Lediga jobb QRIOS Minds AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från QRIOS Minds AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Produktutvecking av våra robotlösningar på Envirologic

Ansök    Jul 9    QRIOS Minds AB    Produktutvecklare
Vi är inne i ett intensivt utvecklingsskede med fokus på att fortsätta växa de kommande åren. Därför söker vi nu en Tech Lead. Ansök nu och ta steget in i ett spännande företag där vi drivs av innovation! Om tjänsten Är du redo att ta ansvar och leda teknik- och metodutvecklingen för våra robotlösningar? Vi söker en engagerad individ som kan ta oss till nya höjder inom vårt kompetensområde, automatiserad högtryckstvättning. Vi sitter i ljusa och moderna l... Visa mer
Vi är inne i ett intensivt utvecklingsskede med fokus på att fortsätta växa de kommande åren. Därför söker vi nu en Tech Lead. Ansök nu och ta steget in i ett spännande företag där vi drivs av innovation!

Om tjänsten
Är du redo att ta ansvar och leda teknik- och metodutvecklingen för våra robotlösningar? Vi söker en engagerad individ som kan ta oss till nya höjder inom vårt kompetensområde, automatiserad högtryckstvättning. Vi sitter i ljusa och moderna lokaler i Östra Fyrislund med närhet till E4:an.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du har en god kunskap inom mekanik, elektronik och mjukvara, tillsammans med en skarp blick för systemtänkande. Du kommer ha en ledande roll i genomförandet av Envirologics projekt, där din expertis kommer att vara avgörande för framgången. Vi tror på kraften i experiment, och förespråkar en "fail fast"-mentalitet. Genom att testa koncept och prototyper i ett tidigt skede, itererar vi snabbt och säkerställer lösningar förankrade i verkligheten. Vi arbetar bland annat med rörelsemekanik, robusta konstruktioner för tuffa miljöer samt sensorer och styrsystem. Att se helheten och konstruera utifrån krav på driftsäkerhet, kostnadseffektivitet, producerbarhet och servicebarhet är nyckeln. Du är en generalist som brinner för produktutveckling.

Du får jobba på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Som Tech Lead får du chansen att vara med och påverka våra produkter och bidra till vår marknadsledande position.


Vem är du?
För att trivas i rollen är du social och drivs av att vara en del av teamet. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete. Du är strukturerad, analytisk och intresserad av att hitta praktiska lösningar.
Vi tror att du har en Ingenjörsexamen eller motsvarande samt relevant arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.


Om verksamheten
Envirologic är ett svenskt börsnoterat företag baserat i Uppsala som utvecklar och säljer helautomatiserade tvättrobotar för djurstallar. Vi har produktion i Sverige och sedan 1999 har vi levererat fler än 1300 robotar över hela världen och vi upplever en stadigt växande efterfrågan och stark tillväxt. Envirologic är idag världsledande med vår robot för automatiserad högtryckstvätt, EVO Cleaner.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna www.envirologic.se

#LI-HG1 Visa mindre

Projektledare till Fresenius Kabi

Ansök    Jul 2    QRIOS Minds AB    Civilingenjör, kemi
QRIOS Life Science söker nu dig som vill arbeta som konsult på uppdrag som Projektledare hos Fresenius Kabi i Uppsala, ett världsledande hälso- och sjukvårdsföretag inom klinisk nutrition, infusionsterapi, biologiska läkemedel och medicinsk teknik. Har du erfarenhet som ledare med personalansvar eller projektledning? Tveka inte att ansöka redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Om tjänsten Projektledarens främsta roll är planering av projekt samt... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu dig som vill arbeta som konsult på uppdrag som Projektledare hos Fresenius Kabi i Uppsala, ett världsledande hälso- och sjukvårdsföretag inom klinisk nutrition, infusionsterapi, biologiska läkemedel och medicinsk teknik. Har du erfarenhet som ledare med personalansvar eller projektledning? Tveka inte att ansöka redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Om tjänsten
Projektledarens främsta roll är planering av projekt samt att styra, leda/koordinera alla aktiviteter och funktioner inom projektet. Projektledaren ser till att projektet uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet och ekonomi med hjälp av bland annat planer, analyser och uppföljningar. Projektledaren ansvarar för samordning och kommunikation med samverkanspartners och intressenter. En projektledare har också till uppgift att engagera och motivera sina medlemmar i projektgruppen så att ett bra arbete utförs och rätt sak levereras i rätt tid och till rätt kvalitet. Uppgiften för projektledaren förändras med storlek av projekt där fördelning av ren projektledning och utförande av projektaktiviteter varierar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Ansvar för att hänsyn till miljö, säkerhet och arbetsmiljö tas i projektets alla skeden. Arbetsmiljöansvar för projektet i enlighet med dokument ”Delegering av arbetsmiljöuppgifter”. Aktivt verka för god CARE-anda inom projektgruppen Kvalitet/Projektmål. Upprätta projektplaner i enlighet med ställda projektmål. Ansvara för att projektet levererar i enlighet med de ställda projektmålen och att leverans sker i rätt tid och inom ramen för den satta budgeten. Ansvarar för att utse nödvändiga resurser för att nå det förväntade resultatet. Ansvarar för projektgruppens gemensamma arbete och för projektets kontinuerliga utvärdering. Ansvara för att arbetsuppgifterna utförs på ett ändamålsenligt sätt i enlighet med företagets krav och projektprocess, att avvikelser rapporteras till närmaste chef. Hantera kontakter med externa- och internaparter. Rapportera projektets framskridande utifrån definierade projektmål och framförallt signalera eventuella avvikelser från fastställda mål. Ta fram beslutsunderlag av god kvalitet. Dokumentera arbetet och resultaten i planer och rapporter. Leda och skapa ett effektivt arbetsklimat med projektmedlemmarna. Vidareutveckling av verksamhetens teknik och processer.

Vem är du?
Högskoleingenjör eller likvärdiga kunskaper inhämtade på annat sätt.
Dokumenterad ledarskapsutbildning (projekt eller linje).

Erfarenhet:
- Minst 5 års industriell erfarenhet, företrädesvis läkemedelsindustri
- Minst 2 års dokumenterad erfarenhet som ledare med personalansvar eller projektledning.
- Minst 2 års dokumenterad erfarenhet som budgetansvarig (linje eller projekt).
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift.
- Goda kunskaper i engelska såväl i tal som skriftKunskaper i tyska är meriterande.
- Kunskaper inom GMP.
- God datorvana bl.a. MS Office och MS Project.

Egenskaper:
- Förmåga att verka i en organisation präglad av entreprenörskap.
- God förmåga att planera och leda arbetet inom projektet.
- Resultat, målinriktad, engagerad, noggrann och ansvarstagande.
- God samarbets- och kommunikationsförmåga.
- Ha mod att fatta beslut och förmåga att hantera konflikter.


Om verksamheten
Vi på QRIOS genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Det finns med andra ord stor chans att du hittar ditt nästa drömjobb här hos oss.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se. Visa mindre

Elektronikingenjör på GE HealthCare

Ansök    Jun 13    QRIOS Minds AB    Elektronikkonstruktör
Elektronikingenjör med inriktning på strömaggregat och kretskort på vår site i Uppsala Om tjänsten Som elektronikdesigningenjör hos GE Healthcare kommer du att vara en nyckelspelare i vår design- och utvecklingsprocess för nya produkter, lösningar och system. Denna roll kräver en djupgående förståelse för och erfarenhet av elektronik- och kretskortutveckling. Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av strömaggregat, en kritisk komponent i många av... Visa mer
Elektronikingenjör med inriktning på strömaggregat och kretskort på vår site i Uppsala

Om tjänsten
Som elektronikdesigningenjör hos GE Healthcare kommer du att vara en nyckelspelare i vår design- och utvecklingsprocess för nya produkter, lösningar och system. Denna roll kräver en djupgående förståelse för och erfarenhet av elektronik- och kretskortutveckling. Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av strömaggregat, en kritisk komponent i många av våra produkter. Du arbetar i en dynamisk miljö där ditt bidrag direkt påverkar kvaliteten och innovationen i våra produkter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Strömaggregatsutveckling: I denna roll kommer du att arbeta med nyutveckling och optimering av switchade strömaggregat för applikationer upp till 50 kW. Du ska vara erfaren i att hantera dessa effektnivåer, vilket inkluderar ett noggrant val av komponenter för att uppfylla specifika tekniska krav samt EMC. Ditt arbete omfattar även att bidra med din tekniska expertis genom hela utvärderingsprocessen, från konceptualisering och prototypframställning till slutlig tillverkning.

ECAD Expertis: Använd Cadence Allegro för att utforma kretskort och integrera elektroniska komponenter. Du förväntas ha beprövade färdigheter inom OrCAD Capture och Allegro PCB Design eller motsvarande.

Kvalitetskontroll: Granska kretskortslayouter för att säkerställa att alla designregler följs.

Testning: Utför funktions- och kvalitetstester på tillverkade prototypkretskort för att säkerställa att de uppfyller våra höga standarder.


Vem är du?
Självständig och Motiverad: Du bör vara en självgående och högt motiverad person med förmåga att organisera och driva dina projekt från start till mål.

Kvalifikationer och Egenskaper:
• Gedigen erfarenhet och expertis inom elektronikdesign och kretskortutveckling.
• Förmåga att arbeta självständigt samt i team, med en proaktiv inställning till problemlösning.
• Utmärkt kommunikationsförmåga på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Inkludering och Mångfald:
GE Healthcare är en arbetsgivare som värdesätter lika möjligheter och inkludering. Vi fattar anställningsbeslut utan hänsyn till ras, hudfärg, religion, nationellt eller etniskt ursprung, kön, sexuell läggning, könsidentitet eller uttryck, ålder, funktionshinder eller andra skyddade egenskaper.


Om verksamheten
På GE HealthCare ser vi möjligheter genom innovation. Vi samarbetar med våra kunder för att uppnå bästa möjliga hälso- och sjukvård med hjälp av banbrytande medicinsk teknik, intelligenta enheter och vårdlösningar. Bättre verktyg möjliggör bättre patientvård. Tillsammans bygger vi inte bara en hälsosammare framtid, men vi verkliggör också får vision att skapa en värld där hälso- och sjukvården inte har några gränser.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna https://www.gehealthcare.se/

#LI-HG1 Visa mindre

Elektronikingenjör på GE HealthCare

Ansök    Maj 23    QRIOS Minds AB    Elektronikkonstruktör
Elektronikingenjör med inriktning på strömaggregat och kretskort på vår site i Uppsala Om tjänsten Som elektronikdesigningenjör hos GE Healthcare kommer du att vara en nyckelspelare i vår design- och utvecklingsprocess för nya produkter, lösningar och system. Denna roll kräver en djupgående förståelse för och erfarenhet av elektronik- och kretskortutveckling. Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av strömaggregat, en kritisk komponent i många av... Visa mer
Elektronikingenjör med inriktning på strömaggregat och kretskort på vår site i Uppsala

Om tjänsten
Som elektronikdesigningenjör hos GE Healthcare kommer du att vara en nyckelspelare i vår design- och utvecklingsprocess för nya produkter, lösningar och system. Denna roll kräver en djupgående förståelse för och erfarenhet av elektronik- och kretskortutveckling. Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av strömaggregat, en kritisk komponent i många av våra produkter. Du arbetar i en dynamisk miljö där ditt bidrag direkt påverkar kvaliteten och innovationen i våra produkter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Strömaggregatsutveckling: I denna roll kommer du att arbeta med nyutveckling och optimering av switchade strömaggregat för applikationer upp till 50 kW. Du ska vara erfaren i att hantera dessa effektnivåer, vilket inkluderar ett noggrant val av komponenter för att uppfylla specifika tekniska krav samt EMC. Ditt arbete omfattar även att bidra med din tekniska expertis genom hela utvärderingsprocessen, från konceptualisering och prototypframställning till slutlig tillverkning.

ECAD Expertis: Använd Cadence Allegro för att utforma kretskort och integrera elektroniska komponenter. Du förväntas ha beprövade färdigheter inom OrCAD Capture och Allegro PCB Design eller motsvarande.

Kvalitetskontroll: Granska kretskortslayouter för att säkerställa att alla designregler följs.

Testning: Utför funktions- och kvalitetstester på tillverkade prototypkretskort för att säkerställa att de uppfyller våra höga standarder.


Vem är du?
Självständig och Motiverad: Du bör vara en självgående och högt motiverad person med förmåga att organisera och driva dina projekt från start till mål.

Kvalifikationer och Egenskaper:
• Gedigen erfarenhet och expertis inom elektronikdesign och kretskortutveckling.
• Förmåga att arbeta självständigt samt i team, med en proaktiv inställning till problemlösning.
• Utmärkt kommunikationsförmåga på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Inkludering och Mångfald:
GE Healthcare är en arbetsgivare som värdesätter lika möjligheter och inkludering. Vi fattar anställningsbeslut utan hänsyn till ras, hudfärg, religion, nationellt eller etniskt ursprung, kön, sexuell läggning, könsidentitet eller uttryck, ålder, funktionshinder eller andra skyddade egenskaper.


Om verksamheten
På GE HealthCare ser vi möjligheter genom innovation. Vi samarbetar med våra kunder för att uppnå bästa möjliga hälso- och sjukvård med hjälp av banbrytande medicinsk teknik, intelligenta enheter och vårdlösningar. Bättre verktyg möjliggör bättre patientvård. Tillsammans bygger vi inte bara en hälsosammare framtid, men vi verkliggör också får vision att skapa en värld där hälso- och sjukvården inte har några gränser.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna https://www.gehealthcare.se/

#LI-HG1 Visa mindre

Laboratorieassistent till Cytiva Uppsala

Ansök    Jun 10    QRIOS Minds AB    Laboratorieassistent
Om tjänsten Vi på QRIOS letar efter en driven och självgående Laboratorieassistent till konsultuppdrag hos Cytiva i Uppsala där du får utföra laborativa och administrativa arbetsuppgifter mot QC. Som Laboratorieassistent kommer du att utföra analyser enligt gällande SOP och utreda incidenter och avvikelser. Ditt deltagande i förbättringsarbetet inom laboratoriet kommer att vara viktigt, och du kommer att vara involverad i sammanställning, kontroll och rap... Visa mer
Om tjänsten
Vi på QRIOS letar efter en driven och självgående Laboratorieassistent till konsultuppdrag hos Cytiva i Uppsala där du får utföra laborativa och administrativa arbetsuppgifter mot QC.

Som Laboratorieassistent kommer du att utföra analyser enligt gällande SOP och utreda incidenter och avvikelser. Ditt deltagande i förbättringsarbetet inom laboratoriet kommer att vara viktigt, och du kommer att vara involverad i sammanställning, kontroll och rapportering av resultat.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Avdelningen QC jobbar med kemiska och mikrobiologiska analyser av färdigvaror och intermediat. Avdelning har ca 100 anställda och det här teamet består av 5 laboratorieassistenter.

I gruppen ingår följande arbetsuppgifter:
- Registrering av prover för analys. Man åker runt på i bil (Körkort krav) och hämtar upp prover. Dessa registreras sedan och placeras ut till analyserande sektioner på QC avdelningen.
- Buffertberedning. Invägning av kemikalier, upplösning (oftast vatten), pH justering, filtrering, utställning till analyserande QC
sektion.
- Inköp Kemikalier/förbrukningsvaror. Köper in och registrerar olika kemikalier och förbrukningsvaror till QC avdelningen.Vem är du?
Du måste vara bör vara noggrann i ditt arbete då guppen jobbar med kvalitetskontroll och samarbete är ledord eftersom det är en liten grupp där man förväntas hoppa in och hjälpas åt när det behövs. Du är lättlärd och vågar ta på dig nya arbetsuppgifter när de kommer! Du har åtminstone gymnasieutbildning men det är meriterande om du har arbetat inom läkemedel eller Life Science branschen.

Om verksamheten
QRIOS kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och life scienceföretag. Så, vare sig du är intresserad av forskning, Regulatory Affairs, Quality Assurance, miljö- och kvalitetskontroll, marknad och försäljning eller bara önskar ett karriärbyte, har vi en tjänst för dig. Visa mindre

Tech Lead på Envirologic

Ansök    Jun 6    QRIOS Minds AB    Produktutvecklare
Vi är inne i ett intensivt utvecklingsskede med fokus på att fortsätta växa de kommande åren. Därför söker vi nu en Tech Lead. Ansök nu och ta steget in i ett spännande företag där vi drivs av innovation! Om tjänsten Är du redo att ta ansvar och leda teknik- och metodutvecklingen för våra robotlösningar? Vi söker en engagerad individ som kan ta oss till nya höjder inom vårt kompetensområde, automatiserad högtryckstvättning. Vi sitter i ljusa och moderna l... Visa mer
Vi är inne i ett intensivt utvecklingsskede med fokus på att fortsätta växa de kommande åren. Därför söker vi nu en Tech Lead. Ansök nu och ta steget in i ett spännande företag där vi drivs av innovation!

Om tjänsten
Är du redo att ta ansvar och leda teknik- och metodutvecklingen för våra robotlösningar? Vi söker en engagerad individ som kan ta oss till nya höjder inom vårt kompetensområde, automatiserad högtryckstvättning. Vi sitter i ljusa och moderna lokaler i Östra Fyrislund med närhet till E4:an.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du har en god kunskap inom mekanik, elektronik och mjukvara, tillsammans med en skarp blick för systemtänkande. Du kommer ha en ledande roll i genomförandet av Envirologics projekt, där din expertis kommer att vara avgörande för framgången. Vi tror på kraften i experiment, och förespråkar en "fail fast"-mentalitet. Genom att testa koncept och prototyper i ett tidigt skede, itererar vi snabbt och säkerställer lösningar förankrade i verkligheten. Vi arbetar bland annat med rörelsemekanik, robusta konstruktioner för tuffa miljöer samt sensorer och styrsystem. Att se helheten och konstruera utifrån krav på driftsäkerhet, kostnadseffektivitet, producerbarhet och servicebarhet är nyckeln. Du är en generalist som brinner för produktutveckling.

Du får jobba på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Som Tech Lead får du chansen att vara med och påverka våra produkter och bidra till vår marknadsledande position.


Vem är du?
För att trivas i rollen är du social och drivs av att vara en del av teamet. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete. Du är strukturerad, analytisk och intresserad av att hitta praktiska lösningar.
Vi tror att du har en Ingenjörsexamen eller motsvarande samt relevant arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.


Om verksamheten
Envirologic är ett svenskt börsnoterat företag baserat i Uppsala som utvecklar och säljer helautomatiserade tvättrobotar för djurstallar. Vi har produktion i Sverige och sedan 1999 har vi levererat fler än 1300 robotar över hela världen och vi upplever en stadigt växande efterfrågan och stark tillväxt. Envirologic är idag världsledande med vår robot för automatiserad högtryckstvätt, EVO Cleaner.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna www.envirologic.se

#LI-HG1 Visa mindre

Laboratorieingenjörer inom mikrobiologi till Fresenius Kabi

Ansök    Maj 23    QRIOS Minds AB    Mikrobiolog
QRIOS Life Science söker nu dig som vill arbeta som konsult på uppdrag som Laboratorieingenjör inom mikrobiologisk miljökontroll hos Fresenius Kabi i Uppsala, ett världsledande hälso- och sjukvårdsföretag inom klinisk nutrition, infusionsterapi, biologiska läkemedel och medicinsk teknik. Har du tidigare erfarenhet av mikrobiologisk kvalitetskontroll och trivs på laboratoriet? Tveka inte att ansöka redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Om tjänst... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu dig som vill arbeta som konsult på uppdrag som Laboratorieingenjör inom mikrobiologisk miljökontroll hos Fresenius Kabi i Uppsala, ett världsledande hälso- och sjukvårdsföretag inom klinisk nutrition, infusionsterapi, biologiska läkemedel och medicinsk teknik. Har du tidigare erfarenhet av mikrobiologisk kvalitetskontroll och trivs på laboratoriet? Tveka inte att ansöka redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Om tjänsten
Vi söker nu laboratorieingenjörer till miljökontrollgruppen i den operativa sektionen. Arbetet innebär att planera, utföra provtagning och följa upp mikrobiologisk provtagning i renhetsklassade produktionslokaler samt avläsning, uppföljning och trendning av mikrobiologiska analysresultat. Andra arbetsuppgifter i rollen är att driva och medverka i utredningar kopplade till erhållna resultat och mikrobiologiska frågeställningar.

Som laboratorieingenjör kommer du även:
- sammanställa och redovisa resultat från provtagningar och analyser
- självständigt driva avvikelseutredningar inom arbetsområdet (initiera, utreda, dokumentera)
- medverka i det dagliga arbetet som till exempel beställning och uppackning av förbrukningsmaterial, instrumentunderhåll och kontakt med leverantörer
- utbilda medarbetare i bland annat renrumsfrågor och mikrobiologi


Vem är du?
- Högskoleutbildning med inriktning mot bioteknik, biologi eller mikrobiologi och erfarenhet av mikrobiologisk kvalitetskontroll
- Tidigare erfarenhet av mikrobiologisk miljökontroll, mikrobiologiska utredningar samt erfarenhet av renrumsarbete och kvalificering av renrum är mycket meriterande
- Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skriftVarmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se. Visa mindre

Laboratorieingenjörer till Fresenius Kabi

QRIOS Life Science söker nu dig som vill arbeta som konsult på uppdrag som Laboratorieingenjör inom kemisk kvalitetskontroll hos Fresenius Kabi i Uppsala, ett världsledande hälso- och sjukvårdsföretag inom klinisk nutrition, infusionsterapi, biologiska läkemedel och medicinsk teknik. Har du erfarenhet av kemisk analys och trivs på laboratoriet? Tveka inte att ansöka redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Om tjänsten Som laboratorieingenjör bestå... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu dig som vill arbeta som konsult på uppdrag som Laboratorieingenjör inom kemisk kvalitetskontroll hos Fresenius Kabi i Uppsala, ett världsledande hälso- och sjukvårdsföretag inom klinisk nutrition, infusionsterapi, biologiska läkemedel och medicinsk teknik. Har du erfarenhet av kemisk analys och trivs på laboratoriet? Tveka inte att ansöka redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Om tjänsten
Som laboratorieingenjör består dina huvudsakliga arbetsuppgifter/ansvar av:

Självständigt utföra arbete efter metodbeskrivning och instruktioner eller försöksplan
Sammanställa, kontrollera och rapporterar resultat
Planerar eget arbete efter givna prioriteringar och tidsramar
Delta i avvikelseutredningar
Utföra arbetsuppgifterna enligt GMP

Vem är du?
- Vi söker dig med akademisk utbildning inom kemi eller motsvarande samt erfarenhet av laborativt arbete inom kemi, gärna inom läkemedelsindustrin.
- Det är meriterande om du har goda kunskaper inom GMP.
- Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga. Du trivs även med att självständigt driva arbetet framåt.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se. Visa mindre

Tech Lead på Envirologic

Ansök    Maj 5    QRIOS Minds AB    Produktutvecklare
Vi är inne i ett intensivt utvecklingsskede med fokus på att fortsätta växa de kommande åren. Därför söker vi nu en Tech Lead. Ansök nu och ta steget in i ett spännande företag där vi drivs av innovation! Om tjänsten Är du redo att ta ansvar och leda teknik- och metodutvecklingen för våra robotlösningar? Vi söker en engagerad individ som kan ta oss till nya höjder inom vårt kompetensområde, automatiserad högtryckstvättning. Vi sitter i ljusa och moderna l... Visa mer
Vi är inne i ett intensivt utvecklingsskede med fokus på att fortsätta växa de kommande åren. Därför söker vi nu en Tech Lead. Ansök nu och ta steget in i ett spännande företag där vi drivs av innovation!

Om tjänsten
Är du redo att ta ansvar och leda teknik- och metodutvecklingen för våra robotlösningar? Vi söker en engagerad individ som kan ta oss till nya höjder inom vårt kompetensområde, automatiserad högtryckstvättning. Vi sitter i ljusa och moderna lokaler i Östra Fyrislund med närhet till E4:an.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du har en god kunskap inom mekanik, elektronik och mjukvara, tillsammans med en skarp blick för systemtänkande. Du kommer ha en ledande roll i genomförandet av Envirologics projekt, där din expertis kommer att vara avgörande för framgången. Vi tror på kraften i experiment, och förespråkar en "fail fast"-mentalitet. Genom att testa koncept och prototyper i ett tidigt skede, itererar vi snabbt och säkerställer lösningar förankrade i verkligheten. Vi arbetar bland annat med rörelsemekanik, robusta konstruktioner för tuffa miljöer samt sensorer och styrsystem. Att se helheten och konstruera utifrån krav på driftsäkerhet, kostnadseffektivitet, producerbarhet och servicebarhet är nyckeln. Du är en generalist som brinner för produktutveckling.

Du får jobba på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Som Tech Lead får du chansen att vara med och påverka våra produkter och bidra till vår marknadsledande position.


Vem är du?
För att trivas i rollen är du social och drivs av att vara en del av teamet. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete. Du är strukturerad, analytisk och intresserad av att hitta praktiska lösningar.
Vi tror att du har en Ingenjörsexamen eller motsvarande samt relevant arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.


Om verksamheten
Envirologic är ett svenskt börsnoterat företag baserat i Uppsala som utvecklar och säljer helautomatiserade tvättrobotar för djurstallar. Vi har produktion i Sverige och sedan 1999 har vi levererat fler än 1300 robotar över hela världen och vi upplever en stadigt växande efterfrågan och stark tillväxt. Envirologic är idag världsledande med vår robot för automatiserad högtryckstvätt, EVO Cleaner.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna www.envirologic.se

#LI-HG1 Visa mindre

Analytisk Kemist till QC-labb

Ansök    Maj 2    QRIOS Minds AB    Kemist
Vi på QRIOS letar efter en driven och självgående Laboratorieingenjör till en av våra kunder i Uppsala där du får utföra laborativa och administrativa arbetsuppgifter mot QC. Som Laboratorieingenjör kommer du också att utföra analyser enligt gällande SOP och utreda incidenter och avvikelser. Ditt deltagande i förbättringsarbetet inom laboratoriet kommer att vara viktigt, och du kommer att vara involverad i sammanställning, kontroll och rapportering av res... Visa mer
Vi på QRIOS letar efter en driven och självgående Laboratorieingenjör till en av våra kunder i Uppsala där du får utföra laborativa och administrativa arbetsuppgifter mot QC.

Som Laboratorieingenjör kommer du också att utföra analyser enligt gällande SOP och utreda incidenter och avvikelser. Ditt deltagande i förbättringsarbetet inom laboratoriet kommer att vara viktigt, och du kommer att vara involverad i sammanställning, kontroll och rapportering av resultat.

Om tjänsten
Arbetsuppgifter kommer att innefatta:
- Utföra analyser enligt gällande instruktioner.
- Avrapportera, kontrollgranska och utföra analysacceptans på produkter och uppdragsanalyser.
- Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat.
- Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument.
- Uppdatera och godkänna arbetsinstruktioner (t.ex kontroll-, standard- och kalibreringsmetoder).
Vem är du?
Krav:
- Minimum på högskoleutbildning med naturvetenskaplig/teknisk inriktning
- Kommunicera effektivt både på engelska och svenska, både i tal och skrift
- Praktisk erfarenhet av GMP
- Erfarenhet av att ha arbetat i QC labb och/eller renrum

Meriterande:
- Arbetat med kromatografiska metoder inom haltbestämning


Som person är du noggrann och rapporterar in fel och brister som du upptäcker och initierar avvikelser vid behov.

Om du är en motiverad individ med starka laborativa och administrativa färdigheter och vill vara en del av vårt dedikerade team på QRIOS, uppmanar vi dig att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig! Urval sker löpande, vi kontaktar vid relevans. Visa mindre

Mekanisk ingenjör till Life Science företag i Uppsala

Ansök    Apr 25    QRIOS Minds AB    Civilingenjör, maskin
Vi söker nu en mekanisk ingenjör för konsultuppdrag hos vår kund inom Life Science i Uppsala! Om tjänsten Arbetsuppgifter: - Kvalitetskontroller av mekanikråvaror - Kalibrera, kontrollera och underhålla instrument - Utreda och rapportera avvikelser - Förbättra processer och rutiner i alla steg alla steg av verksamheten Vem är du? Vi söker dig som har: - Högskole/universitetsutbildning inom mekanik eller motsvarande. - Du har god kommunikationsförmåga i... Visa mer
Vi söker nu en mekanisk ingenjör för konsultuppdrag hos vår kund inom Life Science i Uppsala!

Om tjänsten
Arbetsuppgifter:

- Kvalitetskontroller av mekanikråvaror
- Kalibrera, kontrollera och underhålla instrument
- Utreda och rapportera avvikelser
- Förbättra processer och rutiner i alla steg alla steg av verksamheten

Vem är du?
Vi söker dig som har:
- Högskole/universitetsutbildning inom mekanik eller motsvarande.
- Du har god kommunikationsförmåga i svenska och engelska, samt goda IT-kunskaper.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en teamplayer med stor ansvarskänsla och noggrannhet som trivs i ett stort, internationellt företag här du kan fortsätta din personliga utveckling och bidra till verksamhetens satta mål med dina tidigare erfarenheter och kompetenser.


Om verksamheten
Vi på QRIOS är ett bolag i stark tillväxt. Vi genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn.
QRIOS Life Science riktar sig till dig som har en kemiteknisk, biokemisk, naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.
Vi erbjuder ett kompetitivt lönepaket och möjlighet till karriärutveckling inom växande företag. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att arbeta med spännande projekt och utmaningar inom life science.

Vi ser fram emot att höra från dig! Urval sker löpande, vi kontaktar vid relevans. Visa mindre

Avdelningschef strategisk planering - samhällsbyggnad

Vi söker nu en avdelningschef som leder kommunens fysiska planering med inriktning mot den strategiska planeringen. Att ingå i stadsbyggnadsförvaltingen innebär att arbeta mitt i händelsernas centrum! Inom stadsbyggnadsförvaltningen har en mängd kompetenser samlats för samhällsbyggande, stads- och landsbygdsutveckling i Uppsala. Förvaltningen består av cirka 600 medarbetare som arbetar i gränsöverskridande processer. Arbetsplatsen har stadens bästa pendlar... Visa mer
Vi söker nu en avdelningschef som leder kommunens fysiska planering med inriktning mot den strategiska planeringen. Att ingå i stadsbyggnadsförvaltingen innebär att arbeta mitt i händelsernas centrum!
Inom stadsbyggnadsförvaltningen har en mängd kompetenser samlats för samhällsbyggande, stads- och landsbygdsutveckling i Uppsala. Förvaltningen består av cirka 600 medarbetare som arbetar i gränsöverskridande processer. Arbetsplatsen har stadens bästa pendlarläge, stadshuset är beläget intill centralstationen.
Avdelningen strategisk planering har ett 20-tal medarbetare och är organiserad i två enheter. Enheterna arbetar tvärfunktionellt med kommunens översiktsplan, fördjupade översiktsplaner, framtagande av strategisk styrning och rådgivning i samhällsbyggnadsprojekt. Avdelningen har ett ansvar för att den strategiska styrningen omsätts i alla delar av verksamheten. Kompetensen spänner över ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet. Här finns särskild kunskap inom bostadsförsörjning, jämlikhet och trygghet, energiförsörjning och andra tekniska försörjningsfrågor, trafikplanering, vatten, naturmiljö, grönstruktur och ekosystemtjänster, kulturmiljö, och klimatanpassning.
Läs gärna mer om allt spännande som händer inom samhällsbyggandet i Uppsala kommun här (https://bygg.uppsala.se/)
Ditt uppdrag
Som avdelningschef har du ansvar för personal, ekonomi och verksamhet och ingår i förvaltningens ledningsgrupp och styrgrupp för samhällsbyggnadsprojekt. I förvaltningsledningen bidrar du aktivt i arbetet med att lyfta fram hela förvaltningens kompetens i den samlade beredning som utgör grunden för våra leveranser.
Stads- och landsbygdsutvecklingen sker i samverkan med kommunens invånare, civilsamhälle och näringsliv. Service, bemötande och effektivitet är centralt i vårt arbete. Det är avgörande att avdelningen bidrar till att kommunens strategier omsätts i hela förvaltningen. Det är därför viktigt att du som avdelningschef tar ett stort ansvar för att verksamheten både utgår från de behov som näringsliv och kommuninvånare uttrycker och att den strategiska planeringen implementeras på bredd inom kommunkoncernen. Som ledare är du med och formar Uppsalas utveckling på ett sätt som innebär att kommunkoncernens agerande alltid utgår från invånarnas och näringslivets behov.
I rollen ligger också att säkra genomförandet av uppdraget tillsammans med andra förvaltningar och kommunala bolag. Arbetsuppgifterna har stor bredd och innefattar omvärldsbevakning och analys till grund för att sätta riktning i verksamheten, att bereda och kvalitetssäkra underlag för politiska beslut, leda förvaltningen i hållbar utveckling för att skapa mesta möjliga nytta samt att leda och följa upp verksamheten mot uppställda mål, tidplaner och budget. Uppdraget kräver att du är trygg i att bära de strategiska samhällsbyggnadsfrågorna i externa sammanhang. Du stödjer de chefer du leder i verksamhets- och medarbetarfrågor och inspirerar till att pröva nya arbetssätt för att omsätta den strategiska styrningen i verksamheten.
Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och chefserfarenhet inom samhällsbyggnadsområdet. Du har erfarenhet av samhällsbyggnadsprocessen, gärna på strategisk nivå, och har bred erfarenhet inom hållbart samhällsbyggande/stadsbyggande. Du har kunskaper om och erfarenheter av ekonomistyrning. Vi ser gärna att du har arbetat i/med en politiskt styrd organisation.
Som ledare är du inspirerande, visionär och lyhörd samt har förmåga att fånga politikens önskan och omsätta till leveranser. Vi ser att du i ditt arbete har helhetssyn och strategisk blick och arbetet genomsyras av ambitionen att hitta lösningar som ser till hela kommunen. Du är även en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Att arbeta behovs- och syftesdrivet och driva utveckling för de vi finns till för, är naturligt för dig. Att ha en kommunikativ förmåga och främja samarbetskultur är viktigt för att lyckas i rollen som avdelningschef samt att kunna anpassa ditt ledarskap för att få organisationen att lyckas. Vi ser även att du har förmåga att involvera och ta tillvara nytänkande som främjar innovationer. Som en del av förvaltningsledningen bidrar du med din förmåga att se frågor ur olika perspektiv.
Fackliga företrädare:
Sveriges Ingenjörer/SACO, Sampo Hinnemo, 018-727 40 58, Sveriges Arkitekter, Helena Brämerson Gaddefors, 018-727 40 86 eller Maya Katsumata Ling, 018-727 47 06, Vision, Liselotte Ehn 018-727 49 49, Akademikerförbundet SSR, Camilla Ahlsén Hoff, 018-727 24 34
Uppsala kommun gör kontinuerligt säkerhetsprövningar och denna tjänst kan komma att säkerhetsklassas.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sektionschef Affärs- och anläggningsutveckling

Ansök    Mar 18    QRIOS Minds AB    Platschef, anläggning
Är du en utvecklingsdriven ledare som vill ha en central roll i Uppsala Vattens långsiktiga strategiska arbete? Den nybildade sektionen Affärs- och anläggningsutveckling ansvarar för bland annat asset management, strategiska vägvalsfrågor kopplat till dricksvatten, spillvatten och cirkulär infrastruktur, innovationsarbete och näringslivsutveckling. I teamet arbetar 11 medarbetare. Din arbetsplats Som sektionschef tar du ett helhetsansvar för verksamheten, ... Visa mer
Är du en utvecklingsdriven ledare som vill ha en central roll i Uppsala Vattens långsiktiga strategiska arbete?
Den nybildade sektionen Affärs- och anläggningsutveckling ansvarar för bland annat asset management, strategiska vägvalsfrågor kopplat till dricksvatten, spillvatten och cirkulär infrastruktur, innovationsarbete och näringslivsutveckling. I teamet arbetar 11 medarbetare.
Din arbetsplats
Som sektionschef tar du ett helhetsansvar för verksamheten, ekonomi och budget, personal och arbetsmiljö. Du leder och fördelar det löpande arbetet inom sektionen, formulerar och kommunicerar mål och förväntningar till medarbetare, resultatuppföljning och ständiga förbättringar. Du ger förutsättningar och möjlighet till medinflytande, samverkan, trivsel, utveckling och lärande inom teamet.Du rapporterar till avdelningschef och deltar i avdelningens ledningsgrupp tillsammans med ytterligare två sektionschefer. Vi finns i nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park och det finns möjlighet till distansarbete.
Kvalifikationer
Vi söker dig med:

Minst fem års arbetslivserfarenhet från arbete i en strategisk, ledande befattning med budget-, personal- och arbetsmiljöansvar.


Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift


Vi ser helst att du har erfarenhet från affärsutveckling eller asset management. Meriterande är erfarenhet från kommunal samhällsplanering eller från arbete med allmän VA-försörjning eller kommunal avfallshantering.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar våra gemensamma kärnvärden, ”vi är lyhörda, framsynta och nyfikna”, samt tillämpar dem i din yrkesroll. För att trivas i rollen tror vi att du är en tydlig ledare som drivs av långsiktig strategisk utveckling. Du är en relationsbyggare med god kommunikativ förmåga som har lätt för att samarbeta och samverka med andra. Du är en person som besitter långtgående analytisk kompetens och kan förstå vikten av detaljer och helhetsperspektiv.Övrig information
En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Uppsala Vatten tillämpar 6 månaders provanställning.
Om Uppsala Vatten
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt. Vi bidrar till ett cirkulärt Uppsala. Vill du veta mer om Uppsala Vatten? Läs mer på Om oss | uppsalavatten.se
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sektionschef Affärs och anläggningsutveckling

Ansök    Apr 22    QRIOS Minds AB    Platschef, anläggning
Är du en utvecklingsdriven ledare som vill ha en central roll i Uppsala Vattens långsiktiga strategiska arbete? Den nybildade sektionen Affärs- och anläggningsutveckling ansvarar för bland annat asset management, strategiska vägvalsfrågor kopplat till dricksvatten, spillvatten och cirkulär infrastruktur, innovationsarbete och näringslivsutveckling. I teamet arbetar 11 medarbetare. Din arbetsplats Som sektionschef tar du ett helhetsansvar för verksamheten, ... Visa mer
Är du en utvecklingsdriven ledare som vill ha en central roll i Uppsala Vattens långsiktiga strategiska arbete?
Den nybildade sektionen Affärs- och anläggningsutveckling ansvarar för bland annat asset management, strategiska vägvalsfrågor kopplat till dricksvatten, spillvatten och cirkulär infrastruktur, innovationsarbete och näringslivsutveckling. I teamet arbetar 11 medarbetare.
Din arbetsplats
Som sektionschef tar du ett helhetsansvar för verksamheten, ekonomi och budget, personal och arbetsmiljö. Du leder och fördelar det löpande arbetet inom sektionen, formulerar och kommunicerar mål och förväntningar till medarbetare, resultatuppföljning och ständiga förbättringar. Du ger förutsättningar och möjlighet till medinflytande, samverkan, trivsel, utveckling och lärande inom teamet.Du rapporterar till avdelningschef och deltar i avdelningens ledningsgrupp tillsammans med ytterligare två sektionschefer. Vi finns i nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park och det finns möjlighet till distansarbete.
Kvalifikationer
Vi söker dig med:

Minst fem års arbetslivserfarenhet från arbete i en strategisk, ledande befattning med budget-, personal- och arbetsmiljöansvar.


Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift


Vi ser helst att du har erfarenhet från affärsutveckling eller asset management. Meriterande är erfarenhet från kommunal samhällsplanering eller från arbete med allmän VA-försörjning eller kommunal avfallshantering.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar våra gemensamma kärnvärden, ”vi är lyhörda, framsynta och nyfikna”, samt tillämpar dem i din yrkesroll. För att trivas i rollen tror vi att du är en tydlig ledare som drivs av långsiktig strategisk utveckling. Du är en relationsbyggare med god kommunikativ förmåga som har lätt för att samarbeta och samverka med andra. Du är en person som besitter långtgående analytisk kompetens och kan förstå vikten av detaljer och helhetsperspektiv.
En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Uppsala Vatten tillämpar 6 månaders provanställning.
Om Uppsala Vatten
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt. Vi bidrar till ett cirkulärt Uppsala. Vill du veta mer om Uppsala Vatten? Läs mer på Om oss | uppsalavatten.se
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sektionschef Fysisk planering

Ansök    Mar 18    QRIOS Minds AB    Teknisk chef, kommun
Är du en relationsbyggande ledare som vill bidra till en hållbar samhällsutveckling i Uppsala? Den nybildade sektionen Sektionen Fysisk planering arbetar i tätt samarbete med Uppsala kommun och ansvarar för hur Uppsala Vatten tar hand om och levererar planeringsförutsättningar till kommunen. Detta innebär t.ex. att företräda bolaget i den kommunala samhällsbyggnadsprocessen, från bygglov, detaljplaner till översiktsplan, planeringsansvar för dagvatten och ... Visa mer
Är du en relationsbyggande ledare som vill bidra till en hållbar samhällsutveckling i Uppsala?
Den nybildade sektionen Sektionen Fysisk planering arbetar i tätt samarbete med Uppsala kommun och ansvarar för hur Uppsala Vatten tar hand om och levererar planeringsförutsättningar till kommunen. Detta innebär t.ex. att företräda bolaget i den kommunala samhällsbyggnadsprocessen, från bygglov, detaljplaner till översiktsplan, planeringsansvar för dagvatten och dagvattenhantering, förvalta och utveckla rutiner för markanvändning till skydd av grundvattnet, förvalta och utveckla Uppsala kommuns vattentjänstplan/VA-plan och att utveckla vattenskyddsområden för de allmänna vattentäkterna. I teamet arbetar åtta medarbetare.
Din arbetsplats
Som sektionschef tar du ett helhetsansvar för verksamheten, ekonomi och budget, personal och arbetsmiljö. Du leder och fördelar det löpande arbetet inom sektionen, formulerar och kommunicerar mål och förväntningar till medarbetare, resultatuppföljning och ständiga förbättringar. Du ger förutsättningar och möjlighet till medinflytande, samverkan, trivsel, utveckling och lärande inom teamet.Du rapporterar till avdelningschef och deltar i avdelningens ledningsgrupp tillsammans med ytterligare två sektionschefer. Du har din arbetsplats i våra nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park och det finns möjlighet till distansarbete.
Kvalifikationer
Vi söker dig med:

Erfarenhet från arbete i en strategisk, ledande befattning med budget-, personal- och arbetsmiljöansvar


Mycket goda kunskaper i svenska och engelska


God förståelse för VA- och avfallsplanering kopplat till kommunal samhällsplanering


Det är meriterande med kunskaper i plan- och bygglagen, miljöbalken eller kunskaper om allmänna vattentjänster. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar våra gemensamma kärnvärden, ”vi är lyhörda, framsynta och nyfikna”, samt tillämpar dem i din yrkesroll. För att trivas i rollen tror vi att du är en relationsbyggare med god kommunikativ förmåga som har lätt för att samarbeta och samverka med andra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av förhandling.  
Övrig information
En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Uppsala Vatten tillämpar 6 månaders provanställning.
Om Uppsala Vatten
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt. Vi bidrar till ett cirkulärt Uppsala. Vill du veta mer om Uppsala Vatten? Läs mer på Om oss | uppsalavatten.se
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sektionschef Fysisk planering

Ansök    Mar 15    QRIOS Minds AB    Teknisk chef, kommun
Är du en relationsbyggande ledare som vill bidra till en hållbar samhällsutveckling i Uppsala? Den nybildade sektionen Sektionen Fysisk planering arbetar i tätt samarbete med Uppsala kommun och ansvarar för hur Uppsala Vatten tar hand om och levererar planeringsförutsättningar till kommunen. Detta innebär t.ex. att företräda bolaget i den kommunala samhällsbyggnadsprocessen, från bygglov, detaljplaner till översiktsplan, planeringsansvar för dagvatten och ... Visa mer
Är du en relationsbyggande ledare som vill bidra till en hållbar samhällsutveckling i Uppsala?
Den nybildade sektionen Sektionen Fysisk planering arbetar i tätt samarbete med Uppsala kommun och ansvarar för hur Uppsala Vatten tar hand om och levererar planeringsförutsättningar till kommunen. Detta innebär t.ex. att företräda bolaget i den kommunala samhällsbyggnadsprocessen, från bygglov, detaljplaner till översiktsplan, planeringsansvar för dagvatten och dagvattenhantering, förvalta och utveckla rutiner för markanvändning till skydd av grundvattnet, förvalta och utveckla Uppsala kommuns vattentjänstplan/VA-plan och att utveckla vattenskyddsområden för de allmänna vattentäkterna. I teamet arbetar åtta medarbetare.
Din arbetsplats
Som sektionschef tar du ett helhetsansvar för verksamheten, ekonomi och budget, personal och arbetsmiljö. Du leder och fördelar det löpande arbetet inom sektionen, formulerar och kommunicerar mål och förväntningar till medarbetare, resultatuppföljning och ständiga förbättringar. Du ger förutsättningar och möjlighet till medinflytande, samverkan, trivsel, utveckling och lärande inom teamet.Du rapporterar till avdelningschef och deltar i avdelningens ledningsgrupp tillsammans med ytterligare två sektionschefer. Du har din arbetsplats i våra nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park och det finns möjlighet till distansarbete.
Kvalifikationer
Vi söker dig med:

Minst tre års arbetslivserfarenhet från arbete i en strategisk, ledande befattning med budget-, personal- och arbetsmiljöansvar


Mycket goda kunskaper i svenska och engelska


God förståelse för VA- och avfallsplanering kopplat till kommunal samhällsplanering


Det är meriterande med kunskaper i plan- och bygglagen, miljöbalken eller kunskaper om allmänna vattentjänster. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar våra gemensamma kärnvärden, ”vi är lyhörda, framsynta och nyfikna”, samt tillämpar dem i din yrkesroll. För att trivas i rollen tror vi att du är en relationsbyggare med god kommunikativ förmåga som har lätt för att samarbeta och samverka med andra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av förhandling.  
Övrig information
En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Uppsala Vatten tillämpar 6 månaders provanställning.
Om Uppsala Vatten
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt. Vi bidrar till ett cirkulärt Uppsala. Vill du veta mer om Uppsala Vatten? Läs mer på Om oss | uppsalavatten.se
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

QRIOS söker en Laboratorieassistent till QC

Ansök    Jan 25    QRIOS Minds AB    Analytisk kemist
Vi på QRIOS söker en engagerad ny konsult för att förstärka vårt team inom kvalitetssäkring i Uppsala. Som kemist kommer du att få arbeta med säkerställa och upprätthålla högkvalitativa standarder för våra kunders produkter och processer. Dina arbetsuppgifter i huvudsak • Utföra kvalitetskontroller och analyser av råvaror, mellanprodukter och färdiga produkter. • Hantering och korrigera eventuella avvikelser. • Säkerställa att produkterna uppfyller företa... Visa mer
Vi på QRIOS söker en engagerad ny konsult för att förstärka vårt team inom kvalitetssäkring i Uppsala. Som kemist kommer du att få arbeta med säkerställa och upprätthålla högkvalitativa standarder för våra kunders produkter och processer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Utföra kvalitetskontroller och analyser av råvaror, mellanprodukter och färdiga produkter.
• Hantering och korrigera eventuella avvikelser.
• Säkerställa att produkterna uppfyller företagets och kundernas krav.
• Dokumentera och rapportera resultat från kvalitetskontroller och analyser.


Vem är du?
Krav för att söka rollen:
• Universitetsutbildning inom kemi eller relaterat område.
• Flytande i svenska samt engelska i såväl tal som skrift.

Vi ser gärna att du har:
• Erfarenhet av arbete inom kvalitetssäkring, företrädesvis inom kemisk eller farmaceutisk industri.
• God kännedom om kvalitetsstandarder och regelverk.
• Färdigheter inom användning av laboratorieutrustning och analysmetoder.
• Analytisk förmåga och noggrannhet i arbete.
• Stark problemlösningsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

Personliga Egenskaper:
• Teamplayer med förmåga att samarbeta över avdelningsgränser.
• Strukturerad och noggrann i arbetet.
• Kommunikativ och förmåga att effektivt rapportera och dokumentera resultat.


Om verksamheten
Vi på QRIOS är ett bolag i stark tillväxt. Vi genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn.
QRIOS Life Science riktar sig till dig som har en kemiteknisk, biokemisk, naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.
Vi erbjuder ett kompetitivt lönepaket och möjlighet till karriärutveckling inom växande företag. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att arbeta med spännande projekt och utmaningar inom life science.

Vi ser fram emot att höra från dig! Urval sker löpande, vi kontaktar vid relevans. Visa mindre

Sektionschef Miljö och hållbarhet till Uppsala Vatten

Ansök    Feb 15    QRIOS Minds AB    Gruppchef, teknik
Är du en trygg ledare som vill bidra till en hållbar samhällsutveckling i Uppsala? Den nybildade sektionen Miljö- och hållbarhet ansvarar för att leda, planera och utveckla bolagets miljö- och hållbarhetsarbete. I teamet finns sju medarbetare som jobbar med både det systematiska- och strategiska miljö- och hållbarhetsarbetet. Arbetet inkluderar certifieringar, anpassningar utifrån ny lagstiftning, tillståndsfrågor, stöd i olika typer av projekt samt utvec... Visa mer
Är du en trygg ledare som vill bidra till en hållbar samhällsutveckling i Uppsala?

Den nybildade sektionen Miljö- och hållbarhet ansvarar för att leda, planera och utveckla bolagets miljö- och hållbarhetsarbete. I teamet finns sju medarbetare som jobbar med både det systematiska- och strategiska miljö- och hållbarhetsarbetet. Arbetet inkluderar certifieringar, anpassningar utifrån ny lagstiftning, tillståndsfrågor, stöd i olika typer av projekt samt utveckling av strategier och styrdokument.
Som sektionschef tar du ett helhetsansvar för verksamheten, ekonomi och budget, personal och arbetsmiljö. Du leder och fördelar det löpande arbetet inom sektionen, formulerar och kommunicerar mål och förväntningar till medarbetare, resultatuppföljning och ständiga förbättringar. Du ger förutsättningar och möjlighet till medinflytande, samverkan, trivsel, utveckling och lärande inom teamet.

Du rapporterar till avdelningschef och deltar i avdelningens ledningsgrupp tillsammans med ytterligare två sektionschefer. Du har din arbetsplats i våra nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park och det finns möjlighet till distansarbete.

Kvalifikationer

Universitets- eller högskoleutbildning


Minst tre års arbetslivserfarenhet från arbete i en strategisk ledande befattning med budget-, personal- och arbetsmiljöansvar


Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift


Goda kunskaper inom systematiskt och strategiskt miljö- och hållbarhetsarbete


Tidigare arbetslivserfarenhet från vatten, energi eller processindustri är meriterande


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar våra gemensamma kärnvärden, ”vi är lyhörda, framsynta och nyfikna”, samt tillämpar dem i din yrkesroll. Vi söker dig som är en trygg, stabil och strukturerad ledare. För att trivas i rollen tror vi att du har god kommunikativ förmåga och lätt att samarbeta med samverka med andra. Du kan driva såväl strategiska utvecklingsprojekt som företräda sektionens specialistfrågor.
Övrig information
En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Uppsala Vatten tillämpar 6 månaders provanställning.

Om Uppsala Vatten
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt. Vi bidrar till ett cirkulärt Uppsala.

Vill du veta mer om Uppsala Vatten? Läs mer på Om oss | uppsalavatten.se Visa mindre

QRIOS söker en Labspecialist till spännande bolag i Uppsala

Ansök    Dec 28    QRIOS Minds AB    Mikrobiolog
QRIOS söker nu en Labspecialist till ett spännande bolag i Uppsala. Tjänsten är ett konsultuppdrag med mycket goda möjligheter till en förlängning. Om tjänsten QC mikrobiologi utför rutinanalyser för Mikrobiologisk kontamination och endotoxininnehåll i produkter och råvaror. Vi utför även Mikrobiologisk miljökontroll i produktionslokaler. Utöver analysarbete arbetar Gruppen kontinuerligt med processförbättringar och införande av LEAN. En labspecialist f... Visa mer
QRIOS söker nu en Labspecialist till ett spännande bolag i Uppsala. Tjänsten är ett konsultuppdrag med mycket goda möjligheter till en förlängning.

Om tjänsten
QC mikrobiologi utför rutinanalyser för Mikrobiologisk kontamination och endotoxininnehåll i produkter och råvaror. Vi utför även Mikrobiologisk miljökontroll i produktionslokaler.
Utöver analysarbete arbetar Gruppen kontinuerligt med processförbättringar och införande av LEAN.

En labspecialist förväntas i första hand utföra rutinanals av prov, hantera och underhålla labutrustning samt hjälpa till vid avvikelser/utredningar och förbättringsarbete. En person med rätt förkunskaper och erfarenhet kan anställas som utvecklingsingenjör. I detta fall kommer arbetsuppgifterna ha mindre focus på rutinanalyser och i stället vara fokuserade mot att utveckla verksamheten, inklusive change controls/avvikelsehantering, valideringar och kvalificeringar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Rollen som labspecialist innebär mycket rutinarbete enligt ISO och GMP-standard, det är därför bar om personen är samvetsgrann och tycker om praktiskt labbarbete. Vi ser gärna att den sökande är initiativrik och har egna idéer och tankar om hur verksamheten kan utvecklas. Till rollen som utvecklingsingenjör söker utöver ovanstående vi en person med förmågan att självständigt driva projekt hela vägen i mål.

Vi arbetar mycket med förbättring av varsamheten, personen bör vara en lagspelare som är bekväm med att både ta och ge feedback och konstruktiv kritik för att anpassa verksamheten enligt organisationens mål.


Vem är du?
Krav på kompetens:
• Utbildning inom: Biomedicinsk analytiker / Mikrobiologi / Molekylärbiologi / Bioteknik
• För utv.ingenjör: Tidigare erfarenhet inom rutinlab, change control, metodutveckling.
• Svenska
• Engelska (skrift/läsförståelse)

Meriterande kompetens
• MSc/PhD inom: Biomedical laboratory science / Microbiology / Molecular biology / Biotechnology
• Erfarenhet inom: Endotoxinanalys Bioburden-analys Mikrobiologisk miljökontroll
• Bekväm med att använda engelska som arbetsspråk
• Oracle/ Endoscan V/ Celsis Advance/ Veeva/ PAS-X/ LIMS


Om verksamheten
Vi på QRIOS är ett bolag i stark tillväxt. Vi genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn.
QRIOS Life Science riktar sig till dig som har en kemiteknisk, biokemisk, naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.
Vi erbjuder ett kompetitivt lönepaket och möjlighet till karriärutveckling inom växande företag. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att arbeta med spännande projekt och utmaningar inom life science.

Om du är en motiverad individ med starka laborativa och administrativa färdigheter och vill vara en del av vårt dedikerade team på QRIOS, uppmanar vi dig att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se. Visa mindre

Produktutvecklingskonsult inom immunolodiagnostik

Ansök    Dec 14    QRIOS Minds AB    Analytisk kemist
QRIOS söker en engagerad och erfaren produktutvecklingskonsult med kunskaper inom immunologi. Dina arbetsuppgifter i huvudsak • Stödja olika processförbättringsaktiviteter för att öka effektiviteten. • Ledande roll i CAPA-aktiviteter. • Stödja avdelningen i frågor relaterade till PLM-implementering. • Fungera som resurs inom produktvård. Ytterligare produktvårdsaktiviteter kan förekomma. Vem är du? • Du har en masterexamen eller motsvarande arbetslivser... Visa mer
QRIOS söker en engagerad och erfaren produktutvecklingskonsult med kunskaper inom immunologi.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Stödja olika processförbättringsaktiviteter för att öka effektiviteten.
• Ledande roll i CAPA-aktiviteter.
• Stödja avdelningen i frågor relaterade till PLM-implementering.
• Fungera som resurs inom produktvård. Ytterligare produktvårdsaktiviteter kan förekomma.


Vem är du?
• Du har en masterexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom relevant område.
• Erfarenhet av aktivitets-/projektledning.
• Erfarenhet av produktutveckling/produktvård inom immunodiagnostik.
• Erfarenhet av regel- och kvalitetsrelaterade aktiviteter.
• Erfarenhet av PLM-implementering.
• Gedigen erfarenhet av CAPA-utredningar

Om verksamheten
Vi på QRIOS är ett bolag i stark tillväxt. Vi genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn.
QRIOS Life Science riktar sig till dig som har en kemiteknisk, biokemisk, naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.
Vi erbjuder ett kompetitivt lönepaket och möjlighet till karriärutveckling inom växande företag. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att arbeta med spännande projekt och utmaningar inom life science.

Vi ser fram emot att höra från dig! Urval sker löpande, vi kontaktar vid relevans. Visa mindre

konsult 50% inom biostatistik, forskning

Ansök    Dec 22    QRIOS Minds AB    Biostatistiker
Vi på QRIOS Life Science & Engineering i Uppsala söker nu en konsult på 50% inom forskning mot biostatistik med inriktning mot utveckling och validering av prediktionsmodeller. Uppdraget är mot Uppsala Region och tjänsten kräver ett antal års erfarenhet då konsulten kommer att arbeta som expertstatistiker. Om du vill arbeta som underkonsult för denna roll så är det möjligt. Start av uppdraget är 2024-02-01 och pågår året ut med chans till förlängning. D... Visa mer
Vi på QRIOS Life Science & Engineering i Uppsala söker nu en konsult på 50% inom forskning mot biostatistik med inriktning mot utveckling och validering av prediktionsmodeller. Uppdraget är mot Uppsala Region och tjänsten kräver ett antal års erfarenhet då konsulten kommer att arbeta som expertstatistiker.

Om du vill arbeta som underkonsult för denna roll så är det möjligt.

Start av uppdraget är 2024-02-01 och pågår året ut med chans till förlängning. Din ansökan måste vara oss tillhanda innan 2023-01-12.

Vem är du?
För att lyckas i rollen så behöver du följande erfarenheter:
• Erfarenhet av machine learning-metoder i allmänhet och gradient boosting i synnerhet samt erfarenhet av att jobba med stora kvalitetsregister eller liknande datakällor.
• 4-8 års erfarenhet av arbete inom aktuell roll.
• Tidigare erfarenhet av att leda en mindre grupp.
• Kan arbeta självständigt
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten
Vi på QRIOS är ett bolag i stark tillväxt. Vi genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn.
QRIOS Life Science riktar sig till dig som har en kemiteknisk, biokemisk, naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.
Vi erbjuder ett kompetitivt lönepaket och möjlighet till karriärutveckling inom växande företag. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att arbeta med spännande projekt och utmaningar inom life science.

Vi ser fram emot att höra från dig! Urval sker löpande, vi kontaktar vid relevans. Observera att urval kan fördröjas under julledigheten. Visa mindre

Processingenjör

QRIOS Life Science söker en processingenjör till konsultuppdrag hos vår kund i Uppsala. I denna roll kommer du att bistå produktionen vid problemlösning, riskanalyser och avvikelseutredningar samt vid optimering och utveckling av befintliga processer. Låter det intressant? Tveka inte att ansöka redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Som Processingenjör bistår du produktionen vid problemlösning, riskanalyser och... Visa mer
QRIOS Life Science söker en processingenjör till konsultuppdrag hos vår kund i Uppsala. I denna roll kommer du att bistå produktionen vid problemlösning, riskanalyser och avvikelseutredningar samt vid optimering och utveckling av befintliga processer.

Låter det intressant? Tveka inte att ansöka redan idag då urval samt intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Processingenjör bistår du produktionen vid problemlösning, riskanalyser och avvikelseutredningar samt vid optimering och utveckling av befintliga processer. Du planerar och driver tekniska försök, process- och produktkvalificeringar samt rengöringsvalideringar. Du driver förbättrings- och utvecklingsarbete i form av förstudier, projekt och ändringsärenden. Du deltar även i investeringsprojekt och i det tvärfunktionella processteamet. Du arbetar mot någon/några av kundens produktionsavsnitt vilket kan vara kemisk tillverkning, farmaceutisk tillverkning eller paketering.

Vem är du?
- Du har akademisk examen med farmaceutisk-, naturvetenskaplig- eller teknisk inriktning eller motsvarande utbildning.
- Du har tidigare erfarenhet av arbete inom läkemedelstillverkning och gärna i roll som processingenjör.
- Du pratar och skriver både svenska och engelska obehindrat.
- Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är resultatorienterad, kommunikativ, proaktiv, förändringsbenägen och har god samarbetsförmåga


Om verksamheten
Vi på QRIOS är ett bolag i stark tillväxt. Vi genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn.
QRIOS Life Science riktar sig till dig som har en kemiteknisk, biokemisk, naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.
Vi erbjuder ett kompetitivt lönepaket och möjlighet till karriärutveckling inom växande företag. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att arbeta med spännande projekt och utmaningar inom life science. Visa mindre

Senior Analytisk kemist HPLC

Ansök    Nov 17    QRIOS Minds AB    Analytisk kemist
QRIOS söker en erfaren och engagerad Senior Analytisk Kemist med specialisering inom HPLC och gedigen erfarenhet av GxP för att stärka vårt team inom analys. Dina arbetsuppgifter i huvudsak • Ansvara för design och genomförande av analytiska experiment inom småmolekylär analys med fokus på HPLC, i enlighet med GxP-krav. • Utföra metodutveckling och validering med full insikt om GxP-bestämmelserna för att säkerställa högkvalitativa analyser. • Delta i proj... Visa mer
QRIOS söker en erfaren och engagerad Senior Analytisk Kemist med specialisering inom HPLC och gedigen erfarenhet av GxP för att stärka vårt team inom analys.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ansvara för design och genomförande av analytiska experiment inom småmolekylär analys med fokus på HPLC, i enlighet med GxP-krav.
• Utföra metodutveckling och validering med full insikt om GxP-bestämmelserna för att säkerställa högkvalitativa analyser.
• Delta i projektgrupper för att stödja läkemedelsutveckling och produktion, med fokus på efterlevnad av GxP.
• Utföra noggranna analyser och tolka resultaten för att stödja kvalitetskontroll och produktutveckling i en GxP-reglerad miljö.


Vem är du?
• Universitetsutbildning inom analytisk kemi, kromatografi eller relaterat område.
• Djupgående erfarenhet av HPLC-analys samt med tillhörande detektorer t ex. UV, RI, ELS, MS, QTOF, inriktning mot småmolekyler, i en GxP-miljö.
• Erfarenhet av metodutveckling och validering i enlighet med GxP-standarder.
• Tydliga färdigheter för Trouble-Shooting.
• Förmåga att arbeta självständigt och i team.
• Kommunikationsfärdigheter för att effektivt rapportera och presentera resultat.


Om verksamheten
Vi på QRIOS är ett bolag i stark tillväxt. Vi genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn.
QRIOS Life Science riktar sig till dig som har en kemiteknisk, biokemisk, naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.
Vi erbjuder ett kompetitivt lönepaket och möjlighet till karriärutveckling inom växande företag. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att arbeta med spännande projekt och utmaningar inom life science.

Om du är en motiverad individ med starka laborativa och administrativa färdigheter och vill vara en del av vårt dedikerade team på QRIOS, uppmanar vi dig att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig! Urval sker löpande, vi kontaktar vid relevans. Visa mindre

QRIOS söker en Laboratorieassistent till QC

Ansök    Dec 12    QRIOS Minds AB    Analytisk kemist
QRIOS söker en engagerad Kemist mot kvalitetskontroll till kund i Uppsala. Om tjänsten Uppdraget innefattar jobb med kemiska analyser av färdigvaror och intermediat. Avdelning QC (Quality controll) på ett större företag i Uppsala. Dina arbetsuppgifter i huvudsak I Gruppen ingår följande arbetsuppgifter: - Registrering av prover för analys. Åka runt i bil och hämtar upp prover på olika delar av siten följt av registrering och placering till analyserande s... Visa mer
QRIOS söker en engagerad Kemist mot kvalitetskontroll till kund i Uppsala.

Om tjänsten
Uppdraget innefattar jobb med kemiska analyser av färdigvaror och intermediat. Avdelning QC (Quality controll) på ett större företag i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I Gruppen ingår följande arbetsuppgifter:
- Registrering av prover för analys. Åka runt i bil och hämtar upp prover på olika delar av siten följt av registrering och placering till analyserande sektioner på QC avdelningen.
- Buffertberedning. Invägning av kemikalier, upplösning (oftast vatten), pH justering, filtrering, utställning till analyserande QC sektion.
- Inköp Kemikalier/förbrukningsvaror. Köpa in och registrerar olika kemikalier och förbrukningsvaror till QC avdelningen.


Vem är du?
Du har en avklarad högskoleutbildning inom naturvetenskapligt område. Erfarenhet av läkemedelsbranschen är meriterande.

Krav för rollen:
• Flytande i svenska
• Du är noggrann när det kommer till detaljer
• Vana av Officepaketet


Om verksamheten
Vi på QRIOS är ett bolag i stark tillväxt. Vi genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn.
QRIOS Life Science riktar sig till dig som har en kemiteknisk, biokemisk, naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.
Vi erbjuder ett kompetitivt lönepaket och möjlighet till karriärutveckling inom växande företag. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att arbeta med spännande projekt och utmaningar inom life science.

Om du är en motiverad individ med starka laborativa och administrativa färdigheter och vill vara en del av vårt dedikerade team på QRIOS, uppmanar vi dig att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig! Urval sker löpande, vi kontaktar vid relevans. Visa mindre

QA-konsult 75%, konsultuppdrag inom Life Science

Ansök    Okt 24    QRIOS Minds AB    Kemist
Kandidaterna kontaktar vid relevans. Vi söker en QA-person med bakgrund inom kvalitetssäkring life science för att hjälpa vår kund att uppnå och upprätthålla sin bransch standarder. Det kommer att finnas goda möjligheter för att utveckla dig själv i denna roll då det är ett mindre bolag i Uppsala. Vem är du? Vi söker kandidater med några års erfarenhet inom följande områden: • Godkännande av regler och standarder som GMP, GCP, och GLP. • Förståelse för... Visa mer
Kandidaterna kontaktar vid relevans.

Vi söker en QA-person med bakgrund inom kvalitetssäkring life science för att hjälpa vår kund att uppnå och upprätthålla sin bransch standarder. Det kommer att finnas goda möjligheter för att utveckla dig själv i denna roll då det är ett mindre bolag i Uppsala.

Vem är du?
Vi söker kandidater med några års erfarenhet inom följande områden:
• Godkännande av regler och standarder som GMP, GCP, och GLP.
• Förståelse för produkter och processer inom life science-industrin.
• Erfarenhet av kvalitetskontrolltekniker och processvalidering.
• Förmåga att skapa och underhålla kvalitetsdokumentation.
• Kompetens inom revisioner och inspektioner för efterlevnadskontroll.
• Förmåga att utföra riskanalyser och riskhantering.
• Starka kommunikationsfärdigheter.
• Förmåga att utbilda och stödja team i efterlevnad av regler.
• Erfarenhet av dokumenthanteringssystem och elektronisk signatur.

Det krävs att du har:
• Goda kommunikationsförmågor och förmåga att arbeta i team
• Kan kommunicera på svenska och engelska
• Bachelors eller Master's utbildning inom relevant område, exempelvis bioteknik, farmaci eller kemi.


Om verksamheten
Vi på QRIOS är ett bolag i stark tillväxt. Vi genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn.
QRIOS Life Science riktar sig till dig som har en kemiteknisk, biokemisk, naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.
Vi erbjuder ett kompetitivt lönepaket och möjlighet till karriärutveckling inom växande företag. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att arbeta med spännande projekt och utmaningar inom life science.


Varmt välkommen med din ansökan. Denna tjänst är för kommande behov där vi kontaktar kandidaterna vid relevans, ansök redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se. Visa mindre

Senior Projektledare

Ansök    Nov 9    QRIOS Minds AB    Civilingenjör, kemi
Kandidaterna kontaktar vid relevans. Vi på QRIOS söker nu en senior projektledare med erfarenhet mot Life Science sektorn. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Arbetet kan innefattar några av följande arbetsuppgifter: • Planera, leda och övervaka projekt. • Inköp och förhandling - Den seniora projektledaren är aktivt involverad i att identifiera leverantörer, utformningen av en förstudie, förhandla avtal och priser, och säkerställa att instrumenten uppfylle... Visa mer
Kandidaterna kontaktar vid relevans.

Vi på QRIOS söker nu en senior projektledare med erfarenhet mot Life Science sektorn.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet kan innefattar några av följande arbetsuppgifter:

• Planera, leda och övervaka projekt.
• Inköp och förhandling - Den seniora projektledaren är aktivt involverad i att identifiera leverantörer, utformningen av en förstudie, förhandla avtal och priser, och säkerställa att instrumenten uppfyller organisationens krav och standarder.
• Budgethantering - Att skapa och hantera budgetar för inköpsprojekt, och att övervaka kostnader och utgifter för att säkerställa att projektet håller sig inom budgeten.
• Tidshantering - Att utveckla och definiera projektets omfattning, mål och tidsram , och att se till att projektet följer dessa tidslinjer utifrån de tilldela resurserna. Hantera eventuella fördröjningar eller förseningar.
• Riskhantering - Identifiera och hantera potentiella risker inom projektet och utveckla strategier för att minimera påverkan av dessa risker.
• Kvalitetskontroll - Att säkerställa att inköpta instrumenten uppfyller höga kvalitetsstandarder och att de är funktionella och pålitliga enligt GMP.
• Kommunikation - Att kommunicera regelbundet med intressenter, inklusive teammedlemmar, ledning och leverantörer, för att hålla dem informerade om projektets framsteg och eventuella problem.
• Summering av hela projektet i rapportform

Vem är du?
Utbildning och erfarenhet:

• Universitetsutbildning inom Life Science, bioteknik, farmaci eller relaterat.
• Minst 7 års erfarenhet av projektledning inom Life Science, inklusive bevisad framgångsrik genomföring av komplexa projekt.
• Erfarenhet av projektledning inom biomedicin, läkemedelsutveckling eller medicinteknik.


Om verksamheten
Vi på QRIOS är ett bolag i stark tillväxt. Vi genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn.
QRIOS Life Science riktar sig till dig som har en kemiteknisk, biokemisk, naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.
Vi erbjuder ett kompetitivt lönepaket och möjlighet till karriärutveckling inom växande företag. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att arbeta med spännande projekt och utmaningar inom life science.

Varmt välkommen med din ansökan. Vi kontaktar kandidaterna vid relevans, ansök redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se. Visa mindre

QRIOS söker Mekanikingenjör - uppdatera/skapa 3D-modeller

Kandidaterna kontaktar vid relevans. Vi på QRIOS söker nu en mekanikingenjör som har erfarenhet av att arbeta med att uppdatera/skapa 3D-modeller i Creo samt revidera materiallistor. Om tjänsten Arbetet kommer att innefatta uppdatering/skapa 3D-modeller i Creo för kundens produkter samt revidera deras EBOM och MBOM (Materiallista), säkerställa ändringar så att de återspeglas i produktionsdokument och strukturer. Ansvarsområden: - Erfarenhet av mekaniskt... Visa mer
Kandidaterna kontaktar vid relevans.

Vi på QRIOS söker nu en mekanikingenjör som har erfarenhet av att arbeta med att uppdatera/skapa 3D-modeller i Creo samt revidera materiallistor.

Om tjänsten
Arbetet kommer att innefatta uppdatering/skapa 3D-modeller i Creo för kundens produkter samt revidera deras EBOM och MBOM (Materiallista), säkerställa ändringar så att de återspeglas i produktionsdokument och strukturer.

Ansvarsområden:
- Erfarenhet av mekaniskt CAD-design för nya produktlanseringar
- Förbättra kvaliteten och åtgärda problem i befintliga konstruktioner
- Bidra till nya systemdesigner
- Test och verifiering av prototyper
- Utföra ändringar i samlingsritningar, materiallistor och hantera ändringsaviseringar
- Fokus på design för tillverkning


Vem är du?
Kvalifikationer och erfarenhet:
- Mer än 15 års erfarenhet av Creo (CAD-verktyg) och arbete inom utveckling och produktion.
- Civilingenjör eller högskoleingenjör inom maskinteknik eller motsvarande erfarenhet
- Erfarenhet av och god kännedom om Creo eller annan CAD-programvara
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt

Önskvärda färdigheter:
- Kunskap om 3D-utskrift och additiv tillverkningsteknik
- Erfarenhet av att göra ändringar och justeringar på prototyper
- Förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för egna uppgifter

Om du har kompetens inom MyWorkshop och GLprod är det meriterande.
Om verksamheten
Vi på QRIOS är ett bolag i stark tillväxt. Vi genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn.
QRIOS Life Science riktar sig till dig som har en kemiteknisk, biokemisk, naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.
Vi erbjuder ett kompetitivt lönepaket och möjlighet till karriärutveckling inom växande företag. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att arbeta med spännande projekt och utmaningar inom life science.

Varmt välkommen med din ansökan. Denna tjänst är för kommande behov där vi kontaktar kandidaterna vid relevans, ansök redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se. Visa mindre

Provhantering inom kvalitetssäkrad verksamhet

Ansök    Sep 19    QRIOS Minds AB    Kemist
Som kemist inom provhantering är din expertis avgörande för att säkerställa noggrannhet och kvalitet. Du kommer att arbeta som konsult till en av våra kunder i Uppsala där din roll är att ta emot och hantera provmaterial samt förbereda proverna inför analys. Uppdragsperioden är på 4 månader med chans till förlängning. Dina arbetsuppgifter i huvudsak I denna tjänst kommer du att arbeta med följande arbetsuppgifter: - Provmottagning och hantering av prover... Visa mer
Som kemist inom provhantering är din expertis avgörande för att säkerställa noggrannhet och kvalitet. Du kommer att arbeta som konsult till en av våra kunder i Uppsala där din roll är att ta emot och hantera provmaterial samt förbereda proverna inför analys. Uppdragsperioden är på 4 månader med chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I denna tjänst kommer du att arbeta med följande arbetsuppgifter:

- Provmottagning och hantering av prover enligt gällande rutiner och standarder.
- Provberedning och förberedelse av provmaterial.
- Arbete inom kvalitetssäkrad verksamhet med fokus på noggrannhet och kvalitetskontroll.
- Användning av laboratoriedatasystem för att registrera och spåra prov.
- Fysiskt arbete med lyft och rörlighet kan förekomma i arbetsdagen.
- Kommunikation på svenska i både tal och skrift för att samarbeta med kollegor och dokumentera arbete.


Kvalifikationer:
För att vara framgångsrik i denna rollen bör du uppfylla följande kvalifikationer:

- Du har en yrkesutbildning som Läke- och livsmedelstekniker eller liknande.
- Minst 1 års yrkeserfarenhet av provhantering, inklusive utskick av provtagningsmaterial, mottagning och registrering av prov.
- Minst ett 1 års yrkeserfarenhet av provberedning.
- Erfarenhet av att använda laboratoriedatasystem.
- Goda kunskaper och förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Om verksamheten
Vi på QRIOS är ett bolag i stark tillväxt. Vi genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn.
QRIOS Life Science riktar sig till dig som har en kemiteknisk, biokemisk, naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.
Vi erbjuder ett kompetitivt lönepaket och möjlighet till karriärutveckling inom växande företag. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att arbeta med spännande projekt och utmaningar inom life science.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande och vi kontaktar vid relevans.

Ansök redan idag eller besök oss på https://www.qrios.se! Visa mindre

Projektledare inom Life Science, databasimplementering

Ansök    Jun 29    QRIOS Minds AB    Kemiingenjör
Vi söker en engagerad och erfaren projektledare inom Life Science-området med specialisering inom implementering av databassystem som vill vara en del i ett växande team. I denna roll kommer du att vara en nyckelperson i att leda och driva projekt som involverar implementering och optimering av databaslösningar inom Life Science-sektorn. Dina arbetsuppgifter i huvudsak • Planera och genomföra databasimplementeringsprojekt. • Analysera och förstå verksamhe... Visa mer
Vi söker en engagerad och erfaren projektledare inom Life Science-området med specialisering inom implementering av databassystem som vill vara en del i ett växande team. I denna roll kommer du att vara en nyckelperson i att leda och driva projekt som involverar implementering och optimering av databaslösningar inom Life Science-sektorn.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Planera och genomföra databasimplementeringsprojekt.
• Analysera och förstå verksamhetens behov för datalagring och hantering inom Life Science-processer.
• Samarbeta med interna och externa intressenter för att säkerställa att projektet levereras i tid och inom budget.
• Genomföra riskanalyser och utveckla riskhanteringsstrategier för att minimera projektets potentiella hinder.
• Dokumentera och rapportera projektframsteg och resultat till intressenter och ledningsgrupp.


Vem är du?
• Minst 5 års erfarenhet som projektledare inom Life Science-industrin.
• Arbetat i projekt med implementering av databassystem inom Life Science-området.
• Kunskap om Life Science-processer och krav på datalagring, inklusive regler och standarder såsom GxP, 21 CFR Part 11, GDPR och liknande.
• Erfarenhet av att arbeta med olika databasplattformar och teknologier, inklusive relaterade infrastrukturer och molnbaserade lösningar.
• Förmåga att leda och samarbeta med multidisciplinära team, inklusive forskare, IT-specialister och andra intressenter.
• Stark analytisk förmåga och problemlösningsförmåga för att kunna identifiera och lösa utmaningar i databasimplementeringsprojekt.
• God kommunikationsförmåga på svenska som engelska, både skriftligt och muntligt.

Om verksamheten
Vi på QRIOS är ett bolag i stark tillväxt. Vi genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn.
QRIOS Life Science riktar sig till dig som har en kemiteknisk, biokemisk, naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.
Vi erbjuder ett kompetitivt lönepaket och möjlighet till karriärutveckling inom växande företag. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att arbeta med spännande projekt och utmaningar inom life science.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande och vi kontaktar vid relevans, under sommaren kan urvalen att dröjas.

Ansök redan idag eller besök oss på https://www.qrios.se! Visa mindre

Söker du ett spännande nytt konsultuppdrag inom Life Science som QA?

Ansök    Okt 3    QRIOS Minds AB    Kemist
Denna tjänst är för kommande behov där vi kontaktar kandidaterna vid relevans. Vi söker erfarna personer med bakgrund inom kvalitetssäkring life science för att hjälpa våra kunder att uppnå och upprätthålla sina bransch standarder. Som konsult hos oss kommer du att arbeta med projekt inom områden som GMP, GLP och GCP samt hjälpa till med att implementera och upprätthålla kvalitetssystem. Arbetet kan komma att variera beroende på kund och din kompetens. D... Visa mer
Denna tjänst är för kommande behov där vi kontaktar kandidaterna vid relevans.

Vi söker erfarna personer med bakgrund inom kvalitetssäkring life science för att hjälpa våra kunder att uppnå och upprätthålla sina bransch standarder.
Som konsult hos oss kommer du att arbeta med projekt inom områden som GMP, GLP och GCP samt hjälpa till med att implementera och upprätthålla kvalitetssystem. Arbetet kan komma att variera beroende på kund och din kompetens. Detta för att kunna säkerställa att deras produkter uppfyller alla krav på kvalitet och säkerhet.


Vem är du?
Vi söker kandidater med flera års erfarenhet som anses vara väletablerade med följande områden:
• Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med minst ett relevant regelverk/standard/metod, till exempel: ISO13485, ISO14971, ISO 17025, GLP, GMP, MDR/IVDR, BRCGS eller HACCP.
• Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalificering, verifiering och validering, från plan till tester och rapport samt tar fram SOP:ar och rutiner. Arbetet kan omfattas av produktions-, laboratorie- och analysutrustning samt metoder.
• Du kan navigera tryggt i ett kvalitetsledningssystem (QMS) och har god kunskap i implementering av ett QMS.

Det krävs att du har:
• Goda kommunikationsförmågor och förmåga att arbeta i team
• Kan kommunicera på svenska och engelska
• Bachelors eller Master's utbildning inom relevant område, exempelvis bioteknik, farmaci eller kemi.


Om verksamheten
Vi på QRIOS är ett bolag i stark tillväxt. Vi genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn.
QRIOS Life Science riktar sig till dig som har en kemiteknisk, biokemisk, naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund.
Vi erbjuder ett kompetitivt lönepaket och möjlighet till karriärutveckling inom växande företag. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att arbeta med spännande projekt och utmaningar inom life science.


Varmt välkommen med din ansökan. Denna tjänst är för kommande behov där vi kontaktar kandidaterna vid relevans, ansök redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se. Visa mindre

Team Lead till avdelningen Medicinsk Information och Patientstödsprogram

Oriola fortsätter att växa och söker nu två Team Leads för avdelningen för Medicinsk Information (MI) och Patientstödsprogram (PSP). Oriola är specialisten på läkemedels- och apoteksdistribution, med marknadens bästa service och kvalitet i fokus. Vårt affärområde - Expert Services - tillhandahåller en rad strategiskt viktiga tjänster till läkemedelsindustrin och vården, till exempel Patientstödsprogram, Medicinsk Information, Pharmacovigilance och Regulato... Visa mer
Oriola fortsätter att växa och söker nu två Team Leads för avdelningen för Medicinsk Information (MI) och Patientstödsprogram (PSP). Oriola är specialisten på läkemedels- och apoteksdistribution, med marknadens bästa service och kvalitet i fokus. Vårt affärområde - Expert Services - tillhandahåller en rad strategiskt viktiga tjänster till läkemedelsindustrin och vården, till exempel Patientstödsprogram, Medicinsk Information, Pharmacovigilance och Regulatoriska tjänster.

Som Team Lead får du möjlighet att kombinera ditt sinne för affärer med utveckling av verksamhet och personal, och samtidigt främja en god läkemedelsanvändning. Du kommer ha en stor frihet att påverka hur dina idéer blir konkreta lösningar som du själv omsätter i praktiken. Rollen erbjuder många kontakter och du samarbetar dagligen med duktiga och engagerade kollegor mot samma mål. Om detta låter intressant – följ med oss på vår resa!
Tjänsterna är tillsvidareanställning. Placeringsort Uppsala med stor möjlighet att jobba från hemmet vissa dagar under veckan eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. Vi välkomnar din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Team Lead så är du en del av det nordiska teamet och du har personalansvar för cirka 10–12 personer. Du är medarbetarnas närmaste chef och har en coachande roll, där du utvecklar verksamheten och medarbetarna i samklang. Team Lead-rollen rapporterar till Business Unit Head för Medicinsk Information (MI) , Farmakovigilance (PV) och Patientstödsprogram (PSP).

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden innefattar bland annat:

- Personalansvar, med ansvar för att leda, utveckla och fördela arbete i den dagliga verksamheten
- I samarbete med kollegor inom avdelningen säkerställa leverans av högkvalitativa tjänster inom områdena MI/PV/PSP till Oriolas kunder
- Delta i kundmöten och vara kontaktpunkt för såväl interna som externa intressenter över hela Norden.
- Vidareutveckla våra tjänster och processer enligt principerna inom LEAN
- Identifiera effektiviseringsmöjligheter och driva förbättringsarbete
- Med ditt ledarskap bidra till att utveckla vår verksamhet och våra kundrelationer tillsammans med dina chefskollegor, men framförallt med våra medarbetare.

Vem är du?
Vi söker dig som har:
- Kandidatexamen i Medicin/Farmaci exempelvis sjuksköterska, farmaceut eller annan relevant erfarenhet inom hälso/sjukvård
- Minst ett par års dokumenterad erfarenhet som chef
- Erfarenhet av att arbeta mot externa parter som kunder och underleverantörer
- Svenska och engelska flytande i tal och skrift. Engelska är förstahandsvalet av språk inom vår koncern.
- Tidigare erfarenhet av budgetansvar

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av Farmakovigilansarbete , Patientstödsprogram, Medicinsk Information
- Andra nordiska språk (exempelvis finska)
- Erfarenhet av att leda på distans
- Erfarenhet från att leda en konsultverksamhet
- Utbildning inom förändringsledning eller tidigare erfarenhet av att leda organisationer i förändring

Vi söker dig som är en lösningsorienterad lagspelare med affärsintresse och som brinner för att leda och utveckla medarbetare i en verksamhet där din möjlighet till påverkan är stor. Du är coachande i ditt ledarskap, affärs- och kundorienterad och en person som har lätt för att bygga relationer med människor.
Du är ansvarstagande, analytisk och strukturerad, men också effektiv och flexibel. Då det är viktigt är att du känner dig bekväm med att presentera Oriolas tjänster och lösningar för nya och befintliga kunder och beslutsfattare, så är god kommunikations- och presentationsförmåga nyckelegenskaper för rollen. Har du dessutom kunskaper inom förhandlingsteknik så är detta meriterande.
Du tar initiativ och driver frågor på olika nivåer i organisationen tillsammans med medarbetarna eller andra affärsområden och ser alltid till våra kunders, vår organisation och anställdas bästa. Då vårt arbete innebär att vi leder vissa delar av verksamheten på distans behöver du vara bekväm i den uppgiften.

Om verksamheten
Oriola is a specialist in pharmaceutical distribution and pharmacy services, focusing on the best service and quality on the market. Our purpose, “Health for Life”, reflects what we want to achieve together with our customers. Oriola's Expert Services provides a range of strategically important services to the pharmaceutical industry and healthcare, such as Patient Support Programs, Medical Information, Pharmacovigilance and Regulatory Services.
We help people to live healthier lives by giving them access to sustainable health and wellbeing products and services. In Sweden, Oriola owns the country’s third-largest pharmacy chain, Kronans Apotek. In addition to pharmacies, our dose-dispensing, medical information and patient support services, we enhance the safety and effectiveness of pharmaceutical care. Our expert services support pharmaceutical companies throughout the entire lifecycle of medicines. Oriola’s supply chain ensures reliable and safe delivery of pharmaceuticals to pharmacies, hospital pharmacies, veterinarians and other healthcare operators. Oriola Corporation is listed on Nasdaq Helsinki. www.oriola.com Visa mindre

Production Development Engineer to Sysmex Astrego AB

DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,?  Sysmex Astrego AB’s production team is scaling up and is looking for additional bright minds with production experience and mechanical engineering skills. Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's first product is aimed at primary care for the diag... Visa mer
DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,? 
Sysmex Astrego AB’s production team is scaling up and is looking for additional bright minds with production experience and mechanical engineering skills.
Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's first product is aimed at primary care for the diagnosis of urinary tract infection with suggestions for appropriate antibiotics.
 
WHAT WILL YOU DO?
Located at Sysmex Astrego’s facilities, in a scenic environment on Sweden's Agricultural University campus in Ultuna, south of Uppsala, you will work together with 39 other Sysmex Astrego colleagues, who are focused on research, development and production of the company's products.
Reporting to the Production Director, you will hold a varied strategic role in a multidisciplinary environment, where you will support production in different scale-up projects. You will also be collaborating together with external suppliers in the procurement of new equipments.
With your broad technical knowledge and experience in semi-automated and automated assembly, you enjoy working in projects together with others and you are familiar in driving projects, ensuring progression.
 
?AREAS OF EXPERIENCES THAT WE ARE LOOKING FOR:

Degree in mechanical engineering or relevant discipline.


Engineering experience.


Experience from scale-up production projects in a regulated environment.


Experience in semi-automation and automated process equipments.


Writing technical documentations for complex systems.


Familiar with design for Manufacturing / Assembly (DFMA).


Complete life cycle - from concept to mass production.


Experience with specification, purchasing and validation routines in a for new equipment in a regulated industry.


Fluent in English.


Good to have:

Experience from life science industry (cGMP & ISO 13485 regulated med-tech industry).
 


ABOUT YOUR POTENTIAL NEW EMPLOYER
The company was founded as Astrego Diagnostics AB in March 2017, based on 10 years of basic research at Uppsala University, and with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's name comes from Antibiotic Susceptibility Testing - AST, and rego which is Latin for guiding. In May 2022, the company was acquired by Sysmex Corporation, with the intention of commercializing products on the global market. Sysmex Corporation is a globally operating diagnostics company, with headquarters in Kobe, Japan and with over 9,200 employees.
Read more about Sysmex Astrego AB here: https://astrego.se/

YOUR APPLICATION
This recruitment is handled by QRIOS Life Science & Engineering. We treat all candidates equally. If you are interested in applying, please do so through our application system, using this link. This will ensure that the candidate experience is smooth and fair to everyone. Interviews are taking place continuously so don’t wait with your application.

QRIOS MINDS GO FURTHER. Visa mindre

QRIOS söker en Laboratorietekniker till Uppsalabolag

Ansök    Jun 15    QRIOS Minds AB    Analytisk kemist
Om tjänsten Vi på QRIOS letar efter en driven och självgående Laboratorietekniker till en av våra kunder i Uppsala där du får utföra laborativa och administrativa arbetsuppgifter enligt GMP där du kommer att arbeta enligt SOP:ar. Som Laboratorietekniker kommer du också att ha ansvar för slutlig granskning av förpackningsmaterial och tryckt material samt kunna initiera och utreda incidenter och avvikelser. Ditt deltagande i förbättringsarbetet inom labora... Visa mer
Om tjänsten
Vi på QRIOS letar efter en driven och självgående Laboratorietekniker till en av våra kunder i Uppsala där du får utföra laborativa och administrativa arbetsuppgifter enligt GMP där du kommer att arbeta enligt SOP:ar.

Som Laboratorietekniker kommer du också att ha ansvar för slutlig granskning av förpackningsmaterial och tryckt material samt kunna initiera och utreda incidenter och avvikelser. Ditt deltagande i förbättringsarbetet inom laboratoriet kommer att vara viktigt, och du kommer att vara involverad i sammanställning, kontroll och rapportering av resultat. Du kan även fungera som handledare för andra medarbetare inom och utanför avdelningen och ha möjlighet att upprätta och uppdatera instruktioner och dokumentation såsom protokoll och rapporter.

Krav:
• Minimum på högskoleutbildning med naturvetenskaplig/teknisk inriktning
• Kommunicera effektivt både på engelska och svenska, både i tal och skrift
• Praktisk erfarenhet av GMP
• Erfarenhet av att ha arbetat i QC labb och/eller renrum
Meriterande:
• Arbetat med kromatografiska metoder inom haltbestämning
• ID-kontroll av mikroorganismer och mikrobiologiska media tester
• Erfarenhet av SAP-system

Du är noggrann och rapporterar in fel och brister som du upptäcker och initierar avvikelser vid behov. Arbete enligt arbetsmiljöriktlinjer och krav är också en del av ditt ansvar.

Om du är en motiverad individ med starka laborativa och administrativa färdigheter och vill vara en del av vårt dedikerade team på QRIOS, uppmanar vi dig att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Lead Mechanical Engineer to Sysmex Astrego AB

DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,?  Sysmex Astrego AB’s Research and Development team is growing and needs your mechanical engineering skills. If development of diagnostic instruments and mechanical engineering are the kind of things that get you up in the morning, then read on!? Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight aga... Visa mer
DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,? 

Sysmex Astrego AB’s Research and Development team is growing and needs your mechanical engineering skills.

If development of diagnostic instruments and mechanical engineering are the kind of things that get you up in the morning, then read on!?

Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's first product is aimed at primary care for the diagnosis of urinary tract infection with suggestions for appropriate antibiotics.

 

WHAT WILL YOU DO?

The role is located in Sysmex Astrego’s facilities, in a scenic environment on Sweden's Agricultural University campus in Ultuna, south of Uppsala. Here you will work together with 39 other Sysmex Astrego colleagues, who are focused on research, development and production of the company's products.

Reporting to the Director Research & Development, you will as Lead Mechanical Engineer hold a varied role in a multidisciplinary environment, where you will support and collaborate with production and other parts of Sysmex Astrego, in different engineering projects, such as production scale-up and cost-down Projects.

You will enjoy working in a flexible environment, which also involves some practical ‘hands on’ activities. We know that tomorrow brings more change, so being light on your feet?and?willing to embrace opportunities is an advantage in this role.??

With your broad technical knowledge and competences in the development of med-tech / Life Science instrumentation, as well as production automation, you thrive on working in projects together with others and you are familiar in driving and leading projects, ensuring progression.

 

?AREAS OF EXPERIENCES AND PROVEN SUCCESSES THAT WE ARE LOOKING FOR:

•        Degree in mechanical engineering.

•        Extensive engineering experience.

•        Extensive experience from 3D-CAD and drawings.

•        Diagnostic instrument development.

•        Designing or writing specifications for automated assembly.

•        Writing technical specifications and RFQs for complex systems.

•        Designing high volume machined parts from steel and/or aluminium.

•        Design for Manufacturing / Assembly (DFMA).

•        Complete life cycle - from concept to mass production.

•        Familiar with specification, purchasing and validation routines for new equipment in a cGMP & ISO 13485 regulated med-tech/life science industry

•        Fluent in English.

 

It´s a plus if you have experience in….

•        Working in a mechanical workshop including CAM programs and milling parts.

•        Inventor CAD, Vault and Inventor CAM.

•        Designing injection moulded parts.

 

 ABOUT YOUR POTENTIAL NEW EMPLOYER

The company was founded as Astrego Diagnostics AB in March 2017, based on 10 years of basic research at Uppsala University, and with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's name comes from Antibiotic Susceptibility Testing - AST, and rego which is Latin for guiding. In May 2022, the company was acquired by Sysmex Corporation, with the intention of commercializing products on the global market. Sysmex Corporation is a globally operating diagnostics company, with headquarters in Kobe, Japan and with over 9,200 employees.

YOUR APPLICATION

This recruitment is handled by QRIOS Life Science & Engineering. We treat all candidates equally. If you are interested in applying, please do so through our application system, using this link. This will ensure that the candidate experience is smooth and fair to everyone!

Interviews are taking place continuously so don’t wait with your application.

QRIOS MINDS GO FURTHER. Visa mindre

Lead Mechanical Engineer to Sysmex Astrego AB

DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,?  Sysmex Astrego AB’s Research and Development team is growing and needs your mechanical engineering skills. If development of diagnostic instruments and mechanical engineering are the kind of things that get you up in the morning, then read on!? Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight aga... Visa mer
DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,? 

Sysmex Astrego AB’s Research and Development team is growing and needs your mechanical engineering skills.

If development of diagnostic instruments and mechanical engineering are the kind of things that get you up in the morning, then read on!?

Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's first product is aimed at primary care for the diagnosis of urinary tract infection with suggestions for appropriate antibiotics.

 

WHAT WILL YOU DO?

The role is located in Sysmex Astrego’s facilities, in a scenic environment on Sweden's Agricultural University campus in Ultuna, south of Uppsala. Here you will work together with 39 other Sysmex Astrego colleagues, who are focused on research, development and production of the company's products.

Reporting to the Director Research & Development, you will as Lead Mechanical Engineer hold a varied role in a multidisciplinary environment, where you will support and collaborate with production and other parts of Sysmex Astrego, in different engineering projects, such as production scale-up and cost-down Projects.

You will enjoy working in a flexible environment, which also involves some practical ‘hands on’ activities. We know that tomorrow brings more change, so being light on your feet?and?willing to embrace opportunities is an advantage in this role.??

With your broad technical knowledge and competences in the development of med-tech / Life Science instrumentation, as well as production automation, you thrive on working in projects together with others and you are familiar in driving and leading projects, ensuring progression.

 

?AREAS OF EXPERIENCES AND PROVEN SUCCESSES THAT WE ARE LOOKING FOR:

•        Degree in mechanical engineering.

•        Extensive engineering experience.

•        Extensive experience from 3D-CAD and drawings.

•        Diagnostic instrument development.

•        Designing or writing specifications for automated assembly.

•        Writing technical specifications and RFQs for complex systems.

•        Designing high volume machined parts from steel and/or aluminium.

•        Design for Manufacturing / Assembly (DFMA).

•        Complete life cycle - from concept to mass production.

•        Familiar with specification, purchasing and validation routines for new equipment in a cGMP & ISO 13485 regulated med-tech/life science industry

•        Fluent in English.

 

It´s a plus if you have experience in….

•        Working in a mechanical workshop including CAM programs and milling parts.

•        Inventor CAD, Vault and Inventor CAM.

•        Designing injection moulded parts.

 

 ABOUT YOUR POTENTIAL NEW EMPLOYER

The company was founded as Astrego Diagnostics AB in March 2017, based on 10 years of basic research at Uppsala University, and with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's name comes from Antibiotic Susceptibility Testing - AST, and rego which is Latin for guiding. In May 2022, the company was acquired by Sysmex Corporation, with the intention of commercializing products on the global market. Sysmex Corporation is a globally operating diagnostics company, with headquarters in Kobe, Japan and with over 9,200 employees.

YOUR APPLICATION

This recruitment is handled by QRIOS Life Science & Engineering. We treat all candidates equally. If you are interested in applying, please do so through our application system, using this link. This will ensure that the candidate experience is smooth and fair to everyone!

Interviews are taking place continuously so don’t wait with your application.

QRIOS MINDS GO FURTHER. Visa mindre

Project Manager to Sysmex Astrego AB

DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,?  Sysmex Astrego AB is scaling up and is in the need of your Project Management and Microsoft Project Professional skills. If managing production scale-up and cost-down projects, and providing support on Microsoft Project Professional (MPP) are the kind of things that get you up in the morning, then do read on!? Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision t... Visa mer
DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,? 

Sysmex Astrego AB is scaling up and is in the need of your Project Management and Microsoft Project Professional skills.

If managing production scale-up and cost-down projects, and providing support on Microsoft Project Professional (MPP) are the kind of things that get you up in the morning, then do read on!?

Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's first product is aimed at primary care for the diagnosis of urinary tract infection with suggestions for appropriate antibiotics.

 

WHAT WILL YOU DO?

The role is located in Sysmex Astrego’s facilities, in a scenic environment on Sweden's Agricultural University campus in Ultuna, south of Uppsala. Here you will work together with 39 other Sysmex Astrego colleagues who are focused on research, development, and production of the company's products.

Reporting to the Director of Program Management, you will as the Project Manager hold a role with dual responsibilities. You will run and manage technical projects in a multidisciplinary environment, e.g. production scale-up and cost-down projects for the Director of Production AND be the organisation’s dedicated specialist in Microsoft Project Professional (MPP), providing support and solving issues in the MPP environment.

You will:

•        Run projects for production scale-up and cost-cown for the Director of Production.

•        Support projects for the Director R&D.

•        Support the Director Program Management and team in running multiple parallel projects in Microsoft Project Professional (MPP)

•        Delivering support and help solving issues in the MPP environment.

•        Determine and define project scope and objectives for new projects.

•        Predict resources needed to reach objectives and manage resources in an effective and efficient manner.

•        Develop and manage detailed project schedule and work plans.

•        Monitor and provide project updates on a consistent basis to various stakeholders about strategy, adjustments, and progress.

•        Measure project performance to identify areas for improvement.

 

 ?EXPERIENCES AND PROVEN SUCCESSES THAT WE ARE LOOKING FOR:

•        Degree in relevant science or engineering discipline.

•        Extensive industrial experience in project management/manufacturing development in a cGMP environment, working with all levels of management.

•        Familiar with specification, purchasing and validation routines for new equipment in a cGMP & ISO 13485 regulated med-tech/life science industry.

•        Experience of production scale up in life science/ medtech /pharma.

•        Strong familiarity with project management software tools, methodologies, and best practices.

•        Recent experience with Microsoft Project Professional (MPP).

•        Development and monitoring of project schedule using Microsoft Project Professional (MPP).

•        Ability to complete projects according to outlined scope, budget, and timeline

•        Strong presentation skills in English

 Good to have:

•        Project Management Professional (PMP) certification

 Personal qualities are of high importance in this role. We realise that the list of expectations is getting long. But we do think that to succeed and support in the best possible way in this role, you are indeed a person with tactful change management skills.

 

ABOUT YOUR POTENTIAL NEW EMPLOYER

The company was founded as Astrego Diagnostics AB in March 2017, based on 10 years of basic research at Uppsala University, and with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's name comes from Antibiotic Susceptibility Testing - AST, and rego which is Latin for guiding. In May 2022, the company was acquired by Sysmex Corporation, with the intention of commercializing products on the global market. Sysmex Corporation is a globally operating diagnostics company, with headquarters in Kobe, Japan and with over 9,200 employees.

 

YOUR APPLICATION

This recruitment is handled by QRIOS Life Science & Engineering. We treat all candidates equally. If you are interested in applying, please do so through our application system, using this link. This will ensure that the candidate experience is smooth and fair to everyone!

Interviews are taking place continuously so don’t wait with your application.

QRIOS MINDS GO FURTHER. Visa mindre

Produktspecialist till Energiföretagen

Vill du bli expert på några av elnätsbranschens viktigaste verktyg och tillsammans med branschen driva på utvecklingen? Då har vi en tjänst för dig! Behovet av ett robust och väl fungerande elnät har aldrig varit större, och nu söker Energiföretagen Sverige nya medarbetare som vill arbeta med några av nutidens största utmaningar. Vi söker medarbetare som vill arbeta med att utveckla branschens viktigaste verktyg för hållbarhet, kvalitet och säkerhet – Eln... Visa mer
Vill du bli expert på några av elnätsbranschens viktigaste verktyg och tillsammans med branschen driva på utvecklingen? Då har vi en tjänst för dig!

Behovet av ett robust och väl fungerande elnät har aldrig varit större, och nu söker Energiföretagen Sverige nya medarbetare som vill arbeta med några av nutidens största utmaningar. Vi söker medarbetare som vill arbeta med att utveckla branschens viktigaste verktyg för hållbarhet, kvalitet och säkerhet – Elnätbranschens riktlinjer (EBR).

Dina arbetsuppgifter

Som produktspecialist för Elnätsbranschens riktlinjer (EBR) arbetar du nära elnätsbranschen och kommer ansvara för och arbeta med avancerade programvaror för jordkabelschakt och luftledningar. Du kommer även ha en betydande roll i den fortsatta utvecklingen av branschens vassaste verktyg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

Driva och vårda medlems- och kundrelationer för användare av produkterna, inklusive teknisk support i olika former

Ansvara för relationen med vår samarbetspartner i avseende för de aktuella produkterna

Identifiera potentiella utvecklingsbehov samt tillsammans med samarbetspartnern bedriva kravställning och produktutveckling

Driva referensgrupper och utvecklingsråd

Genomföra produktutbildningar

Tillsammans med vår kommunikationsfunktion ta fram marknadsmaterial för produkten

Utöver affärsområde EBR kommer du även vara involverad i våra andra affärsområden: Utbildning & konferenser, Wattityd och Förlag. Vi ser också goda möjligheter för dig att utveckla rollen.

Din profil

Examen från en elkraft-teknisk utbildning

Några års erfarenhet av tekniskt arbete inom elnät

Gärna erfarenhet av produktutveckling och/eller produktägarskap samt sälj

Gärna erfarenhet av att hålla utbildningar och föredrag

Grundläggande teknisk förståelse samt ett intresse för teknik

Erfarenhet av energibranschen; det är meriterande med erfarenhet inom elnätsprojektering eller beredning

För att lyckas i rollen behöver du ha god kommunikationsförmåga och som person tror vi att du har lätt för att samarbeta med andra och kan omsätta behov till handling. Du är även ansvarstagande och kan driva ditt arbete självständigt, samtidigt som du har mod och integritet att ställa krav och be om hjälp när det behövs. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig

Att få jobba med en av nutidens största frågor – elnätsutbyggnad & underhåll

Tillgång till branschens samlade erfarenhet, bestående av bland annat företagsrepresentanter och specialister

Ett unikt nätverk med representanter från samtliga delar av energibranschen

Bra anställningsvillkor och personalförmåner såsom träning på arbetstid, friskvårdsbidrag med mera. Vi tycker det är viktigt att våra medarbetare har en bra balans mellan arbetstid och fritid

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi är öppna för flexibla lösningar och digitala arbetssätt vilket gör att du som söker tjänsten kan bo på annan ort i landet. #LI-MM

Om Energiföretagen Sverige

I vårt moderna samhälle ska vi kunna förvänta oss att energin är tillgänglig när vi behöver den, årets alla dagar, dygnets alla timmar. Vi vill att den energi vi använder ska ha så liten påverkan på klimat och miljö som det är möjligt. Svensk, klimatsmart energi är nyckeln till ett hållbart samhälle. Energiföretagen Sverige är branschorganisationen som samlar Sveriges energiföretag och skapar rätt?förutsättningar så att de kan fortsätta leverera hållbar energi till alla, alltid.?

Varmt välkommen din ansökan! Visa mindre

Senior Project Manager (SW)

Ansök    Jan 10    QRIOS Minds AB    Projektledare, IT
QRIOS Engineering is looking for a Senior Project Manager with experience within SW for a consultant assignment for our client in Uppsala. We are looking for you who have a minimum of 5 years of experience within project management preferably in a regulatory organization. You will be working with a development project where focus is to implement a new operating system in an already existing platform. Therefore, you must have experience in software develo... Visa mer
QRIOS Engineering is looking for a Senior Project Manager with experience within SW for a consultant assignment for our client in Uppsala. We are looking for you who have a minimum of 5 years of experience within project management preferably in a regulatory organization.

You will be working with a development project where focus is to implement a new operating system in an already existing platform. Therefore, you must have experience in software development and be able to work together with other external partners and suppliers. The project team involves 10-20 engineers. The project language is English, and it is to your advantage to have been working with international projects before since one development team is based in Japan.

Our client is operating in the med-tech industry which means that they have high standards and rules to follow. It is very important for this assignment to have experience from a regulatory organization to understand why some things are perform in a certain way.

We look forward receiving your application!

Responsibilities
• Organise, plan and lead cross-functional, highly complex and business-critical projects, with a focus on development, registration and commercialisation of ImmunoDiagnostics products.
• Report project progress to governance boards and escalate issues to management
• Provide decision support and recommendations for critical decisions to management
• Contribute to identify department goals and drive assigned department goals

• Lead cross-functional, high-complex and business critical projects
• Lead the project core team to reach the project objectives and goals
• Report project status and timely escalate issues and deviations to management
• Provide decision support and recommendations for critical decisions to management
• Assure documentation is adequate according to routines and in compliance with regulations.
• Propose improvements and strategic recommendations within the scope of the project

Your profile
• +5 years of experience in project management, or equivalent qualification.
• Experience in international project management in a matrix organization.
• Strong problem solving and analytical skills.
• Strong leader and people manager with capability to communicate with, motivate, coach and develop program and project team members.
• Training and experience in Design Control.
• Experience working with various levels of the organization including executive leadership, peers and junior team members.
• Strong team orientation and communication skills in English language (both written and verbal).
• Experience in change management.


Please apply by registering your CV here on our website. Click on the "Ansök" button to the right. It is our recommendation that you register as much information as possible and that you attach a complete CV-document. Please check that your correct e-mail address is registered. Visa mindre

Project Manager to Sysmex Astrego AB

DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,?  Sysmex Astrego AB is scaling up and is in the need of your Project Management and Microsoft Project Professional skills. If managing production scale-up and cost-down projects, and providing support on Microsoft Project Professional (MPP) are the kind of things that get you up in the morning, then do read on!? Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision t... Visa mer
DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,? 

Sysmex Astrego AB is scaling up and is in the need of your Project Management and Microsoft Project Professional skills.

If managing production scale-up and cost-down projects, and providing support on Microsoft Project Professional (MPP) are the kind of things that get you up in the morning, then do read on!?

Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's first product is aimed at primary care for the diagnosis of urinary tract infection with suggestions for appropriate antibiotics.

 

WHAT WILL YOU DO?

The role is located in Sysmex Astrego’s facilities, in a scenic environment on Sweden's Agricultural University campus in Ultuna, south of Uppsala. Here you will work together with 39 other Sysmex Astrego colleagues who are focused on research, development, and production of the company's products.

Reporting to the Director of Program Management, you will as the Project Manager hold a role with dual responsibilities. You will run and manage technical projects in a multidisciplinary environment, e.g. production scale-up and cost-down projects for the Director of Production AND be the organisation’s dedicated specialist in Microsoft Project Professional (MPP), providing support and solving issues in the MPP environment.

You will:

•        Run projects for production scale-up and cost-cown for the Director of Production.

•        Support projects for the Director R&D.

•        Support the Director Program Management and team in running multiple parallel projects in Microsoft Project Professional (MPP)

•        Delivering support and help solving issues in the MPP environment.

•        Determine and define project scope and objectives for new projects.

•        Predict resources needed to reach objectives and manage resources in an effective and efficient manner.

•        Develop and manage detailed project schedule and work plans.

•        Monitor and provide project updates on a consistent basis to various stakeholders about strategy, adjustments, and progress.

•        Measure project performance to identify areas for improvement.

 

 ?EXPERIENCES AND PROVEN SUCCESSES THAT WE ARE LOOKING FOR:

•        Degree in relevant science or engineering discipline.

•        Extensive industrial experience in project management/manufacturing development in a cGMP environment, working with all levels of management.

•        Familiar with specification, purchasing and validation routines for new equipment in a cGMP & ISO 13485 regulated med-tech/life science industry.

•        Experience of production scale up in life science/ medtech /pharma.

•        Strong familiarity with project management software tools, methodologies, and best practices.

•        Recent experience with Microsoft Project Professional (MPP).

•        Development and monitoring of project schedule using Microsoft Project Professional (MPP).

•        Ability to complete projects according to outlined scope, budget, and timeline

•        Strong presentation skills in English

 Good to have:

•        Project Management Professional (PMP) certification

 Personal qualities are of high importance in this role. We realise that the list of expectations is getting long. But we do think that to succeed and support in the best possible way in this role, you are indeed a person with tactful change management skills.

 

ABOUT YOUR POTENTIAL NEW EMPLOYER

The company was founded as Astrego Diagnostics AB in March 2017, based on 10 years of basic research at Uppsala University, and with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's name comes from Antibiotic Susceptibility Testing - AST, and rego which is Latin for guiding. In May 2022, the company was acquired by Sysmex Corporation, with the intention of commercializing products on the global market. Sysmex Corporation is a globally operating diagnostics company, with headquarters in Kobe, Japan and with over 9,200 employees.

 

YOUR APPLICATION

This recruitment is handled by QRIOS Life Science & Engineering. We treat all candidates equally. If you are interested in applying, please do so through our application system, using this link. This will ensure that the candidate experience is smooth and fair to everyone!

Interviews are taking place continuously so don’t wait with your application.

QRIOS MINDS GO FURTHER. Visa mindre

Lead Mechanical Engineer to Sysmex Astrego AB

DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,?  Sysmex Astrego AB’s Research and Development team is growing and needs your mechanical engineering skills. If development of diagnostic instruments and mechanical engineering are the kind of things that get you up in the morning, then read on!? Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight aga... Visa mer
DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,? 

Sysmex Astrego AB’s Research and Development team is growing and needs your mechanical engineering skills.

If development of diagnostic instruments and mechanical engineering are the kind of things that get you up in the morning, then read on!?

Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's first product is aimed at primary care for the diagnosis of urinary tract infection with suggestions for appropriate antibiotics.

 

WHAT WILL YOU DO?

The role is located in Sysmex Astrego’s facilities, in a scenic environment on Sweden's Agricultural University campus in Ultuna, south of Uppsala. Here you will work together with 39 other Sysmex Astrego colleagues, who are focused on research, development and production of the company's products.

Reporting to the Director Research & Development, you will as Lead Mechanical Engineer hold a varied role in a multidisciplinary environment, where you will support and collaborate with production and other parts of Sysmex Astrego, in different engineering projects, such as production scale-up and cost-down Projects.

You will enjoy working in a flexible environment, which also involves some practical ‘hands on’ activities. We know that tomorrow brings more change, so being light on your feet?and?willing to embrace opportunities is an advantage in this role.??

With your broad technical knowledge and competences in the development of med-tech / Life Science instrumentation, as well as production automation, you thrive on working in projects together with others and you are familiar in driving and leading projects, ensuring progression.

 

?AREAS OF EXPERIENCES AND PROVEN SUCCESSES THAT WE ARE LOOKING FOR:

•        Degree in mechanical engineering.

•        Extensive engineering experience.

•        Extensive experience from 3D-CAD and drawings.

•        Diagnostic instrument development.

•        Designing or writing specifications for automated assembly.

•        Writing technical specifications and RFQs for complex systems.

•        Designing high volume machined parts from steel and/or aluminium.

•        Design for Manufacturing / Assembly (DFMA).

•        Complete life cycle - from concept to mass production.

•        Familiar with specification, purchasing and validation routines for new equipment in a cGMP & ISO 13485 regulated med-tech/life science industry

•        Fluent in English.

 

It´s a plus if you have experience in….

•        Working in a mechanical workshop including CAM programs and milling parts.

•        Inventor CAD, Vault and Inventor CAM.

•        Designing injection moulded parts.

 

 ABOUT YOUR POTENTIAL NEW EMPLOYER

The company was founded as Astrego Diagnostics AB in March 2017, based on 10 years of basic research at Uppsala University, and with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's name comes from Antibiotic Susceptibility Testing - AST, and rego which is Latin for guiding. In May 2022, the company was acquired by Sysmex Corporation, with the intention of commercializing products on the global market. Sysmex Corporation is a globally operating diagnostics company, with headquarters in Kobe, Japan and with over 9,200 employees.

YOUR APPLICATION

This recruitment is handled by QRIOS Life Science & Engineering. We treat all candidates equally. If you are interested in applying, please do so through our application system, using this link. This will ensure that the candidate experience is smooth and fair to everyone!

Interviews are taking place continuously so don’t wait with your application.

QRIOS MINDS GO FURTHER. Visa mindre

Lead Mechanical Engineer to Sysmex Astrego AB

DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,?  Sysmex Astrego AB’s Research and Development team is growing and needs your mechanical engineering skills. If development of diagnostic instruments and mechanical engineering are the kind of things that get you up in the morning, then read on!? Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight aga... Visa mer
DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,? 

Sysmex Astrego AB’s Research and Development team is growing and needs your mechanical engineering skills.

If development of diagnostic instruments and mechanical engineering are the kind of things that get you up in the morning, then read on!?

Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's first product is aimed at primary care for the diagnosis of urinary tract infection with suggestions for appropriate antibiotics.

 

WHAT WILL YOU DO?

The role is located in Sysmex Astrego’s facilities, in a scenic environment on Sweden's Agricultural University campus in Ultuna, south of Uppsala. Here you will work together with 39 other Sysmex Astrego colleagues, who are focused on research, development and production of the company's products.

Reporting to the Director Research & Development, you will as Lead Mechanical Engineer hold a varied role in a multidisciplinary environment, where you will support and collaborate with production and other parts of Sysmex Astrego, in different engineering projects, such as production scale-up and cost-down Projects.

You will enjoy working in a flexible environment, which also involves some practical ‘hands on’ activities. We know that tomorrow brings more change, so being light on your feet?and?willing to embrace opportunities is an advantage in this role.??

With your broad technical knowledge and competences in the development of med-tech / Life Science instrumentation, as well as production automation, you thrive on working in projects together with others and you are familiar in driving and leading projects, ensuring progression.

 

?AREAS OF EXPERIENCES AND PROVEN SUCCESSES THAT WE ARE LOOKING FOR:

•        Degree in mechanical engineering.

•        Extensive engineering experience.

•        Extensive experience from 3D-CAD and drawings.

•        Diagnostic instrument development.

•        Designing or writing specifications for automated assembly.

•        Writing technical specifications and RFQs for complex systems.

•        Designing high volume machined parts from steel and/or aluminium.

•        Design for Manufacturing / Assembly (DFMA).

•        Complete life cycle - from concept to mass production.

•        Familiar with specification, purchasing and validation routines for new equipment in a cGMP & ISO 13485 regulated med-tech/life science industry

•        Fluent in English.

 

It´s a plus if you have experience in….

•        Working in a mechanical workshop including CAM programs and milling parts.

•        Inventor CAD, Vault and Inventor CAM.

•        Designing injection moulded parts.

 

 ABOUT YOUR POTENTIAL NEW EMPLOYER

The company was founded as Astrego Diagnostics AB in March 2017, based on 10 years of basic research at Uppsala University, and with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's name comes from Antibiotic Susceptibility Testing - AST, and rego which is Latin for guiding. In May 2022, the company was acquired by Sysmex Corporation, with the intention of commercializing products on the global market. Sysmex Corporation is a globally operating diagnostics company, with headquarters in Kobe, Japan and with over 9,200 employees.

YOUR APPLICATION

This recruitment is handled by QRIOS Life Science & Engineering. We treat all candidates equally. If you are interested in applying, please do so through our application system, using this link. This will ensure that the candidate experience is smooth and fair to everyone!

Interviews are taking place continuously so don’t wait with your application.

QRIOS MINDS GO FURTHER. Visa mindre

Project Manager to Sysmex Astrego AB

DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,?  Sysmex Astrego AB is scaling up and is in the need of your Project Management and Microsoft Project Professional skills. If managing production scale-up and cost-down projects, and providing support on Microsoft Project Professional (MPP) are the kind of things that get you up in the morning, then do read on!? Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision t... Visa mer
DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,? 

Sysmex Astrego AB is scaling up and is in the need of your Project Management and Microsoft Project Professional skills.

If managing production scale-up and cost-down projects, and providing support on Microsoft Project Professional (MPP) are the kind of things that get you up in the morning, then do read on!?

Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's first product is aimed at primary care for the diagnosis of urinary tract infection with suggestions for appropriate antibiotics.

 

WHAT WILL YOU DO?

The role is located in Sysmex Astrego’s facilities, in a scenic environment on Sweden's Agricultural University campus in Ultuna, south of Uppsala. Here you will work together with 39 other Sysmex Astrego colleagues who are focused on research, development, and production of the company's products.

Reporting to the Director of Program Management, you will as the Project Manager hold a role with dual responsibilities. You will run and manage technical projects in a multidisciplinary environment, e.g. production scale-up and cost-down projects for the Director of Production AND be the organisation’s dedicated specialist in Microsoft Project Professional (MPP), providing support and solving issues in the MPP environment.

You will:

•        Run projects for production scale-up and cost-cown for the Director of Production.

•        Support projects for the Director R&D.

•        Support the Director Program Management and team in running multiple parallel projects in Microsoft Project Professional (MPP)

•        Delivering support and help solving issues in the MPP environment.

•        Determine and define project scope and objectives for new projects.

•        Predict resources needed to reach objectives and manage resources in an effective and efficient manner.

•        Develop and manage detailed project schedule and work plans.

•        Monitor and provide project updates on a consistent basis to various stakeholders about strategy, adjustments, and progress.

•        Measure project performance to identify areas for improvement.

 

 ?EXPERIENCES AND PROVEN SUCCESSES THAT WE ARE LOOKING FOR:

•        Degree in relevant science or engineering discipline.

•        Extensive industrial experience in project management/manufacturing development in a cGMP environment, working with all levels of management.

•        Familiar with specification, purchasing and validation routines for new equipment in a cGMP & ISO 13485 regulated med-tech/life science industry.

•        Experience of production scale up in life science/ medtech /pharma.

•        Strong familiarity with project management software tools, methodologies, and best practices.

•        Recent experience with Microsoft Project Professional (MPP).

•        Development and monitoring of project schedule using Microsoft Project Professional (MPP).

•        Ability to complete projects according to outlined scope, budget, and timeline

•        Strong presentation skills in English

 Good to have:

•        Project Management Professional (PMP) certification

 Personal qualities are of high importance in this role. We realise that the list of expectations is getting long. But we do think that to succeed and support in the best possible way in this role, you are indeed a person with tactful change management skills.

 

ABOUT YOUR POTENTIAL NEW EMPLOYER

The company was founded as Astrego Diagnostics AB in March 2017, based on 10 years of basic research at Uppsala University, and with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's name comes from Antibiotic Susceptibility Testing - AST, and rego which is Latin for guiding. In May 2022, the company was acquired by Sysmex Corporation, with the intention of commercializing products on the global market. Sysmex Corporation is a globally operating diagnostics company, with headquarters in Kobe, Japan and with over 9,200 employees.

 

YOUR APPLICATION

This recruitment is handled by QRIOS Life Science & Engineering. We treat all candidates equally. If you are interested in applying, please do so through our application system, using this link. This will ensure that the candidate experience is smooth and fair to everyone!

Interviews are taking place continuously so don’t wait with your application.

QRIOS MINDS GO FURTHER. Visa mindre

Project Manager to Sysmex Astrego AB

DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,?  Sysmex Astrego AB is scaling up and is in the need of your Project Management and Microsoft Project Professional skills. If managing production scale-up and cost-down projects, and providing support on Microsoft Project Professional (MPP) are the kind of things that get you up in the morning, then do read on!? Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision t... Visa mer
DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,? 

Sysmex Astrego AB is scaling up and is in the need of your Project Management and Microsoft Project Professional skills.

If managing production scale-up and cost-down projects, and providing support on Microsoft Project Professional (MPP) are the kind of things that get you up in the morning, then do read on!?

Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's first product is aimed at primary care for the diagnosis of urinary tract infection with suggestions for appropriate antibiotics.

 

WHAT WILL YOU DO?

The role is located in Sysmex Astrego’s facilities, in a scenic environment on Sweden's Agricultural University campus in Ultuna, south of Uppsala. Here you will work together with 39 other Sysmex Astrego colleagues who are focused on research, development, and production of the company's products.

Reporting to the Director of Program Management, you will as the Project Manager hold a role with dual responsibilities. You will run and manage technical projects in a multidisciplinary environment, e.g. production scale-up and cost-down projects for the Director of Production AND be the organisation’s dedicated specialist in Microsoft Project Professional (MPP), providing support and solving issues in the MPP environment.

You will:

•        Run projects for production scale-up and cost-cown for the Director of Production.

•        Support projects for the Director R&D.

•        Support the Director Program Management and team in running multiple parallel projects in Microsoft Project Professional (MPP)

•        Delivering support and help solving issues in the MPP environment.

•        Determine and define project scope and objectives for new projects.

•        Predict resources needed to reach objectives and manage resources in an effective and efficient manner.

•        Develop and manage detailed project schedule and work plans.

•        Monitor and provide project updates on a consistent basis to various stakeholders about strategy, adjustments, and progress.

•        Measure project performance to identify areas for improvement.

 

 ?EXPERIENCES AND PROVEN SUCCESSES THAT WE ARE LOOKING FOR:

•        Degree in relevant science or engineering discipline.

•        Extensive industrial experience in project management/manufacturing development in a cGMP environment, working with all levels of management.

•        Familiar with specification, purchasing and validation routines for new equipment in a cGMP & ISO 13485 regulated med-tech/life science industry.

•        Experience of production scale up in life science/ medtech /pharma.

•        Strong familiarity with project management software tools, methodologies, and best practices.

•        Recent experience with Microsoft Project Professional (MPP).

•        Development and monitoring of project schedule using Microsoft Project Professional (MPP).

•        Ability to complete projects according to outlined scope, budget, and timeline

•        Strong presentation skills in English

 Good to have:

•        Project Management Professional (PMP) certification

 Personal qualities are of high importance in this role. We realise that the list of expectations is getting long. But we do think that to succeed and support in the best possible way in this role, you are indeed a person with tactful change management skills.

 

ABOUT YOUR POTENTIAL NEW EMPLOYER

The company was founded as Astrego Diagnostics AB in March 2017, based on 10 years of basic research at Uppsala University, and with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's name comes from Antibiotic Susceptibility Testing - AST, and rego which is Latin for guiding. In May 2022, the company was acquired by Sysmex Corporation, with the intention of commercializing products on the global market. Sysmex Corporation is a globally operating diagnostics company, with headquarters in Kobe, Japan and with over 9,200 employees.

 

YOUR APPLICATION

This recruitment is handled by QRIOS Life Science & Engineering. We treat all candidates equally. If you are interested in applying, please do so through our application system, using this link. This will ensure that the candidate experience is smooth and fair to everyone!

Interviews are taking place continuously so don’t wait with your application.

QRIOS MINDS GO FURTHER. Visa mindre

Laboratorieingenjör till vår kund i Uppsala

QRIOS Life Science söker nu dig som är utbildad kemist, BMA eller annan naturvetenskaplig akademisk utbildning för ett konsultuppdrag hos vår kund i Uppsala. Gillar du att labba och kvalite? Då är denna tjänst för dig, tveka inte med att ansöka redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Dina arbetsuppgifter i huvudsak I rollen som laboratorieingenjör är du en del i produktionsflöde som utför rutinanalyser. Du arbetar efter metodbeskrivning och ins... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu dig som är utbildad kemist, BMA eller annan naturvetenskaplig akademisk utbildning för ett konsultuppdrag hos vår kund i Uppsala. Gillar du att labba och kvalite? Då är denna tjänst för dig, tveka inte med att ansöka redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som laboratorieingenjör är du en del i produktionsflöde som utför rutinanalyser. Du arbetar efter metodbeskrivning och instruktioner eller försöksplan och ansvarar för att sammanställa, kontrollera och rapportera resultat. Vidare deltar du även i avvikelserutredningar.

Arbetet utförs i enlighet med och styrs av GMP. I enstaka fall arbetar gruppen med metodutveckling, men tonvikt ligger på löpande rutinanalyser. Den här rollen är mycket meriterande för dig som vill lära dig labbarbete.

Vem är du?
• Avslutad akademisk utbildning inom kemi, biologi, naturvetenskap alternativt farmaceutisk utbildning
• Tidigare labberfarenhet
• Erfarenhet av HPLC, GLC och partikelräkning
• Goda kunskaper i GMP

För att passa för den här rollen tror vi att du söker är metodisk och trivs i en roll med systematiskt arbete. Då rollen innebär ett stort ansvar i att arbeta med substanser som är avgörande för liv och hälsa är det väldigt viktigt att du är noggrann, ansvarstagande och strukturerad. Det är av samma anledning viktigt att du är en person med stark integritet där du har patienten ständigt i fokus.

Om verksamheten
Vi på QRIOS genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Det finns med andra ord stor chans att du hittar ditt nästa drömjobb här hos oss.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se. Visa mindre

Lead Mechanical Engineer to Sysmex Astrego AB

DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,?  Sysmex Astrego AB’s Research and Development team is growing and needs your mechanical engineering skills. If development of diagnostic instruments and mechanical engineering are the kind of things that get you up in the morning, then read on!? Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight aga... Visa mer
DEAR POTENTIAL NEW SYSMEX ASTREGO COLLEAGUE,? 

Sysmex Astrego AB’s Research and Development team is growing and needs your mechanical engineering skills.

If development of diagnostic instruments and mechanical engineering are the kind of things that get you up in the morning, then read on!?

Sysmex Astrego AB is a fast-growing and innovative company in medical diagnostics, with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's first product is aimed at primary care for the diagnosis of urinary tract infection with suggestions for appropriate antibiotics.

 

WHAT WILL YOU DO?

The role is located in Sysmex Astrego’s facilities, in a scenic environment on Sweden's Agricultural University campus in Ultuna, south of Uppsala. Here you will work together with 39 other Sysmex Astrego colleagues, who are focused on research, development and production of the company's products.

Reporting to the Director Research & Development, you will as Lead Mechanical Engineer hold a varied role in a multidisciplinary environment, where you will support and collaborate with production and other parts of Sysmex Astrego, in different engineering projects, such as production scale-up and cost-down Projects.

You will enjoy working in a flexible environment, which also involves some practical ‘hands on’ activities. We know that tomorrow brings more change, so being light on your feet?and?willing to embrace opportunities is an advantage in this role.??

With your broad technical knowledge and competences in the development of med-tech / Life Science instrumentation, as well as production automation, you thrive on working in projects together with others and you are familiar in driving and leading projects, ensuring progression.

 

?AREAS OF EXPERIENCES AND PROVEN SUCCESSES THAT WE ARE LOOKING FOR:

•        Degree in mechanical engineering.

•        Extensive engineering experience.

•        Extensive experience from 3D-CAD and drawings.

•        Diagnostic instrument development.

•        Designing or writing specifications for automated assembly.

•        Writing technical specifications and RFQs for complex systems.

•        Designing high volume machined parts from steel and/or aluminium.

•        Design for Manufacturing / Assembly (DFMA).

•        Complete life cycle - from concept to mass production.

•        Familiar with specification, purchasing and validation routines for new equipment in a cGMP & ISO 13485 regulated med-tech/life science industry

•        Fluent in English.

 

It´s a plus if you have experience in….

•        Working in a mechanical workshop including CAM programs and milling parts.

•        Inventor CAD, Vault and Inventor CAM.

•        Designing injection moulded parts.

 

 ABOUT YOUR POTENTIAL NEW EMPLOYER

The company was founded as Astrego Diagnostics AB in March 2017, based on 10 years of basic research at Uppsala University, and with a vision to develop diagnostic products to contribute to the global fight against antibiotic resistance. The company's name comes from Antibiotic Susceptibility Testing - AST, and rego which is Latin for guiding. In May 2022, the company was acquired by Sysmex Corporation, with the intention of commercializing products on the global market. Sysmex Corporation is a globally operating diagnostics company, with headquarters in Kobe, Japan and with over 9,200 employees.

YOUR APPLICATION

This recruitment is handled by QRIOS Life Science & Engineering. We treat all candidates equally. If you are interested in applying, please do so through our application system, using this link. This will ensure that the candidate experience is smooth and fair to everyone!

Interviews are taking place continuously so don’t wait with your application.

QRIOS MINDS GO FURTHER. Visa mindre

Analytisk kemist till expansivt bolag i Uppsala

Ansök    Sep 23    QRIOS Minds AB    Analytisk kemist
QRIOS Life Science söker en erfaren analytisk kemist till spännande konsultuppdrag hos expansivt drug delivery-bolag i Uppsala. I rollen kommer du att utveckla och validera analytiska metoder, samt löpande analysera prover från utveckling, produktion och stab-studier i olika faser av produktutveckling. Vi söker dig med minst 3 års tidigare erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin. Låter det intressant? Tveka inte att ansöka redan idag då urval samt in... Visa mer
QRIOS Life Science söker en erfaren analytisk kemist till spännande konsultuppdrag hos expansivt drug delivery-bolag i Uppsala. I rollen kommer du att utveckla och validera analytiska metoder, samt löpande analysera prover från utveckling, produktion och stab-studier i olika faser av produktutveckling. Vi söker dig med minst 3 års tidigare erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin. Låter det intressant? Tveka inte att ansöka redan idag då urval samt intervjuer sker löpande.

Om tjänsten
I rollen som Analytisk kemist kommer du under eget ansvar utveckla och validera analytiska metoder, samt löpande analysera prover från utveckling, produktion och stab-studier i olika faser av produktutveckling. Vidare ansvarar du för att kritiskt utvärdera och rapportera de resultat du kommer fram till. Arbetet bedrivs i nära samarbete med andra funktioner inom företaget och din analytiska kompetens är en viktig parameter för vår framgång. Vi är i en expansiv fas och jobbar kontinuerligt med att utveckla rutiner, organisation och arbetssätt, därför letar vi nu efter dig som utöver att utföra analyser gillar att ta initiativ och aktivt driva olika frågor inom verksamheten.

För att trivas behöver du ha ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du förstår vikten av gott samarbete med kollegor samtidigt som du har förmågan att ta ansvar över att ditt eget arbete blir gjort på ett effektivt sätt. Vidare trivs du i en labbmiljö där du får arbeta med utveckling och kvalitet.


Vem är du?
Akademisk utbildning med analytisk/farmaceutisk/kemisk inriktning
Minst 3 års erfarenhet av kemiska analyser, framför allt med kromatografiska tekniker som HPLC och UPLC, enligt GMP
Erfarenhet av metodutveckling, validering och QC.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
Erfarenhet av UV/vis och frisättning
Erfarenhet av komplexa matriser
Fysikal-kemisk karaktärisering av molekyler
Erfarenhet av analys av formuleringar för kontrollerad frisättning


About the organisation
QRIOS Life Science can offer several opportunities for skilled people with a background in biochemistry, chemical engineering or science. We work with Sweden’s leading pharmaceutical and life science companies. So whether you’re interested in research, regulatory affairs, quality assurance, environmental and quality control, sales and marketing, or just want a career change, we have the job for you. Being a consultant at QRIOS gives you opportunities to try different industries, companies and roles.

It suits whoever wants to get a lot of experience in a short period of time. We offer you the chance to work with well-known brands at renowned companies where you can develop your skills. If you’re looking for a world of exciting assignments and new contacts, you’ll like being a consultant. Visa mindre

Affärsdriven konsultchef till vårt Uppsalakontor

Om tjänsten Är du en person som gillar att jobba i en flexibel miljö med växlande arbetsuppgifter och stor frihet? Vi utökar just nu vårt team med en mångfacetterad, säljande och driven konsultchef som vill vara med och utveckla vår expansiva verksamhet i Uppsala! Du ingår i vårt dotterbolag QRIOS Life Science & Engineering och du kommer att arbeta tillsammans med rekryterare, laboratorieingenjörer, konsultchefer ja listan är lång över oss alla som samarb... Visa mer
Om tjänsten
Är du en person som gillar att jobba i en flexibel miljö med växlande arbetsuppgifter och stor frihet? Vi utökar just nu vårt team med en mångfacetterad, säljande och driven konsultchef som vill vara med och utveckla vår expansiva verksamhet i Uppsala!

Du ingår i vårt dotterbolag QRIOS Life Science & Engineering och du kommer att arbeta tillsammans med rekryterare, laboratorieingenjörer, konsultchefer ja listan är lång över oss alla som samarbetar för att lyckas!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I den här rollen är du relationsskapare, säljare och samtidigt spindeln i nätet för alla konsulter som dagligen hjälper våra kunder att lyckas med sin verksamhet. Arbetsuppgifterna är varierande och du ansvarar för bland annat:

• Kontakta och skapa relationer med dina framtida kunder
• Rekrytering av ny kompetens till dina kundteam
• Ansvar för hela HR-processen, allt från onboarding, arbetsmiljö och arbetsrättsfrågor, coachning och kompetensutveckling
• Arrangera sociala aktiviteter för kunder och kollegor.

Som en del av management-teamet i Uppsala är du en självklar första kontakt med många av våra framtida kunder och du tar stort ansvar för att bidra till att bearbeta marknaden och bygga upp våra kundkontakter genom tempo och specialistleverans.
Vi är en flexibel arbetsplats där den ena dagen sällan är den andra lik, vilket ställer krav på oss att vara kreativa och lösningsorienterade.
Detta är ett perfekt jobb för dig som tyckte det var tråkigt att sitta hemma framför Teams under pandemin och längtar efter att få komma ut och träffa folk på riktigt igen!


Vem är du?
Du drivs av att bygga relationer och skapa nya kontakter med kunder och kandidater. Förmodligen har du en bakgrund inom Life Science, antingen akademiskt eller genom tidigare arbetslivserfarenhet. Det är en stor fördel om du har erfarenhet inom konsultbranschen sedan tidigare och plus i kanten om det varit just inom Life Science- eller tekniksektorn.

Du behöver behärska svenska och engelska obehindrat både i tal och i skrift.

Låter detta som ett utmärkt jobb för dig? Tveka inte höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar! Vi tillämpar löpande urval så passa på att skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten
På QRIOS jobbar nyfikna experter inom Life Science, Engineering som vill attrahera de bästa medarbetarna, för att kunna fortsätta hjälpa våra samarbetspartners med den viktiga kompetens de efterfrågar. Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag som är starkt inspirerade av dem som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Som vi säger, QRIOS MINDS GO FURTHER. Visa mindre

Rekryteringskonsult Life Science & Engineering Uppsala

Har du en bakgrund inom teknik och/eller Life Science, men vill arbeta mer med människor och mindre i labbet? Eller jobbar du redan med med rekrytering inom teknik och/eller Life Science och vill vara med och bygga något fantastiskt? Vill du vara med och hjälpa Life Science-bolag i Uppsala att hitta rätt kompetens i en utvecklande och relationsinriktad roll? Bli vår nya rekryteringskonsult och med det en del i en organisation där vi både har omtanke och ... Visa mer
Har du en bakgrund inom teknik och/eller Life Science, men vill arbeta mer med människor och mindre i labbet?

Eller jobbar du redan med med rekrytering inom teknik och/eller Life Science och vill vara med och bygga något fantastiskt?

Vill du vara med och hjälpa Life Science-bolag i Uppsala att hitta rätt kompetens i en utvecklande och relationsinriktad roll?
Bli vår nya rekryteringskonsult och med det en del i en organisation där vi både har omtanke och gemenskap som stark grund, men även en rackarns fart och framgång!

Nu behöver vi bli ännu fler och växa i Uppsala!

Vi är ett riktigt härligt gäng och söker dig som vill bidra till framgång med både resultat och din person!

Om tjänsten
I rollen som rekryteringskonsult på QRIOS Life Science & Engineering har du ett helhetsansvar för dina rekryteringsuppdrag från att sälja in uppdraget, till genomförande och uppföljning av rekryteringsuppdrag med kund och kandidat. Du bygger kundrelationer och kandidatnätverk och driver försäljning av våra tjänster på Engineering- och Life Science-marknaden i Uppsala.
Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra rekryteringskonsulter, säljare, researchers och konsultchefer där vi bidrar till varandras framgångar genom samarbete. Vi arbetar framgångsrikt och effektivt med kreativitet, stöd från tydliga processer och etablerad infrastruktur.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som uppdragsansvarig rekryteringskonsult arbetar du med enskilda uppdrag såväl som med avtalsleveranser och dina kunder står ofta för välkända varumärken. Du ansvarar också för dina kundrelationer och bedriver aktivt säljarbete för att få in nya uppdrag. Du prospekterar och håller dig uppdaterad på Engineering- och/eller Life Science-marknaden i Uppsalaområdet.

Tillsammans med dina kollegor driver ni försäljning och utförandet av uppdragen framåt både i det operativa och strategiska.


Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen inom teknik eller Life Science och helst har arbetat några år i branschen.
Det är meriterande om du arbetat med kundbearbetning och försäljning.

Alternativt har du en personalvetarbakgrund och jobbar med specialistrekrytering inom teknik eller Life Science.

Om du har erfarenhet av rekryteringsarbete har ditt fokus då varit kvalificerade tjänster, specialister och chefer inom Life Science-området.

Du bor i Uppsala eller på pendlingsavstånd och ditt professionella nätverk har också sin tyngd i Uppsala.

För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att du drivs av affären och resultatet samt av mötet med människor - kunder och kandidater både enskilt och i större sammanhang. Du har en utvecklad social kompetens, är energisk och tycker om att arbeta i en händelserik miljö. Din förmåga att arbeta både i team och självständigt är mycket god och du trivs i rollen med stort eget ansvar och många saker på gång samtidigt.

Du behöver behärska svenska obehindrat och vara helt bekväm med att skriva och tala engelska.


Om verksamheten
På QRIOS jobbar nyfikna experter inom Life Science, Engineering och IT som vill fortsätta attrahera de bästa medarbetarna, för att kunna fortsätta hjälpa våra samarbetspartners med den viktiga kompetens de efterfrågar. Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag som är starkt inspirerade av dem som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Som vi säger, QRIOS MINDS GO FURTHER.

Besök vår hemsida www.qrios.se eller kontakta oss direkt för att få veta mer om vilka vi är och varför just du ska söka dig till oss.

#LI-QRIOS Visa mindre

Laboratorieingenjör sökes till Uppsala

Är du laboratorieingenjör, kemist eller kanske biomedicinsk analytiker som är intresserad av läkemedelsindustrin? Vi söker kandidater som trivs på laboratoriet och som har erfarenhet inom kemi till spännande konsultuppdrag i början av nästa år. Våra kunder finns främst söder om Stockholm men även i Uppsala. Låter det här intressant för dig? Skicka in en intresseanmälan redan idag. Vi på QRIOS Life Science ser fram emot din ansökan! Vem är du? Vem är du? -... Visa mer
Är du laboratorieingenjör, kemist eller kanske biomedicinsk analytiker som är intresserad av läkemedelsindustrin? Vi söker kandidater som trivs på laboratoriet och som har erfarenhet inom kemi till spännande konsultuppdrag i början av nästa år. Våra kunder finns främst söder om Stockholm men även i Uppsala. Låter det här intressant för dig? Skicka in en intresseanmälan redan idag. Vi på QRIOS Life Science ser fram emot din ansökan!

Vem är du?
Vem är du?
- Vi letar efter dig som har en naturvetenskaplig högskoleutbildning, gärna med inriktning kemi/läkemedelsteknik.
- Vi välkomnar även ansökningar från dig som är biomedicinsk analytiker med erfarenhet från klinisk kemi.
- Du får gärna ha tidigare erfarenhet inom våtkemi och HPLC.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.
- Som person är du självgående, initiativtagande och ska ha lätt för att samarbeta. Vidare är du flexibel och kommunikativ. Du ska tycka om att labba och har ett allmänt tekniskt intresse.


Om verksamheten
QRIOS kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och life scienceföretag. Så, vare sig du är intresserad av forskning, Regulatory Affairs, Quality Assurance, miljö- och kvalitetskontroll, marknad och försäljning eller bara önskar ett karriärbyte, har vi en tjänst för dig.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se. Visa mindre

Konsult inom Life Science

QRIOS Life Science kan erbjuda en rad möjligheter för dig som är intresserad av att jobba som konsult/underkonsult hos våra spännande kundföretag. Är du en driven och engagerad person som vill utvecklas i din karriär inom Life Science? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! QRIOS Life Science riktar sig till dig som har en biokemisk, kemiteknisk, naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund. Vi söker både dig med flera års erfarenhet och dig i början av karr... Visa mer
QRIOS Life Science kan erbjuda en rad möjligheter för dig som är intresserad av att jobba som konsult/underkonsult hos våra spännande kundföretag. Är du en driven och engagerad person som vill utvecklas i din karriär inom Life Science? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

QRIOS Life Science riktar sig till dig som har en biokemisk, kemiteknisk, naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund. Vi söker både dig med flera års erfarenhet och dig i början av karriären.

Är du kanske egenföretagare/underkonsult? Hos oss erbjuds du trygghet, utan att behöva göra avkall på din frihet. Låt oss hitta spännande uppdrag åt dig.

Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och life science-företag. Vi söker ständigt konsulter inom ffa:

• Kvalitetskontroll (QC)
• Quality Assurance (QA)
• Regulatory Affairs
• Process
• Tillverkning

Vill du ingå i vårt nätverk? Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Affärsdriven konsultchef till QRIOS Life Science & Engineering

Om tjänsten Är du en person som gillar att jobba i en flexibel miljö med växlande arbetsuppgifter och stor frihet? Vi utökar just nu vårt team med en mångfacetterad, säljande och driven konsultchef som vill vara med och utveckla vår expansiva verksamhet i Uppsala! Du ingår i vårt dotterbolag QRIOS Life Science & Engineering och du kommer att arbeta tillsammans med rekryterare, laboratorieingenjörer, konsultchefer ja listan är lång över oss alla som samarb... Visa mer
Om tjänsten
Är du en person som gillar att jobba i en flexibel miljö med växlande arbetsuppgifter och stor frihet? Vi utökar just nu vårt team med en mångfacetterad, säljande och driven konsultchef som vill vara med och utveckla vår expansiva verksamhet i Uppsala!

Du ingår i vårt dotterbolag QRIOS Life Science & Engineering och du kommer att arbeta tillsammans med rekryterare, laboratorieingenjörer, konsultchefer ja listan är lång över oss alla som samarbetar för att lyckas!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I den här rollen är du relationsskapare, säljare och samtidigt spindeln i nätet för alla konsulter som dagligen hjälper våra kunder att lyckas med sin verksamhet. Arbetsuppgifterna är varierande och du ansvarar för bland annat:

• Kontakta och skapa relationer med dina framtida kunder
• Rekrytering av ny kompetens till dina kundteam
• Ansvar för hela HR-processen, allt från onboarding, arbetsmiljö och arbetsrättsfrågor, coachning och kompetensutveckling
• Arrangera sociala aktiviteter för kunder och kollegor.

Som en del av management-teamet i Uppsala är du en självklar första kontakt med många av våra framtida kunder och du tar stort ansvar för att bidra till att bearbeta marknaden och bygga upp våra kundkontakter genom tempo och specialistleverans.
Vi är en flexibel arbetsplats där den ena dagen sällan är den andra lik, vilket ställer krav på oss att vara kreativa och lösningsorienterade.
Detta är ett perfekt jobb för dig som tyckte det var tråkigt att sitta hemma framför Teams under pandemin och längtar efter att få komma ut och träffa folk på riktigt igen!


Vem är du?
Du drivs av att bygga relationer och skapa nya kontakter med kunder och kandidater. Förmodligen har du en bakgrund inom Life Science, antingen akademiskt eller genom tidigare arbetslivserfarenhet. Det är en stor fördel om du har erfarenhet inom konsultbranschen sedan tidigare och plus i kanten om det varit just inom Life Science- eller tekniksektorn.

Du behöver behärska svenska och engelska obehindrat både i tal och i skrift.

Låter detta som ett utmärkt jobb för dig? Tveka inte höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar! Vi tillämpar löpande urval så passa på att skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten
På QRIOS jobbar nyfikna experter inom Life Science, Engineering som vill attrahera de bästa medarbetarna, för att kunna fortsätta hjälpa våra samarbetspartners med den viktiga kompetens de efterfrågar. Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag som är starkt inspirerade av dem som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Som vi säger, QRIOS MINDS GO FURTHER. Visa mindre

Laboratoriespecialist till Cytiva i Uppsala

QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Om tjänsten • U... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande.

Om tjänsten
• Utföra analyser enligt gällande instruktioner
• Avrapportera och kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument

Vem är du?
• Högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi, gärna med inriktning proteinkemi
• Kunskap om ISO 9001 alternativt GMP är mycket meriterande
• Tidigare erfarenhet av laborativt kvalitetsarbete inom QC-verksamhet är meriterande

• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallelltOm verksamheten
Vi på QRIOS Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på QRIOS av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på QRIOS och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.

#LI-HP1 Visa mindre

Laboratoriespecialist till Cytiva i Uppsala

QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Om tjänsten • U... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande.

Om tjänsten
• Utföra analyser enligt gällande instruktioner
• Avrapportera och kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument

Vem är du?
• Högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi, gärna med inriktning proteinkemi
• Kunskap om ISO 9001 alternativt GMP är mycket meriterande
• Tidigare erfarenhet av laborativt kvalitetsarbete inom QC-verksamhet är meriterande

• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallelltOm verksamheten
Vi på QRIOS Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på QRIOS av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på QRIOS och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.

#LI-HP1 Visa mindre

Laboratoriespecialist till Cytiva i Uppsala

QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Om tjänsten • U... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande.

Om tjänsten
• Utföra analyser enligt gällande instruktioner
• Avrapportera och kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument

Vem är du?
• Högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi, gärna med inriktning proteinkemi
• Kunskap om ISO 9001 alternativt GMP är mycket meriterande
• Tidigare erfarenhet av laborativt kvalitetsarbete inom QC-verksamhet är meriterande

• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallelltOm verksamheten
Vi på QRIOS Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på QRIOS av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på QRIOS och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.

#LI-HP1 Visa mindre

Laboratoriespecialist till Cytiva i Uppsala

QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Om tjänsten • U... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande.

Om tjänsten
• Utföra analyser enligt gällande instruktioner
• Avrapportera och kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument

Vem är du?
• Högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi, gärna med inriktning proteinkemi
• Kunskap om ISO 9001 alternativt GMP är mycket meriterande
• Tidigare erfarenhet av laborativt kvalitetsarbete inom QC-verksamhet är meriterande

• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallelltOm verksamheten
Vi på QRIOS Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på QRIOS av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på QRIOS och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.

#LI-HP1 Visa mindre

Farmaceuter sökes till vår kund i Uppsala

Ansök    Apr 21    Qrios Minds AB    Farmaceut/Apotekare
QRIOS Life Science söker nu farmaceuter för ett konsultuppdrag till vår kund i Uppsala. Gillar du att arbeta med patientsäkerhet och kvalité? Trivs du att arbeta i team, är engagerad, flexibel och ansvarsfull och gillar utmaningar samt dela med dig av din positiva energi. Då är du den vi söker! Om tjänsten Hos kunden kommer du få friheten att arbeta med varierande farmaceutiska arbetsuppgifter som innebär både praktiskt arbete och kontorsarbete. Kunden ha... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu farmaceuter för ett konsultuppdrag till vår kund i Uppsala. Gillar du att arbeta med patientsäkerhet och kvalité? Trivs du att arbeta i team, är engagerad, flexibel och ansvarsfull och gillar utmaningar samt dela med dig av din positiva energi. Då är du den vi söker!

Om tjänsten
Hos kunden kommer du få friheten att arbeta med varierande farmaceutiska arbetsuppgifter som innebär både praktiskt arbete och kontorsarbete. Kunden har en stor arbetsplats där allt finns under samma tak. Du kommer få arbeta inom en spännande, växande marknad. Arbetet kommer främst ske dagtid men finns chans att jobba kväll också.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Godkänna dosunderlag efter inkommande ordinationsändringar och beställningar från vården
• På ett professionellt sätt hantera kontakter med hälso- och sjukvården, patienter och anhöriga via telefon och meddelanden
• Expediera och distribuera dosdispenserade läkemedel samt hela förpackningar
• Kvalitetssäkra och utföra helhetskontroll av dospåsar i vår produktionsanläggning
• Arbeta noggrant och effektivt enligt gällande rutiner och regelverk


Om verksamheten
Vi på QRIOS genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Det finns med andra ord stor chans att du hittar ditt nästa drömjobb här hos oss.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se. #LI-IA1 Visa mindre

Laboratoriespecialist till Cytiva i Uppsala

QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen till P... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen till Poolia Life Science!

Om tjänsten
• Utföra analyser enligt gällande instruktioner
• Avrapportera och kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument

Vem är du?
• Högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi, gärna med inriktning proteinkemi
• Kunskap om ISO 9001 alternativt GMP är mycket meriterande
• Tidigare erfarenhet av laborativt kvalitetsarbete inom QC-verksamhet är meriterande

• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallelltOm verksamheten
Vi på QRIOS Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på QRIOS av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på QRIOS och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.

#LI-HP1 Visa mindre

Legitimerade receptarier sökes till vår kund i Uppsala

Ansök    Mar 22    Qrios Minds AB    Farmaceut/Apotekare
QRIOS Life Science söker nu receptarier för ett konsultuppdrag till vår kund i Uppsala. Gillar du att arbeta med patientsäkerhet och kvalité? Trivs du att arbeta i team, är engagerad, flexibel och ansvarsfull och gillar utmaningar samt dela med dig av din positiva energi. Då är du den vi söker! Om tjänsten Hos kunden kommer du få friheten att arbeta med varierande farmaceutiska arbetsuppgifter som innebär både praktiskt arbete och kontorsarbete. Kunden h... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu receptarier för ett konsultuppdrag till vår kund i Uppsala. Gillar du att arbeta med patientsäkerhet och kvalité? Trivs du att arbeta i team, är engagerad, flexibel och ansvarsfull och gillar utmaningar samt dela med dig av din positiva energi. Då är du den vi söker!

Om tjänsten
Hos kunden kommer du få friheten att arbeta med varierande farmaceutiska arbetsuppgifter som innebär både praktiskt arbete och kontorsarbete. Kunden har en stor arbetsplats där allt finns under samma tak. Du kommer få arbeta inom en spännande, växande marknad. Arbetet kommer främst ske dagtid men finns chans att jobba kväll också.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Godkänna dosunderlag efter inkommande ordinationsändringar och beställningar från vården
• På ett professionellt sätt hantera kontakter med hälso- och sjukvården, patienter och anhöriga via telefon och meddelanden
• Expediera och distribuera dosdispenserade läkemedel samt hela förpackningar
• Kvalitetssäkra och utföra helhetskontroll av dospåsar i vår produktionsanläggning
• Arbeta noggrant och effektivt enligt gällande rutiner och regelverk


Om verksamheten
Vi på QRIOS genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Det finns med andra ord stor chans att du hittar ditt nästa drömjobb här hos oss.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se. Visa mindre

Supply and production planner to global pharmaceutical company

This is a consultant assignment to one of our clients in the pharmaceutical industry. “Caring for the world, one person at a time has inspired and united the people of *company name* for over 130 years. We embrace research and science - bringing innovative ideas, products and services to advance the health and well-being of people. Employees of the *company name* Family of Companies work with partners in health care to touch the lives of over a billion p... Visa mer
This is a consultant assignment to one of our clients in the pharmaceutical industry.

“Caring for the world, one person at a time has inspired and united the people of *company name* for over 130 years. We embrace research and science - bringing innovative ideas, products and services to advance the health and well-being of people. Employees of the *company name* Family of Companies work with partners in health care to touch the lives of over a billion people every day, throughout the world.
The company is one of the world's most comprehensive and broadly-based manufacturer of health care products, as well as a provider of related services, for the consumer, pharmaceutical, and medical devices and diagnostics markets. There are more than 250 connected operating companies employing approximately 125,000 people in 60 countries throughout the world.
Thriving on a diverse company culture, celebrating the uniqueness of our employees and committed to inclusion. Proud to be an equal opportunity employer.
If you have the talent and desire to touch the world, *company name* has the career opportunities to help make it happen.”

About the position
This customer is looking for an experienced candidate that can support the Planning team with production and/or supply planning as well as master data handling.
3-5 years of work experience in production planning and/or supply planning preferably in Medical/Pharmaceutical Industry.
Experience with ERP (preferably SAP).

Your profile
• Academic degree within supply chain/logistics or equivalent.
• 3-5+ years’ experience within supply chain planning.
• Experience from pharma industry or other complex and regulated industry
• Experience of av demand- and supply planning in a big organization.
• Proficiency with Microsoft Office Tools
• Experience with SAP (preferably) or other ERP-systems (SAP/APO/SNP)
• Fluent in Swedish and English in both speaking and writing.
• Knowledge in GMP and ISO

Further requested attributes:

• Strong collaboration and communication skills
• Accurate, structured, analytical, self-driven, service oriented, team-player
• Ability to multi-task, prioritize, and must have sense of urgency
• E2E Supply Chain planning understanding
• Proficiency with Microsoft Office Tools
• Experience with ERP systems (SAP)

About the organisation
QRIOS Life Science can offer several opportunities for skilled people with a background in biochemistry, chemical engineering or science. We work with Sweden’s leading pharmaceutical and life science companies. So whether you’re interested in research, regulatory affairs, quality assurance, environmental and quality control, sales and marketing, or just want a career change, we have the job for you. Being a consultant at QRIOS gives you opportunities to try different industries, companies and roles.

It suits whoever wants to get a lot of experience in a short period of time. We offer you the chance to work with well-known brands at renowned companies where you can develop your skills. If you’re looking for a world of exciting assignments and new contacts, you’ll like being a consultant.

We look forward receiving your application! Visa mindre

Farmaceuter sökes till vår kund i Uppsala

Ansök    Mar 23    Qrios Minds AB    Farmaceut/Apotekare
QRIOS Life Science söker nu farmaceuter för ett konsultuppdrag till vår kund i Uppsala. Gillar du att arbeta med patientsäkerhet och kvalité? Trivs du att arbeta i team, är engagerad, flexibel och ansvarsfull och gillar utmaningar samt dela med dig av din positiva energi. Då är du den vi söker! Om tjänsten Hos kunden kommer du få friheten att arbeta med varierande farmaceutiska arbetsuppgifter som innebär både praktiskt arbete och kontorsarbete. Kunden ha... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu farmaceuter för ett konsultuppdrag till vår kund i Uppsala. Gillar du att arbeta med patientsäkerhet och kvalité? Trivs du att arbeta i team, är engagerad, flexibel och ansvarsfull och gillar utmaningar samt dela med dig av din positiva energi. Då är du den vi söker!

Om tjänsten
Hos kunden kommer du få friheten att arbeta med varierande farmaceutiska arbetsuppgifter som innebär både praktiskt arbete och kontorsarbete. Kunden har en stor arbetsplats där allt finns under samma tak. Du kommer få arbeta inom en spännande, växande marknad. Arbetet kommer främst ske dagtid men finns chans att jobba kväll också.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Godkänna dosunderlag efter inkommande ordinationsändringar och beställningar från vården
• På ett professionellt sätt hantera kontakter med hälso- och sjukvården, patienter och anhöriga via telefon och meddelanden
• Expediera och distribuera dosdispenserade läkemedel samt hela förpackningar
• Kvalitetssäkra och utföra helhetskontroll av dospåsar i vår produktionsanläggning
• Arbeta noggrant och effektivt enligt gällande rutiner och regelverk


Om verksamheten
Vi på QRIOS genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Det finns med andra ord stor chans att du hittar ditt nästa drömjobb här hos oss.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se. Visa mindre

Legitimerade receptarier sökes till vård Kund i Uppsala

Ansök    Mar 22    Qrios Minds AB    Farmaceut/Apotekare
QRIOS Life Science söker nu receptarier för ett konsultuppdrag till vår kund i Uppsala. Gillar du att arbeta med patientsäkerhet och kvalité? Trivs du att arbeta i team, är engagerad, flexibel och ansvarsfull och gillar utmaningar samt dela med dig av din positiva energi. Då är du den vi söker! Om tjänsten Hos kunden kommer du få friheten att arbeta med varierande farmaceutiska arbetsuppgifter som innebär både praktiskt arbete och kontorsarbete. Kunden h... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu receptarier för ett konsultuppdrag till vår kund i Uppsala. Gillar du att arbeta med patientsäkerhet och kvalité? Trivs du att arbeta i team, är engagerad, flexibel och ansvarsfull och gillar utmaningar samt dela med dig av din positiva energi. Då är du den vi söker!

Om tjänsten
Hos kunden kommer du få friheten att arbeta med varierande farmaceutiska arbetsuppgifter som innebär både praktiskt arbete och kontorsarbete. Kunden har en stor arbetsplats där allt finns under samma tak. Du kommer få arbeta inom en spännande, växande marknad. Arbetet kommer främst ske dagtid men finns chans att jobba kväll också.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Godkänna dosunderlag efter inkommande ordinationsändringar och beställningar från vården
• På ett professionellt sätt hantera kontakter med hälso- och sjukvården, patienter och anhöriga via telefon och meddelanden
• Expediera och distribuera dosdispenserade läkemedel samt hela förpackningar
• Kvalitetssäkra och utföra helhetskontroll av dospåsar i vår produktionsanläggning
• Arbeta noggrant och effektivt enligt gällande rutiner och regelverk


Om verksamheten
Vi på QRIOS genomför varje år tusentals rekryterings- och konsultuppdrag till våra kunder, som både är privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Det finns med andra ord stor chans att du hittar ditt nästa drömjobb här hos oss.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se. Visa mindre

Supply Chain Manager till Oasmia

Ansök    Mar 11    Qrios Minds AB    Inköpare
Skulle du vilja bidra till att förbättra resultatet av svårbehandlad cancer? Har du en tydlig bild av hur man uppnår ett säkert, effektivt och adaptivt supply chain-flöde och god förståelse av regelverk inom Life Science? Trivs du i en dynamisk miljö där din insats verkligen gör skillnad? Då finns en spännande möjlighet som Supply Chain Manager hos läkemedelsutvecklingsbolaget Oasmia i Uppsala. Välkommen med din ansökan redan idag. Vi på QRIOS använder te... Visa mer
Skulle du vilja bidra till att förbättra resultatet av svårbehandlad cancer? Har du en tydlig bild av hur man uppnår ett säkert, effektivt och adaptivt supply chain-flöde och god förståelse av regelverk inom Life Science? Trivs du i en dynamisk miljö där din insats verkligen gör skillnad? Då finns en spännande möjlighet som Supply Chain Manager hos läkemedelsutvecklingsbolaget Oasmia i Uppsala. Välkommen med din ansökan redan idag.

Vi på QRIOS använder tester som ett objektivt, verifierat komplement till mer subjektiva verktyg som intervju och referenstagning för att säkerställa så bra matchning som möjligt för både kandidat och kund.


Om tjänsten
Som Supply Chain Manager är du en nyckelperson när det gäller försörjningen av läkemedelssubstanser och läkemedel till Oasmias verksamhet internt och externt. I huvudsak handlar det om material för utveckling, kliniska studier och tech transfer till tredje part samt planering av tillverkning för marknad. Du deltar aktivt i större och mindre projekt och ingår i företagets kvalitetsledningsgrupp. Supply Chain Manager rapporterar till Head of Research, Development & Manufacturing. Tjänsten är placerad i Uppsala. Någon gång per år kan det bli aktuellt med internationellt resande.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Supply Chain Manager kommer du att:
• ansvara för aktiv planering av tillverkning av läkemedel och läkemedelssubstanser hos extern part utifrån projektionskalkyler, inklusive kartläggning av produktionskapacitet
• agera för att möta efterfrågan och säkra tillgång till läkemedel och läkemedelssubstanser inklusive kontroll och planering av lagernivåer
• aktivt delta och ansvara för kommunikation med externa partners för säkrande av ledtider och leverans
• supportera supply-aktiviteter för kliniska prövningar avseende logistikplanering och praktiskt genomförande, exempelvis etikettering, packning, transporter med mera, alternativt bistå extern part med detta
• ansvara för kvalificering av leverantörer och underhåll av leverantörskvalificeringar, vilket innefattar deltagande i externa audits ett par gånger om året
• identifiera och implementera kontinuerliga förbättringar inom ansvarsområde.


Vem är du?
Du har:
• relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis civilingenjör i industriell ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade genom relevant arbetslivserfarenhet
• god förståelse av regulatoriska krav inom Life Science, helst inom Pharma.

Det är meriterande om du har:
• erfarenhet av Supply Chain inom Life Science, gärna läkemedelsbranschen, eller liknande roll i annan reglerad verksamhet
• erfarenhet inom projekt- eller processledning.

Som person är du självständig, driven och flexibel. Du trivs i en dynamisk miljö och är kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Du är relationsbyggande med förmåga att upprätta och behålla goda yrkeskontakter såväl externa som interna. Din engelska och svenska håller god professionell nivå i både tal och skrift. I denna roll är det viktigt att du fullt ut kan förstå myndighetskrav och annan regulatorisk och teknisk dokumentation på svenska.


Om verksamheten
Oasmia är ett speciality pharma-bolag som utvecklar nya behandlingsalternativ för patienter som lider av svårbehandlad cancer. Bolaget har en växande portfölj av projekt i klinisk fas inriktade mot långt framskriden cancer. Apealea® är utvecklat för patienter med äggstockscancer och marknadsförs genom ett partnerskap med Elevar Therapeutics, Inc. Andra utvecklingsprogram inkluderar Cantrixil, ett kliniskt program inom långt utvecklad äggstockscancer, och Docetaxel micellar som utvecklas för spridd prostatacancer. Oasmias egenutvecklade och patenterade teknologiplattform är utvecklad för att förbättra läkemedels vattenlöslighet, effekt och säkerhet.

Huvudkontoret ligger i Solna och större delen av den operativa verksamheten bedrivs i Uppsala. Företaget har aviserat ett namnbyte till Vivesto, vilket förväntas genomföras inom kort.

#LI-FRK Visa mindre

Processoperatörer till uppdrag inom Life Science

Vill du arbeta i ett innovativt och spännande biotekniskt företag på tillväxt? Har du viss erfarenhet av laboratoriearbete eller processindustri? Då har vi konsultuppdraget för dig. Du kommer att arbeta dagtid i ett team i produktionen med cellodling. Arbetet består av varierande uppgifter och bedrivs i renrumsmiljö och en del av arbetet utförs i LAF-bänk. I det dagliga arbetet arbetar du självständigt men under givna instruktioner. Dina arbetsuppgifter ... Visa mer
Vill du arbeta i ett innovativt och spännande biotekniskt företag på tillväxt? Har du viss erfarenhet av laboratoriearbete eller processindustri? Då har vi konsultuppdraget för dig.

Du kommer att arbeta dagtid i ett team i produktionen med cellodling. Arbetet består av varierande uppgifter och bedrivs i renrumsmiljö och en del av arbetet utförs i LAF-bänk. I det dagliga arbetet arbetar du självständigt men under givna instruktioner.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Exempel på typiska arbetsuppgifter är:

In-processkontroller
Hantering av råvaror
Materialvård såsom disk och autoklavering
Dokumentation

Vem är du?
Vi söker dig med minst naturvetenskaplig gymnasieutbildning. Ser gärna att du har examen från universitet/högskola inom exempelvis bioteknik, biomedicin, kemiteknik alternativt en YH-utbildning som laboratorietekniker.

Erfarenhet av rensrumsarbete, aseptisk arbetsteknik och cellodling är mycket meriterande. Detsamma om du arbetat inom processindustri och tex läkemedelstillverkning. Flytande engelska är ett krav.

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och kvalitétsmedveten. Vi söker personer som är engagerade och som bidrar med positiv energi till gruppen.

Om verksamheten
QRIOS kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och life scienceföretag. Så, vare sig du är intresserad av forskning, Regulatory Affairs, Quality Assurance, miljö- och kvalitetskontroll, marknad och försäljning eller bara önskar ett karriärbyte, har vi en tjänst för dig. Visa mindre

Laboratoriespecialist till Cytiva i Uppsala

QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen till P... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen till Poolia Life Science!

Om tjänsten
• Utföra analyser enligt gällande instruktioner
• Avrapportera och kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument

Vem är du?
• Högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi, gärna med inriktning proteinkemi
• Kunskap om ISO 9001 alternativt GMP är mycket meriterande
• Tidigare erfarenhet av laborativt kvalitetsarbete inom QC-verksamhet är meriterande

• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallelltOm verksamheten
Vi på QRIOS Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på QRIOS och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans. Visa mindre

Laboratorieingenjör till globalt företag i Uppsala

QRIOS Life Science söker nu en laboratorieingenjör till vår kund, ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag i Uppsala för långt uppdrag inom kvalitetskontroll (QC). Du kommer att ingå i grupp med ansvar för att utföra kvalitetskontroller av råvaror och produkter, både från externa leverantörer och från företagets egen produktion. Har du en högskoleutbildning med naturvetenskaplig inriktning, Biomedicinsk analytiker eller motsvarande? Tveka inte att ansöka ... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu en laboratorieingenjör till vår kund, ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag i Uppsala för långt uppdrag inom kvalitetskontroll (QC). Du kommer att ingå i grupp med ansvar för att utföra kvalitetskontroller av råvaror och produkter, både från externa leverantörer och från företagets egen produktion. Har du en högskoleutbildning med naturvetenskaplig inriktning, Biomedicinsk analytiker eller motsvarande? Tveka inte att ansöka redan idag då urval samt intervjuer sker löpande!

Detta är initialt ett konsultuppdrag på minst 18 månader, men med erbjudande om fast anställning hos oss på QRIOS Life Science.


Om tjänsten
Vi söker en laboratorieingenjör till gruppen Quality Control. Gruppen Quality Control består av 17 personer och tillhör avdelningen Product Quality. Gruppen ansvarar för att utföra kvalitetskontroller av råvaror och produkter, både från externa leverantörer och från företagets egen produktion.

Vi vänder oss till dig som är intresserad av praktiskt laborativt arbete. Du ska planera och utföra laborativa analyser samt utvärdera och dokumentera resultat.

De laborativa analyserna genomförs främst med företagets egen utrustning och resultatbearbetning görs i ett internt utvecklat elektroniskt laboratoriedatasystem.

Ansvar för analysutrustning samt avvikelsehantering ingår också i rollen.

Arbetet sker enligt LEAN-principer med visuell planering, standardiserat arbetssätt och ständiga förbättringar. I din roll förväntas du därför initiera och driva förbättringsarbete inom dina ansvarsområden.


Vem är du?
Du har en högskoleutbildning med naturvetenskaplig inriktning, Biomedicinsk analytiker eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av laboratoriearbete och LEAN i en kvalitetsreglerad verksamhet (GMP/QSR/ISO 13485).

Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och noggrann. Du arbetar effektivt, strukturerat och har en förmåga att planera eget arbete och hålla tempo. Samtidigt skall du också ha lätt för att kommunicera och arbeta i team. För att klara av arbetsuppgifterna på ett tillfredsställande sätt skall du behärska svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Om verksamheten
QRIOS kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och life scienceföretag. Så, vare sig du är intresserad av forskning, Regulatory Affairs, Quality Assurance, miljö- och kvalitetskontroll, marknad och försäljning eller bara önskar ett karriärbyte, har vi en tjänst för dig.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se.

#LI-HP1 Visa mindre

Laboratoriespecialist till Cytiva i Uppsala

QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen till P... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen till Poolia Life Science!

Om tjänsten
• Utföra analyser enligt gällande instruktioner
• Avrapportera och kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument

Vem är du?
• Högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi, gärna med inriktning proteinkemi
• Kunskap om ISO 9001 alternativt GMP är mycket meriterande
• Tidigare erfarenhet av laborativt kvalitetsarbete inom QC-verksamhet är meriterande

• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallelltOm verksamheten
Vi på QRIOS Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på QRIOS av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på QRIOS och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.

#LI-HP1 Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till globalt företag

QRIOS Life Science söker nu en laboratorieingenjör till vår kund, ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag i Uppsala för långt uppdrag inom kvalitetskontroll (QC). Du kommer att ingå i grupp med ansvar för att utföra kvalitetskontroller av råvaror och produkter, både från externa leverantörer och från företagets egen produktion. Är du utbildad Biomedicinsk analytiker eller motsvarande? Tveka inte att ansöka redan idag då urval samt intervjuer sker löpande... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu en laboratorieingenjör till vår kund, ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag i Uppsala för långt uppdrag inom kvalitetskontroll (QC). Du kommer att ingå i grupp med ansvar för att utföra kvalitetskontroller av råvaror och produkter, både från externa leverantörer och från företagets egen produktion. Är du utbildad Biomedicinsk analytiker eller motsvarande? Tveka inte att ansöka redan idag då urval samt intervjuer sker löpande!

Detta är initialt ett konsultuppdrag på minst 18 månader, men med erbjudande om fast anställning hos oss på QRIOS Life Science.


Om tjänsten
Vi söker en laboratorieingenjör till gruppen Quality Control. Gruppen Quality Control består av 17 personer och tillhör avdelningen Product Quality. Gruppen ansvarar för att utföra kvalitetskontroller av råvaror och produkter, både från externa leverantörer och från företagets egen produktion.

Vi vänder oss till dig som är intresserad av praktiskt laborativt arbete. Du ska planera och utföra laborativa analyser samt utvärdera och dokumentera resultat.

De laborativa analyserna genomförs främst med företagets egen utrustning och resultatbearbetning görs i ett internt utvecklat elektroniskt laboratoriedatasystem.

Ansvar för analysutrustning samt avvikelsehantering ingår också i rollen.

Arbetet sker enligt LEAN-principer med visuell planering, standardiserat arbetssätt och ständiga förbättringar. I din roll förväntas du därför initiera och driva förbättringsarbete inom dina ansvarsområden.


Vem är du?
Du har en högskoleutbildning med naturvetenskaplig inriktning, Biomedicinsk analytiker eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av laboratoriearbete och LEAN i en kvalitetsreglerad verksamhet (GMP/QSR/ISO 13485).

Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och noggrann. Du arbetar effektivt, strukturerat och har en förmåga att planera eget arbete och hålla tempo. Samtidigt skall du också ha lätt för att kommunicera och arbeta i team. För att klara av arbetsuppgifterna på ett tillfredsställande sätt skall du behärska svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Om verksamheten
QRIOS kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och life scienceföretag. Så, vare sig du är intresserad av forskning, Regulatory Affairs, Quality Assurance, miljö- och kvalitetskontroll, marknad och försäljning eller bara önskar ett karriärbyte, har vi en tjänst för dig.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se. Visa mindre

Laboratorieingenjör till globalt företag i Uppsala

QRIOS Life Science söker nu en laboratorieingenjör till vår kund, ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag i Uppsala för långt uppdrag inom kvalitetskontroll (QC). Du kommer att ingå i grupp med ansvar för att utföra kvalitetskontroller av råvaror och produkter, både från externa leverantörer och från företagets egen produktion. Har du en högskoleutbildning med naturvetenskaplig inriktning, Biomedicinsk analytiker eller motsvarande? Tveka inte att ansöka ... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu en laboratorieingenjör till vår kund, ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag i Uppsala för långt uppdrag inom kvalitetskontroll (QC). Du kommer att ingå i grupp med ansvar för att utföra kvalitetskontroller av råvaror och produkter, både från externa leverantörer och från företagets egen produktion. Har du en högskoleutbildning med naturvetenskaplig inriktning, Biomedicinsk analytiker eller motsvarande? Tveka inte att ansöka redan idag då urval samt intervjuer sker löpande!

Detta är initialt ett konsultuppdrag på minst 18 månader, men med erbjudande om fast anställning hos oss på QRIOS Life Science.


Om tjänsten
Vi söker en laboratorieingenjör till gruppen Quality Control. Gruppen Quality Control består av 17 personer och tillhör avdelningen Product Quality. Gruppen ansvarar för att utföra kvalitetskontroller av råvaror och produkter, både från externa leverantörer och från företagets egen produktion.

Vi vänder oss till dig som är intresserad av praktiskt laborativt arbete. Du ska planera och utföra laborativa analyser samt utvärdera och dokumentera resultat.

De laborativa analyserna genomförs främst med företagets egen utrustning och resultatbearbetning görs i ett internt utvecklat elektroniskt laboratoriedatasystem.

Ansvar för analysutrustning samt avvikelsehantering ingår också i rollen.

Arbetet sker enligt LEAN-principer med visuell planering, standardiserat arbetssätt och ständiga förbättringar. I din roll förväntas du därför initiera och driva förbättringsarbete inom dina ansvarsområden.


Vem är du?
Du har en högskoleutbildning med naturvetenskaplig inriktning, Biomedicinsk analytiker eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av laboratoriearbete och LEAN i en kvalitetsreglerad verksamhet (GMP/QSR/ISO 13485).

Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och noggrann. Du arbetar effektivt, strukturerat och har en förmåga att planera eget arbete och hålla tempo. Samtidigt skall du också ha lätt för att kommunicera och arbeta i team. För att klara av arbetsuppgifterna på ett tillfredsställande sätt skall du behärska svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Om verksamheten
QRIOS kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och life scienceföretag. Så, vare sig du är intresserad av forskning, Regulatory Affairs, Quality Assurance, miljö- och kvalitetskontroll, marknad och försäljning eller bara önskar ett karriärbyte, har vi en tjänst för dig.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker till globalt företag

Ansök    Feb 18    Qrios Minds AB    Biomedicinsk analytiker
QRIOS Life Science söker nu en laboratorieingenjör till vår kund, ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag i Uppsala för långt uppdrag inom kvalitetskontroll (QC). Du kommer att ingå i grupp med ansvar för att utföra kvalitetskontroller av råvaror och produkter, både från externa leverantörer och från företagets egen produktion. Är du utbildad Biomedicinsk analytiker eller motsvarande? Tveka inte att ansöka redan idag då urval samt intervjuer sker löpande... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu en laboratorieingenjör till vår kund, ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag i Uppsala för långt uppdrag inom kvalitetskontroll (QC). Du kommer att ingå i grupp med ansvar för att utföra kvalitetskontroller av råvaror och produkter, både från externa leverantörer och från företagets egen produktion. Är du utbildad Biomedicinsk analytiker eller motsvarande? Tveka inte att ansöka redan idag då urval samt intervjuer sker löpande!

Detta är initialt ett konsultuppdrag på minst 18 månader, men med erbjudande om fast anställning hos oss på QRIOS Life Science.


Om tjänsten
Vi söker en laboratorieingenjör till gruppen Quality Control. Gruppen Quality Control består av 17 personer och tillhör avdelningen Product Quality. Gruppen ansvarar för att utföra kvalitetskontroller av råvaror och produkter, både från externa leverantörer och från företagets egen produktion.

Vi vänder oss till dig som är intresserad av praktiskt laborativt arbete. Du ska planera och utföra laborativa analyser samt utvärdera och dokumentera resultat.

De laborativa analyserna genomförs främst med företagets egen utrustning och resultatbearbetning görs i ett internt utvecklat elektroniskt laboratoriedatasystem.

Ansvar för analysutrustning samt avvikelsehantering ingår också i rollen.

Arbetet sker enligt LEAN-principer med visuell planering, standardiserat arbetssätt och ständiga förbättringar. I din roll förväntas du därför initiera och driva förbättringsarbete inom dina ansvarsområden.


Vem är du?
Du har en högskoleutbildning med naturvetenskaplig inriktning, Biomedicinsk analytiker eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av laboratoriearbete och LEAN i en kvalitetsreglerad verksamhet (GMP/QSR/ISO 13485).

Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och noggrann. Du arbetar effektivt, strukturerat och har en förmåga att planera eget arbete och hålla tempo. Samtidigt skall du också ha lätt för att kommunicera och arbeta i team. För att klara av arbetsuppgifterna på ett tillfredsställande sätt skall du behärska svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Om verksamheten
QRIOS kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och life scienceföretag. Så, vare sig du är intresserad av forskning, Regulatory Affairs, Quality Assurance, miljö- och kvalitetskontroll, marknad och försäljning eller bara önskar ett karriärbyte, har vi en tjänst för dig.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se. Visa mindre

Laboratoriespecialist till Cytiva i Uppsala

QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen till P... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen till Poolia Life Science!

Om tjänsten
• Utföra analyser enligt gällande instruktioner
• Avrapportera och kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument

Vem är du?
• Högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi, gärna med inriktning proteinkemi
• Kunskap om ISO 9001 alternativt GMP är mycket meriterande
• Tidigare erfarenhet av laborativt kvalitetsarbete inom QC-verksamhet är meriterande

• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallelltOm verksamheten
Vi på QRIOS Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på QRIOS och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans. Visa mindre

Laboratoriespecialist till Cytiva i Uppsala

QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen till P... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen till Poolia Life Science!

Om tjänsten
• Utföra analyser enligt gällande instruktioner
• Avrapportera och kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument

Vem är du?
• Högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi, gärna med inriktning proteinkemi
• Kunskap om ISO 9001 alternativt GMP är mycket meriterande
• Tidigare erfarenhet av laborativt kvalitetsarbete inom QC-verksamhet är meriterande

• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallelltOm verksamheten
Vi på QRIOS Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på QRIOS och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans. Visa mindre

Laboratorieingenjör till globalt företag i Uppsala

QRIOS Life Science söker nu en laboratorieingenjör till vår kund, ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag i Uppsala för långt uppdrag inom kvalitetskontroll (QC). Du kommer att ingå i grupp med ansvar för att utföra kvalitetskontroller av råvaror och produkter, både från externa leverantörer och från företagets egen produktion. Har du en högskoleutbildning med naturvetenskaplig inriktning, Biomedicinsk analytiker eller motsvarande? Tveka inte att ansöka ... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu en laboratorieingenjör till vår kund, ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag i Uppsala för långt uppdrag inom kvalitetskontroll (QC). Du kommer att ingå i grupp med ansvar för att utföra kvalitetskontroller av råvaror och produkter, både från externa leverantörer och från företagets egen produktion. Har du en högskoleutbildning med naturvetenskaplig inriktning, Biomedicinsk analytiker eller motsvarande? Tveka inte att ansöka redan idag då urval samt intervjuer sker löpande!

Detta är initialt ett konsultuppdrag på minst 18 månader, men med erbjudande om fast anställning hos oss på QRIOS Life Science.


Om tjänsten
Vi söker en laboratorieingenjör till gruppen Quality Control. Gruppen Quality Control består av 17 personer och tillhör avdelningen Product Quality. Gruppen ansvarar för att utföra kvalitetskontroller av råvaror och produkter, både från externa leverantörer och från företagets egen produktion.

Vi vänder oss till dig som är intresserad av praktiskt laborativt arbete. Du ska planera och utföra laborativa analyser samt utvärdera och dokumentera resultat.

De laborativa analyserna genomförs främst med företagets egen utrustning och resultatbearbetning görs i ett internt utvecklat elektroniskt laboratoriedatasystem.

Ansvar för analysutrustning samt avvikelsehantering ingår också i rollen.

Arbetet sker enligt LEAN-principer med visuell planering, standardiserat arbetssätt och ständiga förbättringar. I din roll förväntas du därför initiera och driva förbättringsarbete inom dina ansvarsområden.


Vem är du?
Du har en högskoleutbildning med naturvetenskaplig inriktning, Biomedicinsk analytiker eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av laboratoriearbete och LEAN i en kvalitetsreglerad verksamhet (GMP/QSR/ISO 13485).

Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och noggrann. Du arbetar effektivt, strukturerat och har en förmåga att planera eget arbete och hålla tempo. Samtidigt skall du också ha lätt för att kommunicera och arbeta i team. För att klara av arbetsuppgifterna på ett tillfredsställande sätt skall du behärska svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Om verksamheten
QRIOS kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och life scienceföretag. Så, vare sig du är intresserad av forskning, Regulatory Affairs, Quality Assurance, miljö- och kvalitetskontroll, marknad och försäljning eller bara önskar ett karriärbyte, har vi en tjänst för dig.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.qrios.se. Visa mindre

Immunoassay Scientist

QRIOS Life Science are now looking for an Application Scientist with focus on assay development for our customer, a global company based in Uppsala. You will be involved in the development process, from idea generation and early proof of concept to development, verification and launch of new products. This is a consultant assignment until end of 2022. For the right person, there could be an opportunity for employment with the customer. About the positio... Visa mer
QRIOS Life Science are now looking for an Application Scientist with focus on assay development for our customer, a global company based in Uppsala. You will be involved in the development process, from idea generation and early proof of concept to development, verification and launch of new products.

This is a consultant assignment until end of 2022. For the right person, there could be an opportunity for employment with the customer.


About the position
In the role of Application Scientist, you will be involved in the entire development process, from idea generation and early proof of concept to development, verification and launch of new products. The products include consumables and kits for immunoassays, instruments and software with a focus on assay- and kit development for this particular role.

The work is conducted in project form and includes collaboration with other functions (such as manufacturing, quality control, marketing and sales) and requires good communication and collaboration skills.

If you are inspired by influencing and driving innovative overall solutions for immunoassays, have a positive can-do attitude and the ability to take initiatives, you are the person we are looking for.


Responsibilities
• Develop and optimize immunoassays for different types of analysis, sample types and assay formats
• Perform verification and validation of instruments, software, kits and applications
• Ensure product quality and perform technical support of existing products
• Act as an interface between application and instrument/hardware


Your profile
We believe that you have a Master's degree in engineering in a relevant field, preferably molecular biotechnology, technical biology, chemical engineering, or other education in biology/chemistry.

You have at least 3 years' experience of hands-on laboratory work and preferably previous experience in product development and optimization of immunoassays.

You possess a good biological understanding of immunoassays and you have the ability to work independently and take on a large degree of responsibility and commitment to the task.

You have good interpersonal skills and you express yourself well in both Swedish and English. Visa mindre

Forskningsingenjör till pharmabolag i Uppsala

Är du civilingenjör, materialkemist eller annan naturvetare, vill jobba inom läkemedelsutveckling, trivs i labbet, och gillar att samordna externa projekt? Då är du varmt välkommen att söka rollen som Forskningsingenjör hos en av våra framgångsrika pharmakunder i Uppsala. Detta är ett spännande företag som utvecklar läkemedelsprodukter baserat på ett banbrytande material inom drug delivery. Bolaget utvecklar läkemedelsprodukter baserade på ett unikt drug d... Visa mer
Är du civilingenjör, materialkemist eller annan naturvetare, vill jobba inom läkemedelsutveckling, trivs i labbet, och gillar att samordna externa projekt? Då är du varmt välkommen att söka rollen som Forskningsingenjör hos en av våra framgångsrika pharmakunder i Uppsala. Detta är ett spännande företag som utvecklar läkemedelsprodukter baserat på ett banbrytande material inom drug delivery.
Bolaget utvecklar läkemedelsprodukter baserade på ett unikt drug delivery-material ”pharmaceutical grade mesoporous magnesium carbonate” (Pharma-MMC). Genom att formulera läkemedelssubstanser i Pharma-MMC kan läkemedelssubstanser med låg löslighet effektivare administreras till patienter vilket i förlängningen kan minska biverkningar och öka patienthälsan. Bolaget är ungt med stark plan för produktutveckling, en solid affärsplan och väntas nu öka sin tillväxt.

Om tjänsten
I rollen som Forskningsingenjör ingår du i R&D teamet och rapporterar till Head of R&D samt Head of Process Development. I din roll kommer du att stötta olika projekt med labbarbete, dokumentation, rapportskrivning och tredjepartskoordinering. Du kommer utföra karaktäriseringsanalyser av vårt unika material. Typiska analyser är partikelstorleksmätningar, röntgendiffraktion (XRD), DSC, kvävgasadsorption samt residual solvents. Denna roll innebär även stöd med hantering av leveranser rutinmässig kontroll och kalibrering av utrustning. Då delar av utvecklingsarbetet inom projekten genomförs tillsammans med olika samarbetspartners kommer bland annat försöksplanering tillsammans med CDMO, materialbeställning, granskning av försöksdokumentation, följa upp försöksgenomförande samt analyser inom ett samarbetsprojekt att kunna ingå i denna roll.

Ansvarsområden mer i detalj är:
• Koordinering och analytisk provförberedning
• Kontakt och uppföljning gentemot externa parter (konktraktstillverkning, CDMO)
• Labarbete inom R&D med instrumentansvar
• Analys av prover från olika projekt kopplade till Pharma-MMC
• Stödja Head of Process development med samordning av externa projekt.
• Stödja arbetet med att definiera behov, design och beställning av ny processutrustning.
• Skriva tekniska rapporter för interna och externa projekt.

Vem är du?
Dina kvalifikationer:
• Eftergymnasial utbildning inom kemi, bioteknik eller materialkemi.
• Mer än tre års erfarenhet inom relevant industri.
• Tidigare instrumentansvar är meriterande.
• Intresse för läkemedelsutveckling och processutveckling.
• Vana att arbeta i olika mjukvaror samt Office och Excel
• Goda kunskaper i svenska och engelska

För att trivas i rollen bör du vara prestigelös, noggrann och gilla att stötta andra. Dessutom är det till fördel om du precis som medarbetarna hos kunden, gillar att samarbeta och nå mål tillsammans med andra men även att arbeta självständigt. Du drivs av utveckling på labb, men också i samarbete med extern part.

Om verksamheten
Ta chansen till en spännande och utvecklande roll med både teoretisk och praktisk problemlösning och en blandning av analys- och utvecklingsarbete. Du kommer få jobba i ett härligt gäng med framtidsinnovationer inom materialteknik för läkemedel!
Tjänstens omfattning är 100% med tilltänkt start i början på 2022 och sträcker sig initialt till slutet på juni, med god chans till förlängning.

Namnet QRIOS anspelar på (och uttalas som) engelskans ord för nyfiken - curious - och för även tankarna
till Marie Curie som var den första kvinnan som tilldelades ett nobelpris. Marie Curie är en av våra
inspiratörer. Genom sitt enträgna arbete, sitt mod och nyfikenhet fick hon två Nobelpris. Hon fokuserade
på vetenskapen men gav mänskligheten verktyg att rädda liv. Visa mindre

Laboratoriespecialist till Cytiva i Uppsala

QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen till P... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen till Poolia Life Science!

Om tjänsten
• Utföra analyser enligt gällande instruktioner
• Avrapportera och kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument

Vem är du?
• Högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi, gärna med inriktning proteinkemi
• Kunskap om ISO 9001 alternativt GMP är mycket meriterande
• Tidigare erfarenhet av laborativt kvalitetsarbete inom QC-verksamhet är meriterande

• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallelltOm verksamheten
Vi på QRIOS Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på QRIOS och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans. Visa mindre

Forskningsingenjör till pharmabolag i Uppsala

Är du civilingenjör, naturvetare eller apotekare, vill jobba inom läkemedelsutveckling, trivs i labbet, och gillar att samordna externa projekt? Då är du varmt välkommen att söka rollen som Forskningsingenjör hos en av våra framgångsrika pharmakunder i Uppsala. Detta är ett spännande företag som utvecklar läkemedelsprodukter baserat på ett banbrytande material inom drug delivery. Bolaget utvecklar läkemedelsprodukter baserade på ett unikt drug delivery-mat... Visa mer
Är du civilingenjör, naturvetare eller apotekare, vill jobba inom läkemedelsutveckling, trivs i labbet, och gillar att samordna externa projekt? Då är du varmt välkommen att söka rollen som Forskningsingenjör hos en av våra framgångsrika pharmakunder i Uppsala. Detta är ett spännande företag som utvecklar läkemedelsprodukter baserat på ett banbrytande material inom drug delivery.
Bolaget utvecklar läkemedelsprodukter baserade på ett unikt drug delivery-material ”pharmaceutical grade mesoporous magnesium carbonate” (Pharma-MMC). Genom att formulera läkemedelssubstanser i Pharma-MMC kan läkemedelssubstanser med låg löslighet effektivare administreras till patienter vilket i förlängningen kan minska biverkningar och öka patienthälsan. Bolaget är ungt med stark plan för produktutveckling, en solid affärsplan och väntas nu öka sin tillväxt.

Om tjänsten
I rollen som Forskningsingenjör ingår du i R&D teamet och rapporterar till Head of R&D samt Head of Process Development. I din roll kommer du att stötta olika projekt med labbarbete, dokumentation, rapportskrivning och tredjepartskoordinering. Du kommer utföra karaktäriseringsanalyser av vårt unika material. Typiska analyser är partikelstorleksmätningar, röntgendiffraktion (XRD), DSC, kvävgasadsorption samt residual solvents. Denna roll innebär även stöd med hantering av leveranser rutinmässig kontroll och kalibrering av utrustning. Då delar av utvecklingsarbetet inom projekten genomförs tillsammans med olika samarbetspartners kommer bland annat försöksplanering tillsammans med CDMO, materialbeställning, granskning av försöksdokumentation, följa upp försöksgenomförande samt analyser inom ett samarbetsprojekt att kunna ingå i denna roll.

Ansvarsområden mer i detalj är:
• Koordinering och analytisk provförberedning
• Kontakt och uppföljning gentemot externa parter (konktraktstillverkning, CDMO)
• Labarbete inom R&D med instrumentansvar
• Analys av prover från olika projekt kopplade till Pharma-MMC
• Stödja Head of Process development med samordning av externa projekt.
• Stödja arbetet med att definiera behov, design och beställning av ny processutrustning.
• Skriva tekniska rapporter för interna och externa projekt.

Vem är du?
Dina kvalifikationer:
• Eftergymnasial utbildning inom kemi, bioteknik eller materialkemi.
• Mer än tre års erfarenhet inom relevant industri.
• Tidigare instrumentansvar är meriterande.
• Intresse för läkemedelsutveckling och processutveckling.
• Vana att arbeta i olika mjukvaror samt Office och Excel
• Goda kunskaper i svenska och engelska

För att trivas i rollen bör du vara prestigelös, noggrann och gilla att stötta andra. Dessutom är det till fördel om du precis som medarbetarna hos kunden, gillar att samarbeta och nå mål tillsammans med andra men även att arbeta självständigt. Du drivs av utveckling på labb, men också i samarbete med extern part.

Om verksamheten
Ta chansen till en spännande och utvecklande roll med både teoretisk och praktisk problemlösning och en blandning av analys- och utvecklingsarbete. Du kommer få jobba i ett härligt gäng med framtidsinnovationer inom materialteknik för läkemedel!
Tjänstens omfattning är 100% med tilltänkt start i början på 2022 och sträcker sig initialt till slutet på juni, med god chans till förlängning.

Namnet QRIOS anspelar på (och uttalas som) engelskans ord för nyfiken - curious - och för även tankarna
till Marie Curie som var den första kvinnan som tilldelades ett nobelpris. Marie Curie är en av våra
inspiratörer. Genom sitt enträgna arbete, sitt mod och nyfikenhet fick hon två Nobelpris. Hon fokuserade
på vetenskapen men gav mänskligheten verktyg att rädda liv. Visa mindre

Forskningsingenjör till pharmabolag i Uppsala

Är du civilingenjör, naturvetare eller apotekare, vill jobba inom läkemedelsutveckling, trivs i labbet, och gillar att samordna externa projekt? Då är du varmt välkommen att söka rollen som Forskningsingenjör hos en av våra framgångsrika pharmakunder i Uppsala. Detta är ett spännande företag som utvecklar läkemedelsprodukter baserat på ett banbrytande material inom drug delivery. Bolaget utvecklar läkemedelsprodukter baserade på ett unikt drug delivery-mat... Visa mer
Är du civilingenjör, naturvetare eller apotekare, vill jobba inom läkemedelsutveckling, trivs i labbet, och gillar att samordna externa projekt? Då är du varmt välkommen att söka rollen som Forskningsingenjör hos en av våra framgångsrika pharmakunder i Uppsala. Detta är ett spännande företag som utvecklar läkemedelsprodukter baserat på ett banbrytande material inom drug delivery.
Bolaget utvecklar läkemedelsprodukter baserade på ett unikt drug delivery-material ”pharmaceutical grade mesoporous magnesium carbonate” (Pharma-MMC). Genom att formulera läkemedelssubstanser i Pharma-MMC kan läkemedelssubstanser med låg löslighet effektivare administreras till patienter vilket i förlängningen kan minska biverkningar och öka patienthälsan. Bolaget är ungt med stark plan för produktutveckling, en solid affärsplan och väntas nu öka sin tillväxt.

Om tjänsten
I rollen som Forskningsingenjör ingår du i R&D teamet och rapporterar till Head of R&D samt Head of Process Development. I din roll kommer du att stötta olika projekt med labbarbete, dokumentation, rapportskrivning och tredjepartskoordinering. Du kommer utföra karaktäriseringsanalyser av vårt unika material. Typiska analyser är partikelstorleksmätningar, röntgendiffraktion (XRD), DSC, kvävgasadsorption samt residual solvents. Denna roll innebär även stöd med hantering av leveranser rutinmässig kontroll och kalibrering av utrustning. Då delar av utvecklingsarbetet inom projekten genomförs tillsammans med olika samarbetspartners kommer bland annat försöksplanering tillsammans med CDMO, materialbeställning, granskning av försöksdokumentation, följa upp försöksgenomförande samt analyser inom ett samarbetsprojekt att kunna ingå i denna roll.

Ansvarsområden mer i detalj är:
• Koordinering och analytisk provförberedning
• Kontakt och uppföljning gentemot externa parter (konktraktstillverkning, CDMO)
• Labarbete inom R&D med instrumentansvar
• Analys av prover från olika projekt kopplade till Pharma-MMC
• Stödja Head of Process development med samordning av externa projekt.
• Stödja arbetet med att definiera behov, design och beställning av ny processutrustning.
• Skriva tekniska rapporter för interna och externa projekt.

Vem är du?
Dina kvalifikationer:
• Eftergymnasial utbildning inom kemi, bioteknik eller materialkemi.
• Mer än tre års erfarenhet inom relevant industri.
• Tidigare instrumentansvar är meriterande.
• Intresse för läkemedelsutveckling och processutveckling.
• Vana att arbeta i olika mjukvaror samt Office och Excel
• Goda kunskaper i svenska och engelska

För att trivas i rollen bör du vara prestigelös, noggrann och gilla att stötta andra. Dessutom är det till fördel om du precis som medarbetarna hos kunden, gillar att samarbeta och nå mål tillsammans med andra men även att arbeta självständigt. Du drivs av utveckling på labb, men också i samarbete med extern part.

Om verksamheten
Ta chansen till en spännande och utvecklande roll med både teoretisk och praktisk problemlösning och en blandning av analys- och utvecklingsarbete. Du kommer få jobba i ett härligt gäng med framtidsinnovationer inom materialteknik för läkemedel!
Tjänstens omfattning är 100% med tilltänkt start i början på 2022 och sträcker sig initialt till slutet på juni, med god chans till förlängning.

Namnet QRIOS anspelar på (och uttalas som) engelskans ord för nyfiken - curious - och för även tankarna
till Marie Curie som var den första kvinnan som tilldelades ett nobelpris. Marie Curie är en av våra
inspiratörer. Genom sitt enträgna arbete, sitt mod och nyfikenhet fick hon två Nobelpris. Hon fokuserade
på vetenskapen men gav mänskligheten verktyg att rädda liv. Visa mindre

Forskningsingenjör till pharmabolag i Uppsala

Är du civilingenjör, materialkemist eller annan naturvetare, vill jobba inom läkemedelsutveckling, trivs i labbet, och gillar att samordna externa projekt? Då är du varmt välkommen att söka rollen som Forskningsingenjör hos en av våra framgångsrika pharmakunder i Uppsala. Detta är ett spännande företag som utvecklar läkemedelsprodukter baserat på ett banbrytande material inom drug delivery. Bolaget utvecklar läkemedelsprodukter baserade på ett unikt drug d... Visa mer
Är du civilingenjör, materialkemist eller annan naturvetare, vill jobba inom läkemedelsutveckling, trivs i labbet, och gillar att samordna externa projekt? Då är du varmt välkommen att söka rollen som Forskningsingenjör hos en av våra framgångsrika pharmakunder i Uppsala. Detta är ett spännande företag som utvecklar läkemedelsprodukter baserat på ett banbrytande material inom drug delivery.
Bolaget utvecklar läkemedelsprodukter baserade på ett unikt drug delivery-material ”pharmaceutical grade mesoporous magnesium carbonate” (Pharma-MMC). Genom att formulera läkemedelssubstanser i Pharma-MMC kan läkemedelssubstanser med låg löslighet effektivare administreras till patienter vilket i förlängningen kan minska biverkningar och öka patienthälsan. Bolaget är ungt med stark plan för produktutveckling, en solid affärsplan och väntas nu öka sin tillväxt.

Om tjänsten
I rollen som Forskningsingenjör ingår du i R&D teamet och rapporterar till Head of R&D samt Head of Process Development. I din roll kommer du att stötta olika projekt med labbarbete, dokumentation, rapportskrivning och tredjepartskoordinering. Du kommer utföra karaktäriseringsanalyser av vårt unika material. Typiska analyser är partikelstorleksmätningar, röntgendiffraktion (XRD), DSC, kvävgasadsorption samt residual solvents. Denna roll innebär även stöd med hantering av leveranser rutinmässig kontroll och kalibrering av utrustning. Då delar av utvecklingsarbetet inom projekten genomförs tillsammans med olika samarbetspartners kommer bland annat försöksplanering tillsammans med CDMO, materialbeställning, granskning av försöksdokumentation, följa upp försöksgenomförande samt analyser inom ett samarbetsprojekt att kunna ingå i denna roll.

Ansvarsområden mer i detalj är:
• Koordinering och analytisk provförberedning
• Kontakt och uppföljning gentemot externa parter (konktraktstillverkning, CDMO)
• Labarbete inom R&D med instrumentansvar
• Analys av prover från olika projekt kopplade till Pharma-MMC
• Stödja Head of Process development med samordning av externa projekt.
• Stödja arbetet med att definiera behov, design och beställning av ny processutrustning.
• Skriva tekniska rapporter för interna och externa projekt.

Vem är du?
Dina kvalifikationer:
• Eftergymnasial utbildning inom kemi, bioteknik eller materialkemi.
• Mer än tre års erfarenhet inom relevant industri.
• Tidigare instrumentansvar är meriterande.
• Intresse för läkemedelsutveckling och processutveckling.
• Vana att arbeta i olika mjukvaror samt Office och Excel
• Goda kunskaper i svenska och engelska

För att trivas i rollen bör du vara prestigelös, noggrann och gilla att stötta andra. Dessutom är det till fördel om du precis som medarbetarna hos kunden, gillar att samarbeta och nå mål tillsammans med andra men även att arbeta självständigt. Du drivs av utveckling på labb, men också i samarbete med extern part.

Om verksamheten
Ta chansen till en spännande och utvecklande roll med både teoretisk och praktisk problemlösning och en blandning av analys- och utvecklingsarbete. Du kommer få jobba i ett härligt gäng med framtidsinnovationer inom materialteknik för läkemedel!
Tjänstens omfattning är 100% med tilltänkt start i början på 2022 och sträcker sig initialt till slutet på juni, med god chans till förlängning.

Namnet QRIOS anspelar på (och uttalas som) engelskans ord för nyfiken - curious - och för även tankarna
till Marie Curie som var den första kvinnan som tilldelades ett nobelpris. Marie Curie är en av våra
inspiratörer. Genom sitt enträgna arbete, sitt mod och nyfikenhet fick hon två Nobelpris. Hon fokuserade
på vetenskapen men gav mänskligheten verktyg att rädda liv. Visa mindre

Laboratoriespecialist till Cytiva i Uppsala

QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen till P... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen till Poolia Life Science!

Om tjänsten
• Utföra analyser enligt gällande instruktioner
• Avrapportera och kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument

Vem är du?
• Högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi, gärna med inriktning proteinkemi
• Kunskap om ISO 9001 alternativt GMP är mycket meriterande
• Tidigare erfarenhet av laborativt kvalitetsarbete inom QC-verksamhet är meriterande

• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallelltOm verksamheten
Vi på QRIOS Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på QRIOS och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans. Visa mindre

Laboratoriespecialist till Cytiva i Uppsala

QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen till P... Visa mer
QRIOS Life Science söker nu till Cytiva, ett globalt företag inom Life Science, kandidater till långt konsultuppdrag som laboratoriespecialist. Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi och gärna även laborativ erfarenhet? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen till Poolia Life Science!

Om tjänsten
• Utföra analyser enligt gällande instruktioner
• Avrapportera och kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument

Vem är du?
• Högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi, gärna med inriktning proteinkemi
• Kunskap om ISO 9001 alternativt GMP är mycket meriterande
• Tidigare erfarenhet av laborativt kvalitetsarbete inom QC-verksamhet är meriterande

• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallelltOm verksamheten
Vi på QRIOS Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på QRIOS och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans. Visa mindre