Lediga jobb som IT-samordnare i Uppsala

Se lediga jobb som IT-samordnare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Objektledare

Ansök    Nov 18    Ls Jobbet AB    IT-samordnare
I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 14 000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. Kommunikationsavdelningen består av fyra enheter som arbetar med strategisk och operativ kommunikation till stöd för Re... Visa mer
I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 14 000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft.
Kommunikationsavdelningen består av fyra enheter som arbetar med strategisk och operativ kommunikation till stöd för Region Uppsalas ledning, chefer, förvaltningar och verksamheter. Tjänsten som objektledare hör hemma på enheten webbkommunikation som består av webbstrateger, webbkommunikatörer och grafiska producenter. Till objektet hör även system- och verksamhetsspecialister.
Ditt uppdrag
Som objektledare är du verksamhetens representant och ska företräda verksamheten inom objektets område och rapportera funktionellt till objektägare verksamhet. Tillsammans med objektledare it ansvarar du för att webbplatser, deras tredjepartsprodukter och tjänster i Office 365 uppfyller verksamhetens behov. Du utarbetar objektplanen och är ytterst ansvarig för att verkställa objektplanens mål inom givna ramar på ett kostnadseffektivt sätt.
Du leder objektspecialister och styr det verksamhetsnära förvaltningsarbetet inom de ramar som objektplanen anger och bemannar roller på operativ nivå i samråd med objektägare verksamhet och berörda linjechefer. Du säkerställer att verksamhetskomponenterna är både aktuella, användbara och tillgängliga för verksamheten.
Kompetens och erfarenhet
Du har tidigare erfarenhet från objektledning enligt PM3 och en relevant högskoleutbildning.
Du har god förståelse och erfarenhet av att arbeta med Office 365 och god kunskap om budget och ekonomiska underlag. Har du erfarenhet från projektledning ser vi det som meriterande, såväl som erfarenhet av arbete i offentlig sektor eller större organisation. Vi ser gärna att du har kunskap om informationssäkerhet och gdpr ur ett verksamhetsperspektiv samt om informations- och dokumenthantering. Även erfarenhet av systemförvaltning av webbplatser ser vi som ett plus.
Som person har du lätt för att samarbeta och skapa relationer. Du har en förståelse för medarbetarnas bredd; nybörjare till experter och är en god ambassadör i strategiskt viktiga sammanhang. Du har goda ledaregenskaper och kan hantera en organisation och ett objekt i förändring och är van att kunna prioritera om i en snabbt föränderlig digital värld. För att passa i rollen är det viktigt att du kan lyfta blicken ovanför detaljer och kunna överblicka en helhet. Din kommunikativa förmåga är god och du skriver och talar svenska väl.
Annat viktigt att veta
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i en av Sveriges snabbast växande regioner.
Anställningen är på heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Vi frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Eva Gryding, [email protected], 070-445 13 39.
Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.
Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är den 5 december!
Välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Objektledning enligt PM3
Högskoleutbildning
God förståelse för och erfarenhet av Office 365
God kunskap om budget och ekonomiska underlag

Meriterande
Erfarenhet av projektledning
Erfarenhet av arbete i offentlig sektor eller större organisation
Kunskap om informationssäkerhet och gdpr ur ett verksamhetsperspektiv
Kunskap om informations- och dokumenthantering
Erfarenhet av systemförvaltning av webbplatserOm arbetsgivaren - Region Uppsala
Region Uppsala ska främja hälsa och förbättra livskvaliteten hos invånarna. Region Uppsala tar fasta på förmåga till förnyelse och tar ansvar för en hållbar utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. En nyskapande region, en växande region – en region för alla.
Regionkontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i regionens olika verksamheter och Region Uppsala kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Regionkontoret utgör regiondirektörens resurser i att bereda ärenden, verkställa beslut och uppdrag, samordna verksamheter internt inom den samlade förvaltningsorganisationen samt samarbeta externt med kommuner och andra viktiga parter. Visa mindre

IT-samordnare till Regionalt Cancercentrum Mellansverige

Ansök    Nov 16    REGION UPPSALA    IT-samordnare
Verksamhetsområde regionalt cancercentrum Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Arbetsplatsbeskrivning Regionalt cancercentrum (RCC) i Sjukvårdsregion Mellansverige arbetar för en bättre och mer jämlik cancervård i våra sju ... Visa mer
Verksamhetsområde regionalt cancercentrum

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Arbetsplatsbeskrivning
Regionalt cancercentrum (RCC) i Sjukvårdsregion Mellansverige arbetar för en bättre och mer jämlik cancervård i våra sju regioner genom att verka för målen i den Nationella cancerstrategin (SOU2009:12). Arbetet bedrivs även på nationell nivå i nära samarbete med de fem övriga RCC-kontoren i Sverige. Region Uppsala är värdregion för RCC Mellansverige som organisatoriskt ligger under Akademiska sjukhuset.

Vår verksamhet
RCC är föregångare inom nationell kunskapsstyrning. Vi stödjer framtagandet av nationella vårdprogram för de flesta cancerdiagnoser som tillsammans med cancerregistret och våra diagnosspecifika kvalitetsregister möjliggör en ständig förbättring av cancervården. Vi står för ett brett stödjande arbete som innefattar prevention, diagnostik och behandling av cancer samt rehabilitering och palliativ vård.
Ett evidensbaserat synsätt med aktivt deltagande av patienter och närstående är kännetecknande för våra insatser. Vi bedriver ett antal sjukvårdsregionala vårdutvecklingsprojekt samt medverkar i utvecklingen av den nationella IT-plattformen INCA (Informationsnätverk för cancervården) för kvalitets- och cancerregister.
Regionalt cancercentrum Mellansverige är en arbetsplats med en stark gemenskap där samarbete är viktigt och där arbetsglädjen förenar oss. Vill du ha en stimulerande arbetsplats med möjlighet till utveckling samtidigt som du kan bidra till att göra cancervården bättre - då är det här ett jobb för dig.
RCC ligger i Uppsala inom området Uppsala Science park och har ett femtiotal anställda. Arbetsspråket på RCC är svenska.

Ditt uppdrag
I rollen som IT-samordnare fungerar du som supporttekniker/lokal IT-support. Du ger dagligt stöd till verksamhetens medarbetare på plats. De arbetsuppgifter som främst ingår är:

• Allmän IT-support, installationer, felsökning och åtgärdande av problem.
• Handhavandestöd av datorer, kringutrustning och mobiltelefoner.
• Administration av användare i verksamhetens olika system.
• Support av digitala möten.

I uppdraget för IT-samordnaren ingår dessutom rollen som sjukvårdsregional INCA-support, en uppgift som delas med ytterligare en medarbetare. I INCA-supportrollen förväntas du delta i nationella möten samt erbjuda support till vårdens medarbetare i sjukvårdsregionen avseende INCA.

Dina kvalifikationer
Relevant utbildning och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet inom ovanstående områden är ett krav. Kunskap om regionens mest förekommande IT-system såsom Office 365, CM (IT Client Manager) och AD (Active Directory) är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är en förutsättning för att hantera uppdraget.

Din kompetens
För att trivas i rollen bör du ha god kommunikativ förmåga och vara en god pedagog. Du kan arbeta självständigt, är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är även strukturerad och problemlösande till din karaktär. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en heltidsanställning, tillsvidare med arbetstid förlagd dagtid, måndag-fredag. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Jessica Nordlander, enhetschef 018-15 19 38
Krister Petersen, 073-065 02 41
Fackligt ombud:
SACO: Marit Holmqvist, 018-15 19 18
Vårdförbundet: Catharina Östman, 018-15 19 36

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista svarsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Objektspecialist COSMIC

Ansök    Nov 17    REGION UPPSALA    IT-samordnare
Elektronisk Patientjournal (EPJ) Arbetsplatsbeskrivning Vi söker nu en ny medarbetare som vill jobba med utveckling och förvaltning av journalsystemet COSMIC. Är det du? Enheten Elektronisk Patientjournal (EPJ) tillhör Resurscentrum, Region Uppsala. Vårt uppdrag är att stödja hälso- och sjukvårdspersonal inom Region Uppsala samt externa parter som ingår i sammanhållen journalföring. Vi arbetar enligt systemförvaltningsmodellen Pm3. Ett flertal system in... Visa mer
Elektronisk Patientjournal (EPJ)

Arbetsplatsbeskrivning
Vi söker nu en ny medarbetare som vill jobba med utveckling och förvaltning av journalsystemet COSMIC. Är det du?
Enheten Elektronisk Patientjournal (EPJ) tillhör Resurscentrum, Region Uppsala.
Vårt uppdrag är att stödja hälso- och sjukvårdspersonal inom Region Uppsala samt externa parter som ingår i sammanhållen journalföring. Vi arbetar enligt systemförvaltningsmodellen Pm3. Ett flertal system ingår i vårt förvaltningsobjekt, bl.a. COSMIC, Orbit, Metavision och Cytodos.
Våra lokaler är ljusa och nyrenoverade och belägna inom Akademiska sjukhusets område.
Du ingår i gruppen Vårddokumentation och integrerade system på EPJ, med en gruppchef som närmaste chef. Du kommer få drygt 40 nya kollegor på EPJ, där kompetensen och engagemanget är högt.

Din roll
Gillar du att arbeta med vårdens IT-system, projekt och införanden?

Hos oss kommer du i huvudsak ägna dig åt arbetsområden relaterade till vårddokumentation i COSMIC. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor på EPJ, företrädare för de hälso- och sjukvårdande förvaltningarna och övriga intressenter inom både regionen samt hos andra COSMIC-kunder i Sverige. Du kommer att jobba med behov- och kravinventering, utvecklingsprojekt, införanden och förvaltning av de funktionaliteter som ligger inom ditt ansvarsområde.
Vårddokumentation är ett brett område och du kommer bland annat jobba med den mobila delen av COSMIC som kallas Nova, vilket i korthet kan beskrivas som COSMIC på en iPad.
Du kommer ha stöd av dina blivande kollegor vad gäller både Nova och COSMIC - vårt arbete på EPJ genomsyras av samarbete och gemensamt ansvar. Din arbetsdag är varierande och dina arbetsuppgifter växlar i komplexitet.

Erfarenhet och personliga egenskaper
Du har en högskole-/universitetsutbildning och minst ett par års klinisk erfarenhet inom vården. Du har erfarenhet av COSMIC.
Vi ser gärna att du deltagit i verksamhetsutvecklande arbete och har intresse för att jobba med IT-system. Du skriver och talar väl på engelska, då viss dokumentation och kommunikation är på engelska.

Som person är du strukturerad, serviceinriktad och kommunikativ.
Du är lösningsfokuserad och motiveras av att vara med och bidra till att underlätta vårdpersonalens dagliga arbete i COSMIC.

Annat viktigt att veta
Välkommen till en arbetsplats där vi stöttar hälso- och sjukvården genom ändamålsenliga och stabila IT-system.
Vi erbjuder dig trevliga kollegor och ett utvecklande arbete.
Tjänsten är på heltid tillsvidare. Vi tillämpar flexibelt arbetssätt vilket möjliggör för dig som anställd hos oss att jobba del av din tid på distans.
Beredskap i hemmet för COSMIC ingår i tjänsten då vi har ett uppdrag att stötta vården med akuta problem i COSMIC året runt, dygnet runt. Du kommer ha beredskap ca 2-3 nätter per månad efter att du jobbat ett tag hos oss på EPJ.

Sista ansökningsdag för denna tjänst är 2021-11-24. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Rekryteringen hanteras internt inom Region Uppsala.
För frågor kring tjänsten eller rekryteringen vänligen kontakta rekryterande gruppchef
Erika Limander, [email protected] , 018 611 97 18
Fackliga representanter nås via växeln, 018 611 00 00
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Project Manager IT, QUALIFICATION SERVICES

Ansök    Jun 7    Cytiva Sweden AB    IT-samordnare
Be part of something altogether life-changing Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies. At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly... Visa mer
Be part of something altogether life-changing
Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies.
At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly matter with people that care for each other, our customers, and their patients. With associates across 40 countries, Cytiva is a place where every day is a learning opportunity – so you can grow your career and expand your skills in the long term.
Cytiva is proud to work alongside a community of nine fellow Danaher Life Sciences companies. Together, we’re pioneering the future of science and medicine, developing products that enable researchers in the fight to save lives.
We are looking for a Project Manager IT, QUALIFICATION SERVICES to work with our specialist QUALIFICATION SERVICES team of approximately 70 employees across the world. Do you have an interest to help accelerate utilization of Cytiva products and solutions for our customers and is an excellent communicator? Then we would love to hear from you.


What you’ll do
Act as liaison between IT team and internal clients to meet systems specifications within cost and time plans.
Provide regular analysis and feedback on all phases of projects to project teams, internal management team on the state of various projects.
Provide a measurable, consistent, high quality and “customer-focused” approach to projects and with end-to-end accountability.
Leads all aspects of the full project management life cycle for highly sophisticated and strategic initiatives from proposal through implementation.
Serve as one of key focal points for qualification services systems/platforms from day to day support and overall roadmap/governance.
Collaborate as appropriate with cross-functional teams to enable new use/optimized cases and offerings to be implemented in the qualification services platformWho you are
Education: Bachelor degree in Computer, Engineering or similar education
+10 years of experience leading IT projects
Experience working with cross functional teams
Experience of development of validated software’s and data transfer
Continuous improvement oriented
Strong presentation skills, both written and verbal
Team oriented – ability to lead, motivate and work well with diverse, cross-functional teams
Experience from IT project management within service business, preferably in life science business.
Ability to travel internationally up to 10% of time
EU or UK work permit.Desired:
Experience of E-performance for qualification of instruments
Experience of ValGenesis software
Experience of Salesforce/Service Max
Knowledge of XML editing/editors

Interview and selection will happen continuously and an opening can be filled before last day of application. For questions about the role, please contact hiring manager Anneli Karlsson, [email protected]
Preferred location is EMEA. Local offices with QS associates are available in Uppsala, Sweden and Marlborough, US.
When you join us, you’ll also be joining Danaher’s global organization, where 69,000 people wake up every day determined to help our customers win. As an associate, you’ll try new things, work hard, and advance your skills with guidance from dedicated leaders, all with the support of powerful Danaher Business System tools and the stability of a tested organization.


At Danaher, we value diversity and the existence of similarities and differences, both visible and not, found in our workforce, workplace and throughout the markets we serve. Our associates, customers and shareholders contribute unique and different perspectives as a result of these diverse attributes.


If you’ve ever wondered what’s within you, there’s no better time to find out. Visa mindre

Förvaltningsledare IT

Ansök    Apr 15    Livsmedelsverket    IT-samordnare
Är du en självgående, kommunikativ och lösningsorienterad person med erfarenhet av IT-nära förvaltningsarbete? Då ska du söka tjänsten som förvaltningsledare hos oss på Livsmedelsverket. Här blir du del av en verksamhet med ett meningsfullt syfte och får bidra till samhällsnyttan. Vi erbjuder dig en bred roll där du arbetar nära och tillsammans med verksamheten. Varför Livsmedelsverket? Livsmedelsverket jobbar med frågor om säker och hälsosam mat till mån... Visa mer
Är du en självgående, kommunikativ och lösningsorienterad person med erfarenhet av IT-nära förvaltningsarbete? Då ska du söka tjänsten som förvaltningsledare hos oss på Livsmedelsverket. Här blir du del av en verksamhet med ett meningsfullt syfte och får bidra till samhällsnyttan. Vi erbjuder dig en bred roll där du arbetar nära och tillsammans med verksamheten.

Varför Livsmedelsverket? Livsmedelsverket jobbar med frågor om säker och hälsosam mat till många målgrupper – det är viktigt att alla ska känna matglädje och må bra av maten. Vi är inne i ett expansivt skede och har ett stort behov av att arbeta med digitalisering, nya lösningar och vidareutveckling av våra befintliga system för att stödja verksamhetens viktiga utveckling.

