Lediga jobb Sweax AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Sweax AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Administratör

Grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalit... Visa mer
Grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Administratör
Med inriktning hyres - ekonomiadministration och kundservice

Vi söker en erfaren och snabblärd administratör till ett föräldravikariat som löper över drygt ett år.

Om Tjänsten

En bred och varierande roll med många kontaktytor både internt inom Sweax och med våra kunder som är både styrelser i bostadsrättsföreningar samt boende.

Du kommer att vara kundernas första kontaktpunkt och ansvara för inkommande samtal och mejl som omfattar allt från frågor kring ekonomisk förvaltning till uthyrning och fakturafrågor.

Rollen innefattar även en del enklare ekonomi såsom inbetalningar och hantering av leverantör- och kundfakturor.

Exempel på arbetsuppgifter

- Registrera försäljning/överlåtelser, andrahandsuthyrning, in och utflytt, mm.

- Vara behjälplig vid försäljningar med att presentera adekvata uppgifter från fastighetssystemet.

- Hantera hyresaviseringar samt påminnelser och eventuella inkassoärenden.

- Ansvara för att korrekta uppgifter är registrerade i våra IT-system.

- Hantera individuell mätning och debitering av el och vattenförbrukning.

- Registrera grunduppgifter vid uppstart av nya kundavtal.

- Hantering av kund- och leverantörreskontra.

- Behjälplig i vår kundservice med telefon och mejlfrågor.

Personliga Egenskaper
Som person är du kommunikativ, engagerad och serviceinriktad. Du har ett sinne för struktur och är lösningsorienterad. Vidare tar du ägandeskap över dina arbetsuppgifter och har en hög ansvarskänsla i kombination med ett glatt och positivt sinnelag.

Du är van att jobba i olika system och ser det inte som ett hinder utan har en naturlig nyfikenhet på det nya som kommer.

Kvalifikationskrav

- Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet.

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

- B-körkort.

Meriterande

- Systemvana från Real Fastighetssystem och bokföringsprogram i Fortnox.

- Erfarenhet av hyresadministration.

- Arbetat med kund-och leverantörsreskontra.

Anställningsform

Vikariat på 100 %. Perioden sträcker sig från juni 2024 och ca ett år framåt.

Att jobba på Sweax

Vi är ett mindre familjärt företag som drivs av framtidsfokus med höga ambitioner att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Vi tycker om att jobba mot tydliga mål och hitta nya vägar för att ständigt förbättra oss. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare, och här finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa.

Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka.

Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Tjänsten är ett vikariat på heltid och är placerad på vårt huvudkontor i Uppsala.

Våra kärnvärden vi utgår ifrån och som präglar vår vardag - Läss is more
Lösningsorienterad, Ägandeskap, Serviceminded och Stolt

Ansökan

Din ansökan registrerar du på vår hemsida www.sweax.se https://jobb.sweax.se/jobs senast den 30 april 2024. Urval och intervjuer sker löpande så vi välkomnar ditt cv redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Mer info

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterade chef Annika Carlqvist [email protected] Visa mindre

Kundorienterad Fastighetsförvaltare

Ansök    Jul 27    Sweax AB    Fastighetsförvaltare
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrättsföreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade ... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrättsföreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Kundansvarig Fastighetsförvaltare

Uppsala

Sweax söker dig som är erfaren fastighetsförvaltare som har ett uttalat fokus på att bidra med konstruktiva lösningar och en hög servicenivå för våra kunder till vårt lokalkontor i Uppsala. Arbetsområdet är i och omkring Uppsala, vissa uppdrag kan även finnas i norra Stockholm och Norrtälje. Våra starka team siktar högt för att leverera service i världsklass och söker nu dig som vill arbeta i ett entreprenöriellt tillväxtbolag som alltid ligger steget före. Läs mer om Sweax här (https://www.sweax.se/).

Är du noggrann, effektiv, prestigelös, självgående, relationsskapare och duktig på det du gör...?
Har du ett inre driv och trivs i miljö där du har möjlighet att vara med på bolagets utvecklingsresa?
Då kan du bli vår nästa kollega!

Om rollen

I din roll som förvaltare varierar uppdragen utifrån kunden och fastigheternas behov. Vid mer omfattande helhetslösningar koordinerar du uppdragen och är Sweax personliga kontakt för kunden.

För vissa uppdrag är det din kompetens som efterfrågas och med din sakkunskap är du kundens/styrelsens stöd i den långsiktiga förvaltningen och bidrar proaktivt till fastigheternas värdeutveckling och boendes/hyresgästernas trivsel.

Som kundens stöd och sparringpartner bidrar du med trygg och saklig vägledning och du har inga problem med att kommunicera dina förslag på ett tydligt och inspirerande sätt.

Du har resultat- och budgetansvar och säkerställer att de tjänster som är avtalade levereras i god ordning och enligt tidplan. I samarbete med produktionsledare och fastighetsteam utvecklar och kvalitetssäkrar ni våra kundleveranser.

I rollen ingår även en del nyförsäljning och affärsutveckling av befintliga kunder.

Ditt ansvar främst bestå av:

- Vara ett proaktivt stöd i den långsiktiga planeringen för fastigheten

- Upprätta och följa underhållsplaner

- Planering, upphandling och genomförande av underhållsåtgärder

- Hålla kontakt med entreprenörer och driftpersonal

- Leda mindre projekt inom fastighetsunderhåll

- Uppföljning av energi och förbrukningsmedia samt aktivt verka för utveckling/förbättringar av kundernas fastighetstekniska system

- Ansvara för att myndighetskrav är uppfyllda

- Företräda fastighetsägaren/föreningen i kontakter med myndigheter, leverantörer och boende.

- Kostnadsmedvetenhet gällande interna & kunders kostnader (arbetstid, prioriteringar med kundnytta i fokus, projektkostnader, mtrl-inköp)

- Hantering av försäkringsärenden

- Fastighetsjuridiska frågeställningar

- Administration i form av intern/extern rapportering och dokumentering av utförda arbeten

- Uthyrning inkl kontraktsfrågor och förhandling av lokaler och lägenheter i kundernas bestånd

Är det här du?

Vi tror att du en längre tid som fastighetsförvaltare och har en gedigen förvaltarbakgrund och är van att självständigt arbeta mot fastställda mål med eget resultat- och budgetansvar. Du har ett intresse för alla fördelar som utveckling bidrar med, både när det gäller fastighetsteknik och administration.
Du har B-körkort och har god social kompetens och är bra på att kommunicera svenska i tal och skrift. Troligtvis har du en eftergymnasial utbildning inom fastighet eller bygg, alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt.

Meriterande

- Erfarenhet från ett arbete med Bostadsrättsföreningar är starkt meriterande

- 3-års arbetserfarenhet inom området är meriterande

- Projektledning

Din personlighet

För att trivas i rollen som förvaltare behöver du vara en trygg person med ett eget driv och är van att jobba självständigt. Du är flexibel och har en positiv inställning och kan snabbt ställa om till dagens utmaning. Du har en stor portion av stresstålighet, prioriterings- och lösningsförmåga. Du har god förmåga till att bygga förtroendeingivande relationer både internt och externt

Att arbeta på Sweax

Vi är ett familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till sina kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten.
Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi ordnar regelbundet gemensamma aktiviteter och bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Du kommer att arbeta på en trygg och kreativ arbetsplats med en positiv företagskultur med trevliga och duktiga kollegor. Våra ledord som vi dagligen använder är, ägandeskap, lösningsorienterad, serviceminded och vi är stolta för att leva upp till vår vision - att göra livet enklare för våra kunder.

Plats: Gnistagatan 8/Fålhagsleden 55, Uppsala

Start: Efter överenskommelse

Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen är du välkommen att kontakta:

Annika Carlqvist, HR/rekrytering
[email protected]
Mobilnr 0738-37 37 57

Philip Ivarsson, Operativ chef
[email protected]
Mobilnr 0708 -25 12 86

Välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 15 september 2023 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande.

Tryck på loggan för att läsa mer om Sweax. Visa mindre

Lokalvårdare till fastighetsservice i Uppsala

Ansök    Apr 12    Sweax AB    Städare/Lokalvårdare
Grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalit... Visa mer
Grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.
Lokalvårdare till fastighetsservice i Uppsala
Är du engagerad med kvalitétstänk och känner en stor passion för lokalvård?
Om Tjänsten
Du ingår i vår fastighetsservicegrupp och teamet för lokalvård som är en viktig del i vår verksamhet. Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar och arbetsuppgiften består av att städa trapphus men kan variera med annan typ av städ. Ibland arbetar du i team och arbetat kan även vara självständigt och därför behöver du ett eget driv med en hög ansvarskänsla för att alltid se till att lämna alla ytor fräscha, rena och för att de ska uppfattas som trivsamma. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett säkerhetstänkande, dialog och trivsel.
Våra kärnvärden-Läss is moreLösningsorienterad, Ägandeskap, Serviceminded och StoltDin Kompetens
Vi söker dig som gillar att jobba fysiskt och som har relevanta kunskaper inom område lokalvård. Som person är du pålitlig, driven och har lätt både att jobba självständigt och i grupp. Du har en positiv inställning och bidrar gärna med en god stämning. Du förstår, läser och talar obehindrat svenska.
Personliga Egenskaper
Din personlighet är av stor betydelse. Vi värdesätter, ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ. Det är viktigt att du är noggrann och serviceinriktad samt har lätt för att samarbeta med andra människor. Du är positiv och bidrar med en trevlig stämning i teamet. Det är viktigt att du tar ansvar för att arbetsuppgifterna utförs på ett säkert sätt med hög kvalitet gentemot kund. En god fysisk form underlättar ditt arbete.
Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.
Krav
Minst 18 år och B-körkort för bil med manuell växel. Goda kunskaper i svenska språket. Tidigare erfarenheter och utbildningar inom lokalvård är meriterande.
Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med 6 månaders provanställning. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut, så vänta inte med din ansökan. Lön enligt kollektivavtal.
Ansökan
Du är välkommen med din ansökan via länken på vår hemsida: www.sweax.se, senast 30 april 2024
Mer info
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected] HR ansvarig eller Produktionsledare [email protected]
Vår AFFÄRSIDÉ: Sweax AB erbjuder ett personligt och kundanpassat helhetsåtagande inom fastighetsförvaltning.
Tryck på loggan för att läsa mer om Sweax. Visa mindre

Kundorienterad ARBETANDE FÖRMAN till vårt fastighetsserviceteam i Uppsala

Vill du vara med och göra livet enklare för våra kunder? Vi söker en erfaren fastighetsskötare som är beredd att axla ett extra ansvar för att tillsammans med oss skapa trivsamma och välskötta miljöer för våra kunder. Göra livet enklare för våra kunder helt enkelt! Ditt uppdrag Som Arbetande Förman ingår du i Fastighetsserviceteamet i Uppsala som idag består av ca 13 st kollegor. Ditt arbete består delvis av att som fastighetsservicemedarbetare leverera ... Visa mer
Vill du vara med och göra livet enklare för våra kunder?
Vi söker en erfaren fastighetsskötare som är beredd att axla ett extra ansvar för att tillsammans med oss skapa trivsamma och välskötta miljöer för våra kunder. Göra livet enklare för våra kunder helt enkelt!

Ditt uppdrag

Som Arbetande Förman ingår du i Fastighetsserviceteamet i Uppsala som idag består av ca 13 st kollegor. Ditt arbete består delvis av att som fastighetsservicemedarbetare leverera de tjänster vi förser våra kunder med. Detta innebär att du hjälper till att leverera alltifrån fastighetsrondering och grönyteskötsel till hantering av felanmälningar. Utöver detta arbetar du nära vår lokala produktionsledare och kommer tillsammans med honom planera, samordna och följa upp att teamets skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden. Du sköter de löpande kontakterna med våra kunder och leverantörer och jobbar aktivt för att utöka och utveckla vår verksamhet för att skapa en effektiv helhetsleverans. Med din kunskap inom skötsel blir du ett dagligt stöd för dina kollegor och tillsammans jobbar ni för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att trivas och göra ett riktigt bra jobb i rollen som Arbetande Förman ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, är resultatorienterad, har en hög ansvarskänsla och detta i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapar goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Du har ett antal års erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel. Vana av att hantera en maskinpark exempelvis traktorer, åkgräsklippare och andra vanliga redskap. B-Körkort är ett krav, och att du uttrycker dig väl i svenska språket i tal och skrift.

Meriterande är erfarenhet av planering, administrativa arbetsuppgifter och branschspecifika utbildningar och certifikat. Har du en inriktning med trädgårdsutbildning eller fastighetsteknik kommer det vara meriterande och bidragande i vår utmaning att utveckla våra grönyteprojekt.

Att arbeta på Sweax

Vi är ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till sina kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka! Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension, och vi bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Anställningsform

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan via länken på vår hemsida: www.sweax.se, senaste 15 jan 2023. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Vill du veta mer

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Karin Spång, [email protected], 070-085 01 36 eller produktionsledare Michael Palm, [email protected], tel. 070-085 01 37.

Tryck på loggan för att läsa mer om Sweax.

https://www.sweax.se/) Visa mindre

Kundorienterad ARBETANDE FÖRMAN till vårt fastighetsserviceteam i Uppsala

Vill du vara med och göra livet enklare för våra kunder? Vi söker en erfaren fastighetsskötare som är beredd att axla ett extra ansvar för att tillsammans med oss skapa trivsamma och välskötta miljöer för våra kunder. Göra livet enklare för våra kunder helt enkelt! Ditt uppdrag Som Arbetande Förman ingår du i Fastighetsserviceteamet i Uppsala som idag består av ca 13 st kollegor. Ditt arbete består delvis av att som fastighetsservicemedarbetare leverera ... Visa mer
Vill du vara med och göra livet enklare för våra kunder?
Vi söker en erfaren fastighetsskötare som är beredd att axla ett extra ansvar för att tillsammans med oss skapa trivsamma och välskötta miljöer för våra kunder. Göra livet enklare för våra kunder helt enkelt!

Ditt uppdrag

Som Arbetande Förman ingår du i Fastighetsserviceteamet i Uppsala som idag består av ca 13 st kollegor. Ditt arbete består delvis av att som fastighetsservicemedarbetare leverera de tjänster vi förser våra kunder med. Detta innebär att du hjälper till att leverera alltifrån fastighetsrondering och grönyteskötsel till hantering av felanmälningar. Utöver detta arbetar du nära vår lokala produktionsledare och kommer tillsammans med honom planera, samordna och följa upp att teamets skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden. Du sköter de löpande kontakterna med våra kunder och leverantörer och jobbar aktivt för att utöka och utveckla vår verksamhet för att skapa en effektiv helhetsleverans. Med din kunskap inom skötsel blir du ett dagligt stöd för dina kollegor och tillsammans jobbar ni för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att trivas och göra ett riktigt bra jobb i rollen som Arbetande Förman ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, är resultatorienterad, har en hög ansvarskänsla och detta i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapar goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Du har ett antal års erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel. Vana av att hantera en maskinpark exempelvis traktorer, åkgräsklippare och andra vanliga redskap. B-Körkort är ett krav, och att du uttrycker dig väl i svenska språket i tal och skrift.

Meriterande är erfarenhet av planering, administrativa arbetsuppgifter och branschspecifika utbildningar och certifikat. Har du en inriktning med trädgårdsutbildning eller fastighetsteknik kommer det vara meriterande och bidragande i vår utmaning att utveckla våra grönyteprojekt.

Att arbeta på Sweax

Vi är ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till sina kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka! Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension, och vi bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Anställningsform

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan via länken på vår hemsida: www.sweax.se, senaste 15 jan 2023. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Vill du veta mer

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Karin Spång, [email protected], 070-085 01 36 eller produktionsledare Michael Palm, [email protected], tel. 070-085 01 37.

Tryck på loggan för att läsa mer om Sweax.

https://www.sweax.se/) Visa mindre

Vi söker SÄSONGSARBETARE till Fastighetsskötsel i Uppsala

Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

SÄSONGSARBETARE
till fastighetsskötsel
i Uppsala

Vill du vara ute varje dag, njuta av solens strålar
och samtidigt göra livet enklare för våra kunder?
Är du en lagspelare med eget driv, körkort och vill jobba ute med grönytejobb hela sommaren, och kanske börja jobba redan i vår? Vill du få möjligheten att arbeta med ett företag som är miljö- och kvalitetscertifierat enlig ISO 9 001 och 14 001?

Om Tjänsten
Du ingår i vårt team för fastighetsskötsel och kommer vara en viktig del av att utföra de dagliga arbetsuppgifterna, vilket innebär att ansvara för trädgårdsarbeten såsom skötsel av grönytor, gräsklippning, grästrimning och ogräs m.m., även lokalvård kan förekomma. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett säkerhetstänkande, dialog och trivsel. Du arbetar oftast i grupp men ibland kan arbetet vara självständigt och därför behöver du ett eget driv med en hög ansvarskänsla.

Din Kompetens
Vi söker dig som har relevanta kunskaper inom område trädgårdsarbete och trädgårdsmaskiner. Som person är du pålitlig och är praktiskt lagt för att ibland kunna göra väldigt enkla reparationer om så behövs. Du måste tycka om att vara utomhus eftersom vi alltid jobbar ute oavsett väder.

Personliga Egenskaper
Vi värdesätter, ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ. Det är viktigt att du är noggrann och serviceinriktad samt har lätt för att samarbeta med andra människor, att du är positiv och bidrar med en trevlig stämning till teamet. Det är viktigt att du tar ansvar för att arbetsuppgifterna utförs på ett säkert sätt och med hög kvalitet gentemot kund. En god fysisk form underlättar ditt arbete. Din personlighet är av stor betydelse.
Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka.

Krav
Minst 18 år och B-körkort för bil med manuell växel.
Goda kunskaper i svenska språket.
Tidigare erfarenheter och utbildningar inom trädgårdsskötsel är meriterande.

Anställningsform
Säsongsanställning och heltid eller deltid med möjlig start redan i vår. Tjänsterna kommer tillsättas löpande. Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan via länken på vår hemsida: www.sweax.se, senast 30 april 2023.

Vill du veta mer
Välkommen att höra av dig till någon av våra chefer för avdelningarna:

Uppsala: Michael Palm, [email protected], 070-085 01 37 Visa mindre

Fastighetsskötare (vikariat)

Grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalit... Visa mer
Grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Vikarierande FASTIGHETSSKÖTARE
till vårt fastighetsserviceteam i Uppsala.

Är du en erfaren fastighetsskötare som är beredd att
tillsammans med oss göra livet enklare för våra kunder?

Ditt uppdrag
Du ingår i vårt team för fastighetsskötsel och kommer ha en viktig del av de dagliga arbetsuppgifterna, vilket innebär arbete med fastighetsronderingar och teknisk tillsyn, reparationer och servicearbeten, snöröjningsarbeten, trädgårdsarbeten och allmän skötsel av grönytor.

Du ansvarar för att planera dina dagliga arbetsuppgifter, och ser till att skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden. I vissa kundavtal ingår en tätare dialog som kundens huvudsakliga kontaktyta för fastighetsskötseln där du i din roll värnar om kundens nöjdhetsgrad och leveranser inom fastighetsskötseln i direktdialog med din kund. Med dina kunskaper inom skötsel jobbar vi tillsammans för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett säkerhetstänkande, dialog och trivsel. Fastighetsserviceteamet består idag av 12 kollegor.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, har en hög ansvarskänsla i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapa goda relationer med kunder, kollegor och leverantörer.

Du har erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel sedan tidigare. Vana av att hantera en maskin-park så som traktorer och andra handredskap. Meriterande är erfarenhet av daglig arbetsledning av mindre team, och erfarenhet av branschspecifika utbildningar och certifikat, men inget krav. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i svenska språket såväl muntligt som skriftligt.

B-Körkort är ett krav.

Att arbeta på Sweax
Vi är ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten.

Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka!

Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension, och vi bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Anställningsform
Tjänsten är ett vikariat på heltid t.o.m 31 jan 2023 med tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan
Din ansökan registrerar du på https://jobb.sweax.se/jobs senast den 31 aug. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Mer info
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig [email protected], tel. 070-085 01 36 eller produktionsledare [email protected], tel. 070-085 01 37.

Vår AFFÄRSIDÉ: Sweax AB erbjuder ett personligt och kundanpassat helhetsåtagande inom fastighetsförvaltning. Visa mindre

KUNDORIENTERAD FASTIGHETSSKÖTARE till vårt fastighetsserviceteam i Uppsala

Är du en erfaren fastighetsskötare som är beredd att tillsammans med oss göra livet enklare för våra kunder? Ditt uppdrag Du ingår i vårt team för fastighetsskötsel och kommer ha en viktig del av de dagliga arbetsuppgifterna, vilket innebär arbete med fastighetsronderingar och teknisk tillsyn, reparationer och servicearbeten, snöröjningsarbeten, trädgårdsarbeten och allmän skötsel av grönytor. Du ansvarar för att planera dina dagliga arbetsuppgifter, och... Visa mer
Är du en erfaren fastighetsskötare som är beredd att
tillsammans med oss göra livet enklare för våra kunder?

Ditt uppdrag

Du ingår i vårt team för fastighetsskötsel och kommer ha en viktig del av de dagliga arbetsuppgifterna, vilket innebär arbete med fastighetsronderingar och teknisk tillsyn, reparationer och servicearbeten, snöröjningsarbeten, trädgårdsarbeten och allmän skötsel av grönytor. Du ansvarar för att planera dina dagliga arbetsuppgifter, och ser till att skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden. I vissa kundavtal ingår en tätare dialog som kundens huvudsakliga kontaktyta för fastighetsskötseln där du i din roll värnar om kundens nöjdhetsgrad och leveranser inom fastighetsskötseln i direktdialog med din kund. Med dina kunskaper inom skötsel jobbar vi tillsammans för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett säkerhetstänkande, dialog och trivsel. Fastighetsserviceteamet består idag av 13 kollegor.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att trivas och göra ett riktigt bra jobb ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, har en hög ansvarskänsla i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapa goda relationer med kunder, kollegor och leverantörer. Du har erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel sedan tidigare. Vana av att hantera en maskinpark så som traktorer och andra handredskap. Meriterande är erfarenhet av daglig arbetsledning av mindre team, och erfarenhet av branschspecifika utbildningar och certifikat, men inget krav. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i svenska språket såväl muntligt som skriftligt. B-Körkort är ett krav.

Att arbeta på Sweax

Vi är ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka! Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension, och vi bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Anställningsform

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan via länken på vår hemsida: www.sweax.se, senast 31 dec 2022. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Mer info

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig [email protected], tel. 070-085 01 36 eller produktionsledare [email protected], tel. 070-085 01 37.

Tryck på loggan för att läsa mer om Sweax.

https://www.sweax.se/) Visa mindre

Kundorienterad FASTIGHETSFÖRVALTARE till vårt fastighetsteam i Stockho...

Är du en erfaren fastighetsförvaltare som är beredd att tillsammans med oss göra livet enklare för våra kunder? Utifrån kundens och fastigheternas behov skräddarsyr vi förvaltning till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Uppdragen hos våra kunder ser olika ut och kan vara allt från unika uppdrag till helhetslösningar med ekonomi, juridik, teknik och fastighetsskötsel. Till vårt team Stockholm Norr i Märsta, söker vi en erfaren fastighetsförvaltare... Visa mer
Är du en erfaren fastighetsförvaltare som är beredd att tillsammans med oss göra livet enklare för våra kunder?

Utifrån kundens och fastigheternas behov skräddarsyr vi förvaltning till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Uppdragen hos våra kunder ser olika ut och kan vara allt från unika uppdrag till helhetslösningar med ekonomi, juridik, teknik och fastighetsskötsel. Till vårt team Stockholm Norr i Märsta, söker vi en erfaren fastighetsförvaltare som har ett uttalat fokus att bidra med konstruktiva lösningar och en hög servicenivå till våra kunder. Vissa uppdrag kan även att finnas i Uppsala eller Norrtälje.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

I din roll som förvaltare varierar uppdragen utifrån kunden och fastigheternas behov. Vid mer omfattande helhetslösningar koordinerar du uppdragen och är Sweax personliga kontakt för kunden. För vissa uppdrag är det din kompetens som efterfrågas och med din sakkunskap är du kundens och styrelsens stöd i den långsiktiga förvaltningen och bidrar proaktivt till fastigheternas värdeutveckling och boendes eller hyresgästernas trivsel. Du har resultat- och budgetansvar och säkerställer att de tjänster som är avtalade levereras i god ordning enligt tidplan. I samarbete med produktionsledare och fastighetsteam utvecklar och kvalitetssäkrar ni våra kundleveranser. I rollen ingår även nyförsäljning genom att handlägga och besvara anbudsförfrågningar från befintliga och nya kunder.

Ditt uppdrag till kunden kommer bland annat att bestå av:

- Vara ett proaktivt stöd i den långsiktiga planeringen för fastigheten.

- Upprätta och följa underhållsplaner.

- Planering, upphandling och genomförande av underhållsåtgärder.

- Hålla kontakt med entreprenörer och drift.

- Leda mindre projekt inom fastighetsunderhåll.

- Uppföljning av energi och förbrukningsmedia samt aktivt verka för utveckling och

- förbättringar av kundernas fastighetstekniska system.

- Ansvara för att myndighetskrav är uppfyllda.

- Företräda fastighetsägaren eller föreningen i kontakter med myndigheter, leverantörer och

- boenden.

- Hantering av försäkringsärenden och enklare fastighetsjuridiska frågeställningar.

- Administration i form av intern- o extern rapportering och dokumentering av utförda

- arbeten.

- Uthyrning inkl. kontraktsfrågor av lokaler och lägenheter i kundernas bestånd.Personliga egenskaper och kvalifikationer

Du har en gedigen förvaltarbakgrund och ett driv av att få saker gjorda. Som kundens stöd och sparringpartner bidrar du med trygg och saklig vägledning. Du har inga problem med att kommunicera dina förslag på ett tydligt och inspirerande sätt. Jobbet kräver flexibilitet, för det går aldrig att förutse vilka frågor som dyker upp under en arbetsdag, så en portion av stresstålighet, prioriterings- och lösningsförmåga är nödvändig. Troligtvis har du en eftergymnasial utbildning inom fastighet eller bygg, alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt. Erfarenhet från ett arbete med Bostadsrättsföreningar är starkt meriterande. Du kommunicerar ledigt både i tal och skrift. Har ett intresse för alla fördelar som digital utveckling bidrar med både när det gäller fastighetsteknik och inom administration.

Att arbeta på Sweax

Ett mindre familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till sina kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Varje dag tar vi kraft i våra ledord, ägandeskap, lösningsorienterad, serviceminded och stolt, för att leva upp till vår vision - Att göra livet enklare för våra kunder!

Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi ordnar regelbundet gemensamma aktiviteter och bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Mer information och din ansökan

Din ansökan registrerar du på https://jobb.sweax.se/jobs senast den 30 nov. Urval och intervjuer sker löpande så vi välkomnar ditt cv redan idag och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterade chef vice vd Philip Ivarsson, [email protected], 0708-25 12 86 el rekryteringsansvarig Karin Spång, [email protected], tel 070-085 01 36.

Tryck på loggan för att läsa mer om Sweax.

https://www.sweax.se/) Visa mindre

Kundservice/Förvaltningsassistent

Ansök    Jul 11    Sweax AB    Ekonomiassistent
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

KUNDSERVICE/FÖRVALTNINGSASSISTENT
med inriktning ekonomi
till vårt huvudkontor i Uppsala

Vi söker dig medarbetare som är beredd att tillsammans med oss göra livet enklare för våra kunder!

Ditt uppdrag
Vi söker en driven, ansvarsfull, kundfokuserad och nytänkande person som vill bli en del av vår resa framåt från bra till bäst! Du ingår i kundserviceteamet och kommer vara en viktig del av att skapa ett mervärde för våra kunder med fokus på kundnöjdhet och hög servicegrad. I tjänsten som kundservice/förvaltningsassistent kommer du att vara navet i Sweax och jobba med inriktning mot ekonomi och vår avdelning ekonomisk förvaltning. Du kommer att kommunicera med medlemmar, styrelser och utomstående intressenter från bostadsrättsföreningar och nyproduktioner.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom ekonomi kommer vara:

- Ta emot och ankomstregistrera fakturor.
- Upprätta kontering av leverantörsfakturor.
- Fakturaflödeshantering, och skicka fakturor för attest.
- Avstämning av kund- och leverantörsreskontra.
- Hantera in-och utbetalningar.
- Påminnelse av kundfakturor.
- Återrapportering av betalfiler.
- Arvoden/utlägg styrelse.


Du kommer även att vara delaktig i:

- Hyresadministration och uppstart av nya kunder.
- Faktura- och boendefrågor och uthyrningar.
- Inkomna ärenden/felanmälningar.
- Övrig administration och kontorsgöromål.


Du kommer att kommunicera med medlemmar, styrelser och utomstående intressenter via telefon och mail, ofta om boendefrågor, felanmälningar från bostadsrättsföreningar och nyproduktioner i vårt ärendehanterings-system.

Vad innebär rollen?
Rollen som kundservice/förvaltningsassistent är fördelad på Kundservice med ett team på tre personer, och som ekonomiassistent inom Ekonomisk Förvaltning med två personer där du har ett tätt samarbete med våra ekonomer.

Arbetet ställer krav på noggrannhet och social förmåga då du har många kontaktytor i din vardag. Vidare är du positiv, serviceinriktad och driven att bidra till att leverera med högsta kvalitet. Vi värdesätter delaktighet, ansvar och kommunikation.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
Vi söker dig som har grundläggande kunskaper inom ekonomi och har arbetat i en roll som ekonomiassistent tidigare. För att passa i gruppen bör du vara en självgående, ödmjuk och en lösningsorienterad person som är noggrann i ditt arbete.

Din personlighet är viktigt för att passa in. För att trivas och göra ett riktigt bra jobb ser vi att du är strukturerad. Vidare tar du ägandeskap över dina arbetsuppgifter och har en hög ansvarskänsla i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du skapar goda relationer med kollegor, kunder och boende, och du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i så väl svenska som engelska. Som person är du entusiastisk, engagerad och serviceinriktad. Du som söker behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift. Har du tidigare arbetat i ekonomisystemet Fortnox är det meriterande. Önskvärt är att du har B-körkort då vi finns på flera orter.

Att arbeta på Sweax
Vi är ett mindre familjärt företag som drivs av framtidsfokus med höga ambitioner att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Vi tycker om att jobba mot tydliga mål och hitta nya vägar för att ständigt förbättra oss. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare, och här finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa.

Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Tjänsten är en heltidstjänst med provanställning och placerad på vårt huvudkontor i Uppsala.

Ansökan
Din ansökan registrerar du på vår hemsida www.sweax.se https://jobb.sweax.se/jobs senast den 15 aug. Urval och intervjuer sker löpande så vi välkomnar ditt cv redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut, samtidigt som rekrytering under semesterperioden kan ta lite längre tid.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterade chef Annika Carlqvist [email protected] tel. 073-837 37 57, eller rekryteringsansvarig Karin Spång, [email protected], tel. 070-085 01 36.

Vår AFFÄRSIDÉ: Sweax AB erbjuder ett personligt och kundanpassat helhetsåtagande inom fastighetsförvaltning Visa mindre

Kundservice

Ansök    Maj 4    Sweax AB    Kundtjänstmedarbetare
Vi söker dig kundservicemedarbetare som drivs av att ge service till våra kunder! Ditt uppdrag. Vi söker en driven, ansvarsfull, kundfokuserad och nytänkande person som vill bli en del av vår resa framåt från bra till bäst! Du ingår i kundserviceteamet och kommer vara en viktig del av att skapa ett mervärde för våra kunder med fokus på kundnöjdhet och hög servicegrad. I tjänsten som kundservicemedarbetare kommer du att vara navet i Sweax och jobba med in... Visa mer
Vi söker dig kundservicemedarbetare som drivs av att ge service till våra kunder!

Ditt uppdrag.

Vi söker en driven, ansvarsfull, kundfokuserad och nytänkande person som vill bli en del av vår resa framåt från bra till bäst! Du ingår i kundserviceteamet och kommer vara en viktig del av att skapa ett mervärde för våra kunder med fokus på kundnöjdhet och hög servicegrad. I tjänsten som kundservicemedarbetare kommer du att vara navet i Sweax och jobba med inkommande ärenden, administration och kontorsgöromål. Du kommer att kommunicera med medlemmar, styrelser och utomstående intressenter via telefon och mail, ofta om boendefrågor, felanmälningar från bostadsrättsföreningar och nyproduktioner i vårt ärendehanteringssystem.

Dina ansvarsområden.

- Hyresadministration och uppstart av nya kunder.
- Faktura- och boendefrågor, och uthyrningar.
- Processförbättringar.
- Statistik.


Det rör sig om en omväxlande vardag. Du förväntas även ta ansvar att fånga upp och vidareförmedla viktig information till rätt kollega eller avdelning. Du har sedan tidigare erfarenhet av kundservice eller administration och vill fortsätta utvecklas i din roll.

Personliga egenskaper och kvalifikationer.

Din personlighet är viktigt för att passa in. För att trivas och göra ett riktigt bra jobb ser vi att du är strukturerad. Vidare tar du ägandeskap över dina arbetsuppgifter och har en hög ansvarskänsla i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du skapar goda relationer med kollegor, kunder och boende, och du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i så väl svenska som engelska. Som person är du entusiastisk, engagerad och serviceinriktad. Du gillar att interagera med människor, och framför allt att hjälpa till och lösa problem. Din motivation är att göra livet enklare både för våra kunder och medarbetare!

Du behöver.

- Vara extrovert och intresserad av kundkontakt.
- Ha god samarbetsförmåga.
- Ha god datavana och har lätt för att sätta dig in i olika system.
- Tidigare erfarenhet av kundservice med inriktning mot fastighetsförvaltning är meriterande
- B-körkort


Att arbeta på Sweax

Vi är ett mindre familjärt företag som drivs av framtidsfokus med höga ambitioner att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Vi tycker om att jobba mot tydliga mål och hitta nya vägar för att ständigt förbättra oss. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare, och här finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa.

Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Tjänsten är heltid.

Ansökan
Din ansökan registrerar du på vår hemsida www.sweax.se, senast 5 juni. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Tryck på loggan för att läsa mer om Sweax.

https://www.sweax.se/) Visa mindre

Arbetande Förman (vikariat)

Vill du vara med och göra livet enklare för våra kunder? Vi söker en erfaren fastighetsskötare som är beredd att axla ett extra ansvar för att tillsammans med oss skapa trivsamma och välskötta miljöer för våra kunder. Göra livet enklare för våra kunder helt enkelt! Vikarierande arbetande förman till vårt fastighetsserviceteam i Uppsala Ditt uppdrag Som Arbetande Förman ingår du i Fastighetsserviceteamet i Uppsala som idag består av ca 10 st kollegor. Dit... Visa mer
Vill du vara med och göra livet enklare för våra kunder?
Vi söker en erfaren fastighetsskötare som är beredd att axla ett extra ansvar för att tillsammans med oss skapa trivsamma och välskötta miljöer för våra kunder. Göra livet enklare för våra kunder helt enkelt!

Vikarierande arbetande förman till vårt fastighetsserviceteam i Uppsala

Ditt uppdrag
Som Arbetande Förman ingår du i Fastighetsserviceteamet i Uppsala som idag består av ca 10 st kollegor. Ditt arbete består delvis av att som fastighetsservicemedarbetare leverera de tjänster vi förser våra kunder med. Detta innebär att du hjälper till att leverera alltifrån fastighetsrondering, grönyteskötsel till hantering av felanmälningar. Utöver detta arbetar du nära vår lokala produktionsledare och kommer tillsammans med honom planera, samordna och följa upp att teamets skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden.

Du sköter de löpande kontakterna med våra kunder och leverantörer och jobbar aktivt för att utöka och utveckla vår verksamhet för att skapa en effektiv helhetsleverans. Med din kunskap inom skötsel blir du ett dagligt stöd för dina kollegor och tillsammans jobbar ni för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb i rollen som Arbetande Förman ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, är resultatorienterad, har en hög ansvarskänsla och detta i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapar goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Du har ett antal års erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel. Vana av att hantera en maskinpark exempelvis traktorer, åkgräsklippare och andra vanliga redskap. B-Körkort är ett krav, och att du uttrycker dig väl i svenska språket i tal och skrift.

Meriterande är erfarenhet av planering, administrativa arbetsuppgifter och branschspecifika utbildningar och certifikat. Har du en inriktning med trädgårdsutbildning eller fastighetsteknik kommer det vara meriterande och bidragande i vår utmaning att utveckla våra grönyteprojekt.

Att arbeta på Sweax
Vi är ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till sina kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension, och vi bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Ansökan
Din ansökan registrerar du på https://jobb.sweax.se/jobs senast den 22 maj. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag. Tjänsten är ett vikariat på heltid t.o.m 31 jan 2023 med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Karin Spång, [email protected], 070-085 01 36 eller produktionsledare Michael Palm, [email protected], tel. 070-085 01 37.

Tryck på loggan för att läsa mer om Sweax.

https://www.sweax.se/) Visa mindre

Fastighetsskötare - Uppsala

Grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalit... Visa mer
Grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Fastighetsskötare
till vårt fastighetsserviceteam i Uppsala
Är du en erfaren fastighetsskötare som är beredd att
tillsammans med oss göra livet enklare för våra kunder?
Ditt uppdrag
Du ingår i vårt team för fastighetsskötsel och kommer ha en viktig del av de dagliga arbets- uppgifterna, vilket innebär arbete med fastighetsronderingar och teknisk tillsyn, reparationer och servicearbeten, snöröjningsarbeten, trädgårdsarbeten och allmän skötsel av grönytor.

Du ansvarar för att planera dina dagliga arbetsuppgifter, och ser till att skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden. I vissa kundavtal ingår en tätare dialog som kundens huvudsakliga kontaktyta för fastighetsskötseln där du i din roll värnar om kundens nöjdhetsgrad och leveranser inom fastighetsskötseln i direktdialog med din kund. Med dina kunskaper inom skötsel jobbar vi tillsammans för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett säkerhetstänkande, dialog och trivsel. Fastighetsserviceteamet består idag av 12 kollegor.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, har en hög ansvarskänsla i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapa goda relationer med kunder, kollegor och leverantörer.
Du har erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel sedan tidigare. Vana av att hantera en maskin- park så som traktorer och andra handredskap. Meriterande är erfarenhet av daglig arbetsledning av mindre team, och erfarenhet av branschspecifika utbildningar och certifikat, men inget krav.

Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i svenska språket såväl muntligt som skriftligt. B-Körkort är ett krav.

Att arbeta på Sweax
Vi är ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten.
Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka!

Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension, och vi bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Anställningsform
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan via länken på vår hemsida: www.sweax.se, senast 31 maj 2022. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Mer info

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig [email protected], tel. 070-085 01 36 eller produktionsledare [email protected], tel. 070- 085 01 37.

Vår AFFÄRSIDÉ: Sweax AB erbjuder ett personligt och kundanpassat helhetsåtagande inom fastighetsförvaltning. Visa mindre

Säsongsarbetare till fastighetsserviceteamet till Sweax, Uppsala

Grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalit... Visa mer
Grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Säsongsarbetare
till vårt fastighetsserviceteam i Uppsala
Vill du vara ute varje dag, njuta av solens strålar och samtidigt göra livet enklare för våra kunder?
Vill du hjälpa oss göra fint hos våra kunder? Är du en lagspelare med eget driv, körkort och vill jobba ute med grönytejobb hela sommaren fram till och med september? Vill du få möjligheten att arbeta med ett företag som är miljö- och kvalitetscertifierat enlig ISO 9 001 och 14 001?

Om Tjänsten
Du ingår i vårt team för fastighetsskötsel och kommer vara en viktig del av att utföra de dagliga arbetsuppgifterna, vilket innebär att ansvara för trädgårdsarbeten såsom skötsel av grönytor, gräsklippning, grästrimning, häck, ogräs och bevattning m.m. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett säkerhetstänkande, dialog och trivsel. Du arbetar oftast i grupp men ibland kan arbetet vara självständigt och därför behöver du ett eget driv med en hög ansvarskänsla.

Din Kompetens
Vi söker dig som har relevanta kunskaper inom område trädgårdsarbete och trädgårdsmaskiner. Som person är du pålitlig och är praktiskt lagt för att ibland kunna göra väldigt enkla reparationer om så behövs. Du måste tycka om att vara utomhus eftersom vi alltid jobbar ute oavsett väder.

Personliga Egenskaper
Din personlighet är av stor betydelse. Vi värdesätter, ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ. Det är viktigt att du är noggrann och serviceinriktad samt har lätt för att samarbeta med andra människor, att du är positiv och bidrar med en trevlig stämning i teamet. Det är viktigt att du tar ansvar för att arbetsuppgifterna utförs på ett säkert sätt med hög kvalitet gentemot kund. En god fysisk form underlättar ditt arbete.

Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka.

Krav
Minst 18 år och B-körkort för bil med manuell växel.
Goda kunskaper i svenska språket.
Tidigare erfarenheter och utbildningar inom trädgårdsskötsel är meriterande.

Anställningsform
Säsongsanställning och heltid med möjlig start omgående. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut, så vänta inte med din ansökan. Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan via länken på vår hemsida: www.sweax.se, senast 31 maj 2021.

Mer info
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig [email protected], tel. 070-085 01 36 eller produktionsledare [email protected], tel. 070- 085 01 37.

Vår AFFÄRSIDÉ: Sweax AB erbjuder ett personligt och kundanpassat helhetsåtagande inom fastighetsförvaltning. Visa mindre

Fastighetsskötare till Sweax, Uppsala

Grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalit... Visa mer
Grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Fastighetsskötare
till vårt fastighetsserviceteam i Uppsala
Är du en erfaren fastighetsskötare som är beredd att
tillsammans med oss göra livet enklare för våra kunder?
Ditt uppdrag
Du ingår i vårt team för fastighetsskötsel och kommer ha en viktig del av de dagliga arbets- uppgifterna, vilket innebär arbete med fastighetsronderingar och teknisk tillsyn, reparationer och servicearbeten, snöröjningsarbeten, trädgårdsarbeten och allmän skötsel av grönytor.

Du ansvarar för att planera dina dagliga arbetsuppgifter, och ser till att skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden. I vissa kundavtal ingår en tätare dialog som kundens huvudsakliga kontaktyta för fastighetsskötseln där du i din roll värnar om kundens nöjdhetsgrad och leveranser inom fastighetsskötseln i direktdialog med din kund. Med dina kunskaper inom skötsel jobbar vi tillsammans för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett säkerhetstänkande, dialog och trivsel. Fastighetsserviceteamet består idag av 12 kollegor.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, har en hög ansvarskänsla i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapa goda relationer med kunder, kollegor och leverantörer.
Du har erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel sedan tidigare. Vana av att hantera en maskin- park så som traktorer och andra handredskap. Meriterande är erfarenhet av daglig arbetsledning av mindre team, och erfarenhet av branschspecifika utbildningar och certifikat, men inget krav.

Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i svenska språket såväl muntligt som skriftligt. B-Körkort är ett krav.

Att arbeta på Sweax
Vi är ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten.
Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka!

Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension, och vi bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Anställningsform
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan via länken på vår hemsida: www.sweax.se, senast 31 maj 2022. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Mer info
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig [email protected], tel. 070-085 01 36 eller produktionsledare [email protected], tel. 070- 085 01 37.

Vår AFFÄRSIDÉ: Sweax AB erbjuder ett personligt och kundanpassat helhetsåtagande inom fastighetsförvaltning. Visa mindre

Arbetande Förman (vikariat)

Vill du vara med och göra livet enklare för våra kunder? Vi söker en erfaren fastighetsskötare som är beredd att axla ett extra ansvar för att tillsammans med oss skapa trivsamma och välskötta miljöer för våra kunder. Göra livet enklare för våra kunder helt enkelt! Vikarierande arbetande förman till vårt fastighetsserviceteam i Uppsala Ditt uppdrag Som Arbetande Förman ingår du i Fastighetsserviceteamet i Uppsala som idag består av ca 10 st kollegor. Dit... Visa mer
Vill du vara med och göra livet enklare för våra kunder?
Vi söker en erfaren fastighetsskötare som är beredd att axla ett extra ansvar för att tillsammans med oss skapa trivsamma och välskötta miljöer för våra kunder. Göra livet enklare för våra kunder helt enkelt!

Vikarierande arbetande förman till vårt fastighetsserviceteam i Uppsala

Ditt uppdrag
Som Arbetande Förman ingår du i Fastighetsserviceteamet i Uppsala som idag består av ca 10 st kollegor. Ditt arbete består delvis av att som fastighetsservicemedarbetare leverera de tjänster vi förser våra kunder med. Detta innebär att du hjälper till att leverera alltifrån fastighetsrondering, grönyteskötsel till hantering av felanmälningar. Utöver detta arbetar du nära vår lokala produktionsledare och kommer tillsammans med honom planera, samordna och följa upp att teamets skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden.

Du sköter de löpande kontakterna med våra kunder och leverantörer och jobbar aktivt för att utöka och utveckla vår verksamhet för att skapa en effektiv helhetsleverans. Med din kunskap inom skötsel blir du ett dagligt stöd för dina kollegor och tillsammans jobbar ni för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb i rollen som Arbetande Förman ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, är resultatorienterad, har en hög ansvarskänsla och detta i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapar goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Du har ett antal års erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel. Vana av att hantera en maskinpark exempelvis traktorer, åkgräsklippare och andra vanliga redskap. B-Körkort är ett krav, och att du uttrycker dig väl i svenska språket i tal och skrift.

Meriterande är erfarenhet av planering, administrativa arbetsuppgifter och branschspecifika utbildningar och certifikat. Har du en inriktning med trädgårdsutbildning eller fastighetsteknik kommer det vara meriterande och bidragande i vår utmaning att utveckla våra grönyteprojekt.

Att arbeta på Sweax
Vi är ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till sina kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension, och vi bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Ansökan
Din ansökan registrerar du på https://jobb.sweax.se/jobs senast den 22 maj. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag. Tjänsten är ett vikariat på heltid t.o.m 31 jan 2023 med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Karin Spång, [email protected], 070-085 01 36 eller produktionsledare Michael Palm, [email protected], tel. 070-085 01 37.

Tryck på loggan för att läsa mer om Sweax.

https://www.sweax.se/) Visa mindre

Sommarjobb till Märsta, Uppsala och Norrtälje

Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts föreningar, affärscentrum, privata och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade ... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts föreningar, affärscentrum, privata och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Vill du sommarjobba på våra
fastighetsservicekontor i Märsta, Norrtälje och Uppsala?
Vill du vara ute varje dag, njuta av solens strålar och samtidigt göra livet enklare för våra kunder?

Vill du hjälpa oss göra fint hos våra kunder? Är du en lagspelare med eget driv, körkort och vill jobba ute med grönytejobb hela sommaren, och kanske börja jobba redan i vår? Vill du få möjligheten att arbeta med ett företag som är miljö- och kvalitetscertifierat enligt ISO 9 001 och 14 001? Vi söker säsongspersonal till våra avdelningar i Uppsala, Märsta och Norrtälje.

Om Tjänsten
Du ingår i vårt team för fastighetsskötsel och kommer vara en viktig del av att utföra de dagliga arbetsuppgifterna, vilket innebär att ansvara för trädgårdsarbeten såsom skötsel av grönytor, gräsklippning, grästrimning och ogräs m.m, även lokalvård kan förekomma. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett säkerhetstänkande, dialog och trivsel. Du arbetar oftast i grupp men ibland kan arbetet vara självständigt och därför behöver du ett eget driv med en hög ansvarskänsla.

Din Kompetens
Vi söker dig som har relevanta kunskaper inom område trädgårdsarbete och trädgårdsmaskiner. Som person är du pålitlig och är praktiskt lagt för att ibland kunna göra väldigt enkla reparationer om så behövs. Du måste tycka om att vara utomhus eftersom vi alltid jobbar ute oavsett väder.

Personliga Egenskaper
Vi värdesätter, ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ. Det är viktigt att du är noggrann och serviceinriktad samt har lätt för att samarbeta med andra människor, att du är positiv och bidrar med en trevlig stämning till teamet. Det är viktigt att du tar ansvar för att arbetsupp gifterna utförs på ett säkert sätt och med hög kvalitet gentemot kund. En god fysisk form underlättar ditt arbete. Din personlighet är av stor betydelse.

Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka.

Krav
Minst 18 år och B-körkort för manuell bil.
Goda kunskaper i svenska språket.
Tidigare erfarenheter och utbildningar inom trädgårdsskötsel är meriterande.

Anställningsform
Säsongsanställning och heltid eller deltid med möjlig start redan i vår. Tjänsterna kommer tillsättas löpande. Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan via länken på vår hemsida: www.sweax.se, senast 11 mars 2021.

Vill du veta mer
Välkommen att höra av dig rekryteringsanvarig Karin Spång 070-085 0136 eller till någon av våra produktionsledare:

Märsta: Christopher Andersson, [email protected], 070-085 0122. Norrtälje: Jimmy Karlsson, [email protected], 070-085 0130.
Uppsala: Michael Palm, [email protected], 070-085 0137.

Vår AFFÄRSIDÉ: Sweax AB erbjuder ett personligt och kundanpassat helhetsåtagande inom fastighetsförvaltning. Visa mindre

Säsongsarbetare till Märsta, Uppsala och Norrtälje

Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts föreningar, affärscentrum, privata och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade ... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts föreningar, affärscentrum, privata och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

SÄSONGSARBETARE
till våra fastighetsservicekontor i Märsta, Norrtälje och Uppsala Vill du vara ute varje dag, njuta av solens strålar och samtidigt göra livet enklare för våra kunder?

Vill du hjälpa oss göra fint hos våra kunder? Är du en lagspelare med eget driv, körkort och vill jobba ute med grönytejobb hela sommaren, och kanske börja jobba redan i vår? Vill du få möjligheten att arbeta med ett företag som är miljö- och kvalitetscertifierat enligt ISO 9 001 och 14 001? Vi söker säsongspersonal till våra avdelningar i Uppsala, Märsta och Norrtälje.

Om Tjänsten
Du ingår i vårt team för fastighetsskötsel och kommer vara en viktig del av att utföra de dagliga arbetsuppgifterna, vilket innebär att ansvara för trädgårdsarbeten såsom skötsel av grönytor, gräsklippning, grästrimning och ogräs m.m, även lokalvård kan förekomma. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett säkerhetstänkande, dialog och trivsel. Du arbetar oftast i grupp men ibland kan arbetet vara självständigt och därför behöver du ett eget driv med en hög ansvarskänsla.

Din Kompetens
Vi söker dig som har relevanta kunskaper inom område trädgårdsarbete och trädgårdsmaskiner. Som person är du pålitlig och är praktiskt lagt för att ibland kunna göra väldigt enkla reparationer om så behövs. Du måste tycka om att vara utomhus eftersom vi alltid jobbar ute oavsett väder.

Personliga Egenskaper
Vi värdesätter, ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ. Det är viktigt att du är noggrann och serviceinriktad samt har lätt för att samarbeta med andra människor, att du är positiv och bidrar med en trevlig stämning till teamet. Det är viktigt att du tar ansvar för att arbetsupp gifterna utförs på ett säkert sätt och med hög kvalitet gentemot kund. En god fysisk form underlättar ditt arbete. Din personlighet är av stor betydelse.

Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka.

Krav
Minst 18 år och B-körkort för manuell bil.
Goda kunskaper i svenska språket.
Tidigare erfarenheter och utbildningar inom trädgårdsskötsel är meriterande.

Anställningsform
Säsongsanställning och heltid eller deltid med möjlig start redan i vår. Tjänsterna kommer tillsättas löpande. Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan via länken på vår hemsida: www.sweax.se, senast 11 mars 2021.

Vill du veta mer
Välkommen att höra av dig rekryteringsanvarig Karin Spång 070-085 0136 eller till någon av våra produktionsledare:

Märsta: Christopher Andersson, [email protected], 070-085 0122. Norrtälje: Jimmy Karlsson, [email protected], 070-085 0130.
Uppsala: Michael Palm, [email protected], 070-085 0137.

Vår AFFÄRSIDÉ: Sweax AB erbjuder ett personligt och kundanpassat helhetsåtagande inom fastighetsförvaltning. Visa mindre

Fastighetsskötare - till vårt fastighetsserviceteam i Uppsala

Ditt uppdrag Du ingår i vårt team för fastighetsskötsel och kommer ha en viktig del av de dagliga arbetsuppgifterna, vilket innebär arbete med säsongsskötsel av grönytor, fastighetsrondering, reparationer, service- och snöröjningsarbeten. Tillsyn och skötsel av fastighetstekniska installationer förekommer och hos vissa kunder ingår mindre servicearbeten eller reparationer i lägenheter/fastigheter som t.ex. låshantering, snickeri- eller målningsjobb m.m. ... Visa mer
Ditt uppdrag

Du ingår i vårt team för fastighetsskötsel och kommer ha en viktig del av de dagliga arbetsuppgifterna, vilket innebär arbete med säsongsskötsel av grönytor, fastighetsrondering, reparationer, service- och snöröjningsarbeten. Tillsyn och skötsel av fastighetstekniska installationer förekommer och hos vissa kunder ingår mindre servicearbeten eller reparationer i lägenheter/fastigheter som t.ex. låshantering, snickeri- eller målningsjobb m.m.

Du ansvarar för att planera dina dagliga arbetsuppgifter, och ser till att skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden. Med dina kunskaper inom skötsel jobbar vi tillsammans för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på. Fastighetsserviceteamet består av tio kollegor.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att trivas och göra ett riktigt bra jobb ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, har en hög ansvarskänsla i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapa goda relationer med kunder, kollegor och leverantörer.

Du har ett antal års erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel. Vana av att hantera en maskin-park som traktorer och andra handredskap. Meriterande är erfarenhet av branschspecifika utbildningar och certifikat. Du behöver ha god datorvana och kunna uttrycka dig väl i svenska språket såväl muntligt som skriftligt. B-Körkort är ett krav.

Att arbeta på Sweax

Vi är ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten.

Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka!

Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension, och vi bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Ansökan

Din ansökan registrerar du på www.sweax.se, senast måndag 25 okt. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Mer info

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionsledare Michael Palm, [email protected], tel. 070-085 01 37. Visa mindre

Kundservice, vikariat

Ansök    Okt 29    Sweax AB    Kundtjänstmedarbetare
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

KUNDSERVICE
Vi söker dig kundservicemedarbetare som drivs av att ge service till våra kunder!

Ditt uppdrag
Uppdraget är ett längre vikariat som startar i mitten av januari med placering i Uppsala, och möjlighet till fast anställning. Du ingår i vårt kundserviceteam och kommer vara en viktig del av att skapa ett mervärde för våra kunder. Du tar emot frågor från kunder med fokus på kundnöjdhet med en hög servicegrad. Som person är du lösningsorienterad och arbetar mot våra uppsatta mål. Det rör sig om en omväxlande vardag, oftast om boendefrågor, felanmälningar fr. bostadsrättsföreningar och nyproduktioner eller uthyrningar av parkeringsplatser m.m. Du administrerar ärenden, registrerar och följer upp om det behövs. Tjänsten är heltid och månadsavlönad

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb ser vi att du har ett eget driv, kan prioritera och ta ägandeskap över dina arbetsuppgifter och har en hög ansvarskänsla i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du skapar goda relationer med kollegor, kunder och boende, och behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i så väl svenska som engelska.

Meriter
Meriterande om du har kundserviceerfarenhet med inriktning mot fastighetsförvaltning. Vi ser gärna att du har god systemvana och har lätt för att sätta dig in i olika system.

Att arbeta på Sweax
Vi är ett mindre familjärt företag som drivs av framtidsfokus med höga ambitioner att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Vi tycker om att jobba mot tydliga mål och hitta nya vägar för att ständigt förbättra oss. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare. Hos oss finns alla förutsätt-ningar för att prestera, trivas och växa.

Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansökan
Din ansökan registrerar du på vår hemsida www.sweax.se, senast 30 nov. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Vår AFFÄRSIDÉ: Sweax AB erbjuder ett personligt och kundanpassat helhetsåtagande inom fastighetsförvaltningar. Visa mindre

Kundservicemedarbetare, Uppsala

Ansök    Jul 5    Sweax AB    Kundtjänstmedarbetare
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrättsföreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare.Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitethögt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade fö... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrättsföreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare.Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitethögt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

KUNDSERVICE
Vi söker dig kundservicemedarbetare som
drivs av att ge service till våra kunder!

Ditt uppdrag
Uppdraget är ett längre vikariat med placering i Uppsala, och med möjlighet till fast anställning. Du ingår i vårt kundserviceteam och kommer vara en viktig del för att skapa ett mervärde för våra kunder. Du tar emot frågor från kunder med fokus på kundnöjdhet med en hög servicegrad. Det rör sig om en omväxlande vardag, oftast om boendefrågor, felanmälningar fr. bostadsrättsföreningar och nyproduktioner eller uthyrningar av parkeringsplatser mm. Du administrerar ärenden, registrerar och följer upp om det behövs. Det blir även en del administrativa uppgifter från förvaltare.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, har en hög ansvarskänsla i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och får energi av att göra skillnad via telefon. Du skapar goda relationer med kollegor, kunder och boende, och behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i så väl svenska som engelska.

Meriter
Vi ser gärna att du har kundserviceerfarenhet med inriktning mot fastighetsförvaltning.

Att arbeta på Sweax
Vi är ett mindre familjärt företag som drivs av framtidsfokus med höga ambitioner att vara en bra leverantör till sina kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Vi tycker om att jobba mot tydliga mål och hitta nya vägar för att ständigt förbättra oss. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare. Hos oss finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa. Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansökan
Din ansökan registrerar du på vår hemsida www.sweax.se, senast 26 juli. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Vår AFFÄRSIDÉ: Sweax AB erbjuder ett personligt och kundanpassat helhetsåtagande inom fastighetsförvaltning Visa mindre

Arbetande förman till vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala

Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Vi söker dig som vill ta steget att bli
ARBETANDE FÖRMAN i vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala!

Vi söker en erfaren fastighetsarbetare som är beredd att axla ett extra ansvar inom fastighetsservice, för att tillsammans med oss skapa trivsamma och välskötta miljöer för våra kunder.

Ditt uppdrag
Som arbetande förman ingår du i Fastighetsserviceteamet i Uppsala som består av åtta kollegor. Vi arbetar med säsongsskötsel av grönytor, gräsklippning, skötsel av rabatter, häck- och trädbeskärning, snöröjningsarbeten och lokalvård. Tillsyn, rondering och skötsel av fastighetstekniska installationer och mindre servicearbeten eller reparationer i lägenheter/fastigheten som inom lås, vvs, snickeri- eller målningsjobb ingår också i teamets dagliga arbetsuppgifter.

Förutom de operativa arbetsuppgifterna kommer du tillsammans med produktionsledaren planera, samordna och följa upp att teamets skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden. Med din kunskap inom skötsel blir du ett dagligt stöd för dina kollegor och tillsammans jobbar ni för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb i rollen som arbetande förman ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, är resultatorienterad, har en hög ansvarskänsla och detta i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapar goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer.

Du har ett antal års erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel. Vana av att hantera en maskinpark exempelvis traktorer, åkgräsklippare och andra handredskap. B-Körkort är ett krav, och du pratar bra svenska och har god datorvana. Meriterande är erfarenhet av planering, administrativa arbetsuppgifter och branschspecifika utbildningar och certifikat.

Att arbeta på Sweax
Ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi ordnar regelbundet gemensamma aktiviteter och bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Mer information och din ansökan
Din ansökan registrerar du via ansökningsknappen nedan, senast den 21 mars. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionsledare Michael Palm, [email protected], tel. 070-085 01 37. Visa mindre

Arbetande förman till vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala

Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Vi söker dig som vill ta steget att bli
ARBETANDE FÖRMAN i vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala!

Vi söker en erfaren fastighetsarbetare som är beredd att axla ett extra ansvar inom fastighetsservice, för att tillsammans med oss skapa trivsamma och välskötta miljöer för våra kunder.

Ditt uppdrag
Som arbetande förman ingår du i Fastighetsserviceteamet i Uppsala som består av åtta kollegor. Vi arbetar med säsongsskötsel av grönytor, gräsklippning, skötsel av rabatter, häck- och trädbeskärning, snöröjningsarbeten och lokalvård. Tillsyn, rondering och skötsel av fastighetstekniska installationer och mindre servicearbeten eller reparationer i lägenheter/fastigheten som inom lås, vvs, snickeri- eller målningsjobb ingår också i teamets dagliga arbetsuppgifter.

Förutom de operativa arbetsuppgifterna kommer du tillsammans med produktionsledaren planera, samordna och följa upp att teamets skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden. Med din kunskap inom skötsel blir du ett dagligt stöd för dina kollegor och tillsammans jobbar ni för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb i rollen som arbetande förman ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, är resultatorienterad, har en hög ansvarskänsla och detta i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapar goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer.

Du har ett antal års erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel. Vana av att hantera en maskinpark exempelvis traktorer, åkgräsklippare och andra handredskap. B-Körkort är ett krav, och du pratar bra svenska och har god datorvana. Meriterande är erfarenhet av planering, administrativa arbetsuppgifter och branschspecifika utbildningar och certifikat.

Att arbeta på Sweax
Ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi ordnar regelbundet gemensamma aktiviteter och bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Mer information och din ansökan
Din ansökan registrerar du via ansökningsknappen nedan, senast den 21 mars. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionsledare Michael Palm, [email protected], tel. 070-085 01 37. Visa mindre

Sommarjobb Kundservice

Ansök    Maj 23    Sweax AB    Kundtjänstmedarbetare
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Sommarjobb KUNDSERVICE
Vi söker dig kundservicemedarbetare som kan jobba hos oss, på vårt huvudkontor i Uppsala några veckor i sommar!

Ditt uppdrag
Uppdraget är ett sommarjobb under perioden vecka 29-32. Du ingår i vårt kundserviceteam och kommer vara en viktig del för våra kunder. Det är du som tar emot frågor från kunder via telefon och mail. Du gör en bedömning, hjälper kunden själv eller skickar den vidare till någon som kan hjälpa till.

Det rör sig oftast om boendefrågor, felanmälningar fr. bostadsrättsföreningar och nyproduktioner eller uthyrningar av parkeringsplatser mm. Du administrerar ärendet, registrerar eller gör arbetsorder och följer upp om det behövs. Det blir även en del administrativa uppgifter från förvaltare, och du har alltid en kollega nära tillhands.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, har en hög ansvarskänsla i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapar goda relationer med kollegor, kunder och boende. Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i så väl svenska som engelska.

Meriter
För att du ska få så bra förutsättningar som möjligt är det bra om du har erfarenhet av fastighets-förvaltning eller någon liknande roll.

Att arbeta på Sweax
Ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner att vara en bra leverantör till sina kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten.Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansökan
Din ansökan registrerar du på vår hemsida www.sweax.se (http://www.sweax.se) senast 6 juni. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag. Tjänsten är ett sommarvikariat under veckorna 29-32.

Vår AFFÄRSIDÉ: Sweax AB erbjuder ett personligt och kundanpassat helhetsåtagande inom fastighetsförvaltning. Visa mindre

Arbetande förman till vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala

Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Vi söker dig som vill ta steget att bli
ARBETANDE FÖRMAN i vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala!

Vi söker en erfaren fastighetsarbetare som är beredd att axla ett extra ansvar inom fastighetsservice, för att tillsammans med oss skapa trivsamma och välskötta miljöer för våra kunder.

Ditt uppdrag
Som arbetande förman ingår du i Fastighetsserviceteamet i Uppsala som består av åtta kollegor. Vi arbetar med säsongsskötsel av grönytor, gräsklippning, skötsel av rabatter, häck- och trädbeskärning, snöröjningsarbeten och lokalvård. Tillsyn, rondering och skötsel av fastighetstekniska installationer och mindre servicearbeten eller reparationer i lägenheter/fastigheten som inom lås, vvs, snickeri- eller målningsjobb ingår också i teamets dagliga arbetsuppgifter.

Förutom de operativa arbetsuppgifterna kommer du tillsammans med produktionsledaren planera, samordna och följa upp att teamets skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden. Med din kunskap inom skötsel blir du ett dagligt stöd för dina kollegor och tillsammans jobbar ni för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb i rollen som arbetande förman ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, är resultatorienterad, har en hög ansvarskänsla och detta i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapar goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer.

Du har ett antal års erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel. Vana av att hantera en maskinpark exempelvis traktorer, åkgräsklippare och andra handredskap. B-Körkort är ett krav, och du pratar bra svenska och har god datorvana. Meriterande är erfarenhet av planering, administrativa arbetsuppgifter och branschspecifika utbildningar och certifikat.

Att arbeta på Sweax
Ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi ordnar regelbundet gemensamma aktiviteter och bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Mer information och din ansökan
Din ansökan registrerar du via ansökningsknappen nedan, senast den 21 mars. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionsledare Michael Palm, [email protected], tel. 070-085 01 37. Visa mindre

SÄSONGSARBETARE till vår Fastighetsservice i Märsta, Norrtälje och Uppsala

Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Hur skulle det kännas att ligga i en rabatt och njuta av solens strålar?

Är du en lagspelare som är i god fysisk form, har eget driv, körkort och vill jobba ute med grönytejobb hela sommaren med start i vår? Vill du få möjligheten att arbeta med ett företag som är miljö- och kvalitetscertifierat enlig ISO 9 001 och 14 001? Vi söker personal till våra avdelningar i Uppsala, Märsta och Norrtälje för hel- eller deltid.

Om tjänsten
Du ingår i vårt team för fastighetsskötsel och kommer vara en viktig del av att utföra de dagliga arbetsuppgifterna, vilket innebär att ansvara för trädgårdsarbeten såsom skötsel av grönytor, gräsklippning, grästrimning och ogräs mm. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett säkerhets-tänkande, dialog och trivsel. Du arbetar oftast i grupp men ibland kan arbetet vara självständigt och därför behöver du ett eget driv med en hög ansvarskänsla.

Din kompetens
Vi söker dig som har relevanta kunskaper inom område trädgårdsarbete och trädgårdsmaskiner.

Som person är du pålitlig och har ett eget driv. Vi ser gärna att du är praktiskt lagt för att ibland kunna göra väldigt enkla reparationer om så behövs. Du måste tycka om att vara utomhus eftersom vi alltid jobbar ute oavsett väder.

Personliga egenskaper
Vi värdesätter, ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ. Det är viktigt att du är noggrann och serviceinriktad samt har lätt för att samarbeta med andra människor, att du är positiv och bidrar med en trevlig stämning till teamet. Det är viktigt att du tar ansvar för att arbetsupp-gifterna utförs på ett säkert sätt och med hög kvalitet gentemot kund. En god fysisk form underlättar ditt arbete. Din personlighet är av stor betydelse.

Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka.

Krav

- Minst 18 år och B-körkort för manuell bil.
- Goda kunskaper i svenska språket.
- Tidigare erfarenheter och utbildningar inom trädgårdsskötsel är meriterande.


Anställningsform är säsongsanställning och omfattning är heltid eller deltid. Tjänsterna kommer tillsättas löpande efter sista ansökningsdag.

Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan via länken på vår hemsida: www.sweax.se (http://www.sweax.se/), senast 14 mars 2021.

Vill du veta mer
om tjänsten är du välkommen att höra av dig till någon av Produktionsledarna:
Märsta: Linus Johansson, [email protected], 070-085 01 22.
Norrtälje: Jimmy Karlsson, [email protected], 070-085 01 30.
Uppsala: Michael Palm, [email protected], 070-085 01 37.

Vår AFFÄRSIDÉ: Sweax AB erbjuder ett personligt och kundanpassat helhetsåtagande inom fastighetsförvaltning. Visa mindre

Arbetande förman till vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala

Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Vi söker dig som vill ta steget att bli
ARBETANDE FÖRMAN i vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala!

Vi söker en erfaren fastighetsarbetare som är beredd att axla ett extra ansvar inom fastighetsservice, för att tillsammans med oss skapa trivsamma och välskötta miljöer för våra kunder.

Ditt uppdrag
Som arbetande förman ingår du i Fastighetsserviceteamet i Uppsala som består av åtta kollegor. Ni arbetar med säsongsskötsel av grönytor, gräsklippning, skötsel av rabatter, häck- och träd-beskärning, rondering, reparationer, service- och snöröjningsarbeten. Tillsyn och skötsel av fastighetstekniska installationer förekommer ibland och hos vissa kunder ingår mindre servicearbeten eller reparationer i lägenheter/fastigheten som låshantering, snickeri- eller målningsjobb med mera.

Förutom de operativa arbetsuppgifterna kommer du tillsammans med produktionsledaren planera, samordna och följa upp att teamets skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden. Med din kunskap inom skötsel blir du ett dagligt stöd för dina kollegor och tillsammans jobbar ni för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb i rollen som arbetande förman ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, är resultatorienterad, har en hög ansvarskänsla och detta i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapar goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer.

Du har ett antal års erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel. Vana av att hantera en maskin-park exempelvis traktorer, åkgräsklippare och andra handredskap redskap. B-Körkort är ett krav, och du pratar bra svenska och har god datorvana. Meriterande är erfarenhet av planering, administrativa arbetsuppgifter och branschspecifika utbildningar och certifikat.

Att arbeta på Sweax
Ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till sina kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi ordnar regelbundet gemensamma aktiviteter och bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Mer information och din ansökan
Din ansökan registrerar du vi ansökningsknappen nedan, senast den 21 mars. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionsledare Michael Palm, [email protected], tel. 070-085 01 37. Visa mindre

Förvaltningsekonom

Ansök    Aug 6    Sweax AB    Förvaltningsekonom
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet lättare för bostadsrättsföreningar, affärscentrum och privata fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierat för kvalitet 9... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet lättare för bostadsrättsföreningar, affärscentrum och privata fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierat för kvalitet 9001 och miljö 14001 enligt internationell standard.

Är du en stjärna inom redovisning med en fantastisk sifferkänsla som du vill kombinera med att se och möta kundens behov? Med andra ord, bidra till att göra livet enklare för våra kunder? Till en nyinrättad tjänst till vårt kontor i Uppsala söker vi en ekonom som är i början av sin karriär och vill utvecklas tillsammans med oss.

I rollen som Förvaltningsekonom ingår du i vår ekonomiavdelning som idag består av ett team på två medarbetare. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av löpande redovisning, in- och utbetalning, ekonomisk rapportering och upprättande av årsredovisningar (främst K2 regelverk) åt våra kunder som framförallt består av bostadsrättsföreningar men även kan vara nyproduktion av bostadsrätter. Utöver att arbeta med och för våra kunder så kommer du att vara del i den löpande redovisningen för Sweax, exempelvis fakturering, leverantörs- och kundreskontror.

Din profil
Kompetenskrav: Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och gärna några år med praktisk erfarenhet av löpande redovisning och avstämningar. Självklart är du en fena på Excel och digital i ditt tänk.

Personliga egenskaper: För att trivas på Sweax tror vi att du är en person som står med båda fötterna på jorden. Du är noggrann och har en fallenhet för ordning och reda. Du har inga problem att jobba mot deadlines och värdesätter ett strukturerat arbetssätt. Du har även möjlighet att jobba kvällstid om så behövs. Vidare är du som person öppen och social och jobbar lika bra självständigt som tillsammans med kollegor. Du har en fallenhet för att leverera service och har lätt för att kommunicera med kunder och motparter på ett professionellt och lättsamt sätt. Du trivs säkerligen i ett litet team där ni tar gemensamt ansvar och i en trygg omgivning där alla ser varandra. Du bidrar till att ni tar tag i frågor och du har en egen vilja att driva dem till en lösning.

Att arbeta på Sweax
Ett familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till sina kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten.

Självklart så omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi ordnar regelbundet gemensamma aktiviteter och bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Mer information och din ansökan
Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen är du välkommen att kontakta Ekonomichef Annika Carlqvist som är anträffbar för att ge dig ett svar från den 17 augusti 2020. [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan som du skickar in senast den 4 september 2020. Urval och intervjuer genomförs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Tryck på loggan för att läsa mer om Sweax.

https://www.sweax.se/) Visa mindre

Arbetande Förman till vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala

Själva grundtanken med Sweax är att göra livet lättare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierat ... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet lättare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierat för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Ditt uppdrag
I rollen som arbetande förman ingår du i teamet för Fastighetsservice och kommer vara en viktig del av vår verksamhet. Du har en ledande roll där du medverkar i den dagliga skötseln samtidigt som du tillsammans med produktionsledaren arbetsleder, samordnar och kvalitetssäkrar det dagliga arbetet enligt avtal ute hos våra kunder för att nå våra målsättningar.

Arbetet innebär
Daglig arbetsledning för fastighetsskötare och lokalvårdare. Fastighetsskötsel av grönytor med gräsklippning, ogräsrensning, häck- och trädbeskärning, rondering, service- och snöröjningsarbeten. Arbetet kan även innebära servicearbeten som småreparationer, snickeri- och målningsjobb m.m.

Förutom de operativa arbetsuppgifterna även kontakter med kunder, underleverantörer och medarbetare. Du ansvarar för att arbetsuppgifterna utförs med hög kvalitet gentemot kund. Du arbetar i nära samarbete och rapporterar till Produktionsledaren.

Vem är du
Din personlighet är av stor betydelse. För att trivas i rollen är det viktigt att du har vana av att leda medarbetare, är praktisk, har en god känsla för service, ett flexibelt arbetssätt och bra planerings-förmåga med ett utvecklat ordningssinne. Vi värderar bra kommunikation och social kompetens där jobbet kräver förmåga för att bibehålla relationer med kunder, samarbetspartners och medarbetare och samtidigt bidra med en trevlig stämning till teamet.

Vi värdesätter ett drivande målfokuserat arbetssätt med egna initiativ. För att trivas i rollen bör du ha förmåga att självständigt driva och prioriterar dina arbetsuppgifter med en hög ansvarskänsla och resultatorienterat arbetssätt. Vidare har du affärssinne och god förmåga att kunna skapa en helhetsbild av gruppen för att kunna arbeta med utvecklande kvalitetstänkande arbete.

Krav:

- B-körkort.
- Ca tre till fem års branschvana.
- Erfarenhet från arbetsledande position.
- BAS P/U.
- Goda kunskaper av Officepaketet.


Följande egenskaper och kunskaper är meriterande:

- Gymnasial- alt. branschrelaterad yrkeshögskola.
- Motorsågskörkort, skyliftkort, heta arbeten eller SBA.
- Erfarenhet av trädgårdsanläggning eller ventilation.


Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka.

Anställningsformen är tillsvidare och omfattar heltid. Tillträde efter överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal genom Fastigo. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till: Produktionsledare Michael Palm: [email protected], tel. 070-085 01 37.

Urval kommer att ske löpande varav tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast 30 nov 2020, via vårt rekryteringssystem.

VÅR AFFÄRSIDÉ: Sweax AB skall erbjuda ett personligt och kundanpassat helhetsåtagande inom fastighetsförvaltning Visa mindre

Förvaltningsekonom

Ansök    Aug 19    Sweax AB    Förvaltningsekonom
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet lättare för bostadsrättsföreningar, affärscentrum och privata fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierat för kvalitet 9... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet lättare för bostadsrättsföreningar, affärscentrum och privata fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierat för kvalitet 9001 och miljö 14001 enligt internationell standard.

Är du en stjärna inom redovisning med en fantastisk sifferkänsla som du vill kombinera med att se och möta kundens behov? Med andra ord, bidra till att göra livet enklare för våra kunder? Till en nyinrättad tjänst söker vi en ekonom som är i början av sin karriär och vill utvecklas tillsammans med oss.

I rollen som Förvaltningsekonom ingår du i vår ekonomiavdelning som idag består av ett team på två medarbetare. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av löpande redovisning, in- och utbetalning, ekonomisk rapportering och upprättande av årsredovisningar (främst K2 regelverk) åt våra kunder som framförallt består av bostadsrättsföreningar men även kan vara nyproduktion av bostadsrätter. Utöver att arbeta med och för våra kunder så kommer du att vara del i den löpande redovisningen för Sweax, exempelvis fakturering, leverantörs- och kundreskontror.

Din profil
Kompetenskrav: Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och gärna några år med praktisk erfarenhet av löpande redovisning och avstämningar. Självklart är du en fena på Excel och digital i ditt tänk.

Personliga egenskaper: För att trivas på Sweax tror vi att du är en person som står med båda fötterna på jorden. Du är noggrann och har en fallenhet för ordning och reda. Du har inga problem att jobba mot deadlines och värdesätter ett strukturerat arbetssätt. Du har även möjlighet att jobba kvällstid om så behövs. Vidare är du som person öppen och social och jobbar lika bra självständigt som tillsammans med kollegor. Du har en fallenhet för att leverera service och har lätt för att kommunicera med kunder och motparter på ett professionellt och lättsamt sätt. Du trivs säkerligen i ett litet team där ni tar gemensamt ansvar och i en trygg omgivning där alla ser varandra. Du bidrar till att ni tar tag i frågor och du har en egen vilja att driva dem till en lösning.

Att arbeta på Sweax
Ett familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till sina kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten.

Självklart så omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi ordnar regelbundet gemensamma aktiviteter och bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Mer information och din ansökan
Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen är du välkommen att kontakta Ekonomichef Annika Carlqvist som är anträffbar för att ge dig ett svar från den 17 augusti 2020. [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan som du skickar in senast den 4 september 2020. Urval och intervjuer genomförs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Tryck på loggan för att läsa mer om Sweax.

https://www.sweax.se/) Visa mindre