Lediga jobb Semcon Sweden i Uppsala

Se alla lediga jobb från Semcon Sweden i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Projektledare Life Science

Vill du stärka vårt Life Science-team och arbeta som konsult inom projektledning på Semcon? Här får du möjlighet att bidra med din expertis och på riktigt vara med och göra skillnad. På Semcon i Uppsala tillhör du vår avdelning på ca 50 kollegor med expertis inom framförallt Life Science och Energi. På avdelningen delar vi gärna med oss av erfarenheter och kunskap genom nätverk och träffar. Vi värderar även att ha roligt tillsammans genom diverse olika ak... Visa mer
Vill du stärka vårt Life Science-team och arbeta som konsult inom projektledning på Semcon? Här får du möjlighet att bidra med din expertis och på riktigt vara med och göra skillnad.

På Semcon i Uppsala tillhör du vår avdelning på ca 50 kollegor med expertis inom framförallt Life Science och Energi. På avdelningen delar vi gärna med oss av erfarenheter och kunskap genom nätverk och träffar. Vi värderar även att ha roligt tillsammans genom diverse olika aktiviteter. Vi arbetar även gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen

Som teknisk projektledare på Semcon kommer du ta dig an varierande uppdrag och bland annat arbeta med att;

- självständigt driva och leda projekt enligt uppsatt tidsplan, kvalité och budget
- vara ansvarig för projektekonomi
- arbeta med upphandling, produktion, kvalitetsuppföljning, överlämning och driftsättning
- arbeta med investeringsprojekt eller installationsprojekt som omfattar installation, driftsättning, testning och validering inom tillverkande industri
- projektöverlämningar av utrustningar
Vi söker dig med

- erfarenhet från projektledning/samordning ex. installationsprojekt/investeringsprojekt
- bakgrund inom tillverkande industri, gärna medicintekniska branschen eller läkemedelsindustrin
- kännedom om projektmetodiker, det är en fördel om du har arbetat enligt någon projektmetodik som exempelvis XLPM eller PPS.
För att passa i rollen tror vi att du har en teknisk förståelse och drivs av att leda och utveckla människor och projekt framåt. Vi tror att du är självständig i din roll men samtidigt värnar om gott samarbete med kollegor och övriga kontakter.

Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om Semcons kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor eller mer information om tjänsten vänligen kontakta Johan nedan.

Johan Lundström, 073 966 73 01
Team Manager Life Science

Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter & tjänster. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. Visa mindre

Technical Communicator

Ansök    Feb 13    Semcon Sweden    Teknikinformatör
På Semcon är vi övertygade om att teknik i sig inte tillför något värde, utan att värdet ligger i vad tekniken möjliggör för användaren. Med ett stort fokus på användarvänlighet tänker många av våra kunder om när det gäller produktinformation, och det som en gång var en handbok är idag allt oftare en applikation med användarens behov i centrum. Nu söker vi fler personer som vill vara på framkant i denna utveckling och hjälpa våra kunder att utveckla sin pr... Visa mer
På Semcon är vi övertygade om att teknik i sig inte tillför något värde, utan att värdet ligger i vad tekniken möjliggör för användaren. Med ett stort fokus på användarvänlighet tänker många av våra kunder om när det gäller produktinformation, och det som en gång var en handbok är idag allt oftare en applikation med användarens behov i centrum. Nu söker vi fler personer som vill vara på framkant i denna utveckling och hjälpa våra kunder att utveckla sin produktinformation, kanske är du en av dem?

Vilka är vi på Semcon?
På Semcon Product Information vill vi vara med och skapa en länk mellan tekniken och användaren. Våra konsulter har olika bakgrunder vad gäller utbildning och erfarenhet, vilket vi ser som en styrka som gör att vi som grupp kan förstå våra olika kunders verksamheter och deras slutanvändare. Med experter på teknikinformation omkring dig, och interna utbildningar inom området, finns det goda möjligheter att utvecklas i din roll hos oss!

Vem är du?
Är du kanske den som alltid hittar luckor i produktmanualen eller ifrågasätter en produkts användarvänlighet och älskar att grotta ner dig i tekniska attribut och detaljer? Kanske har du en teknisk roll idag och vill använda dina pedagogiska kunskaper, eller har du erfarenhet av att arbeta med text och har ett intresse för teknik? Just nu letar vi extra noga efter dig som har erfarenhet från mjukvara och/eller telekom. Erfarenhet av produktinformation och kunskap inom Topic-baserat skrivande, XML, DITA mm är extra meriterande.

Som person har du ett naturligt driv och nyfikenhet. I dina projekt kommer du att ha en drivande roll i att samla in, paketera och distribuera produktinformation. Genom att sätta dig in i våra kunders produkter och ha en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska är du med och bidrar till att skapa användarvänliga produkter. I din roll som konsult kommer du att vara vår expert inom produktinformation ute hos kunden. Vi söker därför dig som har en god förmåga att se utvecklingspotential och hitta nya områden där våra lösningar kan göra skillnad, exempelvis genom digitalisering av produktinformation eller skapandet av en effektiv produktionsprocess.

Har du frågor om oss eller rollen? Hör gärna av er till vår team manager Örjan Tapper på [email protected] eller 0739667305.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Nyproducerad citylägenhet väntar på en driven Systemtestare

Ansök    Feb 22    Semcon Sweden    Mjukvaruutvecklare
Är det dags att flytta? Våga ta steget och testa vingarna? Då kan Jönköpings Tech Excellence Program vara rätt för dig. Du får bo i en stad med en fantastisk utsikt över vattnet samtidigt som du blir en del av ett gött gäng systemtestare som arbetar med banbrytande teknik på Semcon, Husqvarna och Saab. Förutom att vi hjälper dig att få hyra en nyproducerad lägenhet erbjuder vi dig det bästa av 3 världar: - "Testa på" att bo i Jönköping: Semcon anställer ... Visa mer
Är det dags att flytta? Våga ta steget och testa vingarna?
Då kan Jönköpings Tech Excellence Program vara rätt för dig. Du får bo i en stad med en fantastisk utsikt över vattnet samtidigt som du blir en del av ett gött gäng systemtestare som arbetar med banbrytande teknik på Semcon, Husqvarna och Saab.

Förutom att vi hjälper dig att få hyra en nyproducerad lägenhet erbjuder vi dig det bästa av 3 världar:

- "Testa på" att bo i Jönköping:
Semcon anställer deltagarna och hjälper till att lösa boende i Jönköping. Efter 18 månader kan du välja att bo kvar i Jönköping eller att fortsätta din tillsvidareanställning via Semcon på valfri hemort: Göteborg, Stockholm, Uppsala, Lund, Örebro, Eskilstuna, Västerås eller Linköping. Det finns även goda möjligheter att ta steget över till Husqvarna eller Saab.

- Lär känna 3 stycken framtida arbetsgivare:
Semcon, Saab och Husqvarna

- Utveckla din kompetens
Du får insyn i ny teknik och en chans att nätverka med erfarna ingenjörer genom föreläsningar, workshops, events och studiebesök

Ditt första uppdrag

Robotic test lab, testar och verifierar kraven som ställs på Husqvarnas robotgräsklippare, där kraven på tillförlitlighet och robusthet är höga och testning därför en central del av utvecklingen.

På Robotic Test lab består uppdraget av testning av mjukvara för nya och befintliga produkter. Du skriver testfall och hittar buggar. Insamling och analys av data från fältprov och dokumentation av testningen. Resor kan förekomma vid fälttester utomlands.

Arbetet bedrivs agilt, där vi använder Jira, Confluence och Stash. Du kommer tillhöra ett squad (scrum)team.

Vad vi söker

- Minst 5 års erfarenhet inom systemtestning
- Högskoleexamen inom datalogi/systemutveckling eller liknande
- Entusiasm för agil mjukvaruutveckling / testning
- Erfarenhet av automatiserad testning
- Ett plus med erfarenhet från Python eller annat scriptspråk
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Har B-körkort


Om Semcon Jönköping

Hos Semcon i Jönköping blir du en del av ett inhouse- och onsiteteam som erbjuder våra kunder utveckling och design av både produkter och tjänster. Uppgifterna är garanterat omväxlande och med stor betydelse för både oss och våra kunder. Som anställd hos oss får du en nyfiken, driven och idérik ledare som skapat en händelserik kultur med AW, Events och aktiviteter där vi tillsammans bygger vår framgång som ett team.

Intresserad?
Ansök idag! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Kontakt
Area Manager
Jenny Kongseryd
[email protected] (mailto:[email protected])+46739415747

OBS! Tech Excellence vänder sig till dig som skulle vilja testa på att bo i Jönköping idag. Skulle du vara Jönköpingbo och ändå vara intresserad av tjänsten? Ansök ändå! Visa mindre

Project Manager Life Science

Vill du stärka vårt Life Science-team och arbeta som konsult inom projektledning på Semcon? Här får du möjlighet att bidra med din expertis och på riktigt vara med och göra skillnad. På Semcon i Uppsala tillhör du vår avdelning på ca 50 kollegor med expertis inom framförallt Life Science och Energi. På avdelningen delar vi gärna med oss av erfarenheter och kunskap genom nätverk och träffar. Vi värderar även att ha roligt tillsammans genom diverse olika ak... Visa mer
Vill du stärka vårt Life Science-team och arbeta som konsult inom projektledning på Semcon? Här får du möjlighet att bidra med din expertis och på riktigt vara med och göra skillnad.

På Semcon i Uppsala tillhör du vår avdelning på ca 50 kollegor med expertis inom framförallt Life Science och Energi. På avdelningen delar vi gärna med oss av erfarenheter och kunskap genom nätverk och träffar. Vi värderar även att ha roligt tillsammans genom diverse olika aktiviteter. Vi arbetar även gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen

Som teknisk projektledare på Semcon kommer du ta dig an varierande uppdrag och bland annat arbeta med att;

- självständigt driva och leda projekt enligt uppsatt tidsplan, kvalité och budget
- vara ansvarig för projektekonomi
- arbeta med upphandling, produktion, kvalitetsuppföljning, överlämning och driftsättning
- arbeta med investeringsprojekt eller installationsprojekt som omfattar installation, driftsättning, testning och validering inom tillverkande industri
- projektöverlämningar av utrustningarVi söker dig med

- erfarenhet från projektledning/samordning ex. installationsprojekt/investeringsprojekt
- bakgrund inom tillverkande industri, gärna medicintekniska branschen eller läkemedelsindustrin
- kännedom om projektmetodiker, det är en fördel om du har arbetat enligt någon projektmetodik som exempelvis XLPM eller PPS.
För att passa i rollen tror vi att du har en teknisk förståelse och drivs av att leda och utveckla människor och projekt framåt. Vi tror att du är självständig i din roll men samtidigt värnar om gott samarbete med kollegor och övriga kontakter.

Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om Semcons kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor eller mer information om tjänsten vänligen kontakta Johan nedan.

Johan Lundström, 073 966 73 01
Team Manager Life Science

Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter & tjänster. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. Visa mindre

Project Management Consultant

Ansök    Jan 28    Semcon Sweden    Verksamhetskonsult
Vår avdelning i Uppsala söker nu erfarna projektledare! På Semcon i Uppsala tillhör du vår avdelning på ca 50 kollegor. På avdelningen delar vi gärna med oss av erfarenheter och kunskap genom nätverk och träffar. Vi värderar även att ha roligt tillsammans genom diverse olika aktiviteter. Vi arbetar även gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats. Om rollen I denna roll kommer du ta dig an varierande arbetsuppgifter och ha ett nära sama... Visa mer
Vår avdelning i Uppsala söker nu erfarna projektledare!

På Semcon i Uppsala tillhör du vår avdelning på ca 50 kollegor. På avdelningen delar vi gärna med oss av erfarenheter och kunskap genom nätverk och träffar. Vi värderar även att ha roligt tillsammans genom diverse olika aktiviteter. Vi arbetar även gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen

I denna roll kommer du ta dig an varierande arbetsuppgifter och ha ett nära samarbete med kollegor på Semcon som innehar samma roll. Du kommer bland annat arbeta med att:

- Vara projektledare
- Agera coach till projektledare
- Genomföra mognadsanalyser och projektrevisioner
- Utveckla och implementera projekt- och portföljledning
- Leda workshops och hålla utbildningar för kunder inom diverse olika branscherVi söker dig med

- Bakgrund inom projektområdet
- Erfarenhet från roller såsom projektledare, projektkontorschef eller coach
- Erfarenhet från förändringsarbete, implementering av projektmodeller
- Kännedom om modellerna PROPS/XLPMI denna roll är det även en fördel om du har erfarenhet av offentlig sektor samt operativ erfarenhet av modellerna PROPS/XLPM samt av program och portflöjledning. Det är även meriterande om du har kännedom om verksamhetsstyrning och verksamhetsutveckling.

För att trivas i rollen tror vi att du är en pedagogisk person som gillar att arbeta och utveckla människor, grupper och företag. Du är en van relationsbyggare och är självgående i ditt arbete.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor eller om du vill veta mer om tjänsten, vänligen kontakta Elin nedan.

Elin Sins, 076 569 81 50
Team Manager Visa mindre

Validering, QA & Datoriserade system Life Science

Besitter du kunskap kring frågor om dataintegritet, datoriserade system och compliance inom Life Science? Nu söker vi dig som vill vara med och stötta våra kunder för att de på bästa sätt ska möta kraven rörande digitalisering och dataintegritet. På Semcon i Uppsala tillhör du vår avdelning på ca 50 kollegor med expertis inom framförallt Life Science och Energi. På avdelningen delar vi gärna med oss av erfarenheter och kunskap genom nätverk och träffar. V... Visa mer
Besitter du kunskap kring frågor om dataintegritet, datoriserade system och compliance inom Life Science? Nu söker vi dig som vill vara med och stötta våra kunder för att de på bästa sätt ska möta kraven rörande digitalisering och dataintegritet.

På Semcon i Uppsala tillhör du vår avdelning på ca 50 kollegor med expertis inom framförallt Life Science och Energi. På avdelningen delar vi gärna med oss av erfarenheter och kunskap genom nätverk och träffar. Vi värderar även att ha roligt tillsammans genom diverse olika aktiviteter. Vi arbetar även gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

På avdelningen finns ett starkt team som arbetar med frågor runt kvalitet, validering, datoriserade system, dataintegritet och compliance. Du blir en naturlig del i byggandet avseende vår projektaffär inom Computerized system validation (CSV) och får möjlighet till nätverk och ett kunskapsutbyte.

Om rollen

Här får du möjlighet att ta dig an uppdrag inom dataintegritet, compliance, systemvalidering och datoriserade system. Exempel på arbetsuppgifter kan vara;

- sätta upp kvalitetssystem runt datoriserade system samt framtagande av instruktioner
- agera QA eller valideringsledare i projekt
- ta fram strategier och vara bollplank i frågor som rör validering av datoriserade system
- vid intresse kan även finnas möjlighet att utbilda inom området
Vi söker dig med

- Erfarenhet av roll inom validering/kvalitet mot datoriserade system
- Bakgrund inom läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen
- Kännedom om Annex 11, 21CFR11 samt GAMP
- Intresse för att förbättra och utveckla i arbetet du tar dig an
Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om hur det är att jobba på Semcon och vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Elin nedan.

Elin Sins, 076 569 81 50
Team Manager Life Science

Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. Visa mindre

Management Services Consultant

Ansök    Dec 18    Semcon Sweden    Verksamhetskonsult
Har du erfarenhet av offentlig verksamhet och vill arbeta med verksamhetsutveckling och processledning? Nu söker vi dig som vill utgå från Uppsala och vara med i den fortsatta uppbyggnaden av vårt team inom Management Services på Semcon! Om rollen I denna roll kommer du tillhöra vårt team inom Management Services och arbeta lokalt i Uppsala. Teamet är i en uppbyggnadsfas så här finns stora möjligheter att påverka och vara delaktig i uppbyggnaden av vårt ... Visa mer
Har du erfarenhet av offentlig verksamhet och vill arbeta med verksamhetsutveckling och processledning? Nu söker vi dig som vill utgå från Uppsala och vara med i den fortsatta uppbyggnaden av vårt team inom Management Services på Semcon!

