Lediga jobb som Förvaltningsassistent i Uppsala

Se lediga jobb som Förvaltningsassistent i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Förvaltningsassistent med kundfokus Rikshem

Till vårt fastighetsbestånd med samhällsfastigheter i Uppsala och Sigtuna/Märsta söker vi nu en förvaltningsassistent med fokus på kundkontakt. Vi erbjuder möjligheten att få vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande fastighetsbolag samt vara delaktig i uppbyggnaden av vår nya organisation för våra samhällsfastigheter! Din roll Som förvaltningsassistent har du en roll med ett varierat innehåll, många kontaktytor både internt och externt. Din huvu... Visa mer
Till vårt fastighetsbestånd med samhällsfastigheter i Uppsala och Sigtuna/Märsta söker vi nu en förvaltningsassistent med fokus på kundkontakt. Vi erbjuder möjligheten att få vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande fastighetsbolag samt vara delaktig i uppbyggnaden av vår nya organisation för våra samhällsfastigheter!
Din roll
Som förvaltningsassistent har du en roll med ett varierat innehåll, många kontaktytor både internt och externt. Din huvuduppgift blir att löpande ha kontakt med hyresgäster, verksamheter och entreprenörer för uppföljning av ärenden och avtal samt hantera olika administrativa uppgifter som förekommer inom en fastighetsförvaltning.
Arbetsuppgifterna som ingår i rollen är bland annat:
vara ett stöd i olika frågor som kan uppkomma inom fastighetsförvaltning & uppföljning
vara hyresgästers kontaktperson i olika frågor
förmedla information internt och externt
hantera förvaltningsadministration och fakturering

Du ingår i ett team med fastighetsförvaltare, teknisk förvaltare och rapporterar till fastighetschefen. Arbetet utförs främst från vårt kontor i Märsta men även ibland från kontoret i Uppsala.
Vem är du?
Du som söker har:
minst 2-årig utbildning till fastighetsförvaltare eller högskoleutbildning med inriktning fastighet eller liknande, alternativt tidigare erfarenhet av att arbeta med hyresgäster på ett fastighetsbolag
B-körkort
tidigare erfarenhet av service och kundkontakter

Meriterande om du har:
tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen samt kunskap om lokalhyresavtal
förståelse för fastighetsekonomi och erfarenhet av fakturering
tidigare erfarenhet från affärssystemet Vitec

Vi söker dig som är prestigelös, ser positivt på att få ta itu med varierande uppgifter och som kan fatta egna beslut med gott omdöme. Att ha ett bra kundbemötande, en serviceinriktad läggning och att vara ansvarstagande och ordningsam är mycket viktiga egenskaper för denna roll. Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.
Varför Rikshem?
På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden ENA - Engagerade, Närvarande, Ansvarstagande. För dig som har drivkraft och engagemang finns stora möjligheter att utvecklas och utveckla. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner. Vi har fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.
Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss?
Ansök via www.rikshem.se/ledigajobb så snart som möjligt då vi behandlar ansökningar löpande och rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. För frågor om tjänsten går det bra att kontakta rekryterande chef David Stockman via mejl, [email protected]
Om Rikshem
Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi tar nu nästa steg i vår utveckling med bland annat fokus på hållbarhet, digitalisering och kundmötet. Nu erbjuder vi dig möjlighet att vara med på en spännande resa och göra skillnad på riktigt hos ett fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förvaltningsassistent till fastighetsbolag i Uppsala

Ansök    Dec 14    Randstad AB    Förvaltningsassistent
Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet av att arbeta som uthyrare eller mäklare? Skulle du beskriva dig själv som engagerad och driven samt brinner för att ge ett bra kundbemötande? Just nu söker vår kund inom fastighetsbranschen i Uppsala en serviceinriktad och självgående uthyrare med start omgående. Om det låter som något för dig är du varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag! Uppdraget är på heltid, dagtid med start omgående till och med 2023... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av att arbeta som uthyrare eller mäklare? Skulle du beskriva dig själv som engagerad och driven samt brinner för att ge ett bra kundbemötande? Just nu söker vår kund inom fastighetsbranschen i Uppsala en serviceinriktad och självgående uthyrare med start omgående. Om det låter som något för dig är du varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag!


Uppdraget är på heltid, dagtid med start omgående till och med 2023-03-31.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se, senast. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Som uthyrare kommer du ansvara för bostadsuthyrningen i ditt förvaltningsområde i Uppsala. I arbetet strävar du efter att skapa långsiktiga relationer vilket kräver att du är engagerad och strävar efter att ge ett bra kundbemötande. Vidare kommer du ansvara för avtalsprocessen, genomföra visningar samt ha kontinuerlig kontakt med nya hyresgäster. 
 
 Exempel på arbetsuppgifter kan vara: 
·         Publicera och hyra ut objekt 
·         Ansvara för kontraktsskrivning
·         Ha kontinuerlig dialog med hyresgästen angående processen 

Kvalifikationer
För att du ska vara aktuell för denna roll som förvaltningsassistent ser vi att du tidigare har arbetet med uthyrning av bostäder eller liknande erfarenhet inom förvaltning. Du har flytande kunskaper i svenska och har även goda engelska kunskaper. Som person ser vi att du är social, driven och  orädd. Du är inte rädd att ta tag i saker och fråga om hjälp. 

Erfarenhet
Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Uppsalahem söker förvaltningsassistenter

Ansök    Jan 24    Uppsalahem AB    Förvaltningsassistent
Ditt uppdrag hos oss Som förvaltningsassistent kommer du vara en viktig del av förvaltningsteamet. Vårt team består av en förvaltare, två förvaltningsassistenter och fastighetstekniker, vilka du kommer jobba väldigt nära. Hos oss är det ett högt tempo och ingen dag är den andre lik men för att du ska få en känsla av vad du söker till kan en vanlig dag bjuda på följande uppgifter: - Uthyrning av bostäder, garage och P-platser samt förråd - Administrera upp... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som förvaltningsassistent kommer du vara en viktig del av förvaltningsteamet. Vårt team består av en förvaltare, två förvaltningsassistenter och fastighetstekniker, vilka du kommer jobba väldigt nära. Hos oss är det ett högt tempo och ingen dag är den andre lik men för att du ska få en känsla av vad du söker till kan en vanlig dag bjuda på följande uppgifter:

- Uthyrning av bostäder, garage och P-platser samt förråd
- Administrera uppsägningar, utföra lägenhetsbesiktningar
- Enklare störningar
- Fakturahantering
- Svara på våra hyresgästers frågor kring sitt boende
- Övrig kontorsadministration


En annan betydelsefull arbetsuppgift är att arbeta förebyggande med trygghetsfrågor och ha en bra kommunikation med våra hyresgäster.

Vem är du?
Vi söker dig som har:

- en högskoleförberedande gymnasieutbildning
- goda kunskaper i samtliga delar i Officepaketet och har en nyfikenhet och ett intresse för att utvecklas i den digitala miljön.
- goda kunskaper i såväl svenska som engelska
- B-körkort


Har du arbetat i en liknande roll tidigare eller har du en eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning, ekonomi, juridik eller kommunikation ser vi det som meriterande.

Din roll är otroligt viktig då du är den person som bostadssökande och hyresgäster först möter vid kontakten med Uppsalahem. Därför tror vi att du är en kommunikativ person som älskar att skapa nya relationer. Du söker ett sammanhang där du får utmana dig själv och bidra till att skapa en kultur där fortsatt utveckling är vägen framåt. Då tempot är högt och du jobbar med flera uppgifter samtidigt ser vi att du har sinne för ordning, är strukturerad och snabbt kan växla mellan arbetsuppgifter. Som du säkert förstår är det viktigt för oss att få in en person som har rätt driv och inställning.

Välkommen till Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare och gamers. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas? Som det ledande bostadsbolaget i Uppsala är vår vision att bli Sveriges bästa bostadsbolag. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på www.uppsalahem.se (https://www.uppsalahem.se/)

Om anställningen
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00
Anställningsform: 1 tillsvidareanställning till Studentstaden (https://xn--karrir-fua.uppsalahem.se/locations/studentstaden) och 1 till Södra distriktet (https://xn--karrir-fua.uppsalahem.se/locations/distrikt-sodra)
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Nyfiken?

Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta fastighetschef Jenny Wikström, [email protected] eller fastighetschef Therese Berg, [email protected] Vi går igenom ansökningarna löpande så rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan senast 2023-02-13.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Förvaltningsadministratör till Brf-förvaltare i Uppsala

Vi på Delta Consulting har nu fått äran att hjälpa till att hitta en Förvaltningsadministratör till vår omtyckta kund i Uppsala! Mycket smidigt att pendla till! Start: Omgående (eller när rätt kandidat är tillgänglig!) Längd: 6 månader (med stora möjligheter till förlängning eller överrekrytering!) Vår kund Företaget är väletablerad och omtyckt. Detta är en arbetsplats som präglas av kompetens kombinerat med mjuka värden, det är väldigt sällan en kund e... Visa mer
Vi på Delta Consulting har nu fått äran att hjälpa till att hitta en Förvaltningsadministratör till vår omtyckta kund i Uppsala! Mycket smidigt att pendla till!

Start: Omgående (eller när rätt kandidat är tillgänglig!)
Längd: 6 månader (med stora möjligheter till förlängning eller överrekrytering!)

Vår kund

Företaget är väletablerad och omtyckt. Detta är en arbetsplats som präglas av kompetens kombinerat med mjuka värden, det är väldigt sällan en kund eller medarbetare väljer att lämna. Här finner du en miljö som är uppskattande, human och generös. Vår kund förstår värdet av att arbeta flexibelt och ser det som en livskvalitéhöjare. Förvaltningsadministratör har en genomtänkt arbetsbelastning beroende på storlek och arbetsbörda, så du känna dig nöjd vid arbetsdagens slut. Du kommer även få en gedigen upplärning den första tiden.

Din profil

Vi söker dig med 1 års relevant yrkeserfarenhet. Du kan exempelvis ha jobbat som hyresadministratör eller liknande. Det viktiga är att du har någon ekonomisk bakgrund samt motiveras av att ha nöjda kunder och glada kollegor. Du vill komma till miljö som är uppskattande och där du får förutsättning att utvecklas.

Som person är du pedagogisk, tycker om att vara "spindeln i nätet" och när du får en fråga så avsätter du tiden att verkligen förklara, vilket gör att effektiviteten finns hos hela teamet. Du är prestigelös och transparent med din kompetensnivå - du tar gärna hjälp av dina kollegor. Du är nyfiken och har ett intresse för fastighetsbranschen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Administrering av överlåtelser, andrahandsuthyrningar, upplåtelser, hyresavtal
lokaler, förråd, bilplatser etc)
- Köhantering och kontraktsskrivning för bilplatser och förråd.
- Debitering av avgifter/hyror.
- Upprättande av kontrolluppgifter, KU55
- Ta emot och registrera nya föreningar tillsammans med ekonomisk förvaltare.
- Rådgivning till boende, mäklare, banker, via telefon, mejl och chatt.
- Starta upp nya kunder administrativt och tillsammans med ekonomisk förvaltare
- Avvikelsehantering, kvalitetskontroller
Skallkrav

- 1 års relevant yrkeserfarenhet (exempelvis hyresadministratör eller ekonomiassistent)

Låter det intressant?
Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut.
Titta även på andra tjänster som vi har på vår karriärsida!

careers.deltaconsulting.se (https://careers.deltaconsulting.se/)

Vid frågor, kontakta Olle Olsson på [email protected] eller 070-402 84 22.
Välkommen med din ansökan!

Om Delta Consulting
Vi på Delta Consulting är specialister på ekonomipersonal. Vår vision är att skapa en helt ny standard.

Vi jobbar dagligen med att skapa möten mellan ekonomer och företag där ekonomer jobbar. I vårt arbete hjälper vi våra kandidater att ta nästa steg i karriären samtidigt som vi hjälper våra kunder att hitta rätt person. Vi förmedlar både permanenta anställningar och temporära anställningar i form av uthyrning och interim.

Vår verksamhet styrs av våra tre ledord: noggrannhet, långsiktighet och positiv förändring. Oavsett om du är i början av din karriär eller en erfaren CFO är vi din självklara samarbetspartner när det är dags för en ny utmaning. Visa mindre

Förvaltningsadministratör till Brf-förvaltare i Uppsala

Vi på Delta Consulting har nu fått äran att hjälpa till att hitta en Förvaltningsadministratör till vår omtyckta kund i Uppsala! Mycket smidigt att pendla till! Start: Omgående (eller när rätt kandidat är tillgänglig!) Längd: 6 månader (med stora möjligheter till förlängning eller överrekrytering!) Vår kund Företaget är väletablerad och omtyckt. Detta är en arbetsplats som präglas av kompetens kombinerat med mjuka värden, det är väldigt sällan en kund e... Visa mer
Vi på Delta Consulting har nu fått äran att hjälpa till att hitta en Förvaltningsadministratör till vår omtyckta kund i Uppsala! Mycket smidigt att pendla till!

Start: Omgående (eller när rätt kandidat är tillgänglig!)
Längd: 6 månader (med stora möjligheter till förlängning eller överrekrytering!)

Vår kund

Företaget är väletablerad och omtyckt. Detta är en arbetsplats som präglas av kompetens kombinerat med mjuka värden, det är väldigt sällan en kund eller medarbetare väljer att lämna. Här finner du en miljö som är uppskattande, human och generös. Vår kund förstår värdet av att arbeta flexibelt och ser det som en livskvalitéhöjare. Förvaltningsadministratör har en genomtänkt arbetsbelastning beroende på storlek och arbetsbörda, så du känna dig nöjd vid arbetsdagens slut. Du kommer även få en gedigen upplärning den första tiden.

Din profil

Vi söker dig med 1 års relevant yrkeserfarenhet. Du kan exempelvis ha jobbat som hyresadministratör eller liknande. Det viktiga är att du har någon ekonomisk bakgrund samt motiveras av att ha nöjda kunder och glada kollegor. Du vill komma till miljö som är uppskattande och där du får förutsättning att utvecklas.

Som person är du pedagogisk, tycker om att vara "spindeln i nätet" och när du får en fråga så avsätter du tiden att verkligen förklara, vilket gör att effektiviteten finns hos hela teamet. Du är prestigelös och transparent med din kompetensnivå - du tar gärna hjälp av dina kollegor. Du är nyfiken och har ett intresse för fastighetsbranschen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Administrering av överlåtelser, andrahandsuthyrningar, upplåtelser, hyresavtal
lokaler, förråd, bilplatser etc)
- Köhantering och kontraktsskrivning för bilplatser och förråd.
- Debitering av avgifter/hyror.
- Upprättande av kontrolluppgifter, KU55
- Ta emot och registrera nya föreningar tillsammans med ekonomisk förvaltare.
- Rådgivning till boende, mäklare, banker, via telefon, mejl och chatt.
- Starta upp nya kunder administrativt och tillsammans med ekonomisk förvaltare
- Avvikelsehantering, kvalitetskontroller
Skallkrav

- 1 års relevant yrkeserfarenhet (exempelvis hyresadministratör eller ekonomiassistent)Låter det intressant?
Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut.
Titta även på andra tjänster som vi har på vår karriärsida!

careers.deltaconsulting.se (https://careers.deltaconsulting.se/)

Vid frågor, kontakta Olle Olsson på [email protected] eller 070-402 84 22.
Välkommen med din ansökan!

Om Delta Consulting
Vi på Delta Consulting är specialister på ekonomipersonal. Vår vision är att skapa lyckligare arbetsplatser.

Vi jobbar dagligen med att skapa möten mellan ekonomer och företag där ekonomer jobbar. I vårt arbete hjälper vi våra kandidater att ta nästa steg i karriären samtidigt som vi hjälper våra kunder att hitta rätt person. Vi förmedlar både permanenta anställningar och temporära anställningar i form av uthyrning och interim.

Vår verksamhet styrs av våra tre ledord: noggrannhet, långsiktighet och positiv förändring. Oavsett om du är i början av din karriär eller en erfaren CFO är vi din självklara samarbetspartner när det är dags för en ny utmaning. Visa mindre

Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark rekryterar förvaltningsassistent

Brinner du för service och kontakten med kunder? Vill du arbeta i ett företag som kännetecknas av en framåtsträvande och hjälpsam kultur? Nu utökar Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark organisationen med en Förvaltningsassistent till sitt engagerade team i Heby. Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark med dotter- och intressebolag bedriver skogsförvaltning och jordbruksverksamhet, fastighetsutveckling, uthyrning av kommersiella lokaler och bostäder, främst i... Visa mer
Brinner du för service och kontakten med kunder? Vill du arbeta i ett företag som kännetecknas av en framåtsträvande och hjälpsam kultur? Nu utökar Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark organisationen med en Förvaltningsassistent till sitt engagerade team i Heby.

Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark med dotter- och intressebolag bedriver skogsförvaltning och jordbruksverksamhet, fastighetsutveckling, uthyrning av kommersiella lokaler och bostäder, främst i Heby kommun. Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark ingår i Beijerinvest-sfären som är ett familjeägt investmentbolag med intressen inom svensk verkstadsindustri och handel.

Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark är en fantastisk organisation med placering vid Starfors säteri. Det är en naturskön miljö med fantastiska lokaler. Tjänsten ger dig möjlighet att vara med på en spännande utvecklingsresa där din insats gör skillnad. Organisationen har höga etiska och moraliska värderingar med långsiktighet som ledstjärna. Ett riktigt drömjobb för rätt person.

Detta är en direkt rekrytering av Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark där vi på Poolia fått möjligheten att hjälpa till i processen. Urvalet sker löpande, vi ser fram emot att läsa din ansökan redan idag.

Om tjänsten
En av dina huvuduppgifter är att under ledning av fastighetsförvaltaren och i nära samarbete med dina kollegor vårda och utveckla relationen med hyresgästerna. Vid behov är du också behjälplig med avtalsadministration. I tjänsten ingår också en receptionstjänst. Ta emot besökare, hämta post, beställa eller handla varor, fixa fika, hantera växel, se till att det är snyggt och prydligt, ansvarig för köket, kontakt med städfirma m.m.

Ingen dag kommer vara den andra lik och du kommer hantera en mängd olika arbetsuppgifter och ansvarsområden och därför är det viktigt att du trivs med variation i arbetet och vara spindeln i nätet.

Detta är en 8-17-tjänst på plats i Heby.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som förvaltningsassistent kommer bl.a. följande arbetsuppgifter ingå:

• Ha kontakt med hyresgäster
• Hyresadministration, administrera hyresavtal, hantering av hyresärenden
• Administration kring övriga avtal
• Kontorsadministration samt receptionsarbete
• Vara ekonomiavdelningen behjälplig med t.ex. fakturering och sortering
• Nyckelansvarig
• Uppgifter gällande uthyrning och viss visning av lokaler
• Hantera och utveckla hemsidan samt övriga sociala medier
• Hantera och ansvara för företagets försäkringar
• Kontakter med leverantörer, kunder och supportföretag
• Support till företagets ägare och anställda i uppkomna frågeställningar
• Vara assistent till förvaltaren i dennes arbete


Vem är du?
För att trivas i tjänsten behöver du vara en social och utåtriktad person med en stark känsla för service och trivas med telefon som arbetsredskap. Vi söker dig som gillar att ge god service, till både kunder och kollegor. Som person är du lösningsorienterad och trivs i situationer där du kan överträffa kundens förväntningar. Du är en god administratör, trivs med att ta ansvar och har ett strukturerat arbetssätt. Sannolikt är en stor anledning till att du trivs så bra i administrativa roller din förmåga att organisera ditt arbete; där din prioriteringsförmåga och öga för tidsplanering kommer väl till pass. Vi tror att du dessutom är personen som driver på ditt arbete självständigt och hittar svar på frågor som uppstår. Rätt person för tjänsten drivs av resultat och tycker om att jobba mot uppsatta mål.

Vidare ser vi att det är en fördel om du har tidigare arbetserfarenhet från ett fastighetsbolag. Om du studerat fastighetsförvaltning eller motsvarande är det starkt meriterande.


Om verksamheten
Du kommer vara anställd i Domarbo Skog men även arbeta med Morgongåva Företagspark som bl.a. har stora expansiva e-handelsföretag som hyresgäster såsom Apotea, Adlibris och Babyland Widforss. I ytterligare fastigheter finns lokaler för kontorsverksamheter och handel. Det är ständig rörelse och det sker om- och nybyggnationer löpande.

Domarbo Skogs kontor ligger på en fantastisk plats nära vattnet strax utanför Heby. Där kommer du sitta tillsammans med en liten familjär grupp medarbetare som alla hjälper till där det behövs Visa mindre

Förvaltningsadministratör till Brf-förvaltare i Stockholm

Vi på Delta Consulting har nu fått äran att hjälpa till att hitta en Förvaltningsadministratör till vår omtyckta kund i Uppsala! Mycket smidigt att pendla till! Start: Omgående (eller när rätt kandidat är tillgänglig!) Längd: 6 månader (med stora möjligheter till förlängning eller överrekrytering!) Vår kund Företaget är väletablerad och omtyckt. Detta är en arbetsplats som präglas av kompetens kombinerat med mjuka värden, det är väldigt sällan en kund e... Visa mer
Vi på Delta Consulting har nu fått äran att hjälpa till att hitta en Förvaltningsadministratör till vår omtyckta kund i Uppsala! Mycket smidigt att pendla till!

Start: Omgående (eller när rätt kandidat är tillgänglig!)
Längd: 6 månader (med stora möjligheter till förlängning eller överrekrytering!)

Vår kund

Företaget är väletablerad och omtyckt. Detta är en arbetsplats som präglas av kompetens kombinerat med mjuka värden, det är väldigt sällan en kund eller medarbetare väljer att lämna. Här finner du en miljö som är uppskattande, human och generös. Vår kund förstår värdet av att arbeta flexibelt och ser det som en livskvalitéhöjare. Förvaltningsadministratör har en genomtänkt arbetsbelastning beroende på storlek och arbetsbörda, så du känna dig nöjd vid arbetsdagens slut. Du kommer även få en gedigen upplärning den första tiden.

Din profil

Vi söker dig med 1 års relevant yrkeserfarenhet. Du kan exempelvis ha jobbat som hyresadministratör eller liknande. Det viktiga är att du har någon ekonomisk bakgrund samt motiveras av att ha nöjda kunder och glada kollegor. Du vill komma till miljö som är uppskattande och där du får förutsättning att utvecklas.

Som person är du pedagogisk, tycker om att vara "spindeln i nätet" och när du får en fråga så avsätter du tiden att verkligen förklara, vilket gör att effektiviteten finns hos hela teamet. Du är prestigelös och transparent med din kompetensnivå - du tar gärna hjälp av dina kollegor. Du är nyfiken och har ett intresse för fastighetsbranschen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Administrering av överlåtelser, andrahandsuthyrningar, upplåtelser, hyresavtal
lokaler, förråd, bilplatser etc)
- Köhantering och kontraktsskrivning för bilplatser och förråd.
- Debitering av avgifter/hyror.
- Upprättande av kontrolluppgifter, KU55
- Ta emot och registrera nya föreningar tillsammans med ekonomisk förvaltare.
- Rådgivning till boende, mäklare, banker, via telefon, mejl och chatt.
- Starta upp nya kunder administrativt och tillsammans med ekonomisk förvaltare
- Avvikelsehantering, kvalitetskontroller
Skallkrav

- 1 års relevant yrkeserfarenhet (exempelvis hyresadministratör eller ekonomiassistent)

Låter det intressant?
Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut.
Titta även på andra tjänster som vi har på vår karriärsida!

careers.deltaconsulting.se (https://careers.deltaconsulting.se/)

Vid frågor, kontakta Olle Olsson på [email protected] eller 070-402 84 22.
Välkommen med din ansökan!

Om Delta Consulting
Vi på Delta Consulting är specialister på ekonomipersonal. Vår vision är att skapa en helt ny standard.

Vi jobbar dagligen med att skapa möten mellan ekonomer och företag där ekonomer jobbar. I vårt arbete hjälper vi våra kandidater att ta nästa steg i karriären samtidigt som vi hjälper våra kunder att hitta rätt person. Vi förmedlar både permanenta anställningar och temporära anställningar i form av uthyrning och interim.

Vår verksamhet styrs av våra tre ledord: noggrannhet, långsiktighet och positiv förändring. Oavsett om du är i början av din karriär eller en erfaren CFO är vi din självklara samarbetspartner när det är dags för en ny utmaning. Visa mindre

Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark rekryterar förvaltningsassistent

Brinner du för service och kontakten med kunder? Vill du arbeta i ett företag som kännetecknas av en framåtsträvande och hjälpsam kultur? Nu utökar Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark organisationen med en Förvaltningsassistent till sitt engagerade team i Heby. Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark med dotter- och intressebolag bedriver skogsförvaltning och jordbruksverksamhet, fastighetsutveckling, uthyrning av kommersiella lokaler och bostäder, främst i... Visa mer
Brinner du för service och kontakten med kunder? Vill du arbeta i ett företag som kännetecknas av en framåtsträvande och hjälpsam kultur? Nu utökar Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark organisationen med en Förvaltningsassistent till sitt engagerade team i Heby.

Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark med dotter- och intressebolag bedriver skogsförvaltning och jordbruksverksamhet, fastighetsutveckling, uthyrning av kommersiella lokaler och bostäder, främst i Heby kommun. Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark ingår i Beijerinvest-sfären som är ett familjeägt investmentbolag med intressen inom svensk verkstadsindustri och handel.

Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark är en fantastisk organisation med placering vid Starfors säteri. Det är en naturskön miljö med fantastiska lokaler. Tjänsten ger dig möjlighet att vara med på en spännande utvecklingsresa där din insats gör skillnad.
Organisationen har höga etiska och moraliska värderingar med långsiktighet som ledstjärna. Ett riktigt drömjobb för rätt person.


Om tjänsten
Rollen som förvaltningsassistent ger dig mycket frihet att på daglig basis planera ditt arbete och ta stort eget ansvar. En av dina huvuduppgifter är att under ledning av fastighetsförvaltaren och i nära samarbete med dina kollegor vårda och utveckla relationen med hyresgästerna. Vid behov är du också behjälplig med avtalsadministration.

Ingen dag kommer vara den andra lik och du kommer hantera en mängd olika arbetsuppgifter och ansvarsområden och därför är det viktigt att du trivs med variation i arbetet.

Som förvaltningsassistent kommer dina arbetsuppgifter vara:
• Ha kontakt med hyresgäster
• Hyresadministration, administrera hyresavtal, hantering av hyresärenden
• Administration kring övriga avtal
• Kontorsadministration
• Uppgifter gällande uthyrning
• Hantera och utveckla hemsidan samt övriga sociala medier. I viss mån hjälpa marknadsavdelningen med andra uppgifter
• Projektleda och koordinera diverse projekt

Arbetsuppgifter kan komma att variera utifrån önskemål och behov.


Vem är du?
För att trivas i tjänsten behöver du vara en social och utåtriktad person med en stark känsla för service och trivas med telefon som arbetsredskap. Vi söker dig som gillar att ge god service, till både kunder och kollegor. Som person är du lösningsorienterad och trivs i situationer där du kan överträffa kundens förväntningar. Du är en god administratör, trivs med att ta ansvar och har ett strukturerat arbetssätt. Sannolikt är en stor anledning till att du trivs så bra i administrativa roller din förmåga att organisera ditt arbete; där din prioriteringsförmåga och öga för tidsplanering kommer väl till pass. Vi tror att du dessutom är personen som driver på ditt arbete självständigt och hittar svar på frågor som uppstår. Rätt person för tjänsten drivs av resultat och tycker om att jobba mot uppsatta mål.

Vidare ser vi att det är en fördel om du har tidigare arbetserfarenhet från ett fastighetsbolag. Om du studerat fastighetsförvaltning eller motsvarande är det starkt meriterande.


Om verksamheten
Du kommer vara anställd i Domarbo Skog men mestadels arbeta med Morgongåva Företagspark som bl.a. har stora expansiva e-handelsföretag som hyresgäster såsom Apotea, Adlibris och Babyland Widforss. I ytterligare fastigheter finns lokaler för kontorsverksamheter och handel. Det är ständig rörelse och det sker om- och nybyggnationer löpande.

Domarbo Skogs kontor ligger på en fantastisk plats nära vattnet strax utanför Heby. Där kommer du sitta tillsammans med en liten familjär grupp medarbetare som alla hjälper till där det behövs. Visa mindre

Fastighetsutvecklare till Skolfastigheter, Uppsala

Ansök    Jun 30    Randstad AB    Förvaltningsassistent
Arbetsbeskrivning Skolfastigheter befinner sig i en spännande fas, då Uppsala växer och vi har ett viktigt uppdrag i att försörja kommunen med förskolor och skolor. Vi har en stor projektportfölj där vi under flera år framöver kommer bygga för omkring 1 mdkr per år. Vill du arbeta hos en trygg och stabil arbetsgivare inom ett bolag som utvecklas, och där det du gör kommer vara till nytta för Uppsala kommuns barn och elever? Ta då chansen att bli vår nästa... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Skolfastigheter befinner sig i en spännande fas, då Uppsala växer och vi har ett viktigt uppdrag i att försörja kommunen med förskolor och skolor. Vi har en stor projektportfölj där vi under flera år framöver kommer bygga för omkring 1 mdkr per år.

Vill du arbeta hos en trygg och stabil arbetsgivare inom ett bolag som utvecklas, och där det du gör kommer vara till nytta för Uppsala kommuns barn och elever? Ta då chansen att bli vår nästa kollega!
Som fastighetsutvecklare är du en viktig del i Skolfastigheters arbete med att tillhandahålla ändamålsenliga och kostnadseffektiva skollokaler åt Uppsala kommun. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetsvardag genom flexibla arbetssätt. Skolfastigheter värnar om en god hälsa hos våra medarbetare och är generösa med bland annat möjlighet att träna till dig ledighet. 
Välkommen till en arbetsplats där ditt arbete gör skillnad i Uppsala kommun!

Ansvarsområden
Tjänstens övergripande uppdrag är att ta tillvara på Skolfastigheters intressen i program och planprocessen samt att ge stöd i projekt rörande fastighetsjuridiska och ekonomiska frågor.
Som fastighetsutvecklare på skolfastigheter arbetar du med och ansvarar för:

• Att leda arbetet med både förvärv av fastigheter för att möjliggöra nyproduktion och försäljning av fastigheter när sådana inte behövs längre inom kommunkoncernen. En del av detta arbete innebär ofta även fastighetsregleringar som en del av antingen köp eller säljprocessen.
• Fastighetsjuridiskt stöd åt bolaget i frågor såsom gemensamhetsanläggningar, exploateringsavtal m.m.
• Ansvarig för upprättande av arrendeavtal och servitut 
• Strategisk översyn av existerande fastighetsbestånd för att identifiera dolda värden
• Ett viktigt utvecklingsområde för Skolfastigheter är framtagandet av fastighetsutvecklingsplaner, där existerande byggrätter och framtida utvecklingsmöjligheter för bolagets fastighetsbestånd inventeras. Som fastighetsutvecklare är du ansvarig för framtagandet och innehållet i dessa planer.
• Du representerar Skolfastigheter i översiktsplaner och andra tidiga processer för att bevaka och verka för att framtida skoltomter är ändamålsenliga.
• Som ett led i projekt och förvaltningsprocesser ger du stöd vid förhandling om exploateringsavtal och andra avtal som behövs för att genomföra en exploatering, men även vid upprättande av gemensamhetsanläggningar eller arrenden och servitut.

Du ingår i avdelning Verksamhetsutveckling fastighet tillsammans med fastighetsekonom, fastighetsadministratör, hyresadministratör och ritningsansvarig. Du rapporterar till avdelningschefen för Verksamhetsutveckling fastighetKvalifikationer
För att vara framgångsrik i rollen som fastighetsutvecklare ser vi att du har:
- eftergymnasial utbildning i till exempel fastighetsjurdiska studier, lantmäteri, eller motsvarande studier alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant.  
- flerårig erfarenhet av fastighetsutveckling och fastighetstransaktioner. 
- God vana och kunskap inom Office-paketet 
- goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. 

Vi ser det även som meriterande om du har: 
- Erfarenhet av kommunal verksamhet inom mark och exploatering eller lantmäteri.
- B-körkort.

Vi söker dig som är noggrann, analytisk samt bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Du är strategisk, tänker övergripande och kan se de långsiktiga konsekvenserna av dina beslut samtidigt som du tar ansvar och driver ditt arbete framåt. Du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt och förstår vikten av ett gott samarbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Om företaget
Skolfastigheter är ett helägt kommunalt bolag som äger merparten av Uppsala kommuns skolor och förskolor. Genom fastigheterna bidrar vi till barn och ungas utveckling. Vårt uppdrag är att skapa ekonomiskt effektiva pedagogiska miljöer som stödjer verksamheternas behov. Skolfastigheter vill ligga i framkant när det gäller både hållbarhet och innovation, och har flera samarbeten med både näringsliv och akademi. Vi vill bli bäst i klassen på trygga och hållbara lärmiljöer!
Totalt ingår idag ca 140 fastigheter över hela kommunen. Bolaget har sedan det startades 2013 haft en stark tillväxt och består idag av ca 90 medarbetare. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och det är viktigt för oss att du trivs i vår organisation. Skolfastigheter bildades 2013 och genomgår just nu en justering organisatoriskt.
Du kan läsa mer om Skolfastigheter på http://www.skolfastigheter.uppsala.se.

Sista dagen att skicka din intresseanmälan är 21 augusti, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt annonsens sista dag, skicka därför in din intresseanmälan så snart som möjligt.

För information: Oscar Nyrén, [email protected] , Agnes Bernström, [email protected] eller Jonna Wenngren, [email protected]

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Förmåner: Som medarbetare på skolfastigheter har du rätt till ett flertal friskvårdsförmåner, exempelvis Flextid, Friskvårdbidrag, friskvårdstimme och dom är även anslutna till kollektivavtal. 
Genom intresseanmälan kan dina uppgifter komma att bli offentliga handlingar. Visa mindre

Två förvaltningsassistenter till Uppsalahem

Ansök    Apr 14    Uppsalahem AB    Förvaltningsassistent
Ditt uppdrag hos oss Som förvaltningsassistent kommer du vara en viktig del av förvaltningsteamet. Vårt team består av en förvaltare två förvaltningsassistenter, tekniker och fastighetsskötare, vilka du kommer jobba väldigt nära. Hos oss är det ett högt tempo och ingen dag är den andre lik men för att du ska få en känsla av vad du söker till kan en vanlig dag bjuda på följande uppgifter: - Uthyrning av lägenheter, garage och P-platser samt förråd - Admini... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Som förvaltningsassistent kommer du vara en viktig del av förvaltningsteamet. Vårt team består av en förvaltare två förvaltningsassistenter, tekniker och fastighetsskötare, vilka du kommer jobba väldigt nära. Hos oss är det ett högt tempo och ingen dag är den andre lik men för att du ska få en känsla av vad du söker till kan en vanlig dag bjuda på följande uppgifter:

- Uthyrning av lägenheter, garage och P-platser samt förråd
- Administrera uppsägningar, utföra lägenhetsbesiktningar
- Enklare störningar
- Fakturahantering
- Svara på våra hyresgästers frågor kring sitt boende
- Övrig kontorsadministration


En annan betydelsefull arbetsuppgift är att arbeta förebyggande med trygghetsfrågor och ha en bra kommunikation med våra hyresgäster.

Vem är du?
Det här är en roll för dig som har en högskoleförberedande gymnasieutbildning bakom dig och som vill utvecklas inom fastighetsbranschen. Har du arbetat i en liknande roll tidigare eller har du en eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning, ekonomi, juridik eller kommunikation ser vi det som meriterande. En god kunskap i svenska samt körkort har vi som krav.

Din roll är otroligt viktig då du är den person som lägenhetssökande och hyresgäster först möter vid kontakten med Uppsalahem. Därför tror vi att du är en kommunikativ person som älskar att skapa nya relationer. Du söker ett sammanhang där du får utmana dig själv och bidra till att skapa en kultur där fortsatt utveckling är vägen framåt. Då tempot är högt och du jobbar med flera uppgifter samtidigt ser vi att du har sinne för ordning, är strukturerad och snabbt kan växla mellan arbetsuppgifter. Som du säkert förstår är det viktigt för oss att få in en person som har rätt driv och inställning.

Välkommen på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare och gamers. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas? Som det ledande bostadsbolaget i Uppsala är vår vision att bli Sveriges bästa bostadsbolag. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på (http://www.uppsalahem.se)

Om anställningen
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: 1 till Södra distriktet (https://xn--karrir-fua.uppsalahem.se/locations/distrikt-sodra), 1 till Studentstaden (https://xn--karrir-fua.uppsalahem.se/locations/studentstaden)

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta Fastighetschef Therese Berg, [email protected] eller HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] Vi går igenom ansökningarna löpande så rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan senast 2022-05-12.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Förvaltarassistent/administratör till Fastighetsavdelningen

Fastighetsavdelningen SLU äger och förvaltar mer än 6 000 hektar mark samt ca 170 000 kvm lokaler runt om i landet för sina verksamheter. SLU arbetar aktivt med att utveckla sina resurser genom att skapa attraktiva forsknings- och lärandemiljöer med kvalitativt hög service för universitetets verksamheter, studenter och anställda. SLU:s Fastighetsavdelning har här en viktig uppgift att fylla. Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta med mediauppföljnin... Visa mer
Fastighetsavdelningen
SLU äger och förvaltar mer än 6 000 hektar mark samt ca 170 000 kvm lokaler runt om i landet för sina verksamheter. SLU arbetar aktivt med att utveckla sina resurser genom att skapa attraktiva forsknings- och lärandemiljöer med kvalitativt hög service för universitetets verksamheter, studenter och anställda. SLU:s Fastighetsavdelning har här en viktig uppgift att fylla.
Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som vill arbeta med mediauppföljning, kvalitet och miljö, hyresadministration samt förvaltarstödjande insatser.

Exempel på arbetsuppgifter är:


• att stödja förvaltare i samband med avtalstecknande, diarieföring, arkivering samt övriga administrativa insatser
• att ansvara för/hantera hyresavisering, nyckelhantering, bostadskö, registrering och uppdateringar i fastighetssystemet Faciliate
• uppföljning av mediarapportering från våra anläggningar runt om i Sverige
• delta i upprättandet av handlingar för kvalitets- och miljöarbete 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har administrativ bakgrund gärna med erfarenhet av fastighetsbranschen och som har utbildning eller erfarenhet inom ekonomi, miljöledningssystem och förvaltning. B-körkort är ett krav.

Som person är du prestigelös och har en god förmåga att skapa goda relationer med hyresgäster och kollegor. Att vara analytisk, strukturerad och kunna utrycka sig i tal och skrift är förutsättningar för att lyckas i jobbet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

 

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2022-02-28.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) är ett universitet i internationell toppklass med forskning, utbildning och miljöanalys inom vetenskaper för hållbart liv. Huvudorter är Alnarp, Umeå och Uppsala, men verksamhet bedrivs också på forskningsstationer, försöksparker och utbildningsorter i hela landet. Hos oss samlas människor med olika perspektiv men med det gemensamma målet att skapa de bästa förutsättningarna för en hållbar, levande och bättre värld.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden.

www.slu.se Visa mindre

Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark rekryterar förvaltningsassistent

Brinner du för service och kontakten med kunder? Vill du arbeta i ett företag som kännetecknas av en framåtsträvande och hjälpsam kultur? Nu utökar Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark organisationen med en Förvaltningsassistent till sitt engagerade team i Heby. Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark med dotter- och intressebolag bedriver skogsförvaltning och jordbruksverksamhet, fastighetsutveckling, uthyrning av kommersiella lokaler och bostäder, främst i... Visa mer
Brinner du för service och kontakten med kunder? Vill du arbeta i ett företag som kännetecknas av en framåtsträvande och hjälpsam kultur? Nu utökar Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark organisationen med en Förvaltningsassistent till sitt engagerade team i Heby.

Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark med dotter- och intressebolag bedriver skogsförvaltning och jordbruksverksamhet, fastighetsutveckling, uthyrning av kommersiella lokaler och bostäder, främst i Heby kommun. Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark ingår i Beijerinvest-sfären som är ett familjeägt investmentbolag med intressen inom svensk verkstadsindustri och handel.

Domarbo Skog/Morgongåva Företagspark är en fantastisk organisation med placering vid Starfors säteri. Det är en naturskön miljö med fantastiska lokaler. Tjänsten ger dig möjlighet att vara med på en spännande utvecklingsresa där din insats gör skillnad.
Organisationen har höga etiska och moraliska värderingar med långsiktighet som ledstjärna. Ett riktigt drömjobb för rätt person.


Om tjänsten
Rollen som förvaltningsassistent ger dig mycket frihet att på daglig basis planera ditt arbete och ta stort eget ansvar. En av dina huvuduppgifter är att under ledning av fastighetsförvaltaren och i nära samarbete med dina kollegor vårda och utveckla relationen med hyresgästerna. Vid behov är du också behjälplig med avtalsadministration.

Ingen dag kommer vara den andra lik och du kommer hantera en mängd olika arbetsuppgifter och ansvarsområden och därför är det viktigt att du trivs med variation i arbetet.

Som förvaltningsassistent kommer dina arbetsuppgifter vara:
• Ha kontakt med hyresgäster
• Hyresadministration, administrera hyresavtal, hantering av hyresärenden
• Administration kring övriga avtal
• Kontorsadministration
• Uppgifter gällande uthyrning
• Hantera och utveckla hemsidan samt övriga sociala medier. I viss mån hjälpa marknadsavdelningen med andra uppgifter
• Projektleda och koordinera diverse projekt

Arbetsuppgifter kan komma att variera utifrån önskemål och behov.


Vem är du?
För att trivas i tjänsten behöver du vara en social och utåtriktad person med en stark känsla för service och trivas med telefon som arbetsredskap. Vi söker dig som gillar att ge god service, till både kunder och kollegor. Som person är du lösningsorienterad och trivs i situationer där du kan överträffa kundens förväntningar. Du är en god administratör, trivs med att ta ansvar och har ett strukturerat arbetssätt. Sannolikt är en stor anledning till att du trivs så bra i administrativa roller din förmåga att organisera ditt arbete; där din prioriteringsförmåga och öga för tidsplanering kommer väl till pass. Vi tror att du dessutom är personen som driver på ditt arbete självständigt och hittar svar på frågor som uppstår. Rätt person för tjänsten drivs av resultat och tycker om att jobba mot uppsatta mål.

Vidare ser vi att det är en fördel om du har tidigare arbetserfarenhet från ett fastighetsbolag. Om du studerat fastighetsförvaltning eller motsvarande är det starkt meriterande.


Om verksamheten
Du kommer vara anställd i Domarbo Skog men mestadels arbeta med Morgongåva Företagspark som bl.a. har stora expansiva e-handelsföretag som hyresgäster såsom Apotea, Adlibris och Babyland Widforss. I ytterligare fastigheter finns lokaler för kontorsverksamheter och handel. Det är ständig rörelse och det sker om- och nybyggnationer löpande.

Domarbo Skogs kontor ligger på en fantastisk plats nära vattnet strax utanför Heby. Där kommer du sitta tillsammans med en liten familjär grupp medarbetare som alla hjälper till där det behövs. Visa mindre

Förvaltningsassistent/intendent

Ansök    Jun 23    Capto Hr AB    Förvaltningsassistent
Östgötagården förvaltar och utvecklar boenden för medlemmar i Östgöta Nation och studenter vid Uppsala universitet eller SLU. Vår drivkraft är att vara det mest attraktiva boendet för studenter i Uppsala. I nuläget hanterar vi ca. 300 bostadskontrakt 4 fastigheter i centrala Uppsala. Verksamheten har 4 personer anställda och omsätter ca 15 Mkr (2019/20). Affärsidén är Bra service i ett attraktivt och prisvärt boende samt att bedriva verksamheten så att var... Visa mer
Östgötagården förvaltar och utvecklar boenden för medlemmar i Östgöta Nation och studenter vid Uppsala universitet eller SLU. Vår drivkraft är att vara det mest attraktiva boendet för studenter i Uppsala. I nuläget hanterar vi ca. 300 bostadskontrakt 4 fastigheter i centrala Uppsala. Verksamheten har 4 personer anställda och omsätter ca 15 Mkr (2019/20). Affärsidén är Bra service i ett attraktivt och prisvärt boende samt att bedriva verksamheten så att varje år ger ett överskott som ger utrymme för avsättning till underhåll och utveckling av fastighetsbeståndet. Och nu söker vi nu en


Förvaltningsassistent/intendent
Som förvaltningsassistent hos kommer du att agera spindeln i nätet ansvara för många olika förvaltningsfrågor och vara kontaktperson mot kund och ett ansikte utåt. Denna roll passar dig som är driven, självgående och får energi av sociala kontakter. Du bör vara administrativt lagd och gilla att ha varierande arbetsuppgifter. För att trivas i rollen gillar du att arbeta i ett högt tempo och att ta ansvar för dina egna uppgifter. Du har också ett öga för vad som behövs göras samt vad som behöver förbättras.
Rollen innebär
Hyresadministration, lägenhetsvisningar och lägenhetsbesiktningar.
Uthyrning och administration av lokaler och parkeringsplatser.
Ansvar för del av skötsel såsom städ & sophämtning och kontroll av dessa underentreprenörers arbete.
Regelbunden kontakt med hyresgäster vid in- och avflyttning, välkomstsamtal samt deltagande i vissa bomöten.
Registrering i vårt datasystem, hantering av post och digitala utskick, utlämning av dokument till våra kunder och nyckelhantering och hantering av lås och larmsystem.
Störningshantering i samverkan med VD och andra inom företaget.
Visst budgetansvar för del av företagets kostnadsbudget.
Vi söker dig som har
Minst 10 års arbetslivserfarenhet inom service och administration, ett brinnande intresse för service, fastighetsbranschen och har vana av att jobba med studenter och unga människor samt behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
Tack vare din goda sociala kompetens trivs du även med att ha daglig kontakt med hyresgäster. Du behöver ha vana från att arbeta administrativt samt ha kunskap inom data och IT-baserade system. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen.
För att lyckas i rollen som Intendent/Förvaltningsassistent är det viktigt att du på ett ansvarsfullt sätt planerar och organiserar ditt arbete. Som person är du samarbetsvillig, serviceinriktad och har lätt för att se vad som behöver göras. Du har ett stort kundfokus och bidrar till god stämning med hyresgäster, entreprenörer och medarbetare.
Övrig information
Anställningsform: Heltid (40h/veckan)
För att snabbt komma in i företaget och arbetsuppgifter kommer du att få en introduktion av VD i samband med start.
Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.
Vi erbjuder
En självständig, bred och varierande roll i en värderingsstyrd organisation där du får vara delaktig i att driva och utveckla en redan framgångsrik fastighets- och uthyrningsverksamhet med nöjda kunder i en tydlig riktning.
Vi rekryterar löpande till denna tjänst så skicka din ansökan redan idag. För frågor så kontakta Björn Sweno rekryteringskonsult på Capto HR 073-444 30 40, [email protected] Visa mindre

Projekt- och Förvaltarassistent till Brf Gräslöken

Som projekt- och förvaltarassistent på Brf Gräslöken erbjuds du ett varierande arbete i en liten organisation med korta beslutsvägar samtidigt som du får erfarenhet från stora projekt och utvecklingsarbeten. Här får du möjlighet att arbeta i en roll med mycket ansvar och med en överblick över hela verksamheten. Här finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig som är i början eller vill starta din karriär mot fastighetsförvaltning. Där dina idéer och tank... Visa mer
Som projekt- och förvaltarassistent på Brf Gräslöken erbjuds du ett varierande arbete i en liten organisation med korta beslutsvägar samtidigt som du får erfarenhet från stora projekt och utvecklingsarbeten. Här får du möjlighet att arbeta i en roll med mycket ansvar och med en överblick över hela verksamheten. Här finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig som är i början eller vill starta din karriär mot fastighetsförvaltning. Där dina idéer och tankar snabbt kan förvandlas till verklighet. Tjänsten som projekt- och förvaltarassistent innebär framförallt en stor variation av arbetsuppgifter och diverse mindre projekt.

Om tjänsten
Som projekt- och förvaltarassistent har du en viktig roll som kontaktperson gentemot föreningens boenden, både gällande den pågående stamrenoveringen och övriga frågor. Daglig kommunikation med boenden via mail, telefon och fysiska möten. I rollen ingår även att administrera och följa upp nyckelutlämning, evakueringsbodar, lappar, ärendehantering och återkoppling. Du kommer skriva information på hemsidan, Facebook, Gräslöksbladet etc.

Utöver dessa uppgifter kommer du även hjälpa verksamhetsansvarig förvaltare med att ta emot förslag från boende, hantera störningsärenden, hantera beslut om andrahandsuthyrning, bostadsanpassningar samt byggnation av uteplatser. Du kommer även få svara på frågor från mäklare, administrera parkeringstillstånd, hantera utskick av välkomstinformation och ha en viss kommunikation med leverantörer.

Vi ser även att du är en del utav verksamhetsutvecklingen i form av förslag på effektivisering och förbättring av arbetsprocesser, du stödjer föreningen i digitaliserings-och utvecklingsarbetet samt hjälper till med att implementera nya arbetssätt.

Du kommer ha ett nära samarbete med verksamhetsansvarig förvaltare och de andra delarna av Brf Gräslöken.

Vem är du?
Vi söker dig som är självgående, serviceminded och lösningsorienterad. Du är en noggrann person med fallenhet för struktur och administration och är duktig på att kommunicera både i tal och skrift. Rollen kräver social kompetens då du ska kunna skapa ett öppen och förtroendeingivande samtal med människor samtidigt som du behöver vara lösningsorienterad och agera professionellt i alla situationer.

Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från support, service, administration eller fastighetsbranschen.
Men stor vikt kommer läggas på de personliga egenskaperna.

Tjänsten är en projektanställning på två år med placering i Uppsala. Du kommer utgå från kontoret på Kamomillgatan 34 men har möjlighet att arbeta hemifrån när det passar.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag.


Om verksamheten
Brf Gräslöken är Uppsala största bostadsrättsförening med 832 bostäder och finns beläget i stadsdelen Årsta. Brf Gräslöken har en mycket engagerad styrelse och siktar på att bli Uppsalas bästa bostadsrättsförening. Här får du möjlighet att arbeta i en roll med mycket ansvar och med en överblick över hela verksamheten. Visa mindre

Uppsalahem söker ny förvaltningsassistent!

Ansök    Jun 2    Uppsalahem AB    Förvaltningsassistent
Ditt uppdrag hos oss Vi är Uppsalas ledade bostadsbolag! Med vår målinriktade förvaltning skapar vi trygga miljöer där många vill bo. Till vårt Västra distrikt söker vi en engagerad förvaltningsassistent med framåtanda. Du blir en del av ett av Uppsalahems förvaltningsteam vilka ansvarar för att på affärsmässig grund och med hög kompetens förvalta en del av våra fastigheter. Tillsammans med kollegorna i förvaltningsteamet och på distriktet hanterar du admi... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Vi är Uppsalas ledade bostadsbolag! Med vår målinriktade förvaltning skapar vi trygga miljöer där många vill bo. Till vårt Västra distrikt söker vi en engagerad förvaltningsassistent med framåtanda. Du blir en del av ett av Uppsalahems förvaltningsteam vilka ansvarar för att på affärsmässig grund och med hög kompetens förvalta en del av våra fastigheter. Tillsammans med kollegorna i förvaltningsteamet och på distriktet hanterar du administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter, samt allt som berör hyresgästen från besiktning och uthyrning till övriga löpande ärenden under hyrescykeln. Du arbetar även förebyggande med trygghetsfrågor och har en bra kommunikation med våra hyresgäster.

Vem är du?
Vi söker dig som har en avslutad högskoleförberedande gymnasieutbildning och vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning, ekonomi, juridik eller kommunikation är det meriterande.

En stor del av arbetet handlar om att kommunicera och bygga relationer till våra hyresgäster, entreprenörer och övriga medarbetare på Uppsalahem. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad, kommunikativ och duktig på att samarbeta. Då du arbetar med flera pågående ärenden samtidigt, ser vi att du har ett sinne för ordning, är strukturerad och snabbt kan växla mellan arbetsuppgifter.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Om anställningen
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående

Krav
Gymnasial högskoleförberedande utbildning
B-körkort
Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta Fastighetschef Björn Eriksson, 018-727 34 04 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-06-23. Visa mindre

Förvaltningsassistent

Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt.  SFV Uppsala förvaltar statliga byg... Visa mer
Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt. 

SFV Uppsala förvaltar statliga byggnader i norra och mellersta Sverige. Slott, residens, universitetsbyggnader, fästningar är exempel på sådant som ingår i fastighetsbeståndet. Vi är ca 25 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Uppsala som är beläget i Dekanhuset, i lokaler med atmosfär utöver det vanliga. Nu behöver vi förstärka vårt team med en förvaltningsassistent som organisatoriskt är underställd fastighetschefen. Hos oss erbjuds du en omväxlande roll med stort mått av eget ansvar. Du får arbeta med spännande fastigheter där olika lokala förutsättningar utmanar din kreativitet och problemlösningsförmåga.


Din roll
Som förvaltningsassistent blir dina arbetsuppgifter följande:


• Stödja fastighetsförvaltare och tekniska förvaltare i det dagliga arbetet.
• Bistå fastighetsområdet med budgetarbete, uppföljningar av det ekonomiska resultatet, prognos och bokslut samt löpande analys av projektportföljen.
• Medverka i verksamhetsplanering och måluppfyllnad.
• Kontera leverantörsfakturor samt uppföljning av dessa.
• Administrera hyresavtal och vara förvaltningsområdet behjälpligt vid omförhandlingar av hyresavtal samt intäktsanalyser.
• Hyresavisering och fakturering samt avstämning av kundreskontra och kravhantering.
• Kontakter med hyresgäster och leverantörer via telefon och mail.
• Göra avrop och beställningar.
• Delta i hyresgästmöten och informationsmöten.
• Framtagande av beslutsunderlag.
• Övriga administrativa arbetsuppgifter såsom protokollskrivning, diarieföring och liknande.

Din profil
Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på högskole-, KY-nivå eller motsvarande kompetens förvärvad under ett flertal år i arbetslivet.

Du ska ha erfarenheter av olika IT-system, främst Excel men även resten av Officepaketet. Du måste också ha erfarenhet från Agresso, Fast2 eller annat fastighetssystem samt hantering av hyreskontrakt. Vidare behöver du också kunna uttrycka dig väl på svenska både i tal och i skrift.

Meriterande:


• Erfarenhet från arbete med leverantörsreskontra.
• Erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen.
• Erfarenhet av arbete inom kommunal eller statlig verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är det viktigt att du är strukturerad och har god förmåga att prioritera rätt uppgifter. Du kommer behöva vara serviceinriktad och beredd att arbeta mot våra gemensamma mål. Även om arbetet kommer kräva sammarbetskunskaper så bör du också vara van att arbeta självständigt.Mer information

SFV tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Fackliga representanter för SACO, SEKO och OFR nås via vår växel, 010-478 70 00. Mer information om SFV hittar du på www.sfv.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Upgraded People AB och eventuella frågor om rekryteringsprocessen besvaras av rekryteringskonsult Carl Isaksson på [email protected] alternativt telefonnummer 072-2198700.

Sista ansökningsdag är 2020-05-17 och de första intervjuerna kommer hållas vecka 21.

Vi ser fram emot din ansökan och CV. Välkommen till oss!

Statens fastighetsverk erbjuder en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi är stolta över att vara statsanställda och få bidra till en positiv samhällsutveckling. Visa mindre

Projekt- och Förvaltarassistent till Brf Gräslöken

Som projekt- och förvaltarassistent på Brf Gräslöken erbjuds du ett varierande arbete i en liten organisation med korta beslutsvägar samtidigt som du får erfarenhet från stora projekt och utvecklingsarbeten. Här får du möjlighet att arbeta i en roll med mycket ansvar och med en överblick över hela verksamheten. Här finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig som är i början eller vill starta din karriär mot fastighetsförvaltning. Där dina idéer och tank... Visa mer
Som projekt- och förvaltarassistent på Brf Gräslöken erbjuds du ett varierande arbete i en liten organisation med korta beslutsvägar samtidigt som du får erfarenhet från stora projekt och utvecklingsarbeten. Här får du möjlighet att arbeta i en roll med mycket ansvar och med en överblick över hela verksamheten. Här finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig som är i början eller vill starta din karriär mot fastighetsförvaltning. Där dina idéer och tankar snabbt kan förvandlas till verklighet. Tjänsten som projekt- och förvaltarassistent innebär framförallt en stor variation av arbetsuppgifter och diverse mindre projekt.

Om tjänsten
Som projekt- och förvaltarassistent har du en viktig roll som kontaktperson gentemot föreningens boenden, både gällande den pågående stamrenoveringen och övriga frågor. Daglig kommunikation med boenden via mail, telefon och fysiska möten. I rollen ingår även att administrera och följa upp nyckelutlämning, evakueringsbodar, lappar, ärendehantering och återkoppling. Du kommer skriva information på hemsidan, Facebook, Gräslöksbladet etc.

Utöver dessa uppgifter kommer du även hjälpa verksamhetsansvarig förvaltare med att ta emot förslag från boende, hantera störningsärenden, hantera beslut om andrahandsuthyrning, bostadsanpassningar samt byggnation av uteplatser. Du kommer även få svara på frågor från mäklare, administrera parkeringstillstånd, hantera utskick av välkomstinformation och ha en viss kommunikation med leverantörer.

Vi ser även att du är en del utav verksamhetsutvecklingen i form av förslag på effektivisering och förbättring av arbetsprocesser, du stödjer föreningen i digitaliserings-och utvecklingsarbetet samt hjälper till med att implementera nya arbetssätt.

Du kommer ha ett nära samarbete med verksamhetsansvarig förvaltare och de andra delarna av Brf Gräslöken.

Vem är du?
Vi söker dig som är självgående, serviceminded och lösningsorienterad. Du är en noggrann person med fallenhet för struktur och administration och är duktig på att kommunicera både i tal och skrift. Rollen kräver social kompetens då du ska kunna skapa ett öppen och förtroendeingivande samtal med människor samtidigt som du behöver vara lösningsorienterad och agera professionellt i alla situationer.

Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från support, service, administration eller fastighetsbranschen.
Men stor vikt kommer läggas på de personliga egenskaperna.

Tjänsten är en projektanställning på två år med placering i Uppsala. Du kommer utgå från kontoret på Kamomillgatan 34 men har möjlighet att arbeta hemifrån när det passar.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag.


Om verksamheten
Brf Gräslöken är Uppsala största bostadsrättsförening med 832 bostäder och finns beläget i stadsdelen Årsta. Brf Gräslöken har en mycket engagerad styrelse och siktar på att bli Uppsalas bästa bostadsrättsförening. Här får du möjlighet att arbeta i en roll med mycket ansvar och med en överblick över hela verksamheten. Visa mindre

Förvaltningsassistent

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder kronor.
Vi söker en erfaren förvaltningsassistent med ekonomisk inriktning.

Som förvaltningsassistent är du är placerad vid avdelningens stab och rapporterar till enhetschefen. Avdelningens stab ansvarar för avdelningens löpande bokföring med uppföljning och kvalitetssäkring, del- och bokslut, budget, prognos, viss personaladministration, avtalshantering, ritnings- och lokalkostnads-hantering samt projektekonomi- och administration för universitetets lokalprojekt. På enheten arbetar totalt nio personer i ett kompetent team med stort driv i nära samverkan. På byggnadsavdelningen sätter vi stort värde på ett gott samarbete mellan avdelningens olika enheter, funktioner och universitetsförvaltningen som helhet. Universitetsförvaltningen är en stöd- och servicefunktion till universitetsledningen och kärnverksamheten, forskning och utbildning.

Arbetsuppgifter: Som förvaltningsassistent har du en viktig och central roll för universitetets lokalförsörjning. Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta hela förvaltningsområdet med tonvikt på hyresrelaterad fakturahantering. Arbetet innefattar också uppföljning och analys av inkommande hyresfakturor gentemot hyresavtal. Du kommer att medverka vid budget- och bokslutsarbete innefattande både avdelningens uppdrag men även avdelningens ekonomi, som bl. a omfattar universitetets inhyrning av lokaler. I tjänsten ingår också att kunna bistå övrig administrativ personal vid behov. Du kommer att ha ett dagligt och spännande samarbete med avdelningens verksamhets- och lokalcontroller i ekonomi- och lokalförvaltningsfrågor. Rollen innebär även att stödja våra avtalshandläggare i enklare avtalshantering och i deras löpande arbete i övrigt, som t ex. att hantera hyresaviseringarna till våra externa hyresgäster. I tjänsten ingår även att stödja lokalcontrollern i bokföringen av lokalprojektens kostnader samt projektledardebiteringen. Vidare kan även handläggning av enhetens fastighets- och ritningssystem delvis att ingå i dina arbetsuppgifter. 

Kvalifikationskrav: Du har lägst en gymnasieutbildning gärna med inriktning på ekonomi och dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi kommer framförallt att kräva flerårig redovisningserfarenhet. God datorvana och mycket goda kunskaper i Excel och Office paketet i övrigt är ett krav. Vi förutsätter att du har erfarenhet från ekonomisystem och arbete med leverantörsreskontra. Uppsala universitet har ekonomisystemet Raindance.

Som person är du noggrann, strukturerad, analytisk och engagerad. Du är självgående men har även förmågan att arbeta i team i ett periodvis högt tempo. Du är lyhörd, serviceorienterad och trivs med att möta människor. Du är en god kommunikatör och behärskar ett korrekt och tydligt skriftspråk i framförallt svenska. Du lyssnar in verksamhetens behov och agerar på ett serviceinriktat sätt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt i dialog. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Tidigare arbete vid fastighets- eller fastighetsförvaltande bolag alternativt statlig lokalförsörjning ses som meriterande. Erfarenhet av arbete i fastighetssystem är önskvärt då du kommer att arbeta löpande i universitetets fastighetssystem Faciliate och ritningshanteringsmodulen FM ACCESS.

Lön: Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.

Tillträde: 1 september 2020 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: biträdande byggnadsdirektör och enhetschef Maria Fornstedt, tel 018-471 17 98.

Välkommen med din ansökan senast den 24 juni 2020, UFV-PA 2020/2222.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Förvaltningsassistent till Klövern Uppsala

Jobbeskrivning Vi söker dig som gillar att ge god service och har en administrativ begåvning. Är du dessutom noggrann och van att ta egna initiativ? Då har vi rollen för dig! Klövern är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med kommersiella lokaler som inriktning. Klöverns affärsenhet i Uppsala omfattar sammanlagt ca 135 000 kvm fördelat på 6 fastigheter, bland annat Uppsala Gate och Uppsala Business Park. Fastighetsbeståndet består ti... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker dig som gillar att ge god service och har en administrativ begåvning. Är du dessutom noggrann och van att ta egna initiativ? Då har vi rollen för dig!

Klövern är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med kommersiella lokaler som inriktning. Klöverns affärsenhet i Uppsala omfattar sammanlagt ca 135 000 kvm fördelat på 6 fastigheter, bland annat Uppsala Gate och Uppsala Business Park. Fastighetsbeståndet består till största delen av kontor och labb.

Att arbeta som Förvaltningsassistent på Klövern innebär att vara alert och snabbt kunna ge service och support till såväl hyresgäster som kollegor. Du gillar att ha stora kontaktytor, varierande arbetsuppgifter och att arbeta i team. Tjänstens placering är i Uppsala där du kommer att få sitta i ett nyrenoverade kontor där design, flexibilitet och trivsel är i fokus. Tjänsten är ett föräldravikariat och sträcker sig över 1 år med omgående start.Personliga egenskaper
Du som söker tjänsten har;
• utbildning inom ekonomi på gymnasial nivå, eftergymnasial påbyggnad är meriterande
• god social kompetens, är prestigelös och engagerad
• mycket god administrativ förmåga
• lätt för att uttrycka dig i tal och skrift
• erfarenhet av serviceyrket

Det är även meriterande om du har erfarenhet av fastighetsbranschenDu skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre