Lediga jobb som Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin i Uppsala

Se lediga jobb som Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

QC/Testingenjör inom Life Science

Prevas är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag inom en rad olika branscher. I Uppsala arbetar vi primärt inom medicinteknik och Life Science med utveckling av produkter som på ett eller annat sätt skapar samhällsnytta. Analytiska instrument för patientvård eller forskning är ett exempel och vi har vana av helhetsåtaganden, vilket innebär att våra kunder kan komma med en enkel idé eller skiss så tar vi det ... Visa mer
Prevas är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag inom en rad olika branscher. I Uppsala arbetar vi primärt inom medicinteknik och Life Science med utveckling av produkter som på ett eller annat sätt skapar samhällsnytta. Analytiska instrument för patientvård eller forskning är ett exempel och vi har vana av helhetsåtaganden, vilket innebär att våra kunder kan komma med en enkel idé eller skiss så tar vi det därifrån hela vägen till färdig produkt. Medicintekniska företag lägger helt enkelt sin framtid i våra händer och vi vill gärna att du är med och skapar den!

I din roll som testingenjör hos oss så kommer du att få ett varierat jobb med en stabil utgångspunkt. Vi sköter stor del av vårt utvecklingsarbete i våra lokaler på Kungsgatan 62 som ligger ett stenkast ifrån Uppsala centralstation. Det finns en enkel mekanikverkstad, ett elektroniklabb och ytor för montage av prototyper i samma våningsplan som utvecklingen sker.

Vem är du?

Vi söker dig som vill ha variation i arbetsdagen!

Som testingenjör kommer du att få ansvara att leveransen av instrument lever upp till de krav som ställs. Uppgifterna är varierande och teori varvas med praktik. Det rör sig bland annat om att testa av prestanda på delsystem men även att felsöka i de fall att instrumentet är utanför specifikationerna. Inget instrument är det andra likt så det kan röra sig om att felsöka en kabelhärva på en enhet och ett flödessystem med pumpar och ventiler på ett annat.

Utöver test och felsökning vid avvikelser så handlar tjänsten även om att vara delaktig i så kallade FAT (Factory Acceptance Test) samt att vara delaktig i tekniska diskussioner med kunder. Så ett teknikintresse och generell förståelse för mekanik och elektronik och dess samverkan är nyckeln till din framgång.

Du får gärna ha en ingenjörsbakgrund eller ha erfarenhet från liknande yrke.

Att vara Prevaskonsult

Vi anser att det är viktigt att varje person hos oss får fortsätta utvecklas. Därför sätter vi upp individuella mål med alla våra anställda och anpassar bland annat kunduppdrag och arbetsuppgifter därefter. Givetvis är vi också kollektivavtalsanslutna och ser till att våra arbetsvillkor hålls både schyssta och trygga för våra konsulter. För oss är det grundläggande att du känner att du fortfarande utvecklas och att du känner att just dina behov blir tillgodosedda.

Våra konsulter erbjuds även möjligheter att delta i aktiviteter, afterworks, fredagsfrukostar och konsultluncher på Prevas bekostnad. Vi ser det som värdeskapande för lagandan och för att våra konsulter ska få chansen att lära känna varandra både på och utanför arbetstid.

Ser du en framtid hos oss? Eller kanske känner du någon som skulle passa bra in i rollen? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!

Har du frågor eller funderingar? Kontakta rekryterande konsultchef!

Martin Petrén, 018-56 27 64, [email protected] Visa mindre

Vi söker Linjetekniker till LVP PSP

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Vi söker en linjetekniker till PSP-LVP. Som linjetekniker kommer att arbeta med produktionsteknik och underhåll. PSP-LVP ansvarar för att sterilisering, syning och paketering av våra produkter sker enligt gällande krav från myndigheter och kunder. Slutligen ansvarar vi även för palletering innan produkten överlämnas till logistikavdelningen.

 

Arbetsuppgifter

Det huvudsakliga arbetet som linjetekniker innebär att ansvara för processavsnittets felsökningsarbete och planerat underhåll vid driftstopp samt åtgärda enklare tekniska problem på linorna. Du kommer att ingå i ett skiftlag och arbetstiden är förlagd till 5-skift.

Andra arbetsuppgifter är bland annat att:

•                          Ansvara för och utföra ålagt planerat underhåll på processavsnittets utrustning enligt gällande underhållsrutiner.

•                          Kommunicera teknisk planering och status.

•                          Stödja kompetensutveckling avseende teknik på linorna och bistå operatörerna i så väl process som teknik.

•                          Genomföra enklare förbättringsarbeten av utrustningen.

•                          Förebyggande optimering av maskinutrustningen.

 

Om dig

Du som söker har slutförd gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande, alternativt erfarenhet av liknande arbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Arbetet kräver god samarbetsförmåga då mycket av arbetet sker tillsammans med verksamhetens och andra avdelningars medarbetare.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.

 

Om oss

Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Area Manager LVP-PSP 018–644 303. Facklig kontaktperson är Andreas Karlsson för IF Metall, 018–644 394.

Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post. Visa mindre

OT/IT Security Specialist

Vill du följa med oss på resan mot en fossilfri framtid? På Vattenfall har vi beslutat oss för att göra ett fossilfritt liv möjligt inom en generation. Nu söker Vattenfall Värme en ny talang som vill vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och driva utveckling och digitalisering framåt. Det här är vi, dina nya kollegor Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om m... Visa mer
Vill du följa med oss på resan mot en fossilfri framtid? På Vattenfall har vi beslutat oss för att göra ett fossilfritt liv möjligt inom en generation. Nu söker Vattenfall Värme en ny talang som vill vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och driva utveckling och digitalisering framåt.


Det här är vi, dina nya kollegor
Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna.
I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Värme Sverige är den fjärde största fjärrvärmeleverantören i Sverige och levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Vi erbjuder också energilösningar till fastighetskunder som solpaneler och värmepumpar. Att vår huvudprodukt fjärrvärme spelar en viktig roll i det nya cirkulära samhället är vi extra stolta över.
Som OT- (Operational Technology) / IT- Security Specialist kommer du tillhöra enheten Maintenance & Technology som har till uppgift att stötta värme- och kraftvärme anläggningar med teknisk kompetens. Hos oss blir du en del av ett team som brinner för att vara med och bidra till den framtida utvecklingen. Vi värdesätter ditt betydelsefulla arbete inom OT-säkerhet och hoppas att du vill komma och utvecklas tillsammans med oss.

Om rollen
Inom OT-området finns det stora möjligheter att verkligen göra skillnad. Våra OT-resurser stöttar våra anläggningar för att lösa tillgänglighetsproblem i våra system och utvecklar dem för att säkerställa långsiktig och stabil drift. I rollen som OT Security Specialist kommer du att vara en av nyckelspelarna i utvecklingen av Vattenfall Värmes säkerhetsarbete inom OT / IT.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Utföra säkerhetsbedömningar och skapa rekommendationer för en ökad säkerhet i värmes OT-miljöer
Vara med och utveckla och implementera ledningssystem för informationssäkerhet
Omvärldsbevaka, definiera och implementera cybersäkerhetsarkitekturer
Arbeta med att hitta sårbarheter, analysera och klassificera dessa samt bistå i analyser kring lindring
Utföra penetrationstester, analysera resultat och föreslå åtgärder
Utveckla metrik för kontinuerlig monitorering och utvärdering av säkerhetsåtgärder i Risk Treatment planer.


Vi söker dig som
Har relevant universitetsutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet
Har flera års erfarenhet av att arbeta inom cybersäkerhetsområdet med erfarenhet av OT / IT / ICS / SCADA säkerhet
Har god förståelse för och har arbetat med ledningssystem
Har erfarenhet av standarder såsom IEC 62443, ISO 27000 och MSB:s metodstöd för systematisk informationssäkerhetsarbete.


Det är meriterande om du har
Erfarenhet inom industriell automation
God förståelse för termer och koncept såsom t ex Industry 4.0, IoT, ICS, DCS, WCS, HMI och PLC.
Erfarenhet av t ex SIEMENS S7, PCS7, SIEMENS T3000, CITECT, ABB 800xA, OPCDina personliga egenskaper väger tungt. Du är lösningsorienterad och har ett proaktivt förhållningssätt i dina arbetsuppgifter. Dessutom är du självgående och tycker om ordning och reda samt gillar att ha flera uppgifter igång samtidigt. Du har en positiv attityd och värderar goda kundrelationer. Eftersom arbetet innebär såväl interna som externa kontakter med kunder och samarbetspartners behöver du ha en god social förmåga. Vidare har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss blir du en del av ett starkt team med fantastiska kollegor. Organisationen är engagerad och motiverad och står inför flera spännande utmaningar. Vi erbjuder ett omväxlande arbete, ett modernt ledarskap och många kontaktytor. Att livet i sin helhet ska gå ihop är en självklarhet för oss, vi lägger stor vikt vid att du ska hitta en balans mellan arbete och fritid och erbjuder attraktiva personalförmåner. Som medarbetare på Vattenfall Värme är du delaktig i att skapa framtidens uppvärmning och att forma morgondagens fossilfria energisamhälle.

Placeringsort: Uppsala, Solna, Jordbro eller Nyköping.
Resor i tjänsten till våra anläggningar i Uppsala, Jordbro, Nyköping, Motala och Vänersborg är en naturlig del av arbetet. B-Körkort är ett krav.

Nyfiken? Så här får du veta mer!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande tillförordnad chef, Catherine Östergren 076 134 98 66.
För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Evelyn Fjellsdotter 070 088 20 37.
Under semesterperioden kommer vi ha begränsad möjlighet att svara på frågor. Frågor kommer att besvaras från 1 aug. Urval kommer att utföras efter sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan! Skicka med ett CV och ett personligt brev, sista ansökningsdatum är 21 augusti 2022.

Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson Ledarna, Göran Karbin SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsvariation.
Att arbeta inom Vattenfall Värme innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Location: Stockholm
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kvalitetsingenjör / Processingenjör / GMP / LEAN / till Fresenius Kabi

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får d... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Fresenius Kabi har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Fresenius Kabi en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande och växande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Deras produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Fresenius Kabi har cirka 1100 medarbetare i Sverige, och över 37 000 anställda världen över.

Fresenius Kabi upprätthåller en produktion i världsklass vilket ständigt kräver att man aktivt arbetar för effektivisering och förbättringar. I Uppsala finns avdelningen SVP-PIP där ampuller och vialer tillverkas. Avdelningen stöttas av ett supportteam som utgör kärnan för det kvalitetsarbete som syftar till att förbättra produktionsprocessen.

Arbetsuppgifter:

Arbetet som kvalitetsingenjör innebär att förbättra och utveckla befintliga produktionsprocesser och produktionsutrustning med avseende på kvalitet, ekonomi, arbetsmiljö och produktivitet. Du kommer att arbeta med framtagning av styrande dokument och arbetsrutiner. Du ansvarar över optimering och validering vid framtagning av nya processer och metoder samt förbättrande av befintliga processer. Vidare arbetsuppgifter kommer vara att sköta utredningar av kvalitetsbrister och processer, där du självständigt driver egna projekt. Slutligen bedriver du kompetensutveckling med fokus på kvalitet.

Som kvalitetsingenjör kommer du ingå i ett sammansvetsat team om totalt tio personer där du som kvalitetsingenjör tillsammans med produktionsingenjörer samt utbildningsadministratörer arbetar sammansvetsat och utgör produktionsavdelningens supportgrupp. Syftet med detta team är att spetskompetens från tre håll aktivt jobbar tillsammans för att förbättra och effektivisera arbetet på produktionsavdelningen.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

För den här tjänsten har du en av följande bakgrunder:

• Avslutad högskoleutbildning inom maskinteknik, tillverkningsteknik eller industriteknik, medicintekniska inslag är meriterande
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst, med fördel inom medicinteknik

• Mycket goda språkkunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
• Datorkunskaper, med fördel vana att hantera avvikelse- samt dokumentationssystem
• Meriterande med erfarenhet och kunskaper inom LEAN production, GMP, validering, ändringsarbete samt arbete med USP 790

Du som söker rollen som kvalitetsingenjör kommer att arbeta i ett sammansvetsat team och vi ser därför att du är kommunikativ och har lätt för att skapa relationer och samarbeta med andra. Vidare är du en ansvarstagande och engagerad person som arbetar strukturerat och självständigt och därmed kan driva ditt arbete framåt. Slutligen kräver rollen som kvalitetsingenjör att du har god teknisk förståelse samt problemlösningsförmåga.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kvalitetsingenjör, processingenjör, medicinteknik, maskinteknik, tillverkningsteknik, industriteknik, ingenjör, medicin, kvalitetskoordinator, kvalitetsledare, kvalitetsarbete, GMP, LEAN, USP 790, Fresenius, Fresenius Kabi, Uppsala, Stockholm Visa mindre

Kvalitetsingenjör / Processingenjör / GMP / LEAN / till Fresenius Kabi

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får d... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Fresenius Kabi har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Fresenius Kabi en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande och växande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Deras produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Fresenius Kabi har cirka 1100 medarbetare i Sverige, och över 37 000 anställda världen över.

Fresenius Kabi upprätthåller en produktion i världsklass vilket ständigt kräver att man aktivt arbetar för effektivisering och förbättringar. I Uppsala finns avdelningen SVP-PIP där ampuller och vialer tillverkas. Avdelningen stöttas av ett supportteam som utgör kärnan för det kvalitetsarbete som syftar till att förbättra produktionsprocessen.

Arbetsuppgifter:

Arbetet som kvalitetsingenjör innebär att förbättra och utveckla befintliga produktionsprocesser och produktionsutrustning med avseende på kvalitet, ekonomi, arbetsmiljö och produktivitet. Du kommer att arbeta med framtagning av styrande dokument och arbetsrutiner. Du ansvarar över optimering och validering vid framtagning av nya processer och metoder samt förbättrande av befintliga processer. Vidare arbetsuppgifter kommer vara att sköta utredningar av kvalitetsbrister och processer, där du självständigt driver egna projekt. Slutligen bedriver du kompetensutveckling med fokus på kvalitet.

Som kvalitetsingenjör kommer du ingå i ett sammansvetsat team om totalt tio personer där du som kvalitetsingenjör tillsammans med produktionsingenjörer samt utbildningsadministratörer arbetar sammansvetsat och utgör produktionsavdelningens supportgrupp. Syftet med detta team är att spetskompetens från tre håll aktivt jobbar tillsammans för att förbättra och effektivisera arbetet på produktionsavdelningen.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

För den här tjänsten har du en av följande bakgrunder:

• Avslutad högskoleutbildning inom maskinteknik, tillverkningsteknik eller industriteknik, medicintekniska inslag är meriterande
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst, med fördel inom medicinteknik

• Mycket goda språkkunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
• Datorkunskaper, med fördel vana att hantera avvikelse- samt dokumentationssystem
• Meriterande med erfarenhet och kunskaper inom LEAN production, GMP, validering, ändringsarbete samt arbete med USP 790

Du som söker rollen som kvalitetsingenjör kommer att arbeta i ett sammansvetsat team och vi ser därför att du är kommunikativ och har lätt för att skapa relationer och samarbeta med andra. Vidare är du en ansvarstagande och engagerad person som arbetar strukturerat och självständigt och därmed kan driva ditt arbete framåt. Slutligen kräver rollen som kvalitetsingenjör att du har god teknisk förståelse samt problemlösningsförmåga.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kvalitetsingenjör, processingenjör, medicinteknik, maskinteknik, tillverkningsteknik, industriteknik, ingenjör, medicin, kvalitetskoordinator, kvalitetsledare, kvalitetsarbete, GMP, LEAN, USP 790, Fresenius, Fresenius Kabi, Uppsala, Stockholm Visa mindre

Kvalitetsingenjör / Processingenjör / GMP / LEAN / till Fresenius Kabi

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får d... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Fresenius Kabi har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Fresenius Kabi en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande och växande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Deras produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Fresenius Kabi har cirka 1100 medarbetare i Sverige, och över 37 000 anställda världen över.

Fresenius Kabi upprätthåller en produktion i världsklass vilket ständigt kräver att man aktivt arbetar för effektivisering och förbättringar. I Uppsala finns avdelningen SVP-PIP där ampuller och vialer tillverkas. Avdelningen stöttas av ett supportteam som utgör kärnan för det kvalitetsarbete som syftar till att förbättra produktionsprocessen.

Arbetsuppgifter:

Arbetet som kvalitetsingenjör innebär att förbättra och utveckla befintliga produktionsprocesser och produktionsutrustning med avseende på kvalitet, ekonomi, arbetsmiljö och produktivitet. Du kommer att arbeta med framtagning av styrande dokument och arbetsrutiner. Du ansvarar över optimering och validering vid framtagning av nya processer och metoder samt förbättrande av befintliga processer. Vidare arbetsuppgifter kommer vara att sköta utredningar av kvalitetsbrister och processer, där du självständigt driver egna projekt. Slutligen bedriver du kompetensutveckling med fokus på kvalitet.

Som kvalitetsingenjör kommer du ingå i ett sammansvetsat team om totalt tio personer där du som kvalitetsingenjör tillsammans med produktionsingenjörer samt utbildningsadministratörer arbetar sammansvetsat och utgör produktionsavdelningens supportgrupp. Syftet med detta team är att spetskompetens från tre håll aktivt jobbar tillsammans för att förbättra och effektivisera arbetet på produktionsavdelningen.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

För den här tjänsten har du en av följande bakgrunder:

• Avslutad högskoleutbildning inom maskinteknik, tillverkningsteknik eller industriteknik, medicintekniska inslag är meriterande
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst, med fördel inom medicinteknik

• Mycket goda språkkunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
• Datorkunskaper, med fördel vana att hantera avvikelse- samt dokumentationssystem
• Meriterande med erfarenhet och kunskaper inom LEAN production, GMP, validering, ändringsarbete samt arbete med USP 790

Du som söker rollen som kvalitetsingenjör kommer att arbeta i ett sammansvetsat team och vi ser därför att du är kommunikativ och har lätt för att skapa relationer och samarbeta med andra. Vidare är du en ansvarstagande och engagerad person som arbetar strukturerat och självständigt och därmed kan driva ditt arbete framåt. Slutligen kräver rollen som kvalitetsingenjör att du har god teknisk förståelse samt problemlösningsförmåga.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kvalitetsingenjör, processingenjör, medicinteknik, maskinteknik, tillverkningsteknik, industriteknik, ingenjör, medicin, kvalitetskoordinator, kvalitetsledare, kvalitetsarbete, GMP, LEAN, USP 790, Fresenius, Fresenius Kabi, Uppsala, Stockholm Visa mindre

Kvalitetsingenjör / Processingenjör / GMP / LEAN / till Fresenius Kabi

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får d... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Fresenius Kabi har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Fresenius Kabi en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande och växande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Deras produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Fresenius Kabi har cirka 1100 medarbetare i Sverige, och över 37 000 anställda världen över.

Fresenius Kabi upprätthåller en produktion i världsklass vilket ständigt kräver att man aktivt arbetar för effektivisering och förbättringar. I Uppsala finns avdelningen SVP-PIP där ampuller och vialer tillverkas. Avdelningen stöttas av ett supportteam som utgör kärnan för det kvalitetsarbete som syftar till att förbättra produktionsprocessen.

Arbetsuppgifter:

Arbetet som kvalitetsingenjör innebär att förbättra och utveckla befintliga produktionsprocesser och produktionsutrustning med avseende på kvalitet, ekonomi, arbetsmiljö och produktivitet. Du kommer att arbeta med framtagning av styrande dokument och arbetsrutiner. Du ansvarar över optimering och validering vid framtagning av nya processer och metoder samt förbättrande av befintliga processer. Vidare arbetsuppgifter kommer vara att sköta utredningar av kvalitetsbrister och processer, där du självständigt driver egna projekt. Slutligen bedriver du kompetensutveckling med fokus på kvalitet.

Som kvalitetsingenjör kommer du ingå i ett sammansvetsat team om totalt tio personer där kvalitetsingenjörer, produktionsingenjörer samt utbildningsadministratörer arbetar sammansvetsat och utgör produktionsavdelningens supportgrupp. Syftet med detta team är att spetskompetens från tre håll aktivt jobbar tillsammans för att förbättra och effektivisera arbetet på produktionsavdelningen.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

För den här tjänsten har du en av följande bakgrunder:

• Avslutad högskoleutbildning inom maskinteknik, tillverkningsteknik eller industriteknik, medicintekniska inslag är meriterande
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst, med fördel inom medicinteknik

• Mycket goda språkkunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
• Datorkunskaper, med fördel vana att hantera avvikelse- samt dokumentationssystem
• Meriterande med erfarenhet och kunskaper inom LEAN production, GMP, validering, ändringsarbete samt arbete med USP 790

Du som söker rollen som kvalitetsingenjör kommer att arbeta i ett sammansvetsat team och vi ser därför att du är kommunikativ och har lätt för att skapa relationer och samarbeta med andra. Vidare är du en ansvarstagande och engagerad person som arbetar strukturerat och självständigt och därmed kan driva ditt arbete framåt. Slutligen kräver rollen som kvalitetsingenjör att du har god teknisk förståelse samt problemlösningsförmåga.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kvalitetsingenjör, processingenjör, medicinteknik, maskinteknik, tillverkningsteknik, industriteknik, ingenjör, medicin, kvalitetskoordinator, kvalitetsledare, kvalitetsarbete, GMP, LEAN, USP 790, Fresenius, Fresenius Kabi, Uppsala, Stockholm Visa mindre

Kvalitetsingenjör / Processingenjör / GMP / LEAN / till Fresenius Kabi

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får d... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på sex månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Fresenius Kabi har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Fresenius Kabi en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande och växande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Deras produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Fresenius Kabi har cirka 1100 medarbetare i Sverige, och över 37 000 anställda världen över.

Fresenius Kabi upprätthåller en produktion i världsklass vilket ständigt kräver att man aktivt arbetar för effektivisering och förbättringar. I Uppsala finns avdelningen SVP-PIP där ampuller och vialer tillverkas. Avdelningen stöttas av ett supportteam som utgör kärnan för det kvalitetsarbete som syftar till att förbättra produktionsprocessen.

Arbetsuppgifter:

Arbetet som kvalitetsingenjör innebär att förbättra och utveckla befintliga produktionsprocesser och produktionsutrustning med avseende på kvalitet, ekonomi, arbetsmiljö och produktivitet. Du kommer att arbeta med framtagning av styrande dokument och arbetsrutiner. Du ansvarar över optimering och validering vid framtagning av nya processer och metoder samt förbättrande av befintliga processer. Vidare arbetsuppgifter kommer vara att sköta utredningar av kvalitetsbrister och processer, där du självständigt driver egna projekt. Slutligen bedriver du kompetensutveckling med fokus på kvalitet.

Som kvalitetsingenjör kommer du ingå i ett sammansvetsat team om totalt tio personer där du som kvalitetsingenjör tillsammans med produktionsingenjörer samt utbildningsadministratörer arbetar sammansvetsat och utgör produktionsavdelningens supportgrupp. Syftet med detta team är att spetskompetens från tre håll aktivt jobbar tillsammans för att förbättra och effektivisera arbetet på produktionsavdelningen.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

För den här tjänsten har du en av följande bakgrunder:

• Avslutad högskoleutbildning inom maskinteknik, tillverkningsteknik eller industriteknik, medicintekniska inslag är meriterande
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst, med fördel inom medicinteknik

• Mycket goda språkkunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
• Datorkunskaper, med fördel vana att hantera avvikelse- samt dokumentationssystem
• Meriterande med erfarenhet och kunskaper inom LEAN production, GMP, validering, ändringsarbete samt arbete med USP 790

Du som söker rollen som kvalitetsingenjör kommer att arbeta i ett sammansvetsat team och vi ser därför att du är kommunikativ och har lätt för att skapa relationer och samarbeta med andra. Vidare är du en ansvarstagande och engagerad person som arbetar strukturerat och självständigt och därmed kan driva ditt arbete framåt. Slutligen kräver rollen som kvalitetsingenjör att du har god teknisk förståelse samt problemlösningsförmåga.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kvalitetsingenjör, processingenjör, medicinteknik, maskinteknik, tillverkningsteknik, industriteknik, ingenjör, medicin, kvalitetskoordinator, kvalitetsledare, kvalitetsarbete, GMP, LEAN, USP 790, Fresenius, Fresenius Kabi, Uppsala, Stockholm Visa mindre

Vi söker en Kvalitetsingenjör till SVP-PIP

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Vill du vara en del av vår tillverkning i världsklass och verka i produktionens hjärta? Vi söker nu en kvalitetsingenjör till avdelningen SVP-PIP där vi tillverkar ampuller och vialer - produkter som räddar liv!


Arbetsuppgifter
Arbetet som kvalitetsingenjör innebär att förbättra och utveckla befintliga produktionsprocesser och produktionsutrustning med avseende på kvalitet, ekonomi, arbetsmiljö och produktivitet. Du kommer att arbeta med framtagning av styrande dokument och arbetsrutiner. Du ansvarar även över optimering och validering vid framtagning av nya processer/metoder samt förbättrande av befintliga processer. Vidare arbetsuppgifter kommer vara att sköta utredningar av kvalitetsbrister/processer. Din placering blir hos supportgruppen som består av kvalitetstekniker, produktionsingenjörer och utbildningsadministratörer.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Aktivt delta i förbättringsarbetet och identifiera brister inom processavsnitten som hindrar verksamheten att nå uppsatta produktionsmål
Bedriva kompetensutveckling på linorna med inriktning på kvalitet
Utföra utredningar av kvalitetsbrister/processer
På egen hand driva mindre projekt för att bygga bort brister
Fokusera på syningsrelaterade uppdrag i linje med gällande regelverk (Ex.USP 790)
Om dig
Vi vill att du som söker har:

Slutförd gymnasieutbildning
Slutförd högskoleutbildning inom maskinteknik, tillverkningsteknik eller industriteknik (medicinteknik) alternativt minst 3 års arbetslivserfarenhet inom liknande yrken
Mycket goda språkkunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
Datorkunskaper
Erfarenhet av GMP (Good manufacturing practice)
Meriterande kunskaper för tjänsten är:

Kunskaper inom LEAN production
Kunskaper inom validering
Ändringsarbete
Arbete med USP 790 (Visuell inspektion av parenterala produkter)
Vi ser att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra, är engagerad, ansvarstagande och har ett strukturerat arbetssätt. Du har god teknisk förståelse och problemlösningsförmåga. 


Om tjänsten
Tjänsten är en visstidsanställning som efter överenskommelse mellan parterna övergår i tillsvidareanställning efter 6 månader. Tjänstens arbetstid är förlagd till dagtid.


Om oss
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. 

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling. 


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jonas Burman, 018–644 552. Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen 018–644 773 och Linda Holm för Akademikerföreningen, 018 644 195.

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Annonsering för tjänsten pågår under en längre period varpå återkoppling på din ansökan kan dra ut på tiden. Vi tar inte emot ansökningar via post eller e-mail. Visa mindre

Projektledare Maskinsäkerhet till J&J

AMO Uppsala AB är en del av Johnson & Johnson Vision. I anläggningen produceras viskoelastiska produkter som tillhör Healon familjen. Produkterna är medicintekniskt hjälpmedel som används i samband med ögonoperationer. Anläggningen är från mitten av 1980-talet och har en blandning av nya och gamla produktionsutrustningar. Vid interna maskinsäkerhetsinspektioner har det identifierats ett antal förbättringspunkter gällande maskinsäkerhet som vi nu vill åtgär... Visa mer
AMO Uppsala AB är en del av Johnson & Johnson Vision. I anläggningen produceras viskoelastiska produkter som tillhör Healon familjen. Produkterna är medicintekniskt hjälpmedel som används i samband med ögonoperationer. Anläggningen är från mitten av 1980-talet och har en blandning av nya och gamla produktionsutrustningar. Vid interna maskinsäkerhetsinspektioner har det identifierats ett antal förbättringspunkter gällande maskinsäkerhet som vi nu vill åtgärda.

På Jefferson Wells söker vi nu efter en projektledare inom maskinsäkerhet för ett konsultuppdrag hos vår kund Johnson & Johnson/AMO i Uppsala. En perfekt möjlighet för dig som har erfarenhet av att ha jobbat med maskinsäkerhetsfrågor. Detta är ett konsultuppdrag på 8 månader till att börja med. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells. Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker en ingenjör som kan agera som en projektledare, d.v.s. planera, genomföra, dokumentera och rapportera arbetet med att förbättra våra produktionsutrustningar.

Krav & önskemål

- Högskoleingenjör gärna inom området maskin/mekanik

- Erfarenhet från att ha jobbat med maskinsäkerhetsfrågor

- Erfarenhet från läkemedel eller "medical device" branchen (önskemål)

- Goda ledaregenskaper

- Initiativrik

- Bra på att samarbeta, en lagspelare

- Bra svenska och engelska i tal och skrift Visa mindre

Vi söker nu framtidens Kvalitetsingenjör till Beredningen

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Vill du vara med och kvalitetssäkra framtidens Beredning?

Tjänsten passar dig som söker en kvalitetstjänst med bredd. Här får du möjlighet att följa kvalitet genom hela flödet. Möjligheterna att påverka såväl arbetssätt som den egna produktionen i syfte att skapa långsiktiga kvalitetssäkra förbättringar som driver avdelningen mot framtiden.

Arbetsuppgifter

I rollen som Kvalitetsingenjör ingår du i ett team på tre personer som har ett nära samarbete med Skiftledare och andra avdelningar på företaget. I rollen förväntas du leda och driva utvecklingen av avdelningens kvalitetsarbete i enlighet med styrande dokument och mål, så att avdelningen fungerar optimalt och standardiserat för människa och process. I vårt förändringsarbete kommer du även kvalitetssäkra arbetsrutiner, projekt och uppdaterad dokumentation på avdelningen.  

Som Kvalitetsingenjör kommer du utöver att leda och driva utvecklingen av kvalitetsteknikerna även leda inspektioner, sammanställa statistik och data samt reagera på trendbrott. Du har vidare en central roll i att coacha medarbetare inom Beredningen i riskidentifieringsarbete   och grundorsaksanalyser.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har ingenjörsutbildning alternativt gymnasieexamen med teknik – eller naturinriktning. Tidigare erfarenhet av produktion eller processindustri är meriterande, gärna inom läkemedelsbranschen, även liknande kompetens förvärvad genom erfarenhet är av intresse.

Vi vill att du har goda kunskaper inom GMP. Du är noga med att dokumentera och följa upp ditt arbete och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Flytande svenska och engelska är en förutsättning i denna roll. Mycket goda kunskaper i Microsoft Office är en önskan. Du har stor IT-vana och är nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter.

Som person är du trygg och förändringsbenägen och van att driva ditt eget arbete samt kvalitetsgruppen framåt.

Du har förmågan att leda och driva utvecklingen av förändringsarbeten. Du bör ha god problemlösningsförmåga, ha en bra samarbets- och kommunikationsförmåga, vara engagerad, stödjande och flexibel. Du har en mycket god pedagogisk förmåga, kan motivera andra samt vara en bra förebild.

Om tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning som efter överenskommelse mellan parterna övergår i tillsvidareanställning efter 6 månader med start omgående. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande.   
  

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Joel Mäkitalo, 018–644 742, [email protected] Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen, 018–644 773. Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan. Urval till tjänsten kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post. Visa mindre

Vi söker en Kvalitetsingenjör till SVP-PIP

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Vill du vara en del av vår tillverkning i världsklass och verka i produktionens hjärta? Vi söker nu en kvalitetsingenjör till avdelningen SVP-PIP där vi tillverkar ampuller och vialer - produkter som räddar liv!


Arbetsuppgifter
Arbetet som kvalitetsingenjör innebär att förbättra och utveckla befintliga produktionsprocesser och produktionsutrustning med avseende på kvalitet, ekonomi, arbetsmiljö och produktivitet. Du kommer att arbeta med framtagning av styrande dokument och arbetsrutiner. Du ansvarar även över optimering och validering vid framtagning av nya processer/metoder samt förbättrande av befintliga processer. Vidare arbetsuppgifter kommer vara att sköta utredningar av kvalitetsbrister/processer. Din placering blir hos supportgruppen som består av kvalitetstekniker, produktionsingenjörer och utbildningsadministratörer.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Aktivt delta i förbättringsarbetet och identifiera brister inom processavsnitten som hindrar verksamheten att nå uppsatta produktionsmål
Bedriva kompetensutveckling på linorna med inriktning på kvalitet
Utföra utredningar av kvalitetsbrister/processer
På egen hand driva mindre projekt för att bygga bort brister
Fokusera på syningsrelaterade uppdrag i linje med gällande regelverk (Ex.USP 790)
Om dig
Vi vill att du som söker har:

Slutförd gymnasieutbildning
Slutförd högskoleutbildning inom maskinteknik, tillverkningsteknik eller industriteknik (medicinteknik) alternativt minst 3 års arbetslivserfarenhet inom liknande yrken
Mycket goda språkkunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
Datorkunskaper
Erfarenhet av GMP (Good manufacturing practice)
Meriterande kunskaper för tjänsten är:

Kunskaper inom LEAN production
Kunskaper inom validering
Ändringsarbete
Arbete med USP 790 (Visuell inspektion av parenterala produkter)
Vi ser att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra, är engagerad, ansvarstagande och har ett strukturerat arbetssätt. Du har god teknisk förståelse och problemlösningsförmåga. 


Om tjänsten
Tjänsten är en visstidsanställning som efter överenskommelse mellan parterna övergår i tillsvidareanställning efter 6 månader. Tjänstens arbetstid är förlagd till dagtid.


Om oss
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. 

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling. 


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jonas Burman, 018–644 552. Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen 018–644 773 och Linda Holm för Akademikerföreningen, 018 644 195.

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Annonsering för tjänsten pågår under en längre period varpå återkoppling på din ansökan kan dra ut på tiden. Vi tar inte emot ansökningar via post eller e-mail. Visa mindre

Vi söker Kvalitetstekniker till LVP-Fyllning

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Vill du vara en del av vår tillverkning i världsklass och verka i produktionens hjärta? Vi söker nu en Kvalitetstekniker till vår produktion på avdelningen LVP-Fyllning där vi tillverkar intravenösa näringslösningar - produkter som räddar liv!

Arbetsuppgifter
I rollen som Kvalitetstekniker förväntas du att leda och stödja avdelningens kvalitetsarbete i enlighet med styrande dokument och mål så att avdelningen fungerar optimalt och standardiserat för människa och process. Du kommer kontinuerligt förbättra och uppdatera avdelningens dokumentation samt arbetsrutiner. I rollen ingår att utbilda och utveckla personalen enligt satta mål, standarder och riktlinjer.

Som Kvalitetstekniker kommer du bland annat att stödja produktionen i frågor rörande kvalité, uppdatera metoder, förbättra produktionslinornas arbetssätt, medverka vid inspektioner, sammanställa statistik och data samt utreda avvikelser. Du medverkar eller leder riskidentifieringsarbete och stödjer produktionen med grundorsaksanalyser. Du kommer aktivt delta i förbättringsarbetet och identifiera brister inom processavsnittet samt delta och eller stötta i projekt som berör avdelningen.

Inom Kvalitetsgruppen på LVP Fyllning jobbar vi tillsammans mot avdelningens mål men också enskilt då man ansvarar för egna ansvarsområden. Du kommer att ansvara för att följa upp avdelningens IPC trender, visualisera information inom avdelningen, frågor kring förpackningsmaterial kopplat till produktion samt att ha en daglig kontakt med QA gällande batchdokumentation.


Om dig
Du som söker tjänsten har gymnasieexamen med teknik- eller naturinriktning. Erfarenhet från produktion/processindustrin är meriterande. Vi vill att du har goda kunskaper inom GMP samt erfarenhet av att utbilda. Du är noga med att dokumentera och följa upp ditt arbete och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Flytande i svenska och engelska är en förutsättning i denna roll. Mycket goda kunskaper i Microsoft Office är ett krav. Du har stor IT-vana och är nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i denna roll bör du ha god problemlösningsförmåga, en bra samarbets- och kommunikationsförmåga, vara engagerad, stödjande och flexibel. Du har en mycket god pedagogisk förmåga, kan motivera andra samt vara en bra förebild.


Om tjänsten
Tjänsten är en visstidsanställning som efter överenskommelse mellan parterna övergår i tillsvidareanställning efter 6 månader.” med start omgående. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Intervjuer och tillsättning kommer ske löpande.


Om oss
Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta David Götz, [email protected] Facklig kontaktperson är Frank Glackin för Unionen, 018–644 773. Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post. Visa mindre

Vi söker en Kvalitetstekniker till LVP-PSP

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Vill du vara en del av vår tillverkning i världsklass och verka i produktionens hjärta? Vi behöver nu en Kvalitetstekniker till vår produktion på LVP-PSP där vi tillverkar produkter som räddar liv!

Arbetsuppgifter

I rollen som Kvalitetstekniker förväntas du att leda och stödja avdelningens kvalitetsarbete i enlighet med styrande dokument och mål så att avdelningen fungerar optimalt och standardiserat för människa och process. Du kommer kontinuerligt förbättra och uppdatera avdelningens dokumentation samt arbetsrutiner. I rollen ingår att utbilda och utveckla personalen enligt satta mål, standarder och riktlinjer.

Som Kvalitetstekniker kommer du bland annat att:

 

Fungera som support till produktionen i frågor rörande kvalitet.
Uppdatera metoder och förbättra arbetssättet på linorna samt stödja produktionen med grundorsaksanalyser och eventhantering.
Ansvara för avvikelsehanteringen inom avdelningen inklusive löpande uppföljningar samt hantera CC-ändringar.
Medverka eller leda riskidentifieringsarbete och stödja produktionen med grundorsaksanalyser.
Aktivt delta i förbättringsarbetet och identifiera brister inom processavsnittet samt delta/stötta i projekt som berör avdelningen.
Utbilda avdelningen inom arbetsrelaterad GMP.
 

Om dig

Du som söker har gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet förvärvad genom tidigare arbete, mycket goda kunskaper inom GMP och dokumenterad erfarenhet av att utbilda andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i denna roll bör du ha god problemlösningsförmåga, en bra samarbets- och kommunikationsförmåga, vara engagerad, stödjande och flexibel. Du har en mycket god pedagogisk förmåga, kan motivera andra samt vara en bra förebild.

Kvalitetsgruppen på LVP-PSP ansvarar för egna ansvarsområden inom vår avdelning men förväntan är att tillsammans med övriga kvalitetstekniker på avdelningen arbeta över våra gränssnitt. I arbetet som kvalitetstekniker är goda kunskaper i Office-programmen är meriterande.

Om tjänsten


Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna. Arbetstiden är förlagd till dagtid, tillträde kommer att ske enligt överenskommelse.


Om oss

Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

 

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Linjechef för LVP-PSP FFX, Gustav Wahlstedt, 018–64 47 50. Facklig kontaktperson är Frank Glackin för Unionen, 018-64 47 73.

Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan, urval till tjänsten kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller email. Visa mindre

Kvalitetsingenjör vikariat till Galderma

Om Galderma Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkomm... Visa mer
Om Galderma

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkommor. Mer information finns på www.galderma.com/se

Brinner du för kvalitet, problemlösning och förbättringsarbete? Har du stor drivkraft samt engagemang och gillar att ha många saker på gång samtidigt? Är du driven och tycker om att samarbeta och finna lösningar tillsammans med andra? Då kan du vara den kvalitetsingenjör vi nu söker för ett vikariat!

Gruppen Produktionsutveckling i Uppsala består av processingenjörer, kvalitetsingenjörer och utbildningssamordnare. Vi ansvarar för förvaltning och utveckling av Galdermas befintliga produktionslinor samt mottagning av nya produktionslinor.

Galdermas produktionsenhet Uppsala består av cirka 200 medarbetare och idag finns det fyra produktionsgrupper som gruppen Produktionsutveckling stöder.Ditt uppdrag:
I rollen som kvalitetsingenjör ingår arbetsuppgifter så som:

* Att stödja produktionsgrupperna med att hantera/koordinera avvikelser och CAPA (Corrective and Preventive Action)
* Att initiera och leda förbättringsaktiviteter kopplat till optimering och standardisering av processer
* Att skapa ny och uppdatera befintlig dokumentation enligt gällande standards
* Att hålla utbildningar inom ramen för GMP, kvalitet och produktionsprocessen
* Att vara delaktig och representera produktion i utvecklingsprojekt med fokus på kvalitet
* Att delta vid interna och externa auditsÄr du den vi söker?
För att lyckas i rollen har du flera års dokumenterad kompetens från arbete inom läkemedelsindustrin, medicintekniska branschen eller annan tillverkande industri. Du har god kännedom inom ISO 13485, MDD, QSR eller andra regelverk och standarder som är relevanta inom Med Tech. Du har även kunskap och erfarenhet av Leanarbete i kombination med god allmän teknisk kunskap inom kvalitet, tillverkning och GMP.

Som person är du resultatdriven och genuint intresserad av problemlösning. Du motiveras av utmaningar och förändringsarbete. Du tar ett stort ägarskap och driver aktiviteter till uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Vidare är du flexibel och tycker att den höga pulsen i produktionen är stimulerande.Vi erbjuder
I Uppsala ligger Galdermas globala center för affärsområdet Aesthetics (estetik) med verksamhet inom produktutveckling och tillverkning. Här arbetar cirka 450 personer med världsledande produkter som Restylane, Azzalure och Sculptra.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos oss blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Du hittar oss i moderna lokaler utmed vackra Fyrisån, endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation. Tjänsten är ett vikariat tom 31/03 2022.

Frågor och ansökan
Vi välkomnar din ansökan i första hand via denna sida alternativt via https://www.galderma.com/job-search

Vi tar gärna emot din ansökan redan i dag, dock senast 2021-03-05. Urval till intervju görs löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Nilsson, Produktionschef, på tel. nr 0733-871504 [email protected] eller Maria Götz på tel. nr 0768-981240 [email protected] Visa mindre

Processingenjörer/ Supply Quality Ingenjörer för läkemedelsbolag

Arbetsbeskrivning Vi söker på uppdrag av en kund inom dermatologi i Uppsala flera Processingenjörer/Supply Quality Ingenjörer!   Nu finns chansen för dig som vill vara med och bidra till människors hälsa och välmående och samtidigt få vara med och påverka företagets stora uppskalningsprojekt.    Du kommer bland annat att ha direkt leverantörskontakt där du dokumenterar och framför specifikationskrav för inköp av diverse utrustning. Du kommer även att agera... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker på uppdrag av en kund inom dermatologi i Uppsala flera Processingenjörer/Supply Quality Ingenjörer!
 
Nu finns chansen för dig som vill vara med och bidra till människors hälsa och välmående och samtidigt få vara med och påverka företagets stora uppskalningsprojekt. 
 
Du kommer bland annat att ha direkt leverantörskontakt där du dokumenterar och framför specifikationskrav för inköp av diverse utrustning. Du kommer även att agera som spindeln i nätet och ha kontakt med flera enheter och projektgrupper inom bolaget. 
 
Det förväntas att du ska kunna utföra URS och riskanalyser inför upphandling av utrustningar, delta i inköpsprocesser och delta i processer för Comissioning (design check, FAT, SAT) där applicerbart. 
 
Du ska kunna driva och koordinera aktiviteter för att kunna driva fram arbetsprocessen. Samt kunna följa det upplagda kvalitetsledningssystemen inom området.
 
Erfarenhet från Life Science industrin, FMEA och GMP är väldigt meriterande!
 
Nuvarande produktionsgrupp består av operatörer, process- och kvalitetsingenjörer. Tillsammans ansvarar vi för tillverkning samt framtagning, förvaltning och utveckling av produktionsprocesser för läkemedel. Vi är ett sammansvetsat gäng som drivs av effektivitet och kvalitet. 
 
Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden
- Upprätta specifikationskrav för inköp av utrustning.
- Utföra URS och riskanalyser inför upphandling.
- Delta i processer för design check, FAT, SAT där applicerbart.
- Följa kvalitetsledningssystemen.
- Ha direkt leverantörskontakt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:


·   En ingenjörsexamen eller annan universitetsutbildning inom Maskinteknik eller liknande. 
·   Goda kunskaper i svenska och engelska
·   Erfarenhet från industri för läkemedel eller medical device.
·   Erfarenhet av GMP och FMEA är meriterande.
·   Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du ska vara drivande, tekniskt lagd samt kunna samarbeta och arbeta bra i team.


Som person är du resultatdriven och genuint intresserad av problemlösning. Du motiveras av utmaningar och har en god organisationsförmåga. Du tar ett stort ägarskap och driver aktiviteter med god kvalitet till uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera i tal och skrift. Vidare är du flexibel och tycker att den höga pulsen i produktionen är stimulerande.  För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
2020-11-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Vi söker en Maintenance Manager

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Är du en ledare som inspirerar och utmanar dina medarbetare till att prestera på deras absoluta toppnivå?

Vill du vara med och skapa tillverkning i världsklass? Vill du vara en av underhålls nyckelpersoner och verka i produktionens hjärta och samarbeta med samtliga produktionsavsnitt? Då skall du söka till oss.

Hos oss får du ett flexibelt, stimulerande och utvecklande arbete inom ett kunskapsintensivt område!Arbetsuppgifter
Som Maintenance manager kommer du i huvudsak att arbeta med:
• Optimera arbetsrutiner/processer med tillhörande styrande dokument
• Personal och grupputveckling (bestående av underhållsingenjörer, mekaniker och elektriker)
• Arbetsmiljöansvar för verkstäder och personal
• Kontinuerlig förbättring med fokus på ekonomi, säkerhet och effektivitet
• Medarbetarsamtal och uppföljningssamtal
• Planera, koordinera och leda underhållspersonal och entreprenörer vid tekniska aktiviteter inom verksamhetsområdet


I rollen som Maintenance manager kommer du att ansvara för såväl externa-, interna-, samt internationella kontakter. Vi lägger därför stor vikt vid att du har ett arbetssätt som präglas av entreprenörsanda och att du är social samt har god samarbetsförmåga. Som person är du även analytisk, lösningsfokuserad och har en förmåga att arbeta strukturerat och effektivt. Du är en handlingskraftig ledare som står upp för dina åsikter. Du har lätt för att se dina medarbetares potential och utvecklingsmöjligheter och intresserar dig för att hitta det bästa sättet för varje individ att bidra till sin egen och organisationens utveckling.Om dig
Du som söker har lägst gymnasieutbildning med natur eller teknisk inriktning och det är meriterande om du har högskoleutbildning med inriktning mot teknik och produktion. Även motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet är av intresse. Tidigare erfarenhet som ledare är ett krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Har du dessutom arbetat inom läkemedels- eller processindustri är det meriterande.Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd till dagtid.


Om oss
Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

 

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Timmy Grape, 018-644 352. Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen, 018-644 773 och Teresia Karlsson för SACO, 018-644 034. 

Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via post eller e-mail. Visa mindre

Poolia söker en Underhållsingenjör till internationellt läkemedelsbolag!

Vi söker för vår kunds räkning en underhållsingenjör till området Production Engineering! Gruppens uppgift är att förvalta, utveckla samt säkerställa en störningsfri tillverkning. Vi ansvara även för drift av renrum samt renmedia anläggningar, även ett flertal produktionsnära IT-system förvaltas av gruppen. Vi söker dig med inriktning på utveckling av förvaltningsprocessen. Sök redan idag då urval sker löpande. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Som Und... Visa mer
Vi söker för vår kunds räkning en underhållsingenjör till området Production Engineering! Gruppens uppgift är att förvalta, utveckla samt säkerställa en störningsfri tillverkning. Vi ansvara även för drift av renrum samt renmedia anläggningar, även ett flertal produktionsnära IT-system förvaltas av gruppen.

Vi söker dig med inriktning på utveckling av förvaltningsprocessen.

Sök redan idag då urval sker löpande.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Underhållsingenjör kommer du att arbeta inom följande huvudområden:

• Utveckla förvaltning av utrustning inom tillverkningen, underhållsplaner, utbytesplaner
• Utveckla samt implementera mätning/analys/uppföljning för att optimera förvaltning
• Säkerställa att gällande myndighetskrav (ISO, GMP) uppfylls samt korrekt dokumentationshantering
• Förutom förvaltning av utrustning inom tillverkningen kommer även aktiviteter inom renrum samt renmedia, (PW, WFI, ånga, tryckluft, HVAC) att förekomma
• Medverka aktivt i projekt inom området teknisk förvaltning


Vem är du?
Vi söker dig med en lämplig teknisk utbildning, gärna på högskolenivå alternativt yrkeshögskola eller annan dokumenterad relevant erfarenhet. Vi söker dig som har erfarenhet av en processorienterad produktion. Du har god förståelse gällande vikten av att utveckla underhållsverksamhet och kan förutse aktiviteter för en så kostnadseffektiv förvaltning som möjligt.


• Du skall ha erfarenhet av att arbeta med analys av driftdata för att utveckla underhållsplaner för ökad effektivitet
• Du skall ha gedigen kunskap inom området underhåll och förvaltning av teknisk utrustning
• Du skall behärska svenska/engelska väl i tal och skrift
• Du skall ha goda kunskaper i Office-paketet och i övrigt är införstådd med att arbetet bedrivs i en datorstödd miljö
• Du bör ha erfarenhet av grundorsaksutredning
• Meriterande är erfarenhet av arbete inom ISO/GMP

Du är ödmjuk, kvalitetsmedveten, initiativtagande, noggrann och strukturerad men ändå flexibel och gillar när det händer saker.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.
Om verksamheten
Vår kund erbjuder möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos vår kund blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Företaget är beläget endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation. Visa mindre

Vi söker en Kvalitetstekniker

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Vill du vara en del av vår tillverkning i världsklass och verka i produktionens hjärta? Vi behöver nu en Kvalitetstekniker till vår produktion på LVP-PSP där vi tillverkar produkter som räddar liv!


Arbetsuppgifter
I rollen som Kvalitetstekniker förväntas du att leda och stödja avdelningens kvalitetsarbete i enlighet med styrande dokument och mål så att avdelningen fungerar optimalt och standardiserat för människa och process. Du kommer kontinuerligt förbättra och uppdatera avdelningens dokumentation samt arbetsrutiner. I rollen ingår att utbilda och utveckla personalen enligt satta mål, standarder och riktlinjer.

Som Kvalitetstekniker kommer du bland annat att:

Supportera produktionen i frågor rörande kvalitet.
Uppdatera metoder och förbättra arbetssättet på linorna samt stödja produktionen med grundorsaksanalyser och eventhantering.
Ansvara för avvikelsehanteringen inom avdelningen inklusive löpande uppföljningar samt hantera CC-ändringar.
Medverka eller leda riskidentifieringsarbete och stödja produktionen med grundorsaksanalyser.
Aktivt delta i förbättringsarbetet och identifiera brister inom processavsnittet samt delta/stötta i projekt som berör avdelningen.
Utbilda avdelningen inom arbetsrelaterad GMP.

Om dig
Du som söker har gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet förvärvad genom tidigare arbete, mycket goda kunskaper inom GMP och dokumenterad erfarenhet av att utbilda andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i denna roll bör du ha god problemlösningsförmåga, en bra samarbets- och kommunikationsförmåga, vara engagerad, stödjande och flexibel. Du har en mycket god pedagogisk förmåga, kan motivera andra samt vara en bra förebild.


Om tjänsten
Tjänsten är en tidsbegränsad visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.
Arbetstiden är förlagd till dagtid, tillträde kommer att ske enligt överenskommelse.


Om oss
Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi. 

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Linjechef för LVP-PSP Sterilisering, Ninmar Asmar, 018–64 47 30. Facklig kontaktperson är Frank Glackin för Unionen, 018–644 773.

Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post. Visa mindre

Mekanikingenjör

Arbete som Mekanikingenjör sker inom Kemisk Tillverkning i Uppsala, avdelning QC på sektion QC Material Supply. Sektionen består av 17 personer varav 2 personer arbetar på mekaniklabbet (där denna tjänst ingår). Sektionen har två huvudsakliga syften: att kvalitetskontrollera och fatta beslut om status för inköpt material (kemiska råvaror och komponenter) att ansvara för sajtens råvaruförråd som hanterar in- och utleveranser av inköpt material Huvudsakli... Visa mer
Arbete som Mekanikingenjör sker inom Kemisk Tillverkning i Uppsala, avdelning QC på sektion QC Material Supply. Sektionen består av 17 personer varav 2 personer arbetar på mekaniklabbet (där denna tjänst ingår). Sektionen har två huvudsakliga syften:
att kvalitetskontrollera och fatta beslut om status för inköpt material (kemiska råvaror och komponenter)
att ansvara för sajtens råvaruförråd som hanterar in- och utleveranser av inköpt materialHuvudsakliga arbetsuppgifter:
Som Mekanikingenjör arbetar du främst med ankomstkontroll av mekanikmaterial och fattar/verkställer status på dessa. I tjänsten ingår även att arbeta med avvikelsehantering, grundorsaksutredningar och ständiga förbättringar m a p kvalitet, förenkling och EHS. Som Mekanikingenjör fungerar du även som back up till sektionens Product Quality Engineer för inköpt mekanikmaterial. I rollen ingår även att fungera som resurs inom QC-avdelningen inom områden där den egna kompetensen är god.
Ankomstkontroll av inköpt mekanikmaterial, kontrollgranskning av kollegors mätresultat och fatta beslut/verkställa beslut om status
Självständigt driva arbete kring avvikelsehantering, genomföra grundorsaksanalyser och implementera åtgärder
Arbeta systematiskt med förbättringsarbete inom kvalitet, förenkling och EHS (arbetsmiljö)
Fungera som ersättare för sektionens Product Quality Engineer (PQE) för mekanikmaterial vid dennes frånvaroKvalifikationer:
Högskoleexamen eller motsvarande inom relevant teknikområde (mekanik, maskin) eller annan lämplig utbildning kombinerad med erfarenhet från bioteknisk eller läkemedelsindustri
Erfarenhet av kvalitetskontroll och beslutsfattande av status m a p komponenter inom bioteknisk/läkemedelsindustri
Erfarenhet av mekanisk uppmätning och olika mättekniker
Erfarenhet av att självständigt driva arbete med avvikelsehantering och grundorsaksanalyser samt implementering av korrigerande åtgärder
Erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete, t ex gnm LEAN
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska, men behärskar också teknisk terminologi på båda språken
Då mekaniklabbet endast består av två personer lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet utöver de rena kvalifikationskravenÖnskvärda egenskaper:
God samarbetsförmåga
Resultat- och målinriktad
Ansvarstagande
Noggrann
Initiativrik
God problemlösningsförmåga
Orädd att arbeta i olika datasystem
Intresse för att jobba med mekanik & instrument Visa mindre

Mekanikingenjör

Arbete som Mekanikingenjör sker inom Kemisk Tillverkning i Uppsala, avdelning QC på sektion QC Material Supply. Sektionen består av 17 personer varav 2 personer arbetar på mekaniklabbet (där denna tjänst ingår). Sektionen har två huvudsakliga syften: att kvalitetskontrollera och fatta beslut om status för inköpt material (kemiska råvaror och komponenter) att ansvara för sajtens råvaruförråd som hanterar in- och utleveranser av inköpt material Huvudsakli... Visa mer
Arbete som Mekanikingenjör sker inom Kemisk Tillverkning i Uppsala, avdelning QC på sektion QC Material Supply. Sektionen består av 17 personer varav 2 personer arbetar på mekaniklabbet (där denna tjänst ingår). Sektionen har två huvudsakliga syften:
att kvalitetskontrollera och fatta beslut om status för inköpt material (kemiska råvaror och komponenter)
att ansvara för sajtens råvaruförråd som hanterar in- och utleveranser av inköpt materialHuvudsakliga arbetsuppgifter:
Som Mekanikingenjör arbetar du främst med ankomstkontroll av mekanikmaterial och fattar/verkställer status på dessa. I tjänsten ingår även att arbeta med avvikelsehantering, grundorsaksutredningar och ständiga förbättringar m a p kvalitet, förenkling och EHS. Som Mekanikingenjör fungerar du även som back up till sektionens Product Quality Engineer för inköpt mekanikmaterial. I rollen ingår även att fungera som resurs inom QC-avdelningen inom områden där den egna kompetensen är god.
Ankomstkontroll av inköpt mekanikmaterial, kontrollgranskning av kollegors mätresultat och fatta beslut/verkställa beslut om status
Självständigt driva arbete kring avvikelsehantering, genomföra grundorsaksanalyser och implementera åtgärder
Arbeta systematiskt med förbättringsarbete inom kvalitet, förenkling och EHS (arbetsmiljö)
Fungera som ersättare för sektionens Product Quality Engineer (PQE) för mekanikmaterial vid dennes frånvaroKvalifikationer:
Högskoleexamen eller motsvarande inom relevant teknikområde (mekanik, maskin) eller annan lämplig utbildning kombinerad med erfarenhet från bioteknisk eller läkemedelsindustri
Erfarenhet av kvalitetskontroll och beslutsfattande av status m a p komponenter inom bioteknisk/läkemedelsindustri
Erfarenhet av mekanisk uppmätning och olika mättekniker
Erfarenhet av att självständigt driva arbete med avvikelsehantering och grundorsaksanalyser samt implementering av korrigerande åtgärder
Erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete, t ex gnm LEAN
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska, men behärskar också teknisk terminologi på båda språken
Då mekaniklabbet endast består av två personer lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet utöver de rena kvalifikationskravenÖnskvärda egenskaper:
God samarbetsförmåga
Resultat- och målinriktad
Ansvarstagande
Noggrann
Initiativrik
God problemlösningsförmåga
Orädd att arbeta i olika datasystem
Intresse för att jobba med mekanik & instrument Visa mindre

Projektingenjör med profil Renrum till Galderma

Vill du vara en del utav en verksamhet som bidrar till människors hälsa och välmående. Vill du arbeta som projektingenjör i en global organisation som just nu är inne i en spännande och expansiv fas? Då kan detta vara rollen för dig. Avdelningen Engineering i Uppsala ansvarar för utveckling av tillverkningslokaler, renmediasystem och tillverkningsprocesser för läkemedel och medicintekniska produkter inom affärsområdet Aesthetics. Till denna positiva och s... Visa mer
Vill du vara en del utav en verksamhet som bidrar till människors hälsa och välmående. Vill du arbeta som projektingenjör i en global organisation som just nu är inne i en spännande och expansiv fas? Då kan detta vara rollen för dig.

Avdelningen Engineering i Uppsala ansvarar för utveckling av tillverkningslokaler, renmediasystem och tillverkningsprocesser för läkemedel och medicintekniska produkter inom affärsområdet Aesthetics. Till denna positiva och sympatiska grupp söker vi nu en projektingenjör (Project Engineer) med renrumsprofil.

Vi erbjuder ett utvecklande och varierande arbete med engagemang i flera projekt och interaktioner över stora delar av organisationen. För rätt person finns det möjlighet att utvecklas både personligt och tekniskt.

Ditt uppdrag

Som projektingenjör utvecklar du Galdermas renrum, renmediasystem och fyllnings-/ förpacknings-processer för nya och befintliga produkter. För denna tjänst kommer fokus i första hand att vara inom renrum och HVAC. Gruppen arbetar även med teknisk support mot befintlig produktion vid t.ex. avvikelser och CC-ärenden.

 
* Du specificerar krav för inköp av nya respektive ombyggnation av befintliga system (Renrum/HVAC). Arbetet utförs enligt gällande myndighetskrav (ISO 13485 och GMP) och bedrivs ofta i tätt samarbete med kollegor i projektform i vår matrisorganisation. 
* Du kommer att hålla i externa leverantörskontakter och arbeta tätt tillsammans med övriga i projektgruppen.
* Du kommer att agera teknisk expert inom området renrum/HVAC vilket innebär aktiv medverkan vid avvikelseutredningar, ändringsärenden (Change Control) samt vid korrigerande/förebyggande åtgärder (CAPA-ärenden).
* Delprojekt- eller Aktivitetsledning är vanligt förekommande i denna tjänst.

Är du den vi söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Då du kommer att jobba i projekt med tidsatta milstolpar söker vi dig som kan leverera mot uppsatta mål samt att ha flera parallella uppdrag samtidigt. Du har ett genuint teknikintresse och är praktiskt lagd. Du gillar också att samarbeta i ett prestigelöst klimat. Du kommer också att arbeta tillsammans med stora delar av företaget och vara en viktig del i att gruppen kan säkra sina leveranser i projekt.

 
* För att lyckas i rollen har du ingenjörsexamen i maskinteknik eller motsvarande alternativt flerårig arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter.
* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i GMP-miljö är ett krav.
* Det är ett krav för tjänsten att du behärskar svenska flytande. Då arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt krävs god kommunikativ förmåga även på engelska.
* Det är meriterande om du har erfarenhet av automatiserade processer utrustningar samt säkerhetsbänkar.
* Vana av att upprätta och hålla i arbetet kring kravspecifikationer, riskanalyser, commissioning och kvalificeringar av renrum och/eller HVAC är starkt meriterande.

 

Vi erbjuder

I Uppsala ligger Galdermas globala center för affärsområdet Aesthetics (estetik) med verksamhet inom produktutveckling, tillverkning och marknadsföring. Här arbetar cirka 450 personer med världsledande produkter som Restylane, Azzalure och Sculptra.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos oss blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Du hittar oss i moderna lokaler utmed vackra Fyrisån, endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation.

Frågor och ansökan

Vi välkomnar din ansökan (CV och brev) via https://www.galderma.com/job-search redan i dag, dock senast den 19 december 2019.  Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Marie Berglund,, Manager Downstream Processes, 0733-87 14 90 alt. [email protected]

Vi vill informera de sökande om att Galderma kan utföra säkerhetskontroller före anställning för specifika positioner eller aktiviteter. Denna säkerhetskontroll utförs av en extern leverantör efter godkännande från sökande.

Vi önskar inte att bli kontaktad av rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag för denna rekrytering.

Om Galderma

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkommor. Mer information finns på www.galderma.com/se. Visa mindre

Underhållsingenjör till Galderma

Galdermas produktionsenhet i Uppsala består av drygt 100 medarbetare fördelat på sex grupper. Till gruppen Production Engineering söker vi nu en självständig och målinriktad Underhållsingenjör med inriktning på utveckling av förvaltningsprocessen. Gruppens uppgift är att förvalta, utveckla samt säkerställa en störningsfri tillverkning. Vi ansvarar även för drift av renrum samt renmedia anläggningar. Även ett flertal produktionsnära IT-system förvaltas av ... Visa mer
Galdermas produktionsenhet i Uppsala består av drygt 100 medarbetare fördelat på sex grupper. Till gruppen Production Engineering söker vi nu en självständig och målinriktad Underhållsingenjör med inriktning på utveckling av förvaltningsprocessen.

Gruppens uppgift är att förvalta, utveckla samt säkerställa en störningsfri tillverkning. Vi ansvarar även för drift av renrum samt renmedia anläggningar. Även ett flertal produktionsnära IT-system förvaltas av gruppen.

Vi erbjuder ett varierande arbete med högt tempo och interaktion med stora delar av organisationen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Ditt uppdrag
Som Underhållsingenjör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att:
* Utveckla förvaltning av utrustning inom tillverkningen, underhållsplaner, utbytesplaner
* Utveckla samt implementera mätning/analys/uppföljning för att optimera förvaltning
* Säkerställa att gällande myndighetskrav (ISO, GMP) uppfylls samt korrekt dokumentationshantering
* Medverka aktivt i projekt inom området teknisk förvaltning

Utöver förvaltning av utrustning inom tillverkningen kommer även aktiviteter inom renrum samt renmedia, (PW, WFI, ånga, tryckluft, HVAC) att förekomma

Är du den vi söker?
Vi söker dig med en lämplig teknisk utbildning, gärna på högskolenivå alternativt yrkeshögskola eller annan dokumenterad relevant erfarenhet. Du har erfarenhet av en processorienterad produktion och god förståelse gällande vikten av att utveckla underhållsverksamhet och kan förutse aktiviteter för en så kostnadseffektiv förvaltning som möjligt.

* Du skall ha erfarenhet av att arbeta med analys av driftdata för att utveckla underhållsplaner för ökad effektivitet
* Du skall ha gedigen kunskap inom området underhåll och förvaltning av teknisk utrustning
* Du skall behärska svenska/engelska väl i tal och skrift
* Du skall ha goda kunskaper i Office-paketet och i övrigt är införstådd med att arbetet bedrivs i en datorstödd miljö
* Du bör ha erfarenhet av grundorsaksutredning
* Meriterande är erfarenhet av arbete inom ISO/GMP

Som person ser vi att du är ödmjuk, kvalitetsmedveten, initiativtagande, noggrann och strukturerad men ändå flexibel och gillar när det händer saker. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
I Uppsala ligger Galdermas globala center för affärsområdet Aesthetics (estetik) med verksamhet inom produktutveckling, tillverkning och marknadsföring. Här arbetar cirka 450 personer med världsledande produkter som Restylane, Azzalure och Sculptra.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos oss blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Du hittar oss i moderna lokaler utmed vackra Fyrisån, endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation.

Frågor och ansökan
Vi välkomnar din ansökan (CV och brev) via https://www.nestleskinhealth.com/job-search redan i dag, dock senast den 2019-09-29. Du kommer där att kunna skapa ett personligt konto och ladda upp din ansökan. Urval till intervju görs löpande under ansökningstiden.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Jonas Hermansson, chef Production Engineering, tel 0733-871484 alt. [email protected] eller Jonas Nilsson, chef Produktion, tel 0733-871504 alt. [email protected]

Om företaget
Galderma is a global leader in medical solutions for the skin, hair and nails, wholly-owned by Nestlé Skin Health, a subsidiary of Nestlé. The company has been developing its extensive range of medically-proven solutions since its creation in 1981. It exclusively partners with healthcare professionals to target a variety of dermatological conditions and skin needs.

Headquartered in Lausanne, Switzerland, Galderma has more than 5,500 employees and 35 affiliates around the world. Its products are distributed in over 100 countries. Its development centers and manufacturing facilities are dedicated to providing a wide range of innovative and science-based medical solutions to meet the highest standards of safety and efficacy. Visa mindre

Servicetekniker till Galderma

Galdermas produktionsenhet i Uppsala består av drygt 100 medarbetare fördelat på sex grupper. Till gruppen Production Engineering söker vi nu två servicetekniker. Gruppens uppgift är att förvalta, utveckla samt säkerställa en störningsfri tillverkning. Vi ansvarar även för drift av renrum samt renmedia anläggningar, även ett flertal produktionsnära IT-system förvaltas av gruppen. Vi erbjuder ett varierande arbete med högt tempo och interaktion med stora ... Visa mer
Galdermas produktionsenhet i Uppsala består av drygt 100 medarbetare fördelat på sex grupper. Till gruppen Production Engineering söker vi nu två servicetekniker.

Gruppens uppgift är att förvalta, utveckla samt säkerställa en störningsfri tillverkning. Vi ansvarar även för drift av renrum samt renmedia anläggningar, även ett flertal produktionsnära IT-system förvaltas av gruppen.

Vi erbjuder ett varierande arbete med högt tempo och interaktion med stora delar av organisationen.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde efter överenskommelse.

Ditt uppdrag
Som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att:
* Utföra samt dokumentera service/underhåll 

* Delta vid planering av underhållsaktiviteter

* Hantera reservdelsuttag i underhållssystem (M3)

* Initiera, driva och delta i såväl tekniska förbättringsärenden som förbättringar inom service/underhåll

* Delta i nyinstallationer och kvalificeringar

Är du den vi söker?
Vi söker dig med en lämplig teknisk/verkstadsteknisk utbildning på minst gymnasienivå, yrkeshögskola eller annan dokumenterad relevant erfarenhet.
* Erfarenhet av en processorienterad produktion är ett krav. Vi tror även att:
* Du har erfarenhet av att arbeta förebyggande samt kan hantera stressade situationer vid akuta tillfällen
* Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
* Du har kunskaper i Office-paketet och är i övrigt införstådd med att arbetet bedrivs delvis i en datorstödd miljö
* Du har erfarenhet från att arbeta med arbetsorderhantering i något underhållssystem, gärna M3.

Meriterande anses tidigare arbete i GMP-kontrollerad verksamhet, LEAN, ständiga förbättringar samt miljö. Även svarv-, fräs- och svets-kunskaper samt kännedom om instrument/givare är meriterande.

Som person ser vi att du är ödmjuk, kvalitetsmedveten, initiativtagande, noggrann och strukturerad men ändå flexibel och gillar när det händer saker.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
I Uppsala ligger Galdermas globala center för affärsområdet Aesthetics (estetik) med verksamhet inom produktutveckling, tillverkning och marknadsföring. Här arbetar cirka 450 personer med världsledande produkter som Restylane, Azzalure och Sculptra.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos oss blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Du hittar oss i moderna lokaler utmed vackra Fyrisån, endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation.

Frågor och ansökan
Vi välkomnar din ansökan (CV och brev) via https://www.nestleskinhealth.com/job-search redan i dag, dock senast den 2019-09-30. Du kommer där att kunna skapa ett personligt konto och ladda upp din ansökan.  Urval till intervju görs löpande under ansökningstiden.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Jonas Hermansson, chef Production Engineering, tel 0733-871484 alt. [email protected] eller Jonas Nilsson, chef Produktion, tel 0733-871504 alt. [email protected]

Om företaget
Galderma is a global leader in medical solutions for the skin, hair and nails, wholly-owned by Nestlé Skin Health, a subsidiary of Nestlé. The company has been developing its extensive range of medically-proven solutions since its creation in 1981. It exclusively partners with healthcare professionals to target a variety of dermatological conditions and skin needs.

Headquartered in Lausanne, Switzerland, Galderma has more than 5,500 employees and 35 affiliates around the world. Its products are distributed in over 100 countries. Its development centers and manufacturing facilities are dedicated to providing a wide range of innovative and science-based medical solutions to meet the highest standards of safety and efficacy. Visa mindre

Manufacturing Quality Engineer

Leda kvalitetsarbetet i produktion. Bidra med teknisk support för att förbättra produktkvalitet genom dataanalys och avvikelsehantering. Ansvar för att driva reklamationsprocessen och rotorskaksutredningar i koordination med Production engineers och Supplier quality engineers.Arbetsuppgifter:Kvalitetsansvar för produktionLeverantörsutveckling med avseende på kvalitetÄgarskap av avvikelsehanteringsprocessenÄgarskap av leverantörsforumÄgarskap av supplier fa... Visa mer
Leda kvalitetsarbetet i produktion. Bidra med teknisk support för att förbättra produktkvalitet genom dataanalys och avvikelsehantering. Ansvar för att driva reklamationsprocessen och rotorskaksutredningar i koordination med Production engineers och Supplier quality engineers.Arbetsuppgifter:Kvalitetsansvar för produktionLeverantörsutveckling med avseende på kvalitetÄgarskap av avvikelsehanteringsprocessenÄgarskap av leverantörsforumÄgarskap av supplier fault log data och maintenance of records i Enovia defect management systemÄgarskap av analys av leverantörsavvikelser och kvalitetsuppföljning med leverantörerInterface med Supplier Quality och Global Sourcing angående leverantörsrelaterade problemGenomföra rotorsaksanalyser på produktkvalitetsproblem, identifiera trender, kommunicera med Production engineers, Supplier quality engineers och Global sourcing kring lösningar, förbättringsförslag till Change control boardÄgarskap av karensmaterialSupportera Case ManagementFör frågor, vänligen kontakta rekryterande chef Märta Marklund: [email protected] Välkommen med din ansökan senast den 4 september!Qualifikationer:Goda kunskaper i svenska och engelska, verbalt och i skriftTeknisk erfarenhet av tillverkningsprocesser (montage, maskinbearbetning, svets mm)Starka kommunikationsegenskaper, verbalt och i skriftErfarenhet av produktion eller design av produkter inom Biopharmaceutical industryErfarenhet av arbete med leverantörskvalitetÖnskvärda kvalifikationer:StruktureradTeam working egenskaperServicemindedPålitligExcellenta kommunikationsegenskaperLösningsorienterad Visa mindre

Kvalitetsingenjör - junior

Kvalitetsingenjör - junior Har Du stort intresse för produktion och produktutveckling? Är Du den som bland kollegorna trycker på vikten av kvalitetssystem och uppdaterade specifikationer? Drivs Du av att äga dialogen med leverantörer utomlands? Life science start-up söker junior ingenjör för att förstärka Operations och Quality. Bakgrund Du har en universitetsexamen eller motsvarande inom t.ex. mekanik eller mjukvarunäraområden. Har Du mekanikbakgrund ... Visa mer
Kvalitetsingenjör - junior
Har Du stort intresse för produktion och produktutveckling? Är Du den som bland kollegorna trycker på vikten av kvalitetssystem och uppdaterade specifikationer? Drivs Du av att äga dialogen med leverantörer utomlands?

Life science start-up söker junior ingenjör för att förstärka Operations och Quality.

Bakgrund

Du har en universitetsexamen eller motsvarande inom t.ex. mekanik eller mjukvarunäraområden. Har Du mekanikbakgrund kan Du troligen bidra mer gällande prototyp, CAD, förpackning, m.m. Har Du mjukvarubakgrund kan Du troligen bidra mer gällande app-utveckling. Du motiverar med fördel kring detta i Din ansökan.

Arbetsuppgifter

Framförallt kommer Du arbeta med kvalitetsrelaterade frågor gällande produktion och produktutveckling. Detta innefattar drivandet av ändringar i intern dokumentation (Device Master Record), specifikationer och arbete i kvalitetssystem (QMS) och eventuellt även verifieringsarbete.

Tjänsten kommer även innebära kommunikation med externa parter där dialogen med tillverkare utomlands är i fokus. Detta sköts framförallt på distans (engelska) men där några besök per år är aktuellt. Extern kommunikation med andra leverantörer och kunder kommer också förekomma. Du rapporterar direkt till COO.

Du som person

Vi söker framförallt någon som gillar att skapa struktur, äga och driva igenom ändringar, som tar ansvar för att t.ex. specifikationer är korrekta, att kvalitetssystemet är uppdaterat. Samtidigt är Du helt bekväm att sköta dialoger, göra bedömningar av olika leverantörer samt utmanas av att ta sig an och lösa leverantörs- och kundrelaterade avvikelser. Du är bekväm med att ställa ut samt besöka mässor. Framförallt är Du en Do:er.

I korthet

Krav

• Ingenjör med mekanik/mjukvarubakgrund
• Stort intresse för struktur och dokumentation
• Fingertoppskänsla gällande externa kontakter
• Engelska på hög nivå samt svenska på en nivå där Du kan föra en informell konversation


Meriterande

• 1-3 års arbetslivserfarenhet inom medicinteknisk utrustning eller motsvarande
• Kunskap kring ISO 13485
• Erfarenhet av arbete i QMS
• CAD
• App-savvy


Personligt brev

Om Du väljer att skicka med ett personligt brev tar Du med fördel upp konkreta självupplevda exempel kring det punkter som efterfrågas ovan. Du ökar troligen Dina chanser om Du i ett för denna tjänst anpassat personligt brev t.ex. tar upp vem Du är, vad Du har gjort, vad Du kan bidra med och vilken ambition Du har framåt.

Arbetsgivare: Dfind Science & Engineering


Plats: Uppsala

Omfattning: Heltid med fastmånadslön. Planerad start i maj. Beroende på Din profil kan en prov/tillsvidare- eller visstidsanställning komma i fråga. Ambitionen är ett långsiktigt perspektiv med chans till förlängning efter de 12 initiala månaderna som uppdraget omfattar.


Sista ansökningsdag: 2019-03-31. Första urvalet sker 2019-03-28.

För mer information:

Marlene Andersson, 0723926582, [email protected] [ mailto:[email protected] ]

Philip Svanfeldt, 0733434531, [email protected] [ mailto:[email protected] ]

Om Dfind

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har Du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden. Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Visa mindre