Vi har hög delaktighet och stort engagemang i allt vi gör och månar om vår personal. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig: https://www.livsmedelsverket.se/om-oss/jobba-hos-oss1

Vi erbjuder dig en bred roll i ett utveckling- och förvaltningsteam där vi ansvarar för utveckling och förvaltning av våra kärnsystem. Teamet består idag av nio personer fördelade på förvaltningsledare och utvecklare, och vi arbetar enligt PM3. Som förvaltningsledare är du en nyckelperson i dialogen mellan verksamheten och utvecklarna.

För oss är det otroligt viktigt att jobba nära och tillsammans med verksamheten för att utforma nya krav och lösningar inför att vi samordnar IT-initiativ och utveckling med interna och externa utvecklare. Som förvaltningsledare är du med och utformar krav, tar fram planer och driver förvaltningsarbetet ihop med utvecklarna och verksamheten. IT-miljön består av en blandning av egenutvecklat och standardsystem.

Vi söker dig som har en utbildning inom system/datavetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du behöver också ha erfarenhet av att leda IT-nära förvaltningsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba agilt, kanske är du utbildad Scrum master eller har jobbat med  kravfångst och test. Erfarenhet av PM3, utredningsarbete och projektledarskap är ett plus. Du kan uttrycka dig mycket väl på svenska i tal och skrift.

Som person trivs du med att agera självständigt i komplexa uppgifter från start till införande. Du är van att kommunicera behov, krav och tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt med både verksamhet och IT-kollegor. Du är duktig på att skapa goda relationer och med lyhördhet och ett analytiskt, lösningsorienterat förhållningssätt skapar du förtroende hos dem du samarbetar med. Du har ett tydligt kund-/verksamhetsfokus och är resultatorienterad.

På Livsmedelsverket arbetar vi i team och som medarbetare bidrar du givetvis till det goda arbetsklimatet, där vi tillsammans lyckas och utvecklas. Du är en lagspelare, men kan också leda andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

All tillsvidareanställd personal vid Livsmedelsverket är krigsplacerad inom myndigheten.

Kontakt: Rekryteringen genomförs i samarbete med Experis AB. Frågor om rekryteringsprocessen och tjänsten hänvisas därför till rekryteringskonsult Anne Wegar som du når på telefon 0709-535 880 eller [email protected] Representant för Saco-S är Emelie Gräll och för ST Annika Gunnarsson. Samtliga nås via vår växel, tel. 018-17 55 00. 

Sista ansökningsdag: 2021-05-09, ansök via platsannonsen på livsmedelsverket.se/lediga jobb, märk ansökan med diarienummer.

Anställningsform: Tillsvidare, heltid

Placeringsort: Uppsala 

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse

Område/avdelning: SUS/IT- och serviceavdelningen

Diarienummer: 2021/01633

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Betyg, intyg och ID-handling som styrker din ansökan tas med vid en eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering sker helt genom Livsmedelsverkets försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.


Livsmedelsverket arbetar för säker mat och bra dricksvatten, bra matvanor och att ingen ska bli lurad om vad maten innehåller. Livsmedelsverket är Sveriges myndighet på livsmedelsområdet. Här arbetar landets främsta experter på livsmedel med vetenskap, råd, kontroll och krisberedskap.
På Livsmedelsverket erbjuds intressanta arbetsuppgifter inom viktiga samhällsområden som livsmedel, hälsa, miljö och djurskydd. Totalt är vi cirka 630 medarbetare, varav drygt 330 i Uppsala och ytterligare 300 arbetar med livsmedelskontrollen ute i landet. Visa mindre

Objektledare

Ansök    Jun 4    Ls Jobbet AB    IT-samordnare
I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 12000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. Om rollen Som objektledare inom området Dokument- och ärendehantering är du ytterst ansvarig för att befintliga digitala... Visa mer
I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 12000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft.
Om rollen
Som objektledare inom området Dokument- och ärendehantering är du ytterst ansvarig för att befintliga digitala stöd för dokument- och ärendehantering är tillgängliga för användarna och levererar nytta över tid. Du kommer att leda en väl inarbetad objektsorganisation med erfarna objektspecialister samt objektledare IT. Objektet är organisatoriskt placerad på Regionkontoret under Hälso- och sjukvårdsavdelningen. Region Uppsala använder objektmodellen pm3 och projektmodellerna PROJEKTiL och UPPDRAGiL.
Objektledaren ansvarar för att verkställa objektplanens mål inom givna ramar på ett kostnadseffektivt sätt. Rollen kräver ett strategiskt ledarskap för att styra och leda objektets arbete. Du ansvarar för att säkerställa och löpande utvärdera verksamhetskomponenternas användbarhet, samt prioritera utveckling av objektsprodukterna så att de uppfyller verksamheternas behov. Utvecklingsprojekt initieras och leds tillsammans med objektledare IT. Status och resultat ska löpande rapporteras till objektstyrgrupp. I rollen ingår omvärldsbevakning och att hålla sig uppdaterad om lagar, föreskrifter och riktlinjer.
Kvalifikationer
Högskoleutbildning eller motsvarande relevant utbildning
Minst 5 års arbetslivserfarenhet, gärna i en ledande befattning
Vana av att leda projekt eller uppdrag
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Kunskaper om Office 365

Om dig
Du har god coachande ledarförmåga och är van vid att arbeta flexibelt och självständigt. Som person är du engagerad, drivande och tar ett personligt ansvar för att saker blir genomförda. Du leder och styr arbetet med helhetssyn. Förståelse för verksamhetens behov och förmågan att fånga upp kravställningar är viktiga egenskaper. Tydlighet och god kommunikativ förmåga är en förutsättning för att nå resultat i samspelet mellan verksamheten, IT och leverantörer. Region Uppsalas system och tjänster har höga krav på tillförlitlighet och tillgänglighet vilket innebär att du förväntas arbeta noggrant och strukturerat för att säkerställa en hög kvalitet.
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Sista ansökningsdag för denna tjänst är 26 juni. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
För frågor kring tjänsten eller rekryteringen vänligen kontakta rekryteringskonsult Eva Gryding på [email protected] eller 0704451339.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Högskoleutbildning eller motsvarande relevant utbildning
Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom liknande område
Vana av att leda projekt eller uppdrag
Mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift
Kunskaper om Office 365

Meriterande
Erfarenhet av arbete i en ledande befattning
Erfarenhet av arbete med informationshantering och/eller objektplanOm arbetsgivaren - Region Uppsala
Region Uppsala ska främja hälsa och förbättra livskvaliteten hos invånarna. Region Uppsala tar fasta på förmåga till förnyelse och tar ansvar för en hållbar utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. En nyskapande region, en växande region – en region för alla.
Regionkontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i regionens olika verksamheter och Region Uppsala kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Regionkontoret utgör regiondirektörens resurser i att bereda ärenden, verkställa beslut och uppdrag, samordna verksamheter internt inom den samlade förvaltningsorganisationen samt samarbeta externt med kommuner och andra viktiga parter. Visa mindre

Koordinator till beslutstöd

Ansök    Jan 30    REGION UPPSALA    IT-samordnare
Region Uppsala I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 12 000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. Vår verksamhet Regionkontorets roll är att stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så a... Visa mer
Region Uppsala

I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 12 000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft.

Vår verksamhet
Regionkontorets roll är att stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i regionens olika verksamheter och så att Region Uppsala kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Regionkontoret utgör regiondirektörens resurser i att bereda ärenden, verkställa beslut och uppdrag, samordna verksamheter internt inom den samlade förvaltningsorganisationen samt samarbeta externt med kommuner och andra viktiga parter.

Avdelningen för ekonomi och hållbar utveckling består av fyra enheter, ekonomi- och beslutsstöd, utredning och planering, inköp och upphandling samt miljö. Avdelningen är en strategisk funktion som stödjer den politiska ledningen och regionledningen i frågor som rör ekonomi och hållbar utveckling i bred bemärkelse. Beslutsstöd är en sektion inom Ekonomi- och beslutsstödsenheten. Beslutsstöd ansvarar bland annat för utveckling och förvaltning av vårt datalager i -server och rapport- och analysverktyget SAS Viya.

Vi söker nu en koordinator till vår sektion beslutsstöd.

Ditt uppdrag
Som vår koordinatorn har du en nyckelroll inom Region Uppsalas centrala beslutsstödsenhet. Du planerar och samordnar uppdrag och resurser för att möjliggöra ett mer effektivt arbetssätt och optimalt nyttjande av befintliga resurser. Du följer upp resurser, tidplaner och aktiviteter i pågående uppdrag för att på så sätt bidra till en optimal arbetsprocess och ett kontinuerligt utvecklings- och förbättringsarbete.

Tillsammans med objektsledaren leder du det dagliga arbetet på enheten och är ett stöd i planering och uppföljning. I nära samarbete med övriga medarbetare håller ni er informerade och uppdaterade, identifiera och hantera samordningsbehov. I rollen ingår även en del administration och dokumentation. Det kan också innebära projektledning för interna utvecklingsområden inom Beslutsstöd.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning. För framgång i uppdraget ser vi också att du har erfarenhet av projektledning och samordning, att du är van att leda, samordna och utveckla. Du har god kännedom om regionens verksamheter och Business Intelligence. Har du har erfarenhet av systemutveckling och kvalitetsutveckling är det meriterande.

Din kompetens
Som person tar du ansvar för dina uppgifter och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt inom uppsatta tidsramar. Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt och talar välformulerat och engagerat i olika sammanhang, lyssnar in och är mottaglig för motparten. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder
Tjänsten är på 100 procent, tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen till en vänlig arbetsplats mitt i Uppsala där vi skapar samhällsnytta.
Vårt ljusa fina kontor finns intill Resecentrum – att pendla hit är enkelt.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
För ytterligare upplysningar kontakta Eva Karlbaum, chef beslutstöd, tel. 018-611 61 18.
Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.
Saco, Vision och Vårdförbundet är företrädesvis representerade vid arbetsplatsen.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Teknisk förvaltare

Ansök    Apr 13    Ls Jobbet AB    IT-samordnare
Brinner du för förvaltning, struktur samt ordning och reda? Vill du arbeta tillsammans med härliga kollegor inom IT på Region Uppsala Resurscentrum? Vi söker dig som är tekniskt kunnig, kommunikativ, organiserad och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom teknik-, logistik- eller industribranschen. Som Teknisk förvaltare kommer du att arbeta med Region Uppsalas dataförbindelser och förvaltning på IT-centrum där du fungerar som spindeln i nätet inte... Visa mer
Brinner du för förvaltning, struktur samt ordning och reda? Vill du arbeta tillsammans med härliga kollegor inom IT på Region Uppsala Resurscentrum? Vi söker dig som är tekniskt kunnig, kommunikativ, organiserad och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom teknik-, logistik- eller industribranschen.
Som Teknisk förvaltare kommer du att arbeta med Region Uppsalas dataförbindelser och förvaltning på IT-centrum där du fungerar som spindeln i nätet internt och arbetar nära ansvarig chef. Vi söker dig som vill vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen av IT-centrum som arbetsplats.
Inom hela IT-centrum är det ca 160 medarbetare där du ingår i gruppen Datacentrum bestående av 15 medarbetare.
Om jobbet
Den största delen av tjänsten innefattas av teknisk förvaltning av Region Uppsalas dataförbindelser. Några av dina arbetsuppgifter som ingår:
Samarbeta och stötta de olika verksamheter och förvaltningar som utnyttjar Regionens dataförbindelser. Detta innebär även stöd till Upphandlingsenheten såväl som IT-tekniker och fastighetsförvaltning
Underhålla och teckna nya avtal gällande förbindelser genom att följa upphandlingsprocessen. Annan teknisk administration ingår också.
Arbeta med avtal och dokumentation i Region Uppsalas ärendehanteringssystem
Ha kontakt med kunder och leverantörer
Hålla god översikt över dataförbindelser och ansvara över att rapportera direkt till chef

Din profil
Du har framförallt erfarenhet av teknisk förvaltning och har en hög teknisk kunskap inom IT-infrastruktur samt är van att ha kontakt med externa tekniska leverantörer och tekniker på IT-avdelningar. Du är duktig på att analysera och strukturera.
Du bör ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna med bakgrund inom nätverkslösningar. Som person är du väldigt ordningsam och noggrann och du arbetar effektivt även under en ibland hög arbetsbelastning. Du har en god kommunikationsförmåga och behärskar svenska och engelska flytande. Du har mycket goda kunskaper i Excel. B-körkort är ett krav.
För att trivas i rollen som Teknisk förvaltare tror vi att du har högskoleutbildning inom relevant område alternativt annan utbildning och erfarenhet som kan anses likvärdig. Det är meriterande om du har arbetat i en större komplex organisation.
Du tycker det är inspirerande att arbeta i ett team men samtidigt klarar du att utföra uppdrag på egen hand. Du gillar att arbeta i en koordinerande roll, är flexibel och har en positiv inställning. Du har lätt att förstå och se flödet i en avtalsprocess. Du har ett stort tekniskt intresse och har god förmåga i att samarbeta med andra människor.
Annat viktigt att veta
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Tjänsten är på heltid tillsvidare.
Sista ansökningsdag för denna tjänst är 9 maj, men urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Eventuella frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Sofie Skaränger, [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Krav
Erfarenhet av teknisk förvaltning
Teknisk kunskap inom IT-infrastruktur
God svenska och engelska i tal och skrift
Mycket goda kunskaper i Excel
B-körkort
Utbildning alt erfarenhet som kan anses likvärdig

Meriterande
Arbetat i större komplex organisationOm arbetsgivaren - Resurscentrum
Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 350 medarbetare och verksamma inom områdena ekonomi- och personaladministration, IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete. Visa mindre

IT-specialist med erfarenhet av e-learning sökes för omgående uppdrag

Ansök    Feb 3    Lernia Bemanning AB    IT-samordnare
Om företaget Företaget är beläget i Boländerna och verksamma inom life-science. Avdelningen EHS (environment, health and safety) ser till att siten i Uppsala, både på kort och lång sikt, klarar att driva verksamheten inom ramen för lagar och myndigheters riktlinjer samt utvecklas i linje med ägarnas ambitionsnivå. Personer som arbetar i teamet är specialister inom yttre miljö, process säkerhet, kemikalier, arbetsmiljö och företagshälsovård. P.g.a hög arbe... Visa mer
Om företaget

Företaget är beläget i Boländerna och verksamma inom life-science. Avdelningen EHS (environment, health and safety) ser till att siten i Uppsala, både på kort och lång sikt, klarar att driva verksamheten inom ramen för lagar och myndigheters riktlinjer samt utvecklas i linje med ägarnas ambitionsnivå. Personer som arbetar i teamet är specialister inom yttre miljö, process säkerhet, kemikalier, arbetsmiljö och företagshälsovård. P.g.a hög arbetsbelastning söker man nu en resurs för att driva utvecklingen inom IT/utbildning.

Arbetsuppgifter

• Administrera sitens LMS system (Gensnsuite training tracker), svara på frågor från användare och sköta den dagliga driften av systemet.
• Vara site-representant för arbete med testning, utformning, överflyttning och introduktion av ersättaren till befintligt LMS (Cornerstone).


• Planera nästkommande utbildningsår, boka föreläsare och klassrum.


• Utveckla och ta fram nya guider och instruktioner för befintligt system och nytt LMS.


• Utveckla och ta fram verktyg för chefer för identifiering av utbildningsbehov för sina anställda.


• Förbättra befintliga utbildningar och arbeta med experter för att ta fram nya utbildningar där behov finns.


• Organisera arbetet med att ta fram engelska versioner av befintliga och nya utbildningar.


• Kommunicera ut information till siten om utbildningar och sitens nya LMS.


• Övriga administrativa uppgifter.

Formell kompetens


Erfarenhet i att hantera och administrera IT system


Erfarenhet i att ta fram och anpassa nya IT system, tillsammans i en internationell arbetsgrupp, inom en befintlig organisation


Erfarenhet i att kommunicera ut information till systemanvändare och administratörer


Det är meriterande om du har pedagogisk utbildning med erfarenhet att ta fram utbildningsmaterial riktat mot användare i olika målgrupper. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet i att hantera och administrera LMS systemen: Gensuite och/eller Cornerstone.

Personliga egenskaper


Du är självständig och kan arbeta utanför skrivna instruktioner. Du vågar testa, utveckla och kommunicera nya lösningar

• Driven med stor problemlösningsförmåga

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid,dagtid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående t.o.m. 2021-12-31.

Information

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer in på dig.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

IT-samordnare

Ansök    Jul 1    REGION UPPSALA    IT-samordnare
IT-centrum, Användarstöd 2 Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är cirka 370 medarbetare och är verksamma inom områdena ekonomi- och personaladministration, systemförvaltning, IT, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för den i deras dagliga arbete. Vår verksam... Visa mer
IT-centrum, Användarstöd 2

Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är cirka 370 medarbetare och är verksamma inom områdena ekonomi- och personaladministration, systemförvaltning, IT, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för den i deras dagliga arbete.

Vår verksamhet
IT stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet. Inom IT-centrum blir du kollega med drygt 170 engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att ingå i en grupp av duktiga arbetskamrater inom avdelningen IT Support.

Ditt uppdrag
I rollen som IT-samordnare fungerar du som ett stöd till regionens medarbetare och de arbetsuppgifter som främst ingår är
• Allmän IT-support, installationer, felsökning och åtgärdande av problem.
• Handhavandestöd av datorer, kringutrustning och mobiltelefoner.
• Administration av användare i regionens olika system.
• Support av digitala möten.

Tjänsten är placerad i Uppsala innefattar bla support mot våra vårdcentraler, privat som offentligt drivna. Vi har hela länet som arbetsplats. Du kommer att vara en del av IT-centrums organisation och kan komma att delta i våra övergripande projekt kring utveckling även på andra förvaltningar inom Region Uppsala.

Dina kvalifikationer
Du har god kommunikativ förmåga och är en god pedagog. Du kan arbeta självständigt, är flexibel och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är även strukturerad och problemlösande till din karaktär. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är ett krav. Kunskap om regionens mest förekommande IT-system såsom Office 365, CM (IT Client Manager) och AD (Active Directory) är en fördel. Körkort klass B är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Frågor besvaras av tf gruppchef Conny Sköld 018-611 76 19.
Facklig kontaktperson nås via Region Uppsalas växel, 018- 611 00 00.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Informationssäkerhetssamordnare med fokus på förvaltning och tillsyn

Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag ä... Visa mer
Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag är att ansvara för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. Den nationella nivån är kyrkans röst utåt såväl i det svenska samhället som internationellt.

Kyrkokansliet i Uppsala, Avdelningen för gemensamma funktioner, IT-sektionen söker

Informationssäkerhetssamordnare med fokus på förvaltning och tillsyn
IT-sektionen på Kyrkokansliet ansvarar för gemensamma system och IT-infrastruktur som finns inom hela Svenska kyrkan.
IT-sektionen består av ca 45 medarbetare, alla placerade i Uppsala, och har en kostnadsbudget på ca 280 Mkr. Med andra ord är verksamheten i stor utsträckning outsourcad. IT-sektionen förväntas ha en ledande roll i digitalisering av Svenska kyrkans 1000-åriga organisation.

Vi söker dig som arbeta med att förvalta och utveckla kyrkokansliets systematiska arbete med att säkra en god och säker hantering av våra informationstillgångar. Du kommer att vara en del av IT-sektionen men samtidigt vara en resurs för och relatera till kansliets alla avdelningar.
Läs gärna mer på www.svenskakyrkan.se

Arbetsuppgifter
Du är drivande i IT-sektionens arbete med informationssäkerhet och deltar i utveckling av kansliets ledningssystem för informationssäkerhet. Du utformar, följer upp och förvaltar regelverk, policys, riktlinjer och rutiner inom informationssäkerhetsområdet. Du stöttar IT-drift, IT-förvaltningen och projektledning i att säkerställa att informationen är klassificerad och ändamålsenligt skyddad och att adekvata säkerhetsåtgärder är implementerade.

Du ingår i en grupp med IT-arkitekter och relaterar nära till våra driftansvariga, förvaltningsledare och projektledare. Utanför IT-sektionen samarbetar du nära med våra dataskyddsombud, säkerhetsfunktion och du är ett stöd för beslutsfattande chefer i IT-sektionen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant akademisk examen eller motsvarande och har 1-3 års erfarenhet av att arbeta med informationssäkerhet i större organisationer som informationsklassning, hantering av informationstillgångar, kontinuitetsplanering samt och risk- och sårbarhetsanalyser. Du har dokumenterad kunskap och kännedom om rättsliga krav och regelverk som påverkar informationssäkerhetsarbetet, t.ex. GDPR och ISO 27001.

Certifieringar inom informationssäkerhet, t.ex. CISSP, CISA eller CISM är meriterande liksom översiktlig förståelse för områden inom IT-säkerhet som t.ex. nätverkssäkerhet, skadlig kod, kryptering, säkerhetskopiering, fysisk säkerhet, kris- och kontinuitetshantering.

Du som person driver gärna på och påverkar på ett pragmatiskt och lösningsorienterat sätt. Du arbetar strukturerat, är ansvarsfull och kommunicerar på ett pedagogiskt sätt.

Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar. Som ett led i vårt arbete för en balanserad och jämställd arbetsplats hoppas vi extra mycket på kvinnliga sökande.

För tjänsten anpassad bakgrundskontroll kommer göras.

Tillträde
Tillträde efter överenskommelse, heltid tillsvidareanställning.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av
David Axelson Fisk, enhetschef, 070-3987981

Fackliga företrädare
Katarina Ottosson (Vision), Henrik Fröjmark (Akavia) och Andreas Sandberg (KyrkA). Samtliga nås med fördel via mail.

Välkommen med din ansökan via knappen nedan. Ansökan ska ha inkommit senast den 25 januari 2021.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering Visa mindre

IT samordnare

Ansök    Jul 7    REGION UPPSALA    IT-samordnare
IT-centrum, Användarstöd 1 Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är cirka 370 medarbetare och är verksamma inom områdena ekonomi- och personaladministration, systemförvaltning, IT, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för den i deras dagliga arbete. Vår verksa... Visa mer
IT-centrum, Användarstöd 1

Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är cirka 370 medarbetare och är verksamma inom områdena ekonomi- och personaladministration, systemförvaltning, IT, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för den i deras dagliga arbete.

Vår verksamhet
IT stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet. Inom IT-centrum blir du kollega med drygt 170 engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att ingå i en grupp av duktiga arbetskamrater inom avdelningen IT Support

Ditt uppdrag
I rollen som IT-samordnare fungerar du som ett stöd till regionens medarbetare och de arbetsuppgifter som främst ingår är
• Allmän IT-support, installationer, felsökning och åtgärdande av problem.
• Handhavandestöd av datorer, kringutrustning och mobiltelefoner.
• Administration av användare i landstingets olika system.
• Support av digitala möten.

Dina kvalifikationer
Du har god kommunikativ förmåga och är en god pedagog. Du kan arbeta självständigt, är flexibel och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är även strukturerad och problemlösande till din karaktär. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är ett krav. Kunskap om regionens mest förekommande IT-system såsom Office 365, CM (IT Client Manager) och AD (Active Directory) är en fördel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Frågor besvaras av gruppchef Annika Svensson 018-611 03 87
Facklig kontaktperson nås via Region Uppsalas växel, 018- 611 00 00.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

IT samordnare

Ansök    Apr 6    REGION UPPSALA    IT-samordnare
IT-centrum, Akademiska sjukhuset Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är cirka 350 medarbetare och är verksamma inom områdena ekonomi- och personaladministration, systemförvaltning, IT, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för den i deras dagliga arbete. Vår v... Visa mer
IT-centrum, Akademiska sjukhuset

Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är cirka 350 medarbetare och är verksamma inom områdena ekonomi- och personaladministration, systemförvaltning, IT, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för den i deras dagliga arbete.

