Lediga jobb Medicago AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Medicago AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Marknadsassistent

Ansök    Mar 10    Medicago AB    Marknadsassistent
Medicago Group är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Arbetsuppgifter: Du kommer att assistera marknadsavdelningen genom att fungera som kontaktperson gentemot kunder, återförsäljare och även även vara behjälplig i det daglig... Visa mer
Medicago Group är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer.Arbetsuppgifter:

Du kommer att assistera marknadsavdelningen genom att fungera som kontaktperson gentemot kunder, återförsäljare och även även vara behjälplig i det dagliga administrativa arbetet internt.

Du erbjuds en stor variation av arbetsuppgifter med möjlighet att utveckla vår marknadsavdelning framåt.

Vi säker dig som vill vara kontaktperson gentemot våra kunder. Det kan innebära att sköta kommunikationen externt på olika sätt genom tex att hantera kundärenden, upprätta marknadsmaterial, sammanställa försäljningsstatistik, administrera avtal och priser. På sikt kommer rollen även innebära att sköta administrationen på vår hemsida, sociala medier och nyhetsbrev. Vid behov kan det vara aktuellt att deltaga och förbereda inför mässor och kundbesök.

För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom marknadsavdelningen.Personliga egenskaper och kvalifikationer:

Vi tror att du besitter problemlösningsförmåga, goda kommunikativa och administrativa färdigheter. Vi ser gärna att du har ett intresse för kundrelationer, god kommunikativ förmåga, både skriftlig och muntlig. Det är en fördel om du har har förmåga att att formulera ett budskap i text och bild.Meriterande är om du har erfarenhet/utbildning från Life science, läkemedelssektorn, medicin- eller kemiteknik samt webbförsäljning/e-Commerce, marknadsföring och ISO 9001.Krav är även mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt goda kunskaper i MS Office (särskilt Word och Excel). Visa mindre

Teknisk administratör med möjlighet till utveckling

Ansök    Mar 10    Medicago AB    Kemist
Medicago Group är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Arbetsuppgifter: Du kommer att assistera marknadsavdelningen genom att bistå med författandet och underhållandet av teknisk dokumentation, i första hand säkerhetsdatablad. H... Visa mer
Medicago Group är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att assistera marknadsavdelningen genom att bistå med författandet och underhållandet av teknisk dokumentation, i första hand säkerhetsdatablad. Hanteringen av säkerhetsdatabladen är regelstyrt vilket innebär att dina arbetsuppgifter omfattar att vara ansvarig över det tekniska innehållet och strukturen av säkerhetsdatabladen. Det innebär att du hanterar klassificering, märkning och förpackning av kemiska produkter enligt gällande lagar och regler.

Initialt kommer den tekniska dokumentationen vara ett projekt på heltid och ur ett längre perspektiv en del av din arbetsroll.

På sikt önskar vi även att du fungerar som kontaktperson gentemot våra kunder. Det kan innebära att sköta kommunikationen externt på olika sätt genom tex att hantera kundärenden, upprätta marknadsmaterial, sammanställa försäljningsstatistik, administrera avtal och priser. För rätt person kan det bli aktuellt att även sköta administrationen av vår av hemsida, sociala medier och nyhetsbrev. Vid behov kan det vara aktuellt att deltaga och förbereda inför mässor och kundbesök.

För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom marknadsavdelningen.Personliga egenskaper och kvalifikationer:

Rollen som teknisk administratör kräver problemlösningsförmåga, goda kommunikativa och administrativa färdigheter. Vi ser gärna att du har ett intresse för kundrelationer, god kommunikativ förmåga, både skriftlig och muntlig. Det är en fördel om du har god förmåga att att formulera ett budskap i text och bild.

Vi söker dig med naturvetenskaplig bakgrund, gärna inom kemi. Meriterande är om du har arbetserfarenhet från författande av säkerhetsdatablad och/eller har en bakgrund inom Life science/läkemedelssektorn/medicin- eller kemiteknik. Det är även en fördel om du har kännedom om mjukvaruverktyget Almego, webbförsäljning/e-Commerce, marknadsföring och ISO 9001.

Krav är även mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt goda kunskaper i MS Office (särskilt Word och Excel). Visa mindre

Medarbetare inom lantbruk

Medicago Group är en koncern bestående av fyra bolag inom LifeScience och medicinteknik. Vi utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Verksamheten är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Arbetsuppgifter Berga Construction är bolaget som hanterar fastighetsförvaltning och drift inom koncernen. Vi tar hand om lantbruk, utför byggnation... Visa mer
Medicago Group är en koncern bestående av fyra bolag inom LifeScience och medicinteknik. Vi utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Verksamheten är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer.

Arbetsuppgifter

Berga Construction är bolaget som hanterar fastighetsförvaltning och drift inom koncernen. Vi tar hand om lantbruk, utför byggnationer, genomför produktionsanpassningar samt hanterar fastighetsskötsel. Vi växer och söker en medarbetare med inriktning mot lantbruk. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat att köra lantbruksmaskiner och att utföra service- och maskinunderhåll i befintlig maskinpark. Vedhantering, snöröjning och liknande arbete inom fastighetsskötsel förekommer dagligen beroende på årstid och säsong. De flesta arbetsuppgifterna sker i utomhusmiljö.

Vi söker dig med erfarenhet av lantbruk och maskinunderhåll. Vi önskar att du kan utföra tekniskt underhåll och service på olika typer av fordon och maskiner. Har du tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel är det meriterande.

Vid behov kan enklare byggrelaterade arbetsuppgifter förekomma vilket kan innebära att vara behjälplig vid tex produktionsanpassning och byggnationer av lokaler.

Vi tror att du har ett intresse för att arbeta med varierande arbetsuppgifter och trivs i en lantlig miljö.

Utbildning/Erfarenhet

Krav Körkort (B)

Krav på tidigare erfarenhet av lantbruk. Visa mindre

Chef inom Quality Control, QC

Ansök    Jan 27    Medicago AB    Biomedicinare
Medicago Group är en koncern bestående av fyra bolag inom LifeScience och medicinteknik. Vi utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Verksamheten är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Vi växer och behöver utöka QC-avdelningen med en ny chef. Teamet består idag av fyra personer och behöver förstärkas med en chef. Du blir anställd på... Visa mer
Medicago Group är en koncern bestående av fyra bolag inom LifeScience och medicinteknik. Vi utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Verksamheten är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer.

Vi växer och behöver utöka QC-avdelningen med en ny chef. Teamet består idag av fyra personer och behöver förstärkas med en chef. Du blir anställd på Medicago AB som är en del av Medicago group.

Arbetsuppgifter

Rollen kommer innebära att vara ansvarig över dina medarbetare och deras dagliga arbete. Du är lönesättande och har ett delegerat arbetsmiljöansvar över din grupp. Utöver det kommer du att vara operativ och vara ansvarig för valideringar av olika instrument, processer, analysmetoder och vattensystem.

Vidare kan du vid behov utföra kvalitetsanalyser av produktionsbatcher och renvatten samt utföra miljökontroller i renrum. Det ingår även att utföra uppdateringar av standardmetoder, metoder, valideringsdokument och hållbarhetsstudier. Du kan också bli involverad i forsknings och utvecklingsarbete vid behov.

Vi tror att du har ett intresse för att arbeta med varierande arbetsuppgifter och trivs i en lantlig miljö.

Utbildning/Erfarenhet

Vi vill att du har en relevant högskoleutbildning inom kemi/biologi tex BMA eller likvärdig utbildning/erfarenhet.

Du ska erfarenhet inom Bioteknikområdet och god kännedom om biokemiska analyser. Vi ser gärna att du har jobbat enligt ISO 9001/13485 och GMP.

Du har god laboratorievana och erfarenhet av validering. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av personal och tycker om att ta ansvar över en grupp.

Krav Körkort (B) Visa mindre

Processoperatör

Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Vi ser nu en ökad efterfrågan då vi tillverkar produkter som används i kampen mot covid-19 och behöver anställa en processoperatör på heltid, med tillträde snarast. Arbetsuppgifter D... Visa mer
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer.Vi ser nu en ökad efterfrågan då vi tillverkar produkter som används i kampen mot covid-19 och behöver anställa en processoperatör på heltid, med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara en del i ett team som fokuserar på olika processer för bland annat tablett- och lektintillverkning. Arbetsuppgifterna kommer bla annat att bestå i malning, extraktioner, centrifugering, kolonnrening och packning. Då gruppen ansvarar för produktionen i alla steg ingår även renhållning av och utrustning och produktionslokaler. Arbetsuppgifter som även kan ingå är fyllning av vialer i renrum, laddning och tömning av frystorkar. Det ingår även ansvar för att maskinerna får sin regelbundna service och kalibrering.Utbildning/Erfarenhet

Du bör tidigare arbetat med någon typ av produktion gärna i renrum. Du talar och skriver svenska obehindrat. Erfarenhet från läkemedel, bioteknikbranschen eller livsmedelsbranschen är en fördel.Personliga egenskaper

För att passa till tjänsten ska du kunna jobba självständigt och vara stresstålig samt kunna hålla ett högt tempo. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktig för oss. Visa mindre

Fordonsintresserad medarbetare inom fastighet- och servicedrift

Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Arbetsuppgifter Avdelningen Fastighet- och drift är avdelningen som tar hand om byggnationer, produktionsanpassningar samt fastighetsskötsel. Teamet hanterar en maskinpark beståen... Visa mer
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer.

Arbetsuppgifter

Avdelningen Fastighet- och drift är avdelningen som tar hand om byggnationer, produktionsanpassningar samt fastighetsskötsel. Teamet hanterar en maskinpark bestående av olika fordon och maskiner som kräver underhåll. Vi söker därför dig med erfarenhet av kunskaper inom fordonsteknik. Du bör kunna utföra tekniskt underhåll och service på olika typer av fordon och maskiner.

De byggrelaterade arbetsuppgifter innebär att vara behjälplig med tex produktionsanpassning och byggnationer av lokaler. Tjänsten är varierande med fokus på uppgifter inom fordonsservice och lättare byggnationer.

Vid behov kan arbete inom produktion och lantbruk vara aktuellt.

Vi tror att du har ett intresse för att arbeta med varierande arbetsuppgifter och trivs i en lantlig miljö.

Utbildning/Erfarenhet

Krav Körkort (B)

Erfarenhet av arbete inom bygg och tekniskt underhåll är meriterande för rollen. Visa mindre

Händig medarbetare inom fastighet- och servicedrift

Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Arbetsuppgifter Tjänsten är varierande med fokus på uppgifter inom bygg och fastighetsservice. De byggrelaterade arbetsuppgifter innebär att vara behjälplig med tex produktionsa... Visa mer
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer.

ArbetsuppgifterTjänsten är varierande med fokus på uppgifter inom bygg och fastighetsservice. De byggrelaterade arbetsuppgifter innebär att vara behjälplig med tex produktionsanpassning och byggnationer av lokaler.

Ytterligare arbetsuppgifter kan vara att utföra fastighetsskötsel som syftar till driften av området och dess fastigheter.

Vid behov kan arbete inom produktion och lantbruk vara aktuellt.

Vi tror att du har ett intresse för att arbeta med varierande arbetsuppgifter och trivs i en lantlig miljö.

Beroende på dina tidigare erfarenheter och intresse kan det även finnas arbetsuppgifter av teknisk karaktär.Vi tror att du har ett intresse för att arbeta med praktiska arbetsuppgifter och trivs i en lantlig miljö.

Utbildning/Erfarenhet

Krav Körkort (B)

Erfarenhet av arbete inom bygg och tekniskt underhåll är meriterande för rollen. Visa mindre

Ingenjör inom bioteknik

Ansök    Nov 15    Medicago AB    Biomedicinare
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Vi ser nu en ökad efterfrågan då vi tillverkar produkter som används i kampen mot covid-19 och behöver anställa en processoperatör på heltid, med tillträde snarast. Arbetsuppgifter D... Visa mer
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer.Vi ser nu en ökad efterfrågan då vi tillverkar produkter som används i kampen mot covid-19 och behöver anställa en processoperatör på heltid, med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara en del i ett team som fokuserar på olika processer för bland annat tablett- och lektintillverkning. Arbetsuppgifterna kommer initialt bla bestå av att att ta ansvar för tex extraktioner, centrifugering, kolonnrening för att lära sig de olika stegen i produktionen. Då gruppen ansvarar för produktionen i alla steg ingår även renhållning av och utrustning och produktionslokaler. Arbetsuppgifter som även kan ingå är fyllning av vialer i renrum, laddning och tömning av frystorkar. Rollen omfattar även utveckling av metoder och förbättring av processer i olika produktioner.Utbildning/Erfarenhet

Vi ser gärna att du har en utbildning inom bioteknik och kan omsätta dina teoretiska kunskaper inom produktionen. Du bör tidigare arbetat med någon typ av produktion, gärna i renrum. Du talar och skriver svenska obehindrat. Erfarenhet från läkemedel, bioteknikbranschen eller livsmedelsbranschen är en fördel.Personliga egenskaper

För att passa till tjänsten ska du kunna jobba självständigt och vara stresstålig samt kunna hålla ett högt tempo. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktig för oss. Visa mindre

Marknadsassistent

Ansök    Nov 15    Medicago AB    Biomedicinare
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Vi är nu inne i en expansionsfas och vill anställa dig som vill jobba som marknadsassistent hos oss och vara delaktig i att bidra till vår framgång! Arbetsuppgifter Du kommer att... Visa mer
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer.

Vi är nu inne i en expansionsfas och vill anställa dig som vill jobba som marknadsassistent hos oss och vara delaktig i att bidra till vår framgång!

Arbetsuppgifter

Du kommer att sköta kundkontakter genom att svara på förfrågningar, göra kundundersökningar, upprätta marknadsmaterial och administrera säkerhetsdatablad. Rollen innebär även att ha kontakt med våra återförsäljare, ta fram försäljningsstatistik, prislistor samt genomföra uppdatering av vår hemsidan.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser gärna att du har erfarenhet från LifeScience/medicinteknik och har god förståelse för vår bransch.

Dina tidigare erfarenhet av marknadsföring har gett dig en god administrativ förmåga. Om du har du arbetat med webbförsäljning och strategier kring sociala medier är det meriterande. Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Du är en person som gillar förändring och är flexibel i din natur. Vidare är du framåtriktad och tycker om att ha ett stort nätverk. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.

Övrigt:

B-körkort
Goda kunskaper i Officepaketet Visa mindre

Kvalitetsingenjör

Ansök    Jul 7    Medicago AB    Biolog
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Vi är nu inne i en expansionsfas och behöver anställa en kvalitetsassistent på heltid med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Du kommer jobba med granskning och frisläppning av produkt, råvar... Visa mer
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer.

Vi är nu inne i en expansionsfas och behöver anställa en kvalitetsassistent på heltid med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter

Du kommer jobba med granskning och frisläppning av produkt, råvaror mm såväl som avvikelsehantering samt CC-ärenden och förbättringar och av kvalitetssystemen ISO9001 och ISO13485. Vidare ingår arbetsuppgifter som t.ex. godkänna etiketter, specifikationer, metoder, valideringsprotokoll, QC resultat samt CC ärenden.Utbildning/Erfarenhet

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta under ett kvalitetssystem samt kunskaper och erfarenhet av ISO 13485. Det är en fördel, men inte ett krav, att du har arbetslivserfarenhet från medicintekniskverksamhet. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat. Det är meriterande om du har en naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund. Det viktigaste är dock ditt intresse för branschen och viljan att arbeta kvalitetsinriktat.Personliga egenskaper

För att passa till tjänsten önskar vi att du är en kvalitetsmedveten noggrann person med god administrativ förmåga. Du är engagerad och drivs av att förbättra och effektivisera verksamhet. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktigt för oss. Visa mindre

Tekniker

Ansök    Okt 19    Medicago AB    Instrumentmekaniker
Om företaget Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Vi behöver anställa en tekniker på heltid med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Tjänsten är bred och omfattar tekniskt service och underhåll av olika maskiner, for... Visa mer
Om företaget

Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer.

Vi behöver anställa en tekniker på heltid med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är bred och omfattar tekniskt service och underhåll av olika maskiner, fordon och redskap som tillhör produktionen. Byggrelaterade arbetsuppgifter förekommer och kan tex vara produktionsanpassning och byggnationer av lokaler.

Vid behov kan arbete inom produktion och lantbruk vara aktuellt.

Vi tror att du har ett intresse för att arbeta med varierande arbetsuppgifter och trivs i en lantlig miljö.

Utbildning/Erfarenhet

För denna roll ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med fordon, lantbruk och tekniskt underhåll. Meriterande är även kunskaper inom el.

Körkort (B) krävs. Visa mindre

Marknadskoordinator med personalansvar

Ansök    Sep 7    Medicago AB    Marknadsförare
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Vi är nu inne i en expansionsfas och vill anställa dig som vill jobba som Marknadskoordinator hos oss och vara delaktig i att bidra till vår framgång! Arbetsuppgifter Din uppgift... Visa mer
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer.

Vi är nu inne i en expansionsfas och vill anställa dig som vill jobba som Marknadskoordinator hos oss och vara delaktig i att bidra till vår framgång!

Arbetsuppgifter

Din uppgift är att koordinera Medicagos marknadsavdelning i sin helhet. Det innebär bland annat att ta fram årlig marknadsplan, budget, rapporter samt att följa upp detta. Du ansvarar för att marknadsföra Medicagos egna produkter enlig ISO 9001 och hanterar även den externa kommunikationen med våra kunder. Rollen innebär att tillsammans med dina två medarbetare underhålla och utveckla tex marknadsmaterial, sociala medier och övrig produktvård. Vidare kommer marknadsavdelningen sköta administration kring tex priser, avtal och statistik.

Vid behov kommer du att delta i företagets ledning för att representera marknadsavdelningens arbete.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser gärna att du har erfarenhet från LifeScience/medicinteknik och har god förståelse för vår bransch.

Dina tidigare erfarenhet av marknadsföring har gett dig en god administrativ förmåga. Om du har arbetat med webbförsäljning och strategier kring sociala medier är det meriterande. Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Du är en person som gillar förändring och är flexibel i din natur. Vidare är du framåtriktad och tycker om att ha ett stort nätverk. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.

Övrigt:

B-körkort
Goda kunskaper i Officepaketet Visa mindre

Sommarjobb inom jordbruk och gårdsskötsel

Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Vi söker sommarjobbare på heltid med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Tjänsten är över sommaren med möjlighet till förlängning vid behov. Rollen omfattar sedvanliga arbetsuppgi... Visa mer
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer.

Vi söker sommarjobbare på heltid med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är över sommaren med möjlighet till förlängning vid behov. Rollen omfattar sedvanliga arbetsuppgifter inom lantbruk.

Ytterligare arbetsuppgifter kan vara att utföra enklare fastighetsskötsel inom området som att tex rensa ogräs, måla eller utföra markarbeten.

Beroende på dina tidigare erfarenheter kan det även finnas arbetsuppgifter inom bygg, snickeri och tekniskt underhåll av maskiner.

Vi tror att du har ett intresse för att arbeta med praktiska arbetsuppgifter och trivs i en lantlig miljö.

Utbildning/Erfarenhet

Körkort (B) samt erfarenhet av byggnation krävs.

Erfarenhet av arbete med fordon, lantbruk och tekniskt underhåll är meriterande. Visa mindre

Teknisk skribent

Ansök    Maj 30    Medicago AB    Civilingenjör, bioteknik
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Vi är nu inne i en expansionsfas och vill anställa dig som vill jobba som teknisk skribent hos oss och vara delaktig i att bidra till vår framgång! Arbetsuppgifter Du kommer att ... Visa mer
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer.

Vi är nu inne i en expansionsfas och vill anställa dig som vill jobba som teknisk skribent hos oss och vara delaktig i att bidra till vår framgång!

Arbetsuppgifter

Du kommer att kommer att vara en person som ansvarar för att självständigt samla in, producera, paketera och förmedla teknisk information kring vår verksamhet, både internt och externt.

Vidare sköter du kundkontakter genom att svara på förfrågningar, göra kundundersökningar, ta emot våra kunder, upprätta marknadsmaterial och vid behov göra kundbesök. Rollen innebär även att ha kontakt med våra återförsäljare, ta fram försäljningsstatistik samt genomföra uppdatering av vår hemsida kring våra produkter.

Ditt intresse för naturvetenskap och dina kunskaper inom medicinteknik tillför ytterligare en dimension till vår marknadsavdelning.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser gärna att du har erfarenhet från LifeScience/medicinteknik och har god förståelse för vår bransch.

Det är starkt meriterande om du har arbetat med olika typer av teknisk information och dokumentation. Dina tidigare erfarenheter har gett dig en god administrativ förmåga.

Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Du är en person som gillar förändring och är flexibel i din natur. Vidare är du framåtriktad och tycker om att ha ett stort nätverk. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.

Övrigt:

B-körkort
Goda kunskaper i Officepaketet Visa mindre

QA-Chef

Ansök    Jun 9    Medicago AB    Kvalitetschef
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Vi är certifierade inom ISO 9001 och ISO 13485. Vi är under tillväxt och behöver nu anställa en QA chef på heltid med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Rollen innebär att ansvar... Visa mer
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Vi är certifierade inom ISO 9001 och ISO 13485.

Vi är under tillväxt och behöver nu anställa en QA chef på heltid med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att ansvara för vår kvalitetsavdelning och inneha personalansvar över cirka tre personer.

Du kommer ansvara för att företagets kvalitetssystem uppfyller GMP, ISO 9001 och i för vissa delar av verksamheten även ISO13485. Du kommer att arbeta med förbättringar av kvalitetssystemen främst inom de delar som rör GMP, nya versioner av ISO 9001 och ISO 13485. Din uppgift blir även implementera detta i verksamheten.

Vidare ingår arbetsuppgifter som t.ex. att ansvara för och delta vid inspektioner från kunder, myndigheter och att genomföra internrevisioner. Tillsammans med din grupp hanterar ni på daglig basis att frisläppa produktionsbatcher, godkänna specifikationer, metoder, valideringsprotokoll, QC resultat, CC ärenden och avvikelsehantering. Ansvar för leverantörsbedömningar och leverantörsinspektioner ingår också. Rollen innebär ett nära samarbeta med övriga avdelningar.

Utbildning/Erfarenhet Du ska ha erfarenhet av GMP samt arbetslivserfarenhet från tex läkemedels- eller livsmedelsindustrin. Vidare trivs du med att granska kvalitetsdokument och du har en god administrativ förmåga.

Vi tror att du har en naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund. Viktigast är dock att du har god vana av kvalitetssystem. Du bör ha erfarenhet av att utföra inspektioner och delta vid myndighetsinspektioner. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat.

Personliga egenskaper För att passa till tjänsten önskar vi att du är en kvalitetsmedveten och noggrann person med god administrativ förmåga. Du trivs med att organisera och att vara effektiv. Du är engagerad och drivs av att kunna förbättra och påverka. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktigt för oss. Visa mindre

Marknadsassistent

Ansök    Maj 18    Medicago AB    Marknadsassistent
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Vi är nu inne i en expansionsfas och vill anställa dig som vill jobba som marknadsassistent hos oss och vara delaktig i att bidra till vår framgång! Arbetsuppgifter Du kommer att... Visa mer
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer.

Vi är nu inne i en expansionsfas och vill anställa dig som vill jobba som marknadsassistent hos oss och vara delaktig i att bidra till vår framgång!

Arbetsuppgifter

Du kommer att sköta kundkontakter genom att svara på förfrågningar, göra kundundersökningar, ta emot våra kunder, upprätta marknadsmaterial och vid behov göra kundbesök. Rollen innebär även att ha kontakt med våra återförsäljare, ta fram försäljningsstatistik samt genomföra uppdatering av vår hemsidan.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser gärna att du har erfarenhet från LifeScience/medicinteknik och har god förståelse för vår bransch.

Dina tidigare erfarenhet av marknadsföring har gett dig en god administrativ förmåga. Om du har du arbetat med webbförsäljning och strategier kring sociala medier är det meriterande. Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Du är en person som gillar förändring och är flexibel i din natur. Vidare är du framåtriktad och tycker om att ha ett stort nätverk. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.

Övrigt:

B-körkort
Goda kunskaper i Officepaketet Visa mindre

Kvalitetsassistent

Ansök    Mar 22    Medicago AB    Biomedicinare
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Vi är nu inne i en expansionsfas och behöver anställa en kvalitetsassistent på heltid med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Du kommer jobba med granskning och frisläppning av produkt, råvar... Visa mer
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer.

Vi är nu inne i en expansionsfas och behöver anställa en kvalitetsassistent på heltid med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter

Du kommer jobba med granskning och frisläppning av produkt, råvaror mm såväl som avvikelsehantering samt CC-ärenden och förbättringar och av kvalitetssystemen ISO9001 och ISO13485. Vidare ingår arbetsuppgifter som t.ex. godkänna etiketter, specifikationer, metoder, valideringsprotokoll, QC resultat samt CC ärenden.Utbildning/Erfarenhet

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta under ett kvalitetssystem samt kunskaper och erfarenhet av ISO 13485. Det är en fördel, men inte ett krav, att du har arbetslivserfarenhet från medicintekniskverksamhet. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat. Det är meriterande om du har en naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund. Det viktigaste är dock ditt intresse för branschen och viljan att arbeta kvalitetsinriktat.Personliga egenskaper

För att passa till tjänsten önskar vi att du är en kvalitetsmedveten noggrann person med god administrativ förmåga. Du är engagerad och drivs av att förbättra och effektivisera verksamhet. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktigt för oss. Visa mindre

Tekniskt intresserad snickare

Om företaget Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Vi behöver anställa en snickare/tekniker på heltid med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Tjänsten är bred och omfattar arbetsuppgifter inom bygg, snickeri och tekn... Visa mer
Om företaget

Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer.

Vi behöver anställa en snickare/tekniker på heltid med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är bred och omfattar arbetsuppgifter inom bygg, snickeri och tekniskt underhåll. De byggnadsarbeten som är aktuella är utbyggnader, renovering och produktionsanpassning av lokaler.

Vidare innebär rollen service och underhåll av olika maskiner, fordon och redskap som tillhör produktionen.

Vid behov kan arbete inom produktion och lantbruk vara aktuellt.

Vi tror att du har ett intresse för att arbeta med varierande arbetsuppgifter och trivs i en lantlig miljö.

Utbildning/Erfarenhet

Körkort (B) samt erfarenhet av byggnation krävs.

Erfarenhet av arbete med fordon, lantbruk och tekniskt underhåll är meriterande. Visa mindre

Inköpare

Ansök    Mar 11    Medicago AB    Inköpare
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. drygt 50 personer. Vi är nu inne i en expansionsfas och behöver anställa en inköpare på heltid med tillträde snarast. Arbetsuppgifter: Rollen innebär att självständigt genomföra de dagliga inköpen av råva... Visa mer
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. drygt 50 personer.

Vi är nu inne i en expansionsfas och behöver anställa en inköpare på heltid med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter:

Rollen innebär att självständigt genomföra de dagliga inköpen av råvaror till verksamheten. Arbetsuppgifterna kommer att omfatta löpande bedömningar och förhandlingar gällande både priser samt leverantörer. Du har daglig kontakt med leverantörer och hanterar offertförfrågningar. Vidare innebär arbetet som inköpare att uppdatera produkt - och inköpsspecifikationer, skapa nya produkter/artiklar och hantera returhantering av beställningar. Internt attesterar du fakturor och håller lagerlistan aktuell och uppdaterad. Du verkar även för ett gott samarbete mellan de olika avdelningarna då din roll är central för övriga avdelningar. Du ingår i ett mindre team som stödjer övriga företaget inom HR, order och ekonomi.

Utbildning/Erfarenhet

Du har relevant utbildning och har erfarenhet av inköpsarbete i en liknande tjänst. Har du kännedom eller intresse för medicintekniska produkter är det en fördel. Din dokumentationsvana är god och har du arbetat under ett kvalitetssystem är det meriterande. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat samt behärskar officepaketet väl.

Personliga egenskaper För att passa till tjänsten önskar vi att du är noggrann och strukturerad med en god administrativ förmåga. Du är van att samarbeta och tycker om att arbeta självständigt. Du måste även vara resultatinriktad. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktigt för oss. Visa mindre

Processoperatör

Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Vi ser nu en ökad efterfrågan då vi tillverkar produkter som används i kampen mot covid-19 och behöver anställa en processoperatör på heltid, med tillträde snarast. Arbetsuppgifter D... Visa mer
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer.Vi ser nu en ökad efterfrågan då vi tillverkar produkter som används i kampen mot covid-19 och behöver anställa en processoperatör på heltid, med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara en del i ett team som fokuserar på olika processer för bland annat tablett- och lektintillverkning. Arbetsuppgifterna kommer bla annat att bestå i malning, extraktioner, centrifugering, kolonnrening och packning. Då gruppen ansvarar för produktionen i alla steg ingår även renhållning av och utrustning och produktionslokaler. Arbetsuppgifter som även kan ingå är fyllning av vialer i renrum, laddning och tömning av frystorkar. Det ingår även ansvar för att maskinerna får sin regelbundna service och kalibrering.Utbildning/Erfarenhet

Du bör tidigare arbetat med någon typ av produktion gärna i renrum. Du talar och skriver svenska obehindrat. Erfarenhet från läkemedel, bioteknikbranschen eller livsmedelsbranschen är en fördel.Personliga egenskaper

För att passa till tjänsten ska du kunna jobba självständigt och vara stresstålig samt kunna hålla ett högt tempo. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktig för oss. Visa mindre

Tekniskt ansvarig inom frystorkning

Ansök    Mar 4    Medicago AB    Driftingenjör, maskin
Om jobbet Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Vi är nu inne i en expansionsfas och vill anställa dig som vill vara tekniskt ansvarig för vår produktion inom frystorkning. Du blir en viktig resurs inom vår produktion kommer bid... Visa mer
Om jobbet
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer.

Vi är nu inne i en expansionsfas och vill anställa dig som vill vara tekniskt ansvarig för vår produktion inom frystorkning. Du blir en viktig resurs inom vår produktion kommer bidra till såväl Medicagos framgång som till världshälsa! Vi är ett företag som gör skillnad genom att tillverka produkter och komponenter som bland annat används inom vaccintillverkning och cancerdiagnostik.Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som företagets främsta resurs i tekniskt kunnande för våra frystorkar. Det innebär att du kommer ansvara för kalibreringar och underhåll kopplat till aktuella frystorkar. Du är en del av produktionen och samarbetar med dina kollegor när det handlar om ladda och tömma frystorkar utifrån behov. Funktionen innebär ett aseptiskt arbetssätt och utförandet sker till stor del i renhetsklass C och D.

Arbetet är självständigt och kräver flexibilitet då produktionens behov ständigt ändras. Arbetet omfattar även administrativa uppgifter som innebär blanda annat av upprätta och uppdatera dokument i vårt kvalitetssystem.Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som är maskinkunnig med god tekniskt förståelse. Har du erfarenhet av frystorkning är det ett stort plus. Det är en fördel om du har erfarenhet av renrumsarbete i C och/eller D-klass. Vidare bör du ha en relevant högskoleutbildning inom området eller relevant teknisk arbetslivserfarenhet. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.Personliga egenskaper

Du ska kunna arbeta självständigt och kunna driva ditt ansvarsområde framåt . Du bör ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra andra människor. Vi ser gärna att du är organiserad och ordningsam men också flexibel.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökanden och eftersträvar mångfald. Visa mindre

Orderadministratör

Ansök    Dec 15    Medicago AB    Orderadministratör
Arbetsgivare Medicago AB Danmark Berga 755 98 UPPSALA Tel: 018-56 11 80 Fax: 018-56 11 88 www.medicago.se Platsbeskrivning Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. drygt 50 personer. Medicago är ISO 9001 och IS... Visa mer
Arbetsgivare Medicago AB
Danmark Berga
755 98 UPPSALA
Tel: 018-56 11 80 Fax: 018-56 11 88
www.medicago.se
Platsbeskrivning
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. drygt 50 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat.
Vi behöver anställa en Oderadministratör som kan vara delaktig i att bidra till vår framgång!
Arbetsuppgifter
Dina roll kommer att vara en samordnande roll som kommunicerar med kunder och anställda via direktkontakt, mail och telefon.
Du kommer att skicka utgående varor vilket omfattar utskrift av följesedlar, fraktsedlar, samt packning och uppmärkning av paket. Daglig posthantering och kundfakturering
Vidare kommer du att registrera ordrar i Visma och boka aktuella frakter inom Sverige och utomlands.
Du kommer även att hantera inkommande varor samt sköta ankomstregistrering av dessa. I arbetsuppgifterna ingår årlig lagerinventering.
Vid behov vara behjälplig med lagerhantering så som utregistrering av förbrukade artiklar, utlämning av komponenter till produktion. Hålla god ordning och struktur
Utbildning/Erfarenhet
För att passa för tjänsten är det en fördel om du har jobbat på ett orderhantering tidigare och god erfarenhet av administration. Du bör vara en van datoranvändare. Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat. Körkort är ett krav. Truckkort är en fördel. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.
Personliga egenskaper
Du bör vara kommunikativ och flexibel då du kommer få en stor bredd på arbetsuppgifterna. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.
Varaktighet
Tillsvidare, Provanställning på 6 månader tillämpas


Arbetstid Heltid eller Deltid


Lön Månadslön


Kontaktperson [email protected]


Sista ansökningsdag
14 januari 2022, urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.


Ansökan skickas till [email protected] Visa mindre

Utvecklingsansvarig Immunologi

Ansök    Feb 11    Medicago AB    Immunolog
Om jobbet Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Vi är nu inne i en expansionsfas och vill anställa dig som vill jobba som producering och utvecklingsansvarig för ELISA kit samt vara med och bidra till såväl Medicagos framgång so... Visa mer
Om jobbet
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer.

Vi är nu inne i en expansionsfas och vill anställa dig som vill jobba som producering och utvecklingsansvarig för ELISA kit samt vara med och bidra till såväl Medicagos framgång som till världshälsa! Vi är ett företag som gör skillnad genom att tillverka produkter och komponenter som bland annat används inom vaccintillverkning och cancerdiagnostik.Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som företagets främsta resurs inom immunologi. Främst kommer du att jobba med produktionsarbete men även aktivt delta i utvecklingsarbetet. Produkterna du kommer att jobba med är olika typer av diagnostiskakit där ELISA är den huvudsakliga teknologin. Företaget tillverkar egna såväl som kontraktstillverkande kit. Arbetet består av coating av ELISA-plattor, bulk beredningar, renrumsfyllningar, analyser, kitpackning och buffertberedning. De administrativa uppgifterna innefattar upprättande av olika dokument som specifikationer och tillverkningsmetoder samt planering och genomförande av stabilitetsstudier och annan verifiering/validering.Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha god vana av att arbeta på lab och tidigare erfarenhet av utveckling/tillverkning av ELISA kit. Tidigare erfarenhet av renrumsarbete är meriterande, liksom erfarenhet av att arbeta under ett kvalitetssystem som GMP eller ISO 9001/ISO 13485. Vidare bör du ha en relevant högskoleutbildning inom området. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.Personliga egenskaper

Du bör vara noggrann, metodisk och ansvarsfull. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna följa instruktioner samt ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra andra människor. Vi ser gärna att du är organiserad och ordningsam men också flexibel. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökanden och eftersträvar mångfald. Visa mindre

Utvecklingsansvarig Immunologi

Ansök    Feb 8    Medicago AB    Immunolog
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Vi är nu inne i en expansionsfas och vill anställa dig som vill jobba som producering och utvecklingsansvarig för ELISA kit samt vara med och bidra till såväl Medicagos framgång som till värl... Visa mer
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer.
Vi är nu inne i en expansionsfas och vill anställa dig som vill jobba som producering och utvecklingsansvarig för ELISA kit samt vara med och bidra till såväl Medicagos framgång som till världshälsa! Vi är ett företag som gör skillnad genom att tillverka produkter och komponenter som bland annat används inom vaccintillverkning och cancerdiagnostik.


Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som företagets Om jobbet
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer.
Vi är nu inne i en expansionsfas och vill anställa dig som vill jobba som producering och utvecklingsansvarig för ELISA kit samt vara med och bidra till såväl Medicagos framgång som till världshälsa! Vi är ett företag som gör skillnad genom att tillverka produkter och komponenter som bland annat används inom vaccintillverkning och cancerdiagnostik.


Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som företagets främsta resurs inom immunologi. Främst kommer du att jobba med produktionsarbete men även aktivt delta i utvecklingsarbetet. Produkterna du kommer att jobba med är olika typer av diagnostiskakit där ELISA är den huvudsakliga teknologin. Företaget tillverkar egna såväl som kontraktstillverkande kit. Arbetet består av coating av ELISA-plattor, bulk beredningar, renrumsfyllningar, analyser, kitpackning och buffertberedning. De administrativa uppgifterna innefattar upprättande av olika dokument som specifikationer och tillverkningsmetoder samt planering och genomförande av stabilitetsstudier och annan verifiering/validering.


Utbildning/Erfarenhet
Du ska ha god vana av att arbeta på lab och tidigare erfarenhet av utveckling/tillverkning av ELISA kit. Tidigare erfarenhet av renrumsarbete är meriterande, liksom erfarenhet av att arbeta under ett kvalitetssystem som GMP eller ISO 9001/ISO 13485. Vidare bör du ha en relevant högskoleutbildning inom området. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper
Du bör vara noggrann, metodisk och ansvarsfull. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna följa instruktioner samt ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra andra människor. Vi ser gärna att du är organiserad och ordningsam men också flexibel. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökanden och eftersträvar mångfald. Visa mindre

QA-Chef

Ansök    Okt 7    Medicago AB    Kvalitetschef
Medicago AB Danmark Berga 13 755 98 UPPSALA Tel: 018-561180 www.medicago.se Platsbeskrivnig Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat, vi är ett mindre företag där alla känner alla o... Visa mer
Medicago AB
Danmark Berga 13
755 98 UPPSALA
Tel: 018-561180
www.medicago.se

Platsbeskrivnig
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat, vi är ett mindre företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra.
Vi behöver nu anställa en QA-Chef på heltid med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter
Leda QA funktionen som idag består av 2 personer. Du kommer även att ingå i företagets ledningsgrupp.
Du kommer ansvara för att företagets kvalitetssystem uppfyller ISO 9001 och i för vissa delar av verksamheten även ISO13485 och cGMP. Du kommer jobba med förbättringar och effektiviseringar av kvalitetssystemen främst inom de delar som rör cGMP men även när nya versioner av ISO9001 och ISO13485 ska implementeras. Vidare ingår arbetsuppgifter som t.ex. att ansvara för och delta vid inspektioner från kunder och myndigheter, genomföra internrevisioner, frisläppa produktionsbatcher, godkänna specifikationer, metoder valideringsprotokoll, QC resultat, CC ärenden och avvikelsehantering. Ansvar för leverantörsbedömningar och leverantörsinspektioner ingår också. Nära samarbeta med övriga avdelningar.

Utbildning/Erfarenhet
Du ska ha erfarenhet av att arbeta under ett kvalitetssystem samt goda kunskaper och erfarenhet av GMP samt arbetslivserfarenhet från tex läkemedels- eller livsmedelsindustrin. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat. Vi tror att du har en naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund. Viktigast är dock att du har god vana av kvalitetssystem. Du bör ha erfarenhet av att utföra inspektioner och delta vid myndighetsinspektioner.

Personliga egenskaper
För att passa till tjänsten önskar vi att du är en kvalitetsmedveten noggrann person med god administrativ förmåga. Du är engagerad och drivs av att förbättra och effektivisera verksamhet. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktigt för oss.

Varaktighet
Tillsvidare

Arbetstid
Heltid

Lön
Månadslön

Kontaktperson
Emil Linde: mobil 0703-11 18 09
e-post: [email protected]

Sista ansökningsdag
2021-11-15 Visa mindre

Laboratorieassistent

Ansök    Nov 12    Medicago AB    Laboratorieassistent
Platsbeskrivning Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca. 50 personer. Vi är ett mindre familjärt företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra. Vi behöver nu anställa dig som vill jobba med kvalitetsanalyser på vår QC-... Visa mer
Platsbeskrivning
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca. 50 personer.
Vi är ett mindre familjärt företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra. Vi behöver nu anställa dig som vill jobba med kvalitetsanalyser på vår QC-avdelning. Vi är ett företag som gör skillnad genom att tillverka produkter som används bland annat inom vaccintillverkning, cancerdiagnostik samt på sjukhuslabb och universitet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara behjälplig med att utföra kvalitetsanalyser av produktionsbatcher och renvatten samt utföra miljökontroller i renrum. Det kan även ingå uppdateringar av standardmetoder, metoder, valideringsdokument. I dina arbetsuppgifter ingår även att komplettera batch records och överlämna dessa till QA-avdelningen.
Utbildning/Erfarenhet
Vi ser gärna att du har jobbat enligt ISO 9001/13485 och GMP. Det viktigaste för oss är att du är intresserad av branschen och vill arbeta i en laboratoriemiljö.
Meriterande är om du har laboratorievana. Du kan antingen vara nyutexaminerad från universitetet eller så har du annan arbetslivserfarenhet som du kan omsätta i laboratoriemiljö.
Personlig lämplighet är av stor vikt.

Personliga egenskaper
Du bör vara noggrann och effektiv, metodisk och ansvarsfull. Du ska kunna kunna följa instruktioner samt ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Vi ser gärna att du är organiserad och ordningsam men också flexibel. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökanden och eftersträvar mångfald.

Varaktighet Tillsvidare, provanställning på 6 månader tillämpas.

Tillträde Enligt överenskommelse

Arbetstid Heltid

Lön Månadslön

Kontaktperson Linnea Detterberg tel: 018-561180

Sista ansökningsdag Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan skickas till: [email protected] Visa mindre

Kvalitetsassistent

Ansök    Nov 12    Medicago AB    Kvalitetskoordinator
Kvalitetsassistent Arbetsgivare Medicago AB Danmark Berga 13 755 98 UPPSALA Tel: 018-561180 Fax: 018-561188 www.medicago.se Platsbeskrivning Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca. 50 personer.g som utvecklar, producerar oc... Visa mer
Kvalitetsassistent

Arbetsgivare Medicago AB
Danmark Berga 13
755 98 UPPSALA
Tel: 018-561180 Fax: 018-561188
www.medicago.se

Platsbeskrivning
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca. 50 personer.g som utvecklar, producerar och marknadsför egna och andra företags produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Vi behöver nu anställa en kvalitetsassistent på heltid med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter
Du kommer jobba med granskning och frisläppning av produkt, råvaror mm såväl som avvikelsehantering samt CC-ärenden och förbättringar och av kvalitetssystemen ISO9001 och ISO13485. Vidare ingår arbetsuppgifter som t.ex. godkänna etiketter, specifikationer, metoder, valideringsprotokoll, QC resultat samt CC ärenden.

Utbildning/Erfarenhet
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta under ett kvalitetssystem samt kunskaper och erfarenhet av ISO 13485. Det är en fördel, men inte ett krav, att du har arbetslivserfarenhet från medicintekniskverksamhet. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat. Det är meriterande om du har en naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund. Det viktigaste är dock ditt intresse för branschen och viljan att arbeta kvalitetsinriktat.

Personliga egenskaper
För att passa till tjänsten önskar vi att du är en kvalitetsmedveten noggrann person med god administrativ förmåga. Du är engagerad och drivs av att förbättra och effektivisera verksamhet. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktigt för oss. Visa mindre

1:a operatör med arbetsledaransvar

Ansök    Sep 30    Medicago AB    Gruppchef, teknik
Arbetsgivare Medicago AB Danmark Berga 755 98 UPPSALA Tel: 018-56 11 80 Fax: 018-56 11 88 www.medicago.se Platsbeskrivning Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certif... Visa mer
Arbetsgivare Medicago AB
Danmark Berga
755 98 UPPSALA
Tel: 018-56 11 80 Fax: 018-56 11 88
www.medicago.se
Platsbeskrivning
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat, vi är ett mindre företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra.

Arbetsuppgifter
Leda och planera din grupp inom det dagliga forsknings och produktionsarbetet, med inriktning på bioprocess. Processerna kan innefatta bakterieodling, proteinrening och frystorkning. Du kommer att ha personalansvar för ca 4-5 personer. Utrustningen som ni kommer att använda är bland annat bioreaktorer, frystorkar, centrifuger, ultrafilter och kromatografisystem i produktionsskala. Ni kommer att utföra extraktioner, analyser och jobba med metodframtagning för produktion samt tillse att god ordning hålls på utrustningen och i lokalerna. Delar av veckan är du en del i produktionsteamet och är hand-on i produktionen. Du ansvarar för att leveranser kan ske i tid till våra kunder och att ledningen är uppdaterad om produktionsstatus.

Utbildning/Erfarenhet
Du skall vara tekniskt lagd. Du bör tidigare ha arbetat med någon typ av produktion gärna med fermentation, kromatografi eller frystorkning och du bör ha en naturvetenskaplig högskoleutbildning. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Erfarenhet från läkemedels- eller bioteknikbranchen är en fördel.

Personliga egenskaper
För att passa till tjänsten tror vi att du är en bra ledare som är tekniskt och naturvetenskapligt intresserad, en stresstålig och noggrann person. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktig för oss.

Varaktighet: Tills vidare

Arbetstid: Heltid

Lön: Månadslön


Kontaktperson: Emil Linde, mobil: 070 311 18 09.


Sista ansökningsdag: 21-10-25
Vi intervjuar löpande lämpliga kandidater.


Ansökan skickas till: [email protected] Visa mindre

Gruppansvarig inom bioprocess

Platsbeskrivning Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat, vi är ett mindre företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra. Arbetsuppgifter ... Visa mer
Platsbeskrivning
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat, vi är ett mindre företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra.

Arbetsuppgifter
Leda och planera din grupp inom det dagliga forsknings och produktionsarbetet, med inriktning på bioprocess. Processerna kan innefatta bakterieodling, proteinrening och frystorkning. Du kommer att ha personalansvar för ca 4-5 personer. Utrustningen som ni kommer att använda är bland annat bioreaktorer, frystorkar, centrifuger, ultrafilter och kromatografisystem i produktionsskala. Ni kommer att utföra extraktioner, analyser och jobba med metodframtagning för produktion samt tillse att god ordning hålls på utrustningen och i lokalerna. Delar av veckan är du en del i produktionsteamet och är hand-on i produktionen. Du ansvarar för att leveranser kan ske i tid till våra kunder och att ledningen är uppdaterad om produktionsstatus.

Utbildning/Erfarenhet
Du skall vara tekniskt lagd. Du bör tidigare ha arbetat med någon typ av produktion gärna med fermentation, kromatografi eller frystorkning och du bör ha en naturvetenskaplig högskoleutbildning. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Erfarenhet från läkemedels- eller bioteknikbranchen är en fördel.

Personliga egenskaper
För att passa till tjänsten tror vi att du är en bra ledare som är tekniskt och naturvetenskapligt intresserad, en stresstålig och noggrann person. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktig för oss.

Varaktighet: Tills vidare

Arbetstid: Heltid

Lön: Månadslön


Kontaktperson: Emil Linde, mobil: 070 311 18 09.Sista ansökningsdag: 21-10-25
Vi intervjuar löpande lämpliga kandidater.


Ansökan skickas till: [email protected] Visa mindre

Processoperatör

Processoperatör Arbetsgivare Medicago AB Danmark Berga 755 98 UPPSALA Tel: 018-56 11 80 Fax: 018-56 11 88 www.medicago.se Platsbeskrivning Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Vi ser nu en ökad... Visa mer
Processoperatör


Arbetsgivare Medicago AB
Danmark Berga
755 98 UPPSALA
Tel: 018-56 11 80 Fax: 018-56 11 88
www.medicago.se
Platsbeskrivning
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer.


Vi ser nu en ökad efterfrågan då vi tillverkar produkter som används i kampen mot covid-19 och behöver anställa en processoperatör på heltid, med tillträde snarast.
Arbetsuppgifter
Delta i det dagliga produktionsarbetet, med inriktning på Tablett- och bufferttillverkning. Arbetsuppgifter som ingår är blandanat slagning av tabletter, fyllning av buffertpåsar, beredning av bulk i pulverform. Packning och etikettering av produkter. Diskning samt renhållning av och utrustning. Arbetsuppgifter som även kan ingå är fyllning av vialer i renrum, laddning och tömning av frystorkar, centrifugering av lösningar. Du kommer jobba i produktionen samt tillse att god ordning hålls i de aktuella produktionslokalerna. Dessutom kommer du ansvar för att maskinerna får sin regelbundna service och kalibrering.


Utbildning/Erfarenhet
Du bör tidigare arbetat med någon typ av produktion gärna i renrum. Du talar och skriver svenska obehindrat. Erfarenhet från läkemedel ,bioteknikbranchen eller livsmedelsbranchen är en fördel.

Personliga egenskaper
För att passa till tjänsten ska du kunna jobba självständigt och vara stresstålig samt kunna hålla ett högt tempo. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktig för oss.
Varaktighet: Tills vidare


Arbetstid: Heltid


Lön: Månadslön


Kontaktperson: Emil Linde, tel. 018-56 11 80 eller mobil 0703-11 18 08


Sista ansökningsdag 21-10-25


Ansökan skickas per e-post till: [email protected] Visa mindre

Systemutvecklare

Platsbeskrivning Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter och utför kontraktstillverkning för bioteknik- och life science-industrin. Företaget är beläget i DanmarksBerga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. 45 personer. Vi behöver nu anställa en systemutvecklare på heltid eller deltid, med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Du kommer deltaga i utveckling och underhåll av Medicagos IT... Visa mer
Platsbeskrivning
Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter och utför kontraktstillverkning för bioteknik- och life science-industrin. Företaget är beläget i DanmarksBerga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. 45 personer. Vi behöver nu anställa en systemutvecklare på heltid eller deltid, med tillträde snarast.
Arbetsuppgifter
Du kommer deltaga i utveckling och underhåll av Medicagos IT-system. Lösa uppkomna problem & buggar och implementera nya funktioner och förbättringar. Sköta systemadministration och hantera användare. Support och stöd för personalen i såväl hårdvara som mjukvara.
Utbildning/Erfarenhet
Du ska ha erfarenhet av systemadministration i både Linux och Windows. PHP, Javascript, & Vue.js NPM, Webpack används också till viss utsträckning. Du talar och skriver svenska, och engelska, obehindrat. Följande är också meriterande: Nätverkskonifiguration, Cisco, Virtual box, docker, Jenkins & apache. Arbete inom life science/biotekniksektorn och kvalitetssystem (GMP eller ISO 9001/ISO 13485)
Personliga egenskaper
För att passa för tjänsten bör du vara arbetsam, metodisk och ansvarsfull. Du ska kunna arbeta självständigt och i ett team och kunna följa både skriftlig och muntligainstruktion. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med människor. Du är organiserad och ordningsam men också flexibel. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Produktionsansvarig med personalansvar inom bioprocess

Ansök    Aug 30    Medicago AB    Civilingenjör, bioteknik
Platsbeskrivning Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat, vi är ett mindre företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra. Arbetsuppgifter ... Visa mer
Platsbeskrivning Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat, vi är ett mindre företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra.


Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill ha ett övergripande och strategiskt ansvar över vår produktion inom bioprocess. Du kommer att leda och planera din grupp inom det dagliga forsknings och produktionsarbetet, med inriktning på bioprocess. Du kommer att ha personalansvar för ca 4-5 personer. Processerna kan innefatta bakterieodling, proteinrening och frystorkning. Utrustningen som ni kommer att använda är blandanat bioreaktorer, frystorkar, centrifuger, ultrafilter och kromatografisystem i produktionsskala. Ni kommer att utföra extraktioner, analyser och jobba med metodframtagningproduktion samt tillse att god ordning hålls på utrustningen och i lokalerna. Delar av veckan är du en del i produktionsteamet och är hand-on i produktionen. Du ansvarar för att leveranser kan ske i tid till våra kunder och att ledningen är uppdaterad om produktionsstatus.


Utbildning/Erfarenhet
Du skall vara tekniskt lagd. Du bör tidigare ha arbetat med någon typ av produktion gärna med fermentation, kromatografi eller frystorkning och du bör ha en naturvetenskaplig högskoleutbildning. Meriterande är om du har haft ett personalansvar tidigare. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Erfarenhet från läkemedels- eller bioteknikbranchen är en fördel.

Personliga egenskaper För att passa till tjänsten tror vi att du är en bra ledare som är tekniskt och naturvetenskapligt intresserad, en stresstålig och noggrann person. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktig för oss.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kvalitetsingenjör

Ansök    Sep 29    Medicago AB    Kontrollingenjör
Kvalitetsingenjör Arbetsgivare Medicago AB Danmark Berga 13 755 98 UPPSALA Tel: 018-561180 Fax: 018-561188 www.medicago.se Platsbeskrivning Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför egna och andra företags produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca: 50 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 cer... Visa mer
Kvalitetsingenjör

Arbetsgivare Medicago AB
Danmark Berga 13
755 98 UPPSALA
Tel: 018-561180 Fax: 018-561188
www.medicago.se

Platsbeskrivning
Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför egna och andra företags produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca: 50 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat och arbetar med en ansökan om tillverkningstillstånd av läkemedel för cGMP produktion. Vi behöver nu anställa en QA på heltid med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter
Du kommer jobba med granskning och frisläppning av produkt, råvaror mm såväl som avvikelsehantering samt CC-ärenden och förbättringar och av kvalitetssystemen ISO9001 och ISO13485. Vidare ingår arbetsuppgifter som t.ex. godkänna specifikationer, metoder valideringsprotokoll, QC resultat, CC ärenden, leverantörsbedömningar och leverantörsinspektioner ingår också.

Utbildning/Erfarenhet
Du ska ha erfarenhet av att arbeta under ett kvalitetssystem samt goda kunskaper och erfarenhet av ISO 13485 samt arbetslivserfarenhet från medicintekniskverksamhet. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat. Du har en naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund. Meriterande är erfarenhet av att utföra inspektioner er.

Personliga egenskaper
För att passa till tjänsten önskar vi att du är en kvalitetsmedveten noggrann person med god administrativ förmåga. Du är engagerad och drivs av att förbättra och effektivisera verksamhet. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktigt för oss. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till kvalitetskontrollen

Ansök    Jun 15    Medicago AB    Biomedicinare
Platsbeskrivning Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca. 50 personer. Vi är ett mindre familjärt företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra. Vi behöver nu anställa dig som vill jobba med kvalitetsanalyser på vår QC-... Visa mer
Platsbeskrivning
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca. 50 personer.
Vi är ett mindre familjärt företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra. Vi behöver nu anställa dig som vill jobba med kvalitetsanalyser på vår QC-avdelning. Vi är ett företag som gör skillnad genom att tillverka produkter som används bland annat inom vaccintillverkning, cancerdiagnostik samt på sjukhuslabb och universitet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att utföra kvalitetsanalyser av produktionsbatcher och renvatten samt utföra miljökontroller i renrum. Det kan även ingå uppdateringar av standardmetoder, metoder, valideringsdokument och hållbarhetsstudier. I dina arbetsuppgifter ingår även att komplettera batch records och överlämna dessa till QA-avdelningen. Du kan också bli involverad i forsknings och utvecklingsarbetet.

Utbildning/Erfarenhet
Vi vill att du har en relevant högskoleutbildning inom kemi/biologi tex BMA.
Du ska erfarenhet inom Bioteknikområdet och god kännedom om biokemiska analyser. Vi ser gärna att du har jobbat enligt ISO 9001/13485 och GMP.
Meriterande är om du har laboratorievana. Du kan antingen vara nyutexaminerad från universitetet eller så har du varit ute i arbetslivet ett tag redan.
Personlig lämplighet är av stor vikt.

Personliga egenskaper
Du bör vara noggrann och effektiv, metodisk och ansvarsfull. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna följa instruktioner samt ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Vi ser gärna att du är organiserad och ordningsam men också flexibel. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökanden och eftersträvar mångfald.
Kontaktperson
Charlotte Ardanius tel: 018-561180 Visa mindre

QA-assistent

Ansök    Jun 30    Medicago AB    Civilingenjör, bioteknik
Platsbeskrivnig Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. .Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat, vi är ett mindre företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra. Vi vill anställa dig so... Visa mer
Platsbeskrivnig Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. .Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat, vi är ett mindre företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra.
Vi vill anställa dig som vill jobba inom QA hos oss och vara delaktig i att bidra till vår framgång!Arbetsuppgifter Du kommer att jobba med det löpande QA arbetet som omfattar att granska och frisläppa produktionsbatcher, godkänna specifikationer, etiketter, metoder, valideringsprotokoll, QC resultat, CC ärenden och avvikelsehantering. Deltagande vid inspektioner från kunder och myndigheter, och genomföra internrevisioner ingår också i tjänsten.

Utbildning/Erfarenhet Du bör ha erfarenhet av att arbeta under ett kvalitetssystem, samt arbetslivserfarenhet från bioteknik- eller läkemedelsindustrin. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat. Du bör ha en naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.

Personliga egenskaper För att passa till tjänsten önskar vi att du är en kvalitetsmedveten noggrann person med god administrativ förmåga. Du är engagerad och drivs av att förbättra och effektivisera verksamhet. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktigt för oss.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tekniker

Ansök    Aug 12    Medicago AB    Underhållsmekaniker
Om företaet Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Vi behöver anställa en tekniker på heltid med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Service och underhåll av maskiner så som frystorkar, centrifuger, autoklaver, f... Visa mer
Om företaet
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer.
Vi behöver anställa en tekniker på heltid med tillträde snarast.
Arbetsuppgifter
Service och underhåll av maskiner så som frystorkar, centrifuger, autoklaver, fyllningslinjer, packmaskiner, kyltankar, samt ventilation och renvatten system.
Byggnadsarbeten så som utbyggnad, renovering och produktionsanpassning av lokaler, kan även förkomma.
Hantering av in- och utgående gods, samt deltagande i förekommande produktions och lantbruksarbete.


Utbildning/Erfarenhet Körkort (B) krav. Erfarenhet av fordon, el, svetsning, bygg,VVS eller lantbruk är meriterande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Redovisningsansvarig

Ansök    Maj 11    Medicago AB    Redovisningsekonom
Platsbeskrivning Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Vi är ett mindre företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra. Vi vill anställa dig som vill jobba med redovisning och löner hos oss och vara dela... Visa mer
Platsbeskrivning
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Vi är ett mindre företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra.
Vi vill anställa dig som vill jobba med redovisning och löner hos oss och vara delaktig i att bidra till vår framgång!
Arbetsuppgifter
Löpande bokföring så som att registrera leverantörsfakturor och kundinbetalningar mm.
Periodisk sammanställning av moms
Utarbeta ekonomiska rapporter.
Ta fram bokslutsunderlag till redovisningsbyrån.
Löpande redovisning, skattedeklarationer och utförselstatistik till skatteverket.
Vid behov bistå ordinarie orderpersonal med orderhantering.
Kund- och leverantörskontakter.
Personalrutiner; löner, frånvarostatistik, kontrolluppgifter, förfrågningar gentemot Skatteverket, arbetsförmedlingen samt försäkringskassan.
Lämna statistik till Statistiska Centralbyrån.Utbildning/Erfarenhet För att passa för tjänsten ska du ha en ekonomibakgrund. Du har jobbat några år med bokföring och löner. Du ska vara en van datoranvändare och tycka om att arbeta med datorn som verktyg.. Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat. Körkort är en fördel. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Du bör vara kommunikativ och flexibel då du kommer få en stor bredd på arbetsuppgifterna. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Maj 11    Medicago AB    Ekonomiassistent
Platsbeskrivning Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Vi är ett mindre företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra. Vi vill anställa dig som vill jobba med ekonomi hos oss och vara delaktig i att b... Visa mer
Platsbeskrivning
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Vi är ett mindre företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra.
Vi vill anställa dig som vill jobba med ekonomi hos oss och vara delaktig i att bidra till vår framgång!
Arbetsuppgifter
Registrering av leverantörsfakturor
Kundfakturering
Hantering av kund och leverantörsreskontra.
Posthantering.
Periodisk sammanställning av moms
Löpande redovisning, skattedeklarationer.
Vid behov;
* Bistå ordinarie orderpersonal med orderhantering.
* Kund- och leverantörskontakter.
* Lämna statistik till Statistiska Centralbyrån.
Övriga uppgifter är att bistå ordinarie personal med förekommande uppgifter inom redovisning, ekonomi, marknadsområdet samt vara behjälplig med löneadministrationen.Utbildning/Erfarenhet
För att passa för tjänsten är det en fördel om du har ekonomisk utbildning eller erfarenhet från tidigare jobb. Du bör vara en van datoranvändare och tycka om att arbeta med datorn som verktyg. Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat. Körkort är en fördel. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Du bör vara kommunikativ och flexibel då du kommer få en stor bredd på arbetsuppgifterna. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Maj 11    Medicago AB    Städare/Lokalvårdare
Om jobbet Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Vi behöver nu anställa en lokalvårdare/tvättare på heltid med tillträde snarast. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av: Städning och underhåll av gemensamma utrymmen och kontorsloka... Visa mer
Om jobbet
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer.
Vi behöver nu anställa en lokalvårdare/tvättare på heltid med tillträde snarast.
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av:
Städning och underhåll av gemensamma utrymmen och kontorslokaler. Sköta tvätt och sterilisering av arbetskläder. Beredning av saneringslösningar. Visst deltagande i det dagliga produktionsarbetet kan förekomma.
Du talar och skriver svenska obehindrat. Erfarenhet av städning gärna inom läkemedels- eller bioteknikbranchen är en fördel. Erfarenhet av renrumsstädning är meriterande.
För att passa till tjänsten tror vi att du är en serviceinriktad, noggrann person med hög ansvarskänsla. Flexibilitet och god samarbetsförmåga är också egenskaper som är viktiga för oss.
Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - ansök redan i dag!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Strategisk Inköpare

Ansök    Apr 27    Medicago AB    Inköpare
Strategisk Inköpare Arbetsgivare Medicago AB Danmark Berga 755 98 UPPSALA Tel: 018-561180 Fax: 018-561188 www.medicago.se Platsbeskrivnig Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. 50 personer. Vi är nu inne i en expansionsfas och behö... Visa mer
Strategisk Inköpare


Arbetsgivare
Medicago AB
Danmark Berga
755 98 UPPSALA
Tel: 018-561180 Fax: 018-561188
www.medicago.se
Platsbeskrivnig
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. 50 personer.
Vi är nu inne i en expansionsfas och behöver anställa en inköpare på heltid med tillträde snarast.
Arbetsuppgifter
Göra dom dagliga inköpen av råvaror till verksamheten. Pris- och leverantörsförhandlingar samt leverantörsutvärderingar. Att verka för ett gott samarbete mellan Inköp och övriga avdelningar inom företaget. Upprätta inköps specifikationer. Administrativ ankomstkontroll av inkommande varor.Utbildning/Erfarenhet Du bör ha god dokumentationsvana samt erfarenhet av att arbeta under ett kvalitetssystem. Du bör ha erfarenhet av inköpsarbete i en liknande tjänst. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat och behärskar officepaketet väl

Personliga egenskaper För att passa till tjänsten önskar vi att du är en noggrann och strukturerad med god administrativ förmåga. Ha lätt för att samarbeta och förmåga att jobba självständigt. Du måste även vara resultatinriktad. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktigt för oss.

Kontaktperson Emil Linde, tel. 018-561180 eller mobil
0703-111809 Visa mindre

Processoperatör

Platsbeskrivning Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Vi ser nu en ökad efterfrågan då vi tillverkar produkter som används i kampen mot covid-19 och behöver anställa en processoperatör på heltid, med tillträde snarast. A... Visa mer
Platsbeskrivning
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer.

Vi ser nu en ökad efterfrågan då vi tillverkar produkter som används i kampen mot covid-19 och behöver anställa en processoperatör på heltid, med tillträde snarast.


Arbetsuppgifter Delta i det dagliga produktionsarbetet, med inriktning på Tablett- och bufferttillverkning. Arbetsuppgifter som ingår är blandanat slagning av tabletter, fyllning av buffertpåsar, beredning av bulk i pulverform. Packning och etikettering av produkter. Diskning samt renhållning av och utrustning. Arbetsuppgifter som även kan ingå är fyllning av vialer i renrum, laddning och tömning av frystorkar, centrifugering av lösningar. Du kommer jobba i produktionen samt tillse att god ordning hålls i de aktuella produktionslokalerna. Dessutom kommer du ansvar för att maskinerna får sin regelbundna service och kalibrering.

Utbildning/Erfarenhet Du bör tidigare arbetat med någon typ av produktion gärna i renrum. Du talar och skriver svenska obehindrat. Erfarenhet från läkemedel ,bioteknikbranchen eller livsmedelsbranchen är en fördel.

Personliga egenskaper För att passa till tjänsten ska du kunna jobba självständigt och vara stresstålig samt kunna hålla ett högt tempo. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktig för oss. Visa mindre

Systemutvecklare

Platsbeskrivning Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter och utför kontraktstillverkning för bioteknik- och life science-industrin. Företaget är beläget i Danmarks-Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. 45 personer. Vi behöver nu anställa en systemutvecklare på heltid eller deltid, med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Du kommer deltaga i utveckling och underhåll av Medicagos ... Visa mer
Platsbeskrivning
Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter och utför kontraktstillverkning för bioteknik- och life science-industrin. Företaget är beläget i Danmarks-Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. 45 personer.
Vi behöver nu anställa en systemutvecklare på heltid eller deltid, med tillträde snarast.
Arbetsuppgifter
Du kommer deltaga i utveckling och underhåll av Medicagos IT-system.
Lösa uppkomna problem & buggar och implementera nya funktioner och förbättringar. Sköta systemadministration och hantera användare.
Support och stöd för personalen i såväl hårdvara som mjukvara.
Utbildning/Erfarenhet
Du ska ha erfarenhet av systemadministration i både Linux och Windows. PHP, Javascript, & Vue.js
NPM, Webpack används också till viss utsträckning.
Du talar och skriver svenska, och engelska, obehindrat.

Följande är också meriterande:
Nätverkskonifiguration, Cisco, Virtual box, docker, Jenkins & apache. Arbete inom life science/biotekniksektorn och kvalitetssystem (GMP eller ISO 9001/ISO 13485)
Personliga egenskaper
För att passa för tjänsten bör du vara arbetsam, metodisk och ansvarsfull. Du ska kunna arbeta självständigt och i ett team och kunna följa både skriftlig och muntligainstruktion. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med människor. Du är organiserad och ordningsam men också flexibel. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.
Vid frågor om tjänsten kontakta Anton Edling 0703-747777 Visa mindre

Lager och logistikarbetare

Ansök    Apr 13    Medicago AB    Lagerarbetare
Platsbeskrivning Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 45 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat. Vi behöver anställa en Lager och logistikarbetare som kan vara delaktig i att bidra till vår framgång! Arbetsuppg... Visa mer
Platsbeskrivning
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 45 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat.
Vi behöver anställa en Lager och logistikarbetare som kan vara delaktig i att bidra till vår framgång!
Arbetsuppgifter
Hantera inkommande varor i lagret samt ankomstregistrering av dessa.
Lagerhantering så som utregistrering av förbrukade artiklar, utlämning av komponenter till produktion. Hålla god ordning och struktur i lagren.
Skicka utgående varor, där ingår utskrift av följesedlar, fraktsedlar och samt packning och uppmärkning av paket.
Metodkontroll( administrera att prover tas och levereras till lab)
Arbete med årlig inventering samt hantera inkommande och utgående post.
Utbildning/Erfarenhet
För att passa för tjänsten är det en fördel om du har jobbat på ett lager tidigare. Du bör vara en van datoranvändare. Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat. Körkort är ett krav. Truckkort är en fördel. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Du bör vara kommunikativ och flexibel då du kommer få en stor bredd på arbetsuppgifterna. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.
Varaktighet
Tillsvidare, Provanställning på 6 månader tillämpas


Arbetstid Heltid eller Deltid


Lön Månadslön


Kontaktperson Emil Linde, Tel. 018-56 11 80, 0703-111809


Sista ansökningsdag 13 Maj 2021, urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.


Ansökan skickas till [email protected] Visa mindre

QA-Ingenjör release

Platsbeskrivning Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 45 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat. Vi behöver anställa en kvalitetsingenjör på heltid, med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Du kommer ansvara för a... Visa mer
Platsbeskrivning
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 45 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat.
Vi behöver anställa en kvalitetsingenjör på heltid, med tillträde snarast.
Arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för att företagets kvalitetssystem uppfyller ISO 9001 och i för vissa delar av verksamheten även ISO13485. Du kommer jobba med förbättringar och effektiviseringar av kvalitetssystemen men även uppdateringar när nya versioner av ISO9001 och ISO13485 ska implementeras. Vidare ingår arbetsuppgifter som t.ex. Godkännande av kalibreringar, frisläppa produktionsbatcher, godkänna specifikationer, QC resultat, CC ärenden, avvikelse och CAPA hantering.
Utbildning/Erfarenhet
Du ska ha erfarenhet av att arbeta under ett kvalitetssystem samt goda kunskaper inom ISO 9001 och ISO 13485.
Erfarenhet av processvalidering och GMP är meriterande såväl som internrevisioner.
Arbetslivserfarenhet från läkemedelsindustrin ser vi som en fördel.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du har en naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.
Personliga egenskaper
För att passa till tjänsten önskar vi att du är en kvalitetsmedveten noggrann person med god administrativ förmåga. Du är engagerad och drivs av att förbättra och effektivisera verksamhet. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktigt för oss.
#jobbjustnu


Varaktighet Tillsvidare


Arbetstid Heltid


Lön Månadslön


Kontaktperson Charlotte Ardanius,
tel. 018-56 11 82 eller
mobil 073-545 65 64
e-post: [email protected]


Sista ansökningsdag 23 Maj Visa mindre

Snickare / tekniker

Ansök    Apr 27    Medicago AB    Träarbetare/Snickare
Arbetsgivare Medicago AB Danmark Berga 755 98 UPPSALA Tel: 018-561180 Fax: 018-561188 www.medicago.se Om företaet Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer. Vi behöver a... Visa mer
Arbetsgivare Medicago AB
Danmark Berga
755 98 UPPSALA
Tel: 018-561180 Fax: 018-561188
www.medicago.se


Om företaet Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 50 personer.

Vi behöver anställa en snickare / tekniker på heltid med tillträde snarast.


Arbetsuppgifter
Byggnadsarbeten så som utbyggnad, renovering och produktionsanpassning av lokaler.

Enklare service och underhåll av maskiner så som frystorkar, centrifuger, autoklaver, fyllningslinjer, packmaskiner, kyltankar, samt ventilation och renvatten system.


Hantering av in- och utgående gods, samt deltagande i förekommande produktions och lantbruksarbete.

Utbildning/Erfarenhet
Körkort (B) samt erfarenhet av byggnation krävs. Erfarenhet av fordon, el, svetsning, VVS eller lantbruk är meriterande.

Varaktighet Tills vidare


Arbetstid Heltid


Lön Månadslön


Kontaktperson Personalansvarig Emil Linde, tel. 018-561180 eller mobil
0703-111809 Visa mindre

Projektledare medicinteknik

Platsbeskrivning Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter och utför kontraktstillverkning för bioteknik- och life science-industrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. 45 personer. Vi behöver nu anställa en projektledare på heltid, med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Du kommer främst att arbeta med företagets kundprojekt där produktion av oli... Visa mer
Platsbeskrivning
Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter och utför kontraktstillverkning för bioteknik- och life science-industrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. 45 personer.
Vi behöver nu anställa en projektledare på heltid, med tillträde snarast.
Arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med företagets kundprojekt där produktion av olika produkter överförs till Medicago. Deltagande i företagets internutveckling av nya produkter kan också förekomma
Du kommer att leda och implementera nya produkter och processer samt aktivt delta i det initiala produktionsarbetet med en ledande roll. För Medicintekniska produkter tillkommer arbete med validering av Medicagos utrustning och processer, utökad leverantörskontroller mm.
I produktionsarbetet ingår bland annat renrumsfyllning, frystorkning, bulkberedningar, buffertberedningar och autoklavering.
Du kommer att ha ansvar för produktionsdokumentationen och att aktuell facilitet med tillhörande instrument, inventarier, mediasystem samt renrum har godkänd service och kalibrerings status.
I tjänsten ingår kundkontakt inom projekten.
Utbildning/Erfarenhet
Du ska ha flerårig erfarenhet av utvecklings- produktions- och dokumenterande arbete inom life science/biotekniksektorn. Du bör ha en relevant högskoleutbildning. Tidigare erfarenheter av valideringar och renrumsarbete är meriterande. Erfarenhet från läkemedelsbranschen med arbete enligt ett kvalitetssystem (GMP eller ISO 9001/ISO 13485) är även meriterande. Du talar och skriver svenska, och engelska, obehindrat.
Personliga egenskaper
För att passa för tjänsten skall du kunna leda andra vara noggrann, metodisk och ansvarsfull. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna följa instruktioner. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med människor. Du är organiserad och ordningsam men också flexibel. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.

Varaktighet Tillsvidare
Arbetstid Heltid
Lön Månadslön
Kontaktperson Personalansvarig Patrik Strömgren tel. 070-4093865
Sista ansökningsdag 1 mars 2021
Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.


Ansökan skickas till [email protected] Visa mindre

QA-Ingenjör

Platsbeskrivning Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 45 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat. Vi behöver anställa en kvalitetsingenjör på heltid, med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Du kommer ansvara för att företagets kvalitetssys... Visa mer
Platsbeskrivning
Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 45 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat.
Vi behöver anställa en kvalitetsingenjör på heltid, med tillträde snarast.
Arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för att företagets kvalitetssystem uppfyller ISO 9001 och i för vissa delar av verksamheten även ISO13485. Du kommer jobba med förbättringar och effektiviseringar av kvalitetssystemen men även uppdateringar när nya versioner av ISO9001 och ISO13485 ska implementeras. Vidare ingår arbetsuppgifter som t.ex. Godkännande av kalibreringar, frisläppa produktionsbatcher, godkänna specifikationer, QC resultat, CC ärenden, avvikelse och CAPA hantering.
Utbildning/Erfarenhet
Du ska ha erfarenhet av att arbeta under ett kvalitetssystem samt goda kunskaper inom ISO 9001 och ISO 13485.
Erfarenhet av processvalidering och GMP är meriterande såväl som internrevisioner.
Arbetslivserfarenhet från läkemedelsindustrin ser vi som en fördel.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du har en naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.
Personliga egenskaper
För att passa till tjänsten önskar vi att du är en kvalitetsmedveten noggrann person med god administrativ förmåga. Du är engagerad och drivs av att förbättra och effektivisera verksamhet. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktigt för oss.
#jobbjustnu


Varaktighet Tillsvidare


Arbetstid Heltid


Lön Månadslön


Kontaktperson Charlotte Ardanius,
tel. 018-56 11 82 eller mobil 073-545 65 64
e-post: [email protected]


Sista ansökningsdag 2 April Visa mindre

Projektledare medicinteknik

Platsbeskrivning Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter och utför kontraktstillverkning för bioteknik- och life science-industrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. 45 personer. Vi behöver nu anställa en projektledare på heltid, med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Du kommer främst att arbeta med företagets kundprojekt där produktion av oli... Visa mer
Platsbeskrivning
Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter och utför kontraktstillverkning för bioteknik- och life science-industrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. 45 personer.
Vi behöver nu anställa en projektledare på heltid, med tillträde snarast.
Arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med företagets kundprojekt där produktion av olika produkter överförs till Medicago. Deltagande i företagets internutveckling av nya produkter kan också förekomma
Du kommer att leda och implementera nya produkter och processer samt aktivt delta i det initiala produktionsarbetet med en ledande roll. För Medicintekniska produkter tillkommer arbete med validering av Medicagos utrustning och processer, utökad leverantörskontroller mm.
I produktionsarbetet ingår bland annat renrumsfyllning, frystorkning, bulkberedningar, buffertberedningar och autoklavering.
Du kommer att ha ansvar för produktionsdokumentationen och att aktuell facilitet med tillhörande instrument, inventarier, mediasystem samt renrum har godkänd service och kalibrerings status.
I tjänsten ingår kundkontakt inom projekten.
Utbildning/Erfarenhet
Du ska ha flerårig erfarenhet av utvecklings- produktions- och dokumenterande arbete inom life science/biotekniksektorn. Du bör ha en relevant högskoleutbildning. Tidigare erfarenheter av valideringar och renrumsarbete är meriterande. Erfarenhet från läkemedelsbranschen med arbete enligt ett kvalitetssystem (GMP eller ISO 9001/ISO 13485) är även meriterande. Du talar och skriver svenska, och engelska, obehindrat.
Personliga egenskaper
För att passa för tjänsten skall du kunna leda andra vara noggrann, metodisk och ansvarsfull. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna följa instruktioner. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med människor. Du är organiserad och ordningsam men också flexibel. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.

Varaktighet Tillsvidare
Arbetstid Heltid
Lön Månadslön
Kontaktperson Personalansvarig Patrik Strömgren tel. 070-4093865
Sista ansökningsdag 1 mars 2021
Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.


Ansökan skickas till [email protected] Visa mindre

Projektledare medicinteknik

Ansök    Feb 12    Medicago AB    Biokemist
Platsbeskrivning Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter och utför kontraktstillverkning för bioteknik- och life science-industrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. 45 personer. Vi behöver nu anställa en projektledare på heltid, med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Du kommer främst att arbeta med företagets kundprojekt där produktion av oli... Visa mer
Platsbeskrivning
Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter och utför kontraktstillverkning för bioteknik- och life science-industrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. 45 personer.
Vi behöver nu anställa en projektledare på heltid, med tillträde snarast.
Arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med företagets kundprojekt där produktion av olika produkter överförs till Medicago. Deltagande i företagets internutveckling av nya produkter kan också förekomma
Du kommer att leda och implementera nya produkter och processer samt aktivt delta i det initiala produktionsarbetet med en ledande roll. För Medicintekniska produkter tillkommer arbete med validering av Medicagos utrustning och processer, utökad leverantörskontroller mm.
I produktionsarbetet ingår bland annat renrumsfyllning, frystorkning, bulkberedningar, buffertberedningar och autoklavering.
Du kommer att ha ansvar för produktionsdokumentationen och att aktuell facilitet med tillhörande instrument, inventarier, mediasystem samt renrum har godkänd service och kalibrerings status.
I tjänsten ingår kundkontakt inom projekten.
Utbildning/Erfarenhet
Du ska ha flerårig erfarenhet av utvecklings- produktions- och dokumenterande arbete inom life science/biotekniksektorn. Du bör ha en relevant högskoleutbildning. Tidigare erfarenheter av valideringar och renrumsarbete är meriterande. Erfarenhet från läkemedelsbranschen med arbete enligt ett kvalitetssystem (GMP eller ISO 9001/ISO 13485) är även meriterande. Du talar och skriver svenska, och engelska, obehindrat.
Personliga egenskaper
För att passa för tjänsten skall du kunna leda andra vara noggrann, metodisk och ansvarsfull. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna följa instruktioner. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med människor. Du är organiserad och ordningsam men också flexibel. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.

Varaktighet Tillsvidare
Arbetstid Heltid
Lön Månadslön
Kontaktperson Personalansvarig Patrik Strömgren tel. 070-4093865
Sista ansökningsdag 1 mars 2021
Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.


Ansökan skickas till [email protected] Visa mindre

QA-Ingenjör

Platsbeskrivning Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 45 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat. Vi behöver anställa en kvalitetsingenjör på heltid, med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Du kommer ansvara för att företagets kvalitetssys... Visa mer
Platsbeskrivning
Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 45 personer. Medicago är ISO 9001 och ISO 13485 certifierat.
Vi behöver anställa en kvalitetsingenjör på heltid, med tillträde snarast.
Arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för att företagets kvalitetssystem uppfyller ISO 9001 och i för vissa delar av verksamheten även ISO13485. Du kommer jobba med förbättringar och effektiviseringar av kvalitetssystemen men även uppdateringar när nya versioner av ISO9001 och ISO13485 ska implementeras. Vidare ingår arbetsuppgifter som t.ex. att ansvara för och delta vid inspektioner från kunder och myndigheter, genomföra internrevisioner, frisläppa produktionsbatcher, godkänna specifikationer, metoder valideringsprotokoll, QC resultat, CC ärenden och avvikelsehantering.
Genomförande av leverantörsbedömningar och leverantörsinspektioner ingår också.
Utbildning/Erfarenhet
Du ska ha erfarenhet av att arbeta under ett kvalitetssystem samt goda kunskaper och gärna erfarenhet av GMP.
Erfarenhet av valideringsaktiviteter är en merit.
Arbetslivserfarenhet från läkemedelsindustrin ser vi som en fördel.


Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du har en naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund. Du bör ha erfarenhet av att utföra inspektioner och delta vid inspektioner.


Personliga egenskaper
För att passa till tjänsten önskar vi att du är en kvalitetsmedveten noggrann person med god administrativ förmåga. Du är engagerad och drivs av att förbättra och effektivisera verksamhet. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktigt för oss.
#jobbjustnu


Varaktighet Tillsvidare


Arbetstid Heltid


Lön Månadslön


Kontaktperson Charlotte Ardanius,
tel. 018-56 11 82 eller mobil 073-545 65 64
e-post: [email protected]


Sista ansökningsdag 30 November Visa mindre

HR-chef

Ansök    Feb 12    Medicago AB    Personalchef/HR-chef
Platsbeskrivnig Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter och utför kontraktstillverkning för bioteknik- och life science-industrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. 45 personer. Vi omorganiserar verksamheten efter en period med stor tillväxt och behöver anställa en HR-chef på heltid eller deltid med tillträde snarast. #jobbjustnu Arbetsupp... Visa mer
Platsbeskrivnig
Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter och utför kontraktstillverkning för bioteknik- och life science-industrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. 45 personer.


Vi omorganiserar verksamheten efter en period med stor tillväxt och behöver anställa en HR-chef på heltid eller deltid med tillträde snarast. #jobbjustnu
Arbetsuppgifter
Följande uppgifter ingår helt eller delvis i tjänsten:
* Arbeta tillsammans med befintliga HR resurser med att driva och utveckla HR aktiviteter.
* Allmän HR-administration som t.ex. pension, sjukanmälan, semester, försäkringar, löneadministration
* Utbildningsansvar för personalens interna och externa utbildningar.
* Rekrytering, anställningsavtal och befattningsbeskrivningar.
* Fackliga förhandlingar och avtal
* Stöd till chefer och medarbetare inom organisationen
* Systematiskt arbetsmiljöarbete inkluderande det förebyggande arbetet med både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön.
* Personalinformationsmöten, arbetsmiljöträffar och personalaktiviteter
* Visst administrativt arbete som backup till annan personal
* Vissa myndighetskontakter.
* Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp.
Utbildning/Erfarenhet
Du har en akademisk utbildning och/eller en dokumenterad arbetslivserfarenhet inom HR. Du har erfarenhet av fackliga förhandlingar samt kunskap och erfarenhet om kollektivavtal. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat och behärskar Officepaketet väl.

Personliga egenskaper
För att passa till tjänsten tror vi att du har stor social kompetens kombinerat med att vara noggrann samt har god administrativ förmåga.
Du trivs med att arbeta självständigt och i grupp, är lösningsorienterad och serviceinriktad. Du är bra på att kommunicera både uppåt och nedåt i organisationen. Att du klarar av att hantera och arbeta med olika personligheter är en självklarhet. Du har förmåga att kunna tolka lagar och avtal.
En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktig för oss.
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid eller deltid efter överenskommelse
Lön Månadslön
Kontaktperson Personalansvarig Patrik Strömgren tel. 070-4093865


Sista ansökningsdag 1 mars 2021
Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.


Ansökan skickas till [email protected] Visa mindre

Processoperatör

Platsbeskrivning Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 45 personer. Vi ser nu en ökad efterfrågan då vi tillverkar produkter som används i kampen mot covid-19 och behöver anställa en eller flera processoperatörer på heltid, med tillträde snarast. Arbet... Visa mer
Platsbeskrivning
Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 45 personer.


Vi ser nu en ökad efterfrågan då vi tillverkar produkter som används i kampen mot covid-19 och behöver anställa en eller flera processoperatörer på heltid, med tillträde snarast.


Arbetsuppgifter
Delta i det dagliga produktionsarbetet, med inriktning på fyllning av vialer i renrum, etikettering och paketering. Laddning och tömning av frystorkar. Tillverkning av tabletter och flytande lösningar kan förekomma. Du kommer jobba i produktionen samt tillse att god ordning hålls i de aktuella produktionslokalerna. Dessutom kommer du ansvara för att maskinerna får sin regelbundna service och kalibrering.


Utbildning/Erfarenhet
Du bör tidigare arbetat med någon typ av produktion gärna i renrum. Du talar och skriver svenska obehindrat. Erfarenhet från läkemedel ,bioteknikbranchen eller livsmedelsbranchen är en fördel.

Personliga egenskaper
För att passa till tjänsten ska du kunna jobba självständigt och vara stresstålig samt noggrann. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktig för oss.
Sista ansökningsdag
14 November tjänsten, tjänsterna kan komma att tillsättas löpande, så är det en tjänst som tilltalar dig, tveka inte att söka nu! #jobbjustnu Visa mindre

Gruppledare

Platsbeskrivning Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 45 personer. Vi ser nu en ökad efterfrågan då vi tillverkar produkter som används i kampen mot covid-19 och behöver anställa en gruppledare till en av våra produktionsgrupper, med tillträde snarast. ... Visa mer
Platsbeskrivning
Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 45 personer.


Vi ser nu en ökad efterfrågan då vi tillverkar produkter som används i kampen mot covid-19 och behöver anställa en gruppledare till en av våra produktionsgrupper, med tillträde snarast.


Arbetsuppgifter
Delta i det dagliga produktionsarbetet, med inriktning på att planera och tillsammans med produktionsplaneringen hålla uppsatta ledtider. Du kommer jobba i produktionen med en grupp medarbetare med ansvar att tillse att ett gott tillverkningsflöde upprätthålls, samt att god ordning hålls i de aktuella produktionslokalerna. Dessutom kommer du ansvar för att maskinerna får sin regelbundna service och kalibrering.


Utbildning/Erfarenhet
Du bör tidigare arbetat med någon typ av produktion gärna i renrum. Du talar och skriver svenska obehindrat. Erfarenhet från läkemedel ,bioteknikbranchen eller livsmedelsbranchen är en fördel. Tidigare ledarskapsroll är meriterande.

Personliga egenskaper
För att passa till tjänsten ska du kunna jobba självständigt och vara stresstålig samt noggrann. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktig för oss.
Sista ansökningsdag
14 November tjänsten kan komma att tillsättas löpande, så är det en tjänst som tilltalar dig, tveka inte att söka nu! #jobbjustnu Visa mindre

Bioprocessingenjör storskalig proteinrening

Platsbeskrivning Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n.40 personer. Vi ser nu en ökad efterfrågan då vi tillverkar produkter som används i kampen mot covid-19 och behöver anställa en processingenjör på heltid, med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Utveckla, optimera och... Visa mer
Platsbeskrivning
Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n.40 personer.
Vi ser nu en ökad efterfrågan då vi tillverkar produkter som används i kampen mot covid-19 och behöver anställa en processingenjör på heltid, med tillträde snarast.
Arbetsuppgifter
Utveckla, optimera och förvalta processer inom främst proteinrening.
Processerna kan innefatta bakterieodling, proteinrening och frystorkning
Utrustningen som ni kommer att använda är blandanat
bioreaktorer, frystorkar, centrifuger, ultrafilter och kromatografisystem i produktionsskala.
Ni kommer att utföra extraktioner, analyser och jobba med metodframtagning, samt tillse att god ordning hålls på utrustningen och lokalerna.
Utbildning/Erfarenhet
Du bör tidigare ha arbetat med någon typ av produktion gärna med kromatografi. Även bakterieodling och frystorkning eller andra kemiska eller biotekniska processer är meriterande. och du bör ha en naturvetenskaplig högskoleutbildning. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Erfarenhet från läkemedels- eller bioteknikbranchen är en fördel.
Personliga egenskaper
För att passa till tjänsten bör du vara intresserad av produktionsprocesser inom bioteknik och samt vara resultatinriktad och noggrann som person. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktig för oss.

Kontaktperson
Anton Edling,
tel. 018-56 11 81 eller
mobil 0703-74 77 77 Visa mindre

Snickare / tekniker

Ansök    Jun 12    Medicago AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca: 40 personer. Vi behöver anställa en snickare / tekniker på heltid med tillträde snarast. #jobbjustnu Arbetsuppgifter Byggnadsarbeten så som utbyggnad, renovering och produktionsanpassning av lokaler. Enklare... Visa mer
Om företaget
Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca: 40 personer.


Vi behöver anställa en snickare / tekniker på heltid med tillträde snarast. #jobbjustnu
Arbetsuppgifter
Byggnadsarbeten så som utbyggnad, renovering och produktionsanpassning av lokaler.
Enklare service och underhåll av maskiner så som frystorkar, centrifuger, autoklaver, fyllningslinjer, packmaskiner, kyltankar, samt ventilation och renvatten system.
Enklare service och underhåll av fordon så som truckar, traktorer, grävmaskiner, bilar, släpvagnar och atv samt tillhörande redskap
Hantering av in- och utgående gods, samt deltagande i förekommande produktions och lantbruksarbete.


Utbildning/Erfarenhet Körkort (B) samt erfarenhet av byggnation krävs. Erfarenhet av fordon, el, svetsning, VVS eller lantbruk är meriterande. Visa mindre

Vill du jobba som Ekonom hos oss?

Ansök    Jun 30    Medicago AB    Bokföringskontorist
Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 40 personer. Vi är ett mindre företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra. Vi vill anställa dig som vill jobba med Bokföring och logistik samt marknadsföring hos oss och vara delaktig i att bidra till... Visa mer
Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 40 personer. Vi är ett mindre företag där alla känner alla och vi har en nära relation till varandra.
Vi vill anställa dig som vill jobba med Bokföring och logistik samt marknadsföring hos oss och vara delaktig i att bidra till vår framgång!
Arbetsuppgifter:
Löpande bokföring så som att registrera leverantörsfakturor och kundinbetalningar mm.
Periodisk sammanställning av moms
Utarbeta ekonomiska rapporter.
Ta fram bokslutsunderlag till redovisningsbyrån.
Löpande redovisning, skattedeklarationer och utförselstatistik till skatteverket.
Vid behov bistå ordinarie orderpersonal med orderhantering.
Kund- och leverantörskontakter.
Personalrutiner; löner, frånvarostatistik, kontrolluppgifter, förfrågningar gentemot Skatteverket, arbetsförmedlingen samt försäkringskassan.
Lämna statistik till Statistiska Centralbyrån.
Du kommer även jobba en del på marknadsavdelningen där du kommer ha kundkontakter genom att svara på förfrågningar via telefon och mail. Du kommer upprätta vist marknadsmaterial. Ta fram försäljningsstatistik samt uppdatering av hemsidan och prislistor.
Utbildning/Erfarenhet För att passa för tjänsten är det en fördel om du har utbildning med ekonomisk bakgrund. Du har jobbat några år med bokföring, logistik eller marknadsföring. Du bör vara en van datoranvändare och tycka om att arbeta med datorn som verktyg.. Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat. Körkort är en fördel. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

Personliga egenskaper Du bör vara kommunikativ och flexibel då du kommer få en stor bredd på arbetsuppgifterna. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.

Varaktighet Tillsvidare, Provanställning på 6 månader tillämpas
Arbetstid Heltid eller Deltid
Kontaktperson Emil Linde, Tel. 018-56 11 80, 0703-111809
Sista ansökningsdag Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Ansökan skickas till [email protected] Visa mindre

Processoperatör fyllning/frystorkning

Arbetsgivare Medicago AB Danmark Berga 755 98 UPPSALA Tel: 018-56 11 80 Fax: 018-56 11 88 www.medicago.se Platsbeskrivning Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 40 personer. Vi ser nu en ökad efterfrågan då vi tillverkar produkter som används i kampen m... Visa mer
Arbetsgivare


Medicago AB
Danmark Berga
755 98 UPPSALA
Tel: 018-56 11 80 Fax: 018-56 11 88


www.medicago.se


Platsbeskrivning


Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter f.n. ca 40 personer.

Vi ser nu en ökad efterfrågan då vi tillverkar produkter som används i kampen mot covid-19 och behöver anställa en processoperatör på heltid, med tillträde snarast.


Arbetsuppgifter


Delta i det dagliga produktionsarbetet, med inriktning på fyllning av vialer i renrum, etikettering och kartonering. Laddning och tömning av frystorkar. Tablett- och bufferttillverkning kan förekomma. Du kommer jobba i produktionen samt tillse att god ordning hålls i de aktuella produktionslokalerna. Dessutom kommer du ansvar för att maskinerna får sin regelbundna service och kalibrering.

Utbildning/Erfarenhet


Du bör tidigare arbetat med någon typ av produktion gärna i renrum. Du talar och skriver svenska obehindrat. Erfarenhet från läkemedel ,bioteknikbranchen eller livsmedelsbranchen är en fördel.

Personliga egenskaper


För att passa till tjänsten ska du kunna jobba självständigt och vara stresstålig samt noggrann. En nära och personlig relation till både anställda och kunder är viktig för oss.


Varaktighet Tills vidare

Arbetstid Heltid

Lön Månadslön

Kontaktperson


Emil Linde, tel. 018-56 11 80 eller mobil
0703-11 18 08

Sista ansökningsdag 15 April

Ansökan skickas per
e-post till: [email protected] Visa mindre

Produktionsansvarig

Produktionsansvarig Arbetsgivare Medicago AB Danmark Berga 755 98 UPPSALA Tel: 018-56 11 80 Fax: 018-56 11 88 www.medicago.se Platsbeskrivning Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter för närvarande ca 40 personer. Vi se... Visa mer
Produktionsansvarig

Arbetsgivare Medicago AB
Danmark Berga
755 98 UPPSALA
Tel: 018-56 11 80 Fax: 018-56 11 88
www.medicago.se


Platsbeskrivning

Medicago är ett bioteknikföretag, som utvecklar, producerar och marknadsför produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är beläget i Danmark Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter för närvarande ca 40 personer.
Vi ser nu en ökad efterfrågan då vi tillverkar produkter som används i kampen mot covid-19 och behöver anställa en produktionsansvarig på heltid, med tillträde snarast.


Arbetsuppgifter


Du kommer vara huvudansvarig för företagets produktion. Du kommer att leda och planera produktionsarbetet. Medicago tillverkar ett stort antal egna och kundspecifika produkter som varierar över tid. Detta gör att planering av resurser är mycket viktigt.
Förutom ledning och planering av arbetet med befintlig produkter omfattar arbetet även att implementera nya produkter och processer och regelbundet aktivt delta i produktionsarbetet med en ledande roll.
I produktionsarbetet ingår bland annat renrumsfyllningar och frystorkningar i produktionsskala, bulkberedningar, buffertberedningar och steriliseringar.
Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp där du representerar produktionsavdelningen. Dessutom kommer du att ha ansvar för produktionsdokumentationen. Du kommer även tillse att aktuell facilitet med tillhörande instrument, inventarier, mediasystem samt renrum har godkänd service och kalibreringsstatus. Validering och projektledning för vissa utvecklingsprojekt kan komma att ingå i tjänsten. Samt ekonomisk analys av produkter och tjänster. Du kommer att ha mycket kundkontakt i denna tjänst.

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha god vana av arbetsledning, produktion och dokumenterande arbete.
Meriterande är relevant högskoleutbildning, tidigare erfarenheter av valideringar och renrumsarbete och erfarenhet från läkemedelsbranschen med arbete enligt ett kvalitetssystem (GMP eller ISO 9001/ISO 13485). Du talar och skriver svenska och engelska, obehindrat.


Personliga egenskaper


För att passa för tjänsten skall du kunna leda andra, vara noggrann, metodisk och ansvarsfull. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna följa instruktioner. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med människor. Du är organiserad och ordningsam men också flexibel. En positiv attityd och stort engagemang är också egenskaper vi uppskattar.

Varaktighet Tillsvidare
Arbetstid Heltid
Lön Månadslön
Kontaktperson Emil Linde tel. 018-56 11 80 eller mobil 0703-11 18 09.


Sista ansökningsdag 2020-05-01
Ansökan skickas till: [email protected] Visa mindre