Lediga jobb Coor Service Management AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Coor Service Management AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Engagerad drifchef till Coors lokalvård i Uppsala

Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Är du en engagerad ledare som vill vara med och skapa en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans strävar efter att leverera service i stjärnklass? Då ska du söka tjänsten som driftchef till Coors lokalvård! Vi söker nu en engagerad ledare till vår lokalvårdsverksamhet i Uppsala, som kan utveckla våra leveranser och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Vi har en prest... Visa mer
Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Är du en engagerad ledare som vill vara med och skapa en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans strävar efter att leverera service i stjärnklass? Då ska du söka tjänsten som driftchef till Coors lokalvård!

Vi söker nu en engagerad ledare till vår lokalvårdsverksamhet i Uppsala, som kan utveckla våra leveranser och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Vi har en prestigelös och utvecklingsinriktad kultur där man som ledare har ett stort eget ansvar. Det finns kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra att nå framgång. 

Om rollen
Vi söker dig som på ett affärsmässigt, serviceinriktat och kvalitetsmedvetet sätt vill leda, driva och utveckla vår lokalvårdsleverans i Uppsala. Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi. Detta är en nyckelroll med stor möjlighet till påverkan då du sitter med i regionens ledningsgrupp. Leveransen består idag av ett flertal olika kunder inom olika branscher och du kommer att arbeta med att både utöka och optimera verksamheten, vilket innebär att merförsäljning blir en del av ditt ansvar och dagliga arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen:


• Personalansvar och utveckling av medarbetare
• Leda och koordinera verksamhetens löpande arbete tillsammans med övriga driftchefer
• Kundansvar med löpande dialog inom ramen för leveransen 
• Kvalitetskontroller och uppföljning hos kund
• Nyförsäljning och merförsäljning 
• Förbättrings- och utvecklingsarbete, både internt och mot kund
• Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer 
• Upprätta mål samt löpande följa upp dessa 
• Budget, prognos och bokslutsarbete
• Aktivt delta i regionens ledningsgrupp

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader med placering i Uppsala.

Din bakgrund
Du har erfarenhet av en motsvarande befattning i en serviceorienterad och personalintensiv organisation där personal, leverans, kund och ekonomi ingått i ditt ansvarsområde. Erfarenhet av ledarskap och goda ekonomikunskaper är således ett krav medan ledarskap inom lokalvård är meriterande likväl som SRY, PRYL eller likvärdig utbildning. Vidare är du en van datoranvändare, har B-körkort samt goda kunskaper i både svenska och engelska. 

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är du en tydlig, prestigelös och trygg ledare med ett starkt engagemang. Du har ett brinnande intresse för männsikor och har lätt att få med dig andra genom att vara positiv, uppmuntrande och inspirerande. Vidare är du strukturerad, affärsmässig och bra på att skapa och utveckla relationer såväl internt som externt. Du är utvecklingsorienterad och har ett lösningsorienterat förhållningssätt med en god förmåga att anpassa arbetssätt när förutsättningar förändras. Du har en naturlig fallenhet för service och kan arbeta både självständigt och i grupp. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och du får därmed också stor frihet att planera din egen tid. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats och som driftchef på Coor kommer du att ingå i ett professionellt och kunnigt team med hög grad av självständighet med en supportande chef. Kulturen kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta kontraktchef Björn Jönsson på 070-109 75 15. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. Visa mindre

Fastighetsskötare till Coor i Uppsala

Är du en fastighetsskötare som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Vill du utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla? Då är du vår nästa fastighetsstjärna! Om rollen Som fastighetsskötare hos Coor får du ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. Du kommer tillsammans med dina kollegor dagligen leverera professionell fastighetsservice hos våra kunder i Uppsala. Det är du tillsammans me... Visa mer
Är du en fastighetsskötare som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Vill du utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla?

Då är du vår nästa fastighetsstjärna!

Om rollen
Som fastighetsskötare hos Coor får du ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. Du kommer tillsammans med dina kollegor dagligen leverera professionell fastighetsservice hos våra kunder i Uppsala. Det är du tillsammans med dina kollegor som säkerställer den dagliga driften i fastigheterna vilket innebär både inre och yttre underhåll och det är du som är Coors ansikte utåt. Arbetet utförs på flera adresser och för att bland annat upprätta en bra kommunikation och skapa arbetsorder så är telefonen ditt dagliga arbetsverktyg. Här blir du en del av ett team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och kundupplevelse!

I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter som:


• Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastighetsanknutna tjänster
• Löpande ronderingar
• Långsiktigt planerat underhåll
• Kontakter med hyresgäster, fastighetsägare och underentreprenörer
• Initiera förbättringar och utveckla Coors leverans, både internt och mot kund.

Rollen är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning. Placering i Uppsala där du arbetar dagtid måndag-fredag.

För att bli aktuell för tjänsten behöver du kunna lämna in ett utdrag från belastningsregistret. Det måste lämnas in i ett oöppnat kuvert till Coor och får inte var äldre än 1 år i samband med intervju.

Din bakgrund
Vi ser att du har en fastighetsteknisk utbildning eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, har du dessutom erfarenhet från kommersiell fastighetsskötsel ser vi det som meriterande. Du är van att ”skruva”, har den tekniska förståelsen och kan självständigt leda det dagliga arbetet. Har du andra fastighetsrelaterade utbildningar som t.ex heta arbeten, fallskyddsutbildning eller liknade ser vi det som positivt. Du har en god datavana och din svenska och engelska är god i både tal och skrift. För att kunna utföra ditt arbete krävs B-körkort.

Din personlighet
Som person är du ordningsam samt strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenörer med hög servicekänsla. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du?ser fördelen?med att arbeta i team för att leverera bästa service och kvalitet.

Coor erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Din säkerhet är viktigt för oss och du som medarbetare i uppdraget får utbildning inom heta arbeten, fallskydd och andra utbildningar av vikt för att arbeta säkert.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten och i detta uppdrag arbetar vi aktivt för att höja kompetensen och möjliggöra karriärsutveckling för medarbetarna även tillsammans med kund. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef Maria Svenningdahl,  010-559 58 29.


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen. Visa mindre

Växeltelefonist till region Uppsala hos Coor

Vill du göra skillnad på riktigt? Har du dessutom ett genuint intresse för att ge service, har en?lösningsfokuserad och positiv attityd samt är lyhörd för kundens behov?   Då är telefonist till sjukhusväxeln i Uppsala ett spännande arbete för dig!?  Om rollen I denna roll kommer du att vara den första som möter kunden när de ringer till sjukhusväxeln i region Uppsala. I rollen kommer du att hantera en stor mängd inkommande samtal tillsammans med dina kol... Visa mer
Vill du göra skillnad på riktigt? Har du dessutom ett genuint intresse för att ge service, har en?lösningsfokuserad och positiv attityd samt är lyhörd för kundens behov?  

Då är telefonist till sjukhusväxeln i Uppsala ett spännande arbete för dig!? 

Om rollen
I denna roll kommer du att vara den första som möter kunden när de ringer till sjukhusväxeln i region Uppsala. I rollen kommer du att hantera en stor mängd inkommande samtal tillsammans med dina kollegor på plats men även ensamarbete kan förekomma, främst under nattpassen. Det här är en roll som gör skillnad på riktigt där du dagligen hjälper både inringande och vårdpersonal.

Exempel på arbetsuppgifter: 


• Svara på inkommande samtal 
• Lotsa samtal vidare till rätt destination på ett serviceinriktat och effektivt sätt 
• Hantera inkommande akutlarm enligt rutin
• Hantera joursamtal och jourlistor
• Självständigt söka upp rätt information för att hjälpa den inringande
• Vara aktiv i förbättringsarbetet mot kund genom att löpande komma med förbättringsförslag för våra kunder och vår egen verksamhet.

Vårt uppdrag bemannas alla årets dagar, dygnet runt, men som inledande schemaläggs dagtid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en provanställning på sex månader. Vi erbjuder en introduktion till arbetet som genomförs under tio vardagar 8-14.30 där din närvaro är obligatorisk.

Vår kandidat
Vi söker dig som vill och  kan schemaläggas dag, kväll, helg och natt. Du har tidigare erfarenhet från växeltelefoni eller liknande roll där du dagligen använt telefonen som en del i ditt dagliga arbete. Din svenska och engelska är god i tal och skrift och du?har lätt? för?att söka och ta till dig information via datorn. Vi ser att du är tekniskt nyfiken med god datavana och har du dessutom erfarenhet från att arbeta i olika system och program ser vi det som meriterande.

Stämmer detta in på dig?

Personliga egenskaper
Som telefonist arbetar du med människor i fokus och är lyhörd för deras situation och behov. Du tycker att det är roligt att ge kunderna en upplevelse utöver det vanliga. Tempot kan emellanåt vara högt men du triggas av att arbeta effektivt och strukturerat enligt tydliga instruktioner. Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra och ställer upp när det behövs. Vidare är du en positiv person som tar tag i saker och ser till att de blir gjorda och är bekväm i att hantera svåra samtal under tidspress samt anpassa dig efter varje unika samtal. Med din kunskap, positiva inställning, lösningsfokus och ditt stora engagemang ger du våra kunder service i stjärnklass

Vi erbjuder
Som växeltelefonist får du arbeta i en miljö som kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär med härliga kollegor där varje medarbetare ses som en talang. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs – Du gör skillnad på riktigt! 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med timlön enligt kollektivavtal samt avtalspension och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information 
För mer information vänligen kontakta gruppchef Christine Götegård Mörth 010-559 78 02 . Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen. Visa mindre

Gruppledare arbetsplatstjänster och lokalvård

Coor söker nu en driven gruppledare som kan upprätthålla våra goda leveranser och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Vi har en prestigelös och utvecklingsinriktad kultur där man som gruppledare har en viktig roll i det dagliga arbetet. Det finns kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra att nå framgång.  Ditt nya arbete Vi söker dig som på ett pristigelöst, serviceinriktat och kvalitetsmedvetet sätt vill arbetsleda, och bidra ... Visa mer
Coor söker nu en driven gruppledare som kan upprätthålla våra goda leveranser och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Vi har en prestigelös och utvecklingsinriktad kultur där man som gruppledare har en viktig roll i det dagliga arbetet. Det finns kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra att nå framgång. 

Ditt nya arbete
Vi söker dig som på ett pristigelöst, serviceinriktat och kvalitetsmedvetet sätt vill arbetsleda, och bidra till förbättringar av våra uppdrag inom siten.

Rollen innebär en blandning av operativt arbete i våra leveranser tillsammans med ditt team, kundmöten och viss administarion. Du kommer att arbeta tillsammans med andra grupp/driftledare och chefer med med daglig styrning.

I dina arbetsuppgifter ingår:


• Daglig coaching av medarbetarna
• Schemaplanering 
• Koordinera verksamhetens löpande arbete tillsammans med kollegor på siten
• Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund 
• Operativt kundansvar och löpande dialog med beställare av tjänst inom ramen för leveransen 
• Samarbeta med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer 
• Arbeta mot gemensamma mål samt löpande uppföljning av dessa 
• Egenkontoller och kvalitetskontroller tillsammans med medarbetare och kund
• Aktivt delta i sitens förbättringsarbete
• Aktivt arbeta med merförsäljning hos våra befintliga kunder 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Uppsala, vi tillämpar provanställning. 

Din bakgrund
Vi önskar att du har relevant erfarenhet av motsvarande befattning i en serviceorienterad organisation. Erfarenhet från arbetsledande befattning inom lokalvård är meriterande. Relevant datorvana och B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är flexibel och serviceinriktad samt kan arbeta både självständigt och i grupp. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och struktur samt att du har en positiv inställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Du tycker om människor och har lätt för att få med dig andra genom att vara positiv, inspirerande och tydlig. Vidare ser vi att du tycker om att nå målen samtidigt som du har en förmåga att både engagera och att delta. 

Vi erbjuder
Som gruppledare på Coor kommer du att ingå i ett professionellt och kunnigt team. Vi är ett stort och utvecklingsinriktat bolag som erbjuder en spännande, säker och trivsam arbetsplats. Utöver det erbjuder vi fast lön enligt kolektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, du söker tjänsten via annonsen på vår hemsida.

För mer information är du välkommen att kontakta Gruppchef  [email protected] 

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. Visa mindre

Behovsanställd växeltelefonist till Coors sjukhusväxel i Uppsala

Vill du göra skillnad på riktigt? Har du dessutom ett genuint intresse för att ge service, har en?lösningsfokuserad och positiv attityd samt är lyhörd för kundens behov?   Då är telefonist till sjukhusväxeln i Uppsala ett spännande arbete för dig!?  Om rollen I denna roll kommer du att vara den första som möter kunden när de ringer till sjukhusväxeln i region Uppsala. I rollen kommer du att hantera en stor mängd inkommande samtal tillsammans med dina kol... Visa mer
Vill du göra skillnad på riktigt? Har du dessutom ett genuint intresse för att ge service, har en?lösningsfokuserad och positiv attityd samt är lyhörd för kundens behov?  

Då är telefonist till sjukhusväxeln i Uppsala ett spännande arbete för dig!? 

Om rollen
I denna roll kommer du att vara den första som möter kunden när de ringer till sjukhusväxeln i region Uppsala. I rollen kommer du att hantera en stor mängd inkommande samtal tillsammans med dina kollegor på plats men även ensamarbete kan förekomma, främst under nattpassen. Det här är en roll som gör skillnad på riktigt där du dagligen hjälper både inringande och vårdpersonal.

Exempel på arbetsuppgifter: 


• Svara på inkommande samtal 
• Lotsa samtal vidare till rätt destination på ett serviceinriktat och effektivt sätt 
• Hantera inkommande akutlarm enligt rutin
• Hantera joursamtal och jourlistor
• Självständigt söka upp rätt information för att hjälpa den inringande
• Vara aktiv i förbättringsarbetet mot kund genom att löpande komma med förbättringsförslag för våra kunder och vår egen verksamhet.

Vårt uppdrag bemannas alla årets dagar, dygnet runt, men som inledande schemaläggs dagtid. Tjänsten är en timanställning vid behov och schemaläggs efter din tillgänglighet som du uppdaterar löpande. Vi erbjuder en introduktion till arbetet som genomförs under tio vardagar 8-14.30 där din närvaro är obligatorisk. Fram till sommaren ser vi att du har en tillgänglighet några dagar i veckan för att utveckla din kompetens med ökad tillgänglighet under sommarmånaderna.

Vår kandidat
Vi söker dig som vill och kan arbeta vid behov och som kan schemaläggas dag, kväll, helg och natt efter din givna tillgänglighet, exempelvis vid sidan av dina studier eller annan sysselsättning. Du har tidigare erfarenhet från växeltelfoni eller liknande roll där du dagligen använt telefon som en del i ditt dagliga arbete. Din svenska och engelska är god i tal och skrift och du?har lätt?för?att söka och ta till dig information via datorn. Vi ser att du är tekniskt nyfiken med god datavana och har du dessutom erfarenhet från att arbeta i olika system och program ser vi det som meriterande.

Stämmer detta in på dig?

Personliga egenskaper
Som telefonist arbetar du med människor i fokus och är lyhörd för deras situation och behov. Du tycker att det är roligt att ge kunderna en upplevelse utöver det vanliga. Tempot kan emellanåt vara högt men du triggas av att arbeta effektivt och strukturerat enligt tydliga instruktioner. Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra och ställer upp när det behövs. Vidare är du en positiv person som tar tag i saker och ser till att de blir gjorda och är bekväm i att hantera svåra samtal under tidspress samt anpassa dig efter varje unika samtal. Med din kunskap, positiva inställning, lösningsfokus och ditt stora engagemang ger du våra kunder service i stjärnklass

Vi erbjuder
Som växeltelefonist får du arbeta i en miljö som kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär med härliga kollegor där varje medarbetare ses som en talang. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs – Du gör skillnad på riktigt! 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med timlön enligt kollektivavtal samt avtalspension och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information 
För mer information vänligen kontakta gruppchef Christine Götegård Mörth 010-559 78 02 . Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats.Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. Visa mindre

Lokalvårdare till Coor i Uppsala

Vi söker nu stjärnor till vår lokalvårdsleverans i Uppsala! Vi kommer att leverera lokalvård av hög kvalitet till vår kunds kontor och fastighets allmänna ytor. Är du en av de stjärnor vi söker? Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och känner att det bidrar till ett bättre samhälle. Hos oss på Coor har du även en unik möjlighet att vara med att skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på! Arbetsuppgifter Som servicemedarbetare inom lok... Visa mer
Vi söker nu stjärnor till vår lokalvårdsleverans i Uppsala! Vi kommer att leverera lokalvård av hög kvalitet till vår kunds kontor och fastighets allmänna ytor. Är du en av de stjärnor vi söker?

Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och känner att det bidrar till ett bättre samhälle. Hos oss på Coor har du även en unik möjlighet att vara med att skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på!

Arbetsuppgifter
Som servicemedarbetare inom lokalvård kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:


• städning av kontor, hygienutrymmen och övriga personalytor
• iordningställa mötesrum och sköta om pentyn för medarbetare och gäster
• hantering av städvagnar och material
• golvvård
• storstädning

Vi söker två heltidsanställd lokalvårdare samt semestervikarier till vår övriga lokalvårdsverksmhet som kommer att arbeta schemalagt, framförallt kontorstid men även helg och kvällstid kan förekomma. Vårt nya kontrakt startar i juni så du måste kunna vara tillgänglig för arbete under sommaren.

Vår kandidat
Du har minst ett års tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare.

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta både kundens personal och deras hyresgäster och såklart dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och gillar att möta människor. Du är positiv och har en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar. Andra viktiga egenskaper är att du är noggrann och anpassningsbar.

Vi erbjuder
Tjänsten är en provanställning på 6 månader med mål om en tillsvidareanställning. Vi erbjuder vår egen utbildning ”Cleaning the Coor way” för dig som inte har en genomförd lokalvårdsutbildning sedan tidigare.

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.


Kontakt och övrig information
Våra rekryterande chefer hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.Hittar du inte svar på din fråga kan du skicka ett mail till [email protected]  Vi tar inte emot ansöningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. Visa mindre

Glädjespridande diskare till The Kitchen Club i Uppsala

Ansök    Jan 20    Coor Service Management AB    Diskare
Är du en glädjespridare som värderar laganda och teamarbete? Lockas du av restaurangmiljön och vill utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna? Join the Kitchen Club! The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- fr... Visa mer
Är du en glädjespridare som värderar laganda och teamarbete? Lockas du av restaurangmiljön och vill utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna?

Join the Kitchen Club!

The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupplevelse eller spontana AW, och där emellan en god lunch. Nu vill vi ha med dig som bidrar till att skapa en miljö där människor kan mötas, tankar väckas, idéer delas och energi fyllas på.

Om rollen
I rollen som diskare arbetar du med alla uppgifter kopplade till diskrummet där arbetet många gånger är fysiskt tungt. På The Kitchen Club erbjuder vi en heldagsupplevelse där karaktären förändras under dagen - frukost på morgonen, lunch och kafé på dagen med servering av kaffe och lättare rätter till AW och avslutning med middagen. Du kommer arbeta både självständigt men även i team.

En viktig del i dina arbetsuppgifter kommer att vara att skapa goda relationer, självklart till våra restauranggäster, men även till alla dina kollegor inom hela Kitchen Club.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Sköta disken
• Hålla ordning och reda i diskrummet
• Sortera och placera ut porslin och utrustning på avsedd plats
• Sköta egenkontroll för diskavdelningen
• Eventuell städning av matsal
• Viss lagerhantering
• Behjälplig med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom en restaurang- och caféverksamhet

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid (70%) med placering i Uppsala, som inleds med en sex månaders provanställning. Då vi öppnar upp för en heldagsupplevelse så kommer du arbeta både dag- och kvällstid enligt schema.

Vår nya stjärna
Vi söker dig som har ett stort intresse för restaurang och service. Har du tidigare arbetat i restaurangbranschen och har erfarenhet av rollen som diskare är det en fördel.

Din personlighet
Du är en glad, positiv och nyfiken person som trivs bra i en miljö som präglas av högt tempo. Du har ett starkt engagemang och tar dig an alla typer av uppgifter med en stor entusiasm. Vi ser vidare att du är en omtänksam och prestigelös kollega som bidrar till ett härligt arbetsklimat som kännetecknas av en stark laganda där vi ställer upp för varandra och hugger i där det behövs.

Vi erbjuder
Du erbjuds komma in i ett nytt team med höga ambitioner och tillsammans med teamet utveckla Coors nya restaurangkoncept med hållbarhet i fokus. Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer, men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information om rollen är du välkommen att kontakta restaurangchef Sofia Hansson per mail [email protected]

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du på vår hemsida.

Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland.

Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen Visa mindre

Serviceinriktad serveringspersonal till The Kitchen Club i Uppsala

Är du nyfiken, orädd och älskar service? Vill du utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna? Join the Kitchen Club! The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupp... Visa mer
Är du nyfiken, orädd och älskar service? Vill du utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna?

Join the Kitchen Club!

The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupplevelse eller spontana AW, och där emellan en god lunch. Nu vill vi ha med dig som bidrar till att skapa en miljö där människor kan mötas, tankar väckas, idéer delas och energi fyllas på.

Om rollen
Rollen innebär att dagligen skapa gästupplevelser med det lilla extra och genom kreativitet och fingertoppskänsla för vad som attraherar våra gäster skapa den bästa servicen. På The Kitchen Club erbjuder vi en heldagsupplevelse där karaktären förändras under dagen - frukost på morgonen, lunch och kafé på dagen med servering av kaffe och lättare rätter till AW och avslutning med middagen. Du kommer arbeta både självständigt men även i team efter satta rutiner inom matsal och kafé.

En viktig del i dina arbetsuppgifter kommer att vara att skapa goda relationer, självklart till våra restauranggäster, men även till alla dina kollegor inom hela Kitchen Club.

Exempel på arbetsuppgifter       


• Serviceinriktat ta emot beställningar
• Hantera och servera mat och dryck
• Förbereda matsal och kafé efter heldagsupplevelsens karaktär
• Kaffeberedning
• Aktivt arbeta för att skapa den bästa mat-, dryck- och serviceupplevelsen
• Vara delaktig i förbättringsarbete

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala, som inleds med en sex månaders provanställning. Då vi öppnar upp för en heldagsupplevelse så kommer du arbeta både dag- och kvällstid enligt schema.

Vår nya stjärna
Du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen och minst två års erfarenhet av servering på en a la carte-restaurang. Självklart har du kunskap och stort intresse av mat och dryck. Arbetet förutsätter att du har erfarenhet av kassahantering. Har du dessutom baristautbildning ser vi det som meriterande. Vidare har du gymnasieutbildning i grunden och du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Din personlighet
Som kocDu har ett naturligt driv och vet du vad som gör det lilla extra utifrån ett service-, kvalitets- och helhetsperspektiv. Du kan arbeta självständigt men är prestigelös och hjälper till där det behövs och uppskattar teamarbete. Du tycker det är lika roligt att möta gästen på restauranggolvet som att serva dina gäster över disk i vårt kafé och du brinner för service och upplevelsen i kombination med passion för mat och dryck. Utmaningar räds du inte utan ser dessa som möjligheter. Utöver ovanstående delar du förstås vårt driv och engagemang för mat-, dryck- och restaurangupplevelsen!

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig!

Vi erbjuder
Du erbjuds komma in i ett nytt team med höga ambitioner och tillsammans med teamet utveckla Coors nya restaurangkoncept med hållbarhet i fokus. Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer, men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. För mer information, vänligen kontakta restaurangchef Sofia Hansson på mail [email protected]

Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland.

Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen Visa mindre

Engagerad kock till The Kitchen Club, Uppsala

Är du en passionerad och nytänkande kock som brinner för hållbar matlagning och vill skapa smakupplevelser utöver det vanliga? Vill du dessutom utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande restaurangkoncept? Då är du vår nya stjärna? Join the Kitchen Club!  The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt ... Visa mer
Är du en passionerad och nytänkande kock som brinner för hållbar matlagning och vill skapa smakupplevelser utöver det vanliga? Vill du dessutom utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande restaurangkoncept? Då är du vår nya stjärna?

Join the Kitchen Club! 

The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupplevelse eller spontana AW, och där emellan en god lunch. Nu vill vi ha med dig som bidrar till att skapa en miljö där människor kan mötas, tankar väckas, idéer delas och energi fyllas på. 

Om rollen
Som kock på The Kitchen Club får du ett stort ansvar och en stor variation i ditt matlagande då vi erbjuder våra gäster en heldagsupplevelse. Fokus kommer vara på det gröna köket med säsongens råvaror– både som omtanke för gästen och naturen. Vi bjuder gästen på god, hållbar gastronomi under avslappnade former.

Som kock kommer du möta både gäster och medarbetare på nära håll då vi arbetar välkomnande i ett öppet kök där du kommer få arbeta självständigt efter satta rutiner.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:


• Självständigt förbereda menyer
• Förbereda och tillaga mat
• Vara behjälplig närmsta chef i det dagliga arbetet
• Delaktig i förbättringsarbetet av verksamheten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala som inleds med en sex månaders provanställning. Du kommer arbeta i skift enligt schema.

Vår nya stjärna
Du är utbildad kock och har minst två års erfarenhet av yrket inom a la carte och har ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror. Har du dessutom erfarenhet från bageri ser vi det som meriterande. Du har en mycket god kunskap inom branschens hygienregler och vi ser positivt på vidareutbildningar eller erfarenhet inom HACCP, hälsa och hållbarhet. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar du god svenska och engelska.

Din personlighet
Du är en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. I och med vår konceptutveckling kommer du att trivas hos oss om du har en stor passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa hållbara måltidsupplevelser med det lilla extra.

Du är trygg i dina kökskunskaper, både inom varm och kallkök samt har en kreativ läggning som initierar utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du brinner för service och upplevelsen i kombination med passion för mat och dryck. Utmaningar räds du inte utan ser dessa som möjligheter och har en flexibel inställning med förmåga att ställa om när det behövs. Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du ser fördelen med att arbeta i team för att leverera bästa service och kvalitet.  

Vidare tycker du om att möta nya människor och tycker det är lika roligt att tillaga kreativa måltider som att möta och ge gäster och kollegor hög service. Du bidrar helt enkelt aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning.

Utöver ovanstående delar du förstås vårt driv och engagemang för mat-, dryck- och restaurangupplevelsen!

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig!

Vi erbjuder
Du kommer in i ett nytt team med höga ambitioner som tillsammans ska utveckla Coors nya restaurangkoncept med fokus på hållbarhet. Coor är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Kontaktuppgifter och övrig information
Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. För mer information, vänligen kontakta restaurangchef Sofia Hansson på mail [email protected]   

Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland.  

Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. Visa mindre

Receptionist/konferensvärd med det lilla extra

Vill du som receptionist och konferensvärd leverera service i stjärnklass? Då kanske denna tjänst passar dig! Älskar du att hjälpa människor och ge service med ett leende på läpparna och ger du  lika mycket glädje till våra kunder som till dina kollegor? Då är det dig vi söker! Om rollen Som receptionist och konferensvärd hos oss arbetar du i en modern miljö med positiv atmosfär och härliga kollegor! Vi söker dig som brinner för service och att göra det l... Visa mer
Vill du som receptionist och konferensvärd leverera service i stjärnklass? Då kanske denna tjänst passar dig!
Älskar du att hjälpa människor och ge service med ett leende på läpparna och
ger du  lika mycket glädje till våra kunder som till dina kollegor? Då är det dig vi söker!

Om rollen
Som receptionist och konferensvärd hos oss arbetar du i en modern miljö med positiv atmosfär och härliga kollegor! Vi söker dig som brinner för service och att göra det lilla extra för dina kunder. Målet är att de ska få snabb och effektiv service i kombination med ett trevligt och professionellt bemötande med kunden i fokus. 

Ditt nya arbete
I rollen som  receptionist och konferensvärd kommer du att stå i centrum för våra viktigaste möten. Du trivs i rampljuset och brinner för att överträffa kundens förväntningar. Andra arbetsuppgifter är att serva våra konferensgäster med teknik, förtäring, ställa i ordning våra lokaler, ta emot samtal osv. Vi tillämpar rotation i arbetgruppen och detta innebär att du även kommer bemanna andra receptioner. Du kommer att schemaläggas både öppningar/stängningar och kvällar vid behov.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som håller hög professionell servicenivå och gärna har erfarenhet från liknande uppdrag. Du har gymnasiekompetens och utrycker dig väl i tal och skrift på engelska och svenska. Du har god datavana och gillar ordning och reda. Som person är du flexibel, framåt, noggrann och drivs av att ge dina kunder bästa tänkbara service. Vi lägger stor vikt vid att du har en personlighet som passar för tjänsten.


Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön med avtalspension, försäkringar och andra förmåner som föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan.

För mer information kontakta gruppchef Linda Vimurs 010-559 66 36

Välkommen med din ansökan!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Bartender med brett ansvar till The Kitchen Club i Uppsala

Ansök    Dec 23    Coor Service Management AB    Bartender
Är du nyfiken, orädd och älskar service? Vill du utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna?  Join the Kitchen Club!   The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens midda... Visa mer
Är du nyfiken, orädd och älskar service? Vill du utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna? 

Join the Kitchen Club!
 
The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupplevelse eller spontana AW, och där emellan en god lunch. Nu vill vi ha med dig som bidrar till att skapa en miljö där människor kan mötas, tankar väckas, idéer delas och energi fyllas på.
 
Om rollen
Tjänsten som bartender har ett brett ansvar och är en nyckelposition där det är du som dagligen skapar gästupplevelsen med det lilla extra för vår bar och kaféet Baker. Vi erbjuder en heldagsupplevelse på Baker där karaktären förändras under dagen, kafé på dagen med servering av kaffe och lättare rätter till AW och kvällsbaren. Genom kreativitet och fingertoppskänsla för vad som attraherar våra gäster skapar du och teamet upplevelsen genom ett levande mat och dryckeserbjudande. Det är en operativt arbetsledande roll utan formellt personalansvar. En viktig del i dina arbetsuppgifter kommer att vara att skapa goda relationer, självklart till våra gäster, men även till alla dina kollegor inom hela Kitchen Club.  
 
Exempel på arbetsuppgifter  


Förbereda och arbetsfördela det dagliga arbetet för Baker


Kreativt ansvarig för dryckeslista och förändra efter säsong och vid behov


Stötta teamet så de har förutsättningar att ge service i stjärnklass


Ansvara för gästupplevelsen och hantera reklamationer


Hantera dryckesleveranser och förbrukningsmaterial till Baker


Utveckla och följa upp leveransens kvalité och service


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala, som inleds med en sex månaders provanställning. Då vi öppnar upp för en heldagsupplevelse så kommer du arbeta både dagtid och kvällstid enligt schema.

 
Vår nya stjärna

Du har flerårig erfarenhet som bartender och vill ta nästa steg inom en ansvarsroll. Om du har tidigare erfarenhet som barchef är det meriterande. Självklart har du kunskap att skapa dryckeslistor med cocktails, kalla och varma drinkar och har stort intresse av mat och dryck. Då rollen även innefattar ansvar över vår kafédel är det meriterande med baristautbildning eller om du har tidigare praktisk kunskap av kaffeberedning.

 
Du har gymnasieutbildning i grunden och du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Arbetet ställer krav på god datavana samt vana från kassasystem.

 
Din personlighet  

Som person vet du vad som gör det lilla extra utifrån ett service-, kvalitets- och helhetsperspektiv. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs och uppskattar samarbete samt brinner för att möta gästen. Vi strävar efter ett modernt ledarskap, därför söker vi dig som är inspirerande och skapar förutsättningar för engagemang och utveckling. Du är en naturlig ledare och har förmågan att se människan och dess behov och du brinner för service och upplevelsen. Utöver ovanstående delar du förstås vårt driv och engagemang för mat-, dryck- och restaurangupplevelsen!
 

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig!

 
Vi erbjuder

Du erbjuds komma in i ett nytt team med höga ambitioner och tillsammans med teamet utveckla Coors nya restaurangkoncept. Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs.
Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer, men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

 
Kontaktuppgifter och övrig information

Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. För mer information, vänligen kontakta restaurangchef Sofia Hansson på mail [email protected]

 
Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen.
Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. Visa mindre

Hovmästare till Kitchen Club i Uppsala

Ansök    Dec 22    Coor Service Management AB    Hovmästare
Är du nyfiken, orädd och älskar service? Vill du utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna? Join the Kitchen Club!  The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupp... Visa mer
Är du nyfiken, orädd och älskar service? Vill du utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna?

Join the Kitchen Club! 

The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupplevelse eller spontana AW, och där emellan en god lunch. Nu vill vi ha med dig som bidrar till att skapa en miljö där människor kan mötas, tankar väckas, idéer delas och energi fyllas på.  

Om rollen
Rollen som hovmästare är en nyckelposition där det är du som dagligen skapar gästupplevelsen med det lilla extra och inspirerar teamet i matsalen. Genom kreativitet och fingertoppskänsla för vad som attraherar våra gäster skapar du och teamet upplevelsen genom ett levande mat och dryckeserbjudande, lockande aktiviteter och samarbeten med matkreatörer och allt annat ni tror kan bidra till The Kitchen Clubs framgång. En viktig del i dina arbetsuppgifter kommer att vara att skapa goda relationer, självklart till våra restauranggäster, men även till alla dina kollegor inom hela Kitchen Club.   

Exempel på arbetsuppgifter  


• Planera, förbereda och arbetsfördela den dagliga driften 
• Ta fram dryckesförslag och utbilda servisen inom mat och dryck 
• Stötta servispersonalen så de har förutsättningar att ge service i stjärnklass 
• Ansvara för gästupplevelsen och hantera reklamationer 
• Planera och genomföra bokningar och events 
• Utveckla och följa upp leveransens kvalité och service 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala, som inleds med en sex månaders provanställning. Då vi öppnar upp för en heldagsupplevelse så kommer du arbeta både dagtid och kvällstid enligt schema.  

Vår nya stjärna
Du har flerårig erfarenhet från restaurangbranschen och tidigare erfarenhet som hovmästare eller ledarskap genom annan serviceroll. Självklart har du kunskap inom a la carte, lunch och arrangemangsservice med stor kunskap och intresse kring mat och dryck. Vi lägger stor vikt vid att du känner dig trygg i att skapa de bästa mat- och dryckeskombinationerna och vi ser gärna att du har en sommelierutbildning. Du har gymnasieutbildning i grunden och du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Arbetet ställer krav på vana från kassa- och bokningssystem samt god datavana.  

Din personlighet
Som person vet du vad som gör det lilla extra utifrån ett service-, kvalitets- och helhetsperspektiv. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs och uppskattar samarbete, du tycker det är lika roligt att möta gästen på restauranggolvet som att motivera ditt team eller jobba med planering. Vi strävar efter ett modernt ledarskap, därför söker vi dig som är inspirerande och skapar förutsättningar för engagemang och utveckling. Du är en naturlig ledare och har förmågan att se människan och dess behov och du brinner för service och upplevelsen. Utöver ovanstående delar du förstås vårt driv och engagemang för mat-, dryck- och restaurangupplevelsen! 

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig!  

Vi erbjuder
Du erbjuds komma in i ett nytt team med höga ambitioner och tillsammans med teamet utveckla Coors nya restaurangkoncept. Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer, men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Kontaktuppgifter och övrig information
Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. För mer information, vänligen kontakta restaurangchef Sofia Hansson på mail [email protected]   

Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. Visa mindre

Kock till Coors restaurang Hubben i Uppsala

Är du en engagerad och nyfiken kock som värdesätter balans i livet?  Coor driver allt fler restauranger i egen regi och vår ambition är att vara ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat och dryck – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. Vi söker nu en kock till vår restaurang Hubben som ligger i Uppsala Science Park. Är du vår nya kollega? Om rollen Som kock arbetar i kökets nav och du har ditt hjärta i smakernas och g... Visa mer
Är du en engagerad och nyfiken kock som värdesätter balans i livet? 

Coor driver allt fler restauranger i egen regi och vår ambition är att vara ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat och dryck – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. Vi söker nu en kock till vår restaurang Hubben som ligger i Uppsala Science Park. Är du vår nya kollega?

Om rollen
Som kock arbetar i kökets nav och du har ditt hjärta i smakernas och grytornas värld, men du dyker med glädje in i alla delar av köket. Du kommer att förbereda och laga luncher till våra lunchgäster och konferensmat till våra konferensgäster.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:


• Självständigt förbereda och tillaga mat
• Handleda restaurangbiträden/köksbiträden som finns behjälpliga
• Assistera vår restaurangchef i menyplanering, varubeställningar och egenkontroller
• Arbeta med ständiga förbättringar av verksamheten

Utöver matlagningen ingår alla i en restaurang förkommande arbetsuppgifter och eftersom vi arbetar flexibelt på olika positioner så kommer du också att vara både i matsalen och disken. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Uppsala. Du kommer främst att arbeta dagtid på vardagar men även visst kvälls- och helgjobb kan förekomma. Din närmsta chef kommer att vara restaurangchefen. 

Vår kandidat
Vi söker dig som har en kockutbildning samt har arbetat minst fem år i rollen som kock. Du har självklart ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror och är trygg i dina kökskunskaper.

Som kock har du en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. Vidare har du en kreativ läggning som bidrar till utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling.? Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du ser fördelen med att arbeta i team för att leverera bästa service och kvalitet. Vidare tycker om att möta nya människor och du bidrar aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar du god svenska och engelska.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en härlig och trivsam arbetsplats med arbetstider som gynnar en god balans i livet. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Eftersom vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom din egen arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder självklart ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt hos oss likväl som fast lön, pension, försäkringar samt friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du på vår hemsida.

För mer information om rollen vänligen kontakta restaurangchef Fredrik Lönnäng på 070-239 87 36 eller [email protected] 

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Kombinerad Fastighetsskötare/Vaktmästare till Coor

Till våra kunder i Uppsala, söker vi nu fastighetsskötare/vaktmästare.  Om rollen I dina arbetsuppgifter som fastighetsskötare/vaktmästare ingår bland annat: • Utföra löpande ronderingar • Tillsyn & skötsel av fastigheterna • Felavhjälpande underhåll i l allmänna utrymmen och hos hyresgäster i kontors och butiksfastigheter • Vaktmästeriuppdrag, som lampbyten, montering av möbler, uppsättning av witeboards, ronderingar • Kontakter med hyresgäster och fa... Visa mer
Till våra kunder i Uppsala, söker vi nu fastighetsskötare/vaktmästare. 

Om rollen
I dina arbetsuppgifter som fastighetsskötare/vaktmästare ingår bland annat:


• Utföra löpande ronderingar
• Tillsyn & skötsel av fastigheterna
• Felavhjälpande underhåll i l allmänna utrymmen och hos hyresgäster i kontors och butiksfastigheter
• Vaktmästeriuppdrag, som lampbyten, montering av möbler, uppsättning av witeboards, ronderingar
• Kontakter med hyresgäster och fastighetsägare
• Kontakter med underentreprenörer
• Kontakter med andra kollegor i Coor

Du kommer vara del av en arbetsgrupp som tillsammans tar hand om både yttre- och inre skötsel i våra kunders fastigheter. Du kommer att arbeta i flertalet fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt. Vi söker en aktiv initiativtagare till det dagliga arbetet med att utveckla Coors leverans, både internt och mot kund. Som Fastighetsskötare och vaktmästare hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor. Vi kommer att se till att du som medarbetare får den utbildning som behövs för att kunna arbeta både effektivt och säkert. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Din bakgrund
Du har utbildning inom fastighetsskötsel/vaktmästeri  och minst två års erfarenhet i arbetet. Du trivs med att arbeta både i grupp men även kan arbeta självständigt, då detta är en förutsättning för rollen. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund, entreprenörer och arbetsgivare. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv som person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Du ska behärska god svenska i tal och skrift. B körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.
På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Ansökan
Ansökan skickas med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta Linda Vimurs 010-559 66 36. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden på anonsen löper ut.


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Telefonist på deltid till Coors sjukhusväxel, Uppsala

Är du flexibel och ansvarstagande med ett genuint intresse att de god service? Får du ofta höra att du är nyfiken av dig? Då är detta ett spännande jobb för dig!   Coor har fått förtroendet från många företag och organisationer att vara deras första kontaktyta. Vi hjälper både offentliga organisationer och privata företag och är oerhört stolta över det vi gör. Det har gjort företaget till svenska mästare i telefoni.    Om rollen  Som telefonist kommer d... Visa mer
Är du flexibel och ansvarstagande med ett genuint intresse att de god service? Får du ofta höra att du är nyfiken av dig? Då är detta ett spännande jobb för dig!  

Coor har fått förtroendet från många företag och organisationer att vara deras första kontaktyta. Vi hjälper både offentliga organisationer och privata företag och är oerhört stolta över det vi gör. Det har gjort företaget till svenska mästare i telefoni.   

Om rollen 
Som telefonist kommer du att vara den första som möter kunden när de ringer till företaget. I rollen kommer du att hantera en stor mängd inkommande samtal som du ser till att förmedla till rätt destination och hanterar även inkommande akutlarm och joursökningar. I samtalen kommer du att svara på frågor och proaktivt ge service. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% och schemaläggs dag, kväll, helg och natt. Vårt uppdrag kräver bemanning dygnet runt, alla årets dagar och arbetstiderna är varierade där alla i gruppen arbetar minst en natt per månad.

Personliga egenskaper 
Som telefonist arbetar du med människor i fokus och är både nyfiken och lyhörd för deras situation och behov. Du tycker att det är roligt att ge kunderna en upplevelse utöver det vanliga. Tempot kan emellanåt vara högt men du triggas av att arbeta effektivt och strukturerat enligt tydliga instruktioner. Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra och ställer upp när det behövs. Vidare är du en positiv person som tar tag i saker och ser till att de blir gjorda och skulle vara i bekväm i att hantera svåra samtal under tidspress, t ex akuta larm. Vidare är du är en självständig person som är bekväm i att arbeta ensam vissa arbetspass. 

Vi söker dig som tycker om din röst – den är ditt främsta verktyg i rollen som telefonist.  

Vår kandidat 
Detta är en roll för dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande serviceroll med telefonen som ditt redskap. Din svenska och engelska är god i tal och skrift och du har lätt för att söka information på datorn. Där är tekniskt nyfiken och tycker om och lära dig nya system och program.   

Stämmer detta in på dig?  

Vi erbjuder 
Som telefonist på Coor får du arbeta i en miljö som kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär med härliga kollegor. 

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter att utvecklas inom flera områden.  

Kontaktuppgifter och övrig information 
Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.   

För mer information vänligen kontakta Christine Götegård Mörth på 010-559 78 02. Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.   

Vi ser fram emot att höra från dig! 


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Telefonist på heltid till Coors sjukhusväxel, Uppsala

Är du flexibel och ansvarstagande med ett genuint intresse att de god service? Får du ofta höra att du är nyfiken av dig? Då är detta ett spännande jobb för dig!   Coor har fått förtroendet från många företag och organisationer att vara deras första kontaktyta. Vi hjälper både offentliga organisationer och privata företag och är oerhört stolta över det vi gör. Det har gjort företaget till svenska mästare i telefoni.    Om rollen  Som telefonist kommer d... Visa mer
Är du flexibel och ansvarstagande med ett genuint intresse att de god service? Får du ofta höra att du är nyfiken av dig? Då är detta ett spännande jobb för dig!  

Coor har fått förtroendet från många företag och organisationer att vara deras första kontaktyta. Vi hjälper både offentliga organisationer och privata företag och är oerhört stolta över det vi gör. Det har gjort företaget till svenska mästare i telefoni.   

Om rollen 
Som telefonist kommer du att vara den första som möter kunden när de ringer till företaget. I rollen kommer du att hantera en stor mängd inkommande samtal som du ser till att förmedla till rätt destination och hanterar även inkommande akutlarm och joursökningar. I samtalen kommer du att svara på frågor och proaktivt ge service. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och schemaläggs dag, kväll, helg och natt. Vårt uppdrag kräver bemanning dygnet runt, alla årets dagar och arbetstiderna är varierade där alla i gruppen arbetar minst en natt per månad.

Personliga egenskaper 
Som telefonist arbetar du med människor i fokus och är både nyfiken och lyhörd för deras situation och behov. Du tycker att det är roligt att ge kunderna en upplevelse utöver det vanliga. Tempot kan emellanåt vara högt men du triggas av att arbeta effektivt och strukturerat enligt tydliga instruktioner. Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra och ställer upp när det behövs. Vidare är du en positiv person som tar tag i saker och ser till att de blir gjorda och skulle vara i bekväm i att hantera svåra samtal under tidspress, t ex akuta larm. Vidare är du är en självständig person som är bekväm i att arbeta ensam vissa arbetspass. 

Vi söker dig som tycker om din röst – den är ditt främsta verktyg i rollen som telefonist.  

Vår kandidat 
Detta är en roll för dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande serviceroll med telefonen som ditt redskap. Din svenska och engelska är god i tal och skrift och du har lätt för att söka information på datorn och lära dig nya program.   

Stämmer detta in på dig?  

Vi erbjuder 
Som telefonist på Coor får du arbeta i en miljö som kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär med härliga kollegor. 

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter att utvecklas inom flera områden.  

Kontaktuppgifter och övrig information 
Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.   

För mer information vänligen kontakta Christine Götegård Mörth på 010-559 78 02. Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.   

Vi ser fram emot att höra från dig! 


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Fastighetsskötare till våra kunder i Uppsala

Är du en fastighetsskötare som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla. Om rollen Hos Coor kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll hos våra kunder i Uppsala. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor ta hand om både yttre och inre skötsel... Visa mer
Är du en fastighetsskötare som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla.

Om rollen
Hos Coor kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll hos våra kunder i Uppsala. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor ta hand om både yttre och inre skötsel i vår kunds fastigheter, och blir där med Coors ansikte utåt.

I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter som:


• Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastighetsanknutna tjänster
• Löpande ronderingar
• Felavhjälpande underhåll i allmänna utrymmen och hos hyresgästers kontor och affärslokaler
• kontakter med fastighetsägaren 
• kontakter med underentrepenörer

Vi söker en aktiv intiativstagare till det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla Coors leverans, både internt och mot kund.

Som fastighetsskötare hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till kompitensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor.

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs.

Coor kommer att se till att du som medarbetare i uppdraget får utbildning inom heta arbeten, fallskydd och andra utbildningar av vikt. 

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Din bakgrund
Vi tror att du har en fastighetstsskötar utbildning och cirka 2 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är van att ”skruva”, har den tekniska förståelsen och kan leda det dagliga arbetet. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med tjänstepension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Är du rätt person kan vi erbjuda en spännande och utvecklande ledarroll i en mycket dynamisk miljö. Du får tydligt mandat och stora möjligheter att påverka och utveckla siteverksamheten inom ett företag med starkt affärsfokus. I och med vår omfattande kundplattform och fortsatt starka expansion finns det på sikt också goda utvecklingsmöjligheter om du lyckas väl i din roll.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information är du välkommen att kontakta Linda Vimurs 010-559 66 36.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan löper ut.  Ansök redan idag!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Restaurangchef till Restaurang Hubben i Uppsala

Coor driver allt fler restauranger i egen regi. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat och dryck – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. Är du en matlagande person som brinner för mat och att leverera service av hög kvalitet? Är du en affärsmässig person som gillar kundkontakten lika mycket som att utveckla och coacha de människor du har omkring dig? Då kan det här jobbet vara något för dig! V... Visa mer
Coor driver allt fler restauranger i egen regi. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat och dryck – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Är du en matlagande person som brinner för mat och att leverera service av hög kvalitet? Är du en affärsmässig person som gillar kundkontakten lika mycket som att utveckla och coacha de människor du har omkring dig? Då kan det här jobbet vara något för dig! Vi söker nämligen en matlagande restaurangchef till Restaurang Hubben i Uppsala.

Ditt nya arbete
Som restaurangchef har du ett helhetsansvar vilket innebär ansvar för såväl personal, leverans, kund och ekonomi. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för den dagliga leveransen där vi ständigt siktar på att ge hög service till våra kunder. Till din hjälp har du en köksmästare som ansvarar för delar av den dagliga verksamheten. Vårt mål är att leverera service i världsklass till våra kunder och du kommer att ha en nyckelroll i det. 

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.:


• Personalansvar vilket innefattar löpande coaching, utveckling och uppföljning av dina medarbetare 
• Att aktiv ta intitiativ i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
• Säkerställa och utveckla servicekvalitet 
• Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa
• Budget, prognos och bokslutsarbete
• Aktivt delta i regionens ledningsgrupp

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader med placering i Uppsala.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du självklart en bakgrund inom restaurangbranschen. Du är en matlagande person som trivs med att vara involverad i köksteamets arbete. Vi ser att du har goda ledaregenskaper och meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att leda personal. Vidare har du en god förståelse för ekonomi och vad som bidrar till en lönsam verksamhet. Du bör ha erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete samt förståelse av vikten av en god arbetsmiljö. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar du svenska och engelska obehindrat och vi ser också att du har en god datorvana.

Som person är du driven med ett starkt kundfokus. Du har en förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. Din styrka ligger i att skapa ett starkt team och bibehålla goda relationer med kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta och leda i en händelserik miljö och har ett strukturerat arbetssätt samt en utvecklad prioriteringsförmåga.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur och för dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

Vi erbjuder fast lön med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida.

Vid frågor om rollen vänligen kontakta regionchef Johan Lundblad på 072-723 64 86.

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Lokalvårdare till Coor

Lokalvårdare: Som lokalvårdare arbetar du med olika former av rengöring hos våra olika kundföretag. I tjänsterna ingår daglig städning av kontor, WC, omklädningsrum samt övriga personalytor. I vissa tjänster förekommer maskinstädning. Vi söker dig som har erfarenhet från arbete med lokalvård eller andra serviceyrken. Du bör behärska svenska i tal och skrift. SRY*:s yrkesbevis är meriterande, men inte ett krav. (*= Serviebranschens Yrkesnämnd) Golvvård/st... Visa mer
Lokalvårdare:

Som lokalvårdare arbetar du med olika former av rengöring hos våra olika kundföretag. I tjänsterna ingår daglig städning av kontor, WC, omklädningsrum samt övriga personalytor. I vissa tjänster förekommer maskinstädning. Vi söker dig som har erfarenhet från arbete med lokalvård eller andra serviceyrken. Du bör behärska svenska i tal och skrift. SRY*:s yrkesbevis är meriterande, men inte ett krav. (*= Serviebranschens Yrkesnämnd)

Golvvård/storstädning:

Har du tidigare erfarenheter och utbildning från arbete med golvvård och storstädning är det ett plus med inte ett krav.

Båda tjänsterna innefattar även andra arbetsuppgifter som ingår i vår serviceleverans till kund, exempelvis felanmälningar.

Din bakgrund:

Vi söker dig som är glad och positiv samt har ett serviceinriktat sätt. Du är ansvarsfull och har lätt för att skapa kontakter både med kunder och kollegor. Tillsammans med din arbetsgrupp kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans.

Då vi eftersträvar en jämn könsfördelning vid våra arbetsplatser ser vi gärna både manliga och kvinnliga sökande till ovanstående befattningar.

Skicka din ansökan snarast, dock senast 30/4. Tjänsten skall tillsättas under juni.                                                                     


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Fastighetsskötare till Uppsala

Är du en fastighetsskötare som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla. Om rollen Hos Coor kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll hos vår kund i Uppsala. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften i fas... Visa mer
Är du en fastighetsskötare som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla.

Om rollen
Hos Coor kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll hos vår kund i Uppsala. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften i fastigheterna.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som tillsammans tar hand om både yttre och inre skötsel i vår kunds fastigheter, och blir där Coors ansikte utåt. Vi söker en intiativtagare för det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans. Som fastighetsskötare har du ett stort eget ansvar och ingår i ett team med duktiga kollegor.

I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter som:


• Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastighetsanknutna tjänster
• Löpande ronderingar
• Långsiktigt planerat underhåll
• Kontakter med hyresgäster och  fastighetsägare
• Kontakter med underentrepenörer

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs.

Tillsammans med vår kund arbetar vi aktivt för att höja kompetensen och möjliggöra karriärsutveckling för medarbetarna i detta uppdrag. Coor kommer att se till att du som medarbetare i uppdraget får utbildning inom heta arbeten, fallskydd och andra utbildningar av vikt. 

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Din bakgrund
Vi tror att du har en fastighetsteknisk utbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är van att ”skruva”, har den tekniska förståelsen och kan leda det dagliga arbetet. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef Linda Vimurs, 010-559 6636.

Urval och intervjuer sker löpande, ansök redan idag!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Lokalvårdare till Coor hos PostNord i Uppsala

Vi söker nu stjärnor till vår nya lokalvårdsleverans hos PostNord! Vi kommer att leverera lokalvård av hög kvalitet till Postnords terminaler, lager och kontor. Är du en av de stjärnor vi söker? Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och känner att det bidrar till ett bättre samhälle. Hos oss på Coor har du även en unik möjlighet att vara med att skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på! Arbetsuppgifter Som servicemedarbetare inom lok... Visa mer
Vi söker nu stjärnor till vår nya lokalvårdsleverans hos PostNord! Vi kommer att leverera lokalvård av hög kvalitet till Postnords terminaler, lager och kontor. Är du en av de stjärnor vi söker?

Våra medarbetare är stolta över sitt arbete och känner att det bidrar till ett bättre samhälle. Hos oss på Coor har du även en unik möjlighet att vara med att skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på!

Arbetsuppgifter
Som servicemedarbetare inom lokalvård kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, att bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos uppdragsgivaren.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:


• städning av terminaler och lagerytor
• städning av kontor, hygienutrymmen och övriga personalytor
• hantering av städvagnar och material
• golvvård
• storstädning

Vi söker deltidsanställd lokalvårdare som kommer att arbeta schemalagt, framförallt kontorstid men även helg och kvällstid kan förekomma. Vårt nya kontrakt startar 1 juli då du måste vara tillgänglig.

Vår kandidat
Du har minst ett års tidigare erfarenhet av arbete som lokalvårdare.

För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska. Du behöver ha B-körkort för att effektivt ta dig mellan de platser som du städar på.

I ditt dagliga arbete kommer du att möta både PostNords personal och dina kollegor, varför det är viktigt att du är ödmjuk, trygg i dig själv och gillar att möta människor. Du är positiv och har en stark drivkraft av att leverera god service till våra kunder genom att möta deras krav och förväntningar. Andra viktiga egenskaper är att du är noggrann och anpassningsbar.

Vi erbjuder
Tjänsten är en provanställning på 6 månader med mål om en tillsvidareanställning. Vi erbjuder vår egen utbildning ”Cleaning the Coor way” för dig som inte har en genomförd lokalvårdsutbildning sedan tidigare.

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.


Kontakt och övrig information
Våra rekryterande chefer hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vill du veta mer finns ytterligare information på vår hemsida www.coor.se/karriar/postnord. Hittar du inte svar på din fråga kan du skicka ett mail till [email protected]  Vi tar inte emot ansöningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida.

För att bli aktuell för tjänsten behöver du kunna lämna in ett utdrag från belastningsregistret. Det måste lämnas in i ett oöppnat kuvert till Coor och får inte var äldre än 1 år.

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Vikarierande telefonist på deltid till Coors sjukhusväxel, Uppsala

Är du flexibel och ansvarstagande med ett genuint intresse att de god service? Får du ofta höra att du är nyfiken av dig? Då är detta ett spännande jobb för dig!   Coor har fått förtroendet från många företag och organisationer att vara deras första kontaktyta. Vi hjälper både offentliga organisationer och privata företag och är oerhört stolta över det vi gör. Det har gjort företaget till svenska mästare i telefoni.    Om rollen  Som telefonist kommer d... Visa mer
Är du flexibel och ansvarstagande med ett genuint intresse att de god service? Får du ofta höra att du är nyfiken av dig? Då är detta ett spännande jobb för dig!  

Coor har fått förtroendet från många företag och organisationer att vara deras första kontaktyta. Vi hjälper både offentliga organisationer och privata företag och är oerhört stolta över det vi gör. Det har gjort företaget till svenska mästare i telefoni.   

Om rollen 
Som telefonist kommer du att vara den första som möter kunden när de ringer till företaget. I rollen kommer du att hantera en stor mängd inkommande samtal som du ser till att förmedla till rätt destination och hanterar även inkommande akutlarm och joursökningar. I samtalen kommer du att svara på frågor och proaktivt ge service. 

Tjänsten är ett vikariat på deltid 75% till 31 augusti 2021 och schemaläggs dag, kväll, helg och natt. Vårt uppdrag kräver bemanning dygnet runt, alla årets dagar och arbetstiderna är varierade där alla i gruppen arbetar minst en natt per månad.

Personliga egenskaper 
Som telefonist arbetar du med människor i fokus och är både nyfiken och lyhörd för deras situation och behov. Du tycker att det är roligt att ge kunderna en upplevelse utöver det vanliga. Tempot kan emellanåt vara högt men du triggas av att arbeta effektivt och strukturerat enligt tydliga instruktioner. Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra och ställer upp när det behövs. Vidare är du en positiv person som tar tag i saker och ser till att de blir gjorda och skulle vara i bekväm i att hantera svåra samtal under tidspress, t ex akuta larm. Vidare är du är en självständig person som är bekväm i att arbeta ensam vissa arbetspass. 

Vi söker dig som tycker om din röst – den är ditt främsta verktyg i rollen som telefonist.  

Vår kandidat 
Detta är en roll för dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande serviceroll med telefonen som ditt redskap. Din svenska och engelska är god i tal och skrift och du har lätt för att söka information på datorn och lära dig nya program.   

Stämmer detta in på dig?  

Vi erbjuder 
Som telefonist på Coor får du arbeta i en miljö som kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär med härliga kollegor. 

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter att utvecklas inom flera områden.  

Kontaktuppgifter och övrig information 
Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.   

För mer information vänligen kontakta Christine Götegård Mörth på 010-559 78 02. Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.   

Vi ser fram emot att höra från dig! 


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Två medarbetare inom reception/ telefoni/ konferens till Coor

Älskar du att ge service? Uppskattar du att ha ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik? Då är detta ett jobb för dig. Vi växer och söker nu två nya medarbetare till vår team i Uppsala. Vår arbetsgrupp består av ca 30 medarbetare som levererar servicetjänster inom fastighet, arbetplatservice, lokalvård, konferens och restaurang till flera kunder i Uppsala. Vi är en positiv och hjälpsam grupp med stor variation av människor med en sak gemensam - ... Visa mer
Älskar du att ge service? Uppskattar du att ha ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik? Då är detta ett jobb för dig.

Vi växer och söker nu två nya medarbetare till vår team i Uppsala. Vår arbetsgrupp består av ca 30 medarbetare som levererar servicetjänster inom fastighet, arbetplatservice, lokalvård, konferens och restaurang till flera kunder i Uppsala. Vi är en positiv och hjälpsam grupp med stor variation av människor med en sak gemensam - vi brinner för service.

Ditt nya arbete
Rollen spänner över flera områden och du kommer arbeta med alla delar, reception, konferens och telefoni. Vissa uppgifter är självständiga och i andra delar arbetar man tillsammans med andra. Vi arbetsroterar inom gruppen och kommer att arbeta med olika delar under veckan samt att vi hjälps åt att byta luncher. Arbetsplatsen består av två hus brevid varandra som vi går emellan vid behov. Våra kunder köper olika tjänster från oss och vi anpassar oss löpande efter varje kunds behov vilket innebär att det kan tillkomma andra arbetsuppgifter.

De huvuddsakliga arbetsuppgifterna är:


• Ta emot besökare i receptionen
• Administrera besökskort
• Övrig service till både kunder och besökare
• Svara i telefonväxeln
• Duka vid konferenser samt ta fram mat, kaffe och fika
• Ta emot beställningar och skriva bekräftelser
• Ta hand om konferenstekniken
• Hålla ordning i lokaler och se till att det är både rent och snyggt

Båda tjänsterna är heltid tillsvidare med provanställning, start den 1 december 2020. Alla schemaläggs med arbetstider mellan 7-18 vilket innebär att du kommer variera mellan att öppna och stänga.  

Vår kandidat
Vi tror att du har goda erfarenheter och kunskaper ifrån liknande serviceinrikttade arbeten där du haft kundkontakt både personligen men även via telefon. I grunden har du en gymnasieutbildning och behärskar vanligt förekommande IT-system. Du pratar, förstår och skriver svenska och engelska obehindrat och vi ser gärna att du har körkort för personbil.

För arbetet behöver du vara flexibel, prestigelös och serviceeinriktad. Andra egenskaper som vi värderar högt är affärsmässighet, engagemang och viljan att utvecklas då du tillsammans med dina kollegor arbetar med ständiga förbättringar av verksamheten och hjälper varandra med kunden i fokus.

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information om tjänsten kan du kontakta Gruppchef Linda Vimurs på 010-559 66 36.

Vi kommer intervjua löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningsperioden så vänta inte med din ansökan. 


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Visa mindre

Telefonist på deltid till Coors sjukhusväxel, Uppsala

Är du flexibel och ansvarstagande med ett genuint intresse att de god service? Får du ofta höra att du är nyfiken av dig? Då är detta ett spännande jobb för dig!   Coor har fått förtroendet från många företag och organisationer att vara deras första kontaktyta. Vi hjälper både offentliga organisationer och privata företag och är oerhört stolta över det vi gör. Det har gjort företaget till svenska mästare i telefoni.    Om rollen  Som telefonist kommer d... Visa mer
Är du flexibel och ansvarstagande med ett genuint intresse att de god service? Får du ofta höra att du är nyfiken av dig? Då är detta ett spännande jobb för dig!  

Coor har fått förtroendet från många företag och organisationer att vara deras första kontaktyta. Vi hjälper både offentliga organisationer och privata företag och är oerhört stolta över det vi gör. Det har gjort företaget till svenska mästare i telefoni.   

Om rollen 
Som telefonist kommer du att vara den första som möter kunden när de ringer till företaget. I rollen kommer du att hantera en stor mängd inkommande samtal som du ser till att förmedla till rätt destination och hanterar även inkommande akutlarm och joursökningar. I samtalen kommer du att svara på frågor och proaktivt ge service. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid 60% och schemaläggs dag, kväll, helg och natt. Vårt uppdrag kräver bemanning dygnet runt, alla årets dagar och arbetstiderna är varierade där alla i gruppen arbetar minst en natt per månad.

Personliga egenskaper 
Som telefonist arbetar du med människor i fokus och är både nyfiken och lyhörd för deras situation och behov. Du tycker att det är roligt att ge kunderna en upplevelse utöver det vanliga. Tempot kan emellanåt vara högt men du triggas av att arbeta effektivt och strukturerat enligt tydliga instruktioner. Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra och ställer upp när det behövs. Vidare är du en positiv person som tar tag i saker och ser till att de blir gjorda och skulle vara i bekväm i att hantera svåra samtal under tidspress, t ex akuta larm. Vidare är du är en självständig person som är bekväm i att arbeta ensam vissa arbetspass. 

Vi söker dig som tycker om din röst – den är ditt främsta verktyg i rollen som telefonist.  

Vår kandidat 
Detta är en roll för dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande serviceroll med telefonen som ditt redskap. Din svenska och engelska är god i tal och skrift och du har lätt för att söka information på datorn och lära dig nya program.   

Stämmer detta in på dig?  

Vi erbjuder 
Som telefonist på Coor får du arbeta i en miljö som kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär med härliga kollegor. 

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder timlön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter att utvecklas inom flera områden.  

Kontaktuppgifter och övrig information 
Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.   

För mer information vänligen kontakta Christine Götegård Mörth på 010-559 78 02. Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.   

Vi ser fram emot att höra från dig! 


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Fastighetstekniker till Coor

Till vår site söker vi nu en Fastighetstekniker i den dagliga driften av fastighetstjänsterna. I tjänsten ingår bl.a. arbetsuppgifter som: • Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastighetsanknutna tjänster • Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna som ingår i våra olika uppdrag • Kontakter med fastighetsägare • Rådgivande roll i tekniska frågor Vi är en grupp på 25 personer som sköter serviceleveransen till våra olika kundens medarbet... Visa mer
Till vår site söker vi nu en Fastighetstekniker i den dagliga driften av fastighetstjänsterna. I tjänsten ingår bl.a. arbetsuppgifter som:


• Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastighetsanknutna tjänster
• Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna som ingår i våra olika uppdrag
• Kontakter med fastighetsägare
• Rådgivande roll i tekniska frågor

Vi är en grupp på 25 personer som sköter serviceleveransen till våra olika kundens medarbetare i Uppsala. Kontraktet omfattar tjänster inom områdena fastighetsservice, arbetsplatsservice, säkerhet samt viss produktionsservice.

Vi tror att du minst har gymnasiekompetens och cirka 5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är van att ”skruva”, har den tekniska förståelsen. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön enligt avtal och tillträde så snart som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Driftledare Maria Svennigdahl [email protected]

Gruppchef Linda Vimurs [email protected]           

Sicka in din ansökan snarast, dock senast 5 september 2020


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Visa mindre

Restaurangbiträde/Diskare till HUBBEN

Restaurang HUBBEN som ligger i Sciece Park i Uppsala söker ett restaurangbiträde/diskare!   Är du serviceinriktad och gillar fartfyllda dagar kan du vara den nya kollegan vi söker! Arbetstiden varierar men är alltid dagtid men kvällsarbete kan förekomma. Hubben erbjuder förutom dagens lunch även konferens & catering.   Den vi söker: Du tycker om att möta människor Du är positiv, noggrann, stresstålig och har lätt för att samarbeta. Du talar och sk... Visa mer
Restaurang HUBBEN som ligger i Sciece Park i Uppsala söker ett restaurangbiträde/diskare!

 

Är du serviceinriktad och gillar fartfyllda dagar kan du vara den nya kollegan vi söker!

Arbetstiden varierar men är alltid dagtid men kvällsarbete kan förekomma.

Hubben erbjuder förutom dagens lunch även konferens & catering.

 

Den vi söker:

Du tycker om att möta människor

Du är positiv, noggrann, stresstålig och har lätt för att samarbeta.

Du talar och skriver svenska obehindrat.

Du tar egna iniativ och är lyhörd.

Viktigt att tänka på att arbetet många gånger är fysiskt tungt.

Ansökningar ENDAST på mail.


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Visa mindre

Telefonist till Coor i Uppsala

Är du flexibel och ansvarstagande med ett genuint intresse att de god service? Får du ofta höra att du är nyfiken av dig? Då är detta ett spännande jobb för dig! Coor har fått förtroendet från många företag och organisationer att vara deras första kontaktyta. Vi hjälper både offentliga organisationer och privata företag och är oerhört stolta över det vi gör. Det har gjort företaget till svenska mästare i telefoni. Om rollen Som telefonist kommer du at... Visa mer
Är du flexibel och ansvarstagande med ett genuint intresse att de god service? Får du ofta höra att du är nyfiken av dig? Då är detta ett spännande jobb för dig!

Coor har fått förtroendet från många företag och organisationer att vara deras första kontaktyta. Vi hjälper både offentliga organisationer och privata företag och är oerhört stolta över det vi gör. Det har gjort företaget till svenska mästare i telefoni.

Om rollen
Som telefonist kommer du att vara den första som möter kunden när de ringer till företaget. I rollen kommer du att hantera en stor mängd inkommande samtal som du ser till att förmedla till rätt destination och hanterar även inkommande akutlarm och jourlistor. I samtalen kommer du att svara på frågor och proaktivt ge service.

Vi söker medarbetare för både heltid, deltid samt timanställning där tjänsterna schemaläggs. Vårt uppdrag kräver bemanning dygnet runt, alla årets dagar och arbetstiderna är varierade. Nu söker vi fler tillsvidareanställda som vanligtvis arbetar dagtid, kvällar och helger och du ska även kunna arbeta natt då alla arbetar minst en natt per månad.

Personliga egenskaper
Som telefonist arbetar du med människor i fokus och är både nyfiken och lyhörd för deras situation och behov. Du tycker att det är roligt att ge kunderna en upplevelse utöver det vanliga. Tempot kan emellanåt vara högt men du triggas av att arbeta effektivt och strukturerat enligt tydliga instruktioner. Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra och ställer upp när det behövs. Vidare är du en positiv person som tar tag i saker och ser till att de blir gjorda.

Vi söker dig som tycker om din röst – den är ditt främsta verktyg i rollen som telefonist.

Vår kandidat
Detta är en roll för dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande serviceroll med telefonen som ditt redskap. Din svenska och engelska är god i tal och skrift och du är en van datoranvändare som lätt sätter dig in i nya system.

Stämmer detta in på dig?

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar och väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information vänligen kontakta Christine Götegård Mörth på 070-247 98 02. Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Visa mindre

Vikariat Lokalvårdare till Coor

Lokalvårdare: Som lokalvårdare arbetar du med olika former av rengöring hos vårt kundföretag. I tjänsterna ingår daglig städning av kontor, WC, omklädningsrum samt övriga personalytor. I vissa tjänster förekommer maskinstädning. Vi söker dig som har erfarenhet från arbete med lokalvård eller andra serviceyrken. Du bör behärska svenska i tal och skrift. SRY*:s yrkesbevis är meriterande, men inte ett krav. (*= Serviebranschens Yrkesnämnd) Tjänsten innefatt... Visa mer
Lokalvårdare:

Som lokalvårdare arbetar du med olika former av rengöring hos vårt kundföretag. I tjänsterna ingår daglig städning av kontor, WC, omklädningsrum samt övriga personalytor. I vissa tjänster förekommer maskinstädning. Vi söker dig som har erfarenhet från arbete med lokalvård eller andra serviceyrken. Du bör behärska svenska i tal och skrift. SRY*:s yrkesbevis är meriterande, men inte ett krav. (*= Serviebranschens Yrkesnämnd)

Tjänsten innefattar även andra arbetsuppgifter som ingår i vår serviceleverans till kund, exempelvis felanmälningar, påfyllning av kontorsmaterial och kontorsmaskiner. 

Din bakgrund:

Vi söker dig som är glad och positiv samt har ett serviceinriktat sätt. Du är ansvarsfull och har lätt för att skapa kontakter både med kunder och kollegor. Tillsammans med din arbetsgrupp kommer du att arbeta med ständig förbättring och utveckling av vår leverans.

Då vi eftersträvar en jämn könsfördelning vid våra arbetsplatser ser vi gärna både manliga och kvinnliga sökande till ovanstående befattning.

Tjänsten är ett vikariat på 1 år men möjlighet till fortsatt anställning.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Gruppledare Emma Grubbström [email protected]

Gruppchef Linda Vimurs [email protected]

Skicka din ansökan snarast, dock senast 5 september Visa mindre