Om rollen

I denna roll kommer du tillhöra vårt team inom Management Services och arbeta lokalt i Uppsala. Teamet är i en uppbyggnadsfas så här finns stora möjligheter att påverka och vara delaktig i uppbyggnaden av vårt erbjudande och utvecklingen av våra affärer. Du kommer bland annat att ta dig an uppdrag inom följande områden inriktade framför allt på offentlig sektor;

- Verksamhetsutvecklare
- Förändringsledare
- Processkartläggning och processledning
- Strategiutveckling


Vi söker dig med

- Ett starkt intresse för verksamhetsutvecklande tjänster
- erfarenhet från Management Services inom offentlig sektor, Life Science, Energi eller e-hälsa

- kontaktnät inom detta område
- Stort intresse för människor, förankring och samordning
- erfarenhet av projektledning eller delprojektledning
- Intresse för projektmetodiker, är du certifierad i någon metodik är det meriterande
- meriterande om du har erfarenhet från utbildningar


För att passa i rollen tror vi att du trivs med många olika kontaktytor i ditt arbete. Vi tror även att du trivs med att arbeta självständigt men samtidigt värderar ett gott samarbete med kollegor. Här förväntas du både bidra och ta del av Semcons interna nätverk och kompetens. Du får kollegor som bidrar med kunskap, olika perspektiv samt en trevlig stämning och gemenskap. På Semcon arbetar vi gemensamt för att vara en öppen och inkluderande arbetsplats.

Ansökan

Vid frågor om rollen är du välkommen att kontakta Team Manager Anna Svartbo Lundquist på telefonnummer 073 682 76 37 eller [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elkonstruktör till energiteam

Nu söker vi dig som med din expertis inom elkonstruktion vill vara med och stärka vårt växande energiteam! Hos oss får du möjlighet att; Vara med och växa vår affär inom energi. I rollen blir du en del av vårt team inom energi på Semcon i Uppsala. Här finns möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra erbjudanden och affärer. Arbeta i intressanta uppdrag. Här kommer du tillrätta med din kompetens när du får möjlighet att a... Visa mer
Nu söker vi dig som med din expertis inom elkonstruktion vill vara med och stärka vårt växande energiteam!

Hos oss får du möjlighet att;

Vara med och växa vår affär inom energi. I rollen blir du en del av vårt team inom energi på Semcon i Uppsala. Här finns möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra erbjudanden och affärer.

Arbeta i intressanta uppdrag. Här kommer du tillrätta med din kompetens när du får möjlighet att arbeta i uppdrag hos våra kunder som tillverkar och distribuerar el och värme.

Samarbeta. Vi värderar att göra saker tillsammans. Här får du möjlighet att arbeta på en avdelning som har roligt tillsammans och hjälps åt. Vi arbetar gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats. På Semcon i Uppsala-Gävle är vi ca 50 konsulter och utöver energi är vi framförallt verksamma inom Life Science.

Om rollen

I denna roll kommer du att ta dig an uppdrag inom elkonstruktion, framförallt på plats ute hos våra kunder. Med tiden finns även möjlighet att utvecklas och ta dig an andra typer av uppdrag inom exempelvis utredning, projektering eller projektledning.

Rollen som konsult inom elkonstruktion innebär bland annat att;

- vara en del av Semcons energi-team samt vara delaktig i utveckling av våra erbjudanden
- arbeta i uppdrag med våra kunder
- författa dokument/hantera dokumentation och ritningar
- arbeta i konstruktionsverktyg
- delta i projekt
Vi söker dig med

- tidigare erfarenhet från elkonstruktion, gärna inom kärnkraft
- kännedom om konstruktionsverktyg såsom Master Concept (EPC) samt Elprocad eller Autocad
- en ingenjörsutbildning inom elkraft, energisystem eller motsvarandeFör att passa i rollen tror vi att du trivs med att arbeta självständigt men även att du värnar om ett gott samarbete med kollegor.

Läs mer om vad Semcon gör inom Energi här (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/energy/) samt läs mer om hur det är att arbeta på Semcon och vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Har du någon fråga eller vill veta mer om tjänsten vänligen kontakta David nedan.

David Gidlund, Team Manager Energi
[email protected] alternativt 073 940 38 15

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Valideringskonsult Life Science

Ansök    Jan 28    Semcon Sweden    Civilingenjör, kemi
Vill du arbeta i vårt Life Science-team i Uppsala som konsult inom validering? Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad! På Semcon i Uppsala tillhör du vår avdelning på ca 50 kollegor med expertis inom framförallt Life Science och Energi. På avdelningen delar vi gärna med oss av erfarenheter och kunskap genom nätverk och träffar. Vi värderar även att ha roligt tillsammans genom diverse olika aktiviteter. Vi arbetar även gemensamt för att vara e... Visa mer
Vill du arbeta i vårt Life Science-team i Uppsala som konsult inom validering?
Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad!

På Semcon i Uppsala tillhör du vår avdelning på ca 50 kollegor med expertis inom framförallt Life Science och Energi. På avdelningen delar vi gärna med oss av erfarenheter och kunskap genom nätverk och träffar. Vi värderar även att ha roligt tillsammans genom diverse olika aktiviteter. Vi arbetar även gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen

I rollen kommer du framförallt ta dig an varierande uppdrag som valideringsingenjör och valideringsledare. Arbetsuppgifter som kan ingå är till exempel:

- kvalificering av utrustning
- i projektform med tvärfunktionella grupperingar
- validering av utrustning, system eller produkt
- processvalidering
- metodvalidering
Det finns även möjlighet att ta dig an uppdrag/utvecklas inom exempelvis processteknik, QA eller projektledning beroende på ditt intresse och din bakgrund.

Vi söker dig med

- erfarenhet från validering inom Life Science
- bakgrund inom den medicintekniska branschen eller läkemedelsindustrin
- utbildning inom exempelvis bioteknik, kemiteknik, medicinteknik eller motsvarande
- ett driv att vilja utveckla och förbättra i det arbete du tar dig an
Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om hur det är att jobba på Semcon och om vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Kristin nedan.

Kristin Bolund, 073 966 75 21
Team Manager Life ScienceSemcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter & tjänster. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. Visa mindre

Konsult Life Science

På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som konsult inom Life Science på Semcon! På Semcon i Uppsala tillhör du vår avdelning på ca 50 kollegor med expertis inom framförallt Life Science och Energi. På avdelningen delar vi gärna med oss av erfarenheter och kunskap genom nätverk och träffar. Vi... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som konsult inom Life Science på Semcon!

På Semcon i Uppsala tillhör du vår avdelning på ca 50 kollegor med expertis inom framförallt Life Science och Energi. På avdelningen delar vi gärna med oss av erfarenheter och kunskap genom nätverk och träffar. Vi värderar även att ha roligt tillsammans genom diverse olika aktiviteter. Vi arbetar gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen

Som konsult inom Life Science på Semcon kommer du ta dig an varierande uppdrag där du kommer tillrätta med din expertis och gör skillnad för Semcon och våra kunder. I rollen kommer du bland annat att arbeta inom något eller några av följande områden;

- Validering
- QA/QC
- QA IT/datoriserade system
- Teknisk projektledning
- Process- och produktionsutveckling
- Automation
- Produktutveckling
Vi söker dig med

- Nyfikenhet på konsultrollen
- Dokumenterad erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin
- Utbildning inom exempelvis bioteknik, kemiteknik, maskinteknik, medicinteknik eller motsvarande
- Ett driv att vilja utveckla och förbättra i det arbete du tar dig an
Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om hur det är att jobba på Semcon och vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Kristin nedan.

Kristin Bolund, 073 966 75 21
Team Manager Life Science Visa mindre

Valideringsledare Life Science

Ansök    Dec 16    Semcon Sweden    Valideringsingenjör
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar och förbättrar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad genom att arbeta som konsult inom Life Science. På Semcon i Uppsala tillhör du vår avdelning på ca 50 kollegor med expertis inom framförallt Life Science och Energi. På avdelningen delar vi gärna med oss av erfarenheter och kunskap genom nätverk och träffar. Vi värderar även ... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar och förbättrar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad genom att arbeta som konsult inom Life Science.

På Semcon i Uppsala tillhör du vår avdelning på ca 50 kollegor med expertis inom framförallt Life Science och Energi. På avdelningen delar vi gärna med oss av erfarenheter och kunskap genom nätverk och träffar. Vi värderar även att ha roligt tillsammans genom diverse olika aktiviteter. Vi arbetar gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen

I rollen som valideringsledare inom Life Science på Semcon kommer du att ta dig an uppdrag med stor variation. Du kommer bland att jobba inom följande områden;

- kvalificering av utrustning
- i projektform med tvärfunktionella grupperingar
- validering av utrustning, system eller produkt
- processvalideringDet finns även möjlighet att ta dig an uppdrag/utvecklas inom exempelvis processteknik, QA eller projektledning beroende på ditt intresse och din bakgrund.

Vi söker dig med

- erfarenhet från roll som ex. valideringsingenjör, QC eller processingenjör
- bakgrund inom den medicintekniska branschen eller läkemedelsindustrin
- utbildning inom exempelvis bioteknik, kemiteknik, maskinteknik, medicinteknik eller motsvarande
- ett driv att vilja utveckla och förbättra i det arbete du tar dig an
Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om hur det är att jobba på Semcon och om vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Kristin nedan.

Kristin Bolund, 073 966 75 21
Team Manager Life Science Visa mindre

Konsult inom mikrobiologi

På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar processer, produkter och tjänster tillsammans med våra kunder. Nu letar vi efter dig som har erfarenhet av mikrobiologi och har ett intresse för Life Science. Semcon i Uppsala På Semcon får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag hos våra kunder inom Life Science där du kommer tillrätta med din expertis. I Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 koll... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar processer, produkter och tjänster tillsammans med våra kunder. Nu letar vi efter dig som har erfarenhet av mikrobiologi och har ett intresse för Life Science.

Semcon i Uppsala

På Semcon får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag hos våra kunder inom Life Science där du kommer tillrätta med din expertis. I Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor med bred kompetens inom framförallt Life Science och Energi där vi har roligt tillsammans samt delar kunskap och erfarenheter mellan oss. Vi arbetar gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen

Som konsult inom mikrobiologi kommer du ta dig an varierande uppdrag hos våra kunder. Rollen kommer bland annat att innehålla:

- Laborativa arbetsuppgifter
- Dokumentation
- Rapportering av genomförda tester
- Odling av bakterier
Som konsult på Semcon finns även möjligheter att ta sig an uppdrag inom andra områden, såsom exempelvis QC/QA eller validering.

Vi söker dig med

- Erfarenhet av mikrobiologi
- Med vana att arbeta laborativt och med odling av bakterier
- Utbildning inom mikrobiologi, molekylärbiologi eller motsvarande
- Vana att arbeta med dokumentation och rapportskrivning
För att passa i rollen tror vi att du är nyfiken på konsultrollen och motiveras av att ta dig an olika typer av uppdrag. Vi tror att du är en person som värdesätter hög kvalitet och att leverera inom angiven tidsplan.

Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om hur det är att jobba på Semcon och vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Kristin nedan.

Kristin Bolund, 073 966 75 21
Team Manager Life Science Visa mindre

Computerized System Validation Consultant till expertgrupp (Life Science)

Besitter du kunskap kring frågor om dataintegritet, datoriserade system och compliance inom Life Science? Nu söker vi dig som vill vara en del av vår expertgrupp och i nära samarbete med dina kollegor på Semcon stötta våra kunder för att de på bästa sätt ska möta kraven rörande digitalisering och dataintegritet. I rollen får du möjlighet att; Tillhöra en expertgrupp. Semcon i Uppsala har ett starkt team som arbetar med frågor runt kvalitet, validering, d... Visa mer
Besitter du kunskap kring frågor om dataintegritet, datoriserade system och compliance inom Life Science? Nu söker vi dig som vill vara en del av vår expertgrupp och i nära samarbete med dina kollegor på Semcon stötta våra kunder för att de på bästa sätt ska möta kraven rörande digitalisering och dataintegritet.

I rollen får du möjlighet att;

Tillhöra en expertgrupp. Semcon i Uppsala har ett starkt team som arbetar med frågor runt kvalitet, validering, datoriserade system, dataintegritet och compliance. Du blir en naturlig del i byggandet avseende vår projektaffär inom Computerized system validation (CSV) och får möjlighet till nätverk och ett kunskapsutbyte.

Samarbeta. Vi vill göra bra saker, tillsammans. Hos oss får du jobba med kollegor som bidrar med olika erfarenheter, kunskap och perspektiv. Vi kanske inte alltid tycker likadant men vi värderar samma saker: balans i livet, att ha kul tillsammans, få saker och ting gjorda, utvecklas och dela med oss av kunskap och erfarenheter. På Semcon i Uppsala är vi en grupp på ca 50 kollegor som tillsammans arbetar för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen

Här får du möjlighet att ta dig an uppdrag inom dataintegritet, compliance, systemvalidering och datoriserade system. Exempel på arbetsuppgifter kan vara;

- sätta upp kvalitetssystem runt datoriserade system samt framtagande av instruktioner
- agera QA eller valideringsledare i projekt
- ta fram strategier och vara bollplank i frågor som rör validering av datoriserade system
- vid intresse kan även finnas möjlighet att utbilda inom områdetVi söker dig med

- Erfarenhet av roll inom validering/kvalitet mot datoriserade system
- Bakgrund inom läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen
- Kännedom om Annex 11, 21CFR11 samt GAMP
- Intresse för att förbättra och utveckla i arbetet du tar dig anOm oss

Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.

Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om Semcons kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Elin nedan.

Elin Sins, 076 569 81 50
Team Manager Life Science Visa mindre

Konsult inom mikrobiologi

På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar processer, produkter och tjänster tillsammans med våra kunder. Nu letar vi efter dig som har erfarenhet av mikrobiologi och har ett intresse för Life Science. Semcon i Uppsala På Semcon får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag hos våra kunder inom Life Science där du kommer tillrätta med din expertis. I Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 koll... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar processer, produkter och tjänster tillsammans med våra kunder. Nu letar vi efter dig som har erfarenhet av mikrobiologi och har ett intresse för Life Science.

Semcon i Uppsala

På Semcon får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag hos våra kunder inom Life Science där du kommer tillrätta med din expertis. I Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor med bred kompetens inom framförallt Life Science och Energi där vi har roligt tillsammans samt delar kunskap och erfarenheter mellan oss. Vi arbetar gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen

Som konsult inom mikrobiologi kommer du ta dig an varierande uppdrag hos våra kunder. Rollen kommer bland annat att innehålla:

- Laborativa arbetsuppgifter
- Dokumentation
- Rapportering av genomförda tester
- Odling av bakterier

Som konsult på Semcon finns även möjligheter att ta sig an uppdrag inom andra områden, såsom exempelvis QC/QA eller validering.

Vi söker dig med

- Erfarenhet av mikrobiologi
- Med vana att arbeta laborativt och med odling av bakterier
- Utbildning inom mikrobiologi, molekylärbiologi eller motsvarande (file:///C:/Users/s26010/AppData/Local/Microsoft/Windows/INetCache/Content.Outlook/6X8GFJJH/Annonsförslag Konsult inom mikrobiologi.docx#_msocom_1)
- Vana att arbeta med dokumentation och rapportskrivning

För att passa i rollen tror vi att du är nyfiken på konsultrollen och motiveras av att ta dig an olika typer av uppdrag. Vi tror att du är en person som värdesätter hög kvalitet och att leverera inom angiven tidsplan.

Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om hur det är att jobba på Semcon och vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Kristin nedan.

Kristin Bolund, 073 966 75 21
Team Manager Life Science Visa mindre

Analytisk kemist

Ansök    Nov 18    Semcon Sweden    Civilingenjör, kemi
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar processer, produkter och tjänster tillsammans med våra kunder. Nu letar vi efter dig som tidigare arbetat inom analytisk kemi och har ett intresse för läkemedelsindustrin och den medicintekniska branschen. Semcon i Uppsala På Semcon får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag hos våra kunder inom Life Science där du kommer tillrätta med din experti... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar processer, produkter och tjänster tillsammans med våra kunder. Nu letar vi efter dig som tidigare arbetat inom analytisk kemi och har ett intresse för läkemedelsindustrin och den medicintekniska branschen.

Semcon i Uppsala

På Semcon får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag hos våra kunder inom Life Science där du kommer tillrätta med din expertis. I Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor med bred kompetens inom framförallt Life Science och Energi där vi har roligt tillsammans samt delar kunskap och erfarenheter. Vi arbetar gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen

Som konsult inom analytisk kemi kommer du ta dig an varierande uppdrag hos våra kunder. I rollen kommer du bland annat arbeta med:

- Utveckling samt validering av analysmetoder för läkemedel och medicintekniska produkter
- Utvärdera, rapportera och granska analysresultat
- Metod- och analysutveckling

Som konsult på Semcon finns även möjligheter att ta sig an uppdrag inom andra områden, såsom exempelvis QC/QA eller validering.Vi söker dig med

- Erfarenhet av roll som analytisk kemist
- Relevant ingenjörsutbildning eller motsvarande
- God kännedom om GMP
- Praktisk erfarenhet av arbete i laboratoriemiljö
- Gärna med erfarenhet av kromatografimetoderFör att passa i rollen tror vi att du är nyfiken på konsultrollen och motiveras av att ta dig an olika typer av uppdrag. Vi tror att du är en person som värdesätter hög kvalitet och att leverera inom angiven tidsplan.

Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om hur det är att jobba på Semcon och vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Kristin nedan.

Kristin Bolund, 073 966 75 21
Team Manager Life Science Visa mindre

Projektledare elkraft

Ansök    Okt 30    Semcon Sweden    Civilingenjör, elkraft
Nu söker vi dig som tidigare har drivit projekt inom kraftvärme, fjärrvärme eller kärnkraft och som med din expertis inom energi vill vara med och stärka vårt växande energiteam! Semcons energiteam i Uppsala-Gävle har bred kompetens inom teknisk projektledning, elkonstruktion och projektering. Hos oss finns stor möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra erbjudanden och affärer inom energi. Vi arbetar för att vara en inklu... Visa mer
Nu söker vi dig som tidigare har drivit projekt inom kraftvärme, fjärrvärme eller kärnkraft och som med din expertis inom energi vill vara med och stärka vårt växande energiteam!

Semcons energiteam i Uppsala-Gävle har bred kompetens inom teknisk projektledning, elkonstruktion och projektering. Hos oss finns stor möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra erbjudanden och affärer inom energi. Vi arbetar för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats där vi ständigt hjälper varandra delar med oss av kunskap och erfarenhet.

Om rollen

Här får du möjlighet att arbeta som projektledare där du leder projekt tillsammans med våra kunder och även i nära samarbete med dina kollegor på Semcon. Du kommer arbeta med våra kunder som tillverkar eller distribuerar energi i projekt som kommer variera i storlek och omfattning. Projekten kommer vara inom framförallt elkraft, i allt från kärnkraft till vindkraft.

Vi söker dig med

- erfarenhet från bolag som tillverkar eller distribuerar energi
- dokumenterad erfarenhet av teknisk projektledning/samordning
- bakgrund inom kraftvärme, fjärrvärme eller kärnkraft
- god kännedom om Scada
- kännedom om elkraftsystem
- ett driv att vilja utveckla och förbättra i det arbete du tar dig an. Vi tror även att du trivs med att arbeta självständigt men samtidigt värderar ett gott samarbete med kollegor.Läs mer om vad Semcon gör inom Energi här (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/energy/) samt läs mer om hur det är att arbeta på Semcon och vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Har du någon fråga eller vill veta mer om tjänsten vänligen kontakta David nedan.

David Gidlund
Team Manager Energi

[email protected] alternativt 073 940 38 15

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Life Science-konsult

På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som konsult inom Life Science! På Semcon får du möjlighet att Göra skillnad. Här får du med din tekniska kompetens vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom ... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som konsult inom Life Science!

På Semcon får du möjlighet att

Göra skillnad. Här får du med din tekniska kompetens vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom Life Science.

Vill arbeta i intressanta uppdrag. Här får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an varierande uppdrag inom Life Science hos våra kunder där du kommer till rätta med din expertis.

Samarbeta. Vi värderar att göra saker tillsammans. På Semcon i Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor som har roligt tillsammans samt delar kunskap och erfarenheter. Vi arbetar gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen
Som konsult inom Life Science på Semcon kommer du bland annat att arbeta inom något eller några av följande områden;

- Validering
- QA/QC
- QA IT/datoriserade system
- Teknisk projektledning
- Process- och produktionsutveckling
- Automation
- Produktutveckling

Vi söker dig med

- Teknikintresse och nyfikenhet för konsultrollen
- Dokumenterad erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen
- Utbildning inom exempelvis bioteknik, kemiteknik, maskinteknik, medicinteknik eller motsvarande
- Ett driv att vilja utveckla och förbättra i det arbete du tar dig anOm oss

Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om hur det är att jobba på Semcon och vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Kristin nedan.

Kristin Bolund, 073 966 75 21
Team Manager Life Science Visa mindre

Vill du vara bryggan mellan användaren och tekniken?

Ansök    Okt 24    Semcon Sweden    Teknikinformatör
På Semcon är vi övertygade om att teknik i sig inte tillför något värde, utan att värdet ligger i vad tekniken möjliggör för användaren. Vi söker dig som vill bidra till detta, och skapa en brygga mellan teknik och människa. Vilka är vi på Semcon? Vi är innovatörer och hjälper våra kunder att utveckla produkter med fokus på användaren. Dina arbetskamrater är därför de vassaste specialisterna inom sitt område och ser alltid till användarupplevelsen. Vi dri... Visa mer
På Semcon är vi övertygade om att teknik i sig inte tillför något värde, utan att värdet ligger i vad tekniken möjliggör för användaren. Vi söker dig som vill bidra till detta, och skapa en brygga mellan teknik och människa.

Vilka är vi på Semcon?
Vi är innovatörer och hjälper våra kunder att utveckla produkter med fokus på användaren. Dina arbetskamrater är därför de vassaste specialisterna inom sitt område och ser alltid till användarupplevelsen. Vi drivs av nyfikenhet och tror på personlig frihet och utveckling, därför får du det stöd och utbildning du behöver för att öka din kompetens och kunna ta dig an nya utmaningar. Med experter omkring dig finns det alltid andra uppdrag att inspireras av och interna utbildningar inom området som hjälper dig utvecklas i din roll.

Vem är du?
Är du kanske den som alltid hittar luckor i produktmanualen eller ifrågasätter en produkts användarvänlighet och älskar att nörda ner dig i tekniska attribut och detaljer? Oavsett om du är utbildad ingenjör och vill arbeta med produktutveckling med eftermarknadsfokus, färdigbakad skribent med ett gediget teknikintresse eller en erfaren teknikinformatör som vill fortsätta utvecklas bland likasinnade så vill vi prata med dig!

Som person har du ett naturligt driv och nyfikenhet. I dina projekt kommer du att ha en drivande roll i att samla in, paketera och distribuera produktinformation inom dina projekt. Genom att sätta dig in i våra kunders produkter och ha en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska är du med och bidrar till att skapa användarvänliga produkter. Vi är ett av världens största bolag inom produktinformation så självklart trivs du att arbeta i en internationell miljö med kollegor över hela världen. Hos oss delar vi erfarenheter och tipsar varandra för att ge största möjliga värde för kunden.

Låter det här som en spännande roll för dig? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Life Science-konsult

På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som konsult inom Life Science! På Semcon får du möjlighet att Göra skillnad. Här får du med din tekniska kompetens vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom ... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som konsult inom Life Science!

På Semcon får du möjlighet att

Göra skillnad. Här får du med din tekniska kompetens vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom Life Science.

Vill arbeta i intressanta uppdrag. Här får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an varierande uppdrag inom Life Science hos våra kunder där du kommer till rätta med din expertis.

Samarbeta. Vi värderar att göra saker tillsammans. På Semcon i Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor som har roligt tillsammans samt delar kunskap och erfarenheter. Vi arbetar gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen Som konsult inom Life Science på Semcon kommer du bland annat att arbeta inom något eller några av följande områden; inom följande områden;

- Validering
- QA/QC
- QA IT/datoriserade system
- Teknisk projektledning
- Process- och produktionsutveckling
- Automation
- Produktutveckling

Vi söker dig med

- Teknikintresse och nyfikenhet för konsultrollen
- Dokumenterad erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen
- Utbildning inom exempelvis bioteknik, kemiteknik, maskinteknik, medicinteknik eller motsvarande
- Ett driv att vilja utveckla och förbättra i det arbete du tar dig anOm oss

Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om hur det är att jobba på Semcon och vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Kristin nedan.

Kristin Bolund, 073 966 75 21
Team Manager Life Science Visa mindre

Analytisk kemist

Ansök    Okt 17    Semcon Sweden    Civilingenjör, kemi
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar processer, produkter och tjänster tillsammans med våra kunder. Nu letar vi efter dig som tidigare arbetat inom analytisk kemi och har ett intresse för läkemedelsindustrin och den medicintekniska branschen. Semcon i Uppsala På Semcon får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag hos våra kunder inom Life Science där du kommer tillrätta med din experti... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar processer, produkter och tjänster tillsammans med våra kunder. Nu letar vi efter dig som tidigare arbetat inom analytisk kemi och har ett intresse för läkemedelsindustrin och den medicintekniska branschen.

Semcon i Uppsala

På Semcon får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag hos våra kunder inom Life Science där du kommer tillrätta med din expertis. I Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor med bred kompetens inom framförallt Life Science och Energi där vi har roligt tillsammans samt delar kunskap och erfarenheter. Vi arbetar gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen

Som konsult inom analytisk kemi kommer du ta dig an varierande uppdrag hos våra kunder. I rollen kommer du bland annat arbeta med:

- Utveckling samt validering av analysmetoder för läkemedel och medicintekniska produkter
- Utvärdera, rapportera och granska analysresultat
- Metod- och analysutveckling

Som konsult på Semcon finns även möjligheter att ta sig an uppdrag inom andra områden, såsom exempelvis QC/QA eller validering.Vi söker dig med

- Erfarenhet av roll som analytisk kemist
- Relevant ingenjörsutbildning eller motsvarande
- God kännedom om GMP
- Praktisk erfarenhet av arbete i laboratoriemiljö
- Gärna med erfarenhet av kromatografimetoderFör att passa i rollen tror vi att du är nyfiken på konsultrollen och motiveras av att ta dig an olika typer av uppdrag. Vi tror att du är en person som värdesätter hög kvalitet och att leverera inom angiven tidsplan.

Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om hur det är att jobba på Semcon och vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Kristin nedan.

Kristin Bolund, 073 966 75 21
Team Manager Life Science Visa mindre

Life Science-konsult

På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som konsult inom Life Science! På Semcon får du möjlighet att Göra skillnad. Här får du med din tekniska kompetens vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom ... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som konsult inom Life Science!

På Semcon får du möjlighet att

Göra skillnad. Här får du med din tekniska kompetens vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom Life Science.

Vill arbeta i intressanta uppdrag. Här får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an varierande uppdrag inom Life Science hos våra kunder där du kommer till rätta med din expertis.

Samarbeta. Vi värderar att göra saker tillsammans. På Semcon i Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor som har roligt tillsammans samt delar kunskap och erfarenheter. Vi arbetar gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen Som konsult inom Life Science på Semcon kommer du bland annat att arbeta inom något eller några av följande områden; inom följande områden;

- Validering
- QA/QC
- QA IT/datoriserade system
- Teknisk projektledning
- Process- och produktionsutveckling
- Automation
- Produktutveckling

Vi söker dig med

- Teknikintresse och nyfikenhet för konsultrollen
- Dokumenterad erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen
- Utbildning inom exempelvis bioteknik, kemiteknik, maskinteknik, medicinteknik eller motsvarande
- Ett driv att vilja utveckla och förbättra i det arbete du tar dig anOm oss

Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om hur det är att jobba på Semcon och vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Kristin nedan.

Kristin Bolund, 073 966 75 21
Team Manager Life Science Visa mindre

Energikonsult

Ansök    Okt 15    Semcon Sweden    Civilingenjör, elkraft
Nu söker vi dig som med din expertis inom energi vill vara med och stärka vårt växande energiteam! Hos oss får du möjlighet att; Vara med och växa vår affär inom energi. I rollen blir du en del av vårt team inom energi. Här finns stor möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra erbjudanden och affärer. Arbeta i utvecklande uppdrag. Här kommer du tillrätta med din kompetens när du får möjlighet att arbeta i varierande uppd... Visa mer
Nu söker vi dig som med din expertis inom energi vill vara med och stärka vårt växande energiteam!

Hos oss får du möjlighet att;

Vara med och växa vår affär inom energi. I rollen blir du en del av vårt team inom energi. Här finns stor möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra erbjudanden och affärer.

Arbeta i utvecklande uppdrag. Här kommer du tillrätta med din kompetens när du får möjlighet att arbeta i varierande uppdrag hos våra kunder som tillverkar och distribuerar el och värme.

Samarbeta. Vi värderar att göra saker tillsammans. Här får du möjlighet att arbeta i en grupp som har roligt tillsammans och hjälps åt. Vi arbetar gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats. På Semcon i Uppsala-Gävle är vi ca 50 konsulter och utöver energi är vi framförallt verksamma inom Life Science.

Om rollen

Här får du möjlighet att ta dig an roller som;

- Elkonstruktör
- Projektledare
- Utredare/projektör
- Automationsingenjör
- Elkraftskonstruktör

Vi söker dig

- Som har erfarenhet av bolag som antingen tillverkar eller distribuerar energi och/eller har hand om elnät.
- Tidigare erfarenhet från ovan nämnda roller, gärna inom kärnkraft
- Som har kännedom om konstruktionsverktyg såsom Master Concept (EPC) samt Elprocad eller Autocad
- med en ingenjörsutbildning inom elkraft, energisystem eller motsvarande
- med ett driv att vilja utveckla och förbättra i det arbete du tar dig an. Vi tror även att du trivs med att arbeta självständigt men samtidigt värderar ett gott samarbete med kollegor.

Läs mer om vad Semcon gör inom Energi här (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/energy/) samt läs mer om hur det är att arbeta på Semcon och vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Har du någon fråga eller vill veta mer om tjänsten vänligen kontakta David nedan.

David Gidlund
Team Manager Energi

[email protected] alternativt 073 940 38 15

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare elkraft

Ansök    Okt 16    Semcon Sweden    Civilingenjör, elkraft
Nu söker vi dig som tidigare har drivit projekt inom kraftvärme, fjärrvärme eller elnät och som med din expertis inom energi vill vara med och stärka vårt växande energiteam! Hos energiteamet i Stockholm finns stor möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra erbjudanden och affärer inom energi. Vi arbetar för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats där vi ständigt hjälper varandra delar med oss av kunskap och erfaren... Visa mer
Nu söker vi dig som tidigare har drivit projekt inom kraftvärme, fjärrvärme eller elnät och som med din expertis inom energi vill vara med och stärka vårt växande energiteam!

Hos energiteamet i Stockholm finns stor möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra erbjudanden och affärer inom energi. Vi arbetar för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats där vi ständigt hjälper varandra delar med oss av kunskap och erfarenhet.

Om rollen

Här får du möjlighet att arbeta som projektledare där du leder projekt tillsammans med våra kunder och även i nära samarbete med dina kollegor på Semcon. Du kommer arbeta med våra kunder som tillverkar eller distribuerar energi i projekt som kommer variera i storlek och omfattning. Projekten kommer vara inom framförallt elkraft.

Vi söker dig med

- erfarenhet från bolag som tillverkar eller distribuerar energi
- dokumenterad erfarenhet av teknisk projektledning/samordning
- bakgrund inom kraftvärme, fjärrvärme eller elnät
- god kännedom om Scada
- kännedom om elkraftsystem
- ett driv att vilja utveckla och förbättra i det arbete du tar dig an. Vi tror även att du trivs med att arbeta självständigt men samtidigt värderar ett gott samarbete med kollegor.Läs mer om vad Semcon gör inom Energi här (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/energy/) samt läs mer om hur det är att arbeta på Semcon och vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Har du någon fråga eller vill veta mer om tjänsten vänligen kontakta Fredrik nedan.

Fredrik Hartman
Team Manager Energi

[email protected] alternativt 073 684 04 71

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tech Excellence - digitalisering, robotisering och elektrifiering

Semcon, Husqvarna och Saab gör nu tillsammans en satsning inom digitalisering, robotisering och elektrifiering. Vi tror att du som söker till oss brinner för teknikutveckling och vill vara med och bryta ny mark. Du hänger med i den senaste utvecklingen inom till exempel Big data, AI, Interoperability, Holograms, Vizualisation och Gamification. Semcon, Husqvarna och Saab jobbar med den senaste tekniken och söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss. ... Visa mer
Semcon, Husqvarna och Saab gör nu tillsammans en satsning inom digitalisering, robotisering och elektrifiering. Vi tror att du som söker till oss brinner för teknikutveckling och vill vara med och bryta ny mark. Du hänger med i den senaste utvecklingen inom till exempel Big data, AI, Interoperability, Holograms, Vizualisation och Gamification. Semcon, Husqvarna och Saab jobbar med den senaste tekniken och söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss.

Tech Excellence är ett koncept där vi erbjuder det bästa av tre världar:

- Testa på en ny stad, Jönköping.
Efter 18 månader kan du välja om du vill bo kvar i Jönköping eller fortsätta din anställning via Semcon på valfri hemort: Göteborg, Stockholm, Uppsala, Lund, Örebro, Eskilstuna, Västerås eller Linköping. Semcon hjälper dig även med boendet i Jönköping.
- Lär känna 3 st framtida arbetsgivare: Semcon Husqvarna och Saab.

- Kompetensutveckling Professionellt - spännande uppdrag i teknikens framkant Socialt - nätverkande genom föreläsningar, workshops, events och studiebesök

Vi söker nu kompetens inom bland annat inbyggda system, autonoma system, sensorfusion, robotik och AI, IoT, elektronik och signalbehandling samt system- och molnarkitektur.

Vilken tjänst är du nyfiken på inom Tech excellence?
Klicka på respektive länk för att läsa mer:

Software Configuration Manager Saab (https://semcon.com/sv/job/296591/tech-excellence-software-configuration-manager-saab/)

Embedded Developer Simulation Systems Saab (https://semcon.com/sv/job/296601/tech-excellence-embedded-developer-simulation-systems-saab/)

Electronic Design Engineer Saab (https://semcon.com/sv/job/296596/tech-excellence-electronic-design-engineer-saab/)

Apputvecklare Husqvarna (https://semcon.com/sv/job/250646/tech-excellence-apputvecklare-husqvarna)

Systemutvecklare C#/.NET Husqvarna (https://semcon.com/sv/job/250332/tech-excellence-systemutvecklare-c-net-husqvarna/)

SW/System Testers Husqvarna (https://semcon.com/sv/job/250647/tech-excellence-swsystem-testers-husqvarna/)

Font-end/back-end Developers Husqvarna (https://semcon.com/sv/job/250636/tech-excellence-front-endback-end-developers-husqvarna/)

Systemingenjörer Husqvarna (https://semcon.com/sv/job/250563/tech-excellence-systemingenjorer-husqvarna/)

Embeddeutvecklare Hybridfordon/BMS Husqvarna (https://semcon.com/sv/job/250559/tech-excellence-embeddedutvecklare-hybridfordonbms-husqvarna/)

Embeddedutvecklare Robotik/AI Husqvarna (https://semcon.com/sv/job/250323/tech-excellence-embeddedutvecklare-robotikai-husqvarna) Visa mindre

Software Configuration Manager till Saab (Tech Excellence)

Ansök    Okt 10    Semcon Sweden    Systemansvarig
Semcon, Husqvarna och Saab gör tillsammans en ny satsning inom digitalisering, robotisering och elektrifiering. Vi tror att du som söker till tjänsten som SW Configuration Manager brinner för teknikutveckling och vill vara med och bryta ny mark. Du hänger med i den senaste utvecklingen inom till exempel Big data, AI, Interoperability, Holograms, Vizualisation och Gamification. Semcon, Husqvarna och Saab jobbar med den senaste tekniken och söker dig som vil... Visa mer
Semcon, Husqvarna och Saab gör tillsammans en ny satsning inom digitalisering, robotisering och elektrifiering. Vi tror att du som söker till tjänsten som SW Configuration Manager brinner för teknikutveckling och vill vara med och bryta ny mark. Du hänger med i den senaste utvecklingen inom till exempel Big data, AI, Interoperability, Holograms, Vizualisation och Gamification. Semcon, Husqvarna och Saab jobbar med den senaste tekniken och söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss.

Tjänsten som Software Configuration Manager ingår i konceptet, Tech Excellence där vi erbjuder det bästa av tre världar:

- Testa på en ny stad, Jönköping.
Efter 18 månader kan du välja om du vill bo kvar i Jönköping eller fortsätta din anställning på valfri hemort: Göteborg, Stockholm, Uppsala, Lund, Örebro, Eskilstuna, Västerås eller Linköping.
Semcon hjälper dig även med boendet i Jönköping.

- Lär känna 3 st olika bolag som framtida arbetsgivare, Semcon Huskqvarna och Saab.

- Kompetensutvecklas
Professionellt - spännande uppdrag i teknikens framkant
Socialt - möjligheter till nätverkande genom föreläsningar, workshops, events och studiebesök

Om tjänsten och Saab

Saab Training & Simulation är världsledande inom avancerad militär utbildningsmateriel. Man kombinerar olika tekniker som optronik, laserelektronik, bildbehandling och mekanik för att konstruera användarvänliga system som har hög träningseffekt.

I uppdraget som SW Release Configuration Manager kommer du huvudsakligen att vara en del av olika kund- och interna utvecklingsprojekt. Du kommer att ha en proaktiv stödjande roll gentemot projekt och programvaruutvecklare. Beroende på din specifika profil kommer ytterligare uppgifter att bygga upp din rollbeskrivning. Det kan vara inom mjukvaruutveckling, mjukvarutestning eller angränsande uppgifter.

Du kommer bland annat ha ansvar för release av programvara, dokumentation och konfigurationshantering såsom uppsättning av build servers.

Då uppdraget omfattas av försvarssekretess så behöver du ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Vad vi söker

- Ingenjörsutbildning
- Erfarenhet av konfigurationshantering, uppsättning av build servers i GIT/eller Team Foundation Server
- Ett plus med erfarenheter av MSBuild, CMake, Visual Studie och Eclipse samt C#, C++ och C
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Har B-körkort
- Som person är du lyhörd och har lätt för att samarbeta men kan även jobba självständigt och driva komplexa uppgifter framåt på ett strukturerat sätt. Du har en framåtanda och en vilja att lära nytt.


Intresserad? Ansök till programmet och uppdraget så snart som möjligt. Vi går igenom ansökningar löpande.

Jenny Kongseryd
Area Manager
[email protected]
46739415747

Läs mer om programmet och hitta fler uppdrag här: (https://semcon.com/jkpg)https://semcon.com/jkpg

Tech Excellence Program vänder sig till dig som inte bor i Jönköping idag men är nyfiken på regionen. Bor du redan i Jönköping? Vi är nyfikna på dig med! Hitta våra lediga jobb inom liknande områden https://semcon.com/join-us/jobs/. Visa mindre

Software Configuration Manager till Saab (Tech Excellence)

Ansök    Okt 14    Semcon Sweden    Systemansvarig
Semcon, Husqvarna och Saab gör tillsammans en ny satsning inom digitalisering, robotisering och elektrifiering. Vi tror att du som söker till tjänsten som SW Configuration Manager brinner för teknikutveckling och vill vara med och bryta ny mark. Du hänger med i den senaste utvecklingen inom till exempel Big data, AI, Interoperability, Holograms, Vizualisation och Gamification. Semcon, Husqvarna och Saab jobbar med den senaste tekniken och söker dig som vil... Visa mer
Semcon, Husqvarna och Saab gör tillsammans en ny satsning inom digitalisering, robotisering och elektrifiering. Vi tror att du som söker till tjänsten som SW Configuration Manager brinner för teknikutveckling och vill vara med och bryta ny mark. Du hänger med i den senaste utvecklingen inom till exempel Big data, AI, Interoperability, Holograms, Vizualisation och Gamification. Semcon, Husqvarna och Saab jobbar med den senaste tekniken och söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss.

Tjänsten som Software Configuration Manager ingår i konceptet, Tech Excellence där vi erbjuder det bästa av tre världar:

- Testa på en ny stad, Jönköping.
Efter 18 månader kan du välja om du vill bo kvar i Jönköping eller fortsätta din anställning på valfri hemort: Göteborg, Stockholm, Uppsala, Lund, Örebro, Eskilstuna, Västerås eller Linköping.
Semcon hjälper dig även med boendet i Jönköping.

- Lär känna 3 st olika bolag som framtida arbetsgivare, Semcon Husqvarna och Saab.

- Kompetensutvecklas
Professionellt - spännande uppdrag i teknikens framkant
Socialt - möjligheter till nätverkande genom föreläsningar, workshops, events och studiebesök

Om tjänsten och Saab

Saab Training & Simulation är världsledande inom avancerad militär utbildningsmateriel. Man kombinerar olika tekniker som optronik, laserelektronik, bildbehandling och mekanik för att konstruera användarvänliga system som har hög träningseffekt.

I uppdraget som SW Release Configuration Manager kommer du huvudsakligen att vara en del av olika kund- och interna utvecklingsprojekt. Du kommer att ha en proaktiv stödjande roll gentemot projekt och programvaruutvecklare. Beroende på din specifika profil kommer ytterligare uppgifter att bygga upp din rollbeskrivning. Det kan vara inom mjukvaruutveckling, mjukvarutestning eller angränsande uppgifter.

Du kommer bland annat ha ansvar för release av programvara, dokumentation och konfigurationshantering såsom uppsättning av build servers.

Då uppdraget omfattas av försvarssekretess så behöver du ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Vad vi söker

- Ingenjörsutbildning
- Erfarenhet av konfigurationshantering, uppsättning av build servers i GIT/eller Team Foundation Server
- Ett plus med erfarenheter av MSBuild, CMake, Visual Studie och Eclipse samt C#, C++ och C
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Har B-körkort
- Som person är du lyhörd och har lätt för att samarbeta men kan även jobba självständigt och driva komplexa uppgifter framåt på ett strukturerat sätt. Du har en framåtanda och en vilja att lära nytt.


Intresserad? Ansök till programmet och uppdraget så snart som möjligt. Vi går igenom ansökningar löpande.

Jenny Kongseryd
Area Manager
[email protected]
46739415747

Läs mer om programmet och hitta fler uppdrag här: (https://semcon.com/jkpg)https://semcon.com/jkpg

Tech Excellence Program vänder sig till dig som inte bor i Jönköping idag men är nyfiken på regionen. Bor du redan i Jönköping? Vi är nyfikna på dig med! Hitta våra lediga jobb inom liknande områden https://semcon.com/join-us/jobs/. Visa mindre

Software Configuration Manager till Saab (Tech Excellence)

Ansök    Okt 8    Semcon Sweden    Systemansvarig
Semcon, Husqvarna och Saab gör tillsammans en ny satsning inom digitalisering, robotisering och elektrifiering.Vi tror att du som söker till tjänsten som SW Configuration Managerbrinnerför teknikutveckling och vill vara med och bryta ny mark. Du hänger med i den senaste utvecklingen inom till exempel Big data, AI, Interoperability, Holograms, Vizualisation och Gamification. Semcon, Husqvarna och Saab jobbar med den senaste tekniken och söker dig som vill u... Visa mer
Semcon, Husqvarna och Saab gör tillsammans en ny satsning inom digitalisering, robotisering och elektrifiering.Vi tror att du som söker till tjänsten som SW Configuration Managerbrinnerför teknikutveckling och vill vara med och bryta ny mark. Du hänger med i den senaste utvecklingen inom till exempel Big data, AI, Interoperability, Holograms, Vizualisation och Gamification. Semcon, Husqvarna och Saab jobbar med den senaste tekniken och söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss.

Tjänsten somSoftware Configuration Manageringår i konceptet, Tech Excellence därvierbjuder det bästa av tre världar:

- Testa på en nystad, Jönköping.
Efter 18 månader kan du välja om du vill bo kvar i Jönköping eller fortsätta din anställning på valfri hemort: Göteborg, Stockholm, Uppsala, Lund, Örebro, Eskilstuna, Västerås eller Linköping.
Semcon hjälperdigäven med boendet i Jönköping.

- Lär känna3 st olika bolag som framtida arbetsgivare, Semcon Huskqvarna och Saab.

- Kompetensutvecklas
Professionellt - spännande uppdrag i teknikens framkant
Socialt - möjligheter till nätverkande genom föreläsningar, workshops, events och studiebesök

Om tjänsten och Saab

Saab Training & Simulation är världsledande inom avancerad militär utbildningsmateriel. Man kombinerar olika tekniker som optronik, laserelektronik, bildbehandling och mekanik för att konstruera användarvänliga system som har hög träningseffekt.

I uppdraget som SW Release Configuration Manager kommer du huvudsakligen att vara en del av olika kund- och interna utvecklingsprojekt. Du kommer att ha en proaktiv stödjande roll gentemot projekt och programvaruutvecklare. Beroende på din specifika profil kommer ytterligare uppgifter att bygga upp din rollbeskrivning. Det kan vara inom mjukvaruutveckling, mjukvarutestning eller angränsande uppgifter.

Du kommer bland annat ha ansvar för release av programvara, dokumentation och konfigurationshantering såsom uppsättning av build servers.

Då uppdraget omfattas av försvarssekretess så behöver du ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Vad vi söker

- Ingenjörsutbildning
- Erfarenhet av konfigurationshantering, uppsättning av build servers i GIT/eller Team Foundation Server
- Ett plus med erfarenheter av MSBuild, CMake, Visual Studie och Eclipse samt C#, C++ och C
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Har B-körkort
- Som person är du lyhörd och har lätt för att samarbeta men kan även jobba självständigt och driva komplexa uppgifter framåt på ett strukturerat sätt. Du har en framåtanda och en vilja att lära nytt.

Intresserad? Ansök till programmet och uppdraget så snart som möjligt. Vi går igenom ansökningar löpande.

Jenny Kongseryd
Area Manager
[email protected]
46739415747

Läs mer om programmet och hitta fler uppdrag här: (https://semcon.com/jkpg)https://semcon.com/jkpg

Tech Excellence Program vänder sig till dig som inte bor i Jönköping idag men är nyfiken på regionen. Bor du redan i Jönköping? Vi är nyfikna på dig med! Hitta våra lediga jobb inom liknande områden https://semcon.com/join-us/jobs/. Visa mindre

Projektledare elkraft

Ansök    Okt 8    Semcon Sweden    Civilingenjör, elkraft
Nu söker vi dig som tidigare har drivit projekt inom kraftvärme, fjärrvärme eller kärnkraft och som med din expertis inom energi vill vara med och stärka vårt växande energiteam! Semcons energiteam i Uppsala-Gävle har bred kompetens inom teknisk projektledning, elkonstruktion och projektering. Hos oss finns stor möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra erbjudanden och affärer inom energi. Vi arbetar för att vara en inklu... Visa mer
Nu söker vi dig som tidigare har drivit projekt inom kraftvärme, fjärrvärme eller kärnkraft och som med din expertis inom energi vill vara med och stärka vårt växande energiteam!

Semcons energiteam i Uppsala-Gävle har bred kompetens inom teknisk projektledning, elkonstruktion och projektering. Hos oss finns stor möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra erbjudanden och affärer inom energi. Vi arbetar för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats där vi ständigt hjälper varandra delar med oss av kunskap och erfarenhet.

Om rollen

Här får du möjlighet att arbeta som projektledare där du leder projekt tillsammans med våra kunder och även i nära samarbete med dina kollegor på Semcon. Du kommer arbeta med våra kunder som tillverkar eller distribuerar energi i projekt som kommer variera i storlek och omfattning. Projekten kommer vara inom framförallt elkraft, i allt från kärnkraft till vindkraft.

Vi söker dig med

- erfarenhet från bolag som tillverkar eller distribuerar energi
- dokumenterad erfarenhet av teknisk projektledning/samordning
- bakgrund inom kraftvärme, fjärrvärme eller kärnkraft
- god kännedom om Scada
- kännedom om elkraftsystem
- ett driv att vilja utveckla och förbättra i det arbete du tar dig an. Vi tror även att du trivs med att arbeta självständigt men samtidigt värderar ett gott samarbete med kollegor.Läs mer om vad Semcon gör inom Energi här (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/energy/)samt läs mer om hur det är att arbeta på Semcon och vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Har du någon fråga eller vill veta mer om tjänsten vänligen kontakta David nedan.

David Gidlund
Team Manager Energi

[email protected] 073940 38 15

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Project Management & Process Engineering Life Science

På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster tillsammans med våra kunder. Nu letar vi efter dig som tidigare arbetat inom tillverkande industri och vill arbeta med projektledning och processhantering i produktion inom Life Science. På Semcon får du möjlighet att Göra skillnad.Här får du vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla p... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster tillsammans med våra kunder. Nu letar vi efter dig som tidigare arbetat inom tillverkande industri och vill arbeta med projektledning och processhantering i produktion inom Life Science.

På Semcon får du möjlighet att

Göra skillnad.Här får du vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom Life Science som är användarvänliga, trygga och säkra.

Arbeta i utvecklande uppdrag.Här får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag inom Life Science hos våra kunder där du kommer till rätta med din expertis.

Samarbeta.Vi värderar att göra saker tillsammans. På Semcon i Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor som har roligt tillsammans samt delar kunskap och erfarenheter. Vi arbetar gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen

Som konsult inom teknisk projektledning och processhantering kommer du bland annat arbeta med:

- investeringsprojekt eller installationsprojekt inom tillverkande industri
- Att driva Driva och leda projekt enligt uppsatt tidsplan, kvalité och budget
- Att ansvara för projektekonomi
- Arbeta med upphandling, produktion, kvalitetsuppföljning, överlämning och driftsättning
- Teknisk konsultation och processutveckling/hantering
- Kvalificering av utrustningVi söker dig med

- Erfarenhet av teknisk projektledning/samordning inom tillverkande industri. Exempelvis investeringsprojekt som omfattar installation, driftsättning, testning och validering. Vi ser även gärna att du har arbetat med projektöverlämningar av utrustningar.
- En bakgrund inom tillverkande industri, gärna läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen
- En teknisk förståelse som drivs av att leda och utveckla människor och projekt framåt
- Har du tidigare arbetat enligt någon projektmetodik, exempelvis XLPM eller PPS är det en fördelLäs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/)Läs mer om hur det är att jobba på Semcon och vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Johan nedan.

Johan Lundström, 073 966 73 01
Team Manager Life Science Visa mindre

Life Science-konsult

På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som konsult inom Life Science! På Semcon får du möjlighet att Göra skillnad.Här får du med din tekniska kompetens vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom L... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som konsult inom Life Science!

På Semcon får du möjlighet att

Göra skillnad.Här får du med din tekniska kompetens vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom Life Science.

Vill arbeta i intressanta uppdrag.Här får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an varierande uppdrag inom Life Science hos våra kunder där du kommer till rätta med din expertis.

Samarbeta. Vi värderar att göra saker tillsammans. På Semcon i Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor som har roligt tillsammans samt delar kunskap och erfarenheter. Vi arbetar gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen Som konsult inom Life Science på Semcon kommer du bland annat att arbeta inom något eller några av följande områden; inom följande områden;

- Validering
- QA/QC
- QA IT/datoriserade system
- Teknisk projektledning
- Process- och produktionsutveckling
- Automation
- Produktutveckling

Vi söker dig med

- Teknikintresse och nyfikenhet för konsultrollen
- Dokumenterad erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen
- Utbildning inom exempelvis bioteknik, kemiteknik, maskinteknik, medicinteknik eller motsvarande
- Ett driv att vilja utveckla och förbättra i det arbete du tar dig anOm oss Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/)Läs mer om hur det är att jobba på Semcon och vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Kristin nedan.

Kristin Bolund, 073966 75 21
Team Manager Life Science Visa mindre

QA Specialist Life Science

Har du en bred erfarenhet av QA-roller och gillar att dela med dig av din expertis?Nu söker vi dig som har ett intresse för utbildning och som vill arbeta i en varierande QA-specialistroll inom Life Science. Hos oss får du möjlighet att Göra skillnad.Här får du med din tekniska kompetens på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort när du tar dig an uppdrag kopplat till kvalitet inom läkemedelsindustrin och den medicintekniska brans... Visa mer
Har du en bred erfarenhet av QA-roller och gillar att dela med dig av din expertis?Nu söker vi dig som har ett intresse för utbildning och som vill arbeta i en varierande QA-specialistroll inom Life Science.

Hos oss får du möjlighet att

Göra skillnad.Här får du med din tekniska kompetens på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort när du tar dig an uppdrag kopplat till kvalitet inom läkemedelsindustrin och den medicintekniska branschen.

Arbeta i intressanta uppdrag.Här får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag hos våra kunder. I denna roll förväntas du även kunna stötta dina kollegor med din expertis, samt gärna hålla i utbildningar inom kvalitetsområdet.

Uppleva gemenskap och god stämning.Vi värderar att göra saker tillsammans. På Semcon i Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor som har roligt tillsammans samt delar kunskap och erfarenheter. Vi arbetar gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen

Som QA-expert / QA-specialist kommer du arbeta med följande;

- Release
- Audit
- Avvikelsehantering
- CAPA
- Datoriserade system
- Processvalidering
- Utbildning
- Delaktig i uppbyggnad av Semcons interna QA-expertisVi söker dig med

- Bred erfarenhet av QA-roller inom Life Science
- Ett driv att vilja utveckla och förbättra i det arbete du tar dig an
- Ett intresse för att dela med dig av kunskap och utbilda
- Examen inom ex. bioteknik, kemiteknik, molekylärbiologi, medicinteknik eller motsvaradeOm oss

Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.

Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/)Läs mer om Semcons kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Kristin nedan.

Kristin Bolund, 0739667521
Team Manager Life Science Visa mindre

Energikonsult

Ansök    Okt 4    Semcon Sweden    Civilingenjör, elkraft
Nu söker vi dig som med din expertis inom energi vill vara med och stärka vårt växande energiteam! Hos oss får du möjlighet att; Vara med och växa vår affär inom energi. I rollen blir du en del av vårt team inom energi. Här finns stor möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra erbjudanden och affärer. Arbeta i utvecklande uppdrag. Här kommer du tillrätta med din kompetens när du får möjlighet att arbeta i varierande uppd... Visa mer
Nu söker vi dig som med din expertis inom energi vill vara med och stärka vårt växande energiteam!

Hos oss får du möjlighet att;

Vara med och växa vår affär inom energi. I rollen blir du en del av vårt team inom energi. Här finns stor möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra erbjudanden och affärer.

Arbeta i utvecklande uppdrag. Här kommer du tillrätta med din kompetens när du får möjlighet att arbeta i varierande uppdrag hos våra kunder som tillverkar och distribuerar el och värme.

Samarbeta. Vi värderar att göra saker tillsammans. Här får du möjlighet att arbeta i en grupp som har roligt tillsammans och hjälps åt. Vi arbetar gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats. På Semcon i Uppsala-Gävle är vi ca 50 konsulter och utöver energi är vi framförallt verksamma inom Life Science.

Om rollen

Här får du möjlighet att ta dig an roller som;

- Elkonstruktör
- Projektledare
- Utredare/projektör
- Automationsingenjör
- Elkraftskonstruktör

Vi söker dig

- Som har erfarenhet av bolag som antingen tillverkar eller distribuerar energi och/eller har hand om elnät.
- Tidigare erfarenhet från ovan nämnda roller, gärna inom kärnkraft
- Som har kännedom om konstruktionsverktyg såsom Master Concept (EPC) samt Elprocad eller Autocad
- med en ingenjörsutbildning inom elkraft, energisystem eller motsvarande
- med ett driv att vilja utveckla och förbättra i det arbete du tar dig an. Vi tror även att du trivs med att arbeta självständigt men samtidigt värderar ett gott samarbete med kollegor.

Läs mer om vad Semcon gör inom Energi här (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/energy/) samt läs mer om hur det är att arbeta på Semcon och vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Har du någon fråga eller vill veta mer om tjänsten vänligen kontakta David nedan.

David Gidlund
Team Manager Energi

[email protected] alternativt 073940 38 15

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Energikonsult

Ansök    Sep 27    Semcon Sweden    Civilingenjör, elkraft
Nu söker vi dig som med din expertis inom energi vill vara med och stärka vårt växande energiteam! Hos oss får du möjlighet att; Vara med och växa vår affär inom energi. I rollen blir du en del av vårt team inom energi. Här finns stor möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra erbjudanden och affärer. Arbeta i utvecklande uppdrag. Här kommer du tillrätta med din kompetens när du får möjlighet att arbeta i varierande uppd... Visa mer
Nu söker vi dig som med din expertis inom energi vill vara med och stärka vårt växande energiteam!

Hos oss får du möjlighet att;

Vara med och växa vår affär inom energi. I rollen blir du en del av vårt team inom energi. Här finns stor möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra erbjudanden och affärer.

Arbeta i utvecklande uppdrag. Här kommer du tillrätta med din kompetens när du får möjlighet att arbeta i varierande uppdrag hos våra kunder som tillverkar och distribuerar el och värme.

Samarbeta. Vi värderar att göra saker tillsammans. Här får du möjlighet att arbeta i en grupp som har roligt tillsammans och hjälps åt. Vi arbetar gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats. På Semcon i Uppsala-Gävle är vi ca 50 konsulter och utöver energi är vi framförallt verksamma inom Life Science.

Om rollen

Här får du möjlighet att ta dig an roller som;

- Elkonstruktör
- Projektledare
- Utredare/projektör
- Automationsingenjör
- Elkraftskonstruktör

Vi söker dig

- Som har erfarenhet av bolag som antingen tillverkar eller distribuerar energi och/eller har hand om elnät.
- Tidigare erfarenhet från ovan nämnda roller, gärna inom kärnkraft
- Som har kännedom om konstruktionsverktyg såsom Master Concept (EPC) samt Elprocad eller Autocad
- med en ingenjörsutbildning inom elkraft, energisystem eller motsvarande
- med ett driv att vilja utveckla och förbättra i det arbete du tar dig an. Vi tror även att du trivs med att arbeta självständigt men samtidigt värderar ett gott samarbete med kollegor.

Läs mer om vad Semcon gör inom Energi här (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/energy/) samt läs mer om hur det är att arbeta på Semcon och vår kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Har du någon fråga eller vill veta mer om tjänsten vänligen kontakta David nedan.

David Gidlund
Team Manager Energi

[email protected] alternativt 073940 38 15

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

QA Specialist Life Science

Har du en bred erfarenhet av QA-roller och gillar att dela med dig av din expertis?Nu söker vi dig som har ett intresse för utbildning och som vill arbeta i en varierande QA-specialistroll inom Life Science. Hos oss får du möjlighet att Göra skillnad.Här får du med din tekniska kompetens på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort när du tar dig an uppdrag kopplat till kvalitet inom läkemedelsindustrin och den medicintekniska brans... Visa mer
Har du en bred erfarenhet av QA-roller och gillar att dela med dig av din expertis?Nu söker vi dig som har ett intresse för utbildning och som vill arbeta i en varierande QA-specialistroll inom Life Science.

Hos oss får du möjlighet att

Göra skillnad.Här får du med din tekniska kompetens på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort när du tar dig an uppdrag kopplat till kvalitet inom läkemedelsindustrin och den medicintekniska branschen.

Arbeta i intressanta uppdrag.Här får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag hos våra kunder. I denna roll förväntas du även kunna stötta dina kollegor med din expertis, samt gärna hålla i utbildningar inom kvalitetsområdet.

Uppleva gemenskap och god stämning.Vi värderar att göra saker tillsammans. På Semcon i Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor som har roligt tillsammans samt delar kunskap och erfarenheter. Vi arbetar gemensamt för att ha en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen

Som QA-expert / QA-specialist kommer du arbeta med följande;

- Release
- Audit
- Avvikelsehantering
- CAPA
- Datoriserade system
- Processvalidering
- Utbildning
- Delaktig i uppbyggnad av Semcons interna QA-expertisVi söker dig med

- Bred erfarenhet av QA-roller inom Life Science
- Ett driv att vilja utveckla och förbättra i det arbete du tar dig an
- Ett intresse för att dela med dig av kunskap och utbilda
- Examen inom ex. bioteknik, kemiteknik, molekylärbiologi, medicinteknik eller motsvaradeOm oss

Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.

Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/)Läs mer om Semcons kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Kristin nedan.

Kristin Bolund, 0739667521
Team Manager Life Science Visa mindre

Computerized System Validation Consultant

På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill arbeta inom Life Science med frågor rörande dataintegritet, compliance och validering av datoriserade system (Computerized Systems Validation). Hos oss får du möjlighet att Göra skillnad. Med din tekniska kompetens får du på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort när du tar dig an va... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill arbeta inom Life Science med frågor rörande dataintegritet, compliance och validering av datoriserade system (Computerized Systems Validation).

Hos oss får du möjlighet att

Göra skillnad. Med din tekniska kompetens får du på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort när du tar dig an varierande uppdrag inom läkemedelsindustrin och den medicintekniska branschen.

Tillhöra ett expertteam. Semcon i Uppsala har ett starkt team som arbetar med frågor runt validering, datoriserade system, dataintegritet och compliance. Du blir en naturlig del i byggandet avseende vår projektaffär inom datoriserade system och Life Science.

Uppleva gemenskap och god stämning. Vi värderar att göra saker tillsammans. På Semcon i Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor som har roligt tillsammans samt delar kunskap och erfarenheter. Du får även ett samarbete och kontaktnät till övriga delar på Semcon. Vi arbetar gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen

Här får du möjlighet att ta dig an uppdrag inom dataintegritet, compliance, systemvalidering och datoriserade system. Exempel på arbetsuppgifter kan vara;

- sätta upp kvalitetssystem runt datoriserade system samt framtagande av instruktioner
- agera QA eller valideringsledare i projekt
- ta fram strategier och vara bollplank i frågor som rör validering av datoriserade system

Vi söker dig med

- Erfarenhet av roll inom validering/kvalitet mot datoriserade system
- Erfarenhet av läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen
- Kännedom om Annex 11, 21CFR11 samt GAMP

Om oss

Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.

Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science här. (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/)Läs mer om Semcons kultur här. (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Kristin nedan.

Kristin Bolund, 0739667521
Team Manager Life Science Visa mindre

Erfaren Elkonstruktör inom kärnkraft

Ansök    Sep 9    Semcon Sweden    Elkonstruktör
Nu söker vi efter dig som har en flerårig dokumenterad erfarenhet som Elkonstruktör inom kärnkraft. Vidare kan dukonstruktionsverktyget Master Concept (EPC) och har arbetat i Elprocad och Autocad. I arbetet ingår det att författa olika typer av dokument, varför vi ställer krav på att du behärskar det svenska språket. Vi ser gärna att du läst en utbildning inom energi på lägst högskolenivå eller dylikt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper ... Visa mer
Nu söker vi efter dig som har en flerårig dokumenterad erfarenhet som Elkonstruktör inom kärnkraft. Vidare kan dukonstruktionsverktyget Master Concept (EPC) och har arbetat i Elprocad och Autocad.

I arbetet ingår det att författa olika typer av dokument, varför vi ställer krav på att du behärskar det svenska språket.

Vi ser gärna att du läst en utbildning inom energi på lägst högskolenivå eller dylikt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en person som trivs med att skapa och utveckla relationer med såväl kunder som med dina kollegor. Som konsult hos oss på Semcon får du vara med i en händelserik vardag där vi löpande får in nya affärer. Därför är det viktigt att du är driven och hjälper till där det behövs. Våra kunder finns både i Uppsala och Gävle, vilket gör att du ibland kan behöva att pendla.

På vårt kontor arbetar vi tätt med våra kollegor inom Life Science och det sker dagligen roliga aktiviteter där vi gör saker tillsammans. Häng med oss på vår resa - Ansök idag!

Team Manager, David Gidlund

46739403815 /[email protected] Visa mindre

Erfaren Elkonstruktör inom kärnkraft

Ansök    Sep 2    Semcon Sweden    Elkonstruktör
Nu söker vi efter dig som har en flerårig dokumenterad erfarenhet som Elkonstruktör inom kärnkraft. Vidare kan dukonstruktionsverktyget Master Concept (EPC) och har arbetat i Elprocad och Autocad. I arbetet ingår det att författa olika typer av dokument, varför vi ställer krav på att du behärskar det svenska språket. Vi ser gärna att du läst en utbildning inom energi på lägst högskolenivå eller dylikt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper ... Visa mer
Nu söker vi efter dig som har en flerårig dokumenterad erfarenhet som Elkonstruktör inom kärnkraft. Vidare kan dukonstruktionsverktyget Master Concept (EPC) och har arbetat i Elprocad och Autocad.

I arbetet ingår det att författa olika typer av dokument, varför vi ställer krav på att du behärskar det svenska språket.

Vi ser gärna att du läst en utbildning inom energi på lägst högskolenivå eller dylikt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en person som trivs med att skapa och utveckla relationer med såväl kunder som med dina kollegor. Som konsult hos oss på Semcon får du vara med i en händelserik vardag där vi löpande får in nya affärer. Därför är det viktigt att du är driven och hjälper till där det behövs. Våra kunder finns både i Uppsala och Gävle, vilket gör att du ibland kan behöva att pendla.

På vårt kontor arbetar vi tätt med våra kollegor inom Life Science och det sker dagligen roliga aktiviteter där vi gör saker tillsammans. Häng med oss på vår resa - Ansök idag!

Team Manager, David Gidlund

46739403815 /[email protected] Visa mindre

Teknisk projektledning Pharma/Medtech

På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu letar vi efter dig som tidigare arbetat inom tillverkande industri och vill driva projekt inom Life Science med slutanvändaren i fokus. Du kommer trivas på Semcon om du; Vill göra skillnad. Här får du vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom L... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu letar vi efter dig som tidigare arbetat inom tillverkande industri och vill driva projekt inom Life Science med slutanvändaren i fokus.

Du kommer trivas på Semcon om du; Vill göra skillnad. Här får du vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom Life Science som är användarvänliga, trygga och säkra. Vill arbeta i utvecklande uppdrag. Här får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag inom Life Science hos våra kunder där du kommer till rätta med din expertis. Värderar gemenskap och god stämning. Vi värderar att göra saker tillsammans. På Semcon i Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor som värderar att ha roligt tillsammans samt att dela kunskap och erfarenheter. Vad innebär rollen?
Som teknisk projektledare på Semcon kommer du bland annat att: - självständigt driva och leda projekt enligt uppsatt tidsplan, kvalité och budget - vara ansvarig för projektekonomi - arbeta med upphandling, produktion, kvalitetsuppföljning, överlämning och driftsättning - arbeta med investeringsprojekt eller installationsprojekt inom tillverkande industri

Vem är du?
Vi är nyfikna på dig som har en teknisk förståelse och drivs av att leda och utveckla människor och projekt framåt. Vi tror att du är självständig i din roll men samtidigt värnar om gott samarbete med kollegor och övriga kontakter. Du trivs med flera olika kontaktytor och kommunikationsvägar.

Vi är öppna för både dig som har några års erfarenhet av projektledning eller samordning men även dig som har en gedigen erfarenhet. Vi ser att du har erfarenhet av tillverkande industri, gärna läkemedelsbranschen. Du har exempelvis erfarenhet av investeringsprojekt som omfattar installation, driftsättning, testning och validering. Vi ser gärna att du har arbetat med projektöverlämning av utrustningar eller att du har drivit projekt som rör ombyggnationer i läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen. Det är en fördel om du har arbetat enligt någon projektmetodik somexempelvis XLPM eller PPS. Vilka är vi?
Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.

Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om Semcons kultur (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/) Intresserad?
Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Johan nedan.

Johan Lundström, 073 966 73 01
Team Manager Life Science

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Senior QA-konsult Life Science

På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som QA-konsult inom Life Science! Du kommer trivas på Semcon om du; Vill göra skillnad. Här får du med din tekniska kompetens på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort när du tar dig an uppdrag inom läkemedelsindustrin och den med... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som QA-konsult inom Life Science! Du kommer trivas på Semcon om du; Vill göra skillnad. Här får du med din tekniska kompetens på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort när du tar dig an uppdrag inom läkemedelsindustrin och den medicintekniska branschen. Vill arbeta i intressanta uppdrag. Här får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag inom Life Science hos våra kunder där du kommer till rätta med din expertis. Värderar gemenskap och god stämning. Vi värderar att göra saker tillsammans. På Semcon i Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor som värderar att ha roligt tillsammans samt att dela kunskap och erfarenheter. Vi värderar även en inkluderande och öppen arbetsplats. Vad innebär rollen? Som senior Quality Assurance-konsult inom Life Science på Semcon kommer du exempelvis att arbeta inom följande områden: - Release - Audit - Avvikelsehantering - Kvalificeringav utrustning och system - CAPA - Datoriserade system - Processvalidering

Vem är du? Vi är nyfikna på dig som har:

- erfarenhet av läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen - tidigare erfarenhet av liknande roll/ovan nämnda områden - examen inom exempelvis bioteknik, kemiteknik, molekylärbiologi, medicinteknik eller motsvarande

Vi tror att du som passar i rollen trivs med att arbeta självständigt men samtidigt värderar ett gott samarbete med kollegor. Vidare tror vi att du har ett driv att vilja utveckla och förbättra i det arbete du tar dig an. Troligen gillar du även nya sammanhang och trivs med att ha flera olika sorters kontakter och kommunikationsvägar.

Vilka är vi? Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om Semcons kultur (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/) Intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Kristin nedan. Kristin Bolund, 0739667521
Team Manager Life Science

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Teknisk projektledare Life Science

På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu letar vi efter dig som tidigare arbetat inom tillverkande industri och vill driva projekt inom Life Science med slutanvändaren i fokus. Du kommer trivas på Semcon om du; Vill göra skillnad. Här får du vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom L... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu letar vi efter dig som tidigare arbetat inom tillverkande industri och vill driva projekt inom Life Science med slutanvändaren i fokus.

Du kommer trivas på Semcon om du; Vill göra skillnad. Här får du vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom Life Science som är användarvänliga, trygga och säkra. Vill arbeta i utvecklande uppdrag. Här får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag inom Life Science hos våra kunder där du kommer till rätta med din expertis. Värderar gemenskap och god stämning. Vi värderar att göra saker tillsammans. På Semcon i Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor som värderar att ha roligt, att hjälpas åt samt att dela kunskap och erfarenheter. Vi värderar även en inkluderande och öppen arbetsplats. Vad innebär rollen?
Som teknisk projektledare på Semcon kommer du bland annat att: - självständigt driva och leda projekt enligt uppsatt tidsplan, kvalité och budget - vara ansvarig för projektekonomi - arbeta med upphandling, produktion, kvalitetsuppföljning, överlämning och driftsättning - arbeta med investeringsprojekt eller installationsprojekt inom tillverkande industri

Vem är du?
Vi är nyfikna på dig som har en teknisk förståelse och drivs av att leda och utveckla människor och projekt framåt. För att passa i rollen tror vi att du harrunt tre årserfarenhet av projektledning eller samordning inom tillverkande industri, gärna från läkemedelsindustrin.

Du har exempelvis erfarenhet av investeringsprojekt som omfattar installation, driftsättning, testning och validering. Vi ser gärna att du har arbetat med projektöverlämning av utrustningar eller att du har drivit projekt som rör ombyggnationer i läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen. Det är en fördel om du har arbetat enligt någon projektmetodik somexempelvis XLPM, PPS eller motsvarande. Vilka är vi?
Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.

Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om Semcons kultur (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Intresserad?
Visa ditt intresse genom att skicka in en ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Johan nedan. Då tjänsten är utannonserad under semestertider kan återkoppling komma att dröja till mitten/slutet av augusti. Johan Lundström, 073 966 73 01
Team Manager Life Science Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Elkonstruktör , 3 - 5 års erfarenhet

Ansök    Aug 13    Semcon Sweden    Elkonstruktör
Kan du elkonstruktion på dina fem fingrar och saknar möjligheten att utvecklas? Då ska du läsa vidare. Semcon satsar på Energiområdet i Uppsala, Gävle och Stockholm, vilket gör att det finns möjligheter för dig att ta nästa steg i din egen utveckling. I Sverige är Semcon med och utvecklar verksamheter och arbetssätt inom järnväg, vattenkraft och värme. Vi arbetar även inom produktion. Hos oss har du chansen att bredda din kompetens inomenergi tillsammans ... Visa mer
Kan du elkonstruktion på dina fem fingrar och saknar möjligheten att utvecklas? Då ska du läsa vidare. Semcon satsar på Energiområdet i Uppsala, Gävle och Stockholm, vilket gör att det finns möjligheter för dig att ta nästa steg i din egen utveckling.

I Sverige är Semcon med och utvecklar verksamheter och arbetssätt inom järnväg, vattenkraft och värme. Vi arbetar även inom produktion. Hos oss har du chansen att bredda din kompetens inomenergi tillsammans med våra enheter inom Digital Services, Life Science, Product Information, Industry m.fl.

Vi hjälper till där det behövs och en dag är ofta inte den andra lik. Vi löser problem tillsammans. IUppsala arbetar vi tätt ihop med vår Life Science avdelning.

Som elkonstruktör hos oss är du med våra kunder från början till slut. Du får möjligheten att ta rollen som Projektledare, Utredare/Projektör, Elkonstruktör etc.

Om Semcon
We develops products for everyone, which means that we need to bring in lots of different perspectives to better represent the end users."Markus Granlund, CEO of Semcon

Hur är kulturen och ledarskapet på Semcon? Läs mer (https://semcon.com/join-us/our-culture/)
Vi jobbar både med hård- och mjukvara, Läs mer (https://semcon.com/what-we-do/)
semcon.com (https://semcon.com/)

Ser fram emot din ansökan!
Vi går igenom ansökningarna i mitten av augusti.

För mer information kontakta Team ManagerDavid Gidlund på 0739403815 eller [email protected] Visa mindre

Teknisk konsult inom Life Science

På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som konsult inom Life Science! Du kommer trivas på Semcon om du; Vill göra skillnad. Här får du vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom Life Science som är ... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som konsult inom Life Science!

Du kommer trivas på Semcon om du; Vill göra skillnad. Här får du vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom Life Science som är användarvänliga, trygga och säkra. Vill arbeta i intressanta uppdrag. Här får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag inom Life Science hos våra kunder där du kommer till rätta med din expertis. Värderar gemenskap och god stämning. Vi värderar att göra saker tillsammans. På Semcon i Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor som värderar att ha roligt, att hjälpas åt samt att dela kunskap och erfarenheter. Vi värderar även en inkluderande och öppen arbetsplats.

Vad innebär rollen?
Som konsult inom Life Science på Semcon kommer du exempelvis att arbeta inom följande områden; - Validering - QA - QA IT/datoriserades system - Teknisk projektledning - Process- och produktionsutveckling - Automation - Produktutveckling

Vem är du?
Vi är nyfikna på dig som har; - ett teknikintresse och är nyfiken på konsultrollen - dokumenterad erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen alternativt annan tillverkande industri - utbildning inom exempelvis bioteknik, kemiteknik, maskinteknik eller medicinteknik

Vilka är vi?
Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.

Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om Semcons kultur (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/) Intresserad?
Visa ditt intresse genom att skicka in en ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Johan eller Elin nedan. Då tjänsten är utannonserad under semestertider kan återkoppling komma att dröja till mitten/slutet av augusti. Johan Lundström, 073 966 73 01
Team Manager Life Science

Elin Sins, 076 569 81 50
Team Manager Life Science

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Teknisk konsult inom Life Science

På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som konsult inom Life Science! Du kommer trivas på Semcon om du; Vill göra skillnad. Här får du vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom Life Science som är ... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som konsult inom Life Science!

Du kommer trivas på Semcon om du; Vill göra skillnad. Här får du vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom Life Science som är användarvänliga, trygga och säkra. Vill arbeta i intressanta uppdrag. Här får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag inom Life Science hos våra kunder där du kommer till rätta med din expertis. Värderar gemenskap och god stämning. Vi värderar att göra saker tillsammans. På Semcon i Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor som värderar att ha roligt, att hjälpas åt samt att dela kunskap och erfarenheter. Vi värderar även en inkluderande och öppen arbetsplats.

Vad innebär rollen?
Som konsult inom Life Science på Semcon kommer du exempelvis att arbeta inom följande områden; - Validering - QA - QA IT/datoriserades system - Teknisk projektledning - Process- och produktionsutveckling - Automation - Produktutveckling

Vem är du?
Vi är nyfikna på dig som har; - ett teknikintresse och är nyfiken på konsultrollen - dokumenterad erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen alternativt annan tillverkande industri - utbildning inom exempelvis bioteknik, kemiteknik, maskinteknik eller medicinteknik

Vilka är vi?
Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.

Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om Semcons kultur (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/) Vill du bli en av oss?
Visa ditt intresse genom att skicka in en ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Johan eller Elin nedan. Då tjänsten är utannonserad under semestertider kan återkoppling komma att dröja till mitten/slutet av augusti. Johan Lundström, 073 966 73 01 Team Manager Life Science
Elin Sins, 076 569 81 50. Team Manager Life Science

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Elkonstruktör , 3 - 5 års erfarenhet

Ansök    Jul 5    Semcon Sweden    Elkonstruktör
Kan du elkonstruktion på dina fem fingrar och saknar möjligheten att utvecklas? Då ska du läsa vidare. Semcon satsar på Energiområdet i Uppsala, Gävle och Stockholm, vilket gör att det finns möjligheter för dig att ta nästa steg i din egen utveckling. I Sverige är Semcon med och utvecklar verksamheter och arbetssätt inom järnväg, vattenkraft och värme. Vi arbetar även inom produktion. Hos oss har du chansen att bredda din kompetens inomenergi tillsammans ... Visa mer
Kan du elkonstruktion på dina fem fingrar och saknar möjligheten att utvecklas? Då ska du läsa vidare. Semcon satsar på Energiområdet i Uppsala, Gävle och Stockholm, vilket gör att det finns möjligheter för dig att ta nästa steg i din egen utveckling.

I Sverige är Semcon med och utvecklar verksamheter och arbetssätt inom järnväg, vattenkraft och värme. Vi arbetar även inom produktion. Hos oss har du chansen att bredda din kompetens inomenergi tillsammans med våra enheter inom Digital Services, Life Science, Product Information, Industry m.fl.

Vi hjälper till där det behövs och en dag är ofta inte den andra lik. Vi löser problem tillsammans. IUppsala arbetar vi tätt ihop med vår Life Science avdelning.

Som elkonstruktör hos oss är du med våra kunder från början till slut. Du får möjligheten att ta rollen som Projektledare, Utredare/Projektör, Elkonstruktör etc.

Om Semcon
We develops products for everyone, which means that we need to bring in lots of different perspectives to better represent the end users."Markus Granlund, CEO of Semcon

Hur är kulturen och ledarskapet på Semcon? Läs mer (https://semcon.com/join-us/our-culture/)
Vi jobbar både med hård- och mjukvara, Läs mer (https://semcon.com/what-we-do/)
semcon.com (https://semcon.com/)

Ser fram emot din ansökan!
Vi går igenom ansökningarna i mitten av augusti.

För mer information kontakta Team ManagerDavid Gidlund på 0739403815 eller [email protected] Visa mindre

QA / Validering Life Science

På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som konsult inom Life Science! Du kommer trivas på Semcon om du; Vill göra skillnad. Här får du vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom Life Science som är ... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som konsult inom Life Science!

Du kommer trivas på Semcon om du; Vill göra skillnad. Här får du vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom Life Science som är användarvänliga, trygga och säkra. Vill arbeta i intressanta uppdrag. Här får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag inom Life Science hos våra kunder där du kommer till rätta med din expertis. Värderar gemenskap och god stämning. Vi värderar att göra saker tillsammans. På Semcon i Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor som värderar att ha roligt, att hjälpas åt samt att dela kunskap och erfarenheter. Vi värderar även en inkluderande och öppen arbetsplats. Vad innebär rollen?
Som konsult inom QA/Validering Life Science på Semcon kommer du exempelvis att arbeta inom följande områden: - Release - Validering - Audit - Avvikelsehantering - Kvalificeringav utrustning och system - CAPA - Lab - Datoriserade system - ProcessvalideringVem är du?
Vi är nyfikna på dig som har: - erfarenhet av läkemedelsindustrin eller annan närliggande industri - runt tre års erfarenhet av arbetemed frågor rörande validering eller kvalitet - en examen inom exempelvis bioteknik, kemiteknik, molekylärbiologi eller medicinteknik

Vilka är vi?
Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.

Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om Semcons kultur (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/) Vill du bli en av oss?
Visa ditt intresse genom att skicka in en ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Elin nedan. Då tjänsten är utannonserad under semestertider kan återkoppling komma att dröja till mitten/slutet av augusti. Elin Sins, 076 569 81 50
Team Manager Life Science Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Semcon välkomnar alla Tekniska Projektledare

Är duen erfaren,drivenochengageradprojektledare? Har du ettstort tekniskt kunnande inom exempelvisel, mekanikeller produktion? Kanske arbetat med upphandlingar? Då ska du söka den här tjänsten - Vi behöver dig! Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som Teknisk Projektledare. Som konsult hos oss får du möjligheten att hjälpa både nationella och internationella bolagi Uppsala och Gävle med omnejd. Vi samarbetar ävennära våra kollegor i Stockholm om du... Visa mer
Är duen erfaren,drivenochengageradprojektledare? Har du ettstort tekniskt kunnande inom exempelvisel, mekanikeller produktion? Kanske arbetat med upphandlingar? Då ska du söka den här tjänsten - Vi behöver dig!

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som Teknisk Projektledare. Som konsult hos oss får du möjligheten att hjälpa både nationella och internationella bolagi Uppsala och Gävle med omnejd. Vi samarbetar ävennära våra kollegor i Stockholm om du är nyfiken på att ta uppdrag i det området. Hos oss får du arbeta med kompetenta medarbetare både inom Life Science, Industry och Energy.

Semcon develops products for everyone, which means that we need to bring in lots of different perspectives to better represent the end users."Markus Granlund, CEO of Semcon

Hur är kulturen och ledarskapet på Semcon? (https://semcon.com/join-us/our-culture/)
Vi jobbar både med hård- och mjukvara, (https://semcon.com/what-we-do/)
https://semcon.com/)

Känns rollen intressant för dig?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt här nedan.Tjänsten ska tillsättas omgående.

För mer information kontakta Team Manager,David Gidlund, på 0739403815 eller [email protected] - Jag ser fram emot att få en dialog med dig! Visa mindre

Teknisk projektledare Life Science

På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu letar vi efter dig som tidigare arbetat inom tillverkande industri och vill driva projekt inom Life Science med slutanvändaren i fokus. Du kommer trivas på Semcon om du; Vill göra skillnad. Här får du vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom L... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu letar vi efter dig som tidigare arbetat inom tillverkande industri och vill driva projekt inom Life Science med slutanvändaren i fokus.

Du kommer trivas på Semcon om du; Vill göra skillnad. Här får du vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom Life Science som är användarvänliga, trygga och säkra. Vill arbeta i utvecklande uppdrag. Här får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag inom Life Science hos våra kunder där du kommer till rätta med din expertis. Värderar gemenskap och god stämning. Vi värderar att göra saker tillsammans. På Semcon i Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor som värderar att ha roligt, att hjälpas åt samt att dela kunskap och erfarenheter. Vi värderar även en inkluderande och öppen arbetsplats. Vad innebär rollen?
Som teknisk projektledare på Semcon kommer du bland annat att: - självständigt driva och leda projekt enligt uppsatt tidsplan, kvalité och budget - vara ansvarig för projektekonomi - arbeta med upphandling, produktion, kvalitetsuppföljning, överlämning och driftsättning - arbeta med investeringsprojekt eller installationsprojekt inom tillverkande industri

Vem är du?
Vi är nyfikna på dig som har en teknisk förståelse och drivs av att leda och utveckla människor och projekt framåt. För att passa i rollen tror vi att du harrunt tre årserfarenhet av projektledning eller samordning inom tillverkande industri, gärna från läkemedelsindustrin. Du har exempelvis erfarenhet av investeringsprojekt som omfattar installation, driftsättning, testning och validering. Vi ser gärna att du har arbetat med projektöverlämning av utrustningar eller att du har drivit projekt som rör ombyggnationer i läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen. Det är en fördel om du har arbetat enligt någon projektmetodik somexempelvis XLPM, PPS eller motsvarande. Vilka är vi?
Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.

Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om Semcons kultur (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/)

Vill du bli en av oss?
Visa ditt intresse genom att skicka in en ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Johan nedan. Då tjänsten är utannonserad under semestertider kan återkoppling komma att dröja till mitten/slutet av augusti. Johan Lundström, 073 966 73 01 Team Manager Life Science Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

QA / Validering Life Science

På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som konsult inom Life Science! Du kommer trivas på Semcon om du; Vill göra skillnad. Här får du vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom Life Science som är ... Visa mer
På Semcon är vi genuint nyfikna på människor och deras beteende när vi utvecklar produkter, processer och tjänster. Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag genom att arbeta som konsult inom Life Science!

Du kommer trivas på Semcon om du; Vill göra skillnad. Här får du vara med och på riktigt göra skillnad för våra kunder och för samhället i stort genom att utveckla processer, tjänster och produkter inom Life Science som är användarvänliga, trygga och säkra. Vill arbeta i intressanta uppdrag. Här får du möjlighet att utvecklas genom att ta dig an intressanta uppdrag inom Life Science hos våra kunder där du kommer till rätta med din expertis. Värderar gemenskap och god stämning. Vi värderar att göra saker tillsammans. På Semcon i Uppsala tillhör du vår grupp på ca 50 kollegor som värderar att ha roligt, att hjälpas åt samt att dela kunskap och erfarenheter. Vi värderar även en inkluderande och öppen arbetsplats. Vad innebär rollen?
Som konsult inom QA/Validering Life Science på Semcon kommer du exempelvis att arbeta inom följande områden: - Release - Validering - Audit - Avvikelsehantering - Kvalificeringav utrustning och system - CAPA - Lab - Datoriserade system - Processvalidering


Vem är du?
Vi är nyfikna på dig som har: - erfarenhet av läkemedelsindustrin eller annan närliggande industri - runt tre års erfarenhet av arbetemed frågor rörande validering eller kvalitet - en examen inom exempelvis bioteknik, kemiteknik, molekylärbiologi eller medicinteknik

Vilka är vi?
Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.

Läs mer om vad Semcon gör inom Life Science (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) Läs mer om Semcons kultur (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/var-kultur/) Vill du bli en av oss?
Visa ditt intresse genom att skicka in en ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Elin nedan. Då tjänsten är utannonserad under semestertider kan återkoppling komma att dröja till mitten/slutet av augusti. Elin Sins, 076 569 81 50. Team Manager Life Science Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Påverka och utveckla Energibranschen

Vi söker dig som arbetat minst 3 årmed elkonstruktion. Känner du dig trygg att arbeta med system- och detaljkonstruktion inom anläggning?Då behöver vi dig! Semcon develops products for everyone, which means that we need to bring in lots of different perspectives to better represent the end users."Markus Granlund, CEO of Semcon Hur är kulturen och ledarskapet på Semcon? Läs mer (https://semcon.com/join-us/our-culture/) Vi jobbar både med hård- och mjukvar... Visa mer
Vi söker dig som arbetat minst 3 årmed elkonstruktion. Känner du dig trygg att arbeta med system- och detaljkonstruktion inom anläggning?Då behöver vi dig!

Semcon develops products for everyone, which means that we need to bring in lots of different perspectives to better represent the end users."Markus Granlund, CEO of Semcon

Hur är kulturen och ledarskapet på Semcon? Läs mer (https://semcon.com/join-us/our-culture/)
Vi jobbar både med hård- och mjukvara, Läs mer (https://semcon.com/what-we-do/)
semcon.com (https://semcon.com/)

Våra kunder iUppsalaoch Gävlebehöver vår hjälp att projektleda, granska, ta framoch utföra:

- Tekniska beskrivningar
- Elkonstruktion, låg- och mellanspänning
- Automation

Vi arbetar i många olika system, kan du någon av dessa?

- Autocad
- Elmaster
- Master Concept
- Cabsys

Känns rollen intressant för dig?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt här nedan.Tjänsten ska tillsättas omgående.

För mer information kontakta Team ManagerDavid Gidlund på 0739403815 eller [email protected] - Ser fram emot att få en dialog med dig! Visa mindre

Semcon välkomnar alla Tekniska Projektledare

Är duen erfaren,drivenochengageradprojektledare? Har du ettstort tekniskt kunnande inom exempelvisel, mekanikeller produktion? Kanske arbetat med upphandlingar? Då ska du söka den här tjänsten - Vi behöver dig! Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som Teknisk Projektledare. Som konsult hos oss får du möjligheten att hjälpa både nationella och internationella bolagi Uppsala och Gävle med omnejd. Vi samarbetar ävennära våra kollegor i Stockholm om du... Visa mer
Är duen erfaren,drivenochengageradprojektledare? Har du ettstort tekniskt kunnande inom exempelvisel, mekanikeller produktion? Kanske arbetat med upphandlingar? Då ska du söka den här tjänsten - Vi behöver dig!

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som Teknisk Projektledare. Som konsult hos oss får du möjligheten att hjälpa både nationella och internationella bolagi Uppsala och Gävle med omnejd. Vi samarbetar ävennära våra kollegor i Stockholm om du är nyfiken på att ta uppdrag i det området. Hos oss får du arbeta med kompetenta medarbetare både inom Life Science, Industry och Energy.

Semcon develops products for everyone, which means that we need to bring in lots of different perspectives to better represent the end users."Markus Granlund, CEO of Semcon

Hur är kulturen och ledarskapet på Semcon? (https://semcon.com/join-us/our-culture/)
Vi jobbar både med hård- och mjukvara, (https://semcon.com/what-we-do/)
https://semcon.com/)

Känns rollen intressant för dig?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt här nedan.Tjänsten ska tillsättas omgående.

För mer information kontakta Team Manager,David Gidlund, på 0739403815 eller [email protected] - Jag ser fram emot att få en dialog med dig! Visa mindre

Elkonstruktör! Kan du Elprocad eller EPlan?

Ansök    Jun 27    Semcon Sweden    Elkonstruktör
Är du ingenjör och har en godvana att elkonstruktion? Har du även kunskap om elnät och kanske PLC-Programmeringär det ett stort plus, men inget krav. Vem är du? Du är driven, social och tycker det är spännande med affärsmannaskap. Om rollen: Som elkonstruktör hos Semcon i Uppsala / Gävlekompetensutvecklas du löpande. Du får hjälpa till att projektleda, granska, ta framoch utföra: - Tekniska beskrivningar - Elkonstruktion, låg- och mellanspänning - Autom... Visa mer
Är du ingenjör och har en godvana att elkonstruktion? Har du även kunskap om elnät och kanske PLC-Programmeringär det ett stort plus, men inget krav.

Vem är du?
Du är driven, social och tycker det är spännande med affärsmannaskap.

Om rollen:
Som elkonstruktör hos Semcon i Uppsala / Gävlekompetensutvecklas du löpande. Du får hjälpa till att projektleda, granska, ta framoch utföra:

- Tekniska beskrivningar
- Elkonstruktion, låg- och mellanspänning
- Automation

Om Semcon
We develops products for everyone, which means that we need to bring in lots of different perspectives to better represent the end users."Markus Granlund, CEO of Semcon

Hur är kulturen och ledarskapet på Semcon? Läs mer (https://semcon.com/join-us/our-culture/)
Vi jobbar både med hård- och mjukvara, Läs mer (https://semcon.com/what-we-do/)
semcon.com (https://semcon.com/)

Känns rollen intressant för dig?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt här nedan.Tjänsten ska tillsättas omgående.

För mer information kontakta Team ManagerDavid Gidlund på 0739403815 eller [email protected] - Jag ser fram emot att få en dialog med dig! Visa mindre

Processingenjör / produktionsingenjör Life Science

Har du ett intresse för Life Science och vill arbeta på ett konsultföretag där vi gör skillnad för våra kunder och samhället i stort? På Semcon letar vi nu efter nya kollegor som vill utvecklas och även vara med och utveckla Semcons kompetens inom Life Science. Vad innebär rollen? För att passa i rollen som teknisk konsult inom Life Science ser vi att du har ett intresse för utveckling av läkemedelsindustrin och den medicintekniska branschen. I denna roll ... Visa mer
Har du ett intresse för Life Science och vill arbeta på ett konsultföretag där vi gör skillnad för våra kunder och samhället i stort? På Semcon letar vi nu efter nya kollegor som vill utvecklas och även vara med och utveckla Semcons kompetens inom Life Science. Vad innebär rollen?
För att passa i rollen som teknisk konsult inom Life Science ser vi att du har ett intresse för utveckling av läkemedelsindustrin och den medicintekniska branschen. I denna roll finns möjlighet att ta sig an olika typer av uppdrag beroende på intresse och erfarenhet. Här letar vi efter dig som vill arbeta som teknisk konsult och ta dig an roller som produktionsingenjör, processingenjör/utvecklare, automationsingenjör och projektledare.

Vem är du?
För att passa i denna roll har du tidigare erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen där du har arbetat m. exempelvis produktionsutveckling, processutveckling eller lett projekt såsom installationsprojekt eller investeringsprojekt. Du har troligen en examen inom exempelvis maskin, kemi, medicinteknik eller motsvarande. Har du erfarenhet av Lean är detta meriterande.Att arbeta på Semcon
Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.

På Semcon i Uppsala blir du en del av ett team med ett öppet och välkomnande klimat. Här får du ett värdefullt arbetsrelaterat utbyte genom nätverk och kunskapsutbyte men också medarbetare som är nyfikna på dig som person. Avdelningen är framförallt verksamma inom produktionsutveckling med fokus på tillverkande industri och framförallt Life Science.

Läs mer om (http://www.semcon.com/), (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/) och hur du kan (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/varfor-semcon/) på Semcon! Kontakt
Vi kommer göra ett löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 16 juni. Har du frågor om rollen eller vill veta mer är du välkommen att kontakta Team Manager Johan Lundström 073966 73 01. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Utvecklas som projektledare inom Life Science

Vill du vara med och utveckla produkter och processer som gör skillnad i människors vardag? Har du tidigare arbetat inom tillverkande industri och inspireras av kombinationen människor och teknik? Semcon i Uppsala söker nu en person som vill driva projekt inom Life Science med slutanvändaren i fokus!Vad innebär rollen? Rollen som teknisk projektledare innebär att du erbjuds varierande uppdrag där du kommer arbeta som konsult i både stora och mindre projekt... Visa mer
Vill du vara med och utveckla produkter och processer som gör skillnad i människors vardag? Har du tidigare arbetat inom tillverkande industri och inspireras av kombinationen människor och teknik? Semcon i Uppsala söker nu en person som vill driva projekt inom Life Science med slutanvändaren i fokus!Vad innebär rollen?
Rollen som teknisk projektledare innebär att du erbjuds varierande uppdrag där du kommer arbeta som konsult i både stora och mindre projekt hos våra kunder eller som projektledare i Semcons egna leveranser. Rollen innebär bland annat att;
- du självständigt driver och leder projekt enligt uppsatt tidsplan, kvalité och budget
- vara ansvarig för projektekonomi och kan företräda en budget
- arbeta med upphandling, produktion, kvalitetsuppföljning, till överlämning och driftsättning
- arbeta med investeringsprojekt eller installationsprojekt inom tillverkande industri

Vem är du?
Vi är nyfikna på dig som har en teknisk förståelse och drivs av att leda och utveckla människor och projekt framåt. För att passa i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av projektledning eller samordning inom tillverkande industri, gärna från läkemedelsindustrin.

Du har exempelvis erfarenhet av investeringsprojekt som omfattar installation, driftsättning, testning och validering. Vi ser gärna att du har arbetat med projektöverlämning av utrustningar eller att du har drivit projekt som rör ombyggnationer i läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen. Det är en fördel om du har arbetat enligt någon projektmetodik somexempelvis XLPM, PPS eller motsvarande.Vilka är vi?
Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.

På Semcon i Uppsala blir du en del av ett team med ett öppet och kreativt klimat. Här erbjuds du ett värdefullt arbetsrelaterat utbyte genom nätverk och tätt samarbete. Det finns även möjlighet att vara med och utveckla projektaffärer och påverka avdelningens framväxt. Avdelningens gemenskap kännetecknas också av de aktiviteter som kontinuerligt sker, alltifrån frukostar till hälsoaktiviteter.

Nyfiken på rollen? Välkommen att skicka in dinansökansenast 26 juni. Har du några frågor eller vill veta mer om tjänsten vänligen kontakta Team Manager Johan Lundström (073966 73 01).

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semcon välkomnar alla Tekniska Projektledare som har slutanvändaren i fokus

Är duen erfaren,drivenochengageradprojektledare? Har du ettstort tekniskt kunnande inom exempelvisel, mekanikeller produktion? Kanske arbetat med upphandlingar? Då ska du söka den här tjänsten - Vi behöver dig! Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som Teknisk Projektledare. Som konsult hos oss får du möjligheten att hjälpa både nationella och internationella bolagi Uppsala och Gävle med omnejd. Vi samarbetar ävennära våra kollegor i Stockholm om du... Visa mer
Är duen erfaren,drivenochengageradprojektledare? Har du ettstort tekniskt kunnande inom exempelvisel, mekanikeller produktion? Kanske arbetat med upphandlingar? Då ska du söka den här tjänsten - Vi behöver dig!

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som Teknisk Projektledare. Som konsult hos oss får du möjligheten att hjälpa både nationella och internationella bolagi Uppsala och Gävle med omnejd. Vi samarbetar ävennära våra kollegor i Stockholm om du är nyfiken på att ta uppdrag i det området. Hos oss får du arbeta med kompetenta medarbetare både inom Life Science, Industry och Energy.

Semcon develops products for everyone, which means that we need to bring in lots of different perspectives to better represent the end users."Markus Granlund, CEO of Semcon

Hur är kulturen och ledarskapet på Semcon? (https://semcon.com/join-us/our-culture/)
Vi jobbar både med hård- och mjukvara, (https://semcon.com/what-we-do/)
https://semcon.com/)

Känns rollen intressant för dig?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt här nedan.Tjänsten ska tillsättas omgående.

För mer information kontakta Team Manager,David Gidlund, på 0739403815 eller [email protected] - Jag ser fram emot att få en dialog med dig! Visa mindre

Engagerad Projektledare med elkunskap sökes

Semcon develops products for everyone, which means that we need to bring in lots of different perspectives to better represent the end users."Markus Granlund, CEO of Semcon Hur är kulturen och ledarskapet på Semcon? Läs mer (https://semcon.com/join-us/our-culture/) Vi jobbar både med hård- och mjukvara, Läs mer (https://semcon.com/what-we-do/) semcon.com (https://semcon.com/) Vi söker ständigt efter erfarna projektledare. Ta nästa steg med oss. Vi söker ... Visa mer
Semcon develops products for everyone, which means that we need to bring in lots of different perspectives to better represent the end users."Markus Granlund, CEO of Semcon

Hur är kulturen och ledarskapet på Semcon? Läs mer (https://semcon.com/join-us/our-culture/)
Vi jobbar både med hård- och mjukvara, Läs mer (https://semcon.com/what-we-do/)
semcon.com (https://semcon.com/)

Vi söker ständigt efter erfarna projektledare. Ta nästa steg med oss. Vi söker dig som arbetat minst 3 med elkonstruktion. Känner du dig trygg att arbeta med system.- och detaljkonstruktion inom anläggning?Kan dusvenska och engelska i tal och skriftsamtharB - körkort?Då behöver vi dig!

Våra kunder behöver vår hjälp att projektleda, granska och utföra:

- Tekniska beskrivningar
- Elkonstruktion
- Automation

Vi arbetar i många olika system, kan du någon av dessa?

- Autocad
- Elmaster
- Master Concept
- Cabsys

Känns rollen intressant för dig?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt här nedan.Tjänsten ska tillsättas omgående.

För mer information kontakta Team ManagerDavid Gidlund på 0739403815 eller [email protected] - Ser fram emot att få en dialog med dig! Visa mindre

Team Manager Management Services

Semcon söker dig som vill utmanas i en roll där du får möjlighet att utveckla människor och affärer för att ta våra kundsamarbeten och erbjudanden till nya höjder! Vi söker nu en nyckelperson som vill utveckla uppbyggnaden av vårt erbjudande inom Management Services. Vad innebär rollen? Rollen kommer innebära att strategiskt förvalta och utveckla långsiktiga kundrelationer där fokus kommer vara den fortsatta uppbyggnaden av tjänster inom Management Servic... Visa mer
Semcon söker dig som vill utmanas i en roll där du får möjlighet att utveckla människor och affärer för att ta våra kundsamarbeten och erbjudanden till nya höjder! Vi söker nu en nyckelperson som vill utveckla uppbyggnaden av vårt erbjudande inom Management Services.

Vad innebär rollen?
Rollen kommer innebära att strategiskt förvalta och utveckla långsiktiga kundrelationer där fokus kommer vara den fortsatta uppbyggnaden av tjänster inom Management Services, ett erbjudande där Semcon tar ett helhetsansvar för en funktion avsedd att leverera tjänster och produkter. Du kommer driva utveckling hos kunden framåt genom att förbättra vårt erbjudande och sätt att arbeta. I ditt ansvar ingår även att säkerhetsställa och utveckla våra leveranser och processer vilket innebär ett nära arbete med både kund och medarbetare. Viktiga arbetsuppgifter i din roll kommer att vara kundmöten, offertskrivning samt arbete kring leveransmodeller och erbjudanden. Rollen kan även komma att innebära personalansvar över ett antal konsulter som är med i uppbyggnaden av detta leveranserbjudande. Du kommer arbeta inom Uppsala och Stockholm med omnejd och framförallt med våra erbjudanden inom Life Science, offentlig sektor och energi. Vem är du?
Du drivs av att, tillsammans med andra skapa och upprätthålla ett arbetssätt som leder till lyckade affärer med kunden. Du är en person som ständigt letar efter nya möjligheter att förbättra och utveckla verksamheten och gillar att driva och utveckla affärer. För att passa i rollen har du troligen erfarenhet av något/några av följande områden;
- Förrändringsledningsprojekt
- Digitalisering
- Innovation
- Affärsutveckling
- Försäljning (projektaffärer och tjänsteförsäljning)
- Verksamhetsutveckling
- Leveransmodeller

Vilka är vi?
Semcon är teknikbolaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.

Du kommer att tillhöra division Stockholm inom affärsområdet Engineering & Digital Services där du har möjlighet att utgå från vårt kontor i Stockholm, Södertälje eller Uppsala. Våra kunder återfinns framförallt inom branscherna Life Science, Industry och Energi där vi har breda erbjudanden! Läs mer om Semcon (http://www.semcon.com/)

Kontakt
Låter detta som en roll för dig är du välkommen att skicka in en ansökan, dock senast 7 juni. Vid frågor om rollen är du välkommen att kontakta Area Manager Natasa Liderfelt (076569 80 20). Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Senior Elingenjör - Kunnig inom Autocad , Elmaster , Master Concept eller ...

Semcon develops products for everyone, which means that we need to bring in lots of different perspectives to better represent the end users."Markus Granlund, CEO of Semcon Hur är kulturen och ledarskapet på Semcon? Läs mer (https://semcon.com/join-us/our-culture/) Vi jobbar både med hård- och mjukvara, Läs mer (https://semcon.com/what-we-do/) semcon.com (https://semcon.com/) Vi söker dig som arbetat minst 3 årmed elkonstruktion. Känner du dig trygg att ... Visa mer
Semcon develops products for everyone, which means that we need to bring in lots of different perspectives to better represent the end users."Markus Granlund, CEO of Semcon

Hur är kulturen och ledarskapet på Semcon? Läs mer (https://semcon.com/join-us/our-culture/)
Vi jobbar både med hård- och mjukvara, Läs mer (https://semcon.com/what-we-do/)
semcon.com (https://semcon.com/)

Vi söker dig som arbetat minst 3 årmed elkonstruktion. Känner du dig trygg att arbeta med system.- och detaljkonstruktion inom anläggning?Kan dusvenska och engelska i tal och skriftsamtharB - körkort?Då behöver vi dig!

Våra kunder behöver vår hjälp att projektleda, granska och utföra:

- Tekniska beskrivningar
- Elkonstruktion
- Automation

Vi arbetar i många olika system, kan du någon av dessa?

- Autocad
- Elmaster
- Master Concept
- Cabsys

Känns rollen intressant för dig?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt här nedan.Tjänsten ska tillsättas omgående.

För mer information kontakta Team ManagerDavid Gidlund på 0739403815 eller [email protected] - Ser fram emot att få en dialog med dig! Visa mindre

Semcon söker Life Science - konsulter!

Har du erfarenhet av Life Science och vill på riktigt vara medoch göra skillnad i människors vardag genom att utveckla processer, tjänster och produkter?Då har vi något gemensamt! Roller inom Life Science På Semcon i Uppsala arbetar vi med produktionsutveckling och produktutveckling med slutanvändaren i fokus. Vi harbåde en delin house-projekt som utförs från vårt kontor samt uppdrag vi utför ute på plats hos våra spännande kunder. Våra kunder är framföra... Visa mer
Har du erfarenhet av Life Science och vill på riktigt vara medoch göra skillnad i människors vardag genom att utveckla processer, tjänster och produkter?Då har vi något gemensamt!

Roller inom Life Science
På Semcon i Uppsala arbetar vi med produktionsutveckling och produktutveckling med slutanvändaren i fokus. Vi harbåde en delin house-projekt som utförs från vårt kontor samt uppdrag vi utför ute på plats hos våra spännande kunder. Våra kunder är framförallt verksamma inom läkemedelsindustrin och den medicintekniska branschen.

De flesta av medarbetarna i Uppsala har uppdrag inom följande områden;

- Validering
- QA
- QA IT/datoriserade system
- Teknisk projektledning
- Process- och produktionsutveckling
- Automation
- Produktutveckling

Vem är du?
Du som passar som konsult på Semcon i Uppsala har tidigare erfarenhet av arbete i industri inom Life Science, antingen från någon av ovan nämnda roller eller från en snarlik. Vi tror även att du är ingenjör inom exempelvis kemiteknik, bioteknik eller medicinteknik.

Att arbeta på Semcon i Uppsala
På Semcon i Uppsala blir du en del av ett team med ett öppet och kreativt klimat. Här får du ett värdefullt arbetsrelaterat utbyte genom nätverk och workshops men också medarbetare som är nyfikna på dig som person. Här finns även möjlighet att vara med och utveckla projektaffärer och påverka avdelningens framväxt. Avdelningens gemenskap kännetecknas också av de aktiviteter som kontinuerligt sker, alltifrån frukostar och fika till racketsport.

https://recruiter.hr-manager.net/Sys/www.semcon.com) inom (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/)
Inom Life Science tar Semcon för våra kunders räkning bland annat ansvar för att leda och genomföra projekteringar av hela processer inom läkemedelsindustrin samt effektivisering av produktion. Semcons erbjudande kan även hjälpa våra kunder med frågor gällande samhällets pågående digitalisering och dataintegritet inom framtidens uppkopplade läkemedelstillverkning, Pharma 4.0.

Vill du bli en av oss?
Skicka in en ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Team Manager Johan Lundström eller Team Manager Elin Sins.

Läs mer om hur du kan utvecklas på Semcon (https://semcon.com/sv/jobba-hos-oss/varfor-semcon/)

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Engagerad Projektledare med elkunskap sökes

Semcon develops products for everyone, which means that we need to bring in lots of different perspectives to better represent the end users."Markus Granlund, CEO of Semcon Hur är kulturen och ledarskapet på Semcon? Läs mer (https://semcon.com/join-us/our-culture/) Vi jobbar både med hård- och mjukvara, Läs mer (https://semcon.com/what-we-do/) semcon.com (https://semcon.com/) Vi söker ständigt efter erfarna projektledare. Ta nästa steg med oss. Vi söker ... Visa mer
Semcon develops products for everyone, which means that we need to bring in lots of different perspectives to better represent the end users."Markus Granlund, CEO of Semcon

Hur är kulturen och ledarskapet på Semcon? Läs mer (https://semcon.com/join-us/our-culture/)
Vi jobbar både med hård- och mjukvara, Läs mer (https://semcon.com/what-we-do/)
semcon.com (https://semcon.com/)

Vi söker ständigt efter erfarna projektledare. Ta nästa steg med oss. Vi söker dig som arbetat minst 3 med elkonstruktion. Känner du dig trygg att arbeta med system.- och detaljkonstruktion inom anläggning?Kan dusvenska och engelska i tal och skriftsamtharB - körkort?Då behöver vi dig!

Våra kunder behöver vår hjälp att projektleda, granska och utföra:

- Tekniska beskrivningar
- Elkonstruktion
- Automation

Vi arbetar i många olika system, kan du någon av dessa?

- Autocad
- Elmaster
- Master Concept
- Cabsys

Känns rollen intressant för dig?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt här nedan.Tjänsten ska tillsättas omgående.

För mer information kontakta Team ManagerDavid Gidlund på 0739403815 eller [email protected] - Ser fram emot att få en dialog med dig! Visa mindre

Team Manager Life Science @ Semcon Uppsala

Vill du arbeta med ledarskap inom Life Science där du får utveckla människor såväl som produkter och tjänster som gör skillnad i människors vardag? Då har vi tjänsten för dig! I denna varierande roll får du vara med och påverka Semcons fortsatta satsning inom Life Science. Rollen som Team Manager på Semcon i Uppsala är en rolig och avgörande roll då våra ledare är viktiga för att skapa de bästa förutsättningarna för inspiration och kompetensutveckling hos... Visa mer
Vill du arbeta med ledarskap inom Life Science där du får utveckla människor såväl som produkter och tjänster som gör skillnad i människors vardag? Då har vi tjänsten för dig! I denna varierande roll får du vara med och påverka Semcons fortsatta satsning inom Life Science.

Rollen som Team Manager på Semcon i Uppsala är en rolig och avgörande roll då våra ledare är viktiga för att skapa de bästa förutsättningarna för inspiration och kompetensutveckling hos våra medarbetare. Du kommer arbeta i ett ledarteam med fyra andra kollegor med högt driv och vilja att ständigt göra saker bättre. Rollen är delad på så sätt att du halva tiden arbetar i uppdrag samt andra halvan med dina ansvarsområden kopplat till Team Manager-rollen.

Vad innebär rollen?

- Du kommer att ha personalansvar för ca 10 konsulter som arbetar i uppdrag hos våra kunder. En viktig del i din roll blir därför att inspirera, motivera och coacha dina teammedlemmar till att leverera ett bra resultat. Du kommer även arbeta med rekrytering där du kommer vara delaktig i att hitta våra framtida medarbetare.

- Du kommer gemensamt med ditt ledarteam arbeta med att bygga upp, utveckla och förvalta strategiskt långsiktiga relationer och kontaktnät i regionen och på så sätt utveckla våra kundsamarbeten.

- Hälften av tiden kommer du att arbeta i utvecklande uppdrag inom exempelvis förändringsledning, projektledning, produktion och kvalitet.

Vem är du?
Vi är nyfikna på dig som har erfarenhet från Life Science, framförallt från produktion inom läkemedelsindustrin. Vi ser gärna att du har ettkontaktnät inom Life Science och det är meriterande om du tidigare haft någon form av ledarroll.För att passa i rollen som Team Manager tror vi att du har erfarenhet från några av följande områden:

- Ledarskap
- Rekrytering
- Affärsutveckling
- Försäljning
- Verksamhetsutveckling
- Förändringsledning
- Projektledning
- QA/Validering
- Produktion

https://recruiter.hr-manager.net/Sys/www.semcon.com) inom (https://semcon.com/sv/vad-vi-gor/life-science/)

Inom Life Science tar Semcon för våra kunders räkning ansvar för att leda och genomföra projekteringar av hela processer inom läkemedelsindustrin samt effektivisering av produktion. Semcons erbjudande kan även hjälpa våra kunder med frågor gällande samhällets pågående digitalisering och dataintegritet inom framtidens uppkopplade läkemedelstillverkning, Pharma 4.0.

Är du Semcon Uppsalas nya Team Manager?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi kommer göra ett löpande urval. Vid frågor om rollen vänligen kontakta Area Manager Natasa Liderfelt (076 569 80 20), vid frågar om rekryteringsprocessen vänligen kontakta rekryteringsansvarig Lina Jäderborn (073 966 73 19).

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Projektledare med intresse för teknik och Life Science

Vill du vara med och utveckla produkter och processer som gör skillnad i människors vardag? Har du tidigare arbetat inom tillverkande industri och inspireras av kombinationen människor och teknik? Semcon i Uppsala söker nu en person som vill driva projekt inom Life Science med slutanvändaren i fokus! Vad innebär rollen? Rollen som teknisk projektledare innebär att du erbjuds varierande uppdrag där du kommer arbeta som konsult i både stora och mindre proje... Visa mer
Vill du vara med och utveckla produkter och processer som gör skillnad i människors vardag? Har du tidigare arbetat inom tillverkande industri och inspireras av kombinationen människor och teknik? Semcon i Uppsala söker nu en person som vill driva projekt inom Life Science med slutanvändaren i fokus!

Vad innebär rollen?
Rollen som teknisk projektledare innebär att du erbjuds varierande uppdrag där du kommer arbeta som konsult i både stora och mindre projekt hos våra kunder eller som projektledare i Semcons egna leveranser. Rollen innebär bland annat att;

- du självständigt driver och leder projekt enligt uppsatt tidsplan, kvalité och budget
- vara ansvarig för projektekonomi och kan företräda en budget
- arbeta med upphandling, produktion, kvalitetsuppföljning, till överlämning och driftsättning
- arbeta med investeringsprojekt eller installationsprojekt inom tillverkande industri

Vem är du?
Vi är nyfikna på dig som har en teknisk förståelse och drivs av att leda och utveckla människor och projekt framåt. Du är en lösningsorienterad person som ser förbättringspotential i det du tar dig an. För att passa i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av projektledning eller samordning inom tillverkande industri, gärna från läkemedelsindustrin.

Du har troligen erfarenhet av investeringsprojekt som omfattar installation, driftsättning, testning och validering. Vi ser gärna att du har arbetat med projektöverlämning av utrustningar eller att du har drivit projekt som rör ombyggnationer i läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen. Det är en fördel om du har arbetat enligt någon projektmetodik somexempelvis XLPM, PPS eller motsvarande.

Vilka är vi?
Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.

På Semcon i Uppsala återfinns de flesta av kunderna inom Life Science och du blir en del av ett team med ett öppet och kreativt klimat. Här erbjuds du ett värdefullt arbetsrelaterat utbyte genom nätverk och tätt samarbete. Det finns även möjlighet att vara med och utveckla projektaffärer och påverka avdelningens framväxt. Avdelningens gemenskap kännetecknas också av de aktiviteter som kontinuerligt sker, alltifrån frukostar och fika till racketsport.

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan senast 17 maj. Har du några frågor eller vill veta mer om tjänsten vänligen kontakta Team Manager Johan Lundström (073966 73 01).

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre