Lediga jobb Recipharm i Uppsala

Se alla lediga jobb från Recipharm i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Administratör med arkivansvar till Recipharms kvalitetsavdelning

Ansök    Jan 27    Recipharm    Administrativ assistent
Recipharm Uppsala söker administratör med arkivansvar till kvalitetsavdelningen Till vår enhet Quality Assurance (QA) söker vi nu en QA administratör som skall arbeta tillsammans med oss i vårt team. Sektionen QA består idag av 18 personer som ansvarar för kvalitetssäkring, leverantörsstyrning, värdering av tillverkade satser, hållbarhetsstudier, CMC, kvalitetssystem och administration kopplat till kvalitetsprocesserna. Tjänsten som administratör innebär ... Visa mer
Recipharm Uppsala söker administratör med arkivansvar till kvalitetsavdelningen

Till vår enhet Quality Assurance (QA) söker vi nu en QA administratör som skall arbeta tillsammans med oss i vårt team. Sektionen QA består idag av 18 personer som ansvarar för kvalitetssäkring, leverantörsstyrning, värdering av tillverkade satser, hållbarhetsstudier, CMC, kvalitetssystem och administration kopplat till kvalitetsprocesserna. Tjänsten som administratör innebär även arkivansvar och är en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter:

Som Administratör kommer du att ansvara för bland annat:


• Administration kopplat till kvalitetsprocesserna t ex

• Rutinadministration
• Registrering/Arbete i vårt elektroniska dokument- och ärendehanteringssystem
• Utfärdanande av certifikat
• Rapportering av IPC data

• Hantering kring arkiveringsrutiner och ansvar för arkiv
• Övrigt inom QA-grupperna förekommande arbetsuppgifter
• Supporta organisationen

Personlig profil:

Vi ser att du som söker har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både svenska och engelska, samt har tidigare erfarenhet av arbete inom det administrativa området. Vidare är god datorvana en förutsättning för att klara arbetet. Om du har kännedom om GMP är det meriterande. God samarbetsförmåga och att du är självgående och effektiv är egenskaper som vi värdesätter hos dig som person. Eftersom våra arkiv är lokaliserade i olika hus och på olika våningar innebär arbetet transport av dokument långa sträckor vilket innebär mycket rörliga arbetsdagar.

Är du intresserad av tjänsten och vill veta mer så kan du kontakta Malin Schenerfelt tel. 072-451 17 39 eller Nadja Lindstedt, tel. 072-148 76 42

Välkommen med din ansökan senast 3 februari 2020.

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nästan 7 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 7,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Kvalitetssäkrare sökes till avdelningen QA Recipharm Uppsala

Ansök    Feb 19    Recipharm    Processkemist
Till vår enhet Quality Assurance (QA) söker vi just nu en kvalitetssäkrare som skall arbeta tillsammans med oss i vårt team. Sektionen QA består idag av 19 personer som ansvarar för kvalitetsstyrning, leverantörsstyrning, värdering av tillverkade satser, hållbarhetsstudier, CMC, kvalitetssystem och administration kopplat till kvalitetsprocesserna. På Recipharm ger vi dig utrymme och goda möjligheter till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolt... Visa mer
Till vår enhet Quality Assurance (QA) söker vi just nu en kvalitetssäkrare som skall arbeta tillsammans med oss i vårt team.

Sektionen QA består idag av 19 personer som ansvarar för kvalitetsstyrning, leverantörsstyrning, värdering av tillverkade satser, hållbarhetsstudier, CMC, kvalitetssystem och administration kopplat till kvalitetsprocesserna.

På Recipharm ger vi dig utrymme och goda möjligheter till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att bidra till att utveckla kvalitetsarbetet och utgöra en supporterande roll gentemot organisationen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.


• Delta i det pågående arbetet gällande avdelningens kvalitetsprocesser
• Upprättande och godkännande av kvalitetsstyrande dokument
• Utveckling av kvalitetssystem
• Delta i det interna arbetet med kvalitetsfrågor och supporta organisationen i kvalitetsfrågor
• Reklamationshantering
• Utfärdande av AQR/PQR
• Medverka till att gällande mål för avdelningen uppnås
• Arbeta med ständiga förbättringar
• Vid behov och utifrån erfarenheter även fungera som ett stöd till övriga QA-funktioner

Utbildning:

Du som söker har akademisk utbildning med farmaceutisk, naturvetenskaplig eller teknisk inriktning samt god kännedom om gällande myndighetskrav för läkemedelstillverkning. Minst 5-års erfarenhet av att arbeta med GMP är en merit.

Personliga egenskaper:

Tjänsten innebär dagliga kontakter med olika funktioner inom Recipharm och kräver integritet och en god samarbetsförmåga. Drivkraft och en förståelse för relevanta processer, system och underliggande principer krävs. Det är viktigt att kunna kommunicera såväl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Arbetet kräver att du är noggrann, har en god känsla för att se helheten i en verksamhet och förmåga till att skapa struktur, planering och prioritering.

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:

Uthållighet, Professionalism, pålitlighet och Entreprenörskap

Vill du veta mer om tjänsten så kan du kontakta Malin Schenerfelt, QA-chef tel. 072-511739

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nästan 7 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 7,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Är du en bra administratör som vill jobba med inköp?

Ansök    Feb 5    Recipharm    Inköpare
Vad kan vi erbjuda dig? Ett företag med korta beslutsvägar och möjlighet att påverka. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett engagerat team som jobbar tvärfunktionellt och vill åstadkomma mycket. Du kommer ingå i en avdelning som består av 11 personer med ansvar för ekonomi, produktionsplanering, kundservice, inköp, lager o... Visa mer
Vad kan vi erbjuda dig?

Ett företag med korta beslutsvägar och möjlighet att påverka. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett engagerat team som jobbar tvärfunktionellt och vill åstadkomma mycket.

Du kommer ingå i en avdelning som består av 11 personer med ansvar för ekonomi, produktionsplanering, kundservice, inköp, lager och distribution. Inköpsgruppen består av tre personer och ansvarar för samtliga inköp till verksamheten av bl a råvaror, förpackningsmaterial och tjänster.

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med flera förmåner, såsom arbetstidsförkortning friskvårdsbidrag och tillgång till gym. Recipharm är ett globalt företag med framtida möjligheter till karriär i övriga Recipharms verksamheter / länder.

Vilka blir dina arbetsuppgifter?

Du får en varierande tjänst med administrativt och koordinerande ansvar för inköp på Recipharm Uppsala. I rollen kommer du att arbeta nära våra inköpare samt den övriga organisationen för att utveckla och effektivisera inköpsprocesserna. I din roll rapporterar du direkt till chefen för Finance & Supply Chain Management.

Du kommer bl a att ansvara för:


• Orderläggning av tjänster och produkter, både på uppdrag och genom egen planering
• Löpande uppföljning och kontroll av vissa leverantörer
• Kontroll av fakturor mot avtal
• Delaktighet i inventeringsprocessen
• Uppdatering av masterdata och upprätthållande av registervård i SAP
• Förbättringsarbete för att säkerställa effektiva rutiner inom inköp.
• Allmän administrativ support

 Vem är du?


• Du har utbildning inom administration eller inköp alternativt arbetslivserfarenhet som styrker denna kompetens.
• Talar och skriver engelska obehindrat.
• Är självgående, strukturerad, har högt driv och gillar att arbeta proaktivt tillsammans med andra.
• Bra på att samarbeta och kommunicera.
• Kan hantera en stor mängd information, är prestigelös och flexibel.
• Erfarenhet av att arbeta i SAP är meriterande.

Vi vill också att du kan stå för och dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

Har du frågor om tjänsten kontakta Mikaela Lönn 072-1487659. Vi vill ha in din ansökan senast 24 februari 2020.


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nästan 7 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 7,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Analytical Chemist, Recipharm development in Uppsala

Ansök    Dec 17    Recipharm    Analytisk kemist
Recipharm Development in Uppsala is one of Recipharm’s development facilities. The site is located in Uppsala, Sweden. Recipharm development has extensive experience in medical chemistry. The offering includes a wide array of services in chemical synthesis and analysis including some very demanding specialities such as impurity identification, extractables and leachables testing, ADC synthesis and analysis, the synthesis of tagged drugs for target fishing,... Visa mer
Recipharm Development in Uppsala is one of Recipharm’s development facilities. The site is located in Uppsala, Sweden. Recipharm development has extensive experience in medical chemistry. The offering includes a wide array of services in chemical synthesis and analysis including some very demanding specialities such as impurity identification, extractables and leachables testing, ADC synthesis and analysis, the synthesis of tagged drugs for target fishing, and non-GMP scale up chemistry. The projects we work with are varied and require very good analytical and problem solving skills. You will be a part of a knowledgeable, diverse and international group in an expanding company.

Main duties:

For the analytical laboratory in Uppsala we are now searching for a motivated analytical chemist. You will be working closely with other analytical and synthetic chemists in your projects but will be expected to independently perform all project tasks from method development  to report writing and communication with customers. Your tasks will vary to include both quantitative and qualitative challenges and will always include laboratory work. Your work will include:

- Development of HPLC-UV, HPLC-MC, HRMS (q-ToF), analytical methods for quantitative and qualitative purposes.

- Analysis of study samples and report writing

- Instrument maintenance and trouble shooting

- Report both internally and to external customes in Swedish and English

- General laboratory activities

Qualifications:

- Solid experience with LCMSMS and HRMS (q-ToF)

- Solid experience with protein analysis characterization peptide mapping

- Solid experience in quantitative and/or qualitative analytical chemistry with previous experience in academia or the industry

- Good practical laboratory skills centred around chromatrography

- Good English and Swedish skills, both verbal and written

For more information please contact Lucia Kovac (head of analytical laboratory)  at email: [email protected] Welcome with your job application no later than January 30, 2020. We will interview on and on going basis why the position may be filled before last application date.

 

 

 

 

Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nästan 7 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 7,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Synthetic Chemists

Ansök    Jan 27    Recipharm    Kemist
Recipharm Development in Uppsala is one of Recipharm’s development facilities. The site is located in Uppsala Business Park, Sweden.The site has extensive experience in synthetic and analytical chemistry. The offering includes a wide array of services in chemical synthesis and analysis including specialities such as medicinal chemistry, impurity identification, extractables and leachables testing, and non-GMP scale up chemistry. The projects we work with a... Visa mer
Recipharm Development in Uppsala is one of Recipharm’s development facilities. The site is located in Uppsala Business Park, Sweden.The site has extensive experience in synthetic and analytical chemistry. The offering includes a wide array of services in chemical synthesis and analysis including specialities such as medicinal chemistry, impurity identification, extractables and leachables testing, and non-GMP scale up chemistry. The projects we work with are varied and require very strong scientific background and problem-solving skills. You will be part of a knowledgeable, diverse and international group in an expanding company.

Main duties:

To our synthetic chemistry department in Uppsala, we are seeking one or two highly motivated synthetic chemists who enjoy science and explorations in the laboratory. You will be working closely with other synthetic and analytical chemists in projects but will be expected to independently perform all project tasks from synthesis of various types of substances, with associated purifications and analyses, to documentation and reporting, both written and oral, with customers and managers/co-workers. The project assignments will be varied in nature and often be of exploratory art which will always include laboratory work.

An appropriate minimum background is MSc in organic chemistry or similar life science education (or BSc with a few years industrial experience). Knowledge and experience with Medicinal Chemistry, Route Scouting and/or Upscale is a plus. Good English skills, both verbally and written, is a must, Swedish knowledge is advantageous.

The appointment is a temporary position for six months with possible extension or conversion to permanent employment. Welcome to apply for the position with the link below, no later than 2020-02-29.


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nästan 7 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 7,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Laboranter till QC

Ansök    Jan 15    Recipharm    Kemist
Recipharm Uppsala söker laborant till QC   På Recipharm ger vi dig utrymme och goda möjligheter till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare. Söker du en arbetsplats där du får utföra kemiskt laborativt arbete med trevliga kollegor och där du samarbetar och är en del i ett förbättringsarbete? Då kan det här vara arbetsplatsen för dig. Vi söker två laboranter för tillsvidareanställning och en för en visst... Visa mer
Recipharm Uppsala söker laborant till QC
 


På Recipharm ger vi dig utrymme och goda möjligheter till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare.

Söker du en arbetsplats där du får utföra kemiskt laborativt arbete med trevliga kollegor och där du samarbetar och är en del i ett förbättringsarbete? Då kan det här vara arbetsplatsen för dig. Vi söker två laboranter för tillsvidareanställning och en för en visstidsanställning.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


• Laborativt arbete
• Dokumentation/rapportering av utfört arbete, såväl elektroniskt som manuellt
• Delta i avdelningens förbättringsarbete

Det laborativa arbetet styrs utifrån en detaljerad planering och givna ledtider med daglig uppföljning och avrapportering. Parallellt bedrivs ett kontinuerligt förbättringsarbete för att, inom givna ramar, vidareutveckla verksamheten.

 

Din profil:

Vi söker dig som har en kandidat-examen med kemisk, farmaceutisk eller naturvetenskaplig inriktning eller likvärdigt. Du behöver ha god förståelse för det svenska språket och kunna följa såväl svenska som engelska instruktioner.

Vana att arbeta laborativt, gärna i en GMP-reglerad miljö, samt av arbete i datoriserade system är önskvärt.

 

Dina egenskaper:

Vi värdesätter att du har egenskaper såsom att du är ansvarstagande, flexibel, serviceinriktad och har samarbetsförmåga samtidigt som du ska kunna jobba självständigt och vara drivande av dina arbetsuppgifter.

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss: Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan utgångsdatum.

Om du vill veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta någon av gruppcheferna Ellen Evbjer, 0721487644 eller Erik Silfverplatz, 0721487643.Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nästan 7 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 7,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Processpecialist/Processingenjör

Vad kan vi erbjuda dig? Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket. Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsf... Visa mer
Vad kan vi erbjuda dig?

Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket.

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsförkortning. Du tar också del av förmåner såsom friskvårdsbidrag och tillgång till gym. Recipharm är ett globalt företag med framtida möjligheter till karriär i övriga Recipharms verksamheter / länder.

Gruppen Process Management ansvarar för förvaltning och utveckling av företagets rengörings- och tillverkningsprocesser. Enheten skapar robusta processer samt stöttar produktionen med optimering. Tillsammans med din grupp tillgodoser ni produktionen med specialistkompetens inom kemi, formulering (galenisk farmaci), förpackningsmaterial, processutveckling (API, tablett, suppositorier, primär och sekundär packning) samt validering och projektledning.

Teknikorganisationen inom Recipharm Uppsala består av fyra huvudområden:

Asset Management, Process Management, IT och EHS.

Vilka blir dina arbetsuppgifter?

Som Processpecialist bistår du produktionen med kompetens vid problemlösning, processriskanalyser och avvikelseutredningar samt vid optimering och utveckling av befintliga processer. Du planerar och driver tekniska försök, process- och produktkvalificeringar samt rengöringsvalideringar. Du leder utbildningar och driver förbättrings- och utvecklingsarbete i form av förstudier och projekt. Du deltar även i investeringsprojekt och i det tvärfunktionella processteamet. Du arbetar mot någon/några av våra produktionsavsnitt vilket kan vara kemisk tillverkning, farmaceutisk tillverkning eller paketering. Du rapporterar till chefen för Process Management.

Vem är du?

Du har akademisk examen med farmaceutisk-, naturvetenskaplig- eller teknisk inriktning eller motsvarande utbildning. Vidare har du minst 2 års erfarenhet från läkemedelstillverkning eller motsvarande.

Erfarenhet från validering, tex inom processvalidering eller som valideringsledare är meriterande.

Du pratar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, du är resultatorienterad, kommunikativ, proaktiv, förändringsbenägen och har god samarbetsförmåga.

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten kan du maila dem till rekryterande chef [email protected]


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nästa 7 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 7,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

HR-specialist med fokus på förhandling och samverkan

Ansök    Nov 19    Recipharm    HR-specialist/HR-adviser
Har du en bred kunskap kring arbetsrätt och är en van förhandlare som kan skapa goda och långsiktiga relationer? Gillar du att jobba självständigt men också att vara en del av ett team? Då kan detta vara en tjänst för dig! Vi utökar nu HR-teamet med en ny roll som för rätt person kommer ge stora möjligheter att vara med och påverka företagets utveckling. Recipharm Uppsala är ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Vi stolta över vår ... Visa mer
Har du en bred kunskap kring arbetsrätt och är en van förhandlare som kan skapa goda och långsiktiga relationer? Gillar du att jobba självständigt men också att vara en del av ett team? Då kan detta vara en tjänst för dig! Vi utökar nu HR-teamet med en ny roll som för rätt person kommer ge stora möjligheter att vara med och påverka företagets utveckling.

Recipharm Uppsala är ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och vi erbjuder bra anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal, arbetstidsförkortning friskvårdsbidrag och tillgång till gym.

Arbetsuppgifter

Som HR-specialist kommer du att ha en central roll med ansvar för förhandlings- och samverkansfrågor inom bolaget. Du företräder Recipharm Uppsala och samarbetar nära med övriga på HR-avdelningen samt med organisationens chefer och vår arbetsgivarorganisation IKEM. Du har en viktig roll för att skapa ett förtroendefullt och gott samverkansklimat i organisationen med chefer, fackliga företrädare samt medarbetare.

Du kommer att ansvara för utveckling av avtal och villkor. Du ansvarar för större förhandlings- och samverkansprocesser som t.ex. lönekartläggning, lönerevision och jämställdhetsarbete samt driver utvecklingsprojekt inom HR. Du jobbar nära övriga inom HR-teamet som består av HR Business partner, Rekryterings specialist och Lönespecialist samt rapporterat till HR-chef.

Din kompetens och erfarenhet

För att lyckas i rollen har du fördjupade kunskaper i svensk arbetsrätt, kollektivavtal (framförallt SAF-LO), relevant akademisk examen samt erfarenhet av liknande roll sedan tidigare. Du kan ge råd och är en erfaren förhandlare med ett empatiskt och professionellt förhållningssätt. Du är lösningsorienterad, organiserad och gillar att skapa struktur där det saknas. Som person är du trygg i dig själv och din kunskap, du är en stark kommunikatör som når fram med budskap lika bra till människor på alla nivåer. Har du erfarenhet av att ha jobbat med pensioner, förmåner eller processer kopplat till lön är det meriterande. Självklart har du ett genuint intresse för människor samt att bedriva ett framåtriktat och affärsmässigt HR-arbete.

Mycket hög kompetens i Office-paketet och vana att arbeta i olika HR-system

På Recipharm arbetar vi aktivt med vår värdegrund och våra kärnvärden som är Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet och Entreprenörskap. För att trivas hos oss behöver du själv identifiera dig med dessa

 

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med placering i Uppsala.

Låter detta intressant?
Skicka då in din ansökan senast 2019-12-08
Vi kommer att intervjua kandidater löpande och kan komma att tillsätta tjänsten tidigare.

Har du frågor är du varmt välkommen att ställa dem till HR-direktör [email protected]

Välkommen med din ansökan!

                                                                                                                                      


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Rekryterare 50%

Ansök    Dec 3    Recipharm    Researcher, rekrytering
Rekryterare Recipharm, Uppsala   Till HR-teamet söker vi nu en rekryterare på 50 % som vill vara med och bidra till vårt team och som är duktig på att hitta nya talanger!   Recipharm Uppsala är ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare och vi erbjuder bra anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och tillgång till gym. Arbetsuppgift... Visa mer
Rekryterare Recipharm, Uppsala

 

Till HR-teamet söker vi nu en rekryterare på 50 % som vill vara med och bidra till vårt team och som är duktig på att hitta nya talanger!

 

Recipharm Uppsala är ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare och vi erbjuder bra anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och tillgång till gym.

Arbetsuppgifter
Som rekryterare är din huvuduppgift att ansvara för rekryteringsprocessen och stötta rekryterade chefer med allt från kravprofil, annonsering, urval, intervjuer, till tester och referenstagning. Du är också kontaktperson mot bemannings- och rekryteringsföretagen, och följer upp våra avtal med dem. En viktig del i rollen är att utveckla processen och hitta nya sätt att arbeta med rekrytering. I tjänsten ingår också HR administration. Du jobbar nära övriga inom HR-teamet som består av HR Business partner, HR specialist och Lönespecialist samt rapporterat till HR-chef.

Din kompetens och egenskaper

I denna roll är det viktigt att du är serviceinriktad och har ett stort intresse för människor. Du kommer att vara en viktig representant för Recipharm utåt och behöver vara duktig på att kommunicera både på svenska och engelska. Tjänsten ställer höga krav på samarbetsförmåga samtidigt som du behöver våga utmana och tänka nytt.  Rollen kräver goda kunskaper i Office-paketet och vi ser gärna att du har vana av att arbeta i olika HR-system.

Vi tror att du har ett par års erfarenhet av att ha arbetat med rekrytering och det är meriterande om du har någon form av relevant eftergymnasial utbildning som t.ex. Personalvetare.

På Recipharm arbetar vi aktivt med vår värdegrund och våra kärnvärden som är Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet och Entreprenörskap. För att trivas hos oss behöver du själv identifiera dig med dessa.

 

Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan så snarast. Vi kommer att intervjua löpande. Har du frågor är du varmt välkommen att ställa dem till [email protected]

Välkommen med din ansökan!

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nästan 7 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 7,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Juridiskt kunnig inköpare

Ansök    Nov 18    Recipharm    Inköpare
Vad kan vi erbjuda dig? Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket. Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsf... Visa mer
Vad kan vi erbjuda dig?

Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket.

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsförkortning. Du tar också del av förmåner såsom friskvårdsbidrag och tillgång till gym. Recipharm är ett globalt företag med framtida möjligheter till karriär i övriga Recipharms verksamheter / länder.

 

Vilka blir dina arbetsuppgifter?

Din uppgift blir att skapa de bästa förutsättningarna för att möta upp de behov och krav som verksamheten ställer. Vi jobbar tvärfunktionellt inom alla områden i företaget med fokus på process och produktionsnära system.

Du får en varierande tjänst med både ett operativt och strategiskt delat ansvar för inköp på Recipharm Uppsala. I rollen kommer du att arbeta nära våra leverantörer, utveckla befintligt sortiment, underhålla och bygga nya relationer och samarbeten samt utveckla och införa inköpsprocesser som bidrar till en ökad affärsmässighet. Att kunna sätta sig in i och förvalta större och komplexa avtal är en viktig del i uppdraget. I din roll rapporterar du direkt till Director of Finance & Supply Chain Management.

Du kommer ingå i ett team som består av 11 personer med ansvar för ekonomi, produktionsplanering, kundservice, inköp, lager och distribution. Du kommer arbeta nära övriga inköpsroller samt Director of Finance & Supply Chain Management. 


• Planera och utföra beställningar så att vi har en tryggad försörjning av produkter och tjänster.
• Driva förbättringsarbeten och ändringsärenden i syfte att säkerställa faktisk och upplevd produktkvalitet, hållbara material och effektivt materialutnyttjande.
• Leda och driva bästa möjliga ”inköpssetup” för ditt ansvarsområde.
• Säkerställa en högpresterande leverantörsbas, samt att hitta nya leverantörer för att optimera värdekedjan och utveckla affären.
• Leda och initiera förhandling och omförhandling av avtal med berörda leverantörer.
• Stödja verksamheten och övriga inköpare i avtalsfrågor.
• Överföra information i båda riktningar mellan ansvarsområdet och närmaste chef samt samordna arbetet med övriga funktioner för att säkerställa effektiva rutiner.

 

Vem är du?


• Har flerårig erfarenhet av inköp, gärna globalt.
• Har utbildning på högskolenivå inom ekonomi eller logistik alternativt arbetslivserfarenhet efter examen som styrker din kompetens.
• Erfarenhet av att granska komplexa avtal, förhandla och skriva kontrakt.
• Talar och skriver engelska obehindrat.
• Är självgående, strukturerad, affärsorienterad, har högt driv och gillar att arbeta proaktivt tillsammans med andra.
• Kan hantera en stor mängd information, är prestigelös och flexibel.
• Erfarenhet av att arbeta i SAP är meriterande.
• Erfarenhet av att arbeta i enlighet med GMP och LEAN är meriterande.


Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

 

Sista ansökningsdatum: 2019-09-30 

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Processpecialist inriktning mot förpackningsmaterial

Vad kan vi erbjuda dig? Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket. Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsf... Visa mer
Vad kan vi erbjuda dig?

Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket.

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsförkortning. Du tar också del av förmåner såsom friskvårdsbidrag och tillgång till gym. Recipharm är ett globalt företag med framtida möjligheter till karriär i övriga Recipharms verksamheter / länder.

Gruppen Process Management ansvarar för förvaltning och utveckling av företagets rengörings- och tillverkningsprocesser. Enheten skapar robusta processer samt stöttar produktionen med optimering. Tillsammans med din grupp tillgodoser ni produktionen med specialistkompetens inom kemi, formulering (galenisk farmaci), förpackningsmaterial, processutveckling (API, tablett, suppositorier, primär och sekundär packning) samt validering och projektledning.

Teknikorganisationen inom Recipharm Uppsala består av fyra huvudområden:

Asset Management, Process Management, IT och EHS.

Vilka blir dina arbetsuppgifter?

Din uppgift blir att driva aktiviteter och ändringar på olika förpackningsmaterial för att möta krav på kvalitet, produktivitet samt kostnadseffektivitet.

Exempel på aktiviteter är att utreda och åtgärda tekniska problem med material samt utveckla och införa nya förpackningar. Det kan också vara att arbeta tillsammans med leverantörer med förbättringar och nya formverktyg, inklusive validering och verifiering internt samt genomföra besparingsprojekt tillsammans med inköp. Vi arbetar tvärfunktionellt inom företaget med många frågeställningar. Du rapporterar till chefen för Process Management.

Vem är du?

Du har akademisk examen med farmaceutisk-, naturvetenskaplig- eller teknisk inriktning eller motsvarande utbildning. Vidare har du minst 1 års erfarenhet från arbete med förpackningsmaterial och förpackad produkt samt är det meriterande med erfarenhet från läkemedelstillverkning eller motsvarande.

Du pratar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är resultatorienterad, kommunikativ, proaktiv, förändringsbenägen och har god samarbetsförmåga.

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

Tänk på att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatumet 20191025. Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kan du maila dem till [email protected]

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Redovisningsekonom med entreprenörskänsla

Ansök    Nov 18    Recipharm    Redovisningsekonom
Vad kan vi erbjuda dig? Vi erbjuder dig en visstidstjänst på 2 år där du inledningsvis går dubbelt med nuvarande redovisningsansvarig för att sedan gradvis ta över ansvaret för redovisningen. Dina närmaste kollegor är företagets controller samt vår ansvarige för leverantörsreskontra. I din roll rapporterar du direkt till Director of Finance & Supply Chain Management. Du kommer ingå i ett team som består av 11 personer med ansvar för ekonomi, produktions... Visa mer
Vad kan vi erbjuda dig?


Vi erbjuder dig en visstidstjänst på 2 år där du inledningsvis går dubbelt med nuvarande redovisningsansvarig för att sedan gradvis ta över ansvaret för redovisningen. Dina närmaste kollegor är företagets controller samt vår ansvarige för leverantörsreskontra. I din roll rapporterar du direkt till Director of Finance & Supply Chain Management.

Du kommer ingå i ett team som består av 11 personer med ansvar för ekonomi, produktionsplanering, kundservice, inköp, lager och distribution. 

 

Dina arbetsuppgifter


• Löpande bokföring och upprättande av månadsbokslut
• Behjälplig vid budget och prognos
• Ta fram moms och uppbördsredovisning
• Göra preliminär och slutlig inkomstdeklaration
• Löpande uppföljning av redovisning
• Ansvar för anläggningsregistret
• Behjälplig med att ta fram investeringsunderlag för anläggningar och lager och arbete med produktkalkylering
• Driva förbättringsarbete i enlighet med LEAN samt driva ändringsärenden
• Överföra information i båda riktningar mellan ansvarsområdet och närmaste chef samt samordna arbetet med övriga funktioner.

 

Vem är du?


• Har utbildning på högskolenivå inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området
• Talar och skriver engelska obehindrat.
• En entreprenör som är självgående, strukturerad, affärsorienterad, har högt driv och gillar att arbeta proaktivt tillsammans med andra
• Analytisk, noggrann, hög integritet, bra på att samarbeta och kommunicera
• Erfarenhet av att arbeta i SAP  och i enlighet med GMP är meriterande


Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, EntreprenörskapOm Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Recipharm Uppsala söker laborant till QC

Ansök    Okt 14    Recipharm    Laborant, kemi
På Recipharm ger vi dig utrymme och goda möjligheter till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare.   Söker du en arbetsplats där du får utföra kemiskt laborativt arbete med trevliga kollegor och där du samarbetar och är en del i ett förbättringsarbete? Då kan det här vara arbetsplatsen för dig. Vi söker en laborant för tillsvidareanställning.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: • Laborativt arbete • Dokum... Visa mer
På Recipharm ger vi dig utrymme och goda möjligheter till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare.

 

Söker du en arbetsplats där du får utföra kemiskt laborativt arbete med trevliga kollegor och där du samarbetar och är en del i ett förbättringsarbete? Då kan det här vara arbetsplatsen för dig. Vi söker en laborant för tillsvidareanställning.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


• Laborativt arbete
• Dokumentation/rapportering av utfört arbete, såväl elektroniskt som manuellt
• Delta i avdelningens förbättringsarbete

Det laborativa arbetet styrs utifrån en detaljerad planering och givna ledtider med daglig uppföljning och avrapportering. Parallellt bedrivs ett kontinuerligt förbättringsarbete för att, inom givna ramar, vidareutveckla verksamheten.

 

Din profil:

Vi söker dig som har en kandidat-examen med kemisk, farmaceutisk eller naturvetenskaplig inriktning eller likvärdigt. Du behöver ha god förståelse för det svenska språket och kunna följa såväl svenska som engelska instruktioner.

Vana att arbeta laborativt, gärna i en GMP-reglerad miljö, samt av arbete i datoriserade system är önskvärt.

 

Dina egenskaper:

Vi värdesätter att du har egenskaper såsom att du är ansvarstagande, flexibel, serviceinriktad och har samarbetsförmåga samtidigt som du ska kunna jobba självständigt och vara drivande av dina arbetsuppgifter.

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:

Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

Om du vill veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta någon av gruppcheferna Ellen Evbjer, 0721487644 eller Erik Silfverplatz, 0721487643.

Du kan också maila dina frågor till [email protected]

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Redovisningsekonom med entreprenörskänsla

Ansök    Okt 11    Recipharm    Redovisningsekonom
Vad kan vi erbjuda dig? Vi erbjuder dig en visstidstjänst på 2 år där du inledningsvis går dubbelt med nuvarande redovisningsansvarig för att sedan gradvis ta över ansvaret för redovisningen. Dina närmaste kollegor är företagets controller samt vår ansvarige för leverantörsreskontra. I din roll rapporterar du direkt till Director of Finance & Supply Chain Management. Du kommer ingå i ett team som består av 11 personer med ansvar för ekonomi, produktions... Visa mer
Vad kan vi erbjuda dig?


Vi erbjuder dig en visstidstjänst på 2 år där du inledningsvis går dubbelt med nuvarande redovisningsansvarig för att sedan gradvis ta över ansvaret för redovisningen. Dina närmaste kollegor är företagets controller samt vår ansvarige för leverantörsreskontra. I din roll rapporterar du direkt till Director of Finance & Supply Chain Management.

Du kommer ingå i ett team som består av 11 personer med ansvar för ekonomi, produktionsplanering, kundservice, inköp, lager och distribution. 

 

Dina arbetsuppgifter


• Löpande bokföring och upprättande av månadsbokslut
• Behjälplig vid budget och prognos
• Ta fram moms och uppbördsredovisning
• Göra preliminär och slutlig inkomstdeklaration
• Löpande uppföljning av redovisning
• Ansvar för anläggningsregistret
• Behjälplig med att ta fram investeringsunderlag för anläggningar och lager och arbete med produktkalkylering
• Driva förbättringsarbete i enlighet med LEAN samt driva ändringsärenden
• Överföra information i båda riktningar mellan ansvarsområdet och närmaste chef samt samordna arbetet med övriga funktioner.

 

Vem är du?


• Har utbildning på högskolenivå inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området
• Talar och skriver engelska obehindrat.
• En entreprenör som är självgående, strukturerad, affärsorienterad, har högt driv och gillar att arbeta proaktivt tillsammans med andra
• Analytisk, noggrann, hög integritet, bra på att samarbeta och kommunicera
• Erfarenhet av att arbeta i SAP  och i enlighet med GMP är meriterande


Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, EntreprenörskapOm Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Processpecialist/Processingenjör

Vad kan vi erbjuda dig? Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket. Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsf... Visa mer
Vad kan vi erbjuda dig?

Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket.

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsförkortning. Du tar också del av förmåner såsom friskvårdsbidrag och tillgång till gym. Recipharm är ett globalt företag med framtida möjligheter till karriär i övriga Recipharms verksamheter / länder.

Gruppen Process Management ansvarar för förvaltning och utveckling av företagets rengörings- och tillverkningsprocesser. Enheten skapar robusta processer samt stöttar produktionen med optimering. Tillsammans med din grupp tillgodoser ni produktionen med specialistkompetens inom kemi, formulering (galenisk farmaci), förpackningsmaterial, processutveckling (API, tablett, suppositorier, primär och sekundär packning) samt validering och projektledning.

Teknikorganisationen inom Recipharm Uppsala består av fyra huvudområden:

Asset Management, Process Management, IT och EHS.


Vilka blir dina arbetsuppgifter?

Som Processpecialist bistår du produktionen med kompetens vid problemlösning, processriskanalyser och avvikelseutredningar samt vid optimering och utveckling av befintliga processer. Du planerar och driver tekniska försök, process- och produktkvalificeringar samt rengöringsvalideringar. Du leder utbildningar och driver förbättrings- och utvecklingsarbete i form av förstudier och projekt. Du deltar även i investeringsprojekt och i det tvärfunktionella processteamet. Du arbetar mot någon/några av våra produktionsavsnitt vilket kan vara kemisk tillverkning, farmaceutisk tillverkning eller paketering. Du rapporterar till chefen för Process Management.

Vem är du?

Du har akademisk examen med farmaceutisk-, naturvetenskaplig- eller teknisk inriktning eller motsvarande utbildning. Vidare har du minst 2 års erfarenhet från läkemedelstillverkning eller motsvarande.

Erfarenhet från validering, tex inom processvalidering eller som valideringsledare är meriterande.

Du pratar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, du är resultatorienterad, kommunikativ, proaktiv, förändringsbenägen och har god samarbetsförmåga.

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

Tänk på att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatumet 20191025. Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kan du maila dem till [email protected]


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Kvalitetssamordnare till kemisk produktion

På Recipharm ger vi dig goda möjligheter och utrymme till att påverka och bidra till utveckling. Avdelningen Kemisk Produktion Recipharm Uppsala tillverkar Salazopyrinsubstans för intern tablettslagning och Sulfasalazine med Povidone för export.Till vår kemiska produktion söker vi nu ytterligare en kvalitetssamordnare som i huvudsak skall ansvara för att driva och samordna frågor och åtgärder avseende kvaliteten i produktionen. Du kommer att vara delaktig ... Visa mer
På Recipharm ger vi dig goda möjligheter och utrymme till att påverka och bidra till utveckling. Avdelningen Kemisk Produktion Recipharm Uppsala tillverkar Salazopyrinsubstans för intern tablettslagning och Sulfasalazine med Povidone för export.Till vår kemiska produktion söker vi nu ytterligare en kvalitetssamordnare som i huvudsak skall ansvara för att driva och samordna frågor och åtgärder avseende kvaliteten i produktionen. Du kommer att vara delaktig i att fatta nödvändiga beslut om åtgärder avseende kvalitet och process samt initiera åtgärder avseende avvikelser, inspektionsanmärkningar och förbättringar. Som kvalitetssamordnare är du även del av avdelningens produktionsledning.


Du som har ett stort intresse och engagemang för kvalitet, gillar att arbeta med förbättringar och är bra på att samarbeta i tvärfunktionella team. Vi värdesätter även dina kunskaper i att kunna formulera dig i text då det ofta kommer att vara underlag för beslutsfattande organ. Vidare är du resultatorienterad, dvs att du är proaktiv i din roll och bidrar till teamet så att arbetsuppgifter levereras i utlovad tid.Om du känner igen dig i denna beskrivning och om du dessutom haft arbetsuppgifter liknande de som sammanfattas här nedan, då kan den här tjänsten bli din!

Arbetsuppgifter och ansvar

Som kvalitetssamordnare ansvarar du bland annat för att:


• Säkerställa att alla arbetsuppgifter sker enligt gällande regler för GMP, miljö och säkerhet
• Rapportera och dokumentera avvikelser och kvalitetsbrister enligt gällande rutin
• Leda, samordna och dokumentera avvikelseutredningar och CAPA enligt gällande rutin samt åtgärdsplaner och förebyggande åtgärder
• Delta och bistå vid inspektioner samt följa upp och åtgärda eventuella anmärkningar
• Följa upp, ”trenda” produktionsprocesser som är underlag för processutveckling.
• Delta i projekt, förbättringsarbete samt ändringsärenden
• Driva generella kvalitetsfrågor på avdelningen
• Revidera och granska kvalitetsdokumentation
• Leda/genomföra utbildning och kvalificering av befintlig personal och nyanställda.
• Samordna produktionsrelaterade behov.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter i mycket hög grad dina personliga egenskaper och din samarbetsförmåga!

Våra kärnvärden är: Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap. Dessa vill vi också att du står för och delar

Utbildning

Teknisk högskoleutbildning alternativt likvärdig erfarenhet inom området.

Följande är meriterande

Vi ser gärna att du sedan tidigare arbetat i GMP-styrd verksamhet, gärna både operativt och administrativt och/eller liknande inom tillverkande processindustri. Om du även arbetat med Lean och ständiga förbättringar är det också meriterande. Du bör också ha datorvana i affärssystem, processtyrningssystem, dokumenthanteringssystem och Officepaketet.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV snarast men senast den 30 oktober 2019. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Ankerblad på [email protected]Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Kvalitetssamordnare, Kemisk produktion, Recipharm Uppsala

På Recipharm ger vi dig goda möjligheter och utrymme till att påverka och bidra till utveckling. Avdelningen Kemisk Produktion Recipharm Uppsala tillverkar Salazopyrinsubstans för intern tablettslagning och Sulfasalazine med Povidone för export.Till vår kemiska produktion söker vi nu en kvalitetssamordnare som i huvudsak skall ansvara för att driva och samordna frågor och åtgärder avseende kvaliteten i produktionen. Du kommer att vara delaktig i att fatta ... Visa mer
På Recipharm ger vi dig goda möjligheter och utrymme till att påverka och bidra till utveckling. Avdelningen Kemisk Produktion Recipharm Uppsala tillverkar Salazopyrinsubstans för intern tablettslagning och Sulfasalazine med Povidone för export.Till vår kemiska produktion söker vi nu en kvalitetssamordnare som i huvudsak skall ansvara för att driva och samordna frågor och åtgärder avseende kvaliteten i produktionen. Du kommer att vara delaktig i att fatta nödvändiga beslut om åtgärder avseende kvalitet och process samt initiera åtgärder avseende avvikelser, inspektionsanmärkningar och förbättringar. Som kvalitetssamordnare är du även del av avdelningens produktionsledning.

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för kvalitet, gillar att arbeta med förbättringar och är bra på att samarbeta i tvärfunktionella team. Vi värdesätter även dina kunskaper i att kunna formulera dig i text då det ofta kommer att vara underlag för beslutsfattande organ. Vidare är du resultatorienterad, dvs att du är proaktiv i din roll och bidrar till teamet så att arbetsuppgifter levereras i utlovad tid.Om du känner du igen dig i denna beskrivning och om du dessutom haft arbetsuppgifter liknande de som sammanfattas här nedan, då kan den här tjänsten bli din!

Arbetsuppgifter och ansvar

Som kvalitetssamordnare ansvarar du bland annat för att:


• Säkerställa att alla arbetsuppgifter sker enligt gällande regler för GMP, miljö och säkerhet
• Rapportera och dokumentera avvikelser och kvalitetsbrister enligt gällande rutin
• Leda, samordna och dokumentera avvikelseutredningar och CAPA enligt gällande rutin samt åtgärdsplaner och förebyggande åtgärder
• Delta och bistå vid inspektioner samt följa upp och åtgärda eventuella anmärkningar
• Följa upp, ”trenda” produktionsprocesser som är underlag för processutveckling.
• Delta i projekt, förbättringsarbete samt ändringsärenden
• Driva generella kvalitetsfrågor på avdelningen
• Revidera och granska kvalitetsdokumentation
• Leda/genomföra utbildning och kvalificering av befintlig personal och nyanställda.
• Samordna produktionsrelaterade behov.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter i mycket hög grad dina personliga egenskaper och din samarbetsförmåga!

Våra kärnvärden är: Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap. Dessa vill vi också att du står för och delar

Utbildning

Teknisk högskoleutbildning alternativt likvärdig erfarenhet inom området.

Följande är meriterande

Vi ser gärna att du sedan tidigare arbetat i GMP-styrd verksamhet, gärna både operativt och administrativt och/eller liknande inom tillverkande processindustri. Om du även arbetat med Lean och ständiga förbättringar är det också meriterande. Du bör också ha datorvana i affärssystem, processtyrningssystem, dokumenthanteringssystem och Officepaketet.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV snarast men senast den 6 september 2019. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Ankerblad [email protected] eller gruppchef kemisk produktion Mikaela Winter [email protected]


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Ytterligare en processoperatör till kemifabriken

Ansök    Okt 2    Recipharm    Maskinoperatör, läkemedel
Processoperatör till kemifabriken Vi erbjuder dig Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket. Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat koll... Visa mer
Processoperatör till kemifabriken
Vi erbjuder dig

Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket.

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsförkortning. Du tar också del av förmåner såsom friskvårdsbidrag och tillgång till gym. Recipharm är ett globalt företag med framtida möjligheter till karriär i övriga Recipharms verksamheter / länder.

Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare. Till vår produktion inom den kemiska tillverkningen utökar vi och söker nu en Processoperatör. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående. 


 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:


• Producera vår produkt i certifierade processteg i enlighet med cGMP. Du kommer att arbeta med drift och övervakning av processutrustning samt processteg utifrån styrande dokument för API-tillverkning av Salazopyrinsubstans och Sulfazalasine med povidone för export. Vidare rapporterar du och skriver avvikelser samt rengör processteg och lokaler, beställer reparationer och utför funktionskontroller samt underhållsarbete.
• Det blir också din uppgift att sköta drift av vår reningsanläggning under kvällar och helger samt vid ordinarie operatörs frånvaro, vilket innebär driftövervakning, beredning av kemikalier, godsmottagning, provtagning, rengöring och bortforsling av restprodukter.
• Du jobbar kontinuerligt med standardiserade arbetssätt och deltar aktivt i Lean-arbete.

 Personliga egenskaper:

Vi värdesätter i hög grad dina personliga egenskaper, att du har ett stort engagemang i utförandet av dina arbetsuppgifter, din roll i arbetsgruppen och företaget. Vi ställer också krav på att du är resultatorienterad och levererar i tid och då med god kvalité enligt gällande föreskrifter.  Vidare ser vi att samarbetsförmåga är ett mycket viktigt krav där du är med och bidrar till det goda arbetsklimatet som präglas av respekt för kollegor och olikheter. 

 Krav, utbildning:

3 årig-gymnasiekompetens med teknisk inriktning; alternativt flerårig erfarenhet av liknande relevant produktion. Allmänt god datorvana. Vidare behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska i både i tal o skrift samt kunna tillgodogöra dig utbildning och dokumentation på engelska i tal och skrift.

Meriterande är tidigare produktionsvana med GMP-erfarenhet. Processoperatörerna arbetar 12 timmars skift dag/natt. 34 tim per vecka i snitt.

(Observera att du kommer att starta på Reningsverket R3, dagtid som processoperatör i 2 månader innan du går över till skiftarbete på C3.)

 Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterare: [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Okt 2    Recipharm    Redovisningsekonom
Vad kan vi erbjuda dig? Vi kan erbjuda dig en varierande tjänst där du gradvis växer in i rollen som redovisningsansvarig för Recipharm Uppsala. På grund av en föräldraledighet kommer du under det första året främst att ansvara för fakturahanteringen, men allteftersom du blir mer insatt i fakturahanteringen kommer du även att assistera nuvarande redovisningsansvarig vars arbete du i ett senare skede helt kommer ta över ansvaret för. I din roll rapporterar... Visa mer
Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en varierande tjänst där du gradvis växer in i rollen som redovisningsansvarig för Recipharm Uppsala. På grund av en föräldraledighet kommer du under det första året främst att ansvara för fakturahanteringen, men allteftersom du blir mer insatt i fakturahanteringen kommer du även att assistera nuvarande redovisningsansvarig vars arbete du i ett senare skede helt kommer ta över ansvaret för. I din roll rapporterar du direkt till Director of Finance & Supply Chain Management.

Du kommer ingå i ett team som består av 11 personer med ansvar för ekonomi, produktionsplanering, kundservice, inköp, lager och distribution. Du arbetar nära redovisningsansvarig och controller samt Director of Finance & Supply Chain Management. Recipharm är ett globalt företag, med framtida möjligheter till karriär i övriga Recipharms verksamheter/länder.

På Recipharm ger vi dig goda möjligheter och utrymme till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare.

 Dina framtida arbetsuppgifter


• Fakturahantering
• Löpande bokföring och upprättande av månadsbokslut
• Behjälplig vid budget och prognos
• Ta fram moms och uppbördsredovisning
• Göra preliminär och slutlig inkomstdeklaration
• Löpande uppföljning av redovisning
• Ansvar för anläggningsregistret
• Behjälplig med att ta fram investeringsunderlag för anläggningar och lager.
• Behjälplig vid arbete med produktkalkylering
• Driva förbättringsarbete i enlighet med LEAN samt driva ändringsärenden
• Överföra information i båda riktningar mellan ansvarsområdet och närmaste chef samt samordna arbetet med övriga funktioner.

 

Vem är du?


• Har utbildning på högskolenivå inom ekonomi.
• Talar och skriver engelska obehindrat.
• Är självgående, strukturerad, affärsorienterad, har högt driv och gillar att arbeta proaktivt tillsammans med andra.
• Analytisk, noggrann, hög integritet, bra på att samarbeta och kommunicera.
• Erfarenhet av att arbeta i SAP är meriterande.
• Erfarenhet att arbeta i enlighet med GMP är meriterande.

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Processoperatör Farmaci

Ansök    Okt 2    Recipharm    Maskinoperatör, läkemedel
Detta erbjuder vi dig Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket. Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsför... Visa mer
Detta erbjuder vi dig

Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket.

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsförkortning. Du tar också del av förmåner såsom friskvårdsbidrag och tillgång till gym. Recipharm är ett globalt företag med framtida möjligheter till karriär i övriga Recipharms verksamheter / länder.

 

Mål och arbetsuppgifter

I huvudsak drift och övervakning av processutrustning och processteg enligt gällande styrande dokument.


• Säkerställa att alla arbetsuppgifter sker enligt gällande regler för GMP, miljö och säkerhet
• Drift och övervakning av processutrustning och processteg enligt gällande styrande dokument
• Utföra funktionskontroller och inprocesskontroller
• Rapportera avvikelser och kvalitetsbrister enligt gällande rutin
• Hanterar satsdokumentation och trendning
• Vara delaktig vid framtagning av balanserings- och tempokort samt 5S, ständiga förbättringar m.m.
• Vara delaktig vid avvikelse och reklamationsutredningar
• Vara delaktig vid framtagning av styrande dokument
• Utför operatörs- FU enligt rutiner och bestämda intervall
• Gör en första felsökning vid felfunktion och gör en kvalitativ felanmälan vid behov av AU
• Rensning/rengöring och Line Clearance av utrustning
• Rapportering i IT-baserade produktionsstyrningssystem
• Delta i projekt, valideringar och processaktiviteter

 

Avdelning där rollen ingår?

Tillverkning

Vilka är rollens mål, ansvarsområden och befogenheter? 


• Ansvara för anläggningsutnyttjande och kvalitetsutfall
• Leverans i tid till kund
• Ansvara för Rätt från mig
• Fatta beslut inom certifierade, delegerade områden

 Krav


• Uttrycka sig mycket väl i tal och skrift i det svenska språket.
• Kunna tillgodogöra sig utbildning och dokumentation på engelska i tal och skrift
• Gymnasium, gärna tekniskt gymnasium eller motsvarande teknisk kompetens

Meriterande


• Arbete i GMP-styrd miljö 1 år
• Arbete inom tillverkande industri/processindustri 1 år
• Datorvana: Affärssystem, Dokumenthanteringssystem, Office, Processtyrning
• Arbete med Lean och ständiga förbättringar

 

 

IT-kunskaper

Meriterande: SAP, Platina (KIM)

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Processpecialist inriktning mot förpackningsmaterial

Vad kan vi erbjuda dig? Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket. Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsf... Visa mer
Vad kan vi erbjuda dig?

Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket.

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsförkortning. Du tar också del av förmåner såsom friskvårdsbidrag och tillgång till gym. Recipharm är ett globalt företag med framtida möjligheter till karriär i övriga Recipharms verksamheter / länder.

Gruppen Process Management ansvarar för förvaltning och utveckling av företagets rengörings- och tillverkningsprocesser. Enheten skapar robusta processer samt stöttar produktionen med optimering. Tillsammans med din grupp tillgodoser ni produktionen med specialistkompetens inom kemi, formulering (galenisk farmaci), förpackningsmaterial, processutveckling (API, tablett, suppositorier, primär och sekundär packning) samt validering och projektledning.

Teknikorganisationen inom Recipharm Uppsala består av fyra huvudområden:

Asset Management, Process Management, IT och EHS.

Vilka blir dina arbetsuppgifter?

Din uppgift blir att driva aktiviteter och ändringar på olika förpackningsmaterial för att möta krav på kvalitet, produktivitet samt kostnadseffektivitet.

Exempel på aktiviteter är att utreda och åtgärda tekniska problem med material samt utveckla och införa nya förpackningar. Det kan också vara att arbeta tillsammans med leverantörer med förbättringar och nya formverktyg, inklusive validering och verifiering internt samt genomföra besparingsprojekt tillsammans med inköp. Vi arbetar tvärfunktionellt inom företaget med många frågeställningar. Du rapporterar till chefen för Process Management.

Vem är du?

Du har akademisk examen med farmaceutisk-, naturvetenskaplig- eller teknisk inriktning eller motsvarande utbildning. Vidare har du minst 1 års erfarenhet från arbete med förpackningsmaterial och förpackad produkt samt är det meriterande med erfarenhet från läkemedelstillverkning eller motsvarande.

Du pratar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är resultatorienterad, kommunikativ, proaktiv, förändringsbenägen och har god samarbetsförmåga.

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

Tänk på att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatumet 20191025. Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kan du maila dem till [email protected]

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Kvalitetssamordnare , Kemisk produktion till Recipharm Uppsala

På Recipharm ger vi dig goda möjligheter och utrymme till att påverka och bidra till utveckling. Avdelningen Kemisk Produktion Recipharm Uppsala tillverkar Salazopyrinsubstans för intern tablettslagning och Sulfasalazine med Povidone för export.Till vår kemiska produktion söker vi nu en kvalitetssamordnare som i huvudsak skall ansvara för att driva och samordna frågor och åtgärder avseende kvaliteten i produktionen. Du kommer att vara delaktig i att fatta ... Visa mer
På Recipharm ger vi dig goda möjligheter och utrymme till att påverka och bidra till utveckling. Avdelningen Kemisk Produktion Recipharm Uppsala tillverkar Salazopyrinsubstans för intern tablettslagning och Sulfasalazine med Povidone för export.Till vår kemiska produktion söker vi nu en kvalitetssamordnare som i huvudsak skall ansvara för att driva och samordna frågor och åtgärder avseende kvaliteten i produktionen. Du kommer att vara delaktig i att fatta nödvändiga beslut om åtgärder avseende kvalitet och process samt initiera åtgärder avseende avvikelser, inspektionsanmärkningar och förbättringar. Som kvalitetssamordnare är du även del av avdelningens produktionsledning.

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för kvalitet, gillar att arbeta med förbättringar och är bra på att samarbeta i tvärfunktionella team. Vi värdesätter även dina kunskaper i att kunna formulera dig i text då det ofta kommer att vara underlag för beslutsfattande organ. Vidare är du resultatorienterad, dvs att du är proaktiv i din roll och bidrar till teamet så att arbetsuppgifter levereras i utlovad tid.Om du känner du igen dig i denna beskrivning och om du dessutom haft arbetsuppgifter liknande de som sammanfattas här nedan, då kan den här tjänsten bli din!

Arbetsuppgifter och ansvar

Som kvalitetssamordnare ansvarar du bland annat för att:


• Säkerställa att alla arbetsuppgifter sker enligt gällande regler för GMP, miljö och säkerhet
• Rapportera och dokumentera avvikelser och kvalitetsbrister enligt gällande rutin
• Leda, samordna och dokumentera avvikelseutredningar och CAPA enligt gällande rutin samt åtgärdsplaner och förebyggande åtgärder
• Delta och bistå vid inspektioner samt följa upp och åtgärda eventuella anmärkningar
• Följa upp, ”trenda” produktionsprocesser som är underlag för processutveckling.
• Delta i projekt, förbättringsarbete samt ändringsärenden
• Driva generella kvalitetsfrågor på avdelningen
• Revidera och granska kvalitetsdokumentation
• Leda/genomföra utbildning och kvalificering av befintlig personal och nyanställda.
• Samordna produktionsrelaterade behov.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter i mycket hög grad dina personliga egenskaper och din samarbetsförmåga!

Våra kärnvärden är: Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap. Dessa vill vi också att du står för och delar

Utbildning

Teknisk högskoleutbildning alternativt likvärdig erfarenhet inom området.

Följande är meriterande

Vi ser gärna att du sedan tidigare arbetat i GMP-styrd verksamhet, gärna både operativt och administrativt och/eller liknande inom tillverkande processindustri. Om du även arbetat med Lean och ständiga förbättringar är det också meriterande. Du bör också ha datorvana i affärssystem, processtyrningssystem, dokumenthanteringssystem och Officepaketet.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV snarast men senast den 6 september 2019. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Ankerblad [email protected] eller gruppchef kemisk produktion Mikaela Winter [email protected]


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Processoperatör till kemifabriken

Ansök    Aug 9    Recipharm    Maskinoperatör, läkemedel
På Recipharm ger vi dig utrymme och goda möjligheter till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare. Till vår produktion inom den kemiska tillverkningen utökar vi och söker nu en Processoperatör. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående.   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att: • Producera vår produkt i certifierade processteg i enlighet med cGMP. Du kommer att arbeta med drift... Visa mer
På Recipharm ger vi dig utrymme och goda möjligheter till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare. Till vår produktion inom den kemiska tillverkningen utökar vi och söker nu en Processoperatör. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående. 

 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:


• Producera vår produkt i certifierade processteg i enlighet med cGMP. Du kommer att arbeta med drift och övervakning av processutrustning samt processteg utifrån styrande dokument för API-tillverkning av Salazopyrinsubstans och Sulfazalasine med povidone för export. Vidare rapporterar du och skriver avvikelser samt rengör processteg och lokaler, beställer reparationer och utför funktionskontroller samt underhållsarbete.
• Det blir också din uppgift att sköta drift av vår reningsanläggning under kvällar och helger samt vid ordinarie operatörs frånvaro, vilket innebär driftövervakning, beredning av kemikalier, godsmottagning, provtagning, rengöring och bortforsling av restprodukter.
• Du jobbar kontinuerligt med standardiserade arbetssätt och deltar aktivt i Lean-arbete.

 Personliga egenskaper:

Vi värdesätter i hög grad dina personliga egenskaper, att du har ett stort engagemang i utförandet av dina arbetsuppgifter, din roll i arbetsgruppen och företaget. Vi ställer också krav på att du är resultatorienterad och levererar i tid och då med god kvalité enligt gällande föreskrifter.  Vidare ser vi att samarbetsförmåga är ett mycket viktigt krav där du är med och bidrar till det goda arbetsklimatet som präglas av respekt för kollegor och olikheter. 

 Krav, utbildning:

3 årig-gymnasiekompetens med teknisk inriktning; alternativt flerårig erfarenhet av liknande relevant produktion. Allmänt god datorvana. Vidare behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska i både i tal o skrift samt kunna tillgodogöra dig utbildning och dokumentation på engelska i tal och skrift.

Meriterande är tidigare produktionsvana med GMP-erfarenhet. Processoperatörerna arbetar 12 timmars skift dag/natt. 34 tim per vecka i snitt.

(Observera att du kommer att starta på Reningsverket R3, dagtid som processoperatör i 2 månader innan du går över till skiftarbete på C3.)

 Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterare: [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Juridiskt kunnig inköpare

Ansök    Sep 11    Recipharm    Inköpare
Vad kan vi erbjuda dig? Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket. Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsf... Visa mer
Vad kan vi erbjuda dig?

Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket.

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsförkortning. Du tar också del av förmåner såsom friskvårdsbidrag och tillgång till gym. Recipharm är ett globalt företag med framtida möjligheter till karriär i övriga Recipharms verksamheter / länder.

 

Vilka blir dina arbetsuppgifter?

Din uppgift blir att skapa de bästa förutsättningarna för att möta upp de behov och krav som verksamheten ställer. Vi jobbar tvärfunktionellt inom alla områden i företaget med fokus på process och produktionsnära system.

Du får en varierande tjänst med både ett operativt och strategiskt delat ansvar för inköp på Recipharm Uppsala. I rollen kommer du att arbeta nära våra leverantörer, utveckla befintligt sortiment, underhålla och bygga nya relationer och samarbeten samt utveckla och införa inköpsprocesser som bidrar till en ökad affärsmässighet. Att kunna sätta sig in i och förvalta större och komplexa avtal är en viktig del i uppdraget. I din roll rapporterar du direkt till Director of Finance & Supply Chain Management.

Du kommer ingå i ett team som består av 11 personer med ansvar för ekonomi, produktionsplanering, kundservice, inköp, lager och distribution. Du kommer arbeta nära övriga inköpsroller samt Director of Finance & Supply Chain Management. 


• Planera och utföra beställningar så att vi har en tryggad försörjning av produkter och tjänster.
• Driva förbättringsarbeten och ändringsärenden i syfte att säkerställa faktisk och upplevd produktkvalitet, hållbara material och effektivt materialutnyttjande.
• Leda och driva bästa möjliga ”inköpssetup” för ditt ansvarsområde.
• Säkerställa en högpresterande leverantörsbas, samt att hitta nya leverantörer för att optimera värdekedjan och utveckla affären.
• Leda och initiera förhandling och omförhandling av avtal med berörda leverantörer.
• Stödja verksamheten och övriga inköpare i avtalsfrågor.
• Överföra information i båda riktningar mellan ansvarsområdet och närmaste chef samt samordna arbetet med övriga funktioner för att säkerställa effektiva rutiner.

 

Vem är du?


• Har flerårig erfarenhet av inköp, gärna globalt.
• Har utbildning på högskolenivå inom ekonomi eller logistik alternativt arbetslivserfarenhet efter examen som styrker din kompetens.
• Erfarenhet av att granska komplexa avtal, förhandla och skriva kontrakt.
• Talar och skriver engelska obehindrat.
• Är självgående, strukturerad, affärsorienterad, har högt driv och gillar att arbeta proaktivt tillsammans med andra.
• Kan hantera en stor mängd information, är prestigelös och flexibel.
• Erfarenhet av att arbeta i SAP är meriterande.
• Erfarenhet av att arbeta i enlighet med GMP och LEAN är meriterande.


Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

 

Sista ansökningsdatum: 2019-09-30 

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Inköpare

Ansök    Aug 5    Recipharm    Inköpare
Vad kan vi erbjuda dig? Vi kan erbjuda dig en varierande tjänst med både ett operativt och strategiskt ansvar för Recipharm Uppsalas förbrukningsvaror samt övriga produkter och tjänster. I rollen kommer du att arbeta nära våra leverantörer, utveckla befintligt sortiment, underhålla och bygga nya relationer och samarbeten samt utveckla och införa inköpsprocesser som bidrar till en ökad affärsmässighet. Att kunna sätta sig in i och förvalta större och kompl... Visa mer
Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en varierande tjänst med både ett operativt och strategiskt ansvar för Recipharm Uppsalas förbrukningsvaror samt övriga produkter och tjänster. I rollen kommer du att arbeta nära våra leverantörer, utveckla befintligt sortiment, underhålla och bygga nya relationer och samarbeten samt utveckla och införa inköpsprocesser som bidrar till en ökad affärsmässighet. Att kunna sätta sig in i och förvalta större och komplexa avtal är också en viktig del i uppdraget. I din roll rapporterar du direkt till Director of Finance & Supply Chain Management.

Du kommer ingå i ett team som består av 11 personer med ansvar för ekonomi, produktionsplanering, kundservice, inköp, lager och distribution. Du kommer arbeta nära övriga inköpsroller samt Director of Finance & Supply Chain Management. Recipharm är ett globalt företag, med framtida möjligheter till karriär i övriga Recipharms verksamheter / länder.

 

 Dina framtida arbetsuppgifter


• Planera och utföra beställningar så att vi har en tryggad försörjning av produkter och tjänster.
• Driva förbättringsarbeten och ändringsärenden i syfte att säkerställa faktisk och upplevd produktkvalitet, hållbara material och effektivt materialutnyttjande.
• Leda och driva bästa möjliga ”inköpssetup” för ditt ansvarsområde.
• Säkerställa en högpresterande leverantörsbas, samt att hitta nya leverantörer för att optimera värdekedjan och utveckla affären.
• Leda och initiera förhandling och omförhandling av avtal med berörda leverantörer.
• Stödja verksamheten och övriga inköpare i avtalsfrågor.
• Överföra information i båda riktningar mellan ansvarsområdet och närmaste chef samt samordna arbetet med övriga funktioner för att säkerställa effektiva rutiner.

 

Vem är du?


• Har flerårig erfarenhet av inköp, gärna globalt.
• Har utbildning på högskolenivå inom ekonomi eller logistik alternativt arbetslivserfarenhet efter examen som styrker din kompetens.
• Erfarenhet av att granska komplexa avtal, förhandla och skriva kontrakt.
• Talar och skriver engelska obehindrat.
• Är självgående, strukturerad, affärsorienterad, har högt driv och gillar att arbeta proaktivt tillsammans med andra.
• Kan hantera en stor mängd information, är prestigelös och flexibel.
• Erfarenhet av att arbeta i SAP är meriterande.
• Erfarenhet av att arbeta i enlighet med GMP och LEAN är meriterande.

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

På Recipharm ger vi dig goda möjligheter och utrymme till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare.

 

Sista ansökningsdatum: 2019-08-25 

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Processoperatör R3

Ansök    Jul 11    Recipharm    Maskinoperatör, läkemedel
Processoperatör till R3 På Recipharm ger vi dig goda möjligheter och utrymme till att påverka och bidra till utveckling. Recipharm Uppsala ABs reningsanläggning R3 renar processvatten från Recipharms kemiska produktion. Avdelningen Kemisk Produktion tillverkar Salazopyrinsubstans för intern tablettslagning och Sulfasalazine med Povidone för export. Till vårt reningsverk R3 söker vi nu en processoperatör som skall ansvara för att sköta den dagliga drift... Visa mer
Processoperatör till R3

På Recipharm ger vi dig goda möjligheter och utrymme till att påverka och bidra till utveckling.

Recipharm Uppsala ABs reningsanläggning R3 renar processvatten från Recipharms kemiska produktion. Avdelningen Kemisk Produktion tillverkar Salazopyrinsubstans för intern tablettslagning och Sulfasalazine med Povidone för export.

Till vårt reningsverk R3 söker vi nu en processoperatör som skall ansvara för att sköta den dagliga driften, vilket bland annat innebär driftövervakning, beredning av kemikalier, godsmottagning, provtagning, rengöring och bortforsling av restprodukter.

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har mycket god samarbetsförmåga, är flexibel och gillar ordning och reda.

Känner du igen dig? Har du dessutom haft arbetsuppgifter liknande de som sammanfattas här nedan då kan den här tjänsten bli din!

 

Arbetsuppgifter och ansvar

Som processoperatör ansvarar du bland annat för att:


• Säkerställa att alla arbetsuppgifter sker enligt gällande regler för GMP, miljö och säkerhet
• Drift och övervakning av processutrustning och processteg enligt gällande styrande dokument
• Utföra funktionskontroller
• Rapportera avvikelser och kvalitetsbrister enligt gällande rutin
• Hantera satsdokumentation och trendning
• Vara delaktig i avvikelse och reklamationsutredningar
• Utföra förebyggande underhåll enligt rutiner och bestämda intervall
• Delta i projekt, valideringar och processaktiviteter

 

Personliga egenskaper

Vi värdesätter i mycket hög grad dina personliga egenskaper och din samarbetsförmåga.

Utöver det som står ovan har du god social kompetens samt är du bra på att identifiera , agera och slutföra arbetsuppgifter.

Våra kärnvärden är: Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap. Dessa vill vi också att du står för och delar.

 

Krav, utbildning:

Tekniskt gymnasium eller motsvarande teknisk kompetens. Vidare behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska i både i tal o skrift samt kunna tillgodogöra dig utbildning och dokumentation på engelska i tal och skrift.

Meriterande är tidigare erfarenhet som processoperatör och/eller produktionsvana med GMP-erfarenhet.

 

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV snarast men senast den 19 augusti 2019. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Observera att fabriken stänger vecka 29-31. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Ankerblad [email protected]

 

 

 

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Är du vår nästa Asset Management Engineer?

Ansök    Aug 8    Recipharm    Förvaltningsekonom
Vad kan vi erbjuda dig? Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket. Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsf... Visa mer
Vad kan vi erbjuda dig?

Ett stabilt företag med korta beslutsvägar och god lönsamhet. Du får trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får självklart också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett komplett team som vill åstadkomma mycket.

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsförkortning. Du tar också del av förmåner såsom friskvårdsbidrag och tillgång till gym.

 

Vilka blir dina uppgifter?

Din uppgift blir att skapa de bästa förutsättningarna för att möta upp de behov och krav som verksamheten ställer. Vi jobbar tvärfunktionellt inom alla områden i företaget med fokus på process och produktionsnära system.

I dina arbetsuppgifter ingår att leda, organisera och samordna programplanering och programstyrning inom våra anläggningstillgångar. Det blir även du som medverkar till att ta fram policyn (AM policy) och den strategiska planen för asset management (SAMP) liksom målsättning och beslutade standardmetoder.

 

Det här är din profil


• Teknisk eftergymnasial utbildning är ett krav eller likvärdig arbetslivserfarenhet minst 5 år inom asset management
• Ekonomikunskaper dvs god insikt i ekonomiuppföljning och budgetering inom ditt expertisområde
• Erfarenhet från processindustrin (helst GMP) är önskvärt
• Drivande med stort engagemang
• Brinner för teknik och är nytänkande
• Lätt för att skapa goda relationer
• Du är strukturerad, prestigelös och har god samarbetsförmåga

Stämmer detta in på dig? Tveka inte då att skicka in din ansökan redan idag!

 

Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV snarast och senast den 15 september 2019. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Frågor angående tjänsten kan du maila till vår rekryterare [email protected]

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Sr Asset Management

Ansök    Jun 28    Recipharm    Förvaltningsekonom
Är du senior inom asset management och intresserad av att arbeta på ett av Uppsalas bästa läkemedelsföretag? Vad kan vi erbjuda dig? Vi kommer att erbjuda rätt sökande både trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett kompetent och drivet team som vill åstadkomma mycket. Vi ... Visa mer
Är du senior inom asset management och intresserad av att arbeta på ett av Uppsalas bästa läkemedelsföretag?

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kommer att erbjuda rätt sökande både trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett kompetent och drivet team som vill åstadkomma mycket.

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsförkortning samt att vi värnar om din fysiska hälsa. Du har förmåner såsom friskvårdsbidrag och tillgång till gym med ledarledda pass under lunchtid samt möjlighet till flextid.

 

Vilka blir dina arbetsuppgifter?

Du kommer att jobba med att skapa de bästa förutsättningarna för att möta upp de behov och krav som verksamheten ställer. Vi jobbar tvärfunktionellt inom alla områden i företaget med fokus på process och produktionsnära system.

I dina arbetsuppgifter ingår att leda, organisera och samordna programplanering och programstyrning inom asset management.

Det blir också du som medverkar i att ta fram policyn för asset management (AM policy) och den strategiska planen för asset management (SAMP) liksom målsättning och beslutade standardmetoder.

 

Det här är din profil

Teknisk eftergymnasialutbildning som krav eller 5-år likvärdig arbetslivserfarenhet inom asset management. Erfarenhet från processindustri (helst GMP) är önskvärt.

 

Personliga egenskaper

Du är en drivande person som visar stort eget engagemang och personligt ansvar. Du brinner för teknik och ser dess möjligheter med ett balanserat intresse att jobba med och för människor. Du är helt prestigelös och hjälper till där det finns behov. Du skapar goda relationer i din omgivning och ska kunna leda förändringsarbete. Du strävar efter ständiga förbättringar och är nytänkande. Vidare är du strukturerad, har god samarbetsförmåga och är noggrann med dokumentation och kan leverera resultat.


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Produktionssamordnare till reningsverk

Produktionssamordnare till R3 På Recipharm ger vi dig goda möjligheter och utrymme till att påverka och bidra till utveckling. Recipharm Uppsala ABs reningsanläggning R3 renar processvatten från Recipharms kemiska produktion. Avdelningen Kemisk Produktion tillverkar Salazopyrinsubstans för intern tablettslagning och Sulfasalazine med Povidone för export. Till vårt reningsverk R3 söker vi nu en produktionssamordnare som skall ansvara för planering, samo... Visa mer
Produktionssamordnare till R3

På Recipharm ger vi dig goda möjligheter och utrymme till att påverka och bidra till utveckling.

Recipharm Uppsala ABs reningsanläggning R3 renar processvatten från Recipharms kemiska produktion. Avdelningen Kemisk Produktion tillverkar Salazopyrinsubstans för intern tablettslagning och Sulfasalazine med Povidone för export.

Till vårt reningsverk R3 söker vi nu en produktionssamordnare som skall ansvara för planering, samordning och den dagliga driften. Du kommer även ansvara för att driva den tekniska  utvecklingen och förbättringar av reningsprocessen samt initiera nödvändiga åtgärder med avseende på avvikelser och inspektionsanmärkningar. Som produktionssamordnare är du även del av vår produktionsledning.

Vi söker dig som är resultatorienterad, gillar utmaningar och bra på att samarbeta. Vidare är du proaktiv och van att fatta beslut om förbättringar och åtgärder avseende utrustning och process.

Känner du igen dig? Har du dessutom haft arbetsuppgifter liknande de som sammanfattas här nedan då kan den här tjänsten bli din!

 

Arbetsuppgifter och ansvar

Som produktionssamordnare ansvarar du bland annat för att:


• Säkerställa att alla arbetsuppgifter sker enligt gällande regler för GMP, miljö och säkerhet
• Rapportera avvikelser och kvalitetsbrister enligt gällande rutin
• Delta och bistå vid inspektioner samt följa upp och åtgärda eventuella anmärkningar
• Följa upp, ”trendning” och åtgärder av produktionsutfall
• Driva/delta i projekt och förbättringsarbete samt ändringsärenden
• Introducera och utbilda nyanställda
• Samordna akut och förebyggande underhåll samt servicedagar
• Driva/delta i process- och utrustningsrelaterade utredningar och aktiviteter
• Driva tekniska frågor och förbättringsarbete på avdelningen
• Vara teknisk support för operatörer vid störningar
• Processuppföljning och trendning av nyckeltal

 

Personliga egenskaper

Vi värdesätter i mycket hög grad dina personliga egenskaper och din samarbetsförmåga.

Utöver det som står ovan är du resultatorienterad, dvs du levererar i tid och håller vad du lovar. Du är proaktiv och har ett stort intresse och engagemang för teknik.

Våra kärnvärden är: Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap. Dessa vill vi också att du står för och delar.

Utbildning

Teknisk högskoleutbildning alternativt likvärdig erfarenhet inom området.

Följande är meriterande

Vi ser gärna att du arbetat i GMP-styrd miljö och/eller inom tillverkande industri/processindustri. Om du även arbetat med Lean och ständiga förbättringar är det också meriterande.

Du bör också ha datorvana i affärssystem, processtyrningssystem, dokumenthanteringssystem och Officepaketet.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV snarast men senast den 19 augusti 2019. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Observera att fabriken har stängt mellan v 29-31. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Ankerblad [email protected]

 

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Ekonom

Ansök    Jul 9    Recipharm    Redovisningsekonom
Vad kan vi erbjuda dig? Vi kan erbjuda dig en varierande tjänst där du gradvis växer in i rollen som redovisningsansvarig för Recipharm Uppsala. På grund av en föräldraledighet kommer du under det första året främst att ansvara för fakturahanteringen, men allteftersom du blir mer insatt i fakturahanteringen kommer du även att assistera nuvarande redovisningsansvarig vars arbete du i ett senare skede helt kommer ta över ansvaret för. I din roll rapporter... Visa mer
Vad kan vi erbjuda dig?


Vi kan erbjuda dig en varierande tjänst där du gradvis växer in i rollen som redovisningsansvarig för Recipharm Uppsala. På grund av en föräldraledighet kommer du under det första året främst att ansvara för fakturahanteringen, men allteftersom du blir mer insatt i fakturahanteringen kommer du även att assistera nuvarande redovisningsansvarig vars arbete du i ett senare skede helt kommer ta över ansvaret för. I din roll rapporterar du direkt till Director of Finance & Supply Chain Management.

Du kommer ingå i ett team som består av 11 personer med ansvar för ekonomi, produktionsplanering, kundservice, inköp, lager och distribution. Du arbetar nära redovisningsansvarig och controller samt Director of Finance & Supply Chain Management. Recipharm är ett globalt företag, med framtida möjligheter till karriär i övriga Recipharms verksamheter/länder.

På Recipharm ger vi dig goda möjligheter och utrymme till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare.

 

 

 Dina framtida arbetsuppgifter


• Fakturahantering
• Löpande bokföring och upprättande av månadsbokslut
• Behjälplig vid budget och prognos
• Ta fram moms och uppbördsredovisning
• Göra preliminär och slutlig inkomstdeklaration
• Löpande uppföljning av redovisning
• Ansvar för anläggningsregistret
• Behjälplig med att ta fram investeringsunderlag för anläggningar och lager.
• Behjälplig vid arbete med produktkalkylering
• Driva förbättringsarbete i enlighet med LEAN samt driva ändringsärenden
• Överföra information i båda riktningar mellan ansvarsområdet och närmaste chef samt samordna arbetet med övriga funktioner.

 

Vem är du?


• Har utbildning på högskolenivå inom ekonomi.
• Talar och skriver engelska obehindrat.
• Är självgående, strukturerad, affärsorienterad, har högt driv och gillar att arbeta proaktivt tillsammans med andra.
• Analytisk, noggrann, hög integritet, bra på att samarbeta och kommunicera.
• Erfarenhet av att arbeta i SAP är meriterande.
• Erfarenhet att arbeta i enlighet med GMP är meriterande.

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

Sista ansökningsdatum: 2019-08-19 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Kvalitetssäkrare

Ansök    Jun 17    Recipharm    Medicinteknisk ingenjör
Kvalitetssäkrare sökes till avdelningen QA Recipharm Uppsala  Till vår enhet Quality Assurance (QA) söker vi just nu två kvalitetssäkrare som skall arbeta tillsammans med oss i vårt team. Sektionen QA består idag av 19 personer som ansvarar för kvalitetssäkring, leverantörsstyrning, värdering av tillverkade satser, hållbarhetsstudier, CMC, kvalitetssystem och administration kopplat till kvalitetsprocesserna.   Arbetsuppgifter: Du kommer bidra till att ... Visa mer
Kvalitetssäkrare sökes till avdelningen QA Recipharm Uppsala
 Till vår enhet Quality Assurance (QA) söker vi just nu två kvalitetssäkrare som skall arbeta tillsammans med oss i vårt team.

Sektionen QA består idag av 19 personer som ansvarar för kvalitetssäkring, leverantörsstyrning, värdering av tillverkade satser, hållbarhetsstudier, CMC, kvalitetssystem och administration kopplat till kvalitetsprocesserna.

 

Arbetsuppgifter:

Du kommer bidra till att utveckla kvalitetsarbetet och utgöra en supporterande roll gentemot organisationen. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100%.


• Delta i det pågående arbetet gällande avdelnings kvalitetsprocesser
• Upprättande och godkännande av kvalitetsstyrande dokument
• Utveckling av kvalitetsystem
• Delta i det interna arbetet med kvalitetsfrågor och supporta organisation i kvalitetsfrågor.
• Reklamationshantering.
• Utfärdande av AQR/PQR
• Medverka till att gällande mål för avdelningen uppnås
• Arbeta med ständiga förbättringar
• Vid behov och utifrån erfarenheter fungera som back-up till övriga QA-funktioner

Utbildning:

Du som söker har akademisk utbildning med farmaceutisk, naturvetenskaplig eller teknisk inriktning. God kännedom om gällande myndighetskrav för läkemedelstillverkligen och minst 5 års erfarenhet av att arbeta med GMP är en merit.

Personliga egenskaper:

Tjänsten innebär dagliga kontakter med olika funktioner inom Recipharm och kräver integritet ocgh en god samarbetsförmåga. Drivkraft och en förståelse för relevanta processer, system och underliggande principer krävs. Det är viktigt att kunna kommunicera  så väl i tal som i skrift, både på engelska och svenska.  Arbetet kräver att du är noggrann, har en god känsla för att se helheten i en verksamhet och förmåga till att skapa struktur, planering och prioritering.

Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta: Malin Schenerfelt, QA chef, tel: 072-511739 

Sista ansökningsdag är 2019-06-30


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Recipharm Uppsala söker laborant till QC

Ansök    Jun 11    Recipharm    Biokemist
På Recipharm ger vi dig utrymme och goda möjligheter till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare.   Söker du en arbetsplats där du får utföra kemiskt laborativt arbete med trevliga kollegor och där du samarbetar och är en del i ett förbättringsarbete? Då kan det här vara arbetsplatsen för dig. Vi söker en laborant för tillsvidareanställning.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: • Laborativt arbete • Dokum... Visa mer
På Recipharm ger vi dig utrymme och goda möjligheter till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare.

 

Söker du en arbetsplats där du får utföra kemiskt laborativt arbete med trevliga kollegor och där du samarbetar och är en del i ett förbättringsarbete? Då kan det här vara arbetsplatsen för dig. Vi söker en laborant för tillsvidareanställning.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


• Laborativt arbete
• Dokumentation/rapportering av utfört arbete, såväl elektroniskt som manuellt
• Delta i avdelningens förbättringsarbete


Det laborativa arbetet styrs utifrån en detaljerad planering och givna ledtider med daglig uppföljning och avrapportering. Parallellt bedrivs ett kontinuerligt förbättringsarbete för att, inom givna ramar, vidareutveckla verksamheten.

 

Din profil:

Vi söker dig som har en kandidat-examen med kemisk, farmaceutisk eller naturvetenskaplig inriktning eller likvärdigt. Du behöver ha god förståelse för det svenska språket och kunna följa såväl svenska som engelska instruktioner.

Vana att arbeta laborativt, gärna i en GMP-reglerad miljö, samt av arbete i datoriserade system är önskvärt.

 

Dina egenskaper:

Vi värdesätter att du har egenskaper såsom att du är ansvarstagande, flexibel, serviceinriktad och har samarbetsförmåga samtidigt som du ska kunna jobba självständigt och vara drivande av dina arbetsuppgifter.

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:

Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

Om du vill veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta någon av gruppcheferna Ellen Evbjer, 0721487644 eller Erik Silfverplatz, 0721487643.

Du kan också maila dina frågor till [email protected]

Sista ansökningsdatum: 2019-07-12.

 

 

 

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Inköpare

Ansök    Jun 19    Recipharm    Inköpare
Vad kan vi erbjuda dig? I rollen som inköpare kommer du att ansvara för försörjningen av förpackningsmaterial till vår produktion i Uppsala. I rollen ingår att arbeta nära våra leverantörer, utveckla befintligt sortiment, underhålla och bygga nya relationer och samarbeten, förhandla och förvalta avtal samt utveckla och införa inköpsprocesser som bidrar till en ökad affärsmässighet. I din roll kommer du att rapportera till Director of Finance & Supply Chai... Visa mer
Vad kan vi erbjuda dig?

I rollen som inköpare kommer du att ansvara för försörjningen av förpackningsmaterial till vår produktion i Uppsala. I rollen ingår att arbeta nära våra leverantörer, utveckla befintligt sortiment, underhålla och bygga nya relationer och samarbeten, förhandla och förvalta avtal samt utveckla och införa inköpsprocesser som bidrar till en ökad affärsmässighet. I din roll kommer du att rapportera till Director of Finance & Supply Chain Management. Du kommer ingå i ett team som består av 10 personer med ansvar för ekonomi, produktionsplanering, kundservice, inköp, lager och distribution. Du kommer arbeta nära inköparen för råvaror. Recipharm är ett globalt företag, med framtida möjligheter till karriär i övriga Recipharms verksamheter / länder.

 

 Dina framtida arbetsuppgifter


• Leda och driva bästa möjliga ”inköpssetup” för förpackningsmaterial.
• Säkerställa en högpresterande leverantörsbas, samt att hitta nya leverantörer för att optimera värdekedjan och utveckla affären.
• Driva förbättringsarbete och ändringsärenden i syfte att säkerställa faktisk och upplevd produktkvalitet, hållbara material och materialutnyttjande.
• Etablera ett nära samarbete med våra leverantörer för att säkerställa att de lever upp till Recipharms GMP-krav för farmaceutiskt hållbara produkter och även hantera och signalera avvikelser från detta.
• Leda och initiera förhandling och omförhandling med berörda leverantörer.
• Överföra information i båda riktningar mellan ansvarsområdet och närmaste chef samt samordna arbetet med övriga funktioner.
• Aktivt arbeta med värdekedjan för att nå kostnadseffektivitet och bäst pris.

 

Vem är du?
• Har flerårig erfarenhet av globalt inköp.
• Erfarenhet av strategiskt inköp är meriterande.
• Har utbildning på högskolenivå inom ekonomi, logistik eller kemi/pharma alternativt arbetslivserfarenhet efter examen som styrker din kompetens.
• Erfarenhet av att arbeta i SAP är meriterande.
• Talar och skriver engelska obehindrat.
• Är van vid ett högt arbetstempo, självgående, strukturerad, affärsorienterad, har högt driv och gillar att arbeta proaktivt.
• Kan hantera en stor mängd information, är prestigelös samt gillar att ha många bollar i luften då arbetet ställer stora krav på flexibilitet.

 På Recipharm ger vi dig goda möjligheter och utrymme till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare.

Vi ser helst att du har erfarenhet av läkemedelsindustrins cGMP. Vi ser gärna att du bor i Uppsala regionen då du dagligen utgår härifrån. Arbetet innebär även en del resor.

 

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

 
Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Är du vår nästa Seniora Asset Management Engineer?

Är du intresserad av att arbeta på ett av Uppsalas bästa läkemedelsföretag som asset management engineer och i ett stabilt företag med god lönsamhet och korta beslutsvägar?   DÅ ÄR DET DAGS ATT SÖKA NU!   Vi erbjuder dig Vi kommer att erbjuda rätt sökande både trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medar... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta på ett av Uppsalas bästa läkemedelsföretag som asset management engineer och i ett stabilt företag med god lönsamhet och korta beslutsvägar?

 

DÅ ÄR DET DAGS ATT SÖKA NU!

 

Vi erbjuder dig

Vi kommer att erbjuda rätt sökande både trevliga kollegor och ett arbete där du och ditt nytänkande tas på allvar. Du får också möjlighet att påverka och bidra till utveckling. På Recipharm är vi stolta över vår produkt och våra medarbetare och du blir en del av ett kompetent och drivet team som vill åstadkomma mycket. Med nya IT-stödsystem för att digitalisera verksamheten blickar Recipharm framåt!

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med bland annat kollektivavtal och arbetstidsförkortning samt värnar om din fysiska hälsa. Du har förmåner såsom friskvårdsbidrag och tillgång till gym med ledarledda pass under lunchtid samt möjlighet till flextid.

 

Vilka blir dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med att skapa de bästa förutsättningarna för att möta upp de behov och krav som verksamheten ställer. Vi jobbar tvärfunktionellt inom alla områden i företaget med fokus på process och produktionsnära system.

I dina arbetsuppgifter ingår att leda, organisera och samordna asset management programplanering och programstyrning. Du kommer också att medverka i framtagningen av AM policy och SAMP (Strategic asset managementplan) samt definiera asset management ”ledningssystem”, målsättning och beslutade standardmetoder. Vidare kommer du också att driva och leda processgrupper.

Ekonomisk prestanda- och riskuppföljning, förvaltning, övervakning och spårning av programrelaterade kostnader.

 

Det här är din profil

Teknisk eftergymnasialutbildning som krav gärna > 5 år eller ekvivalent arbetslivserfarenhet

Utbildad inom Asset Management eller liknande utbildning alternativt arbetslivserfarenhet inom området

Ekonomikunskaper d.v.s. god insikt i ekonomiuppföljning och budgetering inom ditt expertisområde.

Flerårig yrkeserfarenhet inom processindustri (helst GMP) och från underhållsarbete och/eller management.

 

Personliga egenskaper

Du är en drivande person som visar stort eget engagemang och personligt ansvar. Du brinner för teknik och ser dess möjligheter med ett balanserat intresse att jobba med och för människor. Du är helt prestigelös och hjälper till där det finns behov. Du skapar goda relationer i din omgivning och ska kunna leda förändringsarbete. Du strävar efter ständiga förbättringar och är nytänkande. Vidare är du strukturerad, har god samarbetsförmåga och är noggrann med dokumentation och kan leverera resultat.

 

Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV snarast och senast den 30 juni 2019. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Frågor angående tjänsten kan du maila till [email protected]

 

Om Recipharm Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm. För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com

 

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Recipharm Uppsala söker laboratorieingenjörer till QC

Ansök    Jun 10    Recipharm    Valideringsingenjör
På Recipharm ger vi dig utrymme och goda möjligheter till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare. Recipharm Uppsala AB växer och vi befinner oss just nu i en spännande fas då våra anläggningar och processer skall uppgraderas och digitaliseras. Vill du jobba som laboratorieingenjör, vill du vara med och bygga en attraktiv och konkurrenskraftig arbetsplats? Då är det viktigt att du söker tjänsten omgåend... Visa mer
På Recipharm ger vi dig utrymme och goda möjligheter till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare.

Recipharm Uppsala AB växer och vi befinner oss just nu i en spännande fas då våra anläggningar och processer skall uppgraderas och digitaliseras.

Vill du jobba som laboratorieingenjör, vill du vara med och bygga en attraktiv och konkurrenskraftig arbetsplats?

Då är det viktigt att du söker tjänsten omgående.

 

Arbetsuppgifter:

Som laboratorieingenjör på QC får du utföra kemiskt laborativt arbete, samarbeta med trevliga arbetskamrater och vara en del i vårt förbättringsarbete?

Laborativt arbete

Systemansvar för några av laboratoriets utrustningar

Dokumentation/rapportering av utfört arbete, såväl elektroniskt som manuellt

Avvikelseutredningar

Delta i avdelningens förbättringsarbete
Det laborativa arbetet styrs utifrån en detaljerad planering och givna ledtider med daglig uppföljning och avrapportering. Parallellt bedrivs ett kontinuerligt förbättringsarbete för att, inom givna ramar, vidareutveckla verksamheten.

 

Din profil:

Vi söker dig som har en kandidatexamen med kemisk, farmaceutisk eller naturvetenskaplig inriktning eller likvärdigt. Du behöver ha god förståelse för det svenska språket och kunna följa såväl svenska som engelska instruktioner.

Vana att arbeta laborativt, gärna i en GMP-reglerad miljö, samt av arbete i datoriserade system är önskvärt. Erfarenhet av arbete med frisättningsanalyser, titreringar och/eller förpackningskontroller är meriterande.

  

Dina egenskaper:

Vi värdesätter att du har egenskaper som ansvarstagande, flexibilitet, serviceinriktad och samarbetsförmåga samtidigt som du ska kunna jobba självständigt och vara drivande av dina arbetsuppgifter.

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

 

Om du vill veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta gruppchef Erik Silfverplatz, på telefonnummer 018-164372. För andra frågor kan du kontakta Marie Ankerblad på mailadress [email protected]

Sista ansökningsdatum: 2019-06-19.

 

 

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Underhållstekniker till Recipharm i Uppsala

Ansök    Maj 21    Recipharm    Serviceingenjör, maskin
Till underhållsenheten inom Recipharm Uppsala söker vi Underhållstekniker som ska arbeta med underhållsinsatser vid våra anläggningar i Uppsala. Har du god kunskap och flerårig erfarenhet inom MEK -serviceyrken kan detta vara en lämplig tjänst för dig. Som Underhållstekniker arbetar du främst med avhjälpande och förebyggande underhåll i nära samarbete med Planeringsingenjör, Underhållsingenjörer, kvalitetssamordnare och Maskinoperatörer. Inom avdelningen... Visa mer
Till underhållsenheten inom Recipharm Uppsala söker vi Underhållstekniker som ska arbeta med underhållsinsatser vid våra anläggningar i Uppsala. Har du god kunskap och flerårig erfarenhet inom MEK -serviceyrken kan detta vara en lämplig tjänst för dig.

Som Underhållstekniker arbetar du främst med avhjälpande och förebyggande underhåll i nära samarbete med Planeringsingenjör, Underhållsingenjörer, kvalitetssamordnare och Maskinoperatörer.

Inom avdelningen är vi idag 15 personer som arbetar i god framåtanda och vi har ett väl utvecklat samarbete. Vi är ett sammansvetsat gäng i alla åldrar och vi löser ofta problemen tillsammans med våra olika erfarenheter och bakgrund. Du är aldrig ensam i tekniska utmaningar och det finns specialistkompetens och historik att tillgå med en ”högt i tak” och ett lösningsorienterad arbetssätt inom gruppen. Underhållsavdelningen sitter tillsammans i kontorslandskap i mycket nära anslutning till verkstad och produktionslokaler. Underhållsgruppen har även beredskapsansvar utanför ordinarie arbetstid som är frivillig. Vid beredskapstjänst är företagsbil tillgänglig för verksamheten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:


• Utföra Förebyggande underhåll enligt fastlagt schema
• Akut och planerat avhjälpande underhåll
• Delta vid riskanalyser m.a.p driftssäkerhet
• Renovering av reservdelar i vår verkstad
• Inventera och Administrera reservdelslagret
• Bistå produktionen med teknisk kompetens vid problemlösning och avvikelseutredningar
• Avrapportering av utförda arbetsordrar i underhållssystemet SAP
• Medverka i projektuppdrag och aktiviteter gällande utrustningar.
• Stödja produktionen att medverka i Lean-förbättringar.
• Delta i arbetet med ständiga förbättringar.

Du som söker har som lägst en teknisk gymnasieutbildning, praktiska kunskaper av att reparera utrustningar i processmiljö värderas högt i rekryteringen. Erfarenhet av MEK-serviceyrke, goda kunskaper i svenska och gärna engelska, B körkort är ett krav. Det är meriterande med mekaniska, hydrauliska och pneumatiska kompetenser, styr- och reglerteknik eller El samt arbetslivserfarenhet inom läkemedel/processindustri.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Främst värdesätter vi att du är kvalitetsmedveten, problemlösningsorienterad, driven, noggrann, självständig och kommunikativ samt att du har en stor förmåga att samarbeta.

Om du har frågor kan du kontakta rekryterare:  [email protected]

Välkommen med ditt CV och personlig ansökan senast 2019-05-18


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Inköpare med strategisk och operativ kompetens

Ansök    Maj 17    Recipharm    Inköpare
Vad kan vi erbjuda dig? I rollen som inköpare kommer du att ansvara för försörjningen av råvaror till vår produktion i Uppsala. I rollen ingår att arbeta nära våra leverantörer, utveckla befintligt sortiment, underhålla och bygga nya relationer och samarbeten, förhandla och förvalta avtal samt utveckla och införa inköpsprocesser som bidrar till en ökad affärsmässighet. I din roll kommer du att rapportera till Director of Finance & Supply Chain Managemen... Visa mer
Vad kan vi erbjuda dig?


I rollen som inköpare kommer du att ansvara för försörjningen av råvaror till vår produktion i Uppsala. I rollen ingår att arbeta nära våra leverantörer, utveckla befintligt sortiment, underhålla och bygga nya relationer och samarbeten, förhandla och förvalta avtal samt utveckla och införa inköpsprocesser som bidrar till en ökad affärsmässighet. I din roll kommer du att rapportera till Director of Finance & Supply Chain Management. Du kommer ingå i ett team som består av 10 personer med ansvar för ekonomi, produktionsplanering, kundservice, inköp, lager och distribution. Du kommer arbeta nära inköparen för förpackningsmaterial. Recipharm är ett globalt företag, med framtida möjligheter till karriär i övriga Recipharms verksamheter / länder.

 

 Dina framtida arbetsuppgifter


• Leda och driva bästa möjliga ”inköpssetup” för råvaror.
• Säkerställa en högpresterande leverantörsbas, samt att hitta nya leverantörer för att optimera värdekedjan och utveckla affären.
• Driva förbättringsarbete och ändringsärenden i syfte att säkerställa faktisk och upplevd produktkvalitet, hållbara material och materialutnyttjande.
• Etablera ett nära samarbete med våra leverantörer för att säkerställa att de lever upp till Recipharms GMP-krav för farmaceutiskt hållbara produkter och även hantera och signalera avvikelser från detta.
• Leda och initiera förhandling och omförhandling med berörda leverantörer.
• Överföra information i båda riktningar mellan ansvarsområdet och närmaste chef samt samordna arbetet med övriga funktioner.
• Aktivt arbeta med värdekedjan för att nå kostnadseffektivitet och bäst pris.

 

Vem är du?


• Har flerårig erfarenhet av globalt inköp.
• Har utbildning på högskolenivå inom ekonomi, logistik eller kemi/pharma alternativt arbetslivserfarenhet efter examen som styrker din kompetens.
• Erfarenhet av att arbeta i SAP är meriterande.
• Talar och skriver engelska obehindrat.
• Är van vid ett högt arbetstempo, självgående, strukturerad, affärsorienterad, har högt driv och gillar att arbeta proaktivt.
• Kan hantera en stor mängd information, är prestigelös samt gillar att ha många bollar i luften då arbetet ställer stora krav på flexibilitet.

 På Recipharm ger vi dig goda möjligheter och utrymme till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare.

Vi ser helst att du har erfarenhet av läkemedelsindustrins cGMP. Vi ser gärna att du bor i Uppsala regionen då du dagligen utgår härifrån. Arbetet innebär även resor internationellt.

 

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

 


Intresserad?
Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Ankerblad [email protected]

Placeringsort; Tjänsten är på Recipharm Uppsala AB.


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

IT / Automationsingenjör till Recipharm Uppsala

Vi söker en ny kollega som vill jobba med det senaste inom automation och IT i läkemedelsbranschen. IT-avdelningen ansvarar för förvaltning, drift, utveckling och support av Recipharm Uppsalas IT- och automationssystem. Vi befinner oss nu i en mycket spännande fas inom industri 4.0 då våra anläggningar och processer skall uppgraderas och digitaliseras.  IT och processautomation är viktiga komponenter för att framtidsäkra vår produktion samt bygga en attrak... Visa mer
Vi söker en ny kollega som vill jobba med det senaste inom automation och IT i läkemedelsbranschen. IT-avdelningen ansvarar för förvaltning, drift, utveckling och support av Recipharm Uppsalas IT- och automationssystem. Vi befinner oss nu i en mycket spännande fas inom industri 4.0 då våra anläggningar och processer skall uppgraderas och digitaliseras.  IT och processautomation är viktiga komponenter för att framtidsäkra vår produktion samt bygga en attraktiv och konkurrenskraftig arbetsplats.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som ska tillsättas omgående.

Dina arbetsuppgifter:

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att införa, förvalta, utveckla olika automationssystem samt underliggande infrastruktur. Du kommer att leda och medverka i spännande förbättringsprojekt, stödja verksamheten samt även proaktivt föreslå ständiga förbättringar och lösningar. Därmed får du en stor möjlighet att påverka och medverka till strategiska beslut i hela verksamheten. Vi jobbar prestigelöst med många olika kontaktytor i hela förtaget och även i koncernen.

Dina kunskaper, färdigheter och erfarenheter:


• Relevant utbildning, gärna med teknisk inriktning alternativt erfarenhet av området
• Mycket goda övergripande IT kunskaper
• Officepaketet
• Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

 Meriterande:


• Erfarenhet av något av: ABB 800xA, PCS7, SAP PM, Hyper-V, VMware, Windows Server, , någon form av programmeringskunskaper och någon form av SCADA (övervakning och styrning av processer)
• Kunskap om GAMP och valideringssystem
• Erfarenhet av industriell infrastruktur/nätverk
• Erfarenhet av installationer inom tillverkningsindustrin
• B-körkort

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss: Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

  

Dina personliga egenskaper:

Du är en drivande person som visar stort eget personligt ansvar och engagemang. Vi tror att du brinner för teknik och ser dess möjligheter med ett balanserat intresse att jobba med och för människor. Du trivs med att vara flexibel i dina arbetsuppgifter både högt och lågt. Du skapar goda relationer i din omgivning. En stor del av jobbet är att tålmodigt kunna kommunicera tekniskt komplicerade lösningar på ett enkelt sätt till verksamheten. Du har en förmåga att samarbeta i team, du arbetar strukturerat, du är noggrann med dokumentation och kan leverera resultat.

 

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du känner dig utmanad av denna tjänst ber vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval sker löpande. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare!

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Underhållstekniker till Recipharm i Uppsala

Ansök    Apr 18    Recipharm    Serviceingenjör, maskin
Till underhållsenheten inom Recipharm Uppsala söker vi Underhållstekniker som ska arbeta med underhållsinsatser vid våra anläggningar i Uppsala. Har du god kunskap och flerårig erfarenhet inom MEK -serviceyrken kan detta vara en lämplig tjänst för dig. Som Underhållstekniker arbetar du främst med avhjälpande och förebyggande underhåll i nära samarbete med Planeringsingenjör, Underhållsingenjörer, kvalitetssamordnare och Maskinoperatörer. Inom avdelningen... Visa mer
Till underhållsenheten inom Recipharm Uppsala söker vi Underhållstekniker som ska arbeta med underhållsinsatser vid våra anläggningar i Uppsala. Har du god kunskap och flerårig erfarenhet inom MEK -serviceyrken kan detta vara en lämplig tjänst för dig.

Som Underhållstekniker arbetar du främst med avhjälpande och förebyggande underhåll i nära samarbete med Planeringsingenjör, Underhållsingenjörer, kvalitetssamordnare och Maskinoperatörer.

Inom avdelningen är vi idag 15 personer som arbetar i god framåtanda och vi har ett väl utvecklat samarbete. Vi är ett sammansvetsat gäng i alla åldrar och vi löser ofta problemen tillsammans med våra olika erfarenheter och bakgrund. Du är aldrig ensam i tekniska utmaningar och det finns specialistkompetens och historik att tillgå med en ”högt i tak” och ett lösningsorienterad arbetssätt inom gruppen. Underhållsavdelningen sitter tillsammans i kontorslandskap i mycket nära anslutning till verkstad och produktionslokaler. Underhållsgruppen har även beredskapsansvar utanför ordinarie arbetstid som är frivillig. Vid beredskapstjänst är företagsbil tillgänglig för verksamheten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:


• Utföra Förebyggande underhåll enligt fastlagt schema
• Akut och planerat avhjälpande underhåll
• Delta vid riskanalyser m.a.p driftssäkerhet
• Renovering av reservdelar i vår verkstad
• Inventera och Administrera reservdelslagret
• Bistå produktionen med teknisk kompetens vid problemlösning och avvikelseutredningar
• Avrapportering av utförda arbetsordrar i underhållssystemet SAP
• Medverka i projektuppdrag och aktiviteter gällande utrustningar.
• Stödja produktionen att medverka i Lean-förbättringar.
• Delta i arbetet med ständiga förbättringar.

Du som söker har som lägst en teknisk gymnasieutbildning, praktiska kunskaper av att reparera utrustningar i processmiljö värderas högt i rekryteringen. Erfarenhet av MEK-serviceyrke, goda kunskaper i svenska och gärna engelska, B körkort är ett krav. Det är meriterande med mekaniska, hydrauliska och pneumatiska kompetenser, styr- och reglerteknik eller El samt arbetslivserfarenhet inom läkemedel/processindustri.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Främst värdesätter vi att du är kvalitetsmedveten, problemlösningsorienterad, driven, noggrann, självständig och kommunikativ samt att du har en stor förmåga att samarbeta.

Om du har frågor kan du kontakta rekryterare:  [email protected]

Välkommen med ditt CV och personlig ansökan senast 2019-05-18


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Inköpare med strategisk och operativ kompetens

Ansök    Apr 4    Recipharm    Inköpare
Vad kan vi erbjuda dig? I rollen som inköpare kommer du att ansvara för försörjningen av råvaror till vår produktion i Uppsala. I rollen ingår att arbeta nära våra leverantörer, utveckla befintligt sortiment, underhålla och bygga nya relationer och samarbeten, förhandla och förvalta avtal samt utveckla och införa inköpsprocesser som bidrar till en ökad affärsmässighet. I din roll kommer du att rapportera till Director of Finance & Supply Chain Managemen... Visa mer
Vad kan vi erbjuda dig?


I rollen som inköpare kommer du att ansvara för försörjningen av råvaror till vår produktion i Uppsala. I rollen ingår att arbeta nära våra leverantörer, utveckla befintligt sortiment, underhålla och bygga nya relationer och samarbeten, förhandla och förvalta avtal samt utveckla och införa inköpsprocesser som bidrar till en ökad affärsmässighet. I din roll kommer du att rapportera till Director of Finance & Supply Chain Management. Du kommer ingå i ett team som består av 10 personer med ansvar för ekonomi, produktionsplanering, kundservice, inköp, lager och distribution. Du kommer arbeta nära inköparen för förpackningsmaterial. Recipharm är ett globalt företag, med framtida möjligheter till karriär i övriga Recipharms verksamheter / länder.

 

 Dina framtida arbetsuppgifter


• Leda och driva bästa möjliga ”inköpssetup” för råvaror.
• Säkerställa en högpresterande leverantörsbas, samt att hitta nya leverantörer för att optimera värdekedjan och utveckla affären.
• Driva förbättringsarbete och ändringsärenden i syfte att säkerställa faktisk och upplevd produktkvalitet, hållbara material och materialutnyttjande.
• Etablera ett nära samarbete med våra leverantörer för att säkerställa att de lever upp till Recipharms GMP-krav för farmaceutiskt hållbara produkter och även hantera och signalera avvikelser från detta.
• Leda och initiera förhandling och omförhandling med berörda leverantörer.
• Överföra information i båda riktningar mellan ansvarsområdet och närmaste chef samt samordna arbetet med övriga funktioner.
• Aktivt arbeta med värdekedjan för att nå kostnadseffektivitet och bäst pris.

 

Vem är du?


• Har flerårig erfarenhet av globalt inköp.
• Har utbildning på högskolenivå inom ekonomi, logistik eller kemi/pharma alternativt arbetslivserfarenhet efter examen som styrker din kompetens.
• Erfarenhet av att arbeta i SAP är meriterande.
• Talar och skriver engelska obehindrat.
• Är van vid ett högt arbetstempo, självgående, strukturerad, affärsorienterad, har högt driv och gillar att arbeta proaktivt.
• Kan hantera en stor mängd information, är prestigelös samt gillar att ha många bollar i luften då arbetet ställer stora krav på flexibilitet.

 På Recipharm ger vi dig goda möjligheter och utrymme till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare.

Vi ser helst att du har erfarenhet av läkemedelsindustrins cGMP. Vi ser gärna att du bor i Uppsala regionen då du dagligen utgår härifrån. Arbetet innebär även resor internationellt.

 

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

 


Intresserad?
Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Ankerblad [email protected]

Placeringsort; Tjänsten är på Recipharm Uppsala AB.


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Gruppchef Farmaceutisk tillverkning

Ansök    Apr 4    Recipharm    Gruppchef, teknik
Gruppchef Farmaceutisk produktion Gruppchef Farmaceutisk tillverkning är ansvarig för tillverkningen av tabletter  med en personalgrupp bestående av både tjänstemän och operatörer som arbetar intermittent 3-skift. Gruppchefen rapporterar till Produktionschefen för produktflödet. Rollen ingår också i Flödesledningen för produktionen, tillsammans med övriga gruppchefer i produktion och representanter för stödfunktionerna.   Utmaningen En viktig utmaning... Visa mer
Gruppchef Farmaceutisk produktion

Gruppchef Farmaceutisk tillverkning är ansvarig för tillverkningen av tabletter  med en personalgrupp bestående av både tjänstemän och operatörer som arbetar intermittent 3-skift. Gruppchefen rapporterar till Produktionschefen för produktflödet. Rollen ingår också i Flödesledningen för produktionen, tillsammans med övriga gruppchefer i produktion och representanter för stödfunktionerna.

 

Utmaningen

En viktig utmaning för Gruppchefen är att effektivisera arbetet, att utveckla och optimera flödet i produktionen utifrån satta mål och prioriteringar. Det handlar bl a om att tillsammans med kollegor och medarbetare kontinuerligt förbättra våra arbetssätt och arbetsformer för enheten.

Som ledare är utmaningen att fortsätta arbeta med att skapa bästa möjliga förutsättningar för förändrings- och utvecklingsarbetet. För att åstadkomma det är fokus att skapa förståelse för målen och involvera, engagera och motivera alla medarbetare och kollegor att tillsammans nå dem.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter


• Säkerställa kvalitetssäkrade leveranser i tid till kund
• Arbetsmiljöansvar för delegerat område
• Sätta mål för egen verksamhet, genomföra beslutade åtgärder och följa upp dessa.
• Leda och utveckla verksamheten med avseende på kvalitet och följsamhet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet så att uppställda mål i verksamheten uppfylls.
• Mäta, följa upp, utveckla output från avdelningen enligt överenskomna strategibeslut.
• Säkerställa personalens kompetensutveckling.
• Driva förbättringsarbete framåt.
• Säkerställa att interna och externa krav efterlevs (rutiner, föreskrifter, metoder, standard, lagar och avtal)
• Resursplanering

 

Profil

Vi söker en stark och dynamisk ledare med erfarenhet av att driva framgångsrikt förändrings- och förbättringsarbete inom tillverkande industri. Det är viktigt med ett stort engagemang och intresse för ledarskap, samt en förmåga att se människan både som grupp och som individ.


• Relevant högskoleutbildning alternativt lång erfarenhet inom området
• Erfarenhet av att arbeta som ledare med personal- och budgetansvar
• Erfarenhet av Lean/förbättringsarbete
• Kunskap om GMP
• Du kan uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt obehindrat i både svenska och engelska
• Stort människointresse
• Resultatorienterad
• Kommunikativ och tydlig.
• Kunna delegera, prioritera och ta beslut.

 

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss:
Uthållighet, Professionalism, Pålitlighet, Entreprenörskap

 

 

Möjligheter med rollen

Arbeta för ett finansiellt stabilt, ledande, respekterat och framgångsrikt företag. Som Gruppchef Farmaceutisk tillverkning blir du en nyckelspelare inom Recipharm Uppsala, som är ett självständigt företag med stort självbestämmande, vilket ger stort inflytande över arbetet med korta beslutsvägar.

Som Gruppchef Farmaceutisk tillverkning får du möjligheten att vara med och leda en spännande resa tillsammans med många duktiga kollegor och medarbetare i ett företag med fokus på humanistiska värderingar, respekt för individen och en attraktiv arbetsmiljö.

Recipharm Uppsala har ambitionen att utveckla sina ledare och anställda. I tjänsten som Gruppchef Farmaceutisk tillverkning finns goda möjligheter till utveckling i rollen och inom Recipharm koncernen.

 


Intresserad?
Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Ankerblad [email protected]

Placeringsort; Tjänsten är på Recipharm Uppsala AB.

 

 

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Processoperatör Förpackning , Farmaceutisk Produktion i Boländerna

Ansök    Apr 1    Recipharm    Maskinoperatör, läkemedel
På Recipharm ger vi dig utrymme och goda möjligheter till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare. Vi söker nu dig som vill arbeta som processoperatör på vår förpackningsavdelning inom farmaceutisk produktion. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetsformen innebär skiftarbete. Tjänsten är utformad som en mångsidig operatörstjänst där du skall stödja arbetet i samtliga arbetsmoment inom avdelningen... Visa mer
På Recipharm ger vi dig utrymme och goda möjligheter till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare.

Vi söker nu dig som vill arbeta som processoperatör på vår förpackningsavdelning inom farmaceutisk produktion. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetsformen innebär skiftarbete.

Tjänsten är utformad som en mångsidig operatörstjänst där du skall stödja arbetet i samtliga arbetsmoment inom avdelningen. Du agerar flexibelt och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

 


• Drift och övervakning av processutrustning och processteg enligt styrande dokument, säkerställa att alla arbetsuppgifter sker enligt gällande GMP, miljö och säkerhet.
• Utföra förebyggande underhåll
• Utföra IPC (kvalitetsbedömningar/funktionskontroller)
• Aktivt delta i förbättringsarbete
• Stopptidsuppföljning, aktiviteter kring OEE
• Delaktig i arbete kring avvikelsehantering och reklamationsutredningar
• Hantering och granskning av batchprotokoll
• Rapportering i IT-baserade produktionsstyrningssystem
• Ansvara och hålla i utbildningar

 

Din profil:

Vi ser gärna att du har teknisk gymnasiekompetens alternativt motsvarande teknisk kompetens från tidigare erfarenhet inom läkemedelsindustrin. Arbetet kommer att ske på GMP- klassad zon, och vi kräver därför att du är noggrann och ansvarstagande samt att det är en självklarhet för dig att följa skrivna instruktioner. Vidare har du erfarenhet och förståelse i LEAN-arbete.

 

Arbetet kräver flexibilitet, teknisk kompetens, noggrannhet och ordningssinne. Du ska ha lätt för att lära, vara nytänkande samt identifiera, agera och slutföra arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av tillverkande industri och processer inom förpackning. Tidigare arbete inom GMP är en merit.

Det är också viktigt att du kan uttrycka dig väl i det svenska språket i både i tal o skrift samt förstår utbildning och dokumentation på engelska. Vi ser gärna att du har truckkort.

 

Eftersom vi jobbar i skiftlag är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, att du kan dela med dig av din kunskap och har lätt för att fråga om din kollega behöver hjälp. Vi jobbar i team!

 

Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV snarast och senast den 30 april 2019. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Frågor angående tjänsten kan du maila till [email protected]

 

 

 


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre

Processoperatör till Recipharms kemiska produktion

Ansök    Mar 29    Recipharm    Maskinoperatör, läkemedel
På Recipharm ger vi dig utrymme och goda möjligheter till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare. Till vår produktion inom den kemiska tillverkningen utökar vi och söker nu fler Processoperatörer. Samtliga tjänster är  tillsvidareanställningar med tillträde omgående.   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att: • Producera vår produkt i certifierade processteg i enlighet med cGMP. Du kommer att arb... Visa mer
På Recipharm ger vi dig utrymme och goda möjligheter till att påverka och bidra till utveckling. Vi är stolta över vår produkt och våra medarbetare. Till vår produktion inom den kemiska tillverkningen utökar vi och söker nu fler Processoperatörer. Samtliga tjänster är  tillsvidareanställningar med tillträde omgående. 

 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:


• Producera vår produkt i certifierade processteg i enlighet med cGMP. Du kommer att arbeta med drift och övervakning av processutrustning samt processteg utifrån styrande dokument för API-tillverkning av Salazopyrinsubstans och Sulfazalasine med povidone för export. Vidare rapporterar du och skriver avvikelser samt rengör processteg och lokaler, beställer reparationer och utför funktionskontroller och underhållsarbete.
• Det blir också din uppgift att sköta drift av vår reningsanläggning under kvällar och helger samt vid ordinarie operatörs frånvaro, vilket innebär driftövervakning, beredning av kemikalier, godsmottagning, provtagning, rengöring och bortforsling av restprodukter.
• Du jobbar kontinuerligt med standardiserade arbetssätt och deltar aktivt i Lean-arbete.

 Personliga egenskaper:

Vi värdesätter i hög grad dina personliga egenskaper, att du har ett stort engagemang i utförandet av dina arbetsuppgifter, din roll i arbetsgruppen och företaget. Vi ställer också krav på att du är resultatorienterad och levererar i tid och då med god kvalité enligt gällande föreskrifter.  Vidare ser vi att samarbetsförmåga är ett mycket viktigt krav där du är med och bidrar till det goda arbetsklimatet som präglas av respekt för kollegor och olikheter. 

 Krav, utbildning:

3 årig-gymnasiekompetens med teknisk inriktning; alternativt flerårig erfarenhet av liknande, relevant produktion. Allmänt god datorvana. Vidare behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska i både i tal o skrift samt kunna tillgodogöra dig utbildning och dokumentation på engelska i tal och skrift.

Meriterande är tidigare produktionsvana med GMP-erfarenhet. Processoperatörerna arbetar  12 timmars skift dag/natt. 34 tim per vecka i snitt.

 Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rekryteringsspecialist: [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV snarast och senast den 30 april 2019. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 6 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com Visa mindre