Lediga jobb som Personaladministratör/Personalassistent i Uppsala

Se lediga jobb som Personaladministratör/Personalassistent i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

HR-administratör till Sh bygg, sten och anläggning AB

The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Sh bygg är ett bolag inom bygg-, sten- och anläggning... Visa mer
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.

Sh bygg är ett bolag inom bygg-, sten- och anläggningsarbeten, men är inte som alla andra företag i branschen. - Du välkomnas till ett familjärt företag som funnits sedan 1923. Sh bygg har bara egenanställda yrkesarbetare och alla inom bolaget värderas lika. Här finns en öppensinnad och prestigelös kultur som står för hållbarhet och inkludering och man jobbar aktivt med värdeorden ansvar, glädje och kompetens.

Du blir en del av HR/Lön- avdelningen och kommer att jobba tillsammans med duktiga kollegor i ett team på sju personer. Nyligen har företaget flyttat in i en ny egenbyggd fastighet i Östra Fyrislund i Uppsala vilket är ett nyetablerat företagsområde där det är mycket på gång. Du kommer även ibland att få besöka andra kontor och anläggningar för till exempel utbildningar eller teambuilding. Sh bygg tillhör en koncern och tillsammans med teamet stöttar ni hela koncernen. Tycker du det låter både spännande, utvecklande och kul? Det är det också!

Rollen

Tjänsten som HR-administratör är bred och innehåller två delar. Du kommer att jobba 50% med hr-administration och 50% med utbildningsadministration. Du hjälper och stöttar även dina kollegor i deras arbeten och beroende på intressen och kunskap finns olika projekt att ta sig an.

HR-administratör:

• Jobba med administration i olika system
• Anställningsavtal
• Hälsoundersökningar
• Egna projekt
• Övrig administration

Utbildningsadministratör:

• Planera interna och externa kurser
• Ta fram kursmaterial och boka in och registrera kursmedlemmar
• Koordinera och uppdatera och sammanställa cvn till olika projekt
• Effektivisera en digital anställningsprocess
• Övrig administration

Erfarenhet och kunskaper

• Utbildning inom HR eller liknade
• Något eller några års yrkesrelevant erfarenhet
• Flytande i svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska
• God datavana och ett intresse för system
• Körkort

Som person?

Även om dina tidigare erfarenheter och kvalifikationer är viktiga så är dina personliga egenskaper minst lika avgörande. För att trivas och göra succé i rollen tror vi att du är en positiv och engagerad person som har ett eget driv och en vilja att utvecklas och bidra. Du kan ta egna initiativ och komma med förslag på förbättringar och tillvägagångssätt. I övrig ser vi att du är en glad person som är serviceminded och som vill bidra till en trevlig stämning på kontoret.

Anställningen

Detta avser ett föräldravikariat med start i februari och kommer pågå 1 år framåt där du kommer arbeta som konsult via The Place. Tjänsten är på heltid (40h/v) och du kommer att utgå från kontoret i Uppsala.

Sh bygg - Ett av branschens äldsta entreprenadföretag

Sedan starten 1923 har vi levt med insikten att du som kund är intresserad av helheten. Du vill att det fungerar från start till mål, att rapporter och återkopplingar flyter, att ekonomin stämmer och att du har en bra dialog med oss som leverantör.

Vi gör vårt jobb med perspektivet hållbarhet – en kvalitet som är rätt för dig som kund och rätt för miljön. Vår arbetsglädje bottnar i att få ta ansvar för ditt projekt och utveckla hela vår kompetens för att på effektivaste sätt lösa den uppgift du behöver hjälp med. Vi anpassar alltid vårt arbete så att din verksamhet kan fortgå med minimala störningar relaterad till storleken på uppdraget. För att garantera din trygghet är vi certifierade enligt BF9K, en produktcertifiering för entreprenadverksamhet i byggbranschen vad gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: hr-administratör, utbildningsadministratör, hr, administration, Uppsala Visa mindre

HR-administratör

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda och en omsättning på cirka 7 miljarder kronor.
Vi söker dig som trivs i en serviceinriktad, administrativ roll och letar efter en ny utmaning.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med kompetenta, engagerade och trevliga kollegor, chefer och medarbetare. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en spännande verksamhet. Universitetsförvaltningen finns i moderna lokaler i Segerstedthuset som ligger mitt i ett av Uppsalas vackraste områden, nära Uppsala slott. Läs mer på Uppsala universitet - Uppsala universitet (https://uu.se/) och Introduktion till HR-funktionen - Uppsala universitet (https://katalog.uu.se/orginfo/?orgId=AF9).

Arbetsuppgifter: Som HR-administratör ingår du i ett team och är ett stöd till verksamheten och till övriga kollegor inom avdelningen. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att hantera anställnings- och rekryteringsadministration samt ge service och support men även arbetsuppgifter så som sekreterarskap, bokningar av möten, diarieföring och arkivering förekommer. Du kommer att arbeta i flera av våra olika HR-administrativa system, främst Primula och Varbi. En annan del av arbetet innebär att, i samarbete med bl.a. avdelningens utbildningssamordnare, stödja administrationen av HR-avdelningens internutbildningsutbud samt kommunikation med och information till målgrupper. I rollen som HR-administratör ingår att kontinuerligt arbeta med att utveckla processer och rutiner för ett effektivt och enhetligt stöd. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras inom ramen för HR-avdelningens uppdrag.

Kvalifikationskrav:

- Du har eftergymnasial utbildning inom administration eller HR, eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt för anställningen relevant arbetslivserfarenhet.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt.
- Van användare av IT-stöd, har aktuell erfarenhet av rekryterings- och/eller löne/PA-system, goda kunskaper i Officepaketet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du tar ansvar för ditt arbete, är serviceinriktad, lösningsfokuserad och självständig. Du kan planera, hålla strukturer i flera samtidiga processer och driva ditt arbete framåt. Du har god samarbetsförmåga och kan utveckla välfungerande samarbetsformer med interna såväl som externa aktörer. Vidare har du god kommunikativ förmåga, personlig mognad, är noggrann och kan se till helheten.

Önskvärt/meriterande i övrigt:

- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom statlig verksamhet.
- Kunskaper i Primula och/eller Varbi.
- Erfarenhet av utbildningsadministration.

Om anställningen: Anställningen är tillsvidare (provanställning kan tillämpas). Omfattningen är heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala. 

Upplysningar om anställningen lämnas av: enhetschef Karin Borner, [email protected], 070-425 00 39. 

Välkommen med din ansökan senast den 8 december 2021, UFV-PA 2021/4456.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

HR-administratör Uppsala/Stockholm

Nu söker vi HR-administratörer till vår kund i Uppsala. Med närmare 30 års erfarenhet från branschen kan vi bemanning och rekrytering. Vi arbetar med både privata och offentliga företag. Arbetar inom många olika branscher och områden och är specialister på att välja rätt person för rätt jobb. Din profil Vi söker dig som tidigare har arbetat inom HR och dess frågeställningar. Som har erfarenhet av administrativt arbete och är flexibel för arbetsuppgifter ... Visa mer
Nu söker vi HR-administratörer till vår kund i Uppsala. Med närmare 30 års erfarenhet från branschen kan vi bemanning och rekrytering. Vi arbetar med både privata och offentliga företag. Arbetar inom många olika branscher och områden och är specialister på att välja rätt person för rätt jobb.

Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat inom HR och dess frågeställningar. Som har erfarenhet av administrativt arbete och är flexibel för arbetsuppgifter som kan komma vara väldigt varierande. Tjänsten skall bli tillsatt omgående.

Du är en person som trivs med frihet under ansvar, du är självgående men ser också din roll som en kugge i ett stort maskineri och därmed vikten av samarbete över gränserna. Du är trygg i din yrkesroll och trygg i din person, du vet att du kan hantera komplexa frågeställningar likväl som samarbete med olika typer av människor. Eftersom en del av ditt arbete är att förmedla svåra frågor/statistik på ett enkelt och pedagogiskt sätt, är det viktigt att du uttrycker dig mycket väl på svenska, i både tal och skrift. Även hantering av digitala kanaler och protokollskrivning kan förekomma.

Meriterande för tjänsten

Erfarenhet inom likande HR verksamhet
HR-utbildning på högskolenivå
Datorvana, Officepaketet

För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hos erbjuder vi därför bland annat:

- Marknadsmässig lön
- Personlig och stöttande konsultchef
- Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet

Som bemanningsanställd får du viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär.

Välkommen att söka! Visa mindre

HR-administratör Uppsala/Stockholm

Nu söker vi HR-administratörer till vår kund i Uppsala. Med närmare 30 års erfarenhet från branschen kan vi bemanning och rekrytering. Vi arbetar med både privata och offentliga företag. Arbetar inom många olika branscher och områden och är specialister på att välja rätt person för rätt jobb. Din profil Vi söker dig som tidigare har arbetat inom HR och dess frågeställningar. Som har erfarenhet av administrativt arbete och är flexibel för arbetsuppgifter ... Visa mer
Nu söker vi HR-administratörer till vår kund i Uppsala. Med närmare 30 års erfarenhet från branschen kan vi bemanning och rekrytering. Vi arbetar med både privata och offentliga företag. Arbetar inom många olika branscher och områden och är specialister på att välja rätt person för rätt jobb.

Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat inom HR och dess frågeställningar. Som har erfarenhet av administrativt arbete och är flexibel för arbetsuppgifter som kan komma vara väldigt varierande. Tjänsten skall bli tillsatt omgående.

Du är en person som trivs med frihet under ansvar, du är självgående men ser också din roll som en kugge i ett stort maskineri och därmed vikten av samarbete över gränserna. Du är trygg i din yrkesroll och trygg i din person, du vet att du kan hantera komplexa frågeställningar likväl som samarbete med olika typer av människor. Eftersom en del av ditt arbete är att förmedla svåra frågor på ett tydligt och pedagogiskt sätt, är det viktigt att du uttrycker dig mycket väl på svenska, i både tal och skrift.

Meriterande för tjänsten

Erfarenhet inom likande HR verksamhet
HR-utbildning på högskolenivå
Datorvana

Välkommen att söka! Visa mindre

Personalhandläggare till SLU - Institutionen för ekologi

Vi söker nu en personalhandläggare med goda kunskaper inom HR till vår attraktiva kund SLU - Institutionen för ekologi. Teamet du tillhör arbetar med verksamhetsstöd till forskare, studenter och ledning - och vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå under sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller övertag för rätt person. Institutionen ryms i fina ... Visa mer
Vi söker nu en personalhandläggare med goda kunskaper inom HR till vår attraktiva kund SLU - Institutionen för ekologi. Teamet du tillhör arbetar med verksamhetsstöd till forskare, studenter och ledning - och vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå under sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller övertag för rätt person. Institutionen ryms i fina lokaler i en vacker miljö på campusområdet i Ultuna.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Som personalhandläggare arbetar du självständigt med stor bredd av personalrelaterade arbetsuppgifter med nära koppling till institutionens uppdrag inom utbildning och forskning. Vi erbjuder en anställning som är stimulerande, varierande och där du förväntas ta egna initiativ. Då verksamheten är i en expansiv fas kommer arbetsuppgifterna att variera med institutionens utveckling. Det finns därför goda möjligheter att påverka arbetssätt och rutiner utifrån gällande regelverk, och därmed också goda möjligheter till egen utveckling.Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Stöd till chefer och medarbetare i personalfrågor
• Administration av anställningsbeslut, uppsägningar, ledighet, timlöner, arvoden, lönehantering, försäkringsfrågor mm.
• Registrering och uppföljning i personalsystem (Primula, ReachMee)
• Medverka vid utveckling av personalprocessen och rutiner
• En viss del ekonomiadministrativt arbete

Då vi har internationella medarbetare ingår support i samband med deras ankomst till Sverige, vilket bland annat innebär kontakter med Migrationsverket, Försäkringskassan och Skatteverket.
Inköp, arkivering och andra administrativa arbetsuppgifter på institutionen kan förekomma. Du rapporterar till administrativ chef och arbetar i nära samarbete med administrativ chef, prefekt och biträdande prefekter.

Vem är du?
Kvalifikationer:

• Eftergymnasial utbildning med inriktning personalvetare eller motsvarande
• Vana vid IT-system för bland annat personalhantering och rekrytering och förmåga att sätta sig in i olika system
• Goda kunskaper i Office-paketet
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska och engelska

Meriterande:

• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Kunskaper i personalsystemet Primula
• Erfarenhet från offentlig förvaltning och kännedom om de statliga villkorsavtalen
• Erfarenhet från universitet eller högskola

För att lyckas som personalhandläggare krävs att du är självgående, noggrann, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom flexibelt och självgående arbetssätt samt förmågan att prioritera och hålla deadline. Arbetet som personalhandläggare innebär varierande arbetsuppgifter och därför vill vi att du är välorganiserad, tydlig och har en förmåga att sätta gränser. För att trivas i denna roll är det viktigt att du är van att arbeta med komplexa flöden.

Du kommer att ha mycket kontakt med institutionens alla avdelningar med våra ämnesföreträdare, projektledare och bidragsgivare så du behöver vara kommunikativ och gillar att arbeta med olika slags människor. Vi värdesätter erfarenhet från liknande arbete högt, likväl som att du har ett samhällsfokus.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

HR-administratör Uppsala/Stockholm

Nu söker vi HR-administratörer till vår kund i Uppsala. Med närmare 30 års erfarenhet från branschen kan vi bemanning och rekrytering. Vi arbetar med både privata och offentliga företag. Arbetar inom många olika branscher och områden och är specialister på att välja rätt person för rätt jobb. Din profil Vi söker dig som tidigare har arbetat inom HR och dess frågeställningar. Som har erfarenhet av administrativt arbete och är flexibel för arbetsuppgifter ... Visa mer
Nu söker vi HR-administratörer till vår kund i Uppsala. Med närmare 30 års erfarenhet från branschen kan vi bemanning och rekrytering. Vi arbetar med både privata och offentliga företag. Arbetar inom många olika branscher och områden och är specialister på att välja rätt person för rätt jobb.

Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat inom HR och dess frågeställningar. Som har erfarenhet av administrativt arbete och är flexibel för arbetsuppgifter som kan komma vara väldigt varierande. Tjänsten skall bli tillsatt omgående.

Du är en person som trivs med frihet under ansvar, du är självgående men ser också din roll som en kugge i ett stort maskineri och därmed vikten av samarbete över gränserna. Du är trygg i din yrkesroll och trygg i din person, du vet att du kan hantera komplexa frågeställningar likväl som samarbete med olika typer av människor. Eftersom en del av ditt arbete är att förmedla svåra frågor på ett tydligt och pedagogiskt sätt, är det viktigt att du uttrycker dig mycket väl på svenska, i både tal och skrift.

Meriterande för tjänsten

Erfarenhet inom likande HR verksamhet
HR-utbildning på högskolenivå
Datorvana

För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hos erbjuder vi därför bland annat:

- Marknadsmässig lön
- Personlig och stöttande konsultchef
- Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet

Som bemanningsanställd får du viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär.

Välkommen att söka! Visa mindre

Personaladministratör på 50% till SLU

Nu söker vi en duktig personaladministratör till uppdrag hos SLU. Tjänsten är på deltid (50-60%) och beräknas starta så snart som möjligt och pågå i ett år, med goda möjligheter till förlängning eller övertag. Under uppdraget kommer du att vara anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande under processen, varmt välkommen med din ansökan redan idag! Om tjänsten Institutionen för energi och teknik har ca 65 anställda. Av... Visa mer
Nu söker vi en duktig personaladministratör till uppdrag hos SLU. Tjänsten är på deltid (50-60%) och beräknas starta så snart som möjligt och pågå i ett år, med goda möjligheter till förlängning eller övertag. Under uppdraget kommer du att vara anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande under processen, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Institutionen för energi och teknik har ca 65 anställda. Av dessa är ca 30st doktorander och 10 postdoktorer/tidsbegränsade anställda forskare.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Vara kontakt med SLUs centrala funktion för HR och lön.
Se till att institutionen följer regelverk SLU och lagar inom personalärenden.

Stöd till prefekt och chefer i personalfrågor, rekryteringar, och doktorandantagningar.

Vara stöd till personal i systemet Primula:
Uppdatera institutionens interna rutiner/checklistor för personaladministration vid behov.

Sköta institutionens personaladministration i Primula:
Granska reseräkningar, sjukersättningar.
Hantera timarvoden, avtal om tillfällig anställning.
Administrera det som kan behövas vid anställning av icke svensk personal/immigration och SINKärenden vid behov.

Ta ut rapporter vid behov, tex för framförhållning gällande tidsbegränsade anställningar, ledigheter och sjukstatistik.

Ansvar annonsering i rekryteringsverktyget Reachmee. Kvalitetsgranskning/ korrektur, att det är presentabelt för institutionen.

”Katalogansvarig”, hantera behörigheter i personalsystemet IDIS och hantera ”gäster” som är kopplade till verksamheten i systemet.

Introducera nya personer på institutionen, ställa iordning arbetsplatsen.
Välkomstmail, visa runt på kontoret, visa Primula och liknande.

Administration vid institutionens disputationer (ca 4 per år), att köpa blommor, resor och lunch, arvoden till opponent i samband med disputationer.
Jämna födelsedagar, personal som slutar eller pensioneras, planera fika för och med dessa.
Tillsammans med andra inom administrationen, vara del i kontorsgöromål, institutionsevent vid behov.

Vem är du?
Vi ser att du har god erfarenhet av HR och personaladministration.
Erfarenhet av systemen Primula och gärna Reachmee (rekryteringsverktyg) är meriterande.
Du bör kunna regelverk kring personalfrågor, statliga regelverk.

Vi ser att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vara utåtriktad och ha god samarbetsförmåga.
Du är noggrann och kvalitetstänkande. Du är flytande i både engelska och svenska i tal och skrift.


Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

HR-administratör

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda och en omsättning på cirka 7 miljarder kronor.
HR-avdelningens mål är att bidra till förutsättningarna för Uppsala universitet att vara en attraktiv arbetsgivare.

Vi ger stöd och råd i HR-frågor inom hela organisationen och arbetar utifrån huvudarbetsområdena kompetensförsörjning, arbetsgivarpolitik och villkor samt hälsosamt arbetsliv. I nära samarbete med verksamheten strävar vi efter att ge ett stöd med rätt kompetens, kvalitet och effektivitet.

Nu behöver vi förstärkning och söker en HR-administratör med hög servicekänsla. Hos oss får du möjligheten att utvecklas i din roll som HR-administratör tillsammans med kompetenta, engagerade och trevliga kollegor. HR-avdelningen består av ca 65 medarbetare och är indelad i sex enheter. Denna anställning är placerad inom HR-enhet Universitetsförvaltningen, där 14 personer arbetar. Läs mer på Uppsala universitet - Uppsala universitet (http://www.uu.se) och Introduktion till HR-funktionen - Uppsala universitet (https://mp.uu.se/sv/web/info/anstallning/nyanstallda-startsida/intro-verksnara-hr).

Arbetsuppgifter: Som HR-administratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hantera allmänt förekommande HR-administration inom ramen för HR-avdelningens uppdrag, med tyngdpunkt på rekryteringsadministration i rekryteringssystemet Varbi. I denna tjänst ingår även löneadministrativa arbetsuppgifter så som hantering av SINK-beslut. Även viss annan administration kan förekomma i mindre omfattning så som sekreterarskap och stiftelseadministration. Avdelningen arbetar kontinuerligt med att utveckla processer och rutiner för ett mer effektivt och enhetligt stöd inom uppdraget, i rollen som HR-administratör ingår att vid behov delta i detta arbete. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras inom ramen för HR-avdelningens uppdrag.

Kvalifikationskrav: Du har eftergymnasial utbildning inom administration eller HR, eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt för anställningen relevant arbetslivserfarenhet. Vidare har du aktuell erfarenhet av rekryterings- och/eller löne/PA-system. Du har lätt för att kommunicera och uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska samt är en van användare av IT-stöd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är prestigelös, har hög servicekänsla och kommunikativ förmåga samt lätt för att samarbeta. Du är ansvarstagande, självgående och en person som stimuleras av utveckling och förbättringar som ger mervärde i verksamheten. Vidare är du noggrann och strukturerad med förmåga att se till helheten. Det är även viktigt att du även kan hålla strukturer i flera samtidiga processer.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom statlig verksamhet är meriterande. Kunskaper i Primula och/eller Varbi är meriterande.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 1 november eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Anställningens omfattning: 100%

Upplysningar om anställningen lämnas av: Enhetschef Karin Borner, e-post: [email protected], tel: 018-471 1756 eller enhetschef Marie Johansson, e-post [email protected], tel 018-471 1740.

Välkommen med din ansökan senast den 29 september 2021, UFV-PA 2021/3408.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Bemanningsassistent till barnintensiven (BIVA)

Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av f... Visa mer
Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård har ca 900 medarbetare och omfattar förutom anestesi -och operationsavdelningar, intensivvårdsavdelningarna CIVA och BIVA, pre och postoperativ avdelning, operationsförberedelse enhet, dagkirurgisk verksamhet och sterilteknisk avdelning. Verksamhetsområdet är indelat i sektioner, bl.a. barnsektionen. Den innefattar barnoperationsavdelning och barnintensivvårdsavdelning samt anestesiläkare.

Ditt uppdrag
Arbetet som bemanningsassistent är ett viktigt och självständigt arbete där tempot kan vara högt och växla snabbt då saker ibland händer med kort varsel. I ditt uppdrag ansvarar du, tillsammans med avdelningschef, biträdande avdelningschefer samt teamledare, för den dagliga och långsiktiga bemanningen av sjuksköterskor och undersköterskor på BIVA.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att planera schema, ta emot frisk- och sjukanmälan, täcka sjukluckor, göra dagliga ändringar och konteringar i schemat. Du kommer att arbeta i personaladministrativa system, såsom Besched och Tidomat. Under våren 2022 inför regionen Heroma, ett nytt personaladministrativt system som ersätter de tidigare nämnda systemen.

Dina kvalifikationer
Vi söker främst dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och utbildning inom personaladministrativa system eller dig som har stort intresse inom bemanning och schemaläggning. Du har datorn och de personaladministrativa systemen som ditt främsta arbetsredskap och vi vill att du ser möjligheter när problem uppstår. Du har förmågan att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och utför dem med noggrannhet.

Som person är du lyhörd, utåtriktad, engagerad och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du skall kunna arbeta självständigt. Tidigare erfarenheter av Heroma, Besched och Tidomat är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Din kompetens
Självgående - Du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt.
Stabil - Du är lugn och kontrollerad under stress eller i pressade situationer och fokuserar på rätt saker.
Uthållig - Du förblir motiverad och arbetar på, även när hinder uppstår, tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.
Strukturerad - Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt inom uppsatta tidsramar.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid enligt överenskommelse. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Avdelningschef Camilla Brodin, 018-617 22 64
Bitr. avdelningschef Annika Almerud, 018-617 22 63
Bitr. avdelningschef, Hanna Tegnér, 018-617 39 96
Facklig kontaktperson nås via växeln 018 - 611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Personaladministratör till Stabsenheten/J1 vid FMUndSäkC

Försvarsmaktens Underrättelse och Säkerhetscentrum (FMUndSäkC) söker en Personaladministratör till Stabsenheten/J1 med placeringsort Uppsala. Befattningen är ett vikariat. Sökande enhet: Försvarsmaktens Underrättelse och Säkerhetscentrum, FMUndSäkC, är ett centrum för utveckling och utbildning inom Försvarsmaktens underrättelse- och säkerhetstjänst. Centrumet är försvarsmaktsgemensamt och upprättades 1998 då flygvapnets och arméns underrättelseskolor sa... Visa mer
Försvarsmaktens Underrättelse och Säkerhetscentrum (FMUndSäkC) söker en Personaladministratör till Stabsenheten/J1 med placeringsort Uppsala. Befattningen är ett vikariat.

Sökande enhet:

Försvarsmaktens Underrättelse och Säkerhetscentrum, FMUndSäkC, är ett centrum för utveckling och utbildning inom Försvarsmaktens underrättelse- och säkerhetstjänst. Centrumet är försvarsmaktsgemensamt och upprättades 1998 då flygvapnets och arméns underrättelseskolor samt Försvarets Tolkskola sammanfördes i Uppsala garnison. FMUndSäkC består av Stabsenhet, Funktionsenhet, Utbildningsenhet och Tolkskola. Stabsenheten stödjer och skapar förutsättningar för Chefen FMUndSäkC och centret i övrigt att planera, genomföra och följa upp dess verksamhet.

Aktuell befattning är placerad vid HR-avdelningen (J1) som ansvarar för centrumets HR-, arbetsmiljö- och studieadministrationsfrågor. J1 består idag av en HR-chef samt sex medarbetare. J1 har ett väldigt gott samarbetsklimat och stöttar varandra vid behov. Personaladministratören arbetar i nära samarbete med andra enheter och avdelningar inom förbandet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


• Administrera reservofficersärenden
• Administrera och följa upp arbetet kring internationella tjänstgöringar
• Administrera våra bemanningsuppdrag och instruktörsförstärkningar in till förbandet
• Hantera många kontakter internt och externt

Kvalifikationer:


• Eftergymnasial utbildning på högskole-/universitetsnivå inom PA
• Tidigare erfarenhet av personaladministrativt arbete
• Goda kunskaper i arbete med olika IT-system
• B-körkort

Meriterande:


• Erfarenhet av personaladministrativa arbetsuppgifter inom Försvarsmakten
• Erfarenhet av hantering av internationell tjänstgöring inom Försvarsmakten
• Kunskaper om Försvarsmaktens verksamhetsledningssystem PRIO
• Väl förtrogen med Försvarsmaktens personalförsörjningssystem och rekryteringsprocess

Personliga egenskaper:

Du bör vara ansvarstagande och ha stor initiativförmåga. Vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta, men också trivs med att arbeta självständigt. Du har stor integritet, men också hög social kompetens. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i svenska språket, både i tal och skrift och är van att arbeta med datorn som främsta verktyg. Du är stresstålig och gillar att jobba i en miljö som ständigt utvecklas.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:

HR-chef Jeanette Borén, 018-19 65 03 

Fackliga representanter:

Officersförbundet: Peter Oscarson, 018-19 63 68
Försvarsförbundet: Emmie Ulegård, 018-19 67 81
Alternativt 010-820 00 99 för alla fackliga kontakter.

Övrigt:

Arbetsort: Uppsala
Varaktighet: Tidsbegränsad anställning, dock längst till och med 2022-06-30
Beräknat startdatum/tillträde: snarast eller enligt överenskommelse
Befattningsnivå: Civil

Sista datum för ansökan:

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-15. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens underrättelse- och säkerhetscentrum, FMUndSäkC, är ett centrum för utbildning och utveckling inom Försvarsmaktens nationella och internationella underrättelse- och säkerhetstjänst. Centrumet är försvarsmaktsgemensamt och upprättades 1998 då flygvapnets och arméns underrättelseskolor samt Försvarets tolkskola sammanfördes till Uppsala garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

SGU söker en tillfällig resurs som HR-administratör

Vill du arbeta i en myndighet där det hela tiden händer saker? Har du även en administrativ ådra? Då kan det vara dig vi söker! HR enheten behöver tillfällig förstärkning i sin administration, främst inom rekryteringsprocessen men även inom andra delar av HRs arbete. Du blir en del i ett engagerat HR-team som tillsammans driver och utvecklar myndighetens HR-processer. Du kommer att få insikt i flera delar av HR-arbetet på en myndighet och kommer säkerligen... Visa mer
Vill du arbeta i en myndighet där det hela tiden händer saker? Har du även en administrativ ådra? Då kan det vara dig vi söker!
HR enheten behöver tillfällig förstärkning i sin administration, främst inom rekryteringsprocessen men även inom andra delar av HRs arbete. Du blir en del i ett engagerat HR-team som tillsammans driver och utvecklar myndighetens HR-processer. Du kommer att få insikt i flera delar av HR-arbetet på en myndighet och kommer säkerligen att lära dig nya saker varje dag. Enheten HR och kontor i sin helhet ansvarar för att driva och utveckla det strategiska och operativa HR-arbetet, lönehantering samt arbetet med fysisk arbetsmiljö och lokaler.
HR och kontor är en del av avdelningen för Lednings- och verksamhetsstöd. Enheten består av totalt tio medarbetare och i dagsläget är tre av dessa HR-specialister. Övriga medarbetare på enheten är lönehandläggare, kontorsansvariga, vaktmästare och lokalvårdare.
Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter kommer arbetet med rekryteringsadministration att vara centralt, du administrerar delar av rekryteringsprocessen inklusive annonsering i rekryteringssystemet. Även andra personaladministrativa arbetsuppgifter såsom att ta fram avtal, skriva protokoll, uppdatera information på intranätet och arbete med personalakter ingår i tjänsten. Andra löpande arbetsuppgifter som förekommer inom det HR-administrativa området är till exempel att ta fram olika underlag, statistik samt att svara på frågor kring rekryteringar.
Kompetens
Vi söker dig som har:
En utbildning inom HR-området eller arbetslivserfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga,
erfarenhet av anställningsadministration och rekryteringsadministration,
goda kunskaper inom Officepaketet och lätt för att sätta dig in i nya digitala plattformar,
goda kunskaper i svenska både tal och skrift.

Det är meriterande med:
erfarenhet av anställningsadministration och rekryteringsadministration inom det statliga avtalsområdet.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är självständig och utmanas av att effektivisera, administrera och organisera såväl ditt eget arbete som myndighetens HR-arbete i stort. Du är strukturerad och noggrann och har lätt för att se såväl detaljer som helheten. Att du är servicemedveten och har lätt för att skapa och underhålla relationer såväl internt som externt är också en förutsättning för tjänsten. Tjänsten förutsätter hög integritet och vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten för tjänsten.
Om anställningen
Anställningsform: Tjänsten är en allmän visstidsanställning på heltid, med önskvärd start i början av september och löper fram till sista december 2021.
Anställningsort: Uppsala
Vi tillämpar ett inkluderande synsätt och eftersträvar mångfald ur alla aspekter.
Vill du veta mer, hör av dig till någon på HR, telefon (vxl) 018-17 90 00.
Fackliga företrädare är Peter Åkerhammar, telefon 018-17 90 00 för SACO-S och Annika Törnkvist, telefon (vxl) 018-17 90 00 för ST-geologiska.
Välkommen med din ansökan senast den 2021-08-06.
Dina meriter ska kunna styrkas genom uppvisande av originalhandlingar eller styrkt meritförteckning. SGU använder ett webbaserat rekryteringssystem som du ansöker genom, detta sker via vår webbplats. Rekryteringen utför SGU i egen regi och vi undanber oss därmed telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Som statlig myndighet omfattas SGU av offentlighetsprincipen. Det innebär att vi är skyldiga att lämna ut dina ansökningshandlingar om någon efterfrågar dem.
Om SGU
Sveriges Geologiska Undersökning (SGU) är myndigheten för frågor om berg, jord och grundvatten i Sverige. Vi tillhandahåller geologisk information för samhällets behov på kort och lång sikt. SGU sorterar under Näringsdepartementet. Vår vision är att Sverige har en hållbar samhällsutveckling, att mark och vattenområden används och utvecklas för de ändamål de är bäst lämpade samt att mineralnäringen och andra naturresursbranscher är livskraftiga och ansvarstagande. SGU har idag cirka 290 anställda varav merparten arbetar i Uppsala. Övriga är stationerade på kontoren i Lund, Göteborg, Malå och Luleå. Läs mer på www.sgu.se
Diarienummer. 411-1320/2021 Visa mindre

Personaladministratör till Stabsenheten/J1 vid FMUndSäkC

Försvarsmaktens Underrättelse och Säkerhetscentrum (FMUndSäkC) söker en Personaladministratör till Stabsenheten/J1 med placeringsort Uppsala. Befattningen är ett vikariat. Sökande enhet: Försvarsmaktens Underrättelse och Säkerhetscentrum, FMUndSäkC, är ett centrum för utveckling och utbildning inom Försvarsmaktens underrättelse- och säkerhetstjänst. Centrumet är försvarsmaktsgemensamt och upprättades 1998 då flygvapnets och arméns underrättelseskolor sa... Visa mer
Försvarsmaktens Underrättelse och Säkerhetscentrum (FMUndSäkC) söker en Personaladministratör till Stabsenheten/J1 med placeringsort Uppsala. Befattningen är ett vikariat.

Sökande enhet:

Försvarsmaktens Underrättelse och Säkerhetscentrum, FMUndSäkC, är ett centrum för utveckling och utbildning inom Försvarsmaktens underrättelse- och säkerhetstjänst. Centrumet är försvarsmaktsgemensamt och upprättades 1998 då flygvapnets och arméns underrättelseskolor samt Försvarets Tolkskola sammanfördes i Uppsala garnison. FMUndSäkC består av Stabsenhet, Funktionsenhet, Utbildningsenhet och Tolkskola. Stabsenheten stödjer och skapar förutsättningar för Chefen FMUndSäkC och centret i övrigt att planera, genomföra och följa upp dess verksamhet.

Aktuell befattning är placerad vid HR-avdelningen (J1) som ansvarar för centrumets HR-, arbetsmiljö- och studieadministrationsfrågor. J1 består idag av en HR-chef samt sex medarbetare. J1 har ett väldigt gott samarbetsklimat och stöttar varandra vid behov. Personaladministratören arbetar i nära samarbete med andra enheter och avdelningar inom förbandet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


• Administrera reservofficersärenden
• Administrera och följa upp arbetet kring internationella tjänstgöringar
• Administrera våra bemanningsuppdrag och instruktörsförstärkningar in till förbandet
• Hantera många kontakter internt och externt

Kvalifikationer:


• Eftergymnasial utbildning på högskole-/universitetsnivå inom PA
• Tidigare erfarenhet av personaladministrativt arbete
• Goda kunskaper i arbete med olika IT-system
• B-körkort

Meriterande:


• Erfarenhet av personaladministrativa arbetsuppgifter inom Försvarsmakten
• Erfarenhet av hantering av internationell tjänstgöring inom Försvarsmakten
• Kunskaper om Försvarsmaktens verksamhetsledningssystem PRIO
• Väl förtrogen med Försvarsmaktens personalförsörjningssystem och rekryteringsprocess

Personliga egenskaper:

Du bör vara ansvarstagande och ha stor initiativförmåga. Vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta, men också trivs med att arbeta självständigt. Du har stor integritet, men också hög social kompetens. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i svenska språket, både i tal och skrift och är van att arbeta med datorn som främsta verktyg. Du är stresstålig och gillar att jobba i en miljö som ständigt utvecklas.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:

HR-chef Jeanette Borén, 018-19 65 03 

Fackliga representanter:

Officersförbundet: Peter Oscarson, 018-19 63 68
Försvarsförbundet: Emmie Ulegård, 018-19 67 81
Alternativt 010-820 00 99 för alla fackliga kontakter.

Övrigt:

Arbetsort: Uppsala
Varaktighet: Tidsbegränsad anställning, dock längst till och med 2022-06-30
Beräknat startdatum/tillträde: snarast eller enligt överenskommelse
Befattningsnivå: Civil

Sista datum för ansökan:

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-25. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens underrättelse- och säkerhetscentrum, FMUndSäkC, är ett centrum för utbildning och utveckling inom Försvarsmaktens nationella och internationella underrättelse- och säkerhetstjänst. Centrumet är försvarsmaktsgemensamt och upprättades 1998 då flygvapnets och arméns underrättelseskolor samt Försvarets tolkskola sammanfördes till Uppsala garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Administratör till hjärtmottagningen

Verksamhetsområde hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov a... Visa mer
Verksamhetsområde hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Hjärtmottagningen är en trevlig arbetsplats som tillhör verksamhetsområdet hjärt-lungmedicin och klinisk fysiologi. Till denna mottagning kommer hjärtsektionens patienter på öppenvårdsbesök hos läkare eller sjuksköterska.

Hjärtsektionen har två avdelningar, en avdelning för svikt- och arytmipatienter, 50F och en avdelning för patienter med ischemisk hjärtsjukdom och akut hjärtinfarkt, 50G/HIA. Vi har två lab, PCI-lab där vi gör kranskärlsröntgen, PCI, TAVI m.m. och arytmilab där ablationer, pacemakerinläggning m.m. utföres. På 50G finns en dagvårdsavdelning dit patienter kommer för att göra planerade undersökningar och behandlingar.

Ditt uppdrag
Som administratör på hjärtmottagningen arbetar du med administrativa arbetsuppgifter såsom schema- och dokumenthantering, bokning av patienter för läkar- och sjuksköterskebesök, fakturahantering samt andra administrativa arbetsuppgifter.

På enheten samarbetar och stöttar vi varandra i uppgifterna samt värdesätter teamet och ett gott samarbete där alla medarbetare jobbar för ömsesidig framgång. Vi är öppna och ser möjligheter hos varandra och utvecklar vår gemensamma kompetens genom att vara generösa med vår egen.

Dina kvalifikationer
Du är utbildad administratör och har flera års arbetslivserfarenhet. Du har god datorvana och erfarenhet av att arbeta i Cosmic. Det är meriterande med erfarenhet av Agresso, Besched, Tidomat och Docplus.

Din kompetens
Du är strukturerad, kvalitetsmedveten och har en god samarbetsförmåga där du på ett lyhört och smidigt sätt relaterar till andra. I arbetet är du självgående och tar eget ansvar för uppgiften. Du är uppmärksam och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 100%. Arbetstid: helgfria vardagar måndag – fredag. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Provanställning under 6 månader kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Avdelningschef Josefin Spengler [email protected] eller telefon, 018-611 13 91
Facklig representant: Ulrika Lindblom [email protected]

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Bemanningsassistent till 30E

Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler ko... Visa mer
Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Medicinavdelningen 30 E är en akutsjukvårdsavdelning med 21 vårdplatser och vi bedriver även en dagvårdsmottagning för hjärtsvikts patienter. Alla rum på avdelningen har slussystem, varav 9 är enkelrum med möjlighet att vårda patienter med isoleringsbehov. Till avdelningen kommer huvudsakligen jourpatienter med hjärt- och kärlsjukdomar såsom hjärtsvikt, aortasjukdomar, högt blodtryck (orsakat av bl a njurartärstenos och hyperaldosteronism) samt venös proppbildning.

Ditt uppdrag
I din roll som bemanningsassistent för avdelningen har du tillsammans med chefer ansvar för bemanningen på kort och lång sikt. Tillsammans planerar och strukturerar ni schemat så att avdelningens bemanning blir optimal utifrån verksamhetskrav såsom patientsäkerhet och arbetsmiljö. Du är huvudansvarig för medarbetarnas schemaläggning i systemet Besched, detta innebär att du måste ha kännedom om arbetstidslagen och hälsofrämjande schemaläggning. Du ska registrera avvikelser så som sjukdom, ledigheter, utbildningar mm. Du planerar introduktionsschema för nya medarbetare i samråd med chefer och introducerar nya medarbetare i BeSched och andra relevanta system samt ger information angående ledighetsansökningar mm. I uppdraget ingår att göra detaljerade planeringar för bemanning dygnet runt samt koordinera och leda semesterplanering i samråd med avdelningschefer.

Tjänsten innebär att dagligen uppmärksamma och ansvara för att bemanna korttidsfrånvaro på avdelningen, samt att delta på avdelningens dagliga pulsmöten där dagens bemanningssituation ses över.

Du kommer även vara ansvarig för Tidomat (registrering av arbetstid per pass) och ha koll på individernas flextid. Du behöver således ha kännedom om flextidsavtal och de ramavtal som gäller. Du kommer få inskolning samt utbildning i BeSched, Tidomat och i hälsofrämjande schemaläggning. Under början av 2022 kommer hela Regionen övergå till ett nytt personalhanteringssystem, Heroma och du kommer då bli ansvarig för övergången samt framtida personalhanteringen i Heroma.

Som bemanningsassistent arbetar du självständigt, behöver kunna prioritera och måste vara lösningsorienterad utifrån verksamhetens behov. Du behöver samarbeta med avdelningscheferna för en bra schemaläggning utifrån verksamhetens olika processer. Det betyder att du behöver ha en god inblick i hela verksamheten. Att vara bemanningsassistent är ett mycket viktigt, ansvarfullt och självständigt arbete som i vissa stunder kan innebära mycket arbete med kort varsel och högt tempo. Arbetet kräver kreativitet, lyhördhet och stort engagemang.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet från en större dygnet runt verksamhet där du har arbetat med schemaläggning och bemanning. Meriterande är erfarenhet av komplexa schemaläggningar där hänsyn behöver tas till bland annat behörigheter hos personalen, medicinska prioriteringar, upplärningar med mera. Du behöver ha mycket god dator-/IT-vana samt meriterande om du tidigare arbetat med systemen Besched, Tidomat och Heroma.

Din kompetens
Vi söker dig som alltid har ett gott bemötande, är bra på att kommunicera och är ansvarstagande. Du är noggrann, strukturerad och har blick för problemlösning och logistik. Du har lätt för att lära, exempelvis nya datasystem, samt är stresstålig och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?


Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Praktiksamordnare

Ellen Fries gymnasium Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Vill du få möjligheten att jobba med kompetenta kollegor och att arbeta med unga människor och bidra till deras utveckling? Välkommen till Ellen Fries gymnasium! Här får du chansen att arbeta på en skola där bildning, kreativitet och företagande är ledorden. Vår personal arbetar undersökande med flexibilitet och variation i undervisningen för att möta elevernas olika vägar för lärande och utv... Visa mer
Ellen Fries gymnasium

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Vill du få möjligheten att jobba med kompetenta kollegor och att arbeta med unga människor och bidra till deras utveckling? Välkommen till Ellen Fries gymnasium!

Här får du chansen att arbeta på en skola där bildning, kreativitet och företagande är ledorden. Vår personal arbetar undersökande med flexibilitet och variation i undervisningen för att möta elevernas olika vägar för lärande och utveckling. Skolan präglas av en nyfikenhet på elevens lärandeprocess och vetskapen om att samarbete med elever och kollegor och ledning är det bästa sättet att öka elevernas kunskaper. Vi lyssnar på elevens berättelse för att kunna organisera utbildningen så att alla elever ska få en möjlighet att lyckas i livet. För att kunna möta eleven på alla nivåer har vi introduktionsprogram, yrkesprogram och teoretiska program. På introduktionsprogrammet kan eleverna praktisera på heltid men även kombinera praktik och studier utifrån individuellt behov.

Här kan du läsa mer. (http://ellenfriesgymnasium.uppsala.se)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att anskaffa praktikplatser och säkra utbildningskvalitet samt en trygg arbetsmiljö för elever på introduktionsprogrammet.

I uppdraget ingår även att:

• Ge stöd till praktikhandledare/arbetsplatser.
• Besöka eleverna på praktikplatsen och säkerställa en trygg arbetsmiljö.
• Tillsammans med personal på skolan säkra kvaliteten i elevens praktik och utbildning.
• Förbereda elever för praktik och vara mentor för elever i heltidspraktik.
• I samarbete med SYV vägleda ungdomar fram till anställning eller annan utbildningsform.

Din bakgrund
Vi söker dig som har personalvetarutbildning eller motsvarande högskoleutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med ungdomar i arbetsmarknadsinsatser. Det är även meriterande om du har arbetat med ungdomar i gymnasieskolan. Tjänsten innebär att du behöver ha kunskaper i motiverande samtal. B-körkort är en förutsättning för tjänsten. Vi ser det som en fördel om du har goda kunskaper i att uttrycka sig i tal och skrift och har kunskaper om gymnasieskolans struktur och styrdokument.

Som person har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat samtidigt som du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Thorbjörn Kättström, programrektor, 018-727 21 09
Ulla Klefbom, enhetsrektor, 018-727 98 10

Facklig företrädare:
AKAVIA, Jonny Eliasson 018-727 22 12
Vision, Maria Roos 018-727 27 86
SSR, Maria Persson 018-727 24 24

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 54 75.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Vikariat Administratör företagslösningar - Workforce Management

Vill du vara med och göra det möjligt för människor att förverkliga sina yrkesdrömmar? Då är du välkommen att söka denna intressanta tjänst! Vi på Frilans Finans företagslösningar jobbar med att förenkla löneadministrationen för våra kunder varje dag samtidigt som vi säkerställer att våra anställda har en hållbar och säker arbetssituation. Nu söker vi en administratör för ett vikariat på heltid under hösten 2021. Vad du kommer att göra Du kommer att ingå i... Visa mer
Vill du vara med och göra det möjligt för människor att förverkliga sina yrkesdrömmar? Då är du välkommen att söka denna intressanta tjänst!
Vi på Frilans Finans företagslösningar jobbar med att förenkla löneadministrationen för våra kunder varje dag samtidigt som vi säkerställer att våra anställda har en hållbar och säker arbetssituation. Nu söker vi en administratör för ett vikariat på heltid under hösten 2021.
Vad du kommer att göra
Du kommer att ingå i ett team på 5 personer där du får arbeta med följande arbetsuppgifter:
- Löneutbetalningar till våra anställda
- Support till anställda via mail och telefon
- Hantering av ersättningar och avdrag
- Upprätta anställningsavtal
- Bistå i hanteringen av större kunder


Under vikariatet kommer du även att hantera generella frågor kring:
- Arbetstillstånd
- Anställningsvillkor
- Lön, arbetsgivaravgift, skatter och avdrag
- Försäkringskassa
- Arbetsgivarintyg
- Kronofogden
Vikariatet gäller för perioden 1 juli - 31 december 2021
Tjänstgöringsgrad: 100%
Tjänsten är placerad på Frilans Finans huvudkontor i Uppsala.
Vem du är
Vi tror att du är en glad och positiv person som gillar att ta ansvar, är välstrukturerad och effektiv. Då vi har mycket kontakt med våra kunder och anställda så ser vi att du är serviceinriktad och relationsskapande. Vi tror att du är prestigelös i det du gör samt trivs med att jobba i en verksamhet som förändras och där du tar egna initiativ - samtidigt som du gillar att vara en del av teamet!
Din tidigare erfarenhet:
- Mycket god kommunikativ förmåga i svenska och engelska, båda i tal och skrift
- Dokumenterade ekonomikunskaper motsvarande gymnasieekonom
- Goda kunskaper i office-paketen, framförallt excel
- Tidigare erfarenhet av löneadministration är meriterande
- Tidigare erfarenhet av kundtjänst är meriterande
Vilka är vi
Frilans Finans är Sveriges största organisation för egenanställda. Vi gör det möjligt för människor att på ett enkelt, roligt och tryggt sätt kunna bedriva verksamhet och fakturera utan företag. Sedan vi startade 1999 har vi hjälpt tiotusentals egenanställda att arbeta på den uppdragsbaserade arbetsmarknaden. På Frilans Finans är vi ca 50 st anställda och vi har kontor i Uppsala (huvudkontor), Stockholm och Nice.
Skicka in din ansökan med ett personligt brev direkt till [email protected] Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

personalhandläggare till SLU - Institutionen för ekologi

Vi söker nu en personalhandläggare med goda kunskaper inom HR till vår attraktiva kund SLU - Institutionen för ekologi. Teamet du tillhör arbetar med verksamhetsstöd till forskare, studenter och ledning - och vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå under sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller övertag för rätt person. Institutionen ryms i fina ... Visa mer
Vi söker nu en personalhandläggare med goda kunskaper inom HR till vår attraktiva kund SLU - Institutionen för ekologi. Teamet du tillhör arbetar med verksamhetsstöd till forskare, studenter och ledning - och vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att pågå under sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller övertag för rätt person. Institutionen ryms i fina lokaler i en vacker miljö på campusområdet i Ultuna.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Som personalhandläggare arbetar du självständigt med stor bredd av personalrelaterade arbetsuppgifter med nära koppling till institutionens uppdrag inom utbildning och forskning. Vi erbjuder en anställning som är stimulerande, varierande och där du förväntas ta egna initiativ. Då verksamheten är i en expansiv fas kommer arbetsuppgifterna att variera med institutionens utveckling. Det finns därför goda möjligheter att påverka arbetssätt och rutiner utifrån gällande regelverk, och därmed också goda möjligheter till egen utveckling.Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Stöd till chefer och medarbetare i personalfrågor
• Administration av anställningsbeslut, uppsägningar, ledighet, timlöner, arvoden, lönehantering, försäkringsfrågor mm.
• Registrering och uppföljning i personalsystem (Primula, ReachMee)
• Medverka vid utveckling av personalprocessen och rutiner
• En viss del ekonomiadministrativt arbete

Då vi har internationella medarbetare ingår support i samband med deras ankomst till Sverige, vilket bland annat innebär kontakter med Migrationsverket, Försäkringskassan och Skatteverket.
Inköp, arkivering och andra administrativa arbetsuppgifter på institutionen kan förekomma. Du rapporterar till administrativ chef och arbetar i nära samarbete med administrativ chef, prefekt och biträdande prefekter.Vem är du?
Kvalifikationer:

• Eftergymnasial utbildning med inriktning personalvetare eller motsvarande
• Vana vid IT-system för bland annat personalhantering och rekrytering och förmåga att sätta sig in i olika system
• Goda kunskaper i Office-paketet
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska och engelska

Meriterande:

• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Kunskaper i personalsystemet Primula
• Erfarenhet från offentlig förvaltning och kännedom om de statliga villkorsavtalen
• Erfarenhet från universitet eller högskola

För att lyckas som personalhandläggare krävs att du är självgående, noggrann, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom flexibelt och självgående arbetssätt samt förmågan att prioritera och hålla deadline. Arbetet som personalhandläggare innebär varierande arbetsuppgifter och därför vill vi att du är välorganiserad, tydlig och har en förmåga att sätta gränser.

Du kommer att ha mycket kontakt med institutionens alla avdelningar med våra ämnesföreträdare, projektledare och bidragsgivare så du behöver vara kommunikativ och gillar att arbeta med olika slags människor. Vi värdesätter erfarenhet från liknande arbete högt, likväl som att du har ett samhällsfokus.Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Skoladministratör

Arbetsuppgifter Som skoladministratör utgör du ett chefsstöd till ledningen inom områden som elev-, informations-, ekonomi- samt myndighetsadministration. Du är ansiktet utåt och tar dagligen emot besök, hjälper och vägleder elever, pedagoger, föräldrar, myndighetspersoner etc. som kommer eller ringer till skolans reception i olika ärenden. Du har huvudansvar för den interna servicen på skolan och är behjälplig i allmänt förekommande kontorsgöromål. Du stö... Visa mer
Arbetsuppgifter
Som skoladministratör utgör du ett chefsstöd till ledningen inom områden som elev-, informations-, ekonomi- samt myndighetsadministration. Du är ansiktet utåt och tar dagligen emot besök, hjälper och vägleder elever, pedagoger, föräldrar, myndighetspersoner etc. som kommer eller ringer till skolans reception i olika ärenden. Du har huvudansvar för den interna servicen på skolan och är behjälplig i allmänt förekommande kontorsgöromål. Du stödjer genom att sköta beställningar och bokningar av olika slag samt formulerar och distribuerar inbjudningar och infoblad mm.

I uppdraget ingår också att hantera elevadministration, vilket bl a innebär att registrera in- och utskrivningar, placeringar, betyg och andra elevresultat mm. Du har ansvar för posthantering, registrering, arkivering och kan vara behjälplig i lokal ärendehantering kopplat till myndighetsutövning. Detta kan innehålla arbetsuppgifter som framtagning av olika typer av underlag för statistik, förberedelser av utskick av olika slag mm.

Inom ekonomiområdet ingår bl att hantera fakturor, göra konteringar, inköp och beställningar. Korttidsbemanning innehållande bl a anskaffning av vikarier och administration kring detsamma i befintligt IT-system kan också ingå i uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning inom det administrativa området samt minst två års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Gärna erfarenhet av att arbeta inom skolverksamhet.

Du kan hantera webben, goda kunskaper i Officepaketet, Google, dokumentation och har viss ekonomisk förståelse.
Erfarenhet av arbete med HR-stöd och kunskap kring IT-stöden samt de regelverk som styr skolans arbete är meriterande.

Som person är du lyhörd och har god samarbetsförmåga och ett respektfullt bemötande. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi förutsätter också att du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och god IT-kompetens.

Villkor

Tjänsten är ett vikariat. 80%

Semestertjänst tillämpas, kollektivavtal gäller.

Tillträde augusti 2021

För mer information om skolan och vår verksamhet är du välkommen att kontakta rektor Martin Molin [email protected] eller besöka hemsidan, www.grillska.se/uppsala

Rekryteringsarbetet och intervjuer kommer att pågå löpande under hela ansökningsperioden, och vi tar endast emot ansökningar digitalt. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi undanber oss vänligen kontakt med ytterligare försäljare av jobbannonser då vi redan har upphandlade avtal. Var uppmärksam på att svarsmejl ifrån oss ibland kan hamna i skräpposten.

För anställning begär vi att se registerutdrag från Polisen. Du kan beställa blanketten från polisens hemsida eller hämta en från polisstationen. Beställ gärna utdraget i förväg då viss handläggningstid förekommer.Stadsmissionens skolstiftelse är en idéburen organisation som driver gymnasieutbildning på Grillska gymnasiet och Grillska gymnasiesärskolan och vuxenutbildning på Stadsmissionens folkhögskola och Stadsmissionens yrkeshögskola. Med cirka 3000 studerande är vi en av Sveriges största idéburna skolaktörer.

Stiftelsen arbetar efter en pedagogisk modell med gemensamma aktiviteter och arbetssätt. Det innebär bland annat att våra utbildningar präglas av samhällsengagemang, entreprenörskap och hälsa och har en tydlig verklighetsanknytning.

Att vara idéburen innebär framför allt att vi inte styrs av några andra intressen än vår idé - att utbildning gör skillnad. Gymnasieskolorna är friskolor som drivs i stiftelseform, vilket innebär att det inte finns någon ägare som tar ut vinst. Eventuellt överskott går till utveckling av verksamheten.

Stiftelsegrundaren Stockholms stadsmission har drivit utbildning redan 1857 och vi delar samma grundläggande, humana människosyn och värdegrund.

Genom utbildning kan vi förebygga utanförskap och stärka individens tro på sig själv och sin egen förmåga och arbeta mot vår vision om en skola för ett mänskligare samhälle. Visa mindre

Ledigt uppdrag som Administratör till läkemedelsbolag i Uppsala

Är du en van administratör och trivs med administrativt arbete? Just nu söker vi på Academic Resource AB en administratör för uppdrag med beräknad start omgående hos vår globala Life Science kund i Uppsala tom 2021-06-30. Du kommer att arbeta med ett härligt gäng kollegor som arbetar i högt tempo med uppgifter som gör stor skillnad för världen. Ex. pågående projekt med anledning av att säkerställa att läkemedelsbolag ska kunna ta fram Covid vaccin. Avdelni... Visa mer
Är du en van administratör och trivs med administrativt arbete? Just nu söker vi på Academic Resource AB en administratör för uppdrag med beräknad start omgående hos vår globala Life Science kund i Uppsala tom 2021-06-30.
Du kommer att arbeta med ett härligt gäng kollegor som arbetar i högt tempo med uppgifter som gör stor skillnad för världen. Ex. pågående projekt med anledning av att säkerställa att läkemedelsbolag ska kunna ta fram Covid vaccin.
Avdelningen driver även en mängd investeringsprojekt på site Uppsala och är också ansvarig för projektledningshandboken och metodiken för investeringsprojekt. Just nu finns ett behov att stötta projektledarna administrativt och där är din kompetens och erfarenhet efterlängtad!


Arbetsuppgifter
Dina uppgifter är att stötta projektledarna med administrativ hjälp tex:
• Begära passerkort till konsulter/entreprenörer etc.
• Kalla till möten, följa upp från möten och skriva mötesprotokoll
• Beställa datorer etc. åt konsulter
Kvalifikationer
Du är en van administratör och har vana att arbeta i IT-system. Du har goda kunskaper i Officepaketet
Vidare behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift. Som person är du serviceminded och driftig. Du tycker om att ha varierande arbetsuppgifter och arbeta under högt tempo.


Om oss
Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Life Science, Ekonomi & Finans, samt HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm & Uppsala.
Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön. Du får en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Ca0321
Observera att vi tar ej tar emot ansökningar via mail/e-post
Frågor besvaras via mail av:
[email protected]
[email protected]
Sökord: administration life science mötesprotokoll officepaket ms office administrering administratör administrativ assistent svenska engelska Visa mindre

HR/löneadministratör i Uppsala

Arbetsbeskrivning Nu söker vi en HR- och löneadministratör med tidigare erfarenhet till ett spännande och expansivt företag i Uppsala. Trivs du som bäst i en bred roll där du både ser delarna och helheten och får driva ditt eget arbete framåt. Arbeta självständigt och i team och tillhöra en HR-avdelning. Stämmer denna beskrivning in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan! Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra k... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en HR- och löneadministratör med tidigare erfarenhet till ett spännande och expansivt företag i Uppsala. Trivs du som bäst i en bred roll där du både ser delarna och helheten och får driva ditt eget arbete framåt. Arbeta självständigt och i team och tillhöra en HR-avdelning. Stämmer denna beskrivning in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.
Ansvarsområden
Du kommer att stötta HR chefen med HR- och löneadministration, dina arbetsuppgifter kommer bestå av att ansvara för löpande lönehantering, löneadministration, reseräkningar, utläggsredovisning, förmån- och pensionsberäkningar. Personaladministration, schemaläggning, rekryteringsarbete, ta fram avtal och administrera övriga HR relaterade frågor.

Arbetstider
Vardagar dagtid. Visstid med start i mitten av mars t o m september, med eventuell möjlighet till förlängning. 

Kvalifikationer
Du som söker har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande och har minst 2 års tidigare erfarenhet av att arbeta med HR- och löneadministrativt arbete. Du har goda kunskaper i Office paketet, vana av och lätt för att lära dig nya datasystem. Meriterande är om du har erfarenhet av Visma och varit med och outsourca lönehantering.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du är trygg i dig själv och lär dig snabbt nya saker, har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Struktur, ordning och reda samt att ge utmärkt service är viktigt för dig, precis som att leverera resultat med hög kvalité. Du är även kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.  

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Erfarenhet
Minst 2 års erfarenhet av liknande arbete.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Hanna Kaponen | Konsultchef | [email protected]
Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Personaladministratör

Institutionen för kliniska vetenskaper ansvarar för grundutbildning, forskning och forskarutbildning inom anestesiologi, bilddiagnostik, djuromvårdnad, epidemiologi, försöksdjursvetenskap, kirurgi, klinisk kemi, medicin och reproduktion. Inom samtliga ämnen spänner vår verksamhet över alla djurslag. Kliniska vetenskaper Vi söker en serviceinriktad, kunnig och initiativrik administratör med fokus på personaladministrativa arbetsuppgifter. I tjänsten ingår ... Visa mer
Institutionen för kliniska vetenskaper ansvarar för grundutbildning, forskning och forskarutbildning inom anestesiologi, bilddiagnostik, djuromvårdnad, epidemiologi, försöksdjursvetenskap, kirurgi, klinisk kemi, medicin och reproduktion. Inom samtliga ämnen spänner vår verksamhet över alla djurslag.

Kliniska vetenskaper
Vi söker en serviceinriktad, kunnig och initiativrik administratör med fokus på personaladministrativa arbetsuppgifter. I tjänsten ingår även ansvar för institutionens diarieföring och arkivering samt andra administrativa sysslor.

Den administrativa gruppen på institutionen ger stöd och service till institutionsledning och medarbetare. Vi hanterar främst ekonomi- och personalfrågor, diarieföring och arkivering men även andra stödfunktioner som lokalfrågor, webb och inköpsfrågor. Som administratör hos oss arbetar du i en mindre arbetsgrupp med möjlighet till nätverk inom fakultetens institutioner. SLU har en central personalavdelning och en enhet för arkiv och informationshantering som du kommer att samarbeta med och kunna rådfråga. SLUs systemstöd är Primula, BeSched, UBW, ReachMee och Public360.

 
Arbetsuppgifter:
I arbetsuppgifterna ingår att stödja verksamheten i personaladministrativa uppgifter och omfattar bland annat


• Stöd till de anställda och chefer i olika personalfrågor
• Hantera anställningar (anställningsform, anställningstid, förlängningar, avslut)
• Hantera timarvoderad personal
• Stöd vid ansökan om uppehålls- och arbetstillstånd och SINK-skatt
• Bevaka frånvaro, semester, utgående ledigheter och hantera ersättningar/arvoden
• Granska reseräkningar
• Stöd vid rekrytering, administration i rekryteringsprocessen och introduktion av nyanställda
• Ansvara för institutionens diarieföring och arkivering

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant utbildning, lägst gymnasienivå eller motsvarande, samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av arbete med personaladministrativa uppgifter är ett krav och erfarenhet från statlig förvaltning är meriterande. Att tidigare ha arbetat med diarieföring och arkivering inom offentlig förvaltning är meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av ekonomiadministration och förstår sambandet mellan personal och ekonomifrågor.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmågor som god samarbetsförmåga och ett flexibelt och självgående arbetssätt. Du är ansvarstagande, noggrann och initiativrik och har förmågan att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Du drivs av att ständigt förbättra de administrativa processerna samt av att ge god service till verksamheten.

Då SLU och institutionen har både svenska och internationella medarbetare och studenter behöver du behärska såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

 

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

 

Omfattning:
100%

 

Tillträde:
Snarast och enligt överenskommelse

 

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2021-03-17. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.  

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Human Resources Generalist

MachineGames is looking for an HR Generalist to join our studio. This role is for someone who likes to engage in a wide variety of areas of responsibility on different levels. The responsibilities are spanning from day-to-day operative HR-support and administration to projects related to for example health safety and work environment or compensation and benefits. In this role you will be part of a team of three and you will be reporting to the HR manager o... Visa mer
MachineGames is looking for an HR Generalist to join our studio. This role is for someone who likes to engage in a wide variety of areas of responsibility on different levels. The responsibilities are spanning from day-to-day operative HR-support and administration to projects related to for example health safety and work environment or compensation and benefits. In this role you will be part of a team of three and you will be reporting to the HR manager of the studio.

Our studio is located in central Uppsala, Sweden which is a small and vibrant city 30 minutes north of the capital Stockholm. It has a historical heritage reaching back to pre-medieval times. MachineGames is a part of ZeniMax Media inc. alongside sister studios Alpha Dog games, Arkane studios, Bethesda game studios, Id Software, Roundhouse Studios, Tango Gameworks, and ZeniMax Online Studios.

Our studio has a legacy of being down to earth and our everyday work as well as our long-term goals are driven by our values:
- We value Team performance over individual performance
- We practice an open door policy
- We deliver what we promise
- We give constructive and actionable feedback
- We practice ownership and accountability
- We learn from our mistakes.
This is a permanent position starting as soon as possible. For this role you must be permanently located within commuting distance of Uppsala and hold a Swedish work permit or be a Swedish citizen.
Responsibilities
Administrative/Payroll/Employee services
Monitor our HR email and slack channels and respond to employees’ and supervisors’ queries s in a professional and timely manner
Creating employment related documents, such as employment certificates and employment agreements.
Manage our Employee information Confluence page, which aims to provide employees with an on-demand employment information source.
Support supervisors with employee relations matters.
Maintain accurate and up to date employee records on HR information systems and in employee files, capturing all required documentation in compliance with GDPR.
Complete audits to identify any outstanding documents or non-compliance.
Share the responsibility of preparing monthly payroll with the HR Manager
Respond to payroll related employee queries
Monitor and document employees leave of absence, following up with supervisors and employees

Work environment
Support with ensuring that MachineGames’ policies and routines that are up to date with local legislation and common practice and properly documented.
Support in harmonising global policies with local legislation and common practice as well as rolling out global policies at local level.
Being responsible for the studio’s Systematical work environment management (Swe: systematiskt arbetsmiljöarbete) and its documentation.
Manage rehabilitation cases, by documenting and coordinating between social insurance agency, occupational health care, the affected individual and their supervisors.

Diversity and Inclusion
Support with ensuring that MachineGames has policies and documented routines that are up to date with local legislation and common practice.
Support in harmonising global policies with local legislation and common practice as well as rolling out global policies at local level.
Planning and carrying out activities related to diversity and inclusion initiatives, for example lectures, trainings, attending events and conferences.
Support the HR Manager with carrying out the annual salary mapping


Compensation and Benefits
Participate in projects related to compensation and benefits
Obtaining and maintaining robust compensation data

Qualifications
Formal education in human resources management, preferably at university level


Must have experience and be familiar with the application of Swedish labor/employment law
At least a couple of years of experience from a generalist human resources role
Demonstrated ability to drive projects and implementations to the finish
An eye for details and a focus on delivering in a timely manner
Demonstrated ability to maintain confidentiality of information, exercise good judgement and discretion in handling information
Able to independently search for information and suggest solutions to problems
Great people skills and does not hesitate to collaborate cross functionally
Able to, from time to time, work after office hours, for example during company events
Experience of an international setting and an ability to communicate at a professional level, both in writing and verbally in English
Proficiency in the MS Office suite
Last but not least, have a positive and solution-oriented personality!

We embrace diversity, equity, and inclusion in everything we do – from recruiting for our studios, publishing and operations to fostering safe and respectful workplaces that encourage collaboration. Our culture is based on principles of respect, inclusion, and fair treatment and we welcome anyone into our family without regard to race, religion, gender identity, sexual orientation, or age.
Our diversity fuels our innovation and inspires us to create game worlds that bring us closer to the global community of players we serve. Visa mindre

Administratör till Arbetsförmedlingen i Uppsala

Välkommen till händelsernas centrum. Här arbetar du på regeringens uppdrag och på en myndighet som just nu behövs mer än någonsin. Som experter på alla typer av arbetsmarknadsfrågor bidrar vi med allt från analyser till konkreta insatser som gör att fler människor snabbare och lättare hittar jobb. Nu utvecklar vi nya arbetssätt, nya lösningar och nya sätt att samarbeta med olika aktörer i hela landet. Därför behövs fler engagerade medarbetare som vill vara... Visa mer
Välkommen till händelsernas centrum. Här arbetar du på regeringens uppdrag och på en myndighet som just nu behövs mer än någonsin. Som experter på alla typer av arbetsmarknadsfrågor bidrar vi med allt från analyser till konkreta insatser som gör att fler människor snabbare och lättare hittar jobb. Nu utvecklar vi nya arbetssätt, nya lösningar och nya sätt att samarbeta med olika aktörer i hela landet. Därför behövs fler engagerade medarbetare som vill vara med och driva förändring inom viktiga områden – är du en av dem?
På Arbetsförmedlingen Uppsala län finns två enheter, VO Arbetsgivare och VO Arbetssökande.

Tillsammans är vi ca 180 anställda i länet på två placeringsorter, Uppsala och Tierp. Nu söker vi en administratör med placering i Uppsala.

Beskrivning av tjänsten
Som administratör på Arbetsförmedlingen ansvarar du för att dokumenthantering och enklare ekonomiadministration genomförs på ett korrekt sätt. Uppmärksammar du fel och brister i beslut eller underlag meddelar du ansvarig handläggare eller chef. Du ansvarar för att initiera kompetensutveckling för att alltid ha uppdaterade kunskaper inom ditt område.

Arbetsuppgifter

- Olika typer av dokumenthantering så som sortering, posthantering och granskning i olika system. Enklare personaladministration och ekonomiadministration som
leveranskontroll och fakturahantering
- Vid behov informerar du eller utbildar andra medarbetare inom ditt kompetensområde

Kvalifikationer
- Godkänd slutförd gymnasieutbildning. Alternativt innehar du en anställning som administratör inom myndigheten.
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet där arbetet till största del bestått av liknande administrativa arbetsuppgifter.
- Mycket goda kunskaper i MS Office.
- Goda kunskaper i svenska, kunna uttrycka sig i tal och skrift.
- God läsförståelse i engelska.
- Förstå grunderna i enklare ekonomiadministration såsom leverans- och fakturakontroll.

Vi söker dig som är
Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet i registrering (till exempel som diplomerad registrator). Vidare ser vi också gärna att du har arbetslivserfarenhet av administrativa arbetsuppgifter från offentlig sektor.

Utöver dessa kvalifikationer har du personlig förmåga och fallenhet att arbeta i enlighet med Arbetsförmedlingens medarbetarkriterier:

Medarbetare på Arbetsförmedlingen:
• Tar ansvar för sina arbetsprestationer och sitt bidrag till helheten
• Anpassar sig till förändring och oförutsedda händelser
• Tar initiativ till utveckling och bidrar till förbättring

 

Övrig information
Anställningsformen är en visstidsanställning på heltid till och med 2021-10-06. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Uppsala.

Vi har goda förmåner, med bra semesteravtal, flextid, möjlighet till friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag. Hos oss finns ett stort engagemang, alla som arbetar här vill göra en insats. Läs mer om vår organisation och vårt uppdrag på vår hemsida http://www.arbetsformedlingen.se.


Ansökningsprocessen
Välkommen med din ansökan senast 3/3 2021 genom att klicka på knappen "ansök" nedan. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du söker jobbet, samt betyg/intyg som styrker kraven på godkänd gymnasieutbildning och arbetslivserfarenhet i din ansökan. När du skickar din ansökan kommer du att få svara på några urvalsfrågor.

Observera: Arbetsförmedlingens rekryteringsprocess utgår från evidensbaserat urval där urvalstester används i rekryteringen.

Vi arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering. Det är viktigt för oss att all kompetens tas tillvara och vi välkomnar alla sökande. Vi ser positivt på om du har kunskaper i något av våra nationella minoritetsspråk. Visa mindre

Koordinator HR/Kommunikation

Folktandvården i Uppsala län Vill du arbeta brett med kompetensförsörjningsfrågor och arbetsgivarvarumärke? Är du en kommunikativ person som är en fena på att organisera? Då tror vi att du kan vara vår nya koordinator inom HR och Kommunikation på Folktandvården i Uppsala län! Vår verksamhet Folktandvården i Uppsala län är en förvaltning inom Region Uppsala. På Folktandvården drivs vi av en vilja att hjälpa länsinvånarna och stimulera till en god munhä... Visa mer
Folktandvården i Uppsala län

Vill du arbeta brett med kompetensförsörjningsfrågor och arbetsgivarvarumärke? Är du en kommunikativ person som är en fena på att organisera? Då tror vi att du kan vara vår nya koordinator inom HR och Kommunikation på Folktandvården i Uppsala län!

Vår verksamhet
Folktandvården i Uppsala län är en förvaltning inom Region Uppsala. På Folktandvården drivs vi av en vilja att hjälpa länsinvånarna och stimulera till en god munhälsa. Genom hälsofrämjande och individuellt anpassad vård av hög kvalitet ska Folktandvården vara det naturliga valet för såväl patienter som personal. Folktandvården har kliniker i hela länet där det arbetar totalt ca 590 medarbetare. Du kommer att ingå i Folktandvårdens HR-avdelning men du kommer även att arbeta med arbetsuppgifter inom kommunikationsområdet. Placeringen är vid Folktandvårdens ledningskontor där stödverksamheten är samlad, bara några minuters promenad från Uppsala resecentrum.

Ditt uppdrag
Som koordinator inom HR och kommunikation kommer du att få en varierad arbetsdag som präglas av två områden, kompetensförsörjning och vårt arbete med arbetsgivarvarumärket både internt och externt. Det innebär i praktiken att du bland annat kommer att arbeta med att marknadsföra Folktandvården på studentmässor och event, producera inlägg till våra sociala medier, bistå vid annonsskapande, bildhantering och hantering av mallar. Du kommer att administrera, samordna och utveckla våra olika introduktionsprogram. I uppdraget ingår även strukturering och publicering av information på vårt intranät och vår webbplats. Du som söker är initiativtagande, kommunikativ och har lätt för att skapa relationer och trivs med att formulera dig i text. I vardagen som koordinator ingår administrativa arbetsuppgifter och publicering av material i olika publiceringsverktyg. Vana vid systemförståelse är därför till stor hjälp i detta uppdrag.

Är du den vi söker?
Vi tror att den här tjänsten passar sig som är

• Självgående - Du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt.
• Initiativtagande - Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter.
• Relationsskapande - Du är socialt aktiv, skapar kontakter och underhåller relationer i yrkesmässiga sammanhang.
• Serviceinriktad - Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
• Tydlig - Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram, du påminner och följer upp.

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidare anställning. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

• Tjänstepension
• Ett starkt försäkringsskydd
• Extra semesterdagar till dig över 40 år
• Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
HR-chef Cecilia Bernström, 0706-36 61 91
Kommunikationschef Linda Alexandersson, 0722-17 19 73
För Vision, Annika Flygare 0703-03 64 35
För Saco, Isabel Brundin 0705-081310

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 28 februari.

Mer om oss som arbetsgivare:


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

HR-administratör, vikariat

Personalavdelningen SLU är ett universitet i internationell toppklass med forskning, utbildning och miljöanalys inom vetenskaper för hållbart liv. Huvudorter är Alnarp, Umeå och Uppsala, men verksamhet bedrivs också på forskningsstationer, försöksparker och utbildningsorter i hela landet. Hos oss samlas människor med olika perspektiv men med det gemensamma målet att skapa de bästa förutsättningarna för en hållbar, levande och bättre värld. Personalavdelnin... Visa mer
Personalavdelningen
SLU är ett universitet i internationell toppklass med forskning, utbildning och miljöanalys inom vetenskaper för hållbart liv. Huvudorter är Alnarp, Umeå och Uppsala, men verksamhet bedrivs också på forskningsstationer, försöksparker och utbildningsorter i hela landet. Hos oss samlas människor med olika perspektiv men med det gemensamma målet att skapa de bästa förutsättningarna för en hållbar, levande och bättre värld.
Personalavdelningen ingår i universitetsadministrationen och är ett verksamhetsnära stöd till universitetsledning, fakulteter, institutioner och avdelningar. Hos oss arbetar HR-specialister, HR-administratörer, lönespecialister och ledarutvecklare. Vi underlättar för chefer och ledare att utveckla sin verksamhet, fullgöra sina uppdrag och skapa attraktiva arbetsplatser där medarbetare trivs och utvecklas.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i en arbetsgrupp på fem HR-administratörer och vara ett stöd till verksamheten och övriga kollegor på avdelningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att hantera anställnings och rekryteringärenden, utfärda anställningsbeslut, publicera annonser samt ansvara för avdelningens arkivering. I arbetet ingår även en del utbildningsadministration. Du kommer att arbeta i flera av våra olika system så som Primula, ReachMee, Public 360, Idis m.m. HR-administratörsgruppen ansvarar över den stora introduktionsutbildningen för hela SLU samt utbildningar för personaladministratörer. Webbpublicering kan även ingå i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet av HR-administration, så som anställnings- och rekryteringsadministration eller motsvarande, helst från universitet/högskola. Du är bra på att se arbetsflöden och har idéer om hur man kan utveckla dessa. Du vill vara delaktig i avdelningens gemensamma uppdrag och tycker om att hjälpa andra att lösa problem. Du förstår kundens perspektiv, är serviceinriktad, prestigelös och lösningsfokuserad. För att lyckas i arbetet som HR-administratör behöver du kunna kommunicera, ha lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Du behöver ha ett strukturerat arbetssätt och ha förmåga att arbeta självständigt och ta stort ansvar för ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Du har utbildning inom personalområdet eller utbildning som vi bedömer likvärdig. Du behärskar Officepaketet och är riktigt bra på att skapa mallar och smarta dokument. Att arbeta i olika system och lära dig nya system är lätt för dig. Att ha arbetat med digitalisering av arbetsflöden kommer vara en merit för arbetet. Erfarenhet från statlig verksamhet är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Föräldravikariat till och med 2021-12-31 med eventuell möjlighet till förlängning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2020-12-04.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

HR-generalist vid Försvarsmaktens Underrättelse- och säkerhetscentrum

Vi söker nu en HR-generalist. Befattningen är placerad vid Stabsenheten med placeringsort Uppsala. Sökande enhet Stabsenheten stödjer och skapar förutsättningar för chefen FMUndSäkC och centrumet i övrigt att planera, genomföra och följa upp dess verksamhet. Förutom stödfunktioner som HR-, Säk-, Gen-, Log- Prod- IT-, Ek-, och Komm-funktioner finns även vaktmästar- och sekreterarstöd. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som HR-generalist är dina huvudsakliga arb... Visa mer
Vi söker nu en HR-generalist. Befattningen är placerad vid Stabsenheten med placeringsort Uppsala.

Sökande enhet
Stabsenheten stödjer och skapar förutsättningar för chefen FMUndSäkC och centrumet i övrigt att planera, genomföra och följa upp dess verksamhet. Förutom stödfunktioner som HR-, Säk-, Gen-, Log- Prod- IT-, Ek-, och Komm-funktioner finns även vaktmästar- och sekreterarstöd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som HR-generalist är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ge konsultativt stöd till chefer och medarbetare inom HR-området, utifrån fastställda policies, riktlinjer, lagar och avtal med i huvudsak operativt fokus. I dina arbetsuppgifter ingår att handlägga ärenden rörande personaltjänst, lönesättning, lönerevision, rekrytering och samverkan samt löpande arbete inom personalekonomi. Du kommer vara sekreterare i samverkansorgan såsom lokal personalförsörjningsnämnd. Du förväntas arbeta aktivt med att utveckla arbetssätt inom HR-funktionen.

Kvalifikationskrav
Du har akademisk examen inom HR-området alternativt likvärdig eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper inhämtade genom arbetslivserfarenhet. Du ska ha mycket goda IT-kunskaper samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Du innehar B-körkort.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande om du har flerårig erfarenhet av brett HR-arbete i en konsultativ roll, gärna från större statlig organisation. Goda kunskaper i PRIO (SAP) samt excel är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en lojal medarbetare, har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Förtroende är mycket viktigt eftersom du kommer att ha ett stort eget ansvar för att lösa tilldelade uppgifter. Du är driven och verkar för utveckling och förbättring. Du skall vara stresstålig, flexibel och öppen för snabba förändringar och omprioriteringar. Arbetet kräver att du är kommunikativ, lyhörd och har hög integritet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
Jeanette Borén, chef HR, 018-19 65 03

Fackliga representanter
Officersförbundet: Peter Oscarson, 018-19 63 68
Försvarsförbundet: Emmie Ulegård, 018-19 67 81
SACO: Daniel Rönnbäck, 018-19 68 06
Alternativt 010-820 00 99 för alla fackliga kontakter.

Övrigt
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, 2020-12-01 - 2021-12-31
Arbetsort: Uppsala
Beräknat startdatum/tillträde: 2020-12-01 eller enligt överenskommelse
Befattningsnivå: Civil

Sista datum för ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2020-10-16. Din ansökan ska innehålla CV, ansökningsbrev samt referenser. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens underrättelse- och säkerhetscentrum, FMUndSäkC, är ett centrum för utbildning och utveckling inom Försvarsmaktens nationella och internationella underrättelse- och säkerhetstjänst. Centrumet är försvarsmaktsgemensamt och upprättades 1998 då flygvapnets och arméns underrättelseskolor samt Försvarets tolkskola sammanfördes till Uppsala garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Personaladministratör

Institutionen för kliniska vetenskaper ansvarar för grundutbildning, forskning och forskarutbildning inom anestesiologi, bilddiagnostik, djuromvårdnad, epidemiologi, försöksdjursvetenskap, kirurgi, klinisk kemi, medicin och reproduktion. Inom samtliga ämnen spänner vår verksamhet över alla djurslag. Institutionen för kliniska vetenskaper söker en serviceinriktad, kunnig och initiativrik administratör med fokus på personaladministrativa arbetsuppgifter. I ... Visa mer
Institutionen för kliniska vetenskaper ansvarar för grundutbildning, forskning och forskarutbildning inom anestesiologi, bilddiagnostik, djuromvårdnad, epidemiologi, försöksdjursvetenskap, kirurgi, klinisk kemi, medicin och reproduktion. Inom samtliga ämnen spänner vår verksamhet över alla djurslag.

Institutionen för kliniska vetenskaper
söker en serviceinriktad, kunnig och initiativrik administratör med fokus på personaladministrativa arbetsuppgifter. I tjänsten ingår även ansvar för institutionens diarieföring och arkivering samt andra administrativa sysslor.

Den administrativa gruppen på institutionen ger stöd och service till institutionsledning och medarbetare. Vi hanterar främst ekonomi- och personalfrågor, diarieföring och arkivering men även andra stödfunktioner som lokalfrågor, webb och inköpsfrågor. Som administratör hos oss arbetar du i en mindre arbetsgrupp med möjlighet till nätverk inom fakultetens institutioner. SLU har en central personalavdelning och en enhet för arkiv och informationshantering som du kommer att samarbeta med och kunna rådfråga. SLUs systemstöd är Primula, UBW, ReachMee och Public360.

 Arbetsuppgifter:
I arbetsuppgifterna ingår att stödja verksamheten i personaladministrativa uppgifter och omfattar bland annat


• Stöd till de anställda och chefer i olika personalfrågor
• Hantera anställningar (anställningsform, anställningstid, förlängningar, avslut)
• Hantera timarvoderad personal
• Stöd vid ansökan om uppehålls- och arbetstillstånd och SINK-skatt
• Bevaka frånvaro, semester, utgående ledigheter och hantera ersättningar/arvoden
• Granska reseräkningar
• Stöd vid rekrytering, administration i rekryteringsprocessen och introduktion av nyanställda
• Ansvara för institutionens diarieföring och arkivering

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant utbildning, lägst gymnasienivå eller motsvarande, samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av arbete med personaladministrativa uppgifter är ett krav och erfarenhet från statlig förvaltning är meriterande. Att tidigare ha arbetat med diarieföring och arkivering inom offentlig förvaltning är meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av ekonomiadministration och förstår sambandet mellan personal och ekonomifrågor.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga och ett flexibelt och självgående arbetssätt. Du är ansvarstagande, noggrann och initiativrik och har förmågan att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Du drivs av att ständigt förbättra de administrativa processerna samt av att ge en god service till verksamheten.

Då SLU och institutionen har både svenska och internationella medarbetare och studenter behöver du behärska såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

 

Omfattning:

100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

 

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2020-10-08.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Personaladministratör

Institutionen för husdjursgenetik Institutionen för husdjursgenetik är en del av fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap. Vi finns på Ultuna Campus, Uppsala, och har 55 medarbetare. Vår vision är "Bättre användning av genetiska resurser". Vi bedriver forskning inom bioinformatik, molekylär-, kvantitativ- och tillämpad genetik inom både lantbruks-, sport- och sällskapsdjur. Vi bidrar också i flera utbildningsprogram vid SLU och tillhandahåller... Visa mer
Institutionen för husdjursgenetik
Institutionen för husdjursgenetik är en del av fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap. Vi finns på Ultuna Campus, Uppsala, och har 55 medarbetare. Vår vision är "Bättre användning av genetiska resurser". Vi bedriver forskning inom bioinformatik, molekylär-, kvantitativ- och tillämpad genetik inom både lantbruks-, sport- och sällskapsdjur. Vi bidrar också i flera utbildningsprogram vid SLU och tillhandahåller internationell genetisk avelsvärdering för nötkreatur genom Interbull Center. Mer information på https://www.slu.se/institutioner/husdjursgenetik/.

Den administrativa funktionen på institutionen består av 6 personer som ger stöd och service till institutionsledningen och medarbetarna i ekonomi- och personalfrågor, diarieföring och arkivering, IT-frågor och kommunikation.

Nu söker vi en ny serviceinriktad medarbetare med huvudfokus på personaladministration. Utöver personaladministration kommer du att stödja en av våra avdelningar med andra uppgifter som t.ex. att föra protokoll på möten och vara ett stöd vid anordnande av internationella konferenser. Då vi är en liten grupp, förekommer även andra administrativa uppgifter, som enklare ekonomiadministration.  

Som administratör hos oss får du varierande arbetsuppgifter och det finns goda möjligheter att påverka arbetssätt och rutiner, utifrån gällande regelverk, och därmed också möjligheter till egen utveckling.

Då vi är en internationell arbetsplats är arbetsspråket ofta engelska och du behöver behärska både svenska och engelska i både tal och skrift.

Arbetsuppgifter i urval:
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att stödja medarbetare, avdelningschefer och institutionsledningen i personalfrågor och personaladministration. I det arbetet ingår bl.a. att vara ett stöd vid nyrekrytering, att hantera förlängningar och förändringar i anställningar, samt arvoderad personal, att vara stöd i ansökan om uppehålls- och arbetstillstånd, att granska reseräkningar och att samordna introduktion av nyanställda.

Du kommer även att arbeta med administration åt en av våra avdelningar. I det ingår bl.a. att hjälpa till med administration vid anordnande av internationella konferenser, boka resor, skriva protokoll på möten, skicka ut möteskallelser och förbereda dokument.

Utöver detta förväntar vi oss att du hjälper till med enklare ekonomiadministration som t.ex. att hjälpa till med fakturahantering samt allmän administration som förekommer på institutionen som t.ex. att hjälpa till vid disputationer.

SLU har en central personalavdelning som du kommer att samarbeta med och också kunna rådfråga i personalrelaterade ärenden.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, men gärna högre utbildning inom personalområdet. Du ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta med personaladministration, och det är meriterande om du har gjort det i den statliga sektorn.

Du ska ha god datorvana och kunna behärska Microsoft office-paketet. Tidigare erfarenhet av arbete i primula är meriterande.

Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ekonomiadministration och förstår sambandet mellan personal- och ekonomifrågor.

Vidare ska du vara ansvarstagande, ha god samarbetsförmåga och en stor vilja att ge högkvalitativ service till verksamheten. Du måste kunna arbeta självständigt och hantera ett tidvis högt tempo utan att göra avkall på kvaliteten i ditt arbete. Vi vill att du är prestigelös, strukturerad och öppen för nya arbetssätt. Då vi är ett verksamhetsstöd är det av stor vikt att du har lätt att kommunicera med både medarbetare och personer utanför institutionen.

Mycket stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning. 

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2020-10-08. Din ansökan ska innehålla ett CV och ett personligt brev där det tydligt framgår vilka kvalifikationer och meriter du har som gör dig lämplig för den här tjänsten, samt varför du vill arbeta hos oss.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Personaladministratör sökes till vår kund i Uppsala

Är du ute efter en ny spännande utmaning inom personal- och löneadministration? Trivs du med att arbeta i en bred administrativ samt koordinerande roll med många kontaktytor? Då kan just du vara den vi söker! Vi söker nu en serviceminded och strukturerad personaladministratör till vår kund i Uppsala. Uppdraget förväntas starta i oktober för att pågå fram till årsskiftet, med eventuella möjligheter till förlängning. För detta uppdrag kommer du att bli anstä... Visa mer
Är du ute efter en ny spännande utmaning inom personal- och löneadministration? Trivs du med att arbeta i en bred administrativ samt koordinerande roll med många kontaktytor? Då kan just du vara den vi söker! Vi söker nu en serviceminded och strukturerad personaladministratör till vår kund i Uppsala. Uppdraget förväntas starta i oktober för att pågå fram till årsskiftet, med eventuella möjligheter till förlängning. För detta uppdrag kommer du att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som personaladministratör erbjuds du en varierande roll där du har kontakt med medarbetare och centrala funktioner (lön och HR) inom organisationen. Du arbetar huvudsakligen i det personaladministrativa systemet Primula. I rollen fungerar du som ett stöd till den egna verksamheten på avdelningen i enklare personal- och lönefrågor.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Rollen kommer bland annat innefattas av följande arbetsuppgifter:

?Hantera AMS-medel i förekommande fall
?Ta fram underlag till SINK-skattebeslut Primula
?Registrera lönekonteringar
?Granska läkemedels- och sjukvårdskvitton
?Hantera eventuellt avvikande kontering av sjukvård, läkemedel och friskvård
?Registrera timersättning
?Ta ut semesterrapporter, granska semesteruttag och semestersaldo
?Bevaka att frånvaro registreras korrekt
?Bevaka utgående ledigheter (t.ex. föräldraledighet, tjänstledighet)
?Ta fram underlag för utbetalning av ersättningar/arvoden (t.ex. anställda, handledare)
?Hantera schema för vissa kategorier av anställda (deltidsarbete, koncentrerad arbetstid)
?Granska reseräkningar
?Eventuellt stöd vid rekrytering, annonsering samt urvalsarbete.
?Samordna introduktion av nyanställda
?Bevaka anställningar (anställningsform, anställningstid, förlängningar, avslut)
?Hantera förlängningar av anställningar
?Hantera säsongsanställd personal (hantera kontrakt, semester)
?Hantera förändring i arbetstid
?Hantera löneförändringarVem är du?
I rollen som personaladministratör ser vi att du har en god administrativ förmåga och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande med utbildning inom HR- eller löneområdet. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Officepaketet. Har du även erfarenhet av Primula ser vi det som meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är också är krav.

Som person ser vi att du är strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är uppmärksam i det arbete du gör och du är en riktig teamspelare. Du har lätt för att se helheten och har förmåga att kunna prioritera. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Två administratörer med fokus på bemanning

Ordinärt boende, personlig assistans Är du en skicklig administratör med erfarenhet av bemanning och rekrytering? Är du en fena på service och gillar att samarbeta? Har du dessutom en förmåga att effektivt strukturera upp ditt arbete? Då kan det vara dig vi söker! Den personliga assistansen inom Uppsala kommun står inför en stor utvecklingsresa och vi söker därför engagerade och drivna medarbetare som vill vara med och skapa den bästa möjliga insatsen ... Visa mer
Ordinärt boende, personlig assistans

Är du en skicklig administratör med erfarenhet av bemanning och rekrytering? Är du en fena på service och gillar att samarbeta? Har du dessutom en förmåga att effektivt strukturera upp ditt arbete? Då kan det vara dig vi söker!

Den personliga assistansen inom Uppsala kommun står inför en stor utvecklingsresa och vi söker därför engagerade och drivna medarbetare som vill vara med och skapa den bästa möjliga insatsen för våra brukare. Vi är den enskilt största aktören av personlig assistans inom kommunen med omkring 100 brukare. Vårt kontor ligger centralt i Uppsala med goda förbindelser. Här sitter administratörer och verksamhetschefer tillsammans vilket ger goda förutsättningar för ett nära samarbete.

Ditt uppdrag
Som administratör hos oss kommer du främst att arbeta med bemanning och rekrytering. En stor del av arbetet handlar om att ge verksamhetscheferna administrativt stöd att bemanna vid korttidsfrånvaro, registrera arbetsförändringar och se över personalbehov. Du kommer även stötta våra verksamhetschefer att hitta och matcha rätt personal till våra brukare. Det innebär bland annat att utforma kravprofil och annons, göra urval, kontakta sökande, hålla intervjuer och ta referenser. Vidare ingår även kvalitetssäkrande uppdrag som att utveckla rekryterings- och introduktionsprocesserna i våra assistansärenden.

Som administratör arbetar du i team tillsammans med verksamhetschefer och andra administratörer inom personlig assistans. Det finns möjligheter för dig att påverka arbetssätt och utformning av rollen då den är under utveckling.

Din bakgrund
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom exempelvis HR, administration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete, rekrytering och/eller bemanning samt god kunskap om arbetstidslagen. Har du även erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller annan omsorgsverksamhet är det meriterande. Utöver svenska är även andra språkkunskaper en tillgång för tjänsten.

Som person är du serviceinriktad och flexibel med förmågan att se möjligheter i förändringar. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Rollen kräver en god samarbetsförmåga och att du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Rasmus Sundström, områdeschef, 018-727 85 88

Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta:
Jenny Nilsson, HR-specialist, 018-727 72 18

Facklig företrädare:
Maria Persson, Akademikerförbundet SSR, 018-727 24 24
Lena Wiksten, Vision, 018-727 24 30
Kommunal, 010-442 88 16

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till omsorgsförvaltningen. Tillsammans med oss jobbar du för att personer med olika former av funktionsnedsättning ska få det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Det handlar om LSS-verksamhet, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård för dessa personer och grupper. I förvaltningens arbetsuppgifter ingår att utreda enskilda behov, men också verksamhetsuppföljning och långsiktig planering. Här finns tre uppdrag: systemledning, myndighetsutövning och ansvar för kommunens egenregi inom området.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Personaladministratör sökes till vår kund i Uppsala

Nu söker vi en personaladministratör för ett konsultuppdrag till vår kund i Uppsala. Tjänsten beräknas starta så snart som möjligt och pågå under minst 3 månader, eventuellt till och med juli 2021. Urval och intervjuer sker löpande under processens gång och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten Som personaladministratör erbjuds du en varierande roll där du har kontakt med medarbet... Visa mer
Nu söker vi en personaladministratör för ett konsultuppdrag till vår kund i Uppsala. Tjänsten beräknas starta så snart som möjligt och pågå under minst 3 månader, eventuellt till och med juli 2021. Urval och intervjuer sker löpande under processens gång och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som personaladministratör erbjuds du en varierande roll där du har kontakt med medarbetare och centrala funktioner (lön och HR) inom organisationen. Du kommer huvudsakligen att arbeta i det personaladministrativa systemet Primula. Denna tjänst är på en av bolagets institutioner och du kommer att ha stöttning i din roll från Personalavdelningen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Granska reseräkningar
• Registrera timersättning
• Ta fram underlag för utbetalning av ersättningar/arvoden (till t.ex. anställda, handledare, opponenter, betygsnämnd)
• Hantera ersättning av sjukvård, läkemedel och friskvård
• Ta ut semesterrapporter, granska semesteruttag och semestersaldo
• Hantera förlängningar av anställningar
• Hantera förändring i arbetstid
• Hantera löneförändringar
• Bevaka att frånvaro registreras korrekt
• Bevaka utgående ledigheter (t.ex. föräldraledighet, tjänstledighet)
• Samordna introduktion av nyanställda
• Bevaka anställningar (anställningsform, anställningstid, förlängningar, avslut)
• Hantera AMS-medel i förekommande fall
• Ta fram underlag till SINK-skattebeslut
• Registrera lönekonteringar
• Lokalhantering som rumsfördelning
• Stötta i institutionens arbetsmiljöarbete
• Stötta vid rekryteringar


Vem är du?
I rollen som personaladministratör ser vi att du har tidigare erfarenhet av liknande roll och det är även meriterande om du har utbildning inom HR. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Har du även erfarenhet av Primula ser vi det som meriterande. Vidare har du flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person ser vi att du är strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är uppmärksam i det arbete du gör och du är en riktig teamspelare. Du har lätt för att se helheten och har förmåga att kunna prioritera. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.


Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Personaladministratör

Institutionen för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap   Institutionen för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap är en del av fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap. Institutionen ansvarar för grundutbildning, forskning och forskarutbildning inom ämnena; patologi, farmakologi, toxikologi, immunologi, virologi, bakteriologi, parasitologi, livsmedelssäkerhet och epizootologi. En av våra medarbetare går snart i delpension och inst... Visa mer
Institutionen för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap
 
Institutionen för biomedicin och veterinär folkhälsovetenskap är en del av fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap. Institutionen ansvarar för grundutbildning, forskning och forskarutbildning inom ämnena; patologi, farmakologi, toxikologi, immunologi, virologi, bakteriologi, parasitologi, livsmedelssäkerhet och epizootologi.

En av våra medarbetare går snart i delpension och institutionen söker därför en serviceinriktad, ansvarstagande och noggrann administratör med fokus på personaladministrativa arbetsuppgifter. Därutöver ingår att ansvara för institutionens diarieföring och arkivering samt även andra administrativa sysslor.

Den administrativa funktionen på institutionen ger stöd och service till institutionsledning, medarbetare och studenter. Vi hanterar ekonomi- och personalfrågor, diarieföring och arkivering.

Som administratör hos oss får du varierande arbetsuppgifter och det finns goda möjligheter att påverka arbetssätt och rutiner, utifrån gällande regelverk, och därmed också möjligheter till egen utveckling.

Arbetsuppgifter:
Som administratör hos oss får du varierande arbetsuppgifter och det finns goda möjligheter att påverka arbetssätt och rutiner, utifrån gällande regelverk, och därmed också möjligheter till egen utveckling.

I arbetsuppgifterna ingår att stödja verksamheten i personaladministrativa uppgifter och omfattar;

• Stöd till de anställda och chefer i olika personalfrågor
• Stöd vid rekrytering
• Hantera anställningar (anställningsform, anställningstid, förlängningar, avslut)
• Hantera säsongsanställd eller timarvoderad personal
• Stöd vid ansökan om uppehålls- och arbetstillstånd
• Samordna introduktion av nyanställda
• Granska reseräkningar

Utöver detta ingår i tjänsten att sköta institutionens diarieföring och arkivering.

Som statlig myndighet finns ett relativt omfattande regelverk som måste följas. SLU har en central personalavdelning som du kommer att samarbeta med och också kunna rådfråga.

Då vi är en liten grupp, förekommer även andra administrativa uppgifter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant utbildning, lägst gymnasienivå eller motsvarande, samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Att tidigare har arbetat med personaladministrativa uppgifter är ett krav och erfarenhet från statlig förvaltning är meriterande. Att tidigare har arbetat med diarieföring och arkivering inom statlig förvaltning är meriterande.

Mycket stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, samt ett flexibelt och självgående arbetssätt. Du har ett prestigelöst, öppet och positivt förhållningssätt och har förmågan att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Som person är du utåtriktad och har lätt att kommunicera, både i tal och skrift. Du är ansvarstagande, noggrann och initiativrik. Du drivs av att ständigt förbättra de administrativa processerna samt av att ge en god service till verksamheten.

Då SLU och institutionen har både svenska och internationella medarbetare och studenter behöver du behärska såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2020-08-31.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Personaladministratör på UDS - vikariat

Universitetsdjursjukhuset Hos oss går utbildning, forskning och avancerad djursjukvård hand i hand. Vi utbildar morgondagens veterinärer och djursjukskötare och ger förstklassig vård till sällskapsdjur, tävlingsdjur och produktionsdjur. Vi sprider även kunskap till allmänheten. Genom att kombinera etablerad kunskap med de senaste forskningsrönen utvecklar vi framtidens djursjukvård. Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta med personaladministration s... Visa mer
Universitetsdjursjukhuset
Hos oss går utbildning, forskning och avancerad djursjukvård hand i hand. Vi utbildar morgondagens veterinärer och djursjukskötare och ger förstklassig vård till sällskapsdjur, tävlingsdjur och produktionsdjur. Vi sprider även kunskap till allmänheten. Genom att kombinera etablerad kunskap med de senaste forskningsrönen utvecklar vi framtidens djursjukvård.
Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som vill arbeta med personaladministration samt andra administrativa arbetsuppgifter nära verksamheten. Du kommer att arbeta med administration i samband med rekryteringar, till exempel annonsering, hantering av nyanställningsärenden, timanställningar och introduktion av nyanställda. Du kommer att ta fram rapporter rörande löneutbetalningar, semesteruttag, tjänstledigheter samt sjukledigheter. Du kommer också att vara ett stöd till djursjukhusets personal i reseräkningsfrågor.

Andra administrativa arbetsuppgifter som att kalla till möten och vara sekreterare ryms också i rollen som personaladministratör på UDS.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera efter det behov som finns.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, men gärna högre utbildning inom personalområdet. Ett krav är att du har några års erfarenhet av administrativt arbete. Erfarenhet av arbete inom det statliga avtalsområdet är meriterande. Du är väl förtrogen med officepaketet och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av universitetets administrativa system som Primula är meriterande. 

Du har god kommunikationsförmåga, har lätt att samarbeta och tycker om att arbeta serviceinriktat. Du har förmågan att planera och prioritera ditt arbete och tar ett eget ansvar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Vikariat 12 månader

Omfattning:
100%

Tillträde:
Första oktober eller enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2020-08-16.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Administratör med inriktning rekrytering till hemvården

Hemvården Har du erfarenhet av att rekrytera undersköterskor? Vill du arbeta med alla delar i rekryteringsprocessen? Vi ser fram emot din ansökan! Äldreförvaltningens Hemvård finns över hela Uppsala och är den kommunala hemvården, med allt vad det innebär av lång erfarenhet och bredd i kompetens och åtaganden. Hemvården ger service och vård i hemmet årets alla dagar, utifrån beslutet om stöd från handläggare. Vår verksamhet vilar på våra medarbetares k... Visa mer
Hemvården

Har du erfarenhet av att rekrytera undersköterskor? Vill du arbeta med alla delar i rekryteringsprocessen?
Vi ser fram emot din ansökan!

Äldreförvaltningens Hemvård finns över hela Uppsala och är den kommunala hemvården, med allt vad det innebär av lång erfarenhet och bredd i kompetens och åtaganden. Hemvården ger service och vård i hemmet årets alla dagar, utifrån beslutet om stöd från handläggare. Vår verksamhet vilar på våra medarbetares kompetens, engagemang och vilja att göra skillnad. Varje medarbetares bakgrund och tidigare erfarenhet är betydelsefull. Hos oss finns flera olika vägar till utveckling och du bestämmer själv i vilken riktning du vill att yrket tar dig.

Ditt uppdrag
Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att bestå av alla delar i rekryteringsprocessen såsom annonser, intervjuer, tester och referenstagning administration i samband med rekrytering samt övrig personaladministration. Du kommer även arbeta med andra administrativa arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med rekrytering, gärna med inriktning rekrytering av undersköterskor. Har du utbildning inom personal och/eller administration ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift samt god datorvana.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Paulina Karlsson, områdeschef, 018-727 43 39

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Administratör till Uppsala

Det finns en plats som inte alla känner till. En plats som med sin samlade hjärnkraft helhjärtat går in för att göra världen bättre. Och som genom att vara oberoende kan vara kompromisslös i det syftet. Som vet att vägen till att lösa ett uppdrag är kreativ och lustfylld. Vi heter RISE och har ett erbjudande som är svårt att motstå. Spännande uppdrag som gör gott. Låter detta spännande så söker vi nu en administratör till en av våra avdelningar med placeri... Visa mer
Det finns en plats som inte alla känner till. En plats som med sin samlade hjärnkraft helhjärtat går in för att göra världen bättre. Och som genom att vara oberoende kan vara kompromisslös i det syftet. Som vet att vägen till att lösa ett uppdrag är kreativ och lustfylld. Vi heter RISE och har ett erbjudande som är svårt att motstå. Spännande uppdrag som gör gott.
Låter detta spännande så söker vi nu en administratör till en av våra avdelningar med placering i Uppsala. Som administratör på RISE arbetar du heltid med administrativa uppgifter åt avdelningens verksamhet. Du kan även axla en processroll som projektadministratör i ett eller flera projekt.
Om rollen
I din roll som administratör ingår att hantera interna och externa möten med allt från administration till inbjudan, registrering och tekniskt stöd. Du tar fram övergripande presentationer, sammanställer rapporter för internt bruk och säkerställer uppdaterade organisationsscheman. Du blir även superuser för olika verktyg och processer som t ex Kommunikationslabbet (producera ppt, produktblad, rollups), BizWizard (användare för nyhetsbrev, inbjudningar) och Medarbetarportalen (publicera nyheter, kalendariehändelser, uppdatera sidor och dokument med rutiner) samt olika verksamhetssystem (CRM, IFS, mfl). På mindre lokala kontor som inte har receptionist, kommer du även hantera kontorsadministrativa uppgifter som t ex kopiering, kaffe, vatten, post, besökshantering, kontorsmaterial och konferensrumsansvar för lokaler.
I processrollen som projektadministratör deltar du i projektets arbete efter instruktioner från projektägare och projektledare. Du planerar och genomför delegerade arbetsuppgifter enligt projektplan och övriga överenskommelser, ev fakturering efter delegering från projektledare. Du avlastar projektledaren och projektdeltagarna med administrativa uppgifter, till exempel skriva protokoll, boka möten, arrangera konferenser etc, inom ramarna för projektet. Du rapporterar projektets prestationer och arbetade timmar och ger förslag på förbättringar.
Som administratör rapporterar du till avdelningschefen och arbetar i nätverk med övriga administratörer på divisionens olika avdelningar. Ni tar stöd av varandra för att lösa olika uppgifter och utveckla arbetet framåt.
Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen som administratör hos oss tror vi att du vill jobba med arbetsuppgifter som bidrar till att andra lyckas. Du brinner för att få verksamheten att förstå hur professionell administration kan skapa värde i det dagliga arbetet och i projekten. Du har en grundutbildning inom tillämpliga områden och minst fem års erfarenhet med goda referenser av liknande arbetsuppgifter. Meriterande är om du har vidareutbildat dig inom relevanta områden. Du har också mycket goda kunskaper i Office-paketet och har lätt att ta till dig ny funktionalitet hos IS/IT-system. Vidare har du en mycket god känsla för det svenska språket i både tal och skrift och dokumenterat goda kunskaper i engelska. Du arbetar självständigt och proaktivt, är flexibel och lyhörd och tillför struktur och ordning i de arbetsprocesser du driver eller medverkar i. Du får saker att hända, är snabb och resultatorienterad. Vidare trivs du med och har förmåga att snabbt etablera kontakter och nätverk.
Är vi rätt för varandra?
Hos oss på RISE kommer du få jobba med en otroligt bred och spännande verksamhet. Du kommer att ingå i ett nätverk av administratörer där du ges möjlighet till såväl erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling som ett värdefullt bollplank. Kulturen präglas av en positiv anda där allt är möjligt och där vi arbetar fokuserat mot våra gemensamma mål. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos RISE vill vi att du ska lyckas och må bra, för när du lyckas så bidrar du till en hållbar framtid.
Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 26 januari. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Hallberg,+46 10 516 67 63. Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden.
Klicka på "Sök jobbet" för att komma till rekryteringsverktyget. Visa mindre

Personaladministratör till välkänd myndighet i Uppsala – 50%

Har du erfarenhet av att jobba statligt? Tycker du om att jobba med HR/rekrytering, har några års erfarenhet inom området och vill fortsätta utvecklas? Besitter du även egenskaper som noggrann, ambitiös och positiv? Då finns här en chans att arbeta halvtid på en spännande myndighet! Läs vidare! Beskrivning Perido söker nu en personaladministratör med inriktning HR/rekrytering för vår kunds räkning, en välkänd myndighet i Uppsala som värdesätter jämn könsfö... Visa mer
Har du erfarenhet av att jobba statligt? Tycker du om att jobba med HR/rekrytering, har några års erfarenhet inom området och vill fortsätta utvecklas? Besitter du även egenskaper som noggrann, ambitiös och positiv? Då finns här en chans att arbeta halvtid på en spännande myndighet! Läs vidare!
Beskrivning
Perido söker nu en personaladministratör med inriktning HR/rekrytering för vår kunds räkning, en välkänd myndighet i Uppsala som värdesätter jämn könsfördelning och mångfald till verksamheten. Tjänsten är 50% och placerad centralt nära kommunikationer.
I rollen som personaladministratör med inriktning HR/rekrytering kommer du att vara kopplad till IT- verksamheten på området och arbetsledas därifrån i samarbete med HR- avdelningen. IT- avdelningen delas in i sex enheter och ditt arbete handlar främst om att stötta ledningen och samarbeta med HR inom givna ramar. Du bidrar rent allmänt med din kunskap i HR-frågor gentemot chefer och medarbetare, men arbetsuppgifterna kommer främst att handla om rekrytering och löpande uppgifter kopplade till det. Därför är det till stor fördel om du tidigare har arbetat med search.
För att lyckas i rollen ser vi att du som söker tycker det är engagerande att arbeta med HR- frågor och gärna breddar dina kunskaper. Du är mycket noggrann och ambitiös i alla de uppgifter du tar dig an. För att göra ett bra jobb med search och rekrytering så är du en god människokännare och har öga för rätt person på rätt plats. Vi tror även att du trivs med att arbeta självständigt och är lösningsorienterad samt att du har förmågan att prioritera rätt när det behövs. Vidare uppvisar du en god samarbetsförmåga och bidrar till ett behagligt och inspirerande arbetsklimat med din positivitet!
Om det är just dig vi letar efter är du varmt välkommen med din ansökan redan idag för vi tror att detta är ett kul och omväxlande jobb som man får stor personlig utveckling av!
Vi tror att du har:
Gymnasial utbildning
God datorvana
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift

Meriterande:
Arbetslivserfarenhet inom HR/rekrytering
Erfarenhet av att arbeta statligt

Omfattning och tillträde
Deltid 50%, konsultuppdrag 3 månader med chans till förlängning. Tillträde 2020-02-02.
Ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. 
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 70 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Vi är ett av de största konsultföretagen för tjänstemän i Sverige, och det skapar möjligheter. Möjligheter för dig att arbeta i engagerande roller, på såväl stora välkända bolag som mindre mer familjära företag och samhällsnyttiga offentliga verksamheter, inom en mängd spännande branscher! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet genom interna undersökningar år efter år. När vi anställer dig som konsult ser vi på dig långsiktigt, oavsett om uppdraget du anställs för just idag är kortsiktigt. Vi tror på våra anställda och kan hjälpa både dig som är i början av din karriär och dig som har lång erfarenhet inom ditt yrkesområde. För oss är det även en självklarhet med kollektivavtal och hälsofrämjande aktiviteter. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer.
Kontakt
Om du har frågor kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 31495 i ämnesraden.
Frågor: [email protected]
Hemsida: www.perido.se Visa mindre

Administratör

Balder Är du en erfaren administratör med bakgrund inom äldreomsorgen som gillar utvecklingsarbete? Vi ser fram emot din ansökan! Balder är ett omvårdnadsboende som ligger centralt i Uppsala. Boendet har 51 lägenheter. Det finns två omvårdnadsavdelningar samt en demensavdelning. På demens- och omvårdnadsavdelningarna finns 16 lägenheter vardera. Läs mer här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/balder/) Ditt uppdrag A... Visa mer
Balder

Är du en erfaren administratör med bakgrund inom äldreomsorgen som gillar utvecklingsarbete?
Vi ser fram emot din ansökan!

Balder är ett omvårdnadsboende som ligger centralt i Uppsala. Boendet har 51 lägenheter. Det finns två omvårdnadsavdelningar samt en demensavdelning. På demens- och omvårdnadsavdelningarna finns 16 lägenheter vardera.

Läs mer här (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/balder/)

Ditt uppdrag
Arbetet innebär ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, legitimerad personal, verksamhetschef och administratörskollegor. Arbetsuppgifterna är varierande men består främst av bemanning, planering, verksamhetsutveckling, kontakt med myndigheter, fakturahantering, kundkontakter och schemaläggning. I ditt arbete ingår också att ha kontakt med många människor varje dag både brukare, personal, biståndshandläggare och anhöriga vänder sig till dig med diverse frågor.

Din bakgrund
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och gärna även administrationsutbildning. Du ska ha erfarenhet av administrativt arbete, förändringsarbete och arbete inom äldreomsorg. Vidare så krävs goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift och IT-kunskaper. Har du kunskaper i Agresso, Siebel och Heroma så är det ett extra plus.

Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. I övrigt är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Monica Södergård 018-727 43 52

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16
Vision, Tommy Törnberg, 018-727 24 33

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Personaladministratör deltid i Uppsala

Arbetsbeskrivning I rollen som personaladministratör hos vår kund kommer du arbeta med bland annat: - Stöd i arbetsrättsliga frågor - Employer Branding - Anställningsadministration - Löneadministration - Arbetsmiljö - Rekrytering  - Personalpolicys Ansvarsområden Du kommer stötta och guida organisationen i frågor gällande HR och rekrytering. Du kommer med insikter och input vad gäller rekryteringsprocesser och andra strategiska samt operativa frågor inom... Visa mer
Arbetsbeskrivning
I rollen som personaladministratör hos vår kund kommer du arbeta med bland annat:

- Stöd i arbetsrättsliga frågor
- Employer Branding
- Anställningsadministration
- Löneadministration
- Arbetsmiljö
- Rekrytering 
- Personalpolicys

Ansvarsområden
Du kommer stötta och guida organisationen i frågor gällande HR och rekrytering. Du kommer med insikter och input vad gäller rekryteringsprocesser och andra strategiska samt operativa frågor inom HR. 

Arbetstider
Tjänsten är på deltid och kan tänkas läggas 16 - 20 timmar / vecka (40-50%). 
Start omgående tom 29/2 - 2020. 

Kvalifikationer
Du har genomgått högskoleutbildning inom HR och har gärna arbetat några år med liknande frågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom arbetsrätt. Vidare är det viktigt att du kan kommunicera på svenska och engelska.  Har du erfarenhet av att arbeta statligt är det meriterande, dock ej krav. 

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Personaladministratör till myndighet

Nu söker viför enmyndigheti Uppsalas räkningen personaladministratörpå heltid. Tjänstgöring är på myndighetens kontor som ligger i Botaniska Trädgården i Uppsala. Som personaladministratör ingår man i en arbetsgrupp på 5 personer och arbetar rådgivande och operativt med många kontaktytor gentemot medarbetare och ledning samt gentemot externa parter inom det administrativa området. En viktig uppgift under uppdraget är att ansvara för systemövergång från Pa... Visa mer
Nu söker viför enmyndigheti Uppsalas räkningen personaladministratörpå heltid. Tjänstgöring är på myndighetens kontor som ligger i Botaniska Trädgården i Uppsala.
Som personaladministratör ingår man i en arbetsgrupp på 5 personer och arbetar rådgivande och operativt med många kontaktytor gentemot medarbetare och ledning samt gentemot externa parter inom det administrativa området. En viktig uppgift under uppdraget är att ansvara för systemövergång från Palasso till Primula i samarbete med Statens Servicecenter.

Arbetsuppgifter:
Du kommer jobba med regler och rutiner kring anställningar, arbetsmiljöfrågor och rehabiliteringsfrågor. Du kommer även få utvärdera och kartlägga behovet av kompetensförsörjningen.
Att vara socialt kompetent är viktigt då du kommergöra utvecklingssamtal, lönesamtaloch kompetensutvecklingssamtal.För rätt person kommer även möjlighet till att utforma rutiner, anvisningar för exempelvis löneuträkning med hänsyn till lagar och avtal.

För att lyckas i rollen:
du bör ha högskoleutbildning exempelvis personalvetarprogrammet eller likvärdigt. Vi ser att du har 3års relevant arbetslivserfarenhet.
Givetvis arbetar du obehindrat i MS Office och känner dig bekväm i att arbeta i affärssystem.Mer information Visa mindre

Luftstridsskolan (LSS) söker administratör

Arbetsort Uppsala Sökande enhet 161.Strilbataljonen är en av försvarsmaktens och flygvapnets krigsförband. Bataljonen är ett förband som finns inom LSS och har till huvuduppgift att bevaka svenskt luftrum samt leda stridsflyg. Förbandet har en spridd gruppering över hela riket med en centralt placerad ledning i Mälardalsområdet. 161.Strilbataljon rekryterar administratör som ska tillhandahålla administrativt stöd åt i första hand chefer på olika nivå. V... Visa mer
Arbetsort
Uppsala

Sökande enhet
161.Strilbataljonen är en av försvarsmaktens och flygvapnets krigsförband. Bataljonen är ett förband som finns inom LSS och har till huvuduppgift att bevaka svenskt luftrum samt leda stridsflyg.

Förbandet har en spridd gruppering över hela riket med en centralt placerad ledning i Mälardalsområdet.

161.Strilbataljon rekryterar administratör som ska tillhandahålla administrativt stöd åt i första hand chefer på olika nivå. Vi erbjuder dig möjlighet att utvecklas i din roll som administratör, förmånliga anställningsvillkor och möjlighet att påverka ditt arbete. På bataljonen är vi vana att se individen och samtidigt arbeta för det starkaste laget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du stödjer och ger service till chefer i administrativa uppgifter, bland annat genom att:


• Förbereda möten avseende bokningar och kallelser.
• Ta fram rapporter och statistik ur databaser.
• Ta fram underlag för ekonomisk planering, redovisning och uppföljning.
• Förbereda handlingar för fastställande i försvarsmaktens dokumentationshanteringssystem, Vidar.
• Registrera information i försvarsmaktens personalhanteringssystem.
• Fördela personalbeslut inom enheten .

Övriga uppgifter av administrativ karaktär förekommer.

Kvalifikationer
Mycket goda IT-kunskaper samt goda kunskaper i svenska.
Erfarenhet av arbete med administration.

Personliga egenskaper
Du bör vara ansvarstagande, noggrann, strukturerad och serviceinriktad samt ha egen initiativförmåga. Du har hög social kompetens, lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt samt med återkommande rutinuppgifter. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och van att arbeta med dator som främsta verktyg.

Du gillar att jobba i en miljö som ständigt utvecklas och du är stresstålig.

I tillsättandet av tjänsten kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande
Tidigare arbete inom försvarsmakten.
Goda kunskaper av verksamhetsledningssystem Prio.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning om 6 mån kan tillämpas.
Tillträde är snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av stabschef Mj Johan Lörelius, tfn 018-28 08 03 eller HR generalist Carl Lundström, tfn 0734-45 08 94.

Fackliga representanter
OFR/O Ärna Peter Oscarson, tfn 018-19 63 68.
SEKO Simon Uppgren, tfn 072-395 68 13.
OFR/S finns ingen representant i dagsläget.
SACO finns ingen representant i dagsläget.

Sista datum för ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-10-21.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftstridsskolan är flygvapnets gemensamma kompetenscentrum för utveckling och utbildning. Luftstridsskolan har fyra flygvapengemensamma skolor och utbildar bland annat framtida piloter inom Försvarsmakten. Förbandet leder och ansvarar även för krigsförbanden 16:e flygflottiljen samt 161:a Stridslednings- och luftbevakningsbataljon. Luftstridsskolan har verksamhet på åtta orter spridda över hela landet och har sitt huvudsäte i Uppsala.

Luftstridsskolan strävar ständigt efter att utveckla hur vi löser ställda uppgifter och vi är alltid beredda att klara nya utmaningar.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

HR-administratör

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolni... Visa mer
Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.
HR-avdelningen växer och vi söker nu en HR-ADMINISTRATÖR till huvudkontoret i Uppsala
I rollen som HR-administratör kommer du tillhöra ett HR-team på fem personer där du kommer att arbeta med HR-relaterade administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att stötta medarbetare och chefer i olika HR-frågor med support och administration
I denna roll förväntas du arbeta självständigt men också tillsammans med andra kollegor på företaget.
Just nu pågår förberedelser för att implementera nytt HR-system, CatalystOne, vilket kommer att vara ett stort stöd i det administrativa HR-arbetet.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Utbildningsadministration; planering av utbildningar, kontakta utbildningsleverantörer och boka utbildningar, boka utbildningslokaler, ta emot anmälningar och följa upp utbildningsresultat/-effekt.
Administration vid nyanställning, anställningsförändringar och avslut av anställning.
Administration i samband med rekrytering, exempelvis annonseringar och uppföljning av kandidater

Vi söker dig som är nyutexaminerad från personalvetarprogrammet eller motsvarande eller dig som arbetat något år efter examen.
Som person är du analytisk och noggrann. Du trivs med att arbeta serviceinriktat och har lätt för att prioritera dina arbetsuppgifter. Utöver detta tror vi att du har ett intresse för och förmågan att ta ansvar, inte bara för din egen arbetsinsats utan för hela teamets mål och resultat. Relita är ett företag med stor tillväxt och det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.
Vi tillämpar sex månaders provanställning före tillsvidareanställning.
Om du har frågor kring tjänsten kontaktar du Anna Stenkvist, HR-chef, 010-143 00 05 eller [email protected]
Vi läser ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt och senast den 15 november 2019. Visa mindre

Bokningskoordinator - Bild och funktionsmedicinskt centrum

Verksamhetsområde Bild- och funktionsmedicinskt centrum Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av ... Visa mer
Verksamhetsområde Bild- och funktionsmedicinskt centrum

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Vid Bild- och funktionsmedicinskt centrum, Akademiska Sjukhuset arbetar vi med avancerad MRT-, datortomografi -, ultraljuds- och konventionell radiologisk diagnostik samt avancerad interventionsdiagnostik och behandling. Verksamheten bedrivs såväl akut som planerad och vi bemannar hela dygnet. Bild- och funktionsmedicinskt centrum utför årligen cirka 200 000 undersökningar och behandlingar med en lång rad modaliteter såsom intervention, MR, CT, konventionell röntgen, ultraljud, SPECT och PET. Verksamheten finns även i Tierp och Östhammar som där bedriver konventionell röntgen.

Ditt uppdrag
Vi söker nu en bokningskoordinator som positivt och aktivt vill vara med att påverka utvecklingen inom bild- och funktionsmedicin. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av bokning och hantering av CT-remisser och/eller ULJ remisser. Du arbetar i vårt interna system RIS men använder även andra system såsom journalsystemet Cosmic. En stor del av arbetet innefattar koordinering med remitterande avdelningar och du kommer att ha ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier inom vår verksamhet. Du har i stor omfattning direktkontakt med patienten per telefon.

Du är en viktig länk i flödet för hela BFC och ansvarar även för olika kringuppgifter som t.ex. kallelser och telefonservice. Du kommer att ingå i en grupp med 9 koordinatorer.

Dina kvalifikationer
Röntgensjuksköterska, undersköterska alternativt annan profession med erfarenhet av arbete inom vårdverksamhet. Erfarenhet inom röntgen är meriterande. Du har god teknisk kunskap och erfarenhet av att hantera telefonköer.

Din kompetens
Som person är du strukturerad, kommunikativ, serviceinriktad och stresstålig. Ett bra bemötande är av största vikt.

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas, 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Avdelningschef Ann Engström Pirilä, 018–6114718
Fackliga organisationer nås via växel, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Administratör

Institutionen för mark och miljö En av våra medarbetare går snart i pension och institutionen för mark och miljö söker därför en serviceinriktad, ansvarstagande och noggrann administratör med fokus på personaladministrativa arbetsuppgifter. Därutöver ingår viss utbildningsadministration samt även andra administrativa sysslor. Institutionen bedriver forskning, miljöanalys och utbildning om marken och hållbar markanvändning. Huvuddelen av institutionens ver... Visa mer
Institutionen för mark och miljö
En av våra medarbetare går snart i pension och institutionen för mark och miljö söker därför en serviceinriktad, ansvarstagande och noggrann administratör med fokus på personaladministrativa arbetsuppgifter. Därutöver ingår viss utbildningsadministration samt även andra administrativa sysslor.

Institutionen bedriver forskning, miljöanalys och utbildning om marken och hållbar markanvändning. Huvuddelen av institutionens verksamhet och personal finns i Uppsala, men vi har även verksamhet i Skara.

Den administrativa funktionen på institutionen ger stöd och service till institutionsledning, medarbetare och studenter. Vi hanterar ekonomi- och personalfrågor, utbildningsadministration, diarieföring och arkivering.

Institutionen i Uppsala ryms i fina lokaler i en vacker miljö på campusområdet i Ultuna. Till campus finns bra bussförbindelser samt också fina cykelvägar.

Arbetsuppgifter:
Som administratör hos oss får du varierande arbetsuppgifter och det finns goda möjligheter att påverka arbetssätt och rutiner, utifrån gällande regelverk, och därmed också möjligheter till egen utveckling.

I arbetsuppgifterna ingår att stödja verksamheten i personaladministrativa uppgifter och omfattar;


• Stöd till de anställda och chefer i olika personalfrågor
• Stöd vid rekrytering
• Hantera anställningar (anställningsform, anställningstid, förlängningar, avslut)
• Hantera säsongsanställd eller timarvoderad personal
• Stöd vid ansökan om uppehålls- och arbetstillstånd
• Samordna introduktion av nyanställda
• Granska reseräkningar

 Utöver detta ingår i tjänsten att stödja institutionens utbildningsadministratör och bistå med bland annat;


• Resultatrapportering i studiedokumentationssystemet Ladok
• Förberedelse och genomförande av den administrativa delen vid tentamina
• Bemanning av institutionens kurssekretariat (främst lämna ut studenternas tentasvar)

Som statlig myndighet finns ett relativt omfattande regelverk som måste följas. Inom universitetet finns också relativt många former av anställningar. SLU har en central personalavdelning som du kommer att samarbeta med och också kunna rådfråga.

Då vi är en relativt liten grupp, förekommer även andra administrativa uppgifter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant utbildning, lägst gymnasienivå eller motsvarande, samt gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kunskaper i personaladministrativa lagar, förordningar, regelverk, rutiner är meriterande.

Mycket stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, samt ett flexibelt och självgående arbetssätt. Du har ett prestigelöst, öppet och positivt förhållningssätt och har förmågan att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Som person är du utåtriktad och har lätt att kommunicera, både i tal och skrift. Du är ansvarstagande, noggrann och initiativrik. Du drivs av att ständigt förbättra de administrativa processerna samt av att ge en god service till verksamheten.

Då SLU och institutionen har både svenska och internationella medarbetare och studenter behöver du behärska såväl svenska som engelska i både tal och skrift

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU tillämpar provanställning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2019-10-21.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

HR - administratör

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kr... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.
HR-avdelningen vid Uppsala universitet är inne i ett spännande förändringsarbete med syfte att öka kvaliteten, effektiviteten och stödet inom HR-området till universitets chefer och medarbetare.

Med anledning av detta söker vi nu till HR-enhet Universitetsförvaltningen en medarbetare som vill utgöra ett aktivt stöd till verksamheten och bidra till HR-avdelningens fortsatta utveckling.

Som vikarierande HR-administratör medverkar du till HR-avdelningens övergripande mål att aktivt bidra till att Uppsala universitet vidareutvecklar sin ställning som en attraktiv arbetsgivare som bedriver utbildning och forskning av högsta kvalitet. Uppsala universitet erbjuder dig möjligheten att utvecklas i din roll som HR-administratör tillsammans med engagerade kollegor. HR-avdelningen består av ca 65 medarbetare och är indelad i sex enheter, inom HR-enhet Universitetsförvaltning arbetar 14 personer. Läs mer på http://www.uu.se

Arbetsuppgifter: Huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera allmänt förekommande HR-administration inom ramen för HR-avdelningens uppdrag, med tyngdpunkt på rekryteringsadministration. Utöver detta ingår till exempel administration av övertaligheter, beräkning av statlig anställningstid, hantering av vissa tjänstledigheter och lönetillägg, sekreterarskap i vissa grupper samt fakturagranskning. Avdelningen arbetar kontinuerligt med att utveckla processer och rutiner för ett mer effektivt och enhetligt stöd inom uppdraget, i rollen som HR-administratör ingår att vid behov delta i detta arbete. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras inom ramen för HR-avdelningens uppdrag.

Kvalifikationskrav: Eftergymnasial utbildning inom administration eller HR, eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt relevant arbetslivserfarenhet. Mycket god kommunikativ förmåga, god förmåga att använda språket på ett professionellt och för yrket relevant sätt. Mycket goda språkkunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift. Mycket goda datorkunskaper i MS Office. Tidigare erfarenhet av rekryterings- och/eller löne/PAsystem. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är prestigelös och har hög servicekänsla och har lätt för att samarbeta. Du är ansvarstagande, lojal och en person som stimuleras av utveckling och förbättringar som ger mervärde i verksamheten. Du är noggrann och strukturerad med förmåga att se till helheten. Det är även viktigt att du även kan hålla strukturer i flera samtidiga processer.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom statlig verksamhet är meriterande. Kunskaper i Primula och MyNetwork är meriterande.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2019-10-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2020-08-31.

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: rekryterande enhetschef Pauliina Lundberg, tel: 018-471 7289, e-post: [email protected]

Under vecka 30, enhetschef Karin Borner, tel: 018-471 1756, e-post: [email protected]

Under vecka 31, enhetschef Lena Kvist, tel: 018-471 1769, e-post: [email protected]Välkommen med din ansökan senast den 9 augusti 2019, UFV-PA 2019/2561.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Personaladministratör till häktet Uppsala

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer om häktet Uppsalas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Läs mer om häktet Uppsalas verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/uppsala/#om

Häktet Uppsala ligger i Rättscentrum centralt i Uppsala. Häktet har 50 platser och arresten 16. Vid häktet jobbar bland annat kriminalvårdare, sjuksköterska, psykolog, administratörer och lärare. Totalt är vi cirka 60 medarbetare vid häktet Uppsala som dagligen arbetar med Kriminalvårdens viktiga uppdrag och med att bryta den onda cirkeln. Häktet Uppsala leds av en kriminalvårdschef tillsammans med två kriminalvårdsinspektörer.

ARBETSUPPGIFTER
Söker du ett arbete som är meningsfullt, med möjlighet att göra skillnad och utvecklas som person? Då ska du söka arbete som personaladministratör hos oss på häktet i Uppsala!

Verksamhetsområde Uppsala söker en personaladministratör. Personaladministratören är en administrativ funktion för det samlade PA-området. Som personaladministratör ansvarar du tillsammans med respektive kriminalvårdsinspektör för kortsiktig och långsiktig personalplanering. Du schemaplanerar och registrerar arbetsförändringar i vårt personal- och löneadministrativa system Heroma. Med din systemkunskap i Heroma, bistår du lokalt med RALS-administration (löneförhandling). Övrig personal- och utbildningsadministration ingår också i arbetsuppgifterna. I ditt arbete samverkar du mycket med Kriminalvårdens servicecenter. Vid behov kan du även komma att bistå i rekryteringsarbetet såsom att medverka vid intervjuer och hantera övrig administration kopplat till processen. Tjänsten har en tydlig arbetsgivarprofil.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är självgående, strukturerad och har en vilja att utvecklas och lära nytt. Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar ditt arbete och driver dina processer framåt. Du behöver kunna planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt där du sätter upp och håller tidsramar. Vidare har du hög administrativ förmåga och kan utrycka dig väl i tal och skrift. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. I ditt arbete är du relationsskapande där du både skapar och underhåller relationer samt är socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. I ditt arbete samverkar du mycket med Kriminalvårdens servicecenter som hanterar vissa administrativa uppgifter. Då tjänsten innebär mycket interna och externa kontakter, förutsätter vi att du som person är serviceinriktad med ett tillmötesgående bemötande samt har ett intresse av och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Det är en självklarhet att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Krav
• Fullständig gymnasiekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen
• Erfarenhet av arbetsuppgifter inom personaladministrativt arbete
• Goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift
• Mycket god datavana och väl förtrogen med MS Office-paketets olika program, såsom Word, Excel och Outlook

Meriterande
• Eftergymnasial utbildning inom personal/HR
• Erfarenhet av arbete i Heroma eller motsvarande HR-system
• Erfarenhet av Visma Recruit
• Erfarenhet av avtalstolkning
• Erfarenhet av rekrytering och personalplanering
• Erfarenhet av personalrangering och schemaplanering
• Erfarenhet från arbete inom personalområdet och/eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, gärna inom offentlig förvaltning
• Erfarenhet av samverkan (internt och externt)


ÖVRIGT
Ansökan kan endast göras via länk i denna annons eller direkt på www.offentligajobb.se.

Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller via e-post.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar mot en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Tjänsten är säkerhetsklassad och det innebär att registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Läs mer: http://www.kriminalvarden.se

Supporttelefon för sökande: 0771-693 693 Visa mindre

Institutionsadministratör

Institutionen för skoglig mykologi och växtpatologi Institutionen för skoglig mykologi och växtpatologi har drygt 60 medarbetare och bedriver en mycket internationell verksamhet. Forskningen täcker både grundläggande och tillämpade aspekter av mykologi, mikrobiologi, ekologi och växtbiologi. Centrala teman är växtpatologi och näringsomsättning i jordbruks- och skogsekosystem. Institutionen tillhör två fakulteter och är placerad i Biocentrum vid SLU, Uppsal... Visa mer
Institutionen för skoglig mykologi och växtpatologi
Institutionen för skoglig mykologi och växtpatologi har drygt 60 medarbetare och bedriver en mycket internationell verksamhet. Forskningen täcker både grundläggande och tillämpade aspekter av mykologi, mikrobiologi, ekologi och växtbiologi. Centrala teman är växtpatologi och näringsomsättning i jordbruks- och skogsekosystem. Institutionen tillhör två fakulteter och är placerad i Biocentrum vid SLU, Uppsala med ca. 300 anställda i växtvetenskap, mikrobiologi, växtpatologi, kemi, molekylärbiologi och livsmedelsvetenskap. Institutionen deltar i utbildning och grund- och påbyggnadskurser ges inom agronom, jägmästar- och naturresursprogrammen. Forskarutbildning bedrivs inom institutionens forskningsområden.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en serviceinriktad person som kan arbeta självständigt och ta eget ansvar, men också samarbeta med institutionens ekonom och ekonomiadministratör. Du ska vara noggrann och strukturerad, ha lätt för att samarbeta och vara öppen för nya uppgifter. Som institutionsadministratör har du en viktig funktion med stora kontaktytor och administrativt ansvar vid vår institution. Arbetsuppgifterna är omväxlande och bland annat ingår följande:

I samarbete med HR administrera nyanställningar, bevaka förlängningar och ändringar av anställningar

Hantering av reseräkningar och arvoden

Beställningar och inköp, inkl. koordinera kontorsförråd

Löpande hantera leverantörs- och kundfakturor

Lokalhantering (boka lokaler, samordna rum vid nyanställningar etc.)

Studiedokumentation

Arkivering

Administrativa uppgifter i samband med disputationer, institutionsdagar mm

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, men gärna högre utbildning, inom ekonomi och/eller personalområdet. Några års erfarenhet av personal och ekonomiadministrativt arbete är ett krav och en stark merit är erfarenhet från den statliga sektorn. Då vi verkar i en internationell miljö krävs god förmåga att uttrycka sig i såväl tal som skrift på både svenska och engelska. Du ska ha god samarbetsförmåga och servicekänsla. Du måste ha god datorvana (Office). Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och personliga egenskaper. Erfarenhet av att arbeta med system som Agresso, Proceedo, Primula, Ladok, Public360 och Epsilon är meriterande.

Placering:

Uppsala

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning:

75%

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2019-07-25.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Projektkoordinator / Personaladministratör

BWN bygg expanderar och behöver omgående en projektkoordinator / personaladministratör. BWN Bygg är ett familjeföretag med över 18 års erfarenhet av kvalitétsbyggande i lösvirke, samt som utför ROT-uppdrag av alla olika slag, allt från köks- och badrumsrenoveringar till takomlägging. Vi erbjuder även ett eget huskoncept, Ekohus, som vi bygger med ekologiska principer i naturliga material. Vi drivs av stort engagemang för kvalité och omsorg om detaljer.Arbe... Visa mer
BWN bygg expanderar och behöver omgående en projektkoordinator / personaladministratör. BWN Bygg är ett familjeföretag med över 18 års erfarenhet av kvalitétsbyggande i lösvirke, samt som utför ROT-uppdrag av alla olika slag, allt från köks- och badrumsrenoveringar till takomlägging. Vi erbjuder även ett eget huskoncept, Ekohus, som vi bygger med ekologiska principer i naturliga material. Vi drivs av stort engagemang för kvalité och omsorg om detaljer.ArbetsuppgifterArbetet som projektkoordinator /personaladministratör innebär att du bland annat: är kontorets ansikte utåt med ansvar för arbetsmiljön på det gemensamma kontorethar huvudansvar för telefonväxel skriver och arkiverar avtal och kontrakt  är delaktig i att beställa visst material till projekt samt att dokumentera projekt hanterar fakturoransvarar för löneadministration samt övriga personaladministrativa uppgifter har övergripande översyn av pågående projekt är delaktig i olika projekt både internt och externt Arbetet kan även innefatta i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom företagetKvalifikationskravVi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet, är positiv och utåtriktad. Som person är du stresstålig, prestigelös och har hög arbetskapacitet. Du är självgående, noggrann och problemlösande. flytande svenska i tal och skrift goda kunskaper i Office paketet mycket goda kunskaper i Excel körkortVidare ser vi att du är en driven person som också är mån om att bidra till goda samarbeten såväl internt som externt. Detta är en tjänst med stort ansvar och ett högt tempo, därför är det viktigt att du är flexibel och öppen för snabba förändringar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighetÖnskvärt / meriterande i övrigt:erfarenhet av lönesystem ex. VISMA eller liknandeRekyl affärssystemtidigare erfarenhet av administration inom byggbranschen Lön: Individuell lönesättning. Löneanspråk lämnas i ansökan. Tillträde: OmgåendeAnställningsform: Provanställning 6 månader, med möjlighet till förlängning med fast anställning. Anställningens omfattning: 100 % med arbetstid 08:00-17:00 Referenser: Lämnas med ansökanUpplysningar om anställningen: Pga hög arbetsbelastning besvaras frågor endast via mail till Carina Bolin på [email protected]ökan: Personligt brev och CV skickas till: [email protected] senast den 11 augusti 2019. Första intervju sker enligt överenskommelse via telefon. Urval och intervju sker löpande och tillsättning kan ske före  sista ansökningsdag. Visa mindre

Erfaren personaladministratör sökes till SLU

Nu söker vi en personaladministratör för ett längre konsultuppdrag till vår kund SLU. Tjänsten beräknas starta så snart som möjligt och pågå under minst ett år. Urval och intervjuer sker löpande under processens gång och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag! Om tjänsten Som personaladministratör på SLU erbjuds du en varierande roll där du har kontakt med medarbetare och centrala funktioner (l... Visa mer
Nu söker vi en personaladministratör för ett längre konsultuppdrag till vår kund SLU. Tjänsten beräknas starta så snart som möjligt och pågå under minst ett år. Urval och intervjuer sker löpande under processens gång och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som personaladministratör på SLU erbjuds du en varierande roll där du har kontakt med medarbetare och centrala funktioner (lön och HR) inom SLU. Du kommer huvudsakligen att arbeta i SLU:s personaladministrativa system, Primula. Denna tjänst är på en av SLUs institutioner och du kommer att ha stöttning i din roll från Personalavdelningen.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Granska reseräkningar
• Registrera timersättning
• Ta fram underlag för utbetalning av ersättningar/arvoden (till t.ex. anställda, handledare, opponenter, betygsnämnd)
• Hantera eventuellt avvikande kontering av sjukvård, läkemedel och friskvård
• Ta ut semesterrapporter, granska semesteruttag och semestersaldo
• Hantera förlängningar av anställningar
• Hantera förändring i arbetstid
• Hantera löneförändringar
• Bevaka att frånvaro registreras korrekt
• Bevaka utgående ledigheter (t.ex. föräldraledighet, tjänstledighet)
• Samordna introduktion av nyanställda
• Bevaka anställningar (anställningsform, anställningstid, förlängningar, avslut)
• Hantera AMS-medel i förekommande fall
• Ta fram underlag till SINK-skattebeslut
• Registrera lönekonteringar
• Stötta vid rekryteringar


Vem är du?
I rollen som personaladministratör ser vi att du har tidigare erfaranhet av liknande roll och det är även meriterande om du har utbildning inom HR. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Har du även erfarenhet av Primula ser vi det som meriterande. Vidare har du flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person ser vi att du är strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är uppmärksam i det arbete du gör och du är en riktig teamspelare. Du har lätt för att se helheten och har förmåga att kunna prioritera. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Personaladministratör , vikariat

Institutionen för ekonomi  Vill du bli personaladministratör hos oss på institutionen för ekonomi, Sveriges lantbruksuniversitet (SLU)? Vi söker just nu en vikarie som kan stötta vår grupp under minst ett år framåt. Du kommer ingå i en grupp bestående av sju medarbetare med olika administrativa specialistfunktioner inom utbildning, personal, ekonomi och kommunikation. Vår uppgift är att tillsammans ge ett kvalificerat administrativt stöd till institutione... Visa mer
Institutionen för ekonomi
 Vill du bli personaladministratör hos oss på institutionen för ekonomi, Sveriges lantbruksuniversitet (SLU)?

Vi söker just nu en vikarie som kan stötta vår grupp under minst ett år framåt. Du kommer ingå i en grupp bestående av sju medarbetare med olika administrativa specialistfunktioner inom utbildning, personal, ekonomi och kommunikation. Vår uppgift är att tillsammans ge ett kvalificerat administrativt stöd till institutionens medarbetare och ledning.

Inom institutionen för ekonomi bedrivs forskning och undervisning i ämnena företagsekonomi, nationalekonomi och naturresursekonomi. Unikt för institutionen är att stor vikt läggs vid tillämpad vetenskap, ofta i samverkan med universitetets naturvetenskapliga ämnen. Prioriterade områden är 1) den areella näringens (särskilt lantbrukets) ekonomiska förhållanden, 2) livsmedelsindustrins organisation och arbetssätt, 3) jordbrukspolitik och internationell handel samt förädling av jordbruksprodukter, 4) naturresurs- och miljöekonomi, 5) de mindre företagens villkor. Institutionen utbildar agronomekonomer och ekonomer med naturresursinriktning samt ger forskarutbildning. Vidare erbjuds enstaka kurser till biologi-, teknik- och ekonomistudenter och ett mastersprogram för utländska studenter.

 

Arbetsuppgifter:
Som vår personaladministratör erbjuds du ett varierande arbete med mycket kontakter med våra medarbetare och centrala funktioner (lön och HR) inom SLU. I arbetsuppgifterna ingår även att ha kontakt med externa myndigheter så som Arbetsförmedlingen, Migrationsverket och Skatteverket. Du kommer huvudsakligen att arbeta i vårt personaladministrativa system, Primula, men du kommer även att administrativt stötta prefekt och avdelningschefer i samband med rekryteringar i systemet Reachmee. Exempel på övriga uppgifter:


• Granska reseräkningar
• Registrera timersättning 
• Ta fram underlag för utbetalning av ersättningar/arvoden (till t.ex. anställda, handledare, opponenter, betygsnämnd) 
• Hantera eventuellt avvikande kontering av sjukvård, läkemedel och friskvård
• Ta ut semesterrapporter, granska semesteruttag och semestersaldo 
• Hantera förlängningar av anställningar 
• Hantera förändring i arbetstid 
• Hantera löneförändringar 
• Bevaka att frånvaro registreras korrekt (vid t.ex. sjukdom, vård av sjukt barn) 
• Bevaka utgående ledigheter (t.ex. föräldraledighet, tjänstledighet) 
• Samordna introduktion av nyanställda 
• Bevaka anställningar (anställningsform, anställningstid, förlängningar, avslut) 
• Hantera AMS-medel i förekommande fall 
• Ta fram underlag till SINK-skattebeslut 
• Registrera lönekonteringar 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och saker som vi tycker är centrala är att du är serviceinriktad, lösningsorienterad och en teamspelare.

Du behöver också ha:


• Gymnasieexamen
• God kunskap i Officepaketet
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då arbetet sker i en internationell miljö.

Meriterande med:


• Erfarenhet av Primula
• Erfarenhet av Reachmee
• Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet av personalfrågor.
• Erfarenhet av administrativt arbete på universitet/högskola

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Vikariat 12 månader, eventuellt längre.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2019-05-10

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Institutionsadministratör

Institutionen för skoglig mykologi och växtpatologi Institutionen för skoglig mykologi och växtpatologi har drygt 60 medarbetare och bedriver en mycket internationell verksamhet. Forskningen täcker både grundläggande och tillämpade aspekter av mykologi, mikrobiologi, ekologi och växtbiologi. Centrala teman är växtpatologi och näringsomsättning i jordbruks- och skogsekosystem. Institutionen tillhör två fakulteter och är placerad i Biocentrum vid SLU, Uppsal... Visa mer
Institutionen för skoglig mykologi och växtpatologi
Institutionen för skoglig mykologi och växtpatologi har drygt 60 medarbetare och bedriver en mycket internationell verksamhet. Forskningen täcker både grundläggande och tillämpade aspekter av mykologi, mikrobiologi, ekologi och växtbiologi. Centrala teman är växtpatologi och näringsomsättning i jordbruks- och skogsekosystem. Institutionen tillhör två fakulteter och är placerad i Biocentrum vid SLU, Uppsala med ca. 300 anställda i växtvetenskap, mikrobiologi, växtpatologi, kemi, molekylärbiologi och livsmedelsvetenskap. Institutionen deltar i utbildning och grund- och påbyggnadskurser ges inom agronom, jägmästar- och naturresursprogrammen. Forskarutbildning bedrivs inom institutionens forskningsområden.

Arbetsuppgifter:
Vi söker en serviceinriktad person som kan arbeta självständigt och ta eget ansvar, men också samarbeta med institutionens ekonom och ekonomiadministratör. Du ska vara noggrann och strukturerad, ha lätt för att samarbeta och vara öppen för nya uppgifter. Som institutionsadministratör har du en viktig funktion med stora kontaktytor och administrativt ansvar vid vår institution. Arbetsuppgifterna är omväxlande och bland annat ingår följande:
I samarbete med HR administrera nyanställningar, bevaka förlängningar och ändringar av anställningar
Hantering av reseräkningar och arvoden
Beställningar och inköp, inkl. koordinera kontorsförråd
Löpande hantera leverantörs- och kundfakturor
Lokalhantering (boka lokaler, samordna rum vid nyanställningar etc.)
Studiedokumentation
Administrativa uppgifter i samband med disputationer, institutionsdagar mm
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, men gärna högre utbildning, inom ekonomi och/eller personalområdet. Några års erfarenhet av personal och ekonomiadministrativt arbete är ett krav och en stark merit är erfarenhet från den statliga sektorn. Då vi verkar i en internationell miljö krävs god förmåga att uttrycka sig i såväl tal som skrift på både svenska och engelska. Du ska ha god samarbetsförmåga och servicekänsla. Du måste ha god datorvana (Office). Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och personliga egenskaper. Erfarenhet av att arbeta med system som Agresso, Proceedo, Primula, Ladok och Epsilon är meriterande.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2019-04-08.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre