Lediga jobb som Processingenjör, maskin i Uppsala

Se lediga jobb som Processingenjör, maskin i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Projektledare inom produktion

Ansök    Maj 11    Randstad AB    Processingenjör, maskin
Arbetsbeskrivning Vår expansiva kund söker en strukturerad, processdriven och noggrann konsult som vill arbeta med att strukturera upp organisationen inför att produktionskapaciteten ska öka i närtid. Vill du arbeta med problemlösning, samordning och tekniska uppgifter är detta rollen för dig!  Detta är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget pågår fram till sista augusti och för rätt person finns det chans till att uppdraget förlängs. Arbetstid... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vår expansiva kund söker en strukturerad, processdriven och noggrann konsult som vill arbeta med att strukturera upp organisationen inför att produktionskapaciteten ska öka i närtid. Vill du arbeta med problemlösning, samordning och tekniska uppgifter är detta rollen för dig! 


Detta är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget pågår fram till sista augusti och för rätt person finns det chans till att uppdraget förlängs. Arbetstid: måndag-fredag 8:30-17:00(30 minuters lunch). 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifter för rollen:


Hands-on arrangera och synkronisera installation av processutrustning som utgör en pilotlina för tillverkning och få lagerhantering på plats.
Bidra till specifikationer för FAT(Factory Acceptance Test) och SAT(Site Acceptance Test) och leda genomförandet av dessa.
Samordna aktiviteter, förutse och proaktivt hantera praktiska problem under installations- och implementationsarbetet av pilotlinan.
Dokumentera arbetet och föra vidare kunskap inom företaget.
Agera uppdragsbeställare gentemot externa hantverkare och firmor, förhandla och specificera tjänster samt följa upp kostnader.
Hands-on arbete i produktions- och lagermiljö.


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du industriell erfarenhet och ett utpräglat tekniskt intresse. Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i MS Office och gärna ERP Software. Det är meriterande om du har erfarenhet av processvalidering, CE-märkning, ATEX-klassificeringar och ERP- system. 


Som person är du en problemlösare som kan arbeta självständigt och du är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är pragmatisk, kommunikativ och ser möjligheter där andra ser hinder. Vidare är du kreativ och vågar ställa krav och leda arbetet. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Några års erfarenhet av liknande arbete.

Ansökan
2022-05-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Oscar Nyrén, [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Processtekniker till Evolar

Ansök    Dec 17    Randstad AB    Processingenjör, maskin
Arbetsbeskrivning Vill du arbeta på ett ungt företag som befinner sig i en spännande och expansiv fas? Vill du tillhöra ett familjärt och ambitiöst team med målet att industrialisera en ny solcellsteknik? Vill du dessutom arbeta i en teknisk roll där varje dag är olik den andra så är detta rollen för dig!  Evolar söker just nu en processtekniker till sin verksamhet belägen i Ultuna i Uppsala. Evolar befinner sig i en expansiv fas och har på kort tid vuxit... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta på ett ungt företag som befinner sig i en spännande och expansiv fas? Vill du tillhöra ett familjärt och ambitiöst team med målet att industrialisera en ny solcellsteknik? Vill du dessutom arbeta i en teknisk roll där varje dag är olik den andra så är detta rollen för dig! 

Evolar söker just nu en processtekniker till sin verksamhet belägen i Ultuna i Uppsala. Evolar befinner sig i en expansiv fas och har på kort tid vuxit från fem medarbetare till arton. Denna expansion kommer att fortsätta under de kommande åren och för rätt medarbetare finns det goda chanser att vara med och påverka denna resa. Stämningen och arbetsmiljön på företaget är mycket god och vill du ha en härlig gemenskap med mycket skratt så är denna arbetsplats perfekt för dig! 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Inledningsvis är anställningen förlagd till dagtid men förskjuten arbetstid/skiftarbete kan komma att införas. Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt hos Evolar.Ansvarsområden
I rollen som processtekniker kommer ditt huvuduppdrag vara att bidra till att ta företagets perovskitteknologi till en kommersiell, fullskalig produktion. Du kommer arbeta med tillverkning av solceller och solpanelsprototyper på både laboratorieskala och på fullstor skala. Du kommer utöver detta utföra olika typer av kvalitetskontroller, mätningar och analyser kopplat till detta. Vidare innebär rollen ett ansvar kring att underhålla utrustningen samt att dokumentera arbetet och bidra till att upprätta nya skriftliga instruktioner vid behov. Ingen dag är den andra lik och du behöver vara beredd på att arbeta både med varierade arbetsuppgifter och med mer enformiga uppgifter. För rätt person finns det goda chanser till utveckling och att utöka sina kompetenser. 

Arbetstider
Heltid, dagtid. Förskjuten arbetstid/skiftarbete kan komma att införas. 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du ett utpräglat tekniskt intresse. Vi ser att du har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå och har du dessutom en eftergymnasial utbildning inom relevant tekniskt område ses det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med vakuumutrustningar. 

För att lyckas i rollen har du god datorvana och goda kommunikationskunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Har du tidigare arbetat i en forskningsmiljö ses det som starkt meriterande. 

Som person är du ansvarstagande, driven och tycker om att arbeta med och mot mål. Då företaget är ett ungt och snabbväxande företag krävs det att du tycker om att ta ansvar och du tar dig gärna an nya, utmanande arbetsuppgifter. Du är strukturerad och kan arbeta på ett organiserat vis. Vidare har du ett intresse och fallenhet för att arbeta praktiskt med teknik i en kombinerad laboratorie- och produktionsmiljö. 

Ansökan
Sista dag för ansökan 2022-01-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information vänligen kontakta Jonna Wenngren: [email protected]

Om företaget
Evolar AB develops and commercializes a perovskite solar cell technology, PV Power Booster. Electrification is key to success in solving the climate crisis and our technology plays a vital part to meet future electricity demands. For the purpose of scaling the business, we are now looking for new team members. Evolar AB is located in Uppsala, Sweden and our 2500 sqm facilities include advanced R&D labs as well as a complete pilot production line. See also www.evolarab.se.

Do you want to join our journey and be part of an experienced, passionate and fast-moving team? Visa mindre

Habia Teknofluor rekryterar Processingenjör

Är du ingenjör med ett intresse för produktutveckling och processoptimering? Som processingenjör på Habia Teknofluor erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur. Habia är ett internationellt bolag i liten förpackning med en unik produkt, en platt organisation med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Denna tjänst är en direktrekrytering till Habia Teknofluor med place... Visa mer
Är du ingenjör med ett intresse för produktutveckling och processoptimering?

Som processingenjör på Habia Teknofluor erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur. Habia är ett internationellt bolag i liten förpackning med en unik produkt, en platt organisation med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär.

Denna tjänst är en direktrekrytering till Habia Teknofluor med placering i Knivsta.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Utveckling och optimering är självklart A och O i denna position. Vilket kommer utföras på både befintliga och nya produkter samt processer. Du kommer även få förmånen att jobba projektbaserat med utveckling från ritbordet till maskinhallen.

Du kommer tillhöra teknikavdelningen där optimering och utveckling av processerna i produktion och maskinparken är central.
I denna roll har du kontakt och nära samarbete med Habias försäljnings-, teknik- och produktionsavdelningar.

Löpande arbetar du sedermera med att optimera och utveckla processer i produktionen och maskinparken. Du kommer tillhöra teknikavdelningen som idag består av fem personer.

Vem är du?
Vi söker dig som är ingenjör med inriktning maskin, material, kemi eller liknande. Med något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga kvalitéer i denna rekrytering och den vi söker är driven, målfokuserad och initiativtagande.
Då Habia främjar samarbete ser vi även att du är prestigelös, positiv och en lagspelare som gillar att dela och lära av andra.
Det är fördelaktigt om du har intresse för teknik och teknisk utveckling. Då utveckling är av stor vikt behöver du ha god analytisk och problemlösningsförmåga.
Arbetet innebär många olika kontaktytor både nationellt och internationellt vilket kräver goda kunskaper i det svenska och engelska språket.

Har du dessutom erfarenhet av CAD eller kunskap om polymerer eller projektledning, är det meriterande men det är inte ett krav.

Om verksamheten
Habia Teknofluor AB är en av Europas ledande tillverkare av fluorplastslang, högtrycksslang samt bearbetade detaljer av PTFE. Kundkretsen består av stora internationella företag som ABB, Tetra Pak, Parker samt ContiTech. Vi levererar produkter till kunder i hela världen och omsätter årligen mer än 12 miljoner euro. Verksamheten startades 1954 i Knivsta och ingår numer i Smiths divisionen Flex-Tek. Visa mindre

Har du erfarenhet av mekaniskt arbete och producerande verksamhet? Vi söker

Om företaget Vi söker nu dig med bred teknisk kompetens till GEMS PET i Librobäck. Detta är ett konsultuppdrag då du blir anställd hos Lernia men arbetar hos GEMS PET. Uppdraget finns inom produktion med fokus på att packa cyklotroner för leverans till slutkund. Det är ett mångsidigt arbete med varierande uppgifter, allt från mekaniskt arbete till att lasta tungt gods och mer där emellan. Du får ett uppdrag på ett trivsamt företag med god arbetsmiljö oc... Visa mer
Om företaget

Vi söker nu dig med bred teknisk kompetens till GEMS PET i Librobäck. Detta är ett konsultuppdrag då du blir anställd hos Lernia men arbetar hos GEMS PET. Uppdraget finns inom produktion med fokus på att packa cyklotroner för leverans till slutkund. Det är ett mångsidigt arbete med varierande uppgifter, allt från mekaniskt arbete till att lasta tungt gods och mer där emellan.

Du får ett uppdrag på ett trivsamt företag med god arbetsmiljö och härliga arbetskamrater. Du får dessutom ett uppdrag med frihet under ansvar, flexmån och ett mångsidigt arbete med varierande uppgifter. Det finns goda chanser till förlängning och för rätt person kanske även anställning direkt hos GEMS PET på sikt. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

• Plocka och packa material för leverans
• Orderadministration
• Initiera skeppning av material
• Lossa och lasta med truck och travers
• Hantering av tungt gods
• Fylla container med gods och lastsäkra
• Snickeri (lastsäkring)
• Mekaniskt arbete

Leveranser sker både med container och lastning direkt på lastbil. En leverans av en Cyklotron kan innebära att 2-4 containrar skall fyllas med material. Förberedelse och leverans för en Cyklotron är 2-3 veckors arbete. Du hanterar tungt gods och en leverans kan väga mellan 25 till 70 ton.

Formell kompetens

• Erfarenhet av mekaniskt arbete
• Arbetat inom producerande verksamhet minst 3 år
• Erfarenhet av mekaniskt arbete
• Obehindrad svenska i tal och skrift
• Datavana (gärna erfarenhet av MPS Pyramid)

Det är meriterande om du har truck- & traverskort, lastsäkringsutbildning och utbildning/erfarenhet inom farligt gods (ADR).

Din bakgrund

Vi önskar att du som söker är tekniskt och praktiskt lagd. Vi ser gärna att du har arbetat inom producerande verksamhet och har erfarenhet av skeppning och logistik. Du har ett stort ordningssinne, är van att arbeta självständigt och kan följa arbetsinstruktioner för att leverera högsta kvalitet.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning t.o.m. 2021-12-31 med goda chanser till förlängning och för rätt person kanske även anställning direkt hos GEMS PET på sikt.

Heltid, dagtid med flex

Uppsala

Tillträdesdag

Omgående/Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Har du erfarenhet av mekaniskt arbete och producerande verksamhet? Vi söker

Om företaget Vi söker nu dig med bred teknisk kompetens till GEMS PET i Librobäck. Detta är ett konsultuppdrag då du blir anställd hos Lernia men arbetar hos GEMS PET. Uppdraget finns inom produktion med fokus på att packa cyklotroner för leverans till slutkund. Det är ett mångsidigt arbete med varierande uppgifter, allt från mekaniskt arbete till att lasta tungt gods och mer där emellan. Du får ett uppdrag på ett trivsamt företag med god arbetsmiljö oc... Visa mer
Om företaget

Vi söker nu dig med bred teknisk kompetens till GEMS PET i Librobäck. Detta är ett konsultuppdrag då du blir anställd hos Lernia men arbetar hos GEMS PET. Uppdraget finns inom produktion med fokus på att packa cyklotroner för leverans till slutkund. Det är ett mångsidigt arbete med varierande uppgifter, allt från mekaniskt arbete till att lasta tungt gods och mer där emellan.

Du får ett uppdrag på ett trivsamt företag med god arbetsmiljö och härliga arbetskamrater. Du får dessutom ett uppdrag med frihet under ansvar, flexmån och ett mångsidigt arbete med varierande uppgifter. Det finns goda chanser till förlängning och för rätt person kanske även anställning direkt hos GEMS PET på sikt. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

• Plocka och packa material för leverans
• Orderadministration
• Initiera skeppning av material
• Lossa och lasta med truck och travers
• Hantering av tungt gods
• Fylla container med gods och lastsäkra
• Snickeri (lastsäkring)
• Mekaniskt arbete

Leveranser sker både med container och lastning direkt på lastbil. En leverans av en Cyklotron kan innebära att 2-4 containrar skall fyllas med material. Förberedelse och leverans för en Cyklotron är 2-3 veckors arbete. Du hanterar tungt gods och en leverans kan väga mellan 25 till 70 ton.

Formell kompetens

• Erfarenhet av mekaniskt arbete
• Arbetat inom producerande verksamhet minst 3 år
• Erfarenhet av mekaniskt arbete
• Obehindrad svenska i tal och skrift
• Datavana (gärna erfarenhet av MPS Pyramid)

Det är meriterande om du har truck- & traverskort, lastsäkringsutbildning och utbildning/erfarenhet inom farligt gods (ADR).

Din bakgrund

Vi önskar att du som söker är tekniskt och praktiskt lagd. Vi ser gärna att du har arbetat inom producerande verksamhet och har erfarenhet av skeppning och logistik. Du har ett stort ordningssinne, är van att arbeta självständigt och kan följa arbetsinstruktioner för att leverera högsta kvalitet.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning t.o.m. 2021-12-31 med goda chanser till förlängning och för rätt person kanske även anställning direkt hos GEMS PET på sikt.

Heltid, dagtid med flex

Uppsala

Tillträdesdag

Omgående/Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Habia Teknofluor rekryterar Processingenjör

Är du ingenjör med ett intresse för produktutveckling och processoptimering? Som processingenjör på Habia Teknofluor erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur. Habia är ett internationellt bolag i liten förpackning med en unik produkt, en platt organisation med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Denna tjänst är en direktrekrytering till Habia Teknofluor med place... Visa mer
Är du ingenjör med ett intresse för produktutveckling och processoptimering?

Som processingenjör på Habia Teknofluor erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur. Habia är ett internationellt bolag i liten förpackning med en unik produkt, en platt organisation med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär.

Denna tjänst är en direktrekrytering till Habia Teknofluor med placering i Knivsta.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Utveckling och optimering är självklart A och O i denna position. Vilket kommer utföras på både befintliga och nya produkter samt processer. Du kommer även få förmånen att jobba projektbaserat med utveckling från ritbordet till maskinhallen.

Du kommer tillhöra teknikavdelningen där optimering och utveckling av processerna i produktion och maskinparken är central.
I denna roll har du kontakt och nära samarbete med Habias försäljnings-, teknik- och produktionsavdelningar.

Löpande arbetar du sedermera med att optimera och utveckla processer i produktionen och maskinparken. Du kommer tillhöra teknikavdelningen som idag består av fem personer.

Vem är du?
Vi söker dig som är ingenjör med inriktning maskin, material, kemi eller liknande. Med något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga kvalitéer i denna rekrytering och den vi söker är driven, målfokuserad och initiativtagande.
Då Habia främjar samarbete ser vi även att du är prestigelös, positiv och en lagspelare som gillar att dela och lära av andra.
Det är fördelaktigt om du har intresse för teknik och teknisk utveckling. Då utveckling är av stor vikt behöver du ha god analytisk och problemlösningsförmåga.
Arbetet innebär många olika kontaktytor både nationellt och internationellt vilket kräver goda kunskaper i det svenska och engelska språket.

Har du dessutom erfarenhet av CAD eller kunskap om polymerer eller projektledning, är det meriterande men det är inte ett krav.

Om verksamheten
Habia Teknofluor AB är en av Europas ledande tillverkare av fluorplastslang, högtrycksslang samt bearbetade detaljer av PTFE. Kundkretsen består av stora internationella företag som ABB, Tetra Pak, Parker samt ContiTech. Vi levererar produkter till kunder i hela världen och omsätter årligen mer än 12 miljoner euro. Verksamheten startades 1954 i Knivsta och ingår numer i Smiths divisionen Flex-Tek. Visa mindre

Habia Teknofluor rekryterar Processingenjör

Är du ingenjör med ett intresse för produktutveckling och processoptimering? Som processingenjör på Habia Teknofluor erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur. Habia är ett internationellt bolag i liten förpackning med en unik produkt, en platt organisation med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Denna tjänst är en direktrekrytering till Habia Teknofluor med place... Visa mer
Är du ingenjör med ett intresse för produktutveckling och processoptimering?

Som processingenjör på Habia Teknofluor erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur. Habia är ett internationellt bolag i liten förpackning med en unik produkt, en platt organisation med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär.

Denna tjänst är en direktrekrytering till Habia Teknofluor med placering i Knivsta.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Utveckling och optimering är självklart A och O i denna position. Vilket kommer utföras på både befintliga och nya produkter samt processer. Du kommer även få förmånen att jobba projektbaserat med utveckling från ritbordet till maskinhallen.

Du kommer tillhöra teknikavdelningen där optimering och utveckling av processerna i produktion och maskinparken är central.
I denna roll har du kontakt och nära samarbete med Habias försäljnings-, teknik- och produktionsavdelningar.

Löpande arbetar du sedermera med att optimera och utveckla processer i produktionen och maskinparken. Du kommer tillhöra teknikavdelningen som idag består av fem personer.

Vem är du?
Vi söker dig som är ingenjör med inriktning maskin, material, kemi eller liknande. Med något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga kvalitéer i denna rekrytering och den vi söker är driven, målfokuserad och initiativtagande.
Då Habia främjar samarbete ser vi även att du är prestigelös, positiv och en lagspelare som gillar att dela och lära av andra.
Det är fördelaktigt om du har intresse för teknik och teknisk utveckling. Då utveckling är av stor vikt behöver du ha god analytisk och problemlösningsförmåga.
Arbetet innebär många olika kontaktytor både nationellt och internationellt vilket kräver goda kunskaper i det svenska och engelska språket.

Har du dessutom erfarenhet av CAD eller kunskap om polymerer eller projektledning, är det meriterande men det är inte ett krav.

Om verksamheten
Habia Teknofluor AB är en av Europas ledande tillverkare av fluorplastslang, högtrycksslang samt bearbetade detaljer av PTFE. Kundkretsen består av stora internationella företag som ABB, Tetra Pak, Parker samt ContiTech. Vi levererar produkter till kunder i hela världen och omsätter årligen mer än 12 miljoner euro. Verksamheten startades 1954 i Knivsta och ingår numer i Smiths divisionen Flex-Tek. Visa mindre

Underhållsingenjör till internationellt läkemedelsbolag!

Vi söker för vår kunds räkning en underhållsingenjör till området Production Engineering! Gruppens uppgift är att förvalta, utveckla samt säkerställa en störningsfri tillverkning. Vi ansvara även för drift av renrum samt renmedia anläggningar, även ett flertal produktionsnära IT-system förvaltas av gruppen. Vi söker dig med inriktning på utveckling av förvaltningsprocessen. Sök redan idag då urval sker löpande. Om tjänsten Som Underhållsingenjör kommer... Visa mer
Vi söker för vår kunds räkning en underhållsingenjör till området Production Engineering! Gruppens uppgift är att förvalta, utveckla samt säkerställa en störningsfri tillverkning. Vi ansvara även för drift av renrum samt renmedia anläggningar, även ett flertal produktionsnära IT-system förvaltas av gruppen.

Vi söker dig med inriktning på utveckling av förvaltningsprocessen.

Sök redan idag då urval sker löpande.

Om tjänsten
Som Underhållsingenjör kommer du att arbeta inom följande huvudområden:

• Utveckla förvaltning av utrustning inom tillverkningen, underhållsplaner, utbytesplaner
• Utveckla samt implementera mätning/analys/uppföljning för att optimera förvaltning
• Säkerställa att gällande myndighetskrav (ISO, GMP) uppfylls samt korrekt dokumentationshantering
• Förutom förvaltning av utrustning inom tillverkningen kommer även aktiviteter inom renrum samt renmedia, (PW, WFI, ånga, tryckluft, HVAC) att förekomma
• Medverka aktivt i projekt inom området teknisk förvaltning

Vem är du?
Vi söker dig med en lämplig teknisk utbildning, gärna på högskolenivå alternativt yrkeshögskola eller annan dokumenterad relevant erfarenhet. Vi söker dig som har erfarenhet av en processorienterad produktion. Du har god förståelse gällande vikten av att utveckla underhållsverksamhet och kan förutse aktiviteter för en så kostnadseffektiv förvaltning som möjligt.

• Du skall ha erfarenhet av att arbeta med analys av driftdata för att utveckla underhållsplaner för ökad effektivitet
• Du skall ha gedigen kunskap inom området underhåll och förvaltning av teknisk utrustning
• Du skall behärska svenska/engelska väl i tal och skrift
• Du skall ha goda kunskaper i Office-paketet och i övrigt är införstådd med att arbetet bedrivs i en datorstödd miljö
• Du bör ha erfarenhet av grundorsaksutredning
• Meriterande är erfarenhet av arbete inom ISO/GMP

Du är ödmjuk, kvalitetsmedveten, initiativtagande, noggrann och strukturerad men ändå flexibel och gillar när det händer saker.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Om verksamheten
Vår kund erbjuder möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos vår kund blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Företaget är beläget endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation. Visa mindre

Habia Teknofluor rekryterar Processingenjör

Är du ingenjör med ett intresse för produktutveckling och processoptimering? Som processingenjör på Habia Teknofluor erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur. Habia är ett internationellt bolag i liten förpackning med en unik produkt, en platt organisation med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Denna tjänst är en direktrekrytering till Habia Teknofluor med place... Visa mer
Är du ingenjör med ett intresse för produktutveckling och processoptimering?

Som processingenjör på Habia Teknofluor erbjuds du en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjlighet att växa tillsammans med företaget i en dynamisk kultur. Habia är ett internationellt bolag i liten förpackning med en unik produkt, en platt organisation med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär.

Denna tjänst är en direktrekrytering till Habia Teknofluor med placering i Knivsta.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan idag.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Utveckling och optimering är självklart A och O i denna position. Vilket kommer utföras på både befintliga och nya produkter samt processer. Du kommer även få förmånen att jobba projektbaserat med utveckling från ritbordet till maskinhallen.

Du kommer tillhöra teknikavdelningen där optimering och utveckling av processerna i produktion och maskinparken är central.
I denna roll har du kontakt och nära samarbete med Habias försäljnings-, teknik- och produktionsavdelningar.

Löpande arbetar du sedermera med att optimera och utveckla processer i produktionen och maskinparken. Du kommer tillhöra teknikavdelningen som idag består av fem personer.

Vem är du?
Vi söker dig som är ingenjör med inriktning maskin, material, kemi eller liknande. Med något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga kvalitéer i denna rekrytering och den vi söker är driven, målfokuserad och initiativtagande.
Då Habia främjar samarbete ser vi även att du är prestigelös, positiv och en lagspelare som gillar att dela och lära av andra.
Det är fördelaktigt om du har intresse för teknik och teknisk utveckling. Då utveckling är av stor vikt behöver du ha god analytisk och problemlösningsförmåga.
Arbetet innebär många olika kontaktytor både nationellt och internationellt vilket kräver goda kunskaper i det svenska och engelska språket.

Har du dessutom erfarenhet av CAD eller kunskap om polymerer eller projektledning, är det meriterande men det är inte ett krav.

Om verksamheten
Habia Teknofluor AB är en av Europas ledande tillverkare av fluorplastslang, högtrycksslang samt bearbetade detaljer av PTFE. Kundkretsen består av stora internationella företag som ABB, Tetra Pak, Parker samt ContiTech. Vi levererar produkter till kunder i hela världen och omsätter årligen mer än 12 miljoner euro. Verksamheten startades 1954 i Knivsta och ingår numer i Smiths divisionen Flex-Tek. Visa mindre

Process – och designingenjör till Globalt läkemedelsföretag

Vår kund är idag världens största, självständiga globala dermatologiföretag. De närmsta kommande åren kommer kunden att göra stora investeringar och satsningar på verksamheten i Uppsala. Adeccos samarbete med kunden sträcker sig många år tillbaka och nu finns en fantastisk chans för dig att vara med vår kunds spännande expansionsresa. Om tjänsten Uppdraget innebär att designa och specificera krav för inköp av utrustning till produktionen. Utrustningen som... Visa mer
Vår kund är idag världens största, självständiga globala dermatologiföretag. De närmsta kommande åren kommer kunden att göra stora investeringar och satsningar på verksamheten i Uppsala. Adeccos samarbete med kunden sträcker sig många år tillbaka och nu finns en fantastisk chans för dig att vara med vår kunds spännande expansionsresa.

Om tjänsten
Uppdraget innebär att designa och specificera krav för inköp av utrustning till produktionen. Utrustningen som ska köpas in är på bulknivå vilket innebär att den kommer att vara i direkt produktkontakt. Det innebär även tätt samarbete tillsammans med övriga i projekt- samt Engineering Upstream Processes gruppen.
Du kommer även att självständigt driva och slutföra Riskanalyser, URS:er, Designcheck, FAT / SAT, IQ där applicerbart. Även direktkontakt med utrustningsleverantörer ingår i arbetet.
I rollen kommer du även arbeta med att:
• Delta i projektmöten för att tillsammans med dina kollegor driva projekten framåt
• Hitta och kontakta leverantörer gällande material och utrustning
• Testa material på labb och utföra materialtester i produktion
• Utföra riskanalyser och skriva rapporter kring det

Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med start i januari 2021. För rätt person finns mycket goda möjligheter till anställning direkt hos vår kund.
Om dig
Vi söker dig som
• Har en högskoleutbildning inom kemiteknik, bioteknik, processutvecking, maskin eller liknande
• Har erfarenhet av processutveckling och inköp av processteknisk utrustning.
• Har ett genuint tekniskt intresse och gillar att arbeta praktiskt
• Känner dig mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
• Att arbeta enligt GMP tidigare
• Att driva kravspecifikationer, riskanalyser och utrustningskvalificeringar
Som person är du resultatdriven och genuint intresserad av problemlösning. Du motiveras av utmaningar och förändringsarbete. Du tar ett stort ägarskap och driver aktiviteter till uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera.

Kontaktuppgifter
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anette Eriksson via [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektingenjör till Globalt läkemedelsföretag

Vår kund är idag världens största, självständiga globala dermatologiföretag. De närmsta kommande åren kommer kunden att göra stora investeringar och satsningar på verksamheten i Uppsala. Adeccos samarbete med kunden sträcker sig många år tillbaka och nu finns en fantastisk chans för dig att vara med vår kunds spännande expansionsresa. Om tjänsten I din roll som Projektingenjör inom fyllnings/förpackningsprocessområdet kommer du att driva framtagning av kl... Visa mer
Vår kund är idag världens största, självständiga globala dermatologiföretag. De närmsta kommande åren kommer kunden att göra stora investeringar och satsningar på verksamheten i Uppsala. Adeccos samarbete med kunden sträcker sig många år tillbaka och nu finns en fantastisk chans för dig att vara med vår kunds spännande expansionsresa.

Om tjänsten
I din roll som Projektingenjör inom fyllnings/förpackningsprocessområdet kommer du att driva framtagning av klassningsdokument, URS, riskanalyser, inför upphandling av förpackningsutrustningar, deltaga i inköpsprocessen, deltaga i processerna för commisioning (design check, FAT, SAT) samt kvalificering samt i vissa fall agera teknisk expert.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i januari. Mycket goda möjligheter på sikt till anställning direkt hos vår kund.

Om dig
Du har utbildning som Maskiningenjör eller liknande utbildning, arbetslivserfarenhet inom relevant område samt erfarenhet av GMP.
Det är meriterande om du har Life Science bakgrund och har arbetat med riskanalys (ex FMEA), har arbetat med dokumentation och validering.
Egenskaper som kommer göra dig framgångsrik i rollen är att du är drivande, tekniskt lagd samt besitter god samarbetsförmåga och teamkänsla.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Kontaktuppgifter
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anette Eriksson via [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Processingenjör till Globalt läkemedelsföretag

Vår kund är idag världens största, självständiga globala dermatologiföretag. De närmsta kommande åren kommer kunden att göra stora investeringar och satsningar på verksamheten i Uppsala. Adeccos samarbete med kunden sträcker sig många år tillbaka och nu finns en fantastisk chans för dig att vara med vår kunds spännande expansionsresa. Brinner du för kvalitet, problemlösning och förbättringsarbete? Har du stor drivkraft samt engagemang och gillar att ha må... Visa mer
Vår kund är idag världens största, självständiga globala dermatologiföretag. De närmsta kommande åren kommer kunden att göra stora investeringar och satsningar på verksamheten i Uppsala. Adeccos samarbete med kunden sträcker sig många år tillbaka och nu finns en fantastisk chans för dig att vara med vår kunds spännande expansionsresa.

Brinner du för kvalitet, problemlösning och förbättringsarbete? Har du stor drivkraft samt engagemang och gillar att ha många saker på gång samtidigt? Är du driven och tycker om att samarbeta och finna lösningar tillsammans med andra? Då kan du vara den Processingenjör vi nu söker!

Om tjänsten
I rollen som Processingenjör ingår arbetsuppgifter så som:
• Mätning och analys av produktionsprocesser
• Att initiera och leda förbättringsaktiviteter kopplat till optimering och standardisering av processer
• Teknisk expert på produktionsutrustning
• Inköp/utbyte av produktionsutrustning
• Att stödja produktionsgrupperna med att hantera/koordinera avvikelser och CAPA (Corrective and Preventive Action)
• Att vara delaktig och representera produktion i utvecklingsprojekt

Tjänsten är ett långvarigt konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
För att lyckas i rollen har du flera års dokumenterad kompetens från arbete inom läkemedelsindustrin, medicintekniska branschen eller annan tillverkande industri. Du har god kännedom inom ISO 13485, MDD, QSR eller andra regelverk och standarder som är relevanta inom Med Tech. Du har även kunskap och erfarenhet av Leanarbete i kombination med god allmän teknisk kunskap inom kvalitet, tillverkning och GMP. Du är sannolikt högskoleutbildad med inriktning inom kemi, process- eller maskinteknik, eller motsvarande.

Som person är du resultatdriven och genuint intresserad av problemlösning. Du motiveras av utmaningar och förändringsarbete. Du tar ett stort ägarskap och driver aktiviteter till uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Vidare är du flexibel och tycker att den höga pulsen i produktionen är stimulerande.

Kontaktuppgifter
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anette Eriksson via [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Development engineer in Uppsala

Ansök    Nov 3    Randstad AB    Processingenjör, maskin
Job description Randstad Engineering is now looking for a Development Engineer to work as a consultant on an assignment with our customer in Uppsala. Responsibilities In the role, you will be responsible for the design, development, verification, and validation of new products from concept through design transfer/production using the process and tools identified in the Quality System related to design controls. You will act as the technical contributor on... Visa mer
Job description
Randstad Engineering is now looking for a Development Engineer to work as a consultant on an assignment with our customer in Uppsala.

Responsibilities
In the role, you will be responsible for the design, development, verification, and validation of new products from concept through design transfer/production using the process and tools identified in the Quality System related to design controls. You will act as the technical contributor on a new product development project team.

Primary responsibilities include; 
Concept development, prototyping, product design, verification/validation testing including authorship of protocols and reports, and support through production scale up.
Create and maintain design control related documentation such as risk and usability assessments, user needs, design Inputs, etc. Comply with requirements of design controls and other regulatory bodies.
Design products in conjunction with the manufacturing engineering/external supplier groups in order to deliver a design that is manufacturable.
Develop and validate Chemical and Mechanical test methodologies to evaluate devices both in development and currently on the market.
Support Marketing/Sales with competitive product analysis and performance testing


Qualifications
Language requirement: Excellent in English (write, read and speak)
5 years of relevant experience
Advanced level in Excel (mandatory)
Ability to analyze, interpret and synthesize regulation and standards
Ability to identify issues, risks and priorities, and manage them
Rigorous and well organized
Capability of self-awareness and adaptability
Ability to build partnerships internally and externally

It is a merit to have worked with AGILE or equivalent PDM systems

We also think that you:
Have a minimum of 5 years’ experience with process validation within the Medical Device or Pharma industry.
Works well within a team environment.
Uses existing procedures to complete tasks or solve standard problems
Have knowledge about general manufacturing techniques
Have statistic experienced to develop risk based test Protocols/Reports
Have MS Office Package experience

As a person, you thrive when working in a high-paced environment and you are a fast learner. Further, you are an energetic and self-disciplined person with good problem solving and communication skills. You also pay great attention to detail.

Application
2020-12-06. We encourage you to send in your application as soon as possible, since interviews and candidate selection are done continuously! Please note that we do not handle applications or resumes received via e-mail due to GDPR-restrictions.

About the company
Randstad Engineering specializes in the field of technology and is part of Randstad, the world leader in recruitment and consulting with operations in 38 countries. With this global network in combination with our strong local foundation, we can offer a wide range of varied and developing assignments and jobs for you who are an engineer. Our mission is to help you reach your true potential with your career in focus! Visa mindre

Vials & Packaging Engineer

Ansök    Jan 7    PHADIA AB    Processingenjör, maskin
Vi söker en Vials & Packaging Engineer till gruppen Process Engineering inom Technical Operations Uppsala. IDD Du kommer att vara en del av Thermo Fisher Scientifics, ImmunoDiagnostics Division (IDD), som utvecklar, tillverkar och marknadsför diagnostiska test för allergi, astma och autoimmuna sjukdomar. Med 1.700 anställda globalt är IDD världsledande inom in vitro diagnostik (IVD) av allergi och ledare inom autoimmundiagnostik i Europa. I Uppsala, med ci... Visa mer
Vi söker en Vials & Packaging Engineer till gruppen Process Engineering inom Technical Operations Uppsala.
IDD
Du kommer att vara en del av Thermo Fisher Scientifics, ImmunoDiagnostics Division (IDD), som utvecklar, tillverkar och marknadsför diagnostiska test för allergi, astma och autoimmuna sjukdomar. Med 1.700 anställda globalt är IDD världsledande inom in vitro diagnostik (IVD) av allergi och ledare inom autoimmundiagnostik i Europa. I Uppsala, med cirka 700 medarbetare, finns divisionens huvudkontor med både utveckling och tillverkning.
Process Engineering
Gruppen Process Engineering ansvarar för att utveckla och förbättra tillverkningsprocesser med avseende på kvalitet, kapacitet och effektivitet. Vi har en utvecklande tillväxtmiljö som erbjuder varierande och utmanade arbetsuppgifter. Process Engineering består av 10 medarbetare och inom området Vials & Packaging arbetar idag två personer som har konstruktionsansvar för förpackningar och tilltryck/etikettering samt ansvar för reklamations- och avvikelsehantering.
Om Tjänsten
Du kommer ingå i ett team av ingenjörer med tekniskt ansvar för primär och sekundärmaterial till våra allergitest. Det är i huvudsak olika plastdetaljer, flaskor, kapslar och etiketter.
Rollen innebär ett stort ansvar och dina arbetsuppgifter kommer främst att vara:
• Reklamationsutredare. Du driver och koordinerar utredningar. I arbetet har du flera interna gränssnitt så som produktionsavsnitt, QA och R&D. Externa gränssnitt kan vara leverantörer och till viss del marknadsbolag
• Ansvara för avvikelseutredningar inom förpackningar och tilltryck, där du driver grundorsaksanalys, du tar fram och genomför åtgärder på kort och lång sikt.
• Problemlösning och bidra med hjälp vid komplexa CAPA-utredningar.
• Driva egna aktiviteter samt delta i projekt för att förbättra förpackningsmaterial och tilltryck. Exempel på aktiviteter är att produktionssätta nya verktyg hos leverantörer inklusive validering och verifiering internt, genomföra besparingsprojekt tillsammans med inköp, utreda och åtgärda tekniska problem, utveckla nya förpackningar och produktionssätta dessa.
• Initiera och driva ändringar.
• Genomföra och ansvara för riskanalyser.
• Arbete med ständiga förbättringar.
• Du dokumenterar enligt uppsatta rutiner, processer och kvalitetsstandarder.
Rollen innebär också att du är tekniskt sakkunnig och på sikt har ett delegerat konstruktionsansvar.
Vi söker dig som
• Har 2-5 års arbetslivserfarenhet och har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom maskin, alternativt annan relevant utbildning.
• Är van att ta egna initiativ, prioritera och planera ditt eget arbete som du bedriver effektivt, systematiskt och analytiskt.
• Har en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift både på svenska och engelska.
Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har ett starkt driv. Du är strukturerad och noggrann, trivs med problemlösning och har en god förmåga att självständigt driva ditt arbete. I rollen är det viktigt med koordinering och samarbete så det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera. För att trivas i rollen bör du vara nyfiken och teknikintresserad.
Det är meriterande om du:
• Har erfarenhet av avvikelsehantering i reglerad verksamhet, gärna i enlighet med ISO13485.
• Har erfarenhet av produktion som innehåller packningsprocesser och etiketteringsprocesser.
• Har erfarenhet av förpackningsutveckling.
• Har erfarenhet av att leda grundorsaksanalyser och riskanalyser.
?
Är du intresserad?
Letar du efter ett meningsfullt jobb på ett internationellt företag som har starka värderingar? Vill du använda dina tekniska kunskaper och jobba i en spännande roll, där du verkligen kan göra en skillnad i människors vardag? Om detta låter intressant så kan du vara den personen vi söker!
För att söka tjänsten går du in på Thermo Fishers karriär sida
https://jobs.thermofisher.com/
Har du frågor kontaktar du:
Madelene Holm, Recruiter Nordics, +4673-0650923, [email protected]
Välkommen med din ansökan snarast med sista ansökningsdatum 2020-01-22.
Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Process Engineer

Modis Life Science is looking for a Process Engineer for a consultancy assignment at a Pharmaceutical company in Uppsala. The assignment will start asap and initially run for 6 months. Send your application as soon as possible. Overall purpose of the job: Support activities related to commissioning, process characterization and qualification of one dedicated vision inspection machine and an assembly/blister line including vision inspection. Essential du... Visa mer
Modis Life Science is looking for a Process Engineer for a consultancy assignment at a Pharmaceutical company in Uppsala. The assignment will start asap and initially run for 6 months. Send your application as soon as possible.

Overall purpose of the job:

Support activities related to commissioning, process characterization and qualification of one dedicated vision inspection machine and an assembly/blister line including vision inspection.

Essential duties and responsibilities:

• Write process verification/validation test protocols
• Run machine test protocols (commissioning, process characterization and qualification) including record management
• Manage deviations including root cause analysis, change management and implementation

Requirements:

• M.Sc in Engineering or similar
• Minimum 5 years´ experience with process validation within the Medical Device or Pharma industry
• Statistic experience to develop risk baser test Protocols/Reports
• General knowledge of manufacturing techniques
• MS Office package experience
• Teamplayer
• It is a merit to have worked with AGILE or equivalent PDM systems

 

For questions, please contact [email protected] Visa mindre

Process Engineer

Ansök    Dec 17    PHADIA AB    Processingenjör, maskin
I Sverige är vi cirka 1,000 Thermo Fisher Scientific anställda som jobbar ifrån fem siter och hemmakontor. På vår största site i Uppsala jobbar vi med utveckling, tillverkning och marknadsföring av allergitester och diagnostiska system. I centrala Stockholm har vi två mindre kontor som förser våra kunder med life-science och analytiska instrument och produkter. På västkusten i Göteborg hittar ni vårt nybyggda Nordiska lager och kundsupportteam som jobbar m... Visa mer
I Sverige är vi cirka 1,000 Thermo Fisher Scientific anställda som jobbar ifrån fem siter och hemmakontor. På vår största site i Uppsala jobbar vi med utveckling, tillverkning och marknadsföring av allergitester och diagnostiska system. I centrala Stockholm har vi två mindre kontor som förser våra kunder med life-science och analytiska instrument och produkter. På västkusten i Göteborg hittar ni vårt nybyggda Nordiska lager och kundsupportteam som jobbar med ett brett utbud av laboratorieprodukter. Bland åkrarna utanför Ängelholm jobbar teamet med att ta fram högkvalitativa allergena råvaror. I Sverige jobbar vi alltså brett och varierat, men delar alla samma mål - att kunna hjälpa våra kunder göra världen hälsosammare, renare och säkrare.
IDD
Du kommer att vara en del av Thermo Fisher Scientific, ImmunoDiagnostics Division (IDD), som utvecklar, tillverkar och marknadsför diagnostiska test för allergi, astma och autoimmuna sjukdomar. Med 1700 anställda globalt är IDD världsledande inom invitrodiagnostik (IVD) av allergi och ledare inom autoimmundiagnostik i Europa. I Uppsala, med cirka 700 medarbetare, finns divisionens största site med både utveckling och tillverkning.
HUR KOMMER DU KUNNA PÅVERKA?
Vi söker en processingenjör till gruppen Process Engineering. Gruppen Process Engineering består av 12 medarbetare och tillhör avdelningen Engineering inom Operations. Gruppen Process Engineering är en supportfunktion till produktion och inom gruppen bedrivs arbete inom utveckling och förvaltning av produktionsprocesser samt förpackningsmaterial och tilltryck.
OM TJÄNSTEN
I denna roll så kommer du att arbeta nära producerande enhet och stödja dem med i förbättringsarbete, kvalitetssupport som exempelvis ändringar inom produktionsprocessen samt delta i tvärfunktionella projekt och aktiviteter. Du driver aktiviteter och utredningar samt deltar i projekt i nära kontakt med olika interna funktioner som exempelvis Produktion, R&D, Marknad och Inköp.
Rollen innebär ett stort ansvar och dina arbetsuppgifter kommer främst att vara:
Driva egna aktiviteter samt delta i projekt för att förbättra produktionsprocesser, exempelvis genom utveckling/uppskalning av produktionsprocesser, nyinvestering av utrustningar samt processförändringar.
Initiera och driva ändringar inom produktionsavsnittet.
Problemlösning och bidra med hjälp vid komplexa avvikelser och CAPA-utredningar.
Genomföra och ansvara för riskanalyser.
Utvärdering av processparametrar med statistiska hjälpmedel.
Arbete med ständiga förbättringar.
Vi kan erbjuda dig en utmanande och omväxlande tjänst samt en möjlighet att utvecklas professionellt inom ett av världens största life-science företag.

VI SÖKER DIG SOM
Har 5-10 års relevant arbetslivserfarenhet och är civilingenjör eller har en liknande akademisk utbildning inom bioteknik, biokemi, kemi eller annan teknisk inriktning.
Har god kunskap om produktionsprocesser enligt ISO13485 standard både i mindre laborativ skala och i större mer automatiserad skala liksom tidigare erfarenhet av statistisk utvärdering av processindustri, validering och rengöring inom medicinteknik eller liknande industri.
Är van att ta egna initiativ, prioritera och planera ditt eget arbete som du bedriver effektivt, systematiskt och analytiskt. Samtidigt ska du också ha lätt för att kommunicera och samarbeta i team.
Har hög egen drivkraft, tycker om problemlösning samt är ansvarstagande och kvalitetsmedveten.
Har en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift både på svenska och engelska.

ÄR DU INTRESSERAD?
Letar du efter ett meningsfullt jobb på ett internationellt företag som har starka värderingar? Vill du använda dina tekniska kunskaper och jobba i en spännande roll, där du verkligen kan göra en skillnad i människors vardag? Om detta låter intressant så kan du vara den personen vi söker!
För att söka tjänsten går du in på Thermo Fishers karriär sida https://jobs.thermofisher.com/, reference 96278BR.
Har du frågor kontaktar du:
Petra Norrman, Recruiter Nordics, +35 810 329 2929 , [email protected]
Välkommen med din ansökan snarast med sista ansökningsdatum 2020-01-15. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt Visa mindre