Lediga jobb som Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare i Uppsala

Se lediga jobb som Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Teknisk Fastighetsskötare

Teknisk Fastighetsskötare Vi söker nu en teknisk fastighetsskötare till vår kund Wåhlin Fastigheter. Wåhlin fastigheter är idag främst inriktade på långsiktig förvaltning av det egna fastighetsbeståndet. Företaget är i dag ett av de större privatägda fastighetsföretagen i Stockholm med ett 100 tal fastigheter bestående av ca 3 600 lägenheter, ca 200 lokaler med tillhörande garage- och parkeringsplatser i centrala Stockholm samt närförorter. Wåhlin fastighe... Visa mer
Teknisk Fastighetsskötare
Vi söker nu en teknisk fastighetsskötare till vår kund Wåhlin Fastigheter.
Wåhlin fastigheter är idag främst inriktade på långsiktig förvaltning av det egna fastighetsbeståndet. Företaget är i dag ett av de större privatägda fastighetsföretagen i Stockholm med ett 100 tal fastigheter bestående av ca 3 600 lägenheter, ca 200 lokaler med tillhörande garage- och parkeringsplatser i centrala Stockholm samt närförorter.
Wåhlin fastigheter är ett modernt och växande företag som nu söker efter sin nästa stjärna i sitt team med arbetsområde i Knivsta / Märsta.
Vi söker dig som ser framemot dessa arbetsuppgifter:
- hålla en bra service till en mycket hög nivå på deras fastigheter
- periodiskt underhåll av fastigheterna enligt ett fastställt schema
- se till att allmänna utrymmen i fastigheterna är till hyresgästernas fulla belåtenhet
- felsöka, reparera och avhjälpa fel i deras lägenheter samt i dess tillhörande allmänna utrymmen
- underhålla den goda kontakt som idag finns med hyresgäster
- service och reparationer av tvättstugeutrustning.
- reparationer av vitvaror
- enklare VVS och elarbeten
- kontrollera och följ upp värmeanläggningar, ventilationsanläggningar samt annan teknisk utrustning
Vi söker dig som har flera års erfarenhet som fastighetsskötare, kunskaper inom VVS, styr- och reglerteknik samt el behörighet som mycket meriterande men inte ett krav.
Du bör vara ansvarstagande, noggrann, initiativrik och självgående i ditt arbete samt ha en fallenhet för struktur, ordning och reda med ett professionellt agerande. Samtidigt är det viktigt att du är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Vi kräver att du har B körkort, hanterar svenska och engelska i både tal och skrift samt att du har datakunskap.
Wåhlin erbjuder dig en positiv arbetsplats med flexibelt jobb samt att du får arbeta i en grupp med bra samarbete och stort gemensamt engagemang och snabba beslutsvägar i organisationen. Du utgår hemifrån med företagsbil. Wåhlins satsar mycket på personalen, bl.a. friskvård, eget gym, friskvårdstimme samt gemensamma tillställningar varje år.
I den här rekryteringsprocessen har Wåhlin Fastigheter valt att samarbeta med Prowork rekrytering, vi hanterar alla ansökningar löpande. Skicka din ansökan till [email protected] eller hör av dig till Cecilia på tel. 0709838465 om du har några frågor. Tjänsten ska tillsättas omgående. Visa mindre

Säsongsarbetare till Uppsalahem

Ditt uppdrag hos oss Uppsalahem behöver förstärkas med säsongsarbetare! Vi är ett härligt gäng som sköter om bostadsområdena runt om i Uppsala. Nu söker vi dig som under 1 april till 30 september vill bli en del av oss och skapa trivsamma och välvårdade boendemiljöer för våra hyresgäster. Du får stor frihet att på egen hand planera ditt arbete. Du arbetar oftast självständigt men ibland hjälps vi åt med varandras områden. Som säsongsarbetare arbetar du fr... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Uppsalahem behöver förstärkas med säsongsarbetare! Vi är ett härligt gäng som sköter om bostadsområdena runt om i Uppsala. Nu söker vi dig som under 1 april till 30 september vill bli en del av oss och skapa trivsamma och välvårdade boendemiljöer för våra hyresgäster. Du får stor frihet att på egen hand planera ditt arbete. Du arbetar oftast självständigt men ibland hjälps vi åt med varandras områden.

Som säsongsarbetare arbetar du främst med uteskötsel där några av dina arbetsuppgifter är:

- gräsklippning
- trimning
- underhållsbeskäring av buskar och växter
- ogräsbekämpning
- sopsortering


Till din hjälp använder du dig ofta av trädgårdsmaskiner. Även inre skötsel av trapphus, soprum och allmänna ytor ingår i arbetet. Arbetet är fysiskt krävande och vi är ute i alla väder.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som säsongsarbetare ser vi att du har:

- en avslutad gymnasial utbildning inom park/trädgård eller fastighetsskötsel.
- B-körkort
- goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift


Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vana av att använda dig av trädgårdsmaskiner.

Du kommer vara Uppsalahems ansikte utåt, därför är det viktigt att du har en hög servicenivå med en förmåga att se och möta våra hyresgästers behov. Som person tar du egna initiativ och trivs med ett aktivt arbete. För dig är det naturligt att samarbeta samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt.

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen

Omfattning: Heltid
Arbetstider: Vardagar 07.00 -16.00
Anställningsform: Säsongsanställning med start 1 april och som pågår fram till 30 september.

Nyfiken?

Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Arbetsledare Johan Hedblom, [email protected] (https://kvarteret.uppsalahem.se/my/[email protected]) eller HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] (https://kvarteret.uppsalahem.se/my/[email protected])e. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-02-28. Visa mindre

Fastighetsskötare - utgå hemifrån

Vi söker nu en fastighetsskötare/fastighetstekniker för direktrekrytering till vår kund inom fastighetssektorn, huvudkontoret är beläget i Solna. De äger och förvaltar sina egna fastigheter i Stockholmsområdet och är ett växande företag som satsar för framtiden och på sina anställda. Du har fri bil och utgår från de fastigheter du är ansvariga för (Knivsta/Märsta), du behöver alltså inte utgå eller avsluta dagen från kontoret i Solna. Arbetsuppgifter: - F... Visa mer
Vi söker nu en fastighetsskötare/fastighetstekniker för direktrekrytering till vår kund inom fastighetssektorn, huvudkontoret är beläget i Solna. De äger och förvaltar sina egna fastigheter i Stockholmsområdet och är ett växande företag som satsar för framtiden och på sina anställda.
Du har fri bil och utgår från de fastigheter du är ansvariga för (Knivsta/Märsta), du behöver alltså inte utgå eller avsluta dagen från kontoret i Solna.
Arbetsuppgifter:
- Felavhjälpande underhåll
- Rondering
- Spolning & rensning av avlopp
- Felsökning och mindre reparationer (Vitvaror)
- Beställning och kontakt med underentreprenörer
- Styra värmeanläggningar/ Bergvärme och pannor
- Ditt arbetsredskap är smartphone/Dator
Vi söker:
Vi söker dig som är teknisk och som är van att använda dator och telefon i jobbet.
Du har tidigare erfarenhet av jobbet och bra teknisk bakgrund. För att passa i rollen har du reparerat: vitvaror, tvättstugeutrustning och inom andra tekniska områden.
Social kompetens, du har lätt att kommunicera med olika typer av människor.
Lyhörd mot kund/hyresgäster.
Självgående och ansvarstagande för arbetsuppgifter.
Krav för tjänsten är B-körkort och brett tekniskt kunnande.
Vår kund har bra förmåner som bland annat bil, telefon/dator, friskvårdsbidrag och rikskuponger m.m.
Ett företag som är måna av att personalen trivs på jobbet.
Låter det Lockande? Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected] eller ring 0709838465 om du har frågor om tjänsten.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Vaktmästare Uppsala

Vi är mer än bara en arbetsgivare Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje. Vi söker nu ... Visa mer
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.


Vi söker nu 1 medarbetare till en av våra kunder i Uppsala. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer bla bestå av;


• Flyttar, ommöbleringar och montering av möbler 
• Post och godshantering inkluderat truckkörning
• Avfall och returpappershantering  
• Enklare installationer, t ex uppsättninga av hyllor och whiteboards

 Kvalifikationer/krav:


• Gymnasium eller motsvarande
• Minst tre års vana från liknande arbetsuppgifter
• God fysik då arbetet ibland kan innefatta tunga lyft
• Mycket goda kunskaper i svenska språket
• B-körkort (ett krav)
• Viss teknisk kompetens

 Personliga Egenskaper:


• Lätt för att samarbeta och vara lyhörd för kundönskemål
• God social kompetens, öppen och utåtriktad
• Bra sinne för ordning och reda och hög kvalitet
• Mycket hög servicevilja

Anställningsform och arbetstider:
Heltid (100%), dagtid kl. 07.00-16.00

Har du frågor kontakta Mats Johansson, e-post: [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 22 december 2021.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Med verksamhet i 56 länder, servar vi 100 miljoner människor varje dag genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services.
Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster.
Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen. Visa mindre

Arbetsledare till Uppsala

Är du vår nya Arbetsledare i Uppsala? Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett teknikintresse? Då är rollen som Arbetsledare i Uppsala något för dig! Arbetsuppgifter Du kommer att arbetsleda och ansvara för en grupp fastighetsskötare och lokalvårdare i Uppsala. Gruppens främsta uppgift är att åtgärda de fel och brister som kan uppstå i våra lägenheter, men gör även vissa besiktningar och arbeten på fastigheten i stort. Du följer upp a... Visa mer
Är du vår nya Arbetsledare i Uppsala?
Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett teknikintresse? Då är rollen som Arbetsledare i Uppsala något för dig!
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbetsleda och ansvara för en grupp fastighetsskötare och lokalvårdare i Uppsala. Gruppens främsta uppgift är att åtgärda de fel och brister som kan uppstå i våra lägenheter, men gör även vissa besiktningar och arbeten på fastigheten i stort. Du följer upp arbetsordrar, utvärderar arbetssätt, du leder och fördelar det dagliga arbetet och stöttar vid behov. Du säkerställer att arbetet utförs både på ett kostnadseffektivt och smidigt sätt. Att kartlägga utbildningsbehov i gruppen, medverka i underhållsplaneringen och uppföljning av kundnöjdhetsindex är också uppgifter som ingår. Du deltar vid upphandling av avtal, hanterar vissa typer av skador och utför kvalitetskontroller. Du kommer också att ha kontakt med samarbetspartners och myndigheter. En bred och omväxlande roll!
Vem är du?
Du har minst har ett par års erfarenhet som arbetsledare och har ett intresse av både människa och teknik. Du har en fastighetsteknisk bakgrund och är väl insatt i vad som krävs för att syssla med lägenhetsreparationer. Som person trivs du när du har mycket kontakter och relationer och du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Arbetstempot är tidvis högt och du kan prioritera dina arbetsuppgifter utifrån behov och situation. Du behöver ha B-körkort, goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift och gilla att arbeta både självständigt och i grupp. Kunskap inom Vitec är meriterande. Då vi går mot en alltmer digital värld är det viktigt att du har god datorvana och tycker att det är intressant med nya system och lösningar.
Vilka är dina nya kollegor?
Du kommer att bli en del av förvaltningen i Uppsala som består av olika funktioner och totalt 15 medarbetare. Här finns massor av erfarenhet och tillsammans hjälps vi åt med våra dagliga utmaningar. Heimstaden har idag ca. 2680 lägenheter i Uppsala och ett av våra mål är att ha så nöjda hyresgäster som möjligt. 
Heimstaden
Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/
Ansökan
Personligt brev och CV välkomnas senast 31 december 2021. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag.
Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller. https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Caverion söker Servicetekniker till nationellt uppdrag

Caverion har gjort det igen! Vi har vunnit ett rikstäckande uppdrag inom fastighetsdrift och förvaltning - denna gång med IKEA. Vill du följa med på resan tillsammans med Caverion och vår kundpartner? Arbetsuppgifter Är du en multikompetent stjärna eller teknisk specialist? Vi söker dig som är tekniker och behärskar en eller flera discipliner, exempelvis ventilation, vs, el, energi, säkerhet eller brand. Vi är övertygade om att du, precis som vår befintl... Visa mer
Caverion har gjort det igen! Vi har vunnit ett rikstäckande uppdrag inom fastighetsdrift och förvaltning - denna gång med IKEA. Vill du följa med på resan tillsammans med Caverion och vår kundpartner?

Arbetsuppgifter

Är du en multikompetent stjärna eller teknisk specialist? Vi söker dig som är tekniker och behärskar en eller flera discipliner, exempelvis ventilation, vs, el, energi, säkerhet eller brand. Vi är övertygade om att du, precis som vår befintliga personalstyrka, kommer vara riktigt framgångsrik i att minska kundens totala kostnader genom att arbeta effektivt med tekniskt underhåll av fastigheterna. Du kommer att vara en mycket viktig person "på plats" för vår uppdragsgivare och du behöver vara bra på att samordna och prioritera förfrågningar. Vi söker dig som vill vara en del av ett unikt uppdrag där du är en viktig del i att vi utvecklar ett långsiktigt partnerskap med kunden.

Huvudsakliga ansvarsområden:

- Vara ansvarig för teknisk service, felavhjälpande underhåll och återrapportering.

- Genomför tillsyn, skötsel och förebyggande/planerat underhåll av fastighetsanläggningar och system
- Koordinera och ansvara för teknisk drift och funktionskrav på site.


- Kontrollera serviceorder för varje område.

- Ansvara för hantering och koordinering av order där särskilda insatser krävs.

Kvalifikationer:

- Teknisk kunskap och praktisk erfarenhet av fastighetsskötsel.
- Erfarenhet av enklare reparationer i fastigheter
- Erfarenhet av teknisk dokumentation
- Goda analytiska, problemlösande kunskaper, även i samarbete med andra
- Hanterar Officepaketet
- Svenska i tal och skrift
- B-körkort


Kort om Caverion

Vill du förbättra miljöerna där människor bor, arbetar och reser? Tillsammans skapar vi resultat och förbättrar människors välbefinnande genom smarta och hållbara lösningar för byggnader, industrianläggningar och infrastruktur.

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Våra beställare stöttas av över 15 000 kunniga medarbetare i 11 länder i norra, östra och centrala Europa. Vår omsättning uppgick 2020 till EUR 2,2 miljarder.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

- Innovation
- Samarbete
- Ansvar
- Professionalitet


Kontakt & Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Caverion med Hunter & Tailor
Om du tycker att detta låter intressant eller har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Caisa Linde, [email protected], Tel: 073-516 06 03

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare, WW Bostäder

WW Bostäder är ett litet fastighetsbolag, säte i Uppsala, som förvaltar, förädlar samt bygger om fastigheter som nu expanderar och vi behöver ytterligare en fastighetsskötare som ska sköta det dagliga underhållet samt renoveringar och ombyggnationer. Arbetet innehåller sedvanliga arbetsuppgifter för att hålla fastigheterna i drift och gott skick. Vidare förekommer renovering och ombyggnationer, vilket innebär att den blivande fastighetsskötaren behöver var... Visa mer
WW Bostäder är ett litet fastighetsbolag, säte i Uppsala, som förvaltar, förädlar samt bygger om fastigheter som nu expanderar och vi behöver ytterligare en fastighetsskötare som ska sköta det dagliga underhållet samt renoveringar och ombyggnationer.
Arbetet innehåller sedvanliga arbetsuppgifter för att hålla fastigheterna i drift och gott skick. Vidare förekommer renovering och ombyggnationer, vilket innebär att den blivande fastighetsskötaren behöver vara händig samt ha kunskap och erfarenhet i att snickra, måla, tapetsera mm. Det är ett varierande arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och planerar och utför arbetet självständigt.
Vi förväntar oss att du har en social förmåga, kan arbeta självständigt, kunna "se" vad som behövs göras, kunna ha stort ansvar samt gillar att ha mycket varierande uppgifter. Du är ordningssam, stresstålig samt strukturerad. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Då vi håller på att föryngra oss är en lämplig 25 - 45 år. Du bör ha utbildning inom hantverksyrke. Körkort är ett krav då fastigheterna är utspridda i Uppland.
Ange gärna lönekrav. Visa mindre

Arbetsledare till Uppsala

Är du vår nya Arbetsledare i Uppsala? Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett teknikintresse? Då är rollen som Arbetsledare i Uppsala något för dig! Arbetsuppgifter Du kommer att arbetsleda och ansvara för en grupp fastighetsskötare och lokalvårdare i Uppsala. Gruppens främsta uppgift är att åtgärda de fel och brister som kan uppstå i våra lägenheter, men gör även vissa besiktningar och arbeten på fastigheten i stort. Du följer upp a... Visa mer
Är du vår nya Arbetsledare i Uppsala?
Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett teknikintresse? Då är rollen som Arbetsledare i Uppsala något för dig!
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbetsleda och ansvara för en grupp fastighetsskötare och lokalvårdare i Uppsala. Gruppens främsta uppgift är att åtgärda de fel och brister som kan uppstå i våra lägenheter, men gör även vissa besiktningar och arbeten på fastigheten i stort. Du följer upp arbetsordrar, utvärderar arbetssätt, du leder och fördelar det dagliga arbetet och stöttar vid behov. Du säkerställer att arbetet utförs både på ett kostnadseffektivt och smidigt sätt. Att kartlägga utbildningsbehov i gruppen, medverka i underhållsplaneringen och uppföljning av kundnöjdhetsindex är också uppgifter som ingår. Du deltar vid upphandling av avtal, hanterar vissa typer av skador och utför kvalitetskontroller. Du kommer också att ha kontakt med samarbetspartners och myndigheter. En bred och omväxlande roll!
Vem är du?
Du har minst har ett par års erfarenhet som arbetsledare och har ett intresse av både människa och teknik. Du har en fastighetsteknisk bakgrund och är väl insatt i vad som krävs för att syssla med lägenhetsreparationer. Som person trivs du när du har mycket kontakter och relationer och du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Arbetstempot är tidvis högt och du kan prioritera dina arbetsuppgifter utifrån behov och situation. Du behöver ha B-körkort, goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift och gilla att arbeta både självständigt och i grupp. Kunskap inom Vitec är meriterande. Då vi går mot en alltmer digital värld är det viktigt att du har god datorvana och tycker att det är intressant med nya system och lösningar.
Vilka är dina nya kollegor?
Du kommer att bli en del av förvaltningen i Uppsala som består av olika funktioner och totalt 15 medarbetare. Här finns massor av erfarenhet och tillsammans hjälps vi åt med våra dagliga utmaningar. Heimstaden har idag ca. 2680 lägenheter i Uppsala och ett av våra mål är att ha så nöjda hyresgäster som möjligt. 
Heimstaden
Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad våra medarbetare tycker om hur det är att jobba hos oss: https://heimstaden.com/jobba-har/
Ansökan
Personligt brev och CV välkomnas senast 31 december 2021. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag.
Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller. https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/ Visa mindre

Närservicetekniker

BioCentrum, intendenturen BioCentrum är placerat centralt på Campus Ultuna och är en forsknings- och utbildningsintensiv miljö som inkluderar SLU-institutionerna Molekylära vetenskaper, Skoglig mykologi och växtpatologi samt Växtbiologi, samt forskningsavdelningen Fysiologisk botanik (Uppsala Universitet). Här bedrivs forskning och undervisning i en modern och internationell miljö. Vid BioCentrum finns en avancerad forskningsinfrastruktur för växtodling sa... Visa mer
BioCentrum, intendenturen
BioCentrum är placerat centralt på Campus Ultuna och är en forsknings- och utbildningsintensiv miljö som inkluderar SLU-institutionerna Molekylära vetenskaper, Skoglig mykologi och växtpatologi samt Växtbiologi, samt forskningsavdelningen Fysiologisk botanik (Uppsala Universitet). Här bedrivs forskning och undervisning i en modern och internationell miljö. Vid BioCentrum finns en avancerad forskningsinfrastruktur för växtodling samt kvalificerad utrustning för kemiska och molekylärbiologiska analyser.
Arbetsuppgifter:
Allmänt förekommande närserviceuppgifter: reparationer och byten av utrustning (inklusive labbutrustning), ommöbleringar, enklare ombyggen, post- och pakethantering, påfyllning i kök och fikahörnor, hantering av diskmaskiner och autoklaver, mm. Du kommer att ha nära kontakter med husets medarbetare, och vara närvarande i hela huset för att observera och åtgärda det som behöver åtgärdas.

Kvalifikationer:
Du skall ha genomgått utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande.
Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Självständighet och förmåga till egna initiativ är ett krav, liksom en tillmötesgående och serviceinriktad attityd.
Utbildning och erfarenhet av arbete inom fastighetsskötsel, hantverk och service är meriterande.

Placering:
Uppsala.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning:
75-100%.

Tillträde:
2022-01-03 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast 2021-12-05.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Fastighetsskötare Uppsala

Vi söker en engagerad och driven fastighetsskötare till vårt kontor i Uppsala. Dina arbetsuppgifter Som fastighetsskötare hos FF Nord AB jobbar du ute hos våra kunder med felsökningar, reparationer och utemiljö samt andra förekommande arbetsuppgifter inom yrket. Det är viktigt att du som person gillar att arbeta självständigt med mycket frihet under ansvar. Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakter så är det viktigt att du gillar det och alltid har en... Visa mer
Vi söker en engagerad och driven fastighetsskötare till vårt kontor i Uppsala.
Dina arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare hos FF Nord AB jobbar du ute hos våra kunder med felsökningar, reparationer och utemiljö samt andra förekommande arbetsuppgifter inom yrket.
Det är viktigt att du som person gillar att arbeta självständigt med mycket frihet under ansvar. Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakter så är det viktigt att du gillar det och alltid har en positiv inställning och en hög servicenivå.
Din Profil
VI söker en medarbetare som är ansvarstagande, har ett stort driv och en god social förmåga. Du ska ha erfarenhet från yrket och vara praktiskt/tekniskt lagd samt förmåga att prioritera och kunna ta egna beslut. Är du en problemlösare som kan hantera nya situationer så kommer detta arbete passa dig perfekt!
Kvalifikationer
B-körkort är ett krav.
Har du jobbat med ett hantverksyrke kan det vara meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hanskottare av snö

Handskottare snö. Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. För mer information om ... Visa mer
Handskottare snö.


Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. För mer information om företaget se vår hemsida http://www.uppsalafastighetstjanst.se eller besök oss på facebook, http://www.facebook.com/uppsalafastighetstjanst.


Vi söker nu handskottare till snösäsongen 21/22.
Huvudsakliga arbetsuppgiften kommer vara snöskottning och sandning vid snöfall.
Tjänsten kräver att man kan arbeta med väldigt varierande arbetstider som styrs av när snön faller.


Personliga egenskaper:
Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte mot kunden varför en av dina viktigaste egenskaper måste vara att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Varje person du möter under arbetsdagen kan vara en tänkbar kund eller uppdragsgivare.
Vi lägger även extremt stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet, då även detta är egenskaper som ger kundnöjdhet.
Du bör ha god fysik för att klara uppgiften
B-körkort är ett krav.


Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. Våra anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande.
Uppsalafastighetstjänst eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Körkort
B körkort fordras.


Arbetstid/Varaktighet
Vid behov


Kontaktpersoner
[email protected]


Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost: [email protected]


Arbetsgivare
UPPSALA FASTIGHETSTJÄNST AB
Skebogatan 2
75228
UPPSALA
E-post: [email protected]
Mer information på http://www.uppsalafastighetstjanst.se


Besöksadress
Skebogatan 2
752 28 UPPSALA Visa mindre

Fastighetsskötare för hösten

Nu har du chansen att få arbeta praktiskt, varierat med mycket eget ansvar och dessutom få spendera den svenska vackra hösten utomhus. Sök tjänsten som fastighetsskötare nu eller varför inte tipsa en vän som du tror kommer trivas i rollen? Denna roll är för yttre fastighetsskötsel. Det innebär att du kommer att arbeta med markunderhåll lövupptagning, höststädning och rensning.För att vara aktuell för rollen bör du ha följande kompetenser: - Tidigare erfa... Visa mer
Nu har du chansen att få arbeta praktiskt, varierat med mycket eget ansvar och dessutom få spendera den svenska vackra hösten utomhus. Sök tjänsten som fastighetsskötare nu eller varför inte tipsa en vän som du tror kommer trivas i rollen?
Denna roll är för yttre fastighetsskötsel. Det innebär att du kommer att arbeta med markunderhåll lövupptagning, höststädning och rensning.För att vara aktuell för rollen bör du ha följande kompetenser:
- Tidigare erfarenhet från yttre fastighetsskötsel
- B-körkort
Du erbjuds en härlig arbetsplats utomhus i höst med allt positivt som det innefattar. Du kommer ha mycket frihet under ansvar där vi förutsätter att du är en driven och självgående person som alltid gör det där lilla extra. Du kommer att vara en del av en grupp så vi ser att du är flexibel, glädjespridare och värderar lagarbete högt.
Det här uppdraget beräknas sträcka sig fram till slutet av november men det kan finnas chans till förlängning.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 12års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Gävle och Sundsvall. Vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor

Start :Omgående

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Uppsala

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Ta chansen och lämna in din ansökan nu eller tipsa någon som tror passar för tjänsten. Visa mindre

Vaktmästare/tekniker inre tjänst

Vi söker nu nya vaktmästare/tekniker Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, företag, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa... Visa mer
Vi söker nu nya vaktmästare/tekniker
Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, företag, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. För mer information om företaget se vår hemsida http://www.uppsalafastighetstjanst.se eller besök oss på facebook, http://www.facebook.com/uppsalafastighetstjanst.


Vi söker nu vaktmästare för en inre tjänst hos en av våra större företagskunder med start under hösten.
För denna tjänst krävs att du är självständig och problemlösande i ditt förhållningssätt. Du kan prioritera dina arbetsuppgifter och har förmågan att arbeta på en hög servicenivå mot kund.
Uppgifter kan vara allt ifrån montering av krokar, hyllor och white-boards i kontormiljöer till att genomföra möbleringar och även diverse monteringar i labbmiljö. Arbetet kan också innebära allt från enklare reparationer till kluriga lösningar på kunders problem.
Krav
Du har tidigare kunskaper i montering och besitter en grundläggande materialkännedom. Du arbetar flexibelt och lösningsorienterat utifrån förutsättningarna inom de olika säkerhetszonerna som sajten kräver. Det kan exempelvis vara att anpassa dina monteringar och ha ett konsekvenstänkande inom de olika miljöerna som du utför arbete i.
Vi vill helst att du har dokumenterad utbildning eller motsvarande kompetens och har några års arbetslivserfarenhet inom området. Du kommer att ingå i en grupp av vaktmästare som arbetar inom samma område.


Personliga egenskaper:
Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte mot kunden varför en av dina viktigaste egenskaper måste vara att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Varje person du möter under arbetsdagen kan vara en tänkbar kund eller uppdragsgivare.
Vi lägger även extremt stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet, då även detta är egenskaper som ger kundnöjdhet.
Du bör ha goda kunskaper inom växtkännedom samt beskärning av träd och buskar.
Erfarenhet av planering och anläggning av trädgårdsytor är meriterande.
B-körkort är ett krav, BE eller C är meriterande.


Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. Våra anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande.
Uppsalafastighetstjänst eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Körkort
B körkort fordras.


Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidare


Kontaktpersoner
Rasmus Jansson.
[email protected]


Ansökan
Vid rätt sökande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tar emot ansökan via epost: [email protected]


Arbetsgivare
UPPSALA FASTIGHETSTJÄNST AB
Skebogatan 2
75228
UPPSALA
E-post: [email protected]
Mer information på http://www.uppsalafastighetstjanst.se


Besöksadress
Skebogatan 2
752 28 UPPSALA Visa mindre

Fastighetsskötare - till vårt fastighetsserviceteam i Uppsala

Ditt uppdrag Du ingår i vårt team för fastighetsskötsel och kommer ha en viktig del av de dagliga arbetsuppgifterna, vilket innebär arbete med säsongsskötsel av grönytor, fastighetsrondering, reparationer, service- och snöröjningsarbeten. Tillsyn och skötsel av fastighetstekniska installationer förekommer och hos vissa kunder ingår mindre servicearbeten eller reparationer i lägenheter/fastigheter som t.ex. låshantering, snickeri- eller målningsjobb m.m. ... Visa mer
Ditt uppdrag

Du ingår i vårt team för fastighetsskötsel och kommer ha en viktig del av de dagliga arbetsuppgifterna, vilket innebär arbete med säsongsskötsel av grönytor, fastighetsrondering, reparationer, service- och snöröjningsarbeten. Tillsyn och skötsel av fastighetstekniska installationer förekommer och hos vissa kunder ingår mindre servicearbeten eller reparationer i lägenheter/fastigheter som t.ex. låshantering, snickeri- eller målningsjobb m.m.

Du ansvarar för att planera dina dagliga arbetsuppgifter, och ser till att skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden. Med dina kunskaper inom skötsel jobbar vi tillsammans för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på. Fastighetsserviceteamet består av tio kollegor.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att trivas och göra ett riktigt bra jobb ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, har en hög ansvarskänsla i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapa goda relationer med kunder, kollegor och leverantörer.

Du har ett antal års erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel. Vana av att hantera en maskin-park som traktorer och andra handredskap. Meriterande är erfarenhet av branschspecifika utbildningar och certifikat. Du behöver ha god datorvana och kunna uttrycka dig väl i svenska språket såväl muntligt som skriftligt. B-Körkort är ett krav.

Att arbeta på Sweax

Vi är ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten.

Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka!

Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension, och vi bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Ansökan

Din ansökan registrerar du på www.sweax.se, senast måndag 25 okt. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Mer info

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionsledare Michael Palm, [email protected], tel. 070-085 01 37. Visa mindre

Fastighetsskötare med trädgårdskunskap

Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss! På Upplands Boservice arbetar fastighetsskötare med smått och stort i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu en fastighetsskötare för tillsvidareanställning till vår arbetsplats i Uppsala. Här kommer dina arbetsdagar att få ett väldigt omväxlande innehåll. Under en dag kan du ... Visa mer
Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss!
På Upplands Boservice arbetar fastighetsskötare med smått och stort i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu en fastighetsskötare för tillsvidareanställning till vår arbetsplats i Uppsala. Här kommer dina arbetsdagar att få ett väldigt omväxlande innehåll. Under en dag kan du göra allt ifrån en genomgång av tekniska utrymmen till grönyteskötsel (eller snöskottning förstås, beroende på säsong!), men också växtbeskärning eller rensa ut ett cykelförråd eller miljöstuga. Vi söker främst dig som har en god kunskap om, och/eller erfarenhet av, trädgårdsskötsel.
Som fastighetsskötare hos oss kommer du att tillsammans med gruppledaren planera din arbetsdag, för att hantera både de avtalade sysslorna och de ärenden som kommer in till ordermottagningen. Arbetet utförs ibland på egen hand, ibland i samarbete med andra i din grupp. Du kommer att ingå i en av våra sex fastighetsskötargrupper, som under ledning av gruppledaren ansvarar för ett geografiskt avdelat område av Uppsala. Tjänsterna utförs i nära samarbete med våra kunder, så om du har erfarenhet av servicearbete är det meriterande, eftersom du blir ett av företagets främsta ansikten utåt.
För att trivas hos oss bör du vara en person som är noggrann, serviceinriktad och tar ansvar för dina uppgifter. Du måste också kunna hantera en dator/surfplatta, eftersom all avrapportering av utförda arbeten sker digitalt. Det är viktigt för oss att avlasta våra fastighetsskötare med hjälp av maskiner och arbetsredskap, därför behöver du ha minst traktorkörkort.
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, god gemenskap och trevliga kollegor. Som anställd hos oss får du möjlighet att utnyttja ett flertal friskvårdserbjudanden och personalfördelar. Vi är stolta över att många väljer att stanna hos oss länge och hoppas att du blir en i vårt gäng! Visa mindre

Vaktmästare som kan starta omgående!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi på Clockwork söker nu en Vaktmästare till vår kund, en statlig myndighet, i Stockholm. Tjänsten startar omgående och pågår till slutet av oktober med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är måndag- fredag 08:00-16:30, med 30 min lunch.


Du kommer bland annat ha följande arbetsuppgifter:
· Posthantering (Initialt hämta posten daglingen på MM samt hantera utgående paket som väger mer än 2 kg via inloggning hos PostNord/Pacsoft)
· Leverans och mottagning av paket samt hantering av portomaskin
· Skapa rutiner tex. hantering av post, portomaskin, budhantering, etc.
· Byta lampor och enklare underhåll av samtliga av ArkDes förhyrda lokaler
· Inköp o av kontorsmaterial etc. i enlighet med ArkDes nuvarande ramavtal med Staples.
· Kontroller och daglig underhåll av kaffemaskin och fylla på tömma diskmaskinen.
· Köpa in kaffe
· Flytta möbler inför möte, konferens eller kontor
· AV system i möteslokaler
· Anmälningar av tex det är slut på kontorsmaterial eller om den anställde behöver någonform av service via KKHs ärendehanteringssystem (sk. Ticketsystem)
· Felanmälningar av lokaler och fastighet till SFV via SFVs felanmälningssystem
· Fylla på första hjälpen lådor
· Se över det allmänna brandskyddet utifrån gällande förutsättningar framförallt kontroller att inga utrymningsvägar är blockerade.
· Hålla ordning och reda i lokalerna
· Avfallshantering (tex. emballage)


Din profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du uppfylla nedan kompetenskrav;

• minst 6 månaders arbetslivserfarenhet som vaktmästare
• körkort B
• grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
• grundkunskaper i ärendesystem
• kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.
• God telefonvana och van att uttrycka dig

För att passa i rollen behöver du vara självgående samt vara van att arbeta i team, du har förmåga att ta initiativ och arbeta självständigt samt klara av att arbeta fysiskt med hjälpmedel så som flytta visst möblemang. Även en del administrativa arbeten ingår.

Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan.


Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?

Vi tillämpar löpande urval, OBS, kort ansökningstid! Så skicka in din ansökan redan idag!

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Bita Kaplan via mejl: [email protected] eller telefon 0708 – 21 53 13. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Visa mindre

Fastighetsskötare till våra kunder i Uppsala

Är du en fastighetsskötare som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla. Om rollen Hos Coor kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll hos våra kunder i Uppsala. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor ta hand om både yttre och inre skötsel... Visa mer
Är du en fastighetsskötare som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla.

Om rollen
Hos Coor kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll hos våra kunder i Uppsala. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor ta hand om både yttre och inre skötsel i vår kunds fastigheter, och blir där med Coors ansikte utåt.

I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter som:


• Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastighetsanknutna tjänster
• Löpande ronderingar
• Felavhjälpande underhåll i allmänna utrymmen och hos hyresgästers kontor och affärslokaler
• kontakter med fastighetsägaren 
• kontakter med underentrepenörer

Vi söker en aktiv intiativstagare till det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla Coors leverans, både internt och mot kund.

Som fastighetsskötare hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till kompitensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor.

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs.

Coor kommer att se till att du som medarbetare i uppdraget får utbildning inom heta arbeten, fallskydd och andra utbildningar av vikt. 

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Din bakgrund
Vi tror att du har en fastighetstsskötar utbildning och cirka 2 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är van att ”skruva”, har den tekniska förståelsen och kan leda det dagliga arbetet. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med tjänstepension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Är du rätt person kan vi erbjuda en spännande och utvecklande ledarroll i en mycket dynamisk miljö. Du får tydligt mandat och stora möjligheter att påverka och utveckla siteverksamheten inom ett företag med starkt affärsfokus. I och med vår omfattande kundplattform och fortsatt starka expansion finns det på sikt också goda utvecklingsmöjligheter om du lyckas väl i din roll.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information är du välkommen att kontakta Linda Vimurs 010-559 66 36.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan löper ut.  Ansök redan idag!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Fastighetsskötare, WW Bostäder

WW Bostäder är ett litet fastighetsbolag, säte i Uppsala, som expanderar och vi behöver en fastighetsskötare som ska sköta det dagliga underhållet samt renoveringar och ombyggnationer. Arbetet innehåller sedvanliga arbetsuppgifter för att hålla fastigheterna i drift och gott skick. Vidare förekommer renovering och ombyggnationer, vilket innebär att den blivande fastighetsskötaren behöver vara händig samt ha kunskap och erfarenhet i att snickra, måla, tapet... Visa mer
WW Bostäder är ett litet fastighetsbolag, säte i Uppsala, som expanderar och vi behöver en fastighetsskötare som ska sköta det dagliga underhållet samt renoveringar och ombyggnationer.
Arbetet innehåller sedvanliga arbetsuppgifter för att hålla fastigheterna i drift och gott skick. Vidare förekommer renovering och ombyggnationer, vilket innebär att den blivande fastighetsskötaren behöver vara händig samt ha kunskap och erfarenhet i att snickra, måla, tapetsera mm. Det är ett varierande arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och planerar och utför arbetet självständigt.
Vi förväntar oss att du har en social förmåga, kan arbeta självständigt, kunna "se" vad som behövs göras, kunna ha stort ansvar samt gillar att ha mycket varierande uppgifter. Du är ordningssam, stresstålig samt strukturerad. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Du bör ha utbildning inom hantverksyrke. Visa mindre

Är du Uppsalas bästa fastighetsskötare? Då är det dig vi söker!

Brinner du för god service och tycker om att träffa nya människor och bygga relationer? Trivs du med ett omväxlande arbete i en verksamhet med högt tempo? Då är det dig vi söker för tjänsten som fastighetsskötare. Botrygg söker nu en självgående fastighetsskötare till våra fastigheter i Uppsala. Som fastighetsskötare erbjuds du ett intressant och självständigt arbete där du i stor mån själv styr över ditt arbete. Botryggs bestånd i regionen består för nä... Visa mer
Brinner du för god service och tycker om att träffa nya människor och bygga relationer? Trivs du med ett omväxlande arbete i en verksamhet med högt tempo? Då är det dig vi söker för tjänsten som fastighetsskötare.

Botrygg söker nu en självgående fastighetsskötare till våra fastigheter i Uppsala. Som fastighetsskötare erbjuds du ett intressant och självständigt arbete där du i stor mån själv styr över ditt arbete. Botryggs bestånd i regionen består för närvarande av ca 200 hyreslägenheter samt kommersiella fastigheter så som förskola, restaurang och bibliotek. Utöver detta kommer ytterligare 300 lägenheter färdigställas de närmsta åren.


Arbetsuppgifterna för denna tjänst utgörs av sedvanliga fastighetsskötaruppgifter där man har ett helhetsansvar över bolagets bestånd i Uppsala med omnejd.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
Åtgärda serviceanmälningar
Veckoronderingar i trapphus, källarutrymmen och teknikrum
Egenkontroller enligt myndighetskrav, t ex avläsning varmvattentemperatur

· Trädgårdsskötsel

Du som söker ska ha minst två års tidigare erfarenhet av ovan nämnda uppgifter.


Din profil
Du är lösningsorienterad och brinner för att ge snabb och bra service
Du trivs med att arbeta självständigt och har förmågan att själv planera dina dagar utifrån aktuella arbetsuppgifter
Du är även flexibel och kan göra omprioriteringar i stressade situationer
Goda kunskaper i svenska och engelska
Du ska kunna hantera mejl och ha en viss datorvana
B-körkort är ett absolut krav.Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!


Botrygg som arbetsgivare
Botrygg är bostadsbolaget med personligt bemötande, långsiktigt tänkande och ansvarsfullt byggande – alltid med slutkund i största fokus. Ett kvitto på detta är att vi vid upprepade tillfällen utsetts till Sveriges bästa förvaltare av våra hyresgäster.
Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostäder och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örebro och Göteborg. Vi förvaltar mer än 100 fastigheter ca 5 000 lägenheter. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.

Botrygg ordnar årligen flera personalaktiviteter, så som sommarfest, kick offer, afterwork m.m.

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.

Varaktighet, arbetstid
Tjänsten tillträds i januari 2022. Heltid, tillsvidare.
Lön
Fast månadslön enligt överenskommelse
Ansökan
Tjänsten tillträds i januari 2022. Urval sker löpande.
Vi tar emot ansökan och frågor om tjänsten via e-post: [email protected]
Ange referens: FSUppsala2021

Arbetsgivare
Botrygg Förvaltningsfastigheter AB
Box 335
581 03 Linköping
Besöksadress
Uppsala Visa mindre

Gruppledare fastighetsskötsel

Vi söker nu nya fastanställda Fastighetsskötare med gruppledande funktion. Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, företag, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnö... Visa mer
Vi söker nu nya fastanställda Fastighetsskötare med gruppledande funktion.
Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, företag, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. För mer information om företaget se vår hemsida http://www.uppsalafastighetstjanst.se eller besök oss på facebook, http://www.facebook.com/uppsalafastighetstjanst.


Vi söker nu fastighetsskötare med gruppledande funktion med start hösten 2021.
Vi vill helst att du har dokumenterad utbildning eller motsvarande kompetens och har några års arbetslivserfarenhet inom området. Du kommer att ingå i gruppen av fastighetsskötare/trädgårdsarbetare som arbetar med yttre och inre skötsel. Utöver fastighetsskötsel kommer du ha kontakt med våra kunder skriftligt och muntligt, du kommer också vara med där vi nyanlägger. Då företaget expanderar och vi har många olika typer av trädgårds- och fastighetsskötselarbeten förekommer många olika typer av arbete varför vi söker dig som är flexibel och inte rädd för förändring och nya uppgifter.


Personliga egenskaper:
Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte mot kunden varför en av dina viktigaste egenskaper måste vara att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Varje person du möter under arbetsdagen kan vara en tänkbar kund eller uppdragsgivare.
Vi lägger även extremt stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet, då även detta är egenskaper som ger kundnöjdhet.
Du ska ha vana av att leda en grupp i arbete samt goda kunskaper inom växtkännedom, beskärning av träd och buskar.
Erfarenhet av planering och anläggning av trädgårdsytor är meriterande.
B-körkort är ett krav, BE eller C är meriterande.


Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. Våra anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande.
Uppsalafastighetstjänst eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Körkort
B körkort fordras.


Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning


Kontaktpersoner
Rasmus Jansson.
[email protected]


Ansökan
Vid rätt sökande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tar emot ansökan via epost: [email protected]


Arbetsgivare
UPPSALA FASTIGHETSTJÄNST AB
Skebogatan 2
75228
UPPSALA
E-post: [email protected]
Mer information på http://www.uppsalafastighetstjanst.se


Besöksadress
Skebogatan 2
752 28 UPPSALA Visa mindre

Ombyggnadssamordnare Uppsala

Rikshem bildades 2010 och är idag är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Med flera pågående och kommande projekt b... Visa mer
Rikshem bildades 2010 och är idag är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Med flera pågående och kommande projekt behöver vi nu till vår projektavdelning en ombyggnadssamordnare med placering i Uppsala.

Din roll

Som ombyggnadssamordnare är du hyresgästernas huvudsakliga kontaktperson under ombyggnad och renovering. Arbetet innebär tät och kontinuerlig kontakt med hyresgäster. I rollen ingår det bl.a. att hantera hyresgästernas val och behov under ombyggnad och renovering. Du ingår i projektteamet med representanter från både förvaltning- och projektsavdelningen där du även fungerar som länk mellan projekt och hyresgäster. Ni arbetar tillsammans i flera parallella projekt, såväl större som mindre, i befintligt fastighetsbestånd. Resor i arbetet förekommer.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som ombyggnadssamordnare samt tidigare erfarenheter av administration och kundbemötande. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du drivs av att arbeta med projekt och mot tydliga mål samtidigt som du är strukturerad och van att arbeta självständigt. För att trivas i rollen bör du föredra att ha en koordinerande roll med breda kontaktytor. I rollen krävs goda kunskaper i Officepaketet samt B-körkort och tillgång till egen bil. Det är meriterande om du har gått en SABO-kurs inom ombyggnationssamordning eller har en utbildning eller arbetserfarenhet inom bygg- och fastighet.
Som person tror vi att du kan bidra med ett driv och engagemang samt att du har förmågan att arbeta såväl självständigt som i projektgrupp. Då tjänsten ställer höga krav på snabb service och en hög tillgänglighet gentemot externa hyresgäster, behöver du intresse och förståelse för hyresgäster behov och ett utpräglat sinne för service och kommunikation. Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv och utveckling av rollen, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Varför Rikshem?

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Rikshems önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076-000 11 97 eller e-post: [email protected] Vi tar enbart emot ansökningar via Rikshems hemsida.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). Visa mindre

Ombyggnadssamordnare Uppsala

Rikshem bildades 2010 och är idag är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Med flera pågående och kommande projekt b... Visa mer
Rikshem bildades 2010 och är idag är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Med flera pågående och kommande projekt behöver vi nu till vår projektavdelning en ombyggnadssamordnare med placering i Uppsala.

Din roll

Som ombyggnadssamordnare är du hyresgästernas huvudsakliga kontaktperson under ombyggnad och renovering. Arbetet innebär tät och kontinuerlig kontakt med hyresgäster. I rollen ingår det bl.a. att hantera hyresgästernas val och behov under ombyggnad och renovering. Du ingår i projektteamet med representanter från både förvaltning- och projektsavdelningen där du även fungerar som länk mellan projekt och hyresgäster. Ni arbetar tillsammans i flera parallella projekt, såväl större som mindre, i befintligt fastighetsbestånd. Resor i arbetet förekommer.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som ombyggnadssamordnare samt tidigare erfarenheter av administration och kundbemötande. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du drivs av att arbeta med projekt och mot tydliga mål samtidigt som du är strukturerad och van att arbeta självständigt. För att trivas i rollen bör du föredra att ha en koordinerande roll med breda kontaktytor. I rollen krävs goda kunskaper i Officepaketet samt B-körkort och tillgång till egen bil. Det är meriterande om du har gått en SABO-kurs inom ombyggnationssamordning eller har en utbildning eller arbetserfarenhet inom bygg- och fastighet.
Som person tror vi att du kan bidra med ett driv och engagemang samt att du har förmågan att arbeta såväl självständigt som i projektgrupp. Då tjänsten ställer höga krav på snabb service och en hög tillgänglighet gentemot externa hyresgäster, behöver du intresse och förståelse för hyresgäster behov och ett utpräglat sinne för service och kommunikation. Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv och utveckling av rollen, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Varför Rikshem?

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Rikshems önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076-000 11 97 eller e-post: [email protected] Vi tar enbart emot ansökningar via Rikshems hemsida.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). Visa mindre

Fastighetsskötare i Uppsala

BRF Årsta är en bostadsrättsförening med 348 st. hushåll, en stor föreningen där vi jobbar för att våra medlemmar ska trivas. Vi söker en till fastighetsskötare på heltid. I arbetsuppgifterna ingår bland annat rondering, trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning vid behov, mindre fastighetsreparationer, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med din kollega och du får stor f... Visa mer
BRF Årsta är en bostadsrättsförening med 348 st. hushåll, en stor föreningen där vi jobbar för att våra medlemmar ska trivas.
Vi söker en till fastighetsskötare på heltid.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat rondering, trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning vid behov, mindre fastighetsreparationer, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med din kollega och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Vem är du? Vi söker dig som vill vara med och skapa en bra boendemiljö. har ett positivt förhållningssätt till arbetet och din arbetskamrat. Meriterande är om du har fastighetsskötare utbildning eller erfarenhet av att jobba som fastighetsskötare. Goda kunskaper i traktorkörning och hantering av trädgårdsmaskiner är ett krav. Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. För att kunna bemöta våra boende på ett bra sätt är det viktigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Mycket god social kompetens, är ansvarstagande, har förmåga att prioritera och har god samarbetsförmåga.
Varmt välkommen med din ansökan!


Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Uppsalahem söker nya fastighetsarbetare för yttre skötsel!

Ditt uppdrag hos oss Ta chansen och sök tjänsten som fastighetsarbetare på Uppsalahem där du får möjlighet att bidra till våra hyresgästers trivsel! Vi söker två nya kollegor, en tillsvidareanställning och ett vikariat. Som fastighetsarbetare arbetar du med förvaltning och underhåll av utemiljöer som exempelvis skötsel av grönytor, beskäring av buskar och växter, snöröjning samt sophantering. Det innebär att du dagligen använder trädgårdsmaskiner i ditt ar... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Ta chansen och sök tjänsten som fastighetsarbetare på Uppsalahem där du får möjlighet att bidra till våra hyresgästers trivsel! Vi söker två nya kollegor, en tillsvidareanställning och ett vikariat. Som fastighetsarbetare arbetar du med förvaltning och underhåll av utemiljöer som exempelvis skötsel av grönytor, beskäring av buskar och växter, snöröjning samt sophantering. Det innebär att du dagligen använder trädgårdsmaskiner i ditt arbete.

I din roll ansvarar du för ett eller flera bostadsområden och det ger dig stor frihet att på egen hand planera ditt arbete. Du arbetar oftast självständigt men du är en del av ett arbetslag och ibland hjälps vi åt med varandras områden. Även inre skötsel av trapphus, soprum och allmänna ytor kan förkomma i arbetet.

Vem är du?
Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning, gärna inom park/trädgård eller fastighetsskötsel. Du har tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter och är van att köra och använda maskiner.

Som fastighetsarbetare kommer du vara Uppsalahems ansikte utåt. Det är därför viktigt att du har en hög servicenivå och förmågan att se och möta våra hyresgästers behov. Vi ser att du är plikttrogen och tar ditt uppdrag på allvar.

Vi är Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Krav
Avslutad gymnasial utbildning
B-körkort
Flytande svenska i tal och skrift

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-fre 07.00 - 16.00
Anställningsform: En tillsvidareanställning och ett vikariat fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning.
Start: Omgående

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta arbetsledare Johan Hedblom, [email protected] (https://kvarteret.uppsalahem.se/my/[email protected]) eller HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] (mailto:[email protected]). Vi gör löpande urval och intervjuer och om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-09-09. Visa mindre

Fastighetsskötare till Uppsala

Är du en fastighetsskötare som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla. Om rollen Hos Coor kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll hos vår kund i Uppsala. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften i fas... Visa mer
Är du en fastighetsskötare som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla.

Om rollen
Hos Coor kommer du att arbeta med att dagligen leverera professionell tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll hos vår kund i Uppsala. I rollen kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den dagliga driften i fastigheterna.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som tillsammans tar hand om både yttre och inre skötsel i vår kunds fastigheter, och blir där Coors ansikte utåt. Vi söker en intiativtagare för det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans. Som fastighetsskötare har du ett stort eget ansvar och ingår i ett team med duktiga kollegor.

I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter som:


• Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastighetsanknutna tjänster
• Löpande ronderingar
• Långsiktigt planerat underhåll
• Kontakter med hyresgäster och  fastighetsägare
• Kontakter med underentrepenörer

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs.

Tillsammans med vår kund arbetar vi aktivt för att höja kompetensen och möjliggöra karriärsutveckling för medarbetarna i detta uppdrag. Coor kommer att se till att du som medarbetare i uppdraget får utbildning inom heta arbeten, fallskydd och andra utbildningar av vikt. 

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Din bakgrund
Vi tror att du har en fastighetsteknisk utbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är van att ”skruva”, har den tekniska förståelsen och kan leda det dagliga arbetet. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef Linda Vimurs, 010-559 6636.

Urval och intervjuer sker löpande, ansök redan idag!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Fastighetsskötare/vaktmästare till Samariterhemmet Diakoni

Om oss Vi är stolta över vår långa historia av medmänsklighet som vi arbetat med sedan 1882. Vi är en ekonomiskt och juridiskt självständig stiftelse på kristen värdegrund. Hos oss arbetar ca 90 personer inom social och diakonal verksamhet, vård och omsorg, hotell och konferens, fastigheter samt utbildning. Våra verksamheter finns mycket centralt i Uppsala. Vi söker nu ytterligare en självgående fastighetsskötare och vaktmästare. Du kommer att ha en roll m... Visa mer
Om oss
Vi är stolta över vår långa historia av medmänsklighet som vi arbetat med sedan 1882. Vi är en ekonomiskt och juridiskt självständig stiftelse på kristen värdegrund. Hos oss arbetar ca 90 personer inom social och diakonal verksamhet, vård och omsorg, hotell och konferens, fastigheter samt utbildning. Våra verksamheter finns mycket centralt i Uppsala.
Vi söker nu ytterligare en självgående fastighetsskötare och vaktmästare. Du kommer att ha en roll med ett varierat innehåll med många kontaktytor både intern och externt, men där huvuduppgiften är att se till att våra fastigheter sköts och fungerar. Dessutom ingår i tjänsten att hjälpa våra verksamheter och bostadshyresgäster med diverse praktiska uppgifter.
Tjänsten är på heltid och tillsvidare med provanställning. Tillträde efter överenskommelse.
Arbetsuppgifter
· Rondering av samtliga fastigheter både in- och utvändigt
· Tillsyn, skötsel och enklare felavhjälpande underhåll av byggnader och installationer
· Tillsyn och skötsel av markytor
· Ta emot och hantera felanmälningar
· Ha uppsikt över styr- och övervakningssystem och hantera avvikelser
· Kontakter med våra hyresgäster
· Anlitande och samordning av entreprenörer i fastigheterna
· Medverka vid underhållsplanering
· Enklare hjälp till våra bostadshyresgäster och egna verksamheter i form av till exempel, montage av hyllor, gardinstänger, tavlor samt flytt av möbler mm. Utföra vissa ärenden åt äldre, tex handla mat
· Hjälpa till vid gudstjänster i vår kyrka och samordna volontärer, tex i samband med begravning eller bröllop.
· Förbereda för konferenser och utbildning. Möblering, utplacering av material, handhavande av teknisk utrustning för bild och ljud.
Kompetens
Du ska ha minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. B-körkort är ett krav.
Det är meriterande om du har erfarenhet eller utbildning inom el-, snickeri- eller VVS-arbete.
Det är viktigt att du är prestigelös och ser positivt på att få ta itu med lite av varje och att du kan fatta egna beslut med gott omdöme. Att ha ett bra kundbemötande, en serviceinriktad läggning och att vara ansvarstagande är andra viktiga egenskaper för denna roll.
Upplysningar om tjänsten och ansökan
Petteri Hokkanen, fastighetsskötare/vaktmästare 073-067 88 62 [email protected] Visa mindre

Ombyggnadssamordnare Uppsala

Rikshem bildades 2010 och är idag är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Med flera pågående och kommande projekt b... Visa mer
Rikshem bildades 2010 och är idag är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Med flera pågående och kommande projekt behöver vi nu till vår projektavdelning en ombyggnadssamordnare med placering i Uppsala.

Din roll

Som ombyggnadssamordnare är du hyresgästernas huvudsakliga kontaktperson under ombyggnad och renovering. Arbetet innebär tät och kontinuerlig kontakt med hyresgäster. I rollen ingår det bl.a. att hantera hyresgästernas val och behov under ombyggnad och renovering. Du ingår i projektteamet med representanter från både förvaltning- och projektsavdelningen där du även fungerar som länk mellan projekt och hyresgäster. Ni arbetar tillsammans i flera parallella projekt, såväl större som mindre, i befintligt fastighetsbestånd. Resor i arbetet förekommer.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som ombyggnadssamordnare samt tidigare erfarenheter av administration och kundbemötande. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du drivs av att arbeta med projekt och mot tydliga mål samtidigt som du är strukturerad och van att arbeta självständigt. För att trivas i rollen bör du föredra att ha en koordinerande roll med breda kontaktytor. I rollen krävs goda kunskaper i Officepaketet samt B-körkort och tillgång till egen bil. Det är meriterande om du har gått en SABO-kurs inom ombyggnationssamordning eller har en utbildning eller arbetserfarenhet inom bygg- och fastighet.
Som person tror vi att du kan bidra med ett driv och engagemang samt att du har förmågan att arbeta såväl självständigt som i projektgrupp. Då tjänsten ställer höga krav på snabb service och en hög tillgänglighet gentemot externa hyresgäster, behöver du intresse och förståelse för hyresgäster behov och ett utpräglat sinne för service och kommunikation. Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv och utveckling av rollen, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Varför Rikshem?

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Rikshems önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076-000 11 97 eller e-post: [email protected] Vi tar enbart emot ansökningar via Rikshems hemsida.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). Visa mindre

Fastighetsskötare säsongsanställning och fast anställning

Vi söker nu säsongsanställda och nya fastanställda Fastighetsskötare. Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, företag, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdh... Visa mer
Vi söker nu säsongsanställda och nya fastanställda Fastighetsskötare.


Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, företag, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. För mer information om företaget se vår hemsida http://www.uppsalafastighetstjanst.se eller besök oss på facebook, http://www.facebook.com/uppsalafastighetstjanst.


Vi söker nu fastighetsskötare för säsongsarbete med start 5:e april.
Vi vill helst att du har dokumenterad utbildning eller motsvarande kompetens och har några års arbetslivserfarenhet inom området. Du kommer att ingå i gruppen av fastighetsskötare/trädgårdsarbetare som arbetar med yttre och inre skötsel, du kommer också vara med där vi nyanlägger. Då företaget expanderar och vi har många olika typer av trädgårds- och fastighetsskötselarbeten förekommer många olika typer av arbete varför vi söker dig som är flexibel och inte rädd för förändring och nya uppgifter.


Personliga egenskaper:
Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte mot kunden varför en av dina viktigaste egenskaper måste vara att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Varje person du möter under arbetsdagen kan vara en tänkbar kund eller uppdragsgivare.
Vi lägger även extremt stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet, då även detta är egenskaper som ger kundnöjdhet.
Du bör ha goda kunskaper inom växtkännedom samt beskärning av träd och buskar.
Erfarenhet av planering och anläggning av trädgårdsytor är meriterande.
B-körkort är ett krav, BE eller C är meriterande.


Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. Våra anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande.
Uppsalafastighetstjänst eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Körkort
B körkort fordras.


Arbetstid/Varaktighet
Till och med 31/10 med möjlighet till förlängning.


Kontaktpersoner
Rasmus Jansson.
[email protected]


Ansökan
Vid rätt sökande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tar emot ansökan via epost: [email protected]


Arbetsgivare
UPPSALA FASTIGHETSTJÄNST AB
Skebogatan 2
75228
UPPSALA
E-post: [email protected]
Mer information på http://www.uppsalafastighetstjanst.se


Besöksadress
Skebogatan 2
752 28 UPPSALA Visa mindre

Fastighetsskötare med goda kunskaper inom trädgård

Jobero Fastighetstjänst i Uppsala AB är ett väletablerat företag i Uppsala. Vi ser gärna att du är serviceinriktad, har en positiv karaktär och ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat. Tycker det är kul med kundkontakter. Är engagerad och gillar att jobba med förbättringar och utveckling. Du är beredd att rycka in där det behövs och ser vad som behöver göras. Vi söker dig med utpräglad servicekänsla som har arbetat som fastighetsskötare med trä... Visa mer
Jobero Fastighetstjänst i Uppsala AB är ett väletablerat företag i Uppsala.
Vi ser gärna att du är serviceinriktad, har en positiv karaktär och ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat. Tycker det är kul med kundkontakter. Är engagerad och gillar att jobba med förbättringar och utveckling. Du är beredd att rycka in där det behövs och ser vad som behöver göras.
Vi söker dig med utpräglad servicekänsla som har arbetat som fastighetsskötare med trädgårdskunskaper i några år och gillar att ha ordning och reda runt dig. Man behöver kunna behärska svenska i tal och skrift för att hjälpa våra kunder på bästa sätt.
I rollen som fastighetsskötare ingår det att sköta diverse olika uppgifter kring fastigheten såsom trädgårdsskötsel, gräsklippning, ogräsrensning, bevattning av planteringar, översyner, snöröjning och sandupptagning mm. Viktigt att du kan jobba både självständigt och tillsammans med dina kollegor och kunder.
Anställningen börjar så snart som det är möjligt. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi söker en person som kan vara fastighetsskötare på Smulans förskola. Arbetsuppgifter: Städning, (även ansvara för storstäd 2 ggr/år) underhåll av fastighet, ventilation, vattenanläggning, (vattenprover,filter, mm) trädgård, snöskottning och sandning mm. Smulans förskola drivs av Furuhöjdskyrkans församling i Alunda Visa mer
Vi söker en person som kan vara fastighetsskötare på Smulans förskola.
Arbetsuppgifter:
Städning, (även ansvara för storstäd 2 ggr/år) underhåll av fastighet, ventilation, vattenanläggning, (vattenprover,filter, mm) trädgård, snöskottning och sandning mm.
Smulans förskola drivs av Furuhöjdskyrkans församling i Alunda Visa mindre

Sommarjobb inom Fastighetsskötsel till Atrium Ljungberg i Uppsala

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi pla... Visa mer
Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision - Alla vill leva i vår stad.

Vi söker nu ungdomar som är intresserade av att sommarjobba med fastighetsskötsel inom vårt fastighetsområde i Uppsala.

I arbetsuppgifterna ingår exempelvis utvändig fastighetsskötsel, skötsel av grönytor och planteringar samt invändig skötsel av soprum och andra teknikutrymmen.

Du som söker är 16-19 år. Arbetet är på heltid under 2-3 veckor.

Låter det spännande? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast fredagen den 23 april.

 

Vi kommer att rekrytera löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetande förman till vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala

Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Vi söker dig som vill ta steget att bli
ARBETANDE FÖRMAN i vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala!

Vi söker en erfaren fastighetsarbetare som är beredd att axla ett extra ansvar inom fastighetsservice, för att tillsammans med oss skapa trivsamma och välskötta miljöer för våra kunder.

Ditt uppdrag
Som arbetande förman ingår du i Fastighetsserviceteamet i Uppsala som består av åtta kollegor. Vi arbetar med säsongsskötsel av grönytor, gräsklippning, skötsel av rabatter, häck- och trädbeskärning, snöröjningsarbeten och lokalvård. Tillsyn, rondering och skötsel av fastighetstekniska installationer och mindre servicearbeten eller reparationer i lägenheter/fastigheten som inom lås, vvs, snickeri- eller målningsjobb ingår också i teamets dagliga arbetsuppgifter.

Förutom de operativa arbetsuppgifterna kommer du tillsammans med produktionsledaren planera, samordna och följa upp att teamets skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden. Med din kunskap inom skötsel blir du ett dagligt stöd för dina kollegor och tillsammans jobbar ni för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb i rollen som arbetande förman ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, är resultatorienterad, har en hög ansvarskänsla och detta i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapar goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer.

Du har ett antal års erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel. Vana av att hantera en maskinpark exempelvis traktorer, åkgräsklippare och andra handredskap. B-Körkort är ett krav, och du pratar bra svenska och har god datorvana. Meriterande är erfarenhet av planering, administrativa arbetsuppgifter och branschspecifika utbildningar och certifikat.

Att arbeta på Sweax
Ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi ordnar regelbundet gemensamma aktiviteter och bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Mer information och din ansökan
Din ansökan registrerar du via ansökningsknappen nedan, senast den 21 mars. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionsledare Michael Palm, [email protected], tel. 070-085 01 37. Visa mindre

Arbetande förman till vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala

Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Vi söker dig som vill ta steget att bli
ARBETANDE FÖRMAN i vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala!

Vi söker en erfaren fastighetsarbetare som är beredd att axla ett extra ansvar inom fastighetsservice, för att tillsammans med oss skapa trivsamma och välskötta miljöer för våra kunder.

Ditt uppdrag
Som arbetande förman ingår du i Fastighetsserviceteamet i Uppsala som består av åtta kollegor. Vi arbetar med säsongsskötsel av grönytor, gräsklippning, skötsel av rabatter, häck- och trädbeskärning, snöröjningsarbeten och lokalvård. Tillsyn, rondering och skötsel av fastighetstekniska installationer och mindre servicearbeten eller reparationer i lägenheter/fastigheten som inom lås, vvs, snickeri- eller målningsjobb ingår också i teamets dagliga arbetsuppgifter.

Förutom de operativa arbetsuppgifterna kommer du tillsammans med produktionsledaren planera, samordna och följa upp att teamets skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden. Med din kunskap inom skötsel blir du ett dagligt stöd för dina kollegor och tillsammans jobbar ni för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb i rollen som arbetande förman ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, är resultatorienterad, har en hög ansvarskänsla och detta i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapar goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer.

Du har ett antal års erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel. Vana av att hantera en maskinpark exempelvis traktorer, åkgräsklippare och andra handredskap. B-Körkort är ett krav, och du pratar bra svenska och har god datorvana. Meriterande är erfarenhet av planering, administrativa arbetsuppgifter och branschspecifika utbildningar och certifikat.

Att arbeta på Sweax
Ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi ordnar regelbundet gemensamma aktiviteter och bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Mer information och din ansökan
Din ansökan registrerar du via ansökningsknappen nedan, senast den 21 mars. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionsledare Michael Palm, [email protected], tel. 070-085 01 37. Visa mindre

Fastighetsskötare

Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss! På Upplands Boservice arbetar fastighetsskötare med smått och stort i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu en fastighetsskötare för tillsvidareanställning till vår arbetsplats i Uppsala. Här kommer dina arbetsdagar att få ett väldigt omväxlande innehåll. Under en dag kan du ... Visa mer
Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss!
På Upplands Boservice arbetar fastighetsskötare med smått och stort i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu en fastighetsskötare för tillsvidareanställning till vår arbetsplats i Uppsala. Här kommer dina arbetsdagar att få ett väldigt omväxlande innehåll. Under en dag kan du göra allt ifrån en genomgång av tekniska utrymmen till grönyteskötsel (eller snöskottning förstås, beroende på säsong!), men också växtbeskärning eller rensa ut ett cykelförråd eller miljöstuga.
Som fastighetsskötare hos oss kommer du att tillsammans med gruppledaren planera din arbetsdag, för att hantera både de avtalade sysslorna och de ärenden som kommer in till ordermottagningen. Arbetet utförs ibland på egen hand, ibland i samarbete med andra i din grupp. Du kommer att ingå i en av våra sex fastighetsskötargrupper, som under ledning av gruppledaren ansvarar för ett geografiskt avdelat område av Uppsala. Tjänsterna utförs i nära samarbete med våra kunder, så om du har erfarenhet av servicearbete är det meriterande, eftersom du blir ett av företagets främsta ansikten utåt.
För att trivas hos oss bör du vara en person som är noggrann, serviceinriktad och tar ansvar för dina uppgifter. Du måste också kunna hantera en dator/surfplatta, eftersom all avrapportering av utförda arbeten sker digitalt. Det är viktigt för oss att avlasta våra fastighetsskötare med hjälp av maskiner och arbetsredskap, därför behöver du ha minst traktorkörkort.
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, god gemenskap och trevliga kollegor. Som anställd hos oss får du möjlighet att utnyttja ett flertal friskvårdserbjudanden och personalfördelar. Vi är stolta över att många väljer att stanna hos oss länge och hoppas att du blir en i vårt gäng! Visa mindre

Säsongsarbetare sökes till Knivsta

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper. Är du intresserad av utomhusarbete? Är du van efter att arbeta säsongsbetonat? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som trädgårdsarbetare. PerformIQ söker för kunds räkning en trädgårdsarbetare. Tjänsten innebär att arbeta med sköt... Visa mer
PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.

Är du intresserad av utomhusarbete?
Är du van efter att arbeta säsongsbetonat?
Då kan du vara den vi söker för tjänsten som trädgårdsarbetare.

PerformIQ söker för kunds räkning en trädgårdsarbetare. Tjänsten innebär att arbeta med skötsel av bostadsgårdar i Knivsta kommun med omnejd. Du kommer att tillhöra ett team om cirka tio personer där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara gräsklippning, grusbortförsel samt enklare hantverksarbeten i anslutning till kundens bostäder. Som säsongsarbetare kan det även förekomma enklare anläggningsarbeten.

I rollen som säsongsarbetare kommer du till exempel att:

• klippa gräs
• ta bort grus
• jobba med enklare snickeriarbeten

Tjänsten passar dig som trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter utomhus oavsett väder samt är van att arbeta med kroppen fysiskt. Det är även av stor vikt att du som ansöker har lätt att samarbeta i team, då arbetet mestadels sker två och två.

Vi söker dig som vill arbeta utomhus samt har ett intresse för utomhusarbete. Vidare ser vi att du som ansöker är händig och lösningsorienterad då du ansvarar för hela omskötseln av fastigheternas yttre.

För att lyckas i rollen som säsongsarbetare krävs vidare:

• B-körkort
• Serviceminded
• God samarbetsförmåga

Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, om du har god körvana och tidigare dokumenterad arbetserfarenhet av trädgårdsarbete. Vi ser att du som söker är stresstålig, har en god fysik samt trivs att arbeta utomhus oavsett väder.

I din roll som säsongsarbetare kommer du att både arbeta självständigt och i grupp. Därför är det av stor vikt att du är bekväm i både rollerna.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som trädgårdsarbetare.

Start: I slutet av mars 
Omfattning: Heltid i ca 6 månader
Arbetstid: Mån-fre 07-16
Plats: Knivsta

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Christoffer Bergström på [email protected]

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: trädgård, Knivsta, utemiljö, service, körkort, service Visa mindre

Montör

Nu söker vi nya montörer inför 2021! Som montör kommer du att tillverka och montera Rennit rännor hemma hos kund. Vi anpassar alla mått utifrån fastighetens behov och vi använder oss utav plåt från svenska SSAB och lämnar 15 års material garanti på våra rännor. Krav: Vana att jobba i lag, Serviceinriktad Hög temp men inte tumma på kvalitén B-körkort och vana att köra med släp. Svensktalande Fysisk aktiv Vana vid höga höjder Rollen som montör hos oss ... Visa mer
Nu söker vi nya montörer inför 2021!
Som montör kommer du att tillverka och montera Rennit rännor hemma hos kund.
Vi anpassar alla mått utifrån fastighetens behov och vi använder oss utav plåt från svenska SSAB och lämnar 15 års material garanti på våra rännor.
Krav:
Vana att jobba i lag,
Serviceinriktad
Hög temp men inte tumma på kvalitén
B-körkort och vana att köra med släp.
Svensktalande
Fysisk aktiv
Vana vid höga höjder
Rollen som montör hos oss innebär att man utför arbetet korrekt enligt vår modell och affärsplan.
Kontakt med kund är en viktig del i arbetet och vi vill alltid bemöta kunden på ett professionellt och tillmötesgående sätt. Ni kommer att planera och boka in egna jobb från mätning till montering.
Arbetet kommer ske runt om i Uppsala län och vi utgår ifrån Storvreta.


#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya lokalvårdare?

Ditt uppdrag hos oss Nu har du möjlighet att jobba som lokalvårdare på en av Uppsalas bästa arbetsplatser! Som lokalvårdare på Uppsalahem är du en av dem som arbetar närmast kunden. Du gillar att möta människor och utstrålar glädje i kundmötet. Du bidrar till våra hyresgästers trivsel genom att hålla våra fastigheters gemensamhetsutrymmen rena och välskötta. Arbetsuppgifterna innebär städning av exempelvis trapphus, tvättstugor och källargångar. I din roll... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu har du möjlighet att jobba som lokalvårdare på en av Uppsalas bästa arbetsplatser! Som lokalvårdare på Uppsalahem är du en av dem som arbetar närmast kunden. Du gillar att möta människor och utstrålar glädje i kundmötet. Du bidrar till våra hyresgästers trivsel genom att hålla våra fastigheters gemensamhetsutrymmen rena och välskötta. Arbetsuppgifterna innebär städning av exempelvis trapphus, tvättstugor och källargångar. I din roll ansvarar du för ett eller flera bostadsområden och det ger dig stor frihet att på egen hand planera ditt arbete. Du arbetar oftast självständigt men du är en del av ett tight team och ibland hjälps vi åt med varandras områden.

Vem är du?
Vi söker vi dig som har en avslutad gymnasial utbildning och som har tidigare erfarenhet av lokalvårdsarbete. Har du dessutom genomfört utbildningar inom området är det meriterande. B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav.

Då du kommer att ha kontakt med våra hyresgäster vill vi att du är bra på att kommunicera och visa engagemang och empati. Du är noggrann och ansvarstagande och kan självständigt se vilket arbete som bör utföras.

Vi är Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Övrigt
Omfattning: heltid
Arbetstider: mån-fre 07.00 - 16.00
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: omgående

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta arbetsledare Eva Hådell Hedengren, 018-7273508 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-03-17. Visa mindre

Arbetande förman till vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala

Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Vi söker dig som vill ta steget att bli
ARBETANDE FÖRMAN i vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala!

Vi söker en erfaren fastighetsarbetare som är beredd att axla ett extra ansvar inom fastighetsservice, för att tillsammans med oss skapa trivsamma och välskötta miljöer för våra kunder.

Ditt uppdrag
Som arbetande förman ingår du i Fastighetsserviceteamet i Uppsala som består av åtta kollegor. Vi arbetar med säsongsskötsel av grönytor, gräsklippning, skötsel av rabatter, häck- och trädbeskärning, snöröjningsarbeten och lokalvård. Tillsyn, rondering och skötsel av fastighetstekniska installationer och mindre servicearbeten eller reparationer i lägenheter/fastigheten som inom lås, vvs, snickeri- eller målningsjobb ingår också i teamets dagliga arbetsuppgifter.

Förutom de operativa arbetsuppgifterna kommer du tillsammans med produktionsledaren planera, samordna och följa upp att teamets skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden. Med din kunskap inom skötsel blir du ett dagligt stöd för dina kollegor och tillsammans jobbar ni för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb i rollen som arbetande förman ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, är resultatorienterad, har en hög ansvarskänsla och detta i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapar goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer.

Du har ett antal års erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel. Vana av att hantera en maskinpark exempelvis traktorer, åkgräsklippare och andra handredskap. B-Körkort är ett krav, och du pratar bra svenska och har god datorvana. Meriterande är erfarenhet av planering, administrativa arbetsuppgifter och branschspecifika utbildningar och certifikat.

Att arbeta på Sweax
Ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi ordnar regelbundet gemensamma aktiviteter och bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Mer information och din ansökan
Din ansökan registrerar du via ansökningsknappen nedan, senast den 21 mars. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionsledare Michael Palm, [email protected], tel. 070-085 01 37. Visa mindre

Fastighetsskötare säsongsanställning

Vi söker nu säsongsanställda Fastighetsskötare. Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, företag, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kun... Visa mer
Vi söker nu säsongsanställda Fastighetsskötare.


Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, företag, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. För mer information om företaget se vår hemsida http://www.uppsalafastighetstjanst.se eller besök oss på facebook, http://www.facebook.com/uppsalafastighetstjanst.


Vi söker nu fastighetsskötare för säsongsarbete med start 5:e april.
Vi vill helst att du har dokumenterad utbildning eller motsvarande kompetens och har några års arbetslivserfarenhet inom området. Du kommer att ingå i gruppen av fastighetsskötare/trädgårdsarbetare som arbetar med yttre och inre skötsel, du kommer också vara med där vi nyanlägger. Då företaget expanderar och vi har många olika typer av trädgårds- och fastighetsskötselarbeten förekommer många olika typer av arbete varför vi söker dig som är flexibel och inte rädd för förändring och nya uppgifter.


Personliga egenskaper:
Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte mot kunden varför en av dina viktigaste egenskaper måste vara att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Varje person du möter under arbetsdagen kan vara en tänkbar kund eller uppdragsgivare.
Vi lägger även extremt stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet, då även detta är egenskaper som ger kundnöjdhet.
Du bör ha goda kunskaper inom växtkännedom samt beskärning av träd och buskar.
Erfarenhet av planering och anläggning av trädgårdsytor är meriterande.
B-körkort är ett krav, BE eller C är meriterande.


Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i familjen och laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. Våra anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande.
Uppsalafastighetstjänst eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Körkort
B körkort fordras.


Arbetstid/Varaktighet
Till och med 30/9


Kontaktpersoner
Rasmus Jansson.
[email protected]


Ansökan
Vid rätt sökande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tar emot ansökan via epost: [email protected]


Arbetsgivare
UPPSALA FASTIGHETSTJÄNST AB
Skebogatan 2
75228
UPPSALA
Tel: 0708-23 10 90
E-post: [email protected]
Mer information på http://www.uppsalafastighetstjanst.se


Besöksadress
Skebogatan 2
752 28 UPPSALA Visa mindre

Fastighetsskötare/Trädgårdsmästare

Vi söker nu erfarna Fastighetsskötare. Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. F... Visa mer
Vi söker nu erfarna Fastighetsskötare.


Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. För mer information om företaget se vår hemsida http://www.uppsalafastighetstjanst.se eller besök oss på facebook, http://www.facebook.com/uppsalafastighetstjanst.


Vi söker nu erfarna fastighetsskötare.
Vi vill helst att du har dokumenterad utbildning som trädgårdsmästare och har minst fem års arbetslivserfarenhet inom området. Du kommer att ingå i gruppen av fastighetsskötare/trädgårdsarbetare som arbetar med yttre och inre skötsel. Då företaget expanderar och vi har många olika typer av trädgårds- och fastighetsskötselarbeten förekommer många olika typer av arbete varför vi söker dig som är flexibel och inte rädd för förändring och nya uppgifter.


Personliga egenskaper:
Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte mot kunden varför en av dina viktigaste egenskaper måste vara att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Varje person du möter under arbetsdagen kan vara en tänkbar kund eller uppdragsgivare.
Vi lägger även extremt stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet, då även detta är egenskaper som ger kundnöjdhet.
Du bör ha goda kunskaper inom växtkännedom samt beskärning av träd och buskar.
Erfarenhet av planering och anläggning av trädgårdsytor är meriterande.
B-körkort är ett krav, BE eller C är meriterande.


Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i familjen och laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. Våra anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande.
Uppsalafastighetstjänst eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Körkort
B körkort fordras.


Arbetstid/Varaktighet
Kontaktpersoner
Rasmus Jansson
[email protected]


Ansökan
Vid rätt sökande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tar emot ansökan via epost: [email protected]


Arbetsgivare
UPPSALA FASTIGHETSTJÄNST AB
Skebogatan 2
75228
UPPSALA
Mer information på http://www.uppsalafastighetstjanst.se


Besöksadress
Skebogatan 2
752 28 UPPSALA Visa mindre

Arbetande förman till vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala

Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Vi söker dig som vill ta steget att bli
ARBETANDE FÖRMAN i vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala!

Vi söker en erfaren fastighetsarbetare som är beredd att axla ett extra ansvar inom fastighetsservice, för att tillsammans med oss skapa trivsamma och välskötta miljöer för våra kunder.

Ditt uppdrag
Som arbetande förman ingår du i Fastighetsserviceteamet i Uppsala som består av åtta kollegor. Ni arbetar med säsongsskötsel av grönytor, gräsklippning, skötsel av rabatter, häck- och träd-beskärning, rondering, reparationer, service- och snöröjningsarbeten. Tillsyn och skötsel av fastighetstekniska installationer förekommer ibland och hos vissa kunder ingår mindre servicearbeten eller reparationer i lägenheter/fastigheten som låshantering, snickeri- eller målningsjobb med mera.

Förutom de operativa arbetsuppgifterna kommer du tillsammans med produktionsledaren planera, samordna och följa upp att teamets skötseluppdrag och utförande följer den service och kvalité som ingår i avtalet med kunden. Med din kunskap inom skötsel blir du ett dagligt stöd för dina kollegor och tillsammans jobbar ni för att hitta förbättringar och smidiga sätt att utföra jobbet på.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb i rollen som arbetande förman ser vi att du har ett eget driv och initiativförmåga, är resultatorienterad, har en hög ansvarskänsla och detta i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du drivs av att ge service och skapar goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer.

Du har ett antal års erfarenhet och kunskap inom fastighetsskötsel. Vana av att hantera en maskin-park exempelvis traktorer, åkgräsklippare och andra handredskap redskap. B-Körkort är ett krav, och du pratar bra svenska och har god datorvana. Meriterande är erfarenhet av planering, administrativa arbetsuppgifter och branschspecifika utbildningar och certifikat.

Att arbeta på Sweax
Ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till sina kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi ordnar regelbundet gemensamma aktiviteter och bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Mer information och din ansökan
Din ansökan registrerar du vi ansökningsknappen nedan, senast den 21 mars. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionsledare Michael Palm, [email protected], tel. 070-085 01 37. Visa mindre

Säsongsarbete - trädgård

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Vad ska du göra?
Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet i Uppsala under sommaren. Som medarbetare i våra fastighetsskötarteam kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning, häcktrimning, skräpplockning och ogräsrensning mm. Det kan också bli aktuellt med enklare reparationer och snabb och professionell hantering av felanmälningar från kunder. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt.

Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom du dagligen kommer möta en del människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder.

Vem är du?
Just nu söker vi personer med erfarenhet från fastighetsskötaryrket, och att framföra olika typer av småmaskiner. Det är meriterande om du har utbildning inom trädgård och har växtkunskap. Du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande. B-körkort är ett krav för dessa tjänster.

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobb & Karriär, senast den 2021-02-28. Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök idag!

Har du frågor kontakta arbetsledare Patrik Flink, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Vaktmästare/ Fastighetsskötare Folkuniversitetet Uppsala

På Folkuniversitetet i Uppsala jobbar totalt cirka 60 personer. I våra lokaler på ungefär 3 400 m2vistas dagligen rund 600 studerande/ elever som deltar i gymnasie-, YH-, SFI-, eller kvällskursverksamhet. Vi har en bra gemenskap i personalgruppen och arbetar hela tiden med att ha våra kunders bästa i fokus. Folkuniversitetet söker nu dig som är engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och lösningsfokuserad och vill arbeta som vaktmästare/ fastighetssköta... Visa mer
På Folkuniversitetet i Uppsala jobbar totalt cirka 60 personer. I våra lokaler på ungefär 3 400 m2vistas dagligen rund 600 studerande/ elever som deltar i gymnasie-, YH-, SFI-, eller kvällskursverksamhet. Vi har en bra gemenskap i personalgruppen och arbetar hela tiden med att ha våra kunders bästa i fokus.
Folkuniversitetet söker nu dig som är engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och lösningsfokuserad och vill arbeta som vaktmästare/ fastighetsskötare på Folkuniversitetet på heltid. Du kommer att vara en betydelsefull del av vår servicefunktion.

Ditt uppdrag – din profil
Du kommer att arbeta framför allt med den inre fastighetsskötseln. Du kommer att arbeta med löpande underhåll, tillsyn av lokaler, larm och lås, förflyttning samt enklare reparationer. Uppgiften ställer stora krav på flexibilitet, förmåga att prioritera och se vad som behöver göras. Ensamarbete förekommer i hög utsträckning.
-Arbetsorderna kommer att skötas via IT-system så viss datorvana krävs.
-Du tycker om att arbeta nära ungdomar och vuxna, samt har ett prestigelöst förhållningssätt.
-Du ansvarar för brandsäkerhetsarbetet.
-Du tar in offerter och sköter kontakten med underleverantörer samt kontering av fakturor.
-Du deltar vid kontroller och revision när det gäller till exempel brandsäkerhet och miljöarbete.
Exempel på arbetsuppgifter:
Översyn av allmänna utrymmen för underhåll
Kontroll och allmänskötsel av vatten och avlopp
Kontroll och allmänskötsel av ventilationsanläggningar
Kontroll och allmänskötsel av el
Kontroll och allmänskötsel av larm och lås samt brandlarm
Utföring av felanmälningar
Jourberedskap
Brandövningar
Upphandlingar
Granskning av fakturor
I mån av tid snickeri- och målararbeten

Krav
Adekvat gymnasie- eller yrkesutbildning
Erfarenhet av liknande arbete
Datorvana
B-körkort med manuell växellåda
Det är meriterande med snickarutbildning,  El- och/eller VVS-behörighet.
Anställning: heltidsanställning
Arbetstid: måndag till torsdag 8-16, fredag 8-12, jourberedskap under helgen
Tillträde: efter överenskommelse

Varaktighet: tillsvidare, 6 månader provanställning
Placeringsort: Uppsala
Mer information om tjänsten lämnas av Sandra Cuhrt på [email protected]

Sistaansökningsdag 8 februari 2021. Intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Utdrag ur belastningsregistret ska lämnas in i samband med anställning.
Välkommen att söka en spännande tjänst och bli vår nya medarbetare!
Vi tar emot CV och personligt brev endast via vårt rekryteringssystem HR manager.
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser. Visa mindre

Fastighetsskötare på Alnäs

Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete? Är du bra på att ta ansvar och arbeta självständigt? När vår ordinarie områdesansvarig är föräldraledig söker vi dig som är praktiskt lagd, gillar att lösa problem samt hanterar enklare reparationer och underhållsarbete. Du får gärna ha erfarenhet av fastighetsskötsel eller anläggningsansvar. Det är en fördel om du har körkort för bil, motorsåg och trimmer. Tillgång till bil är ytterligare ett plus. Arbetsuppgi... Visa mer
Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete? Är du bra på att ta ansvar och arbeta självständigt? När vår ordinarie områdesansvarig är föräldraledig söker vi dig som är praktiskt lagd, gillar att lösa problem samt hanterar enklare reparationer och underhållsarbete. Du får gärna ha erfarenhet av fastighetsskötsel eller anläggningsansvar. Det är en fördel om du har körkort för bil, motorsåg och trimmer. Tillgång till bil är ytterligare ett plus.


Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår primärt löpande skötsel av vår anläggning på Alnäs men också föreningens övriga lokaler. Du planerar och utför enklare reparationer, underhållsarbeten, trädgårdsskötsel samt håller kontakten med hantverkare och entreprenörer. Du är behjälplig i övrig verksamhet på Alnäs. Visst arbete kan förekomma kvällar och helger beroende på när vi har bokningar.


Om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på heltid från 2021–04–06 – dock längst till och med 2021-08-31.


Ansökan
Skicka din ansökan samt CV till [email protected] senast den 14 februari 2021. Intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Alnäs enhetschef Cecilia Olsson, 0733-21 07 51.


Om Alnäs och föreningen KFUM Uppsala
Alnäs är en friluftsgård i södra Uppsala. På sommarlovet arrangerar KFUM Alnäs dagläger för upp till 2 500 barn med målsättningen att ge barnen möjlighet att prova på och stimulera till att skapa nya fritidsintressen. På vår och höst tar vi emot lägerskolor, grupper för möten och konferenser, föreningar för träningsläger och aktiviteter. Vi erbjuder även verksamhet för personer med funktionsvariation. Vårt mål är att ge hög service och bidra till skratt, äventyr och utmaningar!


KFUM Uppsala bildades på 1870-talet och vi har lång erfarenhet av att driva barn- och ungdomsverksamhet. I dag erbjuder vi en bredd av olika verksamheter i Uppsala. Totalt har vi ca 4 000 medlemmar.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säsonganställning - Gräsklippning

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Nu söker vi medarbetare som vill arbeta med gräsklippning under perioden april-oktober i Uppsala.

Vad ska du göra?
Arbetet med gräsklippning är fartfyllt och socialt, och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö för våra kunder. Du arbetar i en liten grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ – ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna.

Mobilen är ett viktigt arbetsredskap där du håller koll på din mail, sköter tidrapportering och dylikt.

Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Du trivs med att planera din egen tid, är flexibel och lösningsinriktad.

Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestiglös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Då vi arbetar med maskiner och batteridrivna trädgårdsredskap är det en fördel om du har någon maskinvana sen tidigare. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

B-körkort är ett krav. 

Din ansökan skickar du till oss via riksbyggen.se, under Jobb & Karriär, senast den 2021-02-28. Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök idag!

Har du frågor kontakta arbetsledare Patrik Flink, [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Hanskottare av snö

Vi söker nu erfarna Fastighetsskötare. Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. F... Visa mer
Vi söker nu erfarna Fastighetsskötare.


Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. För mer information om företaget se vår hemsida http://www.uppsalafastighetstjanst.se eller besök oss på facebook, http://www.facebook.com/uppsalafastighetstjanst.


Vi söker nu handskottare till snösäsongen 20/21.
Huvudsakliga arbetsuppgiften kommer vara snöskottning och sandning vid snöfall.
Tjänsten kräver att man kan arbeta med väldigt varierande arbetstider som styrs av när snön faller.


Personliga egenskaper:
Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte mot kunden varför en av dina viktigaste egenskaper måste vara att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Varje person du möter under arbetsdagen kan vara en tänkbar kund eller uppdragsgivare.
Vi lägger även extremt stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet, då även detta är egenskaper som ger kundnöjdhet.
Du bör ha god fysik för att klara uppgiften
Erfarenhet av planering och anläggning av trädgårdsytor är meriterande.
B-körkort är ett krav.


Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i familjen och laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. Våra anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande.
Uppsalafastighetstjänst eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Körkort
B körkort fordras.


Arbetstid/Varaktighet
Vid behov


Kontaktpersoner
Rasmus Jansson 070-823 10 91
[email protected]


Ansökan
Vid rätt sökande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tar emot ansökan via epost: [email protected]


Arbetsgivare
UPPSALA FASTIGHETSTJÄNST AB
Skebogatan 2
75228
UPPSALA
Tel: 0708-23 10 90
E-post: [email protected]
Mer information på http://www.uppsalafastighetstjanst.se


Besöksadress
Skebogatan 2
752 28 UPPSALA Visa mindre

Reparatör

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!Riksbyggen söker en reparatör till Uppsala.

Vad ska du göra?

Din uppgift är i huvudsak att självständigt eller i grupp svara för sedvanligt felavhjälpande underhåll och reparationer efter felanmälan. Utöver felanmälningar beställer boende och kunder mindre tjänster som av olika slag som reparationsuppdrag i bostäder och lokaler även det ingår i uppdraget att hantera. Löpande kontakter med boende, kunder och entreprenörer är därmed en väsentlig del av arbetsuppgifterna. Även hanteringen av inköp av förbrukningsmateriel och vård av egen arbetsutrustning.              

Tjänsten som reparatör är ett varierat och fritt arbete under eget ansvar. I ditt dagliga arbete ingår även att medverka vid: 

Sedvanligt underhåll efter felanmälan och beställning, felsökning, snickerier, elreparationer, VVS, även mindre målningsarbeten. - samt att bistå med förslag till planerat underhåll.

Du arbetar i mobiltelefonen med att ta emot och avrapportera ditt arbete. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du förväntas att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du planerar själv din arbetsdag tillsammans med dina kollegor och din arbetsledare.

Vem är du?
Vi söker dig som är nyfiken, prestigelös och hjälpsam. Vi vill att du har förmågan att se och bemöta våra kunders behov. Vi vill att du ska vara med lagspelare som ställer upp för dina kollegor. Du ska ha ett positivt förhållningssätt till ditt arbete, våra kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning med inriktning mot fastighetsdriftt eller förvaltning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken samt fastighetsdrift.

Då datorn och mobilen är ett naturligt inslag i arbetet för alla anställda på Riksbyggen ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Uppsala.

Tjänsten kräver B- körkort. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2020-11-08. Vi arbetar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag!

Ansvarig för rekryteringen är Gruppchef Energi/Drift Mikael Wallin, tel 018-480 88 75 alt [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Säsongsanställning fastighetsskötare

På Upplands Boservice arbetar fastighetsskötare med smått och stort i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu säsongsanställda för perioden april-september till vår arbetsplats i Uppsala. De främsta arbetsuppgifterna under sommarsäsongen är gräsklippning (manuell eller med åkgräsklippare), kanttrimning, klippning av häckar och ogräsrensning. Även andra sysslor rörande inre och yttre fastighetsskötsel kan förekomma som t.ex. sophantering, skräpplockning... Visa mer
På Upplands Boservice arbetar fastighetsskötare med smått och stort i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu säsongsanställda för perioden april-september till vår arbetsplats i Uppsala. De främsta arbetsuppgifterna under sommarsäsongen är gräsklippning (manuell eller med åkgräsklippare), kanttrimning, klippning av häckar och ogräsrensning. Även andra sysslor rörande inre och yttre fastighetsskötsel kan förekomma som t.ex. sophantering, skräpplockning och mindre underhållsservice.
Som säsongsanställd hos oss kommer du att arbeta enligt anvisningar från gruppledaren för att hantera våra avtalssysslor. Arbetet utförs i samarbete med andra i din grupp. Du kommer att ingå i en av våra sex fastighetsskötargrupper, som ansvarar för ett geografiskt avdelat område av Uppsala. Tillsammans med dina arbetskamrater blir du ett av företagets främsta ansikten utåt, därför är det viktigt för oss att du har ett trevligt bemötande.
För att trivas hos oss bör du vara en person som är noggrann, serviceinriktad och tar ansvar för dina uppgifter. Du måste också kunna hantera en dator/surfplatta, eftersom all avrapportering av utförda arbeten sker digitalt. Har du körkort är det en fördel, eftersom det förenklar transporten till och mellan våra kunder.
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, god gemenskap och trevliga kollegor. Vi är stolta över att många väljer att stanna hos oss länge och hoppas att du vill prova på att bli en i vårt gäng!
Ansök gärna så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Vaktmästare/ Fastighetsskötare Folkuniversitetet Uppsala

På Folkuniversitetet i Uppsala jobbar totalt cirka 60 personer. I våra lokaler på ungefär 3 400 m2vistas dagligen rund 600 studerande/ elever som deltar i gymnasie-, YH-, SFI-, eller kvällskursverksamhet. Vi har en bra gemenskap i personalgruppen och arbetar hela tiden med att ha våra kunders bästa i fokus. Folkuniversitetet söker nu dig som är engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och lösningsfokuserad och vill arbeta som vaktmästare/ fastighetssköta... Visa mer
På Folkuniversitetet i Uppsala jobbar totalt cirka 60 personer. I våra lokaler på ungefär 3 400 m2vistas dagligen rund 600 studerande/ elever som deltar i gymnasie-, YH-, SFI-, eller kvällskursverksamhet. Vi har en bra gemenskap i personalgruppen och arbetar hela tiden med att ha våra kunders bästa i fokus.
Folkuniversitetet söker nu dig som är engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och lösningsfokuserad och vill arbeta som vaktmästare/ fastighetsskötare på Folkuniversitetet på heltid. Du kommer att vara en betydelsefull del av vår servicefunktion.

Ditt uppdrag – din profil
Du kommer att arbeta framför allt med den inre fastighetsskötseln. Du kommer att arbeta med löpande underhåll, tillsyn av lokaler, larm och lås, förflyttning samt enklare reparationer. Uppgiften ställer stora krav på flexibilitet, förmåga att prioritera och se vad som behöver göras. Ensamarbete förekommer i hög utsträckning.
Arbetsorderna kommer att skötas via IT-system så viss datorvana krävs.
Du tycker om att arbeta nära ungdomar och vuxna, samt har ett prestigelöst förhållningssätt.
Du ansvarar för brandsäkerhetsarbetet.
Du tar in offerter och sköter kontakten med underleverantörer samt kontering av fakturor.
Du deltar vid kontroller och revision när det gäller till exempel brandsäkerhet och miljöarbete.
Exempel på arbetsuppgifter:
Översyn av allmänna utrymmen för underhåll
Kontroll och allmänskötsel av vatten och avlopp
Kontroll och allmänskötsel av ventilationsanläggningar
Kontroll och allmänskötsel av el
Kontroll och allmänskötsel av larm och lås samt brandlarm
Utföring av felanmälningar
Jourberedskap
Brandövningar
Upphandlingar
Granskning av fakturor

Krav
Adekvat gymnasie- eller yrkesutbildning
Erfarenhet av liknande arbete
Datorvana
B-körkort med manuell växellåda
Det är meriterande med El- och/eller VVS-behörighet.
Anställning: heltidsanställning
Arbetstid: måndag till torsdag 8-16, fredag 8-12, jourberedskap under helgen
Tillträde: Under augusti 2020

Varaktighet: 6 månader med möjlighet till förlängning.
Placeringsort: Uppsala
Mer information om tjänsten lämnas av Sandra Cuhrt på tfn 0724496363.

Sistaansökningsdag 17 juli 2020. Intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Utdrag ur belastningsregistret ska lämnas in i samband med anställning.
Välkommen att söka en spännande tjänst och bli vår nya medarbetare!
Vi tar emot CV och personligt brev endast via vårt rekryteringssystem HR manager.
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi söker nu erfarna Fastighetsskötare. Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. F... Visa mer
Vi söker nu erfarna Fastighetsskötare.


Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. För mer information om företaget se vår hemsida http://www.uppsalafastighetstjanst.se eller besök oss på facebook, http://www.facebook.com/uppsalafastighetstjanst.


Vi söker nu erfarna fastighetsskötare.
Vi vill helst att du har dokumenterad utbildning som trädgårdsmästare eller motsvarande kompetens och har minst fem års arbetslivserfarenhet inom området. Du kommer att ingå i gruppen av fastighetsskötare/trädgårdsarbetare som arbetar med yttre och inre skötsel. Då företaget expanderar och vi har många olika typer av trädgårds- och fastighetsskötselarbeten förekommer många olika typer av arbete varför vi söker dig som är flexibel och inte rädd för förändring och nya uppgifter.


Personliga egenskaper:
Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte mot kunden varför en av dina viktigaste egenskaper måste vara att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Varje person du möter under arbetsdagen kan vara en tänkbar kund eller uppdragsgivare.
Vi lägger även extremt stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet, då även detta är egenskaper som ger kundnöjdhet.
Du bör ha goda kunskaper inom växtkännedom samt beskärning av träd och buskar.
Erfarenhet av planering och anläggning av trädgårdsytor är meriterande.
B-körkort är ett krav, BE eller C är meriterande.


Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i familjen och laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. Våra anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande.
Uppsalafastighetstjänst eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Körkort
B körkort fordras.


Arbetstid/Varaktighet
Kontaktpersoner
Rasmus Jansson
[email protected]


Ansökan
Vid rätt sökande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tar emot ansökan via epost: [email protected]


Arbetsgivare
UPPSALA FASTIGHETSTJÄNST AB
Skebogatan 2
75228
UPPSALA
Mer information på http://www.uppsalafastighetstjanst.se


Besöksadress
Skebogatan 2
752 28 UPPSALA Visa mindre

Anläggningsarbetare som vill utveckla Uppsala & jobba utomhus

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som anläggare och som har körkort för bil och lastbil. Har du dessutom behörighet att köra lastbilskran eller erfarenhet av mindre markanläggningsarbeten såsom plattsättning, trädgårdsanläggning eller mindre snickeri och smidesarbeten är det ett plus.   Som anläggningsarbetare på Uppsalahem har du varierande arbetsuppgifter som du ibland utför själv och ibland tillsammans med dina kollegor. Hos oss kommer du ... Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som anläggare och som har körkort för bil och lastbil. Har du dessutom behörighet att köra lastbilskran eller erfarenhet av mindre markanläggningsarbeten såsom plattsättning, trädgårdsanläggning eller mindre snickeri och smidesarbeten är det ett plus.

 

Som anläggningsarbetare på Uppsalahem har du varierande arbetsuppgifter som du ibland utför själv och ibland tillsammans med dina kollegor. Hos oss kommer du vara en del av ett härligt gäng som jobbar ute på våra gårdar med allt från snöröjning, buskbeskärning och trädvård till att underhålla och reparera park- och lekplatser. Du kommer vara en viktig del i vårt uppdrag att få våra hyresgäster att trivas i sitt bostadsområde.

 

Vi vill att du ska trivas på jobbet

Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb med varierande arbetsuppgifter. Du får arbeta med bra och kunniga kollegor som gillar att jobba tillsammans för laget. Du får dessutom möjligheten att jobba med kanske det viktigaste vi människor har - ett hem. På Uppsalahem vill vi att alla ska må bra på jobbet, därför satsar vi på friskvård, bra chefer och ständiga förbättringar!

 

Vi är Uppsalahem

Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

 

Övrigt

Du har en gymnasial utbildning, gärna med inriktning inom mark och anläggning eller transport. Du har B och C-körkort och gärna vana av att köra lastbil, entreprenadmaskiner och andra motordrivna arbetsredskap. Är du dessutom behörig att köra lastbilskran är det ett plus.

Hos oss arbetar du vardagar 07.00 – 16.00 och utgår från Nymansgatan 8.

 

Låter det spännande?

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start omgående. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Tarmo Haapala, arbetsledare tel. 018- 727 35 09 eller HR Generalist tel. 018- 7273778. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är 2020-09-18. Visa mindre

Fastighetsskötare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!
Riksbyggen söker fastighetsskötare till Uppsala

Du kommer att ansvara för både inre och yttre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning vid behov (även under helgdagar), mindre fastighetsreparationer, kundkontakter, inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Uppsala.

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel drift eller förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning, erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Goda kunskaper i traktorkörning och hantering av trädgårdsmaskiner är ett krav.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten kräver B- körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2020-06-10. Vi arbetar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta arbetsledare Patrik Flink, telefon 018-18 97 53.
Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi söker en fastighetsskötare på 50% för arbete i Uppsala och Stockholm. Du ska klara av drift och underhåll. Krav på körkort. Visa mer
Vi söker en fastighetsskötare på 50% för arbete i Uppsala och Stockholm.
Du ska klara av drift och underhåll.


Krav på körkort. Visa mindre

Frihet under ansvar - fastighetsskötare

Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss! På Upplands Boservice arbetar fastighetsskötare med smått och stort i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu en fastighetsskötare för tillsvidareanställning till vår arbetsplats i Uppsala. Här kommer dina arbetsdagar att få ett väldigt omväxlande innehåll. Under en dag kan du ... Visa mer
Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss!
På Upplands Boservice arbetar fastighetsskötare med smått och stort i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu en fastighetsskötare för tillsvidareanställning till vår arbetsplats i Uppsala. Här kommer dina arbetsdagar att få ett väldigt omväxlande innehåll. Under en dag kan du göra allt ifrån en genomgång av tekniska utrymmen till grönyteskötsel (eller snöskottning förstås, beroende på säsong!), men också växtbeskärning eller rensa ut ett cykelförråd eller miljöstuga.
Som fastighetsskötare hos oss kommer du att tillsammans med gruppledaren planera din arbetsdag, för att hantera både de avtalade sysslorna och de ärenden som kommer in till ordermottagningen. Arbetet utförs ibland på egen hand, ibland i samarbete med andra i din grupp. Du kommer att ingå i en av våra sex fastighetsskötargrupper, som under ledning av gruppledaren ansvarar för ett geografiskt avdelat område av Uppsala. Tjänsterna utförs i nära samarbete med våra kunder, så om du har erfarenhet av servicearbete är det meriterande, eftersom du blir ett av företagets främsta ansikten utåt.
För att trivas hos oss bör du vara en person som är noggrann, serviceinriktad och tar ansvar för dina uppgifter. Du måste också kunna hantera en dator/surfplatta, eftersom all avrapportering av utförda arbeten sker digitalt. Det är viktigt för oss att avlasta våra fastighetsskötare med hjälp av maskiner och arbetsredskap, därför behöver du ha minst traktorkörkort.
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, god gemenskap och trevliga kollegor. Som anställd hos oss får du möjlighet att utnyttja ett flertal friskvårdserbjudanden och personalfördelar. Vi är stolta över att många väljer att stanna hos oss länge och hoppas att du blir en i vårt gäng! Visa mindre

Fastighetsskötare #jobbjustnu

Vi söker nu erfarna Fastighetsskötare. Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. F... Visa mer
Vi söker nu erfarna Fastighetsskötare.


Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. För mer information om företaget se vår hemsida http://www.uppsalafastighetstjanst.se eller besök oss på facebook, http://www.facebook.com/uppsalafastighetstjanst.


Vi söker nu fastighetsskötare med start snarast möjligt.
Vi vill helst att du har dokumenterad utbildning som trädgårdsmästare eller motsvarande kompetens och har minst tre års arbetslivserfarenhet inom området. Du kommer att ingå i gruppen av fastighetsskötare/trädgårdsarbetare som arbetar med yttre och inre skötsel. Då företaget expanderar och vi har många olika typer av trädgårds- och fastighetsskötselarbeten förekommer många olika typer av arbete varför vi söker dig som är flexibel och inte rädd för förändring och nya uppgifter.


Personliga egenskaper:
Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte mot kunden varför en av dina viktigaste egenskaper måste vara att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Varje person du möter under arbetsdagen kan vara en tänkbar kund eller uppdragsgivare.
Vi lägger även extremt stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet, då även detta är egenskaper som ger kundnöjdhet.
Du bör ha goda kunskaper inom växtkännedom samt beskärning av träd och buskar.
Erfarenhet av planering och anläggning av trädgårdsytor är meriterande.
B-körkort är ett krav.


Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i familjen och laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. Våra anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande.
Uppsalafastighetstjänst eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Körkort
B körkort fordras.


Arbetstid/Varaktighet
Kontaktpersoner
Daniel Eriksson, 070-688 66 49, [email protected]


Ansökan
Vid rätt sökande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tar emot ansökan via epost: [email protected]


Arbetsgivare
UPPSALA FASTIGHETSTJÄNST AB
Skebogatan 2
75228
UPPSALA
Tel: 0708-23 10 90
E-post: [email protected]
Mer information på http://www.uppsalafastighetstjanst.se


Besöksadress
Skebogatan 2
752 28 UPPSALA Visa mindre

Serviceinriktad vaktmästare

Vill du jobba extra vid behov eller söker du en stabil anställning? Vi söker nu efter serviceinriktade vaktmästare som vill vara med och bidra till att våra besökare får en positiv upplevelse hos oss. Om tjänsten Som vaktmästare på Fyrishov arbetar du med förebyggande underhåll och reparationer inom anläggningen samt skötsel av markytor, delaktighet och support vid större event samt parkeringsrondering/bevakning på våra parkeringsplatser. Du kommer att ing... Visa mer
Vill du jobba extra vid behov eller söker du en stabil anställning? Vi söker nu efter serviceinriktade vaktmästare som vill vara med och bidra till att våra besökare får en positiv upplevelse hos oss.
Om tjänsten
Som vaktmästare på Fyrishov arbetar du med förebyggande underhåll och reparationer inom anläggningen samt skötsel av markytor, delaktighet och support vid större event samt parkeringsrondering/bevakning på våra parkeringsplatser. Du kommer att ingå i ett team om nio personer där arbetet sker både självständigt men även i grupp.
Om dig
I arbetet kommer du att träffa många olika besökare och kunder med skilda önskemål så du är en naturlig företrädare för Fyrishov. Detta innebär att du tycker om att ge bra och snabb service genom ett vänligt bemötande, både till våra besökare men även till kollegor. Du har mycket god samarbetsförmåga, hög stresstålighet och ska kunna hantera ett stort flöde av aktiviteter i verksamheten.
Krav är att du har minst gymnasial eller likvärdig utbildning inom fastighetsteknik och tekniska installationer. Önskvärt är att du har en bred erfarenhet av fastighetsdrift, gärna från badanläggning och vattenrening samt grundläggande datakunskaper. B körkort är ett krav.
Fyrishov önskar jämn könsfördelning och mångfald inom verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Arbetsgivaren kommer att be om ett utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan ske.
Arenan håller öppet alla dagar året om, arbetstiden är förlagd med skiftgång efter verksamhetens behov och öppethållandetider; måndag-söndag, dagtid/kvällar/helger. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Ansökningar behandlas löpande och lediga tjänster tillsätts då behov uppstår. Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta HR-partner, Angelica Anderman, [email protected] Visa mindre

Fastighetsskötare & vaktmästare

Vi söker nu ytterligare en självgående fastighetsskötare och vaktmästare. Du kommer att ha en roll med ett varierat innehåll med många kontaktytor både intern och externt, men där huvuduppgiften är att se till att våra fastigheter sköts och fungerar. Dessutom ingår i tjänsten att hjälpa våra verksamheter och bostadshyresgäster med diverse praktiska uppgifter. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat: Rondering av samtliga fastigheter både in- och utvändigt T... Visa mer
Vi söker nu ytterligare en självgående fastighetsskötare och vaktmästare. Du kommer att ha en roll med ett varierat innehåll med många kontaktytor både intern och externt, men där huvuduppgiften är att se till att våra fastigheter sköts och fungerar. Dessutom ingår i tjänsten att hjälpa våra verksamheter och bostadshyresgäster med diverse praktiska uppgifter.
Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:
Rondering av samtliga fastigheter både in- och utvändigt
Tillsyn, skötsel och enklare felavhjälpande underhåll av byggnader och installationer
Tillsyn och skötsel av markytor
Ta emot och hantera felanmälningar
Ha uppsikt över styr- och övervakningssystem och hantera avvikelser
Kontakter med våra hyresgäster
Anlitande och samordning av entreprenörer i fastigheterna
Medverka vid underhållsplanering
Jourtjänstgöring kan förekomma
Enklare hjälp till våra bostadshyresgäster och egna verksamheter i form av till exempel , montage av hyllor, gardinstänger, tavlor och dylikt, flytt av möbler, hämta saker i förråd, utföra vissa ärenden åt äldre, tex handla mat, gå ut med hund.
Hjälpa till vid gudstjänster i vår kyrka och samordna volontärer, tex i samband med begravning eller bröllop.
Förbereda för konferenser och utbildning. Möblering, utplacering av material, handhavande av teknisk utrustning för bild och ljud.

Vi vill att du som söker har minst några års erfarenhet av vissa liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av exempelvis el-, snickeri- eller VVS-arbete. Det är viktigt att du är prestigelös och ser positivt på att få ta itu med lite av varje och att du kan fatta egna beslut med gott omdöme. Att ha ett bra kundbemötande, en serviceinriktad läggning och att vara ansvarstagande är andra viktiga egenskaper för denna roll.
B-körkort är nödvändigt att ha. Visa mindre

Historieintresserad vaktmästare

Upplandsmuseet är ett länsmuseum för Uppsala län och driver bland annat friluftsmuseet Disagården som ligger i Gamla Uppsala. Friluftsmuseet skildrar uppländsk kulturhistoria genom inredda hus, odlingar och djur. Under juni, juli och augusti är Disagården öppen alla dagar och där erbjuds en omfattande programverksamhet med bland annat midsommarfirande, slåtter, gammaldans, skördedag och temavisningar. Under maj och september bedrivs skolverksamhet.  Under ... Visa mer
Upplandsmuseet är ett länsmuseum för Uppsala län och driver bland annat friluftsmuseet Disagården som ligger i Gamla Uppsala. Friluftsmuseet skildrar uppländsk kulturhistoria genom inredda hus, odlingar och djur. Under juni, juli och augusti är Disagården öppen alla dagar och där erbjuds en omfattande programverksamhet med bland annat midsommarfirande, slåtter, gammaldans, skördedag och temavisningar. Under maj och september bedrivs skolverksamhet. 
Under sommarhalvåret behöver vi en extra kraft på Disagården och söker dig som är engagerad, händig, serviceinriktad och ansvarstagande. Du ska ha vana och förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra samt ha en god social kompetens då mycket av arbetet sker i en publik miljö.


Som vaktmästare jobbar du med skötsel och underhåll av området på Disagårdens friluftsmuseum.
I arbetet ingår:
Gräsklippning och trimning, underhåll och reparationer av inhägnader, djurhus med mera.
Renhållning av utomhusytor samt sophantering.
Viss skötsel av trädgård och odlingar.
Byggnadsvård i form av snickeriarbeten och målning.
Delta i förberedelserna av arrangemang och programverksamhet.
Du förväntas även kunna rycka in där det behövs med andra arbetsuppgifter.
Arbetet kan vara fysiskt krävande och tunga lyft förekommer.
Vi ser att du har erfarenhet av liknande arbete. Visa mindre

Fastighetsskötare

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Det når dem genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till deras hyresgäster. Corem är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap med tre aktieslag, stamaktie av serie A, stamaktie av serie B samt preferensaktie. DINA ARBETSUPPGIFTER Corem Property Group söker en fastighetsskötare till deras fastigheter ... Visa mer
Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Det når dem genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till deras hyresgäster. Corem är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap med tre aktieslag, stamaktie av serie A, stamaktie av serie B samt preferensaktie.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Corem Property Group söker en fastighetsskötare till deras fastigheter runt om Arlanda stad. Detta är ett vikariat på ett år med omgående start.

Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara

*

Ansvara för den yttre skötseln
*

Gräsklippning, ogräsrensning, trimning, skräpplockning m.m.
*

Bistå med mindre reparationer i fastigheter
*

Rondering

DIN PROFIL

Vi söker dig som har 1-2 års erfarenhet som fastighetsskötare eller som har arbetat inom trädgård eller markskötsel. Alternativt en utbildning som anses vara likvärdig.

Vi ser gärna att du är serviceinriktad och prestigelöst, samt talar och skriver svenska obehindrat. Körkort B är ett krav.

OM STUDENTWORK

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun

Mer information Visa mindre

SÄSONGSARBETARE, Fastighetsservice - Uppsala, Märsta och Norrtälje

Sweax - ett mindre familjärt företag som drivs av höga ambitioner att vara en bra leverantör till sina kunder. Grundtanken med Sweax är att göra livet lättare för bostadsrättsföreningar, affärscentrum, privata och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Före... Visa mer
Sweax - ett mindre familjärt företag som drivs av höga ambitioner att vara en bra leverantör till sina kunder.

Grundtanken med Sweax är att göra livet lättare för bostadsrättsföreningar, affärscentrum, privata och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierat enligt internationell standard. Vi har en glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten.

SÄSONGSARBETARE till vår Fastighetsservice
Är du en lagspelare som är pålitlig, social och tar ansvar, har körkort och vill jobba ute hela sommaren? Vill du få möjligheten att arbeta med ett företag som är miljö- och kvalitetscertifierat enligt ISO 9 001 och 14 001? Vi söker personal till våra avdelningar i Uppsala, Märsta och Norrtälje.

Om Tjänsten
Du ingår i vårt team för fastighetsskötsel och kommer vara en viktig del med att utföra de dagliga arbetsuppgifterna, vilket innebär att ansvara för de vanliga trädgårdsarbetena såsom skötsel av grönytor, gräsklippning, grästrimning och ogräs mm. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett högt säkerhetstänkande, dialog och trivsel. Du arbetar oftast i grupp men ibland kan arbetet vara själv-ständigt och därför behöver du ha ett eget driv med en hög ansvarskänsla.

Din Kompetens
Vi söker dig som har relevanta kunskaper och erfarenhet inom området trädgårdsarbete. Som person är du arbetsam, pålitlig och har ett eget driv. Vi ser gärna att du är praktiskt lagd för att ibland behöva göra enklare reparationer om så behövs. Du måste tycka om att vara utomhus eftersom vi alltid jobbar ute oavsett väder.

Personliga Egenskaper
Vi värdesätter ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ. Det är viktigt att du är noggrann och serviceinriktad samt har lätt för att samarbeta med andra människor, att du är positiv och bidrar med en trevlig stämning till teamet. Det är viktigt att du tar ansvarar för att arbetsuppgifterna utförs på ett säkert sätt med hög kvalitet gentemot kund. Din personlighet är av stor betydelse.

Dina Kvalifikationer
Du måste vara minst 18 år och ha B-körkort. Tidigare erfarenheter och utbildningar inom trädgårdsskötsel är meriterande.

Anställningsform är säsongsanställning, omfattning är heltid, och de kommer att tillsättas löpande. Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till:
Uppsala: Karin Spång: [email protected], 070-085 01 36.
Märsta: Linus Johansson: [email protected], 070-085 01 22.
Norrtälje: Jimmy Karlsson: [email protected], 070-085 01 30.

Välkommen med din ansökan senast den 15 mars 2020. Visa mindre

Säsongsarbete - trädgård

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Vad ska du göra?

Nu söker vi medarbetare som vill arbeta med trädgårdsskötsel och mindre anläggningsarbeten ute på bostadsgårdarna hos våra kunder under växtsäsongen. Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av ogräsrensning, beskärning, häckklippning och gräsklippning. Även plantering av såväl utplanteringsväxter som perenner, träd och buskar förekommer. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på gårdarna.

Arbetet som säsongsanställd trädgårdsarbetare är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ – ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna. Tidrapportering och annat sker i datorn.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Du trivs med att planera din egen tid, är flexibel och lösningsinriktad. Då ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att sammarbeta, är prestiglös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv. 

Utbildning och tidigare arbete inom trädgårdsarbete är meriterande men inget krav, det viktigaste är att vi hittar rätt personer. Eftersom delar av ditt arbete sker vid datorn krävs datorvana eller en vilja att lära sig. Då vi arbetar med maskiner och motordrivna trädgårdsredskap är det en fördel om du har någon maskinvana sen tidigare. Ange också i ansökan om du har tex. Höghöjdsutbildning, motorsågskörkort, utbildning i heta arbeten, röjsågsutbildning, yrkesbevis i beskärning eller liknande. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer att anställa både för hela säsongen (majl-sept med möjlighet till förlängning) och för en kortare sommarsäsong (juni-aug med möjlighet till viss flexibilitet i start- och slutdatum). Ange i din ansökan under vilken period du kan och vill arbeta.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 29/2-20. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Har du frågor kontakta Linda Strautina [email protected]Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Sommarjobba tillsammans med oss på Uppsalahem!

Sommaren 2020 närmar sig! Vill du jobba tillsammans med ett härligt gäng kollegor och bidra till ett levande Uppsala? Då ska du söka sommarjobb hos oss!   Nu söker vi dig som under sommaren 2020 vill vara med och skapa trygga och trivsamma boendemiljöer och leverera en världsklassig service till våra hyresgäster! När allt börjar grönska och värmen stiger behöver vi lite stöttning av engagerade och drivna sommarjobbare. Läs vidare i annonsen för att veta... Visa mer
Sommaren 2020 närmar sig! Vill du jobba tillsammans med ett härligt gäng kollegor och bidra till ett levande Uppsala? Då ska du söka sommarjobb hos oss!

 

Nu söker vi dig som under sommaren 2020 vill vara med och skapa trygga och trivsamma boendemiljöer och leverera en världsklassig service till våra hyresgäster! När allt börjar grönska och värmen stiger behöver vi lite stöttning av engagerade och drivna sommarjobbare. Läs vidare i annonsen för att veta mer om tjänsterna vi söker!

 

Fastighetstekniker
Yrket som fastighetstekniker innebär att du arbetar med felavhjälpande underhåll hemma hos våra hyresgäster. Det kan vara praktiska arbetsuppgifter som exempelvis att laga en droppande kran eller att åtgärda lås och dörrar.

Fastighetsskötare
Som fastighetsskötare arbetar du främst med uteskötsel i våra bostadsområden med bland annat gräsklippning, trimning, underhållsbeskärning av buskar och växter, ogräsbekämpning och sophantering.

Lokalvårdare
Att arbeta som lokalvårdare innebär att du städar gemensamma utrymmen som till exempel trapphus, källargångar och tvättstugor.

Kundtjänstassistent
Via telefon, mail och digitala kanaler möter du som kundtjänstassistent våra hyresgäster för att informera, hjälpa och vägleda dem i alla frågor som rör deras boende.

Boendesamordnare
Som boendesamordnare har du mycket kontakt med våra hyresgäster och arbetar med uppsökande verksamhet för att upptäcka oro och störningar i våra bostadsområden.

Förvaltningsassistent
Att arbeta som förvaltningsassistent innebär att du stöttar förvaltningsteamet med en mångfald av administrativa arbetsuppgifter. Självklart har du även mycket kontakt med våra hyresgäster!

Uthyrare
Som uthyrare har du mycket kundkontakt och hanterar hela uthyrningsprocessen, från uppsägning av hyresavtal till kontraktsskrivning.

 

Vem söker vi?
Vi uppskattar ansökningar från positiva, självständiga och driftiga personer som är nyfikna på fastighetsbranschen! Du trivs i mötet med andra människor och har ett välkomnande, förtroendeingivande och positivt förhållningssätt.

Arbetet ställer krav på att du är en god kommunikatör som kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska, övriga språk är meriterande. Du har B-körkort och god vana att arbeta med IT-stöd i ditt arbete.

Vi prioriterar ansökningar från dig som har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter eller har en relevant utbildning till någon utav tjänsterna.

 

Mer information om tjänsterna!
Är du intresserad av att sommarjobba hos oss och vill veta mer om någon tjänst är du välkommen att kontakta HR Generalist Victoria Branteström på 018-727 34 34 eller [email protected] I din ansökan vill vi att du fyller i vilka tjänster du är intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Eftersom vi annonserar i god tid innan sommaren kan det dröja innan du får svar från oss. Vi ber om tålamod och beräknar att du senast i mitten av april ska ha fått återkoppling. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2020-03-15.

 

Vad erbjuder vi?
Ett arbete i en av Sveriges mest expansiva regioner. Själva tycker vi att Uppsalahem är ett lagom stort företag, litet nog för att präglas av en vi-anda och stort nog för att vara en viktig aktör i bostadsbranschens utveckling. Vi bygger och förnyar bostäder i kombination med att vara en aktiv kundnära bostadsförvaltare. I vår utveckling av Uppsalas stadsmiljö har vi stort fokus på miljö- och energifrågor och modern teknik. Vårt arbetsgivarvarumärke präglas av att kompetens och talanger utvecklas. Visa mindre

Närservicemedarbetare

Avdelningen för service, säkerhet och miljö (SSM) är en del av universitetsadministrationen vid SLU och har till uppgift att ansvara för, samordna och stödja universitetet inom områdena för service, säkerhet och miljö. Avdelningen är representerad på 4 orter och har ca 120 medarbetare fördelat på 20-talet tjänsteområden som omfattar allt från basservice- till myndighetsuppgifter. Verksamhetsstödet och de myndighetsgemensamma uppgifterna - tillsammans med f... Visa mer
Avdelningen för service, säkerhet och miljö (SSM) är en del av universitetsadministrationen vid SLU och har till uppgift att ansvara för, samordna och stödja universitetet inom områdena för service, säkerhet och miljö. Avdelningen är representerad på 4 orter och har ca 120 medarbetare fördelat på 20-talet tjänsteområden som omfattar allt från basservice- till myndighetsuppgifter. Verksamhetsstödet och de myndighetsgemensamma uppgifterna - tillsammans med flera andra tjänster - omfattar hela universitetet medan vissa tjänster har en mer lokal inriktning och omfattning. Vi söker nu en närservicemedarbetare till serviceenheten i Uppsala med placering i VHC (Veterinärmedicinskt och husdjursvetenskapligt centrum).
Arbetsuppgifter:
Som närservicemedarbetare kommer du att utföra arbetsuppgifter inom VHC:s verksamhetsområde. Du ingår i teamet för ”In house service” med flera olika ansvarsområden. Tjänsten kommer ha sitt huvudsakliga fokus inom centraldisk, godsmottagning och avfallshantering.

I arbetsuppgifterna ingår även;


• Löpande kontakt med verksamheterna
• Att följa upp utfört arbete
• Att skapa, dokumentera och uppdatera rutiner

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet av servicerelaterad verksamhet och arbete med autoklavering och rengöring av laboratorieutrustning samt godsmottagning. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda samt arbetat i team. Förutsättningar för tjänsten är god samarbetsförmåga, hög social kompetens med helhetssyn och förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett sådant sätt att arbetet blir utfört effektivt och med god kvalitet. 

Du har lätt för att möta och hjälpa nya människor och är flexibel och anpassningsbar då ingen dag är den andra lik. Vidare är du händigt lagt och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du har viss teknisk och praktisk vana men vi kräver inte att du besitter någon specialkunskap.

För tjänsten krävs det B-körkort. Truckkort och behörighet för teleskoplastare är önskvärt.

SLU är en arbetsplats med många olika nationaliteter så en förutsättning för arbetet är att du kan göra dig förstådd i tal och skrift på både svenska och engelska. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2019-02-25.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi söker nu erfarna Fastighetsskötare.   Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. F... Visa mer
Vi söker nu erfarna Fastighetsskötare.  


Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. För mer information om företaget se vår hemsida http://www.uppsalafastighetstjanst.se eller besök oss på facebook, http://www.facebook.com/uppsalafastighetstjanst.


Vi söker nu fastighetsskötare med start snarast möjligt.
Vi vill helst att du har dokumenterad utbildning som trädgårdsmästare eller motsvarande kompetens och har minst fem års arbetslivserfarenhet inom området. Du kommer att ingå i gruppen av fastighetsskötare/trädgårdsarbetare som arbetar med yttre och inre skötsel. Då företaget expanderar och vi har många olika typer av trädgårds- och fastighetsskötselarbeten förekommer många olika typer av arbete varför vi söker dig som är flexibel och inte rädd för förändring och nya uppgifter.


Personliga egenskaper:
Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte mot kunden varför en av dina viktigaste egenskaper måste vara att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Varje person du möter under arbetsdagen kan vara en tänkbar kund eller uppdragsgivare.
Vi lägger även extremt stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet, då även detta är egenskaper som ger kundnöjdhet.
Du bör ha goda kunskaper inom växtkännedom samt beskärning av träd och buskar.
Erfarenhet av planering och anläggning av trädgårdsytor är meriterande.
B-körkort är ett krav, BE eller C är meriterande.


Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i familjen och laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. Våra anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande.
Uppsalafastighetstjänst eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Körkort
B körkort fordras.


Arbetstid/Varaktighet
Kontaktpersoner
Daniel Eriksson, 070-688 66 49, [email protected]


Ansökan
Vid rätt sökande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tar emot ansökan via epost: [email protected]


Arbetsgivare
UPPSALA FASTIGHETSTJÄNST AB
Skebogatan 2
75228
UPPSALA
Tel: 0708-23 10 90
E-post: [email protected]
Mer information på http://www.uppsalafastighetstjanst.se


Besöksadress
Skebogatan 2
752 28 UPPSALA Visa mindre

Säsongsanställning Uppsala, fastighetsskötsel

På Upplands Boservice arbetar fastighetsskötare med smått och stort i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu säsongsanställda för perioden april-september till vår arbetsplats i Uppsala. De främsta arbetsuppgifterna under sommarsäsongen är gräsklippning (manuell eller med åkgräsklippare), kanttrimning, klippning av häckar och ogräsrensning. Även andra sysslor rörande inre och yttre fastighetsskötsel kan förekomma som t.ex. sophantering, skräpplockning... Visa mer
På Upplands Boservice arbetar fastighetsskötare med smått och stort i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu säsongsanställda för perioden april-september till vår arbetsplats i Uppsala. De främsta arbetsuppgifterna under sommarsäsongen är gräsklippning (manuell eller med åkgräsklippare), kanttrimning, klippning av häckar och ogräsrensning. Även andra sysslor rörande inre och yttre fastighetsskötsel kan förekomma som t.ex. sophantering, skräpplockning och mindre underhållsservice.
Som säsongsanställd hos oss kommer du att arbeta enligt anvisningar från gruppledaren för att hantera våra avtalssysslor. Arbetet utförs i samarbete med andra i din grupp. Du kommer att ingå i en av våra sex fastighetsskötargrupper, som ansvarar för ett geografiskt avdelat område av Uppsala. Tillsammans med dina arbetskamrater blir du ett av företagets främsta ansikten utåt, därför är det viktigt för oss att du har ett trevligt bemötande.
För att trivas hos oss bör du vara en person som är noggrann, serviceinriktad och tar ansvar för dina uppgifter. Du måste också kunna hantera en dator/surfplatta, eftersom all avrapportering av utförda arbeten sker digitalt. Har du körkort är det en fördel, eftersom det förenklar transporten till och mellan våra kunder.
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, god gemenskap och trevliga kollegor. Vi är stolta över att många väljer att stanna hos oss länge och hoppas att du vill prova på att bli en i vårt gäng!  
Skicka din ansökan till oss så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Frihet under ansvar - fastighetsskötare

Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss! På Upplands Boservice arbetar fastighetsskötare med smått och stort i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu en fastighetsskötare för tillsvidareanställning till vår arbetsplats i Uppsala. Här kommer dina arbetsdagar att få ett väldigt omväxlande innehåll. Under en dag kan du ... Visa mer
Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss!
På Upplands Boservice arbetar fastighetsskötare med smått och stort i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu en fastighetsskötare för tillsvidareanställning till vår arbetsplats i Uppsala. Här kommer dina arbetsdagar att få ett väldigt omväxlande innehåll. Under en dag kan du göra allt ifrån en genomgång av tekniska utrymmen till grönyteskötsel (eller snöskottning förstås, beroende på säsong!), men också växtbeskärning eller rensa ut ett cykelförråd eller miljöstuga.
Som fastighetsskötare hos oss kommer du att tillsammans med gruppledaren planera din arbetsdag, för att hantera både de avtalade sysslorna och de ärenden som kommer in till ordermottagningen. Arbetet utförs ibland på egen hand, ibland i samarbete med andra i din grupp. Du kommer att ingå i en av våra sex fastighetsskötargrupper, som under ledning av gruppledaren ansvarar för ett geografiskt avdelat område av Uppsala. Tjänsterna utförs i nära samarbete med våra kunder, så om du har erfarenhet av servicearbete är det meriterande, eftersom du blir ett av företagets främsta ansikten utåt.
För att trivas hos oss bör du vara en person som är noggrann, serviceinriktad och tar ansvar för dina uppgifter. Du måste också kunna hantera en dator/surfplatta, eftersom all avrapportering av utförda arbeten sker digitalt. Det är viktigt för oss att avlasta våra fastighetsskötare med hjälp av maskiner och arbetsredskap, därför behöver du ha minst traktorkörkort.
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, god gemenskap och trevliga kollegor. Som anställd hos oss får du möjlighet att utnyttja ett flertal friskvårdserbjudanden och personalfördelar. Vi är stolta över att många väljer att stanna hos oss länge och hoppas att du blir en i vårt gäng! Visa mindre

Uppsalahem söker fastighetsarbetare!

På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.   Om tjänsten Vi söker nu engagera... Visa mer
På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.

 

Om tjänsten
Vi söker nu engagerade och självständiga medarbetare som med naturlig arbetsglädje vill vara med och arbeta för att vi ska få ännu nöjdare hyresgäster. Som fastighetsarbetare hos Uppsalahem arbetar du med skötsel och underhåll av våra utemiljöer som t.ex. grönytesskötsel, beskärning av buskar och växter, snöröjning, sandning och sophantering. Det innebär att du använder trädgårdsmaskiner dagligen i ditt arbete. Du planerar, utvecklar och prioriterar efter situation och anpassar ständigt din arbetsinsats efter områdesbehovet.

Du utför dina arbetsuppgifter till större del självständigt men tillhör ett arbetslag. Det innebär att du ibland jobbar tillsammans med dina kollegor och att ni hjälps åt över era områdesgränser. Inre skötsel av trappuppgångar, soprum och allmänna utrymmen kan förekomma i arbetet. Du är på plats ute på ditt område och är därför en naturlig företrädare för Uppsalahem för våra hyresgäster. Det innebär att det ställs stora krav på att du kommunicerar på ett tydligt och lösningsinriktat sätt med våra hyresgäster.

 

Kompetensprofil
Vi ser att du har en treårig gymnasieutbildning gärna inom park/trädgård eller inom fastighetsskötsel. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har vana att köra och använda maskiner. Då du arbetar nära våra hyresgäster är respektfullhet, noggrannhet och ansvarskänsla viktiga egenskaper hos dig. För att lyckas i rollen som fastighetsarbetare hos oss krävs därför att du gillar människor och gillar att samarbeta med andra. Du är även van vid att jobba självständigt med dina arbetsuppgifter och hugger i där det behövs. B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav.

 

Mer information
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Petra Juremalm, tel. 018-727 35 93 eller HR Generalist Victoria Branteström 018-727 34 34. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan senast 2019-12-20. 

 

Vad erbjuder vi
Ett arbete i en av Sveriges mest expansiva regioner. Själva tycker vi att Uppsalahem är ett lagom stort företag, litet nog för att präglas av en vi-anda och stort nog för att vara en viktig aktör i bostadsbranschens utveckling. Vi bygger och förnyar bostäder i kombination med att vara en aktiv kundnära bostadsförvaltare. I vår utveckling av Uppsalas stadsmiljö har vi stort fokus på miljö- och energifrågor och modern teknik. Vårt arbetsgivarvarumärke präglas av att kompetens och talanger utvecklas. Visa mindre

Säsongsarbeta hos oss på Uppsalahem!

På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.   Vad innebär säsongsarbete på Upps... Visa mer
På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.

 

Vad innebär säsongsarbete på Uppsalahem?
Nu söker vi dig som under april till augusti 2020 vill vara med och skapa trygga och trivsamma boendemiljöer och leverera en världsklassig service till våra hyresgäster! Som fastighetsskötare arbetar du främst med uteskötsel i våra bostadsområden med bland annat gräsklippning, trimning, underhållsbeskärning av buskar och växter, ogräsbekämpning och sophantering. Till din hjälp använder du dagligen trädgårdsmaskiner som till exempel gräsklippare, grästrimmer och häcksax. Inre skötsel av trappuppgångar och allmänna utrymmen kan även förekomma i arbetet.

Du kommer att tillhöra ett arbetslag där alla självständigt ansvarar för sina innegårdar, men vid behov hjälper vi naturligtvis åt med varandras bostadsområden.

 

Vem är du?
Vi söker dig som har en pågående eller avslutad utbildning inom park/trädgård eller fastighetsskötsel och vill vara med och skapa fina boendemiljöer för våra hyresgäster i perioden då allt grönskar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom liknande arbetsuppgifter och har en vana av att använda dig av trädgårdsmaskiner.

Då du utför dina arbetsuppgifter nära våra hyresgäster är det av största vikt att du har respekt för människors integritet, är förtroendeingivande och kan anpassa dig till olika situationer. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, har lätt för att komma med egna initiativ och trivs med ett aktivt arbete. För dig är det naturligt att samarbeta med både hyresgäster och kollegor samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt.

Du har B-körkort och arbetet ställer även krav på att du är en god kommunikatör som uttrycker dig väl på svenska, övriga språk är meriterande.

 

Mer information
Tjänsten är en säsongsanställning på heltid som kommer att pågå mellan april till augusti 2020. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Johan Hedblom 018-727 35 10. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan senast 2020-03-15. 

 

Vad erbjuder vi?
Ett arbete i en av Sveriges mest expansiva regioner. Själva tycker vi att Uppsalahem är ett lagom stort företag, litet nog för att präglas av en vi-anda och stort nog för att vara en viktig aktör i bostadsbranschens utveckling. Vi bygger och förnyar bostäder i kombination med att vara en aktiv kundnära bostadsförvaltare. I vår utveckling av Uppsalas stadsmiljö har vi stort fokus på miljö- och energifrågor och modern teknik. Vårt arbetsgivarvarumärke präglas av att kompetens och talanger Visa mindre

Snöskottare

Om tjänsten Nu söker vi snöskottare för vintern 2019/2020. Du kommer att tillsammans med medarbetare från Nordic Bemanning att arbeta med snöröjning till vår kund inom fastighetsskötsel runtom i Uppsala. Arbetet kommer att innefattas av snöröjning på gångväg, trappuppgångar, utanför portar, tak samt proaktivt arbete i form av saltning/sandning. Arbetet börjar på morgonen med en genomgång och arbetsfördelning av givna områden innan man lagvis åker runt t... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi snöskottare för vintern 2019/2020. Du kommer att tillsammans med medarbetare från Nordic Bemanning att arbeta med snöröjning till vår kund inom fastighetsskötsel runtom i Uppsala.

Arbetet kommer att innefattas av snöröjning på gångväg, trappuppgångar, utanför portar, tak samt proaktivt arbete i form av saltning/sandning. Arbetet börjar på morgonen med en genomgång och arbetsfördelning av givna områden innan man lagvis åker runt till dagens områden.

Detta är ett arbete för dig som är pigg i kropp och själ samt som inte drar dig för att vara utomhus i vintermörkret.

Din profil

Skallkrav:

- Goda kunskaper i Svenska
- Belastningsregister utan anmärkning

Meriterande:

- Körkort - B
- Skotta säkert certifikat

För denna tjänst behöver du vara arbetsvillig och tålmodig. Arbetet ställer större krav på din fysiska förmåga så vi ser att du är frisk.

Då vår kund bär ansvar för flera områden kommer du att arbeta på olika platser i Uppsala, det bör du se som något positivt.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Vardagar

Placeringsort :Uppsala

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän, urval sker löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Extraarbete student Uppsala

Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid? Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student att bli en del av vår studentpool. Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet eller kanske hamnar på ditt sparkonto. Ta chansen att söka och bli en del av Nordic Bemanning & rekrytering idag... Visa mer
Är du student och letar efter ett extraarbete under din studietid?

Vi på Nordic Bemanning & rekrytering har en lösning för detta, vi erbjuder dig som student att bli en del av vår studentpool. Extrajobb hos oss betyder erfarenhet inför framtiden, något att sätta på sitt cv och extra pengar på ditt konto som drygar ut det eventuella CSN lånet eller kanske hamnar på ditt sparkonto.

Ta chansen att söka och bli en del av Nordic Bemanning & rekrytering idag!

Om tjänsten

Vi på Nordic Bemanning erbjuder just nu extraarbete som passar dig som är student. Beroende på när du har tid att arbeta kommer du att arbeta som konsult ute hos några av våra kunder inom varierande branscher.

Det fungerar som så att vi erbjuder dig ett uppdrag och du väljer själv att tacka ja till uppdraget när det passar dig.

Då vi närmar oss vintern och snön är det mest aktuella uppdragen vi har snöskottning runt om i Uppsala.

Det innebär att du kan arbeta tidiga mornar och/eller helger, perfekt för att få ihop plugget och jobbet.

Vi kommer även att behöva personal som kan arbeta inom industrin i Söderfors. Där kommer vi att erbjuda extraarbete dag/natt/helg arbete för dig som student. Obs! Körkort och bil krävs för detta uppdrag.

Vi hjälper dig att få in en fot på arbetsmarknaden, referenser eller kontakter som kan vara värdefull inför framtiden.

Din profil

Skallkrav

- Studerande på gymnasial eller eftergymnasial med minst 50% omfattning

- Behärskar Svenska i tal- samt skrift

Meriterande

- Truckkort

- Körkort B

Som person tror vi att du har ett öppet sinne, är flexibel och en lättsam person. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga så du kan samarbeta med övriga studenter som jobbar hos oss samt personal och chefer som finns hos våra kunder.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor

Tjänstgöringsort: Uppsala med omnejd

Lön: Enligt GFL

Arbetstider: Varierande beroende på uppdrag

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag eller tipsa en vän. Visa mindre

Fastighetsskötare Uppsala

Är du vår nya Fastighetsskötare? Heimstaden växer så det knakar och för att kunna leverera lika god service till alla våra kunder, behöver vi bli fler. Vi söker därför en serviceinriktad Fastighetsskötare till vårt kontor i Uppsala och hoppas att du är den vi söker!   Vad innebär jobbet?   I den här rollen är du vår dagliga kontaktperson för våra hyresgäster, där du jobbar med felavhjälpning, rondering och reparationer i våra kunders lägenheter. Du ar... Visa mer
Är du vår nya Fastighetsskötare?
Heimstaden växer så det knakar och för att kunna leverera lika god service till alla våra kunder, behöver vi bli fler. Vi söker därför en serviceinriktad Fastighetsskötare till vårt kontor i Uppsala och hoppas att du är den vi söker!  
Vad innebär jobbet?  
I den här rollen är du vår dagliga kontaktperson för våra hyresgäster, där du jobbar med felavhjälpning, rondering och reparationer i våra kunders lägenheter. Du arbetar självständigt där du har stort ansvar för att planera din dag – till din hjälp har du dock många kollegor i teamet där ni gemensamt ansvarar för att bibehålla en härlig kultur och göra så att våra hyresgäster trivs hos oss.  
Vad ska du ha för erfarenhet?  
Då detta yrke är mansdominerat, söker vi nu gärna efter fler kvinnor som vill bli en del av vårt team. Alla är dock självklart välkomna och vi tycker att det är viktigaste att du har en personlighet som passar bra in i vår kultur! Du behöver vara van vid och tycka om service, brinna för att lösa problem och vara praktiskt/händigt lagd. Du behöver ha en god datavana då mycket av vårt arbete sköts digitalt.
Har du en gymnasie/KY-utbildning inom snickeri, bygg, VVS, drift eller liknande, är det en stor merit men inget måste. I din roll ingår inre underhåll av våra fastigheter inte utemiljö.  
Körkort med B-behörighet är ett krav, då du själv kör servicebil till våra fastigheter och hyresgäster. Svenska är också ett krav men fler språk är meriterande då vi har många hyresgäster från olika delar av världen
Personlighet
I jobbet som Fastighetsskötare är det viktigt att du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Du är tydlig, håller vad du lovar, är trygg i vem du är och håller dig lugn även i stressade situationer. Är du dessutom någon med glimten i ögat som vill vara med i vårt team med Heimkänsla och ambitiösa mål, så kommer du trivas hos oss! 
Heimstaden  
Vi ser det som en självklarhet att du vill leva upp till våra kärnvärden Autentiska, Omtänksamma och Nytänkande. Vi har en alkohol- och drogfri arbetsmiljö och accepterar inte någon form av mobbing eller kränkande särbehandling på grund av kön, etnicitet, ras, tro eller annat. 
Ansökan  
Personligt brev och CV välkomnas senast den 13 december 2019. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag. Visa mindre

Reparatör

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Reparatör till Riksbyggen Uppsala.

Till Riksbyggen i Uppsala söker vi en kundorienterad reparatör som vill ansvara för reparation och löpande underhåll i våra kunders fastigheter.

Arbetsuppgifter:

Din uppgift är i huvudsak att självständigt eller i grupp svara för sedvanligt felavhjälpande underhåll och reparationer efter felanmälan. Utöver felanmälningar beställer boende och kunder mindre tjänster som av olika slag som reparationsuppdrag i bostäder och lokaler även det ingår i uppdraget att hantera. Löpande kontakter med boende, kunder och entreprenörer är därmed en väsentlig del av arbetsuppgifterna. Även hanteringen av inköp av förbrukningsmateriel och vård av egen arbetsutrustning. Samt på beställning utför installation och reparation av vitvaror.                  

Tjänsten som reparatör är ett varierat och fritt arbete under eget ansvar. Du kommer att ingå i ett driftteam på 7-8 personer som dina närmsta kollegor. I ditt dagliga arbete ingår även att medverka vid: 

 Sedvanligt underhåll efter felanmälan och beställning, felsökning tvättmaskiner, snickerier, elreparationer, även mindre målningsarbeten. - och bistå med förslag till planerat underhåll.

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att proaktivt möta våra kunders behov. Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktigt hållbar miljö att bo och arbeta i. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du har stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Vi söker dig med fastighetsteknikerutbildning eller gymnasieutbildning med teknisk inriktning i kombination med relevant arbetslivserfarenhet eller motsvarande kompetens inom Snickeri/Drift/Elektriker samt Måleri.

Meriterande med Snickeri/Smed kundskaper eller motsvarande erfarenhet. Du har god förmåga att arbeta administrativt och har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

God datorkompetens är en nödvändighet då exempelvis all hantering av arbetsorder är datoriserad. 

Tjänsten är placerad i Uppsala samt kräver körkort. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Stämmer detta in på dig så ser vi fram emot din ansökan som du skickar till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb. Urvalet kan komma att ske löpande så skicka din ansökan redan idag dock senast: 2019-12-31. 

Ansvarig för rekryteringen är gruppchef energi/drift Mikael Wallin, tel 018-480 88 75 alt [email protected]


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Gym- och fastighetsskötare till Friskis&Svettis, Uppsala

Arbetsbeskrivning Vill du vara med på Friskis&Svettis; resa mot att skapa förutsättningar för rörelseglädje och goda möten? Som Sveriges största träningsaktör erbjuder vi en lustfylld arbetsplats med stor möjlighet att påverka sitt arbete och att bidra till verksamhetens utveckling.  Vi söker en driven gym- och fastighetsskötare med stort personligt engagemang som tycker att det är självklart att samarbeta med andra för att nå våra gemensamt uppsatta mål.... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med på Friskis&Svettis; resa mot att skapa förutsättningar för rörelseglädje och goda möten? Som Sveriges största träningsaktör erbjuder vi en lustfylld arbetsplats med stor möjlighet att påverka sitt arbete och att bidra till verksamhetens utveckling. 

Vi söker en driven gym- och fastighetsskötare med stort personligt engagemang som tycker att det är självklart att samarbeta med andra för att nå våra gemensamt uppsatta mål. 

Friskis&Svettis; vision handlar om att det måste vara kul att träna: Människor ler när de tänker på träning. Men vi menar inte bara träningen. Den där sköna känslan som finns kvar långt efteråt beror på mycket mer än så. Hela upplevelsen att vara på Friskis&Svettis; ska vara lustfylld. Ansvarsområden
Som gym- och fastighetsskötare är du en viktig del av att skapa en fungerande arbetsplats för dina kollegor och en god träningsupplevelse för medlemmarna. Du arbetar med daglig kontroll av lokalerna och åtgärdar de fel och brister som upptäcks. Det kan vara allt ifrån att laga/felsöka gymmaskiner till att laga duschar och byta glödlampor. Du trivs i en varierande miljö där varje dag är olik den föregående. 

Arbetsuppgifterna innebär:
 reparation av exempelvis lås, dörrar och handtag
 kontroll av ventilationsaggregat
enklare felsökning och åtgärd av el
reparation och byte av duschar, blandare och WC stolar

Friskis&Svettis; förespråkar jämn könsfördelning och idag består gruppen endast av män.
omfattning.

Arbetstider
Arbetstider: 05:30-14:00, perfekt för dig som vill få ihop livspusslet och hämta tidigt på förskolan! 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är väl förankrad i Friskis&Svettis; värderingar och vill vara med på vår resa att bidra till en rolig träningsupplevelse. Du har ett tekniskt intresse och en vilja att lära dig yrket av dina kollegor. Det är meriterande om du har el-behörighet alternativt utbildning inom VVS eller ventilation. Du är mer utav en generalist än en specialist och du trivs med att arbeta med olika arbetsuppgifter och att ha en varierad vardag. Du kommer att arbeta på Friskis&Svettis; samtliga träningsanläggningar vilket innebär att B-körkort är ett krav.  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, prestigelös och ser vad som behöver göras. Du tar egna initiativ och är en lojal medarbetare. Vidare är du flexibel, självgående och samarbetar gärna med andra. 
ansökan.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2019-11-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Jonna Wenngren, rekryteringskonsult, 072 988 90 42, [email protected]

Om företaget
Hösten 1985 startade vi vår förening i Uppsala. Sedan dess har det hänt mycket. Utvecklingen i föreningen har varit fantastisk! Mellan åren 2000 och 2013 ökade medlemsantalet med 168 procent! 

2017 var vi uppe på 32.155 medlemmar. Totalt var vi 340 ideellt arbetande funktionärer på fyra egna träningsanläggningar som vi hela tiden utvecklar. Tillsammans erbjöd vi träning i stora gym, öppna från morgon till sen kväll och 240 gruppträningspass i veckan. Vi har kontroll på medlemsregister, mobilapplikationer och hemsida.

I dag är Friskis&Svettis; Uppsalas största träningsaktör med mer än 14,5% av stadens kommuninvånare som medlemmar! 
Och pionjärandan och engagemanget, det är minst lika stort idag som när vi en gång startade! Visa mindre

Vill du vara med och byta ut brandvarnare hos våra hyresgäster?

På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.   Om tjänsten Du kommer att ingå i... Visa mer
På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.

 

Om tjänsten
Du kommer att ingå i en projektgrupp som under ca. 7 månader byter brandvarnare hos alla våra 17 000 hyresgäster. Arbetet är en viktig del i att skapa trygga och trivsamma boenden för våra hyresgäster samt för att öka kundnöjdheten. Projektgruppen är en del av vår interna serviceorganisation Bostadsservice som har till uppgift att sköta och underhålla våra fastigheter. Utöver skötsel, reparationer och underhåll tillhandahåller vi bland annat skadesamordning, utför mindre anläggningsarbeten samt om- och tillbyggnader.

Tillsammans med en kollega besöker du våra hyresgäster för att byta befintliga brandvarnare mot nya. Under besöket kommer ni även att genomföra en kort besiktning av de delar i lägenheten där risken för fuktskador är som störst. I arbetsuppgifterna ingår det att informera hyresgästen före och efter besöket samt dokumentera utförda åtgärder i vårt digitala fastighetssystem. Ni kommer även att ha en dialog med den lokala förvaltningsorganisationen.

 

Kompetensprofil
Vi söker dig med en treårig gymnasieutbildning som vill vara med och skapa trygga och trivsamma boenden för våra hyresgäster. Då du utför dina arbetsuppgifter i våra kunders hem är det av största vikt att du har respekt för människors integritet, är förtroendeingivande och kan anpassa dig till olika situationer. Som person är du driven och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du planerar och prioriterar ditt arbete för att hela tiden sätta våra hyresgäster i fokus och arbetar aktivt för att hålla en hög servicenivå i en positiv och lösningsinriktad anda. För dig är det naturligt att samarbeta med både kund och kollegor.

Du har B-körkort och god vana att arbeta med IT-stöd. Arbetet ställer även krav på att du är en god kommunikatör som uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

 

Mer information
Tjänsten är en visstidsanställning som kommer att pågå från mitten av januari till slutet av augusti 2020. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna chef för Bostadsservice Johan Andersson, tfn: 018-727 31 42 eller HR Generalist Victoria Branteström, tfn: 018-727 34 34. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför gärna in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan senast 2019-11-19.   

 

Vad erbjuder vi
Ett arbete i en av Sveriges mest expansiva regioner. Själva tycker vi att Uppsalahem är ett lagom stort företag, litet nog för att präglas av en vi-anda och stort nog för att vara en viktig aktör i bostadsbranschens utveckling. Vi bygger och förnyar bostäder i kombination med att vara en aktiv kundnära bostadsförvaltare. I vår utveckling av Uppsalas stadsmiljö har vi stort fokus på miljö- och energifrågor och modern teknik. Vårt arbetsgivarvarumärke präglas av att kompetens och talanger utvecklas. Visa mindre

Fastighetsskötare Uppsala

Arbetsbeskrivning Vi söker nu en ansvarstagande och serviceinriktad Fastighetsskötare för ett kortare uppdrag till vår kund i Uppsala. Du kommer att arbeta hos ett expansivt företag inom fastighetsförvaltning. I din roll förväntas du ta eget ansvar och utföra arbetet med hög kvalité. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad men arbeta ute hos en av våra kunder. Ansvarsområden I rollen som Fas... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en ansvarstagande och serviceinriktad Fastighetsskötare för ett kortare uppdrag till vår kund i Uppsala. Du kommer att arbeta hos ett expansivt företag inom fastighetsförvaltning. I din roll förväntas du ta eget ansvar och utföra arbetet med hög kvalité.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad men arbeta ute hos en av våra kunder.Ansvarsområden
I rollen som Fastighetsskötare kommer du att ansvara för drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Du kommer dagligen arbeta med felsökning samt utföra reparationer och sköta anläggningar och utrustning kopplat till fastigheten. Du har även dagliga hyresgästkontakter.

Arbetstider
Arbetstiden är förlagd mån-fre. Uppdraget är en visstidsanställning på 3 månader med start omgående.Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av liknande arbete vilket har givit dig kunskap om fastighetsrelaterade anläggningar och reparationer, så som t.ex. ventilationssystem. Du har B-körkort och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Meriterande är el-kompetens och erfarenhet av kylsystem.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet krävs av liknande arbetsuppgifter, gärna inre Fastighetsskötsel.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, sista ansökningsdag är 2019-11-14, men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi söker fastighetsskötare till Uppsala.Som fastighetsskötare ingår ansvar för innre och yttre skötsel. Visa mer
Vi söker fastighetsskötare till Uppsala.Som fastighetsskötare ingår ansvar för innre och yttre skötsel. Visa mindre

Uppsalahem söker fastighetsarbetare

På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.   Om tjänsten Vi söker nu engagera... Visa mer
På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.

 

Om tjänsten
Vi söker nu engagerade och självständiga medarbetare som med naturlig arbetsglädje vill vara med och arbeta för att vi ska få ännu nöjdare hyresgäster. Som fastighetsskötare hos Uppsalahem arbetar du med skötsel och underhåll av våra utemiljöer som t.ex. grönytesskötsel, beskärning av buskar och växter, snöröjning, sandning och sophantering. Det innebär att du använder trädgårdsmaskiner dagligen i ditt arbete. Du planerar, utvecklar och prioriterar efter situation och anpassar ständigt din arbetsinsats efter områdesbehovet.

Du utför dina arbetsuppgifter till större del självständigt men tillhör ett arbetslag. Det innebär att du ibland jobbar tillsammans med dina kollegor och att ni hjälps åt över era områdesgränser. Inre skötsel av trappuppgångar, soprum och allmänna utrymmen kan förekomma i arbetet. Du är på plats ute på ditt område och är därför en naturlig företrädare för Uppsalahem för våra hyresgäster. Det innebär att det ställs stora krav på att du kommunicerar på ett tydligt och lösningsinriktat sätt med våra hyresgäster.

 

Kompetensprofil
Vi ser att du har en treårig gymnasieutbildning gärna inom park/trädgård eller inom fastighetsskötsel. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har vana att köra och använda maskiner. Då du arbetar nära våra hyresgäster är respektfullhet, noggrannhet och ansvarskänsla viktiga egenskaper hos dig. För att lyckas i rollen som fastighetsskötare hos oss krävs därför att du gillar människor och gillar att samarbeta med andra. Du är van att jobba självständigt med dina arbetsuppgifter och hugger i där det behövs. B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav.

 

Mer information
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Johan Hedblom, tel. 018- 727 35 10 eller HR Generalist Victoria Branteström 018- 727 34 34. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan senast 2019-10-11. 

 

Vad erbjuder vi
Ett arbete i en av Sveriges mest expansiva regioner. Själva tycker vi att Uppsalahem är ett lagom stort företag, litet nog för att präglas av en vi-anda och stort nog för att vara en viktig aktör i bostadsbranschens utveckling. Vi bygger och förnyar bostäder i kombination med att vara en aktiv kundnära bostadsförvaltare. I vår utveckling av Uppsalas stadsmiljö har vi stort fokus på miljö- och energifrågor och modern teknik. Vårt arbetsgivarvarumärke präglas av att kompetens och talanger utvecklas.


  Visa mindre

Fastighetsskötare

Nu har du chansen att få arbeta praktiskt, varierat och med mycket eget ansvar. Sök tjänsten som fastighetsskötare nu eller varför inte tipsa en vän? Om tjänsten Att arbeta med markunderhåll och fastighetsskötsel innebär att din arbetsdagar kan av felanmälningar samt allmänt underhåll såsom gräsklippning, lövupptagning, städning och rensning av ogräs, slyröjning, och mycket därtill. Du startar varje dag på kontoret i Uppsala för att sedan ta dig runt i... Visa mer
Nu har du chansen att få arbeta praktiskt, varierat och med mycket eget ansvar. Sök tjänsten som fastighetsskötare nu eller varför inte tipsa en vän?

Om tjänsten

Att arbeta med markunderhåll och fastighetsskötsel innebär att din arbetsdagar kan av felanmälningar samt allmänt underhåll såsom gräsklippning, lövupptagning, städning och rensning av ogräs, slyröjning, och mycket därtill.

Du startar varje dag på kontoret i Uppsala för att sedan ta dig runt i hela stan för att lösa olika typer av problem.

Arbetet kommer därför att vara varierat och innebär mycket eget ansvar. Rollen som fastighetsskötare passar perfekt för dig som är allmänt händig, gillar variation och som ser lösningar framför problem.

Arbetet är en kortare visstidsanställning med löpande bemanning.

Din profil

Skallkrav:

- Körkort B
- Mycket goda kunskaper i SvenskaMeriterande:

- Tidigare erfarenhet av liknande arbete
- Relevant utbildning

Här söker vi dig som är socialt kompetent då du kommer att ha mycket kontakt med människor när du rör dig mellan de olika projekten. Du bör vara aktiv i ditt sätt att agera då arbetet ställer högre krav på eget ansvar.

Om oss

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor

Start :Omgående

Omfattning :Heltid, visstid 1 månad

Arbetstider :Vardagar 7-16

Placeringsort :Uppsala

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän. Urval sker löpande så tveka inte, ta chansen! Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi söker nu erfarna Fastighetsskötare.  Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. För ... Visa mer
Vi söker nu erfarna Fastighetsskötare.  Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. För mer information om företaget se vår hemsida http://www.uppsalafastighetstjanst.se eller besök oss på facebook, http://www.facebook.com/uppsalafastighetstjanst.Vi söker nu fastighetsskötare med start snarast möjligt.Vi vill helst att du har dokumenterad utbildning som trädgårdsmästare eller motsvarande kompetens och har några års arbetslivserfarenhet inom området. Du kommer att ingå i gruppen av fastighetsskötare/trädgårdsarbetare som arbetar med yttre och inre skötsel, du kommer också vara med där vi nyanlägger. Då företaget expanderar och vi har många olika typer av trädgårds- och fastighetsskötselarbeten förekommer många olika typer av arbete varför vi söker dig som är flexibel och inte rädd för förändring och nya uppgifter.Personliga egenskaper:Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte mot kunden varför en av dina viktigaste egenskaper måste vara att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Varje person du möter under arbetsdagen kan vara en tänkbar kund eller uppdragsgivare.Vi lägger även extremt stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet, då även detta är egenskaper som ger kundnöjdhet.Du bör ha goda kunskaper inom växtkännedom samt beskärning av träd och buskar.Erfarenhet av planering och anläggning av trädgårdsytor är meriterande.B-körkort är ett krav, BE eller C är meriterande.Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i familjen och laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. Våra anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande.Uppsalafastighetstjänst eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.KörkortB körkort fordras.Arbetstid/VaraktighetTill och med 30/9KontaktpersonerDaniel Eriksson, 070-688 66 49, [email protected]ökanVid rätt sökande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.Vi tar emot ansökan via epost: [email protected] FASTIGHETSTJÄNST ABSkebogatan 275228UPPSALATel: 0708-23 10 90E-post: [email protected] information på http://www.uppsalafastighetstjanst.seBesöksadressSkebogatan 2752 28 UPPSALA Visa mindre

Fastighetstekniker til Uppsalahem

Om tjänsten Som fastighetsskötare är du fastighetsägarens ansikte ute på fältet och ansvarar för att hyresgästerna känner sig nöjda och trygga i sin boendemiljö. I rollen som fastighetsskötare ingår rondering med viss felavhjälpande underhåll av fastigheterna och att avhjälpa enklare fel efter anmälan av hyresgästerna. Som t.ex. byta eluttag, rensa stopp i avlopp m.m. Till detta uppdrag söker vi dig som kan börja omgående (d.v.s. ingen uppsägningstid). Upp... Visa mer
Om tjänsten
Som fastighetsskötare är du fastighetsägarens ansikte ute på fältet och ansvarar för att hyresgästerna känner sig nöjda och trygga i sin boendemiljö. I rollen som fastighetsskötare ingår rondering med viss felavhjälpande underhåll av fastigheterna och att avhjälpa enklare fel efter anmälan av hyresgästerna. Som t.ex. byta eluttag, rensa stopp i avlopp m.m.
Till detta uppdrag söker vi dig som kan börja omgående (d.v.s. ingen uppsägningstid). Uppdraget kommer att löpa t.o.m 31/10. Du kommer att vara anställd av Arena Personal och arbeta hos Uppsalahem.


Din profil
Har du tidigare erfarenhet av fastighetsskötaryrket är det naturligtvis mycket meriterande. Ett annat alternativ kan vara att du har utbildat dig till fastighetsskötare samt har annan relevant arbetslivserfarenhet. Du bör bo inom rimligt avstånd från Uppsala.

Du har god förmåga att hålla en hög servicenivå och hitta lösningar.
God datorvana och vana att arbeta med dator/mobiltelefon som hjälpmedel.
Social kompetens, d.v.s. du har lätt att ta kontakt med folk och skapa ett förtroende.
Goda kunskaper i svenska.
B-körkort är ett krav.


Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vaktmästare

Vaktmästare sökesVaktmästaren ska se till att byggnaderna och kringområdet är i bra skick. Detta innebär bland annat att laga saker, byta ut trasigt, beställa hem nytt, städning av lokaler och fastighetsservice i form av gräsklippning och snöröjning. Post och godshantering samt varuleveranser ska kontrolleras och tas om hand. Då delar av anläggningen är en byggarbetsplats är det vid behov viktigt att kunna stödja arbetet med bygget.I arbetet ingår det även... Visa mer
Vaktmästare sökesVaktmästaren ska se till att byggnaderna och kringområdet är i bra skick. Detta innebär bland annat att laga saker, byta ut trasigt, beställa hem nytt, städning av lokaler och fastighetsservice i form av gräsklippning och snöröjning. Post och godshantering samt varuleveranser ska kontrolleras och tas om hand. Då delar av anläggningen är en byggarbetsplats är det vid behov viktigt att kunna stödja arbetet med bygget.I arbetet ingår det även att kontrollera den tekniska utrustningen. Att kontrollera tillflödet av material i maskinerna, åtgärda olika störningar och rapportera in eller reparera maskinerna när det behövs.Som vaktmästare är du en mycket viktig del i anläggningens drift, där ditt engagemang och serviceinriktade arbetssätt erbjuder våra kunder en mycket bra köpupplevelse vid sitt besök hos oss.Arbetstider kommer att variera mellan dag, kväll och helg enligt schema.Kvalifikationer:Som person söker vi dig som är självgående som med stor drivkraft och stort engagemang. Du ska kunna identifiera problem och kunna ta egna initiativ för att lösa dessa.Du bör vara socialt utåtriktad och ha lätt att ta kontakt med nya människor. Vidare så värderar vi god samarbetsförmåga, hög servicekänsla (både mot kunder och kollegor).Viktigt att behärska engelska obehindrat då anläggningen är vid en byggarbetsplats och det kommer ske mycket kontakt med byggpersonalen som talar engelska.ArbetslivserfarenhetDet är önskvärt att ha en teknisk bakgrund i någon form. Erfarenhet från bygg och fastighetsskötsel är starkt meriterande.Lönetyp: Fast månads.AnställningsvillkorTjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde i nov 2019. Arbetstiden är på 40 timmar i veckan, förlagd under varierande tider inklusive kvällar och helger. Välkommen med din ansökan senast 2019-08-27. (Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden).Valet av rekryteringskanaler för den här tjänsten är redan gjord, så vi undanber oss från all kontakt gällande annonsering och samtal från rekrytering-/bemanningsföretag. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi söker nu säsongsanställda Fastighetsskötare.   Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de b... Visa mer
Vi söker nu säsongsanställda Fastighetsskötare.   Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. För mer information om företaget se vår hemsida http://www.uppsalafastighetstjanst.se eller besök oss på facebook, http://www.facebook.com/uppsalafastighetstjanst. Vi söker nu fastighetsskötare med start snarast möjligt. Vi vill helst att du har dokumenterad utbildning som trädgårdsmästare eller motsvarande kompetens och har några års arbetslivserfarenhet inom området. Du kommer att ingå i gruppen av fastighetsskötare/trädgårdsarbetare som arbetar med yttre och inre skötsel, du kommer också vara med där vi nyanlägger. Då företaget expanderar och vi har många olika typer av trädgårds- och fastighetsskötselarbeten förekommer många olika typer av arbete varför vi söker dig som är flexibel och inte rädd för förändring och nya uppgifter. Personliga egenskaper: Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte mot kunden varför en av dina viktigaste egenskaper måste vara att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Varje person du möter under arbetsdagen kan vara en tänkbar kund eller uppdragsgivare. Vi lägger även extremt stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet, då även detta är egenskaper som ger kundnöjdhet. Du bör ha goda kunskaper inom växtkännedom samt beskärning av träd och buskar. Erfarenhet av planering och anläggning av trädgårdsytor är meriterande. B-körkort är ett krav, BE eller C är meriterande. Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i familjen och laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. Våra anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande. Uppsalafastighetstjänst eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Körkort B körkort fordras. Arbetstid/Varaktighet Till och med 30/9 Kontaktpersoner Daniel Eriksson, 070-688 66 49, [email protected] Ansökan Vid rätt sökande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar emot ansökan via epost: [email protected] Arbetsgivare UPPSALA FASTIGHETSTJÄNST AB Skebogatan 2 75228 UPPSALA Tel: 0708-23 10 90 E-post: [email protected] Mer information på http://www.uppsalafastighetstjanst.se Besöksadress Skebogatan 2 752 28 UPPSALA Visa mindre

Jobb inom yttre fastighetsskötsel , start i augusti i Uppsala

Fastighetsskötare Yttre skötsel Vi söker nu flera serviceinriktade och handlingskraftiga fastighetsskötare för arbetet med den yttre fastighetsskötseln främst. Detta är ett perfekt uppdrag för dig som trivs med att arbeta utomhus, tycker om att jobba praktiskt samt har ett genuint intresse för att utveckla din kompetens inom fastighetsbranschen. Då detta är en serviceinriktad roll är det även viktigt att du trivs i den dagliga kontakten med hyresgäster... Visa mer
Fastighetsskötare Yttre skötsel


Vi söker nu flera serviceinriktade och handlingskraftiga fastighetsskötare för arbetet med den yttre fastighetsskötseln främst.

Detta är ett perfekt uppdrag för dig som trivs med att arbeta utomhus, tycker om att jobba praktiskt samt har ett genuint intresse för att utveckla din kompetens inom fastighetsbranschen. Då detta är en serviceinriktad roll är det även viktigt att du trivs i den dagliga kontakten med hyresgäster. För tjänsten krävs B-körkort och flytande svenska i tal och skrift.Uppdraget är långsiktigt och på heltid hos en av våra kunder i Uppsala som är verksam inom fastighetsförvaltningen av både kommersiella- och bostadsfastigheter. Arbetet sker på vardagar mellan kl 7-16.

Start är enligt överenskommelse.I din roll förväntas du ta eget ansvar och utföra ett arbete av hög kvalitet.Läs vidare om detta låter intressant!Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan snarast.Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Uppsala

Omfattning: HeltidArbetsbeskrivning
I rollen som fastighetsskötare kommer du att ansvara för den yttre skötseln av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Du kommer dagligen att arbeta med att åtgärda felanmälan vilket innebär felsökning, utföra enklare reparationer, skötsel av anläggningar och utrustning kopplat till fastigheten samt göra regelbundna ronderingar. En stor del av ditt arbete är individuellt men det finns ett gott stöd att få från kollegor. I ditt arbete ingår daglig kontakt och service till hyresgäster.Kvalifikationer
Vi söker dig som har avklarade gymnasiestudier. Utbildning och erfarenhet inom fastighetsskötsel är meriterande men absolut inte ett krav.

För att verkligen lyckas i rollen krävs att du har en prestigelös inställning.

Du är en händig person med öga för detaljer. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och tar eget initiativ. Du har alltid ett högt säkerhetstänk, följer rutiner och har förmågan att tänka steget före.

Körkort B samt flytande svenska i tal och skrift är nödvändigt för tjänsten.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt. Arbetet innebär kontakt med hyresgäster, kunder och leverantörer, därför är det viktigt du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning. Andra viktiga egenskaper är att du är självgående, driven och lösningsorienterad.För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2019-08-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Kontakta konsultchef Emelie Prokop, [email protected] Visa mindre

Kontorsservicegeneralist till Verksamhetsstöd i Uppsala

Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Ansvar och arbetsuppgifter Som Kontorsservicegeneralist kommer du att ha ett varierande arbete med många olika arbetsuppgifter. I huvudsak innebär arbetet a... Visa mer
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.

Ansvar och arbetsuppgifter
Som Kontorsservicegeneralist kommer du att ha ett varierande arbete med många olika arbetsuppgifter. I huvudsak innebär arbetet att informera, vägleda, samordna och ansvara för den löpande driften och helheten på kontoret. Du kommer att arbeta med att ge stöd och service via möten, IT-stöd och telefon. I arbetet ansvarar du för fastighetsfrågor som innebär att förvalta hyrda lokaler och arbeta med kontorsmiljön dvs. kontorsmaterial, klimatfrågor, arbetsmiljö, möblering, lokalvård och tillgänglighet. Du ansvarar för administrationen kring behörighetskort och arbetar med inköp, avrop, fakturahantering och säkerhetsfrågor.

Vi har ett tjänstepaket där vedertagna arbetsprocesser och rutiner ofta förutsätter snabba leveranser. En viktig del av arbetet innebär att bidra till ständiga förbättringar och utveckling av verksamheten.

För att vara framgångsrik i rollen som kontorsservicegeneralist ska du kunna se helheten, ringa in behov och kunna ta fram den bästa lösning.

Vi söker dig som 


• har slutbetyg från gymnasiet eller erfarenheter/kvalifikationer som kan bedömas likvärdiga
• har god samarbetsförmåga, en mycket god känsla för service och är bra på att skapa goda relationer
• har ett systematiskt och situations anpassat arbetssätt och förmåga att se helheten
• agerar på eget initiativ och tar ansvar för resultat med hög kvalitet
• har god datorvana
• har god teknisk förståelse
• har B-körkort.

Det är meriterande om du


• har arbetat i ett serviceyrke där du mött kunder i det personliga mötet.

 Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Övrigt
En tjänst, tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Resor ingår i tjänsten.

Kontaktpersoner
Chef: Marcus Grimborg, 010 115 31 07(för frågor om tjänsten). HR-specialist Bogumila Dragon, [email protected] (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet ST: Mattias Hemgren, 010-111 23 04, Saco-S: Cecilia Silverson, 010-115 26 18 Seko: Johanna Grundström, 010-115 30 44.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2 juni 2019. Visa mindre

Jobb inom yttre fastighetsskötsel , start omgående i Uppsala

Yttre Fastighetsskötsel Vi söker nu flera serviceinriktade och handlingskraftiga fastighetsskötare för arbetet med den yttre fastighetsskötseln främst. Detta är ett perfekt uppdrag för dig som trivs med att arbeta utomhus, tycker om att jobba praktiskt samt har ett genuint intresse för att utveckla din kompetens inom fastighetsbranschen. Då detta är en serviceinriktad roll är det även viktigt att du trivs i den dagliga kontakten med hyresgäster. För tjän... Visa mer
Yttre Fastighetsskötsel
Vi söker nu flera serviceinriktade och handlingskraftiga fastighetsskötare för arbetet med den yttre fastighetsskötseln främst.

Detta är ett perfekt uppdrag för dig som trivs med att arbeta utomhus, tycker om att jobba praktiskt samt har ett genuint intresse för att utveckla din kompetens inom fastighetsbranschen. Då detta är en serviceinriktad roll är det även viktigt att du trivs i den dagliga kontakten med hyresgäster. För tjänsten krävs B-körkort och flytande svenska i tal och skrift.

Uppdraget är långsiktigt och på heltid hos en av våra kunder i Uppsala som är verksam inom fastighetsförvaltningen av både kommersiella- och bostadsfastigheter. Arbetet sker på vardagar mellan kl 7-16.

Start är omgående eller enligt överenskommelse.

I din roll förväntas du ta eget ansvar och utföra ett arbete av hög kvalitet.

Läs vidare om detta låter intressant!

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan snarast.

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning

I rollen som fastighetsskötare kommer du att ansvara för den yttre skötseln av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Du kommer dagligen att arbeta med att åtgärda felanmälan vilket innebär felsökning, utföra enklare reparationer, skötsel av anläggningar och utrustning kopplat till fastigheten samt göra regelbundna ronderingar. En stor del av ditt arbete är individuellt men det finns ett gott stöd att få från kollegor. I ditt arbete ingår daglig kontakt och service till hyresgäster.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avklarade gymnasiestudier. Utbildning och erfarenhet inom fastighetsskötsel är meriterande men absolut inte ett krav.

För att verkligen lyckas i rollen krävs att du har en prestigelös inställning.

Du är en händig person med öga för detaljer. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och tar eget initiativ. Du har alltid ett högt säkerhetstänk, följer rutiner och har förmågan att tänka steget före.

Körkort B samt flytande svenska i tal och skrift är nödvändigt för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt. Arbetet innebär kontakt med hyresgäster, kunder och leverantörer, därför är det viktigt du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning. Andra viktiga egenskaper är att du är självgående, driven och lösningsorienterad.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2019-05-06, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta konsultchef Camilo Garcia Sanchez, [email protected] Visa mindre

Fastighetsvärd till Hembla i Uppsala

Tjänstebeskrivning Har du erfarenhet av fastighetsskötsel och vill arbeta med reparationer och underhåll? Trivs du med självständigt arbete i en omväxlande miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig! Till Hembla söker vi nu en fastighetsvärd för ett vikariat. Du som söker trivs i en social roll med mycket eget ansvar. Du kommer att ansvara för att förebyggande och felavhjälpande underhåll görs efter egen rondering eller efter felanmälan från hyresgäst. I ... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Har du erfarenhet av fastighetsskötsel och vill arbeta med reparationer och underhåll? Trivs du med självständigt arbete i en omväxlande miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Till Hembla söker vi nu en fastighetsvärd för ett vikariat. Du som söker trivs i en social roll med mycket eget ansvar. Du kommer att ansvara för att förebyggande och felavhjälpande underhåll görs efter egen rondering eller efter felanmälan från hyresgäst. I arbetet ingår att upprätthålla god kontakt med hyresgästerna.

Vidare kommer du att;

• utföra ronderingar både efter fastställt schema samt löpande
• hantera inkommande felanmälningar
• ansvara för att följa upp att beställa arbeten är genomförda, fakturaavstämning samt att hyresgästerna är nöjda
• lyssna på och informera hyresgästerna i ditt geografiska område

Tjänsten passar dig som trivs i en flexibel roll där du flyttas mellan olika geografiska områden på vecko- eller månadsbasis.

Krav på person
Vi söker dig som avslutat dina gymnasiestudier samt studerat fastighetsservice eller liknande därefter. Vidare har du relevant yrkeserfarenhet inom fastighetsskötsel med kompetens att utföra enklare arbeten inom fastighetsunderhåll självständigt. Som person tror vi att du är nogrann och flexibel. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och värdesätter ett kvalitativt arbete före ett kvantitativt. För tjänsten krävs vidare:

• B-körkort
• Svenska i tal och skrift
• Goda kunskaper i Office-paketet

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som servicetekniker.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, Vikariat mellan 12 maj - 15 juli
Arbetstid: 07-16
Plats: Gottsunda, rondering i Uppsala samt i Bro.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Anton Hovstadius på [email protected] Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
På Hembla sätter vi hyresgästen i centrum. Vi tror nämligen att ett hem är mer än ett par väggar. Det är där barn växer upp, musik spelas för högt och födelsedagar firas. Vi går därför bortom renovering och gör vårt bästa för att skapa levande stadsdelar.

Välkommen hem.

Fastighet, fastighetsvärd, vaktmästare

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Parkarbetare

Parkarbetare: Nordic Bemanning & Rekrytering söker personer för uppdrag inom parkarbete samt yttre fastighetsskötsel för arbete hos vår kund, med placering i Uppsala med omnejd. Vi söker dig som vill arbeta inom park- och yttre fastighetsskötsel. Du har viljan och rätt inställning för att arbeta med grönytor och trädgårdsmiljöer och självklart uppskattar du ett omväxlande arbete som till stor del bedrivs utomhus. Det är meriterande om du har kompetense... Visa mer
Parkarbetare:

Nordic Bemanning & Rekrytering söker personer för uppdrag inom parkarbete samt yttre fastighetsskötsel för arbete hos vår kund, med placering i Uppsala med omnejd.

Vi söker dig som vill arbeta inom park- och yttre fastighetsskötsel. Du har viljan och rätt inställning för att arbeta med grönytor och trädgårdsmiljöer och självklart uppskattar du ett omväxlande arbete som till stor del bedrivs utomhus.
Det är meriterande om du har kompetenser och/eller tidigare erfarenhet av parkarbete och yttre fastighetsförvaltning. B-körkort är ett krav. God svenska i tal och skrift.

Om tjänsten:

Arbetsbeskrivning

Allmänt förekommande uppgifter inom trädgård- och parkskötsel/förvaltning.
Sandupptagning (tillsammans med traktor och dess förare), gräsklippning, blåsa sand & löv med lövblås, rensa rabatter och andra trädgårds/parkanläggningar från ogräs och annat. Underhåll samt mindre reparationer inom offentliga parkmiljöer.Arbetet kan stundtals vara tungt, så det är en förutsättning att du har god hälsa och fysik.

Din profil:

Vi vill gärna träffa dig som känner igen dig i följande beskrivning

- Innehar B-körkort
- God hälsa & god fysik
- Kännetecknas av arbetsvilja och arbetsmoral
- Stresstålig, noggrann och effektiv
- Medarbetare som är självgående, engagerad, motiverad och stimuleras av ett omväxlande arbete som i huvudsak bedrivs utomhus.
- God svenska i tal och skrift


Meriterande
Utbildning inom fastighetsförvaltning och/eller parkskötsel, hjullastarkort, röjsågskort, motorsågskort mm
Kompetenser och/eller tidigare erfarenhet av parkarbete och yttre fastighetsförvaltning

Om oss:

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som auktoriserat bemanningsföretag har. Välkommen till oss!

Villkor:

Grundläggande informationYrkeskategori: Parkarbetare
Arbetstid: Vardagar 07.00-16.00
Lön: Fast lön
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansökningar hanteras fortlöpande och tjänsterna kommer att tillsättas kontinuerligt under ansökningstiden!


Ansökan sker via vår hemsida www.nordicbemanning.se Visa mindre

Fastighetsvärd till Hembla i Uppsala

Tjänstebeskrivning Har du erfarenhet av fastighetsskötsel och vill arbeta med reparationer och underhåll? Trivs du med självständigt arbete i en omväxlande miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig! Till Hembla söker vi nu en fastighetsvärd för ett vikariat. Du som söker trivs i en social roll med mycket eget ansvar. Du kommer att ansvara för att förebyggande och felavhjälpande underhåll görs efter egen rondering eller efter felanmälan från hyresgäst. I ... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Har du erfarenhet av fastighetsskötsel och vill arbeta med reparationer och underhåll? Trivs du med självständigt arbete i en omväxlande miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Till Hembla söker vi nu en fastighetsvärd för ett vikariat. Du som söker trivs i en social roll med mycket eget ansvar. Du kommer att ansvara för att förebyggande och felavhjälpande underhåll görs efter egen rondering eller efter felanmälan från hyresgäst. I arbetet ingår att upprätthålla god kontakt med hyresgästerna.

Vidare kommer du att;

• utföra ronderingar både efter fastställt schema samt löpande
• hantera inkommande felanmälningar
• ansvara för att följa upp att beställa arbeten är genomförda, fakturaavstämning samt att hyresgästerna är nöjda
• lyssna på och informera hyresgästerna i ditt geografiska område

Tjänsten passar dig som trivs i en flexibel roll där du flyttas mellan olika geografiska områden på vecko- eller månadsbasis.

Krav på person
Vi söker dig som avslutat dina gymnasiestudier samt studerat fastighetsservice eller liknande därefter. Vidare har du relevant yrkeserfarenhet inom fastighetsskötsel med kompetens att utföra enklare arbeten inom fastighetsunderhåll självständigt. Som person tror vi att du är nogrann och flexibel. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och värdesätter ett kvalitativt arbete före ett kvantitativt. För tjänsten krävs vidare:

• B-körkort
• Svenska i tal och skrift
• Goda kunskaper i Office-paketet

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som servicetekniker.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, Vikariat mellan 12 maj - 15 juli
Arbetstid: 07-16
Plats: Gottsunda, rondering i Uppsala samt i Bro.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Anton Hovstadius på [email protected] Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
På Hembla sätter vi hyresgästen i centrum. Vi tror nämligen att ett hem är mer än ett par väggar. Det är där barn växer upp, musik spelas för högt och födelsedagar firas. Vi går därför bortom renovering och gör vårt bästa för att skapa levande stadsdelar.

Välkommen hem.

Fastighet, fastighetsvärd, vaktmästare

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Fastighetsskötare 50 - 75%

Vi söker en praktisk och teknisk fastighetsskötare till vår kund i Uppsala. Om tjänsten Som fastighetsskötare kommer du att ansvara för skötsel, service, drift och underhåll av en fastighet i Uppsala. Detta gäller fastighetens insida såväl som utsida. Tjänsten innebär bland annat: *Översyn av fasad för att upptäcka och avhjälpande av eventuella fel. *Entréer, entrépartier och entrédörrar, trappor och dylikt. Skötsel och kontroll av dörrars funktioner, dör... Visa mer
Vi söker en praktisk och teknisk fastighetsskötare till vår kund i Uppsala.

Om tjänsten
Som fastighetsskötare kommer du att ansvara för skötsel, service, drift och underhåll av en fastighet i Uppsala. Detta gäller fastighetens insida såväl som utsida.
Tjänsten innebär bland annat:
*Översyn av fasad för att upptäcka och avhjälpande av eventuella fel.
*Entréer, entrépartier och entrédörrar, trappor och dylikt. Skötsel och kontroll av dörrars funktioner, dörrstängare etc.
*Gemensamma utrymmen, kontroll av fri passage och allmän ordning.
*Kontroll av möbler
*Utföra mindre reparationer, byte av batteri till dörrar och dörrstängare.
*Ljuskällor kontrolleras, trasiga och funktionsnedsatta ljuskällor och armaturer byts ut.
*Samordningsansvar för UE

Om dig
Vi söker dig som är händig, teknisk och en problemlösare. Du är en person som snabbt kan överskåda vad som behöver göras.
Som fastighetsskötare hos vår kund träffar du många olika kunder och du bör därmed kunna skapa goda relationer och ha ett trevlig och professionellt bemötande.
Det här är ett jobb för dig som är självgående, tekniskt kunnig och trivs med att ha många olika kontaktytor.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som fastighetsskötare är ett konsultuppdrag på 50-75%. Tjänsten skall tillsättas omgående. För rätt person finns chans till anställning hos kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Hammarling, [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fastighetsskötare, Adecco, Uppsala Visa mindre

Fastighetsskötare 50 - 75%

Vi söker en praktisk och teknisk fastighetsskötare till vår kund i Uppsala. Om tjänsten Som fastighetsskötare kommer du att ansvara för skötsel, service, drift och underhåll av en fastighet i Uppsala. Detta gäller fastighetens insida såväl som utsida. Tjänsten innebär bland annat: *Översyn av fasad för att upptäcka skador, vandalisering och avhjälpande av eventuella fel. *Entréer, entrépartier och entrédörrar, trappor och dylikt. Skötsel och kontroll av d... Visa mer
Vi söker en praktisk och teknisk fastighetsskötare till vår kund i Uppsala.

Om tjänsten
Som fastighetsskötare kommer du att ansvara för skötsel, service, drift och underhåll av en fastighet i Uppsala. Detta gäller fastighetens insida såväl som utsida.
Tjänsten innebär bland annat:
*Översyn av fasad för att upptäcka skador, vandalisering och avhjälpande av eventuella fel.
*Entréer, entrépartier och entrédörrar, trappor och dylikt. Skötsel och kontroll av dörrars funktioner, dörrstängare etc.
*Gemensamma utrymmen, kontroll av fri passage och allmän ordning.
*Kontroll av möbler
*Utföra mindre reparationer, byte av batteri till dörrar och dörrstängare.
*Ljuskällor kontrolleras, trasiga och funktionsnedsatta ljuskällor och armaturer byts ut.

Om dig
Vi söker dig som är händig, teknisk och en problemlösare. Du är en person som snabbt kan överskåda vad som behöver göras.
Som fastighetsskötare hos vår kund träffar du många olika kunder och du bör därmed kunna skapa goda relationer och ha ett trevlig och professionellt bemötande.
Det här är ett jobb för dig som är självgående, tekniskt kunnig och trivs med att ha många olika kontaktytor.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som fastighetsskötare är ett konsultuppdrag på 50-75%. Tjänsten skall tillsättas omgående. För rätt person finns chans till anställning hos kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Hammarling, [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fastighetsskötare, Adecco, Uppsala Visa mindre

Fastighetsskötare

Vill du jobba på ett bolag där det ständigt händer nya saker? Där någon lyssnar på dina idéer och där möjligheten att förverkliga dessa är stor? Då har vi kanske ett jobb för just dig! Balder fortsätter att växa och utvecklas och just nu söker vi en självgående fastighetsskötare i Uppsala. Tillsammans kommer vi att fortsätta arbetet med att vårda och utveckla våra fastigheter. Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig ett riktigt roligt och varierande arbe... Visa mer
Vill du jobba på ett bolag där det ständigt händer nya saker? Där någon lyssnar på dina idéer och där möjligheten att förverkliga dessa är stor?

Då har vi kanske ett jobb för just dig!

Balder fortsätter att växa och utvecklas och just nu söker vi en självgående fastighetsskötare i Uppsala. Tillsammans kommer vi att fortsätta arbetet med att vårda och utveckla våra fastigheter.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett riktigt roligt och varierande arbete med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i vårt företag som är i ständig förändring och tillväxt. Hos oss på Balder finns goda möjligheter för dig att hitta nya utmaningar och kompetensutveckling. I teamet där du kommer att ingå är stämningen välkomnande och framåtsträvande, där vi tar vara på varandras styrkor och erfarenheter.

Arbetsdagen handlar i korta drag om att:

Ansvara för den dagliga driften samt för den inre och yttre skötseln av fastigheterna. Som fastighetsskötare kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden och du arbetar även nära övriga på förvaltningen. Arbetet är självständigt, du utgår och jobbar i fastigheter i Uppsala men tillhör team som finns i Gävle. Arbetsdagen innehåller högt tempo, service och varierande uppgifter som att arbeta med felavhjälpande underhåll och förebyggande arbete i och runt fastigheterna genom ronderingar, mottagande och utförande av felanmälan, återkoppling till kund och ansvarig, nyckelhantering vid in-utflytt och besiktning av lägenheter.

För att lyckas med detta är det viktigt att du är…

…engagerad i det du gör och duktig på att strukturera upp arbetsuppgifter och prioritera vad som ska göras respektive inte göras. Du har minst 3 år erfarenhet av liknande arbete en god samarbetsförmåga både med våra kunder samt kollegor och du kommunicerar på ett lyhört och ödmjukt sätt. Du har förmågan att se och bemöta våra kunders behov – då du drivs av att skapa en bra miljö för kunden. Du behöver ha en öppen och positiv inställning till ny kunskap samt ha lätt för att lära.

För att kunna driva organisationen framåt krävs att du är nytänkande med en förmåga att lyfta blicken och se helheten, på så sätt kommer du även att bli framgångsrik i din roll.

Vi försöker finna personer som passar in i Balders kultur – inte bara just nu, utan i ett längre perspektiv. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att intervjua löpande så ansök därför redan idag. Sista ansökningsdag är 14 april. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Det går även bra att lämna en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil.

Vad händer efter att jag har skickat in min ansökan?

För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Balder valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. I urvalsprocessen ingår två stycken rekryteringstester. Det ena är ett problemlösningstest (Matrigma) och det andra är ett personlighetstest (MAP). Nästa steg blir således att du får ett mail med en länk med tillgång till testerna, som du sedan kan genomföra.

Har du frågor om tjänsten så tveka inte att ta kontakt med rekryterande chef Igor Jovic på 026 545 575

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb inom fastighetsservice i Gränby , Uppsala

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi pla... Visa mer
Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision - Alla vill leva i vår stad.

Vi söker ungdomar som är intresserade av att sommarjobba med fastighetsservice inom vårt fastighetsområde Gränby, Uppsala.

I arbetsuppgifterna ingår t ex utvändig fastighetsskötsel, skötsel av grönytor och planteringar samt invändig skötsel av soprum och andra teknikutrymmen.

Du som söker är 16-19 år. Arbetet är på heltid under 4 veckor.

Låter det spännande skickar du in din ansökan med CV och personligt brev senast måndagen den 15 april.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb inom fastighetsservice i Uppsala

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi pla... Visa mer
Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision - Alla vill leva i vår stad.

Vi söker ungdomar som är intresserade av att sommarjobba med fastighetsservice inom vårt fastighetsområde i Uppsala City.

I arbetsuppgifterna ingår t ex utvändig fastighetsskötsel, skötsel av grönytor och planteringar samt invändig skötsel av soprum och andra teknikutrymmen.

Du som söker är 16-19 år. Arbetet är på heltid under 4 veckor, v 25-28.

Låter det spännande skickar du in din ansökan med CV och personligt brev senast måndagen den 15 april.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Uppsalahem söker injusterare

På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 0000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.   Om tjänsten Avdelningen Bostads... Visa mer
På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 0000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.

 

Om tjänsten
Avdelningen Bostadsservice är Uppsalahems interna specialistavdelning inom felavhjälpande service, driftfrågor och underhållsarbeten. Avdelningen består av ett fyrtiotal specialister fördelat på olika områden.

Som injusterare har du en central roll för att säkerställa våra byggnaders status och ansvarar för den periodiska skötseln av fastigheternas värmesystem. Du injusterar radiatorsystem, VVC-system och kretsar för ventilation samt värmeåtervinning. Arbetet sker oftast i ett team om två personer, men utförs även individuellt.

Hjälpa till vid energipotimering och delta i projekt ingår i dina arbetsuppgifter. Du bistår även med att säkerställa att arbeten som utförs i våra system planeras och görs rätt, både avseende urtappning, uppfyllnad, luftning och avgasning. Utföra enklare energijakt såsom ta fram brister och fel och ge förslag på hur man ska åtgärda dessa och även utföra enklare åtgärder ingår också.

 

Övriga arbetsuppgifter är bland annat:


• Byta termostater och min-max-begränsa dem
• Beräkna system inför injustering när så behövs
• Märka upp system där det saknas märkning
• Sköta spolningar och luftningar samt avgasning av alla systemtyper
• Bistå med lösa problem med värme och ventilation av mer komplex art
• Dimensionera och köpa in växlare och pumpar mm när vi behöver byta dem och se till att de byts
• Utföra enklare rörjobb, tex byta enstaka ventiler mm

 

Kompetensprofil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot driftteknik och några års arbetslivserfarenhet inom området.

Du är teknisk intresserad, tycker om att arbeta praktiskt och gillar att arbeta med repetitiva arbetsuppgifter och finner nöje/lugn i det.

För att trivas i tjänsten Man skall arbeta noggrann och kan utföra administration avseende dokumentera det som görs på definierat sätt.

Du har erfarenhet av arbete inom serviceyrke med hög grad av kundkontakt och du är duktig på att möta människor och förklara vad man gör och varför.

Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav. Har du arbetat med fastighetsförvaltning och har förståelse för fastighetstekniska system är det meriterande. Likaså om du kan hantera mätutrustning och verktyg för förekommande arbetsuppgifter

 

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kontakta gärna Björne Gustavsson, arbetsledare, tel. 018-727 37 93 eller Yasmine Hollsten, HR Generalist, tel. 018-727 36 07. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-04-05. Visa mindre

Fastighetskötare

Fastighetskötare sökes, arbetsuppgifter är bland annat klippa gräs, snöröjning, målning samt lättare snickeri och lättare lagning av olika saker. Visa mer
Fastighetskötare sökes, arbetsuppgifter är bland annat klippa gräs, snöröjning, målning samt lättare snickeri och lättare lagning av olika saker. Visa mindre

Uppsalahem söker tvättekniker

På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 0000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.   Om tjänsten Avdelningen Bostads... Visa mer
På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 0000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.

 

Om tjänsten
Avdelningen Bostadsservice är Uppsalahems interna specialistavdelning inom felavhjälpande service, driftfrågor och underhållsarbeten. Avdelningen består av ett fyrtiotal specialister fördelat på olika områden.

I rollen som tvättekniker ansvarar du för förebyggande underhåll i tvättstugor avseende tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och manglar. Du ansvarar för att felsöka och i viss mån reparera maskiner samt föreslå utbyten av maskiner.

I arbetsuppgifterna ingår att rengöra tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Beställning av utrustning från leverantör samt uppdatering av planen för förebyggande underhåll i tvättstugor ingår. Du arbetar oftast i team, men individuellt arbete förekommer också. Avrapportering och planering sker i mobilt IT-system.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk gymnasie- eller högskoleutbildning med inriktning inom el, fastighetsteknik eller liknande. Du har flerårig erfarenhet av arbete som tvättekniker eller vana att reparera och felsöka likvärdig utrustning.

Arbetet som tvättekniker ställer krav på noggrannhet, planerings- och samarbetsförmåga. Du har ett självständigt och flexibelt arbetssätt med fokus på service och affärsmässighet. Du är en prestigelös problemlösare som motiveras av att lösa tekniska problem inom ditt område.

Vi ser gärna att du har ett intresse för elektronik samt ett professionellt sätt att arbeta med kundservice såväl internt som externt. För att trivas hos oss bör du vara målfokuserad med stark initiativförmåga och ha ett stort fokus på säkerhet samt känsla för att arbeta i team. Du har god datavana samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Har du intresse för att jobba praktiskt med tvätt-utrustning och är intresserad av att lära och utvecklas kommer du att trivas i denna roll. Har du el-behörighet B-auktorisation (tidigare BB2) är det meriterande.

 

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Göran Bostrand, arbetsledare löpande underhåll, tel: 0722- 34 97 97 eller Yasmine Hollsten, HR Generalist, tel. 018-727 36 07. Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-04-05. Visa mindre