Lediga jobb som Kontorsvaktmästare i Uppsala

Se lediga jobb som Kontorsvaktmästare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Erfaren Vaktmästare till Myndighet i Uppsala

Ansök    Mar 31    Adecco Sweden AB    Kontorsvaktmästare
Adecco söker nu en erfaren vaktmästare till en Myndighet i Uppsala. Om tjänsten I rollen som servicemedarbetare/vaktmästare arbetar man med fastighets- och verksamhetsanknutna tjänster som bland annat innebär tillsyn av lokaler, vissa fastighetsrelaterade åtgärder, felanmälningar, beställningar av gemensamma förbrukningsvaror, posthantering och lokalanpassning. Särskilt fokus ligger på hantering av tekniken på kontoret, i synnerhet videokonferensutrustnin... Visa mer
Adecco söker nu en erfaren vaktmästare till en Myndighet i Uppsala.

Om tjänsten
I rollen som servicemedarbetare/vaktmästare arbetar man med fastighets- och verksamhetsanknutna tjänster som bland annat innebär tillsyn av lokaler, vissa fastighetsrelaterade åtgärder, felanmälningar, beställningar av gemensamma förbrukningsvaror, posthantering och lokalanpassning. Särskilt fokus ligger på hantering av tekniken på kontoret, i synnerhet videokonferensutrustningen i lokalens konferensavdelning. Ansvaret omfattar även driftsättning/installationer av ny IT-utrustning samt översyn och åtgärder av detsamma. Man kommer att ha kontakt med externa leverantörer av varor och tjänster samt interna kontakter med enheternas beställare. Servicemedarbetaren/vaktmästaren kommer att utföra förbättringar av rutiner för tillsyn, kontroll och hantering av lokaler och teknik. Vidare utför man praktisk service och utför underhåll i lokalerna.

Om dig

Viktigt för tjänsten är att du:

• har arbetat som vaktmästare i minst 3 år
• har körkort klass B då resor utanför Uppsala kan förekomma.
• har grundkunskaper i ärendesystem
• kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift

Som person är du tekniskt kunnig, duktig på att ta egna initiativ och har god samarbetsförmåga.

Om anställningen
Tjänsten som vaktmästare är ett konsultuppdrag med tillsättning i början på maj till minst ett år med chans till förlängning.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 30 orter och har 3500 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Malin Johansson, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tekniker/serviceperson

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda och en omsättning på cirka 8 miljarder kronor.
Intendenturorganisationen är en samarbetsorganisation med uppgift att för institutioner (motsvarande) inom respektive intendenturområde ansvara för kostnadseffektiv samordning av gemensamma stödfunktioner för kärnverksamheten inom utbildning och forskning.

Vi söker nu en tekniker/serviceperson. Tjänsten är förlagd till Intendenturområdet Lagerträdet, som omfattar verksamheterna vid Evolutionsbiologiskt Centrum (EBC) med ca 450 anställda och Geocentrum med ca 300 anställda.

https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/

Arbetsuppgifter:
Du kommer i första hand att arbeta med post- och pakethantering samt arbete i och kring godsmottagning. Arbetet innebär alltifrån att sortera och dela ut post till att i dialog med forskare skicka post och gods över hela världen. Det dagliga arbetet innebär många kontakter med personer, både inom och utanför universitetet.

I din roll ingår att hantera kontors- och laboratorieavfall, såsom riskavfall och kemikalieavfall. Du har ett särskilt uppdrag att se till att vårt välorganiserade återvinningsrum fungerar väl. Du ska hålla dig uppdaterad om regler och rutiner för hur avfallet ska hanteras på ett säkert sätt.

Du är tillsammans med övriga kollegor ansiktet utåt för driftorganisationen. Vi vill därför att du ska tycka om att hjälpa till, vid såväl stora som små frågor. 

Övriga arbetsuppgifter, som delas med övriga tekniker:

- löpande tillsyn av lärosalar och allmänna lokaler
- daglig översyn av AV/VK-utrustning
- AV-tekniskt stöd
- montering och intern flytt av inredning och utrustning
- hantering av tjänstefordon, såsom cyklar, bilar och släp
- transporter

Allt arbete vid driftorganisationen görs av en liten arbetsgrupp som arbetar tätt ihop med ett gemensamt uppdrag.

Universitetets verksamhet och därmed intendenturens uppdrag förändras över tid. För att säkerställa god leverans av våra tjänster följer att arbetsuppgifterna kan förändras över tid.

Kvalifikationskrav:
För arbetsuppgifterna behöver du ha relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet av arbetsuppgifter som av arbetsgivaren bedöms vara relevanta för tjänsten. B-körkort är ett krav.

Du behöver kunna flytande svenska och ha goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift samt ha god datorvana, gärna även av handdatorer.

Det är viktigt att du har god kommunikationsförmåga, tycker om att samarbeta med andra och är bra på att hantera folk. Vi söker dig som tycker om att arbeta med service och som, inom ramen för vårt uppdrag, är lyhörd för uppdragsgivarens behov.

Vi ser även gärna att du är noggrann och att du är självgående.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Önskvärt/meriterande:
Erfarenhet av AV-teknik i undervisningsmiljöer. Goda kunskaper i Windowsmiljö.

Om anställningen:
Anställningen är tillsvidare. Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas. Omfattningen är 100%. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Biträdande intendent Johan Fransson [email protected] / intendent Anders Jansson, [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 25 april 2022, UFV-PA 2022/327.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Rapp och engagerad vaktmästare sökes till myndighet i Uppsala

Kort om tjänsten Nu söker vi en vaktmästare till en myndighet i Uppsala. Omfattning: Heltid 100% Start: så snart som möjligt Längd:. ca 5 månader, ev längre. Om verksamheten Myndigheten i fråga är i behov av en vaktmästarresurs till sin verksamhet på huvudkontoret i Uppsala. Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar ute hos kunden. Mer om tjänsten Huvudsakliga arbetsuppgifter är: •post- och godshantering •varubeställningar och leveranser •reparation ... Visa mer
Kort om tjänsten
Nu söker vi en vaktmästare till en myndighet i Uppsala.
Omfattning: Heltid 100%
Start: så snart som möjligt
Längd:. ca 5 månader, ev längre.

Om verksamheten
Myndigheten i fråga är i behov av en vaktmästarresurs till sin verksamhet på huvudkontoret i Uppsala.
Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar ute hos kunden.

Mer om tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

•post- och godshantering
•varubeställningar och leveranser
•reparation och byte av föremål som är trasiga
•möblering av lokaler och montering av inventarier
•transporter av olika slag
•kontroll av larm- och låssystem
•kort- och nyckelhantering
•ansvar för förråd och lagerutrymmen
•viss teknisk support till interna parter, till exempel agera support till användare av dataprojektorer i konferensrum.

Det viktigaste är att personen har ett brinnande intresse för service och är öppen för att lära sig nya saker. Det går inte alltid att planera sin arbetsdag i förväg då prioriterade arbetsuppgifter kan dyka upp med kort varsel, så som personer behöver du vara flexibel.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla följande krav:

Vi söker dig som har:
• en relevant utbildning på lägst gymnasienivå eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig,
• minst tre års dokumenterad erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter eller andra relevanta kunskaper som
arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• allmänna datakunskaper inom Microsoft Windows och dess paket (till exempel Outlook, Teams, Word och Excel),
• B- körkort.

Meriterande erfarenheter och kompetens:
• erfarenhet av hantverksyrken,
• erfarenhet av fastighetsskötsel.

Personliga egenskaper:

I rollen som vaktmästare ska du ta egna initiativ, vara lösningsorienterad, noggrann och självgående. Du kommer att ha en daglig kontakt med både interna och externa parter, vilket kräver att du har en god samarbetsförmåga och är serviceinriktad som person.

Därutöver ser vi gärna att du har ett praktiskt handlag och ett tekniskt intresse för att klara av att göra reparationer av föremål eller genomföra tekniska arbetsuppgifter. Som vaktmästare har du ett stort ansvar för säkerheten hos myndigheten, därför krävs det även en mycket god säkerhetsmedvetenhet.


Ansökan
Välkommen med din ansökan! Registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt då urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001. Visa mindre

Sodexo söker en händig Floor Host- Uppsala

Ansök    Mar 28    Sodexo AB    Kontorsvaktmästare
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Sodexo söker händig Floor Host med tekniskt intresse.  Sodexo levererar en mängd integrerade FM-tjänster i ett paketerat format. Som Floor Host hos Sodexo får du möjlighet att utveckla och bredda... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Sodexo söker händig Floor Host med tekniskt intresse. 
Sodexo levererar en mängd integrerade FM-tjänster i ett paketerat format. Som Floor Host hos Sodexo får du möjlighet att utveckla och bredda dina kompetenser. För att lyckas i detta arbete är det av yttersta vikt att förstå helheten och verka för att hela uppdraget levererar rätt produkt med högsta kvalitet. Hos oss kommer du att arbeta med olika arbetsuppgifter enligt kunds önskemål. Arbetet ställer krav på noggrannhet och god planering samt prioritering. 

Du ska, på egen hand, lägga upp en bra och effektiv planering för ditt arbete som du sedan kan utföra på bästa möjliga sätt. Du ska ha god datavana och lätt för att utrycka dig i tal och skrift. Viktigt att du är engagerad, serviceinriktad och tycker om kundkontakter. För att arbeta som Floor Host hos oss bör du vara en kreativ problemlösare, samt bra på att jobba både självständigt och i team med dina kollegor.  

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av: 

Koordinera och planera 
Vara kundens och Sodexos länk till övrig support 
Skapa och underhålla rutiner som krävs för servicen på kontoret 
Koordinera extra support
Översyn av kontoret
Felsöka, hantera och äga felanmälningar
Vara behjälplig med AV-teknik
Administrativ support
Vara första hjälpperson (HLR)
Hålla ordning och reda på de flexibla arbetsplatserna och gemensamma ytor
Beställa och komplettera utrustning där det behövs
Kontaktperson för felanmälan gällande kontorsplatser och gemensamma ytor
Rondering
Kvalifikationer/Krav:

Erfarenhet ifrån servicebranschen är ett måste, gärna inom FM
Erfarenhet inom vaktmästaryrket eller liknande
Uttrycka dig väl i svenska och engelska i tal och skrift
Goda kunskaper i Office-paketet med inriktning Excel och Word
Teknisk bakgrund med mycket goda kunskaper inom AV-teknik
B-körkort
 Personliga egenskaper:

Du ska vara social och trivas med att vara en knytpunkt för våran serviceleverans
Du ska ha ett genuint intresse för helhetslösningen kring service
Du ska känna det utvecklande att få lösa dagliga problem på egen hand och ständigt vilja göra varje dag bättre för våra kunder 
Du ska vara strukturerande och planerande 
Du har förmågan att lyssna, kommunicera och förstå kundens behov 
Du ska vara positiv och trivas med att arbeta i grupp och mot tydliga mål
Du delar våra värderingar
 Anställningsform och arbetstider: 

Tillsvidare 100%, provanställning tillämpas.  Måndag-fredag dagtid 
Intervjuer kommer att ske löpande och anställning kan därför komma att ske före sista ansökningsdatum.  Din ansökan vill vi ha senast den 10 april 2022 
Ansökan kan endast göras via vår hemsida. Har du frågor kontakta [email protected] 

Välkommen med din ansökan! 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen. Visa mindre

Vaktmästare till Uppsala

Ansök    Mar 30    Randstad AB    Kontorsvaktmästare
Arbetsbeskrivning Vi söker nu dig som tidigare har arbetat som vaktmästare i minst tre år och som nu står redo för ett nytt spännande uppdrag med start i Maj! Som vaktmästare arbetar du med fastighets- och verksamhetsknutna tjänster som bland annat innebär tillsyn av lokaler, vissa fastighetsrelaterade åtgärder, felanmälningar, beställningar av gemensamma förbrukningsvaror, posthantering och lokalanpassning. Särskilt fokus ligger på hantering av tekniken... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som tidigare har arbetat som vaktmästare i minst tre år och som nu står redo för ett nytt spännande uppdrag med start i Maj!


Som vaktmästare arbetar du med fastighets- och verksamhetsknutna tjänster som bland annat innebär tillsyn av lokaler, vissa fastighetsrelaterade åtgärder, felanmälningar, beställningar av gemensamma förbrukningsvaror, posthantering och lokalanpassning. Särskilt fokus ligger på hantering av tekniken på kontoret och arbetet omfattar även installationer av ny IT-utrustning.


Om det här låter intressant så tycker jag att du ska läsa vidare och söka!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Du kommer att arbeta med fastighets- och verksamhetsknutna tjänster. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
tillsyn av lokaler
vissa fastighetsrelaterade åtgärder
felanmälningar
beställningar av gemensamma förbrukningsvaror
posthantering och lokalanpassning

Särskilt fokus ligger på hantering av tekniken på kontoret och arbetet omfattar även installationer av ny IT-utrustning

Kvalifikationer
Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som vaktmästare
Körkort klass B
Grundläggande kunskaper i MS Office eller likvärdigt
Grundkunskaper i ärendesystem 
Svenska obehindrat i tal och skrift

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2022-04-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Omfattning: Heltid, vardagar (08:00-16:30) och förväntas att påbörjas 2022-05-01 till och med 2023-05-01, med möjlighet till förlängning.


För information: Oscar Nyrén, Konsultchef, [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Erfarna Vaktmästare sökes!

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Som servicemedarbetare/vaktmästare arbetar man med fastighets- och verksamhetsanknutna tjänster som bland annat innebär tillsyn av lokaler, vissa fastighetsrelaterade åtgärder, felanmälningar, beställningar av gemensamma förbrukningsvaror, posthantering och lokalanpassning. Särskilt fokus ligger på hantering av tekniken på kontoret, i synnerhet videokonferensutrustningen i lokalens konferensavdelning. Ansvaret omfattar även driftsättning/installationer av ny IT-utrustning samt översyn och åtgärder av desamma. Som vaktmästare kommer du även ha kontakt med externa leverantörer av varor och tjänster samt interna kontakter med enheternas beställare. Du kommer vara med och utföra förbättringar av rutiner för tillsyn, kontroll och hantering av lokaler och teknik. Vidare kommer du ge praktisk service och utföra underhåll i lokalerna.

Som vaktmästare kommer du även att ansvarar för egna ärendehanteringar i myndighetens ärendehanteringssystem. Resor utanför stationeringsorten kan förekomma.

Uppdraget är på heltid under perioden 22022-05-01 t.o.m. 2023-05-01, med möjlighet till förlängning och arbetstider är mellan 08.00-16.27


Din profil
Vi söker dig som har:
• minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som vaktmästare
• körkort klass B
• grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
• grundkunskaper i ärendesystem kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Som person ser vi att du är lösningsorgienterad, serviceinriktad och tycker om att varierande arbetsuppgifter samt är öppen för att lära sig nya saker. Eftersom det inte alltid går att planera arbetsdagen i förväg är det viktigt att du är flexibel och kan prioritera mellan arbetsuppgifter. Självklart är du även trevlig och bemöter din omgivning med respekt.

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Visa mindre

Trädgårdsmedarbetare sökes till Uppsala

Om oss Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Upplands Fastighetsservice som är en del av Bredablick och mer specifikt avdelningen Teknisk Förvaltning. Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som prägl... Visa mer
Om oss
Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Upplands Fastighetsservice som är en del av Bredablick och mer specifikt avdelningen Teknisk Förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Om tjänsten
Nu söker vi en trädgårdsarbetare med bred erfarenhet och kunskap av utemiljö. Som trädgårdsarbetare ansvarar du för den löpande trädgårdsskötseln hos våra bostadsrättsinnehavare.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Gräsklippning med åkgräsklippare
- Klippning/ beskärning av häckar, buskar och andra växter
- Ogräsrensning av rabatter och buskage
- Ogräsbekämpning av alla hårdgjorda ytor
- Nyplanteringar och renoveringar av befintliga rabatter och buskage
- Mindre reparations- och anläggningsarbeten
- Kontinuerlig kontakt med vår kund


Vi erbjuder

- Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som
- Har erfarenhet av trädgårdsskötsel
- Det är meriterande om du har utbildning inom trädgårdsskötsel och även giltiga certifikat och kunskap av att hantera trädgårdsmaskiner, i allt från motorsågar till åkgräsklippare
- B-körkort är ett krav.
- Är flytande i svenska i både tal och skrift.


Som person är du

- Noggrann
- Initiativtagande
- Engagerad
- Lösningsbenägen


Övrig information
- Placering: Uppsala
- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning
- Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt


Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer en telefonavstämning och en intervju. Visa mindre

Vaktmästare till Sveriges geologiska undersökning i Uppsala

Är du vaktmästare och vill arbeta på en spännande myndighet som bidrar till att Sverige har en hållbar samhällsutveckling? Sveriges geologiska undersökning – SGU – behöver nu dig som brinner för service i rollen som vaktmästare på huvudkontoret i Uppsala. För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på Novare Bemanning bland annat erbjuder dig värde genom karriärsamtal, intervjuträning och välarbetad marknadsföring ... Visa mer
Är du vaktmästare och vill arbeta på en spännande myndighet som bidrar till att Sverige har en hållbar samhällsutveckling? Sveriges geologiska undersökning – SGU – behöver nu dig som brinner för service i rollen som vaktmästare på huvudkontoret i Uppsala.

För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på Novare Bemanning bland annat erbjuder dig värde genom karriärsamtal, intervjuträning och välarbetad marknadsföring av din profil under processens gång. Låter detta som en möjlighet för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan nu! 

Om uppdraget

Vi på Novare Bemanning är en stolt och godkänd leverantör av det statliga ramavtalet i Sverige. Vi söker nu en vaktmästare till SGU i Uppsala.

Sveriges geologiska undersökning, SGU, är myndigheten för frågor om berg, jord och grundvatten i Sverige. De tillhandahåller geologisk information för samhällets behov på kort och lång sikt. SGU sorterar under Näringsdepartementet.

Myndighetens vision är att Sverige har en hållbar samhällsutveckling, att mark- och vattenområden används och utvecklas för de ändamål de är bäst lämpade samt att mineralnäringen och andra naturresursbranscher är livskraftiga och ansvarstagande. SGU har idag cirka 300 anställda varav merparten arbetar på huvudkontoret i Uppsala. Övriga är stationerade på kontoren i Lund, Göteborg, Malå och Luleå.

Exempel på övergripande arbetsuppgifter 

Post- och godshantering,
Varubeställningar och leveranser,
Reparation och byte av föremål som är trasiga, •möblering av lokaler och montering av inventarier, •transporter av olika slag,
Kontroll av larm- och låssystem,
Kort- och nyckelhantering,
Ansvar för förråd och lagerutrymmen,
Viss teknisk support till interna parter, till exempel agera support till användare av dataprojektorer i konferensrum.
Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för service och är öppen för att lära sig nya saker. Det går inte alltid att planera sin arbetsdag i förväg då prioriterade arbetsuppgifter kan dyka upp med kort varsel så du behöver helt enkelt vara flexibel.


Krav för tjänsten

Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som vaktmästare
Körkort klass B
Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
Grundkunskaper i ärendesystem
Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.


Uppdragsperiod och omfattning 

Uppdraget är på 50 % under kontorstider och pågår från och med april 2022 fram till september 2022.

Ansökan 

Då urval sker löpande kan tjänsten komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Var därför beredd med din ansökan redan nu. Sista ansökningsdag är 2022-03-24. Du är varmt välkommen! 

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR. Om du däremot har frågor eller funderingar kring tjänsten så får du gärna kontakta oss.

Hoppas vi ses! 

Som konsult hos oss

Som konsult hos oss får du en dedikerad konsultchef som du träffar regelbundet. Du får även karriärsamtal samt tips och tankar för din utveckling. Vi har en aktiv feedback kultur med fokus på positiv utveckling, intervjuträning inför nya möjliga uppdrag och tillgång till möjliga uppdrag inom Novare koncernen.

Novare Bemanning erbjuder bemanningstjänster till offentlig och privat sektor. Vi vill bygga ett nytänkande bolag med fokus på att få kandidater, kunder och konsulter att förstå, utveckla och formulera sina behov av efterfrågan. Genom oss ska man få relevant och tydlig guidning oavsett om du är arbetssökande, redan anställd konsult eller uppdragsgivare.

Novare Koncernen är ett av Sveriges ledande HR Serviceföretag som årligen genomför ca 600 rekryteringar samt många bemannings och interimsuppdrag. Novare har funnits i 20 år och startades av Investor. 2015 köpte personalen ut företaget från Investor och ägs idag av nyckelpersoner inom personalen Visa mindre

Vaktmästare till Statlig Myndighet

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Vi söker nu en vaktmästare på deltid (minst 50% men troligtvis mer) till vår kund i centrala Uppsala, en statlig myndighet. Uppdraget avser 6 månader med start i april 2022 och pågår till september 2022. Uppdraget utgår från kundens huvudkontor i centrala Uppsala.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en vaktmästare med ett par års erfarenhet av liknande arbete. De primära arbetsuppgifterna är:

• post- och godshantering,
• varubeställningar och leveranser,
• reparation och byte av föremål som är trasiga,
• möblering av lokaler och montering av inventarier,
• transporter av olika slag,
• kontroll av larm- och låssystem,
• kort- och nyckelhantering,
• ansvar för förråd och lagerutrymmen,
• viss teknisk support till interna parter, till exempel agera support till användare av dataprojektorer i
konferensrum.

För att vara aktuell för denna tjänst ska du uppfylla nedan krav:

• Minst 3 års arbetslivserfarenhet som vaktmästare
• Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Körkort klass B
• Grundkunskaper i ärendesystem
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Din profil
Du som söker har ett brinnande intresse för service och är öppen för att lära sig nya saker. Eftersom det inte alltid går att planera arbetsdagen i förväg är det viktigt att du är flexibel och kan prioritera mellan arbetsuppgifter. Självklart är du även trevlig och bemöter din omgivning med respekt.

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Axel Elveljung via mejl: [email protected] eller telefon 0708 – 21 53 12. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Visa mindre

Vaktmästare till SGU

Ansök    Mar 14    Randstad AB    Kontorsvaktmästare
Arbetsbeskrivning Vi söker dig som är intresserad av att arbeta 50% och har erfarenhet av att arbeta som vaktmästare. Vill du arbeta i en serviceinriktad roll med praktiska inslag? Vill du dessutom arbeta i en varierande roll där ingen dag är den andra lik? Då kan det vara just dig vi söker! Sveriges geologiska undersökning, SGU, söker just nu en vaktmästare för ett uppdrag på sex månader. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute ho... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta 50% och har erfarenhet av att arbeta som vaktmästare.
Vill du arbeta i en serviceinriktad roll med praktiska inslag? Vill du dessutom arbeta i en varierande roll där ingen dag är den andra lik? Då kan det vara just dig vi söker! Sveriges geologiska undersökning, SGU, söker just nu en vaktmästare för ett uppdrag på sex månader.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Arbetet som vaktmästare på SGU är serviceinriktad med tekniska och praktiska inslag. Huvudsakliga arbetsuppgifter är:


post- och godshantering
varubeställningar och leveranser.
reparation och byte av föremål som är trasiga.
möblering av lokaler och montering av inventarier.
transporter av olika slag.
kontroll av larm- och låssystem.
kort- och nyckelhantering.
ansvar för förråd och lagerutrymmen.
viss teknisk support till interna parter, till exempel agera support till användare av dataprojektorer i konferensrum.


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har arbetat i en liknande roll och med liknande praktiska arbetsuppgifter sedan tidigare. 


Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper viktigaste är att Du har ett brinnande intresse för service och är öppen för att lära sig nya saker. Det går inte alltid att planera sin arbetsdag i förväg då prioriterade arbetsuppgifter kan dyka upp med kort varsel så du behöver då vara beredd på att prioritera om och vara flexibel. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Ansökan
2022-03-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Oscar Nyrén, [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Vaktmästare sökes till myndighet i Uppsala

Kort om tjänsten Nu söker vi en vaktmästare till en myndighet i Uppsala. Om verksamheten Myndigheten i fråga är i behov av att resurssätta sin verksamhet på huvudkontoret i Uppsala. Uppdraget sträcker sig från april 2022 – september 2022. Mer om tjänsten Huvudsakliga arbetsuppgifter är: •post- och godshantering •varubeställningar och leveranser •reparation och byte av föremål som är trasiga •möblering av lokaler och montering av inventarier •transporte... Visa mer
Kort om tjänsten
Nu söker vi en vaktmästare till en myndighet i Uppsala.

Om verksamheten
Myndigheten i fråga är i behov av att resurssätta sin verksamhet på huvudkontoret i Uppsala. Uppdraget sträcker sig från april 2022 – september 2022.

Mer om tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

•post- och godshantering
•varubeställningar och leveranser
•reparation och byte av föremål som är trasiga
•möblering av lokaler och montering av inventarier
•transporter av olika slag
•kontroll av larm- och låssystem
•kort- och nyckelhantering
•ansvar för förråd och lagerutrymmen
•viss teknisk support till interna parter, till exempel agera support till användare av dataprojektorer i konferensrum.

Det viktigaste är att personen har ett brinnande intresse för service och är öppen för att lära sig nya saker. Det går inte alltid att planera sin arbetsdag i förväg då prioriterade arbetsuppgifter kan dyka upp med kort varsel, så som personer behöver du vara flexibel.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla följande krav:

• Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som vaktmästare
• Körkort klass B
• Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Grundkunskaper i ärendesystem
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt då urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001. Visa mindre

Trädgårdsmedarbetare sökes till Uppsala

Om oss Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Upplands Fastighetsservice som är en del av Bredablick och mer specifikt avdelningen Teknisk Förvaltning. Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som prägl... Visa mer
Om oss
Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Upplands Fastighetsservice som är en del av Bredablick och mer specifikt avdelningen Teknisk Förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Om tjänsten
Nu söker vi en trädgårdsarbetare med bred erfarenhet och kunskap av utemiljö. Som trädgårdsarbetare ansvarar du för den löpande trädgårdsskötseln hos våra bostadsrättsinnehavare.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Gräsklippning med åkgräsklippare
- Klippning/ beskärning av häckar, buskar och andra växter
- Ogräsrensning av rabatter och buskage
- Ogräsbekämpning av alla hårdgjorda ytor
- Nyplanteringar och renoveringar av befintliga rabatter och buskage
- Mindre reparations- och anläggningsarbeten
- Kontinuerlig kontakt med vår kund


Vi erbjuder

- Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som
- Har erfarenhet av trädgårdsskötsel
- Det är meriterande om du har utbildning inom trädgårdsskötsel och även giltiga certifikat och kunskap av att hantera trädgårdsmaskiner, i allt från motorsågar till åkgräsklippare
- B-körkort är ett krav.
- Är flytande i svenska i både tal och skrift.


Som person är du

- Noggrann
- Initiativtagande
- Engagerad
- Lösningsbenägen


Övrig information
- Placering: Uppsala
- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning
- Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt


Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer en telefonavstämning och en intervju. Visa mindre

Trädgårdsmedarbetare sökes till Uppsala

Om oss Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Upplands Fastighetsservice som är en del av Bredablick och mer specifikt avdelningen Teknisk Förvaltning. Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som prägl... Visa mer
Om oss
Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Upplands Fastighetsservice som är en del av Bredablick och mer specifikt avdelningen Teknisk Förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Om tjänsten
Nu söker vi en trädgårdsarbetare med bred erfarenhet och kunskap av utemiljö. Som trädgårdsarbetare ansvarar du för den löpande trädgårdsskötseln hos våra bostadsrättsinnehavare.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Gräsklippning med åkgräsklippare
- Klippning/ beskärning av häckar, buskar och andra växter
- Ogräsrensning av rabatter och buskage
- Ogräsbekämpning av alla hårdgjorda ytor
- Nyplanteringar och renoveringar av befintliga rabatter och buskage
- Mindre reparations- och anläggningsarbeten
- Kontinuerlig kontakt med vår kund


Vi erbjuder

- Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som
- Har erfarenhet av trädgårdsskötsel
- Det är meriterande om du har utbildning inom trädgårdsskötsel och även giltiga certifikat och kunskap av att hantera trädgårdsmaskiner, i allt från motorsågar till åkgräsklippare
- B-körkort är ett krav.
- Är flytande i svenska i både tal och skrift.


Som person är du

- Noggrann
- Initiativtagande
- Engagerad
- Lösningsbenägen


Övrig information
- Placering: Uppsala
- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning
- Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt


Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer en telefonavstämning och en intervju. Visa mindre

Vaktmästare till Migrationsverket Uppsala.

Kort om tjänsten Nu söker vi för ett konsultuppdrag en pigg och rapp vaktmästare till vår kund Migrationsverket i Uppsala. Omfattning: Heltid 100% Start. 17e mars längd: ca 5 månader. Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar ute hos vår kund. Mer om tjänsten Som servicemedarbetare arbetar du med fastighets- och verksamhetsanknutna tjänster som bland annat innebär tillsyn av lokaler, vissa fastighetsrelaterade åtgärder, f... Visa mer
Kort om tjänsten
Nu söker vi för ett konsultuppdrag en pigg och rapp vaktmästare till vår kund Migrationsverket i Uppsala.
Omfattning: Heltid 100%
Start. 17e mars
längd: ca 5 månader.


Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar ute hos vår kund.

Mer om tjänsten
Som servicemedarbetare arbetar du med fastighets- och verksamhetsanknutna tjänster som bland annat innebär tillsyn av lokaler, vissa fastighetsrelaterade åtgärder, felanmälningar, beställningar av gemensamma förbrukningsvaror, posthantering, lokalanpassning, flytt av möbler, driftsättning/ installationer av ny it utrustning, översyn och åtgärder av teknisk utrusning.

Du har kontakt med externa leverantörer av varor och tjänster samt interna kontakter med enheternas beställare. Du utför förbättringar av rutiner för tillsyn, kontroll och hantering av våra lokaler och teknik. Vidare ger du praktisk service och utför underhåll i Migrationsverkets administrativa lokaler samt i viss utsträckning även i lokaler kopplat till boenden.

Du ansvarar också för egen ärendehantering i vårt ärendehanteringssystem. Resor utanför stationeringsorten kan förekomma.

Din profil
För att vara aktuell förtjänsten behöver du uppfylla nedan:

• Gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller annan utbildning som bedöms vara lämplig för rollen
• Goda generella IT-kunskaper
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Erfarenhet av arbete med krav på god service
• God kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
• B-körkort

Meriterande är också om du har:
• Praktisk erfarenhet av vaktmästeri med kundkontakter
• Erfarenhet av arbete med fastighetsrelaterade frågor
• God teknisk kunskap
• Övriga språkkunskaper

Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver saker vidare. Du är serviceinriktad och värdesätter att lösa problem tillsammans med dina kollegor. Vidare är du flexibel och anpassar dig till rådande omständigheter samt ser möjligheter i förändringar. .

Ansökan
Du är välkommen att ansök via länken i annonsen, observera kort svarstid för denna tjänsten.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001. Visa mindre

Trädgårdsmedarbetare sökes till Uppsala

Om oss Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Upplands Fastighetsservice som är en del av Bredablick och mer specifikt avdelningen Teknisk Förvaltning. Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som prägl... Visa mer
Om oss
Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Upplands Fastighetsservice som är en del av Bredablick och mer specifikt avdelningen Teknisk Förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Om tjänsten
Nu söker vi en trädgårdsarbetare med bred erfarenhet och kunskap av utemiljö. Som trädgårdsarbetare ansvarar du för den löpande trädgårdsskötseln hos våra bostadsrättsinnehavare.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

- Gräsklippning med åkgräsklippare
- Klippning/ beskärning av häckar, buskar och andra växter
- Ogräsrensning av rabatter och buskage
- Ogräsbekämpning av alla hårdgjorda ytor
- Nyplanteringar och renoveringar av befintliga rabatter och buskage
- Mindre reparations- och anläggningsarbeten
- Kontinuerlig kontakt med vår kund


Vi erbjuder

- Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som
- Har erfarenhet av trädgårdsskötsel
- Det är meriterande om du har utbildning inom trädgårdsskötsel och även giltiga certifikat och kunskap av att hantera trädgårdsmaskiner, i allt från motorsågar till åkgräsklippare
- B-körkort är ett krav.
- Är flytande i svenska i både tal och skrift.


Som person är du

- Noggrann
- Initiativtagande
- Engagerad
- Lösningsbenägen


Övrig information
- Placering: Uppsala
- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning
- Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt


Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer en telefonavstämning och en intervju. Visa mindre

Sodexo söker en Kundvärd/Kontorsvaktmästare till Uppsala

Ansök    Feb 17    Sodexo AB    Kontorsvaktmästare
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Skulle du beskriva dig själv som en händig, lösningsorienterad och ansvarstagande person?  Vi söker nu en positiv och social kundvärd till vår kund i Uppsala. Kanske är det dig vi ... Visa mer
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Skulle du beskriva dig själv som en händig, lösningsorienterad och ansvarstagande person?  Vi söker nu en positiv och social kundvärd till vår kund i Uppsala. Kanske är det dig vi söker?Om rollen
Som kundvärd är du Sodexos ansikte utåt mot kunden. Du kommer att arbeta med en rad olika åtaganden inom ramen för avtalet med kunden, såsom arbetsplatsanknutna servicetjänster.

Du rör dig ständigt i kundens lokaler där du säkerställer en bra arbetsmiljö med ordning och reda samt förenklar kundens arbetsdag genom att se behov och åtgärda problem innan de uppstår. Exempel på arbetsuppgifter, kan vara arbetsplatsflyttar, post och gods hantering, enklare reparationer, felanmälningar i fastigheter.

Vår kandidat
Du har gymnasiekompetens eller motsvarande gärna med en kompletterande operatörsutbildning, samt ett par års erfarenhet från en liknande roll inom serviceyrke som t.ex. kontorsvaktmästare. Har du dessutom intresse eller kunskap inom hantverksrelaterade roller är det meriterande. Vidare ser vi att du har en god kommunikationsförmåga där du talar och skriver flytande svenska och engelska samt har god datavana. För att kunna utföra arbetet har du B-körkort och truckkörkort.

Din personlighet
Precis som övriga medarbetare har du en hög servicekänsla, är lyhörd och flexibel. Du har lätt för att samarbeta och har en mycket god förmåga att skapa bra relationer såväl internt som externt. Du tar ett personligt ansvar, har egen drivkraft och trivs med att arbeta strukturerat och ser möjligheter i stället för problem. Du är en person som lägger märke till detaljer, är proaktiv och förstår vikten av ett gott teamarbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid om 80% med start omgående. Arbetet utförs på dagtid med placering hos vår kund i Uppsala.

Urval sker löpande så sök redan idag! Dock senast 20220228.  Anökningar kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. 

Har du frågor kontakta [email protected]

 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen. Visa mindre

SGU söker en vaktmästare

Vill du som erfaren och tekniskt kunnig vaktmästare bidra till att utveckla SGU:s vaktmästeri med hög kundfokus? Vi är just nu inne i en spännande utvecklingsfas där vi söker medarbetare som vill växa med oss. Du kommer, tillsammans med ytterligare en person, att svara för SGU:s vaktmästarfunktion inom enheten Servicecenter. Enheten består idag av tio medarbetare som tillsammans arbetar för att strategiskt utveckla serviceutbudet inom organisationen. Utöve... Visa mer
Vill du som erfaren och tekniskt kunnig vaktmästare bidra till att utveckla SGU:s vaktmästeri med hög kundfokus? Vi är just nu inne i en spännande utvecklingsfas där vi söker medarbetare som vill växa med oss.
Du kommer, tillsammans med ytterligare en person, att svara för SGU:s vaktmästarfunktion inom enheten Servicecenter. Enheten består idag av tio medarbetare som tillsammans arbetar för att strategiskt utveckla serviceutbudet inom organisationen. Utöver vaktmästeriet innefattas enheten av lokalansvarig, lokalvårdare, reception och kundservice.
Arbetsuppgifter
Rollen som vaktmästare innebär att ge stöd och service till hela verksamheten. Arbetet är serviceinriktad med tekniska och praktiska inslag. Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
post- och godshantering,
varubeställningar och leveranser,
reparation och byte av föremål som är trasiga,
möblering av lokaler och montering av inventarier,
transporter av olika slag,
kontroll av larm- och låssystem,
kort- och nyckelhantering,
ansvar för förråd och lagerutrymmen,
viss teknisk support till interna parter, till exempel agera support till användare av dataprojektorer i konferensrum.

Kompetens
Vi söker dig som har:
en relevant utbildning på lägst gymnasienivå eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig,
minst tre års dokumenterad erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter eller andra relevanta kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdig,
allmänna datakunskaper inom Microsoft Windows och dess paket (till exempel Outlook, Teams, Word och Excel),
B- körkort.

Meriterande erfarenheter och kompetens:
erfarenhet av hantverksyrken,
erfarenhet av fastighetsskötsel.

Personliga kvalifikationer
I rollen som vaktmästare ska du ta egna initiativ, vara lösningsorienterad, noggrann och självgående. Du kommer att ha en daglig kontakt med både interna och externa parter, vilket kräver att du har en god samarbetsförmåga och är serviceinriktad som person. Därutöver ser vi gärna att du har ett praktiskt handlag och ett tekniskt intresse för att klara av att göra reparationer av föremål eller genomföra tekniska arbetsuppgifter. Som vaktmästare har du ett stort ansvar för säkerheten på SGU, därför krävs det även en mycket god säkerhetsmedvetenhet.
Om anställningen
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid, där vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningsort: Uppsala
Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning inklusive registerkontroll kommer att utföras på slutkandidat. För tjänsten krävs svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning.
Vi tillämpar ett inkluderande synsätt och eftersträvar mångfald ur alla aspekter.
Vill du veta mer, hör av dig till enhetschef Sanaz Monazah Saidi, telefon 018-17 92 95.
Fackliga företrädare är Peter Åkerhammar, telefon 018-17 92 96 för Saco-S och Annika Törnkvist, telefon 018- 17 92 29 för ST-geologiska.
Välkommen med din ansökan senast den 2022-03-22. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Dina meriter ska kunna styrkas genom uppvisande av originalhandlingar eller styrkt meritförteckning. SGU använder ett webbaserat rekryteringssystem som du ansöker genom, detta sker via vår webbplats. Rekryteringen utför SGU i egen regi och vi undanber oss därmed telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Diarienummer: 411-378/2022
Som statlig myndighet omfattas SGU av offentlighetsprincipen. Det innebär att vi är skyldiga att lämna ut dina ansökningshandlingar om någon efterfrågar dem.
Om SGU
Sveriges geologiska undersökning (SGU) är myndigheten för frågor om berg, jord och grundvatten i Sverige. Vi tillhandahåller geologisk information för samhällets behov på kort och lång sikt. SGU sorterar under Näringsdepartementet. Vår vision är att Sverige har en hållbar samhällsutveckling, att mark och vattenområden används och utvecklas för de ändamål de är bäst lämpade samt att mineralnäringen och andra naturresursbranscher är livskraftiga och ansvarstagande. SGU har idag cirka 290 anställda varav merparten arbetar i Uppsala. Övriga är stationerade på kontoren i Lund, Göteborg, Malå och Luleå. Läs mer på www.sgu.se Visa mindre

Tekniker/serviceperson

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda och en omsättning på cirka 8 miljarder kronor.
I kvarteret Observatoriet finns bland annat stora delar av Uppsala universitets forskning och utbildning inom ekonomi och samhällsvetenskap.

Det mesta av verksamheten bedrivs på Ekonomikum. Intendenturen arbetar med service till ca 500 anställda och 3000 studenter.

Arbetsuppgifter:
Intendenturen är placerad på Ekonomikum där också störst behov av service finns. Den främsta uppgiften är att ge praktisk service till verksamheterna inom campusområde Observatoriet. Arbetsuppgifterna består bland annat av hantering av inkommande och utgående post och gods, montering och intern flytt av möbler, inredning och utrustning, visst tekniskt stöd för lärare, löpande tillsyn av lärosalar och allmänna lokaler, hantering av materialåtervinning, ge service där problem – både stora, små och oväntade - behöver lösas. Transporter inom Uppsala förekommer.

Universitetets verksamhet förändras över tid och för att kontinuerligt ge verksamheten rätt service utvecklas och förändras även arbetsuppgifterna inom intendenturen.

Arbetet sker i en liten arbetsgrupp som arbetar tätt ihop och delar på uppgifterna.

Benämning på tjänsten är tekniker.

Kvalifikationskrav
För arbetsuppgifterna behöver du ha relevant utbildning på lägst gymnasienivå eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av arbetsuppgifter som av arbetsgivaren bedöms vara relevanta för tjänsten. Vi söker dig som brinner för service, som tar initiativ och är lyhörd för uppdragsgivarnas behov, kreativ, noggrann, händig och självgående. Du är bekväm med att ha datorn som ett självklart verktyg i din vardag. Du behöver också kunna utföra arbetsuppgifter tillsammans med dina kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du behöver kunna svenska flytande och ha goda kunskaper i engelska, båda språken i såväl tal som skrift. Du behöver ha god kommunikationsförmåga, då arbetet dagligen innebär många kontakter med personer både inom och utanför universitetet.

B-körkort.

Önskvärt/meriterande
Erfarenhet av AV-teknik i undervisningsmiljöer. Goda kunskaper i både MacOS- och Windowsmiljö.

Om anställningen
Anställningen är tillsvidare. Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas. Omfattningen är 100%. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Intendent Peter Götlind, [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2022, UFV-PA 2022/327.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Vaktmästare till ISS:s nya kund Försvarsmakten Uppsala

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår nya verksamhet hos Försvarsmakten i Uppsala söker vi på ISS en engagerad och positiv vaktmästare som brinner för service. Vill du vara med och skapa förutsättningar för en god miljö och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Vaktmästare på ISS!

Om rollen
I rollen som Vaktmästare ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för att vår kunds kontor och lokaler ska förmedla en helhetsupplevelse av en säker, attraktiv, modern och hållbar arbetsplats att vistas på för anställda och besökare. Du arbetar med skötsel och underhåll av kundens lokaler och fastigheter. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att arbeta i olika miljöer. Vi värderar därmed ditt personliga och prestigelösa engagemang högt, samt din förmåga att lösa uppkomna situationer.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

• Tillsyn, skötsel och enklare felavhjälpande underhåll
• Rondering av kundens lokaler och rapportera avvikelser enligt satta riktlinjer och agera utefter mandat
• Inventera, beställa och fylla på material enligt satta rutiner
• Beställa och leverera kaffe & fika, konferens & ceremoniförberedelser
• Felanmälan av utrustning och inventarier rörande lokaler kopplade till tjänsten
• Enklare flytt av möbler, mtrl och mobil telebildanläggning
• Enklare hantverksarbeten
• Hantering av intern och extern post och gods
• Visst utförande av städning av olika utrymmen och översyn av städförråd
• Underhållsarbeten av kundens fordon

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med en inledande provanställning i sex månader. Vi kan även komma att söka deltidsanställda på en lägre tjänstgöringsgrad.

Arbetstid är förlagd 07:30-16:30, men justering kan komma att göras.

Vi erbjuder
ISS är ett av världens största tjänsteföretag inom Facility Management, vilket ger dig många olika utvecklingsmöjligheter inom varierande områden. På ISS är våra medarbetare vår värdefullaste resurs och vi har stort fokus på utveckling där vi bland annat erbjuder olika utbildningar för medarbetarna - allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet. Du blir utöver en representant för ISS en viktig medarbetare för vår kund. Vi erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara en viktig del i att nå ISS och kundens mål.

ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet och entreprenörskap. Dessa värderingar kommer att vara fundamentala i hur vi arbetar. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har god social kompetens och har förmåga att själv se vad som behöver göras och driva arbetet självständigt framåt. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Vi ser gärna att du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och har förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Du har gymnasieutbildning och erfarenhet från att ha arbetat i liknande tjänst. Vi ser även gärna att du har erfarenhet från serviceyrken. Det är meriterande om du har kunskap inom fastighetsteknik och kan utföra enklare reparationer. Du behöver behärska svenska i tal och skrift samt ha goda IT-kunskaper. Vi ser gärna att du är händig och har ett intresse för elektronik och/eller maskiner.

Fysiskt ansträngande uppgifter förekommer, vilket behöver passa dig som söker.

B-körkort är ett krav.

Om Försvarsmakten
Försvarsmakten är en svensk myndighet med ansvar för landets försvar. Därav finns ett krav på svenskt medborgarskap för tjänster som utförs inom Försvarsmaktens verksamhet. Därutöver innebär tjänsten placering i säkerhetsklass vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 2022-01-31. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och vara något förlängd pga. säkerhetsprövningar. Planerad anställningsstart är den 1 april, men kan komma att ske tidigare. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller tester, intervjuer och referenser. Vi vill göra dig uppmärksam på att vi skickar en länk med tester till dig så snart du har ansökt till tjänsten. Detta mail hamnar ibland i skräpposten, håll därför gärna utkik där. Vid eventuella frågor om processen, kontakta Ann-Christine Dahlberg på mail:

[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vaktmästare med B-körkort till Uppsala

AlphaCE Competence & Resource har fått i uppdrag att hitta vaktmästare till ett företag i Uppsala som bemannar hos Försvarsmakten. Kort om företag Företaget har vaktmästaruppdrag hos Försvarsmakten i Uppsala.  Kort om arbetet Du arbetar med skötsel och underhåll av kundens lokaler och fastigheter. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att arbeta i olika miljöer. Vi värderar därmed ditt personliga och prestigelösa engagemang högt, samt din förmåg... Visa mer
AlphaCE Competence & Resource har fått i uppdrag att hitta vaktmästare till ett företag i Uppsala som bemannar hos Försvarsmakten.


Kort om företag
Företaget har vaktmästaruppdrag hos Försvarsmakten i Uppsala. 

Kort om arbetet
Du arbetar med skötsel och underhåll av kundens lokaler och fastigheter. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att arbeta i olika miljöer. Vi värderar därmed ditt personliga och prestigelösa engagemang högt, samt din förmåga att lösa uppkomna situationer.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
- Tillsyn, skötsel och enklare felavhjälpande underhåll
- Rondering av kundens lokaler och rapportera avvikelser enligt satta riktlinjer och agera utefter mandat
- Inventera, beställa och fylla på material enligt satta rutiner
- Beställa och leverera kaffe & fika, konferens & ceremoniförberedelser
- Felanmälan av utrustning och inventarier rörande lokaler kopplade till tjänsten
- Enklare flytt av möbler, mtrl och mobil telebildanläggning
- Enklare hantverksarbeten
- Hantering av intern och extern post och gods
- Visst utförande av städning av olika utrymmen och översyn av städförråd
- Underhållsarbeten av kundens fordon

Minikrav
God social kompetens och har förmåga att själv se vad som behöver göras och driva arbetet självständigt framåt.
Är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande.
Lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och har förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Gymnasieutbildning och erfarenhet från att ha arbetat i liknande tjänst.
Gärna har erfarenhet från serviceyrken.
Meriterande om du har kunskap inom fastighetsteknik och kan utföra enklare reparationer.
Behärska svenska i tal och skrift samt ha goda IT-kunskaper.
Gärna vara händig och har ett intresse för elektronik och/eller maskiner.Krav
B-körkort är ett krav.

Försvarsmatken är en svensk myndighet och kravet för att arbeta här är att man har svenskt medborgarskap. Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning med registerkontroll genomförs innan antällning.

Övrigt
Fysiskt ansträngande uppgifter förekommer, vilket behöver passa dig som söker.


AlphaCEs vision är att alla har en plats på arbetsmarknaden, så vi ser gärna att även du som inte har lång erfarenhet och kanske är berättigad till någon form av lönestöd söker tjänsten. Visa mindre

Vaktmästari/logi till Uppsala

AlphaCE Competence & Resource har fått i uppdrag att hitta vaktmästari/logi till ett företag i Uppsala som bemannar hos Försvarsmakten. Kort om företag Företaget har vaktmästarI/logi-uppdrag hos Försvarsmakten i Uppsala.  Kort om arbetet Du arbetar sedvanliga vaktmästeriuppgifter och med in och utcheckning av gäster och därtill förekommande logiuppgifter. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att arbeta i olika miljöer. Vi värderar därmed ditt p... Visa mer
AlphaCE Competence & Resource har fått i uppdrag att hitta vaktmästari/logi till ett företag i Uppsala som bemannar hos Försvarsmakten.


Kort om företag
Företaget har vaktmästarI/logi-uppdrag hos Försvarsmakten i Uppsala. 

Kort om arbetet
Du arbetar sedvanliga vaktmästeriuppgifter och med in och utcheckning av gäster och därtill förekommande logiuppgifter. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att arbeta i olika miljöer. Vi värderar därmed ditt personliga och prestigelösa engagemang högt, samt din förmåga att lösa uppkomna situationer.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
- Självständigt hantera incheckning av gäster i bokningssystem, ställa iordning nycklar, frukostkuponger och information
- Hantera utcheckning av gäster
- Leverera service till gästerna och hantera kundkontakt vid frågor och hantera ärenden från central bokning
- Besiktiga lägenheter efter städning och se till att lägenheterna är i fint skick efter utcheckning och inför incheckning.
- Rondering av kundens lokaler och rapportera avvikelser enligt satta riktlinjer och agera utefter mandat
- Inventera, beställa och fylla på material enligt satta rutiner
- Felanmälan av utrustning och inventarier rörande lokaler kopplade till tjänsten
- Hantering av intern och extern post och gods
- Visst utförande av städning av olika utrymmen och översyn av förrådsutrymmen och andra ytor.
- Tvätthantering - tvätta alternativt hantera leveranser av tvätt från leverantör

Minikrav
God social kompetens och har förmåga att själv se vad som behöver göras och driva arbetet självständigt framåt.
Är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande.
Lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och har förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Gymnasieutbildning och erfarenhet från att ha arbetat i liknande tjänst.
Gärna har erfarenhet från serviceyrken.
Meriterande om du har kunskap inom fastighetsteknik och kan utföra enklare reparationer.
Behärska svenska i tal och skrift samt ha goda IT-kunskaper.
Gärna vara händig och har ett intresse för elektronik och/eller maskiner.

Krav
Försvarsmatken är en svensk myndighet och kravet för att arbeta här är att man har svenskt medborgarskap. Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning med registerkontroll genomförs innan antällning.AlphaCEs vision är att alla har en plats på arbetsmarknaden, så vi ser gärna att även du som inte har lång erfarenhet och kanske är berättigad till någon form av lönestöd söker tjänsten. Visa mindre

Kombinerad Fastighetsskötare/Vaktmästare till Coor

Till våra kunder i Uppsala, söker vi nu fastighetsskötare/vaktmästare.  Om rollen I dina arbetsuppgifter som fastighetsskötare/vaktmästare ingår bland annat: • Utföra löpande ronderingar • Tillsyn & skötsel av fastigheterna • Felavhjälpande underhåll i l allmänna utrymmen och hos hyresgäster i kontors och butiksfastigheter • Vaktmästeriuppdrag, som lampbyten, montering av möbler, uppsättning av witeboards, ronderingar • Kontakter med hyresgäster och fa... Visa mer
Till våra kunder i Uppsala, söker vi nu fastighetsskötare/vaktmästare. 

Om rollen
I dina arbetsuppgifter som fastighetsskötare/vaktmästare ingår bland annat:


• Utföra löpande ronderingar
• Tillsyn & skötsel av fastigheterna
• Felavhjälpande underhåll i l allmänna utrymmen och hos hyresgäster i kontors och butiksfastigheter
• Vaktmästeriuppdrag, som lampbyten, montering av möbler, uppsättning av witeboards, ronderingar
• Kontakter med hyresgäster och fastighetsägare
• Kontakter med underentreprenörer
• Kontakter med andra kollegor i Coor

Du kommer vara del av en arbetsgrupp som tillsammans tar hand om både yttre- och inre skötsel i våra kunders fastigheter. Du kommer att arbeta i flertalet fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt. Vi söker en aktiv initiativtagare till det dagliga arbetet med att utveckla Coors leverans, både internt och mot kund. Som Fastighetsskötare och vaktmästare hos oss har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor. Vi kommer att se till att du som medarbetare får den utbildning som behövs för att kunna arbeta både effektivt och säkert. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Din bakgrund
Du har utbildning inom fastighetsskötsel/vaktmästeri  och minst två års erfarenhet i arbetet. Du trivs med att arbeta både i grupp men även kan arbeta självständigt, då detta är en förutsättning för rollen. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund, entreprenörer och arbetsgivare. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv som person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Du ska behärska god svenska i tal och skrift. B körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.
På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Ansökan
Ansökan skickas med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta Linda Vimurs 010-559 66 36. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden på anonsen löper ut.


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Vaktmästare till Flygstaben

Ansök    Nov 22    Försvarsmakten    Kontorsvaktmästare
Har du tidigare erfarenhet som vaktmästare inom Försvarsmakten? Är du serviceinriktad, har körkort och föredrar självständigt arbete? Flygstaben söker just nu en vaktmästare med placering i Uppsala på Uppsala garnison. Vi erbjuder en fysisk och varierande tjänst med stor betydelse för den vardagliga verksamheten. Flygvapnet organiserar och utbildar flyg-, bas- och ledningsförband. Med stöd av Flygstaben leder flygvapenchefen samtliga flottiljer och skolor... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet som vaktmästare inom Försvarsmakten? Är du serviceinriktad, har körkort och föredrar självständigt arbete? Flygstaben söker just nu en vaktmästare med placering i Uppsala på Uppsala garnison. Vi erbjuder en fysisk och varierande tjänst med stor betydelse för den vardagliga verksamheten.

Flygvapnet organiserar och utbildar flyg-, bas- och ledningsförband. Med stöd av Flygstaben leder flygvapenchefen samtliga flottiljer och skolor i Flygvapnet i alla nivåer av konfliktskalan. Inom Flygvapnet arbetar cirka 4000 medarbetare varav cirka 280 på Flygstaben.

Om befattningen

Som vaktmästare på Flygstaben har du hand om ärenden och uppgifter inom service. Detta inkluderar hämtning och handhavande av kontorsmateriel, tjänstebilar och – cyklar, förrådshantering samt underhåll. Du kommer även att tillhandahålla och hämta extraförplägnad i köket som livsmedel, frukt och fika. Fastän du är direkt underställd C Stabsavdelningen kommer du att jobba mot hela Flygstaben för att möta dess behov. Befattningen medför krigsplacering och ibland arbete under kvällar samt helger.

Kvalifikationer


• Körkort B
• Gymnasieutbildning
• Grundläggande datorvana
• Flerårig erfarenhet som vaktmästare

Meriterande


• Erfarenhet av Försvarsmakten

Personliga egenskaper

Vi ser att du som vaktmästare är framåt och driven i ditt arbete. Du kan utföra dina uppgifter självständigt men också samarbeta med andra inom staben för att lösa planerade och uppkomna arbeten. Det är viktigt att du är en god representant för Försvarsmakten och står bakom Försvarsmaktens värdegrund. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Har du frågor?

Stabschef Richard De Geer, nås via växeln på 08-788 75 00.

Övrigt

Civil befattning. Omfattning 100%. Individuell lönesättning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsort Uppsala.

Fackliga företrädare

OFR/O Matz Jakobsson

OFR/S Christina Sonberg

SEKO Simon Uppgren

SACO Borka Medjed Hedlund

Samtliga nås via FM växel på 08-788 75 00.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-05.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Flygstabens första och största uppgift är att stödja flygvapenchefens ledning av samtliga flottiljer och skolor i flygvapnet i alla nivåer av konfliktskalan. Flygstaben utvecklar, planerar, genomför och utvärderar order och direktiv ställda av flygvapenchefen. Flygstaben består av cirka 250 medarbetare. Flygvapnet organiserar och utbildar flyg-, bas- och ledningsförband och har i uppdrag att bevaka och skydda Sveriges luftrum. Det är ett uppdrag som pågår dygnet runt, året runt, för att säkerställa Sveriges integritet. Inom flygvapnet arbetar cirka 4000 medarbetare, civila och militära.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras och att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Servicetekniker

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda och en omsättning på cirka 7 miljarder kronor.
På Polacksbacken ligger Ångströmlaboratoriet och Informationsteknologiskt centrum som tillsammans utgör ca 20 % av Uppsala universitet.

Här bedriver vetenskapsområdet för teknik och naturvetenskap världsledande forskning och utbildar ingenjörer och naturvetare. Det är en relativt internationellt präglad miljö, med många studenter, anställda och besök från olika delar av värden. Intendenturens uppdrag är att ansvara för kostnadseffektiv samordning av institutionernas stödfunktioner inom utbildning och forskning. Detta gäller t.ex. frågor som rör lokaladministration, lokaldrift, säkerhetsfrågor, teknisk-fysisk arbetsmiljö, återvinning, gas- och kemikaliehantering, A/V och videokonferensteknik och övriga servicefrågor. Vid intendenturen Polacksbacken arbetar idag 18 personer inom administration, vaktmästeri, post- och godshantering, nycklar och passersystem samt reception. Mer information finns på vår hemsida http://www.polacksbacken.uu.se.

Servicetekniker - Intendenturen Polacksbacken/Ångströmlaboratoriet söker en positiv och serviceinriktad person med praktiskt handlag och gott tekniskt kunnande. Nyckelord för tjänsten är hög servicekänsla, initiativförmåga och flexibilitet. Anställningen är tillsvidare med 100% omfattning, sex månaders provanställning tillämpas. Tjänstgöring kvällar och helger kan förekomma. Tillträde snarast.

Arbetsuppgifter: Du arbetar främst med daglig skötsel och tillsyn av utbildningslokaler och verksamhetsgemensamma lokaler, dess inventarier och tekniska utrustning, hanterar felanmälningar av olika slag, ingår i bemanning av godsmottagning, utför skötsel av återvinningscentral och förmedlar internpost. Vaktmästeriet utför även mindre lokalanpassningar, underhåll av möbler samt planering och utförande av interna flyttar. Du deltar i det systematiska brandskyddsarbetet (SBA) samt i övrigt utför uppgifter som kan förekomma vid en intendentur. Arbetet är fysiskt, varierat och består ibland av oförutsedda händelser och därtill kopplad problemlösning.

Kvalifikationskrav: Sökande ska ha utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med teknisk inriktning. God samarbetsförmåga och förmåga till arbete under eget ansvar. God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i tal och skrift. God förmåga att kunna hantera förekommande teknisk/elektronisk utrustning och datorstödsystem. Körkort för personbil (B-körkort). Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Meriterande för sökande är erfarenhet av arbete med fastighetsservice eller teknisk service, gärna i laborativ miljö. Erfarenhet av arbete i godsterminal, med mottagande/utlämnande av gods. Behörighet för gaffeltruck (truckförarbevis för motviktstruck). Erfarenhet av arbete med Audio/Video-teknik.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning, ange gärna löneanspråk i ansökan.

Tillträde: 2022-02-03 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: Områdesintendent Johnny Nilsson, [email protected], tel. 018-471 58 90, eller av arbetsledaren för teknisk service Johnny Karlberg, [email protected], tel: 018-471 58 92.

Välkommen med din ansökan senast den 20 december 2021, UFV-PA 2021/4556.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Vaktmästare, sommarvikariat

BioCentrum, intendenturen BioCentrum är placerat centralt på Campus Ultuna och är en forsknings- och utbildningsintensiv miljö som inkluderar SLU-institutionerna Molekylära vetenskaper, Skoglig mykologi och växtpatologi samt Växtbiologi, samt forskningsavdelningen Fysiologisk botanik (Uppsala Universitet). Här bedrivs forskning och undervisning i en modern och internationell miljö. Vid BioCentrum finns en avancerad forskningsinfrastruktur för växtodling sa... Visa mer
BioCentrum, intendenturen
BioCentrum är placerat centralt på Campus Ultuna och är en forsknings- och utbildningsintensiv miljö som inkluderar SLU-institutionerna Molekylära vetenskaper, Skoglig mykologi och växtpatologi samt Växtbiologi, samt forskningsavdelningen Fysiologisk botanik (Uppsala Universitet). Här bedrivs forskning och undervisning i en modern och internationell miljö. Vid BioCentrum finns en avancerad forskningsinfrastruktur för växtodling samt kvalificerad utrustning för kemiska och molekylärbiologiska analyser.
Arbetsuppgifter:
Som vaktmästare vid intendenturen på BioCentrum kommer du att sköta dagliga sysslor, som post- och godshantering, enklare underhåll av lokaler och utrustning mm. Du kommer dessutom vissa veckor att arbeta i husets odlingsanläggning med daglig skötsel av dess växtodlingar.

Kvalifikationer:
Stark ansvarskänsla är ett krav. Vi vill att du är noggrann och angelägen om att saker utförs rätt. Du frågar gärna om något är oklart, och är villig att lära dig nya saker. Att vara intresserad av och kunnig om växter är meriterande. Du får gärna studera/ha studerat vid SLU. Eftersom arbetsplatsen hyser människor från stora delar av världen bör du behärska både svenska och engelska för dagligt bruk.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Vikariat 7 veckor

Omfattning:
80%

Tillträde:
2021-07-12

Ansökan:

Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2021-05-09.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Initiativtagande kontorsassistent sökes till spännande myndighet

Institutet för språk och folkminnen (Isof) är en statlig myndighet med uppdrag att bygga upp och sprida kunskap om språk och kulturarv. Vi är experter på det svenska språket, nationella minoritetsspråk, svenskt teckenspråk, svenska dialekter, namn och folkminnen. Nu söker vi en kontorsassistent till vår avdelning planering och samordning i Uppsala. Är du en person som är praktiskt lagd? Tycker du om att jobba med händerna och skapa ordning? Då är detta tj... Visa mer
Institutet för språk och folkminnen (Isof) är en statlig myndighet med uppdrag att bygga upp och sprida kunskap om språk och kulturarv. Vi är experter på det svenska språket, nationella minoritetsspråk, svenskt teckenspråk, svenska dialekter, namn och folkminnen.

Nu söker vi en kontorsassistent till vår avdelning planering och samordning i Uppsala. Är du en person som är praktiskt lagd? Tycker du om att jobba med händerna och skapa ordning? Då är detta tjänsten för dig! 

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga kontorsgöromål. Som kontorsassistent sköter du om våra lokaler, posthantering, packar upp leveranser, viker kartonger, iordningställande vid konferenser, möblering, påfyllnad av kontorsmaterial samt övriga kontorssysslor. Utöver kontorssysslorna så ingår det också arbete med bokuppställning i vårt bibliotek. 

Din bakgrund
Studerande på gymnasium eller högskola. Du är duktig på att kommunicera och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Ingen arbetslivserfarenhet krävs men komplettera gärna din ansökan med en eller två referenspersoner som kan bekräfta dina kvalifikationer.

Dina egenskaper
Du är inte rädd för att ta i där det behövs och gillar att arbeta med en stor bredd av arbetsuppgifter. Du är positiv, engagerad, ansvarsfull och strukturerad. Arbetet som kontorsassistent ställer höga krav på servicekänsla samt en god problemlösningsförmåga. Som kontorsassistent har du en allt i allo roll och det är viktigt att kunna ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningsform: visstidsanställning
Sysselsättningsgrad: cirka 3-4 h/veckan
Tillträde: September eller enligt överenskommelse
Placering: Institutet för språk och folkminnen, avdelningen för planering och samordning, von Kraemers allé 19 Uppsala


Övrigt
Myndighetens uppdrag är att forska, vårda och öka kunskapen om Sveriges språk och kultur. Vi finns till för alla medborgare och är en resurs för många yrkesgrupper, föreningar och organisationer. Vi bistår även regeringen med underlag och rekommendationer och ger stöd till andra myndigheter. Vi finns på tre orter i Sverige: Göteborg, Stockholm och Uppsala. Läs mer om vår verksamhet.


Är du intresserad?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Ann Heimer, 0730-70 65 40 eller personalspecialist Cimen Gustafsson, 070-235 79 04. Fackliga kontaktpersoner är Per Låås (Saco) 073-558 60 69 och Eleonor Karman (ST) 070-559 96 23. Välkommen att skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev genom att registrera dig i rekryteringsverktyget. Sista ansökningsdag är 2021-09-05. I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna. Ladda även upp examensbevis/betyg om det är ett krav i tjänsten. Visa mindre

Flexibel kontorsassistent sökes till spännande myndighet

Institutet för språk och folkminnen (Isof) är en statlig myndighet med uppdrag att bygga upp och sprida kunskap om språk och kulturarv. Vi är experter på det svenska språket, nationella minoritetsspråk, svenskt teckenspråk, svenska dialekter, namn och folkminnen. Nu söker vi en kontorsassistent till vår avdelning planering och samordning i Uppsala. Är du en person som är praktiskt lagd? Tycker du om att jobba med händerna och skapa ordning? Då är detta tj... Visa mer
Institutet för språk och folkminnen (Isof) är en statlig myndighet med uppdrag att bygga upp och sprida kunskap om språk och kulturarv. Vi är experter på det svenska språket, nationella minoritetsspråk, svenskt teckenspråk, svenska dialekter, namn och folkminnen.

Nu söker vi en kontorsassistent till vår avdelning planering och samordning i Uppsala. Är du en person som är praktiskt lagd? Tycker du om att jobba med händerna och skapa ordning? Då är detta tjänsten för dig! 

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga kontorsgöromål. Som kontorsassistent sköter du om våra lokaler, posthantering, packar upp leveranser, viker kartonger, iordningställande vid konferenser, möblering, påfyllnad av kontorsmaterial samt övriga kontorssysslor. Utöver kontorssysslorna så ingår det också arbete med bokuppställning i vårt bibliotek. 

Din bakgrund
Studerande på gymnasium eller högskola. Du är duktig på att kommunicera och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Ingen arbetslivserfarenhet krävs men komplettera gärna din ansökan med en eller två referenspersoner som kan bekräfta dina kvalifikationer.

Dina egenskaper
Du är inte rädd för att ta i där det behövs och gillar att arbeta med en stor bredd av arbetsuppgifter. Du är positiv, engagerad, ansvarsfull och strukturerad. Arbetet som kontorsassistent ställer höga krav på servicekänsla samt en god problemlösningsförmåga. Som kontorsassistent har du en allt i allo roll och det är viktigt att kunna ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningsform: visstidsanställning
Sysselsättningsgrad: cirka 3-4 h/veckan
Tillträde: September eller enligt överenskommelse
Placering: Institutet för språk och folkminnen, avdelningen för planering och samordning, von Kraemers allé 19 Uppsala


Övrigt
Myndighetens uppdrag är att forska, vårda och öka kunskapen om Sveriges språk och kultur. Vi finns till för alla medborgare och är en resurs för många yrkesgrupper, föreningar och organisationer. Vi bistår även regeringen med underlag och rekommendationer och ger stöd till andra myndigheter. Vi finns på tre orter i Sverige: Göteborg, Stockholm och Uppsala. Läs mer om vår verksamhet.


Är du intresserad?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Ann Heimer, 0730-70 65 40 eller personalspecialist Cimen Gustafsson, 070-235 79 04. Fackliga kontaktpersoner är Per Låås (Saco) 073-558 60 69 och Eleonor Karman (ST) 070-559 96 23. Välkommen att skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev genom att registrera dig i rekryteringsverktyget. Sista ansökningsdag är 2021-09-05. I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna. Ladda även upp examensbevis/betyg om det är ett krav i tjänsten. Visa mindre

Vaktmästare sökes till myndighet i Uppsala!

Ansök    Okt 15    Perido AB    Kontorsvaktmästare
Den här tjänsten kommer passa dig som är i början av din yrkeskarriär! Har du en mycket god fysik och servicemind? Kan du också checka av självständig och flexibel? Perfekt! Läs då gärna vidare! Om tjänsten Vi på Perido letar efter en vaktmästare till vår kund som är en statlig förvaltningsmyndighet för ett uppdrag. Tjänsten är placerad i Uppsala. Dina arbetsuppgifter Myndigheten genomgår nu en flytt och kommer behöva din hjälp med diverse uppgifter som är... Visa mer
Den här tjänsten kommer passa dig som är i början av din yrkeskarriär! Har du en mycket god fysik och servicemind? Kan du också checka av självständig och flexibel? Perfekt! Läs då gärna vidare!
Om tjänsten
Vi på Perido letar efter en vaktmästare till vår kund som är en statlig förvaltningsmyndighet för ett uppdrag. Tjänsten är placerad i Uppsala.
Dina arbetsuppgifter
Myndigheten genomgår nu en flytt och kommer behöva din hjälp med diverse uppgifter som är kopplat till detta. De behöver nu en person som bland annat kan hjälpa till med att flytta saker, se till att saker blir slängda, dela ut paket till anställda i huset, sköta fruktleverans och lite liknande arbetsuppgifter du blir ombedd att göra. Vi tror alltså att den här tjänsten kommer passa dig perfekt som letar efter ovärderlig arbetslivserfarenhet!
Dina egenskaper
I denna tjänst är det viktigt att du har en kanonfysik då du kommer behöva vara både stark och uthållig. Att vara trevlig och tillmötesgående mot alla är en självklarhet för dig och samarbete är såklart kul! Men du trivs minst lika bra med att självständigt utföra dina arbetsuppgifter. Till sist så tror vi att din flexibilitet och prestigelöshet kommer bli egenskaper du har stor nytta av.
Känner du att detta skulle passa dig perfekt? Hoppas det! Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt!
Vi söker dig som har:
Gymnasial utbildning
God fysik, gärna tack vare idrottsbakgrund
Lätt för att socialisera med människor i alla åldrar

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag till 2020-12-22 med chans till förlängning. Tillträde 2020-11-02.
Skicka in din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig. Ange tjänsten referensnummer 31958 i ämnesraden.
Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/. Visa mindre

Närservicetekniker

Avdelningen för service, säkerhet och miljö (SSM) är en del av universitetsadministrationen vid SLU och har till uppgift att ansvara för, samordna och stödja universitetet inom områdena för service, säkerhet och miljö. Avdelningen är representerad på 4 orter och har ca 120 medarbetare fördelat på 20-talet tjänsteområden som omfattar allt från basservice- till myndighetsuppgifter. Verksamhetsstödet och de myndighetsgemensamma uppgifterna - tillsammans med f... Visa mer
Avdelningen för service, säkerhet och miljö (SSM) är en del av universitetsadministrationen vid
SLU och har till uppgift att ansvara för, samordna och stödja universitetet inom områdena för
service, säkerhet och miljö. Avdelningen är representerad på 4 orter och har ca 120
medarbetare fördelat på 20-talet tjänsteområden som omfattar allt från basservice- till
myndighetsuppgifter. Verksamhetsstödet och de myndighetsgemensamma uppgifterna -
tillsammans med flera andra tjänster - omfattar hela universitetet medan vissa tjänster har en
mer lokal inriktning och omfattning. Vi söker nu en närservicetekniker till serviceenheten i
Uppsala med placering i Ulls hus.

Arbetsuppgifter:
Som närservicetekniker arbetar du inom serviceområde Ull, på Campus Ultuna och ingår i teamet för ”In house service” som där har flera ansvarsområden. Tjänsten har sitt huvudsakliga fokus inom närservice såsom godsmottagning och vaktmästeri men även uppgifter inom postservice och transport förekommer. Du följer kontinuerligt upp utfört arbete samt skapar och håller funktionens rutiner uppdaterade.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som arbetat med servicerelaterad verksamhet och har erfarenhet av godsmottagning och vaktmästeritjänster eller uppgifter som av arbetsgivaren bedöms likvärdiga. Tidigare har du haft en roll där du arbetat självständigt enligt god struktur med en förmåga att organisera och prioritera så att arbetet utförs effektivt och med god kvalitet. Din samarbetsförmåga är mycket god, den sociala kompetensen hög och du tycker om att arbeta i team. Arbetsvariationen kan vara stor från dag till dag så flexibilitet för uppgifter och tider är viktigt. Att skapa goda kontakter med människor faller sig naturligt och du tycker om att ge bra service.

Vidare är du händigt lagt och inte rädd för att hugga i när det behövs. Du har viss teknisk och praktisk vana av närservice.

B-körkort är ett krav och ADR-utbildning (hantering av brandfarligt gods) är meriterande. SLU är en arbetsplats med många olika nationaliteter så en förutsättning är att du kan göra dig väl förstådd i tal och skrift på både svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2020-09-28.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Vaktmästare till Bibliotek Uppsalas internservice

Ansök    Okt 9    Uppsala kommun    Kontorsvaktmästare
Bibliotek Uppsalas internservice Är du intresserad av att arbeta i en serviceinriktad verksamhet med användaren i fokus? Vill du vara med och bidra till att biblioteket når ut till sina användare på bästa sätt och att den praktiska bokhanteringen mellan biblioteken fungerar smidigt? Vi ser fram emot din ansökan! Här kan du läsa mer om bibliotek Uppsala (http://www.bibliotekuppsala.se) Ditt uppdrag I dina ansvarsuppgifter ingår bland annat transporter ... Visa mer
Bibliotek Uppsalas internservice

Är du intresserad av att arbeta i en serviceinriktad verksamhet med användaren i fokus? Vill du vara med och bidra till att biblioteket når ut till sina användare på bästa sätt och att den praktiska bokhanteringen mellan biblioteken fungerar smidigt?
Vi ser fram emot din ansökan!

Här kan du läsa mer om bibliotek Uppsala (http://www.bibliotekuppsala.se)

Ditt uppdrag
I dina ansvarsuppgifter ingår bland annat transporter av boklådor, uppackning och sortering av böcker. Du bidrar till att bibliotekslokalerna fungerar bra för både besökare och personal. Du kommer även att arbeta med praktiska arbetsuppgifter kopplade till bibliotekslokalerna, så vi ser gärna att du är händig och har grundläggande kunskaper när det gäller skötsel och omvård av lokaler och inventarier. Du arbetar i nära samarbete med andra medarbetare men du förväntas arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter. Arbetet är fysiskt krävande.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av transporter eller annan leverans via bil. Du behöver ha erfarenhet av att ingå i en arbetsgrupp. Har du erfarenhet av ett serviceyrke och/eller av arbete som vaktmästare ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har B-körkort, behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt har grundläggande IT-kunskaper. Det är även meriterande om du har god lokalkännedom i Uppsala.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du är strategisk, tänker övergripande och kan se de långsiktiga konsekvenserna av dina beslut. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sara Bengtsson, enhetschef, 018-727 60 51
Mikael Larsson, vaktmästare, 018-727 17 46

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kulturförvaltningen. Här finns följande sju avdelningar: förvaltningsstaben, Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Reginateatern, Uppsala konstmuseum, Uppsala kulturskola och Offentlig konst. Förvaltningen ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturområdet och den kommunala kultur- och fritidsverksamheten. Hos oss kan du även jobba med kulturmiljöfrågor, kulturstöd och bidrag till studieförbund och bygdegårdar.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Verkstadstekniker

Friska djur - trygga människor Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA:s uppdrag är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation. Vi är cirka 350 anställda och finns på Ultunaområdet, Uppsala.  Verksamhetsområdet teknisk service omfattar teknisk support, logistik och teknisk plane... Visa mer
Friska djur - trygga människor


Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA:s uppdrag är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation. Vi är cirka 350 anställda och finns på Ultunaområdet, Uppsala. 
Verksamhetsområdet teknisk service omfattar teknisk support, logistik och teknisk planering och består av ca 21 anställda.

Sektionen ansvarar för interna serviceflöden via helpdeskfunktion med tex. verkstadsarbeten, kaliberering och praktiska sysslor som flytt av möbler samt mycket mera. Vi söker nu en ny medarbetare!   

Är du en mångsysslare? Är du praktiskt lagd och gillar att jobba med händerna? Då kan detta vara något för dig!

Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba med olika tekniska sysslor, som exempelvis kalibrera olika apparater och instrument. Du ska kunna serva och reparera olika sorters utrustning som t.ex. autoklaver, samt kunna klura ut, skapa och ta fram tekniska och praktiska lösningar efter våra kunders behov. Du kommer också att delta i sektionens postturer och internlogistiska flöden. Det innebär att du medverkar i gemensamma arbetsuppgifter som t.ex. att leverera ut prover och varor från godsmottagningen.  Mycket av vårt arbete är beroende på vad vi får in i vårt helpdesksystem Nilex.

Du kommer vara schemalagd för vissa arbetsuppgifter. 

SVA är ackrediterat och certifierat vilket innebär att vi ständigt måste arbeta med kvalitets- och kontinuitetsförbättringar. Det innebär att tjänsten även omfattar administrativt arbete och intern kommunikation.

Arbetet är fysiskt med tunga lyft och många transporter till fots i lokalerna. 

Kvalifikationer
Du som söker har gymnasiekompetens och vi förväntar oss att du har grundläggande IT-kunskap såsom god kunskap i Microsoft 365. Vidare har du dokumenterad erfarenhet från olika tekniska och praktiska arbeten, t.ex. verkstadsarbete, vaktmästerisysslor och serviceteknikerarbete. Det är nödvändigt att du kan tala och uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, såsom att du är serviceinriktad, flexibel och strukturerad. Du gillar att jobba i grupp men kan också vara självgående! 

Du bör vara stark i kroppen eftersom arbetet är av fysisk karaktär.  

Meriterande
Det är meriterande om du har elbehörighet och är van vid reparations- och verkstadsarbeten.

Övrigt

SVA är en myndighet vilket innebär att alla meddelanden som skickas till oss blir allmänna handlingar. Har du skyddad identitet ska du inte söka jobbet här på webben, kontakta oss istället.


Tester och arbetsprov kan förekomma i samband med rekryteringsprocessen.


All tillsvidareanställd personal är krigsplacerad inom SVA.  

Inför rekryteringsarbetet har SVA tagit en medveten aktiv ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Förrådstekniker - Uppsala

Vattenfall söker Förrådstekniker till Uppsala! Är du studerande och vill fylla ditt CV med värdefull erfarenhet? Nu söker vi en förrådstekniker till vår anläggning i Uppsala! Arbetet kommer att pågå under perioden juni till augusti. Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en positiv bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att job... Visa mer
Vattenfall söker Förrådstekniker till Uppsala!
Är du studerande och vill fylla ditt CV med värdefull erfarenhet? Nu söker vi en förrådstekniker till vår anläggning i Uppsala! Arbetet kommer att pågå under perioden juni till augusti.
Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en positiv bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande. Detta innebär att du antingen har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.
Arbetsuppgifter:
Inventering
Godsmottagning
Kundservice

Vi söker dig som:
Är en trevlig person. Du är mycket noggrann samt arbetar på ett strukturerad sätt håller ordning.
Behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift samt kan läsa och förstå engelska.
Meriterande är kunskap/kännedom om mekanisk och/eller elektriska utrustningar/komponenter
Ansökan:
Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka senast 23 februari, 2020.
För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Isabella Regardt via [email protected] För information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Hasting [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!
Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.
Vi på vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv.
Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se
Om oss:
Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 30 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du.
Vattenfall Heat arbetar med att producera värme, el, ånga och kyla till våra kunder på ett ekonomisk, miljömässigt och säkerhetsmässigt hållbart sätt. Visa mindre

Kontorsassistent som vill ha ett flexibelt och meriterande extrajobb

Dina arbetsuppgifter Sedvanliga kontorsgöromål. Som kontorsassistent sköter du om våra lokaler, posthantering, packar upp leveranser, viker kartonger, iordningställande vid konferenser, möblering, påfyllnad av kontorsmaterial samt övriga kontorssysslor. Din bakgrund Studerande på gymnasium eller högskola. Du är duktig på att kommunicera och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Ingen arbetslivserfarenhet krävs men komplettera gärna din ansökan med en... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga kontorsgöromål. Som kontorsassistent sköter du om våra lokaler, posthantering, packar upp leveranser, viker kartonger, iordningställande vid konferenser, möblering, påfyllnad av kontorsmaterial samt övriga kontorssysslor.

Din bakgrund
Studerande på gymnasium eller högskola. Du är duktig på att kommunicera och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Ingen arbetslivserfarenhet krävs men komplettera gärna din ansökan med en referensperson som kan bekräfta dina kvalifikationer.

Dina egenskaper
Du är inte rädd för att ta i där det behövs och gillar att arbeta med en stor bredd av arbetsuppgifter. Du är positiv, engagerad, ansvarsfull och strukturerad. Arbetet som kontorsassistent ställer höga krav på servicekänsla samt en god problemlösningsförmåga. Som kontorsassistent har du en allt i allo roll och det är viktigt att kunna ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningsform: visstidsanställning

Sysselsättningsgrad: cirka 3 h/veckan

Tillträde: September eller enligt överenskommelse

Placering: Institutet för språk och folkminnen
Planering och samordning, von Kraemers allé 19 

Är du intresserad?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Ann Heimer på 073-070 65 40 eller personalspecialist ?imen Gustafsson 070-235 79 04 Fackliga kontaktpersoner är Gunnar Eriksson, Saco 073-558 60 44 eller Eleonor Karman, ST 070-559 96 23.

Välkommen att skicka in din ansökan i form av personligt brev och cv genom att registrera dig i rekryteringsverktyget. Sista ansökningsdag är 2020-08-31

Institutet för språk och folkminnen är en statlig myndighet med uppgift att bedriva språkvård och på vetenskaplig grund öka, levandegöra och sprida kunskaper om dialekter, språk, namn och andra immateriella kulturarv i Sverige. Myndigheten ska bedriva forskning inom sitt verksamhetsområde och verka för ökad kunskap i samverkan med andra, exempelvis universitet och högskolor. Institutet har avdelningar i Göteborg, Stockholm och Uppsala.

Ett rikare liv i ett öppnare samhälle! Visa mindre

Kontorsservicegeneralist till Verksamhetsstöd i Uppsala

Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Ansvar och arbetsuppgifter Som Kontorsservicegeneralist kommer du att ha ett varierande arbete med många olika arbetsuppgifter. I huvudsak innebär arbetet... Visa mer
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som Kontorsservicegeneralist kommer du att ha ett varierande arbete med många olika arbetsuppgifter. I huvudsak innebär arbetet att informera, vägleda, samordna och ansvara för den löpande driften och helheten på kontoret. Du kommer att arbeta med att ge stöd och service via möten, IT-stöd och telefon. I arbetet ansvarar du för fastighetsfrågor som innebär att förvalta hyrda lokaler och arbeta med kontorsmiljön dvs. kontorsmaterial, klimatfrågor, arbetsmiljö, möblering, lokalvård och tillgänglighet. Du ansvarar för administrationen kring behörighetskort och arbetar med inköp, avrop, fakturahantering och säkerhetsfrågor.

Vi har ett tjänstepaket där vedertagna arbetsprocesser och rutiner ofta förutsätter snabba leveranser. En viktig del av arbetet innebär att bidra till ständiga förbättringar och utveckling av verksamheten.

Som Kontorsservicegeneralist hanterar du sekretessbelagda uppgifter vilket ställer höga krav på rätt hantering. Därför är det viktigt att du som ska arbeta hos oss har högt säkerhetsmedvetande. För att vara framgångsrik i rollen ska du även kunna se helheten, ringa in behov och kunna ta fram den bästa lösning. Resor i tjänsten och tunga lyft förekommer.

Vi söker dig som 


• har slutbetyg från gymnasiet eller erfarenheter/kvalifikationer som kan bedömas likvärdiga
• har god samarbetsförmåga, en mycket god känsla för service och är bra på att skapa goda relationer
• har ett systematiskt och situationsanpassat arbetssätt och förmåga att se helheten
• agerar på eget initiativ och tar ansvar för resultat med hög kvalitet
• har god datorvana
• har övergripande förståelse för IT-miljöer och har intresse för teknik
• har B-körkort
• har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift

Det är meriterande om du


• har arbetat i ett serviceyrke där du har mött kunder både i det personliga mötet och via telefon
• har erfarenhet från att jobba med on-site-support i de vanligaste förekommande IT-miljöerna

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 

Övrigt
En tjänst, tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt och tjänsten kan komma att säkerhetsklassas. Resor ingår i tjänsten.

Kontaktpersoner
Chef: Marcus Grimborg 010-115 31 07 (för frågor om tjänsten). HR-specialist: Karin Carlsson, 010-111 66 43 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet ST: Mattias Hemgren, 010-111 23 04 Saco-S: Cecilia Silverson, 010-115 26 18 och Seko: Anne Svensson, 010-113 83 07

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 1 december 2019. Visa mindre

Vaktmästare

Ansök    Nov 15    FYRISHOV AB    Kontorsvaktmästare
Vi söker serviceinriktade och drivna vaktmästare till Fyrishov. Tjänsterna är på heltid/deltid med tillträde enligt överenskommelse. Om tjänsten Som vaktmästare på Fyrishov arbetar du med förebyggande underhåll och reparationer inom anläggningen samt skötsel av markytor, delaktighet och support vid större event samt parkeringsrondering/bevakning på våra parkeringsplatser. Du kommer att ingå i ett team om nio personer där arbetet sker både självständigt men... Visa mer
Vi söker serviceinriktade och drivna vaktmästare till Fyrishov. Tjänsterna är på heltid/deltid med tillträde enligt överenskommelse.
Om tjänsten
Som vaktmästare på Fyrishov arbetar du med förebyggande underhåll och reparationer inom anläggningen samt skötsel av markytor, delaktighet och support vid större event samt parkeringsrondering/bevakning på våra parkeringsplatser. Du kommer att ingå i ett team om nio personer där arbetet sker både självständigt men även i grupp.
Om dig
I arbetet kommer du att träffa många olika besökare och kunder med skilda önskemål så du är en naturlig företrädare för Fyrishov. Detta innebär att du tycker om att ge bra och snabb service genom ett vänligt bemötande, både till våra besökare men även till kollegor. Du har mycket god samarbetsförmåga, hög stresstålighet och ska kunna hantera ett stort flöde av aktiviteter i verksamheten.
Krav är att du har minst gymnasial eller likvärdig utbildning inom fastighetsteknik och tekniska installationer. Önskvärt är att du har en bred erfarenhet av fastighetsdrift, gärna från badanläggning och vattenrening samt grundläggande datakunskaper. B körkort är ett krav.


Fyrishov önskar jämn könsfördelning och mångfald inom verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Arbetsgivaren kommer att be om ett utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan ske.
Arenan håller öppet alla dagar året om, arbetstiden är förlagd med skiftgång efter verksamhetens behov och öppethållandetider; måndag-söndag, dagtid/kvällar/helger. 
Registrera ditt cv via länken nedan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2019-12-08. Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta fastighetschef Krister Pallin, [email protected] Visa mindre

Kontorsvaktmästare

Ansök    Nov 14    Bradosti Group AB    Kontorsvaktmästare
Är du en person som tycker om att arbeta med dagliga rutiner? Är du serviceinriktad och tycker om jobba administrativt? Är du händig och gillar att arbeta med fastighetsskötsel? Då är denna tjänst rätt för dig. Bradosti Råd & Redovisning växer och behöver tas om hand. För att bibehålla vår goda arbetsmiljö behöver vi en ansvarsfull, flexibel och serviceintresserad person i vårt lokala kontor. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av städning a... Visa mer
Är du en person som tycker om att arbeta med dagliga rutiner? Är du serviceinriktad och tycker om jobba administrativt? Är du händig och gillar att arbeta med fastighetsskötsel? Då är denna tjänst rätt för dig. Bradosti Råd & Redovisning växer och behöver tas om hand. För att bibehålla vår goda arbetsmiljö behöver vi en ansvarsfull, flexibel och serviceintresserad person i vårt lokala kontor.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av städning av kontoret, hållning av ordning och reda på kontoret, arkivering, skanning, påfyllning av förbrukningsmaterial, mottagning av kundmaterial samt övriga kontorsvaktmästare uppgifter.
Du kan maila till [email protected] om du är intresserad av tjänsten. Visa mindre

Serviceinriktad vaktmästare sökes till myndighet i Uppsala!

Ansök    Okt 15    Perido AB    Kontorsvaktmästare
Har du tidigare erfarenhet av vaktmästaryrket? Är du en mångsysslare som motiveras av att lösa problem? Är du även positiv och trivs med att jobba nära människor? Då vill vi att du läser vidare! Beskrivning Perido söker en vaktmästare åt vår kund, en statlig myndighet med verksamhet i hela landet, för ett kortare uppdrag. Denna tjänst tillsätts i Uppsala. I rollen som vaktmästare kommer du att få stimulerande och varierande arbetsdagar där ingen dag är den... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av vaktmästaryrket? Är du en mångsysslare som motiveras av att lösa problem? Är du även positiv och trivs med att jobba nära människor? Då vill vi att du läser vidare!
Beskrivning
Perido söker en vaktmästare åt vår kund, en statlig myndighet med verksamhet i hela landet, för ett kortare uppdrag. Denna tjänst tillsätts i Uppsala.
I rollen som vaktmästare kommer du att få stimulerande och varierande arbetsdagar där ingen dag är den andra lik. Du kommer bland annat se till att internservicen fungerar, ta hand om godshantering, göra rondering i konferensrum, hantera administration kring inpassering och sköta allt som har med posthantering att göra. Vidare ser du till att de bilar som finns är besiktade och tvättade samt ansvarar för hanteringen kring såväl grovsortering som felanmälningar vilket kan beröra stora som små ärenden. Sist men inte minst upprätthåller du en god ordning och reda i lokalerna, bland annat ser du till att stolar och bord är hela och att lampor och dylikt fungerar.
På morgonen planerar du och dina två kollegor dagens uppgifter och fördelar uppgifterna sinsemellan. Vissa stunder arbetar man självständigt och ibland samarbetar ni med uppgifter.
Vi letar efter dig som är serviceinriktad och som med stort engagemang tar dig an dina arbetsuppgifter. Du gillar att jobba med människor och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du som söker är en positiv kollega med en god kommunikativ förmåga som uppskattar varierade arbetsuppgifter. Då det kan bli en del lyftande ser vi det som ett extra plus om du också har en god fysik.
Om det är det dig vi letar efter är du mycket varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 Vi tror att du har:
Minst ett års arbetslivserfarenhet som vaktmästare
Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
Grundkunskaper i ärendesystem
Körkort - Klass B

 Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag till 2019-12-20. Tillträde 2019-11-01.
Ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
 Om Perido
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 70 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Vi är ett av de största konsultföretagen för tjänstemän i Sverige, och det skapar möjligheter. Möjligheter för dig att arbeta i engagerande roller, på såväl stora välkända bolag som mindre mer familjära företag och samhällsnyttiga offentliga verksamheter, inom en mängd spännande branscher! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet genom interna undersökningar år efter år. När vi anställer dig som konsult ser vi på dig långsiktigt, oavsett om uppdraget du anställs för just idag är kortsiktigt. Vi tror på våra anställda och kan hjälpa både dig som är i början av din karriär och dig som har lång erfarenhet inom ditt yrkesområde. För oss är det även en självklarhet med kollektivavtal och hälsofrämjande aktiviteter. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer.
Kontakt
Om du har frågor kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 31303 i ämnesraden.
Frågor: [email protected]
Hemsida: www.perido.se Visa mindre

Händig tekniker för arbete i vaktmästeri och med lokalskötsel

Ansök    Okt 7    Livsmedelsverket    Kontorsvaktmästare
Är du intresserad av att ge god internservice och arbeta praktiskt med att sköta våra lokaler och vaktmästeri? Är du en noggrann, självgående och drivande person som gillar att arbeta praktiskt? Nu söker vi dig som under tre månader, med möjlighet till förlängning, vill bli en del av Livsmedelsverkets verksamhet och bidra till samhällsnyttan. Välkommen med din ansökan! Varför Livsmedelsverket? Livsmedelsverket jobbar med frågor om säker och hälsosam mat ... Visa mer
Är du intresserad av att ge god internservice och arbeta praktiskt med att sköta våra lokaler och vaktmästeri? Är du en noggrann, självgående och drivande person som gillar att arbeta praktiskt? Nu söker vi dig som under tre månader, med möjlighet till förlängning, vill bli en del av Livsmedelsverkets verksamhet och bidra till samhällsnyttan. Välkommen med din ansökan!

Varför Livsmedelsverket?

Livsmedelsverket jobbar med frågor om säker och hälsosam mat till många målgrupper – det är viktigt att alla ska känna matglädje och må bra av maten. Vi kommer att flytta till nya lokaler om drygt ett år och är inne i en intensiv förberedelsefas för flytten.

Vi har hög delaktighet och stort engagemang i allt vi gör och månar om vår personal. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig: https://www.livsmedelsverket.se/om-oss/jobba-hos-oss1

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en omväxlande roll som vaktmästare och lokaltekniker i team Service, tillsammans med dina fyra kollegor och teamledare. Team Service ingår i IT- och Serviceavdelningen som består av fyra team, som bland annat ansvarar för Livsmedelsverkets internservice, IT-drift, IT-utveckling och informationssäkerhet.

I rollen som vaktmästare och lokaltekniker arbetar du med post- och godshantering, avfallshantering, mindre reparationer och allmän skötsel av våra lokaler tillsammans med vår fastighetsvärd. 

Rollen innebär mycket kontakt och samarbete internt och externt. Rollen ställer krav på dina kommunikativa färdigheter och samverkansförmåga både inom teamet och med andra. Tjänsten innebära fysiskt krävande aktiviteter.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har genomfört någon typ av gymnasial yrkesteknisk utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har flerårig yrkeserfarenhet från hantverksarbeten. För att lyckas i rollen måste du kunna hantera de vanliga programmen i MS-Office. Om du känner igen dig eller har intresse i nedanstående punkter kan du vara den vi söker:                         


• Erfarenhet av lokalskötsel och kontakt med leverantörer
• Vana av att arbeta i en godsmottagning
• Posthantering och hantering av internt lager
• Intresse och vana av mindre reparationer
• Kunna hantera tunga lyft på ett ergonomiskt sätt

Som person är du driftig, praktisk och gillar ett varierat arbete. Du har god samarbetsförmåga och givetvis lär du dig gärna nya saker och ger bra service till verksamheten. För att trivas i den här rollen behöver du kunna följa instruktioner och gilla fysiskt arbete och stundvis högt tempo Du kan arbeta självständigt och är ansvarstagande, noggrann och lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt: Du är välkommen att kontakta rekryterande chef Kristina Essén. Representant för SACO är Sofia Norlin och för ST Leif Pedersen. Samtliga nås via vår växel, tel. 018-17 55 00.

Sista ansökningsdag: 2019-10-21 Ansök via platsannonsen på livsmedelsverket.se/lediga jobb. Urval sker löpande.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 3 månader, med möjlighet till förlängning.

Tillträde: Snarast, senast 4 november

Område/avdelning: Område Strategisk utveckling och stöd/IT- och Serviceavdelningen

Diarienummer: 2019/03202

Betyg, intyg och ID-handling som styrker din ansökan tas med vid en eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering sker helt genom Livsmedelsverkets försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.


Säker mat, bra dricksvatten, ärlig mat och bra matvanor – det är vårt recept på matglädje. Livsmedelsverket är Sveriges myndighet på livsmedelsområdet. Här arbetar landets främsta experter på livsmedel med vetenskap, råd och kontroll.
På Livsmedelsverket erbjuds intressanta arbetsuppgifter inom viktiga samhällsområden som livsmedel, hälsa, miljö och djurskydd. Totalt är vi cirka 630 medarbetare, varav drygt 330 i Uppsala och ytterligare 300 arbetar med livsmedelskontrollen ute i landet. Visa mindre

Kontorsvaktmästare

Ansök    Sep 13    Bradosti Group AB    Kontorsvaktmästare
Är du en person som tycker om att arbeta med dagliga rutiner? Är du serviceinriktad och tycker om jobba administrativt? Är du händig och gillar att arbeta med fastighetsskötsel? Då är denna tjänst rätt för dig. Bradosti Råd & Redovisning växer och behöver tas om hand. För att bibehålla vår goda arbetsmiljö behöver vi en ansvarsfull, flexibel och serviceintresserad person i vårt lokala kontor.Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av städnin... Visa mer
Är du en person som tycker om att arbeta med dagliga rutiner? Är du serviceinriktad och tycker om jobba administrativt? Är du händig och gillar att arbeta med fastighetsskötsel? Då är denna tjänst rätt för dig. Bradosti Råd & Redovisning växer och behöver tas om hand. För att bibehålla vår goda arbetsmiljö behöver vi en ansvarsfull, flexibel och serviceintresserad person i vårt lokala kontor.Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av städning av kontoret, hållning av ordning och reda på kontoret, arkivering, skanning, påfyllning av förbrukningsmaterial, mottagning av kundmaterial samt övriga kontorsvaktmästare uppgifter.Du kan maila till [email protected] om du är intresserad av tjänsten.  Visa mindre

Vaktmästare

Ansök    Apr 24    Läkemedelsverket    Kontorsvaktmästare
Läkemedelsverket verkar för att läkemedel och övriga produkter inom vårt ansvarsområde är säkra, effektiva och av god kvalitet. Läkemedelsverket ska vara en ledande kraft i samverkan för bättre hälsa genom att bidra till utvecklingen av folk- och djurhälsan, hälso- och sjukvården, den medicinska forskningen och industrin i Sverige och Europa. Vi vill ge dig goda förutsättningar för balans i livet och erbjuder friskvårdsbidrag samt möjlighet till friskvår... Visa mer
Läkemedelsverket verkar för att läkemedel och övriga produkter inom vårt ansvarsområde är säkra, effektiva och av god kvalitet. Läkemedelsverket ska vara en ledande kraft i samverkan för bättre hälsa genom att bidra till utvecklingen av folk- och djurhälsan, hälso- och sjukvården, den medicinska forskningen och industrin i Sverige och Europa.

Vi vill ge dig goda förutsättningar för balans i livet och erbjuder friskvårdsbidrag samt möjlighet till friskvård på arbetstid. Vi tillämpar flextid och förmånliga villkor gällande semester och föräldrapenningtillägg.

Beskrivning av enhet/verksamhet
Vaktmästeriet ingår, tillsammans med reception/växel och lokalvårdsgrupp, i Läkemedelsverkets serviceenhet. Totalt har enheten ca 15 medarbetare och kännetecknas av ett gott arbetsklimat med stimulerande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär sedvanliga vaktmästaruppgifter som posthantering, kopiering, flytt av kontorsinventarier etc, dels tekniska arbetsuppgifter som arbete med larm/passersystem och brandsäkerhet.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig med gymnasieutbildning. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av e-handel (beställning kontorsmaterial/möbler) samt fakturahantering. Det är även meriterande om du har erfarenhet av Photoshop/fotografering. Vidare har du god datavana och goda kunskaper inom Office-paketet.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarfull, noggrann och lösning/serviceinriktad samt har god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2019-05-13
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: Snarast
Enhet: Serviceenheten
Diarienummer: 2.4.1-2019-034412 

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Intyg som styrker din ansökan tas med vid intervju.

Kontakt
Du är välkommen att kontakta enhetschef Serviceenheten Peter Hansson.
Du kan även kontakta de fackliga företrädarna Ulf Olsson, SACO och Pia Wictor, ST. Vi finns alla på telefon 018-17 46 00 eller nås genom e-post [email protected]
 
Välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering sker helt genom Läkemedelsverkets försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre