Lediga jobb som Valideringsingenjör i Uppsala

Se lediga jobb som Valideringsingenjör i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Valideringsingenjör

Ansök    Jan 11    Cytiva Sweden AB    Valideringsingenjör
Bli en del av något helt livsavgörande Att arbeta på Cytiva inom Life Science industrin innebär att vara i framkanten när det gäller att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Våra kunders verksamhet är livsavgörande och inkluderar allt från grundläggande biologisk forskning till utveckling av innovativa vacciner, nya läkemedel samt cell- och genterapier. På Cytiva kommer du att ständigt kunna utveckla dig själv och oss - genom att arbe... Visa mer
Bli en del av något helt livsavgörande
Att arbeta på Cytiva inom Life Science industrin innebär att vara i framkanten när det gäller att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Våra kunders verksamhet är livsavgörande och inkluderar allt från grundläggande biologisk forskning till utveckling av innovativa vacciner, nya läkemedel samt cell- och genterapier.
På Cytiva kommer du att ständigt kunna utveckla dig själv och oss - genom att arbeta med utmaningar som verkligen spelar roll tillsammans med människor som bryr sig om varandra, våra kunder och deras patienter. Med medarbetare i 40 länder är Cytiva en plats där varje dag är en möjlighet att lära så att du kan få fart på din karriär och förbättra dina färdigheter på lång sikt.
Vi på Cytiva är stolta över att arbeta tillsammans med en grupp av nio andra Danaher Life Sciences-företag. Tillsammans är vi pionjärer inom vetenskap och medicin och utvecklar produkter som hjälper forskare i kampen att rädda liv.
Valideringsgruppen inom Chemical Production Uppsala (CPU) söker en engagerad och driven valideringsingenjör, gärna med erfarenhet av automation eller bioteknik, läkemedels- eller processindustri. Avdelningen Process & Digital Support, där bland annat valideringsgruppen ingår, är en supportorganisation till produktionen. Gruppen består idag av femton valideringsingenjörer.
Vad du ska göra
Produktionen i Uppsala expanderar och installationsprojekt pågår vilket gör att det finns möjligheter till medverkan i större projekt och stora möjligheter till att utvecklas inom valideringsområdet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som valideringsingenjör är att:
Planera, utforma och genomföra valideringar både i linjen och i större projekt.
Delta i och driva utveckling och förbättring av instruktioner/arbetssätt inom ansvarsområdet.
Bedöma valideringskrav för nya produkter och utrustningar samt vid förändringar.
Presentera valideringsdokumentation vid audit.

Vem du är
Teknisk/Naturvetenskaplig universitetsexamen gärna civilingenjör eller
motsvarande.
Kunskap och erfarenhet av automationssystem är starkt meriterande
Erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri är önskvärt
Kunskaper om valideringsprinciper, gärna erfarenhet av validering av datoriserade/automationssystem inom produktion, vattenvalidering, steriliseringsvalidering, rengöringsvalidering, processvalidering samt installations- och funktionskvalificering.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Vi söker dig som är drivande och ansvarstagande. Som person har du god förmåga att analysera problem och generera kreativa lösningar. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad med stor integritet. Arbetet förutsätter också att du är noggrann och strukturerad med en naturlig förmåga att beskriva valideringars syfte och resultat på ett tydligt och överskådligt sätt.
Vi befinner oss just nu i en expansiv fas och är i stort behov av ny personal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande den här tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Sofia Strömberg på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!
Cytiva erbjuder en engagerande arbetsplats i innovativ och global miljö med goda interna utvecklingsmöjligheter. För oss går arbetsprestation och välbefinnande i arbetet hand i hand. Vi erbjuder därför ett konkurrenskraftigt förmånspaket för att främja ett balanserat och hälsosamt arbetsliv innefattande bland annat arbetstidsförkortning, flextider och en lokal företagshälsa. Många av våra anställningar kommer även med god möjlighet till distansarbete en eller flera dagar i veckan. Vi erbjuder dessutom en årlig bonus till alla våra medarbetare, oavsett var i organisationen man befinner sig.
När du börjar hos oss blir du en del i Danahers globala organisation, där 68 000 människor varje dag går till jobbet fast beslutna om att hjälpa våra kunder vinna. Som medarbetare kommer du att få prova nya saker, arbeta hårt och utveckla dina färdigheter. Erfarna chefer och kollegor ger vägledning med stöd av kraftfulla Danaher Business System och en etablerad organisation.
Danaher arbetar målmedvetet med en mångsidig och inkluderande kultur där alla känner att de hör hemma och alla röster hörs. Vi tror på våra medarbetare och de unika perspektiv som de bidrar med till varje utmaning, därför ger vi dig möjligheten att flytta fram gränserna för vad som är möjligt.
Om du någon gång har undrat över vad som finns inom dig så kan du nu få svaret. Visa mindre

Vi söker en Valideringsexpert till QA Validering

Ansök    Jan 12    Fresenius Kabi AB    Valideringsingenjör
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.


Vi inom QA validering söker en ny senior medarbetare som ska jobba med validering/kvalificering. QA Validering består i dag av 8 medarbetare som stödjer våra produktionsenheter i Brunna och Uppsala samt Logistik, I&D Pilot Plant med validerings/kvalificerings stöd i projekt, initiativ förbättringsarbete, mätuppdrag m.m.

Arbetsuppgifter

Som valideringsexpert inom QA-validering kommer du att ansvara för validering/kvalificering av ny utrustning, nya system, produktionsprocesser med mera.
Rollen som valideringsexpert innebär ansvar som valideringsledare i projekt samt valideringsstöd i övriga initiativ, ändringsärenden CC med mera som har behov av kunskap och erfarenhet av validering/kvalificering. Ansvarar för framtagande av extern validerings dokumentation i tilldelade projekt samt kunna besvara frågor från myndigheter och marknadsbolag.

Om dig

Du som söker ska ha en farmaceutisk/kemisk/teknisk högskoleutbildning, minst 10 år erfarenhet från validering/kvalificering samt generell erfarenhet av läkemedelstillverkning och väl insatt i gällande myndighetskrav. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Du ska vara kreativ, ha lätt för att arbeta i grupp och samtidigt kunna vara självständig. Du ska självständigt kunna planera och ta ansvar för ditt arbete samt vara systematisk och noggrann. Du ska vara intresserad av produktionsprocesser och arbetsprocesser.

Om tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.

Arbetstiden är förlagd till dagtid med placering i Uppsala, resor mellan anläggningarna i Brunna och Uppsala kommer att förekomma frekvent. Startdatum så snart som möjligt. 

Om oss

Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Kristiansson, Valideringschef, 018-644 101, [email protected]
Fackliga kontaktpersoner är

Frank Glackin för Unionen, 018–644?773
Linda Holm för SACO, 018–644 034
Karin Andersson för Unionen Brunna, 08-581 780 11

Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post. Visa mindre

Vi söker en Valideringsingenjör till QA Validering

Ansök    Jan 14    Fresenius Kabi AB    Valideringsingenjör
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.


Vi inom QA validering söker en ny medarbetare som ska jobba med validering/kvalificering. QA Validering består i dag av 8 medarbetare som stödjer våra produktionsenheter i Brunna och Uppsala samt Logistik, I&D Pilot Plant med validerings/kvalificerings stöd i projekt, initiativ förbättringsarbete, mätuppdrag m.m.

Arbetsuppgifter

Som valideringsingenjör inom QA kommer du att arbeta med validering/kvalificering av ny utrustning, nya system, produktionsprocesser med mera.
I rollen som valideringsingenjör medverkar du som valideringsledare i projekt samt valideringsstöd i övriga initiativ, ändringsärenden CC med mera som har behov av kunskap och erfarenhet av validering/kvalificering. Medverka vid framtagande av extern dokumentation samt kunna besvara frågor från myndigheter och marknadsbolag.

Om dig

Du som söker ska ha en högskoleutbildning med inriktning på tillverkning av läkemedel alternativt Farmaceutisk utbildning samt mångårig erfarenhet från validering/kvalificering av läkemedelstillverkning och väl insatt i begrepp som CQA, CPP, CAPA m.m. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Du ska vara kreativ, ha lätt för att arbeta i grupp och samtidigt kunna vara självständig. Du ska självständigt kunna planera och ta ansvar för ditt arbete samt vara systematisk och noggrann. Du ska vara intresserad av produktionsprocesser och arbetsprocesser.

Om tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.

Om oss

Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Kristiansson, Valideringschef, 018-644 101, [email protected]
Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen, 018–644?773, Linda Holm för SACO, 018–644 195 och Karin Andersson för Unionen Brunna, 08-581 780 11

Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post. Visa mindre

Valideringsingenjör Life Science

Ansök    Dec 20    Knightec AB    Valideringsingenjör
Därför är detta jobbet för dig Därför att du vet att validering är så mycket mer än bara dokumentation. Du vet att det handlar om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål - en säker produkt och förbättrad livskvalitet för användaren. Du kommer att få jobba med personer som är riktigt kompetenta inom validering och kvalificering. Vi har ett teamorienterat arbetssätt vilket gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag och projekt uta... Visa mer
Därför är detta jobbet för dig
Därför att du vet att validering är så mycket mer än bara dokumentation. Du vet att det handlar om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål - en säker produkt och förbättrad livskvalitet för användaren.

Du kommer att få jobba med personer som är riktigt kompetenta inom validering och kvalificering. Vi har ett teamorienterat arbetssätt vilket gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag och projekt utanför dina tidigare erfarenheter då du har tillgång till den samlade kompetensen och expertisen inom hela Knightec.

Kärnan är validering och kvalificering av datoriserade system, processer och utrustning inom Life Science- industrin. Men det är inte allt. Du kommer kunna ta stort ansvar i dina projekt, inkluderat att vara involverad i design, inköp och commissioning vilket gör att du på riktigt kan påverka resultat och utfall.

Den gemensamma grunden är samarbete, kvalitetsmedvetenhet och kunskapsdelning. Vägen framåt ligger i dina händer. Du är den som har kunskap och kompetens inom området och vet hur den ska användas för att nå bästa resultat. Vi vill lyssna på dig och nyttja din expertis för att tillsammans utvecklas och ta nästa steg.

Skapa en karriär att vara stolt över
Vart du än ser dig själv i framtiden så är vi här för att stötta dig. Oavsett om du vill ta dig an en ny roll, bli specialist inom ett specifikt område eller utveckla din ledarskapsförmåga så kommer vi hjälpa dig hitta vägen framåt. Din vilja och ambition visar vägen, vi förser dig med de verktyg och förutsättningar som krävs för att du ska nå dina mål.

För att stimulera din utveckling kommer du vara del av vårt initiativ Validation Management, en kompetensgrupp startad för att främja kunskapsdelning och samarbete. Genom aktiviteter som workshops, mentorskapsprogram och diskussionsforum kommer du få en snabb utvecklingskurva vilket ger dig förutsättningarna för att ta nästa steg i din karriär. Och när du gör det kommer du alltid ha dina kollegor bakom dig, redo att stötta när det behövs.

Dina erfarenheter
Du har ett kvalitetsorienterat angreppssätt, men viktigast av allt, en vilja att utveckla dig själv och dina kollegor, lära dig nya saker och dela din kunskap.

Du har även:

- En ingenjörsexamen inom bioteknik, medicinsk teknik, kemiteknik, datateknik eller liknande
- Erfarenhet av att jobba med validering inom Life Science där du varit del av IQ/OQ/PQ-faserna
- Erfarenhet av krav- och avvikelsehantering
- God kunskap inom GxP-regelverken. Har du även kunskap inom GAMP5, 21 CFR part 11 och Eudralex Annex 11 är det meriterande.


Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Ett Knightec
Knightec drivs av övertygelsen att team som präglas av mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Vi arbetar aktivt för att upplevas som det tjänsteföretag som bäst kan stödja våra kunders transformation. Vår industriella erfarenhet kombinerad med digital expertis och ett mänskligt angreppssätt ger våra 800 medarbetare goda möjligheter att lyckas. Visa mindre

Valideringsingenjör/valideringsledare till Bjerking

Ansök    Jan 10    Poolia Sverige AB    Valideringsingenjör
Nu söker Bjerking en Valideringsingenjör/-ledare med placeringsort i Uppsala eller Stockholm. I Uppsala har Bjerking precis flyttat till ett nybyggt kontor i centrala Uppsala och i Stockholm finns deras kontor i Hornstull. Den vi söker kan vara senior eller i början av sin karriär. Som senior konsult agerar du valideringsledare vilket innebär att du ansvarar för att leda, planera och genomföra valideringsaktiviteteter. Om du är relativt ny inom valideri... Visa mer
Nu söker Bjerking en Valideringsingenjör/-ledare med placeringsort i Uppsala eller Stockholm. I Uppsala har Bjerking precis flyttat till ett nybyggt kontor i centrala Uppsala och i Stockholm finns deras kontor i Hornstull.
Den vi söker kan vara senior eller i början av sin karriär.

Som senior konsult agerar du valideringsledare vilket innebär att du ansvarar för att leda, planera och genomföra valideringsaktiviteteter.

Om du är relativt ny inom validering kommer du ges möjlighet att växa och utvecklas i rollen som valideringsingenjör och sedan gå in i en roll som valideringsledare.

På Bjerking gör vi allt för att du som konsult ska känna att du både kan, vill och får vara den du är i alla situationer eftersom vi finner det otroligt viktigt att du trivs på jobbet.
Vi värdesätter varje individs unika egenskaper vilket bidrar till en bra gruppdynamik och gruppens framgång.
Drivkraften är att hjälpa våra kunder genom kompetenta konsulttjänster och för dig som konsult att få arbeta med utvecklande och roliga uppdrag!

Du kommer anställas av Bjerking men vi på Poolia har fått möjlighet att hjälpa dem i denna process.
Urval sker löpande varför vi gärna vill att du skickar din ansökan så snart som möjligt.?

Om tjänsten
Som valideringsingenjör hos Bjerking får du möjlighet och förutsättningar för att utvecklas, både i din yrkesroll genom spännande uppdrag och som individ.

Här kommer du få möjlighet att arbeta med personer som är riktigt kompetenta inom validering och kvalificering. Vi har ett teamorienterat arbetssätt vilket gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag och projekt utanför dina tidigare erfarenheter då du har tillgång till den samlade kompetensen och expertisen inom hela företaget.

Vi erbjuder dig en inkluderande arbetsplats med vänskaplig känsla och trygghet i ett företag med god lönsamhet och hållbarhet i fokus.
Vi vill främja ett hållbart arbetsliv genom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, massage på kontoret och sjukvårdsförsäkring.

Idag är vi inom Life Science ett 20-tal medarbetare och det är viktigt för oss att växa men ännu viktigare att växa rätt!
Vi är ett väl sammansvetsat gäng med väldigt bra stämning och bra gruppdynamik.
Life Science-branschen växer och Bjerking har många spännande projekt på gång, men det är viktigt att du får välja uppdrag som känns rätt för dig.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som valideringsingenjör/valideringsledare hjälper du våra kunder att ta fram valideringsplan, protokoll och rapporter för FAT, SAT och IQ/OQ/PQ alternativt leder valideringar och kvalificeringar beroende på din kompetens!
Valideringsarbetet kan utföras på produktionsutrustning eller analysutrustning på labb vid om- eller nybyggnation och innefatta allt ifrån hela produktionslinjer till enstaka maskiner eller mindre labbutrustningar.

Som konsult får du möjlighet att prova på mycket olika uppgifter hos många olika kunder med olika typer av företagskultur.
Kunskaper som du kan ta med dig och använda hos nästa kund.

Vem är du?
Vi söker dig som vet att validering är så mycket mer än bara dokumentation. Det handlar om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål - en säker produkt och förbättrad livskvalitet för användaren.

Du har arbetat i minst 2 år inom Life Science, gärna som valideringsingenjör. Du har erfarenhet av GMP och erfarenhet av valideringsledning är starkt meriterande. Du är inte rädd för att prova nya saker och du vill utveckla dig själv, men även hjälpa våra och deras kunder att utvecklas.
Noggrannhet och att kunna hitta rätt nivå för att snabbt komma framåt är en viktig egenskap för både oss och våra kunder.

Om verksamheten
I över 60 år har vi på Bjerking ägt vårt företag tillsammans. Med 400 medarbetare och kontor i Uppsala och Stockholm erbjuder vi kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad.

Mångfalden, dynamiken och synergin mellan våra team, tjänsteområden och partners är nyckeln till vår framgång. Genom kompetens och engagemang skapar vi värde för våra kunder och det bästa samarbetsklimatet för hållbara lösningar.

Framåt tillsammans. Med omtanke. Visa mindre

Valideringsingenjör

Ansök    Dec 20    Cytiva Sweden AB    Valideringsingenjör
Bli en del av något helt livsavgörande Att arbeta på Cytiva inom Life Science industrin innebär att vara i framkanten när det gäller att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Våra kunders verksamhet är livsavgörande och inkluderar allt från grundläggande biologisk forskning till utveckling av innovativa vacciner, nya läkemedel samt cell- och genterapier. På Cytiva kommer du att ständigt kunna utveckla dig själv och oss - genom att arbe... Visa mer
Bli en del av något helt livsavgörande
Att arbeta på Cytiva inom Life Science industrin innebär att vara i framkanten när det gäller att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Våra kunders verksamhet är livsavgörande och inkluderar allt från grundläggande biologisk forskning till utveckling av innovativa vacciner, nya läkemedel samt cell- och genterapier.
På Cytiva kommer du att ständigt kunna utveckla dig själv och oss - genom att arbeta med utmaningar som verkligen spelar roll tillsammans med människor som bryr sig om varandra, våra kunder och deras patienter. Med medarbetare i 40 länder är Cytiva en plats där varje dag är en möjlighet att lära så att du kan få fart på din karriär och förbättra dina färdigheter på lång sikt.
Vi på Cytiva är stolta över att arbeta tillsammans med en grupp av nio andra Danaher Life Sciences-företag. Tillsammans är vi pionjärer inom vetenskap och medicin och utvecklar produkter som hjälper forskare i kampen att rädda liv.
Valideringsgruppen inom Chemical Production Uppsala (CPU) söker en engagerad och driven valideringsingenjör, gärna med erfarenhet av automation eller bioteknik, läkemedels- eller processindustri. Avdelningen Process & Digital Support, där bland annat valideringsgruppen ingår, är en supportorganisation till produktionen. Gruppen består idag av femton valideringsingenjörer.
Vad du ska göra
Produktionen i Uppsala expanderar och installationsprojekt pågår vilket gör att det finns möjligheter till medverkan i större projekt och stora möjligheter till att utvecklas inom valideringsområdet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som valideringsingenjör är att:
Planera, utforma och genomföra valideringar både i linjen och i större projekt.
Delta i och driva utveckling och förbättring av instruktioner/arbetssätt inom ansvarsområdet.
Bedöma valideringskrav för nya produkter och utrustningar samt vid förändringar.
Presentera valideringsdokumentation vid audit.

Vem du är
Teknisk/Naturvetenskaplig universitetsexamen gärna civilingenjör eller
motsvarande.
Kunskap och erfarenhet av automationssystem är starkt meriterande
Erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri är önskvärt
Kunskaper om valideringsprinciper, gärna erfarenhet av validering av datoriserade/automationssystem inom produktion, vattenvalidering, steriliseringsvalidering, rengöringsvalidering, processvalidering samt installations- och funktionskvalificering.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Vi söker dig som är drivande och ansvarstagande. Som person har du god förmåga att analysera problem och generera kreativa lösningar. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad med stor integritet. Arbetet förutsätter också att du är noggrann och strukturerad med en naturlig förmåga att beskriva valideringars syfte och resultat på ett tydligt och överskådligt sätt.
Vi befinner oss just nu i en expansiv fas och är i stort behov av ny personal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande den här tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Sofia Strömberg på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!
Cytiva erbjuder en engagerande arbetsplats i innovativ och global miljö med goda interna utvecklingsmöjligheter. För oss går arbetsprestation och välbefinnande i arbetet hand i hand. Vi erbjuder därför ett konkurrenskraftigt förmånspaket för att främja ett balanserat och hälsosamt arbetsliv innefattande bland annat arbetstidsförkortning, flextider och en lokal företagshälsa. Många av våra anställningar kommer även med god möjlighet till distansarbete en eller flera dagar i veckan. Vi erbjuder dessutom en årlig bonus till alla våra medarbetare, oavsett var i organisationen man befinner sig.
När du börjar hos oss blir du en del i Danahers globala organisation, där 68 000 människor varje dag går till jobbet fast beslutna om att hjälpa våra kunder vinna. Som medarbetare kommer du att få prova nya saker, arbeta hårt och utveckla dina färdigheter. Erfarna chefer och kollegor ger vägledning med stöd av kraftfulla Danaher Business System och en etablerad organisation.
Danaher arbetar målmedvetet med en mångsidig och inkluderande kultur där alla känner att de hör hemma och alla röster hörs. Vi tror på våra medarbetare och de unika perspektiv som de bidrar med till varje utmaning, därför ger vi dig möjligheten att flytta fram gränserna för vad som är möjligt.
Om du någon gång har undrat över vad som finns inom dig så kan du nu få svaret. Visa mindre

Valideringsingenjör till läkemedelsbolag i Uppsala

Har du erfarenhet av process- och softwarevalidering, vill ta nästa steg i karriären och söker möjligheten att få bli del av ett spännande läkemedelsbolag här i Uppsala? Vi erbjuder en spännande tjänst för fast anställning direkt hos vår kund som befinner sig i en stor expansiv fas, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper. Vill du vara med på denna resa och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens? Varmt välkommen med d... Visa mer
Har du erfarenhet av process- och softwarevalidering, vill ta nästa steg i karriären och söker möjligheten att få bli del av ett spännande läkemedelsbolag här i Uppsala? Vi erbjuder en spännande tjänst för fast anställning direkt hos vår kund som befinner sig i en stor expansiv fas, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper. Vill du vara med på denna resa och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av vår kund. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Som valideringsingenjör kommer du arbeta med process- och softwarevalidering. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att granska URS:er samt att skriva valideringsplaner och protokoll på produkter och IT-system. All dokumentation sker på svenska enligt GMP, vilket är varför vi ser att du har erfarenhet av detta samt behärskar språket både i tal och skrift.

Om dig

Du som söker har en högskole- eller universitetsexamen inom naturvetenskapliga områden och kan exempelvis vara civilingenjör med Bsc, Msc eller PhD. Du har erfarenhet av läkemedels- eller medicinteknikbranschen och har kunskap att genomföra processvalideringar. Har du dessutom erfarenhet av softwarevalidering är det starkt meriterande. Då dokumentation sker enligt GMP har du vana att arbeta i enlighet med detta regelverk. Svenska behärskar du i såväl tal som skrift. Du har mycket god datavana och lär dig snabbt nya system, meriterande är om du har erfarenhet av systemen M3, TW och LIMS, dock ej krav.

Som person har du lätt för att anpassa dig samt har ett flexibelt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Du är även kommunikativ och arbetar lika bra på egen hand som i samarbete med andra. Vidare ser vi att du trivs med att ha mycket ansvar, har ett stort eget driv och är både professionell och strukturerad i ditt arbete.

Du erbjuds

Tjänsten är på 100% fast anställning hos kund med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Hanna Broström på [email protected]

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster. Visa mindre

Valideringsingenjör till läkemedelsbolag i Uppsala

Har du erfarenhet av validering och söker möjligheten att få bekanta dig med ett läkemedelsföretag som befinner sig i en spännande och stor expansiv fas? Värdesätter du trivsel, bidrar till skratt på arbetet samtidigt som du är prestigelös, driven och en leveranskraftig lagspelare som sätter laget framför jaget? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför sta... Visa mer
Har du erfarenhet av validering och söker möjligheten att få bekanta dig med ett läkemedelsföretag som befinner sig i en spännande och stor expansiv fas? Värdesätter du trivsel, bidrar till skratt på arbetet samtidigt som du är prestigelös, driven och en leveranskraftig lagspelare som sätter laget framför jaget? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper.

Uppdraget pågår i 6 månader med stor möjlighet till förlängning, start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Som valideringsingenjör på detta uppdrag kommer du tillhöra kvalitetsavdelningen och ingå i en grupp med 13 kollegor. Gruppen ansvarar för att tillverkningslokaler, tillverkningsprocesser, utrustningar/analysinstrument, media, lager samt GxP-påverkande system kvalificeras och valideras.

Du kommer arbeta mot produktion med utrustningar och tillverkningsprocesser för sterila medical device och läkemedel. Beroende på din kompetens kan uppdraget inkludera valideringar även inom andra områden, exempelvis av produktionssystem som dokumenthanteringssystem och LIMS. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas både personligt och tekniskt. Som valideringsingenjör medverkar du både i projekt och linjearbete med ansvar för att planera, utföra och leda valideringar och kvalificeringar enligt gällande krav i regulatoriska regelverk. Dina arbetsuppgifter kommer därför i huvudsak att omfatta:

• Medverka vid framtagning av URS (User Requirement Specification) och riskanalyser.
• Ansvara för kvalificeringen/valideringen genom att skriva valideringsplaner, protokoll samt rapportera resultat i rapport.
• Vara uppdaterad på regulatoriska krav gällande validering/kvalificering.
• Delta i utveckling och förbättring av arbetsinstruktioner och rutiner inom ansvarsområdet.
• Aktivt medverka till förbättringar i arbetsprocesser
• Vid behov presentera utförda valideringar/kvalificeringar vid inspektioner.

Om dig

För att lyckas i rollen som valideringsingenjör ser vi att du som söker har högskoleutbildning inom teknik-eller naturvetenskap och har en passion för teknik och statistik. Du har erfarenhet från läkemedels- eller medicinteknikbranschen med fördel av roller inriktade mot produktion. Har du dessutom erfarenhet av softwarevalidering är det starkt meriterande, precis som om du har tidigare erfarenhet av aseptisk tillverkning, sterilprocesser, automation samt 21 CFR part 11. Då dokumentation sker enligt GMP har du vana att arbeta i enlighet med detta regelverk. Svenska och engelska behärskar du i tal såväl som i skrift. Du har mycket god datavana och lär dig snabbt nya system, meriterande är om du har erfarenhet av systemen M3, TW och LIMS, dock ej krav.

Som person är du målmedveten, strukturerad och har god kommunikationsförmåga. Du har du lätt för att anpassa dig i takt med förändringar som sker i det växande bolaget, och har i och med detta ett flexibelt och lösningsfokuserat förhållningssätt. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra på egen hand och kan leverera självständigt under ibland pressade deadlines. Vidare ser vi att du trivs med att ha mycket ansvar, har ett stort eget driv och är både professionell och organiserad i ditt arbete.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected] Visa mindre

Valideringsingenjör/valideringsledare till Bjerking

Nu söker Bjerking en Valideringsingenjör/-ledare med placeringsort i Uppsala eller Stockholm. I Uppsala har Bjerking precis flyttat till ett nybyggt kontor i centrala Uppsala och i Stockholm finns deras kontor i Hornstull. Den vi söker kan vara senior eller i början av sin karriär. Som senior konsult agerar du valideringsledare vilket innebär att du ansvarar för att leda, planera och genomföra valideringsaktiviteteter. Om du är relativt ny inom valideri... Visa mer
Nu söker Bjerking en Valideringsingenjör/-ledare med placeringsort i Uppsala eller Stockholm. I Uppsala har Bjerking precis flyttat till ett nybyggt kontor i centrala Uppsala och i Stockholm finns deras kontor i Hornstull.
Den vi söker kan vara senior eller i början av sin karriär.

Som senior konsult agerar du valideringsledare vilket innebär att du ansvarar för att leda, planera och genomföra valideringsaktiviteteter.

Om du är relativt ny inom validering kommer du ges möjlighet att växa och utvecklas i rollen som valideringsingenjör och sedan gå in i en roll som valideringsledare.

Bjerking gör allt för att du som konsult ska känna att man både kan, vill och får vara den man är i alla situationer eftersom Bjerking finner det otroligt viktigt att du trivs på jobbet.
De värdesätter varje individs unika egenskaper vilket bidrar till en bra gruppdynamik och gruppens framgång.
Drivkraften är att hjälpa kunder genom kompetenta konsulttjänster och för konsulterna att få arbeta med utvecklande och roliga uppdrag!

Du kommer anställas av Bjerking men vi på Poolia har fått möjlighet att hjälpa dem i denna process.
Urval sker löpande varför vi gärna vill att du skickar din ansökan så snart som möjligt.?

Om tjänsten
Som valideringsingenjör hos Bjerking får du möjlighet och förutsättningar för att utvecklas i din yrkesroller och som individ.
I över 60 år har de anställda på Bjerking ägt företaget tillsammans. Detta gör att de anställdas intressen alltid kommer ligga i fokus.

Här kommer du få möjlighet att arbeta med personer som är riktigt kompetenta inom validering och kvalificering. De har ett teamorienterat arbetssätt vilket gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag och projekt utanför dina tidigare erfarenheter då du har tillgång till den samlade kompetensen och expertisen inom hela Bjerking.

Bjerking erbjuder dig en inkluderande arbetsplats med vänskaplig känsla och trygghet i ett företag med god lönsamhet och hållbarhet i fokus.
De vill främja ett hållbart arbetsliv genom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, massage på kontoret och sjukvårdsförsäkring. Hos dem får du möjlighet att växa och utvecklas i spännande uppdrag.

Bjerking Life Science är idag ett 20-tal medarbetare och för dem är det viktigt att växa men ännu viktigare att växa rätt!
Det är ett väl sammansvetsat gäng med väldigt bra stämning och bra gruppdynamik.
Life Science-branschen växer och de har många spännande projekt pågående och många som är på gång, men för dem är det viktigt att de väljer det uppdrag som känns rätt för dig.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som valideringsingenjör/valideringsledare hjälper du Bjerkings kunder att ta fram valideringsplan, protokoll och rapporter för FAT, SAT och IQ/OQ/PQ alternativt leder valideringar och kvalificeringar beroende på din kompetens!
Valideringsarbetet kan utföras på produktionsutrustning eller analysutrustning på labb vid om- eller nybyggnation och innefatta allt ifrån hela produktionslinjer till enstaka maskiner eller mindre labbutrustningar.

Som konsult får du möjlighet att prova på mycket olika uppgifter hos många olika kunder med olika typer av företagskultur.
Kunskaper som du kan ta med dig och använda hos nästa kund.

Vem är du?
Vi söker dig som vet att validering är så mycket mer än bara dokumentation. Det handlar om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål - en säker produkt och förbättrad livskvalitet för användaren.

Du har arbetat i minst 2 år inom Life Science, gärna som valideringsingenjör. Du har erfarenhet av GMP och erfarenhet av valideringsledning är starkt meriterande. Du är inte rädd för att prova nya saker och du vill utveckla dig själv, men även hjälpa Bjerking och deras kunder att utvecklas.
Noggrannhet och att kunna hitta rätt nivå för att snabbt komma framåt är en viktig egenskap för både oss och våra kunder.

Om verksamheten
Bjerking är ett medarbetarägt teknikkonsultföretag inom samhällsbyggnad. Deras kontor finns i Uppsala och Stockholm.

De tror på personligt engagemang och kraften i att vara smarta tillsammans. Att bygga vidare på det som fungerar och tänka nytt med innovation och framtidsperspektiv.

Med omtanke som ledstjärna skapar de smarta lösningar på komplexa problem. Genom att utmana och bjuda in till dialog och samarbete tar de steget mot en framtid som är hållbar och hälsosam. Visa mindre

Valideringsingenjör till vår kund i Uppsala

Nu söker vi en Valideringsingenjör till vår kund i Uppsala. Uppdraget är på heltid och beräknas börja omgående och pågå i ca 4 månader. Under uppdraget blir du anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under processens gång, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan det att ansökningsdatumet har gått ut. Vi ser fram mot att läsa din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter i huvudsak Technical writ... Visa mer
Nu söker vi en Valideringsingenjör till vår kund i Uppsala. Uppdraget är på heltid och beräknas börja omgående och pågå i ca 4 månader. Under uppdraget blir du anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under processens gång, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan det att ansökningsdatumet har gått ut.
Vi ser fram mot att läsa din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Technical writing of the validation documentation IQ/OQ/PQ for equipment and process qualifiaction
Ensure Compliance with the internal and regulatory requirements for validation process
Work in a cross-functional team with the expertise of valdiation procedures and technical writing of documentation
User on the document control system and coordinate approval of the documentation of the designated approvers.

Vem är du?
Skills:
Technical writing
GMP
IQ/OQ/PQ
Compliancer regulatory validation

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och livsvetenskapsföretag. Så, vare sig du är intresserad av mikrobiologi, kemi, regulatoriskt-, miljö- eller kvalitetsarbete, marknad och försäljning har vi en tjänst för dig.

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/.

Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Valideringsingenjör till läkemedelsbolag i Uppsala

Har du erfarenhet av process- och softwarevalidering, vill ta nästa steg i karriären och söker möjligheten att få bli del av ett spännande läkemedelsbolag här i Uppsala? Vi erbjuder en spännande tjänst för fast anställning direkt hos vår kund som befinner sig i en stor expansiv fas, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper. Vill du vara med på denna resa och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens? Varmt välkommen med d... Visa mer
Har du erfarenhet av process- och softwarevalidering, vill ta nästa steg i karriären och söker möjligheten att få bli del av ett spännande läkemedelsbolag här i Uppsala? Vi erbjuder en spännande tjänst för fast anställning direkt hos vår kund som befinner sig i en stor expansiv fas, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper. Vill du vara med på denna resa och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av vår kund. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Som valideringsingenjör har du en nyckelroll i företaget och ansvarar för att utrustning, mekanik och tillverkningssystem fungerar som det ska. Du säkerställer att maskinerna är i utmärkt skick och ser till att utrustningen är uppdaterad. Arbetsuppgifterna varierar beroende på tjänst och uppdrag, och kan bland annat komma att innefatta:

- kalibrering, testning och justering av utrustning och processer
- analysera testresultat
- administrera korrigeringar
- förbättringsarbete
- genomföra riskbedömningar och avvikelseutredningar
- granska rapporter

Om dig

Du som söker har en högskole- eller universitetsexamen inom naturvetenskapliga områden och kan exempelvis vara civilingenjör med Bsc, Msc eller PhD. Förutom detta ser vi även att du har några års erfarenhet av att arbeta som valdieringsingenjör, särskilt inom läkemedels- eller medicinteknikbranschen. Kunskap inom relevanta regelverk så som GMP, GAMP eller motsvarande är starkt meriterande. Svenska och engelska behärskar du i såväl tal som skrift. 

Som person har du stor problemlösningsförmåga och drivs av att lösa hinder och felaktigheter som uppstår. Du är kommunikativ och har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som leverantörer. Vidare ser vi att du trivs med att ha mycket ansvar, har ett stort eget driv och är både professionell och strukturerad i ditt arbete. 

Du erbjuds

Tjänsten är på 100%, anställning direkt hos kund med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Hanna Broström på [email protected]

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster. Visa mindre

OssDsign rekryterar Valideringsingenjör

Ansök    Okt 25    Poolia Sverige AB    Valideringsingenjör
OssDsign söker en Valideringsingenjör som vill vara delaktig i att förbättra tusentals patienters liv. Som Valideringsingenjör får du en central roll inom tillverkningsprocessen. Vill du få möjligheten att vara med och utvecklas tillsammans med OssDsign och ingå i ett engagerat och kompetent arbetslag där patienten är i fokus, då kan detta vara tjänsten för dig! OssDsign utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter... Visa mer
OssDsign söker en Valideringsingenjör som vill vara delaktig i att förbättra tusentals patienters liv. Som Valideringsingenjör får du en central roll inom tillverkningsprocessen. Vill du få möjligheten att vara med och utvecklas tillsammans med OssDsign och ingå i ett engagerat och kompetent arbetslag där patienten är i fokus, då kan detta vara tjänsten för dig!

OssDsign utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter. Genom sin egen teknologi tillverkar och säljer de patientspecifika lösningar för behandling av skalldefekter och ansiktsrekonstruktion.

Om tjänsten
I rollen som Valideringsingenjör kommer du vara med och förbättra, utveckla och effektivisera nuvarande tillverkningsprocesser vid påvisat behov. Du kommer medverka i projekt där du delar med dig av din kunskap inom processvalidering. Vidare kommer du arbeta med avvikelsehantering inom arbetsområdet samt analysera produktionsrelaterade risker. I tjänsten som Valideringsingenjör ingår ett utrustningsansvar som innebär att boka in externa servicetekniker för re-kvalificering, underhåll av utrustning (LAF-bänkar, autoklaver, ugnar m.m.), och provtagning av produktionsmiljö för att säkerställa att produktionen kan fortlöpa utan uppehåll.

Vem är du?
OssDsign tror på frihet under ansvar och förväntar sig därför att du med engagemang och ambition växer in i och utvecklar dig inom ditt område. Det kommer krävas stort driv och att du är beredd att ta kommando över de delar där du är ansvarig. För att trivas och bli framgångsrik i denna roll ser vi att du som söker har en ingenjörsexamen, erfarenhet inom processvalidering och tidigare har arbetat inom medicinteknik. Vi ser även att du har erfarenhet från arbete med service och underhåll av utrustning.

Som person är du driven och analytisk, du har fokus på kvalitet och utför ditt arbete med noggrannhet. Du strävar efter att hålla en hög standard i allt du gör. Du har fallenhet för problemlösande och för att implementera förbättringar. Du är en lagspelare som värderar lojalitet och samarbete för att få arbetet utfört på bästa sätt, men kan även arbeta självständigt i dina processer. Arbetet innebär många olika kontakter såväl nationellt som internationellt, vilket kräver goda kunskaper i svenska och engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i OssDsigns lokaler i Uppsala.

Vänta inte med att ansöka då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om verksamheten
OssDsign är ett svenskt medicintekniskt företag som utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter. Genom att förse neuro- och plastikkirurger med innovativa implantat, förbättrar OssDsign möjligheterna för patienter med allvarliga kranie- och ansiktsdefekter över hela världen.

Genom att kombinera klinisk kunskap med egen teknologi, tillverkar och säljer OssDsign ett växande utbud av patientspecifika lösningar för behandling av skalldefekter och ansiktsrekonstruktion. OssDsigns teknologi är resultatet av samarbete mellan kliniska forskare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm och materialvetare på Ångströmlaboratoriet vid Uppsala Universitet. OssDsign ägs till största delen av Karolinska Development och SEB Venture Capital. Visa mindre

OssDsign rekryterar Valideringsingenjör

Ansök    Sep 30    Poolia Sverige AB    Valideringsingenjör
OssDsign söker en Valideringsingenjör som vill vara delaktig i att förbättra tusentals patienters liv. Som Valideringsingenjör får du en central roll inom tillverkningsprocessen. Vill du få möjligheten att vara med och utvecklas tillsammans med OssDsign och ingå i ett engagerat och kompetent arbetslag där patienten är i fokus, då kan detta vara tjänsten för dig! OssDsign utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter... Visa mer
OssDsign söker en Valideringsingenjör som vill vara delaktig i att förbättra tusentals patienters liv. Som Valideringsingenjör får du en central roll inom tillverkningsprocessen. Vill du få möjligheten att vara med och utvecklas tillsammans med OssDsign och ingå i ett engagerat och kompetent arbetslag där patienten är i fokus, då kan detta vara tjänsten för dig!

OssDsign utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter. Genom sin egen teknologi tillverkar och säljer de patientspecifika lösningar för behandling av skalldefekter och ansiktsrekonstruktion.

Om tjänsten
I rollen som Valideringsingenjör kommer du vara med och förbättra, utveckla och effektivisera nuvarande tillverkningsprocesser vid påvisat behov. Du kommer medverka i projekt där du delar med dig av din kunskap inom processvalidering. Vidare kommer du arbeta med avvikelsehantering inom arbetsområdet samt analysera produktionsrelaterade risker. I tjänsten som Valideringsingenjör ingår ett utrustningsansvar som innebär att boka in externa servicetekniker för re-kvalificering, underhåll av utrustning (LAF-bänkar, autoklaver, ugnar m.m.), och provtagning av produktionsmiljö för att säkerställa att produktionen kan fortlöpa utan uppehåll.

Vem är du?
OssDsign tror på frihet under ansvar och förväntar sig därför att du med engagemang och ambition växer in i och utvecklar dig inom ditt område. Det kommer krävas stort driv och att du är beredd att ta kommando över de delar där du är ansvarig. För att trivas och bli framgångsrik i denna roll ser vi att du som söker har en ingenjörsexamen, erfarenhet inom processvalidering och tidigare har arbetat inom medicinteknik. Vi ser även att du har erfarenhet från arbete med service och underhåll av utrustning.

Som person är du driven och analytisk, du har fokus på kvalitet och utför ditt arbete med noggrannhet. Du strävar efter att hålla en hög standard i allt du gör. Du har fallenhet för problemlösande och för att implementera förbättringar. Du är en lagspelare som värderar lojalitet och samarbete för att få arbetet utfört på bästa sätt, men kan även arbeta självständigt i dina processer. Arbetet innebär många olika kontakter såväl nationellt som internationellt, vilket kräver goda kunskaper i svenska och engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i OssDsigns lokaler i Uppsala.

Vänta inte med att ansöka då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om verksamheten
OssDsign är ett svenskt medicintekniskt företag som utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter. Genom att förse neuro- och plastikkirurger med innovativa implantat, förbättrar OssDsign möjligheterna för patienter med allvarliga kranie- och ansiktsdefekter över hela världen.

Genom att kombinera klinisk kunskap med egen teknologi, tillverkar och säljer OssDsign ett växande utbud av patientspecifika lösningar för behandling av skalldefekter och ansiktsrekonstruktion. OssDsigns teknologi är resultatet av samarbete mellan kliniska forskare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm och materialvetare på Ångströmlaboratoriet vid Uppsala Universitet. OssDsign ägs till största delen av Karolinska Development och SEB Venture Capital. Visa mindre

QA Validation Specialist

Ansök    Sep 20    Poolia Sverige AB    Valideringsingenjör
Our client, who is one of the world’s largest and most broadly based healthcare company are now looking for a Quality Validation Specialist to one of the world’s largest and most broadly based healthcare company, Initial duration is three months but can extended but the assignment can be extended. Objectives of the Position • QA-Review and approve validation documentation. Decommissioning, SAT, FAT, DQ, IQ, OQ and PQ documentation according to GMP / ISO1... Visa mer
Our client, who is one of the world’s largest and most broadly based healthcare company are now looking for a Quality Validation Specialist to one of the world’s largest and most broadly based healthcare company, Initial duration is three months but can extended but the assignment can be extended.

Objectives of the Position
• QA-Review and approve validation documentation. Decommissioning, SAT, FAT, DQ, IQ, OQ and PQ documentation according to GMP / ISO13485 and J&J internal requirements.
• Lead change case related to Validation process for process and product
• Quality assurance of deviations and CAPA- Quality-assured deviation and CAPA investigations as well as quality-assured corrective and preventive action plans related to the Validation process.
• Take decisions as QA for validation steps.

Qualifications
- Min Bachelor (required) Preferable a master’s degree in Science (preferred and an advantage).
- A min of 5 years of experience in either life science industry, pharmaceutical or Medical Device.
- Good knowledge of national and European ISO (ISO13485 as prefer) and GMP regulatory requirements.
- Experience from managing deviation during Validation and review and approval of validation documentation. Min 3-5 years as QA validation/validation leader.
- You are a fluent speaker of Swedish and have proficiency in oral and written English.
- You are proficient in common computer programs (MS Office and others).

What you will need to succeed
- You are a dynamic and ambitious professional, willing to work hard and devote time, energy, and commitment to the work.
- You are analytical and have a structured and organized working style.
- You can listen and create an atmosphere of trust and mutual respect.
- You have a great command of communication skills, verbal, oral and written, and you have good presentation skills.
- You can work independently in a virtual and matrix environment, but at the same time you are a team player with the ability to work under own initiative, self-starting and proactive.
- You are strongly performance-oriented with a passion for delivering quality.
- Understanding of pharmaceutical product development, qualification, manufacturing, packaging, validation, testing, release, and distribution processes.
- Your self-leadership skills are well developed, and you work independently.
- Proven self-starter with good initiative and enthusiasm.
- Strong work ethic, structure, and results orientation.
- Flexible and comfortable with ambiguity in a dynamic and changing environment.
- Able to prioritize in a highly matrixed environment.

We look forward reading your application. Visa mindre

Valideringsingenjör Life Science

Ansök    Okt 25    Knightec AB    Valideringsingenjör
Därför är detta jobbet för dig Därför att du vet att validering är så mycket mer än bara dokumentation. Du vet att det handlar om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål - en säker produkt och förbättrad livskvalitet för användaren. Du kommer att få jobba med personer som är riktigt kompetenta inom validering och kvalificering. Vi har ett teamorienterat arbetssätt vilket gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag och projekt uta... Visa mer
Därför är detta jobbet för dig
Därför att du vet att validering är så mycket mer än bara dokumentation. Du vet att det handlar om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål - en säker produkt och förbättrad livskvalitet för användaren.

Du kommer att få jobba med personer som är riktigt kompetenta inom validering och kvalificering. Vi har ett teamorienterat arbetssätt vilket gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag och projekt utanför dina tidigare erfarenheter då du har tillgång till den samlade kompetensen och expertisen inom hela Knightec.

Kärnan är validering och kvalificering av datoriserade system, processer och utrustning inom Life Science- industrin. Men det är inte allt. Du kommer kunna ta stort ansvar i dina projekt, inkluderat att vara involverad i design, inköp och commissioning vilket gör att du på riktigt kan påverka resultat och utfall.

Den gemensamma grunden är samarbete, kvalitetsmedvetenhet och kunskapsdelning. Vägen framåt ligger i dina händer. Du är den som har kunskap och kompetens inom området och vet hur den ska användas för att nå bästa resultat. Vi vill lyssna på dig och nyttja din expertis för att tillsammans utvecklas och ta nästa steg.

Skapa en karriär att vara stolt över
Vart du än ser dig själv i framtiden så är vi här för att stötta dig. Oavsett om du vill ta dig an en ny roll, bli specialist inom ett specifikt område eller utveckla din ledarskapsförmåga så kommer vi hjälpa dig hitta vägen framåt. Din vilja och ambition visar vägen, vi förser dig med de verktyg och förutsättningar som krävs för att du ska nå dina mål.

För att stimulera din utveckling kommer du vara del av vårt initiativ Validation Management, en kompetensgrupp startad för att främja kunskapsdelning och samarbete. Genom aktiviteter som workshops, mentorskapsprogram och diskussionsforum kommer du få en snabb utvecklingskurva vilket ger dig förutsättningarna för att ta nästa steg i din karriär. Och när du gör det kommer du alltid ha dina kollegor bakom dig, redo att stötta när det behövs.

Dina erfarenheter

Du har ett kvalitetsorienterat angreppssätt, men viktigast av allt, en vilja att utveckla dig själv och dina kollegor, lära dig nya saker och dela din kunskap.

Du har även:

- En ingenjörsexamen inom bioteknik, medicinsk teknik, kemiteknik, datateknik eller liknande
- Erfarenhet av att jobba med validering inom Life Science där du varit del av IQ/OQ/PQ-faserna
- Erfarenhet av krav- och avvikelsehantering
- God kunskap inom GxP-regelverken. Har du även kunskap inom GAMP5, 21 CFR part 11 och Eudralex Annex 11 är det meriterande.


Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Ett Knightec
Knightec drivs av övertygelsen att team som präglas av mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Vi arbetar aktivt för att upplevas som det tjänsteföretag som bäst kan stödja våra kunders transformation. Vår industriella erfarenhet kombinerad med digital expertis och ett mänskligt angreppssätt ger våra 800 medarbetare goda möjligheter att lyckas. Visa mindre

OssDsign rekryterar Valideringsingenjör

OssDsign söker en Valideringsingenjör som vill vara delaktig i att förbättra tusentals patienters liv. Som Valideringsingenjör får du en central roll inom tillverkningsprocessen. Vill du få möjligheten att vara med och utvecklas tillsammans med OssDsign och ingå i ett engagerat och kompetent arbetslag där patienten är i fokus, då kan detta vara tjänsten för dig! OssDsign utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter... Visa mer
OssDsign söker en Valideringsingenjör som vill vara delaktig i att förbättra tusentals patienters liv. Som Valideringsingenjör får du en central roll inom tillverkningsprocessen. Vill du få möjligheten att vara med och utvecklas tillsammans med OssDsign och ingå i ett engagerat och kompetent arbetslag där patienten är i fokus, då kan detta vara tjänsten för dig!

OssDsign utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter. Genom sin egen teknologi tillverkar och säljer de patientspecifika lösningar för behandling av skalldefekter och ansiktsrekonstruktion.

Om tjänsten
I rollen som Valideringsingenjör kommer du vara med och förbättra, utveckla och effektivisera nuvarande tillverkningsprocesser vid påvisat behov. Du kommer medverka i projekt där du delar med dig av din kunskap inom processvalidering. Vidare kommer du arbeta med avvikelsehantering inom arbetsområdet samt analysera produktionsrelaterade risker. I tjänsten som Valideringsingenjör ingår ett utrustningsansvar som innebär att boka in externa servicetekniker för re-kvalificering, underhåll av utrustning (LAF-bänkar, autoklaver, ugnar m.m.), och provtagning av produktionsmiljö för att säkerställa att produktionen kan fortlöpa utan uppehåll.

Vem är du?
OssDsign tror på frihet under ansvar och förväntar sig därför att du med engagemang och ambition växer in i och utvecklar dig inom ditt område. Det kommer krävas stort driv och att du är beredd att ta kommando över de delar där du är ansvarig. För att trivas och bli framgångsrik i denna roll ser vi att du som söker har en ingenjörsexamen, erfarenhet inom processvalidering och tidigare har arbetat inom medicinteknik. Vi ser även att du har erfarenhet från arbete med service och underhåll av utrustning.

Som person är du driven och analytisk, du har fokus på kvalitet och utför ditt arbete med noggrannhet. Du strävar efter att hålla en hög standard i allt du gör. Du har fallenhet för problemlösande och för att implementera förbättringar. Du är en lagspelare som värderar lojalitet och samarbete för att få arbetet utfört på bästa sätt, men kan även arbeta självständigt i dina processer. Arbetet innebär många olika kontakter såväl nationellt som internationellt, vilket kräver goda kunskaper i svenska och engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i OssDsigns lokaler i Uppsala.

Vänta inte med att ansöka då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om verksamheten
OssDsign är ett svenskt medicintekniskt företag som utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter. Genom att förse neuro- och plastikkirurger med innovativa implantat, förbättrar OssDsign möjligheterna för patienter med allvarliga kranie- och ansiktsdefekter över hela världen.

Genom att kombinera klinisk kunskap med egen teknologi, tillverkar och säljer OssDsign ett växande utbud av patientspecifika lösningar för behandling av skalldefekter och ansiktsrekonstruktion. OssDsigns teknologi är resultatet av samarbete mellan kliniska forskare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm och materialvetare på Ångströmlaboratoriet vid Uppsala Universitet. OssDsign ägs till största delen av Karolinska Development och SEB Venture Capital. Visa mindre

Valideringsingenjör i Uppsala

Är du valideringsingenjör och vill ta nästa steg i karriären, eller söker möjligheten att få bekanta dig med nya företag? Vill du vara med och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens till en eller flera av våra olika kunder inom läkemedels- och medicinteknikbranschen här i Uppsala?  Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig, valideringsingenjör som söker nya utmaningar. Vi har en stor kundkr... Visa mer
Är du valideringsingenjör och vill ta nästa steg i karriären, eller söker möjligheten att få bekanta dig med nya företag? Vill du vara med och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens till en eller flera av våra olika kunder inom läkemedels- och medicinteknikbranschen här i Uppsala? 

Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig, valideringsingenjör som söker nya utmaningar. Vi har en stor kundkrets som består av företag och organisationer från många olika branscher, nationella och internationella, av olika storlek och med varierande behov. Uppdragen varierar i längd och omfattning, allt ifrån permanenta behov, konsult hos oss, underkonsult eller anställas direkt hos någon av våra kunder. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Som valideringsingenjör har du en nyckelroll i företaget och ansvarar för att utrustning, mekanik och tillverkningssystem fungerar som det ska. Du säkerställer att maskinerna är i utmärkt skick och ser till att utrustningen är uppdaterad. Arbetsuppgifterna varierar beroende på tjänst och uppdrag, och kan bland annat komma att innefatta:

- kalibrering, testning och justering av utrustning och processer
- analysera testresultat
- administrera korrigeringar
- förbättringsarbete
- genomföra riskbedömningar och avvikelseutredningar
- granska rapporter

Om dig

Du som söker har en högskole- eller universitetsexamen inom naturvetenskapliga områden och kan exempelvis vara civilingenjör med Bsc, Msc eller PhD. Förutom detta ser vi även att du har några års erfarenhet av att arbeta som valdieringsingenjör, särskilt inom läkemedels- eller medicinteknikbranschen. Kunskap inom relevanta regelverk så som GMP, GAMP eller motsvarande är starkt meriterande. Svenska och engelska behärskar du i såväl tal som skrift. 

Som person har du stor problemlösningsförmåga och drivs av att lösa hinder och felaktigheter som uppstår. Du är kommunikativ och har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som leverantörer. Vidare ser vi att du trivs med att ha mycket ansvar, har ett stort eget driv och är både professionell och strukturerad i ditt arbete. 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och tjänster samt hur det är att jobba via oss kontakta Hanna Broström, [email protected]

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail. Visa mindre

Valideringsingenjör Life Science

Ansök    Aug 31    Knightec AB    Valideringsingenjör
Därför är detta jobbet för dig Därför att du vet att validering är så mycket mer än bara dokumentation. Du vet att det handlar om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål - en säker produkt och förbättrad livskvalitet för användaren. Du kommer att få jobba med personer som är riktigt kompetenta inom validering och kvalificering. Vi har ett teamorienterat arbetssätt vilket gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag och projekt uta... Visa mer
Därför är detta jobbet för dig
Därför att du vet att validering är så mycket mer än bara dokumentation. Du vet att det handlar om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål - en säker produkt och förbättrad livskvalitet för användaren.

Du kommer att få jobba med personer som är riktigt kompetenta inom validering och kvalificering. Vi har ett teamorienterat arbetssätt vilket gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag och projekt utanför dina tidigare erfarenheter då du har tillgång till den samlade kompetensen och expertisen inom hela Knightec.

Kärnan är validering och kvalificering av datoriserade system, processer och utrustning inom Life Science- industrin. Men det är inte allt. Du kommer kunna ta stort ansvar i dina projekt, inkluderat att vara involverad i design, inköp och commissioning vilket gör att du på riktigt kan påverka resultat och utfall.

Den gemensamma grunden är samarbete, kvalitetsmedvetenhet och kunskapsdelning. Vägen framåt ligger i dina händer. Du är den som har kunskap och kompetens inom området och vet hur den ska användas för att nå bästa resultat. Vi vill lyssna på dig och nyttja din expertis för att tillsammans utvecklas och ta nästa steg.

Skapa en karriär att vara stolt över
Vart du än ser dig själv i framtiden så är vi här för att stötta dig. Oavsett om du vill ta dig an en ny roll, bli specialist inom ett specifikt område eller utveckla din ledarskapsförmåga så kommer vi hjälpa dig hitta vägen framåt. Din vilja och ambition visar vägen, vi förser dig med de verktyg och förutsättningar som krävs för att du ska nå dina mål.

För att stimulera din utveckling kommer du vara del av vårt initiativ Validation Management, en kompetensgrupp startad för att främja kunskapsdelning och samarbete. Genom aktiviteter som workshops, mentorskapsprogram och diskussionsforum kommer du få en snabb utvecklingskurva vilket ger dig förutsättningarna för att ta nästa steg i din karriär. Och när du gör det kommer du alltid ha dina kollegor bakom dig, redo att stötta när det behövs.

Dina erfarenheter

Du har ett kvalitetsorienterat angreppssätt, men viktigast av allt, en vilja att utveckla dig själv och dina kollegor, lära dig nya saker och dela din kunskap.

Du har även:

- En ingenjörsexamen inom bioteknik, medicinsk teknik, kemiteknik, datateknik eller liknande
- Erfarenhet av att jobba med validering inom Life Science där du varit del av IQ/OQ/PQ-faserna
- Erfarenhet av krav- och avvikelsehantering
- God kunskap inom GxP-regelverken. Har du även kunskap inom GAMP5, 21 CFR part 11 och Eudralex Annex 11 är det meriterande.


Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Ett Knightec
Knightec drivs av övertygelsen att team som präglas av mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Vi arbetar aktivt för att upplevas som det tjänsteföretag som bäst kan stödja våra kunders transformation. Vår industriella erfarenhet kombinerad med digital expertis och ett mänskligt angreppssätt ger våra 800 medarbetare goda möjligheter att lyckas. Visa mindre

Projektledare med inriktning mot utrustningsprojekt till Mercodia

Har du erfarenhet att leda teknikprojekt och valideringsarbete inom produktion styrd av till exempel GMP eller ISO 13485? Mercodia söker nu en Projektledare med fokus på projektledning av interna utrustningsprojekt till sin produktion. Det här är en chans för dig som vill ha en spännande och varierad tjänst på ett företag som strävar efter att ge alla anställda utmanade och stimulerande uppgifter samt en delad entusiasm i arbetet mot gemensamma mål. Merc... Visa mer
Har du erfarenhet att leda teknikprojekt och valideringsarbete inom produktion styrd av till exempel GMP eller ISO 13485? Mercodia söker nu en Projektledare med fokus på projektledning av interna utrustningsprojekt till sin produktion. Det här är en chans för dig som vill ha en spännande och varierad tjänst på ett företag som strävar efter att ge alla anställda utmanade och stimulerande uppgifter samt en delad entusiasm i arbetet mot gemensamma mål.

Mercodia är ett biotech-företag i forskningens framkant och en ledande utvecklare, tillverkare och distributör av högkvalitativa ELISA-kit specialiserade på området för metabola sjukdomar. Tjänsten är en fast tjänst på Mercodia med placering i Uppsala. Varmt välkommen med din ansökan, urval kommer ske i augusti.Om tjänsten
Som Projektledare kommer du tillhöra Mercodias produktionsavdelning som idag består av 22 personer. Avdelningen har som primär uppgift att tillverka och kvalitetskontrollera Mercodias produkter samt ansvarar för validering och förvaltning av system och utrustningar. Ditt fokus kommer att vara på projektledning av interna utrustningsprojekt men i arbetet igår även att du utför en del av arbetet själv vid behov.
Som projektledare på Mercodia arbetar du med att leda projekt i GMP-miljö enligt Mercodias projektmodell samt att utföra delar av projektens aktiviteter. Projekten är oftast inom områdena processutrustningar, mätinstrument och produktionsnära datoriserade system. Andra arbetsuppgifter kan vara att leda aktiviteter inom kvalificering och validering enligt GAMP på utrustningar, datoriserade system och processer. Tjänsten omfattar även ett linjeansvar i form av ett förbättringsarbete inom avdelningen, att utveckla projektledningsarbetet samt att rapportera och delta i utredning av avvikelser. Rollen verkar i nära samarbete med medarbetare på samtliga avdelningar.


Vem är du?
Vi söker dig med naturvetenskaplig högskole- eller universitetsexamen, gärna inom maskinteknik, alternativt med motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att leda teknikprojekt inom reglerad processindustri och erfarenhet av valideringsarbete i reglerad miljö (t.ex. ISO13485). Vidare har du har god teknisk kompetens och en praktisk läggning för att själv kunna genomföra vissa tekniska aktiviteter. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i skriftlig och muntlig kommunikation på svenska och engelska.

För att lyckas i rollen så är du öppen, har god självinsikt och är utvecklingsbenägen i sättet att vara som person. Du har god förmåga att planera ditt eget arbete och kan även strukturera upp och leda andra människor i deras arbete. Men även om samarbetet med andra är viktigt så ser vi det som betydelsefullt att du har förmågan att arbeta självständig, har hög arbetsmoral och att du är villig att arbeta med dina personliga mål och personlig utveckling. God förmåga att kritiskt granska och dra slutsatser utifrån insamlad kunskap och flexibilitet att anpassa dig till verksamhetens behov är något vi värdesätter.

Mercodia arbetar kontinuerligt med öppenhet, självreflektion och har ett prestationsorienterat synsätt för att nå engagemang och delaktighet i organisationen.


Om verksamheten
Organisations-/företagsbeskrivning:
Mercodia AB grundades i Uppsala 1991 och är idag en internationellt ledande utvecklare, tillverkare och distributör av högkvalitativa immunoassays. Företaget är specialiserat på produkter för grund- och klinisk forskning inom områdena diabetes, fetma och hjärt-kärlsjukdom. Mercodia utför även tjänster inom bioanalys, uppdragsutveckling samt uppdragsproduktion. Från sitt huvudkontor i Uppsala, samt dotterbolag i USA och Frankrike, förser Mercodia den inhemska och internationella marknaden med sina produkter och tjänster, där 90% går på export till ca 100 länder. www.mercodia.com.
Uppdragsgivare: Mercodia AB
Ort: Uppsala
Omfattning: Heltid, 6 mån provanställning
Sista ansökningsdag: 8/8–2021
Poolia Life Science Visa mindre

Teknisk Projektledare till Mercodia

Ansök    Aug 13    Poolia Sverige AB    Valideringsingenjör
Mercodia söker nu en Projektledare med fokus på projektledning av interna utrustningsprojekt till sin produktion. Vi letar efter en entusiastisk, administrativt stark kandidat med erfarenhet tekniskt arbete inom produktion styrd av till exempel GMP eller ISO 13485. Har du erfarenhet av att arbeta som Projektledare är det en fördel men om du har relevant teknisk bakgrund och ett genuint intresse att utvecklas som Projektleda är du också välkommen att söka! ... Visa mer
Mercodia söker nu en Projektledare med fokus på projektledning av interna utrustningsprojekt till sin produktion. Vi letar efter en entusiastisk, administrativt stark kandidat med erfarenhet tekniskt arbete inom produktion styrd av till exempel GMP eller ISO 13485. Har du erfarenhet av att arbeta som Projektledare är det en fördel men om du har relevant teknisk bakgrund och ett genuint intresse att utvecklas som Projektleda är du också välkommen att söka!

Det här är en chans för dig som vill ha en spännande och varierad tjänst på ett företag som strävar efter att ge alla anställda utmanade och stimulerande uppgifter samt en delad entusiasm i arbetet mot gemensamma mål.

Mercodia är ett biotech-företag i forskningens framkant och en ledande utvecklare, tillverkare och distributör av högkvalitativa ELISA-kit specialiserade på området för metabola sjukdomar. Tjänsten är en fast tjänst på Mercodia med placering i Uppsala. Varmt välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.Om tjänsten
Som Projektledare kommer du tillhöra Mercodias produktionsavdelning som idag består av 22 personer. Avdelningen har som primär uppgift att tillverka och kvalitetskontrollera Mercodias produkter samt ansvarar för validering och förvaltning av system och utrustningar. Ditt fokus kommer att vara på projektledning av interna utrustningsprojekt men i arbetet igår även att du utför en del av arbetet själv vid behov.

Som projektledare på Mercodia arbetar du med att leda projekt i GMP-miljö enligt Mercodias projektmodell samt att utföra delar av projektens aktiviteter. Projekten är oftast inom områdena processutrustningar, mätinstrument och produktionsnära datoriserade system. Andra arbetsuppgifter kan vara att leda aktiviteter inom kvalificering och validering enligt GAMP på utrustningar, datoriserade system och processer. Tjänsten omfattar även ett linjeansvar i form av ett förbättringsarbete inom avdelningen, att utveckla projektledningsarbetet samt att rapportera och delta i utredning av avvikelser. Rollen verkar i nära samarbete med medarbetare på samtliga avdelningar.


Vem är du?
Vi söker dig med naturvetenskaplig högskole- eller universitetsexamen, gärna inom maskinteknik, alternativt med motsvarande arbetslivserfarenhet. Rätt kandidat har erfarenhet av tekniskt arbete inom reglerad processindustri, gärna GMP eller ISO 13485. Vidare har du har god teknisk kompetens och en praktisk läggning för att själv kunna genomföra vissa tekniska aktiviteter. Du har kännedom om valideringsarbete i reglerad miljö och har du tidgare erfarenhet av en projektledning är det mycket meriterande. Vi förutsätter att du är administrativt stark och har goda kunskaper i skriftlig och muntlig kommunikation på svenska och engelska

För att lyckas i rollen så är du öppen, har god självinsikt och är utvecklingsbenägen i sättet att vara som person. Du har god förmåga att planera ditt eget arbete och kan även strukturera upp och leda andra människor i deras arbete. Men även om samarbetet med andra är viktigt så ser vi det som betydelsefullt att du har förmågan att arbeta självständig, har hög arbetsmoral och att du är villig att arbeta med dina personliga mål och personlig utveckling. God förmåga att kritiskt granska och dra slutsatser utifrån insamlad kunskap och flexibilitet att anpassa dig till verksamhetens behov är något vi värdesätter.

Mercodia arbetar kontinuerligt med öppenhet, självreflektion och har ett prestationsorienterat synsätt för att nå engagemang och delaktighet i organisationen.Om verksamheten
Organisations-/företagsbeskrivning:
Mercodia AB grundades i Uppsala 1991 och är idag en internationellt ledande utvecklare, tillverkare och distributör av högkvalitativa immunoassays. Företaget är specialiserat på produkter för grund- och klinisk forskning inom områdena diabetes, fetma och hjärt-kärlsjukdom. Mercodia utför även tjänster inom bioanalys, uppdragsutveckling samt uppdragsproduktion. Från sitt huvudkontor i Uppsala, samt dotterbolag i USA och Frankrike, förser Mercodia den inhemska och internationella marknaden med sina produkter och tjänster, där 90% går på export till ca 100 länder. www.mercodia.com.
Uppdragsgivare: Mercodia AB
Ort: Uppsala
Omfattning: Heltid, 6 mån provanställning
Sista ansökningsdag: 22/8–2021
Poolia Life Science Visa mindre

Validation Leader

Ansök    Jul 30    Phadia AB    Valideringsingenjör
Validation leader, Uppsala Thermo Fisher Scientific är ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag med 75 000 anställda och en årlig omsättning på över 25 miljarder dollar. I Uppsala finns den största svenska siten för Thermo Fisher med 800 medarbetare och vi är ett huvudsätena för en av våra divisioner globalt. Vi är verksamma inom strategiska, administrativa och affärsutvecklande aktiviteter samt hemvist för forskning och utveckling såväl som toppmodern ti... Visa mer
Validation leader, Uppsala
Thermo Fisher Scientific är ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag med 75 000 anställda och en årlig omsättning på över 25 miljarder dollar. I Uppsala finns den största svenska siten för Thermo Fisher med 800 medarbetare och vi är ett huvudsätena för en av våra divisioner globalt. Vi är verksamma inom strategiska, administrativa och affärsutvecklande aktiviteter samt hemvist för forskning och utveckling såväl som toppmodern tillverkning.
Du kommer att vara en del av Thermo Fisher Scientific som utvecklar, tillverkar och marknadsför diagnostiska test för allergi, astma och autoimmuna sjukdomar. Vi är världsledare inom invitrodiagnostik av allergi och ledare inom autoimmundiagnostik i Europa.


Hur kommer du kunna påverka?
Vi söker en driftig, teknikintresserad och strukturerad valideringsledare till gruppen Process Validation inom Operations Uppsala. Gruppen arbetar i projekt och aktiviteter med mål och syfte att utveckla och förbättra tillverkningsprocesser med avseende på kvalitet, kapacitet och effektivitet. Vi har en utvecklande miljö med högt investeringstempo som erbjuder varierande och utmanade arbetsuppgifter.


Mer om jobbet
Som valideringsledare deltar du i projektteam för nyinvesteringar och förändringar inom produktionen på vår site i Uppsala. Projekten är tvärfunktionella och sker i nära samarbete med bl.a. processutveckling, produktion, R&D och underhåll. Du leder valideringsaktiviteter inom projekt där du ansvarar för planer, strategier, testprotokoll och övriga valideringsdokument.
Du är delaktig i och koordinerar genomföranden av validering, kvalificering och commissioning fram till frisläppande av processer och utrustning. I rollen deltar du i kravställning, riskanalyser och periodiska granskningar. Du leder och koordinerar även fristående aktiviteter med ansvar för hela kedjan från initiering till överlämning till produktionen.
Du ingår i ett team med åtta medarbetare som utgörs av valideringsledare och valideringsingenjörer. Vi driver och genomför kvalificeringar (IQ/OQ/PQ/CV) och granskningar av tillhörande valideringsdokument. Teamet ansvarar också för att förvalta interna rutiner och instruktioner inom ansvarsområdet samt att utveckla arbetsprocesser och utbilda internt på företaget.
Som valideringsledare hos oss har du delegerat QA-ansvar, vilket innebär att du har en granskande roll vid frisläppande av valideringar. Den gemensamma grunden inom gruppen är samarbete, kvalitet och erfarenhetsutbyten.


Vem söker vi?
Som person är du ansvarstagande, driven och flexibel. Du har lätt för att leda, samarbeta och kommunicera samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Du är kvalitetsmedveten, har integritet och tydlighet i ditt samarbete med interna och externa intressenter. Vi ser också gärna att du har ett intresse för tekniska utrustningar och processer.
Du kanske är en processingenjör som vill ta steget vidare till att arbeta som valideringsledare? Du har en teknisk eller naturvetenskaplig högskoleutbildning och erfarenhet av valideringsarbete.
För att trivas i rollen behöver du ha ett strukturerat arbetssätt, vara noggrann och vara intresserad av regulatoriska krav och dess tillämpning i det praktiska arbetet. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Erfarenhet av GAMP5, validering av automatiserade processer och datoriserade system är meriterande. Även erfarenhet av statistiska metoder är önskvärt.


Är du intresserad?
Letar du efter ett meningsfullt jobb på ett internationellt företag som har starka värderingar? Vill du ha ett varierande jobb med eget ansvar där du verkligen kan göra en skillnad i människors vardag? Vår vision är att hjälpa våra kunder att göra världen sundare, renare och säkrare. Om detta låter intressant så kan du vara den personen vi söker!
SÖK NU via vår karriärsida https://jobs.thermofisher.com/ Referens:165515BR


Har du frågor kontaktar du:
Nina Albuquerque, Sr Recruiter: nina.albuque[email protected] (from 25 juli)
Välkommen med din ansökan snarast med sista ansökningsdatumet 15 augusti 2021.


På grund av semester kommer återkoppling av ansökningar ske under mitten/ senare delen av augusti. Visa mindre

Verifieringsingenjör sökes till Cytiva

Vi söker nu en verifieringsingenjör till ett uppdrag på Cytiva med start i slutet av sommaren. Vi letar efter dig som är tekniskt kunnig med stor problemlösningsförmåga och som gillar att arbeta praktiskt. Cirka 85% av arbetet sker i testhallen. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta på CBS verifieringssektion som jobbar med att ta fram testplaner och verfiera kundanpassade bioprocess system (... Visa mer
Vi söker nu en verifieringsingenjör till ett uppdrag på Cytiva med start i slutet av sommaren. Vi letar efter dig som är tekniskt kunnig med stor problemlösningsförmåga och som gillar att arbeta praktiskt. Cirka 85% av arbetet sker i testhallen. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på CBS verifieringssektion som jobbar med att ta fram testplaner och verfiera kundanpassade bioprocess system (inkluderar både hårdvara och mjukvara). Målsättning att genom verifiering kvalitetssäkra produkterna innan leverans till kunden.

• Verifiering av hårdvara och mjukvara
• Skapande av dokumentation och god dokumentationspraxis
• Del i en projektgrupp där man är ansvarig för att leverera verifieringen enligt tidplan
• Kvalitetsansvar
• Kundkontakt under FAT

Din bakgrund

• Gymnasieutbildning som lägst men vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning
• Minst 5 års erfarenhet inom relevant bransch. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom life-science
• Obehindrad svenska och engelska i både tal och skrift
• Kunskaper i office-paketet och gärna MagicVi söker dig som har ett stort teknikintresse och som vill jobba hands on. 85% av arbetstiden spenderas ute vid systemen i testhallen. Du behöver vara en duktig problemlösare med god kommunikationsförmåga då du kommer att vara en del i flera projektteam med många stakeholders. Vidare söker vi dig som gillar struktur och planering då det är viktigt att leverera dokumentation och testning i tid och annars kommunicera om det inte är möjligt.

Information

Visstidsanställning som konsult via Lernia 6 månader med mycket goda chanser till förlängning

Heltid, måndag-fredag dagtid

Tillträde: Augusti/september

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer in på dig!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Vi söker en Valideringstekniker/Verifieringsingenjör till Cytiva i Uppsala

Är du noggrann, kvalitetsmedveten och tekniskt intresserad? Vill du göra skillnad och utföra ett viktigt arbete som förbättrar människors hälsa? Vi har jobbet för dig! Nu har du chansen att arbeta som Valideringstekniker/Verifieringsingenjör med att kvalitetssäkra Cytivas produkter, där du har möjlighet att bygga erfarenhet och utvecklas i din roll tillsammans med ett grymt roligt gäng med stark teamkänsla. Du kan bli en viktig pusselbit i ett mångsidigt t... Visa mer
Är du noggrann, kvalitetsmedveten och tekniskt intresserad? Vill du göra skillnad och utföra ett viktigt arbete som förbättrar människors hälsa? Vi har jobbet för dig!
Nu har du chansen att arbeta som Valideringstekniker/Verifieringsingenjör med att kvalitetssäkra Cytivas produkter, där du har möjlighet att bygga erfarenhet och utvecklas i din roll tillsammans med ett grymt roligt gäng med stark teamkänsla. Du kan bli en viktig pusselbit i ett mångsidigt team med blandade arbetsuppgifter och olika erfarenheter såsom elektriker, servicetekniker och ingenjörer från maskinteknikprogrammet. Du arbetar tillsammans med en engagerad och inkluderande chef som ser dina styrkor och tror att nyckeln till din framgång är att just du trivs i en utvecklande arbetsmiljö.


Du blir anställd av Academic Resource och uthyrd som konsult på Cytiva. Ditt uppdrag startar i augusti 2021 och beräknas pågå tom januari 2022 med mycket goda chanser till förlängning eller anställning direkt hos kund. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, dagtid.


Om rollen
Du arbetar med att ta fram testplaner och verifiera kundanpassade Bioprocess system som inkluderar både hårdvara och mjukvara. Målsättningen är att genom verifiering kvalitetssäkra Cytivas produkter innan de levereras till kunden. Du dokumenterar ditt arbete kontinuerligt och är kvalitetsmedveten, noggrann och har god dokumentationspraxis. Du kommer att ingå i en projektgrupp som är ansvarig för att leverera verifieringen enligt tidplan och har kvalitetsansvar för sitt arbete. Du har även viss kundkontakt både internt och externt.


Krav
Du som söker har en avslutat gymnasial utbildning med 5 års arbetslivserfarenhet inom relevant bransch, gärna inom industriell tillverkning och produktion eller inom Life Science.
Du har god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. Du har goda språkkunskaper och behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Kan du ytterligare språk är det meriterande.
Det är även meriterande om du har en ingenjörsutbildning, gärna inom maskinteknikprogrammet, erfarenhet av arbete inom Life Science branschen eller erfarenhet av att arbeta i Magic.


Vem är du?
Som person är du praktisk, tekniskt intresserad och gillar att kavla upp ärmarna och arbeta ”Hands on” då större delen av din vardag kommer att spenderas ute vid systemen i testhallen.
Du är en problemlösare och drivs av att hitta effektiva lösningar som förbättrar kvalitet.
Då du arbetar med fler projektteam är det viktigt att du har god kommunikationsförmåga och har lätt för att kommunicera med andra kollegor. Vidare är du strukturerad och har en god planeringsförmåga då det är viktigt att du levererar din testning med tillhörande dokumentation i tid.
Om oss
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm & Uppsala.


Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Cvi0621


Observera att vi tar ej tar emot ansökningar via mail/e-post


Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
Sökord: ingenjör validering verifiering life science uppsala ms office tekniker cytiva


we take you further Visa mindre

Regulatory Compliance Leader, Qualification Services

Ansök    Jun 28    Cytiva Sweden AB    Valideringsingenjör
Be part of something altogether life-changing Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies. At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly... Visa mer
Be part of something altogether life-changing
Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies.
At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly matter with people that care for each other, our customers, and their patients. With associates across 40 countries, Cytiva is a place where every day is a learning opportunity – so you can grow your career and expand your skills in the long term.
Cytiva is proud to work alongside a community of nine fellow Danaher Life Sciences companies. Together, we’re pioneering the future of science and medicine, developing products that enable researchers in the fight to save lives.
For our Qualification Services (QS), we are looking for a Regulatory Compliance Leader to advise our team, spread out across the world, on our customers regulatory and quality requirements. Have you worked within a GMP regulated production environment in life science? Are you ready to take the next step to apply your expertise within validation and qualification of equipment together with your knowledge of QMS systems? Apply for this position today!


What you’ll do
Build and maintain knowledge and understanding of customers’ regulatory requirements related to the QS business at a high level
Develop and update the qualification documentation approach to align with current regulatory guidelines and to better assist customers through an audit by a regulatory authority.
Participate in creating and updating guidelines and requirements for NPIs to ensure a consist approach across all QS products
Act as QS regulatory specialist and discussion partner to R&D, QA, Product Management and other functions and regions
Lead cross-functional activities when required
Ensure QS (and wider service team) is kept well-informed of current regulatory updates and any hot topics of concern for our customers
Identify a regulatory training plan for QS team members aligned to R&R of associate
Build, and keep updated, a database of common customer review questions and responses. Also to explain and defend the testing performed and the testing not performed during any phase of C&Q.Who you are
Bachelor of Science degree in engineering, biotech, or related field
At least ten years’ experience in a GMP production environment within the life science industry
A deep expertise of quality assurance and regulatory requirements for equipment and process validation and/or qualification
Experienced in leading QMS activities, such as CAPA:s and other product & process related improvement processes.
Organized, accurate, target oriented, quality minded and customer oriented
Flexible and service-minded with the ability to be collaborative, leading cross-functional activities, at the same time being a hands-on person
Experienced user of Microsoft Office products, Magic, Oracle and Lotus Notes
Proficiency in English, both in written and verbal communicationThis position can be based either in Sweden, UK and US (remote/office).
Applications will be handled continuously. We look forward to your application today.
When you join us, you’ll also be joining Danaher’s global organization, where 68,000 people wake up every day determined to help our customers win. As an associate, you’ll try new things, work hard, and advance your skills with guidance from dedicated leaders, all with the support of powerful Danaher Business System tools and the stability of a tested organization.
Danaher is committed to a diverse and inclusive culture where everyone feels they belong and all voices are heard. We believe in our associates and the unique perspectives they bring to every challenge, which is why we’ll empower you to push the boundaries of what’s possible.
If you’ve ever wondered what’s within you, there’s no better time to find out.
Danaher Corporation and all Danaher Companies are equal opportunity employers that evaluate qualified applicants without regard to race, color, national origin, religion, sex, age, marital status, disability, veteran status, sexual orientation, gender identity, or other characteristics protected by law. The “EEO is the Law” poster is available here. Visa mindre

Valideringsingenjör

Ansök    Jun 2    Q-Linea AB    Valideringsingenjör
Om Q-linea Q-linea AB är ett börsnoterat diagnostikföretag inriktat på att utveckla och leverera lösningar för att vårdgivare ska kunna diagnostisera och behandla infektionssjukdom på kortast möjliga tid. Vår vision är att hjälpa till att rädda liv genom att, som en innovativ pionjär, säkerställa att antibiotika kan bibehållas som en effektiv behandling för framtida generationer. Bolaget grundades 2008 av forskare från Rudbecklaboratoriet vid Uppsala uni... Visa mer
Om Q-linea

Q-linea AB är ett börsnoterat diagnostikföretag inriktat på att utveckla och leverera lösningar för att vårdgivare ska kunna diagnostisera och behandla infektionssjukdom på kortast möjliga tid. Vår vision är att hjälpa till att rädda liv genom att, som en innovativ pionjär, säkerställa att antibiotika kan bibehållas som en effektiv behandling för framtida generationer.

Bolaget grundades 2008 av forskare från Rudbecklaboratoriet vid Uppsala universitet, tillsammans med bland annat Olink Bioscience AB och Uppsala universitets holdingbolag UUAB. Q-linea består i dag av ett interdisciplinärt och mycket motiverat team som bedriver sin verksamhet i moderna och väl anpassade lokaler i Uppsala Science Park och Fyrislund.

Valideringsingenjör till avdelningen QA&RA;
Vi söker en Valideringsingenjör till avdelningen QA/RA som idag består av sju medarbetare.

I rollen som Valideringsingenjör kommer du att stödja och driva aktiviteter såsom processvalidering, utrustningskvalificering, testmetodvalidering och validering av mjukvara/datoriserade system.

Dagliga aktiviteter inkluderar koordinering av valideringsaktiviteter, utfärdande eller granskning av valideringsrelaterade dokument, statistisk dataanalys och hantering av ändringsärenden och förbättringsärenden ur ett valideringsperspektiv.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann och strukturerad med känsla för detaljer och kvalitetsfokus.

Arbetet på Q-linea präglas av tvärfunktionella samarbeten med olika personer med olika kompetenser vilket ställer krav på att du är pedagogisk och kommunikativ med god social förmåga.

Kvalifikationer

Krav:

- Civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande erfarenhet, med minst 2 års erfarenhet inom läkemedelsindustrin eller medicinteknik
- Erfarenhet av processvalidering (IQ/OQ/PQ) och/eller validering av mjukvara/datoriserade system
- Bekant med kvalitetssystemskrav enligt ISO 13485 eller liknande
- Erfarenhet av att dokumentera och skriva planer och rapporter
- Obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift.


Meriterande:

- Erfarenhet av riskanalysarbete och riskhantering
- Erfarenhet från validering av testmetoder (MSA/Gage R&R m.m.)
- Kunskap inom statistisk dataanalys, försöksplanering och duglighetsstudier.


Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning kan eventuellt komma att tillämpas.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ort: Uppsala

Sista ansökningsdag: 2021-06-22Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du jobba med validering?

Ansök    Maj 21    Plantvision AB    Valideringsingenjör
PlantVision Compliance fortsätter sin resa med våra kunder i Uppsala. Brinner och förstår du vikten av riskbaserad validering och vill utveckla dig inom flera olika områden inom validering? Är du strukturerad och tycker det är spännande med modern teknik i kombination med regelverksefterlevnad? Kom och bli en del av oss! Om rollen Vi söker dig som är systematisk och vill jobba med validering inom området läkemedel och bioteknik. Du har goda kommunikations... Visa mer
PlantVision Compliance fortsätter sin resa med våra kunder i Uppsala. Brinner och förstår du vikten av riskbaserad validering och vill utveckla dig inom flera olika områden inom validering? Är du strukturerad och tycker det är spännande med modern teknik i kombination med regelverksefterlevnad? Kom och bli en del av oss!

Om rollen Vi söker dig som är systematisk och vill jobba med validering inom området läkemedel och bioteknik. Du har goda kommunikationsegenskaper och förmågan att arbeta mot såväl regulatoriska krav som uppsatta projektmål. Arbetet kommer att utföras i en konsultroll gentemot våra kunder i framförallt Uppsala. Uppdragen kommer att variera över tid och styras av vilken bakgrund och erfarenhet som du har.

Vi erbjuder förutom intressanta konsultuppdrag också en tillhörighet i vårt Uppsalakontor som består av ett erfaret och kompetent team med bred erfarenhet inom validering, kvalitetssäkring, projektledning och regulatorisk expertis. Kunskapsdelning är en självklarhet inom gruppen och vi trivs med att samarbeta och löpande stötta varandra. Att vara konsult hos oss är ansvarskrävande, men utmaningarna vi möter gör det utvecklande! Det finns stort utrymme för att påverka sin egen utveckling som leder till nya intressanta uppdrag. Vi utvecklar oss ständigt för att möta kundernas behov i en ständigt föränderlig omvärld.

Vem är du? För att trivas hos oss så tror vi att du är en positiv person som tydligt kan kommunicera med kollegor, kunder och leverantörer. Du är bekväm med att agera självständigt och skapar förtroende genom ditt sätt att agera och kommunicera. Du stimuleras både av att förstå och sätta förväntningar och arbetar både pragmatiskt och målfokuserat. Du sätter kundens intressen högt och agerar flexibelt, och drivande. Det är en självklarhet att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten, såväl som att fakta är ett viktigt beslutsunderlag.

Vi söker dig som har följande:

- Högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område
- Minst 3 års erfarenhet av att arbeta inom Life Science eller motsvarande reglerad verksamhet
- Tidigare erfarenhet av att arbeta inom GMP, GLP, GDP eller GCP
- Kännedom om GAMP 5 och dess tillämpningar inom industrin


Det är meriterande om du tidigare har arbetat med validering och kvalificering. Utöver detta ser vi att du talar och skriver flytande svenska och engelska och om du har körkort är det meriterande.

PlantVision som arbetsgivare Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag - ett certifikat som placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag. Vi erbjuder dig som anställd ett spännande och inspirerande arbete men ger dig även möjligheten att aktivt påverka företagets utveckling tillsammans med dina kollegor. Du som medarbetare är PlantVisions viktigaste resurs och vi är därför mycket angelägna om varje individs hälsa, utveckling och inflytande.

Som medarbetare hos oss får du bland annat:

- En stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Vi lär oss av varandra, både på daglig basis i vårt arbete, och att vi satsar mycket på detta genom olika aktiviteter med teamet, affärsområdet och hela bolaget.
- Ett sammanhang där man kan räkna med att kollegor ställer upp och bryr sig om varandra.
- En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
- Ett anställningserbjudande vi är stolta över som bland annat innefattar friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension med personlig rådgivning samt 30 dagars semester.


Om tjänsten Detta är en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Ersättning utgår som fast månadslön med individuell lönesättning.

Ansökan Är det här utmaningen du söker, skicka ansökan redan idag! Urval i processen sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse med målbild för start efter sommarledigheten.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Sara Ödmark på 08-56 85 95 32. Visa mindre

Valideringsingenjör

Ansök    Maj 28    Cytiva Sweden AB    Valideringsingenjör
Bli en del av något helt livsavgörande Att arbeta på Cytiva inom Life Science industrin innebär att vara i framkanten när det gäller att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Våra kunders verksamhet är livsavgörande och inkluderar allt från grundläggande biologisk forskning till utveckling av innovativa vacciner, nya läkemedel samt cell- och genterapier. På Cytiva kommer du att ständigt kunna utveckla dig själv och oss - genom att arbe... Visa mer
Bli en del av något helt livsavgörande
Att arbeta på Cytiva inom Life Science industrin innebär att vara i framkanten när det gäller att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Våra kunders verksamhet är livsavgörande och inkluderar allt från grundläggande biologisk forskning till utveckling av innovativa vacciner, nya läkemedel samt cell- och genterapier.
På Cytiva kommer du att ständigt kunna utveckla dig själv och oss - genom att arbeta med utmaningar som verkligen spelar roll tillsammans med människor som bryr sig om varandra, våra kunder och deras patienter. Med medarbetare i 40 länder är Cytiva en plats där varje dag är en möjlighet att lära så att du kan få fart på din karriär och förbättra dina färdigheter på lång sikt.
Vi på Cytiva är stolta över att arbeta tillsammans med en grupp av nio andra Danaher Life Sciences-företag. Tillsammans är vi pionjärer inom vetenskap och medicin och utvecklar produkter som hjälper forskare i kampen att rädda liv.
Valideringsgruppen inom Chemical Production Uppsala (CPU) söker en engagerad och driven valideringsingenjör, gärna med erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri till vårt team bestående av tolv valideringsingenjörer.
Dina arbetsuppgifter
Avdelningen Process & Digital Support, där bland annat valideringsgruppen ingår, är en supportorganisation till produktionen.
Produktionen i Uppsala expanderar och installationsprojekt pågår vilket gör att det finns möjligheter till medverkan i större projekt och stora möjligheter till att utvecklas inom valideringsområdet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som valideringsingenjör är:
Planera, utforma och genomföra valideringar både i linjen och i större projekt.
Delta i och driva utveckling och förbättring av instruktioner/arbetssätt inom ansvarsområdet.
Bedöma valideringskrav för nya produkter och utrustningar samt vid förändringar.
Presentera valideringsdokumentation vid audit.

Vem är du
Teknisk/Naturvetenskaplig universitetsexamen, gärna civilingenjör eller motsvarande.
Erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri.
Goda kunskaper om valideringsprinciper, gärna erfarenhet av validering av datoriserade/automationssystem inom produktion, vattenvalidering, steriliseringsvalidering, rengöringsvalidering, processvalidering samt installations- och funktionskvalificering.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Vi söker dig som är drivande och ansvarstagande. Som person har du god förmåga att analysera problem och generera kreativa lösningar. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad med stor integritet. Arbetet förutsätter också att du är noggrann och strukturerad med en naturlig förmåga att beskriva valideringars syfte och resultat på ett tydligt och överskådligt sätt.
Vi befinner oss i en väldig expansiv fas och har stort behov av ny personal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 9 juni.
För frågor rörande tjänsten kontakta. Sofia Strömberg, [email protected], 070-3725764
När du börjar hos oss blir du en del i Danahers globala organisation, där 68 000 människor varje dag går till jobbet fast beslutna om att hjälpa våra kunder vinna. Som medarbetare kommer du att få prova nya saker, arbeta hårt och utveckla dina färdigheter. Erfarna chefer och kollegor ger vägledning med stöd av kraftfulla Danaher Business System och en etablerad organisation.
Danaher arbetar målmedvetet med en mångsidig och inkluderande kultur där alla känner att de hör hemma och alla röster hörs. Vi tror på våra medarbetare och de unika perspektiv som de bidrar med till varje utmaning, därför ger vi dig möjligheten att flytta fram gränserna för vad som är möjligt.
Om du någon gång har undrat över vad som finns inom dig så kan du nu få svaret. Visa mindre

Vill du jobba med validering?

Ansök    Apr 23    Plantvision AB    Valideringsingenjör
PlantVision Compliance fortsätter sin resa med våra kunder i Uppsala. Brinner och förstår du vikten av riskbaserad validering och vill utveckla dig inom flera olika områden inom validering? Är du strukturerad och tycker det är spännande med modern teknik i kombination med regelverksefterlevnad? Kom och bli en del av oss! Om rollen Vi söker dig som är systematisk och vill jobba med validering inom området läkemedel och bioteknik. Du har goda kommunikations... Visa mer
PlantVision Compliance fortsätter sin resa med våra kunder i Uppsala. Brinner och förstår du vikten av riskbaserad validering och vill utveckla dig inom flera olika områden inom validering? Är du strukturerad och tycker det är spännande med modern teknik i kombination med regelverksefterlevnad? Kom och bli en del av oss!

Om rollen Vi söker dig som är systematisk och vill jobba med validering inom området läkemedel och bioteknik. Du har goda kommunikationsegenskaper och förmågan att arbeta mot såväl regulatoriska krav som uppsatta projektmål. Arbetet kommer att utföras i en konsultroll gentemot våra kunder i framförallt Uppsala. Uppdragen kommer att variera över tid och styras av vilken bakgrund och erfarenhet som du har.

Vi erbjuder förutom intressanta konsultuppdrag också en tillhörighet i vårt Uppsalakontor som består av ett erfaret och kompetent team med bred erfarenhet inom validering, kvalitetssäkring, projektledning och regulatorisk expertis. Kunskapsdelning är en självklarhet inom gruppen och vi trivs med att samarbeta och löpande stötta varandra. Att vara konsult hos oss är ansvarskrävande, men utmaningarna vi möter gör det utvecklande! Det finns stort utrymme för att påverka sin egen utveckling som leder till nya intressanta uppdrag. Vi utvecklar oss ständigt för att möta kundernas behov i en ständigt föränderlig omvärld.

Vem är du? För att trivas hos oss så tror vi att du är en positiv person som tydligt kan kommunicera med kollegor, kunder och leverantörer. Du är bekväm med att agera självständigt och skapar förtroende genom ditt sätt att agera och kommunicera. Du stimuleras både av att förstå och sätta förväntningar och arbetar både pragmatiskt och målfokuserat. Du sätter kundens intressen högt och agerar flexibelt, och drivande. Det är en självklarhet att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten, såväl som att fakta är ett viktigt beslutsunderlag.

Vi söker dig som har följande:

- Högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område
- Minst 3 års erfarenhet av att arbeta inom Life Science eller motsvarande reglerad verksamhet
- Tidigare erfarenhet av att arbeta inom GMP, GLP, GDP eller GCP
- Kännedom om GAMP 5 och dess tillämpningar inom industrin


Det är meriterande om du tidigare har arbetat med validering och kvalificering. Utöver detta ser vi att du talar och skriver flytande svenska och engelska och om du har körkort är det meriterande.

PlantVision som arbetsgivare Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag - ett certifikat som placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag. Vi erbjuder dig som anställd ett spännande och inspirerande arbete men ger dig även möjligheten att aktivt påverka företagets utveckling tillsammans med dina kollegor. Du som medarbetare är PlantVisions viktigaste resurs och vi är därför mycket angelägna om varje individs hälsa, utveckling och inflytande.

Som medarbetare hos oss får du bland annat:

- En stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Vi lär oss av varandra, både på daglig basis i vårt arbete, och att vi satsar mycket på detta genom olika aktiviteter med teamet, affärsområdet och hela bolaget.
- Ett sammanhang där man kan räkna med att kollegor ställer upp och bryr sig om varandra.
- En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
- Ett anställningserbjudande vi är stolta över som bland annat innefattar friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension med personlig rådgivning samt 30 dagars semester.


Om tjänsten Detta är en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Ersättning utgår som fast månadslön med individuell lönesättning.

Ansökan Är det här utmaningen du söker, skicka ansökan redan idag! Sista ansökningsdatum är den 20/5 men urval sker löpande under hela ansökningsperioden. Tillträde sker enligt överenskommelse med målbild för start efter sommarledigheten.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Sara Ödmark på 08-56 85 95 32. Visa mindre

Valideringsingenjör

Ansök    Maj 7    PrimeComp AB    Valideringsingenjör
PrimeComp är ett teknik- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar. Vi arbetar med ledande globala företag inom den privata sektorn, men vi riktar oss också mot den offentliga sektorn. PrimeComp riktar sig främst mot projektledare och teknikkompetenser inom mekanik, elkraft, elektroni... Visa mer
PrimeComp är ett teknik- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi tjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar.
Vi arbetar med ledande globala företag inom den privata sektorn, men vi riktar oss också mot den offentliga sektorn. PrimeComp riktar sig främst mot projektledare och teknikkompetenser inom mekanik, elkraft, elektronik, el/automation och inbyggda system.
Uppdraget:
Söker för kunds räkning valideringsingenjör för uppdrag hos läkemedelstillverkare i Stockholm-/Uppsala-/Södertäljeregionen.
Uppdraget är att gå in i pågående alternativt nya projekt och hjälpa till med valideringsaktiviteter.
Arbetsuppgifter:
Uppdraget omfattar att ta fram DQ:ar och IQ/OQ program för flera olika utrustningar, både nya och uppdateringar av befintliga. Driva kvalificeringstesterna på linjerna, rapport och avvikelsehantering.
Förväntningarna på valideringsingenjören är:
Framtagande, hantering samt administrering av godkännande av validerings-/kvalificeringsdokument, inklusive att boka in nödvändiga möten för detta.
Kunna driva uppgifterna och få dessa utförda på ett effektivt och tydligt sätt.
Självständigt kunna genomföra valideringsaktiviteter på linjen.
Löpande leda/styra/ansvara/koordinera validerings- och kvalificeringsarbetet framåt, både dokumentation samt arbete på linjen.
Ta fram konkreta förslag på genomförande som minimerar påverkan på produktionen.
Aktivt deltagande i projektet, projektmöten och arbetsmöten.
Löpande följa upp tidplan till projektledaren eller valideringsledaren.
Identifiera beroenden och risker inom validerings-/kvalificeringsarbetet och rapportera till projektledaren eller valideringsledaren


För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet från validering inom läkemedelstillverkning. Visa mindre

Valideringsingenjör Life Science till Knightec Uppsala

Ansök    Maj 18    Knightec AB    Valideringsingenjör
Därför är detta jobbet för dig Därför att du vet att validering är så mycket mer än bara dokumentation. Du vet att det handlar om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål - en säker produkt och förbättrad livskvalitet för användaren. Du kommer att få jobba med personer som är riktigt kompetenta inom validering och kvalificering. Vi har ett teamorienterat arbetssätt vilket gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag och projekt uta... Visa mer
Därför är detta jobbet för dig
Därför att du vet att validering är så mycket mer än bara dokumentation. Du vet att det handlar om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål - en säker produkt och förbättrad livskvalitet för användaren.

Du kommer att få jobba med personer som är riktigt kompetenta inom validering och kvalificering. Vi har ett teamorienterat arbetssätt vilket gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag och projekt utanför dina tidigare erfarenheter då du har tillgång till den samlade kompetensen och expertisen inom hela Knightec.

Kärnan är validering och kvalificering av datoriserade system, processer och utrustning inom Life Science- industrin. Men det är inte allt. Du kommer kunna ta stort ansvar i dina projekt, inkluderat att vara involverad i design, inköp och commissioning vilket gör att du på riktigt kan påverka resultat och utfall.

Den gemensamma grunden är samarbete, kvalitetsmedvetenhet och kunskapsdelning. Vägen framåt ligger i dina händer. Du är den som har kunskap och kompetens inom området och vet hur den ska användas för att nå bästa resultat. Vi vill lyssna på dig och nyttja din expertis för att tillsammans utvecklas och ta nästa steg.

Skapa en karriär att vara stolt över
Vart du än ser dig själv i framtiden så är vi här för att stötta dig. Oavsett om du vill ta dig an en ny roll, bli specialist inom ett specifikt område eller utveckla din ledarskapsförmåga så kommer vi hjälpa dig hitta vägen framåt. Din vilja och ambition visar vägen, vi förser dig med de verktyg och förutsättningar som krävs för att du ska nå dina mål.

För att stimulera din utveckling kommer du vara del av vårt initiativ Validation Management, en kompetensgrupp startad för att främja kunskapsdelning och samarbete. Genom aktiviteter som workshops, mentorskapsprogram och diskussionsforum kommer du få en snabb utvecklingskurva vilket ger dig förutsättningarna för att ta nästa steg i din karriär. Och när du gör det kommer du alltid ha dina kollegor bakom dig, redo att stötta när det behövs.

Dina erfarenheter

Du har ett kvalitetsorienterat angreppssätt, men viktigast av allt, en vilja att utveckla dig själv och dina kollegor, lära dig nya saker och dela din kunskap.

Du har även:

- En ingenjörsexamen inom bioteknik, medicinsk teknik, kemiteknik, datateknik eller liknande
- Erfarenhet av att jobba med validering inom Life Science där du varit del av IQ/OQ/PQ-faserna
- Erfarenhet av krav- och avvikelsehantering
- God kunskap inom GxP-regelverken. Har du även kunskap inom GAMP5, 21 CFR part 11 och Eudralex Annex 11 är det meriterande.


Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Ett Knightec
Knightec drivs av övertygelsen att team som präglas av mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Vi arbetar aktivt för att upplevas som det tjänsteföretag som bäst kan stödja våra kunders transformation. Vår industriella erfarenhet kombinerad med digital expertis och ett mänskligt angreppssätt ger våra 800 medarbetare goda möjligheter att lyckas. Visa mindre

Vi söker en QA till vår kund i Uppsala

Ansök    Apr 12    Poolia Sverige AB    Valideringsingenjör
Vår kund är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin och är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat. Vi söker en kvalitetsingenjör på heltid. Detta är ett uppdrag med start omgående, uppdragslängd minst 3 månader med chans till förlängning samt övertag Om tjänsten Du kommer tillsammans med övriga inom QA, ansvara för att företagets kvalitetssystem uppfyller ISO 9001 och i för viss... Visa mer
Vår kund är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin och är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat.

Vi söker en kvalitetsingenjör på heltid.
Detta är ett uppdrag med start omgående, uppdragslängd minst 3 månader med chans till förlängning samt övertag


Om tjänsten
Du kommer tillsammans med övriga inom QA, ansvara för att företagets kvalitetssystem uppfyller ISO 9001 och i för vissa delar av verksamheten även ISO13485.
Du kommer jobba med godkännande av kalibreringar, frisläppa produktionsbatcher, godkänna specifikationer, QC resultat, CC ärenden, avvikelse och CAPA hantering. Vidare ingår arbetsuppgifter som t.ex. förbättringar och effektiviseringar av kvalitetssystemen men även uppdateringar när nya versioner av ISO9001 och ISO13485 ska implementeras.


Vem är du?
Du ska ha erfarenhet av att arbeta under ett kvalitetssystem samt goda kunskaper inom ISO 9001 och ISO 13485.
- Erfarenhet av processvalidering och GMP är meriterande såväl som internrevisioner.
- Arbetslivserfarenhet från läkemedelsindustrin ser vi som en fördel.
- Eftergymnasial utbildning kortare än två år
- Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
- Du har en naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och livsvetenskapsföretag. Så, vare sig du är intresserad av mikrobiologi, kemi, regulatoriskt-, miljö- eller kvalitetsarbete, marknad och försäljning har vi en tjänst för dig.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Systemingenjör till Q-linea

Det har nu öppnats upp en möjlighet för dig som är prestigelös, gillar att ta initiativ och drivs av utveckling. Just nu har du chansen att bli en del av Q-lineas kostnadssänkande utvecklingsprojekt. Välkommen in med din ansökan, vi går igenom urvalet löpande. OM TJÄNSTEN Q-linea är i behov av ny kollega till deras avdelning Consumable Development. Vi på Academic Work söker därför efter dig som är utbildad ingenjör och vill bli en del Q-lineas utveckling... Visa mer
Det har nu öppnats upp en möjlighet för dig som är prestigelös, gillar att ta initiativ och drivs av utveckling. Just nu har du chansen att bli en del av Q-lineas kostnadssänkande utvecklingsprojekt. Välkommen in med din ansökan, vi går igenom urvalet löpande.

OM TJÄNSTEN
Q-linea är i behov av ny kollega till deras avdelning Consumable Development. Vi på Academic Work söker därför efter dig som är utbildad ingenjör och vill bli en del Q-lineas utvecklingsprojekt. Projektet syftar till att vara konstnadssänkande för företagets förbrukningsartiklar. I den här rollen kommer du att vara involverad från utveckling till implementering av processer och utrustning i produktion. Dina uppgifter kommer att variera och inkluderar planering, dokumentation, verifiering samt tester men även praktiskt arbete. Du kommer att agera som expert inom området och stötta projektets olika delprojekt genom att svara på tekniska frågor. Som verifieringsingenjör hos Q-linea blir du starkt sammanknuten med olika interna funktioner vilket innebär att du kommer få en bred kännedom och ha mycket kontakt med andra avdelningar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult för Q-lineas räkning. Uppdraget är långsiktigt och kommer att vara på heltid. På sikt finns goda möjligheter att bli överrekryterad direkt till Q-linea, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Hålla i mindre projekt
* Planera verifieringsarbete
* Dokumentera men även arbeta praktiskt
* Verifiering och testning
* Designöverföring från utveckling till produktion
* Hålla i ändringsförfaranden

VI SÖKER DIG SOM
Har ett intresse för utveckling och vill driva arbetet framåt. Vidare ser vi att du...
* Är utbildad ingenjör till exempel utvecklingsingenjör, maskiningenjör eller motsvarande
* Har 1-3 års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter
* Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
* Besitter erfarenhet av processriskhantering, processutveckling och produktion av medicinsk utrustning
* Har erfarenhet av att utföra statistisk analys och har arbetat med produktionsöverföring samt produktionseffektivisering
* Har erfarenhet av verifiering i regulatorisk kontext

För att lyckas i rollen tror vi likt Q-linea att du som person är prestigelös, nogrann, självgående och har lätt för att samarbeta.

Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, 8-17 med viss flextid
* Placering: Uppsala Science Park


I din ansökan ska det återfinnas ett välskrivet och tydligt CV samt personligt brev, glöm därför inte att bifoga dessa dokument.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Q-lineas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Q-linea AB är ett börsnoterat diagnostikföretag inriktat på att utveckla och leverera lösningar för att vårdgivare ska kunna diagnostisera och behandla infektionssjukdom på kortast möjliga tid. Vår vision är att hjälpa till att rädda liv genom att, som en innovativ pionjär, säkerställa att antibiotika kan bibehållas som en effektiv behandling för framtida generationer.

Bolaget grundades 2008 av forskare från Rudbecklaboratoriet vid Uppsala universitet, tillsammans med bland annat Olink Bioscience AB och Uppsala universitets holdingbolag UUAB. Q-linea består i dag av ett interdisciplinärt och mycket motiverat team som bedriver sin verksamhet i moderna och väl anpassade lokaler i Uppsala Science Park och Fyrislund. Visa mindre

Life Science-konsult till spännande bolag!

Vill du jobba med medicintekniska produkter och tycker om att åta dig nya utmaningar, uppnå mål och träffa nya människor? Lockar det dig att ha roligt på jobbet och drivs du av att få vara med och påverka? Har du en önskan att få ut mer av ditt arbetsliv och samtidigt känna en bra balans mellan fritid och arbete kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker dig som vill arbeta inom Life Science-industrin.? Vår kund erbjuder dig en fartfylld och flexibel arbets... Visa mer
Vill du jobba med medicintekniska produkter och tycker om att åta dig nya utmaningar, uppnå mål och träffa nya människor? Lockar det dig att ha roligt på jobbet och drivs du av att få vara med och påverka? Har du en önskan att få ut mer av ditt arbetsliv och samtidigt känna en bra balans mellan fritid och arbete kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker dig som vill arbeta inom Life Science-industrin.? Vår kund erbjuder dig en fartfylld och flexibel arbetsplats där du som konsult står i centrum. Ansök redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett konsultbolag i Stockholm och Uppsala med cirka 90 medarbetare där alla arbetar inom Life Science; främst läkemedel, bioteknik och medicinteknik. Vi erbjuder främst konsulttjänster för längre uppdrag hos kund inom en rad expertområden men vi gör också punktinsatser hos företag, till exempel inspektioner och utbildningar.

?Academic Work söker för kunds räkning flera konsulter inom medicinteknik till sitt mycket sammanhållna och kompetenta team.

Du erbjuds

Du kommer att ingå i ett team där du kan dela med dig av dina kunskaper och lära dig av andra. Du kommer att ha en engagerad och närvarande chef och många kollegor att nätverka med. Huvudkontoret är i Stockholm och i centrala Uppsala finns också ett kontor. Beroende på var man bor så tillhör man ett av kontoren.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som anställd på uppdrag hos vår kund kommer du att arbeta som konsult ute hos deras kunder, som främst är företag inom läkemedelsbranschen. Du kommer att erbjudas ett utmanande och utvecklande arbete där du får möjlighet att jobba i projektform ute hos kund. Även då arbetet utförs hos olika kunder så värdesätter vår kund en stark gemenskap bland sina medarbetare. Det är ett företag som är mycket måna om sina medarbetare och lägger stor vikt vid att erbjuda dem en bra arbetsplats med förmånliga villkor.

Som konsult inom medicinteknik kan du exempelvis jobba med:


* Projektledning
* Kvalificering, Verifiering och Validering i alla dess former
* Implementering av kvalitetssystem enligt ISO 13485
* CE-märkning/Tekniska filer
* Utveckling av nya och befintliga produkter och processer
* Leda resurser som ingår i ett valideringsteam
* Leverantörsstyrning


VI SÖKER DIG SOM
* Akademisk utbildning inom kemi, medicin, farmaci, biologi, ingenjör eller liknande
* Tycka om att träffa nya människor och arbeta i en regulatoriskt kontrollerad miljö
* Tycka om och vara bekväm med att skriva kvalitetsdokumentation
* Kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska

Det är väldigt meriterande om har tidigare erfarenhet av:


* GMP
* Arbetat med främst medicintekniska produkter innan


Vi lägger stor vikt vid sociala egenskaper och grundinställning. Som person är du ambitiös, initiativrik och intresserad av att aktivt bidra till vår kunds utveckling och fortsatta framgång, samtidigt som du är ödmjuk och flexibel och ser möjligheter snarare än problem när du stöter på hinder och nya arbetsuppgifter. Vidare är du en positiv och social person med mycket energi som trivs med en arbetsgivare som präglas av ambition, stor gemenskap och sammanhållning.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Så snart som möjligt, för rätt person tas hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag med ambition till överrekrytering
* Placering: Kontor i Stockholm och Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Med lång erfarenhet och hållbara värderingar har vår kund etablerat sig som ett av de mest betrodda konsultbolagen inom Life Science. De är ett unikt och spännande företag som bland annat arbetar med Projektledning, Validering och Kvalitetssäkring, främst inom Life Science. Deras kunder vill ha mer av dem och de är nu inne i en expansiv fas för att möta efterfrågan. Vår kund lägger mycket stor vikt vid att få in rätt medarbetare – de vill anställa de bästa medarbetarna genom att vara en riktigt bra arbetsgivare. Visa mindre

Team leader- valideringsingenjör

Ansök    Mar 19    Cytiva Sweden AB    Valideringsingenjör
Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020. Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vaccin... Visa mer
Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa
Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020.
Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vacciner, läkemedel, cell- och genterapier. Vårt uppdrag är att leverera verktygen och tjänsterna som de behöver, allt för att kunna leverera snabbare och säkrare vård till patienter.
Valideringsgruppen inom Chemical Production Uppsala (CPU) söker en engagerad och driven valideringsingenjör/team leader, gärna med erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri. Teamet består idag av tolv valideringsingenjörer och ingår i Avdelningen Process & Digital Support som är en supportorganisation till produktionen.
Dina arbetsuppgifter
Produktionen i Uppsala expanderar och installationsprojekt pågår vilket gör att det finns möjligheter till medverkan i större projekt och stora möjligheter till att utvecklas inom valideringsområdet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som valideringsingenjör är att:
planera, utforma och genomföra valideringar både i linjen och i större projekt.
delta i och driva utveckling och förbättring av instruktioner/arbetssätt inom ansvarsområdet.
bedöma valideringskrav för nya produkter och utrustningar samt vid förändringar.
presentera valideringsdokumentation vid audit.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som team leader är att:
planera valideringsgruppens arbete på kort och medellång sikt
leda valideringsgruppmöten
administrera mailboxen för valideringsruppen
ta emot inkomna beställningar på valideringar och fördela dessa
driva förändrings-och förenklingsarbete
utveckla samarbetet med våra interna kunder

Vem är du
Teknisk/Naturvetenskaplig universitetsexamen gärna civilingenjör eller motsvarande.
Erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri.
Goda kunskaper om valideringsprinciper, gärna erfarenhet av validering av datoriserade/automationssystem inom produktion, vattenvalidering, steriliseringsvalidering, rengöringsvalidering, processvalidering samt installations- och funktionskvalificering.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Vi söker dig som är drivande och ansvarstagande. Som person har du god förmåga att analysera problem och generera kreativa lösningar. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad med stor integritet. Arbetet förutsätter också att du är noggrann och strukturerad med en naturlig förmåga att beskriva valideringars syfte och resultat på ett tydligt och överskådligt sätt.
Som team leader ser vi gärna att du är drivande och förändringsbenägen, att du är positiv och har en vilja att se lösningar. Du är ansvarsfull och kan driva flera aktiviteter samtidigt. En bonus är om du har ledarerfarenhet sedan tidigare.
Vilka är vi?
Oavsett din roll, ger vi dig ett syfte och en utmaning varje arbetsdag. Om du drivs av att göra världen till en bättre plats genom vetenskap och medicin, kommer du att känna dig hemma här. Är du flexibel, nyfiken och envis är du rätt person. Trivs du dessutom i en global kultur, kan detta vara platsen för din fortsatta karriär.
Vi befinner oss i en väldig expansiv fas och har stort behov av ny personal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 11 april. För frågor rörande tjänsten kontakta. Sofia Strömberg, [email protected], 070-3725764
Vill du veta mer? Spana in vår Careers webbsida, Instagram-kanal och LinkedIn-sida! Visa mindre

Valideringsingenjör

Ansök    Mar 11    Cytiva Sweden AB    Valideringsingenjör
Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020. Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vaccin... Visa mer
Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa
Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020.
Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vacciner, läkemedel, cell- och genterapier. Vårt uppdrag är att leverera verktygen och tjänsterna som de behöver, allt för att kunna leverera snabbare och säkrare vård till patienter.
Valideringsgruppen inom Chemical Production Uppsala (CPU) söker en engagerad och driven valideringsingenjör, gärna med erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri till vårt team bestående av tolv valideringsingenjörer.
Dina arbetsuppgifter
Avdelningen Process & Digital Support, där bland annat valideringsgruppen ingår, är en supportorganisation till produktionen.
Produktionen i Uppsala expanderar och installationsprojekt pågår vilket gör att det finns möjligheter till medverkan i större projekt och stora möjligheter till att utvecklas inom valideringsområdet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som valideringsingenjör är att:
Planera, utforma och genomföra valideringar både i linjen och i större projekt.
Delta i och driva utveckling och förbättring av instruktioner/arbetssätt inom ansvarsområdet.
Bedöma valideringskrav för nya produkter och utrustningar samt vid förändringar.
Presentera valideringsdokumentation vid audit.

Vem är du
Teknisk/Naturvetenskaplig universitetsexamen, gärna civilingenjör eller motsvarande.
Erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri.
Goda kunskaper om valideringsprinciper, gärna erfarenhet av validering av datoriserade/automationssystem inom produktion, vattenvalidering, steriliseringsvalidering, rengöringsvalidering, processvalidering samt installations- och funktionskvalificering.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Vi söker dig som är drivande och ansvarstagande. Som person har du god förmåga att analysera problem och generera kreativa lösningar. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad med stor integritet. Arbetet förutsätter också att du är noggrann och strukturerad med en naturlig förmåga att beskriva valideringars syfte och resultat på ett tydligt och överskådligt sätt.
Vilka är vi?
Oavsett din roll, ger vi dig ett syfte och en utmaning varje arbetsdag. Om du drivs av att göra världen till en bättre plats genom vetenskap och medicin, kommer du att känna dig hemma här. Är du flexibel, nyfiken och envis är du rätt person. Trivs du dessutom i en global kultur, kan detta vara platsen för din fortsatta karriär.
Vi befinner oss i en väldig expansiv fas och har stort behov av ny personal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 31/3. För frågor rörande tjänsten kontakta. Sofia Strömberg, [email protected], 070-3725764
Vill du veta mer? Spana in vår Careers webbsida, Instagram-kanal och LinkedIn-sida! Visa mindre

Vi söker en Valideringsingenjör datoriserade system QA Validering

Ansök    Mar 11    Fresenius Kabi AB    Valideringsingenjör
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Vi inom QA validering söker en ny medarbetare som ska jobba med validering/kvalificering av datoriserade system. QA Validering består i dag av 7 medarbetare som stödjer våra produktionsenheter i Brunna och Uppsala samt Logistik, I&D Pilot Plant med validerings/kvalificerings stöd i projekt, initiativ förbättringsarbete, mätuppdrag m.m.

 

Arbetsuppgifter

Som valideringsingenjör datoriserade system kommer du att arbeta med validering/kvalificering av system som t.ex.: MES, LIMS, SAP, SCADA, BEMS area PLC lokala PLC med mera.
I rollen som valideringsingenjör för datoriserade system medverkar du som valideringsledare i systemprojekt samt valideringsstöd i övriga initiativ, ändringsärenden CC med mera som har behov av kunskap och erfarenhet av validering/kvalificering av datoriserade system.

Om dig

Du som söker bör ha en högskoleutbildning med inriktning på datasystem samt erfarenhet från validering/kvalificering av datoriserade system, alternativt flerårig dokumenterad erfarenhet av validering/kvalificering av datoriserade system. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Du ska vara kreativ, ha lätt för att arbeta i grupp och samtidigt kunna vara självständig. Du ska självständigt kunna planera och ta ansvar för ditt arbete samt vara systematisk och noggrann. Du ska vara intresserad av produktionsprocesser och arbetsprocesser.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.

 

Om oss

Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

 

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Lundmark, Valideringschef, 018-644 255, [email protected]
Fackliga kontaktpersoner är

Frank Glackin för Unionen, 018–644?773

Linda Holm för SACO, 018–644?195

Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post. Visa mindre

Application Scientist med intresse för mikrofluidik!

Brinner du för teknik och vill arbeta tvärvetenskapligt? I rollen som Application Scientist arbetar du brett och har stor möjlighet att påverka din egen roll och utveckling. Sök tjänsten redan idag och bli del av ett team med härlig energi! OM TJÄNSTEN Gyros Protein Technologies i Uppsala ligger i framkant med teknikutveckling inom automatisering av immunoassays. I rollen som Application Scientist är du involverad i hela utvecklingsprocessen, allt ifrån... Visa mer
Brinner du för teknik och vill arbeta tvärvetenskapligt? I rollen som Application Scientist arbetar du brett och har stor möjlighet att påverka din egen roll och utveckling. Sök tjänsten redan idag och bli del av ett team med härlig energi!

OM TJÄNSTEN
Gyros Protein Technologies i Uppsala ligger i framkant med teknikutveckling inom automatisering av immunoassays.

I rollen som Application Scientist är du involverad i hela utvecklingsprocessen, allt ifrån idégenerering och kravställning till utveckling, verifiering och validering av nya produkter. Utvecklingsarbetet sker till största del i labbmiljö där de mest centrala arbetsuppgifterna kommer vara att delta i framtagandet av nya produkter och applikationer med fokus på CD-skivor. Du kommer även att ansvara för mikrofluidik-labbet och ses som en kunskapsbas inom området.

Du kommer tillhöra ett team som består av ett tiotal kollegor, men kommer till största del arbeta i mindre projektteam samt i hög utsträckning även samarbete med andra avdelningar. Du kommer att få en gedigen introduktion genom utbildningsprogram och kontinuerlig coachning av mer erfarna kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Academic Work och arbetar ute hos Gyros. Om alla parter är nöjda med samarbetet är ambitionen att du blir direkt anställd hos Gyros efter ungefär ett år.

Du erbjuds


* En roll som du själv har möjlighet att forma och utvecklas inom där du får ta ett stort ansvar och driva ditt arbete självständigt
* En tvärvetenskaplig och bred roll där du får vara med i utvecklingsprocessen från start till mål
* Bli en del av ett sammansvetsat företag med härlig stämning, där man även hittar på roliga saker tillsammans


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Utveckling och optimering av automatiserade immunoassays
* Föreslå, planera och driva utveckling och produktionssättning av nya produkter och applikationer med fokus på CD-skivor
* Deltaga i utveckling, verifiering och validering av instrument, mjukvara och applikationer
* Säkerställa kvalitén och support på existerande CD-produkter

VI SÖKER DIG SOM
* Har en civilingenjörsexamen inom relevant område, gärna molekylär bioteknik, teknisk biologi, kemiteknik eller annan utbildning inom biologi/kemi där du arbetat tekniknära. Har du en högskoleingenjörsexamen med erfarenhet av liknande roller kan även du vara en intressant kandidat för tjänsten
* Har ett stort intresse för teknik, då du i denna roll kommer att komma kontakt med både labb, hårdvara samt mjukvara
* Har ett stort intresse för mikrofluidik
* Har mycket goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
* Har mycket god labbvana och trivs med att jobba med utveckling i labbmiljö

Det är meriterande om du:


* Tidigare har arbetat i en liknande roll där du jobbat med mikrofluidik
* Tidigare har arbetat med produktutveckling i en labbmiljö eller utfört projekt i en universitetsmiljö
* Har tidigare erfarenhet av biologiska frågeställningar i produktutveckling


Som person är du:


* Självgående
* Initiativtagande
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, 38.5h/v
* Placering: Uppsala Science Park
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gyros önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Gyros Protein Technologies är en ledande leverantör av immunoassaysystem och peptidsyntesinstrument. Våra produkter används främst av företag som utvecklar och tillverkar proteinläkemedel. Kunderna finns över hela världen och produkterna används från tidig fas till kliniska studier. Vi utvecklar, producerar, marknadsför och säljer en analysplattform, Gyrolab, för automatiserade immunoassays med en unik och innovativ mikrofluidikteknik baserad på CD-skivor. Gyrolab är en öppen plattform men även ready-to-use immunoassaykits erbjuds och för närvarande finns kit bland annat för CHO-HCP, E.Coli HCP, AAVX Titer, HuIgG, Protein A och Generic PK/TK. Visa mindre

Software test engineer

Ansök    Feb 19    Phadia AB    Valideringsingenjör
Software test engineer Uppsala, Sweden Thermo Fisher Scientific is the world leader in serving science, with annual revenue exceeding $25 billion. No other company can match our range of customer touch points – technologically, geographically or commercially. We help our customers in finding cures for cancer, protecting the environment, making sure our food is safe and moving forward with thousands of important projects that improve millions of lives. ... Visa mer
Software test engineer
Uppsala, Sweden


Thermo Fisher Scientific is the world leader in serving science, with annual revenue exceeding $25 billion. No other company can match our range of customer touch points – technologically, geographically or commercially. We help our customers in finding cures for cancer, protecting the environment, making sure our food is safe and moving forward with thousands of important projects that improve millions of lives.


This position is based in Uppsala, where Thermo Fisher develops, manufactures, and markets complete blood test systems to support the clinical diagnosis and monitoring of allergy, asthma and autoimmune diseases. With 1,900 employees worldwide, and 1,000 in Sweden, we are the global leader in in-vitro allergy testing and the European leader in autoimmunity diagnostics.


See how our R&D professionals in Sweden are enjoying our innovative work atmosphere and the role they are playing in helping humankind: https://www.youtube.com/watch?v=AW6AYxC4l10


How will you make an impact?


System Verification group is responsible for verification and validation of our analytical system for Allergy and Autoimmunity testing. This involves verification and validation of software, system and assay performance during updates of the current or development of new systems to ensure that our system fulfills internal requirement specifications and regulatory demands for all markets. The group is a team of around 20 people.


You will work with verification activities for our different software projects during the development of new analytical systems as well as updates of the current Phadia Systems. This involves hands on software testing but can also include planning and leading software verification activities.


Come and work in a supportive team with good collaboration. We also work closely with in particular the software developers but also other functions within the department System R&D. You will have the possibility to help our customers how they work and diagnose allergy tests and autoimmune diseases around the world.


What will you do?


In the role as Software Test Engineer you will work with verification and validation for our different software projects during the development of new analytical systems as well as updates of software for the current Phadia Systems. This will involve planning and leading software verification, writing test methods and hands on testing to assure that we fulfill the requirement specifications for the product.


In detail you will be working with
Designing test cases and ands-on execution of software verification
Take part in reviewing product requirement and specifications
Planning and leading verification activitiesYou will also work in collaboration with other functions, in particular the software development team, within the department during the entire product life cycle to assure our products have relevant and testable requirements


How will you get there?
University degree within computer science, technology or related fields
Experience from software verification and validation preferably within life science industry or equivalent regulated environment.
Experience from designing test cases and hands on testing of complex software systems
Experience from test automatization is an extra merit
Analytical and problem-solving skills. To be successful you need to have an interest in understanding how the software and interacting instruments work
Responsible, thorough and structured way of working and always having quality in mind
Able to take initiatives and work independently as well as be a good team player
Good communication skills
Fluent in EnglishAre you looking for a meaningful job at an international company with strong beliefs? Would you like to have a varying job with responsibility where you are really making a difference in peoples every-day life? If this sounds interesting – please apply today!


Please send in your application, including a cover letter and CV, preferably in English (combined in one document for easy upload). Please apply via http://jobs.thermofisher.com/ by Sunday the 14th of March. Reference: 147819BR. Please apply as soon as possible, the position will be filled as soon as suitable candidate is found.


If you have questions about Thermo Fisher Scientific and/or the position - please contact Essi Lovén-Kujala, Senior Talent Acquisition Partner EMEA, +358 50 358 6635.


At Thermo Fisher Scientific, each one of our 75,000 extraordinary minds has a unique story to tell. Join us and contribute to our singular mission—enabling our customers to make the world healthier, cleaner and safer.
Thermo Fisher Scientific is an EEO/Affirmative Action Employer and does not discriminate on the basis of sex, transgender identity or expression, ethnicity, religion or other belief, disability, sexual orientation or age. Visa mindre

Initiativrik valideringsledare inom läkemedel

Ansök    Mar 5    Plantvision AB    Valideringsingenjör
Inom PlantVision Compliance fortsätter vi att växa tillsammans med våra kunder! Vill du jobba med modern teknik och engageras du av utmaningarna som reglerad industri innebär? Vill du omsätta teori i praktisk verksamhet och arbeta med att säkra produkter för en global hälsa? Kom och jobba med vårt härliga team i Uppsala! Om rollen På PlantVision hjälper vi våra kunder med arbete i hela produktens livscykel och i hela företagets organisation. Vi jobbar me... Visa mer
Inom PlantVision Compliance fortsätter vi att växa tillsammans med våra kunder!

Vill du jobba med modern teknik och engageras du av utmaningarna som reglerad industri innebär? Vill du omsätta teori i praktisk verksamhet och arbeta med att säkra produkter för en global hälsa? Kom och jobba med vårt härliga team i Uppsala!

Om rollen
På PlantVision hjälper vi våra kunder med arbete i hela produktens livscykel och i hela företagets organisation. Vi jobbar med kunder inom läkemedel, bioteknik, kosmetik, diagnostik och medicinteknik. Det arbete vi utför möjliggör tydliga strategier utifrån ett riskhanteringsperspektiv, så att våra kunder kan uppfylla projekt-, affärs- och verksamhetsmål med optimal resursanvändning.

Den här tjänsten utgår från vår lokala Compliance-enhet i Uppsala som består av ett tvärfunktionellt team med representation från hela bredden av vårt Compliance-erbjudande; kvalitetssäkring, projektledning och regulatorisk expertis.

Vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Vi fokuserar utifrån kundens behov och verksamhetsutmaningar och tar fram skräddarsydda lösningar som kan vara allt från rådgivande roller och konsultuppdrag i kundens organisation till hela projektleveranser. För oss är våra medarbetare vår största tillgång och förutsättning för framgång. Vi är stolta över att vi tar stor hänsyn till dig som medarbetare, både i form av vad du vill arbeta med, hur du kan utvecklas professionellt och personligt och vi är måna om att utveckla de drivkrafter som finns hos varje enskild medarbetare.

Att vara konsult hos PlantVision är ansvarskrävande och utmanande, men framförallt roligt. Du får stort utrymme att påverka din egen utveckling genom de uppdrag du arbetar på. Vi är ett socialt team som gillar att dela kunskap och hjälpa varandra att utvecklas och bli bättre!

Vem är du?
För att trivas hos oss så tror vi att du är en positiv och social person. Du sätter alltid kunden i fokus genom att vara flexibel, initiativrik och drivande. Det är en självklarhet att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Största delen av arbetet kommer att ske ute hos kund och du ska på ett förtroendeingivande vis kunna hantera balansen mellan att ingå i, och aktivt bidra till, ditt team samtidigt som du sitter ute hos kund.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom teknik, bioteknik, IT eller motsvarande. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet inom Life Science och kunskaper inom validering, kvalificering och testning samt erfarenhet av relevanta regelverk och standarder inom industrin så som GMP, GCP, GDP, GAMP 5 eller motsvarande. Det är meriterande om du haft en roll som valideringsledare eller motsvarande.

Du har god förståelse för kommunikation mellan olika intressenter i en arbetsgrupp och förmågan att kunna förklara din ståndpunkt. Vi ser att du talar och skriver flytande svenska och engelska och om du har körkort är det meriterande. Det är även meriterande om du har ditt kontaktnät i Uppsala eller norra Stockholm.

Har du även följande egenskaper så är du förmodligen den vi söker:

- Du har ett pragmatiskt angreppssätt till problem och utmaningar samtidigt som du förstår hur du upprätthåller rätt kvalitet enligt gällande regelverk.
- Du är en driven person som tar tag i saker och föreslår egna lösningar.
- Med din proaktiva kommunikation och prestigelöshet möter du kundens förväntningar och når resultat.
- Ditt engagemang och viljan att ta dig an nya utmaningar smittar av sig på teammedlemmar.
- Du förstår mervärdet i arbetet för kunden samt har förmågan att framgångsrikt bygga långsiktiga relationer/nätverk och hitta nya behov hos kunden.
- Du är självständig samtidigt som du värdesätter tillhörigheten till teamet och agerar som en förebild genom att bland annat dela kunskap och stötta andra teammedlemmar.


PlantVision som arbetsgivare
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag - ett certifikat som placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige.

Vi erbjuder dig som anställd ett spännande och inspirerande arbete men ger dig även möjligheten att aktivt påverka företagets utveckling tillsammans med dina kollegor. Du som medarbetare är PlantVisions viktigaste resurs och vi är därför mycket angelägna om varje individs utveckling och inflytande.

Som medarbetare hos oss får du bland annat:

- En stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna- och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Vi lär oss av varandra, både på daglig basis i vårt arbete, och att vi satsar mycket på detta genom olika personalaktiviteter.
- En trygg anställning med fast månadslön.
- En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
- Ett anställningserbjudande vi är stolta över som bland annat innefattar friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension med personlig rådgivning samt 30 dagars semester.


Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag, senast den 19 mars. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Sara Ödmark på 08-56 85 95 32. Visa mindre

Valideringsingenjör

Ansök    Dec 23    Cytiva Sweden AB    Valideringsingenjör
Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020. Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vaccin... Visa mer
Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa
Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020.
Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vacciner, läkemedel, cell- och genterapier. Vårt uppdrag är att leverera verktygen och tjänsterna som de behöver, allt för att kunna leverera snabbare och säkrare vård till patienter.
Dina arbetsuppgifter
Valideringsgruppen inom Chemical Production Uppsala (CPU) söker en engagerad och driven valideringsingenjör, gärna med erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri.
Avdelningen Process & Digital Support, där bl a valideringsgruppen ingår, är en supportorganisation till produktionen.
Gruppen består idag av nio valideringsingenjörer. Produktionen i Uppsala expanderar och installationsprojekt pågår vilket gör att det finns möjligheter till medverkan i större projekt och stora möjligheter till att utvecklas inom valideringsområdet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som valideringsingenjör är att:
Planera, utforma och genomföra valideringar både i linjen och i större projekt.
Delta i och driva utveckling och förbättring av instruktioner/arbetssätt inom ansvarsområdet.
Bedöma valideringskrav för nya produkter och utrustningar samt vid förändringar.
Presentera valideringsdokumentation vid audit.

Vem är du
Teknisk/Naturvetenskaplig universitetsexamen, gärna civilingenjör eller motsvarande.
Erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri.
Goda kunskaper om valideringsprinciper, gärna erfarenhet av validering av datoriserade/automationssystem inom produktion, vattenvalidering, steriliseringsvalidering, rengöringsvalidering, processvalidering samt installations- och funktionskvalificering.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Vi söker dig som är drivande och ansvarstagande. Som person har du god förmåga att analysera problem och generera kreativa lösningar. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad med stor integritet. Arbetet förutsätter också att du är noggrann och strukturerad med en naturlig förmåga att beskriva valideringars syfte och resultat på ett tydligt och överskådligt sätt.
Vilka är vi?
Oavsett din roll, ger vi dig ett syfte och en utmaning varje arbetsdag. Om du drivs av att göra världen till en bättre plats genom vetenskap och medicin, kommer du att känna dig hemma här. Är du flexibel, nyfiken och envis är du rätt person. Trivs du dessutom i en global kultur, kan detta vara platsen för din fortsatta karriär.
Vi befinner oss i en väldig expansiv fas och har stort behov av ny personal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor rörande tjänsten kontakta rekryterande chef: Sofia Strömberg, [email protected]
Vill du veta mer? Spana in vår Careers webbsida, Instagram-kanal och LinkedIn-sida!
Cytiva är en 3,3 miljarder USD global ledare inom biovetenskap med nästan 7 000 anställda i 40 länder som är hängivna vårt uppdrag att främja och påskynda behandlingar. Som en pålitlig partner till kunder världen över bidrar Cytiva till ett effektivt arbetsflöde till forskning och utveckling, säkerställer tillverkning och leverans av omvälvande mediciner till patienter.
Cytiva är en del av Danaher-familjen, en global nyskapare inom vetenskap och teknologi som är hängiven att hjälpa kunder att lösa komplexa utmaningar samt förbättra livskvaliteten välden över. Visa mindre

Valideringsingenjör till Galderma

Ansök    Jan 25    Q-Med AB    Valideringsingenjör
Om Galderma Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkomm... Visa mer
Om Galderma

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkommor. Mer information finns på www.galderma.com/se

Vill du vara med på en utvecklingsresa och är intresserad av validering så ska du titta hit!

Validering är en grupp som består av 11 personer och tillhör Quality avdelningen. Gruppen ansvarar för att tillverkningslokaler, tillverkningsprocesser, utrustningar/analysinstrument, media, lager samt GxP-påverkande system valideras/kvalificeras. En stor del av arbetet drivs i projektform med interaktioner över stora delar av organisationen, både lokalt och globalt.

Vi erbjuder nu 2 tjänster inom en prestigelös grupp med högt engagemang, härlig stämning och som tycker det är viktigt att ha kul tillsammans, både på och utanför arbetet. Båda tjänsterna är tillsvidare anställningar och rapporterar till chef för validering.

Tjänst 1 är inriktad mot produktion, där du kommer att jobba med utrustningar och tillverkningsprocesser för sterila medical device och läkemedel.

Tjänst 2 riktar sig främst mot datoriserade system, vilket kan innefatta såväl produktionssystem som dokumenthanteringssystem och LIMS.

Tjänsterna kan även komma att inkludera valideringar inom andra områden beroende på bakgrund hos den sökande.

För rätt person finns det mycket goda möjligheter att utvecklas både personligt och tekniskt i dessa roller.

Ditt uppdrag

Som valideringsingenjör medverkar du i både projekt och linjearbete med ansvar för att planera, utföra och leda valideringar och kvalificeringar vilket sker enligt gällande krav i regulatoriska regelverk. Dina arbetsuppgifter kommer därför att i huvudsak omfatta:

* Medverka vid framtagning av URS (User Requirement Specification) och riskanalyser.
* Ansvara för kvalificeringen/valideringen genom att skriva valideringsplaner, protokoll samt rapportera resultat i rapport.
* Vara uppdaterad på regulatoriska krav gällande validering/kvalificering.
* Delta i utveckling och förbättring av arbetsinstruktioner och rutiner inom ansvarsområdet.
* Aktivt medverka till förbättringar i arbetsprocesser
* Vid behov presentera utförda valideringar/kvalificeringar vid inspektioner.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som värdesätter och bidrar till trivsel och skratt på arbetet. Du är en prestigelös, driven och leveranskraftig lagspelare som är lojal mot gruppen och företaget genom att backa upp dina medspelare när det behövs. Du sätter laget framför jaget och har förmågan att se till företagets bästa ur ett större perspektiv när du aktivt jobbar mot uppsatta mål och deadlines.

Du är målmedveten och arbetar enkelt, strukturerat och har en god förmåga att prioritera samt hantera flera arbetsuppgifter på samma gång. Vi vill att du har ett öppet sinne för förändringar och aktivt bidrar till förbättringsarbete inom verksamheten.

I rollen som valideringsingenjör krävs god kommunikationsförmåga och mod att utveckla din egen åsikt öppet och ärligt. Det krävs även en mycket god samarbetsförmåga men även att kunna leverera självständigt under ibland pressade deadlines.

Det är en stor fördel om du har en bakgrund från tidigare roller inom GMP-styrd verksamhet inriktad mot produktion eller IT/datoriserade system.

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom teknik- eller naturvetenskap och tycker teknik och statistik är bland det roligaste som finns. Du ska kunna utrycka dig obehindrat skriftligt och muntligt på både svenska och engelska.

Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av aseptisk tillverkning, sterilprocesser, automation och 21 CFR part 11.Vi erbjuder

I Uppsala ligger Galdermas globala center för affärsområdet Aesthetics (estetik) med verksamhet inom tillverkning och marknadsföring. Här arbetar cirka 450 personer med världsledande produkter som Restylane, Azzalure och Sculptra.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos oss blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Du hittar oss i moderna lokaler utmed vackra Fyrisån, endast 10 minuters cykelväg från Uppsala CentralstationFrågor och ansökan

Vi välkomnar din ansökan (CV och brev) direkt via den här karriärsidan eller via https://www.galderma.com/job-search redan i dag, dock senast den 15 februari 2021. Urval till intervju görs löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linus Andersson, Manager validation, på telnr. 0733-871503.

Vi vill informera de sökande om att Galderma kan utföra säkerhetskontroller före anställning för specifika positioner eller aktiviteter. Denna säkerhetskontroll utförs av en extern leverantör efter godkännande från sökande. Visa mindre

Valideringsingenjör

Ansök    Jan 25    Cytiva Sweden AB    Valideringsingenjör
Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020. Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vaccin... Visa mer
Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa
Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020.
Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vacciner, läkemedel, cell- och genterapier. Vårt uppdrag är att leverera verktygen och tjänsterna som de behöver, allt för att kunna leverera snabbare och säkrare vård till patienter.
Dina arbetsuppgifter
Valideringsgruppen inom Chemical Production Uppsala (CPU) söker en engagerad och driven valideringsingenjör, gärna med erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri.
Avdelningen Process & Digital Support, där bl a valideringsgruppen ingår, är en supportorganisation till produktionen.
Gruppen består idag av tio valideringsingenjörer. Produktionen i Uppsala expanderar och installationsprojekt pågår vilket gör att det finns möjligheter till medverkan i större projekt och stora möjligheter till att utvecklas inom valideringsområdet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som valideringsingenjör är att:
Planera, utforma och genomföra valideringar både i linjen och i större projekt.
Delta i och driva utveckling och förbättring av instruktioner/arbetssätt inom ansvarsområdet.
Bedöma valideringskrav för nya produkter och utrustningar samt vid förändringar.
Presentera valideringsdokumentation vid audit.

Vem är du
Teknisk/Naturvetenskaplig universitetsexamen, gärna civilingenjör eller motsvarande.
Erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri.
Goda kunskaper om valideringsprinciper, gärna erfarenhet av validering av datoriserade/automationssystem inom produktion, vattenvalidering, steriliseringsvalidering, rengöringsvalidering, processvalidering samt installations- och funktionskvalificering.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Vi söker dig som är drivande och ansvarstagande. Som person har du god förmåga att analysera problem och generera kreativa lösningar. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad med stor integritet. Arbetet förutsätter också att du är noggrann och strukturerad med en naturlig förmåga att beskriva valideringars syfte och resultat på ett tydligt och överskådligt sätt.
Vilka är vi?
Oavsett din roll, ger vi dig ett syfte och en utmaning varje arbetsdag. Om du drivs av att göra världen till en bättre plats genom vetenskap och medicin, kommer du att känna dig hemma här. Är du flexibel, nyfiken och envis är du rätt person. Trivs du dessutom i en global kultur, kan detta vara platsen för din fortsatta karriär.
Vi befinner oss i en väldig expansiv fas och har stort behov av ny personal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor rörande tjänsten kontakta rekryterande chef: Sofia Strömberg, [email protected]
Vill du veta mer? Spana in vår Careers webbsida, Instagram-kanal och LinkedIn-sida!
Cytiva är en 3,3 miljarder USD global ledare inom biovetenskap med nästan 7 000 anställda i 40 länder som är hängivna vårt uppdrag att främja och påskynda behandlingar. Som en pålitlig partner till kunder världen över bidrar Cytiva till ett effektivt arbetsflöde till forskning och utveckling, säkerställer tillverkning och leverans av omvälvande mediciner till patienter.
Cytiva är en del av Danaher-familjen, en global nyskapare inom vetenskap och teknologi som är hängiven att hjälpa kunder att lösa komplexa utmaningar samt förbättra livskvaliteten välden över. Visa mindre

QA Manager sökes till internationellt läkemedelsbolag i Uppsala!

Ansök    Nov 24    Poolia Sverige AB    Valideringsingenjör
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval sker löpande! Om tjänsten I tjänsten är du QA representant i projekt där granskning av valideringsdokumentation ingår som huvudsyssla. Vem är du? Vi tror att du jobbat 8-10 år och har högskoleutbildning inom kemi/biologi/farmaci eller motsvarande. Vi tror också du har en Life Science bakgrund, erfarenhet av GMP och flerårig erfarenhet av arbet... Visa mer
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval sker löpande!Om tjänsten
I tjänsten är du QA representant i projekt där granskning av valideringsdokumentation ingår som huvudsyssla.

Vem är du?
Vi tror att du jobbat 8-10 år och har högskoleutbildning inom kemi/biologi/farmaci eller motsvarande. Vi tror också du har en Life Science bakgrund, erfarenhet av GMP och flerårig erfarenhet av arbete som QA Manager.

Du har kompetens inom kvalificering av utrustning, renrum, renmediasystem och som QA representant i tekniska projekt.
Slutligen har du erfarenhet inom riskanalus (ex. FMEA), validering och dokumentation samt Clean room environment.

Om verksamheten
Vår kund erbjuder möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos vår kund blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Företaget är beläget endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation. Visa mindre

Valideringsingenjör Pharma/Medtech

Ansök    Dec 22    Semcon Sweden AB    Valideringsingenjör
Är du ingenjör och vill arbeta i varierande och utvecklande roller och projekt inom Pharma och Medtech? Vi letar nu efter skickliga och kvalitetsmedvetna kollegor som vill arbeta med validering och kvalificering och bli en del av vårt team i Uppsala. Tillsammans är vi runt 50 konsulter och vår expertis utgör vi ett starkt team som stöttar våra kunder inom Life Science. Att arbeta som konsult inom Life Science innebär att du blir en del av ett starkt kompe... Visa mer
Är du ingenjör och vill arbeta i varierande och utvecklande roller och projekt inom Pharma och Medtech? Vi letar nu efter skickliga och kvalitetsmedvetna kollegor som vill arbeta med validering och kvalificering och bli en del av vårt team i Uppsala.

Tillsammans är vi runt 50 konsulter och vår expertis utgör vi ett starkt team som stöttar våra kunder inom Life Science. Att arbeta som konsult inom Life Science innebär att du blir en del av ett starkt kompetensnätverk på Semcon, både på Semcon i Uppsala men också nationellt på Semcon. Här får du kollegor som bidrar med olika erfarenheter, kunskap och perspektiv och tillsammans utgör vi ett starkt team som även värderar att ha roligt på vägen.

Om rollen

I denna roll kommer du få arbeta med kompetenta kollegor och med varierande arbetsuppgifter. Du kommer arbeta som valideringsingenjör eller valideringsledare i våra egna eller våra kunders projekt. Uppdragen och projekten är varierande i innehåll och omfattning. På sikt finns möjlighet att utvecklas mot andra roller beroende på intresse.

Rollen innebär bland annat:

- Kvalificering av utrustning
- Validering av utrustning, system eller produkt
- Processvalidering
- Metodvalidering
- Vara med och utveckla Semcons interna valideringskompetens
- Agera projektdeltagare


Vi söker dig med

- Erfarenhet av läkemedelsindustrin och/eller den medicintekniska branschen
- En relevant akademisk examen, exempelvis civilingenjör inom maskin, kemi, bioteknik, medicinteknik eller liknande
- Tidigare arbetat i en roll som exempelvis valideringsingenjör, kvalitetsingenjör, QC eller liknande
- En vilja att samarbeta och ha roligt tillsammans!


Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktigt för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på.

Vår expertis är bred vilket gör att vi hjälper kunder dels inom läkemedelsindustrin där vi stöttar våra kunder med att utveckla, kvalitetssäkra, optimera och implementera nya läkemedel och dess processer. Vi hjälper även till med utveckling av medicintekniska produkter. Här sammanför vi vår expertkunskap inom produktutveckling, design, validering och digitala lösningar för att utveckla tekniska lösningar som är användarvänliga, säkra och uppkopplade för bästa möjliga upplevelse.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in en ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Elin nedan.

Elin Sins
Area Manager
46 76 569 81 50 Visa mindre

Trött och sliten valideringsledare sökes till Bjerking!

Ansök    Dec 22    Poolia Sverige AB    Valideringsingenjör
Profil-på-Stofil: Vi söker dig som gett upp hoppet om att utföra något meningsfullt med ditt yrkesliv. Du är ointresserad av förändring såväl som framskridande och har därför ett antal gamla och irrelevanta certifieringar. Du lockas av att jobba på vinstfokuserade företag som tjänar jättejättejättemycket pengar och där framgång mäts i hur lång och märklig titel du har på ditt visitkort… Har du kommit så här långt är du uppenbarligen någon som tar till d... Visa mer
Profil-på-Stofil: Vi söker dig som gett upp hoppet om att utföra något meningsfullt med ditt yrkesliv.
Du är ointresserad av förändring såväl som framskridande och har därför ett antal gamla och irrelevanta certifieringar.

Du lockas av att jobba på vinstfokuserade företag som tjänar jättejättejättemycket pengar och där framgång mäts i hur lång och märklig titel du har på ditt visitkort…

Har du kommit så här långt är du uppenbarligen någon som tar till dig all tillgänglig information innan du tar beslut - Det är viktigt i vårt yrke, då lite slarv i vår bransch kan få stora effekter i senare faser. Du är sannolikt också någon som kan förstå att gamla utmaningar ibland kräver okonventionella grepp för att hanteras (såsom att få med skratt i en platsannons). Eftersom du läser detta är det läge att påpeka att Bjerking söker dig som är den diametrala motsatsen till det vi beskriver ovan.

Bjerking gillar att genom öppenhet och involvering skapa ett genuint engagemang, det viktigast är att du trivs och mår bra! Då blir det bra! Bjerking är ett företag där människan sätts i centrum, de är ett prestigelöst, familjärt, hållbart och engagerande företag.

Är du en nytänkande och nyfiken valideringsingenjör eller valideringsledare kan detta vara tjänsten för dig. Bjerking är grymma på att få just DIG att känna dig väldigt välkommen redan från dag ett!

Om tjänsten
Bjerking är ett medarbetarägt företag sedan 1957, idag är det ca 430 personer verksamma inom allt från bygg, mark- och anläggning och Life Science till projektledning, hållbarhet och kvalitetssäkring. Enheten Life Science söker nu flera valideringsingenjörer och valideringsledare till både Uppsala- och Stockholmskontoret, med allt från tre till tio års erfarenhet.

För rollen ser vi att du gärna att du har
• Erfarenhet av validering av IT/automations-projekt inom Life Science, IT-infrastrukturprojekt, SCADA/MES-projekt eller liknande
• Erfarenhet av att delta och leda komplexa projekt där bland annat ny processutrustning, mediasystem och lokaler ingår

I konsultrollen hos Bjerking får du hjälpa kunder i olika utmanande uppdrag men det finns även möjlighet att utveckla och få enheten inom Bjerking att växa. Visa mindre

Valideringsingenjör

Ansök    Nov 16    Cytiva Sweden AB    Valideringsingenjör
Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020. Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vaccin... Visa mer
Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa
Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020.
Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vacciner, läkemedel, cell- och genterapier. Vårt uppdrag är att leverera verktygen och tjänsterna som de behöver, allt för att kunna leverera snabbare och säkrare vård till patienter.
Dina arbetsuppgifter
Valideringsgruppen inom Chemical Production Uppsala (CPU) söker en engagerad och driven valideringsingenjör, gärna med erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri.
Avdelningen Process & Digital Support, där bl a valideringsgruppen ingår, är en supportorganisation till produktionen.
Gruppen består idag av nio valideringsingenjörer. Produktionen i Uppsala expanderar och installationsprojekt pågår vilket gör att det finns möjligheter till medverkan i större projekt och stora möjligheter till att utvecklas inom valideringsområdet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som valideringsingenjör är att:
Planera, utforma och genomföra valideringar både i linjen och i större projekt.
Delta i och driva utveckling och förbättring av instruktioner/arbetssätt inom ansvarsområdet.
Bedöma valideringskrav för nya produkter och utrustningar samt vid förändringar.
Presentera valideringsdokumentation vid audit.

Vem är du
Teknisk/Naturvetenskaplig universitetsexamen, gärna civilingenjör eller motsvarande.
Erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri.
Goda kunskaper om valideringsprinciper, gärna erfarenhet av validering av datoriserade/automationssystem inom produktion, vattenvalidering, steriliseringsvalidering, rengöringsvalidering, processvalidering samt installations- och funktionskvalificering.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Vi söker dig som är drivande och ansvarstagande. Som person har du god förmåga att analysera problem och generera kreativa lösningar. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad med stor integritet. Arbetet förutsätter också att du är noggrann och strukturerad med en naturlig förmåga att beskriva valideringars syfte och resultat på ett tydligt och överskådligt sätt.
Vilka är vi?
Oavsett din roll, ger vi dig ett syfte och en utmaning varje arbetsdag. Om du drivs av att göra världen till en bättre plats genom vetenskap och medicin, kommer du att känna dig hemma här. Är du flexibel, nyfiken och envis är du rätt person. Trivs du dessutom i en global kultur, kan detta vara platsen för din fortsatta karriär.
Vi befinner oss i en expansiv fas och har stort behov av ny personal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!
För frågor rörande tjänsten kontakta rekryterande chef: Sofia Strömberg, [email protected]
Vill du veta mer? Spana in vår Careers webbsida, Instagram-kanal och LinkedIn-sida!
Cytiva är en 3,3 miljarder USD global ledare inom biovetenskap med nästan 7 000 anställda i 40 länder som är hängivna vårt uppdrag att främja och påskynda behandlingar. Som en pålitlig partner till kunder världen över bidrar Cytiva till ett effektivt arbetsflöde till forskning och utveckling, säkerställer tillverkning och leverans av omvälvande mediciner till patienter.
Cytiva är en del av Danaher-familjen, en global nyskapare inom vetenskap och teknologi som är hängiven att hjälpa kunder att lösa komplexa utmaningar samt förbättra livskvaliteten välden över. Visa mindre

Valideringsingenjör till Globalt läkemedelsföretag

Ansök    Nov 9    Adecco Sweden AB    Valideringsingenjör
Vår kund är idag världens största, självständiga globala dermatologiföretag. De närmsta kommande åren kommer kunden att göra stora investeringar och satsningar på verksamheten i Uppsala. Adeccos samarbete med kunden sträcker sig många år tillbaka och nu finns en fantastisk chans för dig att vara med vår kunds spännande expansionsresa. Om tjänsten Som valideringsingenjör hos vår kund kommer du att medverka som representant för validering i projektverksamhe... Visa mer
Vår kund är idag världens största, självständiga globala dermatologiföretag. De närmsta kommande åren kommer kunden att göra stora investeringar och satsningar på verksamheten i Uppsala. Adeccos samarbete med kunden sträcker sig många år tillbaka och nu finns en fantastisk chans för dig att vara med vår kunds spännande expansionsresa.

Om tjänsten
Som valideringsingenjör hos vår kund kommer du att medverka som representant för validering i projektverksamhet kopplat mot produktionsutrustningar, processer, renrum och media. Tjänsten ställer krav på mod, integritet, samarbetsförmåga och driv. Du kommer att ansvara för att kvalificeringar/valideringar genomförs enligt regulatoriska kravställningar (för både MD och läkemedel), interna instruktioner och enligt tidplan.
Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Granska och till viss del medverka vid framtagande av riskanalyser och URS.
- Framtagande av valideringsplaner
- Framtagande av valideringsdokumentation för IQ/OQ samt PQ (protokoll och rapporter)
- Representera validering vid projektmöten och diskussioner

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Mycket goda möjligheter på sikt till anställning direkt hos vår kund.

Om dig
Du har utbildning inom maskin, kemi, biologi eller arbetslivserfarenhet inom relevant område. Du har erfarenhet av GPM och är flytande i engelska, skriftligt och muntligt samt är van att presentera på engelska

Slutligen är det meriterande om du har Life Science bakgrund och har arbetat med riskanalys (ex FMEA), har arbetat med dokumentation och validering samt Clean room environment.
Vi tror att du har någon form av erfarenhet inom området validering, dock är det viktigtaste att du snabbt arbetar självständigt. Vi söker dig som är driven, flexibel och ansvarstagande.

Kontaktuppgifter
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anette Eriksson via [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Junior Valideringsingenjör sökes till ledande företag i Uppsala

Önskar du att arbeta som Valideringsingenjör för en ledande aktör med stora utvecklingsmöjligheter? Då har vi den perfekta tjänsten för dig, ta chansen och sök! Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna kommer till största del bestå av följande: •Ingå i projektteam och på sikt att leda egna projekt - Tex. ombyggnad hos kund för att kvalitetssäkra och kontrollera att allt håller en hög nivå. •Nyinvesteringar och förändringar av produktionsutrustning eller l... Visa mer
Önskar du att arbeta som Valideringsingenjör för en ledande aktör med stora utvecklingsmöjligheter?
Då har vi den perfekta tjänsten för dig, ta chansen och sök!


Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer till största del bestå av följande:

•Ingå i projektteam och på sikt att leda egna projekt - Tex. ombyggnad hos kund för att kvalitetssäkra och kontrollera att allt håller en hög nivå.
•Nyinvesteringar och förändringar av produktionsutrustning eller labbutrustning.
•Kravställning kring utrustning, ta fram valideringsplaner och administrera.
•Ta fram testdokumentation samt läsa och tolka krav.


Om företaget
Kunden är en ledande aktör och erbjuder avancerade konsulttjänster inom områden som produktutveckling, industriell design, processteknik, beräkning, produktionssystem och projektledning

Din profil
För att passa i rollen som valideringsingenjör ser vi att du är en lojal lagspelare som trivs att arbeta med nya människor. Du är nyfiken, noggrann och har ett sinne för ordning och reda! Du kan hantera många uppgifter samtidigt och är resultatorienterad.

Skallkrav
•Högskola eller Civilingenjörsexamen inom Life Science - tex. Kemiteknik, bioteknik, apotekare eller liknande.
•Svenska och engelska i tal och skrift.
•Erfarenhet av GMP från studier

Meriter
•Valideringserfarenhet
•Erfarenhet inom Life Science
•Erfarenhet om GMP
•Ledaregenskaper


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Uppsala
Arbetstider: 08-17
Lön: Enligt överenskommelse Visa mindre

Poolia söker Valideringsingenjör till vår kund i Uppsala!

Om tjänsten Som valideringsingenjör hos vår kund kommer du att medverka som representant för validering i projektverksamhet kopplat mot produktionsutrustningar, processer, renrum och media. Tjänsten ställer krav på mod, integritet, samarbetsförmåga och driv. Du kommer att ansvara för att kvalificeringar/valideringar genomförs enligt regulatoriska kravställningar (för både MD och läkemedel), interna instruktioner och enligt tidplan. Dina arbetsuppgifter i ... Visa mer
Om tjänsten
Som valideringsingenjör hos vår kund kommer du att medverka som representant för validering i projektverksamhet kopplat mot produktionsutrustningar, processer, renrum och media. Tjänsten ställer krav på mod, integritet, samarbetsförmåga och driv. Du kommer att ansvara för att kvalificeringar/valideringar genomförs enligt regulatoriska kravställningar (för både MD och läkemedel), interna instruktioner och enligt tidplan.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Granska och till viss del medverka vid framtagande av riskanalyser och URS.
- Framtagande av valideringsplaner
- Framtagande av valideringsdokumentation för IQ/OQ samt PQ (protokoll och rapporter)
- Representera validering vid projektmöten och diskussioner

Vem är du?
Du har utbildning inom maskin, kemi, biologi eller arbetslivserfarenhet inom relevant område. Du har erfarenhet av GPM och är flytande i engelska, skriftligt och muntligt samt är van att presentera på engelska

Slutligen är det meriterande om du har Life Science bakgrund och har arbetat med riskanalys (ex FMEA), har arbetat med dokumentation och validering samt Clean room environment.

Vi tror att du har någon form av erfarenhet inom området validering, dock är det viktigtaste att du snabbt arbetar självständigt. Vi söker dig som är driven, flexibel och ansvarstagande.Om verksamheten
Vår kund erbjuder möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos vår kund blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Företaget är beläget endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation. Visa mindre

Processes engineer to an international med-tech company!

Our client is a big international company within reaserch and science that wants to bring innovative ideas, products and services to advance the health and well-being of people. Employees of our client work with partners in health care to touch the lives of over a billion people every day, throughout the world. If you have the talent and desire to touch the world, our client has the career opportunities to help make it happen. Welcome to apply! OM TJÄNSTE... Visa mer
Our client is a big international company within reaserch and science that wants to bring innovative ideas, products and services to advance the health and well-being of people. Employees of our client work with partners in health care to touch the lives of over a billion people every day, throughout the world. If you have the talent and desire to touch the world, our client has the career opportunities to help make it happen. Welcome to apply!

OM TJÄNSTEN
Our client is one of the world's most comprehensive and broadly-based manufacturer of health care products, as well as a provider of related services, for the consumer, pharmaceutical, and medical devices and diagnostics markets.

As a process engineer, you will support acitivties related to commissioning, process characterization and qualification of one dedicated vision inspection machine and an assembly/blister line including vision inspection. You will be a part/leading the write process verification/validation test protocols, together with running machine test protocols (commissioning, process characterization and qualification) including record management.

Further on, you will manage deviations including root cause analysis, change management and implementation.

You are offered

At our client, you are offered an international organization where you have the ability to build strong partnerships internally and externally. You have the ability to control and own your responsibilities and for the right person, there are more career opportunities ahead.

As a consultant at Academic Work you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future. Read more about our offer{target="_blank"}.

VI SÖKER DIG SOM
* Have a B.sc. or M.Sc towards life-science or other equivalent area


* Have 3-5 years’ experience with process validation within the Medical Device or Pharma industry.
* Have excellent in English communications skills in both speaking and writing
* Have experience with technical advanced equipment


We belive that you are good at working in teams and building teamwork. You have an eye for details and likes to work in a high-paced environment. You have a good analytic, structural and problem solving side.

Other information


* Start: November
* Work extent: Fulltime, 6 months with possible extension
* Location: Uppsala and occasional travels to Stockholm
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from the client that all questions regarding the position is handled by
Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase. Visa mindre

QA Manager sökes till internationellt läkemedelsbolag i Uppsala!

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval sker löpande! Om tjänsten I tjänsten är du QA representant i projekt där granskning av valideringsdokumentation ingår som huvudsyssla. Vem är du? Vi tror att du jobbat 8-10 år och har högskoleutbildning inom kemi/biologi/farmaci eller motsvarande. Vi tror också du har en Life Science bakgrund, erfarenhet av GMP och flerårig erfarenhet av arbet... Visa mer
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval sker löpande!Om tjänsten
I tjänsten är du QA representant i projekt där granskning av valideringsdokumentation ingår som huvudsyssla.

Vem är du?
Vi tror att du jobbat 8-10 år och har högskoleutbildning inom kemi/biologi/farmaci eller motsvarande. Vi tror också du har en Life Science bakgrund, erfarenhet av GMP och flerårig erfarenhet av arbete som QA Manager.

Du har kompetens inom kvalificering av utrustning, renrum, renmediasystem och som QA representant i tekniska projekt.
Slutligen har du erfarenhet inom riskanalus (ex. FMEA), validering och dokumentation samt Clean room environment.

Om verksamheten
Vår kund erbjuder möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos vår kund blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Företaget är beläget endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation. Visa mindre

Junior Valideringsingenjör sökes till ledande företag i Uppsala

Önskar du att arbeta som Valideringsingenjör för en ledande aktör med stora utvecklingsmöjligheter? Då har vi den perfekta tjänsten för dig, ta chansen och sök! Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna kommer till största del bestå av följande: •Ingå i projektteam och på sikt att leda egna projekt - Tex. ombyggnad hos kund för att kvalitetssäkra och kontrollera att allt håller en hög nivå. •Nyinvesteringar och förändringar av produktionsutrustning eller l... Visa mer
Önskar du att arbeta som Valideringsingenjör för en ledande aktör med stora utvecklingsmöjligheter?
Då har vi den perfekta tjänsten för dig, ta chansen och sök!


Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer till största del bestå av följande:

•Ingå i projektteam och på sikt att leda egna projekt - Tex. ombyggnad hos kund för att kvalitetssäkra och kontrollera att allt håller en hög nivå.
•Nyinvesteringar och förändringar av produktionsutrustning eller labbutrustning.
•Kravställning kring utrustning, ta fram valideringsplaner och administrera.
•Ta fram testdokumentation samt läsa och tolka krav.


Om företaget
Kunden är en ledande aktör och erbjuder avancerade konsulttjänster inom områden som produktutveckling, industriell design, processteknik, beräkning, produktionssystem och projektledning

Din profil
För att passa i rollen som valideringsingenjör ser vi att du är en lojal lagspelare som trivs att arbeta med nya människor. Du är nyfiken, noggrann och har ett sinne för ordning och reda! Du kan hantera många uppgifter samtidigt och är resultatorienterad.

Skallkrav
•Högskola eller Civilingenjörsexamen inom Life Science - tex. Kemiteknik, bioteknik, apotekare eller liknande.
•Svenska och engelska i tal och skrift.
•Erfarenhet av GMP från studier

Meriter
•Valideringserfarenhet
•Erfarenhet inom Life Science
•Erfarenhet om GMP
•Ledaregenskaper


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Uppsala
Arbetstider: 08-17
Lön: Enligt överenskommelse Visa mindre

Validation Engineer

Ansök    Sep 30    Cytiva Sweden AB    Valideringsingenjör
Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020. Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vaccin... Visa mer
Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa
Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020.
Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vacciner, läkemedel, cell- och genterapier. Vårt uppdrag är att leverera verktygen och tjänsterna som de behöver, allt för att kunna leverera snabbare och säkrare vård till patienter.
Dina arbetsuppgifter
Valideringsgruppen inom Chemical Production Uppsala (CPU) söker en engagerad och driven valideringsingenjör, gärna med erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri.
Avdelningen Process & Digital Support, där bl a valideringsgruppen ingår, är en supportorganisation till produktionen.
Gruppen består idag av nio valideringsingenjörer. Produktionen i Uppsala expanderar och installationsprojekt pågår vilket gör att det finns möjligheter till medverkan i större projekt och stora möjligheter till att utvecklas inom valideringsområdet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som valideringsingenjör är att:
Planera, utforma och genomföra valideringar både i linjen och i större projekt.
Delta i och driva utveckling och förbättring av instruktioner/arbetssätt inom ansvarsområdet.
Bedöma valideringskrav för nya produkter och utrustningar samt vid förändringar.
Presentera valideringsdokumentation vid audit.

Vem är du
Teknisk/Naturvetenskaplig universitetsexamen, gärna civilingenjör eller motsvarande.
Erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri.
Goda kunskaper om valideringsprinciper, gärna erfarenhet av validering av datoriserade/automationssystem inom produktion, vattenvalidering, steriliseringsvalidering, rengöringsvalidering, processvalidering samt installations- och funktionskvalificering.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Vi söker dig som är drivande och ansvarstagande. Som person har du god förmåga att analysera problem och generera kreativa lösningar. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad med stor integritet. Arbetet förutsätter också att du är noggrann och strukturerad med en naturlig förmåga att beskriva valideringars syfte och resultat på ett tydligt och överskådligt sätt.
Vilka är vi?
Oavsett din roll, ger vi dig ett syfte och en utmaning varje arbetsdag. Om du drivs av att göra världen till en bättre plats genom vetenskap och medicin, kommer du att känna dig hemma här. Är du flexibel, nyfiken och envis är du rätt person. Trivs du dessutom i en global kultur, kan detta vara platsen för din fortsatta karriär.
Vi befinner oss i en väldig expansiv fas och har stort behov av ny personal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor rörande tjänsten kontakta rekryterande chef: Sofia Strömberg, [email protected]
Vill du veta mer? Spana in vår Careers webbsida, Instagram-kanal och LinkedIn-sida!
Cytiva är en 3,3 miljarder USD global ledare inom biovetenskap med nästan 7 000 anställda i 40 länder som är hängivna vårt uppdrag att främja och påskynda behandlingar. Som en pålitlig partner till kunder världen över bidrar Cytiva till ett effektivt arbetsflöde till forskning och utveckling, säkerställer tillverkning och leverans av omvälvande mediciner till patienter.
Cytiva är en del av Danaher-familjen, en global nyskapare inom vetenskap och teknologi som är hängiven att hjälpa kunder att lösa komplexa utmaningar samt förbättra livskvaliteten välden över. Visa mindre

Valideringsingenjör till internationellt läkemedelsbolag

Galderma växer och nu finns chansen för dig som vill vara med och vidareutveckla deras valideringsprocess. Om du är den som ofta tänker ett steg längre och vågar utmana och komma med förslag på förbättringar kan det här vara rollen för dig. Ta chansen och sök rollen som valideringsingenjör till ett spännande bolag som utvecklar innovativa medicinska lösningar till människor med dermatologiska behov. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Galdermas räkning e... Visa mer
Galderma växer och nu finns chansen för dig som vill vara med och vidareutveckla deras valideringsprocess. Om du är den som ofta tänker ett steg längre och vågar utmana och komma med förslag på förbättringar kan det här vara rollen för dig. Ta chansen och sök rollen som valideringsingenjör till ett spännande bolag som utvecklar innovativa medicinska lösningar till människor med dermatologiska behov.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Galdermas räkning en Valideringsingenjör. Valideringsgruppen består av totalt 11 personer som ansvarar för att verifiera att produktpåverkande utrustning, tillverkning av produkt, IT system och analysinstrument fungerar som de ska samt är reproducerbara. Detta verifieras genom valideringar och kvalificeringar. Gruppen beskrivs som hjälpsam och välkomnande där du erbjuds ett utvecklande arbete i en positiv och kompetent grupp.

Som konsult hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Vi är måna om att ha ett professionellt och utvecklade samarbete för just dig.


* Tillsvidare anställning (provanställning 6 mån)
* På sikt anställning hos vår kund (förutsatt att alla parter är nöjda)
* Skräddarsytt utbildningspaket
* Gedigen introduktion


Förutom möjligheten till att vara med och påverka kommer vår kund erbjuda ett utvecklande och varierande arbete som uppmuntrar sina anställda att vara med i flera projekt över stora delar av organisationen. Du arbetar tätt tillsammans med övriga i gruppen och med andra på avdelningen och här finns verkligen möjlighet till att vara med och bidra!

Vidare kommer du bli en del av en internationell miljö där din egen utveckling uppmuntras och du hittar bolaget endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation där utbyggnad av redan väldigt fina lokaler är igång för fullt i och med expansionen som ligger för plan framåt.

Läs mer om vårt generella konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som valideringsingenjör medverkar du i projekt och i linjearbete med ansvar för att planera och utföra valideringar och kvalificeringar som ska göras enligt gällande krav i regelverket.

Dina arbetsuppgifter kommer därför i huvudsak omfatta att:


* Ta fram valideringsplaner, protokoll samt avrapportera resultaten
* Vara uppdaterad kring regulatoriska krav gällande validering/kvalificering
* Medverka i att ta fram URS (User Requirement Specification) samt medverka i riskanalyser
* Delta i utveckling och förbättring av arbetsinstruktioner och rutiner inom ansvarsområdet.
* På sikt presentera utförda valideringar/kvalificeringar vid inspektioner
* Bedöma ändringsärenden med avseende på valideringspåverkan.


VI SÖKER DIG SOM
* Har en högskoleutbildning inom maskinteknik eller bioteknik


* Har erfarenhet av läkemedelsbranschen och medical device sedan tdigare
* Har ett stort intresse för teknik och statistik
* Har en god förståelse för hur flödet inom produktion fungerar
* Har en god teknisk förtåelse och ett stort intresse för produktion

Det är meriterande om har:
* Arbetat enligt GMP tidigare
* Har erfarenhet av aseptisk tillverkning av läkemedel eller steriliseringsprocesser


Du är en strukturerad person som på ett nyfiket sätt driver dina aktiviteter i mål. Du har inga problem att hugga tag där det behövs och du är en självklar teamspelare som har enkelt för att kommunicera med andra. Vidare är du en person som vågar säga ifrån när du anser att kvaliteten tryter.

Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Placering: Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Valideringsingenjör/teknisk skribent till vår kund i Uppsala

Ansök    Sep 11    Poolia Sverige AB    Valideringsingenjör
Vi söker en QA-Valideringsingenjör/teknisk skribent för ett konsultuppdrag till vår kund i Uppsala, du kommer få möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en spännande och utvecklande miljö. Tjänsten beräknas starta omgående och pågå i sex månader med möjlighet till förlängning. Tjänsten är en heltidstjänst och belagd i Uppsala. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför di... Visa mer
Vi söker en QA-Valideringsingenjör/teknisk skribent för ett konsultuppdrag till vår kund i Uppsala, du kommer få möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en spännande och utvecklande miljö. Tjänsten beräknas starta omgående och pågå i sex månader med möjlighet till förlängning. Tjänsten är en heltidstjänst och belagd i Uppsala.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Valideringsingenjör/teknisk skribent kommer du arbeta med valideringsprocesser, upprätta och distribuera valideringsdokument, SAT, FAT, IQ/OQ och PQ.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har minst fem års erfarenhet av en liknande roll. Du har även universitets eller högskoleutbildning inom relevant område. Vidare har du erfarenhet av GMP valideringsprocesser samt SAT, FAT, IQ/OQ och PQ. Vi ser det som meriterande om du har goda IT-kunskaper.

Som person är du noggrann, trygg i din kompetens och strukturerad. Du har en god samarbetsförmåga och strävar efter att utvecklas i ditt område.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Valideringsingenjör inom Läkemedel och Medicinteknik

Sigma Industry EastNorth AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom process-, produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare. Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen.... Visa mer
Sigma Industry EastNorth AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom process-, produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare.
Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Skulle du vilja växa i denna miljö?
Vi söker dig som brinner för kvalitet och validering och att tillsammans med andra människor säkerställa att utrustning/projekt valideras effektivt med nöjda kunder. Du har viljan och förmågan att kommunicera tydligt och effektivt inom organisationen och med medansvariga. Som person är du engagerad och med lyhördhet förstår du ditt ansvar och vad som krävs. Du kan motivera medansvariga för att tillsammans skapa en bättre morgondag.
Vi ser gärna att :

Du har erfarenhet av att arbeta i projekt inom Life science
Ett stort intresse för kvalitet och kvalitetssäkring.
Erfarenhet av utrustningsvalidering
Erfarenhet av processvalidering
Erfarenhet av att arbeta inom kvalitetssystem så som ISO13485, GMP
En relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller yrkeshögskola alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
Du behärskar såväl engelska som svenska i tal och skrift.

Framförallt letar vi efter personer som säger VI och inte JAG.
Sigma Uppsala är idag ett 40 tal stjärnor inom tre olika sektioner. Denna tjänst är inom sektionen Process Assurance. Sektionen har idag en spridning på erfarenhetsnivå från ett par års erfarenhet till flera som har 15+ år inom flera olika kompetensområden såsom valideringsledning, processutveckling och kvalitetsledning. Utifrån din profil berättar vi gärna mer om vad du kan bidra med på Sigma och hur vi tillsammans kan utvecklas.

För mer information kontakta

Nadja Veysi,
+46 722411903
[email protected]

https://www.sigmaindustryeastnorth.se/lediga-jobb/valideringsingenjor-inom-lakemedel-och-medicinteknik/ Visa mindre

Kvalitetsingenjör inom medicinteknik

Ansök    Aug 25    Knightec AB    Valideringsingenjör
Knightec är ett konsultbolag. Det finns flera sådana. Men vi tycker att vi är annorlunda. Vi har en hög ambition, stolthet, professionalism och en stark vilja att göra skillnad hos våra kunder och i samhället i stort. Vi sitter själv i förarsätet oavsett omständigheter, konjunkturer eller vad alla andra gör. Det vi gör, gör vi inte ensamma, det gör vi tillsammans. Nu söker vi dig som vill fortsätta att arbeta med kvalitet inom den medicintekniska bransche... Visa mer
Knightec är ett konsultbolag. Det finns flera sådana. Men vi tycker att vi är annorlunda. Vi har en hög ambition, stolthet, professionalism och en stark vilja att göra skillnad hos våra kunder och i samhället i stort. Vi sitter själv i förarsätet oavsett omständigheter, konjunkturer eller vad alla andra gör. Det vi gör, gör vi inte ensamma, det gör vi tillsammans.

Nu söker vi dig som vill fortsätta att arbeta med kvalitet inom den medicintekniska branschen och hjälpa oss i vår ambition att skapa en säkrare och bättre vård för patienter.

Vad kommer du få göra?
Som kvalitetsingenjör inom medicinteknik kommer du att stödja och driva våra kunder i deras kvalitetsarbete där din främsta uppgift kommer vara?att hjälpa våra kunder att hitta rätt nivå av kvalitet på sina produkter. Själva arbetet kan till exempel handla om CE-märkning, produktutvecklingskvalitet, krav-och riskhantering, utveckla eller förbättra kvalitetssystem och processer och teknisk dokumentation.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 2 års industrierfarenhet av att arbeta med kvalitetsrelaterade frågor inom medicintekniska företag. Du har intresse och kunskap inom regulatoriska krav och standarder, som exempelvis ISO 13485, MDD/MDR eller QSR. I grunden har du en relevant ingenjörsexamen. Vidare har du har ett affärsmässigt förhållningssätt och en god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska. B-körkort är meriterande då våra kunder finns i hela regionen.

Vilka är vi?
Du kommer att trivas?hos oss på Knightec om du är en person som tycker om att samarbeta och dela med dig av din kunskap samt är intresserad av att utveckla relationer med kunder och kollegor. Genom ett proaktivt arbete och ett stort engagemang löser vi tillsammans våra kunders utmaningar.? ?

Knightec East står inför en stor tillväxtresa där vi hoppas att du vill vara med! I regionen arbetar våra konsulter med uppdrag i Uppsala, Stockholm och Södertälje. Du har din anställning vid vårt kontor i Uppsala och arbetar främst med uppdrag i Uppsala och Stockholm. Uppdragen utförs både ute hos kund och som projektleveranser från vårt kontor.

Om du har några frågor kring annonsen, kontakta Emma Book 070-678 28 11. Visa mindre

Kvalitetsingenjör inom medicinteknik

Ansök    Jul 3    Knightec AB    Valideringsingenjör
Knightec är ett konsultbolag. Det finns flera sådana. Men vi tycker att vi är annorlunda. Vi har en hög ambition, stolthet, professionalism och en stark vilja att göra skillnad hos våra kunder och i samhället i stort. Vi sitter själv i förarsätet oavsett omständigheter, konjunkturer eller vad alla andra gör. Det vi gör, gör vi inte ensamma, det gör vi tillsammans. Vad kommer du få göra? Som kvalitetsingenjör inom medicinteknik kommer du att stödja och dri... Visa mer
Knightec är ett konsultbolag. Det finns flera sådana. Men vi tycker att vi är annorlunda. Vi har en hög ambition, stolthet, professionalism och en stark vilja att göra skillnad hos våra kunder och i samhället i stort. Vi sitter själv i förarsätet oavsett omständigheter, konjunkturer eller vad alla andra gör. Det vi gör, gör vi inte ensamma, det gör vi tillsammans.

Vad kommer du få göra?
Som kvalitetsingenjör inom medicinteknik kommer du att stödja och driva våra kunder i deras kvalitetsarbete. Själva arbetet kan till exempel handla om uppdrag som Quality Engineer eller Quality Assurance samt att utveckla eller förbättra kvalitetssystem och processer. Hos oss kan du utveckla din självständighet i att vara konsult för att samarbeta effektivt med kollegor och kunder.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 2 års industrierfarenhet av att arbeta med kvalitetsrelaterade frågor inom medicintekniska företag. Du har intresse och kunskap inom regulatoriska krav och standarder, som exempelvis ISO 13485, ISO 14971, MDD/MDR eller QSR. I grunden har du en relevant ingenjörsexamen. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och en god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska. B-körkort är meriterande då våra kunder finns i hela regionen.

Vilka är vi?
Du kommer att trivas?hos oss på Knightec om du är en person som tycker om att samarbeta och dela med dig av din kunskap samt är intresserad av att utveckla relationer med kunder och kollegor. Genom ett proaktivt arbete och ett stort engagemang löser vi tillsammans våra kunders utmaningar.? ?

Knightec East står inför en stor tillväxtresa där vi hoppas att du vill vara med! I regionen arbetar våra konsulter med uppdrag i Uppsala, Stockholm och Södertälje. Du har din anställning vid vårt kontor i Uppsala och arbetar främst med uppdrag i Uppsala och Stockholm. Uppdragen utförs både ute hos kund och som projektleveranser från vårt kontor. Visa mindre

Vi söker en valideringsledare med QA erfarenhet

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Då vi inom Fresenius Kabi expanderar vår verksamhet i nyinköpt byggnad på samma område i Uppsala söker vi nu en valideringsledare till vårt team, för att på heltid arbeta inom det projekt som rör den nya byggnaden. Projektet rör i dagsläget etablering av en ny fabrik med initial focus på mediasystem, etablering av nytt mikrobiologiskt laboratorium samt installation av klimatrum. Rollen kommer att ingå i den ordinarie QA -Validering organisationen med huvudsakliga arbetsuppgifter inom projektet.


Arbetsuppgifter  

Som valideringsledare ansvarar du för bland annat att: 

Leda valideringsarbetet inom ovan nämnda projekt, Leda & koordinera tilldelade resurser (interna och externa)

Ta fram valideringsplaner och rapporter  
Granska och godkänna kvalificeringsprotokoll och rapporter
Granska och godkänna kvalificeringsavvikelser
Delta aktivt i förbättringsarbetet inom verksamheten 
Medverka vid framtagandet av kravspecifikationer.

Om dig  

Du som söker har naturvetenskaplig universitetsutbildning eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet inom läkemedelsindustri varav minst 3 år inom QA och validering. Det är meriterande om du varit involverad som valideringsledare i större projekt med etablering av ny verksamhet inkluderat media och ventilationssystem.
Du är en person som uppfattas som utåtriktad med ett stort engagemang och du har dokumenterad erfarenhet av validering och kvalificeringsarbete. Du är en god lyssnare, har en god initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människor och teknik. Arbetet omfattar samarbete med många olika funktioner både inom och utanför företaget, vilket ställer höga krav på din kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är duktig på att uttrycka dig skriftligt och muntligt på både svenska och engelska.
Som person är du ansvarstagande, analytisk, noggrann och har förmågan att prioritera, göra bedömningar och fatta beslut. Du är proaktiv och tar initiativ. Du kommunicerar på ett öppet och ärligt sätt, är lyhörd och har förmåga att skapa goda relationer både externt och internt. Du har god integritet, hög arbetskapacitet och energi och brinner för förbättringsarbete med kvalitet i fokus. 

 

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med placering i Uppsala. Arbetstiden är förlagd till dagtid, heltid. Planerad tillsättning 2020-10-01.

 

Om oss
Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Lundmark, Valideringschef, 018-644 255, [email protected] Facklig kontaktperson för Unionen är Frank Glackin, 018-644 773, Akademikerföreningen
Teresia Karlsson 018-644034.

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via post eller mail. Visa mindre

Valideringsingenjör inom IT sökes till ledande företag i Uppsala

Önskar du att arbeta som Valideringsingenjör för en ledande aktör med stora utvecklingsmöjligheter? Då har vi den perfekta tjänsten för dig, ta chansen och sök! Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna kommer till största del bestå av följande: •Uppköp av IT miljöer och hantering av labdatasystem. •Skriva tester och kravställa •Utföra testning av systemen •Skriva rapporter Om företaget Kunden är en ledande aktör och erbjuder avancerade konsulttjänster... Visa mer
Önskar du att arbeta som Valideringsingenjör för en ledande aktör med stora utvecklingsmöjligheter?
Då har vi den perfekta tjänsten för dig, ta chansen och sök!

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer till största del bestå av följande:

•Uppköp av IT miljöer och hantering av labdatasystem.
•Skriva tester och kravställa
•Utföra testning av systemen
•Skriva rapporterOm företaget
Kunden är en ledande aktör och erbjuder avancerade konsulttjänster inom områden som produktutveckling, industriell design, processteknik, beräkning, produktionssystem och projektledning.

Din profil
För att passa i rollen som valideringsingenjör ser vi att du är en lojal lagspelare som trivs att arbeta med nya människor. Du är nyfiken, noggrann och har ett sinne för ordning och reda! Du kan hantera många uppgifter samtidigt och är resultatorienterad.

Skallkrav
•Utbildning inom relevant område t ex Maskin, Kemi, biologi.
•Erfarenhet av CSV Validering ( Computer System Validation )
•Svenska och Engelska i tal och skrift.

Meriter
•Valideringserfarenhet
•Erfarenhet inom Life ScienceOm oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Uppsala
Arbetstider: 08-17
Lön: Enligt överenskommelse Visa mindre

Validation Engineer

Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020. Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vacc... Visa mer
Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa
Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020.


Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vacciner, läkemedel, cell- och genterapier. Vårt uppdrag är att leverera verktygen och tjänsterna som de behöver, allt för att kunna leverera snabbare och säkrare vård till patienter.


Dina arbetsuppgifter
Valideringsgruppen inom Chemical Production Uppsala (CPU) söker en engagerad och driven valideringsingenjör, gärna med erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri.
Avdlningen Process & Digital Support, där bl a valideringsgruppen ingår, är en supportorganisation till produktionen.


Gruppen består idag av nio valideringsingenjörer (den tjänst vi söker är en ersättning). Produktionen i Uppsala expanderar och installationsprojekt pågår vilket gör att det finns möjligheter till medverkan i större projekt och stora möjligheter till att utvecklas inom valideringsområdet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som valideringsingenjör är att:


planera, utforma och genomföra valideringar både i linjen och i större projekt.
delta i och driva utveckling och förbättring av instruktioner/arbetssätt inom ansvarsområdet.
bedöma valideringskrav för nya produkter och utrustningar samt vid förändringar.
presentera valideringsdokumentation vid audit.Vem är du
Teknisk/Naturvetenskaplig universitetsexamen gärna civilingenjör eller motsvarande.
Erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri.
Goda kunskaper om valideringsprinciper, gärna erfarenhet av validering av datoriserade/automationssystem inom produktion, vattenvalidering, steriliseringsvalidering, rengöringsvalidering, processvalidering samt installations- och funktionskvalificering.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.Vi söker dig som är drivande och ansvarstagande. Som person har du god förmåga att analysera problem och generera kreativa lösningar. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad med stor integritet. Arbetet förutsätter också att du är noggrann och strukturerad med en naturlig förmåga att beskriva valideringars syfte och resultat på ett tydligt och överskådligt sätt.


Vilka är vi?
Oavsett din roll, ger vi dig ett syfte och en utmaning varje arbetsdag. Om du drivs av att göra världen till en bättre plats genom vetenskap och medicin, kommer du att känna dig hemma här. Är du flexibel, nyfiken och envis är du rätt person. Trivs du dessutom i en global kultur, kan detta vara platsen för din fortsatta karriär.


För frågor rörande tjänsten kontakta. Sofia Strömberg, [email protected], 070-3725764. Sista ansökningsdag är 14 juni. Visa mindre

Valideringsingenjör till Mpya Sci & Tech Uppsala/Stockholm

Mpya Sci & Tech är skapat av och för människor som älskar teknik och naturvetenskap. Vi är inte här för att göra något som alla andra gör. Vi tar nischad rekrytering och konsulting till en ny nivå med fokus på kandidatperspektivet. Det är därför vi kallar oss Talent Advisors. Vi tror att de riktiga talangerna är de individer som vågar utvecklas genom hela livet. Med lång erfarenhet och djup kunskap om branschen har vi skapat ett framåtlutat och spetsigt bo... Visa mer
Mpya Sci & Tech är skapat av och för människor som älskar teknik och naturvetenskap. Vi är inte här för att göra något som alla andra gör. Vi tar nischad rekrytering och konsulting till en ny nivå med fokus på kandidatperspektivet. Det är därför vi kallar oss Talent Advisors. Vi tror att de riktiga talangerna är de individer som vågar utvecklas genom hela livet. Med lång erfarenhet och djup kunskap om branschen har vi skapat ett framåtlutat och spetsigt bolag, på vårt sätt.

På Mpya Sci & Tech tror vi på ett hållbart arbetsliv där vi tillsammans bygger en kultur med genuin delaktighet, ivrig nyfikenhet och möjlighet att få vara sig själv. Kom och utvecklas ihop med oss i Göteborg och Stockholm. Hos en arbetsgivare i världsklass

Har du ett par års erfarenhet av validering och kvalificering av LC/MS från läkemedelsindustrin? Är du nyfiken som person och intresserad av att bygga en stark företagskultur där delaktighet, lärande och nyfikenhet är viktiga komponenter? Då ska du läsa vidare!

Just nu letar vi på Mpya Sci & Tech efter fler kollegor till vårt kvalitetsteam i Mälardalen där du kommer arbeta som valideringsingenjör. Vi letar efter dig som gillar att prova nytt, som drivs av utmaningar och som värderar en lärande kultur. Vi tror att du som har erfarenhet av validering kommer komplettera oss och bidra till vårt växande team i Mälardalen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som valideringsingenjör kommer vara planering, utförande och dokumentation av metod- och instrumentvalidering.

På Mpya Sci & Tech jobbar vi över hela Mälardalen, men just nu har vi flera spännande uppdrag i Uppsala och Stockholm.

Grundläggande kvalifikationer

Vi ser gärna att du:

• Har arbetat med LC/MS under 2-3 år efter examen, gärna inom läkemedelsindustrin
• Har erfarenhet av att planera, utföra och dokumentera metod- och instrumentvalidering

Förutom dina analytiska kunskaper ser vi att du som person är initiativtagande, självgående och prestigelös. Du drivs av att dela med dig av din kunskap och att nå satta mål.

Mpya Sci & Tech erbjuder

Som konsult hos oss blir du en del av ett sammanhang där vi tillsammans bygger upp vår konsultaffär genom delaktighet, nyfikenhet och tillåtande hos varje individ. Vi erbjuder stora möjligheter att tillsammans med dina kollegor utveckla Mpya Sci & Tech och komma med idéer och input. Du får coachning tillsammans med våra Talent Advisors för att se till att du möter dina karriärsmål på bästa sätt genom nya intressanta uppdrag eller genom att ta en större roll inom bolaget. Självklart finns också tillgång till mentorer och nätverk inom ditt segment där utbyte sker på olika event och gemensamma aktiviteter.

Vi erbjuder ett konkurrenskraftigt och flexibelt erbjudande där du sätter ramarna för vad som är viktigt för dig och just din livssituation. Vi tror nämligen att ju mer liv du lever, desto mer passion, nyfikenhet och välbefinnande tar du med dig till jobbet!

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval så dröj inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan till tjänsten gör via www.mpyascitech.com senast söndagen den 17 maj 2020. Välkommen!

Om oss på Mpya Sci & Tech

Mpya Sci & Tech är skapat av och för människor som älskar teknik och naturvetenskap. Vi är inte här för att göra något som alla andra gör. Vi tar nischad rekrytering och konsulting till en ny nivå med fokus på kandidatperspektivet. Det är därför vi är Talent Advisors. Vi tror att de riktiga talangerna är de individer som vågar utvecklas genom hela livet. Med lång erfarenhet och djup kunskap om branschen har vi skapat ett framåtlutat och spetsigt bolag, på vårt sätt.

På Mpya Sci & Tech tror vi på ett hållbart arbetsliv där vi tillsammans bygger en kultur med genuin delaktighet, ivrig nyfikenhet och möjlighet att få vara sig själv. Kom och utvecklas ihop med oss i Stockholm, Uppsala och Göteborg. Hos en arbetsgivare i världsklass.

Kontakt

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Talent Advisor Britta Granath [email protected], 073-964 42 21 eller Talent Advisor Johan Östman [email protected] 072-628 78 91 Visa mindre

Vi söker en Laboratorieingenjör för mikrobiologiska analyser

Ansök    Maj 25    Fresenius Kabi AB    Valideringsingenjör
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Vi söker en Laboratorieingenjör/1:e Laboratorieingenjör för mikrobiologiska analyser

 

Mikrobiologilaboratoriet ingår i kvalitetsavdelningen, QC, som har 90 anställda, fördelade på åtta sektioner: två mikrobiologiska sektioner samt sex kemisektioner. De båda sektionerna för mikrobiologi består av 25 medarbetare fördelade i en större operativ sektion som ansvarar för mikrobiologiska analyser samt miljökontroll i renhetsklassade produktionslokaler och en mindre specialistsektion.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är ett vikariat i den operativa sektionen och innebär att utföra mikrobiologiska analyser och identifiering av mikroorganismer till respektive produktionsflöde (d.v.s. inkommande råvaror, APIer, processprover och färdig produkt). I tjänsten ingår också att driva utredningar och förbättringsarbete samt delta i valideringsarbete.

Som laboratorieingenjör/1:e laboratorieingenjör är dina arbetsuppgifter:

Analys av steriltest i renrum (B-klass)
Inslussning av produkter och material till renrum (från O-klassat till B-klass)
Analys av koktest, endotoxintest och totalantal mikroorganismer (bioburden)
Att självständigt utföra det dagliga arbetet som avläsningar av prover, rapportering av resultat, granskning, trendning och beställning av förbrukningsmaterial etc.
Att självständigt driva avvikelseutredningar inom arbetsområdet (initiera, utreda, dokumentera)
Att självständigt uppdatera instruktioner
Utföra identifiering av mikroorganismer samt utföra ankomstkontroller av stammar och substrat
Delta i avdelningens valideringsarbete
 

 

Om dig

Du som söker har högskoleutbildning med inriktning mot bioteknik, biologi eller mikrobiologi alternativt motsvarande erfarenhet av mikrobiologisk kvalitetskontroll och analysarbete inom läkemedelsindustri. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom läkemedelsbranschen är meriterande, d.v.s. renrumsarbete i B-klass, analyserfarenhet av steriltest, endotoxintest, bioburdentest och identifiering. Likaså är kunskaper och erfarenhet inom GMP och av olika typer av mikrobiologiska utredningar meriterande.

Som person bör du vara flexibel, noggrann och driven. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och tar ansvar så att gruppen levererar enligt satta tidslinjer. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift. I rollen agerar du utifrån de riktlinjer och krav som styr arbetet inom läkemedelsindustrin, det krävs att du strukturerat och noggrant utför och dokumenterar dina arbetsuppgifter.

 

Om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat på 1 år. Tillträde i augusti.
Arbetstiden är förlagd till dagtid och viss helgtjänstgöring (jobbar 1 dag var 7:e helg) förekommer.

 

Om oss

Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

 

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Eva Nordkvist på 018–644 363. Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen, 018-64 47 73 och Teresia Karlsson för SACO, 018–644 034.

Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post. Visa mindre

Validation Engineer till Galderma

Ansök    Jan 31    Nestle    Valideringsingenjör
Validering är en grupp som tillhör Quality avdelningen och ansvarar för att tillverkningslokaler, tillverkningsprocesser, utrustningar/analysinstrument, media, lager samt GxP-påverkande system valideras/kvalificeras. Till Valideringsgruppen som består av 11 personer söker vi nu en valideringsingenjör. Tjänsten är en tillsvidareanställning som rapporterar till Chef för Validering. Gruppen har ett högt engagemang vilket medför mycket god stämning och ett br... Visa mer
Validering är en grupp som tillhör Quality avdelningen och ansvarar för att tillverkningslokaler, tillverkningsprocesser, utrustningar/analysinstrument, media, lager samt GxP-påverkande system valideras/kvalificeras.
Till Valideringsgruppen som består av 11 personer söker vi nu en valideringsingenjör. Tjänsten är en tillsvidareanställning som rapporterar till Chef för Validering.

Gruppen har ett högt engagemang vilket medför mycket god stämning och ett bra samarbete. Som valideringsingenjör med inriktning mot datoriserade system kan du komma att jobba mot både lab och produktion samt i projekt med interaktioner över stora delar av organisationen. För rätt person finns det möjlighet att utvecklas både personligt och tekniskt.

Ditt uppdrag
Som valideringsingenjör medverkar du i projekt och i linjearbete med ansvar för att planera och utföra valideringar och kvalificeringar vilka sker enligt gällande krav i regulatoriska regelverk.

Dina arbetsuppgifter kommer därför i huvudsak att omfatta:
* Medverka i att ta fram/granska URS (User Requirement Specification) samt delta i riskanalyser.
* Ansvara för kvalificeringen/valideringen genom att skriva valideringsplaner, protokoll samt rapportera resultat i rapport.
* Vara uppdaterad på regulatoriska krav gällande validering/kvalificering.
* Delta i utveckling och förbättring av arbetsinstruktioner och rutiner inom ansvarsområdet.
* Vid behov presentera utförda valideringar/kvalificeringar vid inspektioner.

Är du den vi söker
Du har högskoleutbildning inom teknik- eller naturvetenskap. Du är tekniskt intresserad och har några års erfarenhet av att ha arbetat med GMP och validering inom läkemedels- och/eller Medical Device industrin. Det är meriterande om du också har några års erfarenhet av validering av datoriserade system enligt 21 CFR part 11.

Som person trivs du med att jobba självständigt samtidigt som du har en bra kommunikationsförmåga vilket gör att du också är bra på att samarbeta. Du jobbar enkelt, strukturerat och organiserat samt har ett öppet sinne för förbättring av arbetsprocesser inom området. Som valideringsingenjör krävs att du har mod och kan utveckla din egen åsikt öppet och ärligt. Du ska kunna utrycka dig obehindrat både skriftligt och muntligt på både svenska och engelska.

Vi erbjuder
I Uppsala ligger Galdermas globala center för affärsområdet estetik med verksamhet inom produktutveckling, tillverkning och marknadsföring. Här arbetar cirka 460 personer med världsledande produkter som Restylane, Azzalure, Pliaglis och Sculptra.
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos oss blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Du hittar oss i moderna lokaler utmed vackra Fyrisån, endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation.

Frågor och ansökan
Vi välkomnar din ansökan (CV och brev) via www.galderma.com/job-search redan i dag, dock senast den17 februari. Du kommer där att kunna skapa ett personligt konto och ladda upp din ansökan. Urval till intervju görs löpande under ansökningstiden.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linus Andersson, Manager validation, på telnr. 0733-871503.
Vi vill informera de sökande om att Galderma kan utföra säkerhetskontroller före anställning för specifika positioner eller aktiviteter. Denna säkerhetskontroll utförs av en extern leverantör efter godkännande från sökande.

Om Galderma
Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkommor. Mer information finns på www.galderma.com/se. Visa mindre

Senior konsult Life Science

Ansök    Feb 13    Plantvision    Valideringsingenjör
PlantVision Compliance fortsätter att växa och vi är redo för nästa stora steg tillsammans med våra kunder i Uppsala! Vi har funnits på orten sedan 2015 och har en bred kundbas. Nu satsar vi vidare och söker dig som vill vara med i den fortsatta tillväxten av Uppsala-teamet inom Compliance! Vem är du? För att trivas hos oss så tror vi att du är en positiv och social person med energi. Du sätter alltid kunden i fokus genom att vara flexibel, initiativrik o... Visa mer
PlantVision Compliance fortsätter att växa och vi är redo för nästa stora steg tillsammans med våra kunder i Uppsala! Vi har funnits på orten sedan 2015 och har en bred kundbas. Nu satsar vi vidare och söker dig som vill vara med i den fortsatta tillväxten av Uppsala-teamet inom Compliance!

Vem är du?
För att trivas hos oss så tror vi att du är en positiv och social person med energi. Du sätter alltid kunden i fokus genom att vara flexibel, initiativrik och drivande. Det är en självklarhet att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Största delen av arbetet kommer att ske ute hos kund och du ska kunna hantera balansen mellan att ingå i, och aktivt bidra till, ditt team samtidigt som du sitter ute hos kund. Affärsmannaskap är en naturlig del i arbetet som konsult och vi tror att du har ett stort kontaktnät och aktivt bidrar till att hitta nya möjligheter på marknaden.

Eftersom vi växer så bygger vi på med kompetenser inom olika områden. Vi tror att du har minst fem års erfarenhet inom Life Science och kunskaper inom validering, kvalificering, testning eller QA samt erfarenhet av relevanta regelverk och guidelines så som exempelvis GMP, GAMP5, MDR eller ISO13485. Erfarenhet av datoriserade system är extra meriterande. Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande, och du talar samt skriver flytande svenska och engelska. Vi tror också att du har körkort och tillgång till bil. Det är även meriterande om du har erfarenhet av projektledning.

Har du även följande egenskaper så tror vi att du kommer trivas hos oss:

- Du är en naturlig ledare som med din handlingskraft har förmågan att både driva ditt eget arbete och få andra att driva sitt arbete framåt på ett initiativtagande och problemlösande sätt.
- Du är affärsmässig och förstår mervärdet i arbetet för kunden samt har förmågan att hitta nya affärsmöjligheter och bygga långsiktiga relationer.
- Du är självständig men värdesätter samtidigt tillhörigheten till teamet och agerar som en förebild genom att bland annat dela kunskap och stötta teammedlemmar.
- Du är strukturerad och metodisk i ditt arbete vilket gör att du agerar proaktivt och har en god prioriteringsförmåga.


Om rollen
På PlantVision hjälper vi våra kunder med arbete i hela produktens livscykel och i hela företagets organisation. Majoriteten av våra kunder agerar inom regelstyrda branscher. Där ställs krav på att man uppfyller regelverk, direktiv och lagar och på att man ständigt hålla sig uppdaterad när nya tillkommer.

Inom PlantVision Compliance hjälper vi våra kunder med deras verksamhetsförändringar och bidrar med vår gedigna kunskap inom projektledning, kvalitetssäkring och testledning. Vi arbetar främst inom läkemedel, medicinteknik och kosmetik. Där ger vi råd och etablerar tydliga strategier utifrån riskhanteringsperspektiv så att våra kunder kan uppfylla projekt-, affärs- och verksamhetsmål med optimal resursanvändning.

Vi tycker att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Vi fokuserar utifrån kundens behov och verksamhetsutmaningar och tar fram skräddarsydda lösningar som kan vara alltifrån rådgivande roller, konsultuppdrag i kundens organisation och hela projektleveranser. För oss är verkligen våra medarbetare vår största anledning och möjlighet till framgång. Vi är stolta över att vi tar stor hänsyn till medarbetaren, både i form av vad man vill arbeta med, hur man kan utvecklas professionellt och personligt och använda de drivkrafter som finns hos medarbetaren.

I den här rollen finns stor möjlighet att påverka arbetet och bidra till den strategiska utvecklingen av affärsområdet då vi fortsätter att bygga upp teamet i Uppsala. Du kommer få vara med att bygga upp Compliance erbjudande i Uppsala, vara med i utvecklingen av affärsområdet på marknaden samt bygga teamet i Uppsala.

PlantVision som arbetsgivare
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag - ett certifikat som placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige.

Vi erbjuder dig som anställd ett spännande och inspirerande arbete men ger dig även möjligheten att aktivt påverka företagets utveckling tillsammans med dina kollegor. Du som medarbetare är PlantVisions viktigaste resurs och vi är därför mycket angelägna om varje individs utveckling och inflytande.

Som medarbetare hos oss får du bland annat:

- En stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna- och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Vi lär oss av varandra, både på daglig basis i vårt arbete, och att vi satsar mycket på detta genom bl.a. olika personalaktiviteter.
- En trygg anställning med bl.a. fast månadslön oavsett om du står mellan två uppdrag.
- Vi har en flexibel arbetsmiljö och erbjuder stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
- Vi är stolta över vårt anställningserbjudande som bland annat innefattar friskvårdbidrag om 4000kr/år, företagshälsovård, tjänstepension med personlig rådgivning samt 30 dagars semester.


Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Sara Ödmark på 08- 56 85 95 32. Visa mindre

Verification Engineer

Ansök    Feb 18    PHADIA AB    Valideringsingenjör
Verification Engineer Har du erfarenhet av verifiering av analysinstrument? Vill du vara med och testa och utveckla framtidens analysinstrument för allergi och autoimmunitet? Då har vi jobbet för dig! Du kommer att vara en del av Thermo Fisher Scientific, ImmunoDiagnostics Division (IDD), som utvecklar, tillverkar och marknadsför diagnostiska test för allergi, astma och autoimmuna sjukdomar. Vi är världsledande inom in-vitro diagnostik (IVD) av allergi o... Visa mer
Verification Engineer


Har du erfarenhet av verifiering av analysinstrument? Vill du vara med och testa och utveckla framtidens analysinstrument för allergi och autoimmunitet? Då har vi jobbet för dig!
Du kommer att vara en del av Thermo Fisher Scientific, ImmunoDiagnostics Division (IDD), som utvecklar, tillverkar och marknadsför diagnostiska test för allergi, astma och autoimmuna sjukdomar. Vi är världsledande inom in-vitro diagnostik (IVD) av allergi och ledare inom autoimmundiagnostik i Europa. I Uppsala, med cirka 700 medarbetare, finns divisionens största site med både utveckling och tillverkning.


Vi säker nu en drivande, strukturerad och analytisk person med erfarenhet av verifiering till gruppen System Verification and Validation. Gruppen består idag av ca15 personer som driver och genomför verifiering och validering av företagets analyssystem för att säkerställa att våra system uppfyller kravspecifikationer samt regulatoriska krav för våra samtliga marknader. Detta kan innebära bl.a. verifiering av mjukvara, system och assay performance vid uppdateringar eller utveckling av nya system.
Hur kommer du kunna påverka?


I denna roll har du möjlighet att påverka båda befintliga och framtida diagnostiska system och därmed förbättra hur våra kunder arbetar med diagnoser av allergier och autoimmuna sjukdomar runt om i världen.
Mer om jobbet


I rollen som Verification Engineer kommer du bland annat ansvara för att:
Planera och leda verifieringsaktiviteter
Delta vid granskning av produktkrav och specifikationer
Utveckla testmetoder samt utföra verifiering av våra analyssystem (mjukvara
Analysera data och rapportera resultat från verifiering och validering av instrumentsystemVem söker vi?
Vi söker dig med vetenskaplig, teknisk eller motsvarande högskoleutbildning och flera års erfarenhet av verifieringsarbete inom life-science branschen.
Du behöver ha erfarenhet av att utveckla testmetoder samt laboratorieerfarenhet för att hantera patientprover, reagenser och standardutrustning.
Du har vana att skriva planer och rapporter.
Som person ser vi gärna att du är analytisk problemlösare som jobbar flexibelt och noggrant med kvalité i fokus.
Viktigt är även att du behärskar både svenska och engelska.

Är du intresserad?


Letar du efter ett meningsfullt jobb på ett internationellt företag som har starka värderingar? Vill du ha ett varierande jobb med eget ansvar där du verkligen kan göra en skillnad i människors vardag? Om detta låter intressant så kan du vara den personen vi söker!


SÖK NU via vår karriärsida https://jobs.thermofisher.com/


Har du frågor kontaktar du:
Nina Albuquerque, Sr Recruiter: [email protected]


Välkommen med din ansökan snarast med sista ansökningsdatumet 9 mars 2020
Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Apply Now Visa mindre

Valideringsledare Life Science

Ansök    Dec 16    Semcon Sweden    Valideringsingenjör
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar och förbättrar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad genom att arbeta som konsult inom Life Science. På Semcon i Uppsala tillhör du vår avdelning på ca 50 kollegor med expertis inom framförallt Life Science och Energi. På avdelningen delar vi gärna med oss av erfarenheter och kunskap genom nätverk och träffar. Vi värderar även ... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar och förbättrar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad genom att arbeta som konsult inom Life Science.

På Semcon i Uppsala tillhör du vår avdelning på ca 50 kollegor med expertis inom framförallt Life Science och Energi. På avdelningen delar vi gärna med oss av erfarenheter och kunskap genom nätverk och träffar. Vi värderar även att ha roligt tillsammans genom diverse olika aktiviteter. Vi arbetar gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen

I rollen som valideringsledare inom Life Science på Semcon kommer du att ta dig an uppdrag med stor variation. Du kommer bland att jobba inom följande områden;

- kvalificering av utrustning
- i projektform med tvärfunktionella grupperingar
- validering av utrustning, system eller produkt
- processvalideringDet finns även möjlighet att ta dig an uppdrag/utvecklas inom exempelvis processteknik, QA eller projektledning beroende på ditt intresse och din bakgrund.

Vi söker dig med

- erfarenhet från roll som ex. valideringsingenjör, QC eller processingenjör
- bakgrund inom den medicintekniska branschen eller läkemedelsindustrin
- utbildning inom exempelvis bioteknik, kemiteknik, maskinteknik, medicinteknik eller motsvarande
- ett driv att vilja utveckla och förbättra i det arbete du tar dig an
Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om hur det är att jobba på Semcon och om vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Kristin nedan.

Kristin Bolund, 073 966 75 21
Team Manager Life Science Visa mindre

Senior konsult Life Science

Ansök    Dec 19    Plantvision    Valideringsingenjör
PlantVision Compliance fortsätter att växa och vi är redo för nästa stora steg tillsammans med våra kunder i Uppsala! Vi har funnits på orten sedan 2015 och har en bred kundbas. Nu satsar vi vidare och söker dig som vill vara med i den fortsatta tillväxten av Uppsala-teamet inom Compliance! Vem är du? För att trivas hos oss så tror vi att du är en positiv och social person med energi. Du sätter alltid kunden i fokus genom att vara flexibel, initiativrik o... Visa mer
PlantVision Compliance fortsätter att växa och vi är redo för nästa stora steg tillsammans med våra kunder i Uppsala! Vi har funnits på orten sedan 2015 och har en bred kundbas. Nu satsar vi vidare och söker dig som vill vara med i den fortsatta tillväxten av Uppsala-teamet inom Compliance!

Vem är du?
För att trivas hos oss så tror vi att du är en positiv och social person med energi. Du sätter alltid kunden i fokus genom att vara flexibel, initiativrik och drivande. Det är en självklarhet att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Största delen av arbetet kommer att ske ute hos kund och du ska kunna hantera balansen mellan att ingå i, och aktivt bidra till, ditt team samtidigt som du sitter ute hos kund. Affärsmannaskap är en naturlig del i arbetet som konsult och vi tror att du har ett stort kontaktnät och aktivt bidrar till att hitta nya möjligheter på marknaden.

Eftersom vi växer så bygger vi på med kompetenser inom olika områden. Vi tror att du har minst fem års erfarenhet inom Life Science och kunskaper inom validering, kvalificering, testning eller QA samt erfarenhet av relevanta regelverk och guidelines så som exempelvis GMP, GAMP5, MDR eller ISO13485. Erfarenhet av datoriserade system är extra meriterande. Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande, och du talar samt skriver flytande svenska och engelska. Vi tror också att du har körkort och tillgång till bil. Det är även meriterande om du har erfarenhet av projektledning.

Har du även följande egenskaper så tror vi att du kommer trivas hos oss:

- Du är en naturlig ledare som med din handlingskraft har förmågan att både driva ditt eget arbete och få andra att driva sitt arbete framåt på ett initiativtagande och problemlösande sätt.
- Du är affärsmässig och förstår mervärdet i arbetet för kunden samt har förmågan att hitta nya affärsmöjligheter och bygga långsiktiga relationer.
- Du är självständig men värdesätter samtidigt tillhörigheten till teamet och agerar som en förebild genom att bland annat dela kunskap och stötta teammedlemmar.
- Du är strukturerad och metodisk i ditt arbete vilket gör att du agerar proaktivt och har en god prioriteringsförmåga.

Om rollen
På PlantVision hjälper vi våra kunder med arbete i hela produktens livscykel och i hela företagets organisation. Majoriteten av våra kunder agerar inom regelstyrda branscher. Där ställs krav på att man uppfyller regelverk, direktiv och lagar och på att man ständigt hålla sig uppdaterad när nya tillkommer.

Inom PlantVision Compliance hjälper vi våra kunder med deras verksamhetsförändringar och bidrar med vår gedigna kunskap inom projektledning, kvalitetssäkring och testledning. Vi arbetar främst inom läkemedel, medicinteknik och kosmetik. Där ger vi råd och etablerar tydliga strategier utifrån riskhanteringsperspektiv så att våra kunder kan uppfylla projekt-, affärs- och verksamhetsmål med optimal resursanvändning.

Vi tycker att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Vi fokuserar utifrån kundens behov och verksamhetsutmaningar och tar fram skräddarsydda lösningar som kan vara alltifrån rådgivande roller, konsultuppdrag i kundens organisation och hela projektleveranser. För oss är verkligen våra medarbetare vår största anledning och möjlighet till framgång. Vi är stolta över att vi tar stor hänsyn till medarbetaren, både i form av vad man vill arbeta med, hur man kan utvecklas professionellt och personligt och använda de drivkrafter som finns hos medarbetaren.

I den här rollen finns stor möjlighet att påverka arbetet och bidra till den strategiska utvecklingen av affärsområdet då vi fortsätter att bygga upp teamet i Uppsala. Du kommer få vara med att bygga upp Compliance erbjudande i Uppsala, vara med i utvecklingen av affärsområdet på marknaden samt bygga teamet i Uppsala.

PlantVision som arbetsgivare
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag - ett certifikat som placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige.

Vi erbjuder dig som anställd ett spännande och inspirerande arbete men ger dig även möjligheten att aktivt påverka företagets utveckling tillsammans med dina kollegor. Du som medarbetare är PlantVisions viktigaste resurs och vi är därför mycket angelägna om varje individs utveckling och inflytande.

Som medarbetare hos oss får du bland annat:

- En stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna- och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Vi lär oss av varandra, både på daglig basis i vårt arbete, och att vi satsar mycket på detta genom bl.a. olika personalaktiviteter.
- En trygg anställning med bl.a. fast månadslön oavsett om du står mellan två uppdrag.
- Vi har en flexibel arbetsmiljö och erbjuder stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
- Vi är stolta över vårt anställningserbjudande som bland annat innefattar friskvårdbidrag om 4000kr/år, företagshälsovård, tjänstepension med personlig rådgivning samt 30 dagars semester.

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Sara Ödmark på 08- 56 85 95 32. Visa mindre

Senior konsult Life Science

Ansök    Okt 1    Plantvision    Valideringsingenjör
PlantVision Compliance fortsätter att växa och vi är redo för nästa stora steg tillsammans med våra kunder i Uppsala! Vi har funnits på orten sedan 2015 och har en bred kundbas. Nu satsar vi vidare och söker dig som vill vara med i den fortsatta tillväxten av Uppsala-teamet inom Compliance! Vem är du? För att trivas hos oss så tror vi att du är en positiv och social person med energi. Du sätter alltid kunden i fokus genom att vara flexibel, initiativrik o... Visa mer
PlantVision Compliance fortsätter att växa och vi är redo för nästa stora steg tillsammans med våra kunder i Uppsala! Vi har funnits på orten sedan 2015 och har en bred kundbas. Nu satsar vi vidare och söker dig som vill vara med i den fortsatta tillväxten av Uppsala-teamet inom Compliance!

Vem är du?
För att trivas hos oss så tror vi att du är en positiv och social person med energi. Du sätter alltid kunden i fokus genom att vara flexibel, initiativrik och drivande. Det är en självklarhet att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Största delen av arbetet kommer att ske ute hos kund och du ska kunna hantera balansen mellan att ingå i, och aktivt bidra till, ditt team samtidigt som du sitter ute hos kund. Affärsmannaskap är en naturlig del i arbetet som konsult och vi tror att du har ett stort kontaktnät och aktivt bidrar till att hitta nya möjligheter på marknaden.

Eftersom vi växer så bygger vi på med kompetenser inom olika områden. Vi tror att du har minst fem års erfarenhet inom Life Science och kunskaper inom validering, kvalificering, testning eller QA samt erfarenhet av relevanta regelverk och guidelines så som exempelvis GMP, GAMP5, MDR eller ISO13485. Erfarenhet av datoriserade system är extra meriterande. Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande, och du talar samt skriver flytande svenska och engelska. Vi tror också att du har körkort och tillgång till bil. Det är även meriterande om du har erfarenhet av projektledning.

Har du även följande egenskaper så tror vi att du kommer trivas hos oss:

- Du är en naturlig ledare som med din handlingskraft har förmågan att både driva ditt eget arbete och få andra att driva sitt arbete framåt på ett initiativtagande och problemlösande sätt.
- Du är affärsmässig och förstår mervärdet i arbetet för kunden samt har förmågan att hitta nya affärsmöjligheter och bygga långsiktiga relationer.
- Du är självständig men värdesätter samtidigt tillhörigheten till teamet och agerar som en förebild genom att bland annat dela kunskap och stötta teammedlemmar.
- Du är strukturerad och metodisk i ditt arbete vilket gör att du agerar proaktivt och har en god prioriteringsförmåga.

Om rollen
På PlantVision hjälper vi våra kunder med arbete i hela produktens livscykel och i hela företagets organisation. Majoriteten av våra kunder agerar inom regelstyrda branscher. Där ställs krav på att man uppfyller regelverk, direktiv och lagar och på att man ständigt hålla sig uppdaterad när nya tillkommer.

Inom PlantVision Compliance hjälper vi våra kunder med deras verksamhetsförändringar och bidrar med vår gedigna kunskap inom projektledning, kvalitetssäkring och testledning. Vi arbetar främst inom läkemedel, medicinteknik och kosmetik. Där ger vi råd och etablerar tydliga strategier utifrån riskhanteringsperspektiv så att våra kunder kan uppfylla projekt-, affärs- och verksamhetsmål med optimal resursanvändning.

Vi tycker att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Vi fokuserar utifrån kundens behov och verksamhetsutmaningar och tar fram skräddarsydda lösningar som kan vara alltifrån rådgivande roller, konsultuppdrag i kundens organisation och hela projektleveranser. För oss är verkligen våra medarbetare vår största anledning och möjlighet till framgång. Vi är stolta över att vi tar stor hänsyn till medarbetaren, både i form av vad man vill arbeta med, hur man kan utvecklas professionellt och personligt och använda de drivkrafter som finns hos medarbetaren.

I den här rollen finns stor möjlighet att påverka arbetet och bidra till den strategiska utvecklingen av affärsområdet då vi fortsätter att bygga upp teamet i Uppsala. Du kommer få vara med att bygga upp Compliance erbjudande i Uppsala, vara med i utvecklingen av affärsområdet på marknaden samt bygga teamet i Uppsala.

PlantVision som arbetsgivare
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag - ett certifikat som placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige.

Vi erbjuder dig som anställd ett spännande och inspirerande arbete men ger dig även möjligheten att aktivt påverka företagets utveckling tillsammans med dina kollegor. Du som medarbetare är PlantVisions viktigaste resurs och vi är därför mycket angelägna om varje individs utveckling och inflytande.

Som medarbetare hos oss får du bland annat:

- En stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna- och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Vi lär oss av varandra, både på daglig basis i vårt arbete, och att vi satsar mycket på detta genom bl.a. olika personalaktiviteter.
- En trygg anställning med bl.a. fast månadslön oavsett om du står mellan två uppdrag.
- Vi har en flexibel arbetsmiljö och erbjuder stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
- Vi är stolta över vårt anställningserbjudande som bland annat innefattar friskvårdbidrag om 4000kr/år, företagshälsovård, tjänstepension med personlig rådgivning samt 30 dagars semester.

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Sara Ödmark på 08- 56 85 95 32. Visa mindre

Recipharm Uppsala söker laboratorieingenjörer till QC

Ansök    Jun 10    Recipharm    Valideringsingenjör
På Recipharm ger vi dig utrymme och goda möjligheter till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare. Recipharm Uppsala AB växer och vi befinner oss just nu i en spännande fas då våra anläggningar och processer skall uppgraderas och digitaliseras. Vill du jobba som laboratorieingenjör, vill du vara med och bygga en attraktiv och konkurrenskraftig arbetsplats? Då är det viktigt att du söker tjänsten omgåend... Visa mer
På Recipharm ger vi dig utrymme och goda möjligheter till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare.

Recipharm Uppsala AB växer och vi befinner oss just nu i en spännande fas då våra anläggningar och processer skall uppgraderas och digitaliseras.

Vill du jobba som laboratorieingenjör, vill du vara med och bygga en attraktiv och konkurrenskraftig arbetsplats?

Då är det viktigt att du söker tjänsten omgående.

 

Arbetsuppgifter:

Som laboratorieingenjör på QC får du utföra kemiskt laborativt arbete, samarbeta med trevliga arbetskamrater och vara en del i vårt förbättringsarbete?

Laborativt arbete

Systemansvar för några av laboratoriets utrustningar

Dokumentation/rapportering av utfört arbete, såväl elektroniskt som manuellt

Avvikelseutredningar

Delta i avdelningens förbättringsarbete
Det laborativa arbetet styrs utifrån en detaljerad planering och givna ledtider med daglig uppföljning och avrapportering. Parallellt bedrivs ett kontinuerligt förbättringsarbete för att, inom givna ramar, vidareutveckla verksamheten.

 

Din profil:

Vi söker dig som har en kandidatexamen med kemisk, farmaceutisk eller naturvetenskaplig inriktning eller likvärdigt. Du behöver ha god förståelse för det svenska språket och kunna följa såväl svenska som engelska instruktioner.

Vana att arbeta laborativt, gärna i en GMP-reglerad miljö, samt av arbete i datoriserade system är önskvärt. Erfarenhet av arbete med frisättningsanalyser, titreringar och/eller förpackningskontroller är meriterande.

  

Dina egenskaper:

Vi värdesätter att du har egenskaper som ansvarstagande, flexibilitet, serviceinriktad och samarbetsförmåga samtidigt som du ska kunna jobba självständigt och vara drivande av dina arbetsuppgifter.

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

 

Om du vill veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta gruppchef Erik Silfverplatz, på telefonnummer 018-164372. För andra frågor kan du kontakta Marie Ankerblad på mailadress [email protected]

Sista ansökningsdatum: 2019-06-19.

 

 

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Valideringsingenjör inom Life Science till Knightec i Uppsala

Ansök    Maj 10    Knightec    Valideringsingenjör
Försprång startar i tanken. Innovation börjar med att våga tänka nytt och prova det oprövade. Hos oss möts idéer och individer för att utveckla projekt i världsklass. Hos Knightec hittar du premiumkonsulter som brinner för att utmana kunden och utveckla affären. Knightec har på rekordtid intagit topplats som en av Sveriges bästa arbetsgivare och konsultföretag. Kulturen präglas av öppenhet och professionalitet. En tredjedel av de anställda är kvinnor och ... Visa mer
Försprång startar i tanken. Innovation börjar med att våga tänka nytt och prova det oprövade. Hos oss möts idéer och individer för att utveckla projekt i världsklass.

Hos Knightec hittar du premiumkonsulter som brinner för att utmana kunden och utveckla affären. Knightec har på rekordtid intagit topplats som en av Sveriges bästa arbetsgivare och konsultföretag. Kulturen präglas av öppenhet och professionalitet. En tredjedel av de anställda är kvinnor och en dryg femtedel har utländsk bakgrund. Vi jobbar bland annat med produktutveckling, med investeringar och projekt för effektivare produktion, och med att utveckla kundens verksamhet för att möta nya tuffare krav.

I region East arbetar våra konsulter med uppdrag i Stockholm, Uppsala, Södertälje och Västerås. Du har din anställning vid vårt kontor i centrala Uppsala och jobbar med uppdrag i hela regionen. Uppdragen utförs både ute hos kund och som projektleveranser från vårt kontor. Knightec East står inför en stor tillväxtresa där vi hoppas att du vill vara med. Du kommer att trivas hos oss på Knightec om du är en person som tycker om att samarbeta och dela med dig av din kunskap, och gillar att utveckla dina relationer med kunder och kollegor.

Nu söker vi dig som vill jobba som valideringsingenjör hos oss. Du blir en del av ett projektteam som jobbar med nyinvesteringar och förändringar av produktionsutrustning eller labbutrustning. Du är med och kravställer utrustning, tar fram valideringsplaner och administrerar. Att genomföra validerings-/kvalificeringstester och utreda avvikelser är även en del av din vardag. Du är en kvalitetsmedveten person med intresse för tekniska utrustningar och processer. Att ha ett strukturerat arbetssätt med sinne för detaljer och god kommunikationsförmåga är en förutsättning för att trivas i rollen.

Du har en relevant ingenjörsutbildning inom kemiteknik, bioteknik, medicinteknik eller liknande, och minst 2 års erfarenhet av att jobba som valideringsingenjör. I våra uppdrag krävs god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska. Meriterande är erfarenhet från Life Science/Medicinteknik och kunskaper inom GxP, liksom erfarenhet av att validera datoriserade system och system för serialisering. B-körkort är också meriterande eftersom våra kunder finns i hela regionen.

Hos oss är det du själv som sätter gränserna för din egen utveckling. Vi stöttar och utmanar dig att nå nästa nivå. Du gillar att du som konsult förväntas utveckla din affärsmässighet och omsätta kundens utmaningar till möjligheter. Förutom att jobba med kunduppdrag kommer du att vara en del av vårt interna nätverk för kompetensutveckling inom Validation Management.

Om du har några frågor kring annonsen, kontakta Emma Book 070-678 28 11. Visa mindre

Valideringsingenjör

Valideringsgruppen inom Chemical Production Uppsala (CPU) söker en engagerad och driven valideringsingenjör, gärna med erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri.Huvudsakliga arbetsuppgifter:Gruppen består idag av nio valideringsingenjörer (den tjänst vi söker är en ersättning). Produktionen i Uppsala expanderar och installationsprojekten ökar (t.ex nya tillverkningslinor) vilket gör att det finns möjligheter till medverkan i större proje... Visa mer
Valideringsgruppen inom Chemical Production Uppsala (CPU) söker en engagerad och driven valideringsingenjör, gärna med erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri.Huvudsakliga arbetsuppgifter:Gruppen består idag av nio valideringsingenjörer (den tjänst vi söker är en ersättning). Produktionen i Uppsala expanderar och installationsprojekten ökar (t.ex nya tillverkningslinor) vilket gör att det finns möjligheter till medverkan i större projekt och stora möjligheter till att utvecklas inom valideringsområdet. Chemical Production Uppsala (CPU) verkar inom Life Science-industrin och tillverkar kromatografimedia. Våra kunder återfinns inom forskning och biopharmaceutisk läkemedelsindustri.Avdelningen Process & Digital Support, där bl a valideringsgruppen ingår, är en supportorganisation till produktionen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som valideringsingenjör är att: planera, utforma och genomföra valideringar både i linjen och i större projekt. Delta i och driva utveckling och förbättring av instruktioner inom ansvarsområdet.Bedöma valideringskrav för nya produkter och utrustningar samt vid förändringar.Presentera valideringsdokumentation vid audit.Kvalifikationer:Teknisk/Naturvetenskaplig universitetsexamen gärna civilingenjör eller motsvarande.Erfarenhet från bioteknik, läkemedels- eller processindustri.Goda kunskaper om valideringsprinciper, gärna erfarenhet av validering av datoriserade/automationssystem inom produktion, vattenvalidering, steriliseringsvalidering, rengöringsvalidering, processvalidering samt installations- och funktionskvalificering.Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.Önskvärda egenskaper:Vi söker dig som är drivande och ansvarstagande. Som person har du god förmåga att analysera problem och generera kreativa lösningar. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad med stor integritet. Arbetet förutsätter också att du är noggrann och strukturerad med en naturlig förmåga at Visa mindre

Valideringsingenjör till Galderma

Ansök    Mar 18    Nestle    Valideringsingenjör
Är du kommunikativ, noggrann och strukturerad? Vill du vara en del utav en verksamhet som bidrar till människors hälsa och välmående? Då kan detta vara rollen för dig! Till avdelningen Quality i Valideringsgruppen söker vi nu en valideringsingenjör. Tjänsten är en tillsvidare anställning.   Valideringsgruppen består av totalt 10 personer som ansvarar för att verifiera att produktpåverkande utrustning, tillverkning av produkt, IT system och analysinstrume... Visa mer
Är du kommunikativ, noggrann och strukturerad? Vill du vara en del utav en verksamhet som bidrar till människors hälsa och välmående? Då kan detta vara rollen för dig! Till avdelningen Quality i Valideringsgruppen söker vi nu en valideringsingenjör. Tjänsten är en tillsvidare anställning.

 

Valideringsgruppen består av totalt 10 personer som ansvarar för att verifiera att produktpåverkande utrustning, tillverkning av produkt, IT system och analysinstrument fungerar som de ska samt är reproducerbara. Detta verifieras genom valideringar och kvalificeringar.

 

Ditt uppdrag
Som valideringsingenjör medverkar du i projekt och i linjearbete med ansvar för att planera och utföra valideringar och kvalificeringar vilka sker enligt gällande krav i regelverket. Dina arbetsuppgifter kommer därför att i huvudsak omfatta att:
* Ta fram valideringsplaner, protokoll samt avrapportera resultaten i rapport.

* Vara uppdaterad på regulatoriska krav gällande validering/kvalificering.

* Medverka i att ta fram URS (User Requirement Specification) samt medverka i riskanalyser.

* Delta i utveckling och förbättring av arbetsinstruktioner och rutiner inom ansvarsområdet.

* Vid behov presentera utförda valideringar/kvalificeringar vid inspektioner.

* Bedöma ändringsärenden med avseende på valideringspåverkan.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen har du en högskoleutbildning inom teknik- eller naturvetenskap. Vidare får du även gärna ha mikrobiologisk bakgrund. Du är tekniskt intresserad och har gärna även intresse för statistik. Du har några års erfarenhet inom läkemedels- och/eller Medical Device industrin och har därigenom fått erfarenhet av GMP. Det är meriterande om du också har några års erfarenhet av aseptisk tillverkning av läkemedel eller steriliseringsprocesser.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person trivs du med att arbeta självständigt, samtidigt som du har en bra kommunikationsförmåga vilket gör att du även är bra på att samarbeta. Du arbetar enkelt, strukturerat och organiserat. Som valideringsingenjör krävs att du har mod och kan utveckla din egen åsikt öppet och ärligt. Du har god kommunikationsförmåga såväl skriftligt som muntligt på både svenska och engelska.

 

Vi erbjuder
I Uppsala ligger Galdermas globala center för affärsområdet estetik & korrektion med verksamhet inom forskning, produktutveckling, tillverkning och marknadsföring. Här arbetar cirka 430 personer med världsledande produkter som Restylane, Azzalure och Sculptra.

 

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos oss blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Du hittar oss i moderna lokaler utmed vackra Fyrisån, endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation.

 

Frågor och ansökan:
Vi välkomnar din ansökan (CV och brev) via https://www.nestleskinhealth.com/job-search redan i dag, dock senast den 8 april 2019.  Du kommer där att kunna skapa ett personligt konto och ladda upp din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Linus Andersson, Chef Validering, på 0733871503.

 

Vi vill informera de sökande om att Galderma kan utföra säkerhetskontroller före anställning för specifika positioner eller aktiviteter. Denna säkerhetskontroll utförs av en extern leverantör efter godkännande från sökande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Galderma is a global leader in medical solutions for the skin, hair and nails, wholly-owned by Nestlé Skin Health, a subsidiary of Nestlé. The company has been developing its extensive range of medically-proven solutions since its creation in 1981. It exclusively partners with healthcare professionals to target a variety of dermatological conditions and skin needs.

Headquartered in Lausanne, Switzerland, Galderma has more than 5,500 employees and 35 affiliates around the world. Its products are distributed in over 100 countries. Its development centers and manufacturing facilities are dedicated to providing a wide range of innovative and science-based medical solutions to meet the highest standards of safety and efficacy. Visa mindre

Validation and Verification Engineer

Role Summary: Till vår Custom BioProcess Solutions (CBS) verksamhet i Uppsala söker vi en teknikintresserad verifieringsingenjör med erfarenhet av test och verifiering inom hårdvara och mjukvara. I denna roll får du arbeta med teknik i framkant i en spännade miljö som bjuder på dagliga tekniska utmaningar. Essential Responsibilities: CBS består av drygt 100 medarbetare och något som kännetecknar organisationen är stark entreprenörsanda, lösningsorienterat... Visa mer
Role Summary:
Till vår Custom BioProcess Solutions (CBS) verksamhet i Uppsala söker vi en teknikintresserad verifieringsingenjör med erfarenhet av test och verifiering inom hårdvara och mjukvara. I denna roll får du arbeta med teknik i framkant i en spännade miljö som bjuder på dagliga tekniska utmaningar.

Essential Responsibilities:
CBS består av drygt 100 medarbetare och något som kännetecknar organisationen är stark entreprenörsanda, lösningsorienterat förhållningssätt och målet att överträffa våra kunders förväntningar.
Som test- och verifieringsingenjör ansvarar du för att utveckla, planera och självständigt genomföra konfigurering och verifiering av kundanpassade BioProcess system. En del i arbete innebär felsökning av system, utveckling av verifieringsprocedurer, dokumentation, samt att genomföra Factory Acceptance Test (FAT) med kunder på plats i Uppsala. För att kunna uppfylla kvalitén hos våra kunder jobbar vi enligt Good Document Practice.
Du kommer att jobba i verifieringsgruppen som idag består av ca 15 medarbetare. Inom CBS bedrivs stor del av arbetet i projektform och i denna roll kommer du vara involverad i ett antal olika projekt med löptid om ca 3-6 månader.
Tjänsten är ett tillsvidare anställning med önskat startdatum så snart som möjligt. Vid frågor kontakta gärna rekryterande chef Anna Karlin, Sektion manager Validation på telefon +46 709437117.

Qualifications/Requirements:
Rätt kandidat är utbildad högskole- eller gymnasieingenjör med inriktning mot elteknik, medicinskt teknik eller liknande erfarenhet
Du har kunskaper inom GMP och du kan kommunicera väl i tal och skrift, på svenska såväl som engelska

Desired Characteristics:
För att trivas i rollen tror vi att du har ett genuint teknikintresse och utmanas av problemlösning, du är en praktiskt lagt person som tycker det är kul att arbeta ”hands on” med tekniken
Du är en samarbetsvillig och flexibel person som har lätt för att samarbeta med andra och har alltid kunden i fokus
Du är drivande och kvalitetsmedveten samtidigt som du har förmåga att leverera god kvalité med kort varsel
Erfarenhet från test och verifiering av kromatografisystem, agila arbetssätt samt utbildning/erfarenhet från projektledning är meriterande
I denna roll ingår att presentera testresultat för företagets kunder på engelska, så vi förutsätter att din förmåga att presentera är mycket god Visa mindre