Lediga jobb som Verksamhetskonsult i Uppsala

Se lediga jobb som Verksamhetskonsult i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Verksamhetsutvecklare med vårderfarenhet

Är du en driven nätverkare som snabbt och lätt kan kartlägga kunders behov och omsätta idéer och visioner till utbildningar? Längtar du efter att förse både studerande och Sveriges arbetsliv med den bästa kompetens de kan få genom att ta fram utbildningskoncept och skriva yrkeshögskoleutbildningar? Då ska du söka tjänsten som verksamhetsutvecklare hos oss!   Om tjänsten Syftet med tjänsten är att få Folkuniversitetet att växa ytterligare genom yrkesh... Visa mer
Är du en driven nätverkare som snabbt och lätt kan kartlägga kunders behov och omsätta idéer och visioner till utbildningar? Längtar du efter att förse både studerande och Sveriges arbetsliv med den bästa kompetens de kan få genom att ta fram utbildningskoncept och skriva yrkeshögskoleutbildningar? Då ska du söka tjänsten som verksamhetsutvecklare hos oss!


 


Om tjänsten


Syftet med tjänsten är att få Folkuniversitetet att växa ytterligare genom yrkeshögskoleutbildningar och andra utbildningskoncept.  I detta samarbete bidrar du med värdefull branschkompetens samt skapar former för erfarenhetsutbyten, kompetensutveckling och driver ett ständigt förbättringsarbete. 


Du kommer att tilldelas ett eller flera utbildningsområde som du mäts och följs upp på. Detta innefattar bland annat följande arbetsuppgifter:


-  Aktivt omvärldsbevaka inom aktuellt utbildningsområde.


- Skapa ett starkt och långsiktigt branschnätverk


- Göra marknadsanalyser och undersökningar som underlag för träffsäkra ansökningar.


- Ta fram nya utbildningskoncept 


- Vidareutveckla befintliga utbildningar


 


Du tillhör ett team om 8 personer som arbetar tajt tillsammans, mestadels på distans, då vi sitter spridda över landet.


Du kommer att arbeta från någon av våra skolor i Sverige och rapporterar till Nationella Affärsutvecklingsteamets verksamhetschef.


 


Kravprofil


Du har:


- mycket god kompetens i att skriva och kommunicera på svenska i både tal och skrift.


- ett stort mått av självledarskap, en helhetssyn och förmåga att arbeta strukturerat genom att prioritera mellan många olika arbetsuppgifter. Du levererar i tid med hög kvalité.


- erfarenhet av att nätverka och bygga relationer med andra.


- tidigare arbetslivserfarenhet och/eller utbildning inom hälso-och sjukvård. 


Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med kommersiell utbildning.


 


Övrigt


Resor i tjänsten förekommer. 


Ansökan


Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 26 april.


Vid frågor kontakta Belinda Planstedt på [email protected] Visa mindre

Kvalitetskonsult och verksamhetsutvecklare inom offentlig sektor

Ansök    Maj 30    Semcon Sweden AB    Verksamhetskonsult
Har du erfarenhet inom kvalitet, verksamhetsutveckling eller förändringsledning från offentlig sektor, Life Science och/eller annan verksamhet? Nu finns en rolig och spännande möjlighet att arbeta som konsult på Semcon där vi erbjuder flera utvecklingsvägar inom området! Om rollen I konsultrollen på Semcon får du möjligheten att pröva på olika typer av roller. Din roll är inte satt till enbart en inriktning utan här finns möjligheter att ta sig an olika up... Visa mer
Har du erfarenhet inom kvalitet, verksamhetsutveckling eller förändringsledning från offentlig sektor, Life Science och/eller annan verksamhet? Nu finns en rolig och spännande möjlighet att arbeta som konsult på Semcon där vi erbjuder flera utvecklingsvägar inom området!
Om rollen I konsultrollen på Semcon får du möjligheten att pröva på olika typer av roller. Din roll är inte satt till enbart en inriktning utan här finns möjligheter att ta sig an olika uppdrag inom såväl kvalitet, projektledning, verksamhetsutveckling och närliggande områden. Utöver att arbeta inom offentlig sektor har vi även en stark kundbas och ett starkt varumärke inom Life Science, Energi och annan tillverkande industri.
Vad vi erbjuder dig Semcon ger ett stort utrymme för kompetensmässig utveckling då vi erbjuder en bredd av både branscher, kunder och utvecklingsvägar. Vår arbetsmiljö genomsyras av vår kultur där vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktigt för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på. Vi ger dig även flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer.
Vårt kontor är placerat i Uppsala Business Park med närhet till kunder och aktiviteter. Vi arbetar både från vårt kontor och från våra kunders. Vi fokuserar på att möjliggöra en arbetsplats där vi både erbjuder förutsättningar för kunskapsutbyte och professionell utveckling via nätverk, utbildningar och regelbundna möten men också en trivsam miljö med stor social gemenskap. Hos oss på Semcon är varje dag en möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med kollegor i en positiv miljö.
Om digDet är önskvärt men inte ett krav att du känner dig hemma i den offentliga sektorn med dess miljö. Har du även arbetat inom Life Science eller annan tillverkande industri är det positivt då vi ser att du kan få ta dig an roller inom olika branscher. För att passa i rollen har du ett stort intresse för människor och har erfarenhet inom några av följande områden;
Projektledning
Delprojektledning
Processutveckling
Verksamhetsutveckling
Förändringsledning /Change Control
Kvalitetsarbete

Ansökan Välkommen att visa ditt intresse genom att skicka in en ansökan. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen kontakta Marie nedan. Marie Wiklander Team Manager 073-682 35 43 Visa mindre

Business Unit Manager

Ansök    Mar 18    Plantvision AB    Verksamhetskonsult
Är du redo att spela en avgörande roll i utvecklingen av Life Science-konsultation hos Plantvision? Besitter du fingertoppskänslan att inte bara identifiera, utan även möta och matcha kompetensbehoven hos läkemedels- och medicinteknikbranschen? Här är ditt tillfälle att bli en nyckelspelare och påverka tillväxten genom att dela med dig av din erfarenhet och passion! Känns detta lockande då kanske det är dags att ta nästa steg med oss - din nästa utmaning v... Visa mer
Är du redo att spela en avgörande roll i utvecklingen av Life Science-konsultation hos Plantvision? Besitter du fingertoppskänslan att inte bara identifiera, utan även möta och matcha kompetensbehoven hos läkemedels- och medicinteknikbranschen? Här är ditt tillfälle att bli en nyckelspelare och påverka tillväxten genom att dela med dig av din erfarenhet och passion! Känns detta lockande då kanske det är dags att ta nästa steg med oss - din nästa utmaning väntar!

Det här blir din roll
Plantvision förenklar och effektiviserar verksamheten för kunder inom reglerad verksamhet, med fokus på läkemedel och medicinteknik. Vår specialisering och erfarenhet gör oss till en pålitlig partner för att möta branschkrav och skapa smidiga processer. Vi strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som hjälper våra kunder att växa och upprätthålla höga standarder.
Som Business Unit Manager kommer du inte bara att bli en integrerad del av ledningsgruppen för affärsområdet Compliance, utan du kommer också att inneha en central roll med personal- och budgetansvar för din enhet. Din uppgift är att äga hela processen, från rekrytering till leverans, och bli en nyckelperson för att forma och främja framtidens framgång tillsammans med oss på Plantvision.

Denna roll erbjuder en unik ledarskapsmöjlighet där du kommer att vara avgörande för att främja stark och hållbar tillväxt. Din huvuduppgift kommer vara att utveckla våra konsultchefer till självständiga och kompetenta ledare. Vi söker inte bara en inspirerande ledare utan en ledare med en unik kombination av coachande, strategisk och affärsdriven inställning.

Så här kommer du att briljera
Välkommen till en unik möjlighet att forma framtiden inom Life Science hos Plantvision! Vi söker dig med en längre erfarenhet inom medicinteknik eller läkemedelsområdet, där du har haft ledande roller inom leverantörsledet - som enhetschef, områdeschef, KAM eller inom affärsutveckling.

Vad vi letar efter går bortom enbart erfarenhet. Det är din passion och förmåga att förstå och hantera kundens utmaningar som vi värdesätter mest.

För att trivas i denna roll ser vi att du:

- Har en djup förståelse för läkemedelsindustrin och tar initiativ för att driva utvecklingen av erbjudanden, organisation och kunders verksamhet.

- Älskar att kasta dig in i utmanande mål och brinner för att bidra till verksamhetsutveckling.

- Äger dina uppgifter.

- Hanterar otydlighet med en proaktiv inställning och erbjuder kreativa lösningar på problem.

- Har en kommunikationsstil som inte bara är effektiv utan också skapar en varm och positiv atmosfär bland både team och kunder.

Vi tror på att framgång skapas genom att stärka och guida våra konsultchefer, och din förmåga att vara en katalysator för deras utveckling är avgörande. Arbetsdagarna kommer att vara präglade av stor variation i arbetsuppgifter och snabba omprioriteringar.

Är du intresserad av att anta den utmaningen?

Att vara en del av Team PV
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag.??

Det är våra medarbetare som är grunden till vår framgång och vi är väldigt stolta över att konsulten själv driver sin egen utveckling i vardagen parallellt med hur vi som företag arbetar med kompetensutveckling och att dela kunskap. Vi är engagerade, inte bara i arbetet vi utför utan även för medarbetarens vardag i sin helhet. Om vi mår bra och har roligt tillsammans så presterar vi bättre tillsammans. Därför lägger vi stor vikt på planering av arbete, ersättning vid föräldraledighet och olika friskvårdsaktiviteter för att nämna några exempel.?Ansökan
Är du redo att forma framtidens Compliance med oss? Skicka in din ansökan redan idag!

Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse. Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Lisa Meijer. [email protected].

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag. Visa mindre

Business Unit Manager

Ansök    Feb 19    Plantvision AB    Verksamhetskonsult
Är du redo att spela en avgörande roll i utvecklingen av Life Science-konsultation hos Plantvision? Besitter du fingertoppskänslan att inte bara identifiera, utan även möta och matcha kompetensbehoven hos läkemedels- och medicinteknikbranschen? Här är ditt tillfälle att bli en nyckelspelare och påverka tillväxten genom att dela med dig av din erfarenhet och passion! Känns detta lockande då kanske det är dags att ta nästa steg med oss - din nästa utmaning v... Visa mer
Är du redo att spela en avgörande roll i utvecklingen av Life Science-konsultation hos Plantvision? Besitter du fingertoppskänslan att inte bara identifiera, utan även möta och matcha kompetensbehoven hos läkemedels- och medicinteknikbranschen? Här är ditt tillfälle att bli en nyckelspelare och påverka tillväxten genom att dela med dig av din erfarenhet och passion! Känns detta lockande då kanske det är dags att ta nästa steg med oss - din nästa utmaning väntar!

Det här blir din roll
Plantvision förenklar och effektiviserar verksamheten för kunder inom reglerad verksamhet, med fokus på läkemedel och medicinteknik. Vår specialisering och erfarenhet gör oss till en pålitlig partner för att möta branschkrav och skapa smidiga processer. Vi strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som hjälper våra kunder att växa och upprätthålla höga standarder.
Som Business Unit Manager kommer du inte bara att bli en integrerad del av ledningsgruppen för affärsområdet Compliance, utan du kommer också att inneha en central roll med personal- och budgetansvar för din enhet. Din uppgift är att äga hela processen, från rekrytering till leverans, och bli en nyckelperson för att forma och främja framtidens framgång tillsammans med oss på Plantvision.

Denna roll erbjuder en unik ledarskapsmöjlighet där du kommer att vara avgörande för att främja stark och hållbar tillväxt. Din huvuduppgift kommer vara att utveckla våra konsultchefer till självständiga och kompetenta ledare. Vi söker inte bara en inspirerande ledare utan en ledare med en unik kombination av coachande, strategisk och affärsdriven inställning.

Så här kommer du att briljera
Välkommen till en unik möjlighet att forma framtiden inom Life Science hos Plantvision! Vi söker dig med en längre erfarenhet inom medicinteknik eller läkemedelsområdet, där du har haft ledande roller inom leverantörsledet - som enhetschef, områdeschef, KAM eller inom affärsutveckling.

Vad vi letar efter går bortom enbart erfarenhet. Det är din passion och förmåga att förstå och hantera kundens utmaningar som vi värdesätter mest.

För att trivas i denna roll ser vi att du:

- Har en djup förståelse för läkemedelsindustrin och tar initiativ för att driva utvecklingen av erbjudanden, organisation och kunders verksamhet.

- Älskar att kasta dig in i utmanande mål och brinner för att bidra till verksamhetsutveckling.

- Äger dina uppgifter.

- Hanterar otydlighet med en proaktiv inställning och erbjuder kreativa lösningar på problem.

- Har en kommunikationsstil som inte bara är effektiv utan också skapar en varm och positiv atmosfär bland både team och kunder.

Vi tror på att framgång skapas genom att stärka och guida våra konsultchefer, och din förmåga att vara en katalysator för deras utveckling är avgörande. Arbetsdagarna kommer att vara präglade av stor variation i arbetsuppgifter och snabba omprioriteringar.

Är du intresserad av att anta den utmaningen?

Att vara en del av Team PV
Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Att vi även är med på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser är ett kvitto på den fantastiska arbetsplatskultur vi gemensamt skapar varje dag.??

Det är våra medarbetare som är grunden till vår framgång och vi är väldigt stolta över att konsulten själv driver sin egen utveckling i vardagen parallellt med hur vi som företag arbetar med kompetensutveckling och att dela kunskap. Vi är engagerade, inte bara i arbetet vi utför utan även för medarbetarens vardag i sin helhet. Om vi mår bra och har roligt tillsammans så presterar vi bättre tillsammans. Därför lägger vi stor vikt på planering av arbete, ersättning vid föräldraledighet och olika friskvårdsaktiviteter för att nämna några exempel.?Ansökan
Är du redo att forma framtidens Compliance med oss? Skicka in din ansökan redan idag!

Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse. Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Lisa Meijer. [email protected].

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag. Visa mindre

Projektledare till långt uppdrag i Region Uppsala Trafik och Samhälle

Ansök    Okt 20    Bemannia Kontor AB    Verksamhetskonsult
Vi har uppdraget där du som projektledare får vara drivande och skapa engagemang i ett samhällsnyttigt sammanhang. Om uppdraget Vi söker en projektledare för ett konsultuppdrag hos en kund i Uppsala som bland annat ansvarar för kollektivtrafiken i regionen. Uppdraget syftar till att i rollen som projektledare driva verksamhetsutvecklings- och/eller IT-projekt kopplat till biljettförsäljning och tjänsteutveckling inom kollektivtrafiken hos regionen. Uppd... Visa mer
Vi har uppdraget där du som projektledare får vara drivande och skapa engagemang i ett samhällsnyttigt sammanhang.

Om uppdraget

Vi söker en projektledare för ett konsultuppdrag hos en kund i Uppsala som bland annat ansvarar för kollektivtrafiken i regionen.
Uppdraget syftar till att i rollen som projektledare driva verksamhetsutvecklings- och/eller IT-projekt kopplat till biljettförsäljning och tjänsteutveckling inom kollektivtrafiken hos regionen.

Uppdraget ska starta den 1/12-2023 och pågå till och med 30/1-2025. Omfattningen är 100% med placering i kundens lokaler i Uppsala. Det kommer finnas möjlighet till distansarbete upp till 60%

Dina arbetsuppgifter

Kunden driver idag ett flertal projekt under programmet ”Det digitala kundmötet” varav detta detta uppdrag handlar om att vara projektledare för ett eller flera av delprojekten alternativt driva programmet i sin helhet. Du ska identifiera viktiga pusselbitar för att nå projektets eller uppdragets mål, och vara drivande i att genomföra eller samordna aktiviteter för att driva uppdraget framåt.

Dina kvalifikationer

För att lyckas i rollen tar du stöd i vedertagna projektmodeller och har förmåga att skapa engagemang och framdrift i arbetet.

- Högskoleutbildning inom data eller Civilingenjör samt utbildning inom projektledning.

- Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som projektledare av verksamhetsutvecklings- alternativt IT-projekt.

- Ha arbetat enligt vedertagen projektmodell t.ex. Projektil, PROPS, XLP.

- Ha arbetat med kravsamling, milstolpar, omfattning och avgränsningar, identifiera resursbehov och prioritera resurser samt leda genomförandet.

- Mycket goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska.

Meriterande

- Erfarenhet av att driva program

- Drivit projekt inom offentlig verksamhet

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 23-10-27.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Anna Radhe, [email protected].

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070-8934700

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Verksamhetscontroller

Kansliet Vill du vara med och bidra till rent vatten, smarta kretslopp för hållbart liv i ett växande Uppsala? Nu söker vi en verksamhetscontroller, en central roll för arbetet med verksamhetsplanering och uppföljning på Uppsala Vatten. Om tjänsten Som verksamhetscontroller samordnar du arbetet med interna revisioner, intern kontroll, verksamhetsplanering- och uppföljningsprocessen samt ansvarar för bolagets styr- och ledningssystem. Du är även process... Visa mer
Kansliet

Vill du vara med och bidra till rent vatten, smarta kretslopp för hållbart liv i ett växande Uppsala? Nu söker vi en verksamhetscontroller, en central roll för arbetet med verksamhetsplanering och uppföljning på Uppsala Vatten.

Om tjänsten
Som verksamhetscontroller samordnar du arbetet med interna revisioner, intern kontroll, verksamhetsplanering- och uppföljningsprocessen samt ansvarar för bolagets styr- och ledningssystem. Du är även processledare och stödjer processägaren i utvecklande av verksamhetsplaneringsprocessen samt de processer som rör risker och avvikelser.

Tjänsten tillhör sektionen kansli, en grupp om 12 medarbetare med bred kompetens och som inom olika områden arbetar stödjande och bolagsövergripande. Inom sektionen finns områden såsom juridik, dokument- och ärendehantering, VD- och styrelsestöd, kvalitetsarbete samt verksamhetsskydd. I denna tjänst jobbar du närmast bolagets kvalitetssamordnare och utvecklingsledare. Utöver det arbetar du nära bolagets chefer. Du har din arbetsplats i våra nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park och det finns möjlighet till distansarbete.

Rollen som verksamhetscontroller är både styrande och stödjande, arbetsuppgifter som ingår är bland annat att:

• Driva arbetet med bolagets indikatorer och nyckeltal
• Utifrån verksamhetsperspektivet leda arbetet med års- och hållbarhetsredovisningen
• Stötta chefer i deras verksamhetsplanearbete
• Stötta i olika uppföljningar och utvärderingar inom bolaget
• Leda bolagets arbete med lagbevakning och lagefterlevnadskontroller
• Leda och sammanställa bolagets omvärldsanalys

Dina kvalifikationer

• Högskole-/universitetsutbildning inom statsvetenskap, samhällsvetenskap eller motsvarande område
• Erfarenhet av att planera och leda centrala ledningsprocesser samt planering och uppföljning på olika nivåer
• Formulerar dig väl i tal och skrift på svenska

Erfarenhet av styr- och ledningssystem, såsom Stratsys, är meriterande. Det är även meriterande med erfarenhet från statligt eller kommunalt arbete med redovisning och uppföljning.

Som person styrs du av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Du planerar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och driver dina processer vidare. Du sätter upp och håller tidsramar och är väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du har en hög språklig analytisk förmåga och är tydlig och pedagogisk i din kommunikation. Du ser helheten och tar hänsyn till hela verksamhetens bästa i ditt agerande. Du har lätt för att skapa kontakter och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Kontakt och ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-04-09. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten kontakta
Sektionschef Karin Carlsson, 076-4964131
HR-partner Johanna Andersson, 073-7238405

Övrig information
En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Uppsala Vatten tillämpar 6 månaders provanställning.

Om Uppsala Vatten
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt.

Vill du veta mer om Uppsala Vatten? Läs mer på Om oss | uppsalavatten.se (https://www.uppsalavatten.se/om-oss/) Visa mindre

Projektledare till långt uppdrag i Region Uppsala Trafik och Samhälle

Ansök    Okt 13    Bemannia Kontor AB    Verksamhetskonsult
Vi har uppdraget där du som projektledare får vara drivande och skapa engagemang i ett samhällsnyttigt sammanhang. Om uppdraget Vi söker en projektledare för ett konsultuppdrag hos en kund i Uppsala som bland annat ansvarar för kollektivtrafiken i regionen. Uppdraget syftar till att i rollen som projektledare driva verksamhetsutvecklings- och/eller IT-projekt kopplat till biljettförsäljning och tjänsteutveckling inom kollektivtrafiken hos regionen. Uppd... Visa mer
Vi har uppdraget där du som projektledare får vara drivande och skapa engagemang i ett samhällsnyttigt sammanhang.

Om uppdraget

Vi söker en projektledare för ett konsultuppdrag hos en kund i Uppsala som bland annat ansvarar för kollektivtrafiken i regionen.
Uppdraget syftar till att i rollen som projektledare driva verksamhetsutvecklings- och/eller IT-projekt kopplat till biljettförsäljning och tjänsteutveckling inom kollektivtrafiken hos regionen.

Uppdraget ska starta den 1/12-2023 och pågå till och med 30/1-2025. Omfattningen är 100% med placering i kundens lokaler i Uppsala. Det kommer finnas möjlighet till distansarbete upp till 60%

Dina arbetsuppgifter

Kunden driver idag ett flertal projekt under programmet ”Det digitala kundmötet” varav detta detta uppdrag handlar om att vara projektledare för ett eller flera av delprojekten alternativt driva programmet i sin helhet. Du ska identifiera viktiga pusselbitar för att nå projektets eller uppdragets mål, och vara drivande i att genomföra eller samordna aktiviteter för att driva uppdraget framåt.

Dina kvalifikationer

För att lyckas i rollen tar du stöd i vedertagna projektmodeller och har förmåga att skapa engagemang och framdrift i arbetet.

- Högskoleutbildning inom data eller Civilingenjör samt utbildning inom projektledning.

- Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som projektledare av verksamhetsutvecklings- alternativt IT-projekt.

- Ha arbetat enligt vedertagen projektmodell t.ex. Projektil, PROPS, XLP.

- Ha arbetat med kravsamling, milstolpar, omfattning och avgränsningar, identifiera resursbehov och prioritera resurser samt leda genomförandet.

- Mycket goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska.

Meriterande

- Erfarenhet av att driva program

- Drivit projekt inom offentlig verksamhet

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 23-10-27.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Anna Radhe, [email protected].

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070-8934700

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Scenteknik söker en Operativ verksamhetscontroller till Uppsala

Ansök    Aug 23    Capto Hr AB    Verksamhetskonsult
Vi har funnits i nästan 30 år och firman har hela tiden drivits av grundarna. Vi tar hand om både stora och små arrangemang oavsett om det är en mässa, konsert, kickoff, konferens eller livesänd video. Scenteknik är din samarbetspartner som tar hand om all teknik och tjänster runt ditt arrangemang. Vi har också ett dotterbolag som tillverkar och installerar teatermekanik och AV-installationer. Genom att vi integrerar de fyra inriktningarna; Ljud, Ljus, Bil... Visa mer
Vi har funnits i nästan 30 år och firman har hela tiden drivits av grundarna. Vi tar hand om både stora och små arrangemang oavsett om det är en mässa, konsert, kickoff, konferens eller livesänd video. Scenteknik är din samarbetspartner som tar hand om all teknik och tjänster runt ditt arrangemang. Vi har också ett dotterbolag som tillverkar och installerar teatermekanik och AV-installationer.
Genom att vi integrerar de fyra inriktningarna; Ljud, Ljus, Bild och Scen, så kan Scenteknik driva era projekt med högre effekt till en lägre kostnad och mindre resursuttag hos beställaren. Samordningen skapas genom att en och samma projektledare koordinerar de olika momenten, så att rätt kompetens kopplas på för respektive projekt.
”Vi förstärker upplevelser med ljud-, ljus- och bildteknik”
Scenteknik söker nu en Operativ verksamhetscontroller till Uppsala

I rollen
En bred roll där du arbetar verksamhetsnära i tätt samarbete med nuvarande operativa chef. I rollen kommer du vara med i arbetat att utveckla verksamheten och bidra till företagets fortsatta lönsamhet på sikt. Personaladministrativa arbetsuppgifter som innefattar alla formalia kring anställningarna samt ansvarig för övriga delar av kontorets framdrift. Bidra till fortsatt utveckling av rutiner och processer. Projektuppföljning, offerter, förfrågningar, försäkringsfrågor, resursplanering, systemfrågor, digitalisering, avtal.
Vi söker dig
Som har tidigare erfarenhet från arbete i ägarledda entreprenörsföretag som arbetar i projektform. Du har affärsförståelse, sinne för ekonomi och är strukturerad. Du ser till helheten i företaget och tänker såväl strategiskt som operativt samt hållbart. Du främjar förändring och vågar ifrågasätta och tänka i nya banor. Drivande och prestigelös, tar tag i saker och ser till att saker händer och har förmågan att övertyga och får med dig dina medarbetare hela vägen in i mål. Du gillar affären och vill att det du gör blir lönsamt, effektivt och bra.
Vår styrka är våra medarbetare som vi försöker ta hand om på bästa sätt. För att trivas hos oss behöver du vara villig att utvecklas och hjälpa andra människor att nå sina egna och våra gemensamma mål.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Scenteknik med rekryteringsföretaget Capto HR. Urval sker löpande därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Projektledare inom hälso- och sjukvården

Ansök    Maj 24    Bemannia Kontor AB    Verksamhetskonsult
Kan du vara den kvalitetsintresserade projektledaren som vår kund söker? Läs mer om uppdraget nedan och sök tjänsten redan idag! Om uppdraget Detta är ett konsultuppdrag via Bemannia, med placering hos vår kund Region Uppsala. Uppdraget påbörjas omgående, senast 12 juni, och löper året ut, med slutrapportering senast den 31 januari. Dina arbetsuppgifter Du kommer delta i ett pågående arbete för framtagandet av ett regiongemensamt kvalitetsledningssyste... Visa mer
Kan du vara den kvalitetsintresserade projektledaren som vår kund söker? Läs mer om uppdraget nedan och sök tjänsten redan idag!

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Bemannia, med placering hos vår kund Region Uppsala. Uppdraget påbörjas omgående, senast 12 juni, och löper året ut, med slutrapportering senast den 31 januari.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer delta i ett pågående arbete för framtagandet av ett regiongemensamt kvalitetsledningssystem i Region Uppsala för förvaltningen Nära vård och hälsa (NVH).

Projektledaren kommer att leda förvaltningens arbete i den sk. utformningsfasen.

Uppdraget i utformningsfasen innebär att planera, samordna och leda arbetet med kartläggning av styrande dokument inom förvaltningen Nära vård och hälsa. Arbetet ska fortlöpande rapporteras till förvaltningens representanter i den operativa styrgruppen. Arbetet kommer påbörjas under våren/sommaren 2023 och ska vara slutfört till oktober 2023.

I utformningsfasen ska samtliga verksamheter inom förvaltningen Nära vård och hälsa gå igenom sin befintliga dokumentation av processer, rutiner och styrande och stödjande dokument och andra beskrivningar utifrån kvalitetsledningssystemets framtagna struktur.En preliminär planering av arbetet kommer finnas att utgå från, där tre faser identifierats:

- Den första fasen handlar om att identifiera och kartlägga NVHs dokument i DocPlus. I detta arbete kommer förslagsvis förvaltningen NVHs redaktionsråd att involveras. Arbetet är tänkt att genomföras på NVHs ledningskontor av personer som är DocPlus redaktörer. Utbildning och genomförandet av arbetet kommer troligtvis påbörjas i maj-juni 2023.

- Den andra fasen i arbetet kommer utgöras av en kartläggning i två kliniska verksamheter, en inom förvaltningens primärvård och en inom verksamhetsområde funktionshinder. Syftet med att starta arbetet i två testverksamheter är att testa och ta fram en lämplig process/metod för arbetet samt skapa en rimlig tidplan och resursplanering för genomförandet av denna process inom alla NVHs verksamheter. Planering av arbetet genomförs under våren 2023. Genomförande planeras preliminärt till augusti-september.

- Den tredje fasen omfattar kartläggningen inom alla förvaltningens övriga verksamheter enligt (fas 2) framtagen process och tidplan. Detaljerad tidplan och resursplanering för detta behöver finnas i god tid för genomförandet. Påbörjande av genomförandet planeras till september 2023.Följande steg ingår i utformningsfasen:

- En övergripande tid- och resursplan behöver tas fram med berörda funktioner inom förvaltningen, t.ex. Redaktionsrådet NVH. Planen behöver stämmas av och förankras med NVHs representanter i den operativa styrgruppen för projektet, samt vid behov även i förvaltningsledningen vid NVH.

- En mer detaljerad tidplan behöver tas fram för arbetets olika faser. Tidplanen behöver även resurssättas utifrån identifierade behov tillsammans med berörda chefer.

- Arbetet ska under hela kartläggningsfasen samordnas och fortlöpande följas, avseende tidplan och resurstillgång. Om förseningar eller andra hinder för arbetet uppstår, ska detta förmedlas vidare till NVHs styrgruppsrepresentanter.

- I kartläggningsfasen kommer projektledaren att ha kontinuerliga avstämningar med berörda personer samt med det övergripande projektet och dess projektledare kring frågor som kan uppkomma.

Uppdraget kräver en projektledare som är duktig på att samordna resurser internt och externt samt har stor erfarenhet av kvalitetsarbete och projektledning. Uppdraget underlättas av erfarenhet av liknande arbete.Dina kvalifikationer

Krav för tjänsten:

- Relevant högskole-/universitetsexamen

- Erfarenhet av strategiskt arbete inom hälso- och sjukvård/politiskt styrd organisation

- Erfarenhet av att självständigt planera, leda och redovisa större projekt inom för uppdraget relevant område

- Som person ser vi att du har ett pedagogiskt förhållningssätt och god kommunikativ förmåga

- Förmåga att prioritera och se helheten

Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av kvalitetsarbete.Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, [email protected].

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070 889 2300.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare som leder och stödjer utveckling i kommunkoncernen

Ansök    Jan 23    Uppsala kommun    Verksamhetskonsult
Enhet verksamhetsutveckling Har du erfarenhet och utbildning inom systematiskt kvalitetsarbete och kvalificerat utvecklingsarbete? Trivs du med att agera stöd och rådgivare, coacha och utbilda, samordna nätverksträffar och utvecklingsforum? Vi erbjuder möjligheten att leda och stödja projekt och utvecklingsarbeten i kommunkoncernen. Enheten för verksamhetsutveckling leder, utvecklar, stödjer och samordnar det kommungemensamma kvalitets- och utveckling... Visa mer
Enhet verksamhetsutveckling

Har du erfarenhet och utbildning inom systematiskt kvalitetsarbete och kvalificerat utvecklingsarbete? Trivs du med att agera stöd och rådgivare, coacha och utbilda, samordna nätverksträffar och utvecklingsforum? Vi erbjuder möjligheten att leda och stödja projekt och utvecklingsarbeten i kommunkoncernen.

Enheten för verksamhetsutveckling leder, utvecklar, stödjer och samordnar det kommungemensamma kvalitets- och utvecklingsarbetet. Vårt uppdrag är att öka förmågan till utveckling i kommunens verksamhet. Inom ramen för det kommunövergripande arbetet ger vi också stöd för kommunledningskontorets verksamhetsutveckling.

Vi utvecklar och förvaltar metoder och modeller för systematisk hållbar verksamhetsutveckling inom kvalitetsledning, innovation, projekt och processer.

Ditt uppdrag
Du kommer bland annat att utveckla och förvalta arbetet med:

• Ledningssystem för kommunkoncernen och kommunledningskontoret. I arbetet ingår att utveckla arbetssätt samt beskriva och tillgängliggöra information om kommunens nuvarande arbetssätt på vårt intranät med stöd av kommunikationsstaben med flera parter. Arbetet med ledningssystemet för kommunkoncernen är inne i en aktiv utvecklingsfas just nu.
• Synpunktshantering för kommunkoncernen och kommunledningskontoret. I arbetet ingår att utveckla och förvalta arbetssätt som stärker kommunens förmåga att verksamhetsutveckla utifrån en systematisk hantering av synpunkter vilket innefattar klagomål, avvikelser, idéer och förbättringsförslag.
• Sprida information, initiera, samordna och hålla i utbildning samt ge råd och stöd kring systematiskt kvalitetsarbete och ledningssystem.
• Uppsala kommuns kvalitetspris - utmärkelseprocess, prisutdelning, kommunikation m.m.
• Uppsala kommuns kvalitetsdag - planera, genomföra, följa upp och utvärdera.
• Delta i nätverk och arbetsgrupper inom kvalitetsområdet.

Uppsala kommuns kvalitetsledningsmodell utgår från SIQ managementmodell (https://www.siq.se/).

Det koncernövergripande ledningssystemet är gemensamt och enhetligt för hela kommunkoncernen. Förvaltningar och bolag har även egna verksamhetsspecifika ledningssystem vilket innebär att respektive verksamhet har utrymme att utforma sitt arbete utifrån sina specifika krav och behov. Det kan handla om aktuell lagstiftning som styr verksamheten, branschkrav på certifiering eller liknande.

Inom avdelningen och kommunledningskontoret hjälper vi varandra att nå resultat inom kvalitetsutvecklingen. Därför kan även andra arbetsuppgifter bli aktuella som exempelvis stöd i arbetet med processutveckling. All utveckling sker i nära samarbete med olika stödfunktioner inom kommunledningskontoret samt representanter vid förvaltningar och bolag i kommunkoncernen.

Tjänsten innebär stort utrymme för kreativitet och en förväntan om att självständigt kunna lägga upp en plan, driva, följa upp och rapportera arbetet mot uppsatta mål. Du har ett brett samarbete med andra stödfunktioner och verksamheter. I rollen ingår både att ha en strategisk övergripande blick för kommunens breda och komplexa verksamhet och att operativt verkställa att nödvändiga delar kommer till stånd.

Din bakgrund
Vi söker dig med erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete samt kvalificerat utvecklingsarbete i kombination med högskoleutbildning inom kvalitetsutveckling, samhällsvetenskap, ledarskap eller liknande. Vidare är det meriterande med:

• annan dokumenterad utbildning inom kvalitetsarbete
• erfarenhet av arbete med kvalitetsmodeller och -standarder
• erfarenhet av att utveckla och förvalta ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete
• erfarenhet av en roll som kvalitetsutvecklare eller motsvarande inom offentlig förvaltning

Att kunna kommunicera och uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska är ett krav liksom goda datakunskaper och god kunskap om och vana vid digitala verktyg.

Du är drivande och resultatinriktad, en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa sättet att kommunicera. Tjänsten ställer höga krav på samarbete med många olika parter vilket innebär att vi vill att du har en hög förmåga att kunna samarbeta, vara lyhörd och smidig i att skapa och upprätthålla relationer. Vidare besitter du en god ledningsförmåga och är van att arbeta självständigt med att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Vi rekryterar två tjänster, en tillsvidareanställning och ett föräldravikariat till ca 1 februari 2024 (med möjlighet till förlängning). Frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen? Kontakta: Maria Ahrgren, avdelningschef, 018-727 78 20 eller Kajsa Angerdal, HR-specialist, 072-593 28 06

Fackliga företrädare:
Kommunal 010-442 88 20
Vision Liselotte Ehn, 018-727 49 49
Akademikerförbundet SSR/SACO Maria Persson, 018-727 24 24
Akavia Jonny Eliasson, 018-727 22 12

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Project Management Officer to Pharmetheus

Ansök    Mar 24    The Place AB    Verksamhetskonsult
The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare. Role description As Project Management Officer at Pharmetheus you wi... Visa mer
The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

Role description

As Project Management Officer at Pharmetheus you will lead a team of Project Coordinators. Your main responsibility will be to set up, lead and develop the company´s Project Management Office. The position is new and as such you are responsible for developing, implementing, and maintaining the project management methodology, monitoring the project portfolio, and organizing project resource management. You will be a part of the Business Operations team and work closely with other departments within the organization and you report to the Business Operations Leader/CFO.

This is a full-time job, based in Stockholm or Uppsala, with flexible working hours and the possibility to work remotely. It is a direct recruitment to the company, with an initial six months probationary period. The corporate language is English, and the preferred start date is as soon as possible.

Main tasks & responsibilities

As a Project Management Officer at Pharmetheus you will:

• Develop, implement, and maintain project management methodology including documents.
• Monitor the status of ongoing projects and keep track of plans, budget, deliverables, and dependencies.
• Organize project resource management and support project leaders.
• Problem solving project management-related-issues.
• Communicate and present information to stakeholders regarding the project portfolio.
• Analyze and report on specific risks associated with projects.
• Lead and support your team of Project Coordinators.

Qualifications

To thrive and succeed in this position, we believe you have:

• Bachelor´s degree (B.Sc.) in a relevant field.
• Minimum five years of experience in project management including setting up or working within a Project Management Office.
• Previous experience of being a Line Manager or similar.
• Excellent planning and organizing capability.
• Experience of interacting and coordinating multiple stakeholders.
• Excellent proficiency in English, both written and spoken.
• Very good knowledge of Microsoft Office applications
• Preferred experience from a knowledge intensive consultancy business.
• Preferred experience in Scrum processes or similar techniques.

Personality

For the role as a Project Management Officer, we are looking for an organized, service minded team player. To be successful in this role you need to have excellent communication and multitasking skills and have a problem-solving-mindset. You also have a strong personal engagement combined with a strong business focus. You are a person with a great sense of responsibility, dedicated to meeting deadlines. You have a structured, analytical, and detail-oriented mindset.

Does it sound like a match for you? Send in your application as soon as possible. Interviews will take place on an ongoing basis, and the recruitment process can finish before the deadline.

Pharmetheus

Pharmetheus is a global pharmacometrics consultancy company, focused on applying quantitative approaches to support drug development decisions in all clinical development phases and in most therapeutic areas. We take great pride in being a reliable and effective collaboration partner to all our clients, offering a workplace where the atmosphere is characterized by a high level of flexibility and a great team spirit. We always aim for equality and value creativity and diversity. Our highly skilled and enthusiastic team brings considerable value to clients and partners, with the aim of improving patients´ lives.

Pharmetheus has a team of currently more than 80 affiliates in various countries globally, and we continue to grow. Pharmetheus´ main premise is in Uppsala, Sweden. Our physical footprint stretches beyond Uppsala through our office network in Stockholm, Basel, Paris, Utrecht and home office networks in Europe and North America.

Read more about us - Pharmetheus

The Place is Sweden´s only Worklife Partner

In this particular recruitment, The Place manages the recruitment process, from interview to job offer. You will then be hired by the client company. We are proud of our great partnerships with a large number of interesting and exciting companies - and that means many career opportunities for you! The Place is a recruitment and skills partner that has been around for over 30 years.

We distance ourselves from the traditional staffing industry where short-term solutions and people reduced to numbers have become the norm. In us you get a Worklife Partner, whether you are a candidate, an employee or a client. Visa mindre

Projektledare inom hälso- och sjukvården

Ansök    Maj 23    Bemannia Kontor AB    Verksamhetskonsult
Kan du vara den kvalitetsintresserade projektledaren som vår kund söker? Läs mer om uppdraget nedan och sök tjänsten redan idag! Om uppdraget Detta är ett konsultuppdrag via Bemannia, med placering hos vår kund Region Uppsala. Uppdraget påbörjas omgående, senast 12 juni, och löper året ut, med slutrapportering senast den 31 januari. Dina arbetsuppgifter Du kommer delta i ett pågående arbete för framtagandet av ett regiongemensamt kvalitetsledningssyste... Visa mer
Kan du vara den kvalitetsintresserade projektledaren som vår kund söker? Läs mer om uppdraget nedan och sök tjänsten redan idag!

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Bemannia, med placering hos vår kund Region Uppsala. Uppdraget påbörjas omgående, senast 12 juni, och löper året ut, med slutrapportering senast den 31 januari.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer delta i ett pågående arbete för framtagandet av ett regiongemensamt kvalitetsledningssystem i Region Uppsala för förvaltningen Nära vård och hälsa (NVH).

Projektledaren kommer att leda förvaltningens arbete i den sk. utformningsfasen.

Uppdraget i utformningsfasen innebär att planera, samordna och leda arbetet med kartläggning av styrande dokument inom förvaltningen Nära vård och hälsa. Arbetet ska fortlöpande rapporteras till förvaltningens representanter i den operativa styrgruppen. Arbetet kommer påbörjas under våren/sommaren 2023 och ska vara slutfört till oktober 2023.

I utformningsfasen ska samtliga verksamheter inom förvaltningen Nära vård och hälsa gå igenom sin befintliga dokumentation av processer, rutiner och styrande och stödjande dokument och andra beskrivningar utifrån kvalitetsledningssystemets framtagna struktur.En preliminär planering av arbetet kommer finnas att utgå från, där tre faser identifierats:

- Den första fasen handlar om att identifiera och kartlägga NVHs dokument i DocPlus. I detta arbete kommer förslagsvis förvaltningen NVHs redaktionsråd att involveras. Arbetet är tänkt att genomföras på NVHs ledningskontor av personer som är DocPlus redaktörer. Utbildning och genomförandet av arbetet kommer troligtvis påbörjas i maj-juni 2023.

- Den andra fasen i arbetet kommer utgöras av en kartläggning i två kliniska verksamheter, en inom förvaltningens primärvård och en inom verksamhetsområde funktionshinder. Syftet med att starta arbetet i två testverksamheter är att testa och ta fram en lämplig process/metod för arbetet samt skapa en rimlig tidplan och resursplanering för genomförandet av denna process inom alla NVHs verksamheter. Planering av arbetet genomförs under våren 2023. Genomförande planeras preliminärt till augusti-september.

- Den tredje fasen omfattar kartläggningen inom alla förvaltningens övriga verksamheter enligt (fas 2) framtagen process och tidplan. Detaljerad tidplan och resursplanering för detta behöver finnas i god tid för genomförandet. Påbörjande av genomförandet planeras till september 2023.Följande steg ingår i utformningsfasen:

- En övergripande tid- och resursplan behöver tas fram med berörda funktioner inom förvaltningen, t.ex. Redaktionsrådet NVH. Planen behöver stämmas av och förankras med NVHs representanter i den operativa styrgruppen för projektet, samt vid behov även i förvaltningsledningen vid NVH.

- En mer detaljerad tidplan behöver tas fram för arbetets olika faser. Tidplanen behöver även resurssättas utifrån identifierade behov tillsammans med berörda chefer.

- Arbetet ska under hela kartläggningsfasen samordnas och fortlöpande följas, avseende tidplan och resurstillgång. Om förseningar eller andra hinder för arbetet uppstår, ska detta förmedlas vidare till NVHs styrgruppsrepresentanter.

- I kartläggningsfasen kommer projektledaren att ha kontinuerliga avstämningar med berörda personer samt med det övergripande projektet och dess projektledare kring frågor som kan uppkomma.

Uppdraget kräver en projektledare som är duktig på att samordna resurser internt och externt samt har stor erfarenhet av kvalitetsarbete och projektledning. Uppdraget underlättas av erfarenhet av liknande arbete.Dina kvalifikationer

Krav för tjänsten:

- Relevant högskole-/universitetsexamen

- Erfarenhet av strategiskt arbete inom hälso- och sjukvård/politiskt styrd organisation

- Erfarenhet av att självständigt planera, leda och redovisa större projekt inom för uppdraget relevant område

- Som person ser vi att du har ett pedagogiskt förhållningssätt och god kommunikativ förmåga

- Förmåga att prioritera och se helheten

Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av kvalitetsarbete.Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, [email protected].

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070 889 2300.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Senior Regulatory Consultant, Medical Device

Om företaget RegSmart Life Science is a rapidly growing regulatory consultancy firm in pharma and medical device that facilitate the development process for companies in the Life Sciences and to navigate in a complex and evolving regulatory landscape. Our motto is Regulatory Relevant & Scientifically Sound. We are a great team of experts with extensive regulatory experience and on firm scientific knowledge who use our collective experience in regulatory a... Visa mer
Om företaget
RegSmart Life Science is a rapidly growing regulatory consultancy firm in pharma and medical device that facilitate the development process for companies in the Life Sciences and to navigate in a complex and evolving regulatory landscape. Our motto is Regulatory Relevant & Scientifically Sound.

We are a great team of experts with extensive regulatory experience and on firm scientific knowledge who use our collective experience in regulatory affairs to make a difference in every project. Take a look at our staff: https://regsmart.se/board/

The company is located in Uppsala and there are great possibilities to work either from a distance or at the office. RegSmart offers competitive terms and are flexible when it comes to starting date and working hours. With strong finances and high demand for our services, the future looks prosperous!


Dina arbetsuppgifter
Are you a senior expert in medical device regulatory affairs? Would you like to use your knowledge to support innovative companies in setting up strategies and navigate the regulatory landscape? If you also want to work in a team-oriented and supportive environment together with other senior experts, this may be your next job!

As Senior Consultant at RegSmart we match your own competence with the needs of our clients & projects.
Here are some examples of possible responsibilities:
• Strategic support in setting up the regulatory strategy for new medical devices or
drug-device combination products (EU and US).
• Support in definition and classification of products.
• Lead the compilation of regulatory files and prepare documentation for the application to notified bodies.
• Managing technical documentation and risk management.
• Responsible for organizing and coordinating projects independently.
• Participate in and/or arrange meetings with notified bodies and governmental authorities.
• Review risk-benefit work and define strategies to become compliant.
• Support clinical evaluations and preparations for clinical investigations.


Din profil
The most important thing to succeed as a Senior Consultant is to be able to share your profound expertise in one or more of the areas that our clients need support within.

We do not expect you to know everything, but we want you to have extensive regulatory knowledge and/or experience in one or more of the following areas:
• Requirements for medical devices according to MDR/IVDR for CE marking in EU / FDA approval.
• Development of medical devices
• Drug-device combination products
• Digital health devices; medical device software and applications, including cyber security
• In vitro diagnostic medical devices regulations (IVDR)
• Clinical evaluation and investigation of medical devices
• Compilation and review of technical files to comply with regulations / ISO standards / guidelines
• Communication with notified bodies / FDA including compiling regulatory files
• Experience as inspector or reviewer from regulatory agency or notified body.
• Managing post market surveillance processes.

You also need an academic degree in science or engineering and a professional level of English.

To enjoy your work at RegSmart, we think that you are science-driven, good at expressing your opinions with the recipient in mind, as well as interested in finding effective solutions to our clients’ needs.


Ansökan
Does this sound interesting?

In this recruitment process, we collaborate with Clockwork Recruitment & Staffing. Submit your application at www.clockworkpeople.se no later than January 22. If you have questions or concerns, please contact recruitment consultant Mattias Gäreskog on 0733-51 27 09 or via email: [email protected]

To ensure sustainable recruitment, we at Clockwork are keen to have an equal and inclusive selection in all of our processes we help our customers with. With the help of a wide selection and with a competence-based methodology as a basis, we ensure that you who apply are treated equally. Visa mindre

Senior Regulatory Consultant, Medical Device

Om företaget RegSmart Life Science is a rapidly growing regulatory consultancy firm in pharma and medical device that facilitate the development process for companies in the Life Sciences and help them navigate in a complex and evolving regulatory landscape. Our motto is Regulatory Relevant & Scientifically Sound. We are a great team of experts with extensive regulatory experience and firm scientific knowledge who use our collective experience in regulat... Visa mer
Om företaget
RegSmart Life Science is a rapidly growing regulatory consultancy firm in pharma and medical device that facilitate the development process for companies in the Life Sciences and help them navigate in a complex and evolving regulatory landscape.
Our motto is Regulatory Relevant & Scientifically Sound.

We are a great team of experts with extensive regulatory experience and firm scientific knowledge who use our collective experience in regulatory affairs to make a difference in every project. Take a look at our staff: https://regsmart.se/board/

The company is located in Uppsala and there are great possibilities to work either from a distance or at the office. RegSmart offers competitive terms and are flexible when it comes to starting date and working hours. With strong finances and high demand for our services, the future looks prosperous!


Dina arbetsuppgifter
Are you a senior expert in medical device regulatory affairs? Would you like to use your knowledge to support innovative companies in setting up strategies and navigate the regulatory landscape? If you also want to work in a team-oriented and supportive environment together with other senior experts, this may be your next job!

As Senior Consultant at RegSmart we match your own competence with the needs of our clients & projects.

Here are some examples of possible responsibilities:

• Strategic support in setting up the regulatory strategy for new medical devices or drug-device combination products (EU and US).
• Support in definition and classification of products.
• Lead the compilation of regulatory files and prepare documentation for the application to notified bodies.
• Managing technical documentation and risk management.
• Responsible for organizing and coordinating projects independently.
• Participate in and/or arrange meetings with notified bodies and governmental authorities.
• Review risk-benefit work and define strategies to become compliant.
• Support clinical evaluations and preparations for clinical investigations.


Din profil
The most important thing to succeed as a Senior Consultant is to be able to share your profound expertise in one or more of the areas that our clients need support within.

We do not expect you to know everything, but we want you to have extensive regulatory knowledge and/or experience in one or more of the following areas:

• Requirements for medical devices according to MDR/IVDR for CE marking in EU / FDA approval.
• Development of medical devices
• Drug-device combination products
• Digital health devices; medical device software and applications, including cyber security
• In vitro diagnostic medical devices regulations (IVDR)
• Clinical evaluation and investigation of medical devices
• Compilation and review of technical files to comply with regulations / ISO standards / guidelines
• Communication with notified bodies / FDA including compiling regulatory files
• Experience as inspector or reviewer from regulatory agency or notified body.
• Managing post market surveillance processes.

You also need an academic degree in science or engineering and a professional level of English.

To enjoy your work at RegSmart, we think that you are science-driven, good at expressing your opinions with the recipient in mind, as well as interested in finding effective solutions to our clients’ needs.


Ansökan
Does this sound interesting?

In this recruitment process, we collaborate with Clockwork Recruitment & Staffing. Submit your application at www.clockworkpeople.se no later than January 29. If you have questions please contact recruitment consultant Mattias Gäreskog on 0733-51 27 09 or via email: [email protected] Visa mindre

Director Regulatory, Medical Device

Om företaget RegSmart Life Science is a rapidly growing regulatory consultancy firm in pharma and medical device that facilitate the development process for companies in the Life Sciences and help them navigate in a complex and evolving regulatory landscape. Our motto is Regulatory Relevant & Scientifically Sound. We are a great team of experts with extensive regulatory experience and firm scientific knowledge who use our collective experience in regulat... Visa mer
Om företaget
RegSmart Life Science is a rapidly growing regulatory consultancy firm in pharma and medical device that facilitate the development process for companies in the Life Sciences and help them navigate in a complex and evolving regulatory landscape.
Our motto is Regulatory Relevant & Scientifically Sound.

We are a great team of experts with extensive regulatory experience and firm scientific knowledge who use our collective experience in regulatory affairs to make a difference in every project. Take a look at our staff: https://regsmart.se/board/
The company is located in Uppsala and there are great possibilities to work either from a distance or at the office. RegSmart offers competitive terms and are flexible when it comes to starting date and working hours. With strong finances and high demand for our services, the future looks prosperous!


Dina arbetsuppgifter
Are you a senior expert in medical device regulatory affairs with experience of consulting as well as experience from leadership?

Would you like to use your knowledge to support innovative companies in setting up strategies and navigate the regulatory landscape?

As Director regulatory within medical device at RegSmart we welcome you to play a fundamental part of the future growth for the company.

If you also want to work in a team-oriented and supportive environment together with other senior experts in a fast-growing company, this may be your next job!

Responsibilities include:

• Lead the business development of regulatory, medical device at RegSmart.
• A major part of this role is to consult clients & projects based on your competences within medical device regulatory affairs.
• Responsible for the personnel in the regulatory team of medical device.
• Being part of the management team.
• Responsible for planning and following up the budget.
• Travelling to participate in conferences and to meet customers.


Din profil
The most important thing to succeed as Director, regulatory, is to be able to share your profound expertise to our clients and to coach your team.

It’s beneficial if you have extensive regulatory knowledge and/or experience in one or more of the following areas:

• Requirements for medical devices according to MDR/IVDR for CE marking in EU / FDA approval.
• Development of medical devices
• Drug-device combination products
• Digital health devices; medical device software and applications, including cyber security
• In vitro diagnostic medical devices regulations (IVDR)
• Clinical evaluation and investigation of medical devices
• Compilation and review of technical files to comply with regulations / ISO standards / guidelines
• Communication with notified bodies / FDA including compiling regulatory files
• Experience as inspector or reviewer from regulatory agency or notified body.
• Managing post market surveillance processes.

You also need an academic degree in science or engineering and a professional level of English.

To enjoy your work at RegSmart, we think that you are science-driven, good at expressing your opinions with the recipient in mind, as well as interested in finding effective solutions to our clients’ needs. Furthermore, we believe that you enjoy interacting with new contacts as this will be a great part of this role.


Ansökan
Does this sound interesting?

In this recruitment process, we collaborate with Clockwork Recruitment & Staffing. Submit your application at www.clockworkpeople.se no later than January 29. If you have questions, please contact recruitment consultant Mattias Gäreskog on 0733-51 27 09 or via email: [email protected]

To ensure sustainable recruitment, we at Clockwork are keen to have an equal and inclusive selection in all of our processes we help our customers with. With the help of a wide selection and with a competence-based methodology as a basis, we ensure that you who apply are treated equally. Visa mindre

Verksamhetskonsult inom renhållning

Ansök    Nov 17    BM System AB    Verksamhetskonsult
BM System AB är ett Uppsalabaserat mjukvaruföretag med en tydlig högteknologisk profil. Vi är ledande inom utveckling av avancerade IT-system för ledning och positionering av mobila resurser, och har under lång tid levererat GPS-baserade ledningssystem till samhällsbärande verksamheter, som bl.a. säkerhetsbranschen, räddningstjänsten, sjukhus, service, transport och entreprenad. Nu expanderar vi för att möta den ökande efterfrågan på våra programsystem och... Visa mer
BM System AB är ett Uppsalabaserat mjukvaruföretag med en tydlig högteknologisk profil. Vi är ledande inom utveckling av avancerade IT-system för ledning och positionering av mobila resurser, och har under lång tid levererat GPS-baserade ledningssystem till samhällsbärande verksamheter, som bl.a. säkerhetsbranschen, räddningstjänsten, sjukhus, service, transport och entreprenad. Nu expanderar vi för att möta den ökande efterfrågan på våra programsystem och söker därför en verksamhetskonsult inom renhållningsbranschen.
Som verksamhetskonsult hos oss på BM System AB är du en del av ett mycket kompetent lag, där vi arbetar i nära samverkan med våra kunder, både med egen produktutveckling och i kundprojekt.
Du kommer ingå i vårt supportteam som arbetar med support och underhåll samt driftsättning och anpassningar av vårt egenutvecklade ledningssystem FetchPlanner för miljö- och renhållningsbranschen.
Huvuduppgiften som verksamhetskonsult är att i nära kontakt med kunden diskutera användningen av vårt system så att det utnyttjas på bästa tänkbara sätt och att kunden får utbildning och kunskap om systemet. Tjänsten omfattar projektledning för implementering av våra programtjänster hos kunderna, att driva vidareutvecklingsprojekt och arbete med tester och kvalitetskontroll. I tjänsten ingår också att genomföra mer avancerade felsökningar och utredningar för att åtgärda fel samt fånga in och specificera externa och interna önskemål om justeringar eller förbättringar av programvarorna. I arbetet har du daglig kontakt med våra kunder, vår utvecklingsavdelning och vår säljavdelning för koordinering. Som en del av supportavdelningen hjälper du även till med löpande support, dokumentation och utbildningar.
Vi erbjuder möjligheten att arbeta och vidareutvecklas i en stimulerande och flexibel miljö som uppmuntrar egna initiativ, förslag och idéer. Vår tekniknivå är hög, och du kommer att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden. Du kommer att sitta i våra fräscha lokaler i ”Kristallen”, Fyrislund, Uppsala. Det finns också möjlighet att arbeta viss tid på distans.
Om dig
Vi söker dig som idag helst arbetar inom renhållningsbranschen med IT-relaterade frågor. Vi tror att du har lätt att förstå hur programvaror, databaser, nätverk och mobila nät fungerar. Har du jobbat med vårt system FetchPlanner är det förstås meriterande. Det är en fördel om du har eftergymnasial utbildning inom data/IT men det är inget krav. Det är viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.
Som person har du ett brinnande intresse för teknik och en stark vilja att lösa kundernas problem och önskemål. Du är social och trivs med att tala om tekniska frågeställningar med kunder och kollegor. Du har också viljan att hela tiden utvecklas och förbättra dina kunskaper. Visa mindre

Verksamhetsansvarig till Uppsala eller Eskilstuna

Medborgarskolan skapar mötesplatser för dig som söker kunskap, utveckling och upplevelser. Vår verksamhet inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Våra kärnvärden är individen i centrum, utveckling i samverkan, ömsesidig respekt och kunskapens egenvärde. Medborgarskolan är indelad i åtta regioner. Medborgarskolan Mälardalen är en ideell förening som bedriver förutom traditionell folkbildning i egen regi och även på uppdrag av arbetsförmedlingen sa... Visa mer
Medborgarskolan skapar mötesplatser för dig som söker kunskap, utveckling och upplevelser. Vår verksamhet inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Våra kärnvärden är individen i centrum, utveckling i samverkan, ömsesidig respekt och kunskapens egenvärde.

Medborgarskolan är indelad i åtta regioner. Medborgarskolan Mälardalen är en ideell förening som bedriver förutom traditionell folkbildning i egen regi och även på uppdrag av arbetsförmedlingen samt företagsutbildning. Medborgarskolan Mälardalen omfattar Sörmlands, Västmanlands samt Uppsala län och har idag sex lokalkontor.

Vi ser med stor glädje att vår folkbildning fortsätter att efterfrågas och att vi därför behöver förstärka ett av våra arbetsteam med fler kollegor som vill utveckla dagens och morgondagens bildning tillsammans med oss.

Vi söker dig som har ett stort intresse av att skapa mötesplatser för kunskapsutbyte, utveckling och upplevelser!

Om tjänsten

Våra kurser, föreläsningar och utbildningar vänder sig till den breda allmänheten i alla åldrar samt till företag. Till oss söker sig människor för så väl kompetensutveckling som för att utöva sitt intresse och utvecklas tillsammans med andra. Tillsammans med dina kollegor ansvara du för att skapa hög tillgänglighet, tillit och kundnöjdhet. Du utgår från kundernas behov och är aktiv i din roll att ta fram ett brett, säljande utbud. Du arbetar med hela processen från idé till färdig produkt och vidare med försäljning, administration, marknadsföring samt kvalitetsuppföljning. Ditt ansvar för att skapa och upprätthålla en nära och tillitsfull dialog och samverkan med dina kursledare är en central del av tjänsten. I rollen ingår även att ansvara för rekrytering av nya kursledare. Du har ett eget resultatansvar för din intäktsbudget.

Kvalifikationer och erfarenhet

Kundkontakt är en central del för tjänsten. Vi tror att du har minst ett par års erfarenhet från kundnära arbete och sälj. Erfarenhet från arbete inom bildning- eller fortbildningssektorn är meriterande. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt mot uppsatta mål och att ha ett resultatansvar. Erfarenhet av att utveckla distansutbildning och pedagogiskt kunnande är meriterande. En eftergymnasial utbildning av relevans för tjänsten är en merit. Mycket god datavana är ett krav samt mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för service och sälj. Du stimuleras av att arbeta resultatinriktat, där du på ett skickligt sätt kopplar kundens behov till en affärsmässig försäljning av vårt samlade utbud. Du har en naturlig fallenhet för att etablera kontakt i mötet med så väl kunder som kursledare, företag som kollegor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som entreprenörskap och förmåga att driva en process från tanke till leverans. Du behöver behärska förmågan att kunna växla mellan operativt arbete i form av administration och kundvård och parallellt kunna planera och utveckla befintligt och nytt utbud.

Tjänsten är placerad i Uppsala eller Eskilstuna beroende på var du bor. Du utgår från placeringsorten men arbetar i hela regionen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning, uppge gärna löneanspråk i ansökan. Kollektivavtal finns med Unionen. Eftersom det ingår resor i tjänsten förutsätter vi att du har körkort.

För ytterligare information eller frågor kring tjänsten kontakta [email protected]

Sök tjänsten på www.medborgarskolan.se senast den 30 september. Vi ser fram emot din ansökan.

Vi undanber oss alla säljande samtal och e-post för annonsering på andra medier då vi har marknadsföringsplanen klar för denna rekrytering. Visa mindre

Data Ductus söker Verksamhetsutvecklare

Vill du arbeta med digitaliseringsfrågor och förstår vilken påverkan verksamhetsutveckling och kravarbete har på lösningens verkliga värde? Vi söker dig som har arbetat med utveckling av strategier, utredningar och verksamhetsanalyser. Kanske har du varit mer involverad inom kravhantering och lett workshops? Som verksamhetsutvecklare på Data Ductus ger du stöd till att utveckla kundernas verksamhet samt driver projekt och digitaliseringsprocesser som leder... Visa mer
Vill du arbeta med digitaliseringsfrågor och förstår vilken påverkan verksamhetsutveckling och kravarbete har på lösningens verkliga värde? Vi söker dig som har arbetat med utveckling av strategier, utredningar och verksamhetsanalyser. Kanske har du varit mer involverad inom kravhantering och lett workshops? Som verksamhetsutvecklare på Data Ductus ger du stöd till att utveckla kundernas verksamhet samt driver projekt och digitaliseringsprocesser som leder till förbättring!
Jobbeskrivning
Som verksamhetskonsult har du möjlighet att arbeta med lokala verksamheter i Uppsala. Vår drivkraft är att underlätta verksamhetens digitala utveckling och leverera ett verkligt värde i en förändring.
Vi jobbar inom flera branscher och erbjuder allt från rådgivande tjänster till utveckling och support. Goda möjligheter finns till uppdrag lokalt, men inom företaget jobbar vi även med internationella projekt.
Du ansvarar för att dina arbetsuppgifter utförs med hög kvalitet inom givna förutsättningar. Till din hjälp har du stöttande kollegor som du kan utbyta erfarenhet och kunskap med.
Vem söker vi?
Vi tror att du har en teknisk kunskap/bakgrund som du kombinerar med erfarenheter inom verksamhetsutveckling, kravledning/ systemanalytiker, projektledning, alternativt förändringsledning. Du har en relevant utbildning, alternativt bred dokumenterad erfarenhet inom efterfrågat kunskapsområde. Även erfarenhet inom förvaltningsledning kan vara relevant.
Du har ett erfarenhetskapital och förmåga att använda detta till att stödja ledare i våra kunders organisationer.
Har du erfarenhet av konsultrollen inom den offentliga sektorn så är det ett stort plus. Certifieringar inom exempelvis kravhantering (ex IREB) är meriterande. Likaså kompetens om ITIL.
Strategisk förmåga samt förmåga att utveckla kundernas verksamhet är centralt. Eftersom vi jobbar i team är det viktigt att du trivs med det, och att du har en vilja att dela med dig av din kunskap och dina idéer. Vi värdesätter också att du visar engagemang och är ansvarskännande.?Du gör ditt bästa i teamet genom att vara en god kollega.?
Vad erbjuder vi?
Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord hos oss.
Våra styrkor är vår djupa tekniska kompetens, flexibilitet och integritet.?Vi erbjuder löpande kompetensutveckling som du själv är med och påverkar. Du har alltid tillgång till företagets samlade kunskapsbas som stöd i ditt arbete.
Vår vision är att möjliggöra digital transformation för en hållbar värld.
Vi vill förstås ha roligt på jobbet, och erbjuda en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi gärna sociala aktiviteter.?Vi har flexibla arbetstider med möjlighet till distansarbete och bra förmåner som exempelvis kollektivavtal och friskvårdsbidrag.
Om Data Ductus?
Data?Ductus?är ett modernt, flexibelt företag som erbjuder högkvalitativa IT-tjänster för stora och medelstora företag och organisationer. Vi arbetar nära våra kunder och bygger långsiktiga relationer där våra tjänsteområden är affärsutveckling, systemutveckling, systemintegration samt drift, förvaltning & support. På vårt kontor i Uppsala är vi 75 medarbetare.
Om tjänsten
Ort: Uppsala
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Frågor
Kontakta gärna Ludwig Eriksson om du vill veta mer om företaget eller om möjligheten till jobb på Data Ductus. Du når Ludwig enklast på mail: [email protected]
Ansökan
Välkommen med din ansökan via www.dataductus.com/careers. Urval sker löpande.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Visa mindre

Konsult inom flödesanalys och miljöanpassning

Ansök    Maj 4    AFRY AB    Verksamhetskonsult
Company description AFRY is an international company in technology, design and consulting. We are accelerating the transition to a sustainable society. We are 17,000 dedicated experts in the fields of infrastructure, industry, energy and digitization who work worldwide to create sustainable solutions for future generations. Inclusion and diversity - We want to attract people with different backgrounds and perspectives to our organization. Diversity is po... Visa mer
Company description


AFRY is an international company in technology, design and consulting. We are accelerating the transition to a sustainable society.
We are 17,000 dedicated experts in the fields of infrastructure, industry, energy and digitization who work worldwide to create sustainable solutions for future generations. Inclusion and diversity - We want to attract people with different backgrounds and perspectives to our organization. Diversity is positive in many ways for us at AFRY. We know that it drives both creativity and innovation.


Job description


AFRY has for many years successfully supported both Swedish and international energy producers, and we are now investing in further expansion in this exciting market! Hydropower in Sweden is under development, as we move towards a power system with 100% fossil-free power production. In addition to this, intensive work is underway to renegotiate all water judgments for all hydropower dams. With over 500 hydropower engineers, AFRY is one of the world's largest consulting companies in hydropower and we want to be involved in driving development in the area. In Sweden, we are about 80 working with hydropower. As part of our NAP initiative, a merger was carried out in 2021 with EKOM, specialists in freshwater ecology & experts in the NAP process.
Read more about AFRY Vattenkraft here:
https://afry.com/sv/omrade/vattenkraft
In the section flow analysis and environmental adaptation, 12 consultants now work with issues related to hydropower's challenges in this area. The employees in the section have between 2 and 25 years of experience and have an even gender distribution and are spread over large parts of the country. The section is now looking for new employees to be able to handle the demand from our customers.
The position involves a job as a hydraulic consultant within the section. The section works broadly with all flow and environmental issues in hydropower. Examples of this can be investigations of dam safety linked to flow issues, applications for new modern environmental conditions for hydropower or adaptation of construction measures for the best possible ecological benefit.
This service is focused on flow-related issues in hydropower and can touch on discharge calculations, flow analysis and simulation, dam fault simulation, flow dimensioning, flood mapping and other GIS analysis, siphon / pipe flow calculations, implementation of sampling / swell tests.
Site visits and measurements occur regularly at work. The work is carried out in close collaboration with other consultants within the group and our projects are often multidisciplinary.
Possible location in the following locations: Uppsala, Falun, Gothenburg, Umeå, Östersund or Luleå.
Requirements specification
As a person, you are humble, flexible, driven and committed. You have the ability to work on several projects at the same time and are both structured and analytical. We are looking for a person who likes cooperation, is communicative and is happy to take responsibility.
We are looking for you who have worked for more than 3 years in a relevant field. You are educated in a suitable engineering area and preferably have a background in hydropower with an understanding of the role of hydropower in Sweden's energy system. Furthermore, you have previously worked with most of the examples listed above and are confident in working independently in projects.
If this is right for you and it is time for you to take the next step in your career and develop in your field of technology or take a step towards assignment management, it is you we are looking for.


More information


We offer an environment for you to develop in.
AFRY works actively with the development of our employees and constantly ensures that our staff develops the skills in a quality-assured manner. This is done, among other things, through challenging roles in interesting projects - with support and assistance from employees with longer experience.
I who will be your boss is called Anders Frisk. My leadership philosophy is that a well-functioning team is the foundation for a successful business. With a well-functioning team, opportunities are created for collaboration, feedback, development and progress, and based on this, good project results and sustainable development are generated. To get there, we work with collaboration in projects, dialogue, clear communication, involvement in decision-making processes and joint business development.
Deadline for applications is May 20 . Interviews and selection take place on an ongoing basis and the position may be filled before the last application date.
Contact information
Anders Frisk, Head of Section
[email protected]
Maria Hansson, Recruitment
Partner [email protected]
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare ideella organisationer, Uppsala

Ansök    Jan 21    Sensus Studieförb    Verksamhetskonsult
Verksamhetsutvecklare ideella organisationer Uppsala Sensus studieförbund skapar och finns med där mötesplatser för lärande, upplevelser och gemenskap utvecklas. Det gör vi tillsammans med medlemsorganisationer, samarbetsparter och deltagare. Vi lyfter fram relationer, livsfrågor, rättigheter och hållbarhet. Allt vi gör är folkbildning. Som verksamhetsutvecklare hos oss: • ser du möjligheter till långsiktiga och kvalitativa samarbeten med föreningar oc... Visa mer
Verksamhetsutvecklare ideella organisationer Uppsala


Sensus studieförbund skapar och finns med där mötesplatser för lärande, upplevelser och gemenskap
utvecklas. Det gör vi tillsammans med medlemsorganisationer, samarbetsparter och deltagare. Vi
lyfter fram relationer, livsfrågor, rättigheter och hållbarhet. Allt vi gör är folkbildning.

Som verksamhetsutvecklare hos oss:

• ser du möjligheter till långsiktiga och kvalitativa samarbeten med föreningar och ideella
organisationer samt kommuner och regioner
• har du god förmåga att utveckla samarbeten och att bygga relationer
• deltar du i och utvecklar nätverk
• ser du hur folkbildning är en resurs i ideella organisationers verksamhet och närvaro i samhället
• arbetar du i samverkan med kollegor och samtidigt självständigt med eget ansvar
Du kommer att ingå i det team som arbetar med ideella organisationer och samverkansparter samt kommuner och regioner. Inriktningen är att arbeta konsultativt och i nära samverkan med ledare och
kontaktpersoner. Uppgiften är att initiera och stödja folkbildningsverksamhet i form av studiecirklar,
utbildningar och kulturarrangemang. Arbetet är självständigt och ställer krav på aktivt
medarbetarskap, flexibilitet och ansvarstagande. I tjänsten ingår även administrativa uppgifter, eget budgetansvar och uppföljning av verksamhet.

Vi söker dig som har:

• erfarenhet och god kunskap om ideella organisationer och föreningsliv, gärna med ett brett och väl utvecklat lokalt nätverk
• intresse för folkbildningen utifrån Sensus identitet
• ett samhällsengagemang i linje med Sensus medlemsorganisationers och samarbetsparters intressen
• vana att genomföra uppdrag och har erfarenhet av att initiera, leda och genomföra projekt
• en pedagogisk förmåga och är skicklig på att fånga upp behov för att stödja lärande och vidareutveckling av ideella organisationers verksamhet
• förmåga att verka i en föränderlig och dynamisk miljö, och ser både styrka och möjligheter i
lärande i vardagen

Erfarenhet av projekt- och processledning inom idéburen organisation är meriterande. Sensus
eftersträvar mångfald och värdesätter därför en blandning av perspektiv, förmågor och erfarenheter. Vi
fäster också stor vikt vid personlig lämplighet. Eftergymnasial utbildning i för tjänsten relevanta ämnesområden är meriterande.

Resor ingår i tjänsten. Placeringsort är Uppsala och arbetsområdet är företrädesvis i Uppland och Gävleborgs län. Vi tillämpar målstyrd arbetstid. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns mellan Fremia och Unionen. Tillträde 1 april eller enligt överenskommelse.
Facklig representant Unionen: Staffan Ljunggren, 070-1706184
Regionchef: Sven Dahlkvist, 070-2005540

Sista ansökningsdatum 2022-02-15

Eftersom urvalet sker löpande, tipsar vi dig om att registrera din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Agile management-konsult till Castra Uppsala/Stockholm

Ansök    Jan 24    Castra Group AB    Verksamhetskonsult
Vi utmanar de traditionella konsultbolagen och vi kan med stolthet säga att Castra är konsultbranschens mest utvecklande arbetsplats där allt är möjligt. Känns det här som företaget för dig så läs gärna vidare. Rollen Vi söker löpande konsulter inom Agile management. Som konsult på Castra arbetar du med en bred variation av kunder och branscher. Vi delar med oss av vår kompetens och inspirerar med vår passion för agilt ledarskap och agil utvecklingsmetod... Visa mer
Vi utmanar de traditionella konsultbolagen och vi kan med stolthet säga att Castra är konsultbranschens mest utvecklande arbetsplats där allt är möjligt. Känns det här som företaget för dig så läs gärna vidare.

Rollen

Vi söker löpande konsulter inom Agile management. Som konsult på Castra arbetar du med en bred variation av kunder och branscher. Vi delar med oss av vår kompetens och inspirerar med vår passion för agilt ledarskap och agil utvecklingsmetodik. Våra agila konsulter utmanar kunders befintliga processer och sanningar i hopp om att eliminera beroenden och ineffektivitet. Möjliga roller inom Agile management:

- Agile coach
- Agile Produktägare
- Scrum master
- Release Train Engineer
- Förändringsledare


Erfarenhet

- Minst 5 år från någon av ovannämnda roller
- Inneha relevanta certifieringar
- Meriterande om man coachat flera team
- Meriterande med erfarenhet av olika branscher och andra roller inom stora och komplexa organisationer


Varför ska du välja Castra?

Castra är ett medarbetarägt IT-konsultbolag som utmanar den traditionella anställningen på ett flertal sätt. Känner du igen dig i någon av nedanstående punkter så är vi rätt bolag för dig!

- Du har inte möjlighet att utvecklas i din nuvarande roll och får inte chansen att utvecklas i form av utbildning?
- Din lön/ersättning är inte marknadsmässig och din arbetsgivare vägrar betala dig den lön du faktiskt är värd och ska ha?
- Du har förstått att ditt jobb är viktigt men är inte allt? Du vill kunna njuta av att vara ledig extra mycket eller arbeta färre timmar men din arbetsgivare håller inte med?


Vi erbjuder en arbetsplats där du har frihet att själv styra över din tid, ersättning och utveckling utefter dina prioriteringar i livet. På Castra finns inga begränsningar vad gäller kompetens- eller karriärutveckling. Vi erbjuder dig valmöjligheter och intressanta uppdrag, så att du kan jobba med det du tycker är roligast, på det sätt som passar dig. På Castra har du som medarbetare stora möjligheter att påverka bolaget och genomföra dina idéer genom bl.a. delägarskap, advisory board och projektgrupper.

Om Castra

Castra är en entreprenörsdriven konsultgrupp inom IT, management och systemutveckling. Bolaget ägs gemensamt av medarbetarna och tillsammans bygger vi det företag vi själva vill jobba på.

Vår vision är att vi ska vara Sveriges bästa arbetsgivare för konsulter. Att vi blivit certifierade av Great Place to Work® fem år i rad är ett bevis på våra höga mål kring företagskultur. Våra tankar om delaktighet, påverkansmöjligheter och respekt för individens egna val och möjligheter fungerar.

Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Örebro och Jönköping. Mer information om Castra-koncernen hittar du på vår hemsida www.castra.se (http://www.castra.se/).

Har vi lyckats väcka din nyfikenhet? Sök direkt via länken eller kontakta [email protected] Visa mindre

Verksamhetsutvecklare med inriktning lön

Verksamhetsutvecklare Lön  Svenska kyrkans nationella nivå – kyrkokansliet i Uppsala – ansvarar för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan, och stödjer på olika sätt stiften i deras arbete för församlingarna. Den nationella nivån företräder också Svenska kyrkan i kontakter med andra kyrkor och samhället i övrigt, både i Sverige och internationellt. Arbetet leds av generalsekreteraren. På kyrkokansliet har också ärkebiskopen sitt kansli.  Sven... Visa mer
Verksamhetsutvecklare Lön 
Svenska kyrkans nationella nivå – kyrkokansliet i Uppsala – ansvarar för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan, och stödjer på olika sätt stiften i deras arbete för församlingarna.

Den nationella nivån företräder också Svenska kyrkan i kontakter med andra kyrkor och samhället i övrigt, både i Sverige och internationellt. Arbetet leds av generalsekreteraren. På kyrkokansliet har också ärkebiskopen sitt kansli. 

Svenska kyrkan står nu inför en förändring där nationell nivå har i uppdrag att upprätta nya tjänster inom digitalisering och samverkan. Löneservice i Uddevalla är en ny enhet från och med 1 maj 2021 och erbjuder en gemensam lönetjänst för Svenska kyrkans församlingar, pastorat och stift i hela Sverige. Målet är att leverera en effektiv och kvalitetssäkrad löneprocess samt en god användarupplevelse för våra kunder. Vi befinner oss i en expansiv fas och för att lyckas ta nästa steg, behöver vi stärka upp med dina kunskaper och vilja till att arbeta med lönetjänsten. Enheten, som organisatoriskt tillhör Avdelningen för gemensamma funktioner i kyrkokansliet i Uppsala, består idag av drygt 40 medarbetare. Läs gärna mer på http://www.svenskakyrkan.se 

Vi söker just nu två verksamhetsutvecklare, båda med erfarenhet av löneprocessen. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i team som driver och deltar i utredningar och nyutveckling samt förvaltar lönetjänsten så att den stödjer Svenska kyrkans övergripande strategier inom digitalisering. Du kommer att leda uppdrag/projekt avseende förstudier, produktutveckling och implementation av löne-, personaladministrativa samt HR-processer så att de stödjer Svenska kyrkans övergripande strategier inom digitalisering. Tillsammans med dina kollegor arbetar du tätt med utvecklingsteamet hos leverantören och IT-sektionen inom avdelningen samt med löneadministratörerna som levererar lönetjänsten inom enheten. Vidare kommer du att samarbeta med bland annat objektsägare, processägare, förvaltningsledare och objektspecialister, både för förvaltningsobjekt som inrymmer lönetjänsten och med de förvaltningsobjekt som vi har integrationer med.

Kvalifikationer
Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och du har flera års erfarenhet av lönearbete och/eller HR-processer. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av att helt eller delvis ha arbetat med processutveckling eller projekt- och förändringsledning och du är därför van vid att fånga upp behov och utarbeta förslag till förändring och förbättring.

Vi ser gärna att du har din erfarenhet från en större organisation och att du tidigare har tolkat och arbeta med kollektivavtal. Vi tror att du har förmåga att se helheter och förstår vad som skapar effektivitet i ett större sammanhang. Du har alltså kunskap om och förståelse för processutveckling med systemstöd inom löne- och personaladministrativa området. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i löne- och HR-systemet HRM Software. Har du förståelse för de vanligaste HR-processerna är även detta en merit.

Det är meriterande om du har arbetat med lön/personaladministration i en församling eller i en servicebyrå inom Svenska kyrkan. 

Viktiga personliga egenskaper är att vara kommunikativ och lösningsorienterad och att känna stort ansvar för både resultat och den egna leveransen. Som person är du utåtriktad och pedagogisk och du trivs med att söka kontakt med kunder, leverantörer och kollegor. Vi tror att du är en lagspelare som kan skapa engagemang och du är duktig på att tänka nytt.

Övrigt
Vi ser att du delar Svenska kyrkans värderingar.  

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Placeringsort är Uddevalla eller Uppsala där vi på båda orterna sitter i centralt placerade lokaler med goda kommunikationsmöjligheter. Provanställning kan komma att tillämpas.

Välkommen att registrera CV och motivationsbrev. Sista ansökningsdag är den 31 januari 2022. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av enhetschef mailto:[email protected]  

Fackliga företrädare: mailto:[email protected] (Vision), mailto:[email protected] (Akavia) och mailto:[email protected] (KyrkA). Samtliga nås med fördel via mejl.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare

Projekt Har du erfarenhet av projektledning och utveckling av processer och arbetssätt? Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhällsbyggande i Uppsala? Sök rollen som verksamhetsutvecklare! Om tjänsten Som verksamhetsutvecklare jobbar du i en bred roll där du bidrar till att utveckla, effektivisera och digitalisera projektprocessen, relevanta arbetsverktyg och stöddokument. Du blir en viktig kugge i att säkerställa hållbart och långsiktigt sam... Visa mer
Projekt

Har du erfarenhet av projektledning och utveckling av processer och arbetssätt? Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhällsbyggande i Uppsala? Sök rollen som verksamhetsutvecklare!

Om tjänsten
Som verksamhetsutvecklare jobbar du i en bred roll där du bidrar till att utveckla, effektivisera och digitalisera projektprocessen, relevanta arbetsverktyg och stöddokument. Du blir en viktig kugge i att säkerställa hållbart och långsiktigt samhällsbyggande genom effektiva arbetssätt inom projektprocessen. I rollen samarbetar du med flera olika funktioner, t.ex. IT och ekonomi, inom organisationen. Du ansvarar huvudsakligen för två områden:
Processledare för projektprocessen FIP10 vilket innefattar att förvalta och utveckla processen, samt tillhörande dokumentation. Arbetsuppgifterna innefattar:

• Ansvara för att uppdatera rutiner och mallar för överlämning av projekt till förvaltning
• Uppdatera och utveckla checklistor och mallar
• Delta vid kartläggning av projektprocessen FIP10 och angränsande processer, samt tydliggöra ansvar och rollen.

Förvaltningsledare för projektverktyget Antura, vilket innefattar att förvalta och utveckla verktyget med utgångspunkt i organisationens behov. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a.

• Införa och utveckla arbetssätt i Antura, t.ex. prognosarbete, projektstyrning, portföljhantering och liknande
• Fastställa integrationsmöjligheter mellan Antura och andra system
• Ta fram och genomföra utbildningar av verktyget

Du tillhör vår projektavdelning och rapporterar till avdelningschef. Du har din arbetsplats på vårt kontor som ligger i nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park. Möjlighet till distansarbete finns.

Kvalifikationer

• Högskole- eller civilingenjör, eller motsvarande utbildning
• Erfarenhet av projekt, t.ex. som projektledare, projektkoordinator, projektadministratör eller likande
• Erfarenhet av projektmodeller
• Erfarenhet av att driva förändringsarbete med fokus på effektivisering och digitalisering av arbetssätt och processer
• Mycket goda IT-kunskaper
• Erfarenhet av projektverktyg, Antura är meriterande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar våra gemensamma kärnvärden, vi är lyhörda, framsynta och nyfikna, samt tillämpas dem i din yrkesroll. För att trivas i rollen tror vi att du är initiativtagande, driver arbetet framåt och säkerställer att uppgiften blir slutförd på ett strukturerad sätt och inom givna tidsramar. Då du har många interna samarbeten i rollen är det viktigt att du är både kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.

Kontakt och ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-01-16. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten kontakta
Avdelningschef projekt Malin Grundin, tfn 018-727 94 40
HR-specialist Cecilia Jansson, tfn 018-726 09 72

Övrigt information
En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Med anställningen följer även skyldighet att krigsplaceras.

Om Uppsala Vatten
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt.

Vill du veta mer om Uppsala Vatten? Läs mer på Om oss | uppsalavatten.se (https://www.uppsalavatten.se/om-oss/) Visa mindre

Verksamhetskonsult

Ansök    Dec 22    Capto Hr AB    Verksamhetskonsult
Ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång. TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisatione... Visa mer
Ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag
TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång.
TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. TietoEVRY omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och aktierna är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.
TietoEVRY söker en verksamhetskonsult till Uppsala kontoret
Vill du få möjlighet att ligga i framkant med tekniken? Många företag kämpar för att hänga med i den snabba utvecklingen, vi på TietoEVRY vill leda den. Den ena dagen blir inte den andra lik när du hela tiden får testa ny teknik. Våra innovativa partnerskap och kunder inom privat och offentlig sektor gör att du samtidigt får vara med och forma den digitala framtiden.


Så jobbar vi
Vi har höga ambitioner – och vi ska ligga i teknisk framkant. På TietoEVRY brinner vi för kreativa lösningar och är alltid nyfikna på vad som blir nästa digitala genombrott. Eftersom teknik är en färskvara, är vårt arbetssätt agilt, vilket kräver att du har förmågan att blicka framåt. Du kommer att arbeta med TietoEVRYs egenutvecklade HR- och lönesystem, eCompanion som huvudsakligen riktar sig mot den kommunala sektorn.
I rollen som verksamhetskonsult är du insatt i kundens verksamhet och förstår deras utmaningar och behov. Du tillhandahåller support via ärendehanteringssystem, telefon och på plats hos kund. På sikt kommer du att ansvara för utbildningar av användare hos våra kunder. Du kommer också att delta i införandeprojekt. I din roll kommer du även att vara med och ställa krav och komma med förslag för att vidareutveckla och anpassa applikationen så att den ger maximal kundnytta.


Är du den vi söker?
Med vårt stora kundfokus behöver du ha en hög servicekänsla, vara driven, ha en positiv inställning och god känsla för kvalitet. Vår höga förändringstakt kräver också att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat. Du drivs av att utvecklas och ständigt förbättras samt har en bra samarbets- och kommunikationsförmåga med kunden i fokus.
Vi ser gärna att du har följande meriter:
Erfarenhet av att arbeta med Schema & Bemanningssystem är central
Några års erfarenhet av arbete med löner och löneadministration
Kompetens och erfarenhet av systemadministration är viktiga parametrar
Du är serviceinriktad och kundfokuserad
Förmåga att snabbt kunna se olika lösningar på problem och att arbeta med flera processer samtidigt
Erfarenheter av att tolka regler, lagar och bestämmelser
Kunskaper inom AB-avtalet är meriterandeVi erbjuder dig
Vår storlek är vår styrka. Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder vi dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Vi har stor geografisk spridning i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger vi arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande. Visa mindre

Projektledare

Ansök    Sep 28    Ls Jobbet AB    Verksamhetskonsult
STUNS Energis projekt ska bidra till att göra Uppsalaområdet till en ledande nod för samverkan inom energi- och miljöområdet. Nu behöver vi förstärka vår verksamhet med en projektledare! Arbetsuppgifter STUNS vill vara den självklara platsen där nya tekniker, tjänster och affärsmodeller utvecklas och prövas i ett brett systemperspektiv. Bland annat bedriver STUNS Energi i nära samarbete med STUNS stiftare olika test- och utvecklingsprojekt där vi matchar i... Visa mer
STUNS Energis projekt ska bidra till att göra Uppsalaområdet till en ledande nod för samverkan inom energi- och miljöområdet. Nu behöver vi förstärka vår verksamhet med en projektledare!
Arbetsuppgifter
STUNS vill vara den självklara platsen där nya tekniker, tjänster och affärsmodeller utvecklas och prövas i ett brett systemperspektiv. Bland annat bedriver STUNS Energi i nära samarbete med STUNS stiftare olika test- och utvecklingsprojekt där vi matchar innovativa tjänster och ny teknik med utvalda referenskunder. Vi anordnar olika events för att stärka kontakten mellan forskare, studenter, innovatörer och marknaden inom energi- och miljöområdet.
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta projektledning och utveckling av existerande projekt, initiering av nya projekt, samt arbete med att knyta kontakter internt och externt inom ramen för projekten. Du kommer att ges goda möjligheter till utformning av egna projekt och arbetsuppgifter samt utformning av din roll i teamet - allt baserat på din personlighet, profil och dina drivkrafter.
Din profil
Vi tror att din förmåga att initiera och utveckla relationer är central för arbetet och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du gillar att den ena dagen inte är den andra lik, och är skicklig på att skapa och leda dialoger mellan personer med vitt skilda bakgrunder. Du är modig, lyhörd och bra på att inkludera andras perspektiv. Du driver förändring med handling istället för med ord, och har mycket god initiativförmåga. Intresse för innovation och miljö- och hållbarhetsfrågor är viktiga för rollen, liksom intresse för operativ samverkan mellan akademi, näringsliv och samhälle.
Ett krav är att du har eftergymnasial utbildning omfattande minst tre år inom humaniora, samhällsvetenskap eller teknik/naturvetenskap. Vi ser även att du har minst två års arbetslivserfarenhet.
Att arbeta hos oss
STUNS, Stiftelsen för samverkan mellan universiteten i Uppsala, näringsliv och samhälle, grundades 1983. Idag arbetar cirka 20 personer på STUNS. Hos oss kommer du att arbeta i en mycket innovativ och kreativ miljö med varierande arbetsuppgifter och med breda kontaktytor mot akademi, näringsliv och samhälle. Vi sitter i ljusa, öppna lokaler i nybyggda Hubben i Uppsala Science Park, och delar kontor med olika aktörer i Uppsalas innovationsstödssystem.
Mer information om oss finns på stunsenergi.se och stuns.se, där du kan läsa mer om våra funktioner, styrande principer och värdegrund.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Deltidsanställning kan också diskuteras för dig som har önskemål om t.ex. en delad tjänst. Ange detta i din ansökan om det är aktuellt. Provanställning kan komma att tillämpas.
Vi ser gärna att du i din ansökan framförallt berättar om dina drivkrafter och din förmåga att initiera och utveckla relationer.
Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan omgående. Frågor besvaras av Hans Nyhlén, verksamhetsansvarig, tel 0709-725044.
Krav
Eftergymnasial utbildning omfattande minst tre år inom humaniora, samhällsvetenskap eller teknik/naturvetenskap
Intresse för innovation och miljö- och hållbarhetsfrågor
Minst två års arbetslivserfarenhet inom relevant områdeOm arbetsgivaren - STUNS
STUNS Energi verkar för att etablera Uppsalaregionen som ett centrum för innovation inom energi- och miljöområdet. Verksamheten är uppbygg kring projekt med fokus på innovation, affärsutveckling och beteendefrågor inom forskning, kommunal verksamhet samt näringsliv. STUNS - Stiftelsen för samverkan mellan universiteten i Uppsala, näringsliv och samhälle, driver projekt i skärningspunkten mellan universitet, näringsliv och offentliga organisationer och STUNS Energi är ett av stiftelsens fokusområden. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare med fokus systematiskt kvalitetsarbete

Ansök    Nov 10    Uppsala kommun    Verksamhetskonsult
Enheten för verksamhetsutveckling, avdelning kvalitet och planering Vill du bidra till utveckling och skapa ökat värde för våra verksamheter och Uppsalas invånare? Har du erfarenhet av kvalitetsarbete, ledningssystem och ständiga förbättringar? Vi söker dig med struktur, mod och handlingskraft - strategiskt och operativt. Du erbjuds möjligheten att arbeta med fokus på utveckling och förvaltning av systematiskt kvalitetsarbete på kommunövergripande niv... Visa mer
Enheten för verksamhetsutveckling, avdelning kvalitet och planering

Vill du bidra till utveckling och skapa ökat värde för våra verksamheter och Uppsalas invånare? Har du erfarenhet av kvalitetsarbete, ledningssystem och ständiga förbättringar?

Vi söker dig med struktur, mod och handlingskraft - strategiskt och operativt. Du erbjuds möjligheten att arbeta med fokus på utveckling och förvaltning av systematiskt kvalitetsarbete på kommunövergripande nivå.

Enheten för verksamhetsutveckling leder, utvecklar, stödjer och samordnar det kommungemensamma kvalitets- och utvecklingsarbetet. Vårt uppdrag är att öka förmågan till utveckling i kommunens verksamhet. Det innefattar olika delar så som processledning, projektledning, innovationsarbete, nyttorealisering, samt ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete och ständiga förbättringar.

Kommunkoncernens verksamhetsutveckling ska utgå ifrån användarens behov. För att skapa effektiva och kvalitativa välfärdstjänster behöver kommunen tänka och arbeta annorlunda i framtiden. Förbättringsarbete, förändringledning, utvecklingsprojekt, nyskapande och digitalisering ska användas för att uppnå ett effektivare resursutnyttjande och skapa ökat värde för de vi är till för.

Inom enheten finns idag 18 personer som arbetar som projektledare, verksamhetsutvecklare och innovationsledare. På vår arbetsplats arbetar vi aktivitetsbaserat.

Ditt uppdrag
Du kommer bland annat att utveckla och förvalta arbetet med:

• Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete för kommunkoncernen och kommunledningskontoret. I det ingår både att utveckla arbetssätt, samt beskriva och tillgängliggöra information om kommunens arbetssätt för systematisk kvalitetsutveckling på vårt intranät med stöd av kommunikationsstaben med flera parter.
• Arbetssätt som stärker kommunens förmåga att verksamhetsutveckla utifrån en systematisk hantering av synpunkter, avvikelser och förbättringsförslag.
• Information, utbildning, råd och stöd kring systematiskt kvalitetsarbete och ledningssystemet
• Uppsala kommuns kvalitetspris - utmärkelseprocess, prisutdelning, kommunikation m.m.
• Uppsala kommuns kvalitetsdag - planera, genomföra, följa upp och utvärdera
• Nätverk och arbetsgrupper inom kvalitetsområdet
• Olika uppdrag och utvecklingsarbeten inom systematiskt kvalitetsarbete

Uppsala kommuns kvalitetsledningsmodell utgår från SIQ managementmodell (https://www.siq.se/). Kvalitetsledningssystemet har vissa delar som är gemensamma och enhetliga för hela kommunkoncernen och andra delar som är verksamhetsspecifika. Det vill säga respektive verksamhet har också utrymme att utforma sitt kvalitetsarbete utifrån sina specifika krav och behov, till exempel utifrån aktuell lagstiftning som styr verksamheten, eller branschkrav på kvalitetscertifiering enligt en viss standard eller liknande.

Inom vår avdelning och kommunledningskontoret hjälper vi varandra att nå resultat inom kvalitetsutvecklingen. Därför kan även andra arbetsuppgifter bli aktuella som exempelvis stöd i arbetet med processutveckling. All utveckling sker i nära samarbete med olika stödfunktioner inom kommunledningskontoret samt representanter vid förvaltningar och bolag i kommunkoncernen.

Tjänsten innebär stort utrymme för kreativitet och en förväntan om att självständigt kunna lägga upp en plan, driva, följa upp och rapportera arbetet mot uppsatta mål. I rollen ingår både att ha en strategisk övergripande blick för kommunhelheten och dess breda och komplexa verksamhet och att operativt verkställa att nödvändiga delar kommer till stånd.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete samt kvalificerat utvecklingsarbete. Du har högskoleutbildning inom kvalitetsutveckling, samhällsvetenskap, ledarskap eller liknande som arbetsgivare bedömer som relevant för tjänsten. Du kommunicerar och uttrycker dig väl på svenska, både muntligt och skriftligt, liksom du är van att arbeta digitalt.

Om du dessutom har något av följande är det meriterande:

• har arbetat med kvalitetsmodeller och -standarder
• annan dokumenterad utbildning inom kvalitetsarbete
• erfarenhet av att utveckla och förvalta ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete
• erfarenhet av en roll som kvalitetsutvecklare eller motsvarande inom offentlig förvaltning

Du är drivande och resultatinriktad, en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa sättet att kommunicera. Tjänsten ställer höga krav på samarbete med många olika parter vilket innebär att vi vill att du har en hög förmåga att kunna samarbeta, vara lyhörd och smidig i att skapa och upprätthålla relationer. Vidare besitter du en god ledningsförmåga och är van att arbeta självständigt med att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Therese Andersson, enhetschef för verksamhetsutveckling, 018- 727 86 70

Fackliga företrädare:
Akavia, Jonny Eliasson, 018-727 2212
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 4949

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 95

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Förvaltningsövergripande verksamhetsutvecklare med fokus på användaren

Ansök    Okt 29    Uppsala kommun    Verksamhetskonsult
Enhet verksamhetsutveckling Har du erfarenhet av att processleda komplexa projekt och utvecklingsarbeten på strategisk nivå? Har du även intresse för människor med särskilda behov och en god förmåga att förstå brukarens perspektiv - då kan denna tjänst vara riktigt spännande för dig! Enheten verksamhetsutveckling ansvarar för att utveckla, samordna och förvalta det kommungemensamma kvalitets- och utvecklingsarbetet. Det innefattar många olika delar så ... Visa mer
Enhet verksamhetsutveckling

Har du erfarenhet av att processleda komplexa projekt och utvecklingsarbeten på strategisk nivå? Har du även intresse för människor med särskilda behov och en god förmåga att förstå brukarens perspektiv - då kan denna tjänst vara riktigt spännande för dig!

Enheten verksamhetsutveckling ansvarar för att utveckla, samordna och förvalta det kommungemensamma kvalitets- och utvecklingsarbetet. Det innefattar många olika delar så som processledning, projektledning, ledningssystem, innovationsarbete och ständiga förbättringar. Enheten får även operativa utvecklingsuppdrag inom kommunledningskontoret, bland annat ansvaret för kontorets ledningssystem.

Kommunkoncernens verksamhetsutveckling ska utgå ifrån användarens behov. För att skapa effektiva och kvalitativa välfärdstjänster behöver kommunen tänka och arbeta annorlunda i framtiden. Förbättringsarbete, förändringledning, utvecklingsprojekt, nyskapande och digitalisering ska användas för att uppnå ett effektivare resursutnyttjande och skapa ökat värde för de vi är till för.

Ditt uppdrag
Denna tjänst utgår från en handfull tydliga politiska uppdrag som är gemensamma utvecklingsuppdrag från fem nämnder. Du stödjer fyra förvaltningar som arbetar på nämndernas uppdrag: socialförvaltningen, arbetsmarknadsförvaltningen, vård- och omsorgsförvaltningen och utbildningsförvaltningen. Det är prioriterade uppdrag som syftar till att förbättra för personer med särskilda behov och det är viktigt att ha brukarens perspektiv i uppdraget. Resultatet följs upp och rapporteras tillbaka till de politiska nämnderna.

Ditt uppdrag som verksamhetsutvecklare blir att på ett väl avvägt sätt leda och samordna processerna mot gemensam måluppfyllnad i dessa prioriterade politiska uppdrag. Du kommer att bidra med din kunskap inom processledning och förändringsledning och fungera som facilitator. I uppdraget rapporterar du löpande till en styrgrupp bestående av de fyra förvaltningsdirektörerna.

Du kommer att ha din tillhörighet på enheten för verksamhetsutveckling på kommunledningskontoret. Där finns din närmaste chef och flera kollegor med liknande uppdrag, även om detta förvaltningsövergripande arbetssätt på många sätt är nytt och möjliggör för dig att till viss del forma rollen.

Din bakgrund
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av att processleda komplexa projekt och utvecklingsarbeten på strategisk nivå i kombination med en akademisk utbildning. Du har kunskap från något relevant område, dvs vård- och omsorg, socialtjänst, arbetsmarknadsfrågor eller utbildning för barn och unga samt erfarenhet av arbeta i en politiskt styrd organisation. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för målgrupper med särskilda behov och en förmåga att förstå brukarens perspektiv.

Om du dessutom har något av följande är det meriterande:

• utbildning inom processledning, förändringsledning eller liknande
• utbildning inom projektledning
• yrkeserfarenhet från något relevant område, dvs vård- och omsorg, socialtjänst, arbetsmarknadsfrågor eller utbildning för barn, unga eller vuxna
• chefserfarenhet
• kunskap om personer med funktionsnedsättning

Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor samt har lätt för att tänka övergripande och se de långsiktiga konsekvenserna av olika beslut. Du är bra på att både leda dig själv och andra samt har god förmåga att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Att trivas med olika samarbeten och kunna relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt är en förutsättning för att lyckas med uppdraget.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten kontakta:
Therese Andersson, enhetschef, tel 018-7278670
Lena Winterbom, förvaltningsdirektör arbetsmarknadsförvaltningen, tel 018-7278619

Fackliga företrädare:
Akademikerförbundet SSR/SACO, Maria Persson, 018-727 24 24
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49
Akavia, Jonny Eliasson, 018-727 22 12

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller registrering av din ansökan, kontakta Kajsa Angerdal på enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 95

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verksamhetsansvarig sökes till Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan skapar mötesplatser för dig som söker kunskap, utveckling och upplevelser. Vår verksamhet inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Våra kärnvärden är individen i centrum, utveckling i samverkan, ömsesidig respekt och kunskapens egenvärde. Medborgarskolan är indelad i åtta regioner. Medborgarskolan Mälardalen är en ideell förening som bedriver förutom traditionell folkbildning i egen regi och även på uppdrag av arbetsförmedlingen sa... Visa mer
Medborgarskolan skapar mötesplatser för dig som söker kunskap, utveckling och upplevelser. Vår verksamhet inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Våra kärnvärden är individen i centrum, utveckling i samverkan, ömsesidig respekt och kunskapens egenvärde.

Medborgarskolan är indelad i åtta regioner. Medborgarskolan Mälardalen är en ideell förening som bedriver förutom traditionell folkbildning i egen regi och även på uppdrag av arbetsförmedlingen samt företagsutbildning. Medborgarskolan Mälardalen omfattar Sörmlands, Västmanlands samt Uppsala län och har idag sex lokalkontor.

Vi ser nu med stor glädje att våra folkbildande mötesplatser fortsätter att utvecklas och därför nu behöver förstärka vårt arbetsteam med ytterligare en kollega

Är du idéburen med ett stort samhällsengagemang som ser möjligheter i bildning, kultur och mångfaldsarbete och där människors behov och drivkrafter står i centrum? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Vår folkbildning vänder sig till etablerade och nybildande organisationer, föreningar och grupper som ser ett mervärde i att samarbeta med oss. Vi samverkar med kommuner och andra aktörer med målet att bidra till verksamhet som skapar sammanhang där människor möts och där olikheter betyder mycket för att stärka samanhållning och gemenskap. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att utforma relevant och efterfrågad folkbildning i form av studiecirklar och kulturaktiviteter.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetsansvarig jobbar du med idéarbete, utveckling och uppföljning av verksamheten. Ditt ansvar för att skapa och upprätthålla en nära och tillitsfull dialog och samverkan med dina kontaktpersoner i verksamheterna som du ansvarar för är en central del av tjänsten.

I din roll är du ett viktigt stöd för föreningar och andra samarbeten i deras rekrytering och utbildning av ideellt arbetande cirkelledare och volontärer. Du knyter- och underhåller kontakter med relevanta samhällsaktörer samt hålla dig uppdaterad på vad som händer i regionens kommuner. Att vara driftig, affärsmedveten och fungera som verksamhetens ansikte utåt är andra viktiga delar i tjänsten.

Du ansvarar själv för den administration som följer med arbetet och de krav som ställs på korrekt rapportering av den verksamhet du ansvarar för.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning samt erfarenhet av att självständigt organisera och genomföra verksamhet så som till exempel föreläsningar, events eller utbildningar inom den ideella sektorn och/eller kultursektorn. Du behöver ha erfarenhet av arbete med verksamhet som rör någon eller flera av målgrupperna funktionsnedsatta (fysisk, psykisk och kognitiv funktionsnedsättning), utrikes födda, HBTQ, unga vuxna i ett utanförskap (utanför studier och arbetslivet). Har du arbetat i en samordnande funktion av ideellt engagemang, till exempel för cirkelledare inom folkbildningen, funktionärer inom idrotten eller volontärarbete i organisationer så är det ett plus. Datavana och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift krävs för tjänsten.

Som person är du kommunikativ med ett genuint intresse och förmåga att skapa engagemang och delaktighet hos andra. Du har lätt för att bygga nätverk och relationer och trivs i att befinna dig i nya sammanhang. Du trivs med att arbeta resultatinriktat, du är en igångsättare, en person som med lätthet går från ord till handling till exempel med att sätta igång aktiviteter eller engagera människor som vill arbeta ideellt.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du kommer att ha din huvudsakliga placering i Uppsala men du ingår i en regional arbetsgrupp som tillsammans utvecklar verksamhet i hela regionen vilket därför ställer krav på att du har körkort.

Ansökan

Sök tjänsten på www.medborgarskolan.se. Senast den 19 september vill vi ha din ansökan

För ytterligare information eller frågor kring tjänsten kontakta regionchef Ingela Berggren på [email protected] Visa mindre

Vill du jobba med innovationsledning? - Vi söker en verksamhetsutvecklare!

Friska djur - trygga människor Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA:s uppdrag är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation. Vi är cirka 370 anställda och finns på Ultunaområdet, Uppsala.  Staben för Kvalitet arbetar med kvalitetsfrågor inom SVA:s verksamhet. I SVA:s uppdr... Visa mer
Friska djur - trygga människor


Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA:s uppdrag är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation. Vi är cirka 370 anställda och finns på Ultunaområdet, Uppsala. 
Staben för Kvalitet arbetar med kvalitetsfrågor inom SVA:s verksamhet.

I SVA:s uppdrag ingår att övervaka och ha beredskap för allvarliga djursjukdomar samt diagnostik i syfte att begränsa spridning av djursjukdomar. Vi är nationellt referenslaboratorium för flera viktiga djursjukdomar och zoonoser och bedriver forskning inom vårt ansvarsområde.

Fokus för tjänsten ligger på verksamhetsutveckling och innovationsledning. Vi har ett integrerat ledningssystem för myndighetens ackreditering och certifieringar inom kvalitet, arbetsmiljö och miljö. Arbetet innebär kontakt med hela SVA:s verksamhet.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stora kontaktytor inom och utanför SVA. Staben för kvalitet har stort fokus på ett ständigt förbättringsarbete och att stimulera innovativa lösningar både internt och externt. I din roll kommer du att ansvara för verksamhetsplaneringsprocessen vid SVA, initiera och driva de olika faserna av omvärldsspaning, målformulering och uppföljning.

Du kommer vidare att fungera som stöd och bollplank till hela SVA:s verksamhet. Som verksamhetsutvecklare hos oss kommer du både att initiera och driva systematisk verksamhetsutveckling med ett myndighetsövergripande perspektiv. I arbetet kommer du arbeta nära våra huvudprocessägare.

Du kommer att ha portföljansvar för våra större verksamhetsövergripande projekt och vara delaktig i processen för att prioritera vilka projekt som ska bedrivas.

Kvalifikationer
Du kommer att arbeta både verksamhetsnära och strategiskt med utvecklingsfrågor inom SVA. Du har en förmåga att anlägga ett helhetsperspektiv på olika frågor och förstår att driva utveckling med systemsyn.

Vi söker dig som har en akademisk examen relevant för uppdraget och som också har erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling och förändringsledning i offentlig verksamhet. Som person är du strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är kvalitetsmedveten och självgående. Du har förmåga att hos andra öka förståelsen för utveckling och förbättringsarbete samt inspirera dem i deras ambitioner.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer, hög servicekänsla, mycket god kommunikativ förmåga, är utvecklingsinriktad och initiativtagande samt kan arbeta både självständigt och i team.

Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift, och är van användare av IT-stöd.

Meriterande
Metodkunskap som till exempel projektledning och tjänstedesign. Erfarenhet av arbete med innovationsledning utifrån ISO 56002:2019. 
Erfarenhet av arbete i laboratoriemiljö och kvalitetsarbete. Erfarenhet av strategiska perspektivet, kunskap om statlig förvaltning och styrning/ledning.
Har arbetat i en större organisation.

Villkor
Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning. 

Övrigt

SVA är en myndighet vilket innebär att alla meddelanden som skickas till oss blir allmänna handlingar. Har du skyddad identitet ska du inte söka jobbet här på webben, kontakta oss istället.


Tester och arbetsprov kan förekomma i samband med rekryteringsprocessen.


All tillsvidareanställd personal är krigsplacerad inom SVA.  

Inför rekryteringsarbetet har SVA tagit en medveten aktiv ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare tillika biträdande prefekt till SLU

Ansök    Jun 28    Poolia Sverige AB    Verksamhetskonsult
Vi söker dig som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av ekologiinstitutionen vid SLU som Verksamhetsutvecklare/Biträdande Prefekt. Eftersom medarbetarna är deras största tillgång så söker vi dig som har genuint intresse för människor, brinner för en god arbetsmiljö och vill arbeta i ett erfaret ledarteam. Uppdraget är på heltid och beräknas starta i Augusti och pågå i minst 6 månader, med mycket goda chanser till både förlängning och övertag. Instit... Visa mer
Vi söker dig som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av ekologiinstitutionen vid SLU som Verksamhetsutvecklare/Biträdande Prefekt. Eftersom medarbetarna är deras största tillgång så söker vi dig som har genuint intresse för människor, brinner för en god arbetsmiljö och vill arbeta i ett erfaret ledarteam. Uppdraget är på heltid och beräknas starta i Augusti och pågå i minst 6 månader, med mycket goda chanser till både förlängning och övertag. Institutionen för ekologi har tidigare inom institutionen försökt att rekrytera en biträdande prefekt enligt det ”traditionella sättet”, men inte lyckats. De har därför börjat tänka om och utifrån behovet kommit fram till en ny befattning som de vill prova. De har för avsikt att det ska vara en långsiktig lösning (om det fungerar, för båda parter). Under uppdraget så kommer du att vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Vi söker en verksamhetsutvecklare tillika biträdande prefekt med lednings- och stödfunktion kopplat till institutionens verksamhet. Som verksamhetsutvecklare kommer du att ingå i den administrativa grupp där ger stöd och service till ledning, forskare och studenter. Som biträdande prefekt ingår du i ledningsgruppen och är ansvarig chef för medarbetare på flera enheter som leds av ämnesföreträdare. Tillsammans med ämnesföreträdare och ledningen ansvarar du för att fattade beslut verkställs. Befattningen är jämt fördelad (50/50) mellan båda funktionerna och tjänsten ingår i administrativa gruppen där du arbetar nära den administrativa chefen.
Då verksamheten är i en expansiv fas kommer arbetsuppgifterna att variera med institutionens utveckling. Det finns därför goda möjligheter att påverka arbetssätt och rutiner utifrån gällande regelverk, och därmed också goda möjligheter till egen utveckling.

Om verksamheten
På institutionen för ekologi strävar de efter att bedriva internationellt högklassig ekologisk forskning med fast förankring i teoretiska modeller och ramverk samtidigt som den har en tydlig samhällsrelevans. Inom ekologiinstitutionen tar de fram och sprider kunskap som kan användas för effektiv naturvård och viltförvaltning, verkningsfullt växtskydd och hållbar skogs- och jordbruksproduktion.
Organisationen utgår från en matrismodell med ett dubbelt ledarskap som genomsyra hela organisationen. Institutionen består av nio ämnesområden med nio ämnesområdesansvariga som alla har ansvar för kärnverksamhetens innehåll samt bistå linjeorganisationen inom ekonomi och personal. Ledningen består av två prefekter och flera biträdande prefekter samt en administrativ chef med delegerat arbetsgivaransvar. Vid institutionen bedrivs utbildning på grund- och avancerad nivå. Utbildningsverksamheten leds av två studierektorer. Institutionen har ca 130 anställda 90 helårsstudenter och en årsomsättning på ca 170 mnkr.
Verksamheten har växt framförallt har antalet EU projekt ökat. Deras internationella fokus har lett till att institutionen lockar till sig forskare, doktorander mm från andra länder som vill bedriva sin forskning hos dem.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Verka för institutionens och administrativa enhetens verksamhetsutveckling
• Ansvara för personal- och arbetsmiljöfrågor inom ramen för sitt ansvarsområde
• Samordna och koordinera dina enheter i institutionsövergripande frågor
• Tillsammans med ämnesföreträdare leda verksamheten mot uppsatta mål
• Vara kommunikationslänk mellan institutionens ledning och medarbetare
• Ta fram styrdokument såsom allmänna riktlinjer och policyer för institutionen.
• Implementera strukturer och metoder i verksamheten i huvudsak inom avtal, upphandling, internkontroll och kommunikation
• Ingå i utredningar och arbetsgrupper
• Vid behov fungera som stöd för övrig personal genom exempelvis arrangera utbildningar, seminarium för institutionens medarbetare.
• I övrigt hantera administrativa uppgifter som rör personal och ekonomi


Vem är du?
För att lyckas med rollen behöver du ha en god ledarskapsförmåga och ta ansvar för att driva arbetet framåt och når resultat. Det är också viktigt att du är kommunikativ och har ett relationsinriktat arbetssätt som utvecklar verksamheten. Vi söker dig som har arbetat som verksamhetsutvecklare eller motsvarande inom offentlig förvaltning alternativt projektledning. Vidare har du erfarenhet av att ta fram och utveckla processer och flöden samt implementera dessa i verksamheten. Du är en person som tar initiativ och arbetar självständigt med att planera och prioritera olika aktiviteter. Du har en språklig analytisk förmåga som gör att du kan ta till dig såväl muntliga som skriftliga framställningar samt själv producera egna texter med hög kvalitet. Då vi är en mångkulturell arbetsplats krävs att du har en förståelse för kulturella skillnader och bakgrunder. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
• Doktorsexamen i exempelvis samhällsvetenskap eller annat ämnesområde som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• En väl utvecklad kommunikativ förmåga
• God kännedom om offentlig förvaltning
• Projektledarkompetens
• Kan uttrycka sig obehindrat på engelska och svenska i både tal och skrift
B-Körkort


Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Visa mindre

Policyrådgivare jämställdhet och mänskliga rättigheter

Act Svenska kyrkan är Svenska kyrkans bistånds- och utvecklingsaktör. Genom effektivt katastrofarbete, långsiktigt utvecklingsarbete och globalt påverkansarbete arbetar vi tillsammans med partners över hela världen för att rädda liv, förändra liv och förändra världen. Act Svenska kyrkan har cirka 100 anställda i Uppsala och runt om i Sverige finns tusentals engagerade i församlingar och stift. Globalt, framförallt i Afrika, Asien, Latinamerika och Mellanös... Visa mer
Act Svenska kyrkan är Svenska kyrkans bistånds- och utvecklingsaktör. Genom effektivt katastrofarbete, långsiktigt utvecklingsarbete och globalt påverkansarbete arbetar vi tillsammans med partners över hela världen för att rädda liv, förändra liv och förändra världen. Act Svenska kyrkan har cirka 100 anställda i Uppsala och runt om i Sverige finns tusentals engagerade i församlingar och stift. Globalt, framförallt i Afrika, Asien, Latinamerika och Mellanöstern finns utsända medarbetare och långsiktiga partnerskap med lokala kyrkor, civilsamhällesorganisationer och gräsrotsrörelser. Detta ger oss en unik möjlighet att nå människor i utsatta situationer, människor som få andra når. Act Svenska kyrkans finansierar sin verksamhet främst genom gåvor och institutionella medel från SIDA och EU. 2019 var den totala omsättningen 512,7 miljoner kronor varav 200,7 miljoner kronor var gåvor.

Act Svenska kyrkan bedriver påverkansarbete med svenska och internationella beslutsfattare bland annat gentemot EU och FN. Påverkansarbetet syftar till att förändra orättvisa strukturer och påverka policyramverk, politiska processer och beslut, men också till att förändra normer och beteenden. Vi arbetar utifrån rättighetsperspektivets principer och MR-systemen. Som religiös aktör ser vi att vi har ett specifikt bidrag till att åstadkomma förändringar och för Act Svenska kyrkan är genusrättvisa och jämställdhet en prioriterad fråga. I vårt påverkansarbete arbetar vi bland annat med familjerätt och familjenormer. Läs gärna mer på www.svenskakyrkan.se/act

Arbetsuppgifter
Utifrån Act Svenska kyrkans positioner och påverkansplaner bedriva nationellt och internationellt påverkansarbete för genusrättvisa utifrån ett tros- och rättighetsperspektiv. Driva och upprätthålla goda relationer med svenska beslutsfattare, de påverkansnätverk som Act Svenska kyrkan ingår i och givare.

Underhålla och utveckla program gällande global policydialog, inklusive resultatuppföljning, kvalitetssäkring och rapportering.
Kontinuerligt genomföra omvärldsanalys/problemanalys för policydialog i relation till Sverige, EU och FN. Förbereda och planera konferenser och möten internationellt inom den ekumeniska rörelsen, samt FN-systemet och andra multilaterala arenor.

Bistå med underlag och strategi inför externa möten som rör jämställdhetsfrågor samt kvalitetssäkra kommunikationsmaterial. Arbete med policyprocesser så som remisser och att skriva fram positionspapper och policys.
Samverka med globala ekumeniska och interreligiösa nätverk såsom ACT-alliansen, Lutherska världsförbundet, Kyrkornas världsråd och Side by Side: Faith Movement for Gender Justice kring jämställdhet utifrån policymål och program. Driva Svenska kyrkans policyfrågor på nationella, regionala och globala arenor utifrån positioner och riktlinjer.
Samarbeta med utsänd personal samt övrigt som uppdras av enhetschef.

Kvalifikationer
Erfarenhet av påverkansarbete för jämställdhet och mänskliga rättigheter, gärna genom internationella organisationer och/eller i fält. Minst magisterexamen, eller motsvarande erfarenhet, inom statskunskap, utvecklingssamarbete, mänskliga rättigheter och internationella relationer. Kunskap om och erfarenhet av att arbeta utifrån MR-systemen och FN. Förståelse av kyrkliga sammanhang, ekumenik och kyrkan som samhällsaktör. Teologisk grundexamen är meriterande.

Mycket god kommunikativ förmåga, i såväl tal som skrift på både svenska och engelska. Spanska är meriterande. Som person är du strategisk, målinriktad och flexibel samt har god analytisk förmåga.

God kännedom om globala policyrelaterade plattformar och nätverk och trender inom policydiskursen för jämställdhet och mänskliga rättigheter globalt.

Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.

Tillträde
Tillträde så snart som möjligt. Tjänsten är ett vikariat, ca ett år med 100% sysselsättningsgrad.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av
Policychef, Eva Ekelund, tel. 018-169500.

Fackliga företrädare
Katarina Ottosson (Vision), Henrik Fröjmark (Akavia) och Andreas Sandberg (KyrkA). Samtliga nås med fördel via mail.

Välkommen med din ansökan via knappen nedan. Ansökan ska ha inkommit senast den 28 januari 2021. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare inom ekonomi/redovisning, två tjänster

Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag ä... Visa mer
Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag är att ansvara för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. Den nationella nivån är kyrkans röst utåt såväl i det svenska samhället som internationellt.

Svenska kyrkans nationella nivå – kyrkokansliet i Uppsala – ansvarar för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan, och stödjer på olika sätt stiften i deras arbete för församlingarna. Den nationella nivån företräder också Svenska kyrkan i kontakter med andra kyrkor och samhället i övrigt, både i Sverige och internationellt. Arbetet leds av generalsekreteraren. På kyrkokansliet har också ärkebiskopen sitt kansli. Läs gärna mer på www.svenskakyrkan.se

Avdelningen för gemensamma funktioner, GAS, enheten för ekonomi söker två verksamhetsutvecklare inom ekonomi/redovisning, Svenska kyrkan genomgår en stor digital förändringsresa och vår enhet på kyrkokansliet expanderar. Vi är idag åtta personer på GAS Ekonomi som drivs av att utveckla, effektivisera och förbättra arbetssätt hos våra kunder genom automatiserade tjänster och erbjudanden inom ekonomi och redovisning. Vår systerenhet har motsvarande uppgift inom löne- och personaladministrativa området där det just nu pågår ett projekt att etablera Svenska kyrkans löneservicefunktion. Vi är en stark och drivande kraft tillsammans med de anslutna stiften och ca 200 församlingar som hittills har valt att ansluta sig till våra gemensamma arbetssätt.

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu nya medarbetare till vårt team.

Arbetsuppgifter

• Arbeta i team som driver och deltar i utredningar och nyutveckling av ekonomitjänsten.
• Vara med och planera utveckling så att den stödjer Svenska kyrkans övergripande strategier inom digitalisering.
• Fånga upp behov, förbättra processer och effektivisera arbetssätt i nära samarbete med kollegor på bland annat IT-sektionen och utvecklingsteamet hos systemleverantören.
• Bygga ekonomiprocesser med funktionalitet och rutiner samt bevaka omvärlden (lagar, regler med mera) inom ekonomiområdet som påverkar det gemensamma arbetssättet.
• Ha en tät dialog med stiften som i sin tur utför ekonomitjänster till de av kyrkans församlingar som önskar sådant stöd. En nära samverkan med stiften är därför en viktig del i arbetet, för att exempelvis ta emot förbättringsförslag och feedback under införandefasen.

Kvalifikationer

• Relevant utbildning t.ex. ekonomprogram, systemvetarprogram med inriktning affärs- och verksamhetsutveckling eller motsvarande kunskaper med några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
• Kunnig inom redovisning.
• Erfarenhet av något/några av områdena processutveckling, verksamhetsutveckling projektledarskap och/eller förändringsledning.
• Förmåga att se helheter och förstå verksamhetens behov i ett större sammanhang.
• Du är kommunikativ till din läggning och har lätt att uttrycka dig såväl muntligt som i skrift.
• Du gillar att arbeta självständigt såväl som i grupp.
• Det är meriterande om du arbetat inom controlling och/eller har erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete i en församling eller i en servicebyrå inom Svenska kyrkan.

Vid denna rekrytering läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.

Tillträde
En tjänst avser föräldravikariat på heltid (100 %). Tillträde snarast.
En tjänst avser tillsvidare anställning på heltid (100 %).

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av
Enhetschef Knut Hansson, 018-16 95 00.

Fackliga företrädare
Katarina Ottosson (Vision), Henrik Fröjmark (Akavia) och Andreas Sandberg (KyrkA). Samtliga nås med fördel via mail.

Välkommen med din ansökan. Ansökan ska ha inkommit till Signera rekrytering senast den 5 mars 2021.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Programme Development Adviser

The vision for the international work of Church of Sweden is the freedom and dignity of every human being, sustainable and just societies and a healed and reconciled world. The work is done together with partners in Africa, Asia, Eastern Europe, Latin America and Middle East and is broad in scope, ranging from integrated rural development projects and human rights advocacy work at local and global levels. Church of Sweden is a member of Action by Churches ... Visa mer
The vision for the international work of Church of Sweden is the freedom and dignity of every human being, sustainable and just societies and a healed and reconciled world. The work is done together with partners in Africa, Asia, Eastern Europe, Latin America and Middle East and is broad in scope, ranging from integrated rural development projects and human rights advocacy work at local and global levels. Church of Sweden is a member of Action by Churches Together (ACT), a global alliance of churches and church related organizations throughout the world, working together in relief, development and advocacy work.

Programme Development Adviser, temporary employment, 12 months
Come and join our exciting Donor Relations teams and support Act Church of Sweden in resource mobilization for our diverse programmes in long term development, humanitarian work and advocacy spanning over 30 countries. We are looking for you who has demonstrated ability for handling multiple, complex fundraising relationships simultaneously in a fast-paced environment.

Donor Relations team, International Department, Act Church of Sweden
The Organisational Development and Institutional Funding Section is a strategic support function for the International Department. This section is responsible for expert support in strategic management and planning, thematic support to programmes, development of methods and systems as well as increasing funding opportunities.

The Programme Development Advisers sits within the Donor Relations team of this section. The purpose of the Donor Relations team is resource mobilisation, with a focus on securing funding for existing or expanding programmes that can be scaled up through new partners and/ or increased geographical outreach. Act Church of Sweden is currently recruiting staff for one temporary position. This position focuses on finding new funding opportunities for our long-term development and nexus programming as well as our humanitarian programme.

Responsibilities
The position includes coordinating, maintaining and developing long-term relationships with new and existing donors, such as EU, Swedish Embassies, and/or philanthropic organizations, etc. You will represent Act Church of Sweden in strategic meetings and discussions with donors on funding opportunities, on-going contracts, and frame agreements, including opportunities together with other ACT alliance members. In addition, you are responsible for coordinating the fund development process with relevant staff of the regional unit, managing funding proposals within Act Church of Sweden, and formulating and supporting effective grant reporting to donors. You will contribute to the objectives and goals of the Donor Relations team to maximise funding generated from donors for Act Church of Sweden and our partners. Together with the Donor Relations Financial Controller, you will ensure that all relevant staff are informed of the donors’ requirements, rules and procedures and ensure that Act Church of Sweden complies with donor requirements.

Qualifications
University education in relevant field, economics, international development and/or humanitarian studies.
Experience in working with humanitarian and/or development programmes is a requirement.
Proven track record of working with institutional donors. This includes working with funding proposals, reporting management and donor compliance, and an understanding of programmatic budgeting.
A good understanding of planning, monitoring, evaluation and reporting (PMER) systems and intervention logic.
Effective networking and negotiating skills and an ability to work against and meet funding targets.
Knowledge of the quality and accountability, gender justice, Human Rights based approach, and/or the community-based psychosocial approach is an asset.
Completed courses related to institutional funding, for example EU (DG ECHO, DG DEVCO) etc. is merited.

Additional skills and experiences
Excellent computer skills in Microsoft Office package.
Understanding the roll of the Church in the development and the humanitarian sector and the ecumenical movement (Lutheran World Federation and the ACT Alliance).
A good understanding of the international development and/or humanitarian sector.
Excellent spoken and written English and Swedish are requirement, Spanish and French language skills are an asset.
Previous experience with prospect research and identification strategies
Experience of cultivating new foundation relationships with large foundations
A strong network of relationships with large private foundations.
Proven track record of foundation growth and experience building a pipeline.
A proven track-record of successfully securing six and seven-figure multi-year grants.
Demonstrated ability for handling multiple, complex fundraising relationships simultaneously in a fast-paced environment.
Highly organised, independent, reliable and able to balance multiple priorities and meet deadlines.
We are looking for someone who is results and detail orientated and a team player. You are also innovative and have the ability to motivate others. You are experienced at problem solving, have a high level of integrity and take responsibility for your work. We assume you share the values of the Church of Sweden.

Other
This is a fulltime temporary 1 year position, starting as soon as possible. It is anticipated that you will be travelling approximately 11-25 days per year (after COVID-19 restrictions are lifted).

More detailed information is available from
International Director of Strategic Planning Coleen Heemskerk, +46-(0)18-16 99 87.

The trade union representatives for the holder of this post are
Katarina Ottosson (Vision), Henrik Fröjmark (Akavia) and Andreas Sandberg (KyrkA). All can be reached preferably by e-mail.

Please send your letter of application and CV by using the button "Ansök" here below at the latest 19 january 2021.

You will find more information on the Church of Sweden and its work at www.svenskakyrkan.se/internationelltarbete/kyrkokansliet-och-internationella-avdelningen

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Verksamhetssamordnare till Statens servicecenter

Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda... Visa mer
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

Vi söker nu en verksamhetssamordnare till Region Mitt, som omfattar 33 servicekontor i Dalarna, Gävleborg, Södermanland, Uppsala, Värmland, Västmanland och Örebro.

Vårt uppdrag är i ständig utveckling och vi har det senaste året tagit in helt nya verksamheter till myndigheten. Det i sin tur ställer krav på oss att snabbt ställa om, se synergier och hitta förbättringar för att vara kostnadseffektiva och leveranssäkra. Nu söker vi dig som vill vara ”spindeln i nätet” och som har erfarenhet av att samordna verksamheter med hög utvecklingstakt. Du har förmåga att förstå verksamheter och dess behov av uppföljning, samtidigt som du har förmågan att ”se runt hörnet” vad som är på gång. Du har även en förmåga och vilja att bidra till att effektivisera olika processer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som verksamhetsamordnare stöttar du regionledningen med en effektiv planering och samordning i syfte att nå våra mål och för att interna riktlinjer och rutiner inom myndigheten följs. Det innebär att du hjälper till med årsplanering och sköter all administration kring ledningsmöten mm. Du sammanställer data, tar fram beslutsunderlag och säkerställer att uppdrag driver framåt enligt tidplan. Du kommer även att arbeta med och stötta ledningsgruppen med analyser och uppföljning på olika sätt. Du bidrar med process och metodstöd i vårt arbete med att samordna följa upp och förbättra vår verksamhet.
Du är självklart en aktiv del av ledningsgruppen, där du förväntas bidra med dina erfarenheter och strategiska tankar, i ett nära samarbete med regionchefen. Detta ställer krav på att du är väl insatt i verksamhetens uppdrag och utvecklingsarbete. Genom engagemang och delaktighet har du, liksom övriga i ledningsgruppen, en viktig uppgift i att bidra till att skapa en utvecklande arbetsplats.
Dina uppgifter sker på uppdrag av regionchefen och i nära samarbete med övriga chefer i regionen. Då tjänsten är ny kommer vi att kunna utveckla den tillsammans.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• Relevant akademisk utbildning för rollen, eller motsvarande kompetens förvärvade i liknande roll
• Minst två års erfarenhet med samordnande uppdrag i offentlig verksamhet eller större organisation
• Minst två års erfarenhet av dokumentering och verksamhetsuppföljning
• Goda kunskaper i Excel och Powerpoint

Dessutom är det meriterande om du har:
• Erfarenhet av analysarbete
• Erfarenhet av strategiskt arbete
• Erfarenhet av personalplanering och budgetarbete
• Erfarenhet av förändringsledning

Vidare ska du ha förmåga:
• Att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter
• Att leverera, och stötta andra till leverans, enligt överenskomna deadlines
• Att kunna ”se runt hörnet” vad som är på gång
• Att skapa struktur för ditt eget och andras arbete
• Att se möjligheter och lösningar i uppdragen
• Att driva arbetet framåt
• Att samarbeta både i egen arbetsgrupp och med andra delar i och utanför organisationen
• Att kommunicera på svenska i både tal och skrift

Övrigt
Anställningen är placerad i Gävle, Västerås, Uppsala eller Eskilstuna enligt överenskommelse och innebär en del resande. Anställningen är på heltid och tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 15 november 2020.
I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Ledigt jobb som Valsamordnare hos Uppsala Pastorat

Ansök    Sep 30    Manpower AB    Verksamhetskonsult
Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Manpower har just nu flera spännande uppdrag hos våra kunder i Uppsala med omnejd. Vänta inte med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar ett år. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Uppsala Pastorat. Initialt är sysselsättningsg... Visa mer
Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Manpower har just nu flera spännande uppdrag hos våra kunder i Uppsala med omnejd. Vänta inte med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar ett år. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Uppsala Pastorat. Initialt är sysselsättningsgraden 10-15% men under sommaren 2021 kommer du börja arbeta heltid inför kyrkovalet i september.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som valsamordnare innebär att tillsammans med valnämnden förbereda och genomföra Uppsala Pastorats uppgifter vid kyrkovalet 2021. Arbetet går till stor del ut på att uppföra projektplan, initiera och driva projektet både självständigt och i nära samarbete med andra samt utvärdering efter kyrkovalet.

Mer specifikt innefattar arbetet ansvar för samordning och koordinering av de aktiviteter som krävs inför kyrkovalet. Du kommer att administrera förtidsröstningen, organisera vallokalerna, förbereda för röstmottagningen på valdagen, rekrytera valförrättare/röstmottagare samt planera utbildning och informationsträffar för valförrättare/röstmottagare.

Arbetsinsatsen börjar med fördel omgående och ökar i omfattning ju närmre valdagen vi kommer.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med projektledning, utvärdering och projektplanering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av projektledning, administrativt arbete och service.

Du som söker har relevant högskoleutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det är meriterande arbete inom förvaltning eller erfarenhet av valarbete. Vidare har du god datorvana, mycket goda kommunikativa färdigheter samt B-körkort.

För vår uppdragsgivares räkning söker vi en medarbetare med god förmåga att arbeta självständigt och på eget initiativ. Vidare är du:

* strukturerad och van att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.
* van att arbeta efter strikta deadlines.
* lugn i stressade situationer.
* en social person som är kommunikativ och lätt att samarbeta med.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Ansök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta uppdragsbaserat hos Uppsala Pastorat. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Viktor Nordkvist på telefonnummer: 072-202 17 95 eller via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare inom ekonomi/redovisning, två tjänster

Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag ä... Visa mer
Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag är att ansvara för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. Den nationella nivån är kyrkans röst utåt såväl i det svenska samhället som internationellt.

Svenska kyrkans nationella nivå – kyrkokansliet i Uppsala – ansvarar för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan, och stödjer på olika sätt stiften i deras arbete för församlingarna. Den nationella nivån företräder också Svenska kyrkan i kontakter med andra kyrkor och samhället i övrigt, både i Sverige och internationellt. Arbetet leds av generalsekreteraren. På kyrkokansliet har också ärkebiskopen sitt kansli.

Svenska kyrkan genomgår en stor digital förändringsresa och vår enhet på kyrkokansliet expanderar. Vi är idag 8 personer som drivs av att utveckla, effektivisera och förbättra arbetssätt hos våra kunder genom automatiserade tjänster och erbjudanden inom ekonomi och redovisning. Vår systerenhet har motsvarande uppgift inom löne- och personaladministrativa området där det just nu pågår ett projekt att etablera Svenska kyrkans löneservicefunktion. Vi är en stark och drivande kraft tillsammans med de anslutna stiften och ca 200 församlingar som hittills har valt att ansluta sig till våra gemensamma arbetssätt.

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu nya medarbetare till vårt team.

Läs gärna mer på www.svenskakyrkan.se

Arbetsuppgifter

• Arbeta i team som driver och deltar i utredningar och nyutveckling av ekonomitjänsten.
• Vara med och planera utveckling så att den stödjer Svenska kyrkans övergripande strategier inom digitalisering.
• Fånga upp behov, förbättra processer och effektivisera arbetssätt i nära samarbete med kollegor på bland annat IT-sektionen och utvecklingsteamet hos systemleverantören.
• Bygga ekonomiprocesser med funktionalitet och rutiner samt bevaka omvärlden (lagar, regler med mera) inom ekonomiområdet som påverkar det gemensamma arbetssättet.
• Ha en tät dialog med stiften som i sin tur utför ekonomitjänster till de av kyrkans församlingar som önskar sådant stöd. En nära samverkan med stiften är därför en viktig del i arbetet, för att exempelvis ta emot förbättringsförslag och feedback under införandefasen.

Kvalifikationer

• Relevant utbildning t.ex. ekonomprogram, systemvetarprogram med inriktning affärs- och verksamhetsutveckling eller motsvarande kunskaper med några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
• Kunnig inom redovisning.
• Erfarenhet av något/några av områdena processutveckling, verksamhetsutveckling projektledarskap och/eller förändringsledning.
• Förmåga att se helheter och förstå verksamhetens behov i ett större sammanhang.
• Du är kommunikativ till din läggning och har lätt att uttrycka dig såväl muntligt som i skrift.
• Du gillar att arbeta självständigt såväl som i grupp.
• Det är meriterande om du arbetat inom controlling och/eller har erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete i en församling eller i en servicebyrå inom Svenska kyrkan.

Vid denna rekrytering läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.

Tillträde
En tjänst avser föräldravikariat på heltid (100 %). Tillträde snarast.
En tjänst avser tillsvidare anställning på heltid (100 %).

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av
Enhetschef Knut Hansson, 018-16 95 00.

Fackliga företrädare
Katarina Ottosson (Vision), Henrik Fröjmark (Akavia) och Andreas Sandberg (KyrkA). Samtliga nås med fördel via mail.

Välkommen med din ansökan via knappen nedan. Ansökan ska ha inkommit senast den 15 januari 2020.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Konsult Life Science, Projektledning och Förändringsarbete

Ansök    Jul 1    Semcon Sweden AB    Verksamhetskonsult
På Semcon erbjuder vi våra kunder en rad av olika erbjudanden, bland annat expertis inom verksamhetsutveckling, projektledning och processledning där vi hjälper våra kunder inom framförallt Life Science, Offentlig sektor och Energi att utveckla sina organisationer. I vårt Management Services team kommer du att arbeta med kompetenta, kvalitetsmedvetna och hjälpsamma kollegor där ni tillsammans bildar ett starkt team med era olika kompetenser inom verksamhe... Visa mer
På Semcon erbjuder vi våra kunder en rad av olika erbjudanden, bland annat expertis inom verksamhetsutveckling, projektledning och processledning där vi hjälper våra kunder inom framförallt Life Science, Offentlig sektor och Energi att utveckla sina organisationer.

I vårt Management Services team kommer du att arbeta med kompetenta, kvalitetsmedvetna och hjälpsamma kollegor där ni tillsammans bildar ett starkt team med era olika kompetenser inom verksamhetsutvecklande tjänster. I teamet finns stora möjligheter att påverka och vara delaktig i den pågående uppbyggnaden av vårt erbjudande samt utveckling av våra affärer.

Vi letar nu efter skickliga och drivna kollegor med intresse för såväl människor som organisation för att bli en del av vårt växande team inom Management Services. Är du intresserad av Semcon och har en bakgrund inom Life Science samt erfarenhet från några av nedan områden tror vi du kan passa i vårt team!

- Verksamhetsutvecklande tjänster inom framförallt Life Science
- Meriterande med erfarenhet från uppdrag inom exempelvis e-hälsa, dokument- och ärendehantering samt projektledning eller delprojektledning
- Projektmetodiker ex. PPS och XLPM
- Agilt arbete och/eller agil coachning
- Processkartläggning och processledning
- Hållbarhetsarbete
- Strategiutveckling
- Förändringsledning


Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktigt för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in en ansökan via knappen ”ansök” nedan. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem och det går således inte att söka tjänsten via mail. I och med sommarledighet kommer återkoppling att ske först i augusti.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Anna nedan.

Anna Svartbo Lundquist
Team Manager
[email protected] Visa mindre

Project Management Consultant

Ansök    Jan 28    Semcon Sweden    Verksamhetskonsult
Vår avdelning i Uppsala söker nu erfarna projektledare! På Semcon i Uppsala tillhör du vår avdelning på ca 50 kollegor. På avdelningen delar vi gärna med oss av erfarenheter och kunskap genom nätverk och träffar. Vi värderar även att ha roligt tillsammans genom diverse olika aktiviteter. Vi arbetar även gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats. Om rollen I denna roll kommer du ta dig an varierande arbetsuppgifter och ha ett nära sama... Visa mer
Vår avdelning i Uppsala söker nu erfarna projektledare!

På Semcon i Uppsala tillhör du vår avdelning på ca 50 kollegor. På avdelningen delar vi gärna med oss av erfarenheter och kunskap genom nätverk och träffar. Vi värderar även att ha roligt tillsammans genom diverse olika aktiviteter. Vi arbetar även gemensamt för att vara en inkluderande och öppen arbetsplats.

Om rollen

I denna roll kommer du ta dig an varierande arbetsuppgifter och ha ett nära samarbete med kollegor på Semcon som innehar samma roll. Du kommer bland annat arbeta med att:

- Vara projektledare
- Agera coach till projektledare
- Genomföra mognadsanalyser och projektrevisioner
- Utveckla och implementera projekt- och portföljledning
- Leda workshops och hålla utbildningar för kunder inom diverse olika branscherVi söker dig med

- Bakgrund inom projektområdet
- Erfarenhet från roller såsom projektledare, projektkontorschef eller coach
- Erfarenhet från förändringsarbete, implementering av projektmodeller
- Kännedom om modellerna PROPS/XLPMI denna roll är det även en fördel om du har erfarenhet av offentlig sektor samt operativ erfarenhet av modellerna PROPS/XLPM samt av program och portflöjledning. Det är även meriterande om du har kännedom om verksamhetsstyrning och verksamhetsutveckling.

För att trivas i rollen tror vi att du är en pedagogisk person som gillar att arbeta och utveckla människor, grupper och företag. Du är en van relationsbyggare och är självgående i ditt arbete.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor eller om du vill veta mer om tjänsten, vänligen kontakta Elin nedan.

Elin Sins, 076 569 81 50
Team Manager Visa mindre

Projektledare inom offentlig sektor och förändringsarbete

Ansök    Maj 19    Semcon Sweden AB    Verksamhetskonsult
Har du erfarenhet av offentlig verksamhet och vill arbeta med verksamhetsutveckling och processledning? Nu söker vi dig som vill utgå från Uppsala och vara med i den fortsatta uppbyggnaden av vårt team inom Management Services på Semcon! Om rollen I denna roll kommer du tillhöra vårt team inom Management Services och arbeta lokalt i Uppsala. Teamet är i en uppbyggnadsfas så här finns stora möjligheter att påverka och vara delaktig i uppbyggnaden av vårt ... Visa mer
Har du erfarenhet av offentlig verksamhet och vill arbeta med verksamhetsutveckling och processledning? Nu söker vi dig som vill utgå från Uppsala och vara med i den fortsatta uppbyggnaden av vårt team inom Management Services på Semcon!

Om rollen

I denna roll kommer du tillhöra vårt team inom Management Services och arbeta lokalt i Uppsala. Teamet är i en uppbyggnadsfas så här finns stora möjligheter att påverka och vara delaktig i uppbyggnaden av vårt erbjudande och utvecklingen av våra affärer. Du kommer bland annat att ta dig an uppdrag inom följande områden inriktade framför allt på offentlig sektor;

- Verksamhetsutvecklare
- Förändringsledare
- Processkartläggning och processledning
- Strategiutveckling


Vi söker dig med

- Ett starkt intresse för verksamhetsutvecklande tjänster
- erfarenhet från Management Services inom offentlig sektor, Life Science, Energi och/eller e-hälsa
- kontaktnät inom detta område
- Stort intresse för människor, förankring och samordning
- erfarenhet av projektledning eller delprojektledning
- Intresse för projektmetodiker, är du certifierad i någon metodik är det meriterande
- Erfarenhet av agilt arbete och/eller agil coachning
- Erfarenhet av hållbarhetsarbete


För att passa i rollen tror vi att du trivs med många olika kontaktytor i ditt arbete. Vi tror även att du trivs med att arbeta självständigt men samtidigt värderar ett gott samarbete med kollegor. Här förväntas du både bidra och ta del av Semcons interna nätverk och kompetens. Du får kollegor som bidrar med kunskap, olika perspektiv samt en trevlig stämning och gemenskap. På Semcon arbetar vi gemensamt för att vara en inkluderande arbetsplats.

Ansökan

Vid frågor om rollen är du välkommen att kontakta Team Manager Anna Svartbo Lundquist på telefonnummer 073 682 76 37 eller [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsutvecklare Lön - inriktning IT/system

Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag ä... Visa mer
Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag är att ansvara för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. Den nationella nivån är kyrkans röst utåt såväl i det svenska samhället som internationellt.

Kyrkokansliet i Uppsala, avdelningen för gemensamma funktioner söker nu

Verksamhetsutvecklare Lön - inriktning IT/system

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Svenska kyrkans framtida löneprocesser i rollen som verksamhetsutvecklare!

Svenska kyrkan arbetar för att inom ekonomi- och löneområdet skapa ett enhetligt arbetssätt med tillhörande system för Svenska kyrkan i hela landet. Projektet levereras i samverkan med den regionala organisationen (stiften) till pastorat och församlingar. Stiften erbjuder redovisnings- och lönetjänster i servicebyråer till de enheter som önskar.

Som verksamhetsutvecklare inom gemensamt administrativt stöd på kyrkokansliet i Uppsala ingår du i ett team som arbetar för att stödja användare inom hela Svenska kyrkan inom vårt område. Enheten på nationell nivå som ansvarar för ekonomi-och löneprocesserna består idag av sexton personer. Vi behöver nu utöka teamet med en duktig och drivande verksamhetsutvecklare med specialistkunskap inom lön och PA med fokus på IT/system till vår trevliga grupp!
Läs gärna mer på www.svenskakyrkan.se

Arbetsuppgifter

Du arbetar med stöd till hela löneprocessen. Tillsammans med ansvarig för löne- och PA-processerna följer du upp, förbättrar, utvecklar och kvalitetssäkrar processer med tillhörande rutiner och system samt utbildning.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:
Göra uppsättning och ändringar i systemstödet.
Driva och/eller delta i utredningar och nyutveckling av det gemensamma arbetssättet inklusive IT-stöd samt utbildningar.
Ta fram förslag till beslutsunderlag avseende verksamhetsnytta och kostnadsbesparing – nyttoeffekter.
Analysera och utreda förbättringsförslag, problem och incidenter.
Bevaka omvärlden avseende lön och HR-området såsom lagar, avtal och andra påverkande faktorer. Göra riskbedömning hur detta påverkar det gemensamma arbetssättet.
Dokumentera och uppdatera rutiner, utbildningsmaterial, presentationer med mera.
Kommunicera nyheter om det gemensamma arbetssättet både muntligt och skriftligt.

Systemlösningarna kommer från Flex Applications där vi idag använder Flex HRM Time & Travel samt Flex Lön. Runt dessa system finns det integrationer med andra system, t ex inom ekonomiområdet.

Kvalifikationer
Du är en utbildad och erfaren lönespecialist som arbetat inom området i minst 5 år. Som person är du ansvarstagande och noggrann med förmåga att ta initiativ, planera och prioritera uppgifter utifrån leveranstidpunkter. Du är van att arbeta strukturerat, effektivt och resultatinriktat, även under ett tidvis högt tempo. Du har intresse för system och har erfarenhet av arbete i Flex Applications system, Flex Lön och Flex HRM time och Travel. Du är kunnig inom IT-området såsom kravställning, systemuppsättning och integrationer mm. Vidare har du förmåga att analysera och bryta ned komplexa frågor i beståndsdelar och lösa komplicerade problem samt att förstå vad som skapar effektivitet i ett större sammanhang.

Du trivs med att vara en del av ett team som stöttar varandra och har samtidigt förmågan att arbeta självständigt. Du har mycket goda kunskaper i MS-Office och god datorvana är ett krav. Du har erfarenhet av och är duktig på att tolka kollektivavtal. Tjänsten kräver att du behärskar god svenska i tal och skrift.
Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.

Tillträde
Snarast

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av
Enhetschef Anna Edling och gruppledare Sofia Ferm.
De nås på mail eller telefon 018-16 95 00 (du kommer att få lämna meddelande för att bli uppringd).

Fackliga företrädare
Katarina Ottosson (Vision), Joakim Lindström (Jusek) och Kajsa Cedervall Westerman (KyrkA). Samtliga nås med fördel via mail.

Välkommen med din ansökan via knappen nedan. Ansökan ska ha inkommit senast den 22 november 2019.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Management Services Consultant

Ansök    Dec 18    Semcon Sweden    Verksamhetskonsult
Har du erfarenhet av offentlig verksamhet och vill arbeta med verksamhetsutveckling och processledning? Nu söker vi dig som vill utgå från Uppsala och vara med i den fortsatta uppbyggnaden av vårt team inom Management Services på Semcon! Om rollen I denna roll kommer du tillhöra vårt team inom Management Services och arbeta lokalt i Uppsala. Teamet är i en uppbyggnadsfas så här finns stora möjligheter att påverka och vara delaktig i uppbyggnaden av vårt ... Visa mer
Har du erfarenhet av offentlig verksamhet och vill arbeta med verksamhetsutveckling och processledning? Nu söker vi dig som vill utgå från Uppsala och vara med i den fortsatta uppbyggnaden av vårt team inom Management Services på Semcon!

Om rollen

I denna roll kommer du tillhöra vårt team inom Management Services och arbeta lokalt i Uppsala. Teamet är i en uppbyggnadsfas så här finns stora möjligheter att påverka och vara delaktig i uppbyggnaden av vårt erbjudande och utvecklingen av våra affärer. Du kommer bland annat att ta dig an uppdrag inom följande områden inriktade framför allt på offentlig sektor;

- Verksamhetsutvecklare
- Förändringsledare
- Processkartläggning och processledning
- Strategiutveckling


Vi söker dig med

- Ett starkt intresse för verksamhetsutvecklande tjänster
- erfarenhet från Management Services inom offentlig sektor, Life Science, Energi eller e-hälsa

- kontaktnät inom detta område
- Stort intresse för människor, förankring och samordning
- erfarenhet av projektledning eller delprojektledning
- Intresse för projektmetodiker, är du certifierad i någon metodik är det meriterande
- meriterande om du har erfarenhet från utbildningar


För att passa i rollen tror vi att du trivs med många olika kontaktytor i ditt arbete. Vi tror även att du trivs med att arbeta självständigt men samtidigt värderar ett gott samarbete med kollegor. Här förväntas du både bidra och ta del av Semcons interna nätverk och kompetens. Du får kollegor som bidrar med kunskap, olika perspektiv samt en trevlig stämning och gemenskap. På Semcon arbetar vi gemensamt för att vara en öppen och inkluderande arbetsplats.

Ansökan

Vid frågor om rollen är du välkommen att kontakta Team Manager Anna Svartbo Lundquist på telefonnummer 073 682 76 37 eller [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsutvecklare Lön/PA - inriktning projektledning

Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag ä... Visa mer
Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag är att ansvara för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. Den nationella nivån är kyrkans röst utåt såväl i det svenska samhället som internationellt.

Kyrkokansliet i Uppsala, avdelningen för gemensamma funktioner söker nu

Verksamhetsutvecklare Lön/PA - inriktning projektledning

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Svenska kyrkans framtida löneprocesser i rollen som verksamhetsutvecklare!

Svenska kyrkan arbetar för att inom ekonomi- och löneområdet skapa ett enhetligt arbetssätt med tillhörande system för Svenska kyrkan i hela landet. Projektet levereras i samverkan med den regionala organisationen (stiften) till pastorat och församlingar. Stiften erbjuder redovisnings- och lönetjänster i servicebyråer till de enheter som önskar.

Som verksamhetsutvecklare inom gemensamt administrativt stöd på kyrkokansliet i Uppsala ingår du i ett team som arbetar för att stödja användare inom hela Svenska kyrkan inom vårt område. Enheten på nationell nivå som ansvarar för ekonomi-och löneprocesserna består idag av sexton personer. Vi behöver nu utöka teamet med en duktig och drivande verksamhetsutvecklare med specialistkunskap inom lön och PA med fokus på projektledning till vår trevliga grupp!
Läs gärna mer på www.svenskakyrkan.se

Arbetsuppgifter

Du arbetar med stöd till hela löneprocessen. Tillsammans med ansvarig för löne- och PA-processerna följer du upp, förbättrar, utvecklar och kvalitetssäkrar processer med tillhörande rutiner och system samt utbildning.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:
Driva och/eller delta i utredningar och nyutveckling av det gemensamma arbetssättet inklusive IT-stöd samt utbildningar.
Ta fram förslag till beslutsunderlag avseende verksamhetsnytta och kostnadsbesparing – nyttoeffekter.
Analysera och utreda förbättringsförslag, problem och incidenter. Ansvara för att planera, leda och genomföra, följa upp och rapportera uppdrag och projekt.

Bevaka omvärlden avseende lön och HR-området såsom lagar, avtal och andra påverkande faktorer. Göra riskbedömning hur detta påverkar det gemensamma arbetssättet.
Dokumentera och uppdatera rutiner, utbildningsmaterial, presentationer med mera.
Kommunicera nyheter om det gemensamma arbetssättet både muntligt och skriftligt.

Systemlösningarna kommer från Flex Applications där vi idag använder Flex HRM Time & Travel samt Flex Lön. Runt dessa system finns det integrationer med andra system, t ex inom ekonomiområdet.

Kvalifikationer
Du är en utbildad och erfaren lönespecialist som arbetat inom området i minst 5 år. Du har utbildning och erfarenhet inom projektledning. Som person är du ansvarstagande och noggrann med förmåga att ta initiativ, planera och prioritera uppgifter utifrån leveranstidpunkter. Du är van att arbeta strukturerat, effektivt och resultatinriktat, även under ett tidvis högt tempo. Du har erfarenhet av förändringsarbete och förstår vikten av förändringsledning för att uppnå önskad effekt vid förändring av arbetssätt. Vidare har du förmåga att analysera och bryta ned komplexa frågor i beståndsdelar och lösa komplicerade problem samt att förstå vad som skapar effektivitet i ett större sammanhang.

Du har god kommunikationsförmåga såväl i tal som skrift. Du är bekväm med att tala inför större grupper. Du trivs med att vara en del av ett team som stöttar varandra och har samtidigt förmågan att arbeta självständigt. Du har mycket goda kunskaper i MS-Office och god datorvana är ett krav. Tjänsten kräver att du behärskar god svenska i tal och skrift.
Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.

Tillträde
Snarast

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av
Enhetschef Anna Edling och gruppledare Sofia Ferm.
De nås på mail eller telefon 018-16 95 00 (du kommer att få lämna meddelande för att bli uppringd).

Fackliga företrädare
Katarina Ottosson (Vision), Joakim Lindström (Jusek) och Kajsa Cedervall Westerman (KyrkA). Samtliga nås med fördel via mail.

Välkommen med din ansökan via knappen nedan. Ansökan ska ha inkommit senast den 22 november 2019.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Lokalsamordnare

Ansök    Aug 19    Region Uppsala    Verksamhetskonsult
Verksamhetsområde Sjukhusadministration Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. D... Visa mer
Verksamhetsområde Sjukhusadministration

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Fastighets- och försörjningsenhetens uppdrag är att, med ett sjukhusövergripande perspektiv, stötta sjukhusets ledning och verksamheter så att sjukhuset fortsatt kan bedriva en toppmodern och säker sjukvård. Enhetens arbete sker i nära samarbete med Framtidens Akademiska (FAS). En av våra medarbetare närmar sig pension så nu har du chansen att bli en del av en dynamisk grupp och få bidra i fortsatt utveckling av vår verksamhet.

Ditt uppdrag
I rollen som lokalsamordnare kommer du att arbeta med strategiska och operativa frågor för att kartlägga verksamhetens behov samt att verka för god samordning och kvalitet. Rollen är bred, varierande och utmanande.

Du bistår verksamheten med att möjliggöra ändamålsenliga lokaler på kort och lång sikt. I samråd med verksamheten hanterar du bl a ny- till- och ombyggnadsprojekt, åtgärder som krävs vid byggpåverkande investeringar, akut uppkomna lokalfrågor samt sprider information och är behjälplig vid evakuering och omflyttning. Du är också sjukhusets förbindelselänk och kontaktperson mellan verksamhet, sjukhusledning och övriga förvaltningar inom Region Uppsala.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning på högskolenivå, helst inom sjukvårdssektorn. Du kan också vara en erfaren projektledare och/eller ha flerårig arbetslivserfarenhet från sjukvårds- eller fastighetsområdet.

Din kompetens
Som person är du serviceinriktad och lyhörd men också orädd och tydlig. Du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift. Arbetet innebär mycket samverkan och många kontakter med olika professioner vilket kräver att du är kommunikativ och har en god förmåga att lösa problem.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Har du frågor är du välkommen att kontakta Annika Eriksson, chef Fastighets- och försörjningsenheten, tel. 018-611 45 19

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Lokalsamordnare

Ansök    Sep 18    Region Uppsala    Verksamhetskonsult
Verksamhetsområde Sjukhusadministration Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. D... Visa mer
Verksamhetsområde Sjukhusadministration

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Fastighets- och försörjningsenhetens uppdrag är att, med ett sjukhusövergripande perspektiv, stötta sjukhusets ledning och verksamheter så att sjukhuset fortsatt kan bedriva en toppmodern och säker sjukvård. Enhetens arbete sker i nära samarbete med Framtidens Akademiska (FAS). En av våra medarbetare närmar sig pension så nu har du chansen att bli en del av en dynamisk grupp och få bidra i fortsatt utveckling av vår verksamhet.

Ditt uppdrag
I rollen som lokalsamordnare kommer du att arbeta med strategiska och operativa frågor för att kartlägga verksamhetens behov samt att verka för god samordning och kvalitet. Rollen är bred, varierande och utmanande.

Du bistår verksamheten med att möjliggöra ändamålsenliga lokaler på kort och lång sikt. I samråd med verksamheten hanterar du bl a ny- till- och ombyggnadsprojekt, åtgärder som krävs vid byggpåverkande investeringar, akut uppkomna lokalfrågor samt sprider information och är behjälplig vid evakuering och omflyttning. Du är också sjukhusets förbindelselänk och kontaktperson mellan verksamhet, sjukhusledning och övriga förvaltningar inom Region Uppsala.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning på högskolenivå, helst inom sjukvårdssektorn. Du kan också vara en erfaren projektledare och/eller ha flerårig arbetslivserfarenhet från sjukvårds- eller fastighetsområdet.

Din kompetens
Som person är du serviceinriktad och lyhörd men också orädd och tydlig. Du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift. Arbetet innebär mycket samverkan och många kontakter med olika professioner vilket kräver att du är kommunikativ och har en god förmåga att lösa problem.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Har du frågor är du välkommen att kontakta Annika Eriksson, chef Fastighets- och försörjningsenheten, tel. 018-611 45 19

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Vi söker driven verksamhetsutvecklare i Uppsala

Ansök    Sep 10    Sveriges Elevkårer    Verksamhetskonsult
Gillar du branta inlärningskurvor och vill ha mycket ansvar tidigt i karriären? Kul för dig! Då vill vi höra mer från dig. Nu söker vi en driven verksamhetsutvecklare med placering i Uppsala som kommer att jobba med elevråd på övre grundskolan inom regionen.Om Sveriges ElevrådSveriges Elevråd är Sveriges största elevorganisation på grundskolan, som ansluter 64 elevråd och 11 020 elever på olika platser runt om i landet. Varje dag stärker Sveriges Elev... Visa mer
Gillar du branta inlärningskurvor och vill ha mycket ansvar tidigt i karriären? Kul för dig! Då vill vi höra mer från dig. Nu söker vi en driven verksamhetsutvecklare med placering i Uppsala som kommer att jobba med elevråd på övre grundskolan inom regionen.Om Sveriges ElevrådSveriges Elevråd är Sveriges största elevorganisation på grundskolan, som ansluter 64 elevråd och 11 020 elever på olika platser runt om i landet. Varje dag stärker Sveriges Elevråd sina medlemmar genom bland annat support, material och utbildningar. Därutöver lyfts elevernas röster i politiken. Du kan läsa mer om Sveriges Elevråd härBeskrivning av tjänstenVerksamhetsutvecklare arbetar med elever som är medlemmar i Sveriges elevråd. En verksamhetsutvecklare ser över och stöttar det arbete som bedrivs hos elevråd i regionen, vilket innebär en hel del resande och möten med elevråd.Som verksamhetsutvecklare ansvarar du för att få elevråd inom tjänsten att bedriva fler aktiviteter, bygga större organisationer, skaffa sig fler aktiva och värva fler medlemmar. Detta sker genom insatser som att hålla utbildningar, presentationer, vägledning och rådgivning. Även stöd kopplat till medlemsvärvning och årsmöten hör till tjänsten. Utöver det anordnar Sveriges elevråd nationella och regionala events som du förväntas bjuda in medlemmarna till.I tjänsten förekommer även resor runt om i landet och i enstaka fall arbete på kvällar och helger. DU SOM SÖKANDE BÖR:Vara en driven, engagerad och inspirerande personTycka att elevråd är viktiga och gör skillnadVara serviceminded och lyhörd i olika situation och kunna hantera snabba förändringar på stående fotKunna planera och strukturera arbetet på ett överskådligt och effektivt sättKunna hantera parallella projekt och arbetsuppgifterTrivas med ett målfokuserat och lösningsorienterat arbetssättUtöver ovanstående punkter lägger vi stor vikt vid personlig lämplighetDET ÄR MERITERANDE OM DU:Har ett intresse för hur övre grundskolan fungerar och hur olika skolor ser ut Har en bakgrund i en elevkår eller ett elevråd, gärna som ordförande eller vice ordförandeVarit aktiv i andra föreningar och organisationerVILLKOR OCH LÖNVi tillämpar 6 månader provanställningPå grund av tjänstens utformning tillämpar vi målstyrd arbetstid. Målstyrd arbetstid är ett enskilt kontrakt mellan arbetsgivaren och arbetstagaren.Ingångslön 19 000 kr/månadenFriskvård 300 kr/månadSemester utgår med 30 dagar per årStart omgående AnsökanAnsökan görs här: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?c08dd269 Sista ansökningsdag är 2019-09-15. Rekryteringen sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum – så skicka in din ansökan så snart som möjligt.Vi på Sveriges Elevkårer ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Frågor?Anna Khotyanovskaya, [email protected] 03 03, 08 – 644 45 00 Zara Frick, Facklig representant [email protected] 135 41  Visa mindre

Verksamhetsutvecklare inom Lön

Ansök    Maj 10    Kansli    Verksamhetskonsult
Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag ä... Visa mer
Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag är att ansvara för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. Den nationella nivån är kyrkans röst utåt såväl i det svenska samhället som internationellt.

Kyrkokansliet i Uppsala, avdelningen för gemensamma funktioner söker nu
Verksamhetsutvecklare inom Lön
Läs gärna mer på www.svenskakyrkan.se

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Svenska kyrkans framtida löne-processer i rollen som verksamhetsutvecklare!

Svenska kyrkan arbetar för att inom ekonomi- och löne/HR-området skapa enhetliga processer med tillhörande system för Svenska kyrkan i hela landet. Processerna ingår i tjänster som levereras av den regionala organisationen (stiften) till pastorat och församlingar. I dagsläget är det en tredjedel av Svenska kyrkans församlingar och pastorat som använder tjänsterna.

Som verksamhetsutvecklare inom gemensamt administrativt stöd på kyrkokansliet i Uppsala ingår du i ett team som arbetar för att utveckla löne- och HR-processerna samt stödja användare inom hela Svenska kyrkan inom vårt område. Teamet på nationell nivå som ansvarar för ekonomi-och löne-/HR-processerna består idag av ett 20-tal personer. Vi behöver nu utöka med två duktiga och drivande verksamhetsutvecklare med specialistkunskap inom lön till vår trevliga grupp!

Arbetsuppgifter

Du arbetar med stöd till hela löneprocessen. Tillsammans med ansvarig för personaltjänsten följer du upp, förbättrar, utvecklar och kvalitetssäkrar löneprocesser med tillhörande rutiner och system samt utbildning.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

• Driva och/eller delta i utredningar och nyutveckling av det gemensamma arbetssättet inklusive IT-stöd samt utbildningar.
• Ta fram förslag till beslutsunderlag avseende verksamhetsnytta och kostnadsbesparing – nyttoeffekter.
• Analysera och utreda förbättringsförslag, problem och incidenter.
• Bevaka omvärlden avseende lön och HR-området såsom lagar, avtal och andra påverkande faktorer. Göra riskbedömning hur detta påverkar det gemensamma arbetssättet.
• Vara lärare vid utbildningar av bland annat lönehandläggare som ska arbeta enligt gemensamt arbetssätt.
• Göra uppsättning och ändringar i systemstödet.
• Dokumentera och uppdatera rutiner, utbildningsmaterial, presentationer med mera
• Kommunicera nyheter om det gemensamma arbetssättet både muntligt och skriftligt.

Systemlösningarna kommer från Flex Applications där vi idag använder Flex HRM Time & Travel samt Flex Lön. Runt dessa system finns det integrationer med andra system, t ex inom eknomi.

Kvalifikationer

• Du är en utbildad och erfaren lönehandläggare/lönespecialist som arbetat inom området i minst 5 år.
• Som person är du ansvarstagande och noggrann med förmåga att ta initiativ, planera och prioritera uppgifter utifrån leveranstidpunkter.
• Van att arbeta strukturerat, effektivt och resultatinriktat, även under ett tidvis högt tempo.
• Du har intresse för system och har erfarenhet av arbete i Lön, HR, Tid och Reseräkningssystem som är integrerade med bland annat ekonomisystem.
• Baserat på grundförutsättningar/beslut har du förmågan att analysera och bryta ned komplexa frågor i beståndsdelar och lösa komplicerade problem samt att förstå vad som skapar effektivitet i ett större sammanhang
• Eftersom tjänsten innebär kontakter med många medarbetare runt om i landet samt att vara utbildare förutsätts att du har en mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.
• Du är van att arbeta självständigt såväl som i grupp.
• Du har mycket goda kunskaper i MS-Office och god datorvana är ett krav.
• Du har erfarenhet av och är duktig på att tolka kollektivavtal.
• Du har erfarenhet av förändringsarbete och förstår vikten av förändringsledning för att uppnå önskad effekt vid förändring av arbetssätt.
• Tjänsten kräver att du behärskar god svenska i tal och skrift.
• Meriterande är kunskap inom HR-området.
• Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.

Tillträde
Snarast

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av

Enhetschef Anna Edling och gruppledare Sofia Ferm
De nås på mail eller telefon 018-16 95 00 (du kommer att få lämna meddelande för att bli uppringd).

Fackliga företrädare
Katarina Ottosson (Vision), Joakim Lindström (Jusek) och Anders Göranzon (KyrkA). Samtliga nås med fördel via mail.

Välkommen med din ansökan via knappen nedan. Ansökan ska ha inkommit senast den 26 maj 2019.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Projektledare goda levnadsvanor

Ansök    Mar 29    Uppsala kommun    Verksamhetskonsult
Omsorgsförvaltningen, enheten för kvalitet och utveckling Vill du vara med och bidra till goda och hälsosamma levnadsvanor i Uppsala? Är du en driven projektledare med kunskaper och erfarenhet inom folkhälsa? Läs då mer om det här spännande uppdraget och sök jobbet! Eller tipsa någon som du tror är rätt person för uppdraget! Enheten kvalitet och utveckling ligger under avdelning systemledning och ansvarar bland annat för ett flertal projekt och utveckl... Visa mer
Omsorgsförvaltningen, enheten för kvalitet och utveckling

Vill du vara med och bidra till goda och hälsosamma levnadsvanor i Uppsala? Är du en driven projektledare med kunskaper och erfarenhet inom folkhälsa? Läs då mer om det här spännande uppdraget och sök jobbet! Eller tipsa någon som du tror är rätt person för uppdraget!

Enheten kvalitet och utveckling ligger under avdelning systemledning och ansvarar bland annat för ett flertal projekt och utvecklingsuppdrag. Enheten består av tio medarbetare som arbetar direkt i kvalitetsfrågor och/eller specifika utvecklingsuppdrag och projekt kopplat till hela förvaltningen och en del till stöd för nämnden.

Ditt uppdrag
Projektledarens ansvar är att driva arbetet med att ta fram en struktur för att förebygga ohälsosamma levnadsvanor. För att möjliggöra detta behöver projektet även kartlägga vilka verksamheter som möter riskgrupper för ohälsosamma levnadsvanor och vilka befintliga metoder och arbetssätt som finns för att identifiera och arbeta med ohälsosamma levnadsvanor. Kunskap om effektfulla arbetssätt behöver inhämtas och spridas vidare och en implementeringsplan behöver tas fram.

Syftet med projektet är att i samverkan mellan omsorgsnämnden, äldrenämnden och socialnämnden, och med hjälp av Socialstyrelsens nationella riktlinjer, stärka hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande metoder i nämndernas verksamheter.

Att stödja människor till hälsosammare levnadsvanor är viktigt för att förebygga ohälsa och för att minska hälsoklyftor. Medarbetare inom Uppsala kommun möter vuxna, barn och ungdomar med särskild risk för ohälsosamma levnadsvanor. Det är därför angeläget att medarbetarna stöttar dessa grupper till goda levnadsvanor, för att minska risken för ytterligare ohälsa och för tidig död.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av driva projekt och utvecklingsarbete. Det är en fördel om du har goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta inom området folkhälsa eller motsvarande. Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation är också meriterande.

Vi vill att du har en högskoleutbildning inom folkhälsa, hälso- och sjukvård eller annan utbildning som är relevant för tjänsten.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du kan uttrycka dig väl, både muntligt och skriftligt samt har goda IT-kunskaper. Har du dessutom goda kunskaper om relevant lagstiftning, t ex HSL och goda kunskaper om socialstyrelsens nationella riktlinjer för prevention och behandling vid ohälsosamma levnadsvanor är det meriterande.

Du har en god förmåga att leda och driva projekt mot uppsatta mål och att du tar ett stort ansvar för ditt arbete och driver det framåt för att nå resultat ser vi som självklart. Du är också bra på att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera till olika målgrupper, samt att du samarbetar med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Det är också viktigt att du är analytisk med en god förmåga att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Vi förutsätter att du också är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elisabeth Lannergård, enhetschef, 018-727 09 15. Har du frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Hans Röllgårdh, HR-specialist 018-727 22 83.

Fackliga företrädare: Jonny Eliasson, Jusek 018-727 22 12 Maria Persson, SACO, 018-727 24 24 Lena Florén, Vision, 018-727 24 30

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till omsorgsförvaltningen. Tillsammans med oss jobbar du för att personer med olika former av funktionsnedsättning ska få det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Det handlar om LSS-verksamhet, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård för dessa personer och grupper. I förvaltningens arbetsuppgifter ingår att utreda enskilda behov, men också verksamhetsuppföljning och långsiktig planering. Här finns tre uppdrag: systemledning, myndighetsutövning och ansvar för kommunens egenregi inom området.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Vill du vara med och utveckla lokalförsörjningen inom Svenska kyrkan?

Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag ä... Visa mer
Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag är att ansvara för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. Den nationella nivån är kyrkans röst utåt såväl i det svenska samhället som internationellt.

Svenska kyrkans församlingar äger och förvaltar närmare 20 000 byggnader, varav 3 400 kyrkor. Totalt 3,9 miljoner kvadratmeter som ger rum åt Svenska kyrkans verksamheter och inrymmer en betydande del av vårt gemensamma kulturarv. På kyrkokansliet i Uppsala arbetar ca 550 personer med frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. I uppdraget ingår att stödja stift och församlingar i frågor som rör fastighetsförvaltning och lokalförsörjning.

Vill du vara med och utveckla fastighetsförvaltningen och lokalförsörjningen inom Svenska kyrkan?

Kyrkokansliet i Uppsala, enheten för fastighetsstöd

Vi söker en projektledare med inriktning mot verksamhetsutveckling till enheten för fastighetsstöd.

Enhetens uppdrag är att ge stöd till Svenska kyrkans verksamheter i hela landet. Det gör vi genom att driva utvecklingsprojekt, genomföra intressebevakning och tillhandahålla arenor för kunskapsspridning och erfarenhetsutbyte. Tillsammans med stift, pastorat och församlingar utvecklar vi metoder, arbetssätt och kompetenser för en långsiktigt hållbar lokalförsörjning.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär att självständigt eller tillsammans med andra driva utvecklingsprojekt, genomföra utredningar, förvalta gemensamma system, utföra omvärlds- och intressebevakning samt företräda Svenska kyrkans nationella nivå i olika samarbeten.

I arbetsuppgifterna ingår att medverka som föreläsare på konferenser, utbildningar och nätverksträffar, samt skriva rapporter och underlag för artiklar, nyhetsbrev och informationsmaterial.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är klar med din högskole- eller universitetsutbildning inom området samhällsbyggnad. Det är också bra om du hunnit skaffa dig arbetslivserfarenhet, till exempel som lokalstrateg, fastighetsekonom, administrativ förvaltare eller konsult. Om du har arbetat med fastighetssystem och är intresserad av digitaliseringsfrågor så är det ett plus.

Som person är du förtroendeingivande, trygg i dig själv och har lätt för att samarbeta. Du är bra på att leda dig själv och andra, och tycker det är kul när du kan bidra till att andra lyckas. Du är nyfiken och söker aktivt efter ny kunskap.

Du är en god kommunikatör, har goda kunskaper i svenska och engelska, och är duktig på att skriva och presentera.

Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.

Läs gärna mer på www.svenskakyrkan.se

Tillträde
Snarast. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Resor inom landet förekommer i tjänsten.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av
Christine Löfvenberg, chef för enheten för fastighetsstöd. Telefon 0702 57 53 64.

Fackliga företrädare
Katarina Ottosson (Vision), Joakim Lindström (Jusek) och Kajsa Cedervall Westerman (KyrkA). Samtliga nås med fördel via mail.

Välkommen med din ansökan via knappen nedan. Ansökan ska ha inkommit senast den 12 augusti 2019.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre