Lediga jobb som Civilingenjör, medicinsk teknik i Uppsala

Se lediga jobb som Civilingenjör, medicinsk teknik i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Två postdoktorer

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda och en omsättning på cirka 8 miljarder kronor.
Elektrifiering, digitalisering och hälsoteknik tillhör framtidens största områden för omställning till hållbara samhällen.

Institutionen för elektroteknik bedriver framgångsrik forskning och utbildning inom dessa områden – däribland förnybara energikällor och elfordon, industriell IoT, 5G kommunikation och trådlösa sensornät men även smarta elektroniska sensorer och medicinska system. Institutionen för elektroteknik är en internationell miljö med ca 140 medarbetare som bidrar till viktiga tekniska energi- och hälsoutmaningar vid Ångströmlaboratoriet.

Positionerna kommer att vara placerad vid https://elektroteknik.uu.se/forskning/fasta-tillstandets-elektronik/ institutionen för elektroteknik. Båda positioner är på två år, med möjlighet att förlängas ett år.

Forskningen vid avdelningen för fasta tillståndets elektronik består av tre stora fokusområden: elektronik för biovetenskap och medicinsk teknologi, elektronik för förnybar energi och elektronik för framtidens beräkning och datorarkitektur. Den tekniska grunden för vår forskning är tunnfilmsteknik, halvledarkomponentsteknik och processteknik som använder de nuvarande renrumsanläggningar och som stöds av komponents- och processimulering samt avancerad elektrisk och optisk karakterisering. Syftet med vår forskning är att utveckla tekniska lösningar, från komponenter till små system, för omfattande analys av genom-, proteom- och transkriptomsignaturer hos individer, vilket möjliggör AI-assisterad prediktiv diagnos och förebyggande terapi. Vi strävar efter innovationer såsom system för kroppsnära nätverk, patientnära elektriska sensorer och batterifria bärbara och medicinska system för kontinuerlig hälsoövervakning i realtid. Slutligen utnyttjar vi nya elektroniska material och elektroniska komponentslösningar mot ett nytt beräkningsparadigm där kvantelektronik och neuromorfisk elektronik spelar en avgörande roll.

https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/.

Beskrivning av projektet
Kvantteknologi för kvantberäkning bygger på en djup förståelse av de fundamentala fenomen som ligger bakom kvantegenskaper såväl som av de fenomen som begränsar qubit-prestanda. De valda materialen och integrationstekniken behöver erbjuda en verklig potential för skalbarhet och reproducerbarhet, som i fallet med CMOS-kompatibla material inklusive kisel och CMOS-processteknik. Syftet med vårt nya europeiska QuantEra-projekt (med partnergrupper vid Leti/CEA-Grenoble i Frankrike, vid Université Paris Saclay i Frankrike, samt vid Energy Research Centre Budapest i Ungern) i Frankrike och Ungern) är att realisera och studera en kisel-gatemon-qubit, en gate-avstämbar transmon-qubit som består av en kiselbaserad Josephson-fälteffekttransistor (JoFET) kopplad till en mikrovågsresonator. Det representerar ett integrerbart och skalbart alternativ till helt metalliska supraledande qubitar.

Projektet vid Uppsala universitet kommer att fokuseras på kiselbaserad JoFET, det vill säga en kiseltransistor med supraledande source- och drain-kontakter (S&D), vars icke-avledande superström kan moduleras av en elektrostatisk grind. CMOS-kompatibla supraledare inklusive metallsilicider kommer att användas som supraledande S&D-kontakter. En omfattande undersökning av gränssnittet supraledare/kisel (S/Sm) med hjälp av strukturell, kemisk och lågtemperatur elektronisk transportkarakterisering kommer att utföras.

Arbetsuppgifter  

- Design och tillverkning av testkretsar för undersökning av övergången supraledare/kisel i renrumslabbet Myfab-Uppsala baserade på standard kiselteknik.
- Design och tillverkning av JoFET:ar genom integrering av den optimerade S/Sm kontaktstrukturen.
- Karakterisering av testkretsarna och JoFETarna med hjälp av SEM, TEM samt elektriskt vid låga temperaturer ned till 4.2 K.
- Simulering med användning av kommersiella mjukvara för kretsdesign samt tolkning av mätresultat.
- Samarbete med partnergrupperna inom elektrisk karakterisering till mK, kvantfysik, simulering samt TEM-karakterisering.

Kvalifikationskrav

- Doktorsexamen i Teknisk fysik, Elektroteknik och/eller Materialvetenskaper med inriktning mot halvledarkomponenter och elektronik, eller en utländsk examen som bedöms motsvara sådana examina.
- Främst bör examen avlagds högst tre år sedan. Vid beräkning av ramtiden om tre år är utgångspunkten sista ansökningsdag. Om det finns särskilda skäl kan sådan examen ha avlagts tidigare. Med särskilda skäl avses ledighet på grund av sjukdom, föräldraledighet, förtroendeuppdrag inom fackliga organisationer, etc.
- Erfarenhet, med stöd av vetenskapliga publikationer, i kiselteknik, komponenttillverkning med stöd av olika material/struktur karakteriseringar, elektrisk karakterisering, modellering/simulering.
- Mycket god kunskap i engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom god samarbets- och kommunikationsförmåga med andra forskare. Du bör vara målmedveten, strukturerad samt kunna arbeta effektivt både individuellt och i grupp.

Instruktioner för ansökan
Ansökan bör innehålla CV, personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter samt kopior på andra relevanta dokument, såsom examensbevis och avhandling (eller utkast till).

Om anställningen 
Anställningen är tidsbegränsad  i 2 år högst 3år enligt centralt kollektivavtal. Omfattningen 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala.

Upplysningar om anställningen lämnas av: professor Shi-Li Zhang, 018-471 7247, [email protected] 

Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2022, UFV-PA  2022/1424.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Systemingenjör

Vi söker nu efter dig som arbetar inom test och system och som med din kunskap vill vara med och göra skillnad för våra kunder och samhället i stort genom att arbeta i Life Science-industrin. Med lång erfarenhet i branschen och kunskap om dess unika krav är vi en stark partner med bred kompetens inom både Medtech och Pharma. På Semcon sätter vi dig och din utveckling i fokus, vi erbjuder möjligheter att ta sig an olika typer av uppdrag, projekt och roller... Visa mer
Vi söker nu efter dig som arbetar inom test och system och som med din kunskap vill vara med och göra skillnad för våra kunder och samhället i stort genom att arbeta i Life Science-industrin. Med lång erfarenhet i branschen och kunskap om dess unika krav är vi en stark partner med bred kompetens inom både Medtech och Pharma.

På Semcon sätter vi dig och din utveckling i fokus, vi erbjuder möjligheter att ta sig an olika typer av uppdrag, projekt och roller samt en nära dialog med din chef kring din utveckling framåt. Vi erbjuder dig olika nätverk och aktiviteter, dels för att kunskapsutveckling dels för att ha roligt tillsammans med kollegor.

Om rollen

Du kommer arbeta med framför allt medicinteknisk utrustning vilket innebär höga regulatoriska krav men också en möjlighet att bidra till att människor mår bättre. Rollen innebär att du befinner dig i gränslandet mellan hårdvara och mjukvara. Du kommer komma i kontakt med en bredd av olika företag och få ta dig an varierande roller. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära att:

- Planera och skriva välstrukturerade testplaner
- Köra testfall, analysera resultat, följa upp och förbättra processer
- Koordinera testarbete
- Granska och analysera systemkrav
- Göra tekniska undersökningar
- Arbeta lösningsorienterat


Vi söker dig som

Är nyfiken på Life Science-branschen (och gärna har kännedom om den). Vi tror att du har en examen inom exempelvis medicinteknik, elektroteknik, maskinteknik, mekatronik eller motsvarande. Tidigare har du troligen arbetat i en roll som exempelvis testingenjör, verifieringsingenjör eller systemingenjör. Vi tror även du har erfarenhet av några av följande områden:

- Arbete med test och verifiering
- Kravhantering
- Testmetoders verktyg och processer
- Testning av integrerade system och delsystem
- Hårdvara/mjukvara


Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktigt för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på.

Kontakt

Låter det intressant är du välkommen att skicka in en ansökan. Vid frågor välkommen att kontakta Johan nedan.

Johan Lundström, 073 966 73 01
Area Manager Visa mindre

Quality Assurance Manager with design assurance focus to Permobil

Have you been looking for an opportunity where you can be a part of an international Med Tech company that enables their clients to express themselves, to be seen as the people they really are and to take part in a world around them? Academic Resource is now recruiting one Quality Assurance Manager for Permobil, an international Med Tech company on a growth journey with headquarters in Sweden (Stockholm, Kista). We are looking for someone with the ability ... Visa mer
Have you been looking for an opportunity where you can be a part of an international Med Tech company that enables their clients to express themselves, to be seen as the people they really are and to take part in a world around them? Academic Resource is now recruiting one Quality Assurance Manager for Permobil, an international Med Tech company on a growth journey with headquarters in Sweden (Stockholm, Kista). We are looking for someone with the ability to travel on a monthly basis. In this position there is possibility to work remotely from Sweden, Denmark, Holland or Italy. Apply if you feel that this could be something for you!


About Permobil
Permobil’s products include power wheelchairs, manual wheelchairs and seating solutions. Their products are sold in more than 70 countries and they have more than 1 600 employees in 17 countries. Their headquarters is located in Sweden and they have production sites in Sweden, USA and China. Since 2013, the company is owned by Patricia Industries, a subsidiary of Investor.


To stand up for the users rights and provide the best possible solutions to enhance their quality of life is their strategy. Past, present and future.


Authority & Responsibilities
As a Quality assurance manager focusing on product development, you will support management of the regional QMS as well as R&D and design assurance. In this role you will develop and manage assigned processes within the QMS, supporting the organization to continuously improve the quality system. You will also work with approving quality documents (incl design and technical docs), participate in and approve risk assessments, and records such as eg CAPAs, changes.


You will be a part of a team working together to support the organization where team members also have primary areas of responsibilities as QA for certain functions and QMS processes. Furthermore, it is part of the role to help coordinate and support on-site audits conducted by external providers or authorities, both during audits and with follow-up of findings and corrective actions, as well as, initiate and/or lead projects to improve quality assurance processes and monitor risk management activities.


Key Duties
• Ensure that assigned QMS processes are compliant to all applicable regulatory requirements medical device (Class I EMA & Class II US) in accordance with MDR 2017/745, ISO13485 and FDA cGMP regulations 21 CFR part 820 for EMEA
• Review the implementation and efficiency of QMS processes within the organization working together with stakeholders, especially R&D with focus on design assurance
• Function as process responsible / process owner for assigned QMS processes
• Support quality reporting, KPI collection and assessment.
• Support Software Validation efforts as QA for systems within assigned areas (including GAMP and 21 CRF part 11)
• Act as internal auditor


Qualifications
Required Knowledge and Experience:
• Master degree or Bachelors degree preferably in science and engineering
• Good knowledge of quality systems, quality assurance and regulatory standards within the Medical Device or Pharma industry (preferably within Medical Device)
• At least 5 years of working experience
• Previous experience of ensuring QMS processes are compliant to all applicable regulatory requirements medical device (Class I EMA & Class II US) in accordance with MDR 2017/745, ISO13485 and FDA cGMP regulations 21 CFR part 820 for EMEA (meritorious)
• Good knowledge of risk management (ISO 14971:2019)
• Good knowledge of software validation (GAMP and 21 CRF part 11)
• Strong computer skills including Microsoft Office
• Fluent in English both oral and written.
• Fluent in Swedish both oral and written (Meritorious).


To succeed in this role you have personal drive, attention to details and great problem solving capabilities. We are looking for a team oriented person with great communication skills. In this role it is important to have the natural characteristics of great leadership and having the ability to develop efficient processes.


Contacts/Cooperation
Interfacing with all departments within EMEA, other sites, regions and global functions within Permobil Group as well as competent authorities, notified bodies etc.


Application
Selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application therefore we recommend that you apply as soon as possible. Mark your application with reference number: Pqd0721


Contact person: Carin Helander
[email protected]


Please note that we do not accept applications via email / e-mail.


we take you further


Keywords
QA Quality Quality Assurance QAM Manager Quality Assurance Manager Med Tech Medical Device Regulatory Affairs Leader kvalitet regulatorisk audits internal audits documentation Design Control Complaint handling CAPA deviation handling Validation engineer Process Engineer Medicin Teknik Life Science QMS Risk Management, Design Assurance, Regulatory Compliance, Quality Engineer Visa mindre

Forskare inom neuromorfa termiska sensorer

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda och en omsättning på cirka 8 miljarder kronor.
Elektrifiering, digitalisering och hälsosteknik tillhör framtidens största områden för omställning till hållbara samhällen.

Institutionen för elektroteknik bedriver framgångsrik forskning och utbildning inom dessa områden – däribland förnybara energikällor och elfordon, industriell IoT, 5G kommunikation och trådlösa sensornät men även smarta elektroniska sensorer och medicinska system. Institutionen för elektroteknik är en internationell miljö med ca 150 medarbetare som bidrar till viktiga tekniska energi- och hälsoutmaningar vid Ångströmlaboratoriet.

Anställningen kommer att vara placerad vid avdelningen för fasta tillståndets elektronik, institutionen för Elektroteknik. Ett år, med möjlighet att förlängas med ett år till.

Projekt beskrivning
Projektet syftar till att utveckla och studera elektroniska termiska sensorer för användning i elektronisk hud. De tänkta sensorerna emulerar de termiska receptorerna i huden för känslan av "varm" och "kall". Forskningen inkluderar materialval och komponentsdesign för en effektiv termisk till elektrisk omvandling och neuromorf signalering. Forskningen kommer att utföras i en tvärvetenskaplig miljö där forskare med kompletterande bakgrund samarbetar.

https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/

Arbetsuppgifter


- Design och tillverkning av elektroniska komponenter för termiska sensorer baserade på t.ex. termoelektrisk effekt, triboelektrisk effekt.
- Karakterisering och studie av termisk-till-elektrisk energiomvandling i de tillverkade komponenterna.
- Design av neuromorfa termiska sensorer för att efterlikna funktionen hos biologiska termiska receptorer.

Kvalifikationskrav


- Doktorsexamen i kondenserad materiens fysik eller elektroteknik med inriktning mot halvledarkomponenter och elektronik, eller termoelektrisk, eller en utländsk examen som bedöms motsvara sådana examina.
- Erfarenhet, med stöd av vetenskapliga publikationer, inom kiselteknik, eller kretsdesign är fördelaktigt.
- Mycket god kunskap i engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som god samarbets- och kommunikationsförmåga med andra forskare. Du bör vara målmedveten, strukturerad samt kunna arbeta effektivt både individuellt och i grupp.

Meriterande
Postdoktor erfarenhet.

Om anställningen 
Anställningen är tidsbegränsad, 12 månader. Omfattningen är heltid. Tillträde 2022.09.01 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala.

Instruktioner för ansökan:
Ansökan bör innehålla CV, personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter samt en beskrivning av tidigare kopior på andra relevanta dokument.

Upplysningar om anställningen lämnas av: docent Zhi-Bin Zhang, 018-471 3146, [email protected]

Information om avdelningen för fasta tillståndets elektronik finns på www.elektroteknik.uu.se/forskning/fasta-tillståndets-elektronik/. 

Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2022, UFV-PA 2022/1031.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Quality Assurance Manager with design assurance focus to Permobil

Have you been looking for an opportunity where you can be a part of an international Med Tech company that enables their clients to express themselves, to be seen as the people they really are and to take part in a world around them? Academic Resource is now recruiting one Quality Assurance Manager for Permobil, an international Med Tech company on a growth journey with headquarters in Sweden (Stockholm, Kista). We are looking for someone with the ability ... Visa mer
Have you been looking for an opportunity where you can be a part of an international Med Tech company that enables their clients to express themselves, to be seen as the people they really are and to take part in a world around them? Academic Resource is now recruiting one Quality Assurance Manager for Permobil, an international Med Tech company on a growth journey with headquarters in Sweden (Stockholm, Kista). We are looking for someone with the ability to travel on a monthly basis. In this position there is possibility to work remotely from Sweden, Denmark, Holland or Italy. Apply if you feel that this could be something for you!


About Permobil
Permobil’s products include power wheelchairs, manual wheelchairs and seating solutions. Their products are sold in more than 70 countries and they have more than 1 600 employees in 17 countries. Their headquarters is located in Sweden and they have production sites in Sweden, USA and China. Since 2013, the company is owned by Patricia Industries, a subsidiary of Investor.


To stand up for the users rights and provide the best possible solutions to enhance their quality of life is their strategy. Past, present and future.


Authority & Responsibilities
As a Quality assurance manager focusing on product development, you will support management of the regional QMS as well as R&D and design assurance. In this role you will develop and manage assigned processes within the QMS, supporting the organization to continuously improve the quality system. You will also work with approving quality documents (incl design and technical docs), participate in and approve risk assessments, and records such as eg CAPAs, changes.


You will be a part of a team working together to support the organization where team members also have primary areas of responsibilities as QA for certain functions and QMS processes. Furthermore, it is part of the role to help coordinate and support on-site audits conducted by external providers or authorities, both during audits and with follow-up of findings and corrective actions, as well as, initiate and/or lead projects to improve quality assurance processes and monitor risk management activities.


Key Duties
• Ensure that assigned QMS processes are compliant to all applicable regulatory requirements medical device (Class I EMA & Class II US) in accordance with MDR 2017/745, ISO13485 and FDA cGMP regulations 21 CFR part 820 for EMEA
• Review the implementation and efficiency of QMS processes within the organization working together with stakeholders, especially R&D with focus on design assurance
• Function as process responsible / process owner for assigned QMS processes
• Support quality reporting, KPI collection and assessment.
• Support Software Validation efforts as QA for systems within assigned areas (including GAMP and 21 CRF part 11)
• Act as internal auditor


Qualifications
Required Knowledge and Experience:
• Master degree or Bachelors degree preferably in science and engineering
• Good knowledge of quality systems, quality assurance and regulatory standards within the Medical Device or Pharma industry (preferably within Medical Device)
• At least 5 years of working experience
• Previous experience of ensuring QMS processes are compliant to all applicable regulatory requirements medical device (Class I EMA & Class II US) in accordance with MDR 2017/745, ISO13485 and FDA cGMP regulations 21 CFR part 820 for EMEA (meritorious)
• Good knowledge of risk management (ISO 14971:2019)
• Good knowledge of software validation (GAMP and 21 CRF part 11)
• Strong computer skills including Microsoft Office
• Fluent in English both oral and written.
• Fluent in Swedish both oral and written (Meritorious).


To succeed in this role you have personal drive, attention to details and great problem solving capabilities. We are looking for a team oriented person with great communication skills. In this role it is important to have the natural characteristics of great leadership and having the ability to develop efficient processes.


Contacts/Cooperation
Interfacing with all departments within EMEA, other sites, regions and global functions within Permobil Group as well as competent authorities, notified bodies etc.


Application
Selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application therefore we recommend that you apply as soon as possible. Mark your application with reference number: Pqd0721


Contact person: Carin Helander
[email protected]


Please note that we do not accept applications via email / e-mail.


we take you further


Keywords
QA Quality Quality Assurance QAM Manager Quality Assurance Manager Med Tech Medical Device Regulatory Affairs Leader kvalitet regulatorisk audits internal audits documentation Design Control Complaint handling CAPA deviation handling Validation engineer Process Engineer Medicin Teknik Life Science QMS Risk Management, Design Assurance, Regulatory Compliance, Quality Engineer Visa mindre

Laboratorieingenjör

Verksamhetsområde Akademiska laboratoriet Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor.... Visa mer
Verksamhetsområde Akademiska laboratoriet

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Klinisk kemi och farmakologi (KKF) är en del av Akademiska laboratoriet. Vi är en högspecialiserad och spännande verksamhet som utför diagnostik dygnet runt och tillhandahåller vägledning inom områdena kemi och farmakologi. Vi ger även stöd för patientnära analysverksamhet inom sluten- och öppen vård samt bidrar till forskning och utbildning. Inom KKF arbetar idag ca 130 medarbetare, varav ca 10 ingenjörer och vi utför cirka 8 miljoner analyser per år. Verksamheten är ackrediterad enligt ISO 15189. KKF har även ett laboratorium på Lasarettet i Enköping.

Arbetsuppgifter
Inom klinisk kemi och farmakologi kommer du att ha en inriktning mot dygnet runt verksamheten, automationssystem, koagulations- och proteinmetoder. Du kommer också vara med och vidareutveckla mellanmjukvaran Infinity och labdatasystemet FlexLab Kemi. Dina arbetsuppgifter kan bestå av följande:

• utveckla, utvärdera och implementera analysmetoder
• upphandling och verifiering av instrument
• konfigurera, testa och felsöka IT-arkitektur där många mjukvaror är involverade
• medverka vid felsökning och tillsyn av metoder och apparatur
• parametersättning av laboratorieinformationssystem
• uppföljning av kvalitetssäkringssystem
• delta i förbättrings- och utvecklingsarbeten/projekt
• delta vid upplärning och utbildning av medarbetare och studenter

Dina kvalifikationer
Vi söker en laboratorieingenjör, kemist, biomedicinare eller motsvarande som har en godkänd relevant utbildning på högskolenivå eller högre. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt goda kunskaper kring spektrofotometri och IT. Det är starkt meriterande om du har erfarenheter kring dygnet runt verksamhet med automationssystem från ackrediterat sjukhuslaboratorium samt vana att hantera instrument för protein- och koagulationsanalyser. Det är meriterande med goda kunskaper inom mjukvaror för laboratoriemedicin och laboratorieinformationssystem, tillika upphandlingserfarenhet.

Som person är du noggrann och strukturerad samt har ett trevligt bemötande och god samarbetsförmåga. Du besitter en förmåga att arbeta i projekt med andra yrkeskategorier på ett sjukhuslaboratorium. Du har en positiv attityd och ett flexibelt förhållningssätt till förändringar. Att ta egna initiativ och vara nytänkande är en naturlig del av din personlighet, likaväl som en tydlig kommunikation och en förmåga att fatta egna beslut.

Vi söker dig som trivs med ett högt tempo och som kan arbeta mot långsiktiga mål men samtidigt ha en beredskap för att lösa akuta problem.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, så stämmer det här in på dig så kan Akademiska sjukhuset vara den framtida arbetsplatsen för dig!

Villkor
Tillsvidareanställning 100%, på Klinisk kemi och farmakologi, Akademiska sjukhuset. Tillträde enligt överenskommelse, dock kan provanställning på 6 mån förekomma. Arbetet utförs i regel under kontorstid.

Anställningsintervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att utföras löpande under ansökningstiden.
Din ansökan vill vi ha senast den 8:e maj 2022.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Biträdande sektionschef Niclas Rollborn, 018-611 42 19
Medicinskt ledningsansvarig läkare Torbjörn Åkerfeldt, 018-611 42 72
Facklig representant för Sveriges ingenjörer Anders Edström, 018-611 10 17

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Quality Assurance Manager with design assurance focus to Permobil

Have you been looking for an opportunity where you can be a part of an international Med Tech company that enables their clients to express themselves, to be seen as the people they really are and to take part in a world around them? Academic Resource is now recruiting one Quality Assurance Manager for Permobil, an international Med Tech company on a growth journey with headquarters in Sweden (Stockholm, Kista). We are looking for someone with the ability ... Visa mer
Have you been looking for an opportunity where you can be a part of an international Med Tech company that enables their clients to express themselves, to be seen as the people they really are and to take part in a world around them? Academic Resource is now recruiting one Quality Assurance Manager for Permobil, an international Med Tech company on a growth journey with headquarters in Sweden (Stockholm, Kista). We are looking for someone with the ability to travel on a monthly basis. In this position there is possibility to work remotely from Sweden, Denmark, Holland or Italy. Apply if you feel that this could be something for you!


About Permobil
Permobil’s products include power wheelchairs, manual wheelchairs and seating solutions. Their products are sold in more than 70 countries and they have more than 1 600 employees in 17 countries. Their headquarters is located in Sweden and they have production sites in Sweden, USA and China. Since 2013, the company is owned by Patricia Industries, a subsidiary of Investor.


To stand up for the users rights and provide the best possible solutions to enhance their quality of life is their strategy. Past, present and future.


Authority & Responsibilities
As a Quality assurance manager focusing on product development, you will support management of the regional QMS as well as R&D and design assurance. In this role you will develop and manage assigned processes within the QMS, supporting the organization to continuously improve the quality system. You will also work with approving quality documents (incl design and technical docs), participate in and approve risk assessments, and records such as eg CAPAs, changes.


You will be a part of a team working together to support the organization where team members also have primary areas of responsibilities as QA for certain functions and QMS processes. Furthermore, it is part of the role to help coordinate and support on-site audits conducted by external providers or authorities, both during audits and with follow-up of findings and corrective actions, as well as, initiate and/or lead projects to improve quality assurance processes and monitor risk management activities.


Key Duties
• Ensure that assigned QMS processes are compliant to all applicable regulatory requirements medical device (Class I EMA & Class II US) in accordance with MDR 2017/745, ISO13485 and FDA cGMP regulations 21 CFR part 820 for EMEA
• Review the implementation and efficiency of QMS processes within the organization working together with stakeholders, especially R&D with focus on design assurance
• Function as process responsible / process owner for assigned QMS processes
• Support quality reporting, KPI collection and assessment.
• Support Software Validation efforts as QA for systems within assigned areas (including GAMP and 21 CRF part 11)
• Act as internal auditor


Qualifications
Required Knowledge and Experience:
• Master degree or Bachelors degree preferably in science and engineering
• Good knowledge of quality systems, quality assurance and regulatory standards within the Medical Device or Pharma industry (preferably within Medical Device)
• At least 5 years of working experience
• Previous experience of ensuring QMS processes are compliant to all applicable regulatory requirements medical device (Class I EMA & Class II US) in accordance with MDR 2017/745, ISO13485 and FDA cGMP regulations 21 CFR part 820 for EMEA (meritorious)
• Good knowledge of risk management (ISO 14971:2019)
• Good knowledge of software validation (GAMP and 21 CRF part 11)
• Strong computer skills including Microsoft Office
• Fluent in English both oral and written.
• Fluent in Swedish both oral and written (Meritorious).


To succeed in this role you have personal drive, attention to details and great problem solving capabilities. We are looking for a team oriented person with great communication skills. In this role it is important to have the natural characteristics of great leadership and having the ability to develop efficient processes.


Contacts/Cooperation
Interfacing with all departments within EMEA, other sites, regions and global functions within Permobil Group as well as competent authorities, notified bodies etc.


Application
Selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application therefore we recommend that you apply as soon as possible. Mark your application with reference number: Pqd0721


Contact person: Carin Helander
[email protected]


Please note that we do not accept applications via email / e-mail.


we take you further


Keywords
QA Quality Quality Assurance QAM Manager Quality Assurance Manager Med Tech Medical Device Regulatory Affairs Leader kvalitet regulatorisk audits internal audits documentation Design Control Complaint handling CAPA deviation handling Validation engineer Process Engineer Medicin Teknik Life Science QMS Risk Management, Design Assurance, Regulatory Compliance, Quality Engineer Visa mindre

Instrumentingenjör

Q-linea AB är ett börsnoterat diagnostikföretag inriktat på att utveckla och leverera lösningar för att vårdgivare ska kunna diagnostisera och behandla infektionssjukdom på kortast möjliga tid. Q-lineas vision är att hjälpa till att rädda liv genom att, som en innovativ pionjär, säkerställa att antibiotika kan bibehållas som en effektiv behandling för framtida generationer. Bolaget grundades 2008 av forskare från Rudbecklaboratoriet vid Uppsala universitet... Visa mer
Q-linea AB är ett börsnoterat diagnostikföretag inriktat på att utveckla och leverera lösningar för att vårdgivare ska kunna diagnostisera och behandla infektionssjukdom på kortast möjliga tid. Q-lineas vision är att hjälpa till att rädda liv genom att, som en innovativ pionjär, säkerställa att antibiotika kan bibehållas som en effektiv behandling för framtida generationer.
Bolaget grundades 2008 av forskare från Rudbecklaboratoriet vid Uppsala universitet, tillsammans med bland annat Olink Bioscience AB och Uppsala universitets holdingbolag UUAB. 13 år efter starten arbetar idag över 140 personer på Q-linea i ett interdisciplinärt och mycket motiverat team som bedriver sin verksamhet i moderna och väl anpassade lokaler i Uppsala Science Park och Fyrislund.


Instrumentingenjör till Produktionsgruppen
Har du en bred erfarenhet av produktion och instrumentservice inom Life Science? Är du driven, prestigelös, och nyfiken på teknik? Söker du en tjänst på ett bolag med höga ambitioner där du kan vara med och bidra till att rädda liv? Då kan en tjänst som Instrumentingenjör på Q-linea passa dig!
Q-linea är ett börsnoterat diagnostikföretag inriktat på att utveckla och leverera lösningar för att vårdgivare ska kunna diagnostisera och behandla infektionssjukdom på kortast möjliga tid. De är nu i en väldigt spännande fas där produktionen ska omvandlas till en storskalig effektiv produktionslösning och de behöver därför stärka upp produktionsenheten på Palmbladsgatan i Fyrislund, som idag består av tio medarbetare, med ytterligare en instrumentingenjör.
Arbetsuppgifter:
I rollen som instrumentingenjör kommer du arbeta med Q-lineas förbrukningsprodukter inom infektionsdiagnostik. Tillverkningen omfattar bl.a. formsprutning, lasersvetsning men även kemi, dispensering och montering. Du kommer att vara utrustningsansvarig för viss utrustning, sköta service och underhåll av utrustning inklusive renrum, sköta felsökning och reparation av utrustning, ansvara för underhållsplanering, genomföra kontroll- och kalibrering inklusive sköta dokumentation, delta vid specificering av ny utrustning, sköta kontakt och koordinering med externa servicepartners samt vara delaktig vid inkvalificering av utrustning (IQ)
Kvalifikationer:
Du skall ha en ingenjörsutbildning alternativt har erfarenhet som vi anser likvärdig där du arbetat som instrumentingenjör tidigare och har god förståelse för vad rollen innebär.
Du bör ha arbetat inom tillverkande industri i en regulatorisk miljö (GMP), har arbetat med underhållssystem.
Du är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift
Det är ett plus om du har erfarenhet av formsprutning, lasersvetsning, dispensering och autoklavering, har erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete och har erfarenhet av arbete inom ISO13485.

För att lyckas i rollen som instrumentingenjör ser vi att du är:
En prestigelös lagspelare som gillar att ta ansvar och egna initiativ
Arbetet utgörs av tvärfunktionella samarbeten med många olika personer med olika kompetenser, vilket ställer krav på att du är pedagogisk och kommunikativ med god social förmåga
För att lyckas i rollen som Instrumentingenjör ser vi gärna att du är en strukturerad problemlösare och är trygg i din roll

Vad erbjuder Q-linea dig?
Du blir en del av ett företag som ligger i yttersta framkant inom infektionsdiagnostik, vars vision är att rädda liv. Q-linea är ett företag där varje medarbetare får stora möjligheter att påverka och som har en prestigelös och familjär företagskultur, där alla arbetar mot ett gemensamt mål. Alla medarbetare ska känna sig delaktiga och det ska vara tydligt vilken nytta och syfte var och ens arbete har för att nå företagets mål och vision. Visa mindre

Nu söker vi QA & RA konsulter inom Life science till Prevas (Uppsala)

Prevas är ett konsultföretag och ett ledande designhus inom produktutveckling. Vi har nu varit med och utvecklat Life Science produkter i mer än 30 år! Vårt mål är att driva och leverera kvalitetssäkrad medicinteknik i världsklass till våra kunder. Vi lägger nu i en extra växel inom Quality Assurance and Regulatory Affairs och har precis välkomnat MEDQURE till oss, men vi behöver bli ännu fler vassa konsulter i vårt team. Har du erfarenhet av kvalitetsarbe... Visa mer
Prevas är ett konsultföretag och ett ledande designhus inom produktutveckling. Vi har nu varit med och utvecklat Life Science produkter i mer än 30 år! Vårt mål är att driva och leverera kvalitetssäkrad medicinteknik i världsklass till våra kunder. Vi lägger nu i en extra växel inom Quality Assurance and Regulatory Affairs och har precis välkomnat MEDQURE till oss, men vi behöver bli ännu fler vassa konsulter i vårt team. Har du erfarenhet av kvalitetsarbete inom Life Science och vill hänga med på vår satsning, hör av dig!

Om rollen och ansvarsområden

Just nu söker vi dig som har minst 3 års erfarenhet av arbetet med QA/RA frågor inom Life Science, gärna inom medicinsk teknik. Vi tror att du har en akademisk examen, gärna som ingenjör. I rollen som konsult kommer du arbeta med processer, tjänster och produkter inom Life Science för att uppfylla gällande regelverk och standarder. Arbetsuppgifterna som QA//RA konsult i vårt team är väldigt varierande då våra kunder är allt från små innovativa bolag som har en idé och kommer med frågan om hur de ska få den CE-märkt, till stora, globala spelare med flertal produkter på marknaden.

På våra kontor i Sundbyberg och Uppsala är vi extra stolta över vår in house verksamhet, där vi utvecklar produkter åt kunder enligt vårt eget kvalitetsledningssystem certifierat enligt ISO/EN 13485. Som konsult i vårt team finns möjlighet att ta QA/RA roller i dessa projekt.

Vi tror att du som söker dig till oss har erfarenhet av arbete utifrån regelverk och process standarder såsom MDD/MDR, IVDD/IVDR, ISO/EN13485, ISO/EN14971 och IEC/EN 62304/82304. Har du även erfarenhet av produktstandarder såsom IEC/EN 60601 serien och/eller IEC/EN 61010 serien är det meriterande.

Eftersom konsultrollen är bred och kan variera beroende på uppdrag önskar vi att du har god erfarenhet av flera av dessa områden och är nyfiken på att utvecklas inom fler:

• QA Manager i verksamhet eller i produktutvecklingsprojekt
• Utveckling av medicinteknisk mjukvara (såväl inbyggd som fristående)
• Bygga, förbättra eller implementera kvalitetssystem
• Audit
• Verifiering / Kvalificering
• Testledning
• Produktklassificering
• CE-märkning
• Teknisk dokumentation
• Riskanalys
• Usability
• Klinisk utvärdering
• Arbete med anmält organ

Om dig i din yrkesroll

Arbetet kräver förmåga att vara strukturerad, kommunikativ och pedagogisk. Du beskriver dig själv som analytisk och gillar problemlösning. Du har en förmåga att ta till dig innehåll i standarder, regelverk och översätta det till kundens behov och verklighet för att på bästa sätt även bidra till affärsnytta. Du bör ha arbetat med QA/RA frågor inom Life Science i minst 3 år, men gärna fler.

Hur är det att vara konsult på Prevas?

Om konsultrollen är ny för dig kommer du märka att det är ett fantastiskt sätt att få testa på många nya och roliga ansvar och uppgifter i olika miljöer. Vi har många intressanta och utmanande uppdrag, såväl för dig som är senior och kommer in med mycket erfarenhet som för dig som är relativt ny inom området.

Vi är ett relativt litet team, i en platt organisation vilket gör att du får god insyn i företaget och en riktig möjlighet att påverka. Vi jobbar ofta tillsammans med en kollega i uppdrag och pushar och stöttar varandra på ett väldigt fint kollegialt sätt. I vårt team är placeringsorten inte viktigt, men i nuläget utgår våra konsulter från Stockholm alternativt Uppsala.

Att vara anställd på Prevas är en trygg investering för dig. Som företag är vi ekonomisk starka och har god infrastruktur för att bedriva både små och storskaliga projekt. Grundläggande för oss är bra och trygga arbetsvillkor. Och vi förstår livspusslet, att man ibland behöver jobba hemifrån alt gå tidigt för att få ihop saker. Det ser vi som en självklarhet att stötta.

Ser du en framtid hos oss? Eller kanske känner du någon som skulle passa bra in i rollen? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!

Frågor?

Kontakta: Sara Löfberg 072 454 82 29, [email protected] eller Micael Johansson 0730 70 10 44, [email protected]

HR: Elin Trotz 076-8668 43 69, [email protected] Visa mindre

Kund inom Food Pharma/Life Science söker kemister till Uppsala!

Vi söker dig som till exempel har en bakgrund inom organisk kemi, analytisk kemi, bioteknik, teknisk biologi mm. och som har koppling till Life Science. Sektionen består av drygt 30 vassa medarbetare med fokus på Life Science. Målsättningen för vår kund är att skapa mervärde för kunderna samt att deras konsulter ständigt utvecklas och har det riktigt roligt på jobbet! Utöver kompetenta konsulter och drivna ledare anordnar de kontinuerligt populära aktiv... Visa mer
Vi söker dig som till exempel har en bakgrund inom
organisk kemi, analytisk kemi, bioteknik, teknisk biologi mm. och som har koppling
till Life Science.
Sektionen består av drygt 30 vassa medarbetare med fokus på Life Science. Målsättningen
för vår kund är att skapa mervärde för kunderna samt att deras konsulter
ständigt utvecklas och har det riktigt roligt på jobbet! Utöver kompetenta
konsulter och drivna ledare anordnar de kontinuerligt populära aktiviteter för
att stärka sammanhållningen i teamet.
Vår kund erbjuder dig ett utvecklande arbete, tack vare deras
bredd kan de hitta uppdrag och projekt som går i linje med din utvecklingsplan.
Som konsult får du möjligheten att se olika verksamheter och testa på nya
spännande uppdrag, antingen i interna projekt eller i uppdrag hos någon av deras
kunder. Sist men inte minst har de ett gediget kontaktnät inom branschen,
vilket ger en härlig bredd på både uppdrag och projekt.
De har stor efterfrågan på deras konsulter och behöver
bli fler till deras härliga team. Så har du en utbildningsmässigt relevant
bakgrund, visat laborativ vana eller till och med jobbat inom industrin, tveka
inte att skicka in en ansökan!

Om företaget
Vår kund är rankat som en av Sveriges mest populära
arbetsgivare bland ingenjörer. Hos dom är du med och utvecklar innovativa och
hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. De är ett ledande
europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. De
accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Idag är de ca 16 000 hängivna
experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar
hållbara lösningar för kommande generationer.

Din profil

Grundläggande krav:
•Civil- eller högskoleingenjör alternativt en
naturvetenskaplig examen inom relevant område
•Relevant arbetslivserfarenhet (arbete, ex-jobb eller
sommarjobb i lab- och produktionsmiljö)
•Professionell nivå svenska och engelska

Meriterande erfarenheter:
•Arbete inom Life Science
•Organisk kemi, analytisk kemi, bioteknik
•HPLC, TLC, MS, NMR, GC, Spektroskopi eller andra
kromatografiska metoder
•GMP, ISO eller andra föreskrifter
•QA/QC, testning, metodutveckling eller metodvalidering
•Dokumentation
Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt
på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som
person är du snabblärd, analytisk och duktig på att dra slutsatser samt
noggrann och strukturerad. Du är en person som trivs med att arbeta i team och
tar ansvar.

Placeringsort är Uppsala men viss pendling kan förekomma
till kunder i Södertälje samt Stockholm.


Intresserad?
Behovet för ovanstående
profiler är omgående och start är snarast möjligt, så sök redan
idag då urvalet sker löpande!
Vid frågor om tjänsten är du
välkommen att kontakta Fredrik Svelander på telefonnummer: 0706285222 eller via
e-post: [email protected]

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg.
Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig
avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en
personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden.
Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll
samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi
vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa
människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att
rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i
Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara
anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt
hos kundföretaget. Visa mindre

Projektingenjör

Bli en del av något helt livsavgörande Att arbeta på Cytiva inom Life Science industrin innebär att vara i framkanten när det gäller att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Våra kunders verksamhet är livsavgörande och inkluderar allt från grundläggande biologisk forskning till utveckling av innovativa vacciner, nya läkemedel samt cell- och genterapier. På Cytiva kommer du att ständigt kunna utveckla dig själv och oss - genom att arbe... Visa mer
Bli en del av något helt livsavgörande
Att arbeta på Cytiva inom Life Science industrin innebär att vara i framkanten när det gäller att utveckla nya lösningar för att förbättra människors hälsa. Våra kunders verksamhet är livsavgörande och inkluderar allt från grundläggande biologisk forskning till utveckling av innovativa vacciner, nya läkemedel samt cell- och genterapier.
På Cytiva kommer du att ständigt kunna utveckla dig själv och oss - genom att arbeta med utmaningar som verkligen spelar roll tillsammans med människor som bryr sig om varandra, våra kunder och deras patienter. Med medarbetare i 40 länder är Cytiva en plats där varje dag är en möjlighet att lära så att du kan få fart på din karriär och förbättra dina färdigheter på lång sikt.
Vi på Cytiva är stolta över att arbeta tillsammans med en grupp av nio andra Danaher Life Sciences-företag. Tillsammans är vi pionjärer inom vetenskap och medicin och utvecklar produkter som hjälper forskare i kampen att rädda liv.
Vi söker just nu en vikarierande Projektingenjör till Projektkontoret för investeringsprojekt på Cytiva Uppsala. Teamet består av 19 personer som arbetar med Cytiva Uppsalas projekt och projektledning för investeringprojekt. Projekten krävs för att klara framtida kapacitetsbehov men också för att klara framtida krav från myndigheter och Uppsala kommun. Gruppen består av Program Manager, Seniora Projektledare, Projektledare, Projektingenjörer, Inköpare samt Administratörer. Denna roll rapporterar till chefen för Projektkontoret. Tjänsten avser ett föräldravikariat som sträcker sig från 1 december 2021 fram till och med 31 december 2022.
Vad du ska göra
Aktivitets-/delprojektledare med ansvar för exempelvis drifttagning, installationsamordning, definition av krav samt dokumentation i URS etc.
Projektledning av mindre projekt och aktiviteter enligt Cytivas Projektledningshandbok med support av senior projektledare.
Definiera tekniska krav utifrån de tekniska rekommendationer som ligger som underlag för det som installeras på site Uppsala.
Kunna agera BAS-U och BAS-P i projekt.

Vem du är
Vi söker dig som är en driven person med förmåga att arbeta självständigt i en miljö som kräver stor samverkan.
Du har kandidat- eller civilingenjörsexamen inom relevant område (t.ex. bygg-, kemi- eller maskinteknik).
Du har ca 2-5 års erfarenhet av att ha arbetat i större tekniska projekt.
Du är en kommunikativ problemlösare med god förmåga att koordinera och driva aktiviteter från ritningsstadie till genomförandefas.
Denna tjänst kräver goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten kontakta rekryterande chef Petra Olsson, [email protected], tel 073-059 81 47. Varmt välkommen med din ansökan!
När du börjar hos oss blir du en del i Danahers globala organisation, där 68 000 människor varje dag går till jobbet fast beslutna om att hjälpa våra kunder vinna. Som medarbetare kommer du att få prova nya saker, arbeta hårt och utveckla dina färdigheter. Erfarna chefer och kollegor ger vägledning med stöd av kraftfulla Danaher Business System och en etablerad organisation.
Danaher arbetar målmedvetet med en mångsidig och inkluderande kultur där alla känner att de hör hemma och alla röster hörs. Vi tror på våra medarbetare och de unika perspektiv som de bidrar med till varje utmaning, därför ger vi dig möjligheten att flytta fram gränserna för vad som är möjligt.
Om du någon gång har undrat över vad som finns inom dig så kan du nu få svaret.
Danaher Corporation och alla Danaher-företag är arbetsgivare med lika möjligheter som utvärderar kvalificerade sökande utan hänsyn till ras, färg, nationellt ursprung, religion, kön, ålder, civilstånd, funktionshinder, sexuell läggning, könsidentitet eller andra egenskaper som skyddas av lagen. Visa mindre

Junior teknikkonsult till avdelning för Projektledning inom Life Science

Är läkemedel och medicinteknik ditt område och har du ambitionen att växa in i rollen som Projektledare? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig - Ansök idag! Dina arbetsuppgifter Som teknikkonsult hos vår kund kommer du att få sitta ute hos kund. Du kommer att få bli en del av en mindre grupp och tillsammans jobba mot uppsatta mål. Exakta arbetsuppgifter beror på vilken typ av profil just du som söker har men den bransch du kommer att jobba inom är med... Visa mer
Är läkemedel och medicinteknik ditt område och har du ambitionen att växa in i rollen som Projektledare? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig - Ansök idag!

Dina arbetsuppgifter

Som teknikkonsult hos vår kund kommer du att få sitta ute hos kund. Du kommer att få bli en del av en mindre grupp och tillsammans jobba mot uppsatta mål. Exakta arbetsuppgifter beror på vilken typ av profil just du som söker har men den bransch du kommer att jobba inom är medicinteknik och läkemedel och avdelningen fokuserar på individer som jobbar/vill jobba med projektledning. Om du är junior inom området så kommer detta vara en plats där du kommer bygga på din expertis och det är något vår kund jobbar hårt för att du ska göra genom en väl genomtänkt introduktion som innehåller både mentorskap och din egna utvecklingsplan tillsammans med mycket mer. Vi söker dig som vill utvecklas inom ett eller flera av dessa olika områden:
- Processingenjör och specialist
- Konstruktör
- Delprojektledare
- Validering, verifiering och testning
För att vara relevant för tjänsten ser vi att du vill utvecklas till rollen som Projektledare
Om företaget

Vår kund är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur.
De är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. De är även en ledande aktör inom kontroll och besiktning. Företaget har idag ungefär 7000 medarbetare och en årlig omsättning på ungefär 8 miljarder SEK. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil

För att vara kvalificerad för denna roll ser vi att du minst har följande:
Högskole-/Civilingenjör inom relevant område (exempelvis Automation, Produktion, Medicinteknik, Bioteknik, Kemi, mm.)
Mycket goda kunskaper i Svenska & engelska i tal och skrift
Relevant arbetslivserfarenhet (extra jobb, sommarjobb mm.)

Meriterande:
Studerat utomlands
Erfarenhet av medtech/pharma industrin och/eller forskning
Arbetat enligt GMP
B-Körkort

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Uppsala
Start: Omgående

Urval sker löpande, kom in med din ansökan idag! Visa mindre

Teknisk Projektledare till ScandiDos

Vi söker för ScandiDos räkning en Teknisk Projektledare för att driva projekt inom mekanik, analog och digital elektronik, inbäddade system med FPGA och FW samt applikationsprogramvara . Vi söker dels en person för anställning direkt hos kund, men även en som vill arbeta som konsult/frilans på ca 60% under en begränsad period. ScandiDos är ett världseledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi mot cancer. De tillhandahåller unika mätsystem ... Visa mer
Vi söker för ScandiDos räkning en Teknisk Projektledare för att driva projekt inom mekanik, analog och digital elektronik, inbäddade system med FPGA och FW samt applikationsprogramvara . Vi söker dels en person för anställning direkt hos kund, men även en som vill arbeta som konsult/frilans på ca 60% under en begränsad period.

ScandiDos är ett världseledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi mot cancer. De tillhandahåller unika mätsystem och programvara som är utformade för kvalitetssäkring och validering av nya dynamiska och modulerade behandlingar som implementeras på kliniker runt om i världen. Att vara en del av ScandiDos i rollen som Teknisk Projektledare erbjuder i allra högsta grad till att man varje dag bidrar till att rädda liv.

Lite mer om rollen

I rollen som Projektledare kommer du driva projekt i ett brett spann innefattande mekanik, elektronik, mjukvara, inbyggda system och beräkningsprogramvara. Du kan läsa mer om Scandidos produkter och få en bild av deras projekt här (https://delta4family.com/). Du kommer typiskt att leda ett par mjukvaruprojekt och ett par hårdvaruprojekt parallellt där projektens omfattning kan uppstiga till några år. Projekten kommer ledas agilt genom scrum-metodik.

Kandidaten vi söker

Vi ser att rätt kandidat har 5-10 års erfarenhet av teknisk projektledning inom medtech-branschen eller industrin. Under denna period har du självständigt drivit flera projekt. Självklart är det ett plus om du har kunskap om medicintekniska direktiv och dylik branscherfarenhet, men inte ett krav.

Övrig information

Vi söker dels en person för rekrytering, för att arbeta på ScandiDos på lång sikt, men även en konsult som kan täcka under rekryteringsprocessen på ca 60% (omfattning öppen för diskussion) ungefär till årsskiftet preliminärt. Du får gärna förtydliga i din ansökan vilket av dessa du är intresserad av. Visa mindre

Teknisk Projektledare till ScandiDos

Vi söker för ScandiDos räkning en Teknisk Projektledare för att driva projekt inom mekanik, analog och digital elektronik, inbäddade system med FPGA och FW samt applikationsprogramvara . Vi söker dels en person för anställning direkt hos kund, men även en som vill arbeta som konsult/frilans på ca 60% under en begränsad period. ScandiDos är ett världseledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi mot cancer. De tillhandahåller unika mätsystem ... Visa mer
Vi söker för ScandiDos räkning en Teknisk Projektledare för att driva projekt inom mekanik, analog och digital elektronik, inbäddade system med FPGA och FW samt applikationsprogramvara . Vi söker dels en person för anställning direkt hos kund, men även en som vill arbeta som konsult/frilans på ca 60% under en begränsad period.

ScandiDos är ett världseledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi mot cancer. De tillhandahåller unika mätsystem och programvara som är utformade för kvalitetssäkring och validering av nya dynamiska och modulerade behandlingar som implementeras på kliniker runt om i världen. Att vara en del av ScandiDos i rollen som Teknisk Projektledare erbjuder i allra högsta grad till att man varje dag bidrar till att rädda liv.

Lite mer om rollen

I rollen som Projektledare kommer du driva projekt i ett brett spann innefattande mekanik, elektronik, mjukvara, inbyggda system och beräkningsprogramvara. Du kan läsa mer om Scandidos produkter och få en bild av deras projekt här (https://delta4family.com/). Du kommer typiskt att leda ett par mjukvaruprojekt och ett par hårdvaruprojekt parallellt där projektens omfattning kan uppstiga till några år. Projekten kommer ledas agilt genom scrum-metodik.

Kandidaten vi söker

Vi ser att rätt kandidat har 5-10 års erfarenhet av teknisk projektledning inom medtech-branschen eller industrin. Under denna period har du självständigt drivit flera projekt. Självklart är det ett plus om du har kunskap om medicintekniska direktiv och dylik branscherfarenhet, men inte ett krav.

Övrig information

Vi söker dels en person för rekrytering, för att arbeta på ScandiDos på lång sikt, men även en konsult som kan täcka under rekryteringsprocessen på ca 60% (omfattning öppen för diskussion) ungefär till årsskiftet preliminärt. Du får gärna förtydliga i din ansökan vilket av dessa du är intresserad av. Visa mindre

Junior teknikkonsult till avdelning för Projektledning inom Life Science

Är läkemedel och medicinteknik ditt område och har du ambitionen att växa in i rollen som Projektledare? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig - Ansök idag! Dina arbetsuppgifter Som teknikkonsult hos vår kund kommer du att få sitta ute hos kund. Du kommer att få bli en del av en mindre grupp och tillsammans jobba mot uppsatta mål. Exakta arbetsuppgifter beror på vilken typ av profil just du som söker har men den bransch du kommer att jobba inom är med... Visa mer
Är läkemedel och medicinteknik ditt område och har du ambitionen att växa in i rollen som Projektledare? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig - Ansök idag!

Dina arbetsuppgifter

Som teknikkonsult hos vår kund kommer du att få sitta ute hos kund. Du kommer att få bli en del av en mindre grupp och tillsammans jobba mot uppsatta mål. Exakta arbetsuppgifter beror på vilken typ av profil just du som söker har men den bransch du kommer att jobba inom är medicinteknik och läkemedel och avdelningen fokuserar på individer som jobbar/vill jobba med projektledning. Om du är junior inom området så kommer detta vara en plats där du kommer bygga på din expertis och det är något vår kund jobbar hårt för att du ska göra genom en väl genomtänkt introduktion som innehåller både mentorskap och din egna utvecklingsplan tillsammans med mycket mer. Vi söker dig som vill utvecklas inom ett eller flera av dessa olika områden:
- Processingenjör och specialist
- Konstruktör
- Delprojektledare
- Validering, verifiering och testning
För att vara relevant för tjänsten ser vi att du vill utvecklas till rollen som Projektledare
Om företaget

Vår kund är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur.
De är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. De är även en ledande aktör inom kontroll och besiktning. Företaget har idag ungefär 7000 medarbetare och en årlig omsättning på ungefär 8 miljarder SEK. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil

För att vara kvalificerad för denna roll ser vi att du minst har följande:
Högskole-/Civilingenjör inom relevant område (exempelvis Automation, Produktion, Medicinteknik, Bioteknik, Kemi, mm.)
Mycket goda kunskaper i Svenska & engelska i tal och skrift
Relevant arbetslivserfarenhet (extra jobb, sommarjobb mm.)

Meriterande:
Studerat utomlands
Erfarenhet av medtech/pharma industrin och/eller forskning
Arbetat enligt GMP
B-Körkort

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Uppsala
Start: Omgående

Urval sker löpande, kom in med din ansökan idag! Visa mindre

Nu söker vi QA & RA konsulter inom Life science till Prevas (Uppsala)

Prevas är ett konsultföretag och ett ledande designhus inom produktutveckling. Vi har nu varit med och utvecklat Life Science produkter i mer än 30 år! Vårt mål är att driva och leverera kvalitetssäkrad medicinteknik i världsklass till våra kunder. Vi lägger nu i en extra växel inom Quality Assurance and Regulatory Affairs och har precis välkomnat MEDQURE till oss, men vi behöver bli ännu fler vassa konsulter i vårt team. Har du erfarenhet av kvalitetsarbe... Visa mer
Prevas är ett konsultföretag och ett ledande designhus inom produktutveckling. Vi har nu varit med och utvecklat Life Science produkter i mer än 30 år! Vårt mål är att driva och leverera kvalitetssäkrad medicinteknik i världsklass till våra kunder. Vi lägger nu i en extra växel inom Quality Assurance and Regulatory Affairs och har precis välkomnat MEDQURE till oss, men vi behöver bli ännu fler vassa konsulter i vårt team. Har du erfarenhet av kvalitetsarbete inom Life Science och vill hänga med på vår satsning, hör av dig!

Om rollen och ansvarsområden

Just nu söker vi dig som har minst 3 års erfarenhet av arbetet med QA/RA frågor inom Life Science, gärna inom medicinsk teknik. Vi tror att du har en akademisk examen, gärna som ingenjör. I rollen som konsult kommer du arbeta med processer, tjänster och produkter inom Life Science för att uppfylla gällande regelverk och standarder. Arbetsuppgifterna som QA//RA konsult i vårt team är väldigt varierande då våra kunder är allt från små innovativa bolag som har en idé och kommer med frågan om hur de ska få den CE-märkt, till stora, globala spelare med flertal produkter på marknaden.

På våra kontor i Sundbyberg och Uppsala är vi extra stolta över vår in house verksamhet, där vi utvecklar produkter åt kunder enligt vårt eget kvalitetsledningssystem certifierat enligt ISO/EN 13485. Som konsult i vårt team finns möjlighet att ta QA/RA roller i dessa projekt.

Vi tror att du som söker dig till oss har erfarenhet av arbete utifrån regelverk och process standarder såsom MDD/MDR, IVDD/IVDR, ISO/EN13485, ISO/EN14971 och IEC/EN 62304/82304. Har du även erfarenhet av produktstandarder såsom IEC/EN 60601 serien och/eller IEC/EN 61010 serien är det meriterande.

Eftersom konsultrollen är bred och kan variera beroende på uppdrag önskar vi att du har god erfarenhet av flera av dessa områden och är nyfiken på att utvecklas inom fler:

• QA Manager i verksamhet eller i produktutvecklingsprojekt
• Utveckling av medicinteknisk mjukvara (såväl inbyggd som fristående)
• Bygga, förbättra eller implementera kvalitetssystem
• Audit
• Verifiering / Kvalificering
• Testledning
• Produktklassificering
• CE-märkning
• Teknisk dokumentation
• Riskanalys
• Usability
• Klinisk utvärdering
• Arbete med anmält organ

Om dig i din yrkesroll

Arbetet kräver förmåga att vara strukturerad, kommunikativ och pedagogisk. Du beskriver dig själv som analytisk och gillar problemlösning. Du har en förmåga att ta till dig innehåll i standarder, regelverk och översätta det till kundens behov och verklighet för att på bästa sätt även bidra till affärsnytta. Du bör ha arbetat med QA/RA frågor inom Life Science i minst 3 år, men gärna fler.

Hur är det att vara konsult på Prevas?

Om konsultrollen är ny för dig kommer du märka att det är ett fantastiskt sätt att få testa på många nya och roliga ansvar och uppgifter i olika miljöer. Vi har många intressanta och utmanande uppdrag, såväl för dig som är senior och kommer in med mycket erfarenhet som för dig som är relativt ny inom området.

Vi är ett relativt litet team, i en platt organisation vilket gör att du får god insyn i företaget och en riktig möjlighet att påverka. Vi jobbar ofta tillsammans med en kollega i uppdrag och pushar och stöttar varandra på ett väldigt fint kollegialt sätt. I vårt team är placeringsorten inte viktigt, men i nuläget utgår våra konsulter från Stockholm alternativt Uppsala.

Att vara anställd på Prevas är en trygg investering för dig. Som företag är vi ekonomisk starka och har god infrastruktur för att bedriva både små och storskaliga projekt. Grundläggande för oss är bra och trygga arbetsvillkor. Och vi förstår livspusslet, att man ibland behöver jobba hemifrån alt gå tidigt för att få ihop saker. Det ser vi som en självklarhet att stötta.

Ser du en framtid hos oss? Eller kanske känner du någon som skulle passa bra in i rollen? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!

Frågor?

Kontakta: Sara Löfberg 072 454 82 29, [email protected] eller Micael Johansson 0730 70 10 44, [email protected]

HR: Elin Trotz 076-8668 43 69, [email protected] Visa mindre

Teknisk Projektledare till ScandiDos

Vi söker för ScandiDos räkning en Teknisk Projektledare för att driva projekt inom mekanik, analog och digital elektronik, inbäddade system med FPGA och FW samt applikationsprogramvara . Vi söker dels en person för anställning direkt hos kund, men även en som vill arbeta som konsult/frilans på ca 60% under en begränsad period. ScandiDos är ett världseledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi mot cancer. De tillhandahåller unika mätsystem ... Visa mer
Vi söker för ScandiDos räkning en Teknisk Projektledare för att driva projekt inom mekanik, analog och digital elektronik, inbäddade system med FPGA och FW samt applikationsprogramvara . Vi söker dels en person för anställning direkt hos kund, men även en som vill arbeta som konsult/frilans på ca 60% under en begränsad period.

ScandiDos är ett världseledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi mot cancer. De tillhandahåller unika mätsystem och programvara som är utformade för kvalitetssäkring och validering av nya dynamiska och modulerade behandlingar som implementeras på kliniker runt om i världen. Att vara en del av ScandiDos i rollen som Teknisk Projektledare erbjuder i allra högsta grad till att man varje dag bidrar till att rädda liv.

Lite mer om rollen

I rollen som Projektledare kommer du driva projekt i ett brett spann innefattande mekanik, elektronik, mjukvara, inbyggda system och beräkningsprogramvara. Du kan läsa mer om Scandidos produkter och få en bild av deras projekt här (https://delta4family.com/). Du kommer typiskt att leda ett par mjukvaruprojekt och ett par hårdvaruprojekt parallellt där projektens omfattning kan uppstiga till några år. Projekten kommer ledas agilt genom scrum-metodik.

Kandidaten vi söker

Vi ser att rätt kandidat har 5-10 års erfarenhet av teknisk projektledning inom medtech-branschen eller industrin. Under denna period har du självständigt drivit flera projekt. Självklart är det ett plus om du har kunskap om medicintekniska direktiv och dylik branscherfarenhet, men inte ett krav.

Övrig information

Vi söker dels en person för rekrytering, för att arbeta på ScandiDos på lång sikt, men även en konsult som kan täcka under rekryteringsprocessen på ca 60% (omfattning öppen för diskussion) ungefär till årsskiftet preliminärt. Du får gärna förtydliga i din ansökan vilket av dessa du är intresserad av. Visa mindre

Nu söker vi kvalitetsledningsspecialist inom Life Science (Uppsala)

Vi är ett team konsulter inom Life Science som hjälper företag att utveckla säkra, effektiva, tillförlitliga produkter som förbättrar livet för våra medmänniskor och även i vissa fall räddar liv. Vi växer! Har precis välkomnat MEDQURE till oss, men vi behöver bli fler vassa konsulter inom kvalitetsledningssystem (QMS) som kan hjälpa våra kunder med kvalitetsledning. Letar du efter meningsfulla uppdrag och engagerade kollegor, hör av dig till oss! H... Visa mer
Vi är ett team konsulter inom Life Science som hjälper företag att utveckla säkra, effektiva, tillförlitliga produkter som förbättrar livet för våra medmänniskor och även i vissa fall räddar liv. Vi växer! Har precis välkomnat MEDQURE till oss, men vi behöver bli fler vassa konsulter inom kvalitetsledningssystem (QMS) som kan hjälpa våra kunder med kvalitetsledning. Letar du efter meningsfulla uppdrag och engagerade kollegor, hör av dig till oss! Har du dessutom erfarenhet av implementation av eQMS är vi extra nyfikna.

Om rollen och ansvarsområdet

Vi söker dig med praktisk erfarenhet av arbete med kvalitetsledningssystem inom Life Science och förstår vad som krävs för att uppfylla gällande regelverk och standarder. Vi tror att du har god erfarenhet av att ha arbetat med regelverk och standarder som MDD/MDR, IVDD/IVDR, FDA QSR, ISO 13485, ISO 14971 och IEC 62304 och utifrån dessa kunna guida och agera rådgivare. Du arbetar för att bygga in kvalitet i stället för att kontrollera in den, för att hela tiden göra kundens verksamhet pålitlig och lättarbetad.

Vi söker dig som har erfarenhet av att planera, förbättra eller implementera kvalitetsledningssystem och kan driva aktiviteter som t ex:

• Etablera smarta och effektiva (eller anpassa befintligt) kvalitetsledningssystem (QMS) mot gällande regelverk och standarder
• Genomföra förändringsarbete för ett effektivt QMS
• Implementera eQMS
• Etablera kontakt med certifieringsorgan/Notified Body
• Hålla i utbildning kring QMS och ingående processer
• Agera rådgivare eller mentor

Om dig i din yrkesroll

Arbetet kräver förmåga att vara strukturerad, kommunikativ och pedagogisk. Du beskriver dig själv som analytisk och gillar problemlösning. Du har en förmåga att ta till dig innehåll i standarder, regelverk och översätta det till kundens behov och verklighet för att på bästa sätt även bidra till affärsnytta. Det är något vi värdesätter högt, då våra kunder är allt ifrån små nyetablerade innovationsbolag till stora globala spelare. Du har en förmåga att vara ambassadör och få med din omgivning i förändring. Du bör ha arbetat med ledningssystemfrågor i minst 3 år, men gärna fler.

Hur är det att vara konsult på Prevas?

Vi är ett relativt litet team, i en platt organisation vilket gör att du får god insyn i företaget och en riktig möjlighet att påverka. I din roll önskar vi att du bidrar till vidareutveckling av vårt erbjudande inom kvalitetsledningssystem. Vi jobbar ofta tillsammans med en kollega i uppdrag och pushar och stöttar varandra på ett väldigt fint kollegialt sätt. I vårt team är placeringsorten inte viktigt, men i nuläget utgår våra konsulter från Stockholm alternativt Uppsala.

Att vara anställd på Prevas är en trygg investering för dig. Som företag är vi ekonomisk starka och har god infrastruktur för att bedriva både små och storskaliga projekt. Grundläggande för oss är bra och trygga arbetsvillkor. Och vi förstår livspusslet, att man ibland behöver jobba hemifrån alt gå tidigt för att få ihop saker. Det ser vi som en självklarhet att stötta.

Ser du en framtid hos oss? Eller kanske känner du någon som skulle passa bra in i rollen? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!

Frågor?

Kontakta: Sara Löfberg (rekryterande chef) 072 454 82 29, [email protected] eller Micael Johansson 0730 70 10 44, [email protected]

HR: Elin Trotz 076-8668 43 69, [email protected] Visa mindre

Teknisk Projektledare till ScandiDos

Vi söker för ScandiDos räkning en Teknisk Projektledare för att driva projekt inom mekanik, analog och digital elektronik, inbäddade system med FPGA och FW samt applikationsprogramvara . Vi söker dels en person för anställning direkt hos kund, men även en som vill arbeta som konsult/frilans på ca 60% under en begränsad period. ScandiDos är ett världseledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi mot cancer. De tillhandahåller unika mätsystem ... Visa mer
Vi söker för ScandiDos räkning en Teknisk Projektledare för att driva projekt inom mekanik, analog och digital elektronik, inbäddade system med FPGA och FW samt applikationsprogramvara . Vi söker dels en person för anställning direkt hos kund, men även en som vill arbeta som konsult/frilans på ca 60% under en begränsad period.

ScandiDos är ett världseledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi mot cancer. De tillhandahåller unika mätsystem och programvara som är utformade för kvalitetssäkring och validering av nya dynamiska och modulerade behandlingar som implementeras på kliniker runt om i världen. Att vara en del av ScandiDos i rollen som Teknisk Projektledare erbjuder i allra högsta grad till att man varje dag bidrar till att rädda liv.

Lite mer om rollen

I rollen som Projektledare kommer du driva projekt i ett brett spann innefattande mekanik, elektronik, mjukvara, inbyggda system och beräkningsprogramvara. Du kan läsa mer om Scandidos produkter och få en bild av deras projekt här (https://delta4family.com/). Du kommer typiskt att leda ett par mjukvaruprojekt och ett par hårdvaruprojekt parallellt där projektens omfattning kan uppstiga till några år. Projekten kommer ledas agilt genom scrum-metodik.

Kandidaten vi söker

Vi ser att rätt kandidat har 5-10 års erfarenhet av teknisk projektledning inom medtech-branschen eller industrin. Under denna period har du självständigt drivit flera projekt. Självklart är det ett plus om du har kunskap om medicintekniska direktiv och dylik branscherfarenhet, men inte ett krav.

Övrig information

Vi söker dels en person för rekrytering, för att arbeta på ScandiDos på lång sikt, men även en konsult som kan täcka under rekryteringsprocessen på ca 60% (omfattning öppen för diskussion) ungefär till årsskiftet preliminärt. Du får gärna förtydliga i din ansökan vilket av dessa du är intresserad av. Visa mindre

Teknisk Projektledare till ScandiDos

Vi söker för ScandiDos räkning en Teknisk Projektledare för att driva projekt inom mekanik, analog och digital elektronik, inbäddade system med FPGA och FW samt applikationsprogramvara . Vi söker dels en person för anställning direkt hos kund, men även en som vill arbeta som konsult/frilans på ca 60% under en begränsad period. ScandiDos är ett världseledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi mot cancer. De tillhandahåller unika mätsystem ... Visa mer
Vi söker för ScandiDos räkning en Teknisk Projektledare för att driva projekt inom mekanik, analog och digital elektronik, inbäddade system med FPGA och FW samt applikationsprogramvara . Vi söker dels en person för anställning direkt hos kund, men även en som vill arbeta som konsult/frilans på ca 60% under en begränsad period.

ScandiDos är ett världseledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi mot cancer. De tillhandahåller unika mätsystem och programvara som är utformade för kvalitetssäkring och validering av nya dynamiska och modulerade behandlingar som implementeras på kliniker runt om i världen. Att vara en del av ScandiDos i rollen som Teknisk Projektledare erbjuder i allra högsta grad till att man varje dag bidrar till att rädda liv.

Lite mer om rollen

I rollen som Projektledare kommer du driva projekt i ett brett spann innefattande mekanik, elektronik, mjukvara, inbyggda system och beräkningsprogramvara. Du kan läsa mer om Scandidos produkter och få en bild av deras projekt här (https://delta4family.com/). Du kommer typiskt att leda ett par mjukvaruprojekt och ett par hårdvaruprojekt parallellt där projektens omfattning kan uppstiga till några år. Projekten kommer ledas agilt genom scrum-metodik.

Kandidaten vi söker

Vi ser att rätt kandidat har 5-10 års erfarenhet av teknisk projektledning inom medtech-branschen eller industrin. Under denna period har du självständigt drivit flera projekt. Självklart är det ett plus om du har kunskap om medicintekniska direktiv och dylik branscherfarenhet, men inte ett krav.

Övrig information

Vi söker dels en person för rekrytering, för att arbeta på ScandiDos på lång sikt, men även en konsult som kan täcka under rekryteringsprocessen på ca 60% (omfattning öppen för diskussion) ungefär till årsskiftet preliminärt. Du får gärna förtydliga i din ansökan vilket av dessa du är intresserad av. Visa mindre

Teknisk Projektledare till ScandiDos

Vi söker för ScandiDos räkning en Teknisk Projektledare för att driva projekt inom mekanik, analog och digital elektronik, inbäddade system med FPGA och FW samt applikationsprogramvara . Vi söker dels en person för anställning direkt hos kund, men även en som vill arbeta som konsult/frilans på ca 60% under en begränsad period. ScandiDos är ett världseledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi mot cancer. De tillhandahåller unika mätsystem ... Visa mer
Vi söker för ScandiDos räkning en Teknisk Projektledare för att driva projekt inom mekanik, analog och digital elektronik, inbäddade system med FPGA och FW samt applikationsprogramvara . Vi söker dels en person för anställning direkt hos kund, men även en som vill arbeta som konsult/frilans på ca 60% under en begränsad period.

ScandiDos är ett världseledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi mot cancer. De tillhandahåller unika mätsystem och programvara som är utformade för kvalitetssäkring och validering av nya dynamiska och modulerade behandlingar som implementeras på kliniker runt om i världen. Att vara en del av ScandiDos i rollen som Teknisk Projektledare erbjuder i allra högsta grad till att man varje dag bidrar till att rädda liv.

Lite mer om rollen

I rollen som Projektledare kommer du driva projekt i ett brett spann innefattande mekanik, elektronik, mjukvara, inbyggda system och beräkningsprogramvara. Du kan läsa mer om Scandidos produkter och få en bild av deras projekt här (https://delta4family.com/). Du kommer typiskt att leda ett par mjukvaruprojekt och ett par hårdvaruprojekt parallellt där projektens omfattning kan uppstiga till några år. Projekten kommer ledas agilt genom scrum-metodik.

Kandidaten vi söker

Vi ser att rätt kandidat har 5-10 års erfarenhet av teknisk projektledning inom medtech-branschen eller industrin. Under denna period har du självständigt drivit flera projekt. Självklart är det ett plus om du har kunskap om medicintekniska direktiv och dylik branscherfarenhet, men inte ett krav.

Övrig information

Vi söker dels en person för rekrytering, för att arbeta på ScandiDos på lång sikt, men även en konsult som kan täcka under rekryteringsprocessen på ca 60% (omfattning öppen för diskussion) ungefär till årsskiftet preliminärt. Du får gärna förtydliga i din ansökan vilket av dessa du är intresserad av. Visa mindre

Teknisk Projektledare till ScandiDos

Vi söker för ScandiDos räkning en Teknisk Projektledare för att driva projekt inom mekanik, analog och digital elektronik, inbäddade system med FPGA och FW samt applikationsprogramvara . Vi söker dels en person för anställning direkt hos kund, men även en som vill arbeta som konsult/frilans på ca 60% under en begränsad period. ScandiDos är ett världseledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi mot cancer. De tillhandahåller unika mätsystem ... Visa mer
Vi söker för ScandiDos räkning en Teknisk Projektledare för att driva projekt inom mekanik, analog och digital elektronik, inbäddade system med FPGA och FW samt applikationsprogramvara . Vi söker dels en person för anställning direkt hos kund, men även en som vill arbeta som konsult/frilans på ca 60% under en begränsad period.

ScandiDos är ett världseledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi mot cancer. De tillhandahåller unika mätsystem och programvara som är utformade för kvalitetssäkring och validering av nya dynamiska och modulerade behandlingar som implementeras på kliniker runt om i världen. Att vara en del av ScandiDos i rollen som Teknisk Projektledare erbjuder i allra högsta grad till att man varje dag bidrar till att rädda liv.

Lite mer om rollen

I rollen som Projektledare kommer du driva projekt i ett brett spann innefattande mekanik, elektronik, mjukvara, inbyggda system och beräkningsprogramvara. Du kan läsa mer om Scandidos produkter och få en bild av deras projekt här (https://delta4family.com/). Du kommer typiskt att leda ett par mjukvaruprojekt och ett par hårdvaruprojekt parallellt där projektens omfattning kan uppstiga till några år. Projekten kommer ledas agilt genom scrum-metodik.

Kandidaten vi söker

Vi ser att rätt kandidat har 5-10 års erfarenhet av teknisk projektledning inom medtech-branschen eller industrin. Under denna period har du självständigt drivit flera projekt. Självklart är det ett plus om du har kunskap om medicintekniska direktiv och dylik branscherfarenhet, men inte ett krav.

Övrig information

Vi söker dels en person för rekrytering, för att arbeta på ScandiDos på lång sikt, men även en konsult som kan täcka under rekryteringsprocessen på ca 60% (omfattning öppen för diskussion) ungefär till årsskiftet preliminärt. Du får gärna förtydliga i din ansökan vilket av dessa du är intresserad av. Visa mindre

Teknisk Projektledare till ScandiDos

Vi söker för ScandiDos räkning en Teknisk Projektledare för att driva projekt inom mekanik, analog och digital elektronik, inbäddade system med FPGA och FW samt applikationsprogramvara . Vi söker dels en person för anställning direkt hos kund, men även en som vill arbeta som konsult/frilans på ca 60% under en begränsad period. ScandiDos är ett världseledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi mot cancer. De tillhandahåller unika mätsystem ... Visa mer
Vi söker för ScandiDos räkning en Teknisk Projektledare för att driva projekt inom mekanik, analog och digital elektronik, inbäddade system med FPGA och FW samt applikationsprogramvara . Vi söker dels en person för anställning direkt hos kund, men även en som vill arbeta som konsult/frilans på ca 60% under en begränsad period.

ScandiDos är ett världseledande bolag inom QA och dosimetri för modern strålterapi mot cancer. De tillhandahåller unika mätsystem och programvara som är utformade för kvalitetssäkring och validering av nya dynamiska och modulerade behandlingar som implementeras på kliniker runt om i världen. Att vara en del av ScandiDos i rollen som Teknisk Projektledare erbjuder i allra högsta grad till att man varje dag bidrar till att rädda liv.

Lite mer om rollen

I rollen som Projektledare kommer du driva projekt i ett brett spann innefattande mekanik, elektronik, mjukvara, inbyggda system och beräkningsprogramvara. Du kan läsa mer om Scandidos produkter och få en bild av deras projekt här (https://delta4family.com/). Du kommer typiskt att leda ett par mjukvaruprojekt och ett par hårdvaruprojekt parallellt där projektens omfattning kan uppstiga till några år. Projekten kommer ledas agilt genom scrum-metodik.

Kandidaten vi söker

Vi ser att rätt kandidat har 5-10 års erfarenhet av teknisk projektledning inom medtech-branschen eller industrin. Under denna period har du självständigt drivit flera projekt. Självklart är det ett plus om du har kunskap om medicintekniska direktiv och dylik branscherfarenhet, men inte ett krav.

Övrig information

Vi söker dels en person för rekrytering, för att arbeta på ScandiDos på lång sikt, men även en konsult som kan täcka under rekryteringsprocessen på ca 60% (omfattning öppen för diskussion) ungefär till årsskiftet preliminärt. Du får gärna förtydliga i din ansökan vilket av dessa du är intresserad av. Visa mindre

Vi söker en junior teknikkonsult till avdelning inom Medtech och Pharma

Är läkemedel och medicinteknik ett område du känner till sedan studierna och vill utvecklas inom? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig - Ansök idag! Denna rekryteringsprocess är pausad till v33 Dina arbetsuppgifter Som teknikkonsult hos vår kund kommer du att få sitta ute hos kund. Du kommer att få bli en del av en mindre grupp och tillsammans jobba mot uppsatta mål. Exakta arbetsuppgifter beror på vilken typ av profil just du som söker har men den... Visa mer
Är läkemedel och medicinteknik ett område du känner till sedan studierna och vill utvecklas inom? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig - Ansök idag!

Denna rekryteringsprocess är pausad till v33

Dina arbetsuppgifter

Som teknikkonsult hos vår kund kommer du att få sitta ute hos kund. Du kommer att få bli en del av en mindre grupp och tillsammans jobba mot uppsatta mål. Exakta arbetsuppgifter beror på vilken typ av profil just du som söker har men den bransch du kommer att jobba inom är medicinteknik och läkemedel. Då du är nyutexaminerad alternativt junior inom området så kommer detta vara en plats där du kommer bygga på din expertis och det är något vår kund jobbar hårt för att du ska göra genom en väl genomtänkt introduktion som innehåller både mentorskap och din egna utvecklingsplan tillsammans med mycket mer. Vi söker dig som vill utvecklas inom ett eller flera av dessa olika områden:
- Processingenjör och specialist
- Konstruktör
- Delprojektledare
- Validering, verifiering och testning

Om företaget

Vår kund är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur.
De är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. De är även en ledande aktör inom kontroll och besiktning. Företaget har idag ungefär 7000 medarbetare och en årlig omsättning på ungefär 8 miljarder SEK. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil

För att vara kvalificerad för denna roll ser vi att du minst har följande:
•Högskole-/Civilingenjör inom relevant område (exempelvis Automation, Produktion, Medicinteknik, Bioteknik, Kemi, mm.)
•Mycket goda kunskaper i Svenska & engelska i tal och skrift

Meriterande:
•Relevant arbetslivserfarenhet (extra jobb, sommarjobb mm.)
•Studerat utomlands
•Erfarenhet av medtech/pharma industrin och/eller forskning
•Arbetat enligt GMP
•B-Körkort

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Uppsala
Start: Omgående

Urval sker löpande, kom in med din ansökan idag! Visa mindre

Projektledare produktutvecklingsprojekt Medtech till Knightec Uppsala

Därför är detta jobbet för dig Du kommer att spela en viktig roll i att förbättra patienters livskvalitet genom att utveckla säkra medicintekniska produkter och tjänster. Du kommer att vara drivande i att ta koncept och idéer till verklighet och introducera nya produkter och utrustning på marknaden. Det här jobbet är för dig därför att du vill använda dina erfarenheter och kunskaper inom projektledning för att säkerställa att patienter kan dra nytta av den... Visa mer
Därför är detta jobbet för dig
Du kommer att spela en viktig roll i att förbättra patienters livskvalitet genom att utveckla säkra medicintekniska produkter och tjänster. Du kommer att vara drivande i att ta koncept och idéer till verklighet och introducera nya produkter och utrustning på marknaden. Det här jobbet är för dig därför att du vill använda dina erfarenheter och kunskaper inom projektledning för att säkerställa att patienter kan dra nytta av den senaste forskningen och teknologin.

Då du är involverad i både operativa, taktiska och strategiska frågor i projekten kommer du få användning av både din tekniska och relationella kompetens för att säkerställa att projektet slutförs i enlighet med tidplan och budget. Den organisatoriska kontexten kommer att variera, från start-ups till etablerade internationella aktörer, vilket utmanar dig att tänka på nya sätt.

Men du kommer inte att vara ensam. Allt som vi gör, gör vi som ett team. Du kommer alltid att vara omgiven av personer som bryr sig, inte bara om affären utan om varandra, vilket skapar en miljö byggd på tillit, samarbete och transparens.

Skapa en karriär att vara stolt över
Vart du än ser dig själv i framtiden så är vi här och stöttar dig. Oavsett om du vill ta dig an en ny roll, bli specialist inom ett specifikt område eller utveckla din ledarskapsförmåga, kommer vi hjälpa dig att hitta vägen framåt. Din vilja och ambition visar vägen, vi förser dig med verktygen och förutsättningarna som behövs för att du ska nå dina mål.

Du kommer att vara del av vårt nationella initiativ för projektledare vilket ger dig tillgång till utbildningar, certifieringar och möjligheten att jobba tillsammans med några av de skickligaste projektledarna i branschen. Om du prioriterar din professionella utveckling kommer vi göra detsamma och tillhandahålla det stöd, den tid och de resurser som behövs för att du ska ta nästa steg i din karriär.

Dina erfarenheter
Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska och har en ingenjörsexamen. Vidare har du en stark vilja att utvecklas, lära dig nya saker och dela din kunskap.

Du har även:

- Erfarenhet av att ha arbetat som projektledare, projektkoordinator eller liknande inom Life Science/Medtech
- God kunskap om produktutvecklingsprocessen inom Medtech (exempelvis Design Control)
- God kunskap inom ISO 13485


Knightec
Knightec drivs av övertygelsen att team som präglas av mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Vi arbetar aktivt för att upplevas som det tjänsteföretag som bäst kan stödja våra kunders transformation. Vår industriella erfarenhet kombinerad med digital expertis och ett mänskligt angreppssätt ger våra 800 medarbetare goda möjligheter att lyckas. Visa mindre

Vi söker juniora teknikkonsulter till avdelning inom Medtech och Pharma

Vi söker juniora teknikkonsulter till avdelning inom Medtech och Pharma i Uppsala Är läkemedel och medicinteknik ett område du känner till sedan studierna och vill utvecklas inom? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig - Ansök idag! Dina arbetsuppgifter Som teknikkonsult hos vår kund kommer du antingen få jobba internt alternativt att du kommer att få sitta ute hos kund. Du kommer att få bli en del av en mindre grupp och tillsammans jobba mot up... Visa mer
Vi söker juniora teknikkonsulter till avdelning inom Medtech och Pharma i Uppsala


Är läkemedel och medicinteknik ett område du känner till sedan studierna och vill utvecklas inom? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig - Ansök idag!
Dina arbetsuppgifter

Som teknikkonsult hos vår kund kommer du antingen få jobba internt alternativt att du kommer att få sitta ute hos kund. Du kommer att få bli en del av en mindre grupp och tillsammans jobba mot uppsatta mål. Exakta arbetsuppgifter beror på vilken typ av profil just du som söker har men den bransch du kommer att jobba inom är medicinteknik och läkemedel. Då du är nyutexaminerad alternativt junior inom området så kommer detta vara en plats där du kommer bygga på din expertis och det är något vår kund jobbar hårt för att du ska göra genom en väl genomtänkt introduktion som innehåller både mentorskap och din egna utvecklingsplan tillsammans med mycket mer. Vi söker dig som vill utvecklas inom ett eller flera av dessa olika områden:
- Processingenjör och specialist
- Konstruktör
- Delprojektledare
- Validering, verifiering och testning

Om företaget

Vår kund är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur.
De är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. De är även en ledande aktör inom kontroll och besiktning. Företaget har idag ungefär 7000 medarbetare och en årlig omsättning på ungefär 8 miljarder SEK. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil

För att vara kvalificerad för denna roll ser vi att du minst har följande:
Högskole-/Civilingenjör inom relevant område (exempelvis Automation, Produktion, Medicinteknik, Bioteknik, Kemi, mm.)
Mycket goda kunskaper i Svenska & engelska i tal och skrift

Meriterande:
Relevant arbetslivserfarenhet (extra jobb, sommarjobb mm.)
Studerat utomlands
Erfarenhet av medtech/pharma industrin och/eller forskning
Arbetat enligt GMP
B-Körkort

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Uppsala
Start: Omgående

Urval sker löpande, kom in med din ansökan idag! Visa mindre

Projektledare produktutvecklingsprojekt Medtech

Därför är detta jobbet för dig Du kommer att spela en viktig roll i att förbättra patienters livskvalitet genom att utveckla säkra medicintekniska produkter och tjänster. Du kommer att vara drivande i att ta koncept och idéer till verklighet och introducera nya produkter och utrustning på marknaden. Det här jobbet är för dig därför att du vill använda dina erfarenheter och kunskaper inom projektledning för att säkerställa att patienter kan dra nytta av den... Visa mer
Därför är detta jobbet för dig
Du kommer att spela en viktig roll i att förbättra patienters livskvalitet genom att utveckla säkra medicintekniska produkter och tjänster. Du kommer att vara drivande i att ta koncept och idéer till verklighet och introducera nya produkter och utrustning på marknaden. Det här jobbet är för dig därför att du vill använda dina erfarenheter och kunskaper inom projektledning för att säkerställa att patienter kan dra nytta av den senaste forskningen och teknologin.

Då du är involverad i både operativa, taktiska och strategiska frågor i projekten kommer du få användning av både din tekniska och relationella kompetens för att säkerställa att projektet slutförs i enlighet med tidplan och budget. Den organisatoriska kontexten kommer att variera, från start-ups till etablerade internationella aktörer, vilket utmanar dig att tänka på nya sätt.

Men du kommer inte att vara ensam. Allt som vi gör, gör vi som ett team. Du kommer alltid att vara omgiven av personer som bryr sig, inte bara om affären utan om varandra, vilket skapar en miljö byggd på tillit, samarbete och transparens.

Skapa en karriär att vara stolt över
Vart du än ser dig själv i framtiden så är vi här och stöttar dig. Oavsett om du vill ta dig an en ny roll, bli specialist inom ett specifikt område eller utveckla din ledarskapsförmåga, kommer vi hjälpa dig att hitta vägen framåt. Din vilja och ambition visar vägen, vi förser dig med verktygen och förutsättningarna som behövs för att du ska nå dina mål.

Du kommer att vara del av vårt nationella initiativ för projektledare vilket ger dig tillgång till utbildningar, certifieringar och möjligheten att jobba tillsammans med några av de skickligaste projektledarna i branschen. Om du prioriterar din professionella utveckling kommer vi göra detsamma och tillhandahålla det stöd, den tid och de resurser som behövs för att du ska ta nästa steg i din karriär.

Dina erfarenheter
Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska och har en ingenjörsexamen. Vidare har du en stark vilja att utvecklas, lära dig nya saker och dela din kunskap.

Du har även:

- Erfarenhet av att ha arbetat som projektledare, projektkoordinator eller liknande inom Life Science/Medtech
- God kunskap om produktutvecklingsprocessen inom Medtech (exempelvis Design Control)
- God kunskap inom ISO 13485


Knightec
Knightec drivs av övertygelsen att team som präglas av mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Vi arbetar aktivt för att upplevas som det tjänsteföretag som bäst kan stödja våra kunders transformation. Vår industriella erfarenhet kombinerad med digital expertis och ett mänskligt angreppssätt ger våra 800 medarbetare goda möjligheter att lyckas. Visa mindre

Junior konsult inom Life Science till Knightec Uppsala

Därför är detta jobbet för dig Du vill vara del av att att förbättra livskvalitén för patienter genom att säkra produkter och tjänster. Genom att hitta rätt nivå av kvalité och regulatorisk efterlevnad genom produktutvecklingsprocessen, vill du vara en viktig del i att introducera ny tekink och bättre medicintekinisk utrustning till marknaden. Projektens omfattning och innehåll kommer att variera, liksom den organisatoriska kontexten som sträcker sig från... Visa mer
Därför är detta jobbet för dig
Du vill vara del av att att förbättra livskvalitén för patienter genom att säkra produkter och tjänster. Genom att hitta rätt nivå av kvalité och regulatorisk efterlevnad genom produktutvecklingsprocessen, vill du vara en viktig del i att introducera ny tekink och bättre medicintekinisk utrustning till marknaden.

Projektens omfattning och innehåll kommer att variera, liksom den organisatoriska kontexten som sträcker sig från start-ups till väletablerade internationella företag. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis handla om teknisk dokumentation, validering och kvalitetssäkring, processutveckling eller koordinerande roller.

Men du kommer inte att vara ensam. Allt vi gör, gör vi som ett team. Du kommer vara omgiven av personer som bryr sig, inte bara om affären och resultat utan om varandra. På riktigt. Vår miljö präglas av tillit, transparens och samarbete vilket skapar förutsättningar för dig att att ta dig an nya utmaningar och ta nästa steg i karriären.

Skapa en karriär att vara stolt över
Din utveckling är viktig för oss. Vart du än ser dig själv i framtiden så är vi här och stöttar dig längs vägen. Din vilja och dina ambitioner bestämmer riktningen, vi förser dig med verktygen och förutsättningarna för att lyckas. Genom mentorskap, kompetensdelningsforum, kunskapsdelning och ett teamorienterat arbetssätt kommer du kunna ta del av den samlade kunskapen inom Knightec som en katalysator för din egen utveckling.

Dina erfarenheter
Problemlösning och att ställas inför nya situationer är något som motiverar dig. Du har ett teamorienterat angreppssätt och delar vår värdering om att vi tillsammans kan leverera bättre resultat än varje enskild individ. Du delar gärna med dig av din kunskap likväl som att du använder dina kollegors expertis och erfarenhet.

Du har nyligen tagit, eller håller på att avsluta dina ingenjörsstudier inom bioteknik, medicinsk teknik eller liknande. Har du erfarenhet av att arbeta inom Life Science-industrin genom exempelvis extrajobb eller examensarbete är det meriterande. Vidare är du en god kommunikatör både på svenska och engelska.

Knightec
Knightec drivs av övertygelsen att team som präglas av mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Vi arbetar aktivt för att upplevas som det tjänsteföretag som bäst kan stödja våra kunders transformation. Vår industriella erfarenhet kombinerad med digital expertis och ett mänskligt angreppssätt ger våra 800 medarbetare goda möjligheter att lyckas. Visa mindre

Projektledare produktutvecklingsprojekt Medtech till Knightec Uppsala

Därför är detta jobbet för dig Du kommer att spela en viktig roll i att förbättra patienters livskvalitet genom att utveckla säkra medicintekniska produkter och tjänster. Du kommer att vara drivande i att ta koncept och idéer till verklighet och introducera nya produkter och utrustning på marknaden. Det här jobbet är för dig därför att du vill använda dina erfarenheter och kunskaper inom projektledning för att säkerställa att patienter kan dra nytta av den... Visa mer
Därför är detta jobbet för dig
Du kommer att spela en viktig roll i att förbättra patienters livskvalitet genom att utveckla säkra medicintekniska produkter och tjänster. Du kommer att vara drivande i att ta koncept och idéer till verklighet och introducera nya produkter och utrustning på marknaden. Det här jobbet är för dig därför att du vill använda dina erfarenheter och kunskaper inom projektledning för att säkerställa att patienter kan dra nytta av den senaste forskningen och teknologin.

Då du är involverad i både operativa, taktiska och strategiska frågor i projekten kommer du få användning av både din tekniska och relationella kompetens för att säkerställa att projektet slutförs i enlighet med tidplan och budget. Den organisatoriska kontexten kommer att variera, från start-ups till etablerade internationella aktörer, vilket utmanar dig att tänka på nya sätt.

Men du kommer inte att vara ensam. Allt som vi gör, gör vi som ett team. Du kommer alltid att vara omgiven av personer som bryr sig, inte bara om affären utan om varandra, vilket skapar en miljö byggd på tillit, samarbete och transparens.

Skapa en karriär att vara stolt över
Vart du än ser dig själv i framtiden så är vi här och stöttar dig. Oavsett om du vill ta dig an en ny roll, bli specialist inom ett specifikt område eller utveckla din ledarskapsförmåga, kommer vi hjälpa dig att hitta vägen framåt. Din vilja och ambition visar vägen, vi förser dig med verktygen och förutsättningarna som behövs för att du ska nå dina mål.

Du kommer att vara del av vårt nationella initiativ för projektledare vilket ger dig tillgång till utbildningar, certifieringar och möjligheten att jobba tillsammans med några av de skickligaste projektledarna i branschen. Om du prioriterar din professionella utveckling kommer vi göra detsamma och tillhandahålla det stöd, den tid och de resurser som behövs för att du ska ta nästa steg i din karriär.

Dina erfarenheter
Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska och har en ingenjörsexamen. Vidare har du en stark vilja att utvecklas, lära dig nya saker och dela din kunskap.

Du har även:

- Erfarenhet av att ha arbetat som projektledare, projektkoordinator eller liknande inom Life Science/Medtech
- God kunskap om produktutvecklingsprocessen inom Medtech (exempelvis Design Control)
- God kunskap inom ISO 13485


Knightec
Knightec drivs av övertygelsen att team som präglas av mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Vi arbetar aktivt för att upplevas som det tjänsteföretag som bäst kan stödja våra kunders transformation. Vår industriella erfarenhet kombinerad med digital expertis och ett mänskligt angreppssätt ger våra 800 medarbetare goda möjligheter att lyckas. Visa mindre

Administratör inom dokumentation sökes i Uppsala

Har du ett intresse för Medtech och har studerat samt har intresse för teknik och natur? Då kan detta vara intressant för dig! Dina arbetsuppgifter Man kommer arbeta som underkonsult till en stor aktör inom läkemedelsbranschen i Uppsala. Kunden du kommer att sitta hos verkar inom området Medtech. Du kommer att administrera och sköta dokumentationen tillsammans med personer i olika projektgrupper. Du kommer att hjälpa till att dokumentera och administrera d... Visa mer
Har du ett intresse för Medtech och har studerat samt har intresse för teknik och natur? Då kan detta vara intressant för dig!
Dina arbetsuppgifter
Man kommer arbeta som underkonsult till en stor aktör inom läkemedelsbranschen i Uppsala. Kunden du kommer att sitta hos verkar inom området Medtech. Du kommer att administrera och sköta dokumentationen tillsammans med personer i olika projektgrupper. Du kommer att hjälpa till att dokumentera och administrera de ingenjörerna behöver hjälp med. Denna dokumentation innefattar det som skickas inom instrument, t ex material, certifikat, manualer mm. för att påvisa att informationen är läsbar. Dokumentationen du kommer att hantera är skriven på engelska.
Om företaget
Vår kund är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur.
De är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. De är även en ledande aktör inom kontroll och besiktning. Företaget har idag ungefär 7000 medarbetare och en årlig omsättning på ungefär 8 miljarder SEK. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.
Din profil
Skallkrav:
Gymnasial alt. eftergymnasialutbildning inom Teknik eller Naturvetenskap
Mycket goda kunskaper i Svenska & Engelska i tal och skrift
Arbetat i en administrativ position alt. med dokumentation
Tekniskt intresseradVi ser det som starkt meriterande om du besitter ett intresse för branschen Medtech/Medicinteknik och/eller om du har tidigare erfarenhet inom industri
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor
Omfattning: Heltid
Placering: Uppsala
Start: Omgående alt. hösten
Urval sker löpande, kom in med din ansökan idag!
Kontaktperson(er)
Fredrik Svelander
0706285222
[email protected] Visa mindre

Project Manager Medtech Product Development to Uppsala 

Why should you want this job? You will get to play an essential part in improving patient's life quality by developing safe and secure medical devices and equipment. You will be the driver in taking concepts and ideas into reality and introducing new products on the market. You want this job because you want to use your problem-solving ability and leadership skills to ensure that patients can benefit from the latest technology. You will get to use your wh... Visa mer
Why should you want this job?
You will get to play an essential part in improving patient's life quality by developing safe and secure medical devices and equipment. You will be the driver in taking concepts and ideas into reality and introducing new products on the market. You want this job because you want to use your problem-solving ability and leadership skills to ensure that patients can benefit from the latest technology.

You will get to use your whole skillset, being involved in operational, tactical, and strategical questions in the projects.The organizational context will vary, stretching from start-ups to well-established international companies, challenging you to think in new ways.

But you will not do this alone. As we have a team-oriented way of working, you will always have your colleagues' knowledge and support at hand, making it possible for you to take on new challenges and step out of your comfort zone.

Build a career that you can be proud of
Wherever you see yourself in the future, we are here to support you. No matter if you would like to take on a new role, become a specialist within a specific area, or develop your managerial skills - we will help you find the way forward. Your will and ambition will lead the way. We provide the training arena needed for you to reach your goals.

You will be part of our national initiative for project managers giving you access to training, certifications, and the possibility to work together with some of the most skilled in the industry. If you prioritize your professional development, we will do the same, giving you the support, time, and resources necessary to take the next step.

These are the skills you need to bring
You hold an engineering degree and bring a will to develop yourself, learn new things, and share your knowledge.

You also have:

- Experience from working as a project manager, project coordinator, or similar
- Good knowledge of the product development process within the Medtech-industry (e.g., Design Control)
- Good knowledge in ISO 13485
- Fluent in Swedish and English


One Knightec
Knightec is a new breed in the art of engineering with over 750 colleagues in ten locations around Sweden. We are consultants with our soul in digitalization who strive forward together. Visa mindre

Are you a Senior Packaging and Device Expert?

We are looking for a Senior Packaging and Device Expert for our client in Uppsala! Your responsibilitie as a Senior Packaging and Device Expert: Design packaging and medical device technology development in accordance with the Global R&D strategy, any applicable regulatory requirements and/or local rules and industrial requirements, to fulfill patients, health care professionals and payers’ needs. You will also desig... Visa mer
We are looking for a Senior Packaging and Device Expert for our client in Uppsala!

Your responsibilitie as a Senior Packaging and Device Expert:
Design packaging and medical device technology development in accordance with the Global R&D strategy, any applicable regulatory requirements and/or local rules and industrial requirements, to fulfill patients, health care professionals and payers’ needs. You will also design scientific studies in support of technical programs as they progress from early development into confirmatory development, technology transfer up to the registration and to support as needed life cycle management

Tasks:
• Lead and manage technical activities to address complex design, development, operational issues for the preparation and timely delivery of Primary and Secondary Packaging for drugs and combination products (AI, PFS…).
• Coordinate design and development activity of the packaging and delivery systems with a cross functional Team, as for example: user requirements, design input verification, risk analysis, change control.
• Ensure development or transfer of the Design History File.
• Interact closely with suppliers to ensure selection of packaging and medical devices and enhance patient/user experience.
• Develop, with internal partners (e.g. Analytical Sciences, Operations) and external partners, scientific programs to ensure adequacy of the packaging and medical device solutions: leachable & extractible studies, transportation studies.
• Contribute to define strategy for developing human factor engineering program and user test for combination products and oversee the execution.
• Actively scoot new packaging and medical device technologies.
• Author, review key documents such as: development reports, validation reports, and relevant sections of regulatory filings (IND, IMPD, CTD).
• Monitor, assess and proactively contribute to implement regional regulatory requirements and guidelines that impact packaging and medical device activities in close cooperation with Pharmaceutical Development Expert.

Education and Experience requirements
• Mechanical Engineer, PhD in Pharmaceutical Sciences, Packaging Design and Development
• At least 10+ years of relevant experience in pharmaceutical/medical device industry.
• Established track record of success with medical devices, combination products development programs
• Experience working with external partners (e.g. Suppliers, CRO).
• Sound technical qualifications and deep knowledge in developing primary and secondary packaging, sterilization processes, transportation studies, risk analysis, new Medical Device Regulation.
• Excellent understanding of cGMP, 21CFR820, ISO13485, ISO14971 ICH guidances, ISO standards and applicable guidelines.
• Experience in authoring pharmaceutical development related CMC sections of IND/IMPD and NDA/CTD/BLA regulatory submissions.
• Excellent communication, negotiation and external follow-up.
• Excellent verbal and written communication skills (English)
• Ability to work in a team environment with cross-functional interactions.


Please apply as soon as poosible as selection is ongoing. Apply by registering your CV here on our website. Click on the "Ansök" button to the right. It is our recommendation that you register as much information as possible and that you attach a complete CV-document. Please check that your correct e-mail address is registered.

Poolia is a registered staffing agency, meaning that we comply with the requirements set by Bemanningsföretagen - the Swedish Association of Staffing Agencies. Visa mindre

Testingenjör Medtech

Är du testingenjör och vill arbeta i varierande och utvecklande roller och projekt? Vi letar nu efter nyfikna, skickliga och kvalitetsmedvetna kollegor till vår växande avdelning! I Uppsala är vi runt 50 konsulter som med vår expertis utgör ett starkt team som stöttar våra kunder inom Life Science. Att arbeta som konsult inom Life Science innebär att du blir en del av ett starkt kompetensnätverk, både på Semcon i Uppsala men också nationellt på Semcon. Hä... Visa mer
Är du testingenjör och vill arbeta i varierande och utvecklande roller och projekt? Vi letar nu efter nyfikna, skickliga och kvalitetsmedvetna kollegor till vår växande avdelning!

I Uppsala är vi runt 50 konsulter som med vår expertis utgör ett starkt team som stöttar våra kunder inom Life Science. Att arbeta som konsult inom Life Science innebär att du blir en del av ett starkt kompetensnätverk, både på Semcon i Uppsala men också nationellt på Semcon. Här ges du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och som person, du får en lyhörd ledare och kollegor som bidrar med erfarenheter, kunskap och perspektiv och tillsammans utgör vi ett starkt team som även värderar att ha roligt.

I rollen kommer du bland annat att

- Ta dig an varierande uppdrag/roller i våra egna eller våra kunders projekt med slutanvändaren i fokus, framförallt inom Medtech men även inom andra branscher
- Utvecklas och vara med och bygga Semcons kompetens inom test och verifiering
- Granska och analysera systemkrav
- Skriva en kombination av testfall (automatiserad, utforskande, regression, etc.)
- Planera och skriva detaljerade och välstrukturerade testplaner


Vi söker dig med

- 3+ års erfarenhet av en roll inom Medtech eller Pharma samt erfarenhet av en roll inom test och verifiering
- En akademisk examen inom ex. medicinteknik, bioteknik, IT, systemutveckling eller motsvararande
- Nyfikenhet och gärna kännedom om konsultrollen
- Svenska & Engeska i tal och skrift


Det är även ett plus om du har

- Erfarenhet av validering, dokumentation eller kvalitet inom Life Science
- Arbetat med instrument enligt ISO 13485 eller regelverken MDD/MDR alternativt IVD/IVDR.
- Erfarenhet av instrument-test eller andra HW-test.
- Erfarenhet av att utforma testinstruktioner och haft roller som testledare alternativt projektledare


Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktigt för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in en ansökan genom knappen ’ansök’ nedan. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tran nedan.

Tran Cam
Team Manager
0736840141 Visa mindre

Teknisk skribent till vår globala kund i Uppsala

Har du en god datorvana och är ute efter en spännande utmaning? Vi söker nu flera tekniska skribenter till vår attraktiva och globala kund i Uppsala för ett konsultuppdrag. Tjänsten beräknas tillsättas i mitten av april och pågå fram till årsskiftet, med möjligheter till förlängning. Uppdraget är på heltid och du kommer att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. Om tjä... Visa mer
Har du en god datorvana och är ute efter en spännande utmaning? Vi söker nu flera tekniska skribenter till vår attraktiva och globala kund i Uppsala för ett konsultuppdrag. Tjänsten beräknas tillsättas i mitten av april och pågå fram till årsskiftet, med möjligheter till förlängning. Uppdraget är på heltid och du kommer att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om tjänsten
Rollen som teknisk skribent kommer att ingå i Technical User Information teamet. Teamet ansvarar för kundanvisningar så som användarinstruktioner, bruksanvisningar, användarmanualer och bruksanvisningar för bolagets produkter. Teamet är baserat i Uppsala men arbetar globalt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Rollen som teknisk skribent är en stor möjlighet att prova teknisk skrivning och lära sig om Content Management Systems. Det ger dig också en möjlighet att lära känna företagets produktportföljer och företaget i sig. Arbetet kommer också att innehålla inspirerande problemlösning. Arbetsuppgifter för rollen kommer exempelvis att innefatta:

• Föra över manualer till Content Management System - SDL Tridion
• Jämföra material i SDL Tridion med PDF så instruktionerna innehåller rätt instruktion
• Re-branda instruktioner, vilket innebär att dokumenten ska uppdateras med logotype, typsnitt samt redigering av bilder. Dokumenten ligger i olika system så som InDesign, Framemaker och SDL Tridion (DITA XML-format).

Vem är du?
I rollen som teknisk skribent ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med datorer, gärna även programmering. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med bildbehandling, t.ex. Photoshop, Illustrator, Indesign. Har du erfarenhet av att arbeta med XML och HTML ser vi det som meriterande. Du har goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift.

Som person ser vi att du är mycket noggrann i ditt arbete och har ett öga för detaljer. Du är strukturerad initiativ och har starka analytiska och problemlösande färdigheter. Då rollen innefattar många kontaktytor ser vi att du är serviceminded och har en god samarbetsförmåga.

Om verksamheten
IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Global Product Manager

Thermo Fisher Scientific Inc. is the world leader in serving science, with annual revenue exceeding $25 billion. Our Mission is to enable our customers to make the world healthier, cleaner and safer. Whether our customers are accelerating life sciences research, solving complex analytical challenges, improving patient diagnostics and therapies or increasing productivity in their laboratories, we are here to support them. Our global team of more than 75,0... Visa mer
Thermo Fisher Scientific Inc. is the world leader in serving science, with annual revenue exceeding $25 billion. Our Mission is to enable our customers to make the world healthier, cleaner and safer. Whether our customers are accelerating life sciences research, solving complex analytical challenges, improving patient diagnostics and therapies or increasing productivity in their laboratories, we are here to support them.

Our global team of more than 75,000 colleagues delivers an unrivaled combination of innovative technologies, purchasing convenience and pharmaceutical services through our industry-leading brands, including Thermo Scientific, Applied Biosystems, Invitrogen, Fisher Scientific, Unity Lab Services and Patheon.

We are looking for an ambitious Global Product Manager to join our ImmunoDiagnostics Division’s (IDD) Global Marketing Allergy Lifecycle team. The Allergy Lifecycle team leads the product strategy and roadmap for IDD’s IgE diagnostics.

As Global Product Manager Allergy, you will develop the strategy for a new line of immunodiagnostic products in the Allergy field, to maximize short- and long-term market growth in line with the company strategy. Responsibilities span the full product-life-cycle management period. This includes collaborating to define the goals for market research, clinical evidence, and market expansion strategy, as well as definition and execution of customer requirements, product launch, and product care activities.

We are looking for someone who will pave the way for successful partnership, development, and launch of new IgE diagnostics on a global scale. The role will start with building relationships with partners and customers in target markets, to be able to make a market analysis and develop a solid go-to-market strategy. The position will focus on developing product strategy and roadmap, positioning and marketing tools at all stages of the product lifecycle.

The role will be a Global position based at our HQ in Uppsala, Sweden with international travel up to 25% per year.

Division Specific Information

The ImmunoDiagnostics Division (IDD) develops, manufactures, and markets complete blood test systems to support the clinical diagnosis and follow-up of allergy and autoimmune diseases. With 1,900 employees worldwide, IDD is the global leader in in vitro IgE testing for allergy and also the European leader in autoimmunity diagnostics. The allergy and autoimmunity product lines operate on a common automated instrument platform, Phadia Laboratory Systems, which supports both productivity and cost efficiencies in clinical laboratories around the world.

What will you do?

• Product leadership
• Maintain up-to-date knowledge of the global market for product area
• Develop value propositions, positioning, and go-to-market strategy for product line
• Drive and coordinate development of marketing collateral and educational assets related to launching/promoting new and existing products
• Create and foster a strong team spirit and take on the role of ‘product champion’
• Lead the preparation of business cases and product requirements in close collaboration with commercial teams and R&D, ensuring customer needs and business expectations are met
• Take day-to-day operational decisions related to product quality, supply prioritization, and customer support, balancing short- and long-term commercial impact and customer expectations

Who we are looking for: We are looking for a successful marketer with experience from an international market arena and with a strong commercial talent and leadership behavior. This is a key position at Thermo Fisher Scientific with great opportunity to lead and develop the marketing initiatives for an important product line.

Thermo Fisher Scientific is an international, matrix organization so you should be comfortable working cross-functionally, managing a wide range of priorities and working in an ever-changing environment building organizational relationships.

The ideal candidate will have:

• Scientific and/or business degree, or equivalent work experience and skills
• A track record as Product Manager or similar marketing roles with a clear product ownership
• Experience from working internationally (being active on a global arena)
• Experience or education in the fields of immunology and in-vitro diagnostics, particularly related to asthma and allergic conditions, will be highly valued
• Knowledge/experience from Regulatory environment is a merit
• Good knowledge in relevant IT-tools, MS Office (Word, Excel, Power Point)
• Fluent in English, oral and written

Personal characteristics:

• Business oriented
• Excellent communication skills
• Influential leadership in a global environment
• High level of self-motivation with the ability to work independently and as part of a team
• Ready to liaise with different professionals, personalities and cultures
• Positive “can-do” attitude

What’s in it for you:

• Competitive salary
• Annual Incentive Plan Bonus
• Generous benefits package
• Excellent career progression as part of a global organization

The role will be a Global position based at our HQ in Uppsala, Sweden with international travel up to 25% per year.

If you have questions, please contact recruiting consultants Louise Harrysson [email protected] 072 311 98 39 or Kristina Lundin Medved at [email protected] 070 6302 805.

Application: Apply by registering at and upload your CV and cover letter in English. We review and interview on a continuous basis, why we encourage you to apply as soon as possible. All enquiries are treated confidentially.

We look forward to receiving your application! Visa mindre

Are you a Senior Packaging and Device Expert?

We are looking for a Senior Packaging and Device Expert for our client in Uppsala! Your responsibilitie as a Senior Packaging and Device Expert: Design packaging and medical device technology development in accordance with the Global R&D strategy, any applicable regulatory requirements and/or local rules and industrial requirements, to fulfill patients, health care professionals and payers’ needs. You will also desig... Visa mer
We are looking for a Senior Packaging and Device Expert for our client in Uppsala!

Your responsibilitie as a Senior Packaging and Device Expert:
Design packaging and medical device technology development in accordance with the Global R&D strategy, any applicable regulatory requirements and/or local rules and industrial requirements, to fulfill patients, health care professionals and payers’ needs. You will also design scientific studies in support of technical programs as they progress from early development into confirmatory development, technology transfer up to the registration and to support as needed life cycle management

Tasks:
• Lead and manage technical activities to address complex design, development, operational issues for the preparation and timely delivery of Primary and Secondary Packaging for drugs and combination products (AI, PFS…).
• Coordinate design and development activity of the packaging and delivery systems with a cross functional Team, as for example: user requirements, design input verification, risk analysis, change control.
• Ensure development or transfer of the Design History File.
• Interact closely with suppliers to ensure selection of packaging and medical devices and enhance patient/user experience.
• Develop, with internal partners (e.g. Analytical Sciences, Operations) and external partners, scientific programs to ensure adequacy of the packaging and medical device solutions: leachable & extractible studies, transportation studies.
• Contribute to define strategy for developing human factor engineering program and user test for combination products and oversee the execution.
• Actively scoot new packaging and medical device technologies.
• Author, review key documents such as: development reports, validation reports, and relevant sections of regulatory filings (IND, IMPD, CTD).
• Monitor, assess and proactively contribute to implement regional regulatory requirements and guidelines that impact packaging and medical device activities in close cooperation with Pharmaceutical Development Expert.

Education and Experience requirements
• Mechanical Engineer, PhD in Pharmaceutical Sciences, Packaging Design and Development
• At least 10+ years of relevant experience in pharmaceutical/medical device industry.
• Established track record of success with medical devices, combination products development programs
• Experience working with external partners (e.g. Suppliers, CRO).
• Sound technical qualifications and deep knowledge in developing primary and secondary packaging, sterilization processes, transportation studies, risk analysis, new Medical Device Regulation.
• Excellent understanding of cGMP, 21CFR820, ISO13485, ISO14971 ICH guidances, ISO standards and applicable guidelines.
• Experience in authoring pharmaceutical development related CMC sections of IND/IMPD and NDA/CTD/BLA regulatory submissions.
• Excellent communication, negotiation and external follow-up.
• Excellent verbal and written communication skills (English)
• Ability to work in a team environment with cross-functional interactions.


Please apply as soon as poosible as selection is ongoing. Apply by registering your CV here on our website. Click on the "Ansök" button to the right. It is our recommendation that you register as much information as possible and that you attach a complete CV-document. Please check that your correct e-mail address is registered.

Poolia is a registered staffing agency, meaning that we comply with the requirements set by Bemanningsföretagen - the Swedish Association of Staffing Agencies. Visa mindre

Forskningsassistent inom medicinsk teknik

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kr... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.
Avdelningen för mikrosystemteknik är idag en del av Institutionen för teknikvetenskaper vid Uppsala universitet, se https://www.

teknik.uu.se/. Från och med 2020-01-01 kommer Institutionen för teknikvetenskaper att delas i tre nya institutioner. Avdelningen för mikrosystemteknik kommer då att tillhöra Institutionen för materialvetenskap.

Avdelningen för mikrosystemteknik bedriver forskning kring användningen av mikrosystem inom en mängd olika vetenskapsområden, från biologi till rymdteknik. Gemensamt för all forskning är viljan att undersöka hur systemens egenskaper förändras när de görs mindre, och hur dessa egenskaper kan utnyttjas för att skapa enklare, billigare och framför allt mer funktionell teknik.

Projektbeskrivning: Ett av våra projekt handlar om teknikutveckling av mikrofluidal sträckbar elektronik. I en mer allmän bemärkelse ger ett sträckbart substrat baserat på ett nytt mjukt och töjbar silikonmaterial kompatibla och bekväma, smarta och trådlösa plåster som inte rör sig i förhållande till vävnaden även vid större rörelser. Dessa smarta plåster används på huden eller för hälso-, sport- och medicinsk teknik. Vi har utvecklat grundtekniken för töjbara kretskort, där vätskebaserade legeringar medger att styva komponenter kan inbäddas utan att få kontaktfel vid långvarig dynamisk töjning.

Inom projekten arbetar vi med medicinsk teknik med samarbetspartner i Europa men mest intensivt med partner vid vårt universitets medicinska fakultet och företaget Mycronic i Täby.

Arbetsuppgifter: Assistera forskning i det fortsatta arbetet i ovanstående projekt. Arbetet bygger på vår tidigare forskning och ska utveckla nya sätt att tillverka töjbar elektronik. Arbetet kommer att genomföras inom ett brett spektrum av vetenskapliga områden, med inriktning på mikrosystemteknik men kopplar mot trådlös teknik och applikations-demonstrationer. Arbetet kommer att genomföras i en mycket tvärvetenskaplig miljö där nära kontakter med företag är en viktig förutsättning.

Kvalifikationskrav: Vi söker kandidater med grundexamen inom civilingenjörsutbildning, en Master-examen eller motsvarande, med inriktning mot materialvetenskap eller mikrosystemteknik. Det är starkt meriterande att ha kunnande och erfarenhet inom tillverkning av mikrosystem i mjuka material, och särskild då för sträckbar elektronik. Du ska vara målmedveten, strukturerad samt kunna arbeta effektivt både individuellt och i grupp. Du ska ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i engelska.  

Ansökan ska innehålla:


- Personligt brev som beskriver dig, din förståelse för uppgiften och varför just du är lämplig för denna tjänst. (max 2 sidor)
- CV (max 2 sidor)
- Namn och kontaktuppgifter (adress, e-postadress och telefonnummer) till minst två referenspersoner

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2020-10-31.

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: professor Klas Hjort, [email protected], tel 018-471 31 41.

Välkommen med din ansökan senast den 16 januari 2020, UFV-PA 2019/4605.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Medicinteknisk ingenjör

Verksamhetsområde medicinsk teknik, sjukhusfysik och IT Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av ... Visa mer
Verksamhetsområde medicinsk teknik, sjukhusfysik och IT

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter där du som medicinteknisk ingenjör kommer arbeta i nära samarbete med vårdpersonalen. Arbetsområdet är Region Uppsala, där Akademiska sjukhuset är den största kunden. Du tillhör sektionen för medicinsk teknik och kommer att placeras inom medicinsk mekanik & sterilteknik (MMS) och kommer att tillhöra teknikgruppen medicinsk mekanik.

Ditt uppdrag
Som medicinteknisk ingenjör utför du ett kvalificerat medicintekniskt arbete där fokus ligger på förebyggande- och avhjälpande underhåll på exempel centrifuger, försörjningsenheter operations bord, patientsängar och medverka vid anskaffning, utbildning av vårdpersonal, kvalitets- och säkerhetsrelaterat arbete samt teknisk rådgivning.

Dina kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid din känsla för god service och att du har ett positivt bemötande gentemot kollegor och våra kunder. Du ska kunna ta tag i arbetsuppgifter av varierande karaktär och ha förmåga att arbeta självständigt men även samverka i grupp samt ha lätt för att kommunicera, bygga goda relationer och skapa förtroende hos våra kunder. Du kommer ha daglig kontakt och nära samarbete med vårdpersonal inom Region Uppsala. Det är meriterande ifall du har erfarenheter av medicinsk finmekanik.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt.

Om det blir aktuellt med anställning så kommer du få fylla i en hälsodeklaration och vid behov genomgå undersökning, vaccinering och behandling hos företagshälsan.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Gruppchef medicinsk teknik (MT) Gunnar Högman 018-6119803

Fackliga kontaktpersoner
SACO, Leif Sandberg 018-611 60 65
Vision, Tomas Mäkinen 018-611 22 67

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Sr Process- & Systems Manager

Role Summary: The PLM function has responsibility for Biopharma business systems such as: MAGIC, xCAD, Configurator, eLabNoteBOOK, SDL-Tridion Docs & ChemMate. Business systems ownership including associated budget responsibility. Accountable for process- and system governance for above mentioned enterprise platforms. Working with Biopharma business and IT to ensure strategic, tactical and operational alignment. Essential Responsibilities: Responsible fo... Visa mer
Role Summary:
The PLM function has responsibility for Biopharma business systems such as: MAGIC, xCAD, Configurator, eLabNoteBOOK, SDL-Tridion Docs & ChemMate. Business systems ownership including associated budget responsibility. Accountable for process- and system governance for above mentioned enterprise platforms. Working with Biopharma business and IT to ensure strategic, tactical and operational alignment.


Essential Responsibilities:
Responsible for developing processes (mainly design related) and associated system capabilities (mainly MAGIC) to maximize productivity, whilst ensuring compliance, scalability/growth and alignment with overall Biopharma priorities
Support relevant Biopharma businesses and functions with translation of their needs and requirements into program- and jobjar requests to be delivered by IT
Drive/enforce process standardization and product modularization to enable growth and ultimately improve
Through effective global and horizontal teamwork/collaboration, develop and drive continuous improvement of engineering processes (mainly design- and variant management) and associated system capabilities to maximize productivity, whilst ensuring compliance, scalability/growth and alignment with overall Biopharma priorities.
Drive/enforce process standardization, improve system architecture and product modularization to enable growth & ultimately improve outcome for our customers and the Biopharma business
Ensuring integration principles and requirements in Biopharma’s global eco system are met.
Translate business needs and functional requirements into enhancement requests to be delivered by IT (or Cloud/SaaS vendors).
Global UC Chairman for Engineering- & Variant Management and be active in the global Governance Board (? MAGIC platform) (may also include active participation in other User Councils)Qualifications/Requirements:
BSc degree in Engineering/Technology or related field / or equivalent knowledge or experience
Relevant (product development) and / or industrial experience
Leadership experience as project or program manager
Excellent written and verbal communication skills; fluent in English (oral and written)
Solid knowledge of Product Modularization concepts
Familiar with LEAN principles
Proficient in Microsoft Office applications (i.e. Word, Excel and Powerpoint)Desired Characteristics:
MSc or MBA degree
Major experience from standardization, process- and systems improvements
Deep knowledge/Extensive experience of Product Modularization
Skilled Lean Leader/Facilitator
Broad network and understanding of various functions, roles and processes in the Biopharma organization
Proven business/financial acumen, including demonstrated ability to motivate, influence, solve complex problems and drive change at all levels of the (matrix)organization.
Proven ability to work with cross-functional, multi-cultural teams and deliver results in an ambiguous-, dynamic- and multi-stakeholder environment
Strong communication, interpersonal, analytical and problem-solving skills
Skilled Coach, Influencer and Change Agent
Willing to travel up to 20% of your time domestically and internationally Visa mindre

Mekanikkonstruktör till ScandiDos i Uppsala

Mekanikkonstruktör till ScandiDos i Uppsala Produktutveckling CAD Solidworks Mekanikkonstruktör,Product development Mechanical engineer Finmekanik Vill du bidra till en patientsäkrare, effektivare och modernare strålningsterapi? ScandiDos erbjuder dig som arbetar som mekanikkonstruktör eller produktutvecklare en intressant och mångfasetterad tjänst. I rollen har du möjlighet att göra skillnad inom modern strålningsterapi samt hjälpa nya produkter a... Visa mer
Mekanikkonstruktör till ScandiDos i Uppsala
Produktutveckling CAD Solidworks Mekanikkonstruktör,Product development Mechanical engineer FinmekanikVill du bidra till en patientsäkrare, effektivare och modernare strålningsterapi?ScandiDos erbjuder dig som arbetar som mekanikkonstruktör eller produktutvecklare en intressant och mångfasetterad tjänst. I rollen har du möjlighet att göra skillnad inom modern strålningsterapi samt hjälpa nya produkter att nå ut på marknaden. Du kommer att arbeta nära elektronik- och produktionsenheten vilket förutsätter att du har ett stort teknikintresse samt god problemlösningsförmåga. Som konstruktör har du en helhetsroll där du efter kundspecifikation designar produkten från grunden, köper in komponenter och följer upp framtagandet. Vi ser positivt på om du har en innovativ ådra för att lösa tekniska frågor.Arbetsuppgifter:

• Konstruera instrument och tillbehör.
• Ansvara för BOM-listor, tekniskdokumentation och ritningsunderlag för de kundanpassade produkterna.
• Dimensionering och hållfastighetsberäkningar.
• Delta i produktunderhålls- och utvecklingsarbete av ScandiDos produkter.
• Ansvara för kontakten mot underleverantörer i utvecklingsfasen.
• Resor till testlabb och underleverantörer förekommer.


Vi söker dig med följande bakgrund och erfarenheter:

• Civilingenjör eller högskoleingenjör med några års erfarenhet av mekanikkonstruktion, framförallt finmekanik.
• Behärskar CREO / Solid Works / CAD väl.
• Erfarenhet av PDM system, gärna Monitor.
• Erfarenhet av hantering av ändringsprocesser
• Starkt meriterande om du arbetat i enlighet med lagar och förordningar för Medical Devices.


Vi söker dig som är självgående och snabbt kan sätta dig in i hur ScandiDos produkter fungerar i olika kundapplikationer. I rollen har du många kontaktytor mot bl.a. kunder, kollegor och underleverantörer vilket förutsätter att du har lätt för att skapa kontakt samt innehar en god samarbets- och kommunikationsförmåga. För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, strukturerad i ditt arbetssätt samt har en god slutledningsförmåga.

Du bör vara intresserad av att arbeta i en mindre organisation med prestigelös atmosfär där beslutsvägarna är korta.

Du uttrycker dig lätt och tydligt på engelska och svenska, både i tal och skrift.Organisations-/företagsbeskrivning

ScandiDos är ett snabbväxande internationellt företag inom medicinsk teknik; kvalitetssäkring av strålterapi av cancer. Vi säljer våra produkter via eget dotterbolag i Nordamerika och i Frankrike, direkt i Norden samt via distributörer i resten av världen.På ScandiDos är vi 23 kollegor i Uppsala som arbetar med utveckling, marknadsföring, sälj, inköp, produktion, support samt administration. ScandiDos huvudkontor ligger i Uppsala Science Park. Mer information om oss hittar du på www.scandidos.com.Om tjänsten

I denna rekryteringen samarbetar ScandiDos med Randstad. För frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Summer Lovlinger, 0733-15 48 38. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Sök tjänsten via https://www.randstad.se/arbetssokande/jobb/life-science/ senast 2019-10-20.Uppdragsgivare: ScandiDos

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2019-10-20För information:För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Rekryteringsprocessen

1. Ansvarig rekryterare gör ett första urval.2. Anses du kvalificerad för tjänsten blir du initialt kontaktad via telefon för en kortare telefonintervju.3. Efter telefonintervjun finns möjlighet att kallas in för intervju med ansvarig rekryterare på plats hos Randstad. Du kommer inför intervjumötet utföra ett personlighets- och problemlösningstest. Testen syftar till att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt ge kandidaterna en mer rättvis bedömning.4. Efter ovanstående moment finns möjligheten att i nästa steg bli kallad till intervju med ScandiDos. Visa mindre

Senzime AB söker en Senior Systemingenjör till Uppsala

Senzime utvecklar unika medicintekniska lösningar som gör det möjligt att följa patienters biokemiska och fysiologiska processer inför, under och efter operation. I portföljen ingår patientorienterade lösningar som möjliggör automatiserad och kontinuerlig mätning av biologiska ämnen som glukos och laktat i blod och vävnader samt system för att monitorera och övervaka patienter som undergår narkos. Lösningarna syftar till att säkerställa maximal patientnytt... Visa mer
Senzime utvecklar unika medicintekniska lösningar som gör det möjligt att följa patienters biokemiska och fysiologiska processer inför, under och efter operation. I portföljen ingår patientorienterade lösningar som möjliggör automatiserad och kontinuerlig mätning av biologiska ämnen som glukos och laktat i blod och vävnader samt system för att monitorera och övervaka patienter som undergår narkos. Lösningarna syftar till att säkerställa maximal patientnytta, minska komplikationer i samband med operationer och minska vårdkostnader. Senzime verkar på växande marknader som idag enbart i Europa och USA värderas till över 10 miljarder SEK. Bolagets aktie är noterad på Nasdaq Stockholm First North (ticker SEZI). http://www.senzime.comVill du vara med och utveckla produkter inom medicinsk teknik tillsammans med ett engagerat team? Senzime befinner sig i ett spännande skede med två nya produkter på marknaden och flera spännande utvecklingsprojekt i startgroparna. Vi är ett svenskt bolag med huvudkontor i Uppsala men med hela världen som marknad. Vår senaste produkt, TetraGraph, finns redan i över 20 länder. Senzime expanderar och just nu söker vi en Senior systemingenjör.Tjänsten innebär ett jobb med stor variation i arbetsuppgifter. Du kommer att jobba med vidareutveckling av samtliga våra produkter samt leda och koordinera projekt och utvecklingsteam huvudsakligen gällande produkten TetraGraph. I rollen kommer dina kunskaper om inbyggda system och mjukvara att vara av största vikt. Du kommer att jobba brett och använda din tekniska kompetens med såväl system-arkitektur, omvandling av marknadskrav till tekniska krav- och testspecifikationer samt svara på tekniska frågor som teknisk problemlösning, konstruktion och dokumentation. Du gillar att vara delaktig i det mesta och får användning av ditt tekniska intresse även praktiskt. Den vi söker är en självgående, resultatorienterad, strukturerad och driven person. Eftersom arbetet kräver interaktion med många olika personer både internt och externt så krävs det att du är pedagogisk, kommunikativ och har god social förmåga. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du är en prestigelös lagspelare som gillar att ha ansvar och ta initiativ.Erfarenhet & Kvalifikationer. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet i en liknande roll med en relevant teknisk utbildning. Du har lång erfarenhet av produktutveckling, dokumentation och ISO 13485. Erfarenhet av projektledning är en merit. Du har goda kunskaper om inbyggda system och erfarenhet av något programmeringsspråk tex C, C++ eller liknande.  Vi erbjuder dig möjligheten att vara delaktig i vidareutveckling och framtagande av nya produkter med spännande teknik som kan rädda liv.I den här rekryteringen samarbetar Senzime med Capto HR. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Johan Westin 079-079 93 69 eller Researcher Isabelle Mannersjö 073-907 72 84 Visa mindre