Lediga jobb som Organisationschef i Uppsala

Se lediga jobb som Organisationschef i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Marknadsområdeschef

Om oss Hallå Uppsala! Nu inleder vi i Clockwork rekrytering av en unik tjänst som Marknadsområdeschef för Uppsalaregionen! Uppsalakontoret växer och ska bli en fullserviceenhet med våra fem verksamhetsområden – Skola, Matchning, Rekrytering, Bemanning Industri, Bemanning Tjänstemän - med målet att bli nummer ett när det kommer till att hjälpa Uppsalas drivna näringsliv och offentliga verksamheter att hitta rätt chefer och medarbetare. Under de senaste å... Visa mer
Om oss
Hallå Uppsala!

Nu inleder vi i Clockwork rekrytering av en unik tjänst som Marknadsområdeschef för Uppsalaregionen!

Uppsalakontoret växer och ska bli en fullserviceenhet med våra fem verksamhetsområden – Skola, Matchning, Rekrytering, Bemanning Industri, Bemanning Tjänstemän - med målet att bli nummer ett när det kommer till att hjälpa Uppsalas drivna näringsliv och offentliga verksamheter att hitta rätt chefer och medarbetare.

Under de senaste åren har Clockwork tagit stora kliv. Vi finns på över 20 orter och vi består av 150 passionerade medarbetare som älskar relationer. Tack vare mycket nära samarbete med våra kunder, kvalitativa processer och bra teamwork har vi fått utmärkelsen branschens nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex två år i rad! Vår framgång inom branschen använder vi som ett verktyg för att skapa det vi brinner för, ett mer jämställt näringsliv.

Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se


Dina arbetsuppgifter
För att stärka Clockworks framgångssaga söker vi nu Dig till Marknadsområdeschef i Uppsala!

Detta är en roll med mycket frihet och entreprenörstänk men du ska leda och utveckla Uppsala som marknad för rekryterings-, -bemannings och matchningstjänster. Du är övergripande ansvarig för att identifiera, utveckla och värdera affärsmöjligheter och skapa marknadsplaner. Du har ansvar för vårt fina Uppsalakontor på gågatan där det givetvis ingår budget- och personalansvar för ett drivet team som längtar efter att växa till fler. Som stöd har du Clockworks centrala organisation som ger hela bolaget support kring processer, kvalitetsfrågor, ekonomi, lön, marknad, anbud och systemstöd.

Redan när du börjar får du ett dignande smörgåsbord av möjligheter. Vi är ISO-certifierade, har branschens nöjdaste kunder och är en fullserviceleverantör med en stabil varumärkesplattform. Dessutom har vi tydliga hållbarhetsmål med ett särskilt fokus på att uppnå högre jämställdhet hos våra kunder. Redan idag görs var tredje rekrytering i norr om Dalälven av någon på Clockwork.

Du kommer att vara en nyckelspelare i vår verksamhet och ansvara för att dina kunder alltid får förstklassig leverans. Detta är en viktig del för att vi ska fortsätta ha branschens mest nöjda kunder!


Din profil
Vi söker dig som känner till Uppsalas näringsliv lika väl som din egen bakficka? Som älskar att skapa relationer, värna om kvalitativa processer, leda andra och göra kunder exceptionellt nöjda.

Det är ett stort och viktigt arbete som väntar för vår marknadsområdeschef i Uppsala. Därför söker vi dig som har driv, motivation och vilja att vara med på en riktig utvecklingsresa. Vi tror att du har en bakgrund som säljare, chef eller egenföretagare. Kort och gott är du en ledarprofil med ett högt affärssinne. Vi vill inte placera dig i fler fack än så, eftersom vi tror att rätt person kommer att vilja forma rollen till sin egen. Det är nämligen då det brukar bli allra bäst. Något av det viktigaste är att du känner till Uppsala och de lokala förutsättningar som finns på arbetsmarknaden i Uppland, eftersom lokal förankring är en av Clockworks främsta styrkor.

Clockwork är här för att stanna, vill du vara med på vår resa?


Ansökan
Vid frågor och för mer information är du varmt välkommen att höra av dig till Marknadsområdeschef Mattias Gäreskog på 0733-51 27 09 eller via mail: [email protected]

Vi intervjuar löpande så sök idag! Visa mindre

Chef för Enskilda e-arkivet

Ansök    Apr 3    we:source AB    Organisationschef
Enskilda e-arkivet (EEA) ger hela privata sektorn möjligheten att göra digital historia tillgängligt för bland annat forskare in i framtiden. Detta tack vare vårt utvecklingscentrum för e-arkivlösning som det nu görs en historisk satsning på.      Storsatsningen är av hög kaliber och därför behöver vi dig, en engagerad ledare som kan utveckla och driva denna fantastiska verksamhet i en sann entreprenörsanda.    Det här är en självständig roll med stor frih... Visa mer
Enskilda e-arkivet (EEA) ger hela privata sektorn möjligheten att göra digital historia tillgängligt för bland annat forskare in i framtiden. Detta tack vare vårt utvecklingscentrum för e-arkivlösning som det nu görs en historisk satsning på.   
 
Storsatsningen är av hög kaliber och därför behöver vi dig, en engagerad ledare som kan utveckla och driva denna fantastiska verksamhet i en sann entreprenörsanda.   
Det här är en självständig roll med stor frihet och du kommer att få vara med och skapa digitaliseringens möjligheter till bevarandet av värdefulla arkiv och vår historia. 
 
Om rollen 
Som chef ansvarar du för Enskilda e-arkivets verksamhet både strategiskt och operativt. Idag är det tre län som ingår och målet är att växa till nationell storlek. Kulturrådet, Riksarkivet med flera ledande institutioner inom kulturarvsområdet har visat ett stort intresse och stöd för verksamheten. 
Du kommer att ansvara för utvecklingen som initialt handlar om själva införandet av processkartläggningen och verksamhetsplanen som tagits fram. Det innebär att du bygger upp verksamhetens struktur, processer och riktlinjer på ett skalbart sätt som gör det möjligt att växa. 
I dina uppgifter ingår även att ta hand om e-arkivet, till exempel att säkerställa att standard och kvalitet efterlevs samt hantera tekniska frågeställningar och att det digitala verktyget uppnår önskade krav så att leveranser sker på ett smidigt sätt.  
För att Enskilda e-arkivet ska nå målet att växa ingår det även att stärka varumärket och marknadsföra Enskilda e-arkivet genom olika marknadskanaler, hålla workshops och delta vid evenemang. Genom omvärldsspaning och att bygga relationer och nätverk håller du dig uppdaterad och knyter viktiga kontakter inom området.  
Du har ett verksamhets- och budgetansvar gentemot styrelsen och ordförande är din närmaste chef. I din roll ingår i dagsläget inga underställda, vilket kan ändras beroende på utvecklingen framåt. Förutom styrelsen kommer du ha en del kontakt med våra medlemmar, systemleverantörer och andra intressenter inom området. 
 
Vi ser gärna att du bor inom pendlaravstånd från något av våra närliggande kontor, Eskilstuna, Uppsala och Sundsvall. Du kan även arbeta en hel del hemifrån. Resor förekommer vid behov.  
 
Kvalifikationer 

Akademisk utbildning inom arkiv och informationsvetenskap, eller liknande. Alternativt några års branscherfarenhet och erfarenhet av att utveckla verksamheter.  


Erfarenhet av en ledarroll med budgetansvar (t.ex. projektledare, chef) 


Erfarenhet av att utveckla och arbeta i verksamheter med komplexa sammanhang. 


Erfarenhet av att leda projekt, grupper eller annan samordnande roll 


Det är meriterande om du har arbetat med arkivverksamhet i offentlig verksamhet. 
 
Personliga förmågor 
Som person har du energi och driv och gillar problemlösning.   
Du ser helhetsperspektivet och har förmåga att bryta ner övergripande mål till konkreta aktiviteter som leder till resultat. Som person är du trygg och har stark integritet.  Du har ett positivt synsätt, sprider entusiasm och är social, tycker om att bygga relationer. Eftersom verksamheten sträcker sig över olika delar av landet bör du vara flexibel och samverkande i ditt sätt att arbeta. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för digitalt arkiv och informationshantering. 
 
Vårt erbjudande 
Vi erbjuder dig ett varierande och utmanande arbete som du självständigt styr över med stor frihet. Du befinner dig i en miljö där man delar det gemensamma intresset att bygga upp framtidens digitala bevarande av arkiv och vår historia och utvecklas genom kunskapsutbyte i dessa möten.  

Mer om oss 
Enskilda e-arkivet bedriver verksamhet inom enskilda arkivsektorn på länsnivå och har som särskild målsättning att vara ett utvecklingscentrum för e-arkivlösning. Vi erbjuder föreningar, företag och privatpersoner en möjlighet att bevara digitala arkivhandlingar vilket är ett viktigt uppdrag. Idag drivs Enskilda e-arkivet av Arkiv Sörmland, Föreningsarkiv Västernorrland och Folkrörelsearkivet för Uppsala län. 
Läs mer här https://enskildaarkivet.se/ 
 
Ansökan 
Vi samarbetar med WE:SOURCE i denna rekrytering. Om du har frågor, kontakta Mari Larsson som är ansvarig rekryterare på 079-0605990 eller [email protected] 
Sista ansökningsdag: 30 april 2023. Vänta inte med din ansökan, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Start: Enligt överenskommelse 
Omfattning: Heltid 
Placering: Enligt Överenskommelse Visa mindre

Sektionschef Ekonomiservice till Svenska kyrkan

Som sektionschef ekonomiservice har du ansvaret för att leda och driva förflyttningen från att ekonomitjänster utförs lokalt och regionalt, till att Svenska kyrkan på den nationella nivån erbjuder servicebyråtjänster för församlingar/pastorat och stift i hela landet. Målet är att kunna erbjuda mervärde till Svenska kyrkans verksamheter genom att tillhandahålla ekonomitjänster med hög kvalité, uppnå en ökad ekonomisk hållbarhet och en minskad sårbarhet för ... Visa mer
Som sektionschef ekonomiservice har du ansvaret för att leda och driva förflyttningen från att ekonomitjänster utförs lokalt och regionalt, till att Svenska kyrkan på den nationella nivån erbjuder servicebyråtjänster för församlingar/pastorat och stift i hela landet. Målet är att kunna erbjuda mervärde till Svenska kyrkans verksamheter genom att tillhandahålla ekonomitjänster med hög kvalité, uppnå en ökad ekonomisk hållbarhet och en minskad sårbarhet för Svenska kyrkan i sin helhet.
Vill du leda arbetet mot en mer effektiv styrning, förvaltning och administration inom Svenska kyrkan? Då kan du vara den vi söker!

Om uppdraget
I den nyinrättade tjänsten som sektionschef blir ditt initiala fokusområde att bygga upp en samlad organisation med utgångspunkt i stiftens befintliga servicebyråverksamheter, vilka i dagsläget finns utspridda över hela landet. Ditt uppdrag innebär att delta i styrgruppsarbete för upphandling av ekonomisystem och beslutsstödsystem, framtagande av harmoniserade och effektiva arbetsprocesser samt framtagande av en detaljerad affärsmodell.

Som sektionschef ekonomiservice leder du initialt en enhetschef med åtta medarbetare. Eftersom vi befinner oss på en utvecklingsresa kommer teamet att utökas och inom ett par år förväntas du leda en organisation med 100–200 medarbetare. Du rapporterar till avdelningschefen för gemensamma funktioner och ingår i dennes ledningsgrupp där du förväntas vara en bidragande kraft i vårt utvecklingsarbete.

Om Avdelningen gemensamma funktioner
Sektionen ekonomiservice blir en del av Avdelningen för gemensamma funktioner, vilken ansvarar för samverkan och digitalisering av verksamhets- och administrativa system och tjänster som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. Avdelningens uppdrag innebär att leverera effektiva, kvalitetssäkrade processer som leder till en god användarupplevelse för våra församlingar, pastorat och stift. Idag har avdelningen ca 100 medarbetare och en kraftig tillväxt väntar de kommande åren. Från och med årsskiftet kommer avdelningen att organiseras i en stab och tre sektioner - Ekonomiservice, Löneservice och IT.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi samt erfarenhet av servicebyråverksamhet. Vi ser framför oss att du är en trygg och erfaren chef som har erfarenhet av att driva förändringsarbete med goda resultat. Vidare har du en god förståelse för hur olika organisatoriska delar samverkar med varandra i en stor och komplex organisation med flera beslutsorgan.

Vi förutsätter att du har en god uttrycksförmåga i tal och skrift. Har du erfarenhet från politiskt eller ideellt styrd organisation är det meriterande liksom erfarenhet av servicebyråverksamhet inom Svenska kyrkan. Som ledare och företrädare för en värdegrundsstyrd organisation förutsätter vi att du är medlem i Svenska kyrkan och delar våra värderingar som kännetecknas av varje människas värde, arbete för fred, försoning, rättvisa och hållbarhet.

Som person behöver du vara resultatorienterad, nytänkande och pedagogisk. Vi ser framför oss att du är van vid att etablera, upprätthålla och utveckla relationer i ditt arbetsutövande och du förstår kraften i att kommunicera på ett lyhört sätt för att framgångsrikt nå resultat. Som ledare har du förmågan att inspirera och entusiasmera andra i förändringsarbete.

Välkommen med din ansökan!
Du ansöker genom att du registrerar CV och motivationsbrev via signerarekrytering.se. Där önskar vi att du beskriver din motivation för rollen, din erfarenhet av liknande verksamhet och vilka egenskaper du kan dra nytta av i denna roll. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock allra senast den 17:e december. Eventuella frågor besvaras av Signeras konsulter Sofia Ruckemann, tel.073-539 64 51 eller Marina Sjölin, tel. 070-744 70 60.


Placeringsort:
Som Sektionschef för Ekonomiservice förväntas du närvara på kontoret i Uppsala ca två gånger per månad. Övrig arbetstid kan förläggas från någon av Svenska kyrkans stiftskanslier eller servicebyråer. Regelbundna tjänsteresor ingår. Visa mindre

Operativ områdeschef

Ansök    Jun 17    Capto Hr AB    Organisationschef
Aimo Park befinner sig i en spännande och utvecklande fas där vi är i behov av att förstärka vår organisation med en ny operativ chef i Uppsala. Söker du ett självständigt arbete i en framåtsträvande organisation med växande marknad, digitalisering och ledarskap i fokus. Då kan det här vara något för dig! Om du har erfarenhet av personalledning, budget, kundrelationer och affärer samt brinner för coaching och att skapa engagemang så kan du vara rätt person... Visa mer
Aimo Park befinner sig i en spännande och utvecklande fas där vi är i behov av att förstärka vår organisation med en ny operativ chef i Uppsala. Söker du ett självständigt arbete i en framåtsträvande organisation med växande marknad, digitalisering och ledarskap i fokus. Då kan det här vara något för dig! Om du har erfarenhet av personalledning, budget, kundrelationer och affärer samt brinner för coaching och att skapa engagemang så kan du vara rätt person för det här jobbet.
Aimo Park finns i Sverige, Finland och Norge och är ett av Nordens ledande parkeringsbolag. I Sverige är vi marknadsledande och har cirka 202 000 parkeringsplatser över hela landet. Aimo Park Sverige har ca 500 anställda. Vi strävar efter att bli det mest innovativa parkeringsbolaget. Vårt uppdrag är att genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlätta människors vardag.
Operativ Områdeschef för Uppsala
Arbetsbeskrivning
Tjänsten som operativ chef innebär ett helhetsansvar för personal-, budget och resultatansvar för verksamheten i Uppsala. Gruppen består av 9 stycken erfarna medarbetare som arbetar som parkeringsvakter. Du kommer att planera, leda och följa upp den operativa verksamheten med fokus på att skapa engagemang, motivation och medarbetarnöjdhet. Arbetet innebär också att vårda och utveckla affären främst mot befintliga kunder med fokus på lönsamhet, kvalitet samt kund. Tjänsten innebär många kontaktytor såväl externt som internt.
Du har det övergripande ansvaret för Aimo parks erbjudande att etablera och genomföra parkeringslösningar och parkeringsbevakning utifrån gällande avtal. Arbetet bedrivs i enlighet med våra åtaganden mot våra kunder och organisationens interna mål och strategier.
Vidare ingår att:
Tillsammans med medarbetare och kollegor aktivt utveckla affären mot såväl befintliga som nya kunder med fokus på lönsamhet, kvalitet samt kund- och medarbetarnöjdhet.
Sätta tydliga mål och förväntningar på verksamheten samt följa upp prestationer,
Bedriva ett aktivt och nära ledarskap samt ta ansvar för och utföra alla arbetsuppgifter som ingår i personalansvar ex. schemaläggning/bemanning, rekrytering, individuella medarbetarsamtal, rehabilitering och arbetsmiljö.
Motivera och skapa engagemang och delaktighet i arbetsgruppen
Skapa bra relationer med kunder och beställare samt initiera och driva kundmöten. Följa upp resultat och säkerställa uppfyllnad av budgeterade mål. Fullt budgetansvar för hela området samt att initiera och genomföra aktiviteter som är baserade på våra affärsmål.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av personalintensiv verksamhet med kollektivanställda. Du bör ha minst 5 års erfarenhet av direkt personalansvar och har du kunskaper inom schemaläggning/bemanning samt fackliga kontakter ser vi det som ett stort plus.
Vidare är du van vid affärsansvar och har erfarenhet av relationsbaserad försäljning, B2B. Har du kontakter inom fastighetsbranschen ser vi det som extra värdefullt.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, i synnerhet vad gäller goda ledaregenskaper med en naturlig förmåga att involvera och engagera medarbetare mot uppsatta mål.
Du behöver ha förmågan att bevara och utveckla befintliga kundrelationer och god förståelse för affären och digitala processer. Vidare ska du kunna ta väl avvägda beslut i pressade situationer och ha en vilja att aktivt bidra och ta ansvar i verksamhetens dagliga arbete och utveckling.
Du har en god kommunikativ förmåga med goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Uppsala. Tjänsten innebär en del resor inom området varvid B-körkort krävs.
Vi erbjuder en självständig och formbar ledarroll i ett tryggt, modernt och multinationellt bolag men på en väletablerad lokal marknad i tillväxt och inom ett område i förändring. Visa mindre

Region Aros-Gävle söker Verksamhetschef med placering i Uppsala

Hyresgästföreningen är en folkrörelse som i snart 100 år har verkat för hyresgästers intressen och rättigheter. Organisationen har idag över 500 000 medlemmar i landet och vill verka för ett boende där människor och samhälle utvecklas. Hyresgästföreningen i region Aros-Gävle omfattar länen Gävleborg, Västmanland, Uppsala samt Norrtälje kommun och har ca 40 000 medlemmar och ett 60-tal anställda i regionen.   Vi söker dig som har engagemang och framåtand... Visa mer
Hyresgästföreningen är en folkrörelse som i snart 100 år har verkat för hyresgästers intressen och rättigheter. Organisationen har idag över 500 000 medlemmar i landet och vill verka för ett boende där människor och samhälle utvecklas. Hyresgästföreningen i region Aros-Gävle omfattar länen Gävleborg, Västmanland, Uppsala samt Norrtälje kommun och har ca 40 000 medlemmar och ett 60-tal anställda i regionen.

 

Vi söker dig som har engagemang och framåtanda. Du ska vilja arbeta i en aktiv folkrörelse som tillvaratar medlemmarnas och hyresgästers intressen i boendefrågor.

 

Ditt uppdrag

Verksamhetschefen i Uppsala är en av tre verksamhetschefer i regionen som omfattar kontoren i Västerås, Gävle/Hudiksvall och Uppsala med sammanlagt 60 anställda. I rollen ingår ett direkt arbetsledaransvar för boendeutvecklare, förhandlare, projektarbetare och administratörer och därutöver ett samordningsansvar för ärendehandläggare, kommunikatörer och medlemsrekryterare placerade på kontoret i Uppsala. Du har personalansvar och verksamhets-/budgetansvar. I rollen ingår också ett operativt opinions- och kommunikationsuppdrag för att synliggöra Hyresgästföreningens verksamhet.  

 

Du ingår i regionens ledningsgrupp och rapporterar till regionchefen. Du leder verksamheten mot organisationens mål att öka antal medlemmar och förtroendevalda vilket ställer höga krav på dig som ledare att kunna motivera och tillsammans med medarbetarna våga testa nya vägar framåt. Du ansvarar för att utöka nätverk och samarbeten med andra organisationer och du har ansvar för att verka för ökad mångfald inom organisationen. En viktig del av verksamhetschefens arbete är att visa intresse för och verka för utökad samverkan med de förtroendevalda och föreningsstyrelser. Du ansvarar för ledning, planering, uppföljning och den dagliga driften av verksamheten. Till stöd finns resurser i organisationen t ex strateger, HR, juridik och ekonomi. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

 

Din profil


• Du är en ledare med utvecklingsdriv.
• Du är en god organisatör, strukturerad, har förmåga att prioritera, sätta mål, följa upp och ge återkoppling.
• Du har erfarenhet från ideell sektor och/eller ideellt engagemang och besitter ett genuint samhällsintresse.
• En god kommunikatör både internt och externt och besitter en mycket god samarbetsförmåga.
• Tydlig med förmåga att lyssna in och känna av människor. 
• Du delar värderingar med oss.
• Du har chefserfarenhet.
• Högskoleexamen inom relevant område eller erfarenhet som bedöms likvärdig.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med visst kvällsarbete och arbetstiden är oreglerad. Tillträdesdag enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är belägen på Storgatan 32 i Uppsala. I tjänsten ingår en del resor i regionen.

 

Vi strävar efter mångfald och välkomnar sökande oberoende av kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsvariation, sexuell läggning och ålder.

 

Upplysningar

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta regionchef Johan Pelling, 070-975 90 19.
Facklig kontaktperson, SACO Titti Persson, 010-459 13 64 och Handels, Gits Stigsdotter-Nyström, 070-695 32 88.

 

Ansökan

Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se senast den 29 maj 2022. Visa mindre

LRF söker vice regionchef mitt

Uppsala, LRF. Sista ansökningsdag: 2022-05-15 Vårt regionala arbete syftar till att hjälpa våra medlemmar att förverkliga sina ambitioner om tillväxt, lönsamhet och livskvalitet. Välkommen till en stimulerande tjänst som vice regionchef mitt där du är en del av vår drivande kraft till samhällsnyttan som kommer ur ägande och brukande av jord- och skog. Du kommer att vara engagerad i frågor som gör det möjligt att leva, bo och driva företag på landsbygden. ... Visa mer
Uppsala, LRF. Sista ansökningsdag: 2022-05-15

Vårt regionala arbete syftar till att hjälpa våra medlemmar att förverkliga sina ambitioner om tillväxt, lönsamhet och livskvalitet. Välkommen till en stimulerande tjänst som vice regionchef mitt där du är en del av vår drivande kraft till samhällsnyttan som kommer ur ägande och brukande av jord- och skog. Du kommer att vara engagerad i frågor som gör det möjligt att leva, bo och driva företag på landsbygden. Tillsammans med dina kollegor och förtroendevalda verkar ni för att svensk mat och skog bidrar till en del av lösningen på samhällets miljö- och klimatutmaningar.

Som vice regionchef ska du, i samspel med regionchef, kollegor och förtroendevalda i mitt samt vårt riksförbund utveckla våra betydelsefulla nätverk med myndigheter, organisationer och företag i regionen. Regionen mitt omfattar Stockholm, Uppsala, Västmanland, Dalarna och Gävleborgs län. Som vice regionchef deltar du i genomförandet av det regionala uppdraget i nära samarbete med regionchefen.

Du kommer ha ett specifikt uppdrag i att leda och utveckla regionens näringspolitiska påverkansarbete gentemot beslutsfattare och myndigheter. En viktig del i detta uppdrag är att leda och coacha det regionala teamet av sakkunniga (bl a ägande- och brukanderätt, jordbrukspolitik, infrastruktur, skog, vilt, vatten, klimat & miljö). Tillsammans med teamet samverkar och ger du stöd till regionstyrelserna och bidrar till vägledning i frågor som medlemmars företagande.

I uppdraget ingår också ett övergripande ansvar att, i samverkan med regionens kommunikatörsteam, driva det opinionsbildande arbetet inom LRFs kärnfrågor. I din roll blir du regionens representant i LRFs nationella näringspolitiska nav. 

Övergripande arbetsuppgifter


• Driva verksamheten i nära samarbete med regionchef, kollegor och förtroendevalda
• Nätverks-och samverkansarbete med flertalet externa och interna aktörer
• Stötta våra medlemmar i regionen i frågor som rör deras företagande
• Skapa goda förutsättningar för det fortsatta näringspolitiska arbetet i regionen
• Delta nära i regionchefens arbete kopplat till de tre styrelserna och andra aktörer
• Säkerställa god och effektiv samverkan inom uppdraget

Vi söker dig som
I rollen som vice regionchef har du goda kunskaper om de gröna näringarna, och intresse och förståelse för LRF:s medlemmars vardag och produktionsområden och för de frågor vi arbetar med.

Vi tror att du har en akademisk utbildning, företrädesvis inom de gröna näringarna, och att du har flerårig erfarenhet från den gröna sektorn, gärna i en arbetsledande roll. Vidare tror vi det är en styrka om du har erfarenhet från näringspolitiskt påverkansarbete eller liknande uppdrag.

Uppdraget täcker in 5 län och vi söker företrädelsevis någon som redan har goda kunskaper och kännedom om de tre som utgör Mälardalen (Stockholm, Uppsala, Västmanland).

Som person bör du vara öppen, kommunikativ och lyhörd. Exempel på detta kan vara en god förmåga att samarbeta med och nå fram till människor med olika roller och bakgrunder, du ”tänker” kommunikation i det vardagliga arbetet och kan på så vis synliggöra regionens arbete på ett effektivt sätt i samtal och skrift, samt att du är lyhörd för människors synpunkter, åsikter och behov.

Du har goda egenskaper i att kunna coacha och motivera kollegor. Vidare har du en förmåga att se till helheten, du är drivande och målinriktad med förmåga att se till medlemmens bästa?.

Övrigt
Tjänsten innebär resor, främst inom men i viss mån även utanför regionen. Vi ser gärna att du utgår från vårt kontor i Uppsala, men även något av våra andra kontor kan vara möjligt.

Vi erbjuder även ett flexibelt arbetssätt där en variation av kontors, hem eller distansarbete är möjligt utifrån verksamhetens behov

Din ansökan
Du ansöker genom att klicka på länken här intill och där bifoga CV och ett kortfattat personligt brev. Urval kommer att ske fortlöpande under processen och vi önskar därför att du ansöker tjänsten snarast, men allra senast den 15 maj

Frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Helena Åkerberg Hammarström, [email protected], alternativt HR-specialist Malin Sternefors, [email protected]

För frågor av facklig karaktär, kontakta Henrik Sporrong Esbjörnsson (Unionen) på [email protected] eller Christina Behm Velenik (Saco) [email protected]

Varmt välkommen att söka tjänsten! Visa mindre

Lyhörd VD sökes!

· Är du vår nya lyhörda VD? Hos Vägarna Vidare Vård är det viktigt med tydliga riktlinjer, hög kvalitet och lyhört ledarskap! Vägarna Vidare Vård arbetar med ungdomar som har alkohol- och/eller drogproblematik, kriminell problematik, normbrytande och/eller utåtagerande beteende samt eventuellt lättare diagnoser. Vägarna Vidare Vård ger kvalitativ behandling och stöd genom en personlig och förtroendeingivande vård. OM UPPDRAGET Som vår nya lyhörda VD... Visa mer
· Är du vår nya lyhörda VD?
Hos Vägarna Vidare Vård är det viktigt med tydliga riktlinjer, hög kvalitet och lyhört ledarskap!
Vägarna Vidare Vård arbetar med ungdomar som har alkohol- och/eller drogproblematik, kriminell problematik, normbrytande och/eller utåtagerande beteende samt eventuellt lättare diagnoser.
Vägarna Vidare Vård ger kvalitativ behandling och stöd genom en personlig och förtroendeingivande vård.


OM UPPDRAGET
Som vår nya lyhörda VD får du ett uppdrag som företagsledare och särskilda uppdragsvillkor sker i överenskommelse med styrelsen.
Det förväntas att du har högskoleexamen inom socialt arbete samt arbetserfarenhet för att kunna stå på tillstånd som föreståndare.


I ditt uppdrag som lyhörd VD kommer du att ha det yttersta strategiska och operativa ansvaret för hela organisationen. Det innebär
- att du har god kännedom om socialtjänstlagen och andra tillämpliga lagar
- om tillämpliga föreskrifter, bla HSLF-FS 2016:55 och HSLF-FS 2016:56
- om ledningssystem, personalhandbok, riktlinjer och regler som ska följas
- god kännedom om arbetsrätt och arbetsgivarens skyldigheter gällande arbetsmiljöansvar
- har även god förmåga att samverka och följa upp vid tillsyn gentemot myndigheter och socialtjänst, samt andra samarbetspartners, i samverkan med ledningsgrupp och personal.


I ditt uppdrag som lyhörd VD kommer du att ha det yttersta ansvaret för ekonomin, vilket bla innebär
- att sätta årlig budget, följa upp budget samt säkerställa organisationens ekonomiska förutsättningar
- att hålla styrelsen uppdaterad med organisationens ekonomiska nyckeltal
- att förbereda, utbilda, och ge förutsättningar för att ledningsgruppen ska arbeta ekonomiskt efter budget


I ditt uppdrag som lyhörd VD kommer du att ha det yttersta ansvaret för säljarbete, inkl. placeringsinflöde och etableringsutveckling, vilket bla innebär
- att arbeta som placeringsansvarig och ständigt arbeta för ökat inflöde av placeringar och goda relationer med samarbetspartners
- att arbeta med utveckling av etableringsmöjligheter och nya affärsområden


I ditt uppdrag som lyhörd VD kommer du att ha det yttersta ansvaret för anbud och upphandlingar, behandlings- och utbildningsutveckling, vilket bla innebär
- att planera, samordna, utveckla, följa upp och skicka in anbud och upphandlingar
- att planera, samordna, utveckla, följa upp behov av behandlings- och utbildningsutveckling


I ditt uppdrag som lyhörd VD kommer du att ha personalansvar för ledningsgruppen. Du kommer att ha det yttersta ansvaret för att planera, samordna, utveckla, följa upp personalärenden som rehabilitering, övriga utredningar samt säkerställa arbetsrättsliga processer och arbetsmiljöansvar för hela organisationen, i samarbete med ledningsgrupp.


OM DIG SOM VD
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet i en roll som ansvarig. Du känner dig trygg i rollen som ledare och att fatta kloka beslut samt på ett pedagogiskt och lyhört sätt kan förmedla dina beslut till ledningsgrupp och övrig personal. Vi förväntar oss att du har god administrativ förmåga och hanterar office paketet utan problem samt kommunicerar tydligt på svenska och engelska. Som person är det viktigt att du är prestigelös, ansvarstagen, nyfiken och genuint vill hjälpa våra placerade ungdomar, stötta personal samt utveckla organisationen att vara den nya generationens HVB.


HUR DU ANSÖKER
Vänligen, respektera att alla funderingar kring uppdraget samt din ansökan hänvisas till mail; [email protected]
Ange VD2021 i ämnesraden vid ansökan.


Vid anställning kommer vi att bla begära belastningsregister, kopia på körkort, utbildningsintyg, samt besvarande på introduktionsfrågor. Inför och under anställning kan urinprov behöva lämnas.


Rekrytering kommer ske skyndsamt, därför är tillträde snarast möjligt önskvärt.


Rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes. Visa mindre

Franchisetagare till Fruitenza i Uppsala !

Ansök    Mar 27    Honey land AB    Organisationschef
Vill du starta din egen Fruitenza cafe\creperie ? Fruitenza är ett Creperie i Falun där du alltid kan dämpa ditt sötsug med makalösa pannkakor. Som namnet avslöjar serverar vi frukt och fruktsallader, men har också en hel meny med söta och traditionella crepes. En sak du kan vara säker på är att våra crepes alltid är utsökta, vår frukt så färsk det bara går och att alla rätter lagas på beställning av vår erfarna kökspersonal. Vi har lyckats skapa ett konc... Visa mer
Vill du starta din egen Fruitenza cafe\creperie ?
Fruitenza är ett Creperie i Falun där du alltid kan dämpa ditt sötsug med makalösa pannkakor. Som namnet avslöjar serverar vi frukt och fruktsallader, men har också en hel meny med söta och traditionella crepes.
En sak du kan vara säker på är att våra crepes alltid är utsökta, vår frukt så färsk det bara går och att alla rätter lagas på beställning av vår erfarna kökspersonal.
Vi har lyckats skapa ett koncept som ger gästen en helhetsupplevelse och samtidigt är en kostnadseffektiv driftsform med mycket goda möjligheter till bra lönsamhet.
Vi söker därför drivna och matintresserade entreprenörer som vill ta Fruitenza vidare ut i landet.
För mer information Besök gärna våran Facebook och instagram sidor, där vi uppdaterar mer från vardagen!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren och driven Gruppchef för medlemsrekrytering

Ansök    Aug 23    Hyresgästfören    Organisationschef
Hyresgästföreningen är just nu i en stor satsning och arbetar aktivt mot målen som innebär att mer än hälften av landets hyresgäster ska vara medlemmar hos oss och att vi ska bli 22 000 förtroendevalda och aktiva medlemmar senast år 2027.    Uppdraget  Huvuduppdraget är att öka vårt medlemsantal genom att få in nya medlemmar och nå våra högt ställda mål. Det är viktigt att du har ett driv med stort fokus på utveckling, nytänkande och nya former för rekr... Visa mer
Hyresgästföreningen är just nu i en stor satsning och arbetar aktivt mot målen som innebär att mer än hälften av landets hyresgäster ska vara medlemmar hos oss och att vi ska bli 22 000 förtroendevalda och aktiva medlemmar senast år 2027. 

 

Uppdraget 

Huvuduppdraget är att öka vårt medlemsantal genom att få in nya medlemmar och nå våra högt ställda mål. Det är viktigt att du har ett driv med stort fokus på utveckling, nytänkande och nya former för rekrytering. Du arbetar aktivt med att finna nätverk och nya samarbetsformer. Du har ett tydligt coachande ledarskap och en förmåga att samla, motivera och leda mot gemensamma mål och resultat. Du delar självklart Hyresgästföreningens värderingar om allas rätt till en bostad till en rimlig kostnad. 

 

Rollen som gruppchef  

Som gruppchef leder, samordnar och coachar du våra medlemsrekryterare. Du arbetar nära enhetschefen och svarar tillsammans med denne för budget- och planeringsprocesser.

Du ansvarar för måluppföljning, både på individ- och gruppnivå och ska vara en positiv kraft som peppar dina medarbetare att arbeta mot målen med driv och arbetsglädje. Arbetet innebär både att jobba med större, strategiska perspektiv och att rycka ut och stötta dina medarbetare i det dagliga arbetet.

 

Du har en viktig roll i att utveckla enhetens samarbete med övriga organisationen, både medarbetare och förtroendevalda.

 

Det är viktigt i rollen som gruppchef att du har följande egenskaper: 


• Kommunikativ, stabil och tydlig person
• Förmåga att, på ett entusiasmerande sätt, motivera medarbetarna och förtroendevalda till att arbete för att uppnå enhetens mål
• Ett prestigelöst förhållningssätt till medarbetare och förtroendevalda
• Förståelse för komplexiteten i en medlems- och idéstyrd organisation och är lyhörd och diplomatisk som person
• Förändringskraft och är öppen för förnyelse
• Är en mogen person med hög integritet

 

Utbildning / Erfarenhet 

Du har erfarenhet av ledande befattning och utvecklingsarbete. Du har en relevant erfarenhet av ledarrollen och känner dig bekväm i den. Du gillar att arbeta i idéburen organisation och värdet av medlemsrekrytering inom den ideella sektorn. Det är viktigt att du delar Hyresgästföreningens värderingar och att dina åsikter vilar på en demokratisk grund.

 

Vi värdesätter akademiska meriter men erfarenheter och egenskaper väger lika tungt. Behärskar du fler språk än svenska och engelska är det meriterande.?Eftersom resor förekommer är det ett krav att du har B-körkort och tillgång till bil. 

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

 

De regioner tjänsten omfattar täcker sju län; Gävleborg, Uppsala, Västmanland, Värmland, Dalarna, Örebro och Södermanland. Placeringsort kan därför vara flexibelt och diskuteras med respektive sökande.

 

Upplysningar

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta enhetschef Jimmy Rödlund, telefon

Facklig kontaktperson, för SACO Titti Persson, telefon 010-459 13 64 och för Handels Gits Stigsdotter-Nyström, telefon 070-695 32 88

 

Ansökan

Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se. Sista ansökningsdag är 8 september 2021. Visa mindre

Områdeschef till Uppsala

Ansök    Sep 19    Samhall AB    Organisationschef
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag?  Distrikt Uppsala söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett  kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Uppsala. På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våras medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetsli... Visa mer
Vill du göra skillnad tillsammans med Sveriges viktigaste företag?  Distrikt Uppsala söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta som ledare i ett  kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Uppsala.
På Sveriges viktigaste företag är du med och göra skillnad för många.

Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskap, stärka självkänslan hos våras medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Genom att utveckla sin arbetsförmåga i våra kunduppdrag kan personer med funktionsnedsättning öka sina möjligheter till arbete på den reguljära arbetsmarknaden.

Bli en del av vårt team, gör skillnad och bidra till ett mer inkluderande samhälle.

Om tjänsten  
Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.  

Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.  

I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.  

Vi söker dig som har:  
• Ledarskapserfarenhet med personalansvar  
• Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat  
• Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder  
• Branscherfarenhet inom lokalvård är meriterande  
• Lägst gymnasial utbildning  

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.  

Ansökan och övrig information  
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning  
Anställningsdatum:  Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad:  Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-10-14


Kontaktpersoner: Affärschef Marie Lindström 018-17 22 40 eller HR-specialist Adina Nisell 08-402 09 91

Fackliga kontaktuppgifter
Anders Lehult, Ledarna tel. 0176-225731  
Asim Zilic, SACO tel. 021-831820  
Hans Johansson, Unionen tel. 08-602 05 07  

Välkommen med din ansökan!
Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Avdelningschef kyrkoliv till Svenska kyrkan

Till avdelningen för kyrkoliv på det nationella kyrkokansliet i Uppsala söker vi nu en avdelningschef som vill bidra till att utveckla stödet till stift och församlingar. I rollen som avdelningschef är du med och formar Svenska kyrkans framtid och skapar förutsättningar för stift, pastorat och församlingar i deras viktiga arbete! Om uppdraget Avdelningens övergripande uppdrag är att utveckla och samordna stöd till stift och församlingar i arbetet med den... Visa mer
Till avdelningen för kyrkoliv på det nationella kyrkokansliet i Uppsala söker vi nu en avdelningschef som vill bidra till att utveckla stödet till stift och församlingar. I rollen som avdelningschef är du med och formar Svenska kyrkans framtid och skapar förutsättningar för stift, pastorat och församlingar i deras viktiga arbete!


Om uppdraget
Avdelningens övergripande uppdrag är att utveckla och samordna stöd till stift och församlingar i arbetet med den grundläggande uppgiften, främja ett rikt och mångfaldigt kulturliv samt arbeta med officiella relationer till andra kyrkor, samfund och religiösa organisationer. I uppdraget ingår att utveckla och samordna Svenska kyrkans hållbarhetsarbete, samhällskontakter, påverkansarbete och företrädarskap, främja forskning, teologisk reflektion samt bistå med kunskapsbaserade underlag för analys och beslut.

Som avdelningschef leder du verksamheten genom din avdelningsledning och med stöd från en mindre stab. Avdelningen omfattar enheterna Analys och forskning, Ekumenik och teologi, Diakoni och hållbarhet samt en stab med gruppledare policy och gruppledare processledning, i nuläget ca ett fyrtiotal kompetenta medarbetare. I ditt ledarskap förväntas du arbeta målinriktat för att skapa en attraktiv arbetsplats som erbjuder medarbetarna en god arbetsmiljö kännetecknad av delaktighet och samarbete. Du har i uppdrag att fullfölja ett pågående utvecklingsarbete samt leda avdelningens verksamhetsutveckling i nära samverkan med styrorgan och ärkebiskop. Du ansvarar för beredning av analyser, rapporter och beslutsunderlag till kyrkostyrelse, biskopsmöte, råd och utskott.

Avdelningschefen har en viktig och samordnande roll i organisationen och med befattningen följer många kontakter inom hela Svenska kyrkan, men även externt. Tillsammans med dina chefskollegor ingår du i kyrkokansliets ledningsgrupp och rapporterar till generalsekreteraren.


Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen inom teologi eller religionsvetenskap samt är prästvigd. Du har mycket god förståelse för Svenska kyrkan – såväl församlingslivet som kyrkans organisation, är medlem och delar våra värderingar. Du är en erfaren och i förändring erkänt duktig ledare som är van att leda och utveckla andra chefer. Vi ser att du har verkat i en organisation ledd av förtroendevalda och har en känsla för hur du på bästa sätt navigerar i en demokratisk och komplex organisationsstruktur. Samverkan och etablering av goda relationer mellan nationell nivå, stift, församlingar och pastorat samt kyrkans styrorgan blir också en nyckel till framgång. Du har mycket goda kunskaper att formulera dig på svenska och engelska. Goda ekonomiska kunskaper och erfarenhet av verksamhetsstyrning är viktiga meriter för att kunna göra ett bra arbete.

Vi ser framför oss att du är van vid att etablera, upprätthålla och utveckla relationer i ditt arbetsutövande. Du är strategisk, strukturerad och utvecklingsbenägen. Som ledare är du trygg, öppen och tydlig i din kommunikation. Du förstår kraften i att kommunicera på ett lyhört sätt för att framgångsrikt nå resultat. Vidare kännetecknas ditt ledarskap av hög integritet och att du är en inspirationskälla för andra.


Välkommen med din ansökan!
Du visar ditt intresse via signerarekrytering.se där du bifogar CV och ett motivationsbrev om varför du är vår nästa avdelningschef för kyrkoliv. Eftersom urval sker löpande tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 29 september. Observera att intervjuer med uppdragsgivaren kommer att ske den 7/10 och 8/10. Eventuella frågor besvaras av Signeras konsulter Marina Sjölin, tel. 070-744 70 60 eller Priscilla Paulin, tel. 070-456 63 65.

Fackliga företrädare:
Katarina Ottosson (Vision), Henrik Fröjmark (Akavia) och Andreas Sandberg (KyrkA). Samtliga nås med fördel via mail eller kyrkokansliets växel 018-16 95 00.

Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag är att ansvara för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. Den nationella nivån är kyrkans röst utåt såväl i det svenska samhället som internationellt. Visa mindre

Områdeschef till Uppsala

Ansök    Apr 17    Samhall AB    Organisationschef
Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? En av våra kollegor går vidare internt och nu söker vi en områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetar fokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Uppsala.     Om tjänsten   Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete. Du har ett tydligt ansvar f... Visa mer
Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? En av våra kollegor går vidare internt och nu söker vi en områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetar fokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Uppsala.     Om tjänsten   Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete. Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.      I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med befintlig kund. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.     Vi söker dig som har:   Ledarskapserfarenhet med personalansvar   Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat   Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder   Branscherfarenhet inom lokalvård är meriterande     Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.      Ansökan och övrig information   Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning   Anställningsdatum: Enligt överenskommelse   Arbetsställe: Uppsala  Tjänstgöringsgrad: Heltid   Sista ansökningsdag: 2019-04-30   Kontaktpersoner: Marie Lindström 018-172240 eller Adelina Andersson 08-6020501    Fackliga kontaktuppgifter   Anders Lehult, Ledarna tel. 0176-225731   Asim Zilic, SACO tel. 021-831820   Hans Johansson, Unionen tel. 08-602 05 07     Välkommen med din ansökan!     Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

biträdande regionchef till Medborgarskolan Mälardalen

Ansök    Apr 5    Medborgarskolan    Organisationschef
Medborgarskolan skapar mötesplatser för dig som söker kunskap, utveckling och upplevelser. Vår verksamhet inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Våra kärnvärden är individen i centrum, utveckling i samverkan, ömsesidig respekt och kunskapens egenvärde. Medborgarskolan är indelad i åtta regioner. Medborgarskolan Mälardalen är en ideell förening som bedriver förutom traditionell folkbildning i egen regi och även på uppdrag av arbetsförmedlingen sa... Visa mer
Medborgarskolan skapar mötesplatser för dig som söker kunskap, utveckling och upplevelser. Vår verksamhet inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Våra kärnvärden är individen i centrum, utveckling i samverkan, ömsesidig respekt och kunskapens egenvärde.

Medborgarskolan är indelad i åtta regioner. Medborgarskolan Mälardalen är en ideell förening som bedriver förutom traditionell folkbildning i egen regi och även på uppdrag av arbetsförmedlingen samt företagsutbildning. Medborgarskolan Mälardalen omfattar Sörmlands, Västmanlands samt Uppsala län och har idag sex lokalkontor.

Söker du en ledande tjänst i en kreativ miljö? Drivs du av att skapa delaktighet, engagemang och utveckling hos dina medarbetare? Har du ett stort samhällsengagemang och lockas av att arbeta i en idéburen verksamhet? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Arbetsbeskrivning
Som biträdande regionchef är ditt ansvar att operativt driva och leda det interna arbetet. Du kommer till en platt organisation där du har personal- och arbetsmiljöansvaret för cirka 20 medarbetare fördelade i tre verksamhetsgrupper. Du ansvarar för verksamheternas budget- och ekonomiuppföljning och du organiserar och motiverar dina medarbetare i att nå deras mål och Medborgarskolans gemensamma vision. I rollen ingår att säkerställa goda rutiner för organisationens HR-arbete och att ansvara för att vidareutveckla gemensamma arbetsformer och kvalitetsrutiner.

Rollen innebär ett nära samarbete med verksamheternas tre gruppledare. Självklart har du ett nära samarbete med regionchefen som du rapporterar till. Du ingår i regionens ledningsgrupp vilket innebär att du är med och bidrar till regionens strategiska utvecklingsarbete. Det erbjuds goda möjligheter att få ingå i Medborgarskolans olika nationella nätverk.

Vem är du?
Vi söker dig som står för ett engagerat och inspirerande ledarskap och tycker att förbättringsarbete är lika roligt som självklart. Du är en ledare som stimuleras av att nå resultat tillsammans med andra. Rollen förutsätter intresse för och kunskap om ledarskapsfrågor samt chefserfarenhet med ansvar för verksamhetsstyrning och budgetarbete. Du har goda kunskaper och förståelse för att arbeta i den ideella sektorn. Erfarenhet av folkbildning är en merit. Meriterande är också om du har erfarenhet av försäljning, service och kundkontakt. Vana av att leda på distans är meriterande. B-körkort är ett krav.

 

Som person är du en trygg, nyfiken och kommunikativ ledare som kan skapa riktning och motivation i organisationen. Du arbetar med tydlig målstyrning och inbjuder till delaktighet, delegerar ansvar och är en förebild för andra. Du gillar struktur och är bra på att analysera, organisera och följa upp. Vi förutsätter att du delar Medborgarskolans humanistiska värdegrund.

Tjänsten är placerad i Uppsala, Västerås alternativt Eskilstuna, beroende på var du bor. Du har Mälardalen som ditt arbetsområde.

 

Kontakt

Ingela Berggren, regionchef, [email protected]

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre