Lediga jobb som Övriga ingenjörer och tekniker i Uppsala

Se lediga jobb som Övriga ingenjörer och tekniker i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Avfallsplanerare inom cirkulär ekonomi och samhällsutveckling

Arbetsbeskrivning Vill du jobba med cirkulär ekonomi och planera och driva en hållbar samhällsutveckling i Uppsala? Planeringsavdelningen på Uppsala Vatten rekryterar nu en person med ett starkt driv och ett högt engagemang för miljö- och klimatfrågor. Planeringsavdelningen inom Uppsala Vatten och Avfall AB arbetar brett med avfalls- och VA-frågor, med allt från långsiktiga strategiska utredningar till mer konkreta utredningar av nya anläggningar. Vi är e... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du jobba med cirkulär ekonomi och planera och driva en hållbar samhällsutveckling i Uppsala? Planeringsavdelningen på Uppsala Vatten rekryterar nu en person med ett starkt driv och ett högt engagemang för miljö- och klimatfrågor.

Planeringsavdelningen inom Uppsala Vatten och Avfall AB arbetar brett med avfalls- och VA-frågor, med allt från långsiktiga strategiska utredningar till mer konkreta utredningar av nya anläggningar. Vi är en naturlig samarbetspartner då staden växer och ansvarar för avfalls-, och VA-frågor i den fysiska planeringen. Ansvarsområden
Du kommer ansvara för och driva utredningar samt innovations- och utvecklingsprojekt inom avfallsområdet. Exempelvis utveckla nya tjänster och arbeta med avsättning av material till återanvändning och materialåtervinning. Utöver det kommer du även leda planeringen av åtgärder i kommunens avfallsplan och aktualisera programmet. Exempel på  arbetsuppgifter som ingår i rollen är:


Sammankalla och leda bolagets utvecklingsgrupp för avfall.
Genomföra utvecklingsprojekt tillsammans med. kommunen och andra kommunala bolag; öka utsortering, minimera avfallet högre upp i kedjan, utveckla nya tjänster och samarbeten etc. 
Utveckla avfallsområdet inom fysisk planering och vid behov delta i förvaltningsövergripande projektgrupper tex. vid revidering av kommunala styrdokument.
Ansvara för att ta fram ny avfallsplan (ej aktuellt inom närtid då ny plan är under antagande ).
Bereda beslutsunderlag i olika frågor, svara på remisser och yttranden samt handleda studenter. 

Omvärldsbevakning inom området och nätverkande är viktigt för att ständigt utveckla avfallsområdet. Kvalifikationer
Krav
Relevant högskole- eller universitetsutbildning inom samhälls- eller naturvetenskap. 
Gärna några års erfarenhet inom avfall eller inom linkande bransch.
Kunna uttrycka dig väl i både svenska och engelska.

Meriterande
Att du har jobbat inom kommunal eller statlig sektor. 
Erfarenhet av att ha jobbat med cirkulär ekonomi och innovation.   

Som person är du ansvarstagande och självständig och kan på ett strukturerat sätt leda projekt fram till beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som initiativförmåga och strategiskt tänkande. Du är transparent, lyhörd och kommunikativ och har god förmåga att skapa och utveckla goda relationer såväl inom som utom den egna verksamheten. Ansökan
Intresseanmälan
Sista dagen för intresseanmälan är 2022-08-14 urvalet kommer ske efter sista anmälningsdagen.

I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnea Holmström, [email protected] och Branch Manager Jonna Wenngren, [email protected]

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret.  Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment. Uppsala Vatten tillämpar 6 månaders provanställning.
Om företaget
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt.

Intresseanmälan
Sista dagen för intresseanmälan är 2022-08-14 urvalet kommer ske efter sista anmälningsdagen.

I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnea Holmström, [email protected] och Branch Manager Jonna Wenngren, [email protected]

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret.  Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment. Uppsala Vatten tillämpar 6 månaders provanställning. Visa mindre

Ingenjör inom förpackningsutveckling – Uppsala

Vi letar nu efter dig som vill hitta din nästa utmaning inom förpackningsutveckling. Prevas är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag inom en rad olika?branscher. Synonymt för kunderna är att de präglas av högt tempo och hög innovationstakt och Prevas hjälper de med utveckling av produkter som på ett eller annat sätt skapar samhällsnytta. Fokus ligger på helhetsåtaganden, vilket innebär att kunderna kan komm... Visa mer
Vi letar nu efter dig som vill hitta din nästa utmaning inom förpackningsutveckling. Prevas är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag inom en rad olika?branscher. Synonymt för kunderna är att de präglas av högt tempo och hög innovationstakt och Prevas hjälper de med utveckling av produkter som på ett eller annat sätt skapar samhällsnytta. Fokus ligger på helhetsåtaganden, vilket innebär att kunderna kan komma med en enkel idé eller skiss så tar vi det därifrån hela vägen till färdig produkt.  
 
Vad vi letar efter 
Prevas i Uppsala har fortsatt flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech och denna gång med fokus på förpackningar. Denna gång har du möjligheten att arbeta med ett uppdrag som riktar sig mot förpackningar med fokus på sekundära förpackningsmaterial. Vi letar nu efter dig som är ingenjör med fokus på material och materialteknik för att ingå i en gruppering som täcker hela kedjan från framtagning av tidiga koncept till kommersialisering och därpå följande förvaltning. Den person vi letar efter kommer att primärt fokusera på material i form av papper, kartong och tryckt förpackningsmaterial.

Vem letar vi efter?  
Vi letar efter dig med en hög teknisk kompetens och förståelse men som också vill agera brett med många kontaktytor i en global organisation. Vi letar både efter dig som är i början av din karriär eller som kommer med erfarenhet. Du kommer att arbeta som förpackningsutvecklare och för att vara framgångsrik ser vi att du är Civilingenjör inom material eller har motsvarande erfarenhet inom förpackning. Det viktiga är att du är bevandrad inom förpackningsutveckling och det är så klart meriterande om du har erfarenhet av det från Läkemedel eller Medical Devices. 
Det viktiga är vem du är som person och att du i grunden är en social person men några av de sakerna vi ser att du behöver kunna:
  Utveckling av förpackningskoncept
Skapa producerbara förpackningar i interaktion med maskingenjörer
Komma med input utifrån kundutvärderingar av nya koncept
Sätta tekniska specifikationer för komponenter och bedriva test av desamma
Har erfarenhet av projektledning eller delprojektledning
Vana att kommunicera med leverantörer
Du har goda kunskaper i svenska och engelska och både i tal och skrift.
En annan viktig faktor för framgång är att du är en lagspelare som fungerar lika bra med människor som med tekniken. Du är också van vid att ha många olika arbetsuppgifter parallellt och koppla till det en bra struktur för leverans på högt ställda mål. 

Din framtid 
Vi söker både personer för fast anställning eller så kommer du initialt att bli anställd hos Ed:Za men med möjligheter att fortsätta din karriär hos kund. 

Vi både tror på och förväntar oss en snabb utveckling i dina kunskaper och kompetenser. Att vara en del av samarbetet mellan Prevas och Ed:Za innebär att du kommer att få rätt stöd och fokus för att du skall utvecklas på bästa sätt. Vi arbetar alltid utifrån våra hörnstenar – Tydliga mål och rätt coachning. Tillsammans med ditt driv och ambition blir det en kraftfull kombination. 

Urval till tjänsten görs löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så fort som möjligt. Eventuella frågor besvaras av Ed:Za Visa mindre

Kvalitetstekniker till AQ M-Tech

AQ M-Tech AB är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter. Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt. AQ M-Tech arbetar främst inom Medtech-branschen med tillverkning av egna produkter men oc... Visa mer
AQ M-Tech AB är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter.
Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt.
AQ M-Tech arbetar främst inom Medtech-branschen med tillverkning av egna produkter men också som kontraktstillverkare till världsledande kunder inom läkemedelstillverkning.

Arbetsuppgifter:

Nu förstärker vi teamet på kvalitetsavdelningen på AQ M-Tech med en kvalitetstekniker. AQ M-Tech är ett tillverkningsföretag med produktion inom avancerad tunnplåts-, rör- och skärande bearbetning samt montering.

Som kvalitetstekniker är ditt huvudsakliga ansvarsområde att stötta produktionen med instruktioner och kontrollplaner. Du kommer att genomföra kvalitetskontroller, mätningar och arbeta med andra mättekniska och kvalitetsrelaterade ärenden, i syfte att säkerställa processer och kvalitetsutfall. Kvalitetskontroller kan bestå av ankomstkontroll, stickprovskontroller, löpnade mätning under produktion samt slutkontroll före leverans. Du har nära samarbeten med dina kollegor och även kontakter med företagets kunder och leverantörer för att säkerställa en god kvalité.

Vi tror att du är praktiskt lagd och lösningsorienterad, och det är en självklarhet för dig att ta ansvar för resultatet i ditt dagliga arbete. Vi tror också att du har erfarenheter från ritningsläsning och mätteknik och såklart ett stort tekniskt intresse. Du är flexibel, ansvarstagande och en lagspelare med positiv energi. Du tycker att det är viktigt med hög kvalitet och noggrannhet likaväl som att ha en god ordning och reda.

Vi tror på att utvecklas tillsammans och det finns goda möjligheter till intern utbildning och en karriär inom bolaget. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats på ett företag där det händer. Vill du jobba i ett växande företag, gillar varierade arbetsuppgifter och tycker att det är viktigt att trivas på jobbet? Då är du den vi letar efter!

Tjänsten är ny på företaget och du kommer ges möjlighet att själv utveckla och forma rollen som kvalitetstekniker.

Företaget arbetar i Monitor ERP, och vi ser gärna att du har systemförståelse samt god förmåga att nyttja och utveckla affärssystemet. Vi tror att du sedan tidigare har kunskaper i Monitor ERP.

Vidare har du:
- Erfarenhet från tidigare kvalitetsarbete och upprättande av kontrollplaner, ständiga förbättringar etc.
- Erfarenhet av arbete med Lean och 5S
- Erfarenhet från verkstad, industri eller annat tekniskt område
- Relevant utbildning inom QA/QC och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Dina svenska och engelska kunskaper i tal och skrift är mycket goda
- Mycket god IT vana

Vi erbjuder dig:

AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Hos oss får du möjligheten att utvecklas vidare i en dynamisk koncern där initiativrikedom och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat.

AQ:s värdegrund: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt.

Din ansökan:

Urval sker löpande därför uppskattar vi om du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 augusti. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande Frida Björk via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

QA-manager till unika Miris

Nu finns chansen för dig som vill vara med och bidra till att förbättra livet för tidigt födda barn! Miris utvecklar, tillverkar och säljer medicintekniska instrument för bröstmjölksanalys. Instrumenten används för att förbättra nutritionsvården av för tidigt födda barn och på så sätt förbättra dessa barns förutsättningar för en bättre framtid. Företaget behöver nu dig i rollen som QA-manager. Bli en del av denna spännande resa! OM TJÄNSTEN På Miris komm... Visa mer
Nu finns chansen för dig som vill vara med och bidra till att förbättra livet för tidigt födda barn! Miris utvecklar, tillverkar och säljer medicintekniska instrument för bröstmjölksanalys. Instrumenten används för att förbättra nutritionsvården av för tidigt födda barn och på så sätt förbättra dessa barns förutsättningar för en bättre framtid. Företaget behöver nu dig i rollen som QA-manager. Bli en del av denna spännande resa!

OM TJÄNSTEN
På Miris kommer du arbeta på ett litet medtech-bolag som både värnar om varandra och samhället i stort. På Miris i Uppsala sitter 10 personer, det är högt i tak och korta beslutsvägar. Företaget är i en fas där flera utvecklingsprojekt startas upp som kommer prägla arbetet flera år framåt. Utöver att företaget växer med interna resurser har en etablering på USA-marknaden startats då företaget erhöll FDA godkännande för sin produkt 2018. Företaget är ensamt i världen med godkännande på den europeiska och amerikanska marknaden för denna typ av produkt.

Som QA-manager på Miris tar du över ledningen av Miris kvalitetssystem och du kan utföra dina uppgifter från kontoret, hemma eller på resande fot. Miris har ett elektroniskt kvalitetssystem (Greenlight guru) specifikt utvecklat för medicintekniska produkter och som uppfyller kraven från bland annat ISO 13485 och FDA’s QRS. Systemet är till skillnad från ett pappersbaserat kvalitetssystem lättarbetat och hanteras med minimal administration. Med lätthet sköts dokument, ändringshantering, produktutveckling och riskhantering, avvikelser, kundklagomål, träningsevent och uppgifter digitalt. Miris har ett komplett och välfungerande kvalitetssystem som till största delen redan är anpassat efter de höga kraven från IVDR.

På Miris har du stora möjligheter att bidra med egna idéer och fatta beslut på ett sätt som är sällsynt i större bolag. Du kommer tillhöra Quality Assurance & Regulatory Affairs teamet och rapportera till ledningsgruppen. I rollen har du ett tight samarbete med dina kollegor och bolaget i stort – där det finns värdefull kunskap att hämta som får dig att växa. I ett högt tempo kommer du in i en spännande fas, i en bransch som gör skillnad - på riktigt.

ARBETSUPPGIFTER
- Ledning av kvalitetssystemet med hjälp av eQMS
- Förbereda inför certifiering enligt ISO 13485:2016
- Skriva, granska och godkänna kvalitetsstyrande dokument
- Mätning och analys av produkter och processer inom kvalitetssystemet
- Planera och genomföra interna och externa revisioner
- Övervakning och kontroll av produktionsprocesser, både In-Process Control (IPC) och frisläppning
- Granskning av tillverkningsdokumentation samt dokumentation från produktutveckling
- Vara delaktig i ledningsgruppen och träna anställda inom QA

VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning
- Har arbetat med hela kvalitetsledningssystemet samt har goda kunskaper inom kvalitetssystemet ISO 13485
- Har varit delaktig i såväl interna som externa audits
- Har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift
- Om du har tidigare erfarenhet av att delta i ledningsgenomgångar ser vi det som meriterande

Som person är du:


* Noggrann & kvalitetsmedveten
* Självgående och driver på ditt arbete framåt
* Relationsskapande
* Flexibel


Dessa egenskaper kommer gå som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen.Övrig information


* Start: Omgående/enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Uppsala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Miris önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Mirisär ett globalt medtech-bolag som utvecklar och säljer utrustning och förbrukningsartiklar för analys av humanmjölk. Försäljning sker i första hand till neonatalavdelningar, mjölkbanker och forskningsinstitutioner i hela värden. Miris har ca 350 instrument installerade globalt och är marknadsledande inom sin nisch. Miris Human Milk Analyzer™ (Miris HMA™) är CE-märkt och i december 2018 erhöll bolaget marknadsgodkännande från amerikanska läkemedelsmyndigheten (FDA). Miris mission är att bidra till förbättrad global neonatal hälsa, genom att tillhandahålla individuell nutrition baserad på humanmjölk för prematura barn. Miris Holding AB är noterat på Spotlight Stock Market. Visa mindre

Juniora Ingenjörer med passion för förpackningar

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Samarbetet med Prevas i Uppsala fortsätter och denna gång med flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech med fokus på förpackningar. Vi letar nu efter dig som är junior ingenjör med fokus på och brinnande intresse för material och materialteknik. Du kommer med en civil- eller högskoleingenjörsbakgrund och vill få möjligheten att agera brett med ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Samarbetet med Prevas i Uppsala fortsätter och denna gång med flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech med fokus på förpackningar. Vi letar nu efter dig som är junior ingenjör med fokus på och brinnande intresse för material och materialteknik.
Du kommer med en civil- eller högskoleingenjörsbakgrund och vill få möjligheten att agera brett med många kontaktytor i en global organisation. Du kommer att arbeta som förpackningsutvecklare i en gruppering som hanterar alla stadier från koncept till produktion.
Vi söker både personer för fast anställning eller så kommer du initialt att bli anställd hos Ed:Za men med möjligheter att fortsätta din karriär hos kund.
Om du vill veta mer om tjänsten och skicka din ansökan klicka in på länken. Visa mindre

Juniora Ingenjörer med passion för förpackningar

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Samarbetet med Prevas i Uppsala fortsätter och denna gång med flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech med fokus på förpackningar. Vi letar nu efter dig som är junior ingenjör med fokus på och brinnande intresse för material och materialteknik. Du kommer med en civil- eller högskoleingenjörsbakgrund och vill få möjligheten att agera brett med ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Samarbetet med Prevas i Uppsala fortsätter och denna gång med flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech med fokus på förpackningar. Vi letar nu efter dig som är junior ingenjör med fokus på och brinnande intresse för material och materialteknik.
Du kommer med en civil- eller högskoleingenjörsbakgrund och vill få möjligheten att agera brett med många kontaktytor i en global organisation. Du kommer att arbeta som förpackningsutvecklare i en gruppering som hanterar alla stadier från koncept till produktion.
Vi söker både personer för fast anställning eller så kommer du initialt att bli anställd hos Ed:Za men med möjligheter att fortsätta din karriär hos kund.
Om du vill veta mer om tjänsten och skicka din ansökan klicka in på länken. Visa mindre

Juniora Ingenjörer med passion för förpackningar

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Samarbetet med Prevas i Uppsala fortsätter och denna gång med flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech med fokus på förpackningar. Vi letar nu efter dig som är junior ingenjör med fokus på och brinnande intresse för material och materialteknik. Du kommer med en civil- eller högskoleingenjörsbakgrund och vill få möjligheten att agera brett med ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Samarbetet med Prevas i Uppsala fortsätter och denna gång med flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech med fokus på förpackningar. Vi letar nu efter dig som är junior ingenjör med fokus på och brinnande intresse för material och materialteknik.
Du kommer med en civil- eller högskoleingenjörsbakgrund och vill få möjligheten att agera brett med många kontaktytor i en global organisation. Du kommer att arbeta som förpackningsutvecklare i en gruppering som hanterar alla stadier från koncept till produktion.
Vi söker både personer för fast anställning eller så kommer du initialt att bli anställd hos Ed:Za men med möjligheter att fortsätta din karriär hos kund.
Om du vill veta mer om tjänsten och skicka din ansökan klicka in på länken. Visa mindre

Juniora Ingenjörer med passion för förpackningar

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Samarbetet med Prevas i Uppsala fortsätter och denna gång med flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech med fokus på förpackningar. Vi letar nu efter dig som är junior ingenjör med fokus på och brinnande intresse för material och materialteknik. Du kommer med en civil- eller högskoleingenjörsbakgrund och vill få möjligheten att agera brett med ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Samarbetet med Prevas i Uppsala fortsätter och denna gång med flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech med fokus på förpackningar. Vi letar nu efter dig som är junior ingenjör med fokus på och brinnande intresse för material och materialteknik.
Du kommer med en civil- eller högskoleingenjörsbakgrund och vill få möjligheten att agera brett med många kontaktytor i en global organisation. Du kommer att arbeta som förpackningsutvecklare i en gruppering som hanterar alla stadier från koncept till produktion.
Vi söker både personer för fast anställning eller så kommer du initialt att bli anställd hos Ed:Za men med möjligheter att fortsätta din karriär hos kund.
Om du vill veta mer om tjänsten och skicka din ansökan klicka in på länken. Visa mindre

Juniora Ingenjörer med passion för förpackningar

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Samarbetet med Prevas i Uppsala fortsätter och denna gång med flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech med fokus på förpackningar. Vi letar nu efter dig som är junior ingenjör med fokus på och brinnande intresse för material och materialteknik. Du kommer med en civil- eller högskoleingenjörsbakgrund och vill få möjligheten att agera brett med ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Samarbetet med Prevas i Uppsala fortsätter och denna gång med flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech med fokus på förpackningar. Vi letar nu efter dig som är junior ingenjör med fokus på och brinnande intresse för material och materialteknik.
Du kommer med en civil- eller högskoleingenjörsbakgrund och vill få möjligheten att agera brett med många kontaktytor i en global organisation. Du kommer att arbeta som förpackningsutvecklare i en gruppering som hanterar alla stadier från koncept till produktion.
Vi söker både personer för fast anställning eller så kommer du initialt att bli anställd hos Ed:Za men med möjligheter att fortsätta din karriär hos kund.
Om du vill veta mer om tjänsten och skicka din ansökan klicka in på länken. Visa mindre

Juniora Ingenjörer med passion för förpackningar

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Samarbetet med Prevas i Uppsala fortsätter och denna gång med flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech med fokus på förpackningar. Vi letar nu efter dig som är junior ingenjör med fokus på och brinnande intresse för material och materialteknik. Du kommer med en civil- eller högskoleingenjörsbakgrund och vill få möjligheten att agera brett med ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Samarbetet med Prevas i Uppsala fortsätter och denna gång med flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech med fokus på förpackningar. Vi letar nu efter dig som är junior ingenjör med fokus på och brinnande intresse för material och materialteknik.
Du kommer med en civil- eller högskoleingenjörsbakgrund och vill få möjligheten att agera brett med många kontaktytor i en global organisation. Du kommer att arbeta som förpackningsutvecklare i en gruppering som hanterar alla stadier från koncept till produktion.
Vi söker både personer för fast anställning eller så kommer du initialt att bli anställd hos Ed:Za men med möjligheter att fortsätta din karriär hos kund.
Om du vill veta mer om tjänsten och skicka din ansökan klicka in på länken. Visa mindre

Juniora Ingenjörer med passion för förpackningar

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Samarbetet med Prevas i Uppsala fortsätter och denna gång med flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech med fokus på förpackningar. Vi letar nu efter dig som är junior ingenjör med fokus på och brinnande intresse för material och materialteknik. Du kommer med en civil- eller högskoleingenjörsbakgrund och vill få möjligheten att agera brett med ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Samarbetet med Prevas i Uppsala fortsätter och denna gång med flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech med fokus på förpackningar. Vi letar nu efter dig som är junior ingenjör med fokus på och brinnande intresse för material och materialteknik.
Du kommer med en civil- eller högskoleingenjörsbakgrund och vill få möjligheten att agera brett med många kontaktytor i en global organisation. Du kommer att arbeta som förpackningsutvecklare i en gruppering som hanterar alla stadier från koncept till produktion.
Vi söker både personer för fast anställning eller så kommer du initialt att bli anställd hos Ed:Za men med möjligheter att fortsätta din karriär hos kund.
Om du vill veta mer om tjänsten och skicka din ansökan klicka in på länken. Visa mindre

Juniora Ingenjörer med passion för förpackningar

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Samarbetet med Prevas i Uppsala fortsätter och denna gång med flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech med fokus på förpackningar. Vi letar nu efter dig som är junior ingenjör med fokus på och brinnande intresse för material och materialteknik. Du kommer med en civil- eller högskoleingenjörsbakgrund och vill få möjligheten att agera brett med ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Samarbetet med Prevas i Uppsala fortsätter och denna gång med flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech med fokus på förpackningar. Vi letar nu efter dig som är junior ingenjör med fokus på och brinnande intresse för material och materialteknik.
Du kommer med en civil- eller högskoleingenjörsbakgrund och vill få möjligheten att agera brett med många kontaktytor i en global organisation. Du kommer att arbeta som förpackningsutvecklare i en gruppering som hanterar alla stadier från koncept till produktion.
Vi söker både personer för fast anställning eller så kommer du initialt att bli anställd hos Ed:Za men med möjligheter att fortsätta din karriär hos kund.
Om du vill veta mer om tjänsten och skicka din ansökan klicka in på länken. Visa mindre

Ingenjör inom förpackningsutveckling – juniora och seniora (Uppsala)

Vi letar nu efter dig som vill hitta din nästa utmaning inom förpackningsutveckling. Prevas är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag inom en rad olika?branscher. Synonymt för kunderna är att de präglas av högt tempo och hög innovationstakt och Prevas hjälper de med utveckling av produkter som på ett eller annat sätt skapar samhällsnytta. Fokus ligger på helhetsåtaganden, vilket innebär att kunderna kan komm... Visa mer
Vi letar nu efter dig som vill hitta din nästa utmaning inom förpackningsutveckling. Prevas är ett tekniskt konsultföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag inom en rad olika?branscher. Synonymt för kunderna är att de präglas av högt tempo och hög innovationstakt och Prevas hjälper de med utveckling av produkter som på ett eller annat sätt skapar samhällsnytta. Fokus ligger på helhetsåtaganden, vilket innebär att kunderna kan komma med en enkel idé eller skiss så tar vi det därifrån hela vägen till färdig produkt.  
 
Vad vi letar efter 
Prevas i Uppsala har fortsatt flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech och denna gång med fokus på förpackningar. Denna gång har du möjligheten att arbeta med ett uppdrag som riktar sig mot förpackningar med fokus på sekundära förpackningsmaterial. Vi letar nu efter dig som är ingenjör med fokus på material och materialteknik för att ingå i en gruppering som täcker hela kedjan från framtagning av tidiga koncept till kommersialisering och därpå följande förvaltning. Den person vi letar efter kommer att primärt fokusera på material i form av papper, kartong och tryckt förpackningsmaterial.

Vem letar vi efter?  
Vi letar efter dig med en hög teknisk kompetens och förståelse men som också vill agera brett med många kontaktytor i en global organisation. Vi letar både efter dig som är i början av din karriär eller som kommer med erfarenhet. Du kommer att arbeta som förpackningsutvecklare och för att vara framgångsrik ser vi att du är Civilingenjör inom material eller har motsvarande erfarenhet inom förpackning. Det viktiga är att du är bevandrad inom förpackningsutveckling och det är så klart meriterande om du har erfarenhet av det från Läkemedel eller Medical Devices. 
Det viktiga är vem du är som person och att du i grunden är en social person men några av de sakerna vi ser att du behöver kunna:
  Utveckling av förpackningskoncept
Skapa producerbara förpackningar i interaktion med maskingenjörer
Komma med input utifrån kundutvärderingar av nya koncept
Sätta tekniska specifikationer för komponenter och bedriva test av desamma
Har erfarenhet av projektledning eller delprojektledning
Vana att kommunicera med leverantörer
Du har goda kunskaper i svenska och engelska och både i tal och skrift.
En annan viktig faktor för framgång är att du är en lagspelare som fungerar lika bra med människor som med tekniken. Du är också van vid att ha många olika arbetsuppgifter parallellt och koppla till det en bra struktur för leverans på högt ställda mål. 

Din framtid 
Vi söker både personer för fast anställning eller så kommer du initialt att bli anställd hos Ed:Za men med möjligheter att fortsätta din karriär hos kund. 

Vi både tror på och förväntar oss en snabb utveckling i dina kunskaper och kompetenser. Att vara en del av samarbetet mellan Prevas och Ed:Za innebär att du kommer att få rätt stöd och fokus för att du skall utvecklas på bästa sätt. Vi arbetar alltid utifrån våra hörnstenar – Tydliga mål och rätt coachning. Tillsammans med ditt driv och ambition blir det en kraftfull kombination. 

Urval till tjänsten görs löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så fort som möjligt. Eventuella frågor besvaras av Ed:Za Visa mindre

Nu söker vi en Utvecklingsingenjör Application Engineering

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.


Application Engineering inom Technical Operations arbetar med utveckling och förbättring av förpackningar och förpackningsmaterial samt med support till fabrikerna inom BU Nutrition i förpackningsfrågor. Vidare ansvarar gruppen för Market Intelligence, där vi bland annat undersöker hur Fresenius Kabis produkter används hos våra kunder.

Arbetsuppgifter

Koordinering av aktiviteter inom produkt- och förpackningsrelaterade utvecklingsprojekt
Utförande av förpackningsrelaterade utvecklingsaktiviteter och framtagande av dokumentation för förpackningskomponenter
Kontaktperson mot förpackningsmaterialleverantörer, strategisk marknad, marknadsbolag samt I&D i utvecklings- och supportärenden rörande förpackningar
Uppdrag inom området Market Intelligence, bland annat besök hos externa kunder
Om dig

Vi söker Dig som är intresserad av produktutveckling. Du ska vara kreativ, strukturerad, ha lätt för att arbeta i grupp och samtidigt kunna vara självständig med en hög grad av resultatorientering.Du som söker bör ha civilingenjörsutbildning eller motsvarande med inriktning mot kemi eller material. Du har mycket god förmåga att uttrycka Dig i tal och skrift på svenska och engelska. Det är en merit om du har erfarenhet av förpackningsutveckling inom läkemedelsindustri eller övrig förpackningsindustri. Det är ytterligare en merit om du har erfarenhet av arbete i internationella projekt.    

Om tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning som efter överenskommelse mellan parterna övergår i tillsvidareanställning efter 6 månader.

Om oss

Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 40 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sektionschef Lars Karlsson, 018-644 670. Fackliga kontaktpersoner är Linnea Soldemo för Unionen, 08 – 581 78125 och Karin Reijmar - Brunnström för SACO, 018–644 034.  

Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post. Visa mindre

Juniora Ingenjörer med passion för förpackningar

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Samarbetet med Prevas i Uppsala fortsätter och denna gång med flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech med fokus på förpackningar. Vi letar nu efter dig som är junior ingenjör med fokus på och brinnande intresse för material och materialteknik. Du kommer med en civil- eller högskoleingenjörsbakgrund och vill få möjligheten att agera brett med ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Samarbetet med Prevas i Uppsala fortsätter och denna gång med flera spännande uppdrag inom läkemedel och Medtech med fokus på förpackningar. Vi letar nu efter dig som är junior ingenjör med fokus på och brinnande intresse för material och materialteknik.
Du kommer med en civil- eller högskoleingenjörsbakgrund och vill få möjligheten att agera brett med många kontaktytor i en global organisation. Du kommer att arbeta som förpackningsutvecklare i en gruppering som hanterar alla stadier från koncept till produktion.
Vi söker både personer för fast anställning eller så kommer du initialt att bli anställd hos Ed:Za men med möjligheter att fortsätta din karriär hos kund.
Om du vill veta mer om tjänsten och skicka din ansökan klicka in på länken. Visa mindre

Utredningsingenjör inom ledningsbevakning

Arbetsbeskrivning Tycker du att det är spännande att arbeta med VA-frågor och samhällskritiska funktioner? Just nu söker Uppsala Vatten en utredningsingenjör inom ledningsbevakning till sin avdelning VA-nät. I rollen som utredningsingenjör inom ledningsbevakning kommer du att arbeta med bevakning och skydd av det allmänna VA-ledningsnätet. I detta ingår att bevaka och följa upp skador som uppstår till följd av extern verksamhet. Du kommer även att arbeta ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Tycker du att det är spännande att arbeta med VA-frågor och samhällskritiska funktioner? Just nu söker Uppsala Vatten en utredningsingenjör inom ledningsbevakning till sin avdelning VA-nät.

I rollen som utredningsingenjör inom ledningsbevakning kommer du att arbeta med bevakning och skydd av det allmänna VA-ledningsnätet. I detta ingår att bevaka och följa upp skador som uppstår till följd av extern verksamhet. Du kommer även att arbeta med frågor kopplade till risker och kravställning på åtgärder vid t.ex. felaktiga VA-anslutningar. Rollen innebär utöver interna samarbeten mycket kontakt med externa intressenter såsom kommun, byggherrar och fastighetsägare. 

Du kommer att tillhöra sektionen Planering nät, som är en del av avdelningen VA-nät, och ingå i ett engagerat team där samarbete och trivsel värderas högt. I rollen rapporterar du till sektionschef och är stationerad på Uppsala Vattens nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park, med filial i Librobäck. 


Övrig information
En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Med anställningen följer även skyldighet att krigsplaceras. Uppsala Vatten tillämpar sex månaders provanställning. Avtal för distansarbete från hemmakontor på deltid kan tecknas.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Uppsala Vattens kärnvärden som är lyhörd, framsynt och nyfiken, samt tillämpar dem i din yrkesroll.
Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna består av bland annat:


Att bevaka och ställa krav på för- och efterkontroller i sambandand med arbeten   som riskerar att skada vår anläggning. 
Att säkerställa att krav ställs på ersättning vid påvisad skada med stöd av konsulter, bolagsjurister och anläggningsägaren.
Att bevaka kommande riskarbeten genom information inom bolaget, från kommunen och andra ledningsägare samt genom Ledningskollen. 
Att planera och genomföra utredningar för att identifiera felaktiga VA-anslutningar med syfte att begränsa mängden tillskottsvatten och utsläpp av orenat avloppsvatten.  
Informera och ställa skriftliga krav på fastighetsägare att åtgärda påvisade fel samt följa upp att åtgärder utförs, med stöd av Ledningsnätssektionen inom VA-nät. 
Utveckla rutiner och arbetssätt inom arbetsområdet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med:


Grundläggande utbildning inom VA eller mångårig erfarenhet av VA-arbete
Erfarenhet av dokumentationsarbete
B-körkort


Du är trygg som person och tycker om att ha kontakter med både företag och privatpersoner i din roll som representant för VA-huvudmannen. Rollen innebär kravställande och information för att verka för en väl fungerande VA-anläggning. Du behöver därför vara bekväm att hantera sådan kommunikation. Din förmåga att samarbeta samt att skapa förtroende och goda relationer är avgörande.

För att trivas i rollen tror vi att du arbetar strukturerat och kommunicerar tydligt, enkelt och effektivt samt dokumenterar och följer upp ditt arbete. Du är duktig på att hitta lösningar på problem som uppstår i arbetssituationer samt driver frågor på ett självständigt sätt. I rollen ingår många interna och externa kontakter därför är det även viktigt att du är duktig på lyssna in och bemöta olika typer av frågor. Ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-03-11. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail. 

I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten med Randstad Engineering. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på [email protected]Om företaget
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt.
Vill du veta mer om Uppsala Vatten? Läs mer på Om oss | uppsalavatten.se Visa mindre

Extraarbete med att göra CAD-ritningar efter underlag

Vi söker någon som är intresserad av att jobba extra med att hjälpa oss att göra ritningar på dator (CAD). Visa mer
Vi söker någon som är intresserad av att jobba extra med att hjälpa oss att göra ritningar på dator (CAD). Visa mindre

Senior Quality Assurance Specialist till Uppsala

Arbetsbeskrivning Är du duktig inom QA och vill fortsätta att utvecklas och arbeta med kvalitetsfrågor med fokus på kombinationsprodukter? Då finns det nu en fantastisk möjlighet att bli en del av Fresenius Kabis QA-team i Uppsala och få möjlighet att arbeta i en internationell miljö med kvalitetsfrågor kopplade till utvecklingsprojekt. Fresenius Kabis Innovation & Development Center i Uppsala består av ca 40 personer. De söker just nu en senior QA-specia... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du duktig inom QA och vill fortsätta att utvecklas och arbeta med kvalitetsfrågor med fokus på kombinationsprodukter? Då finns det nu en fantastisk möjlighet att bli en del av Fresenius Kabis QA-team i Uppsala och få möjlighet att arbeta i en internationell miljö med kvalitetsfrågor kopplade till utvecklingsprojekt.

Fresenius Kabis Innovation & Development Center i Uppsala består av ca 40 personer. De söker just nu en senior QA-specialist med inriktning på kombinationsprodukter som ska säkerställa att de globala kvalitetsstandarderna efterföljs. Fokus i rollen ligger inom utvecklingsprojekt, såsom utveckling av interna processer och arbetssätt inom ISO9001.
Du utgår från Fresenius Kabis fina lokaler i Uppsala Science Park och rapporterar till Head of QA i Tyskland.

Ansvarsområden
Dagliga arbetsuppgifter kan inkludera:

• Etablera, underhålla och förbättra kvalitetssystem kopplade till ISO9001 och kvalitetskrav för utvecklingsorganisationen
• Säkra kvalité under produktutveckling
• Kvalitetsgranska och godkänna dokument kopplat till ISO9001, Quality review och godkännande av produktutvecklingsdokumentation
• Sammanställa kvalitetsdokumentation (SOP, riskanalyser, spårbarhetsmatris, Design history file etc.)
• Stötta riskhantering vid utveckling av kombinationsprodukter, läkemedelsutveckling.
• Kvalitetsrepresentant i projekt teams.
• Ändringsärenden, GAP-analyser och uppföljning av CAPA
• Samarbeta med andra avdelningar (tex förpackningsutveckling, formulering, analytisk utveckling)
• Medverka vid utbildning av personal inom avdelningen
• Agera representant för QA inom Sverige och mot andra I&DC; globalt
• Stötta vid interna och externa myndighetsinspektioner
• Medverka i det ständiga förbättringsarbetet kopplat till kvalitetKvalifikationer
Vi söker dig som:

• Har relevant utbildning (MSC eller PhD) inom biomedicin, molekylär biologi eller mikrobiologi, kemi eller farmakologi.
• Har 4-5 års erfarenhet av kvalitetsarbete och kunskap gällande regulatoriska krav från relevant industri, speciellt inom 21 CFR 4 kopplat till cGMP för kombinationsprodukter.
• Kunskap ISO 9001:2015 och andra regelverk inom läkemedel och medicintekniska produkter. 
• Erfarenhet av läkemedel eller teknisk produktutveckling och riskhantering
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du driven och vill förbättra och driva igenom allt du tar dig an. Du är en lagspelare och är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Flexibel och nyfiken är viktiga egenskaper för att trivas och lyckas i rollen! Du har även förmåga att kunna arbeta självständigt och på eget initiativ.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansökan
Skicka in din ansökan senast 2021-10-22. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ansökningar via mail undanbedes då vi inte har möjlighet att hantera dessa via mail p.g.a. GDPR.

I rekryteringen av denna tjänst samarbetar Fresenius Kabi med Randstad Life Sciences. För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta  rekryteringskonsult  Rickard Frykendahl, [email protected] 

Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen, 018–644 773 och Linda Holm SACO, 018–644 195.

För information: Rickard Frykendahl, Rekryteringskonsult, [email protected] 

Om företaget
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.
 
Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.
 
Under mottot "Caring for life" sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.
 
I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven, tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess. Visa mindre

Kvalitetssamordnare till läkemedelsföretag i uppsala

Arbetsbeskrivning Är du en initiativrik, drivande och ordningsam person? Trivs du i en miljö där det händer mycket och där du själv har många bollar i luften? Har du dessutom en teknisk kompetens eller erfarenhet inom läkemedelstillverkning? Då har vi det perfekta uppdraget för dig som kvalitetssamordnare hos kund i Uppsala med start omgående. Vi söker nu en erfaren och driven kvalitetssamordnare med viljan att arbeta på ett expansivt och samhällsviktigt ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en initiativrik, drivande och ordningsam person? Trivs du i en miljö där det händer mycket och där du själv har många bollar i luften? Har du dessutom en teknisk kompetens eller erfarenhet inom läkemedelstillverkning? Då har vi det perfekta uppdraget för dig som kvalitetssamordnare hos kund i Uppsala med start omgående.

Vi söker nu en erfaren och driven kvalitetssamordnare med viljan att arbeta på ett expansivt och samhällsviktigt  företag inom vaccintillverkning. 
 
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Arbetsuppgifter;
Att sammanställa status och rapporter och tillsammans med avdelningschef planera för framdrift av ärenden
Granskning av satsbunden dokumentation och korrigering tillsammans med egen avdelning (processoperatörer) och verka som den sista granskaren innan protokollet går vidare internt
Utbytesberäkning och planering av material 
Delta och leda utredningar av processrelaterade avvikelser, CAPA och CC
Att vid behov följa upp, koordinera, bevaka, stötta, avlasta och vara delaktig i avdelningens övriga kvalitetsärenden
Kontinuerligt driva och optimera kvalitetsförbättringsarbete 
Delta i och driva uppdateringar i SOP, tillverkningsmetoder samt operatörernas trainingsrecord
Delta och bistå med hjälp vid inspektioner och uppföljning av inspektionspunkter. 
Delta i utrustningsprojekt och tech transferprojekt


Arbetstider
Heltid, dagtid kontorstider måndag-fredag.
Start omgående.
Visstidsanställning med chans till förlängning.

Kvalifikationer
Krav;
6 - 8 års erfarenhet av liknande arbete, där arbetsuppgifter såsom batchgranskning samt avvikelseutredning har ingått
Vana av Officepaketet 
Kunskap inom GMP 
Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Fullständig gymnasiekompetens eller motsvarande

Vi ser att du har flera års tidigare erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin samt god förståelse och erfarenhet av kvalitetsfrågor i nära samarbete med produktionsavdelning

Merit;
Vana av SAP är meriterande

För att passa som kvalitetssamordnare är du stresstålig, initiativrik och drivande samt kan hantera flertalet aktiviteter samtidigt. Goda samarbetsegenskaper och lyhördhet ser vi som viktigt på denna befattning liksom sinne för ordning och reda. Arbetet kommer bland annat att ske i renrum, därför ser vi att du är noggrann och ansvarstagande samt att du är van att följa givna instruktioner/rutiner. I och med att tjänsten kräver flera års erfarenhet har du kort startsträcka och är inte rädd för att sätta igång med arbetsuppgifterna på en gång. 

Erfarenhet
Erfarenhet krävs.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista datum så vänta inte med din ansökan.

Om företaget
Läkemedelsföretag som utvecklar vacciner. Visa mindre

Quality Engineer with focus on electronic production Uppsala

Your new position: At Unibap you will as a Quality Engineer focus on production, mainly of electronic boards. You will be responsible for follow up on production of both class 2 and class 3 production. You will have contact with suppliers and manufacturers and handle quality control mainly for our space products. You will also work as part of a project team when a project requires a Quality Engineer. You will work and handle the company configuration mana... Visa mer
Your new position:
At Unibap you will as a Quality Engineer focus on production, mainly of electronic boards. You will be responsible for follow up on production of both class 2 and class 3 production. You will have contact with suppliers and manufacturers and handle quality control mainly for our space products. You will also work as part of a project team when a project requires a Quality Engineer.

You will work and handle the company configuration management system for our products and be responsible for our PQA plan.

Main tasks:

- Quality Assurance focusing on electronic production
- PQA-plan responsible
- Configuration management


Secondary tasks:

- Support projects with quality requirements,
- Contribute to improving the quality management system and its processes at Unibap


We have a great focus on project synergies, technical reuse and building a long-term relationship with both our suppliers and our customers. And, with the quality control work, contribute to Unibap’s product portfolio.

Our products produced mainly belong to the Space area, but there might be some production that belong in our Industry domain as well. As we still are a young company you will also work with improving our ways of working with production and quality assurance in the company.

You will report to our Quality manager and cooperate with our CTO and Sales as well as project managers.

To thrive at Unibap, you must like change and working in a growing company. Unibap strongly believes in the combination of creativity, order and having fun at work. Unibap offers good employment conditions and the opportunity to take part in an exiting journey to create intelligent automation for the future both in space and in industry.

Read more about Unibap here: www.unibap.com (https://ssl.microsofttranslator.com/bv.aspx?ref=TAns&from;=&to=en&a=www.unibap.com)

Your background:
Your background is most likely within engineering, preferably hardware engineering.

We believe you have worked a few years with QA and production. You have fundamental skills in electronics, setting goals, managing subcontractors, handling PQA plans, and can use a combination of management skills and coaching to achieve a good result within your area of expertise.

Main desired skill set:

- Quality Assurance work
- Good manufacturing practice
- Configuration management
- Electronic production
- IPC standards
- Fluent in Swedish
- Good command of English language
- Driver’s license


Bonus skill set:

- Space domain knowledge
- Industry knowledge (manufacturing 4.0)


You as a person:
You communicate well and are a team player who can work independently but also be a part of a team and work with complex tasks. You are not afraid to act and take responsibility for your actions. You are without prestige and do not mind helping with all sorts of tasks to contribute to the success of the company.

Your application:
In this recruitment Unibap collaborates with Thalamus. Please contact Camilla Molander, recruiter at Thalamus, 070-307 12 50 with your questions. Last application date is 2021-09-15.

As Unibap works for a gender balance at the company, we would like to see female and non-binary applicants for the position. Very welcome with your application!

Your new Employer: Unibap’s vision is to use innovative and world-leading artificial intelligence to employ automation solutions for a more effective and a more sustainable industry, both on Earth and in outer space - something that will lead to a better, more sustainable living. We are involved in developing the technology that will make it possible for humans to live in our universe. We are also committed to the future of work, how society can adopt to the labour market of tomorrow; a labour market in which AI and automation will be widely implemented and where the required skills are rapidly changing.

At Unibap there are about 25 employees with different backgrounds, nationalities, genders, education, age and experience. Together, they create the intelligent automation of the future both on earth and in space. Visa mindre

(Senior) Manager Quality Assurance till Uppsala

Arbetsbeskrivning Är du duktig inom QA och vill fortsätta att utvecklas och arbeta med kvalitetsfrågor med fokus på kombinationsprodukter? Då finns det nu en fantastisk möjlighet att bli en del av Fresenius Kabis QA-team i Uppsala och få möjlighet att arbeta i en internationell miljö med kvalitetsfrågor kopplade till utvecklingsprojekt. Fresenius Kabis Innovation & Development Center i Uppsala består av ca 40 personer. De söker just nu en QA-manager med i... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du duktig inom QA och vill fortsätta att utvecklas och arbeta med kvalitetsfrågor med fokus på kombinationsprodukter? Då finns det nu en fantastisk möjlighet att bli en del av Fresenius Kabis QA-team i Uppsala och få möjlighet att arbeta i en internationell miljö med kvalitetsfrågor kopplade till utvecklingsprojekt.

Fresenius Kabis Innovation & Development Center i Uppsala består av ca 40 personer. De söker just nu en QA-manager med inriktning på kombinationsprodukter som ska säkerställa att de globala kvalitetsstandarderna efterföljs. Fokus i rollen ligger inom utvecklingsprojekt, såsom utveckling av interna processer och arbetssätt inom ISO9001.
Du utgår från Fresenius Kabis fina lokaler i Uppsala Science Park och rapporterar till Head of QA i Tyskland.

Ansvarsområden
Dagliga arbetsuppgifter kan inkludera:

• Etablera, underhålla och förbättra kvalitetssystem kopplade till ISO9001 och kvalitetskrav för utvecklingsorganisationen
• Säkra kvalité under produktutveckling
• Kvalitetsgranska och godkänna dokument kopplat till ISO9001, Quality review och godkännande av produktutvecklingsdokumentation
• Sammanställa kvalitetsdokumentation (SOP, riskanalyser, spårbarhetsmatris, Design history file etc.)
• Stötta riskhantering vid utveckling av kombinationsprodukter, läkemedelsutveckling.
• Kvalitetsrepresentant i projekt teams.
• Ändringsärenden, GAP-analyser och uppföljning av CAPA
• Samarbeta med andra avdelningar (tex förpackningsutveckling, formulering, analytisk utveckling)
• Medverka vid utbildning av personal inom avdelningen
• Agera representant för QA inom Sverige och mot andra I&DC; globalt
• Stötta vid interna och externa myndighetsinspektioner
• Medverka i det ständiga förbättringsarbetet kopplat till kvalitetKvalifikationer
Vi söker dig som:

• Har relevant utbildning (MSC eller PhD) inom biomedicin, molekylär biologi eller mikrobiologi, kemi eller farmakologi.
• Har 4-5 års erfarenhet av kvalitetsarbete och kunskap gällande regulatoriska krav från relevant industri, speciellt inom 21 CFR 4 kopplat till cGMP för kombinationsprodukter.
• Kunskap ISO 9001:2015 och andra regelverk inom läkemedel och medicintekniska produkter. 
• Erfarenhet av läkemedel eller teknisk produktutveckling och riskhantering
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du driven och vill förbättra och driva igenom allt du tar dig an. Du är en lagspelare och är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Flexibel och nyfiken är viktiga egenskaper för att trivas och lyckas i rollen som konsult! Du har även förmåga att kunna arbeta självständigt och på eget initiativ.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansökan
Skicka in din ansökan senast 2021-10-22. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Rickard Frykendahl, Rekryteringskonsult, [email protected] 

Om företaget
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.
 
Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.
 
Under mottot "Caring for life" sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.
 
I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven, tillsatser såsom Vitalipid samt anestesiprodukter t ex Diprivan och Propofol. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess. Visa mindre

Process Design Engineer

About Galderma Galderma, the world's largest independent global dermatology company, was created in 1981 and is now present in over 100 countries with an extensive product portfolio to treat a range of dermatological conditions. The company partners with health care practitioners around the world to meet the skin health needs of people throughout their lifetime. Galderma is a leader in research and development of scientifically defined and medically prove... Visa mer
About Galderma

Galderma, the world's largest independent global dermatology company, was created in 1981 and is now present in over 100 countries with an extensive product portfolio to treat a range of dermatological conditions. The company partners with health care practitioners around the world to meet the skin health needs of people throughout their lifetime. Galderma is a leader in research and development of scientifically defined and medically proven innovative solutions for the skin. For more information, please visit www.galderma.com.Om Galderma

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkommor. Mer information finns på www.galderma.com/se

Job description / Arbetsbeskrivning

Processutvecklare - Process Design Engineer- Galderma

Vi söker vår nästa lab- och teknikintresserade stjärna som vill arbeta med utveckling, förbättring och förändring av våra existerande produkter inom estetik. Vill du dessutom arbeta i en global organisation som bidrar till människors välbefinnande så är detta rollen för dig!

Vi söker just nu en processutvecklare (Process Design Engineer) till vår utvecklingsavdelning Engineering. Gruppen består av åtta medarbetare och du kommer vara medlem i en mycket positiv och sympatisk grupp. Vi erbjuder ett utvecklande och varierande arbete med engagemang i flera projekt och interaktioner över stora delar av organisationen. För rätt person finns det möjlighet att utvecklas både personligt och tekniskt.

Tjänsten är en heltidsanställning och gäller tillsvidare.

Job responsibilities / Ditt uppdrag

Ditt uppdrag:

Som Processutvecklare kommer du att planera, utföra och rapportera tekniska försök kopplat till tillverkningsprocesser och utrustningar i direkt produktkontakt. Då Galderma Uppsala har många nya produkter och tillverkningstekniker på väg in så kommer du vara delaktig i arbetet med att utveckla, förbättra och skala upp dessa. Arbetet utförs enligt gällande myndighetskrav (ISO 13485 och cGMP) och bedrivs ofta i tätt samarbete med kollegor i projektform i denna matrisorganisation. Du kommer även att arbeta tätt tillsammans med övriga i gruppen.

Du kommer också att medverka aktivt vid avvikelseutredningar, ändringsärenden (Change Control) samt vid korrigerande/förebyggande åtgärder (CAPA-ärenden).

Minimum requirements/ Är du den vi söker?

Är du den vi söker?

Då utvecklingsarbetet medför en del improvisation som kräver tekniska lösningar och idéer vill vi att du har ett genuint teknik/labintresse och är praktiskt lagd.

Lämplig bakgrund är ingenjörsexamen i kemiteknik, apotekarexamen alternativt flerårig arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter. Du har förmåga att arbeta flexibelt och kan lösa problem på ett strukturerat sätt samt driva aktiviteter i mål. Då arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt krävs god kommunikativ förmåga såväl på svenska som på engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

* produktutveckling, laborativt arbete, galenisk farmaci, statistisk utvärdering samt myndighetskrav gällande Medical Device/läkemedel
* GMP, arbete i renrum och rengöring av produktberörande utrustningar
* delprojektledning

Other important information/ Frågor och ansökan

Vi erbjuder

I Uppsala ligger Galdermas globala center för affärsområdet Aesthetics (estetik) med verksamhet inom produktutveckling och tillverkning. Här arbetar cirka 550 personer med världsledande produkter som Restylane®, Azzalure® och Sculptra®.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos oss blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Du hittar oss i moderna lokaler utmed vackra Fyrisån, endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation.

Frågor och ansökan

Vi välkomnar din ansökan (CV och brev) i första hand via denna sida, alternativt via länken "Ansök / Apply Now". Vi tar gärna emot din ansökan redan i dag, dock senast den 27:e augusti. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Åsa Wiebensjö, Manager Engineering Upstream Processes, på telefonnummer 0768-981045. Visa mindre

Verkstadstekniker Prototypverkstad

Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020. Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vaccin... Visa mer
Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa
Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020.
Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vacciner, läkemedel, cell- och genterapier. Vårt uppdrag är att leverera verktygen och tjänsterna som de behöver, allt för att kunna leverera snabbare och säkrare vård till patienter.
Vi söker nu en driven verkstadstekniker för att expandera vår prototypverkstad där idag vi är 5 erfarna verkstadstekniker som jobbar med framtagning av prototyper till våra utvecklingsprojekt.
Dina arbetsuppgifter
På avdelningen Downstream Systems utvecklar vi utrustning som används för forskning & utveckling samt tillverkning av nya läkemedel. På avdelningen vi en välutrustad prototypverkstad samt tillgång till 3D-skrivare för att tillverka prototypdetaljer som används i våra nyutvecklingsprojekt. Vi söker dig som ska jobba som CNC-operatör och mättekniker.
Du ansvarar både för att tillverka prototypdelar med hjälp av en modern maskinpark med styrda svarvar och fräsar, såväl som att utföra mätningar i vårt mätlab med tillgång till mätmaskin och 3D-scanner. Prototypdelarna ska användas för test och verifiering av kommande produkter och ibland även utvärderas av våra kunder. När det gäller mätningar så kan det vara mätuppdrag på detaljer som vi tillverkat själva såväl som detaljer som kommer från externa leverantörer.
Vem är du
Som verkstadstekniker i prototypverkstaden behöver du ha flera års tidigare erfarenhet från verkstadsarbete med styrda maskiner och ha en fingertoppskänsla för hur man tillverkar och bygger ihop nya fungerande produkter utan att alla tillverkningsunderlag finns framme. I arbetet som mättekniner krävs erfarenhet av ritningsläsning och förståelse för hur man omsätter det i ett mätning som visar på om mått och toleranser uppfylls.
Du behöver vara väldigt noggrann och ordningsam och samtidigt snabb då vi har ett högt tempo i våra utvecklingsprojekt. Eftersom prototypverkstaden stöttar utvecklingen av många helt olika produkter behöver du vara väldigt flexibel och gärna växla mellan många olika uppdrag, tillverkningsutrustningar och mättekniker. Du behöver ha lätt för att samarbeta och vid behov själv ta kontakt med övriga på verkstaden och de konstruktörer som ritat detaljerna som du tillverkar och mäter. Du behöver vara kommunikativ och bidra med dina erfarenheter från tillverkningen för att förbättra våra produkter och produktionsprocesser. Du behöver förstå och utrycka dig väl både på svenska och engelska i både tal och skrift.
Vilka är vi?
Oavsett din roll, ger vi dig ett syfte och en utmaning varje arbetsdag. Om du drivs av att göra världen till en bättre plats genom vetenskap och medicin, kommer du att känna dig hemma här. Är du flexibel, nyfiken och envis är du rätt person. Trivs du dessutom i en global kultur, kan detta vara platsen för din fortsatta karriär.
Urval och intervjuer sker löpande och sista ansökningsdag är 15e Augusti. För frågor rörande tjänsten kontakta. Andreas Marcström Sektionschef Additive Engineering 0705-119927 [email protected]
Vill du veta mer? Spana in vår Careers webbsida (https://jobs.danaher.com/global/en/cytiva) , Instagram-kanal (https://www.instagram.com/cytiva/) och LinkedIn-sida (https://www.linkedin.com/company/cytiva/) !
Cytiva är en 3,3 miljarder USD global ledare inom biovetenskap med nästan 7 000 anställda i 40 länder som är hängivna vårt uppdrag att främja och påskynda behandlingar. Som en pålitlig partner till kunder världen över bidrar Cytiva till ett effektivt arbetsflöde till forskning och utveckling, säkerställer tillverkning och leverans av omvälvande mediciner till patienter.
Cytiva är en del av Danaher-familjen, en global nyskapare inom vetenskap och teknologi som är hängiven att hjälpa kunder att lösa komplexa utmaningar samt förbättra livskvaliteten välden över. Visa mindre

Packaging and Device Engineer

About Galderma Galderma, the world's largest independent global dermatology company, was created in 1981 and is now present in over 100 countries with an extensive product portfolio to treat a range of dermatological conditions. The company partners with health care practitioners around the world to meet the skin health needs of people throughout their lifetime. Galderma is a leader in research and development of scientifically defined and medically prove... Visa mer
About Galderma

Galderma, the world's largest independent global dermatology company, was created in 1981 and is now present in over 100 countries with an extensive product portfolio to treat a range of dermatological conditions. The company partners with health care practitioners around the world to meet the skin health needs of people throughout their lifetime. Galderma is a leader in research and development of scientifically defined and medically proven innovative solutions for the skin. For more information, please visit www.galderma.com.Om Galderma

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkommor. Mer information finns på www.galderma.com/se

Job description / Arbetsbeskrivning

Device- och förpackningsutvecklare med driv och problemlösningsförmåga till en engagerad och välkomnande grupp!

Product Development är en utvecklingsavdelning inom Galderma Uppsala med mål att jobba med nyutveckling och förbättring av befintliga produkter.

Inom avdelningen finns gruppen Packaging & Device Development med 10 personer, vilka är tekniskt ansvariga för produktkomponenter och device. Med det menas till exempel sprutor, vialer, etiketter, förpackningar, nålar och devicet Aktilite. Gruppens uppgifter sträcker sig från framtagning av tidiga koncept för att möta marknadens behov till kommersiell lansering och förvaltning.

Till denna engagerade grupp söker vi nu två device- och förpackningsutvecklare.

Vi erbjuder utvecklande och varierat arbete med engagemang mot kunder, leverantörer och vår interna produktion och organisation. Arbetet innebär interaktion över stora delar av organisationen, även globalt.

Tjänsten är en tillsvidare anställning

Job responsibilities / Ditt uppdrag

Som device- och förpackningsingenjör är du ansvarig för att designa och utveckla förpackningar och device i enlighet med den globala R&D strategin, tillämpbara regulatoriska krav och/eller lokala föreskrifter och industripracis, för att uppfylla kunders och HCP´s proffessionella behov.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
* Utveckla nya device och förpackningskoncept.
* Bistå marknad vid kundutvärderingar av nya koncept.
* Agera teknisk expert för device, komponenter och förpackningar i utsedda projekt.
* Agera teknisk expert vid tex avvikelseutredningar, reklamationer, inspektioner och leverantörs audits.
* Sätta tekniska specifikationer för komponenter och device.
* Definiera, utveckla och utföra lämpliga testmetoder.
* Följa tekniska utvecklingen inom förpacknings- och device området för att kunna förbättra befintliga material men även söka och föreslå nya innovativa lösningar.
* Kontakt med leverantörer för teknisk support, problemlösning mm.
* Kunna agera projektledare eller delprojektledare

Minimum requirements/ Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen är du civilingenjör eller liknande, gärna med materialinriktning, och det är till stor fördel om du har flera års erfarenhet av device- och/eller förpackningsutveckling, gärna från Läkemedel eller Medical Device industrin.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Då du kommer att jobba i projekt med tidsatta milstolpar samt mer akut problemlösning söker vi dig som kan leverera mot uppsatta mål samt att ha flera parallella uppdrag samtidigt som du hanterar på ett strukturerat sätt. Arbetet kräver även hög social kompetens då du kommer att ha många både interna och externa kontakter såsom leverantörer, utvecklingspartners och kunder vilket kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Other important information/ Frågor och ansökan

Vi välkomnar din ansökan (CV och personligt brev) via våran företagssida https://www.galderma.com/job-search. Sök så snart som möjligt men inte senare än 21-08-27. Urvalsprocessen utförs löpande.

Om du har några frågor om denna möjlighet är du välkommen att kontakta rekryterande chef Linda Ylvén, Manager Packaging & Device Development, +46 768 981217.

Vi önskar inte att bli kontaktad av rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag för denna rekrytering. Visa mindre

Projektledare Instrumentgruppen till Q-linea i Uppsala

Q-linea AB är ett börsnoterat diagnostikföretag inriktat på att utveckla och leverera lösningar för att vårdgivare ska kunna diagnostisera och behandla infektionssjukdomar på kortast möjliga tid. Vår vision är att hjälpa till att rädda liv genom att, som en innovativ pionjär, säkerställa att antibiotika kan bibehållas som en effektiv behandling för framtida generationer. Bolaget har bland annat utvecklat ett instrument som heter ASTar, vilket ska hjälpa lä... Visa mer
Q-linea AB är ett börsnoterat diagnostikföretag inriktat på att utveckla och leverera lösningar för att vårdgivare ska kunna diagnostisera och behandla infektionssjukdomar på kortast möjliga tid. Vår vision är att hjälpa till att rädda liv genom att, som en innovativ pionjär, säkerställa att antibiotika kan bibehållas som en effektiv behandling för framtida generationer. Bolaget har bland annat utvecklat ett instrument som heter ASTar, vilket ska hjälpa läkare att snabbare ge korrekt antibiotikabehandling vid blodförgiftning.
Bolaget grundades 2008 runt teknik som utvecklats av forskare från Rudbecklaboratoriet vid Uppsala universitet, tillsammans med bland annat Olink Bioscience AB och Uppsala universitets holdingbolag UUAB. 11 år efter starten arbetar nu över 100 personer på Q-linea i ett interdisciplinärt och mycket motiverat team som bedriver sin verksamhet i moderna och väl anpassade lokaler i Uppsala Science Park och i Fyrislund.


Projektledare – Instrumentgruppen
Har du en bred erfarenhet av produktutveckling inom Life Science? Är du driven, prestigelös, och nyfiken på teknik? Söker du en tjänst på ett bolag med höga ambitioner där du kan vara med och bidra till att rädda liv? Då kan en tjänst som projektledare på Q-linea passa dig!
Vi söker för Q-lineas räkning en Projektledare för instrumentutveckling och tillverkning av Q-lineas produkter inom infektionsdiagnostik.
Avdelningen Instrument ansvarar för hårdvarudelen inom utvecklingsorganisationen, d.v.s. mekanik och elektronik. Det är ett team på ca 20 personer som arbetar med stor variation av uppgifter, allt från krav och konstruktion till funktionstester och verifiering.
Som projektledare kommer du arbeta med planering, koordinering, resurs- och tidsplanering samt rapportering av utvecklings- och tillverkningsrelaterade aktiviteter:
Validering av tillverkningsprocessen
Hantera dialogen med hårdvarutillverkaren
Göra riskbedömningar
Sköta acceptanstesterKvalifikationer:
Du har minst 5 års tidigare erfarenhet av koordinering eller projektledning av produktutveckling inom Life science
Du har antagligen en civilingenjörsexamen eller motsvarande
Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Meriterande är erfarenhet av kravhantering, validering och verifiering av utvecklingsprojektFör att lyckas i rollen som Projektledare Instrument ser vi att du är:
Strukturerad och resultatorienterad
En prestigelös lagspelare som gillar att ta ansvar och egna initiativ
Du brinner för att skapa effektiva team som överträffar förväntningar och du sätter teamets prestation före din egen
Stimuleras av ett arbete i högt tempo
Arbetet utgörs av tvärfunktionella samarbeten med många olika personer med olika kompetenser, vilket ställer krav på att du är pedagogisk och kommunikativ med god social förmågaVad erbjuder Q-linea dig?
Du blir en del av ett företag som ligger i yttersta framkant inom infektionsdiagnostik, vars vision är att rädda liv. Q-linea är ett företag där varje medarbetare får stora möjligheter att påverka och som har en prestigelös företagskultur, där alla arbetar mot ett gemensamt mål. Alla medarbetare ska känna sig delaktiga och det ska vara tydligt vilken nytta och syfte var och ens arbete har för att nå företagets mål och vision.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Q-linea med Capto HR. Då intervjuer sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Produktionsberedare

Arbetsuppgifter: Som produktionsberedare arbetar du med att skapa produktionsflöden och ser till att materialet som behövs för att tillverka och montera våra kunders produkter finns med vid rätt tillfälle i produktionen, ditt huvudsakliga arbetsverktyg är Monitor ERP. Vår produktion består bl.a. av laserskärning, kantpressning, svetsning, CNC styrda svarv och fräsar samt montering så beredningsarbetet kan vara mycket omväxlande. Din profil/kompetens: R... Visa mer
Arbetsuppgifter:

Som produktionsberedare arbetar du med att skapa produktionsflöden och ser till att materialet som behövs för att tillverka och montera våra kunders produkter finns med vid rätt tillfälle i produktionen, ditt huvudsakliga arbetsverktyg är Monitor ERP.

Vår produktion består bl.a. av laserskärning, kantpressning, svetsning, CNC styrda svarv och fräsar samt montering så beredningsarbetet kan vara mycket omväxlande.

Din profil/kompetens:

Relevant utbildning och/eller erfarenhet av industriell produktion

Goda kunskaper i ritningsläsning

Kunskaper i 3D program

Erfarenhet av ERP / MPS system

Svenska & Engelska i tal och skrift

Meriterande:

Erfarenhet av Medtech branschen

Erfarenhet av Monitor ERP-system

Vana av att arbeta med EBOM strukturer

Personliga kvalifikationer:

För att lyckas i rollen ser vi att du är driven och har analytisk förmåga. Du är nyfiken och tar dig gärna an nya arbetsuppgifter. Givetvis ser vi att du är strukturerad och noggrann i arbetet.

Vi erbjuder dig:
AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Hos oss får du möjligheten att utvecklas vidare i en dynamisk koncern där initiativrikedom och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat.

AQ:s värdegrund: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt.

Din ansökan:
Urval sker löpande därför uppskattar vi om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. dock senast 20 Augusti. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande Emil Lindvall via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Leveranskraftiga ingenjörer med ledaregenskaper

Om Galderma Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkomm... Visa mer
Om Galderma

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkommor. Mer information finns på www.galderma.com/se

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa och är intresserad av teknik och projektarbete så ska du titta hit!

Galderma är en global ledare inom medicinska lösningar för hud, hår och naglar. Just nu satsar vi drygt 2 miljarder på vår Uppsalaanläggning där det idag bland annat utvecklas och tillverkas estetiska injektionslösningar, så kallade fillers, under varumärket Restylane.

Gruppen Downstream Processes består av 10 personer och tillhör avdelningen Operations Engineering. Denna grupp ansvarar för utveckling och förändring av tillverkningslokaler, renmediasystem och förpackningsprocesser. En stor del av arbetet drivs i projektform med interaktioner över stora delar av organisationen, både lokalt och globalt.

Denna grupp genomsyras av hög teknisk kompetens, högt engagemang, härlig stämning med medarbetare som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet.

Gruppen ska nu utökas med två nya tjänster som båda är tillsvidareanställningar. Den ena är främst inriktad mot ventilation (HVAC) och media (ånga, vatten och olika typer av gaser) som används i våra tillverkningsprocesser för medical device och läkemedel. Den andra tjänsten är profilerad mot förpackningsprocesser (fyllning, avsyning, montering, och/eller slutpackning). För en av tjänsterna kommer det att ingå viss koordinering av en del av teamets aktiviteter i form av en teamledarroll på deltid (ca 30%).

För rätt personer finns det mycket goda möjligheter att utvecklas både personligt och tekniskt i dessa roller.

Ditt uppdrag
Som projektingenjör medverkar du i både projekt och linjearbete med ansvar för att planera, utföra och leda projekt/delprojekt/aktiviteter vilket sker enligt gällande krav i regulatoriska regelverk. Dina arbetsuppgifter kommer därför att i huvudsak omfatta:

* Driva framtagning av URS (User Requirement Specification) och riskanalyser.
* Driva/genomföra och dokumentera Commissioning aktiviteter
* Agera teknisk expert inom sitt ansvarsområde
* Vara kontaktperson mot leverantörer/entreprenörer
* Driva förändringar inom sitt huvudsakliga ansvarsområde inkl vid behov driva CC-ärenden.
* Vara uppdaterad på regulatoriska krav gällande sitt ansvarsområde.
* Aktivt medverka till förbättringar av arbetsprocesser, arbetsinstruktioner och rutiner inom området.
* Vid behov agera projektledare/delprojektledare/teamleader
* För teamleader: Du ansvarar för koordinering av aktiviteter för en mindre grupp ingenjörer i teamet (3-4 anställda plus extern personal). Detta omfattar arbete såsom verksamhetsutveckling, kontaktpunkt mot projektledare och andra intressenter, stöd till medarbetare samt deltagande vid rekrytering och onboarding av ny personal.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har erfarenhet av ovanstående områden. Du värdesätter och bidrar till trivsel på arbetet. Du är en prestigelös och leveranskraftig lagspelare som är lojal mot gruppen och företaget genom att backa upp dina medspelare när det behövs. Du sätter laget framför jaget och har förmågan att se till företagets bästa ur ett större perspektiv när du aktivt jobbar mot uppsatta mål och deadlines.

Du är målmedveten och arbetar enkelt, strukturerat och har en god förmåga att prioritera samt hantera flera arbetsuppgifter på samma gång. Vi vill att du har ett öppet sinne för förändringar och aktivt bidrar till förbättringsarbete inom verksamheten.

I rollen som projektingenjör krävs god kommunikationsförmåga och mod att utveckla din egen åsikt öppet och ärligt. Det krävs en mycket god samarbetsförmåga men även att kunna leverera självständigt under ibland pressade deadlines.

Det är en stor fördel om du har en bakgrund från liknande roller inom GMP-styrd verksamhet inriktad mot media och HVAC och/eller fyllnings/förpackningsprocesser. Erfarenhet av arbete mot leverantörer och entreprenörer är starkt meriterande.

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom teknik- eller naturvetenskap och tycker teknik är bland det roligaste som finns. Du ska kunna utrycka dig obehindrat skriftligt och muntligt på både svenska och engelska.

Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av automation.

Vi vill att du är intresserad av att leda och utveckla andra.

Frågor och ansökan
Vi välkomnar din ansökan (CV och brev) direkt via den här karriärsidan eller via https://www.galderma.com/job-search redan i dag, dock senast den 19/4. Urval till intervju görs löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Marie Berglund, Manager Downstream Processes, 0733-871490 alt. [email protected]

Vi vill informera de sökande om att Galderma kan utföra säkerhetskontroller före anställning för specifika positioner eller aktiviteter. Denna säkerhetskontroll utförs av en extern leverantör efter godkännande från sökande.

Vi önskar inte att bli kontaktad av rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag för denna rekrytering. Visa mindre

Kvalitetsingenjör

About Galderma Galderma, the world's largest independent global dermatology company, was created in 1981 and is now present in over 100 countries with an extensive product portfolio to treat a range of dermatological conditions. The company partners with health care practitioners around the world to meet the skin health needs of people throughout their lifetime. Galderma is a leader in research and development of scientifically defined and medically prove... Visa mer
About Galderma

Galderma, the world's largest independent global dermatology company, was created in 1981 and is now present in over 100 countries with an extensive product portfolio to treat a range of dermatological conditions. The company partners with health care practitioners around the world to meet the skin health needs of people throughout their lifetime. Galderma is a leader in research and development of scientifically defined and medically proven innovative solutions for the skin. For more information, please visit www.galderma.com.Om Galderma

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkommor. Mer information finns på www.galderma.com/se

Job description / Arbetsbeskrivning

Brinner du för kvalitet, problemlösning och förbättringsarbete? Har du stor drivkraft samt engagemang och gillar att ha många saker på gång samtidigt? Är du driven och tycker om att samarbeta och finna lösningar tillsammans med andra? Då kan du vara den kvalitetsingenjör vi nu söker!

Gruppen Produktionsutveckling i Uppsala består av processingenjörer, kvalitetsingenjörer och utbildningssamordnare. Vi ansvarar för förvaltning och utveckling av Galdermas befintliga produktionslinor samt mottagning av nya produktionslinor.

Galdermas produktionsenhet Uppsala består av cirka 200 medarbetare och idag finns det fyra produktionsgrupper som gruppen Produktionsutveckling stöder.

Job responsibilities / Ditt uppdrag

Ditt uppdrag:
I rollen som kvalitetsingenjör ingår arbetsuppgifter så som:

* Att stödja produktionsgrupperna med att hantera/koordinera avvikelser och CAPA (Corrective and Preventive Action)
* Att initiera och leda förbättringsaktiviteter kopplat till optimering och standardisering av processer
* Att skapa ny och uppdatera befintlig dokumentation enligt gällande standards
* Att hålla utbildningar inom ramen för GMP, kvalitet och produktionsprocessen
* Att vara delaktig och representera produktion i utvecklingsprojekt med fokus på kvalitet
* Att delta vid interna och externa audits

Minimum requirements/ Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen har du flera års dokumenterad kompetens från arbete inom läkemedelsindustrin, medicintekniska branschen eller annan tillverkande industri. Du har god kännedom inom ISO 13485, MDD, QSR eller andra regelverk och standarder som är relevanta inom Med Tech. Du har även kunskap och erfarenhet av Leanarbete i kombination med god allmän teknisk kunskap inom kvalitet, tillverkning och GMP. Du är sannolikt högskoleingenjör med inriktning inom kemi, process- eller maskinteknik, eller motsvarande.

Som person är du resultatdriven och genuint intresserad av problemlösning. Du motiveras av utmaningar och förändringsarbete. Du tar ett stort ägarskap och driver aktiviteter till uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Vidare är du flexibel och tycker att den höga pulsen i produktionen är stimulerande.

Other important information/ Frågor och ansökan

Vi välkomnar din ansökan via https://www.nestleskinhealth.com/job-search redan i dag, dock senast 2021-04-16. Urval till intervju görs löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Nilsson, Produktionschef, på tel. nr 0733-871504 [email protected] eller Maria Götz på tel. nr 0768-981240 [email protected] Visa mindre

Projektledare Instrumentgruppen till Q-linea i Uppsala

Q-linea AB är ett börsnoterat diagnostikföretag inriktat på att utveckla och leverera lösningar för att vårdgivare ska kunna diagnostisera och behandla infektionssjukdomar på kortast möjliga tid. Vår vision är att hjälpa till att rädda liv genom att, som en innovativ pionjär, säkerställa att antibiotika kan bibehållas som en effektiv behandling för framtida generationer. Bolaget har bland annat utvecklat ett instrument som heter ASTar, vilket ska hjälpa lä... Visa mer
Q-linea AB är ett börsnoterat diagnostikföretag inriktat på att utveckla och leverera lösningar för att vårdgivare ska kunna diagnostisera och behandla infektionssjukdomar på kortast möjliga tid. Vår vision är att hjälpa till att rädda liv genom att, som en innovativ pionjär, säkerställa att antibiotika kan bibehållas som en effektiv behandling för framtida generationer. Bolaget har bland annat utvecklat ett instrument som heter ASTar, vilket ska hjälpa läkare att snabbare ge korrekt antibiotikabehandling vid blodförgiftning.
Bolaget grundades 2008 runt teknik som utvecklats av forskare från Rudbecklaboratoriet vid Uppsala universitet, tillsammans med bland annat Olink Bioscience AB och Uppsala universitets holdingbolag UUAB. 11 år efter starten arbetar nu över 100 personer på Q-linea i ett interdisciplinärt och mycket motiverat team som bedriver sin verksamhet i moderna och väl anpassade lokaler i Uppsala Science Park och i Fyrislund.


Projektledare – Instrumentgruppen
Har du en bred erfarenhet av produktutveckling inom Life Science? Är du driven, prestigelös, och nyfiken på teknik? Söker du en tjänst på ett bolag med höga ambitioner där du kan vara med och bidra till att rädda liv? Då kan en tjänst som projektledare på Q-linea passa dig!
Vi söker för Q-lineas räkning en Projektledare för instrumentutveckling och tillverkning av Q-lineas produkter inom infektionsdiagnostik.
Avdelningen Instrument ansvarar för hårdvarudelen inom utvecklingsorganisationen, d.v.s. mekanik och elektronik. Det är ett team på ca 20 personer som arbetar med stor variation av uppgifter, allt från krav och konstruktion till funktionstester och verifiering.
Som projektledare kommer du arbeta med planering, koordinering, resurs- och tidsplanering samt rapportering av utvecklings- och tillverkningsrelaterade aktiviteter:
Validering av tillverkningsprocessen
Hantera dialogen med hårdvarutillverkaren
Göra riskbedömningar
Sköta acceptanstesterKvalifikationer:
Du har minst 5 års tidigare erfarenhet av koordinering eller projektledning av produktutveckling inom Life science
Du har antagligen en civilingenjörsexamen eller motsvarande
Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Meriterande är erfarenhet av kravhantering, validering och verifiering av utvecklingsprojektFör att lyckas i rollen som Projektledare Instrument ser vi att du är:
Strukturerad och resultatorienterad
En prestigelös lagspelare som gillar att ta ansvar och egna initiativ
Du brinner för att skapa effektiva team som överträffar förväntningar och du sätter teamets prestation före din egen
Stimuleras av ett arbete i högt tempo
Arbetet utgörs av tvärfunktionella samarbeten med många olika personer med olika kompetenser, vilket ställer krav på att du är pedagogisk och kommunikativ med god social förmågaVad erbjuder Q-linea dig?
Du blir en del av ett företag som ligger i yttersta framkant inom infektionsdiagnostik, vars vision är att rädda liv. Q-linea är ett företag där varje medarbetare får stora möjligheter att påverka och som har en prestigelös företagskultur, där alla arbetar mot ett gemensamt mål. Alla medarbetare ska känna sig delaktiga och det ska vara tydligt vilken nytta och syfte var och ens arbete har för att nå företagets mål och vision.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Q-linea med Capto HR. Då intervjuer sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Processpecialist inriktning mot förpackningsmaterial

Vad kan vi erbjuda dig? Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket. Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsf... Visa mer
Vad kan vi erbjuda dig?

Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket.

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsförkortning. Du tar också del av förmåner såsom friskvårdsbidrag och tillgång till gym. Recipharm är ett globalt företag med framtida möjligheter till karriär i övriga Recipharms verksamheter / länder.

Gruppen Process Management ansvarar för förvaltning och utveckling av företagets rengörings- och tillverkningsprocesser. Enheten skapar robusta processer samt stöttar produktionen med optimering. Tillsammans med din grupp tillgodoser ni produktionen med specialistkompetens inom kemi, formulering (galenisk farmaci), förpackningsmaterial, processutveckling (API, tablett, suppositorier, primär och sekundär packning) samt validering och projektledning.

Teknikorganisationen inom Recipharm Uppsala består av fyra huvudområden:

Asset Management, Process Management, IT och EHS.

Vilka blir dina arbetsuppgifter?

Din uppgift blir att driva aktiviteter och ändringar på olika förpackningsmaterial för att möta krav på kvalitet, produktivitet samt kostnadseffektivitet.

Exempel på aktiviteter är att utreda och åtgärda tekniska problem med material samt utveckla och införa nya förpackningar. Det kan också vara att arbeta tillsammans med leverantörer med förbättringar och nya formverktyg, inklusive validering och verifiering internt samt genomföra besparingsprojekt tillsammans med inköp. Vi arbetar tvärfunktionellt inom företaget med många frågeställningar. Du rapporterar till chefen för Process Management.

Vem är du?

Du har akademisk examen med farmaceutisk-, naturvetenskaplig- eller teknisk inriktning eller motsvarande utbildning. Vidare har du minst 1 års erfarenhet från arbete med förpackningsmaterial och förpackad produkt samt är det meriterande med erfarenhet från läkemedelstillverkning eller motsvarande.

Du pratar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är resultatorienterad, kommunikativ, proaktiv, förändringsbenägen och har god samarbetsförmåga.

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

Tänk på att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatumet 20191025. Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kan du maila dem till [email protected]

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Två servicetekniker till expansivt dosapotek

Svensk Dos tillverkar och levererar dosdispenserade läkemedel och har kunder från norr till söder. Vi är Sveriges enda rikstäckande dosapotek. Svensk Dos grundades 2013 av fyra apotekare från Uppsala, och är sedan 2016 ett helägt dotterbolag till finska Oriola Corporation som är noterat på Helsingfors Fondbörs. I koncernen ingår även läkemedelsdistributören Oriola AB, apotekskedjan Kronans Apotek och supportföretaget ICT Health Support. Vi finns i Fyrislun... Visa mer
Svensk Dos tillverkar och levererar dosdispenserade läkemedel och har kunder från norr till söder. Vi är Sveriges enda rikstäckande dosapotek. Svensk Dos grundades 2013 av fyra apotekare från Uppsala, och är sedan 2016 ett helägt dotterbolag till finska Oriola Corporation som är noterat på Helsingfors Fondbörs. I koncernen ingår även läkemedelsdistributören Oriola AB, apotekskedjan Kronans Apotek och supportföretaget ICT Health Support. Vi finns i Fyrislund, Uppsala och har idag drygt 200 anställda. I dagsläget levererar Svensk Dos läkemedel till ca 90 000 patienter i Region Skåne, Norra sjukvårdsregionen, Region Stockholm, Region Gotland samt till patienter inom Kriminalvården. Vi har kollektivavtal med Unionen och är anslutna till Tjänstemannaavtal apotek. Utöver en trevlig arbetsplats har vi bl.a. ett av branschens bästa friskvårdsbidrag.

I vår maskinhall portionsförpackar vi läkemedel till patienter som har svårt att hålla ordning på sin medicinering. Våra maskiner skapar en rulle med en dospåse per intagstillfälle som skickas ut till vårdhem eller utlämningsställe.

Om tjänsten
I din roll som servicetekniker kommer du arbeta med både förebyggande och akut underhåll/felsökning på olika finmekaniska och automatiserade produktionslinjer. Du kommer ha ett nära samarbete med maskinoperatörer, arbetsledare och övriga tekniker och är en viktig är kontaktperson mellan Svensk Dos och maskinleverantören vad gäller konsultation, årlig service och beställning av reservdelar.

Om dig
Du har som lägst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning, samt minst 1-2 års erfarenhet av service- och underhållsarbete inom finmekanik alternativt elektronik.

För att lyckas i rollen är det nödvändigt att du har en grundläggande felsökningsförmåga och förståelse för uppbyggnad av finmekaniska maskiner och elektronik, samt klarar av att läsa ritningar. Utöver detta ser vi det som en fördel om du har grundläggande förståelse för pneumatik, samt erfarenhet av felsökning i nätverk och el via elschema. För rollen krävs goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. All kommunikation med maskinleverantören sker på engelska.

Vi ser att du är tekniskt lagd och är en systematisk problemlösare som motiveras av variation av uppgifter och ett högt arbetstempo. Du känner dig trygg med ett självständigt arbete och har en god framförhållning, men är flexibel när det krävs omprioriteringar.

Du sympatiserar med företagets värderingar i att vara öppen i din kommunikation, ta egna initiativ, vara ansvarsfull och arbeta tillsammans.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning med omgående start, förlagd på 2-skift och placerad vid vår produktionsanläggning i Fyrislund, Uppsala. Sista ansökningsdag är den 2019-06-09.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Teknik- och underhållschef Dragan Bogdanovic på telefon 0708-394612. Intervjuer sker löpande under hela ansökningstiden och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att lämna in din anmälan till oss.

Välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringskonsulter och liknande. Visa mindre

Processpecialist inriktning mot förpackningsmaterial

Vad kan vi erbjuda dig? Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket. Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsf... Visa mer
Vad kan vi erbjuda dig?

Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket.

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsförkortning. Du tar också del av förmåner såsom friskvårdsbidrag och tillgång till gym. Recipharm är ett globalt företag med framtida möjligheter till karriär i övriga Recipharms verksamheter / länder.

Gruppen Process Management ansvarar för förvaltning och utveckling av företagets rengörings- och tillverkningsprocesser. Enheten skapar robusta processer samt stöttar produktionen med optimering. Tillsammans med din grupp tillgodoser ni produktionen med specialistkompetens inom kemi, formulering (galenisk farmaci), förpackningsmaterial, processutveckling (API, tablett, suppositorier, primär och sekundär packning) samt validering och projektledning.

Teknikorganisationen inom Recipharm Uppsala består av fyra huvudområden:

Asset Management, Process Management, IT och EHS.

Vilka blir dina arbetsuppgifter?

Din uppgift blir att driva aktiviteter och ändringar på olika förpackningsmaterial för att möta krav på kvalitet, produktivitet samt kostnadseffektivitet.

Exempel på aktiviteter är att utreda och åtgärda tekniska problem med material samt utveckla och införa nya förpackningar. Det kan också vara att arbeta tillsammans med leverantörer med förbättringar och nya formverktyg, inklusive validering och verifiering internt samt genomföra besparingsprojekt tillsammans med inköp. Vi arbetar tvärfunktionellt inom företaget med många frågeställningar. Du rapporterar till chefen för Process Management.

Vem är du?

Du har akademisk examen med farmaceutisk-, naturvetenskaplig- eller teknisk inriktning eller motsvarande utbildning. Vidare har du minst 1 års erfarenhet från arbete med förpackningsmaterial och förpackad produkt samt är det meriterande med erfarenhet från läkemedelstillverkning eller motsvarande.

Du pratar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är resultatorienterad, kommunikativ, proaktiv, förändringsbenägen och har god samarbetsförmåga.

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

Tänk på att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatumet 20191025. Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kan du maila dem till [email protected]

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Mättekniker till Munters i Tobo

Om företaget Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö och klimatkontroll sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 3 800 medarbetare. Munters fabrik i Tobo är Munters enda fabrik i Sverig... Visa mer
Om företaget
Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö och klimatkontroll sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 3 800 medarbetare.

Munters fabrik i Tobo är Munters enda fabrik i Sverige. Här tillverkas avfuktarsystem som säljs främst i Europa och Asien. Fabriken har för närvarande ca 200 anställda.

Munters Kvalitet & Teknikavdelning har som uppgift att säkerställa att fabrikens tillverkningsprocesser är effektiva och styrda. Avdelningen ska se till att det finns instruktioner för att tillverka produkter samt rutiner för att arbeta med ständiga förbättringar och hantera avvikelser. I samband med att fabrikens nya projekt Flöde & Layout blir verklighet söker Munters nu en mättekniker som blir en viktig länk i att säkerställa kvalitet på komponenter, produkter, produktionsutrustning och processer.

För ytterligare information om Munters, besök gärna www.munters.com.


Dina arbetsuppgifter
Som mättekniker består dina dagar framförallt av att du säkerställer att fabrikens kritiska komponenter uppfyller ställda krav genom att utföra kvalitetskontroll och ankomstkontroll på inköpta komponenter. Du kommer även att ansvara över samt genomföra regelbundna kalibreringar av fabrikens mätdon. I rollen ingår även utförande av statistisk delkontroll i tillverkning och bearbetning av produkter, vilket innefattar ett visst mått av administration. Dina arbetsdagar kommer variera och arbetet kommer vara flexibelt, då det är upp till dig att prioritera dina arbetsuppgifter utifrån fabrikens behov.

Din profil
Du som söker till tjänsten som mättekniker har relevant teknisk yrkeshögskoleutbildning eller gymnasieutbildning med inriktning mot mätteknik och kalibrering. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete inom industri eller inom mätteknik. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och du är van att hantera Excel och övriga program i Office-paketet. Din administrativa förmåga är god, du är strukturerad och ordningsam samt uttrycker dig väl i skrift på både svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och samarbetsförmåga med andra. Du tycker att kvalitet är viktigt och är tålmodig i arbetet med ständiga förbättringar och hållbara lösningar. Vi ser att du är flexibel, driven och att ditt intresse för teknik är stort. Din grundinställning är positiv och du finner glädje i att hjälpa andra. Som mättekniker ingår du i gruppen QEHS och tillhör IF Metalls kollektivavtalsområde.

I denna tillsättning samarbetar Munters med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Josefine Hjelte på tel. 073-351 27 50. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2019-07-14 via www.clockworkpersonal.se Visa mindre

Kvalitetskontrollant till AQ M - tech i Uppsala

Kvalitetskontrollant Är du på jakt efter en roll med varierade arbetsuppgifter där du är länken mellan inleverans och produktion? Gillar du att arbeta med kvalitet som ledord? Då kan det här vara tjänsten för dig! Arbetsuppgifter: Som kvalitetskontrollant kommer du att ansvara för kvalitetskontroll av produkter tillverkade av våra underleverantörer eller från bolag inom övriga AQ group. Du kommer också till viss del kontrollera kvalitet från den egna ... Visa mer
Kvalitetskontrollant
Är du på jakt efter en roll med varierade arbetsuppgifter där du är länken mellan inleverans och produktion? Gillar du att arbeta med kvalitet som ledord? Då kan det här vara tjänsten för dig!Arbetsuppgifter:

Som kvalitetskontrollant kommer du att ansvara för kvalitetskontroll av produkter tillverkade av våra underleverantörer eller från bolag inom övriga AQ group. Du kommer också till viss del kontrollera kvalitet från den egna produktionen vid nyutveckling eller större förändringar i produktionskedjan. Du deltar vid felutredningar och med din tekniska erfarenhet förstår du mekaniska ritningsunderlag och tekniska specifikationer obehindrat.Tidigare rapporterade avvikelser är något som du aktivt följer upp och säkerställer att rätt åtgärd har utförts.

Vidare innebär arbetet att delta i kontinuerliga förbättringsarbeten för processer som rör enheten.Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande ansvarsområden, gärna med någon form av teknisk utbildning i bagaget. Du drivs av att arbeta med att säkerställa rätt kvalitet inom produktion och gillar att arbeta både med maskiner och människor. Att du är händig och teknikintresserad ser vi som en självklarhet.Kvalitet och finish är mycket viktigt för dig och du trivs i en roll där du får arbeta med många olika produkter och själv hittar lösningar på olika problem. I övrigt ser vi att du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och flexibel. Du tar stort eget ansvar och trivs att arbete i ett högt tempo. Har du arbetat i Monitor är det en fördel då du arbetar i systemet vid avvikelserapportering.Du är affärsmässig, drivande och van att arbeta självständigt. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Sista ansökningsdag:

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, till och med 29 april 2019. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.Uppdragsgivare: AQ M-tech AB

Ort: Uppsala

Omfattning: HeltidFör information: kontakta rekryteringskonsult Martin Winrow, 0725530792, [email protected]

Om RandstadMed över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Hösten 2016 blev Proffice upptaget i Randstad.Välkommen med din ansökan! Visa mindre