroni... Visa mer
PrimeComp är ett teknik- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar.
Vi arbetar med ledande globala företag inom den privata sektorn, men vi riktar oss också mot den offentliga sektorn. PrimeComp riktar sig främst mot projektledare och teknikkompetenser inom mekanik, elkraft, elektronik, el/automation och inbyggda system.
Uppdraget:
Söker för kunds räkning valideringsingenjör för uppdrag hos läkemedelstillverkare i Stockholm-/Uppsala-/Södertäljeregionen.
Uppdraget är att gå in i pågående alternativt nya projekt och hjälpa till med valideringsaktiviteter.
Arbetsuppgifter:
Uppdraget omfattar att ta fram DQ:ar och IQ/OQ program för flera olika utrustningar, både nya och uppdateringar av befintliga. Driva kvalificeringstesterna på linjerna, rapport och avvikelsehantering.
Förväntningarna på valideringsingenjören är:
Framtagande, hantering samt administrering av godkännande av validerings-/kvalificeringsdokument, inklusive att boka in nödvändiga möten för detta.
Kunna driva uppgifterna och få dessa utförda på ett effektivt och tydligt sätt.
Självständigt kunna genomföra valideringsaktiviteter på linjen.
Löpande leda/styra/ansvara/koordinera validerings- och kvalificeringsarbetet framåt, både dokumentation samt arbete på linjen.
Ta fram konkreta förslag på genomförande som minimerar påverkan på produktionen.
Aktivt deltagande i projektet, projektmöten och arbetsmöten.
Löpande följa upp tidplan till projektledaren eller valideringsledaren.
Identifiera beroenden och risker inom validerings-/kvalificeringsarbetet och rapportera till projektledaren eller valideringsledaren


För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet från validering inom läkemedelstillverkning. Visa mindre

Valideringsingenjör

PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar. Arbetsbeskrivning: Vi letar efter en valideringsingenjör som för en kunds räkning som kan leda och genomföra valideringar av flera utrustningar på QC-laboratoriet. I uppdraget ingår till exempel att leda dokumentationsarb... Visa mer
PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar.Arbetsbeskrivning:

Vi letar efter en valideringsingenjör som för en kunds räkning som kan leda och genomföra valideringar av flera utrustningar på QC-laboratoriet. I uppdraget ingår till exempel att leda dokumentationsarbetet i nära samarbete med befintlig expert för den specifika utrustningen samt att jobba med flera valideringar parallellt.

I uppgifterna ingår till exempel att:

- Utföra riskanalyser.
- Hantera avvikelser.
- Granska och godkänna valideringsprotokoll och rapporter samt genererade rådata.
- Ta fram spårbarhetsmatriser.
- Upprätta URS och kvalificeringsprotokoll
- Hantera CC-ärenden.
Kompetens:

- Tidigare erfarenhet från QC och från validering är ett krav.
- Uppdragsgivarens kunder är verksamma i läkemedelsindustrin varför det är viktigt att ha god förståelse för krav och arbetssätt i den branschen.
- Erfarenhet från att upprätta URS och kvalificeringsprotokoll.
- Erfarenhet av kvalitetsledningssystem (gärna GMP och ISO) och arbete på kvalitetslaboratorier och i dokumenthanteringssystem.
- Du har förmåga att jobba både självständigt och i team.
Personliga egenskaper:

- Minst ingenjörshögskoleingenjörsexamen eller motsvarande erfarenhet.
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
- Förmåga att kommunicera till olika målgrupper och situationer.
- Självständighet och kunna leda sig själv och arbetet framåt.
- Förmåga att skapa förtroende mot kollegor och kunder.
- Förmåga att vara lyhörd - lyssna och läsa mellan raderna.
- Förmågan att vara förändringsbenägen - kunna anpassa sig, acceptera tvära kast och nya förutsättningar.
- Viljan och drivet att lära sig nya saker och ständigt utvecklas. Visa mindre

SQA Engineer

Ansök    Aug 26    PrimeComp AB    Systemtestare
PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar. Arbetsbeskrivning: Vi letar efter en mjukvarutestare som är redo att gå in och stötta kundens team. I dagsläget går kundens projekt in i en utvecklingsfas med testning av de nyaste funktionerna och de behöver testas efter... Visa mer
PrimeComp är ett teknikkonsultbolag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar.Arbetsbeskrivning:

Vi letar efter en mjukvarutestare som är redo att gå in och stötta kundens team. I dagsläget går kundens projekt in i en utvecklingsfas med testning av de nyaste funktionerna och de behöver testas efter att ha genomfört utredningar.I arbetet som SQA Engineer jobbar du tillsammans med dina teammedlemmar med design, dokumentation, implementation och verifiering. Du ansvarar för att färdigställa funktioner enligt teamets framtagna tidplan. Arbetet sker i prioritetsordning och uppgifterna tas från teamets backlog. Du ansvarar för att tillsammans med ditt team ta fram en design som uppfyller beställarens/kundens krav och följer företagets kvalitetskrav.Arbetet är varierat, i rollen ingår

- Designa, genomföra och underhålla manuella och automatiserade testfall.
- Sätta upp och underhålla testmiljöer och integrationer (system, operativsystem, webbläsare).
- Bidra till testarkitektur och process, både manuell och automatiserad testning.
- Ansvarig för testaktiviteter inom en release och vägleda kollegor från andra kompetensområden.
- Vara ansvarig för kvalitet, testanalys och testmetodik för programvaruprodukter.
Kompetens:

- Du har jobbat inom mjukvaruindustrin i minst 5 år.
- Du har förmåga att jobba både självständigt och i team.
- Erfarenhet av agila arbetsmetoder är premierande.
- Tidigare erfarenhet av produktutveckling och en förståelse av en produkts livscykel. Gedigen kunskap av C# .NET och/eller C++.
- Vana att jobba inom ett kvalitetssystem och ha förståelse av varför det är viktigt för att säkerställa plattformens framtida kvalitet.


Personliga egenskaper:

- Minst högskoleingenjörsexamen, inom systemvetenskap, datateknik eller motsvarande.
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
- Förmåga att kommunicera till olika målgrupper och situationer.
- Självständighet och kunna leda sig själv och arbetet framåt.
- Förmåga att skapa förtroende mot kollegor och kunder.
- Förmåga att vara lyhörd - lyssna och läsa mellan raderna.
- Förmågan att vara förändringsbenägen - kunna anpassa sig, acceptera tvära kast och nya förutsättningar.
- Viljan och drivet att lära sig nya saker och ständigt utvecklas. Visa mindre

Investeringsprojektledare

Investeringsprojektledare PrimeComp är ett teknik- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar. Vi arbetar med ledande globala företag inom den privata sektorn, men vi riktar oss också mot den offentliga sektorn. PrimeComp riktar sig främst mot projektledare och teknikkompetenser inom m... Visa mer
Investeringsprojektledare
PrimeComp är ett teknik- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar.
Vi arbetar med ledande globala företag inom den privata sektorn, men vi riktar oss också mot den offentliga sektorn. PrimeComp riktar sig främst mot projektledare och teknikkompetenser inom mekanik, elkraft, elektronik, el/automation och inbyggda system.
Uppdraget:
Vi söker för kunds räkning flera projektledare för att stärka upp i pågående stora projekt i kundens organisation. Du kommer att ansvara för resurser, tidsplan, ekonomi, riskgranskningar, kravställning, leverantörskontakter mm.

Kravprofil:
· Flera års erfarenhet av projektledning i tillverkande industri
· Meriterande med kännedom om GMP eller ISO13485
Personliga egenskaper:
· Ledare, van att driva projekt och få arbetsuppgifter utförda, strukturerad, noggrann och ha en organisatorisk förmåga
· Kunna sammanfatta och dokumentera tydligt och noggrant
· Kunna arbeta under tidspress mot en tight tidplan
· Kunna engagera projektdeltagare, lätt att arbeta med andra människor
· Ta kommandot och inspirera
· Ha förmågan att ta ansvar för budget och budgetuppföljningar
· Ha förmågan att leda ett team men likväl ingå som teamspelare
· Ha en tydlig och effektiv kommunikation samt vara lyhörd
· Ser en utmaning i att hantera uppkomna problem
· Ha dokumenterad erfarenhet av att driva Tekniska projekt inom industri
· Svenska och svenska i tal och skrift Visa mindre