Vår verksamhet
IT stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet. Inom IT-centrum blir du kollega med drygt 170 engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att ingå i en grupp av duktiga arbetskamrater inom avdelningen IT Support.

Ditt uppdrag
I rollen som IT-samordnare fungerar du som ett stöd till regionens medarbetare och de arbetsuppgifter som främst ingår är
• Allmän IT-support, installationer, felsökning och åtgärdande av problem.
• Handhavandestöd av datorer, kringutrustning och mobiltelefoner.
• Administration av användare i landstingets olika system.
• Support av digitala möten.

Dina kvalifikationer
Du har god kommunikativ förmåga och är en god pedagog. Du kan arbeta självständigt, är flexibel och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är även strukturerad och problemlösande till din karaktär. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är ett krav. Kunskap om regionens mest förekommande IT-system såsom Office 365, CM (IT Client Manager) och AD (Active Directory) är en fördel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning.Tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Annika Svensson 018-611 03 87
Facklig kontaktperson nås via Region Uppsalas växel, 018- 611 00 00.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Vårdsystemsamordnare

Ansök    Aug 22    Region Uppsala    IT-samordnare
Verksamhetsområde Sjukhusadministrationen Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor.... Visa mer
Verksamhetsområde Sjukhusadministrationen

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Vårdsystemstödsenheten är en enhet inom den centrala sjukhusadministrationen. Enheten har åtta vårdsystemsamordnare och enhetens uppgift är att ge stöd i olika former i vårdsystemfrågor till alla verksamheter inom sjukhuset.

Ditt uppdrag
Dina arbetsuppgifter är främst att bistå vårdpersonalen med support kring frågor om sjukhusets vårdsystem, utveckling av rutiner och kompetensutveckling för att säkerställa att vårdsystemen fungerar och används optimalt. Deltagande i projekt och nätverk förekommer i varierande omfattning. Som vårdsystemsamordnare har du en viktig del i att alla patienter erbjuds rätt vård i rätt tid och enligt gällande krav på dokumentation och kvalitet.

Dina kvalifikationer
Du har arbetat med vårdsystem eller motsvarande tidigare och har erfarenhet av arbete i journalsystemet Cosmic och har goda kunskaper i administrativt arbete. Du har god kommunikativ förmåga och kan arbeta självständigt, är flexibel och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är även strukturerad och problemlösande till din karaktär. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vårdbakgrund som sjuksköterska, undersköterska eller liknande är meriterande.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst. Heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Joakim Hedin, Chef Vårdsystemstödsenheten 018-611 20 45
Maria Engstrand, vårdsystemsamordnare 018-611 34 78
Ylva Sjölander, vårdsystemsamordnare 018-611 29 41
Kontakta sjukhusets växel för respektive förbund och företrädare.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

IT-samordnare

Ansök    Nov 13    Region Uppsala    IT-samordnare
IT-enheten. Sjukhusadministrationen Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tj... Visa mer
IT-enheten. Sjukhusadministrationen

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
IT-enheten är en enhet inom den centrala sjukhusadministrationen. Från 1 januari 2020 kommer vi att ingå i Regionens IT centrum. Enheten har idag 14 medarbetare och vår främsta uppgift är att ge stöd i olika former avseende IT-frågor till verksamheter och medarbetare på sjukhuset.

Ditt uppdrag
I rollen som IT-samordnare fungerar du som ett stöd till sjukhusets medarbetare och de arbetsuppgifter som främst ingår är
- Allmän IT-support via telefon eller direkt ute i verksamheten (installationer, felsökning, åtgärdande av problem etc).
- Support O365 bl a SharePoint och Teams (behörighetsfrågor, medlemskap, sidhantering, dokumenthantering etc).
- Support av digitala möten i olika miljöer (Teams, videomöten och sjukhusets föreläsningssalar).
- Handhavandestöd av datorer, kringutrustning och mobiltelefoner.
- Administration av användare i regionens olika system.

Dina kvalifikationer
Du är en god pedagog med kommunikativ förmåga. Du kan arbeta självständigt, är flexibel och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är strukturerad och problemlösande till din karaktär.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är ett krav. Kunskap om regionens mest förekommande IT-system såsom Office 365, AD (Active Directory) och att jobba i ärendehanteringssystem är en fördel. Det är meriterande om du har en fördjupad kunskap om Office 365 och SharePoint samt kunskap och intresse av digital konferensutrustning. Du behöver vara bekväm med att ge personlig support till såväl enskilda medarbetare som i våra stora föreläsningssalar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst. Heltid. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Annika Svensson, tf Chef IT-enheten 018-611 03 87
Tomas Larsson, IT-ansvarig 018-611 20 06
Frida Antesson, Administrativ direktör 018-611 57 45
Fackliga kontaktpersoner för Vision nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan senast via länken nedan. Intervjuer kommer att ske löpande och vi ber dig därmed att vara snabb med din ansökan

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Junior förvaltningsledare IT

Ansök    Aug 9    Uppsala kommun    IT-samordnare
Systemförvaltning 2 Vill du som junior förvaltningsledare IT vara med och utvecklas i takt med organisationen? Alla verksamheter vid Uppsala kommun har ett stort tryck på sig att dra nytta av digitaliseringens möjligheter. Den uppgift vi har framför oss är omfattande och viktig och du kommer att växa med den! Vi är ett starkt ledarteam som kommer att stödja och coacha dig till att lösa viktiga frågor tillsammans med våra medarbetare och leverantörer. ... Visa mer
Systemförvaltning 2

Vill du som junior förvaltningsledare IT vara med och utvecklas i takt med organisationen? Alla verksamheter vid Uppsala kommun har ett stort tryck på sig att dra nytta av digitaliseringens möjligheter. Den uppgift vi har framför oss är omfattande och viktig och du kommer att växa med den! Vi är ett starkt ledarteam som kommer att stödja och coacha dig till att lösa viktiga frågor tillsammans med våra medarbetare och leverantörer.

IT-staben vid Uppsala kommun är en central IT-avdelning som driver all IT-verksamhet för hela kommunen. Enheten för digitalt stöd för hälsa, vård, omsorg, kultur, fritid, måltider och pedagogiska system och Systemförvaltning 2, är en central del i att klara kommunens ambitioner för digitalisering. Vår verksamhet stödjer större delen av de centrala verksamhetsprocesser som ligger inom det kommunala uppdraget. Vi skapar och upprätthåller digitala lösningar i livets alla skeden för medborgarna, medarbetarna och skattebetalarna på uppdrag av de folkvalda.

Ditt uppdrag
Som junior förvaltningsledare IT ska du samordna och driva aktiviteter och funktioner inom kommunens systemförvaltningsobjekt. Vi kommer att se till att du utvecklas och växer utifrån flera små förvaltningsobjekt med bland annat fokus på kulturverksamheter och måltidsproduktion. Du kommer att arbeta i ett team med flera mycket seniora förvaltningsledare och vi kommer att coacha dig att lyckas med uppgiften. Alla delar av kommunen verksamhetsutvecklar just nu med stora krav på digitalisering och du har mycket goda möjligheter att bli en stark ledare inom digitalisering tillsammans med oss.

Du kommer att arbeta nära verksamhetens systemförvaltningsledare och representera IT-, digitaliserings- och informationsperspektivet. Du kommer att svara för IT-stabens leverans av systemförvaltning och samordna vår egen förvaltningspersonal och leverantörer för att åstadkomma detta. Vi söker dig som har förmåga att omsätta teknik till praktik och kommer med egen IT-erfarenhet i bagaget.

Vi vill ha gedigen IT-kunskap och i gengäld lovar vi att utveckla dig till en driven ledare. I det här jobbet är dina personliga egenskaper att ta initiativ och driva saker i mål viktigare än din erfarenhet av förvaltningsledning.

Din bakgrund
Vi söker dig med högskoleutbildning som systemvetare eller motsvarande utbildning och meriterande är utbildning i PM3, ITIL eller agila projektmodeller. Du har 1-3 års erfarenhet av arbete inom IT-branschen som konsult, utvecklare, systemförvaltare eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av upphandling och leverantörsstyrning samt av systematiskt krav- och testarbete men även av projekt och systemupphandling. Din kunskap är god om systemutveckling, systemförvaltning och/eller systemimplementationer.

Som person har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete och du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är dessutom en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Wolkert Wolkert, enhetschef, 018-727 99 70

Fackliga företrädare:
SACO, Jonny Eliasson, 018-727 22 12
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och upphandling samt avdelningarna kvalitet och planering, utveckling och utredning, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Medarbetare servicedesk / IT - samordnare

Ansök    Jul 3    Akademiska sjukhuset    IT-samordnare
IT stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet. Inom IT-sektionen blir du kollega med 100-talet engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att tillhöra en grupp på 20 IT-tekniker och vara placerad i en av de två grupperna inom IT Drift, gruppen Systemdrift.Akademiska sjukhuset behöver nu förstärka med medarbetare till servicedesk/IT-samordnare inom avdelningen IT Drift! Vår miljö och din rollInom... Visa mer
IT stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet. Inom IT-sektionen blir du kollega med 100-talet engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att tillhöra en grupp på 20 IT-tekniker och vara placerad i en av de två grupperna inom IT Drift, gruppen Systemdrift.Akademiska sjukhuset behöver nu förstärka med medarbetare till servicedesk/IT-samordnare inom avdelningen IT Drift! Vår miljö och din rollInom Region Uppsalas använder vi primärt Microsoft Server som databashanterare. Verksamheten täcker in hela länet med datanät som spänner från Bålsta till Skutskär och baseras i huvudsak på produkter från Cisco. På lagringssidan har vi lösningar från HP och IBM med Tivoli TSM för backup. På serversidan arbetar vi primärt med operativsystemen Windows Server men även Linux. Vi arbetar huvudsakligen i en Windowsbaserad klientmiljö. I din arbetsgrupp finns gruppchef och ytterligare nio tekniker. Din yrkesroll är tudelad; en del av din tid arbetar du med att ge 3e linjens support i vår servicedesk. Den andra delen av din tid ger du 1a linjens support i rollen som IT-samordnare för vissa av Region Uppsalas mindre verksamheter. Du kommer att arbeta med:Felsökning av programvarorBehörighetsadministrationBeställningar och installationer av klienter, mobiltelefoner m mSupport för Office365DokumentationVissa leverantörskontakterDin bakgrundDu har IT-utbildning på gymnasienivå. Vi har möjlighet att ta emot både dig som är ny på arbetsmarknaden eller dig som har mer erfarenhet. Kunnande i Windows 7 och Windows 10 är meriterande liksom kunnande i Office365. Din svenska är mycket god och du uttrycker dig även väl på engelska i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och vänder oss till dig som är lösningsinriktad och kvalitetstänkande. Eftersom båda dina roller kommer vara utåtriktade och innebära många kontakter har du en positiv inställning och kommunicerar väl med både den som har IT-kunnande och slutanvändare. Körkort för personbil är ett krav. Övrig information Tjänsten är på heltid tillsvidare. Beredskap kan komma att ingå.Vi kommer i denna rekrytering att ha en längre annonseringstid över sommaren. Dock sker intervjuer löpande, se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Din ansökan vill vi ha senast den 14 augusti.Ev frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsulter Sandra Sjöberg 018-470 71 03 och Anna-Karin Moazzami 018-470 71 10 (ej 15 jul-2 aug).Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00Varmt välkommen med din ansökan!Vill du gärna jobba hos oss men inte i den här rollen? Klicka nedan och läs mer om andra roller där vi också behöver utöka:SystemteknikerDriftansvarigDatabasadministratörServertekniker KravIT-utbildning på gymnasienivåMycket god svenska i tal och skriftGod engelskaMeriterandeKunnande i Windows 7Kunnande i Windows 10Kunnande i Office365Om ossMed 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.På Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så, svart på vitt - vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster vi erbjuder kräver mycket men vi som arbetar här vet att jobbet ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt. Visa mindre

Vårdsystemsamordnare

Ansök    Jul 15    Region Uppsala    IT-samordnare
IT-support privata vårdgivare och primärvård, Fyrislund Region Uppsala arbetar kontinuerligt med att utveckla sina verksamheter med målet kvalitet över tid. Ledord i arbetet är kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vi har ett stort miljöfokus och ger dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi vill att våra medarbetare ska ha ett utvecklande och stimulerande arbete i en god arbetsmiljö. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till... Visa mer
IT-support privata vårdgivare och primärvård, Fyrislund

Region Uppsala arbetar kontinuerligt med att utveckla sina verksamheter med målet kvalitet över tid. Ledord i arbetet är kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vi har ett stort miljöfokus och ger dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi vill att våra medarbetare ska ha ett utvecklande och stimulerande arbete i en god arbetsmiljö. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till samhällsnytta och skapa en verksamhet som arbetar för patientens bästa.

Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är cirka 230 medarbetare och är verksamma inom områdena ekonomi- och personaladministration, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för den i deras dagliga arbete.

Vår verksamhet
IT-support privata vårdgivare och primärvård (PV-IT) söker en vårdsystemsamordnare med intresse för verksamhetsutveckling utifrån ett IT- och systemperspektiv. Enheten tillhandahåller verksamhetsnära tjänster inom IT- och vårdsystemsamordning till privat och offentlig primärvård samt till privata specialister med krav på regionens journalsystem, Cosmic. Omfattningen är ett 70-tal mottagningar. Region Uppsala är inne i en utvecklingsfas gällande digitalisering, e-hälsa och e-tjänster vilket enheten är delaktig i.

Ditt uppdrag
Du svarar för daglig användarsupport, felsökning och åtgärd. Service och support ges via telefon, via ärendehanteringssystemet Easit eller på plats hos kund. Du kommer att vara systemadministratör i de vårdsystem som används inom verksamheten.

Du kommer att få representera primärvård och privata specialister i vårdsystemfrågor samt delta i vårdsystemrelaterade projekt inom landstinget. Du kommer att vara en länk mellan primärvårdens och privata specialisters användare och den centrala systemförvaltningen. Det är vårdsystemsamordnarnas uppgift att se vilka utvecklingsbehov som finns och kanalisera dessa för att få rätt riktning på utvecklingsarbetet.

Din kompetens
Du har arbetat i de vårdsystem som finns i primärvården och gärna ha erfarenhet av arbete inom öppen specialistvård. Du ska ha goda kunskaper i regionens journalsystem, Cosmic, och gärna att du haft en roll som användarstöd/superanvändare lokalt på din arbetsplats. Du ska även ha kunskap om verksamhetens olika yrkesgrupper och deras uppdrag.

Du har erfarenhet av att uttrycka dig i tal och skrift och förstår vikten av standardisering och dokumentation. Du har vana av att arbeta självständigt och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Erfarenhet av support är meriterande.

För att vara framgångsrik i ditt arbete vill vi att du:


• är du serviceinriktad, flexibel och ansvarsfull
• arbetar självständigt och har förmåga att prioritera ditt arbete
• har förmåga att se verksamhetens behov och omsätta dem till lösningar

Vi lägger stor vikt vid förmåga att samarbeta och ha en god kommunikation med kollegor och uppdragsgivare. Körkort är ett krav då arbetet innebär resor.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Hos oss får du en väl utarbetad introduktion samt en löpande kompetensutveckling utifrån din funktion. Vi ger dig en trygg anställning med goda förmåner genom vårt kollektivavtal där förmånliga ersättningsregler för föräldra- och sjukförsäkringen ingår.

Vill du ha ett utmanande jobb tillsammans med oss?
Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta chef Bodil Aksén tel 018-611 77 02 eller Marie Sohlberg tel 018-611 75 21.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 15 augusti. Bifoga kopia på utbildningsintyg som styrker din åberopade kompetens samt körkort tillsammans med din ansökan.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

IT - samordnare

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kr... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.
Campus Blåsenhus är en del av Uppsala universitet, i Blåsenhus finns två institutioner och flera avdelningar med totalt ca 400 anställda.

Intendenturen är den organisation i Blåsenhus som ansvarar för administration, drift, service m.m. gällande all utrustning för dator- och mediaverksamhet i fastigheten (nätverk, servrar, arbetsstationer och skrivare, data- och videoprojektorer m.m.).

Vi söker dig som vill vara med i utvecklingen av universitetets nya IT-verksamhet. 

Just nu genomför Uppsala universitet ett förändringsarbete där vi utvecklar IT-verksamheten för att kunna erbjuda ett högkvalitativt och samordnat IT-stöd till världsledande forskning och utbildning. 

Du får chansen att utvecklas i en ny organisation som tar tillvara på kompetens, initiativkraft och samarbetsförmåga. Tillsammans ska vi skapa en framtidsinriktad IT-organisation som utvecklar IT-tjänster i världsklass och som erbjuder ett efterfrågat och verksamhetsnära IT-stöd. 

Vi behöver ersätta den person som har det sammanhållande ansvaret för IT-frågor inom campusområdet. Inom intendenturen finns f.n. datatekniker, systemadministratörer och databasutvecklare, men vi behöver en person med samlad kompetens inom dessa områden.

Ditt verksamhetsfält kommer förutom att vara Blåsenhus även initialt omfatta verksamma vid andra delar av universitetet.

Arbetsuppgifter: Huvuduppgifterna är arbetsledning och projektledning. I arbetet ingår också underhåll och vidareutveckling av IT-miljön såsom installation och integration av servertjänster, installation och underhåll av operativsystem och programvara, felsökning och problemlösning, användarstöd såväl muntligt som skriftligt. Du kommer att vara kontaktpunkten mellan IT och de verksamhetsansvariga som finns i Blåsenhus.

Kvalifikationskrav: Den person vi söker skall ha minst gymnasieexamen inom IT-området eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt som av arbetsgivaren bedöms likvärdiga. Du skall ha en dokumenterad erfarenhet av automatiserad klienthantering. Du skall ha god social kompetens, god samarbetsförmåga och förmåga till att ta egna initiativ. Du skall kunna arbeta serviceinriktat mot olika kategorier av användare. Det är viktigt att du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift både på svenska och på engelska.                                                     

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Önskvärt/meriterande i övrigt:

- Högskoleutbildning eller av arbetsgivaren bedömd likvärdiga kunskaper
- Hårdvarukännedom om klienter och servrar
- Administration av Linux i server- och klientmiljö
- Administration av Microsoft Windows i server- och klientmiljö
- Administration av macOS i klientmiljö
- Erfarenhet av klienthantering med Micro Focus ZENworks
- Kunskaper inom databasmodellering

Universitetet kommer i denna rekrytering främst att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning av kompetens och skicklighet bedöms ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla aktuella arbetsuppgifter samt bidra till en positiv utveckling av verksamheten.

Föräldraledighet, deltidsarbete på grund av vård av barn, fackligt uppdrag, militär-tjänst eller liknande beaktas som arbetslivserfarenhet och bör anges i meritförteckningen.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelse-bakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Placering: Anställningen är för närvarande placerad vid Intendenturen Blåsenhus och från hösten 2019 kommer din organisatoriska tillhörighet att vara hos Avdelningen för universitetsgemensam IT.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas. (Ange löneanspråk i ansökan)

Tillträde: 2019-07-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100 %.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Intendent Madeleine Larsson, [email protected] 018-471 2478, Anders Jansson, [email protected] 018-471 2599

Välkommen med din ansökan senast den 17 juni 2019, UFV-PA 2019/1992.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Koordinator

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kr... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.
Institutionen för immunologi, genetik och patologi vid Uppsala universitet (www.

igp.uu.se) har en bred forskningsprofil med starka forskargrupper inriktade på bl.a cancer, autoimmuna och genetiska sjukdomar. En av grundtankarna vid institutionen är att stimulera translationell forskning och därmed en närmare samverkan mellan medicinsk forskning och sjukvården. Forskning bedrivs inom medicinsk och klinisk genetik, klinisk immunologi, patologi, neuroonkologi, vaskulärbiologi, strålningsvetenskap samt molekylära verktyg. Delar av verksamheten är även integrerad med avdelningarna för onkologi, klinisk genetik, klinisk immunologi, klinisk patologi och sjukhusfysik vid Akademiska sjukhuset. Institutionen har undervisningsuppdrag på ett antal programutbildningar och masterprogram inom den medicinska fakulteten samt ett antal utbildningar inom teknisk-naturvetenskapliga vetenskapsområdet. Institutionen omsätter omkring 400 miljoner kronor, varav drygt hälften är externa forskningsbidrag. Antalet anställda är ca 340, varav ca 100 är doktorander, och det finns totalt över 600 verksamma i arbetsstyrkan. 

SciLifeLab är ett samarbete mellan fyra universitet i Stockholm och Uppsala: Karolinska Institutet, KTH, Stockholms universitet och Uppsala universitet. Centret kombinerar avancerad teknik med ett brett kunnande inom translationell medicin och molekylär biovetenskap. SciLifeLab har från 2013 ett uppdrag från regeringen att verka som infrastruktur för att stödja forskare nationellt samt vara ett internationellt ledande centrum för storskaliga analyser inom molekylära biovetenskaper ämnat för forskning inom hälsa och miljö. Idag arbetar ca 1 500 personer vid SciLifeLab i Stockholm och Uppsala.

Arbetsuppgifter:
SciLifeLab Data Centre söker en motiverad och initiativstark person med god erfarenhet av tekniska, ekonomiska och juridiska processer i universitetsmiljö och inom forskningsservice, för att arbeta med vårt projekt att samordna och strömlinjeforma hur tjänster för IT och datahantering tillgängliggörs för SciLifeLabs faciliteter och deras användare. Projektet syftar till att minimera kostnader och effektivisera och förenkla rutiner vid SciLifeLab så att användare kan få en bra och effektiv service med starkt stöd för IT och datahantering i samordning med universitet och e-infrastrukturer.
Den anställde kommer att arbeta vid Data Centre, nära SciLifeLabs administration och ledning, och samordna arbetet inom SciLifeLab med IT-enheter samt ekonomiska och juridiska funktioner vid framför allt Uppsala universitet, Stockholms universitet, Karolinska institutet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Kvalifikationskrav:
Ansökande ska ha doktorsexamen i ämne med anknytning till tjänsten. Utöver detta krävs:
Dokumenterad erfarenhet av forskningsservice, helst vid SciLifeLab
Dokumenterad erfarenhet av rapportering
Dokumenterade färdigheter i samordning och kommunikation, och förmåga att dokumentera pågående arbete
Flytande svenska och engelska.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Önskvärt/meriterande i övrigt:
Kunskap om rutiner och regelverk vid svenskt universitet gällande IT-tjänster, inklusive hantering av persondata och IT-säkerhet.
Kunskap om rutiner och regel vid svenskt universitet gällande avtal, upphandlingar, och interaktioner med kommersiella aktörer
Kunskap eller intresse av biomedicinsk forskning och infrastruktur.
Kunskap om hårdvaru- eller mjukvarusystem som används inom livsvetenskaperna.
Förmåga att arbeta både individuellt och i samarbete med kollegor i olika fält
Driftighet, initiativförmåga och ett intresse av att förbättra rutiner för att stödja svenska forskare.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: Snarast.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100 %.

Upplysningar om anställningen lämnas av:
Johan Rung, , 018-471 4475

Välkommen med din ansökan senast den 25 juni 2019, UFV-PA 2019/1860.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre