Lediga jobb som Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd i Uppsala

Se lediga jobb som Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Trädgårdsarbetare till Uppsala!

Om oss Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Upplands Fastighetsservice som är en del av Bredablick och mer specifikt avdelningen Teknisk Förvaltning. Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som prägl... Visa mer
Om oss
Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Upplands Fastighetsservice som är en del av Bredablick och mer specifikt avdelningen Teknisk Förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Om tjänsten
Nu söker vi en trädgårdsarbetare med bred erfarenhet och kunskap av utemiljö. Som trädgårdsarbetare ansvarar du för den löpande trädgårdsskötseln hos våra bostadsrättsinnehavare.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Gräsklippning med åkgräsklippare

- Klippning/ beskärning av häckar, buskar och andra växter

- Ogräsrensning av rabatter och buskage

- Ogräsbekämpning av alla hårdgjorda ytor

- Nyplanteringar och renoveringar av befintliga rabatter och buskage

- Mindre reparations- och anläggningsarbeten

- Kontinuerlig kontakt med vår kund

Vi erbjuder

- Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet av trädgårdsskötsel

- Det är meriterande om du har utbildning inom trädgårdsskötsel och även giltiga certifikat och kunskap av att hantera trädgårdsmaskiner, i allt från motorsågar till åkgräsklippare

- B-körkort är ett krav.

- Är flytande i svenska i både tal och skrift.

Som person är du

- Noggrann

- Initiativtagande

- Engagerad

- Lösningsbenägen

Övrig information

- Placering: Uppsala

- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning

- Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt

Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer en telefonavstämning och en intervju. Visa mindre

Sommarjobb anläggningsskötsel

Dricksvatten Vill du, tillsammans med oss, säkerställa rent dricksvatten och smarta kretslopp för ett hållbart liv i ett växande Uppsala? Sök sommarjobb på Uppsala Vatten och Avfall! Om tjänsten Dricksvattenavdelningen på Uppsala vatten är ansvarig för den kommunala dricksvattenberedningen, från vattentäkt till ledningsnät. Till sommaren 2023 söker vi en vikarie att sköta utvändigt underhåll av våra anläggningar runt om i kommunen. Du kommer att jobba... Visa mer
Dricksvatten

Vill du, tillsammans med oss, säkerställa rent dricksvatten och smarta kretslopp för ett hållbart liv i ett växande Uppsala? Sök sommarjobb på Uppsala Vatten och Avfall!

Om tjänsten

Dricksvattenavdelningen på Uppsala vatten är ansvarig för den kommunala dricksvattenberedningen, från vattentäkt till ledningsnät. Till sommaren 2023 söker vi en vikarie att sköta utvändigt underhåll av våra anläggningar runt om i kommunen.
Du kommer att jobba på avdelning dricksvatten och dina arbetsuppgifter kommer att vara:

• Till största del att klippa och trimma gräs på tomterna till våra vattenverk och övriga anläggningar för att drift och underhåll ska kunna ske så smidigt som möjligt
• Du kommer att vara behjälplig med andra liknande arbetsuppgifter vid behov.

Kvalifikationer

• Körkort (B)
• Bekväm med att köra med släp
• Van att arbeta självständigt

Arbetet innebär mycket eget ansvar och planering av arbetstiden och du bör därför kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar våra gemensamma kärnvärden, vi är lyhörda, framsynta och nyfikna, samt tillämpas dem i din yrkesroll.

Kontakt och ansökan
Skicka in din ansökan senast 2023-03-05. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.
För mer information om tjänsten kontakta Bertil Lustig, tfn 018-727 93 11, mail: [email protected]

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Övrigt information
En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning.


Om Uppsala Vatten
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt.
Vill du veta mer om Uppsala Vatten? Läs mer på Om oss | uppsalavatten.se (https://www.uppsalavatten.se/om-oss/) Visa mindre

Trädgårdsarbetare Uppsala 2023

Vi söker nu trädgårdsarbetare till vår filial i Uppsala nu under sommarsäsongen 2023. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis gräsklippning, ogräsrensning, träd- & buskbeskärning och plantering. Tjänsten är en säsongsanställning på heltid som sträcker sig fram till 31/10-23 med möjlighet till förlängning. Intervjuer kommer ske löpande och anställning sker omgående. Vem är du? Vi... Visa mer
Vi söker nu trädgårdsarbetare till vår filial i Uppsala nu under sommarsäsongen 2023. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis gräsklippning, ogräsrensning, träd- & buskbeskärning och plantering.

Tjänsten är en säsongsanställning på heltid som sträcker sig fram till 31/10-23 med möjlighet till förlängning.

Intervjuer kommer ske löpande och anställning sker omgående.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård. Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta med målet att uppnå ett bra resultat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Utbildning inom trädgård är meriterande, men vi fäster också stor vikt vid dina personliga egenskaper och din erfarenhet av arbetet. Du kommunicerar väl på svenska och har B-körkort.

Vi erbjuder ett varierande säsongsjobb med härliga kollegor. På plats finns platschefen över Uppsala och Östhammar, samt lagbas som blir dina huvudsakliga arbetsledare.

Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Visa mindre

Park- och idrottspersonal till Uppsala kommun

Enhet Friluft Tycker du om att vara ute i naturen och har ett brinnande intresse för friluftsliv och skidåkning? Har du även erfarenhet av maskinhantering? Då kan du vara den vi söker till oss på enhet Friluft. Sök tjänsten idag och bli en del av vårt härliga gäng! Uppsala kommun tillhandahåller tjänster som skapar mervärde för Uppsalaborna. Inom enheten Friluft sköter vi om bland annat slalombacke, sjöisbanor, friluftsområden, naturreservat, badplats... Visa mer
Enhet Friluft

Tycker du om att vara ute i naturen och har ett brinnande intresse för friluftsliv och skidåkning? Har du även erfarenhet av maskinhantering? Då kan du vara den vi söker till oss på enhet Friluft. Sök tjänsten idag och bli en del av vårt härliga gäng!

Uppsala kommun tillhandahåller tjänster som skapar mervärde för Uppsalaborna. Inom enheten Friluft sköter vi om bland annat slalombacke, sjöisbanor, friluftsområden, naturreservat, badplatser och spår och leder.

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att arbeta med skötsel och underhåll av kommunens friluftsområden, naturreservat och leder och se till att kommunens badplatser är rena och tilltalande. Arbetsuppgifterna består också bland annat av skötsel av friluftsområden, naturreservat, badplatser, och skidbacke med körning av pistmaskin. Dessutom ingår snöläggning, sjöisplogning, skidspårning, traktorkörning, maskinkörning med 4-hjuling samt gräsröjning, gräsklippning och allmänna reparationer.

I uppdraget ingår även att

• röja sly
• köra maskiner
• hantera löv
• fälla träd
• bekämpa ogräs

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, yrkeserfarenhet och intresse för friluftsliv och skidåkning. Vi ser också att du har erfarenhet av maskinhantering och goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

För den här tjänsten krävs det att du har B-körkort. Dessutom är det en fördel om du har BE-körkort, förarbevis på 4-hjuling, snöskoter och pistmaskin samt röjsåg- och motorsågskort. Dessutom ser vi gärna att du har goda kunskaper i engelska samt kunskaper om skidanläggning.

Som person är du flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god samarbetsförmåga och är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Dessutom är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Joakim Jansson, driftledare, 018-727 02 20.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 20

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 62 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
På stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med helheten i utvecklingen av vår stad och landsbygd utifrån våra respektive expertområden – allt i en anda av ständig förbättring och utveckling där vi som medarbetare tar en aktiv roll. Gemensamt planerar, bygger och underhåller vi Uppsala kommun för en hållbar och god framtid för alla som bor och verkar här. Vårt mål är att Uppsala ska vara en kommun som fler nya invånare och företag vill vara en del av. Välkommen till oss!

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

parkarbetare

Vi söker en parkarbetare på deltid arbetsvillig , plikttrogen gärna kvinnliga sökare Kunna tala och förstå svenska flytande kunna börja jobba omgående Visa mer
Vi söker en parkarbetare på deltid
arbetsvillig , plikttrogen
gärna kvinnliga sökare
Kunna tala och förstå svenska flytande
kunna börja jobba omgående Visa mindre

Parkarbetare till Uppsala kommun (säsongsanställning)

Parkenheten Parkenheten i Uppsala söker nu dig med grundläggande trädgårdsutbildning till uppdraget som parkarbetare. Har du erfarenhet av park- och trädgårdsarbete och tror att det här jobbet skulle passa dig? Skicka in din ansökan redan idag! Parkenheten som är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen sköter och underhåller Uppsala kommuns parker och grönområden. Ditt uppdrag I arbetet ingår att kontrollera, beskära och sköta om träd, häckar, buskag... Visa mer
Parkenheten

Parkenheten i Uppsala söker nu dig med grundläggande trädgårdsutbildning till uppdraget som parkarbetare. Har du erfarenhet av park- och trädgårdsarbete och tror att det här jobbet skulle passa dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Parkenheten som är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen sköter och underhåller Uppsala kommuns parker och grönområden.

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att kontrollera, beskära och sköta om träd, häckar, buskage, planteringsytor, gräsytor och hårdgjorda ytor. Du kommer att utföra rondering och säkerhetskontroller av lekplatser, utegym och spontanidrottsytor samt jobba och rapportera med förebyggande och förbättrande åtgärder. Det är ett fysiskt krävande arbetet med skötsel och underhåll av kommunens parker och grönområden.

Din bakgrund
Vi söker dig som har grundläggande trädgårdsutbildning. Har du utbildning i Säkerhet på väg ses det som meriterande. Vi ser att du har erfarenhet av park- och trädgårdsarbete, gärna inom kommunal verksamhet, eller motsvarande arbete inom grönyteskötsel. Arbetet kräver att du har B-körkort. Det är även meriterande om du har motorsågskort, röjsågskort och/eller skyliftkort men framförallt är bra på fysiskt arbete.

Som person är du trygg, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har förmåga till helhetssyn och är lösningsorienterad. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Jenny Westermark, arbetsledare, 018-727 47 76.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
På stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med helheten i utvecklingen av vår stad och landsbygd utifrån våra respektive expertområden – allt i en anda av ständig förbättring och utveckling där vi som medarbetare tar en aktiv roll. Gemensamt planerar, bygger och underhåller vi Uppsala kommun för en hållbar och god framtid för alla som bor och verkar här. Vårt mål är att Uppsala ska vara en kommun som fler nya invånare och företag vill vara en del av. Välkommen till oss!

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Park- och idrottspersonal till Uppsala kommun

Enhet Friluft Tycker du om att vara ute i naturen och har ett brinnande intresse för friluftsliv och skidåkning? Har du även erfarenhet av maskinhantering? Då kan du vara den vi söker till oss på enhet Friluft. Sök tjänsten idag och bli en del av vårt härliga gäng! Uppsala kommun tillhandahåller tjänster som skapar mervärde för Uppsalaborna. Inom enheten Friluft sköter vi om bland annat slalombacke, sjöisbanor, friluftsområden, naturreservat, badplats... Visa mer
Enhet Friluft

Tycker du om att vara ute i naturen och har ett brinnande intresse för friluftsliv och skidåkning? Har du även erfarenhet av maskinhantering? Då kan du vara den vi söker till oss på enhet Friluft. Sök tjänsten idag och bli en del av vårt härliga gäng!

Uppsala kommun tillhandahåller tjänster som skapar mervärde för Uppsalaborna. Inom enheten Friluft sköter vi om bland annat slalombacke, sjöisbanor, friluftsområden, naturreservat, badplatser och spår och leder.

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att arbeta med skötsel och underhåll av kommunens friluftsområden, naturreservat och leder och se till att kommunens badplatser är rena och tilltalande. Arbetsuppgifterna består också bland annat av skötsel av friluftsområden, naturreservat, badplatser, och skidbacke med körning av pistmaskin. Dessutom ingår snöläggning, sjöisplogning, skidspårning, traktorkörning, maskinkörning med 4-hjuling samt gräsröjning, gräsklippning och allmänna reparationer.

I uppdraget ingår även att

• röja sly
• köra maskiner
• hantera löv
• fälla träd
• bekämpa ogräs

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, yrkeserfarenhet och intresse för friluftsliv och skidåkning. Vi ser också att du har erfarenhet av maskinhantering och goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

För den här tjänsten krävs det att du har B-körkort. Dessutom är det en fördel om du har BE-körkort, förarbevis på 4-hjuling, snöskoter och pistmaskin samt röjsåg- och motorsågskort. Dessutom ser vi gärna att du har goda kunskaper i engelska samt kunskaper om skidanläggning.

Som person är du flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god samarbetsförmåga och är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Dessutom är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Joakim Jansson, driftledare, 018-727 02 20.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 20

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 62 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
På stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med helheten i utvecklingen av vår stad och landsbygd utifrån våra respektive expertområden – allt i en anda av ständig förbättring och utveckling där vi som medarbetare tar en aktiv roll. Gemensamt planerar, bygger och underhåller vi Uppsala kommun för en hållbar och god framtid för alla som bor och verkar här. Vårt mål är att Uppsala ska vara en kommun som fler nya invånare och företag vill vara en del av. Välkommen till oss!

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Receptionist, serveringsvärd/värdinna till Fjällnora naturreservat

Fjällnora naturreservat Är du en person med känsla för serviceyrket? Vill du vara med och utveckla Fjällnora naturreservat för att få en mer välkomnande och inbjudande miljö? Då kan det här vara jobbet för dig! Fjällnora naturreservat Har sedan starten 1969 erbjudit sina besökare Friluftsbad, vandringsleder, plogade skridskobanor, skidspår, camping och stuguthyrning. Ditt uppdrag Du blir vårt ansikte utåt och ska därför ge ett glatt, utåtriktat och i... Visa mer
Fjällnora naturreservat

Är du en person med känsla för serviceyrket? Vill du vara med och utveckla Fjällnora naturreservat för att få en mer välkomnande och inbjudande miljö? Då kan det här vara jobbet för dig!

Fjällnora naturreservat Har sedan starten 1969 erbjudit sina besökare Friluftsbad, vandringsleder, plogade skridskobanor, skidspår, camping och stuguthyrning.

Ditt uppdrag
Du blir vårt ansikte utåt och ska därför ge ett glatt, utåtriktat och initiativrikt intryck. Arbetsuppgifterna består bland annat av skötsel av friluftsområdet med matservering, stuguthyrning och konferensverksamhet. Förekommande arbetsuppgifter är bland annat matlagning och försäljning, städning av stugor, utomhusrelax och andra gemensamhetsutrymmen. Du kommer även att ta emot bokning av stugor och campingplatser, båt samt skridsko och skiduthyrning. Det ingår kundkontakt via telefon och epost. Du kommer att jobba i grupp men även självständigt.

Din bakgrund
Vi söker dig som har intresse av och gillar matlagning och bakning. Du har erfarenhet av restaurangarbete eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av friluftsliv. Arbetet kräver att du har god datorvana och B-körkort.

Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Jobbet passar dig som är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.
Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Johan Hedman, arbetsledare, 018-727 02 19.

Facklig företrädare: Kommunal, Tekniska Teamet, 018-727 24 29.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
På stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med helheten i utvecklingen av vår stad och landsbygd utifrån våra respektive expertområden – allt i en anda av ständig förbättring och utveckling där vi som medarbetare tar en aktiv roll. Gemensamt planerar, bygger och underhåller vi Uppsala kommun för en hållbar och god framtid för alla som bor och verkar här. Vårt mål är att Uppsala ska vara en kommun som fler nya invånare och företag vill vara en del av. Välkommen till oss!

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Hemrex söker säsongspersonal inom trädgårdsservice i Uppsala

Trädgårdsservice i Uppsala med omnejd Känslan av att vara efterlängtad när man kommer till sitt arbete och vetskapen om att man gjort något riktigt bra när man går hem, är oslagbar. Det är utifrån den värdegrunden vi på Hemrex, ett av de ledande företagen i branschen, bygger vår verksamhet. Vi gör skillnad i, och förenklar människors vardag genom att hjälpa till med hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, seniorservice m.m.... Visa mer
Trädgårdsservice i Uppsala med omnejd

Känslan av att vara efterlängtad när man kommer till sitt arbete och vetskapen om att man gjort något riktigt bra när man går hem, är oslagbar. Det är utifrån den värdegrunden vi på Hemrex, ett av de ledande företagen i branschen, bygger vår verksamhet. Vi gör skillnad i, och förenklar människors vardag genom att hjälpa till med hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, seniorservice m.m. Och våra kunder gillar oss för att de vet att vi tar hand om vår personal och ger dem förmåner utöver gällande kollektivavtal.

Nu söker vi extrapersonal med kunskap och erfarenhet av trädgårdsskötsel för trädgårdssäsongen 2022.

Kvalifikationer

Inför växtsäsongen 2022 söker vi dig som brinner för trädgårdsarbete och har ett stort intresse av trädgårdsskötsel.

Utbildning inom trädgårdsnäringen är meriterande. Kan du även visa på intresse för och kunskap om växter, beskärning och grönyteskötsel är det meriterande.

Har du behörigheter och certifikat som är användbara för arbetet, vill vi att du tydligt anger dessa i din ansökan. Särskilt meriterande är: motorsåg och röjsåg.

Du trivs med att arbeta utomhus samt både vill och kan hantera ett fysiskt krävande arbete.

Du är ansvarsfull och initiativrik, ser till helheten, kan planera och genomföra ett arbete självständigt såväl som i samarbete med andra.

Du är intresserad av arbetsområdet och bemöter medmänniskor och kunder på ett vänligt och serviceinriktat sätt.

Arbetet kräver även att du har B-körkort.

Hemrex erbjuder

- Omväxlande arbetsuppgifter
- Kollektivavtal
- Arbetskläder
- Friskvårdsbidrag

Välkommen med din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande på vårt kontor i Uppsala Visa mindre

Sommarjobb inom jordbruk och gårdsskötsel

Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Vi söker sommarjobbare på heltid med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Tjänsten är över sommaren med möjlighet till förlängning vid behov. Rollen omfattar sedvanliga arbetsuppgi... Visa mer
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer.

Vi söker sommarjobbare på heltid med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är över sommaren med möjlighet till förlängning vid behov. Rollen omfattar sedvanliga arbetsuppgifter inom lantbruk.

Ytterligare arbetsuppgifter kan vara att utföra enklare fastighetsskötsel inom området som att tex rensa ogräs, måla eller utföra markarbeten.

Beroende på dina tidigare erfarenheter kan det även finnas arbetsuppgifter inom bygg, snickeri och tekniskt underhåll av maskiner.

Vi tror att du har ett intresse för att arbeta med praktiska arbetsuppgifter och trivs i en lantlig miljö.

Utbildning/Erfarenhet

Körkort (B) samt erfarenhet av byggnation krävs.

Erfarenhet av arbete med fordon, lantbruk och tekniskt underhåll är meriterande. Visa mindre

Erfaren trädgårdspersonal för Hemrex i Uppsala

Om Hemrex Känslan av att vara efterlängtad när man kommer till sitt arbete och vetskapen om att man gjort något riktigt bra när man går hem, är oslagbar. Det är utifrån den värdegrunden vi på Hemrex, ett av de ledande företagen i branschen, bygger vår verksamhet. Vi gör skillnad i, och förenklar människors vardag genom att hjälpa till med hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, seniorservice m.m. Och våra kunder gillar os... Visa mer
Om Hemrex

Känslan av att vara efterlängtad när man kommer till sitt arbete och vetskapen om att man gjort något riktigt bra när man går hem, är oslagbar. Det är utifrån den värdegrunden vi på Hemrex, ett av de ledande företagen i branschen, bygger vår verksamhet.

Vi gör skillnad i, och förenklar människors vardag genom att hjälpa till med hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, seniorservice m.m. Och våra kunder gillar oss för att de vet att vi tar hand om vår personal och ger dem förmåner utöver gällande kollektivavtal.

Vi söker just nu dig med kompetens och erfarenhet av trädgårdsarbete och som vill jobba med trädgårdsservice ute hos våra kunder i Uppsala med omnejd.

Om tjänsten

För att trivas i den här rollen krävs att du tycker om alla sorters trädgårdsarbeten är roligt allt från att rensa i blomsterrabatter till att beskära fruktträd och klippa buskar och häckar. Du behöver också vara bekväm med stor omväxling och olika slags uppdrag varje dag med trädgårdsarbeten hos både privata kunder och företagskunder.

Vi söker dig som:

- har utbildning och/eller flerårig dokumenterad arbetserfarenhet inom området för trädgårdsskötsel.

- har erfarenhet och kompetens i att beskära träd, buskar och häckar.

- har du goda växtkunskaper och goda kunskaper i hur du hanterar handredskap och maskiner som är vanliga att arbeta med inom trädgård.

- är ansvarsfull, inte rädd för att ta i och du gillar att samarbeta i grupp. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


B-körkort är ett krav såväl som vana att köra med släp. Olika trädgårdscertifikat är meriterande.

Är du den person vi söker då är du välkommen med din ansökan till oss!

- Omväxlande arbetsuppgifter
- Utbildning
- Kollektivavtal
- Arbetskläder
- Friskvårdsbidrag

Urval och intervjuer sker löpande på vårt kontor i Uppsala. Visa mindre

Trädgårdsarbetare sökes

Vi söker nu trädgårdsarbetare till vår filial i Uppsala nu under sommarsäsongen 2022. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis träd- & buskbeskärning och plantering. Tjänsten är en säsongsanställning på heltid som sträcker sig fram till 31/10-22 med möjlighet till förlängning. Intervjuer kommer ske löpande och anställning sker omgående. Vem är du? Vi söker dig som har arbetat m... Visa mer
Vi söker nu trädgårdsarbetare till vår filial i Uppsala nu under sommarsäsongen 2022. Jobbet som trädgårdsarbetare består av utomhusskötsel av kommunala fastigheter, med arbetsuppgifter som exempelvis träd- & buskbeskärning och plantering.

Tjänsten är en säsongsanställning på heltid som sträcker sig fram till 31/10-22 med möjlighet till förlängning.

Intervjuer kommer ske löpande och anställning sker omgående.Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat med skötsel av utemiljöer tidigare och har kompetens inom trädgård. Som person är du ansvarsfull och tycker det är roligt att arbeta med målet att uppnå ett bra resultat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Utbildning inom trädgård är meriterande, men vi fäster också stor vikt vid dina personliga egenskaper och din erfarenhet av arbetet. Du kommunicerar väl på svenska och har B-körkort.

Vi erbjuder ett varierande säsongsjobb med härliga kollegor. På plats finns platschefen över Uppsala och Östhammar, samt lagbas som blir dina huvudsakliga arbetsledare.

Låter detta som något för dig? Vill du arbeta i en spännande miljö på ett företag som bokstavligen växer så det knakar? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande.Kvalifikationer
Kompetenser
Meriterande
- Trädgårdsskötsel
- Växtodling, trädgård


Språk
Krav
- Svenska

Körkort
Krav
- BLite mer om företaget i stort:

Höga Kusten Skog & Fastighet AB är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel och skogsvård som vuxit kraftigt sedan starten 2013 och har nu uppåt 100 anställda under högsäsong och genomsnittligt ca 55 helårsanställda. Omsättningen har ökat från 3,2 mkr första året till en bit över 60 mkr för förra verksamhetsåret. Företaget finns i dagsläget etablerat på 7 orter från Vallentuna i söder till huvudkontoret Örnsköldsvik i norr.Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetstider

Vi arbetar måndag-fredag klockan 7:00-16:00.

Var ligger arbetsplatsen?
Libro Ringväg 31
75228 UppsalaArbetsgivaren
Höga Kusten Skog & Fastighet AB

https://hksf.se (https://hksf.se/) Visa mindre

Erfaren trädgårdspersonal för Hemrex i Uppsala

Om Hemrex Känslan av att vara efterlängtad när man kommer till sitt arbete och vetskapen om att man gjort något riktigt bra när man går hem, är oslagbar. Det är utifrån den värdegrunden vi på Hemrex, ett av de ledande företagen i branschen, bygger vår verksamhet. Vi gör skillnad i, och förenklar människors vardag genom att hjälpa till med hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, seniorservice m.m. Och våra kunder gillar os... Visa mer
Om Hemrex

Känslan av att vara efterlängtad när man kommer till sitt arbete och vetskapen om att man gjort något riktigt bra när man går hem, är oslagbar. Det är utifrån den värdegrunden vi på Hemrex, ett av de ledande företagen i branschen, bygger vår verksamhet.

Vi gör skillnad i, och förenklar människors vardag genom att hjälpa till med hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, seniorservice m.m. Och våra kunder gillar oss för att de vet att vi tar hand om vår personal och ger dem förmåner utöver gällande kollektivavtal.

Vi söker just nu dig med kompetens och erfarenhet av trädgårdsarbete och som vill jobba med trädgårdsservice ute hos våra kunder i Uppsala med omnejd.

Om tjänsten

För att trivas i den här rollen krävs att du tycker om alla sorters trädgårdsarbeten är roligt allt från att rensa i blomsterrabatter till att beskära fruktträd och klippa buskar och häckar. Du behöver också vara bekväm med stor omväxling och olika slags uppdrag varje dag med trädgårdsarbeten hos både privata kunder och företagskunder.

Vi söker dig som:

- har utbildning och/eller flerårig dokumenterad arbetserfarenhet inom området för trädgårdsskötsel.

- har erfarenhet och kompetens i att beskära träd, buskar och häckar.

- har du goda växtkunskaper och goda kunskaper i hur du hanterar handredskap och maskiner som är vanliga att arbeta med inom trädgård.

- är ansvarsfull, inte rädd för att ta i och du gillar att samarbeta i grupp. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


B-körkort är ett krav såväl som vana att köra med släp. Olika trädgårdscertifikat är meriterande.

Är du den person vi söker då är du välkommen med din ansökan till oss!

- Omväxlande arbetsuppgifter
- Utbildning
- Kollektivavtal
- Arbetskläder
- Friskvårdsbidrag

Urval och intervjuer sker löpande på vårt kontor i Uppsala. Visa mindre

Friluftsarbetare

Enhet friluft Vi behöver just nu förstärka vårt team med tre kompetenta friluftsarbetare. Har du gymnasieutbildning och drivs av att få ta stort eget ansvar och att ha ett jobb som gör skillnad? Då kan det vara dig vi söker! Uppsala kommun tillhandahåller tjänster som skapar mervärde för Uppsalaborna. Inom enheten friluft sköter vi om bland annat skog, lekplatser, friluftsområden, naturreservat, badplatser, spår och leder. Vi känner ett stort engageman... Visa mer
Enhet friluft

Vi behöver just nu förstärka vårt team med tre kompetenta friluftsarbetare. Har du gymnasieutbildning och drivs av att få ta stort eget ansvar och att ha ett jobb som gör skillnad? Då kan det vara dig vi söker!

Uppsala kommun tillhandahåller tjänster som skapar mervärde för Uppsalaborna. Inom enheten friluft sköter vi om bland annat skog, lekplatser, friluftsområden, naturreservat, badplatser, spår och leder. Vi känner ett stort engagemang och ansvar för Uppsalas gemensamma park och rekreations- och friluftsområden.

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att arbeta med skötsel och underhåll av kommunens parker och grönområden. Du kommer utföra rondering och säkerhetskontroller av lekplatser, utegym och spontanidrottsytor. Det ingår även att se till att kommunens badplatser är rena och tilltalande.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och B-körkort. Har du någon form av trädgårdsutbildning ses det som meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete som parkarbetare och av maskinhantering. Vi ser att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Har du goda kunskaper i engelska ses det som positivt. Det är även meriterande om du har motorsågskort och/eller röjsågskort.

Som person samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Jobbet passar dig som är en flexibel person och kan se möjligheter i förändringar.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Sandor Banffy, enhetschef, 018-727 44 50.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
På stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med helheten i utvecklingen av vår stad och landsbygd utifrån våra respektive expertområden – allt i en anda av ständig förbättring och utveckling där vi som medarbetare tar en aktiv roll. Gemensamt planerar, bygger och underhåller vi Uppsala kommun för en hållbar och god framtid för alla som bor och verkar här. Vårt mål är att Uppsala ska vara en kommun som fler nya invånare och företag vill vara en del av. Välkommen till oss!

Mer information om Uppsala kommun och stadsbyggnadsförvaltningen hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Trädgårdsbiträde till Kunskapsparken, säsongsanställning

SLU Kunskapsparken SLU Kunskapsparken är en park- och trädgårdsanläggning för undervisning, forskning och rekreation vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala. Parken används i undervisningen av närmare 500 studenter och lockar besökare från hela Norden. Vi söker nu trädgårdsbiträden för säsongen 2022. Parken är en del av Fastighetsavdelningens verksamhet. Det är en av tretton avdelningar inom universitetsadministrationen vid SLU. Fastighetsavdelningen h... Visa mer
SLU Kunskapsparken
SLU Kunskapsparken är en park- och trädgårdsanläggning för undervisning, forskning och rekreation vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala. Parken används i undervisningen av närmare 500 studenter och lockar besökare från hela Norden. Vi söker nu trädgårdsbiträden för säsongen 2022. Parken är en del av Fastighetsavdelningens verksamhet. Det är en av tretton avdelningar inom universitetsadministrationen vid SLU. Fastighetsavdelningen har i uppdrag att tillhandahålla infrastruktur i form av jord, skog och lokaler för forskning, innovation och utbildning.
Arbetsuppgifter:
Som trädgårdsbiträde kommer du under arbetsledning utföra drift och underhåll av växtmaterial, markbeläggningar och markutrustning för undervisning och forskningsprojekt. Arbetet innebär att tillsammans med resten av teamet och egen känsla för detaljer förverkliga både estetiska idéer och pedagogiska ambitioner. Vanliga arbetsuppgifter är ogräsrensning, häckklippning, beskärning, gräsklippning, bevattning, gödsling, underhåll av trä-, sten- och betong samt lättare anläggning.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har några års eftergymnasial utbildning inom landskapsarkitektur eller horitkultur inom bygd miljö eller andra kunskaper som vi bedömmer som likvärdiga. Kunskaper inom botaniska trädgårdar, hortikultur i bygd miljö och skyltning ser vi som meriterande likaväl som tidigare arbetserfarenhet inom vårt fält. Arbetet kräver förmåga att arbeta fysiskt och vid skiftande väderlek på heltid. Vi värderar personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, känsla för detaljer samt ett personligt engagemang för de material vi arbetar med. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse, helst 2 maj eller 30 maj.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2022-04-06.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) är ett universitet i internationell toppklass med forskning, utbildning och miljöanalys inom vetenskaper för hållbart liv. Huvudorter är Alnarp, Umeå och Uppsala, men verksamhet bedrivs också på forskningsstationer, försöksparker och utbildningsorter i hela landet. Hos oss samlas människor med olika perspektiv men med det gemensamma målet att skapa de bästa förutsättningarna för en hållbar, levande och bättre värld.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden.

www.slu.se Visa mindre

Kunnig trädgårdsarbetare/trädgårdsmästare året runt

Bygårda söker efter en kunnig och självgående trädgårdsarbetare eller trädgårdsmästare med placering i Uppsala. Vem är du? Som person har du hög arbetsmoral, trivs med fysiskt arbete utomhus året om och är inte rädd för att ta i när det behövs. Du ser ett mindre företag som en möjlighet för dej själv att utvecklas och bidra med ditt specifika kunnande och dina idéer till företagets utveckling. Du är en problemlösare som kan ta initiativ och är självgående... Visa mer
Bygårda söker efter en kunnig och självgående trädgårdsarbetare eller trädgårdsmästare med placering i Uppsala.
Vem är du?
Som person har du hög arbetsmoral, trivs med fysiskt arbete utomhus året om och är inte rädd för att ta i när det behövs. Du ser ett mindre företag som en möjlighet för dej själv att utvecklas och bidra med ditt specifika kunnande och dina idéer till företagets utveckling. Du är en problemlösare som kan ta initiativ och är självgående. Du kan prioritera arbetsuppgifter och fatta beslut kring vad som behöver göras hos kunden utifrån skötsel- och tidsplan, alternativt kundens egna önskemål. Du vet hur man jobbar effektivt och smart. Du trivs att arbeta i team och tar gärna en ledande roll, men klarar även att arbeta självständigt.
Trädgårdsutbildning är givetvis ett plus, men är du rätt person med ett stort intresse och erfarenhet av trädgårdsskötsel kan det räcka. Vi ser gärna att du har 5–10 års praktisk erfarenhet och relevanta certifikat och behörigheter om du saknar formell utbildning. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utvecklas inom företaget. Stor tyngd kommer läggas vid din personlighet och det finns möjligheter att anpassa tjänsten efter rätt person.
Vad innebär tjänsten?
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av häckklippning, gräsklippning och trimning, ogräsrensning, beskärning, plantering, lövhantering, renhållning mm. Du kommer att arbeta med trädgårdsskötsel och ta ansvar över det dagliga arbetet och vara säsongspersonalens stöd. Vintertid är arbetsuppgifterna idag främst renhållning, flisa ris, snöröjning och halkbekämpning. Du får gärna komma med idéer på hur vi kan utveckla verksamheten under vintern. Har du intresse för det kan även vår byggavdelning ibland behöva en hjälpande hand med enklare målning eller snickeriarbete. Detta är dock inget krav för tjänsten.
Du kommer att arbeta i ett mindre team om 2–4 personer. Vintertid innebär tjänsten en del ensamarbete i dagsläget, vi hoppas kunna minska detta i takt med att vi växer. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov och intresse.
Vi ser gärna att du tillför kunskap och erfarenhet till befintlig verksamhet. Exempel på sådant som skulle kunna vara relevant är följande. Finns din kunskap inte med så lyft den i din ansökan.
Lagledare/produktionsledare
Trädgårdsmästare som vill utveckla vår verksamhet hos privatpersoner, eventuellt design eller annat.
Utveckla vår sociala medianärvaro (allt ifrån att publicera inlägg till att ta ett större ansvar för kanalerna)
Mindre anläggningsarbeten
Skogsarbeten
Serva, meka maskiner


Kvalifikationer
Krav
B-körkort
Trädgårdsutbildning och/eller 5–10 års erfarenhet av praktisk trädgårdsskötsel.
Vana att köra med släpvagn, alternativt inte vara rädd för att lära dej.
Vana att köra åkgräsklippare eller annan maskinvana som kan anses likvärdig.
Kan ta dej självständigt till vår huvudlokal som ligger 5 km från Storvreta (3 km från buss och 5 km från tåg). Vi kommer ha en lokal i Uppsala men du behöver kunna utgå från huvudlokalen också.
Kunna leda säsongsarbetarna i det praktiska arbetet.
Självständigt prioritera arbetsuppgifter (och till viss del resurser) utifrån skötselplaner etc. samt hur det ser ut på områdena för tillfället.
Flytande svenska i tal och skriftMeriterande
Röjsågs- och motorsågskort, eller andra relevanta certifikat och behörigheter.
Maskinvana, lastmaskinskort
BE-körkort
Kunskap och erfarenhet av trädbeskärning
Tidigare ledarerfarenheter


Anställningsform
6 månaders provanställning som går över i en tillsvidareanställning om du är rätt person för tjänsten. Tillträde och omfattning efter överenskommelse. Förslagsvis tillträde under april-maj och helst 70–100 % omfattning.

Om Bygårda
Bygårda är ett litet och personligt företag med verksamhet inom bygg och yttre fastighetsskötsel. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i ett företag under utveckling och tillväxt. Vi strävar efter hög kvalitet i vårt arbete, yrkesstolthet och arbetsglädje. Nöjda kunder ser vi som en riktlinje för att vi lyckats med detta. Vi vill hålla verksamheten koncentrerad med max 10–15 anställda totalt inom bygg och trädgård även i framtiden. Vi väljer hellre bort de mindre roliga uppdragen än att fortsätta växa och bli större och större.
Vi är idag tre heltidsarbetare året runt, inklusive de två ägarna som också arbetar i den praktiska verksamheten, samt några timanställda varav flera hängt med sedan företaget startades år 2020. Vi vill nu utöka trädgårdssidan med en tillsvidareanställd och en säsongsanställd. Eventuellt kommer även byggsidan att utöka med en snickare.
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar och god gemenskap inom vår lilla grupp. Vi är en arbetsplats där vi lär av varandra och tar vara på varandras erfarenheter och idéer. Vi värdesätter öppenhet, ärlighet, respekt och ansvar för att alla ska trivas på vår arbetsplats. Vi hjälps åt och försöker att se till så att både arbetslivet och privatlivet fungerar smidigt ihop för alla. Man ska inte behöva välja på familjeliv och fritidsintressen eller att lyckas på arbetet.

Ansökan
Om vi har lyckats fånga ditt intresse – vänta inte, utan ansök redan idag! Sista datum för ansökan är 2021-03-31 men vi arbetar med löpande urval. Tjänsten kan alltså komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected] och märk mailet med ämnesraden ”Ansökan trädgård helår”
Har du frågor kontakta Ida-Maria Åslund [email protected] eller 070-303 69 30. Visa mindre

Sommarjobb anläggningsskötsel

Dricksvatten Vill du, tillsammans med oss, säkerställa rent dricksvatten och smarta kretslopp för ett hållbart liv i ett växande Uppsala? Sök sommarjobb på Uppsala Vatten och Avfall! Om tjänsten Dricksvattenavdelningen på Uppsala vatten är ansvarig för den kommunala dricksvattenberedningen, från vattentäkt till ledningsnät. Till sommaren 2022 söker vi en vikarie att sköta utvändigt underhåll av våra anläggningar runt om i kommunen. Du kommer att jobba... Visa mer
Dricksvatten

Vill du, tillsammans med oss, säkerställa rent dricksvatten och smarta kretslopp för ett hållbart liv i ett växande Uppsala? Sök sommarjobb på Uppsala Vatten och Avfall!

Om tjänsten
Dricksvattenavdelningen på Uppsala vatten är ansvarig för den kommunala dricksvattenberedningen, från vattentäkt till ledningsnät. Till sommaren 2022 söker vi en vikarie att sköta utvändigt underhåll av våra anläggningar runt om i kommunen.

Du kommer att jobba på avdelning dricksvatten och dina arbetsuppgifter kommer att vara:

• Till största del att klippa och trimma gräs på tomterna till våra vattenverk och övriga anläggningar för att drift och underhåll ska kunna ske så smidigt som möjligt
• Du kommer att vara behjälplig med andra liknande arbetsuppgifter vid behov.

Kvalifikationer

• Körkort (B)
• Bekväm med att köra med släp
• Van att arbeta självständigt

Arbetet innebär mycket eget ansvar och planering av arbetstiden och du bör därför kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar våra gemensamma kärnvärden, vi är lyhörda, framsynta och nyfikna, samt tillämpas dem i din yrkesroll.

Kontakt och ansökan
Skicka in din ansökan senast 2022-04-03. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.
För mer information om tjänsten kontakta Bertil Lustig, tfn 018-727 93 11, mail: [email protected]

Övrigt information
En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Med anställningen följer även skyldighet att krigsplaceras.

Om Uppsala Vatten
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt.
Vill du veta mer om Uppsala Vatten? Läs mer på Om oss | uppsalavatten.se (https://www.uppsalavatten.se/om-oss/) Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsong

Bygårda söker efter trädgårdsarbetare med säsonganställning och placering i Uppsala. Tillträde efter överenskommelse, troligen under april eller maj. Vem är du? Du uppskattar att arbeta utomhus och att arbeta med kroppen. Du har god fysik och hög arbetsmoral. Som person är du driftig, ansvarstagande och engagerad. Du bör vara självgående i de vanligaste arbetsmomenten och ha ett intresse för trädgårdsskötsel, och gärna några säsongers arbete i bagaget. V... Visa mer
Bygårda söker efter trädgårdsarbetare med säsonganställning och placering i Uppsala. Tillträde efter överenskommelse, troligen under april eller maj.
Vem är du?
Du uppskattar att arbeta utomhus och att arbeta med kroppen. Du har god fysik och hög arbetsmoral. Som person är du driftig, ansvarstagande och engagerad. Du bör vara självgående i de vanligaste arbetsmomenten och ha ett intresse för trädgårdsskötsel, och gärna några säsongers arbete i bagaget. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse för att utveckla dej inom företaget för fortsatta säsonger och kanske en fast anställning vart eftersom vi växer. Är du studerande inom t.ex. en trädgårdsrelaterad utbildning finns möjlighet till säsongsarbete under hela studietiden.
Hur ser din arbetsdag ut?
Är det inte underbart med en vacker utomhusmiljö under årets gröna dagar? Vi gör det vackert åt människor som bor och rör sig i de områden vi sköter och ser en stor stolthet i detta. Det är ofta ett tacksamt jobb med många som visar sin uppskattning. Vi tror att du kommer att trivas om du drivs av just detta och att se tydliga resultat av ditt arbete.
Du kommer att arbeta i ett mindre team om 2–4 personer. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av häckklippning, gräsklippning, grästrimning, ogräsrensning, beskärning, lövhantering, skräpplockning, avfallshantering mm. Har man intresse för det kan även vår byggavdelning ibland behöva en hjälpande hand med enklare målning eller snickeriarbete. Detta är dock inget krav för tjänsten.
Kvalifikationer
Krav
God fysik och gilla att jobba utomhus.
Praktiskt handlag och intresse för att köra och använda trädgårdsmaskiner/verktyg i det dagliga arbetet.
Tar eget ansvar för ditt arbete och resultat.
Flytande svenska i tal och skrift.
Förmåga att samarbeta i grupp.
Bekväm med att arbeta självständigt med kända arbetsuppgifter.
Körkort B

Meriterande
Trädgårdsutbildning
Tidigare erfarenhet av trädgårdsskötsel
Vana att arbeta med motordrivna trädgårdsredskap
Vana att köra med släp
Erfarenhet av trädbeskärning
Körkort BE
Röjsågs- och motorsågskort

Anställningsform
Säsongsanställning med tillträde efter överenskommelse, förslagsvis april eller maj. Säsongsanställningen löper till 31 oktober, med möjlighet till förlängning, eller behovsanställning under lågsäsong.
Placeringsort är Uppsala.
Om Bygårda
Bygårda är ett litet och personligt företag med verksamhet inom bygg och yttre fastighetsskötsel. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i ett företag under utveckling och tillväxt. Vi strävar efter hög kvalitet i vårt arbete, yrkesstolthet och arbetsglädje. Nöjda kunder ser vi som en riktlinje för att vi lyckats med detta. Vi vill hålla verksamheten koncentrerad med max 10–15 anställda totalt inom bygg och trädgård även i framtiden. Vi väljer hellre bort de mindre roliga uppdragen än att fortsätta växa och bli större och större.
Vi är idag tre heltidsarbetare året runt, inklusive de två ägarna som också arbetar i den praktiska verksamheten, samt några timanställda varav flera hängt med sedan företaget startades år 2020. Vi vill nu utöka trädgårdssidan med en tillsvidareanställd och en säsongsanställd. Eventuellt kommer även byggsidan att utöka med en snickare.
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar och god gemenskap inom vår lilla grupp. Vi är en arbetsplats där vi lär av varandra och tar vara på varandras erfarenheter och idéer. Vi värdesätter öppenhet, ärlighet, respekt och ansvar för att alla ska trivas på vår arbetsplats. Vi hjälps åt och försöker att se till så att både arbetslivet och privatlivet fungerar smidigt ihop för alla. Man ska inte behöva välja på familjeliv och fritidsintressen eller att lyckas på arbetet.

Ansökan
Om vi har lyckats fånga ditt intresse – vänta inte, utan ansök redan idag! Sista datum för ansökan är 2021-03-31 men vi arbetar med löpande urval. Tjänsten kan alltså komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected] och märk mailet med ämnesraden ”Ansökan trädgård säsong”.
Har du frågor kontakta Ida-Maria Åslund [email protected] eller 070-303 69 30.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Park- och idrottsplatsarbetare

Uppsala arenor och fastigheter består av 290 medarbetare. Affärsområde Drift & Teknik driftar bolagets fastigheter och anläggningar. Här ingår enheten fastighetsskötsel som idag är ca 20 medarbetare. Enheten driftar och underhåller alla idrottsarenor, idrottsanläggningar, isytor, fotbollsplaner och friidrottsanläggningarna. Tjänsten är placerad i enheten men utgår i dagsläget från Studenternas. Som medarbetare inom enheten ingår arbete på alla våra andra a... Visa mer
Uppsala arenor och fastigheter består av 290 medarbetare. Affärsområde Drift & Teknik driftar bolagets fastigheter och anläggningar. Här ingår enheten fastighetsskötsel som idag är ca 20 medarbetare.
Enheten driftar och underhåller alla idrottsarenor, idrottsanläggningar, isytor, fotbollsplaner och friidrottsanläggningarna. Tjänsten är placerad i enheten men utgår i dagsläget från Studenternas.
Som medarbetare inom enheten ingår arbete på alla våra andra anläggningar
Som park- och idrottsplatsarbetare består arbetet i huvudsak av isvård, maskinkörning, gräs- samt konstgräsvård, städ och underhåll av våra arenor och idrottsplatser. På sommaren ingår även skötselarbete utomhus på fotbollsplaner, konstgräsplaner, friidrottsarena och grönytor runt om i Uppsala. Arbetet innefattar dagtid, kvällar och helger samt röda dagar.
För denna tjänst söker vi en person som är ansvarstagande, engagerad, intresserad av verksamheten och med en vilja att vara med och bidra till att hålla en hög nivå i vår verksamhet. Du är självständigt, men har också lätt för att samarbeta och medverka ihop med dina kollegor. Du har förmåga att skapa och vidhålla goda sociala kontakter med brukare och andra medarbetare i bolaget. Du har ett intresse av maskiner och utrustning som används inom idrottsplatsarbeten.
2-5 års erfarenhet av ismaskinskörning och körkort behörighet B är ett krav vid denna rekrytering.
Lokalkännedom inom Uppsala är önskvärt, vi ser gärna att du har erfarenhet av hur en idrottsförening fungerar.
Anställningsform tillsvidare
Sysselsättningsgrad 100%
Lön enligt överenskommelse
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
Frågor angående tjänsten hänvisas till Enhetschef Mats Benker, 018 - 727 13 57
Välkommen med din ansökan!
Krav
2-5 års erfarenhet av ismaskinskörning
Körkort behörighet B
Gymnasieutbildning

Meriterande
Körkort behörighet BE
Tidigare erfarenhet av traktor och hjullastareOm arbetsgivaren - Uppsala Kommun arenor och fastigheter AB
För att kunna möta framtida behov i ett växande Uppsala bildades Uppsala arenor och fastigheter för arena och fastighetsförvaltning. Uppsala kommun arenor och fastigheter AB ansvarar för verksamheterna på kommunens idrottsanläggningar, exempelvis skötsel av fotbollsplaner och bokningssystem för lokaler. Bolaget förvärvar, äger, utvecklar och förvaltar en stor andel av kommunens fastigheter Visa mindre

Parkarbetare till Uppsala kommuns parkenhet

Parkenheten Har du erfarenhet av park- och trädgårdsarbete? Vill du ha en arbetsplats som bidrar till trivsel, god och vacker miljö för alla som lever i, verkar i och besöker Uppsala kommun? Vi ser fram emot din ansökan! Parkenheten är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen som sköter och underhåller kommunens parker och grönområden och skapar därigenom mervärde för Uppsalaborna. Vi sköter bland annat om parker, träd, skog, lekplatser, planteringar o... Visa mer
Parkenheten

Har du erfarenhet av park- och trädgårdsarbete? Vill du ha en arbetsplats som bidrar till trivsel, god och vacker miljö för alla som lever i, verkar i och besöker Uppsala kommun? Vi ser fram emot din ansökan!

Parkenheten är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen som sköter och underhåller kommunens parker och grönområden och skapar därigenom mervärde för Uppsalaborna. Vi sköter bland annat om parker, träd, skog, lekplatser, planteringar och utsmyckningar av det offentliga rummet.

Vi arbetar för en god och naturlig livsmiljö för människor, djur och växter med fokus på biologisk mångfald och leveranser av ekosystemtjänster.

Ditt uppdrag
Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och underhåll av kommunens parker och grönområden. Genom en väl planerad skötsel ska områdenas kvalitet upprätthållas och utvecklas. I parkskötseln ingår bland annat trädvård med kontroll och beskärning, skötsel av häckar, buskage, planteringsytor, gräsytor och hårdgjorda ytor. Skötsel av den kommunala utsmyckningen med utplanteringsväxter, julgranar med mer. Rondering och säkerhetskontroller av lekplatser, utegym och spontanidrottsytor. En viktig uppgift är att notera och rapportera om förebyggande och förbättrande åtgärder.

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst grundläggande trädgårdsutbildning. Vi ser gärna att du har utbildning i säkerhet på väg och heta arbeten. Arbetet kräver att du har erfarenhet av park- och trädgårdsarbete gärna inom kommunal verksamhet. Du behöver ha B-körkort. Det är en fördel om du har motorsågskort, röjsågskort och skyliftkort.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Arbetet passar dig som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ingemar Carlsson, enhetschef, 018-727 47 10
Fredrik Gustafsson, enhetschef , 018-727 47 55.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
På stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med helheten i utvecklingen av vår stad och landsbygd utifrån våra respektive expertområden – allt i en anda av ständig förbättring och utveckling där vi som medarbetare tar en aktiv roll. Gemensamt planerar, bygger och underhåller vi Uppsala kommun för en hållbar och god framtid för alla som bor och verkar här. Vårt mål är att Uppsala ska vara en kommun som fler nya invånare och företag vill vara en del av. Välkommen till oss!

Mer information om Uppsala kommun och stadsbyggnadsförvaltningen hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Starta upp Hemrex i Uppsala och bli vår stjärna på fönsterputs och trädgård

Om jobbet Med den här tjänsten blir du en i gänget som tillsammans startar upp Hemrex i Uppsala. Det är en unik chans att vara med och skapa en attraktiv arbetsplats ihop med dina kollegor. Tjänsten är en deltidstjänst med stora chanser till mer inom kort. Fönsterputsning kommer du att utföra i hem och på kontor, trädgårdsservice främst i privata trädgårdar. Du behöver vara självgående och kunna planera ditt eget arbete. Om Hemrex Sedan 2011 erbjuder ... Visa mer
Om jobbet

Med den här tjänsten blir du en i gänget som tillsammans startar upp Hemrex i Uppsala. Det är en unik chans att vara med och skapa en attraktiv arbetsplats ihop med dina kollegor.
Tjänsten är en deltidstjänst med stora chanser till mer inom kort.
Fönsterputsning kommer du att utföra i hem och på kontor, trädgårdsservice främst i privata trädgårdar. Du behöver vara självgående och kunna planera ditt eget arbete.

Om Hemrex

Sedan 2011 erbjuder Hemrex sina kunder en enklare vardag.
Vi startade i Ystad på Skånes sydkust och har stadigt växt norrut sedan dess, Uppsala blir vår femte avdelning. Vi erbjuder tjänster inom hemstädning, företagsstäd, fönsterputs, trädgårdsservice, vardagsomsorg och flyttstädning med mera. Vi tror på din kraft som engagerad kollega och arbetstagare.
Här har du en möjlighet att vara med och starta upp en verksamhet i Uppsala som vi vill låta dig forma ihop med nya kollegor och vår erfarna platschef.

Krav för jobbet

För den här tjänsten är det bra om du har erfarenhet av fönsterputsning och är i princip självgående i trädgårdsarbete.
Du behöver

- engagemang att driva nystarten
- självgående inom trädgårdsservice
- gärna erfarenhet av fönsterputsning
- ta eget ansvar
- körkort

Det här får du hos Hemrex

Vi tror att du gör ett bättre jobb om du trivs bra och har en trygg arbetsplats. Därför är vi framtidens arbetsgivare.
Hos oss får du

- tillgång till arbetsbil
- individuell lönesättning
- utbildning
- kollektivavtal och försäkring
- tjänstepension
- friskvård
- arbetskläder
- en pålitlig arbetsgivare med lång erfarenhet av branschen
- utrymme att utvecklas internt
- mycket glädje och skratt på jobbet
- feedback på din arbetsinsats

Ansökan och urval

Vi ser fram emot din ansökan, vår tidsplan enligt nedan.
Februari = skicka din ansökan senast den 28/2.
Mars = vi håller intervjuer i början av mars.
11 april = jobbstart och verksamhetens första dag. Visa mindre

Sommarjobba tillsammans med oss på Uppsalahem!

Ditt uppdrag hos oss Nu söker vi på Uppsalahem dig som under sommaren 2021 vill vara med och skapa trygga och trivsamma boendemiljöer och leverera förstklassig service till våra hyresgäster! När allt börjar grönska och värmen stiger behöver vi lite stöttning av engagerade och drivna sommarjobbare. Läs vidare i annonsen för att veta mer om tjänsterna vi söker! Våra olika tjänster Fastighetstekniker Rollen som fastighetstekniker innebär arbete med felavhjä... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu söker vi på Uppsalahem dig som under sommaren 2021 vill vara med och skapa trygga och trivsamma boendemiljöer och leverera förstklassig service till våra hyresgäster! När allt börjar grönska och värmen stiger behöver vi lite stöttning av engagerade och drivna sommarjobbare. Läs vidare i annonsen för att veta mer om tjänsterna vi söker!

Våra olika tjänster

Fastighetstekniker
Rollen som fastighetstekniker innebär arbete med felavhjälpande underhåll hemma hos våra hyresgäster. Det kan vara alltifrån byte av packning i droppande kranar till att åtgärda lås och dörrar.

Fastighetsarbetare
Som fastighetsarbetare arbetar du främst med uteskötsel av våra bostadsområden med bland annat gräsklippning, trimning, underhållsbeskäring av buskar och växter, ogräsbekämpning och sophantering.

Lokalvårdare
I din roll som lokalvårdare arbetar du med städning av gemensamma utrymmen såsom trapphus, källargångar och tvättstugor.

Kundtjänstassistent
Via telefon, mail och digitala kanaler möter du som kundtjänstassistent våra hyresgäster för att informera, hjälpa och vägleda dem i frågor som rör deras boende.

Förvaltningsassistent
Som förvaltningsassistent stöttar du förvaltningsteamet med en mångfald av administrativa arbetsuppgifter. Självklart har du även mycket kontakt med våra hyresgäster!

Ekonomiassistent
I din roll som ekonomiassistent arbetar du med fakturahantering och diverse ekonomiadministrativa arbetsuppgifter. Du har även kontakt med leverantörer.

Registeradministratör
Som registeradministratör får du en administrativ roll inriktad på dokumenthantering. Du arbetar med strukturering och samordning av befintlig dokumentation samt registrering av ny information i vårt fastighetssystem.

Administratör till underhållsenheten
Du jobbar administrativt med registrering av uppgifter i vårt projektuppföljningssystem, sammanställning av upphandlingsprotokoll och andra arbetsuppgifter för att stötta projektledningen. För denna tjänst behöver du en pågående utbildning som byggingenjör. Du får en god inblick i projektverksamheten i ett större fastighetsbolag.

Vem är du?
Vi söker dig som är positiv, självständig och som är nyfiken på fastighetsbranschen. Du kommer vara Uppsalahems ansikte utåt, därför är det viktigt att du trivs i mötet med andra människor samt att du är välkommande med förmåga att skapa förtroende.

Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller har du en relevant utbildning till någon utav tjänsterna är det ett plus.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Krav
Påbörjad gymnasieutbildning
B-körkort
Förmåga att uttrycka dig väl i svenska i tal och skrift.

Önskvärt
Förmåga att uttrycka dig väl i engelska i tal och skrift.
God vana att arbeta med IT-stöd i ditt arbete.

Nyfiken?
Är du intresserad av att sommarjobba hos oss och vill du veta mer om någon tjänst? Då är du välkommen att kontakta HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. I din ansökan vill vi att du fyller i vilka tjänster du är intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Eftersom vi annonserar i god tid innan sommaren kan det dröja innan du får svar från oss. Vi ber om tålamod och du kan räkna med att få återkoppling senast i april. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-03-19. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya säsongsarbetare?

Ditt uppdrag hos oss Nu söker vi dig som under 1 april till 30 september vill vara med och skapa trygga och trivsamma boendemiljöer till våra hyresgäster. Som fastighetsarbetare arbetar du främst med uteskötsel i våra bostadsområden där dina arbetsuppgifter omfattar gräsklippning, trimning, underhållsbeskäring av buskar och växter, ogräsbekämpning och sopsortering. Till din hjälp använder du dig dagligen av trädgårdsmaskiner. Även inre skötsel av trapphus,... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu söker vi dig som under 1 april till 30 september vill vara med och skapa trygga och trivsamma boendemiljöer till våra hyresgäster. Som fastighetsarbetare arbetar du främst med uteskötsel i våra bostadsområden där dina arbetsuppgifter omfattar gräsklippning, trimning, underhållsbeskäring av buskar och växter, ogräsbekämpning och sopsortering. Till din hjälp använder du dig dagligen av trädgårdsmaskiner. Även inre skötsel av trapphus, soprum och allmänna ytor ingår i arbetet.

I din roll ansvarar du för ett eller flera bostadsområden och det ger dig stor frihet att på egen hand planera ditt arbete. Du arbetar oftast självständigt men du är en del av ett arbetslag och ibland hjälps vi åt med varandras områden.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som fastighetsarbetare ser vi att du har en avslutad gymnasial utbildning inom park/trädgård eller fastighetsskötsel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vana av att använda dig av trädgårdsmaskiner.

Du kommer vara Uppsalahems ansikte utåt, därför är det viktigt att du har en hög servicenivå med en förmåga att se och möta våra hyresgästers behov. Som person tar du egna initiativ och trivs med ett aktivt arbete. För dig är det naturligt att samarbeta samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Om anställningen
Heltid
Säsongsanställning med start 1 april och som pågår fram till 30 september.

Krav
Avslutad gymnasial utbildning inom park/trädgård eller fastighetsskötsel
B-körkort
Flytande svenska i tal och skrift

Nyfiken? Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Arbetsledare Johan Hedblom, 018-7273510 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-02-26 Visa mindre

Parkarbetare till Parkenheten i Uppsala

Parkenheten Har du erfarenhet av arbete som parkarbetare och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som parkarbetare. Vi på parkenheten erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till avancemang. Välkommen med din ansökan! Parkenheten som är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen sköter och underhåller Uppsala kommuns parker och grönområden. Mer information hittar du på: Parkenheten (https://ww... Visa mer
Parkenheten

Har du erfarenhet av arbete som parkarbetare och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som parkarbetare. Vi på parkenheten erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till avancemang. Välkommen med din ansökan!

Parkenheten som är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen sköter och underhåller Uppsala kommuns parker och grönområden.

Mer information hittar du på: Parkenheten (https://www.uppsala.se/kultur-och-fritid/natur-parker-och-friluftsliv/parker-lekplatser-och-hundrastgardar/parker)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att arbeta med skötsel och underhåll av kommunens skogar, parker och grönområden, kontrollera, beskära och sköta om träd, häckar, buskage, planteringsytor och gräsytor och hårdgjorda ytor. Det ingår även att arbeta med den kommunala utsmyckningen med exempelvis utplanteringsväxter, utföra rondering och säkerhetskontroller av lekplatser samt utegym och spontanidrottsytor.
I uppdraget ingår även att:

• utföra daglig tillsyn av kommunens blommor
• plantera träd, buskar och säsongsväxter
• bekämpa ogräs
• fälla träd
• sopa och rengöra ytor
• röja sly

Din bakgrund
Till den här tjänsten söker vi dig som har grundläggande trädgårdsutbildning
eller erfarenhet av arbete med grönyteskötsel som prövas likvärdigt. Det är dessutom meriterande om du har någon form av trädgårdsutbildning och utbildning i Säkerhet på väg. Du har erfarenhet av arbete som parkarbetare. Vidare är det en fördel om du dessutom har erfarenhet av park- och trädgårdsarbete inom kommunal verksamhet. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt har B-körkort. Det är även meriterande om du har motorsågskort, röjsågskort och skyliftkort.

Du tar dig an ändrade förutsättningar med ett öppet sinne. Du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en person som anstränger dig för att leverera god service inom rimliga gränser. Sist men inte minst söker vi dig med förmågan att organisera, planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du ser till att driva ditt arbete framåt för att uppnå dina mål.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jenny Westermark, arbetsledare, 072-468 26 13

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur samt idrott och fritid. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Uppsalahem söker vikarierande fastighetsskötar

På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.   Om tjänsten Vi söker nu engagerad... Visa mer
På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.

 

Om tjänsten
Vi söker nu engagerade och självständiga medarbetare som med naturlig arbetsglädje vill vara med och arbeta för att vi ska få ännu nöjdare hyresgäster. Som fastighetsskötare hos Uppsalahem arbetar du med skötsel och underhåll av våra utemiljöer som t.ex. grönytesskötsel, beskärning av buskar och växter, snöröjning, sandning och sophantering. Det innebär att du använder trädgårdsmaskiner dagligen i ditt arbete. Du planerar, utvecklar och prioriterar efter situation och anpassar ständigt din arbetsinsats efter områdesbehovet.

Du utför dina arbetsuppgifter till större del självständigt men tillhör ett arbetslag. Det innebär att du ibland jobbar tillsammans med dina kollegor och att ni hjälps åt över era områdesgränser. Inre skötsel av trappuppgångar, soprum och allmänna utrymmen kan förekomma i arbetet. Du är på plats ute på ditt område och är därför en naturlig företrädare för Uppsalahem för våra hyresgäster. Det innebär att det ställs stora krav på att du kommunicerar på ett tydligt och lösningsinriktat sätt med våra hyresgäster.

 

Kompetensprofil
Vi ser att du har en treårig gymnasieutbildning gärna inom park/trädgård eller inom fastighetsskötsel. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har vana att köra och använda maskiner. Då du arbetar nära våra hyresgäster är respektfullhet, noggrannhet och ansvarskänsla viktiga egenskaper hos dig. För att lyckas i rollen som fastighetsskötare hos oss krävs därför att du gillar människor och gillar att samarbeta med andra. Du är van att jobba självständigt med dina arbetsuppgifter och hugger i där det behövs. B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav.

 

Mer information
Tjänsten är ett vikariat på heltid med start enligt överenskommelse och som längst ett år. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare för distrikt södra Stefan Henningsson, 018- 727 34 10 eller HR Chef Carina Elofsson Mumford, 018- 727 34 31 43. Pågrund av semestertider kan det vara svårt att nå oss på telefon. Välkommen med din ansökan senast 2020-08-16. 

 

Vad erbjuder vi
Ett arbete i en av Sveriges mest expansiva regioner. Själva tycker vi att Uppsalahem är ett lagom stort företag, litet nog för att präglas av en vi-anda och stort nog för att vara en viktig aktör i bostadsbranschens utveckling. Vi bygger och förnyar bostäder i kombination med att vara en aktiv kundnära bostadsförvaltare. I vår utveckling av Uppsalas stadsmiljö har vi stort fokus på miljö- och energifrågor och modern teknik. Vårt arbetsgivarvarumärke präglas av att kompetens och talanger utvecklas. Visa mindre

Skötselarbetare till säsong

Nu söker vi trädgårdsarbetare för säsongsanställning hos Svensk Markservice i Uppsala! Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m. Utgångspunkten för arbetet kommer att vara Svensk Markservice platskontor i Uppsala. Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel... Visa mer
Nu söker vi trädgårdsarbetare för säsongsanställning hos Svensk Markservice i Uppsala!

Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m.
Utgångspunkten för arbetet kommer att vara Svensk Markservice platskontor i Uppsala.
Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel. Behörighet och erfarenhet av röjsåg, motorsåg och andra grönytemaskiner är meriterande.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

Du bör vara en serviceinriktad person som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi söker dig med hög arbetsvilja som är redo att ta i. Du har en god förmåga att samarbeta i grupp samtidigt som du har en egen drivkraft och kan jobba självständigt.

Anställningsform: Säsongsanställning, Heltid, Mars-Okt. Visa mindre

Parkarbetare säsongsarbetare

Parkenheten Gillar du att arbeta utomhus? Vill du vara med och sköta Uppsalas parker och grönområden? Vi ser fram emot din ansökan! Parkenheten är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen som sköter och underhåller Uppsala kommuns parker och grönområden. Ditt uppdrag Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och underhåll av kommunens parker och grönområden. Det innebär bland annat skötsel av buskage, perenn- och sommarblomsplanteringar, häck o... Visa mer
Parkenheten

Gillar du att arbeta utomhus? Vill du vara med och sköta Uppsalas parker och grönområden?
Vi ser fram emot din ansökan!

Parkenheten är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen som sköter och underhåller Uppsala kommuns parker och grönområden.

Ditt uppdrag
Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och underhåll av kommunens parker och grönområden. Det innebär bland annat skötsel av buskage, perenn- och sommarblomsplanteringar, häck och gräsklippning, ogräsrensning, skötsel av lekplatser och förskolor. Planteringsarbeten förekommer på vår/försommar och höstsäsong. Arbetsuppgifterna kan variera inom de olika geografiska områdena.

Din bakgrund
Vi söker dig som har trädgårdsutbildning eller erfarenhet av arbete med grönyteskötsel som arbetsgivare bedömer relevant för tjänsten. Har du motorsågsutbildning, röjsågsutbildning och/eller utbildning i säkerhet på väg ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har B-körkort och det är en fördel om du har god lokalkännedom.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jenny Westermark, arbetsledare, 018-727 47 76
Anders Falk, arbetsledare, 018-727 47 73

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur samt idrott och fritid. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Parkarbetare säsongsarbetare

Parkenheten Gillar du att arbeta utomhus? Vill du vara med och sköta Uppsalas parker och grönområden? Vi ser fram emot din ansökan! Parkenheten är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen som sköter och underhåller Uppsala kommuns parker och grönområden. Ditt uppdrag Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och underhåll av kommunens parker och grönområden. Det innebär bland annat skötsel av buskage, perenn- och sommarblomsplanteringar, häck o... Visa mer
Parkenheten

Gillar du att arbeta utomhus? Vill du vara med och sköta Uppsalas parker och grönområden?
Vi ser fram emot din ansökan!

Parkenheten är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen som sköter och underhåller Uppsala kommuns parker och grönområden.

Ditt uppdrag
Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och underhåll av kommunens parker och grönområden. Det innebär bland annat skötsel av buskage, perenn- och sommarblomsplanteringar, häck och gräsklippning, ogräsrensning, skötsel av lekplatser och förskolor. Planteringsarbeten förekommer på vår/försommar och höstsäsong. Arbetsuppgifterna kan variera inom de olika geografiska områdena.

Din bakgrund
Vi söker dig som har trädgårdsutbildning eller erfarenhet av arbete med grönyteskötsel som arbetsgivare bedömer relevant för tjänsten. Har du motorsågsutbildning, röjsågsutbildning och/eller utbildning i säkerhet på väg ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har B-körkort och det är en fördel om du har god lokalkännedom.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jenny Westermark, arbetsledare, 018-727 47 76
Anders Falk, arbetsledare, 018-727 47 73

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur samt idrott och fritid. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Parkarbetare timanställning

Parkenheten Gillar du att arbeta utomhus? Vill du vara med och sköta Uppsalas parker och grönområden? Vi ser fram emot din ansökan! Parkenheten är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen som sköter och underhåller Uppsala kommuns parker och grönområden. Ditt uppdrag Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och underhåll av kommunens parker och grönområden. Det innebär bland annat skötsel av buskage,perenn - och sommarblomsplanteringar, häck o... Visa mer
Parkenheten

Gillar du att arbeta utomhus? Vill du vara med och sköta Uppsalas parker och grönområden?
Vi ser fram emot din ansökan!

Parkenheten är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen som sköter och underhåller Uppsala kommuns parker och grönområden.

Ditt uppdrag
Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och underhåll av kommunens parker och grönområden.
Det innebär bland annat skötsel av buskage,perenn - och sommarblomsplanteringar, häck och gräsklippning, ogräsrensning, skötsel av lekplatser och förskolor. Planteringsarbeten förekommer på vår/försommar och höstsäsong. Arbetsuppgifterna kan variera inom de olika geografiska områdena.

Din bakgrund
Vi söker dig som har trädgårdsutbildning eller erfarenhet av arbete med grönyteskötsel som arbetsgivare bedömer relevant för tjänsten. Har du motorsågsutbildning, röjsågsutbildning och/eller utbildning i säkerhet på väg ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har B-körkort och det är en fördel om du har god lokalkännedom.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jenny Westermark, arbetsledare, 018-727 47 76
Anders Falk, arbetsledare, 018-727 47 73

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur samt idrott och fritid. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Parkarbetare med maskinvana

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Öst och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med vår... Visa mer
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.


Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Öst och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Peab Drift och Underhåll i Uppsala består av en arbetsgrupp på 10 medarbetare. Nu söker vi ytterligare en medarbetare som vill vara del av en positiv och engagerad arbetsgrupp. Vi erbjuder dig en varierad tjänst där du får vara delaktig i många spännande projekt.

Om tjänsten
I tjänsten ingår bland annat ogräsrensning, skräpplockning, gräsklippning, lövblåsning samt sandupptagning. Du samarbetar med kollegor vid större planteringsuppdrag och garantiskötskötsel. Du kommer även underhålla, reparera och utföra service på våra maskiner och dess utrustning. Våra uppdrag är mycket varierade och omväxlande. I tjänsten ingår snöberedskap och körkort är ett krav.

Om Dig
Vi söker dig som är noggrann, självgående och flexibel. Du klarar av att arbeta självständigt så väl som i grupp och är en positiv problemlösare. I ditt dagliga arbete är det viktigt att du har ett ekonomiskt tänk utifrån företagets perspektiv. Vi ser gärna att du har erfarenhet av parkarbete och vana att köra mindre maskiner samt utföra enklare reparationer. Meriterande om du har, grön utbildning, lastmaskinskort, svetskompetens eller andra utbildningar inom relevant område.

Förutom grundläggande krav kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi erbjuder Visa mindre

Park - och idrottsplatsarbetare till IFN enhet tillsyn och underhåll

IFN enhet tillsyn och underhåll Vill du arbeta med utvecklingen av kommunens arenor och anläggningar? Sök tjänsten som park- och idrottsplatsarbetare till IFN enhet tillsyn och underhåll! Stadsbyggnadsförvaltningen / IFN enhet Idrott Tillsyn & underhåll består idag av cirka 25 medarbetare. Vi Vi arbetar med kommunens drift och underhåll av idrottsarenor och idrottsanläggningar. Tjänsten är förlagd på Gränby alt Studenternas, men du kommer som medarbeta... Visa mer
IFN enhet tillsyn och underhåll

Vill du arbeta med utvecklingen av kommunens arenor och anläggningar? Sök tjänsten som park- och idrottsplatsarbetare till IFN enhet tillsyn och underhåll!

Stadsbyggnadsförvaltningen / IFN enhet Idrott Tillsyn & underhåll består idag av cirka 25 medarbetare. Vi Vi arbetar med kommunens drift och underhåll av idrottsarenor och idrottsanläggningar. Tjänsten är förlagd på Gränby alt Studenternas, men du kommer som medarbetare inom enheten att arbeta på alla våra andra anläggningar.

Ditt uppdrag
Arbetet består i huvudsak av isvård, maskinkörning, gräs- och konstgräsvård, städ samt underhåll av våra arenor och idrottsplatser. På sommaren ingår även skötselarbete utomhus på fotbollsplaner, friidrottsarena och grönytor runt om i Uppsala. Vi jobbar dagtid, kvällar och helger samt röda dagar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har B-körkort, datavana samt goda svenska kunskaper i tal och skrift. Meriterande om du har behörighet för BE, hjullastare samt traktorvana.

Du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du kommunikativ och du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera samt att du är flexibel och du ser möjligheter i förändringar. Vi ser även att du här lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Dessutom har du lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter och du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Mats Benker, enhetschef Gränby ishall, 018-727 13 57
Stefan Wittberg, enhetschef Studenternas IP, 076-720 65 32

Facklig företrädare:
Kommunal, tekniska teamet, 018-727 24 29

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.
I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur, idrott och fritid samt fastighet. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Parkarbetare

Parkenheten Vill du arbeta på en arbetsplats som bidrar till trivsel, god och vacker miljö för alla som lever i, verkar och besöker Uppsala kommun? Välkommen till oss! Parkenheten är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen som sköter och underhåller kommunens parker och grönområden och skapar därigenom mervärde för Uppsalaborna. Vi sköter bland annat om parker, träd, skog, lekplatser, planteringar och utsmyckningar av det offentliga rummet. Ditt uppd... Visa mer
Parkenheten

Vill du arbeta på en arbetsplats som bidrar till trivsel, god och vacker miljö för alla som lever i, verkar och besöker Uppsala kommun?
Välkommen till oss!

Parkenheten är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen som sköter och underhåller kommunens parker och grönområden och skapar därigenom mervärde för Uppsalaborna. Vi sköter bland annat om parker, träd, skog, lekplatser, planteringar och utsmyckningar av det offentliga rummet.

Ditt uppdrag
Det dagliga arbetet består i huvudsak av skötsel och underhåll av kommunens parker och grönområden. Genom en väl planerad skötsel ska områdenas kvalitet upprätthållas och utvecklas. I parkskötseln ingår bl.a. trädvård med kontroll och beskärning, skötsel av häckar, buskage, planteringsytor, gräsytor och hårdgjorda ytor. Skötsel av den kommunala utsmyckningen med utplanteringsväxter, julgranar m.m. Rondering och säkerhetskontroller av lekplatser, utegym och spontanidrottsytor. En viktig uppgift är att notera och rapportera om förebyggande och förbättrande åtgärder.

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst grundläggande trädgårdsutbildning. meriterande är säkerhet på väg, motorsågskort, röjsågskort, skyliftkort och Heta arbeten. Vi vill att du har erfarenhet av park och trädgårdsarbete gärna inom kommunal verksamhet. Att du har B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Viviann Blomgren, enhetschef, 018-727 47 46

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur, idrott och fritid samt fastighet. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre