Lediga jobb som Arbetsledare, anläggning i Uppsala

Se lediga jobb som Arbetsledare, anläggning i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Ledande solcellsinstallatör - Uppsala

Arbetsuppgifter Arbetet består av att dagligen leda två solcellsinstallatörer på tak och säkerställa att våra kunder får solcellsanläggningar av allra högsta kvalitet. Rollen som arbetsledare hos Svea Solar är en utvecklande tjänst där du aktivt kommer att delta i solcellsinstallationer ute hos kund. Utöver detta kommer du även att få möjligheten att arbeta med följande: - Planering av teamets projekt. - Ha direkt kontakt med kunder inför och under insta... Visa mer
Arbetsuppgifter

Arbetet består av att dagligen leda två solcellsinstallatörer på tak och säkerställa att våra kunder får solcellsanläggningar av allra högsta kvalitet. Rollen som arbetsledare hos Svea Solar är en utvecklande tjänst där du aktivt kommer att delta i solcellsinstallationer ute hos kund. Utöver detta kommer du även att få möjligheten att arbeta med följande:

- Planering av teamets projekt.
- Ha direkt kontakt med kunder inför och under installationer.
- Säkerställa att allt material finns på plats i tid för installation.
- Utveckla teamets medlemmar till självständiga installatörer med hög laganda.
- Effektivisera arbetssätt.
Vem är du?

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en handlingskraftig person som löser problem när de uppstår och behåller lugnet i pressade situationer. Du delar vår tro på denna bransch och tycker att det är givande att leda andra människor. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom bygg, installation eller solcellsbranschen. Vi tror även att du:

- Har tidigare erfarenhet av att leda mindre team.
- Har tidigare erfarenhet av kundkontakt, i synnerhet privatpersoner.
- Är ödmjuk och kan både ge och ta emot feedback.
- Gillar att arbeta utomhus året om.
- Har grundläggande förståelse för elsäkerhet. Har du dessutom arbetat som elektriker tidigare ser vi det som starkt meriterande.
- Har BE-körkort.


Vi ser även att du gärna genomgått utbildningar såsom: Heta arbeten, säkra lyft, ställningsbygge (9 m), BAS-U/BAS-P etc.

Om oss
Svea Solar är inte bara störst i Sverige på solceller, utan också ledande i Europa i omställningen till förnyelsebar energi. Med verksamhet i 5 europeiska marknader erbjuder vi våra medarbetare stora möjligheter till internationell arbetserfarenhet och utbyten. Vi har funnits i 7 år och har på kort tid har vi vuxit till cirka 700 medarbetare. Detta har vi gjort genom en långsiktighet i vår verksamhet, samt ett högt fokus på kvalitet till våra kunder och medarbetare. Vår målsättning är att vara störst i Europa på solel 2023 och på riktigt driva på omställningen till grön energi. Vi är ett bolag som vill framåt och som vill utmana det som finns idag och framförallt fasa ut kolkraften. För det krävs mod och fantastiska medarbetare - vilket vi har!

Genom att leverera en helhetslösning med solceller, batterier, elbilsladdare och elhandel och möjlighet att följa produktionen via vår egen app har vi inte bara marknadens kraftfullaste erbjudande utan vi kan också erbjuda våra medarbetare goda möjligheter till olika karriärsval och utvecklingsmöjligheter. Med bra partnerskap som Ikea i ryggen och starka investerare i bolaget är vi nu redo att lägga i nästa växel! Är du med på resan!? Vi har än så länge bara börja..

Vi erbjuder
En arbetsplats med trevliga kollegor, god gemenskap och utvecklande arbetsmiljö. För oss är det viktigt att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi erbjuder även ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd.

Vi på Svea Solar tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med certifiering och utbildning. Som medarbetare i Svea Solar kommer du gå igenom företagets utbildningsprogram för att bli en certifierad solcellsinstallatör. Det inkluderar teoretisk och praktisk utbildning inom solcellsinstallation, ställningsmontage, arbete på tak, BAS U och BAS P, ledarskap med mycket mera. SVEA Solar är en arbetsplats där du kan utvecklas och växa med företaget.

Intresserad?
Vi på Svea Solar tror att mångfald och olika erfarenheter bidrar till den kreativitet som krävs för att utveckla branschen. Vi värdesätter därför en jämn könsfördelning och vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder för att representera samhället och våra kunder.

Ta chansen nu och var med och led utvecklingen mot ett förnybart Sverige med Svea Solar.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med Svea Solars värdegrund. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Varmt välkommen att söka!

Read more about Svea Solar: https://sveasolar.com/se/ Visa mindre

Arbetsledare inom mark - nästa steg?

Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och som vill ta nästa steg som arbetsledare i ett mindre företag på norra sidan Stockholm. (kan förekomma projekt även på södra sidan) Du kommer primärt leda/fördela arbetet för anläggarna och maskinister, planera och se till att tidplanen efterlevs. Du kommer och bör kunna hantera fyra projekt parallellt. Vid lugnare perioder kan du behövas för att jobba praktiskt. Projekterfarenhet: ... Visa mer
Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och som vill ta nästa steg som arbetsledare i ett mindre företag på norra sidan Stockholm. (kan förekomma projekt även på södra sidan)
Du kommer primärt leda/fördela arbetet för anläggarna och maskinister, planera och se till att tidplanen efterlevs. Du kommer och bör kunna hantera fyra projekt parallellt. Vid lugnare perioder kan du behövas för att jobba praktiskt.
Projekterfarenhet: gärna erfarenhet av nyproduktion av bostäder, grovplanering - markarbete.
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av projekt inom mark och anläggning. Som person är du engagerad och nyfiken, du har en känsla och en smidighet mot människor i din omgivning.
B-körkort är ett krav då bil är en av förmånerna och krävs för att ta sig runt mellan projekten. Förutom bil och utmaningar så erbjuder rollen andra förmåner.
Placeringsort: Arlandastad, norra Stockholm/Uppsala.
Vill du veta mer? Skicka din ansökan till [email protected] eller ring 0709838465. Du blir direkt anställd av vår kund!
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Arbetsledare till Anläggning

Vill du vara med på vår tillväxtresa i Uppsalaområdet och utvecklas tillsammans med oss? Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledare till vår anläggningsverksamhet i Uppsala. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg... Visa mer
Vill du vara med på vår tillväxtresa i Uppsalaområdet och utvecklas tillsammans med oss?

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledare till vår anläggningsverksamhet i Uppsala. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som arbetsledare

Region Stockholm växer och bygger upp en grupp i Uppsala och till den söker vi arbetsledare.

Som arbetsledare stödjer du platschef i det dagliga arbetet inom anläggningsverksamheten. I arbetet ingår planering och genomförande av pågående projekt för att uppnå förväntad kvalitet och resultat inom ramen för angiven tid och budget, en del av arbetsuppgifterna kan vara:

daglig arbetsledning av arbetslaget

planering och upprättande av tidplaner för de närmaste veckorna

löpande dokumentation såsom för dagbok, kvalitet och underrättelser, etc.

uppföljning av utförda arbeten och ekonomi samt uppföljning av ingångna avtal

kontakt med underentreprenörer, leverantörer och kunder

För hög kvalitet och effektiv produktionsstyrning tillämpas Svevias ledningssystem och övriga styrande processer, rutiner och regelverk i arbetet alla våra projekt.

Du kommer att vara en viktig del i teamet som driver entreprenadprojekten i Uppsalaregionen. Dina närmaste kollegor kommer vara platschef, projektingenjör, mätningstekniker och duktiga yrkesarbetare med kompetens inom mark, betong och trä utifrån behov i projektet. Övergripande i organisationen med ansvar för projekten finns entreprenadchef samt arbetschef.

Vem är du?

Vi söker dig med anläggningsteknisk utbildning från högskola eller yrkeshögskola alternativt motsvarande kompetens förvärvad från arbetslivet och vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbetsledning inom anläggningsentreprenader. Du har ett strukturerat arbetssätt och kan planera, dokumentera och kommunicera ditt och andras arbete. Du har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

Meriterande är erfarenhet av olika typer av mark- och betongentreprenader inom anläggning och specifikt mark och VA-arbeten. Det kan också vara till fördel om du har vana från något digital projektplanerings/dokumentationsverktyg.

Vi söker dig som är ansvarsfull och har högt engagemang, vidare är du lösningsorienterad och initiativtagande. Att kunna samarbeta och leda andra men även arbeta självständigt är viktiga förmågor för framgång i denna roll. Du har förmåga att agera på ett förtroendeingivande och affärsmässigt sätt för att bygga långsiktiga relationer såväl internt i organisationen som med externa samarbetspartners och kunder. Vill du så småningom utvecklas till platschef finns goda möjligheter till det.

En del av något större

Med väl sammansvetsade arbetslag anlägger vi Sverige från grunden - i betong, stål, trä, sten och jord. Och vi gör det genom att bygga vägar, broar, kajer och betongkonstruktioner för industri, stat och kommun. Dessutom bryter vi ny mark och banar väg för VA-nät, vindkraftsparker samt exploateringsområden. Vi har också specialenheter inom grundläggning och marksanering. Tillsammans med Svevias övriga verksamheter inom vägdrift och beläggning blir du en viktig kugge i ett större samhällsmaskineri. Det öppnar nya möjligheter för innovation och problemlösning.

Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Magnus Markäng, entreprenadchef, [email protected] alt 0701647309 eller Sandra Stadelmann, HR Business Partner, [email protected] alt 073-9953392. Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 29 maj.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att du inte behöver bifoga ett personligt brev. Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Nordisk Ställningsexpress AB söker Gruppledare till Uppsala

Nordisk Ställningsexpress AB söker Gruppledare till Uppsala Nordisk Ställningsexpress AB växer och nu behöver vi fler ledare. Nordisk Ställningsexpress AB levererar säkra och funktionella ställningar, det är företagets specialistområde. Årligen bygger vi hundratals byggnadsställningar i bostadsområden runt om i Sverige. Säkerhet, kreativitet och noggrannhet är företagets ledord när vi levererar färdiga byggnadsställningar, för en säker arbetsmiljö. Vi söke... Visa mer
Nordisk Ställningsexpress AB söker Gruppledare till Uppsala
Nordisk Ställningsexpress AB växer och nu behöver vi fler ledare.
Nordisk Ställningsexpress AB levererar säkra och funktionella ställningar, det är företagets specialistområde. Årligen bygger vi hundratals byggnadsställningar i bostadsområden runt om i Sverige. Säkerhet, kreativitet och noggrannhet är företagets ledord när vi levererar färdiga byggnadsställningar, för en säker arbetsmiljö.
Vi söker nu en Gruppledare, du ansvarar för ledningen av arbetet i din arbetsgrupp med byggnation av ställningar till olika byggnadsprojekt runt om i Uppsala län, främst i villaområden.
Meriterande om du är erfaren ledare, har dokumentation avseende verifierad godkänd utbildning för ställningsbyggnation och ledarskap.
B-körkort är ett krav.
Vi kommer att lägga stor vikt hur du är som person. Du som söker tjänsten ska tänka på att det är ett fysiskt tungt arbete, utomhus, året runt. Du behöver ha en god grundfysik och gärna en aktiv fritid. Du gillar ett fysiskt arbete och gillar att arbeta med kroppen.
Som person är du noggrann och ansvarsfull, du ansvarar för andras liv när du leder arbetet med byggnadsställningar. Du skall klara av att fokusera på tydligt ledarskap, skapa engagemang och arbeta metodiskt även under hög belastning. Att fungera som ledare och vara ett bra föredöme är något som faller dig naturligt. Du lägger stor vikt på ordning och reda samt noggrann planering av resurser. Du ser det som en självklarhet att vara en del av vår företagskultur där arbetsglädje är en viktig del. Du har en social och pedagogisk förmåga, lätt för att kommunicera med företagsledning, medarbetare och externa kunder. Du ska kommunicera obehindrat på svenska, för säkerhet och kontakt med kunder.
Lön baseras på marknadens förutsättningar och din personliga kompetens.
Företaget växer, det finns goda möjligheter för dig att utvecklas och sikta på en yrkeskarriär vilket ger dig möjlighet för framtida befordran.

Ansökningsförfarande
Tjänsten kommer att tillsättas omgående och intervjuer kommer hållas löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan, CV och personligt brev, redan idag! Vi tar endast emot ansökningar och frågor via email: [email protected] Visa mindre

Ledande solcellsinstallatör - Uppsala

Arbetsuppgifter Arbetet består av att dagligen leda två solcellsinstallatörer på tak och säkerställa att våra kunder får solcellsanläggningar av allra högsta kvalitet. Rollen som arbetsledare hos Svea Solar är en utvecklande tjänst där du aktivt kommer att delta i solcellsinstallationer ute hos kund. Utöver detta kommer du även att få möjligheten att arbeta med följande: - Planering av teamets projekt. - Ha direkt kontakt med kunder inför och under insta... Visa mer
Arbetsuppgifter

Arbetet består av att dagligen leda två solcellsinstallatörer på tak och säkerställa att våra kunder får solcellsanläggningar av allra högsta kvalitet. Rollen som arbetsledare hos Svea Solar är en utvecklande tjänst där du aktivt kommer att delta i solcellsinstallationer ute hos kund. Utöver detta kommer du även att få möjligheten att arbeta med följande:

- Planering av teamets projekt.
- Ha direkt kontakt med kunder inför och under installationer.
- Säkerställa att allt material finns på plats i tid för installation.
- Utveckla teamets medlemmar till självständiga installatörer med hög laganda.
- Effektivisera arbetssätt.
Vem är du?

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en handlingskraftig person som löser problem när de uppstår och behåller lugnet i pressade situationer. Du delar vår tro på denna bransch och tycker att det är givande att leda andra människor. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom bygg, installation eller solcellsbranschen. Vi tror även att du:

- Har tidigare erfarenhet av att leda mindre team.
- Har tidigare erfarenhet av kundkontakt, i synnerhet privatpersoner.
- Är ödmjuk och kan både ge och ta emot feedback.
- Gillar att arbeta utomhus året om.
- Har grundläggande förståelse för elsäkerhet. Har du dessutom arbetat som elektriker tidigare ser vi det som starkt meriterande.
- Har BE-körkort.


Vi ser även att du gärna genomgått utbildningar såsom: Heta arbeten, säkra lyft, ställningsbygge (9 m), BAS-U/BAS-P etc.

Om oss
Svea Solar är inte bara störst i Sverige på solceller, utan också ledande i Europa i omställningen till förnyelsebar energi. Med verksamhet i 5 europeiska marknader erbjuder vi våra medarbetare stora möjligheter till internationell arbetserfarenhet och utbyten. Vi har funnits i 7 år och har på kort tid har vi vuxit till cirka 700 medarbetare. Detta har vi gjort genom en långsiktighet i vår verksamhet, samt ett högt fokus på kvalitet till våra kunder och medarbetare. Vår målsättning är att vara störst i Europa på solel 2023 och på riktigt driva på omställningen till grön energi. Vi är ett bolag som vill framåt och som vill utmana det som finns idag och framförallt fasa ut kolkraften. För det krävs mod och fantastiska medarbetare - vilket vi har!

Genom att leverera en helhetslösning med solceller, batterier, elbilsladdare och elhandel och möjlighet att följa produktionen via vår egen app har vi inte bara marknadens kraftfullaste erbjudande utan vi kan också erbjuda våra medarbetare goda möjligheter till olika karriärsval och utvecklingsmöjligheter. Med bra partnerskap som Ikea i ryggen och starka investerare i bolaget är vi nu redo att lägga i nästa växel! Är du med på resan!? Vi har än så länge bara börja..

Vi erbjuder
En arbetsplats med trevliga kollegor, god gemenskap och utvecklande arbetsmiljö. För oss är det viktigt att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi erbjuder även ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd.

Vi på Svea Solar tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med certifiering och utbildning. Som medarbetare i Svea Solar kommer du gå igenom företagets utbildningsprogram för att bli en certifierad solcellsinstallatör. Det inkluderar teoretisk och praktisk utbildning inom solcellsinstallation, ställningsmontage, arbete på tak, BAS U och BAS P, ledarskap med mycket mera. SVEA Solar är en arbetsplats där du kan utvecklas och växa med företaget.

Intresserad?
Vi på Svea Solar tror att mångfald och olika erfarenheter bidrar till den kreativitet som krävs för att utveckla branschen. Vi värdesätter därför en jämn könsfördelning och vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder för att representera samhället och våra kunder.

Ta chansen nu och var med och led utvecklingen mot ett förnybart Sverige med Svea Solar.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med Svea Solars värdegrund. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Varmt välkommen att söka!

Read more about Svea Solar: https://sveasolar.com/se/ Visa mindre

Produktionsledare

Inför verksamhetsstarten 2022 startar vi nu upp rekryteringen och söker nu efter flera produktionsledare, anstälningen startar i mars med utbildning på andra Witron siter i Europa. Introduktionen kommer att äga rum på Witrons huvudkontor i Parkstein, Tyskland där kommer du få lära känna Witrons kultur och historia. Efter det kommer introduktionen att fortsätta på någon av Witrons operativa logistikcenter i Finland eller Norge. Det är även möjligt med intro... Visa mer
Inför verksamhetsstarten 2022 startar vi nu upp rekryteringen och söker nu efter flera produktionsledare, anstälningen startar i mars med utbildning på andra Witron siter i Europa.
Introduktionen kommer att äga rum på Witrons huvudkontor i Parkstein, Tyskland där kommer du få lära känna Witrons kultur och historia. Efter det kommer introduktionen att fortsätta på någon av Witrons operativa logistikcenter i Finland eller Norge. Det är även möjligt med introduktion i andra europeiska länder. Från och med maj 2022 startar du upp arbetet på plats i Bålsta.

Om tjänsten som produktionsövervakare
Produktionsledare kommer att hjälpa produktionschefen att upprätthålla en smidig drift av en snabbrörlig lagermiljö. Ansvarig för den dagliga ledningen av personer inom lagerfunktionen, för att säkerställa att företagets mål och mål uppfylls och se till att personalen följer hälsa, säkerhet och standardiserade driftsrutiner. I denna tjänst har du möjlighet att vara med och skapa teamet och arbetsmiljön från start.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du:

• Bekväm att arbeta i högt tempo, deadline-orienterad miljö.
• Förmåga att kommunicera effektivt med olika individer
• Stark uppmärksamhet på detaljer.
• God samarbetsförmåga och omdöme i kommunikationen med personalen.
• Mottaglig för ledarutvecklingsförslag och villig att söka ytterligare kunskap för att underlätta jobbtillväxt.
• God skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga.
• Förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.
• Måste ha mycket stark kundserviceinriktning med hög känsla av brådska i att uppfylla mål och deadlines.
• Ska ha förmåga att formulera och använda avancerade planeringsverktyg samt att hantera tid på ett effektivt sätt
• Övervaka och kontrollera automatisering, varor in, varor ut operationer för att säkerställa noggrannhet med minimal hantering och lagerskador.
• Coacha, utveckla och utbilda teammedlemmar och operatörer
• Övriga arbetsuppgifter som tilldelas

Idealisk kandidatprofil
Utbildning/erfarenhet
• Teknisk utbildning är en tillgång
• 3+ års arbetsledarerfarenhet
• Tidigare erfarenhet av materialhanteringsautomation i ett automatiserat lager är ett plus
• Flytande svenska men även goda kunskaper i engelska krävs

Fysiska krav/arbetsförhållanden:
• God fysisk kondition
• Förmåga att arbeta på höga platser (upp till 25 meter) med fallskyddsutrustning och annan personlig skyddsutrustning
• Förmåga att arbeta i olika temperaturområden (+25 -> -25 grader)
• Arbetet utförs i alla skift inklusive kvällar, nätter, helger och helgdagar


Vad kan vi erbjuda dig?
Det globala familjeföretaget har väldigt goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter (även internationella möjligheter) samt bra personalförmåner. Vi erbjuder dig en säker arbetsplats i en modern industri som har en stabil framtid. Du arbetar i en modern miljö med moderna verktyg och programvaror.
Du får stöd i ditt arbete av en erfaren och kompetent organisation både i de nordiska länderna och i andra delar av världen. Du kommer alltid att ha tillgång till experthjälp från dina kollegor och behöver inte känna att du ska lösa alla problem ensam.
Om du bor någon annanstans i landet och känner att detta är så intressant att du kan tänka dig att flytta så kan vi erbjuda hjälp med tillfälligt boende tills du har hittat något permanent.
För att få en större förståelse för verksamheten kan du titta på den här korta filmen från en annan site i Norge:
https://www.youtube.com/watch?v=bXdyvBkhdto

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Barona, och Witrons önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Baronas rekryteringskonsult Linda Hasselblad via telefon: 0723-255 442
Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Arbetschef till växande solcellsföretag i Uppsala

Ansök    Feb 7    Sesol AB    Arbetsledare, anläggning
Om Sesol AB Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier. Vi är idag över 350 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också kontor i Kalmar, Helsingborg, södra Stockholm, Göteborg och Örebro. Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla... Visa mer
Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 350 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också kontor i Kalmar, Helsingborg, södra Stockholm, Göteborg och Örebro.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med utbildning och certifiering.Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Arbetschef som vill vara med och bygga upp våra regioner i Sverige.

Ditt arbete är operativt och du kommer att vara aktiv ute på arbetsplatserna för att se att projekten håller tidsplaner. Du gör kontinuerliga avstämningar och är behjälplig med att lösa problem som uppstår.

Du är en tydlig ledare som förstår hur alla delar i ett projekt ska operativt utföras. Med ditt engagemang får du personalen motiverad att utföra arbetet i tid med högsta kvalité. Du trivs i samspel med andra men jobbar även bra självständigt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer omfatta bland annat:

Utveckla, stödja och motivera medarbetare.

Säkerställa arbetets kvalitet och att tidsplaner hålls.

Planera projekt tillsammans med projektavdelning.

Rekrytera tillsammans med HR/Arbetschef Sverige.

Starta upp nya team.

Profil
Du är en inspirerande ledare samtidigt som du är kreativ och noggrann i ditt arbetssätt. Du har en god kommunikativ förmåga då du kommer arbeta med egna avdelningen men också övriga avdelningar inom Sesol. Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet inom byggbranschen, gärna i en ledande befattning. Du ska trivas med mycket ansvar och van vid att styra och planera flera projekt parallellt samt vara väl insatt i projektets alla faser.Kravet för att söka tjänsten:
- Erfarenhet av ledarskap
- Erfarenhet inom byggbranschen
- Att du har B-körkort
- Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift
Följande är meriterande
- Utökad B-körkort - B96 eller BE
- Erfarenhet av ställningsbyggnation
- Erfarenhet av solcellsmontage
Vad innebär det att arbeta som solcellsmontör hos Sesol?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Förmånsbil
- Delta i diverse tävlingar med bonussystemOm anställningen
Lön: Fast lön

Placering: Uppsala

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid


Välkommen med din ansökan! Sök redan idag, urval sker löpande.
OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida. Visa mindre

Erfaren arbetsledare sökes

Markentreprenad i Uppsala söker erfaren arbetsledare Är du en engagerad och erfaren arbetsledare inom mark- och anläggningsarbeten? Är du sugen på att ta din utveckling till nästa steg i ett attraktivt och växande bolag? Då är du välkommen att söka tjänsten som arbetsledare hos oss på Markentreprenad i Uppsala. Som arbetsledare hos oss får du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Dina främsta arbetsuppgifter blir att leda våra yrkesa... Visa mer
Markentreprenad i Uppsala söker erfaren arbetsledare
Är du en engagerad och erfaren arbetsledare inom mark- och anläggningsarbeten? Är du sugen på att ta din utveckling till nästa steg i ett attraktivt och växande bolag? Då är du välkommen att söka tjänsten som arbetsledare hos oss på Markentreprenad i Uppsala.
Som arbetsledare hos oss får du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Dina främsta arbetsuppgifter blir att leda våra yrkesarbetare i produktion, följa upp tidplaner, beställa material samt hantera den aktuella dokumentation som krävs för projekten. Detta innebär tät kontakt med både beställarled och leverantörsled. I samarbete med platschef kommer du att planera och leda den dagliga verksamheten och driva projekten framåt. Som arbetsledare säkerställer du att vi uppfyller såväl ställda miljökrav samt verkar för en god arbetsmiljö.
Den vi söker
Som person är du ansvarstagande och har en förmåga att överblicka helheten. Du är strukturerad och ansvarsfull och vill alltid leverera ett arbete med hög kvalitet. Vi söker dig som ser möjligheter, har ett stort tekniskt kunnande och älskar utmaningar. För att lyckas i rollen som arbetsledare är du stöttande, ödmjuk och har lätt för att samarbeta samt utveckla relationer. Du bidrar till gruppen med driv, glädje, ansvar och kompetens genom att aktivt jobba med problemlösning och förbättringsarbete.
Vad kan du?
Vi tror att du idag arbetar med mark- och anläggningsarbeten och nu känner dig redo för att gå vidare. Du har minst 5 års erfarenhet från arbete med mark- och anläggningsarbeten. Relevant yrkesutbildning är meriterande men inget krav. Du har ledaregenskaper och gillar utmaningar. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift och har B-körkort.

Vi erbjuder
Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Johansson 070-223 81 28 [email protected]
Om oss
Vår vision är att bibehålla vårt goda rykte i branschen genom att fortsätta ha långsiktiga och utvecklande relationer med nöjda kunder och leverantörer. Våra medarbetare är, och måste vara, vår viktigaste tillgång. Visa mindre

Vattenfall rekryterar Arbetsledare Förråd

Vill du följa med på resan mot en fossilfri framtid? Har du tidigare erfarenhet som arbetsledare på ett förråd? Vill du arbeta för ett av Europas största elbolag? I så fall kan det här vara rollen för dig. Nu söker Vattenfall Värme en Arbetsledare till förrådet som vill vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och driva utveckling och digitalisering framåt. Vattenfall erbjuder dig ett innehållsrikt arbete med intressanta arbetsuppgifter som... Visa mer
Vill du följa med på resan mot en fossilfri framtid? Har du tidigare erfarenhet som arbetsledare på ett förråd? Vill du arbeta för ett av Europas största elbolag? I så fall kan det här vara rollen för dig.

Nu söker Vattenfall Värme en Arbetsledare till förrådet som vill vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och driva utveckling och digitalisering framåt. Vattenfall erbjuder dig ett innehållsrikt arbete med intressanta arbetsuppgifter som ger dig utveckling både som individ och tillsammans i gruppen.

Detta är en direkt rekrytering av Vattenfall Värme, med placering i Uppsala, där vi på Poolia har fått möjlighet att hjälpa till i denna process. Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten
Förrådsverksamheten ingår som en enhet i Underhållsavdelningen som planerar och genomför underhållet på samtliga anläggningar i Uppsala. Förrådet har till uppgift att förvalta förrådstillgångarna, sköta inköp av reservdelar, förbrukningsartiklar, gas, material mm.

I rollen som Arbetsledare kommer du leda och fördela det dagliga arbetet på förrådet samt arbeta aktivt för att utveckla och förbättra förrådsverksamheten och dess rutiner. Du deltar också i det dagliga förrådsarbetet så som inköp, godsmottagning, fakturahantering, inventering.
En stor del av arbetet innefattar administration i underhållssystem; SAP-PM.

Vem är du?
I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För att trivas i rollen tror vi att du har förmåga att skapa engagemang och delaktighet bland människor omkring dig. När du arbetsleder kommunicerar du tydligt och säkerställer att budskap når fram. Du jobbar strukturerat och tar egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. Vidare är du prestigelös och inte rädd för att hjälpa till där det krävs. Slutligen har du en bra samarbetsförmåga och trivs med många kontaktytor.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbetat på ett förråd inom industri. Om du dessutom har erfarenhet av att arbetsleda kan du vara perfekt för denna tjänst. Vidare har du tidigare erfarenhet av arbete med godsmottagning och inventering. Har god datorvana och tidigare arbetat i underhållsystemet och om du dessutom har erfarenhet av SAP så är det ett plus. I den här rollen är det viktigt med goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Vidare är det meriterande med kunskaper inom BAM, arbetsmiljö och inköpsjuridik.


Om verksamheten
Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna.

I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Värme Sverige är den fjärde största fjärrvärmeleverantören i Sverige och levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Vi erbjuder också energilösningar till fastighetskunder som solpaneler och värmepumpar. Att vår huvudprodukt fjärrvärme spelar en viktig roll i det nya cirkulära samhället är vi extra stolta över.

Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Göran H. Jansson, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen och du når samtliga via Vattenfalls växel, 08 739 50 00. Visa mindre

Produktionsledare

Inför verksamhetsstarten 2022 startar vi nu upp rekryteringen och söker nu efter flera produktionsledare, anstälningen startar i mars med utbildning på andra Witron siter i Europa. Introduktionen kommer att äga rum på Witrons huvudkontor i Parkstein, Tyskland där kommer du få lära känna Witrons kultur och historia. Efter det kommer introduktionen att fortsätta på någon av Witrons operativa logistikcenter i Finland eller Norge. Det är även möjligt med intro... Visa mer
Inför verksamhetsstarten 2022 startar vi nu upp rekryteringen och söker nu efter flera produktionsledare, anstälningen startar i mars med utbildning på andra Witron siter i Europa.
Introduktionen kommer att äga rum på Witrons huvudkontor i Parkstein, Tyskland där kommer du få lära känna Witrons kultur och historia. Efter det kommer introduktionen att fortsätta på någon av Witrons operativa logistikcenter i Finland eller Norge. Det är även möjligt med introduktion i andra europeiska länder. Från och med maj 2022 startar du upp arbetet på plats i Bålsta.

Om tjänsten som produktionsövervakare
Produktionsledare kommer att hjälpa produktionschefen att upprätthålla en smidig drift av en snabbrörlig lagermiljö. Ansvarig för den dagliga ledningen av personer inom lagerfunktionen, för att säkerställa att företagets mål och mål uppfylls och se till att personalen följer hälsa, säkerhet och standardiserade driftsrutiner. I denna tjänst har du möjlighet att vara med och skapa teamet och arbetsmiljön från start.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du:

• Bekväm att arbeta i högt tempo, deadline-orienterad miljö.
• Förmåga att kommunicera effektivt med olika individer
• Stark uppmärksamhet på detaljer.
• God samarbetsförmåga och omdöme i kommunikationen med personalen.
• Mottaglig för ledarutvecklingsförslag och villig att söka ytterligare kunskap för att underlätta jobbtillväxt.
• God skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga.
• Förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.
• Måste ha mycket stark kundserviceinriktning med hög känsla av brådska i att uppfylla mål och deadlines.
• Ska ha förmåga att formulera och använda avancerade planeringsverktyg samt att hantera tid på ett effektivt sätt
• Övervaka och kontrollera automatisering, varor in, varor ut operationer för att säkerställa noggrannhet med minimal hantering och lagerskador.
• Coacha, utveckla och utbilda teammedlemmar och operatörer
• Övriga arbetsuppgifter som tilldelas

Idealisk kandidatprofil
Utbildning/erfarenhet
• Teknisk utbildning är en tillgång
• 3+ års arbetsledarerfarenhet
• Tidigare erfarenhet av materialhanteringsautomation i ett automatiserat lager är ett plus
• Flytande svenska men även goda kunskaper i engelska krävs

Fysiska krav/arbetsförhållanden:
• God fysisk kondition
• Förmåga att arbeta på höga platser (upp till 25 meter) med fallskyddsutrustning och annan personlig skyddsutrustning
• Förmåga att arbeta i olika temperaturområden (+25 -> -25 grader)
• Arbetet utförs i alla skift inklusive kvällar, nätter, helger och helgdagar


Vad kan vi erbjuda dig?
Det globala familjeföretaget har väldigt goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter (även internationella möjligheter) samt bra personalförmåner. Vi erbjuder dig en säker arbetsplats i en modern industri som har en stabil framtid. Du arbetar i en modern miljö med moderna verktyg och programvaror.
Du får stöd i ditt arbete av en erfaren och kompetent organisation både i de nordiska länderna och i andra delar av världen. Du kommer alltid att ha tillgång till experthjälp från dina kollegor och behöver inte känna att du ska lösa alla problem ensam.
Om du bor någon annanstans i landet och känner att detta är så intressant att du kan tänka dig att flytta så kan vi erbjuda hjälp med tillfälligt boende tills du har hittat något permanent.
För att få en större förståelse för verksamheten kan du titta på den här korta filmen från en annan site i Norge:
https://www.youtube.com/watch?v=bXdyvBkhdto

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Barona, och Witrons önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Baronas rekryteringskonsult Linda Hasselblad via telefon: 0723-255 442
Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Arbetschef till växande solcellsföretag i Uppsala

Ansök    Jan 24    Sesol AB    Arbetsledare, anläggning
Om Sesol AB Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier. Vi är idag över 350 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också kontor i Kalmar, Helsingborg, södra Stockholm, Göteborg och Örebro. Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla... Visa mer
Om Sesol AB
Vi är en trygg partner för dem som ska investera i solceller, elbilsladdare eller batterier.

Vi är idag över 350 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping, vi har också kontor i Kalmar, Helsingborg, södra Stockholm, Göteborg och Örebro.

Varje dag levererar vi anläggningar med högsta kundnöjdhet i fokus. Eftersom fler och fler får upp ögonen för solceller, elbilsladdare och batterier så innebär det att vi arbetar med anläggningar i alla storlekar, från en helt vanlig villa till stora parker. All vår personal är behörig och anställda direkt i Sesol vilket är viktigt för oss för att kunna leverera den kvalité vi står för som företag. Vi kan stolt säga att vi är en helhetsleverantör, på riktigt.

Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med utbildning och certifiering.Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Arbetschef som vill vara med och bygga upp våra regioner i Sverige.

Ditt arbete är operativt och du kommer att vara aktiv ute på arbetsplatserna för att se att projekten håller tidsplaner. Du gör kontinuerliga avstämningar och är behjälplig med att lösa problem som uppstår.

Du är en tydlig ledare som förstår hur alla delar i ett projekt ska operativt utföras. Med ditt engagemang får du personalen motiverad att utföra arbetet i tid med högsta kvalité. Du trivs i samspel med andra men jobbar även bra självständigt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer omfatta bland annat:

Utveckla, stödja och motivera medarbetare.

Säkerställa arbetets kvalitet och att tidsplaner hålls.

Planera projekt tillsammans med projektavdelning.

Rekrytera tillsammans med HR/Arbetschef Sverige.

Starta upp nya team.

Profil
Du är en inspirerande ledare samtidigt som du är kreativ och noggrann i ditt arbetssätt. Du har en god kommunikativ förmåga då du kommer arbeta med egna avdelningen men också övriga avdelningar inom Sesol. Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet inom byggbranschen, gärna i en ledande befattning. Du ska trivas med mycket ansvar och van vid att styra och planera flera projekt parallellt samt vara väl insatt i projektets alla faser.Kravet för att söka tjänsten:
- Erfarenhet av ledarskap
- Erfarenhet inom byggbranschen
- Att du har B-körkort
- Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift
Följande är meriterande
- Utökad B-körkort - B96 eller BE
- Erfarenhet av ställningsbyggnation
- Erfarenhet av solcellsmontage
Vad innebär det att arbeta som solcellsmontör hos Sesol?
- Mycket frihet under ansvar
- Goda möjligheter till utveckling
- Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Sesol och vår utveckling
- Goda förmåner och arbetsvillkor
- Förmånsbil
- Delta i diverse tävlingar med bonussystemOm anställningen
Lön: Fast lön

Placering: Uppsala

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Anställningsvillkor: Heltid


Välkommen med din ansökan! Sök redan idag, urval sker löpande.
OBS: Ansökan tas endast emot via vår hemsida. Visa mindre

Site Manager Wind Power

Are you looking for fresh winds in your life? Are you ready to reach new heights in your career? Nordex Finland is now looking for a Site Manager to join our Project Management team. You will be working at different sites around Sweden, which means you will be stationed at your home while often travelling and working in rotations. The role is primarily in Sweden but possibly also around the whole Nordic region (Sweden, Finland and Norway). YOUR TASK Supp... Visa mer
Are you looking for fresh winds in your life? Are you ready to reach new heights in your career?
Nordex Finland is now looking for a Site Manager to join our Project Management team. You will be working at different sites around Sweden, which means you will be stationed at your home while often travelling and working in rotations. The role is primarily in Sweden but possibly also around the whole Nordic region (Sweden, Finland and Norway).

YOUR TASK
Supporting the project manager with site planning, preparation and execution.
Overseeing and controlling civil and electrical BOP works in anticipation of turbine delivery
Leading the arrival at site, erection and commissioning of the turbines, so that the wind farm can be handed over to the customer and Nordex Service team safely, on-time, and to excellent quality.
Managing all aspects of safety and environmental requirements at the wind farm site.
Building a strong relationship with the customer, other partners and stakeholders at the wind farm site
Managing all Nordex suppliers at the site including erection & transportation companies
Creating a successful and enjoyable team - with team members drawn from various support departments, including erection supervisors and commissioning engineers, and local service engineers.
Provide the Project Manager with all necessary reporting and support. This will include: reporting of progress; support for claims for extension of time and/or costs to our customers and suppliers; feedback of data on the installed equipment; and formal feedback on quality issues at site
Work within Nordex processes to manage and report progress on the project. Provide constructive suggestions on how the process can be improved and work on specific process improvement actions as part of the Nordex UK, and Nordex group Project Management teams.


YOUR PROFILE
Leadership and team forming skills, including good communication.
Planning and risk management. The ability to define, delegate and communicate objectives.
A practical, technical appreciation of civil, mechanical and electrical engineering (LV and MV), an understanding of heavy lifting operations and working at heights.
Excellent English skills, both verbally and written
Excellent computer skills in Microsoft Office
Self-reliance. Although Site Managers receive specialist support from the rest of the team, they will often be under pressure in remote areas with a small team.
The determination, creativity and good humour to work through the inevitable challenges we face in a rapidly growing and changing business & market
The ability to learn quickly about all aspects of wind farms, including the technology of wind turbines, and the Nordex way of working. Although site managers are supported by Nordex specialists, our site managers are required to build a robust knowledge of the turbines.
The ability to work with team mates and partners from different countries.
Good communication skills
Willingness to travelFor further information about the role please contact:
Lee Horton
Director Project Management North
+358 (0)50 325 0077
[email protected] or


Kajsa Karlsson
People & Culture Coordinator
+46 (0)73 050 8695
[email protected] Visa mindre

Arbetsledare med elbehörighet till Ramirent

Är du en positiv ledare med elbehörighet? Nu finns möjlighet att bli en del av vårt företag och få leda vår etableringspersonal på Ramirents kundcenter "Uppsala Nord". Om tjänsten På vårt kundcenter, Uppsala Nord, har vi en komplett anläggning där vi förser byggbranschen med maskiner, hyresmaterial och service i Mälardalen. I rollen som arbetsledare ser vi att du har följande huvudsakliga arbetsuppgifter: • Arbetsledning och coachning av vår etableringsp... Visa mer
Är du en positiv ledare med elbehörighet? Nu finns möjlighet att bli en del av vårt företag och få leda vår etableringspersonal på Ramirents kundcenter "Uppsala Nord".

Om tjänsten
På vårt kundcenter, Uppsala Nord, har vi en komplett anläggning där vi förser byggbranschen med maskiner, hyresmaterial och service i Mälardalen. I rollen som arbetsledare ser vi att du har följande huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Arbetsledning och coachning av vår etableringspersonal (El och bod)
• Projektering, planering och ritning
• Arbetsplatsbesök
• Administration
• Ansvar för att arbetet bedrivs i enlighet med gällande lagar, förordningar och föreskrifter

Om dig
För att trivas i rollen så förutsätter den en god förmåga att samarbeta och bygga team genom att motivera och arbeta med ett coachande ledarskap. Du är prestigelös, bra på att kommunicera och har lätt för att skapa relationer både internt och externt. Du ser helheten, fångar upp detaljerna och arbetar lösningsorienterat och strukturerat.
Du har 3-årig gymnasieutbildning från elprogrammet samt relevant yrkeserfarenhet, några års dokumenterad erfarenhet från arbetsledande tjänst. Du har elbehörighet motsvarande begränsad auktorisation, B. Goda kunskaper i Office-paketet och B-körkort är ett krav. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vi erbjuder
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, trevlig stämning och god laganda. Den innebär att vi alltid ställer upp för våra kunder och för varandra. Revirtänkande och prestige är oss främmande. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten. Vi har också höga ambitioner där vi arbetar efter en tydlig vision och har klara riktlinjer för hur vi jobbar med kvalitets- och miljöfrågor. Vår platta organisation ger oss korta beslutsvägar.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast möjligt efter överenskommelse. Ramirent tillämpar provanställning.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Ramirent med Adecco. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Adecco använder tester och ibland videointervju som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan senast den 12/9.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Anette Eriksson via 018-65 33 06 alt. [email protected] 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Kom och bygg en hållbar framtid med oss! Välkommen med din ansökan!

Sökord

Arbetsledare, el, Ramirent, Adecco, Uppsala

Fakta om Ramirent
RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Visa mindre

Site Manager Wind Power

Are you looking for fresh winds in your life? Are you ready to reach new heights in your career? Nordex Finland is now looking for a Site Manager to join our Project Management team. You will be working at different sites around Sweden, which means you will be stationed at your home while often travelling and working in rotations. The role is primarily in Sweden but possibly also around the whole Nordic region (Sweden, Finland and Norway). YOUR TASK Supp... Visa mer
Are you looking for fresh winds in your life? Are you ready to reach new heights in your career?
Nordex Finland is now looking for a Site Manager to join our Project Management team. You will be working at different sites around Sweden, which means you will be stationed at your home while often travelling and working in rotations. The role is primarily in Sweden but possibly also around the whole Nordic region (Sweden, Finland and Norway).

YOUR TASK
Supporting the project manager with site planning, preparation and execution.
Overseeing and controlling civil and electrical BOP works in anticipation of turbine delivery
Leading the arrival at site, erection and commissioning of the turbines, so that the wind farm can be handed over to the customer and Nordex Service team safely, on-time, and to excellent quality.
Managing all aspects of safety and environmental requirements at the wind farm site.
Building a strong relationship with the customer, other partners and stakeholders at the wind farm site
Managing all Nordex suppliers at the site including erection & transportation companies
Creating a successful and enjoyable team - with team members drawn from various support departments, including erection supervisors and commissioning engineers, and local service engineers.
Provide the Project Manager with all necessary reporting and support. This will include: reporting of progress; support for claims for extension of time and/or costs to our customers and suppliers; feedback of data on the installed equipment; and formal feedback on quality issues at site
Work within Nordex processes to manage and report progress on the project. Provide constructive suggestions on how the process can be improved and work on specific process improvement actions as part of the Nordex UK, and Nordex group Project Management teams.


YOUR PROFILE
Leadership and team forming skills, including good communication.
Planning and risk management. The ability to define, delegate and communicate objectives.
A practical, technical appreciation of civil, mechanical and electrical engineering (LV and MV), an understanding of heavy lifting operations and working at heights.
Excellent English skills, both verbally and written
Excellent computer skills in Microsoft Office
Self-reliance. Although Site Managers receive specialist support from the rest of the team, they will often be under pressure in remote areas with a small team.
The determination, creativity and good humour to work through the inevitable challenges we face in a rapidly growing and changing business & market
The ability to learn quickly about all aspects of wind farms, including the technology of wind turbines, and the Nordex way of working. Although site managers are supported by Nordex specialists, our site managers are required to build a robust knowledge of the turbines.
The ability to work with team mates and partners from different countries.
Good communication skills
Willingness to travelFor further information about the role please contact:
Lee Horton
Director Project Management North
+358 (0)50 325 0077
[email protected] or


Kajsa Karlsson
People & Culture Coordinator
+46 (0)73 050 8695
[email protected] Visa mindre

Anläggningsansvarig till InStorage Uppsala

Nu söker vi dig som lockas av att ta ett helhetsansvar för en av våra anläggningar. Det passar dig som har god känsla för kundservice, är strukturerad och gillar att ha varierade arbetsuppgifter. Om rollen InStorage är ett modernt företag för förvaring och lagring. Vi är en framgångsrik uppstickare till de stora jättarna. I rollen kommer du att ha ett helhetsansvar för en av våra anläggningar. Du kommer arbeta nära oss som startat och driver företaget. De... Visa mer
Nu söker vi dig som lockas av att ta ett helhetsansvar för en av våra anläggningar. Det passar dig som har god känsla för kundservice, är strukturerad och gillar att ha varierade arbetsuppgifter.
Om rollen
InStorage är ett modernt företag för förvaring och lagring. Vi är en framgångsrik uppstickare till de stora jättarna. I rollen kommer du att ha ett helhetsansvar för en av våra anläggningar. Du kommer arbeta nära oss som startat och driver företaget. Det innebär att du tar självständigt ansvar för anläggningen i Uppsala och kunderna där till att du blir involverad i allt från affärsutveckling och projekt för framtagning av nya tjänster.
Som anläggningsansvarig på InStorage är du vårt ansikte utåt och arbetar för att alla kunder känner sig välkomna och får en positiv upplevelse av företaget och servicen.
Utöver kundservice på plats och telefon, ingår även att ta emot transporter, hantera underleverantörer och fakturafrågor, accessystem samt se till att anläggningen är i fräscht och gott skick.
Du arbetar till största del ensam på plats på anläggningen med ett stort eget ansvar.
Någon dag i veckan samlas vi alla som jobbar på InStorage på vårt kontor i Stockholm City och går igenom vad som är aktuellt, nya projekt, kampanjer mm
Vi vill att alla ska vara uppdaterade med vad som är aktuellt och även känna en samhörighet med företaget.

Vem passar i denna roll?
Denna roll passar dig som några års erfarenhet av service och försäljning.
I din personlighet finns ett starkt driv och en orädd doer – för dig är det självklart att ta tag i saker och ser till att de blir klara.
Det är en fördel om du jobbat inom fastighet och bygg och med snarlika tjänster och/eller haft ett likande helhetsansvar för en gymanläggning, byggmarknad eller liknande och vet att både arbetsuppgifter och arbetsbelastning kan variera. I tjänsten ingår även ansvar för accessystem, övervakningskameror etc så du bör vara tekniskt intresserad och ha en bra grundkompetens kring liknande teknik.
Du har god telefon- och datorvana och har ett genuint intresse av att jobba för hög kundnöjdhet. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
För att trivas i rollen som anläggningsansvarig är det en förutsättning att du är självgående och handlingskraftig samt att du sporras av att arbeta lösningsfokuserat oavsett utmaning.
Du har en naturlig känsla för marknadsföring och försäljning och föreslår gärna hur vi tex kan synas mer i lokala området, både bland de boende och lokala företag, för att öka försäljningen. Du gillar att ha många kontaktytor, och är orädd i nya relationer och kontakter. De kampanjer, aktiviteter vi gemensamt beslutar om, har du förmåga att driva lokalt. Det är en stor fördel om du bor i Uppsala och har lokal kännedom.


Om InStorage
InStorage är ett mindre, välskött och lönsamt bolag. Vårt koncept bygger på automatiserat self storage i Stockholm och i Uppsala. I våra moderna lokaler hyrs säkra och prisvärda förråd ut till både privatpersoner och företagskunder. Kunderna har tillgång till sina förråd, dagtid hela året och kan enkelt lösa sin flytt/förvaring. Instorage nyttjar den senaste tekniken för kamera och övervakningssystem samt uppvärmnings/ventilationslösning.
Huvudkontoret finns i fina lokaler på Karlavägen i Stockholm.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar InStorage med House of Skills. Tveka inte att ansöka redan idag då urval sker löpande. Vid frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta mig som ansvarar för rekryteringen: [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Site Manager Wind Power

Are you looking for fresh winds in your life? Are you ready to reach new heights in your career? Nordex Finland is now looking for a Site Manager to join our Project Management team. You will be working at different sites around Sweden, which means you will be stationed at your home while often travelling and working in rotations. The role is primarily in Sweden but possibly also around the whole Nordic region (Sweden, Finland and Norway). YOUR TASK Supp... Visa mer
Are you looking for fresh winds in your life? Are you ready to reach new heights in your career?
Nordex Finland is now looking for a Site Manager to join our Project Management team. You will be working at different sites around Sweden, which means you will be stationed at your home while often travelling and working in rotations. The role is primarily in Sweden but possibly also around the whole Nordic region (Sweden, Finland and Norway).

YOUR TASK
Supporting the project manager with site planning, preparation and execution.
Overseeing and controlling civil and electrical BOP works in anticipation of turbine delivery
Leading the arrival at site, erection and commissioning of the turbines, so that the wind farm can be handed over to the customer and Nordex Service team safely, on-time, and to excellent quality.
Managing all aspects of safety and environmental requirements at the wind farm site.
Building a strong relationship with the customer, other partners and stakeholders at the wind farm site
Managing all Nordex suppliers at the site including erection & transportation companies
Creating a successful and enjoyable team - with team members drawn from various support departments, including erection supervisors and commissioning engineers, and local service engineers.
Provide the Project Manager with all necessary reporting and support. This will include: reporting of progress; support for claims for extension of time and/or costs to our customers and suppliers; feedback of data on the installed equipment; and formal feedback on quality issues at site
Work within Nordex processes to manage and report progress on the project. Provide constructive suggestions on how the process can be improved and work on specific process improvement actions as part of the Nordex UK, and Nordex group Project Management teams.


YOUR PROFILE
Leadership and team forming skills, including good communication.
Planning and risk management. The ability to define, delegate and communicate objectives.
A practical, technical appreciation of civil, mechanical and electrical engineering (LV and MV), an understanding of heavy lifting operations and working at heights.
Excellent English skills, both verbally and written
Excellent computer skills in Microsoft Office
Self-reliance. Although Site Managers receive specialist support from the rest of the team, they will often be under pressure in remote areas with a small team.
The determination, creativity and good humour to work through the inevitable challenges we face in a rapidly growing and changing business & market
The ability to learn quickly about all aspects of wind farms, including the technology of wind turbines, and the Nordex way of working. Although site managers are supported by Nordex specialists, our site managers are required to build a robust knowledge of the turbines.
The ability to work with team mates and partners from different countries.
Good communication skills
Willingness to travelFor further information about the role please contact:
Lee Horton
Director Project Management North
+358 (0)50 325 0077
[email protected] or


Kajsa Karlsson
People & Culture Coordinator
+46 (0)73 050 8695
[email protected] Visa mindre

Civil Project Engineer Wind Power

Do you find working with renewable energy interesting and meaningful? We do! And if you answered yes, you just might be the person our Project Management team. We offer you the opportunity to be a part of a great team, a flexible and dynamic working environment. Nordex Finland is now looking for a Civil Project Engineer, this role can be based in either Sweden or Finland. As a Civil Project Engineer you will support the project teams and sales teams s, be ... Visa mer
Do you find working with renewable energy interesting and meaningful? We do! And if you answered yes, you just might be the person our Project Management team. We offer you the opportunity to be a part of a great team, a flexible and dynamic working environment.
Nordex Finland is now looking for a Civil Project Engineer, this role can be based in either Sweden or Finland. As a Civil Project Engineer you will support the project teams and sales teams s, be the main interface to client and or for Turnkey projects Nordex contractors for all aspects of wind farm civil works, turbine foundations, access roads, crane hard stands etc, Frequent site visits and customer meetings during the construction phase will be required to ensure compliance with Nordex requirements to ensure Turbines can be transported and erected safely and efficiently whilst also support to project team with potential risks/claims, quality documentation and compliance with contract requirements.
YOUR TASKS
Responsibilities:
Review of the foundation design
Recognizing possible cost-saving opportunities.
Review of the relevant sections of the contract agreements and the permit requirements.
Clarification of open issues with the contract partners regarding civil topics.
Identifying deficiencies or potential risks/claims regarding civil topics.
Review of the execution quality documentation
Site visits during construction to report the foundation´s technical validity, feasibility or compliance with agreed guidelines, specifications and design.
Support for planning access roads and crane hard standing areas, delivery, storage and installations in the course of establishing the infrastructure for wind farms.


YOUR PROFILE
A good degree in civil or structural engineering
Minimum of 3 years´ experience in civil works project management, ideallywithin wind industry or bridges
Good understanding of geotechnical issues and of soils.
Good understanding of concrete fatigue calculations.
Familiar with the wind turbine transport requirements.
Experience in international project teams and business.
Good interpersonal skills leading to high level results within an international team.
Ability to communicate and work effectively with various project teams and internal/external partners.
Fluent in written and spoken in English (Swedish or Finnish would be an advantage)


For further information about the role please contact:
Lee Horton
Director Project Management North
+358 (0)50 325 0077
[email protected] or


Kajsa Karlsson
People & Culture Coordinator
+46 (0)73 050 8695
[email protected] Visa mindre

Site Manager Vindkraft

Are you looking for fresh winds in your life? Are you ready to reach new heights in your career? Nordex Finland is now looking for a Site Manager to join our Project Management team. You will be working at different sites around Finland, which means you will be stationed at your home while often travelling and working in rotations. The role is primarily in Finland but possibly also around the whole Nordic region (Sweden, Finland and Norway). YOUR TASK Su... Visa mer
Are you looking for fresh winds in your life? Are you ready to reach new heights in your career?
Nordex Finland is now looking for a Site Manager to join our Project Management team. You will be working at different sites around Finland, which means you will be stationed at your home while often travelling and working in rotations. The role is primarily in Finland but possibly also around the whole Nordic region (Sweden, Finland and Norway).

YOUR TASK
Supporting the project manager with site planning, preparation and execution.
Overseeing and controlling civil and electrical BOP works in anticipation of turbine delivery
Leading the arrival at site, erection and commissioning of the turbines, so that the wind farm can be handed over to the customer and Nordex Service team safely, on-time, and to excellent quality.
Managing all aspects of safety and environmental requirements at the wind farm site.
Building a strong relationship with the customer, other partners and stakeholders at the wind farm site
Managing all Nordex suppliers at the site including erection & transportation companies
Creating a successful and enjoyable team - with team members drawn from various support departments, including erection supervisors and commissioning engineers, and local service engineers.
Provide the Project Manager with all necessary reporting and support. This will include: reporting of progress; support for claims for extension of time and/or costs to our customers and suppliers; feedback of data on the installed equipment; and formal feedback on quality issues at site
Work within Nordex processes to manage and report progress on the project. Provide constructive suggestions on how the process can be improved and work on specific process improvement actions as part of the Nordex UK, and Nordex group Project Management teams.


YOUR PROFILE
Leadership and team forming skills, including good communication.
Planning and risk management. The ability to define, delegate and communicate objectives.
A practical, technical appreciation of civil, mechanical and electrical engineering (LV and MV), an understanding of heavy lifting operations and working at heights.
Excellent English skills, both verbally and written
Excellent computer skills in Microsoft Office
Self-reliance. Although Site Managers receive specialist support from the rest of the team, they will often be under pressure in remote areas with a small team.
The determination, creativity and good humour to work through the inevitable challenges we face in a rapidly growing and changing business & market
The ability to learn quickly about all aspects of wind farms, including the technology of wind turbines, and the Nordex way of working. Although site managers are supported by Nordex specialists, our site managers are required to build a robust knowledge of the turbines.
The ability to work with team mates and partners from different countries.
Good communication skills
Willingness to travelFor further information about the role please contact:
Lee Horton
Director Project Management North
+358 (0)50 325 0077
[email protected] or


Kajsa Karlsson
People & Culture Coordinator
+46 (0)73 050 8695
[email protected] Visa mindre

Montageledare - Uppsala / Region Norr

Arbetsuppgifter Vi erbjuder en tjänst på heltid som montageledare av solcellsinstallationer. Arbetet består av att driva våra större projekt ute på stora företagstak. Du har ca 5 stora projekt igång samtidigt och är den som planerar projekten, resurssätter, startar upp arbetet på site, håller i alla byggmöten, kundkontakt och åker mellan projekten dagligen. - Platsbesök inför projekten för både montaget och elarbetet. - Planering av elektrikernas och inst... Visa mer
Arbetsuppgifter
Vi erbjuder en tjänst på heltid som montageledare av solcellsinstallationer. Arbetet består av att driva våra större projekt ute på stora företagstak. Du har ca 5 stora projekt igång samtidigt och är den som planerar projekten, resurssätter, startar upp arbetet på site, håller i alla byggmöten, kundkontakt och åker mellan projekten dagligen.

- Platsbesök inför projekten för både montaget och elarbetet.
- Planering av elektrikernas och installatörernas arbete samt uppstart och genomgång av detta på site.
- Planering och uppföljning av underleverantörer (montage, kranbil, ställning etc.)
- Materialinköp och problemlösning på site
- Besiktningar och byggmöten
- Du brinner för att underlätta för installatörerna och elektrikerna genom att noggrant planera och förbereda jobbet.
- I denna tjänst ingår det mycket resor och övernattningar i din region som sträcker sig från Uppsala till Skellefteå.


Vem är du?
För att lyckas i denna roll ser vi att Du är praktiskt lagd och den som får saker gjort. Vi ser gärna att du haft liknande roll som montageledare/projektledare/arbetsledare/elektriker inom bygg/installation/entreprenad och är van vid att driva projekt och hantera både kunder och medarbetare. Du skapar förtroende genom att visa vägen och är en förebild.

Vi tror att du:

- Har arbetat som elektriker i minst fem år (starkt meriterande) som vill lära sig även DC-sidan av solcellsinstallationer för att kunna ansvara för helheten.
- Aldrig släpper några lösa trådar och är en problemlösare av rang
- Är villig att jobba hårt i alla väder
- Trivs bäst med att driva projekt med tuffa deadlines och budgetar
- Gör vad som krävs för att ro iland projekt, och håller det du lovar.
- B-körkort (krav)


Eftersom vi befinner oss i en kraftig expansionsfas är det även viktigt att Du är driven och arbetsvillig, vår framgång beror på hårt arbete av våra installatörer ute på tak. För att våra kunder ska känna en trygghet med oss på Svea Solar ser vi att Du är en god lagspelare och gör det enkelt att investera i förnyelsebar energi.

Vi erbjuder
En utmanande och lärorik roll hos Sveriges största solcellsinstallatör. För oss är det viktigt att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi erbjuder även ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Rollen innebär stor frihet under ansvar och de som levererar tar vi hand om väl.

Intresserad?
Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med Svea Solars värdegrund. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ta chansen nu och var med och led utvecklingen mot ett förnybart Europa med Svea Solar.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Varmt välkommen att söka!Read more about Svea Solar: https://sveasolar.com/se/ Visa mindre

Ledande solcellsinstallatör - Uppsala

Arbetsuppgifter Arbetet består av att dagligen leda solcellsinstallatörer på tak och säkerställa att våra kunder får solcellsanläggningar av allra högsta kvalitet. Rollen som arbetsledare hos Svea Solar är en utvecklande tjänst där du aktivt kommer att delta i solcellsinstallationer ute hos kund. Utöver detta kommer du även att få möjligheten att arbeta med följande: - Planering av teamets projekt. - Ha direkt kontakt med kunder inför och under installat... Visa mer
Arbetsuppgifter

Arbetet består av att dagligen leda solcellsinstallatörer på tak och säkerställa att våra kunder får solcellsanläggningar av allra högsta kvalitet. Rollen som arbetsledare hos Svea Solar är en utvecklande tjänst där du aktivt kommer att delta i solcellsinstallationer ute hos kund. Utöver detta kommer du även att få möjligheten att arbeta med följande:

- Planering av teamets projekt.
- Ha direkt kontakt med kunder inför och under installationer.
- Säkerställa att allt material finns på plats i tid för installation.
- Utveckla teamets medlemmar till självständiga installatörer med hög laganda.
- Effektivisera arbetssätt.


Vem är du?

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en handlingskraftig person som löser problem när de uppstår och behåller lugnet i pressade situationer. Du delar vår tro på denna bransch och tycker att det är givande att leda andra människor. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom bygg, installation eller solcellsbranschen. Vi tror även att du:

- Har tidigare erfarenhet av att leda mindre team.
- Har tidigare erfarenhet av kundkontakt, i synnerhet privatpersoner.
- Är ödmjuk och kan både ge och ta emot feedback.
- Gillar att arbeta utomhus året om.
- Har grundläggande förståelse för elsäkerhet. Har du dessutom arbetat som elektriker tidigare ser vi det som starkt meriterande.
- Har BE-körkort.


Vi ser även att du gärna genomgått utbildningar såsom: Heta arbeten, säkra lyft, ställningsbygge (9 m), BAS-U/BAS-P etc.

Om oss
Svea Solar är Sveriges största installatör av solceller med cirka 400 medarbetare och har verksamhet i ett flertal europeiska länder. Vi har funnits i 6 år och levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner och företag där all installation utförs med vår egen personal. Vår vision är att bli Europas ledande aktör inom förnyelsebar energi och bidra till ett fossilfritt samhälle. Tillsammans med våra modiga medarbetare, en innovativ helhetslösning och samarbetet med IKEA blir det möjligt för solenergi att vara det enkla och självklara valet.

Vi erbjuder
En arbetsplats med trevliga kollegor, god gemenskap och utvecklande arbetsmiljö. För oss är det viktigt att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi erbjuder även ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd.

Vi på Svea Solar tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med certifiering och utbildning. Som medarbetare i Svea Solar kommer du gå igenom företagets utbildningsprogram för att bli en certifierad solcellsinstallatör. Det inkluderar teoretisk och praktisk utbildning inom solcellsinstallation, ställningsmontage, arbete på tak, BAS U och BAS P, ledarskap med mycket mera. SVEA Solar är en arbetsplats där du kan utvecklas och växa med företaget.

Intresserad?
Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med Svea Solars värdegrund. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi på Svea Solar tror att mångfald och olika erfarenheter bidrar till den kreativitet som krävs för att utveckla branschen. Vi värdesätter därför en jämn könsfördelning och vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder för att representera samhället och våra kunder.

Ta chansen nu och var med och led utvecklingen mot ett förnybart Sverige med Svea Solar.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Varmt välkommen att söka!


Read more about Svea Solar: https://sveasolar.com/se/ Visa mindre

Installatör B2B - Uppsala

Arbetsuppgifter Vi söker nu efter flera ambitiösa tjejer och killar till en varierad och utvecklande tjänst som installatör av solceller. Arbetet består av att i team installera kompletta solcellsanläggningar ute på tak hos våra kunder. Som installatör på Svea Solar är du ansiktet utåt och har en viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse. I rollen ingår bland annat: - Tät dialog med din arbetsledare. - Montage av byggnadsställning. - Inmätnin... Visa mer
Arbetsuppgifter
Vi söker nu efter flera ambitiösa tjejer och killar till en varierad och utvecklande tjänst som installatör av solceller. Arbetet består av att i team installera kompletta solcellsanläggningar ute på tak hos våra kunder. Som installatör på Svea Solar är du ansiktet utåt och har en viktig roll för att säkerställa en god kundupplevelse.

I rollen ingår bland annat:

- Tät dialog med din arbetsledare.
- Montage av byggnadsställning.
- Inmätning och infästning av solceller på tak.
- Placering, montage och koppling av solceller.
- Funktionstestning och inställningar.
- Läsa och förstå planritningar (gäller våra större anläggningar).


Vem är du?
För att trivas i denna roll ser vi att du är praktiskt lagd och delar vår tro på denna bransch. Du gillar att lösa problem och är ständigt nyfiken av att lära dig ny, avancerad teknik.

För att lyckas i denna roll tror vi att du:

- Har inställningen som krävs i ett fysiskt arbete.
- Älskar att arbeta utomhus i ur och skur.
- Är ödmjuk och har lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder.
- Är ansvarstagande.
- Har B-körkort.


Har du tidigare arbetat med att installera solceller ser vi det som starkt meriterande.

Om oss
Svea Solar är Sveriges största installatör av solceller med cirka 400 medarbetare och har verksamhet i ett flertal europeiska länder. Vi har funnits i 6 år och levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner och företag där all installation utförs med vår egen personal. Vår vision är att bli Europas ledande aktör inom förnyelsebar energi och bidra till ett fossilfritt samhälle. Tillsammans med våra modiga medarbetare, en innovativ helhetslösning och samarbetet med IKEA blir det möjligt för solenergi att vara det enkla och självklara valet.

Vi erbjuder
En arbetsplats med trevliga kollegor, god gemenskap och utvecklande arbetsmiljö. För oss är det viktigt att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi erbjuder även ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd.

Vi på Svea Solar tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med certifiering och utbildning. Som medarbetare i Svea Solar kommer du gå igenom företagets utbildningsprogram för att bli en certifierad solcellsinstallatör. Det inkluderar teoretisk och praktisk utbildning inom solcellsinstallation, ställningsmontage, arbete på tak, BAS U och BAS P, ledarskap med mycket mera. SVEA Solar är en arbetsplats där du kan utvecklas och växa med företaget.

Intresserad?
Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med Svea Solars värdegrund. Observera att urval och intervjuer sker när uppsägningstiden gått ut. Även fast vi är ett bolag i snabb hyper-tillväxt så går det tyvärr lite långsammare hos oss nu under semestertider.

Vi på Svea Solar tror att mångfald och olika erfarenheter bidrar till den kreativitet som krävs för att utveckla branschen. Vi värdesätter därför en jämn könsfördelning och vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder för att representera samhället och våra kunder.

Ta chansen nu och var med och led utvecklingen mot ett förnybart Sverige med Svea Solar.

Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan. Varmt välkommen att söka!

Read more about Svea Solar: https://sveasolar.com/se/ Visa mindre

Arbetsledare Drift & Underhåll distribution - Vattenfall Värme

Vill du följa med oss på resan mot en fossilfri framtid? På Vattenfall har vi beslutat oss för att göra ett fossilfritt liv möjligt inom en generation. Nu söker Vattenfall Värme en ny talang som vill vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och driva utveckling och digitalisering framåt. Det här är vi, dina nya kollegor Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om m... Visa mer
Vill du följa med oss på resan mot en fossilfri framtid? På Vattenfall har vi beslutat oss för att göra ett fossilfritt liv möjligt inom en generation. Nu söker Vattenfall Värme en ny talang som vill vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och driva utveckling och digitalisering framåt.


Det här är vi, dina nya kollegor
Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna.
I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Värme Sverige är den fjärde största fjärrvärmeleverantören i Sverige och levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Vi erbjuder också energilösningar till fastighetskunder som solpaneler och värmepumpar. Att vår huvudprodukt fjärrvärme spelar en viktig roll i det nya cirkulära samhället är vi extra stolta över.


Om rollen
Gruppen Drift och Underhåll Uppsala ingår i Distribution Sverige som ansvarar för Ny och ombyggnation, planering och dokumentation, drift och Underhåll samt mätning och kundnära tjänster för Värme Sveriges fjärrvärme-, fjärrkyla- och ång-nät.
Vi söker nu en arbetsledare till Drift och Underhåll Uppsala. Som arbetsledare kommer du ansvara för planering och arbetsledning för 9st tekniker som sköter drift och underhåll av våra distributionsnät för värme, kyla och ånga i Uppsala, Storvreta och Knivsta i nära samarbete med chef och projektingenjör.


Ansvarsområden
Leda och styra den dagliga driften
Leda styrningsmöten (lean möten)
Planera vem gör vad, dela ut arbetsorder från UH-system
Vara länken mellan chef och grupp
Representera D&U Uppsala på projektmöten distribution
Representera D&U Uppsala på möten med produktion och övriga externa intressenter
Delta i upphandlingar
Fakturahantering
Beredskap ingår i tjänstenDin profil
Vi söker dig som har
Erfarenhet från mark och anläggningsarbeten i arbetsledande roll.
Erfarenhet från drift och underhållsarbeten.
Har högt säkerhetstänk
Jobbat med LEAN
Arbetat med underhållssystem
Erfarenhet av projektledning
Minst gymnasieutbildningVad kan vi erbjuda dig?
Hos oss blir du en del av ett starkt team med fantastiska kollegor. Organisationen är engagerad och motiverad och står inför flera spännande utmaningar. Vi erbjuder ett omväxlande arbete, ett modernt ledarskap och många kontaktytor. Att livet i sin helhet ska gå ihop är en självklarhet för oss, vi lägger stor vikt vid att du ska hitta en balans mellan arbete och fritid och erbjuder attraktiva personalförmåner. Som medarbetare på Vattenfall Värme är du delaktig i att skapa framtidens uppvärmning och att forma morgondagens fossilfria energisamhälle.


Placering: Uppsala


Nyfiken? Så här får du veta mer!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Boberg, telefon 0725-392520. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Zanko dasko , telefon 070 253 28 96Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Göran H. Jansson, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.


Varmt välkommen med din ansökan! Skicka med ett CV och ett personligt brev, sista ansökningsdatum är 2021-08-08.
Obs! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Construction Manager Onshore Wind

Do you find working with renewable energy interesting and meaningful? We do! And if you answered yes, you just might be the person our Project Management team. We offer you the opportunity to be a part of a great team, a flexible and dynamic working environment. Nordex Finland is now looking for a Civil Project Engineer that can be based in either Uppsala, Sweden or in Helsinki, Finland. YOUR TASKS Responsibilities: Detailed engineering of onshore wind ... Visa mer
Do you find working with renewable energy interesting and meaningful? We do! And if you answered yes, you just might be the person our Project Management team. We offer you the opportunity to be a part of a great team, a flexible and dynamic working environment.
Nordex Finland is now looking for a Civil Project Engineer that can be based in either Uppsala, Sweden or in Helsinki, Finland.

YOUR TASKS
Responsibilities:
Detailed engineering of onshore wind turbine foundations, access roads and crane hard stands.
Review of the foundation design
Recognizing possible cost-saving opportunities.
Review of the relevant sections of the contract agreements and the permit requirements.
Clarification of open issues with the contract partners regarding civil topics.
Identifying deficiencies or potential risks/claims regarding civil topics.
Review of the execution quality documentation
Site visits during construction to report the foundation´s technical validity, feasibility or compliance with agreed guidelines, specifications and design.
Support for planning access roads and crane hard standing areas, delivery, storage and installations in the course of establishing the infrastructure for wind farms.


YOUR PROFILE
A good degree in civil or structural engineering
Minimum of 3 years´ experience in civil works project management, ideallywithin wind industry or bridges
Good understanding of geotechnical issues and of soils.
Good understanding of concrete fatigue calculations.
Familiar with the wind turbine transport requirements.
Experience in international project teams and business.
Good interpersonal skills leading to high level results within an international team.
Ability to communicate and work effectively with various project teams and internal/external partners.
Fluent in written and spoken in English (Swedish or Finnish would be an advantage)


For further information about the role please contact:
Lee Horton
Director Project Management North
+358 (0)50 325 0077
[email protected] or


Kajsa Karlsson
People & Culture Coordinator
+46 (0)73 050 8695
[email protected] Visa mindre

Arbetsledare med elbehörighet till Ramirent

Är du en positiv ledare med elbehörighet? Nu finns möjlighet att bli en del av vårt företag och få leda vår etableringspersonal på Ramirents kundcenter "Uppsala Nord". Om tjänsten På vårt kundcenter, Uppsala Nord, har vi en komplett anläggning där vi förser byggbranschen med maskiner, hyresmaterial och service i Mälardalen. I rollen som arbetsledare ser vi att du har följande huvudsakliga arbetsuppgifter: • Arbetsledning och coachning av vår etableringsp... Visa mer
Är du en positiv ledare med elbehörighet? Nu finns möjlighet att bli en del av vårt företag och få leda vår etableringspersonal på Ramirents kundcenter "Uppsala Nord".

Om tjänsten
På vårt kundcenter, Uppsala Nord, har vi en komplett anläggning där vi förser byggbranschen med maskiner, hyresmaterial och service i Mälardalen. I rollen som arbetsledare ser vi att du har följande huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Arbetsledning och coachning av vår etableringspersonal (El och bod)
• Projektering, planering och ritning
• Arbetsplatsbesök
• Administration
• Ansvar för att arbetet bedrivs i enlighet med gällande lagar, förordningar och föreskrifter

Om dig
För att trivas i rollen så förutsätter den en god förmåga att samarbeta och bygga team genom att motivera och arbeta med ett coachande ledarskap. Du är prestigelös, bra på att kommunicera och har lätt för att skapa relationer både internt och externt. Du ser helheten, fångar upp detaljerna och arbetar lösningsorienterat och strukturerat.
Du har 3-årig gymnasieutbildning från elprogrammet samt relevant yrkeserfarenhet, några års dokumenterad erfarenhet från arbetsledande tjänst. Du har elbehörighet motsvarande begränsad auktorisation, B. Goda kunskaper i Office-paketet och B-körkort är ett krav. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vi erbjuder
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, trevlig stämning och god laganda. Den innebär att vi alltid ställer upp för våra kunder och för varandra. Revirtänkande och prestige är oss främmande. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten. Vi har också höga ambitioner där vi arbetar efter en tydlig vision och har klara riktlinjer för hur vi jobbar med kvalitets- och miljöfrågor. Vår platta organisation ger oss korta beslutsvägar.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast möjligt efter överenskommelse. Ramirent tillämpar provanställning.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Ramirent med Adecco. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Adecco använder tester och ibland videointervju som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan senast den 22/8.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Anette Eriksson via 018-65 33 06 alt. [email protected] Observera att inga frågor kan besvaras under semesterperioden 19/7-13/8.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Kom och bygg en hållbar framtid med oss! Välkommen med din ansökan!

Sökord

Arbetsledare, el, Ramirent, Adecco, Uppsala

Fakta om Ramirent
RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Visa mindre

Service Site Manager Åndberg

Company The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been our core competence and passion for around 35 years. With more than 28 GW installed capacity worldwide, our turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and we are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer ... Visa mer
Company
The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been our core competence and passion for around 35 years. With more than 28 GW installed capacity worldwide, our turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and we are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer our more than 6,500 employees the opportunity for international and intercultural cooperation. We are growing and together driving forward the expansion of alternative energies worldwide - if you wish, from now on with you.
If you are passionate of renewables energies, you love working in teams and you share our values of Integrity, Colleagueship, Respect and Ownership we would like you to join the Nordex Group.
Job description
Nordex Sweden is now looking for a new Service Site Manager to our Windfarm in Åndberg (Sveg/Lillhärdal). Working as part of the Nordic Region Service Team, the Service Site Manager shall be responsible for the daily operations; planning and coordinating the repairs and maintenance of the wind turbines in his/her area. The Service Site Manager manages a team of 10 service technicians to ensure the completion of their allocated service tasks within the specified time frames and to the required standards. The Service Site Manager reports to the LOM on all operative tasks at site ensuring the turbines are maintained to the highest standard and meet the contractual availability for the wind farm. The Service Site Manager is aware of the Key Business KPI:s and ensures the site team is working in a uniform way to achieve those KPI:sKey accountabilities:
Responsible for availability and performance of Wind Farms in the area
Daily on-site planning and coordination of work
Long term maintenance planning with support team
Ensure execution of planned maintenance and inspection activities
Ensure execution of complex repairs with support from Technical back-office
Ensuring clearance End of Warranty, maintenance & performance improvement punch lists
Managing inventory levels on site
First point of contact for the customer
Participating in regular customer meetings


Management and disciplinary responsibilities
Scheduling, staffing, recruitment and training supported by LOM and P&C
Conducting annual performance reviews of technicians
Ensuring team members follow company policies and procedures
Carrying out disciplinary actions supported by LOM and P&CEnsure the on-site quality & HSE
Responsible for creation of site emergency plans
Responsible to give site inductions
Responsible for Toolbox talks
Responsible for Subcontractor and maintenance auditing and control of subcontractors at site (work quality and HSE)
Ensuring compliance with local workplace work environment legislation
Responsible for the work environment for the technicians on site


Responsible for complete, correct and timely reporting
Maintenance reporting
Reporting of availability and downtimes through the system (ADM)
HSE reporting
Business KPI reporting to back-office


Other tasks
On the job training of new Service Technicians
Ensuring technician training is completed as required
Further Service related tasks


Job requirements

Career / Job experience
At least 2 years’ experience in managing a team
Preferably previous experience in the wind industry e.g. working as a Service Technician
Experience working with business KPI:s
Experience working to high safety standards

Education and qualification
Degree in business, management or related field
Electrical, mechanical or wind industry education/background
Driving License
Computer literate

Personal profile
Physically and mentally fit – able to work at heights
Strong leadership and team management skills
Excellent communicator
Good planning and organizational skills
Health and safety awareness
Customer focus
Flexible and willing to travel from time to time, including nights away from home
Must have a “can do” attitude
Result oriented


Any open questions? Feel free to get in touch with us!


Kajsa Karlsson
People & Culture Coordinator
[email protected] Visa mindre

Gruppchef ny-/omläggning till VA-nät, Uppsala Vatten & Avfall

Ansök    Mar 22    Randstad AB    Arbetsledare, anläggning
Arbetsbeskrivning Vill du vara med och säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning? Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anlä... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning?

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar. Vi söker nu en gruppchef till ny-/omläggning till sektionen Ledningsnät, avdelningen VA-nät på Uppsala Vatten och Avfall AB.

Ansvarsområden
Sektionen Ledningsnäts huvudsakliga uppdrag är att utföra planerat och akut underhåll av samtliga vatten, spill- och dagvattenledningar med tillhörande utrustning inom verksamhetsområdet enligt årligen upprättad verksamhetsplan.

Som gruppchef för Omläggning är du direkt underställd sektionschefen för Ledningsnät och ansvarar för den dagliga verksamheten inom om- och nybyggnad inklusive personalansvar.

I tjänsten upprättar du de rutiner som krävs för att om- och nybyggnad av anläggningen inom verksamhetsområdet utförs med god standard. Som stöd i arbetet har du tillgång till Uppsala Vattens centrala stödfunktioner.

I din roll kan också jour och beredskap komma att ingå framöver.

Eftersom verksamheten ständigt utvecklas kan arbetsuppgifter tillkomma eller förändras.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant VA-utbildning eller motsvarande kunskaper från arbetslivet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig för tjänsten. 

Du har minst 10 års erfarenhet från bygg och anläggningsbranschen med relevanta arbetsuppgifter. God erfarenhet/kunskap om Svenskt Vatten och lagen om allmänna vattentjänster är förutsättning för att lyckas i rollen.

Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet från arbetsledande tjänster hos entreprenörer. Erfarenhet inom kommunal VA-teknik är meriterande.

Rollen som gruppchef för om- och nybyggnad är mycket självständig och kräver förmåga att utifrån den operativa situationen leda och utveckla verksamheten enligt de mål som sätts årligen i avdelningens produktionsplan och verksamhetsplan.

Som person är du strukturerad och planerande, du tar du fram kort- och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska. Du följer upp hur arbetet går framåt gentemot sektionens mål och samordnar resurser utifrån det. Uppmärksammar och tar tag i olösta problem.

Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga och kan skapa och utveckla goda relationer både inom och utanför den egna organisationen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav. 

Ansökan
Ort: Uppsala.

Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2021-04-11

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Söder, 0708 – 298 258 [email protected]

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?
En varierande och utvecklande roll där du blir en viktig del i teamet. Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!

Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala.

Om företaget
Tillväxten i regionen samt högt ställda krav på utveckling och innovation sker under Uppsala Kommuns tydliga ledarskap som präglas av ett starkt fokus på hållbarhet och klimatomställning, och i sker nära samverkan med länets och regionens offentliga och privata aktörer.

Vi producerar dricksvatten, avleder och omhändertar spillvatten och dagvatten, samlar in hushållsavfall, producerar biogas till kollektivtrafik och privatbilar, levererar biogödsel och slam till jordbruk och omhändertar och sorterar avfall vid vår sorteringsanläggning Hovgården. Vår verksamhet är styrd av speciella lagkrav på vatten-, miljö- och säkerhetsområdet eftersom vi levererar samhällsviktiga tjänster. Även för näringslivet i Uppsala är vi en viktig aktör med många leveranser till företag och integrerad infrastruktur. Visa mindre

Site Manager Onshore Wind Power

Company The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been our core competence and passion for around 35 years. With more than 28 GW installed capacity worldwide, our turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and we are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer ... Visa mer
Company
The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been our core competence and passion for around 35 years. With more than 28 GW installed capacity worldwide, our turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and we are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer our more than 6,500 employees the opportunity for international and intercultural cooperation. We are growing and together driving forward the expansion of alternative energies worldwide - if you wish, from now on with you.
If you are passionate of renewables energies, you love working in teams and you share our values of Integrity, Colleagueship, Respect and Ownership we would like you to join the Nordex Group.


Job description
Are you looking for fresh winds in your life? Are you ready to reach new heights in your career?
Nordex Sweden is now looking for a Site Manager to join our PM team. You will be working at different sites around Sweden, which means you will be stationed at your home while often travelling and working in rotations. The role is primarily in Sweden but possibly also around the whole Nordic region (Sweden, Finland and Norway).
Main responsibilities
Supporting the project manager with site planning, preparation and execution.
Overseeing and controlling civil and electrical BOP works in anticipation of turbine delivery
Leading the arrival at site, erection and commissioning of the turbines, so that the wind farm can be handed over to the customer and Nordex Service team safely, on-time, and to excellent quality.
Managing all aspects of safety and environmental requirements at the wind farm site.
Building a strong relationship with the customer, other partners and stakeholders at the wind farm site
Managing all Nordex suppliers at the site including erection & transportation companies
Creating a successful and enjoyable team - with team members drawn from various support departments, including erection supervisors and commissioning engineers, and local service engineers.
Provide the Project Manager with all necessary reporting and support. This will include: reporting of progress; support for claims for extension of time and/or costs to our customers and suppliers; feedback of data on the installed equipment; and formal feedback on quality issues at site
Work within Nordex processes to manage and report progress on the project. Provide constructive suggestions on how the process can be improved and work on specific process improvement actions as part of the Nordex UK, and Nordex group Project Management teams.Work experience
Leadership and team forming skills, including good communication.
Planning and risk management. The ability to define, delegate and communicate objectives.
A practical, technical appreciation of civil, mechanical and electrical engineering (LV and MV), an understanding of heavy lifting operations and working at heights.
Excellent English skills, both verbally and written
Excellent computer skills in Microsoft Office


Personal profile
Self-reliance. Although Site Managers receive specialist support from the rest of the team, they will often be under pressure in remote areas with a small team.
The determination, creativity and good humour to work through the inevitable challenges we face in a rapidly growing and changing business & market
The ability to learn quickly about all aspects of wind farms, including the technology of wind turbines, and the Nordex way of working. Although site managers are supported by Nordex specialists, our site managers are required to build a robust knowledge of the turbines.
The ability to work with team mates and partners from different countries.
Good communication skills
Willingness to travel


For further information about the role please contact Director Project Management North, Lee Horton at +358 (0)50 325 0077 / [email protected] or People & Culture Coordinator Kajsa Karlsson +46 (0)73 050 8695 / [email protected] Visa mindre

Arbetsledare

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Vi söker en arbetsledare till vårt driftområde Uppsala. Du erbjuds ett intressant arbete, så tag chansen att bli en i vårt engagerade team. I... Visa mer
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Vi söker en arbetsledare till vårt driftområde Uppsala.

Du erbjuds ett intressant arbete, så tag chansen att bli en i vårt engagerade team.

I rollen som arbetsledare ska du aktivt delta och tillsammans med platschefen driva verksamheten inom driftområdet. Du arbetar med vinterväghållning och mindre entreprenader samt styr och planerar arbetet med hänsyn till kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Till din hjälp har du vägdriftsarbetare och underentreprenörer.

Som person är du engagerad, driftig och serviceinriktad. Du har en vilja att leda andra samt trivs med kundkontakter och är van att arbeta självständigt. Du har minst 3 års erfarenhet av arbetsledning och erfarenhet av drift- och underhåll av vägar är ett krav. Vi söker en person som vill utvecklas för att på sikt bli platschef på ett eget projekt.

Goda IT-kunskaper är ett krav då all uppföljning av arbeten sker via GPS och dator. Administrativa uppgifter ingår.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Körkort för personbil är ett krav.

Tillträdesdag snarast.

Urval sker löpande.

  Vi erbjuder Visa mindre

Site Manager Onshore Wind Power

Company The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been our core competence and passion for around 35 years. With more than 28 GW installed capacity worldwide, our turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and we are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer ... Visa mer
Company
The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been our core competence and passion for around 35 years. With more than 28 GW installed capacity worldwide, our turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and we are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer our more than 6,500 employees the opportunity for international and intercultural cooperation. We are growing and together driving forward the expansion of alternative energies worldwide - if you wish, from now on with you.
If you are passionate of renewables energies, you love working in teams and you share our values of Integrity, Colleagueship, Respect and Ownership we would like you to join the Nordex Group.


Job description
Are you looking for fresh winds in your life? Are you ready to reach new heights in your career?
Nordex Sweden is now looking for a Site Manager to join our PM team. You will be working at different sites around Sweden, which means you will be stationed at your home while often travelling and working in rotations. The role is primarily in Sweden but possibly also around the whole Nordic region (Sweden, Finland and Norway).
Main responsibilities
Supporting the project manager with site planning, preparation and execution.
Overseeing and controlling civil and electrical BOP works in anticipation of turbine delivery
Leading the arrival at site, erection and commissioning of the turbines, so that the wind farm can be handed over to the customer and Nordex Service team safely, on-time, and to excellent quality.
Managing all aspects of safety and environmental requirements at the wind farm site.
Building a strong relationship with the customer, other partners and stakeholders at the wind farm site
Managing all Nordex suppliers at the site including erection & transportation companies
Creating a successful and enjoyable team - with team members drawn from various support departments, including erection supervisors and commissioning engineers, and local service engineers.
Provide the Project Manager with all necessary reporting and support. This will include: reporting of progress; support for claims for extension of time and/or costs to our customers and suppliers; feedback of data on the installed equipment; and formal feedback on quality issues at site
Work within Nordex processes to manage and report progress on the project. Provide constructive suggestions on how the process can be improved and work on specific process improvement actions as part of the Nordex UK, and Nordex group Project Management teams.Work experience
Leadership and team forming skills, including good communication.
Planning and risk management. The ability to define, delegate and communicate objectives.
A practical, technical appreciation of civil, mechanical and electrical engineering (LV and MV), an understanding of heavy lifting operations and working at heights.
Excellent English skills, both verbally and written
Excellent computer skills in Microsoft Office


Personal profile
Self-reliance. Although Site Managers receive specialist support from the rest of the team, they will often be under pressure in remote areas with a small team.
The determination, creativity and good humour to work through the inevitable challenges we face in a rapidly growing and changing business & market
The ability to learn quickly about all aspects of wind farms, including the technology of wind turbines, and the Nordex way of working. Although site managers are supported by Nordex specialists, our site managers are required to build a robust knowledge of the turbines.
The ability to work with team mates and partners from different countries.
Good communication skills
Willingness to travel


For further information about the role please contact Director Project Management North, Lee Horton at +358 (0)50 325 0077 / [email protected] or People & Culture Coordinator Kajsa Karlsson +46 (0)73 050 8695 / [email protected] Visa mindre

Arbetsledare inom Grundläggning

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas med engagemang, samarbete och ansvar. Svevias grundläggningsverksamhet växer och nu söker vi dig som vill arbeta som Arbetsledare i Svevias grundläggningsprojekt. Ditt uppdrag som Arb... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas med engagemang, samarbete och ansvar. Svevias grundläggningsverksamhet växer och nu söker vi dig som vill arbeta som Arbetsledare i Svevias grundläggningsprojekt.

Ditt uppdrag som Arbetsledare
Svevias grundläggningsverksamhet arbetar direkt med externa kunder och i samarbete med Svevias övriga enheter i anläggningsprojekt. Pålning och spontning är den vanligaste typen av projekt som utförs för nybyggnation av broar och vägar men även inför uppförande av kajer och husproduktion.

Som arbetsledare inom grundläggning leder du den dagliga produktionen i projektet och skapar förutsättningar för en välfungerande produktion. Detta innebär ledning och styrning av yrkesarbetare och underentreprenörer. Som arbetsledare har du ett nära samarbete med entreprenadchef och platschef och tillsammans säkerställer ni att utlovad kvalitet levereras samt att tidplaner hålls.

Du kommer arbeta på olika typer av bygg och anläggningsprojekt - både i och bort om Stockholm. Du är med fördel bosatt i Uppsala eller i kringliggande kommuner/län.

Vem är du?

Vi söker dig med anläggningsteknisk utbildning från högskola eller yrkeshögskola alternativt motsvarande kompetens förvärvad från arbetslivet. Du har erfarenhet av anläggningsprojekt exempelvis i rollen som arbetsledare där du ansvarat för att operativt vara delaktig i att driva projekt från start till slut. Har du dessutom erfarenhet av grundläggning så är det meriterande. Vi ser även att du har förmåga och erfarenhet av att arbeta med viss projektadministration och tillhörande dokumentation.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du gillar att samarbeta och är duktig på att kommunicera. En nyckel för att lyckas i rollen som arbetsledare är att du kan planera och har en förmåga att få andra människor med dig.

B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav i denna roll.

En del av något större
Med väl sammansvetsade arbetslag anlägger Svevia från grunden - i betong, stål, trä, sten och jord. Och vi gör det genom att bygga vägar, broar, kajer och betongkonstruktioner och där Grundläggning är en av Svevias specialenheter. Dessutom bryter vi ny mark och banar väg för VA-nät, vindkraftsparker samt exploateringsområden.

Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Mikael Bergström via e-post [email protected] Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 16 mars. Vi kommer att kontakta kandidater efter sista ansökningsdatum.

Tester, personlighetsformulär och bakgrundskontroll förekommer i denna process

Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Site Manager Onshore Wind Power

Company The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been our core competence and passion for around 35 years. With more than 28 GW installed capacity worldwide, our turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and we are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer ... Visa mer
Company
The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been our core competence and passion for around 35 years. With more than 28 GW installed capacity worldwide, our turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and we are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer our more than 6,500 employees the opportunity for international and intercultural cooperation. We are growing and together driving forward the expansion of alternative energies worldwide - if you wish, from now on with you.
If you are passionate of renewables energies, you love working in teams and you share our values of Integrity, Colleagueship, Respect and Ownership we would like you to join the Nordex Group.
Job description
Are you looking for fresh winds in your life? Are you ready to reach new heights in your career?
Nordex Sweden is now looking for a Site Manager to join our PM team. You will be working at different sites around Sweden, which means you will be stationed at your home while often travelling and working in rotations. The role is primarily in Sweden but possibly also around the whole Nordic region (Sweden, Finland and Norway).
Main responsibilities
Supporting the project manager with site planning, preparation and execution.
Overseeing and controlling civil and electrical BOP works in anticipation of turbine delivery
Leading the arrival at site, erection and commissioning of the turbines, so that the wind farm can be handed over to the customer and Nordex Service team safely, on-time, and to excellent quality.
Managing all aspects of safety and environmental requirements at the wind farm site.
Building a strong relationship with the customer, other partners and stakeholders at the wind farm site
Managing all Nordex suppliers at the site including erection & transportation companies
Creating a successful and enjoyable team - with team members drawn from various support departments, including erection supervisors and commissioning engineers, and local service engineers.
Provide the Project Manager with all necessary reporting and support. This will include: reporting of progress; support for claims for extension of time and/or costs to our customers and suppliers; feedback of data on the installed equipment; and formal feedback on quality issues at site
Work within Nordex processes to manage and report progress on the project. Provide constructive suggestions on how the process can be improved and work on specific process improvement actions as part of the Nordex UK, and Nordex group Project Management teams.

Work experience
Leadership and team forming skills, including good communication.
Planning and risk management. The ability to define, delegate and communicate objectives.
A practical, technical appreciation of civil, mechanical and electrical engineering (LV and MV), an understanding of heavy lifting operations and working at heights.
Excellent English skills, both verbally and written
Excellent computer skills in Microsoft Office


Personal profile
Self-reliance. Although Site Managers receive specialist support from the rest of the team, they will often be under pressure in remote areas with a small team.
The determination, creativity and good humour to work through the inevitable challenges we face in a rapidly growing and changing business & market
The ability to learn quickly about all aspects of wind farms, including the technology of wind turbines, and the Nordex way of working. Although site managers are supported by Nordex specialists, our site managers are required to build a robust knowledge of the turbines.
The ability to work with team mates and partners from different countries.
Good communication skills
Willingness to travel


For further information about the role please contact Director Project Management North, Lee Horton at +358 (0)50 325 0077 / [email protected] or People & Culture Coordinator Kajsa Karlsson +46 (0)73 050 8695 / [email protected] Visa mindre

Drifttekniker till Uppsala/Arlanda

Letar du efter en arbetsplats där du varje dag får lära dig något nytt och där du blir utmanad med kluriga problem? I dessa skor får du möjligheten att utvecklas inom driftteknikeryrket och förlänga fastigheternas livstid. Följ med på vår resa som DRIFTTEKNIKER I denna tjänst jobbar du mot kommersiella fastigheter samt lager- och logistikfastigheter ute på Arlanda och i Uppsala. Du löser uppgifter inom ramen för felavhjälpande underhåll, kopplat mot ett ... Visa mer
Letar du efter en arbetsplats där du varje dag får lära dig något nytt och där du blir utmanad med kluriga problem? I dessa skor får du möjligheten att utvecklas inom driftteknikeryrket och förlänga fastigheternas livstid. Följ med på vår resa som

DRIFTTEKNIKER

I denna tjänst jobbar du mot kommersiella fastigheter samt lager- och logistikfastigheter ute på Arlanda och i Uppsala. Du löser uppgifter inom ramen för felavhjälpande underhåll, kopplat mot ett funktionsavtal. Du genomför drift, skötsel och underhåll av fastigheter samt gör ronderingar. En stor utmaning i denna roll är eftersträvan av det mest miljöeffektiva sättet att ta hand om fastigheterna och se till att de utvecklas i rätt väg.

Du blir en del av Uppsala-gänget som innefattar 14 glada kollegor med olika specialistkompetenser inom teknik. Vi söker dig som är teknikintresserad och nyfiken. Som tekniker är du självgående och trivs med klurig problemlösning, eftersom det finns mycket komplicerat teknik på fastigheterna. Dessutom blir du motiverad av nöjda kunder och förstår vikten av en god återkoppling med kunder och hyresgäster.

Kvalifikationer

• Utbildning inom fastighetsteknik eller motsvarande praktisk erfarenhet
• Flera års erfarenhet av att jobba som drifttekniker
• Behärskar svenska och engelska både i tal och skrift
• B-körkort

Det är även meriterande om du har certifikat såsom Heta Arbeten, Liftutbildning, Fallskydd, Arbete på hög höjd.

Eftersom placeringen är på ett säkerhetsklassat objekt, godkänner du att innan anställningen tar vi fram nödvändigt info om dig och din bakgrund.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför att få din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta

Rekryterande chef Lars Pettersson, 073 021 86 02 Visa mindre

Platschefer, Arbetsledare, Entreprenadingenjörer, Kalkylator

Bustos Konsulttjänster AB:s är ett snabbt växande företag. Vår affärsidé är att med våra kärnvärden ÄKTA (Ärlighet, Kompetens, Tillsammans, Anpassningsbar) och engagemang erbjuda konsulttjänster inom Bygg- och Projektledning. Kvalité är något vi värderar högt med våra kunder och söker efter långsiktiga samarbeten. Med många års erfarenhet inom entreprenörs- och konsultbranschen har vi byggt upp en kompetensbank där företaget besitter kompetenta och engage... Visa mer
Bustos Konsulttjänster AB:s är ett snabbt växande företag. Vår affärsidé är att med våra kärnvärden ÄKTA (Ärlighet, Kompetens, Tillsammans, Anpassningsbar) och engagemang erbjuda konsulttjänster inom Bygg- och Projektledning. Kvalité är något vi värderar högt med våra kunder och söker efter långsiktiga samarbeten.

Med många års erfarenhet inom entreprenörs- och konsultbranschen har vi byggt upp en kompetensbank där företaget besitter kompetenta och engagerade medarbetare med både anställda och underkonsulter. All personal är noggrant handplockade och alla delar företagets kärnvärden.

Vi får ständigt in nya och spännande förfrågningar på nya uppdrag och vi strävar hela tiden efter att bli bättre. För att möjliggöra vår fortsatta tillväxt söker vi dig som vill växa tillsammans med oss. Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får fantastiska arbetskamrater och blir del av en unik familjär och prestigelös företagskultur. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare inom byggbranschen. All personal är handplockade med noggrannhet mot företagets kärnvärden. Vår personal består av både anställda och underkonsulter.

Vi söker nu erfarna;
Platschefer
Blockchefer
Arbetsledare
Entreprenadingenjörer
Kalkylator

Din Profil
Våra kunder har pågående projekt inom järnväg, anläggning, bostad, kommersiella fastigheter tillsätta flera olika tjänster. Som person är du strukturerad, stresstålig med ett stort engagemang. 
Som Konsult  är du trygg din yrkesroll har flera års erfarenhet. Du har lätt att komma in i nya grupper och är en lagspelare, samtidigt som du är van att arbeta självständigt med eget ansvar. Du förväntas ha tydliga ledarskaps egenskaper och viljan att driva projekt framåt. 

Övrigt är det även meriterande om du har:
Du har minst 3-5 års dokumenterad erfarenhet från liknande tjänst.
Du har god kunskap om bygg- och anläggningsbranschens allmänna bestämmelser AB04, ABT, ABK, AMA systemet.
Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Goda kunskaper i MS Excel
Har du tidigare erfarenhet av att jobba som konsult är även det meriterande. 

Vi erbjuder dig
En trygg anställning, där du har en engagerad konsultchef, kollektivavtal, utvecklingssamtal och friskvårdbidrag mm.  Vi satsar mycket på vår personal och ordnar gemensamma aktiviteter så som frukost, julmiddagar och konferens.

Anställningsform:
Projektanställning
Tillsvidareanställning
Underkonsult
Hyrköp 

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Paola Bustos på 08-10 80 14. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-11-27. Ansökan skickas till  [email protected] Visa mindre

Arbetsledare

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Vi söker en arbetsledare till vårt nya driftområde Uppsala. Du erbjuds ett intressant arbete, så tag chansen att bli en i vårt engagerade team. I ro... Visa mer
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Vi söker en arbetsledare till vårt nya driftområde Uppsala.

Du erbjuds ett intressant arbete, så tag chansen att bli en i vårt engagerade team.

I rollen som arbetsledare ska du aktivt delta och tillsammans med platschefen driva verksamheten inom driftområdet. Du arbetar med vinterväghållning och mindre entreprenader samt styr och planerar arbetet med hänsyn till kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Till din hjälp har du vägdriftsarbetare och underentreprenörer.

Som person är du engagerad, driftig och serviceinriktad. Du har en vilja att leda andra samt trivs med kundkontakter och är van att arbeta självständigt. Du har erfarenhet av anläggningsarbete och det är meriterande om du även har erfarenhet av drift- och underhåll av vägar.

Goda IT-kunskaper är ett krav då all uppföljning av arbeten sker via GPS och dator. Administrativa uppgifter ingår.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Körkort för personbil är ett krav.

Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Urval sker löpande.

Vi erbjuder Visa mindre

Projektledare med erfarenhet från Byggbranschen

Om tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en Projektledare inom bygg- och anläggningsbranschen. Vår kund är i en expansiv fas och kommer under en tid framöver att öppna fler kontor i Mellansverige! Du som söker Vi ser att du har relevant erfarenhet inom bygg eller projektledning, samt att du är teknisk och strukturerad. Du är driven och har ett genuint intresse för att leda. Vi tror att du är ödmjuk, prestigelös och har en förmåga att kunna prioritera o... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker nu för kunds räkning en Projektledare inom bygg- och anläggningsbranschen. Vår kund är i en expansiv fas och kommer under en tid framöver att öppna fler kontor i Mellansverige!

Du som söker

Vi ser att du har relevant erfarenhet inom bygg eller projektledning, samt att du är teknisk och strukturerad. Du är driven och har ett genuint intresse för att leda. Vi tror att du är ödmjuk, prestigelös och har en förmåga att kunna prioritera och strukturera upp ditt arbete, men även dina medarbetares arbetsdagar. Du kommer att vara spindeln i nätet och ser gärna att du har ett bra nätverk inom byggbranschen då du kommer att vara ansvarig för uppstarten av det nya kontoret.

Att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt är en del av vardagen.Meriterande är erfarenhet inom projektledning, samt tidigare ledarskapsroller.

Om Jobmore

JOBMORE startade 2013 med en vision om att effektivisera och kvalitetssäkra bemannings- samt rekryteringsprocessen för lokala företag. Sedan starten har vi vuxit snabbt och har i dag hundratals nöjda kunder och konsulter. Vårt upptagningsområde är Mälardalen, med kontor strategiskt placerade i Enköping, Haninge och Arlandastad.

Effektiv och kvalitetssäkrad bemanning och rekrytering. Vid rekrytering jobbar vi inom alla yrkeskategorier och vid bemanning är vi specialiserade på lager och logistik, entreprenad, administration och montage. Våra konsultchefer är rekryterade direkt från verkligheten i branschen och vi kan vid behov gå in och ta över driften inom bland annat lager, industri och produktion.
Vi arbetar för att effektivisera och kvalitetssäkra processerna för företag i vårt upptagningsområde. Det gör vi genom att

- finnas där ditt företag finns.
- känna den lokala marknaden.
- se till att våra konsultchefer har kompetens inom ditt område.
- finnas tillgängliga när du behöver oss.
- kontinuerligt utbilda och utveckla vår personal.
- erbjuda driftansvar för funktion eller en enhet.
- vara kommunikativa och transparenta.

Läs mer om oss på www.jobmore.se

För att söka tjänsten

För att söka tjänsten, använd länken nedan.

Har du frågor och funderingar kontakta [email protected] Visa mindre

Projektledare inom el till Eaton Electric AB

Ansök    Feb 3    Bravura    Arbetsledare, anläggning
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmö... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Eaton Electric AB är globalt ledande med expertis inom distribution av ström och kretsskydd; reserveffektsskydd; styrning och automatisering; ljus och säkerhet; konstruktionslösningar och kopplingsenheter; lösningar för tuffa och farliga miljöer samt tekniska tjänster. Eaton är genom sina globala lösningar utrustad för att svara på de viktigaste utmaningar inom strömhantering som finns idag.

Eaton i Sverige är ett säljbolag inom den internationella koncernen Eaton Corporation. I Sverige erbjuder Eaton produkter och tjänster inom lågspänning, mellanspänning och kraftförsörjning. De levererar energisparande lösningar som hjälper deras kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft. Eaton är ett tekniskt ledande företag på den globala marknaden. År 2018 var Eatons omsättning 21 miljarder dollar. Eaton har cirka 99 000 anställda och bedriver försäljning i över 175 länder. Mer information finns på www.eaton.com.

Arbetsuppgifter:

I rollen som projektledare hos Eaton arbetar du dedikerat med ett långsiktigt projekt. Det är en koordinerande roll där du ansvarar för att sköta kontakten med kunden, andra företag samt underleverantörer samtidigt som du styr över de befintliga projektmedlemmarnas arbete. Vidare ansvarar du även för planering och har både uppstartsmöten och avslutsmöten varje dag med kunden. Du rapportera till närmsta chef samt till kunden på veckobasis. Utöver det har du även tillgång till en supportavdelning som är baserad i England.

För att komma in i rollen och organisationen så snabbt som möjligt kommer du få vara delaktig i ett parallellt projekt i utbildande syfte. Du kommer ha stora möjligheter om projektet utförs på ett framgångsrikt vis då Eaton har många liknande projekt både i Sverige men även runt om i världen. Denna tjänsten är placerad i Gävle.

Profil:

• Gymnasial utbildning, gärna inriktning mot el
• Tidigare arbetslivserfarenhet av projektledning
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
• B-körkort

För att trivas på företaget är du en person som får saker att hända, du tar tag i det du ser behövs göras, och gör det med en positiv inställning. Du är utåtriktad och trivs i att arbeta i team samtidigt som du stärker dessa samarbeten genom din kommunikativa förmåga. Vidare är din strukturerade förmåga en förutsättning för framgång i rollen och du har ett brinnande intresse för projektledning.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Gävle
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: El, Elektriker, projektledare, elprojektledare, project management, heltid, gävle Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Sep 30    NCC    Arbetsledare, anläggning
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Vi söker arbetsledare till Uppsala!  Kom och hjälp oss att växa! Vi på NCC Infra, som arbetar med mark-, väg-, och anläggningsprojekt, ser positivt på framtiden inom vår geograf... Visa mer
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi söker arbetsledare till Uppsala! 

Kom och hjälp oss att växa! Vi på NCC Infra, som arbetar med mark-, väg-, och anläggningsprojekt, ser positivt på framtiden inom vår geografi och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Då både arbetsuppgifter och ansvarsområden ofta varierar mellan olika projekt får du också möjlighet till både utveckling och nya utmaningar.

Här är dina nya utmaningar

Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet. I din roll arbetar du nära en erfaren platschef vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. 

Det här förväntar vi oss av dig

För att trivas som arbetsledare hos NCC ska du inte vara rädd för utmaningar, vara modig nog att tänka nytt och tycka om att leda projekt framåt. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste egenskaperna är att skapa och utveckla relationer både med kunder, underentreprenörer och medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskole-/universitetsutbildning inom bygg eller anläggning. Du kan även ha en bakgrund som innebär att du har arbetat i ledande funktion ett antal år med mark-, väg- eller anläggningsarbeten eller annan närliggande tjänst inom produktion. Vi söker både dig som har längre erfarenhet som arbetsledare och dig som är mindre erfaren men med relevant utbildning och vilja att utvecklas. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Kom och väx!

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Maria Håkansson, HR Partner Uppsala/Gävle/Dala, tel: 070-341 58 26 eller Per C Ekström, Produktionschef Uppsala, tel: 070-689 40 77.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval och intervjuer sker löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så fort som möjligt men senast 2019-10-31.

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Arbetsledare

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Vi söker arbetsledare till vårt nya driftområde Uppsala. Du erbjuds ett intressant arbete, så tag chansen att bli en i vårt engagerade team. I rolle... Visa mer
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Vi söker arbetsledare till vårt nya driftområde Uppsala.

Du erbjuds ett intressant arbete, så tag chansen att bli en i vårt engagerade team.

I rollen som arbetsledare ska du aktivt delta och tillsammans med platschefen driva verksamheten inom driftområdet. Du arbetar med vinterväghållning och mindre entreprenader samt styr och planerar arbetet med hänsyn till kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Till din hjälp har du vägdriftsarbetare och underentreprenörer.

Som person är du engagerad, driftig och serviceinriktad. Du har en vilja att leda andra samt trivs med kundkontakter och är van att arbeta självständigt.

Erfarenhet som arbetsledare inom anläggninsverksamhet/ vägunderhållsverksamhet är ett krav.

Goda IT-kunskaper är ett krav då all uppföljning av arbeten sker via GPS och dator. Administrativa uppgifter ingår.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Körkort för personbil är ett krav.

Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Urval sker löpande.

Vi erbjuder Visa mindre

Projektledare Bygg

Om tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en Byggprojektledare inom anläggning. Du som söker Vem är du? Vi ser att du har relevant erfarenhet inom bygg samt att du är teknisk och strukturerad. Du är driven och har ett genuint intresse för att leda. Vi tror att du är ödmjuk, prestigelös och har en förmåga att kunna prioritera och strukturera upp ditt arbete själv. Att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt är en del av varda... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker nu för kunds räkning en Byggprojektledare inom anläggning.

Du som söker

Vem är du?

Vi ser att du har relevant erfarenhet inom bygg samt att du är teknisk och strukturerad. Du är driven och har ett genuint intresse för att leda. Vi tror att du är ödmjuk, prestigelös och har en förmåga att kunna prioritera och strukturera upp ditt arbete själv.

Att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt är en del av vardagen.Krav är licens för Betong 1 och Betong 2.

Om Jobmore

JOBMORE startade 2013 med en vision om att effektivisera och kvalitetssäkra bemannings- samt rekryteringsprocessen för lokala företag. Sedan starten har vi vuxit snabbt och har i dag hundratals nöjda kunder och konsulter. Vårt upptagningsområde är Mälardalen, med kontor strategiskt placerade i Enköping, Haninge och Arlandastad.

Effektiv och kvalitetssäkrad bemanning och rekrytering. Vid rekrytering jobbar vi inom alla yrkeskategorier och vid bemanning är vi specialiserade på lager och logistik, entreprenad, administration och montage. Våra konsultchefer är rekryterade direkt från verkligheten i branschen och vi kan vid behov gå in och ta över driften inom bland annat lager, industri och produktion.
Vi arbetar för att effektivisera och kvalitetssäkra processerna för företag i vårt upptagningsområde. Det gör vi genom att

- finnas där ditt företag finns.
- känna den lokala marknaden.
- se till att våra konsultchefer har kompetens inom ditt område.
- finnas tillgängliga när du behöver oss.
- kontinuerligt utbilda och utveckla vår personal.
- erbjuda driftansvar för funktion eller en enhet.
- vara kommunikativa och transparenta.

Läs mer om oss på www.jobmore.se

För att söka tjänsten

För att söka tjänsten, använd länken nedan.

Har du frågor och funderingar kontakta [email protected] Visa mindre

Arbetsledare Fastighetsskötsel

Ansök    Jun 3    Riksbyggen    Arbetsledare, anläggning
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

I Riksbyggen arbetar vi långsiktigt och utvecklar hela tiden vår verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kärnverksamhet är bostadsrättsföreningar, men vi har även många uppdrag åt privata och offentliga fastighetsägare och företag. Marknadsområde Uppland har ca 65 medarbetare och omsätter ca 75 miljoner kronor. Verksamheten omfattar Ekonomisk förvaltning, Teknisk förvaltning, och Fastighetsservice.

Vi söker en arbetsledare som ska planera, utveckla och leda medarbetarna inom inre och yttre fastighetsskötsel för markandsområde Uppland.

Vad ska du göra?
Som arbetsledare inom fastighetsservice hos Riksbyggen är du en av dem som arbetar närmast kunden. Ditt främsta uppdrag är att utifrån ett kund- och lönsamhetsfokus utveckla vår verksamhet inom fastighetsskötsel samt säkerställa att tjänster utförs enligt avtal med hög kvalitet. Arbetsledarna och leveranschefen arbetar tätt tillsammans för att utveckla verksamheten. Vi söker nu en arbetsledare till vår fastighetskötargrupp i Uppsala för inre och yttre skötsel.

Vad ska du göra?
Som arbetsledare har du en chef- och ledarroll för en grupp fastighetsskötare. Din roll innebär att du planerar och leder det dagliga arbetet. En annan viktig del av ditt arbete är budget- och prognosarbete samt att säkerställa att vi når uppsatta mål inom ekonomi-, kund- och medarbetarnöjdhet. Vidare ansvarar du för uppföljning av verksamheten, både mot kund och internt. Du arbetar också med boende- och styrelsekontakter. I din roll som chef och ledare ansvarar du för att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna samt ge dem förutsättningar för deras utveckling. Du har även ett arbetsmiljöansvar och är ansvarig för lönesättning. 

Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har en gedigen branscherfarenhet inom fastighetsskötsel. Du har arbetat i en ledande roll där personalansvar ingått under minst två år, samt har tidigare erfarenhet av resultat- och budgetansvar  och tjänsteförsäljning.

Som person har du ett kundorienterat förhållningssätt. Du är en modig chef och ledare med god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du gillar att möta både kunder och kollegor i ditt arbete. Du motiveras av att utveckla verksamheter och skapa förväntat resultat. Din kommunikationsförmåga är utmärkt båda i tal och i skrift, du har mycket god datorvana.

Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil, den är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, vi tillämpar provanställning. Du har din placering i Uppsala.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

För mer information kontakta:
Martin Axelsson, Leveranschef Fastighetsservice, telefon 018-18 97 59.

Tjänsten söker du via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär. Urvalet kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 17 juni 2019.


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Arbetsledare Fastighetsskötsel

Ansök    Maj 29    Riksbyggen    Arbetsledare, anläggning
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

I Riksbyggen arbetar vi långsiktigt och utvecklar hela tiden vår verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kärnverksamhet är bostadsrättsföreningar, men vi har även många uppdrag åt privata och offentliga fastighetsägare och företag. Marknadsområde Uppland har ca 65 medarbetare och omsätter ca 75 miljoner kronor. Verksamheten omfattar Ekonomisk förvaltning, Teknisk förvaltning, och Fastighetsservice.

Vi söker en arbetsledare som ska planera, utveckla och leda medarbetarna inom inre och yttre fastighetsskötsel för markandsområde Uppland.

Vad ska du göra?
Som arbetsledare inom fastighetsservice hos Riksbyggen är du en av dem som arbetar närmast kunden. Ditt främsta uppdrag är att utifrån ett kund- och lönsamhetsfokus utveckla vår verksamhet inom fastighetsskötsel samt säkerställa att tjänster utförs enligt avtal med hög kvalitet. Arbetsledarna och leveranschefen arbetar tätt tillsammans för att utveckla verksamheten. Vi söker nu en arbetsledare till vår fastighetskötargrupp i Uppsala för inre och yttre skötsel.

Vad ska du göra?
Som arbetsledare har du en chef- och ledarroll för en grupp fastighetsskötare. Din roll innebär att du planerar och leder det dagliga arbetet. En annan viktig del av ditt arbete är budget- och prognosarbete samt att säkerställa att vi når uppsatta mål inom ekonomi-, kund- och medarbetarnöjdhet. Vidare ansvarar du för uppföljning av verksamheten, både mot kund och internt. Du arbetar också med boende- och styrelsekontakter. I din roll som chef och ledare ansvarar du för att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna samt ge dem förutsättningar för deras utveckling. Du har även ett arbetsmiljöansvar och är ansvarig för lönesättning. 

Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har en gedigen branscherfarenhet inom fastighetsskötsel. Du har arbetat i en ledande roll där personalansvar ingått under minst två år, samt har tidigare erfarenhet av resultat- och budgetansvar  och tjänsteförsäljning.

Som person har du ett kundorienterat förhållningssätt. Du är en modig chef och ledare med god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du gillar att möta både kunder och kollegor i ditt arbete. Du motiveras av att utveckla verksamheter och skapa förväntat resultat. Din kommunikationsförmåga är utmärkt båda i tal och i skrift, du har mycket god datorvana.

Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil, den är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, vi tillämpar provanställning. Du har din placering i Uppsala.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

För mer information kontakta:
Martin Axelsson, Leveranschef Fastighetsservice, telefon 018-18 97 59.

Tjänsten söker du via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär. Urvalet kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 17 juni 2019.


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Arbetsledare Mark / Anläggning

Ansök    Maj 29    JM AB    Arbetsledare, anläggning
Vi på JM Region Öst behöver nu förstärka vår organisation med en ny Arbetsledare på Mark och Anläggning. Du blir en viktig kugge i JM`s fortsatta arbete med att driva nybyggnadsprojekt av flerbostadshus på Region Öst.  ARBETSUPGGIFTER  Som arbetsledare kommer du planera, leda och följa upp det dagliga arbetet inom tilldelat ansvarsområde, självklart med gott stöd från verksamhetssystem och utvecklade processer såväl som från kollegor och chefer. Tjänsten... Visa mer
Vi på JM Region Öst behöver nu förstärka vår organisation med en ny Arbetsledare på Mark och Anläggning. Du blir en viktig kugge i JM`s fortsatta arbete med att driva nybyggnadsprojekt av flerbostadshus på Region Öst. 
ARBETSUPGGIFTER 
Som arbetsledare kommer du planera, leda och följa upp det dagliga arbetet inom tilldelat ansvarsområde, självklart med gott stöd från verksamhetssystem och utvecklade processer såväl som från kollegor och chefer. Tjänsten innefattar att leda arbeten inom VA, grundläggning, finplanering samt exploateringsarbeten. Vidare ansvarar du för beställning av material samt kontakt med leverantörer. 
KVALIFIKATIONER 
Vi söker dig med examen från högskola eller Yrkeshögskola inom relevant område, alternativt flerårig erfarenhet som hantverkare. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från byggbranschen, helst i en arbetsledande befattning med inriktning mot nyproduktion av flerbostadshus. Du innehar god datavana. Du innehar B-körkort och tillgång till egen bil.  
För att trivas i rollen är du serviceinriktad och har lätt för att skapa nya kontakter. Du har lätt för att samarbeta och som person är du trygg och stabil. Vidare är du självgående, noggrann och trivs med en tydlig struktur. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat. 
VI ERBJUDER DIG
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  
PLACERINGSORT 
Uppsala, Norrtälje eller Västerås 
ANSÖKAN 
Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 23 Juni 2019. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.  
KONTAKT  
För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman på 018–660305 eller [email protected] För mer information om tjänsten kan du kontakta Anders Olsson på 018-660337 eller [email protected]
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till Anläggning Uppsala

Ansök    Apr 25    Serneke    Arbetsledare, anläggning
Vill du vara med och bygga upp Nordens mest expansiva byggkoncern?Vi utökar vår verksamhet i hela Mälardalen och förstärker styrkan medännu fler engagerade kollegor. Vi söker nu en engagerad arbetsledare med placeringi Uppsala. Ansvarsområden Som arbetsledare på Serneke har du en central roll i våra projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att styra och leda den dagliga produktionen ute på projekten och ansvara för att planera, leda och fördela det d... Visa mer
Vill du vara med och bygga upp Nordens mest expansiva byggkoncern?Vi utökar vår verksamhet i hela Mälardalen och förstärker styrkan medännu fler engagerade kollegor. Vi söker nu en engagerad arbetsledare med placeringi Uppsala.

Ansvarsområden
Som arbetsledare på Serneke har du en central roll i våra projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att styra och leda den dagliga produktionen ute på projekten och ansvara för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för arbetslaget. Du arbetar tätt ihop med platschef och övrig arbetsledning och är involverad både i det dagliga arbetet och i den långsiktiga planeringen.


Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är en engagerad och erfaren arbetsledare med minst 3 års erfarenhet av arbete som arbetsledare eller liknande roll sedan tidigare. Du har relevant byggteknisk utbildning och/eller några års arbetserfarenhet från liknande uppgifter. Körkort är ett krav.


Personliga egenskaper
Som person är du lösningsorienterad, trivs med att fatta beslut och har god förmåga att samarbeta och kommunicera. Du har en god känsla för kvalité och har en vilja att arbetet utförs på rätt sätt. Du kommer att arbeta i projektform vilket innebär att du kommer att arbeta med många olika kollegor, underentreprenörer, kunder och övriga aktörer.


Din ansökan
Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, eftersom tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kan du kontakta rekryteringsspecialist, Jeanette Britan på [email protected]

När det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.


Om Serneke
Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning med cirka 1200 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag.


På Serneke jobbar vi som utmanar konventionella metoder och som genomför det ena lyckade projektet efter det andra. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Tillsammans med våra kunder kommer vi att nå oanade höjder och just nu bygger vi ett lag med ännu fler engagerade kollegor. På Serneke är vi steget före, håller vad vi lovar och ger våra kunder något extra.


Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Lagbas trädgårdsarbeten inom fastighetsskötsel yttre miljö

Om företaget: Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3 200 tkr första året till en bit över 42 000 tkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 6 orter från Sollentuna i Söder till Örnsköldsvik i norr. På grund av att föret... Visa mer
Om företaget: Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 80 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 35 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3 200 tkr första året till en bit över 42 000 tkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 6 orter från Sollentuna i Söder till Örnsköldsvik i norr. På grund av att företaget har vuxit kraftigt och ambitionerna är att fortsätta växa behöver vi nu anställa en Lagbas. Om tjänsten Vi söker en lagbas till vår filial i Uppsala som arbetar med yttre fastighetsskötsel. Som lagbas hos oss på Höga Kusten Skog & Fastighet blir du en del av en trygg arbetsmiljö full med härliga kollegor. I tjänsten som lagbas innefattas samordning och arbetsledning av personal som utför manuellt trädgårdsarbete inom fastighetsskötsel. Genom ronderingar och uppföljningar säkerställer du att arbetet håller en hög standard och utförs enligt kundens förväntningar. I tjänsten ingår en del administrativa sysslor så som planering, tidrapportering, inköpshantering, etc. Rollen innefattar en stor del arbete ute i produktionen i form av gräsklippning, trimning, beskärning, ogräsrensning, plantering samt övriga sysslor inom yttre fastighetsskötsel. Vem söker vi? Vi söker dig som har erfarenhet att leda personal med goda resultat. Vi fäster stor vikt vid dina ledaregenskaper. Du bör även ha relevant trädgårdsutbildning och/eller lång erfarenhet av arbete inom trädgårdsskötsel. Som person är du resultatinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Du drivs av att arbeta lösningsorienterat och har förmågan att strukturera och prioritera i ditt arbete. Under arbetstoppar har du inga problem att hantera många ärenden samtidigt. Du kommunicerar väl på svenska, har god datavana och B-körkort. Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid med placering i Uppsala. Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag! Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt. Bifoga personligt brev och cv till [email protected] Läs gärna mer om din framtida arbetsgivare på www.hksf.se Visa mindre

Arbetsledare Underhåll till Forsmarks Kraftgrupp

Ansök    Apr 17    Uppsala    Arbetsledare, anläggning
Är Du vår nya Arbetsledare?Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.Enheten för mekaniskt underhåll som är indelad i fem grupper, tre operativa och två ingenjörsgrupper ansvarar för... Visa mer
Är Du vår nya Arbetsledare?Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.Enheten för mekaniskt underhåll som är indelad i fem grupper, tre operativa och två ingenjörsgrupper ansvarar för allt mekaniskt underhållsarbete på Forsmarks samtliga tre anläggningar. Tjänsten som Arbetsledare ingår i en operativ grupp mot Forsmark 2, där får du chansen att utvecklas både i ditt ledarskap och i dina mekaniska kunskaper. Rollen som Arbetsledare kan skapa förutsättningar för en framtida gruppchefsroll eller om intresse finns en ingenjörsbefattning.ArbetsuppgifterSom arbetsledare kommer du främst att arbeta med att: • Förbereda, bereda, fördela samt leda det dagliga arbetet som ska utföras• Fungera som stöd under arbetets gång• Fungera som bollblank till gruppens medarbetare och andra berörda grupper• Leda inhyrd personal i enlighet med gällande lagar och föreskrifter• Fatta beslut om åtgärder och lämna förslag på reparationer• Ansvarsområdet omfattar komponenter tillhörande reaktor- och turbinanläggning samt deras hjälpsystem såsom pumpar, ventiler, värmeväxlare, dieselmotorer, tankar och övrig kringutrustning• Ansvara för att arbetena genomförs på ett säkert och arbetsmiljömässigt korrekt sätt Det ingår beredskapstjänstgöring i denna tjänst. KvalifikationerVi söker dig som minst har en teknisk gymnasieutbildning. Har du vidareutbildat dig inom teknikgrenen så är det meriterande. Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning med små och stora grupper och/eller erfarenhet inom mekaniskt underhåll ser vi detta som ett stort plus. B-körkort är ett krav samt att du måste kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift. Som person ser vi att du är en ledare med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som Arbetsledare är det viktigt att du muntligt kan leda, motivera och förse andra med arbetsuppgifter som leder till att klara av ett uppsatt mål. Vidare ser vi att du har förmågan att organisera och planera i ditt och gruppens arbete på ett effektivt sätt. Vi tror också att du är en stabil person som har förmågan att vara lugn och kontrollerad i stressiga situationer.Vi erbjuder digForsmarks Kraftgrupp AB har över 1100 anställda och ingår i Vattenfallkoncernen som erbjuder en intern, europeisk arbetsmarknad vilket kan ge en fantastisk utveckling åt den enskilde – och som koncernen gärna uppmuntrar! Placeringsort Forsmark.Välkommen med din ansökan senast den 5 MajSök redan idag! Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.För ytterligare informationOm tjänsten – Rekryterande chef Tommy Hillgren, 070- 362 19 35Om rekryteringsprocessen – Rekryterare Pontus Carlsson, 072- 244 79 25 Fackliga representanterAkademikerna – Katarzyna Ciosek HögströmLedarna – Arvo JelekäinenSEKO – Birgitta NilssonUnionen - Ralph VallSamtliga nås på telefon 0173-81 000 Vi ser fram emot din ansökan! Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se Visa mindre

Arbetsledare Maskinbearbetning

Ansök    Apr 4    Uppsala    Arbetsledare, anläggning
Är du en given ledare? Har du erfarenhet av tekniskt arbete? Då kan du vara den vi söker!Den Mekaniska verkstaden består av ca 35 personer indelade på tre teknikgrupper: skärande maskinbearbetning, plåt och svets samt material och godshantering. Den Mekaniska verkstaden står för högsta möjliga service i alla lägen, där kvalité, samarbete och flexibilitet alltid är vår ledstjärna.Huvuduppgifter för den mekaniska verkstaden är att bistå underhållsenheten och... Visa mer
Är du en given ledare? Har du erfarenhet av tekniskt arbete? Då kan du vara den vi söker!Den Mekaniska verkstaden består av ca 35 personer indelade på tre teknikgrupper: skärande maskinbearbetning, plåt och svets samt material och godshantering. Den Mekaniska verkstaden står för högsta möjliga service i alla lägen, där kvalité, samarbete och flexibilitet alltid är vår ledstjärna.Huvuduppgifter för den mekaniska verkstaden är att bistå underhållsenheten och projektkontoren med nytillverkning av komponenter och reservdelar, prefabricering av montagedetaljer samt reparationer av mekaniska komponenter. Verkstaden är modern och håller mycket hög standard och är godkänd för tillverkning i högsta kvalitetsklass för kärnkraft.Arbetsuppgifter• Utveckla / kvalitetssäkra / driva och leda uppdrag från beställning till leverans på ett kvalitetssäkrat och kostnadseffektivt sätt• Vara verkstadens representant i projekt, samt ha andra inom verksamhetsområdet förekommande arbetsuppgifter• Ingå i ledningsgruppen för mekanisk verkstadSom vår nya arbetsledare behöver du ha följande kvalifikationer: • Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom mekaniskmaskinbearbetning / verkstadsindustri, gärna från verksamhet med höga krav på kvalitet och dokumentation• Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, samt god dokumentations- och datorvana• Du strävar efter att uppnå hög kvalitet i det som ska levereras• Meriterande är kunskaper inom Fenix, SAP, Easybuy, §7 och SafemFör att lyckas i rollen behöver du vara en trygg och tydlig ledare som trivs bra i en central position där du leder och planerar det dagliga arbetet för gruppen. Något vi sätter stor vikt vid är god förmåga att samarbeta både med externa och interna leverantörer och kunder. För att lyckas med detta arbete krävs även att du är strukturerad och kvalitetsmedveten.Vi erbjuder digVi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där säkerhet, kvalitet och teknik står i centrum. Hos oss får du stort ansvar och god kompetensutveckling. Tjänsten innebär stor frihet, varierande uppdrag och engagerande utmaningar i ett kompetent och trivsamt gäng på Strandvillan i Forsmark.Placeringsort: ForsmarkVälkommen med din ansökan senast den 28 april 2019Sök redan idag! Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.För ytterligare informationOm tjänsten – Rekryterande chef Anders Hägg, 070-689 53 54 eller Victoria Eriksson, 073-058 03 38, Maria Svensdotter, 070-545 57 28Om rekryteringsprocessen – Rekryterare Ingela Ström, 072-588 21 45Fackliga representanterAkademikerna – Katarzyna Ciozek HögströmLedarna – Kenneth StenssonSEKO – Birgitta NilssonUnionen – Ralph VallSamtliga nås på telefon 0173-81 000Vi ser fram emot din ansökan!Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle. Visa mindre

Arbetsledare

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Vi söker två arbetsledare till vårt nya driftområde Uppsala. Du erbjuds ett intressant arbete, så tag chansen att bli en i vårt engagerade team. I r... Visa mer
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Vi söker två arbetsledare till vårt nya driftområde Uppsala.

Du erbjuds ett intressant arbete, så tag chansen att bli en i vårt engagerade team.

I rollen som arbetsledare ska du aktivt delta och tillsammans med platschefen driva verksamheten inom driftområdet. Du arbetar med vinterväghållning och mindre entreprenader samt styr och planerar arbetet med hänsyn till kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Till din hjälp har du vägdriftsarbetare och underentreprenörer.

Som person är du engagerad, driftig och serviceinriktad. Du har en vilja att leda andra samt trivs med kundkontakter och är van att arbeta självständigt. Du har erfarenhet av anläggningsarbete och det är meriterande om du även har erfarenhet av drift- och underhåll av vägar.

Goda IT-kunskaper är ett krav då all uppföljning av arbeten sker via GPS och dator. Administrativa uppgifter ingår.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Körkort för personbil är ett krav.

Urval sker löpande.

Vi erbjuder Visa mindre