Lediga jobb som Logistikchef i Uppsala

Se lediga jobb som Logistikchef i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Sektionschef förråd

Ansök    Dec 18    Försvarsmakten    Logistikchef
Är du en trygg och tydlig ledare med intresse för logistik? Som sektionschef inom Försvarsmaktens förråd ansvar du för den operativa driften och får chansen att påverka och förbättra logistikprocesserna på lokal nivå, samtidigt som du aktivt bidrar till att stärka Sveriges försvarsförmåga.   Om enheten Du kommer att arbeta på FMLOG Försörjning, som anskaffar, lagerhåller, vidmakthåller och avvecklar förnödenheter åt Försvarsmakten. Logistiken ska vara e... Visa mer
Är du en trygg och tydlig ledare med intresse för logistik? Som sektionschef inom Försvarsmaktens förråd ansvar du för den operativa driften och får chansen att påverka och förbättra logistikprocesserna på lokal nivå, samtidigt som du aktivt bidrar till att stärka Sveriges försvarsförmåga.

 

Om enheten

Du kommer att arbeta på FMLOG Försörjning, som anskaffar, lagerhåller, vidmakthåller och avvecklar förnödenheter åt Försvarsmakten. Logistiken ska vara effektiv och innebära hög tillgänglighet för alla typer av förnödenheter runtom i hela Sverige. Det innebär att produktion, planering och kundsupport också är viktiga delar av vårt arbete.

Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och här får du både eget ansvar och goda möjligheter till kompetensutveckling. Våra medarbetare är viktiga för oss, och hos oss kommer du att ha möjlighet att upprätthålla en bra balans mellan arbetsliv och privatliv.

 

Försvarsmaktens Förråd är en del av FMLOG Försörjning och skapar möjligheter för Försvarsmakten genom att ta emot och leverera materiel i tid och med hög kvalitet. Genom kunskap om hur materielen tas emot, lagras, förrådsunderhålls, levereras och avvecklas är vi delaktiga i att göra Försvarsmaktens verksamhet möjlig. Våra attityder och arbetssätt präglas av ömsesidigt förtroende för att kunna leverera försvarslogistik när och där den behövs. Förråd finns på flera platser i landet och innehåller ett brett sortiment av Försvarsmaktens materiel, och vi verkar inom flera logistikflöden.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som sektionschef leder du ett team med medarbetare som ofta är på resande fot, vilket ställer höga krav på din förmåga att leda såväl på plats som på distans.

Ansvaret som sektionschef innebär bland annat att:


• Du leder den operativa driften på din sektion. 
• Du säkerställer att sektionen fungerar effektivt och levererar med hög kvalitet, enligt uppsatta mål och i enlighet med fastställda processer.
• Du ansvarar för planering, verkställande och uppföljning av verksamheten samt ser till att nödvändiga prioriteringar görs.
• Du deltar i avdelningens ledningsgrupp och samverkar med övriga sektionschefer för att nå övergripande mål.
• Du har personal- och arbetsmiljöansvar för sektionen.
• Du säkerställer att rätt bemanning och kompetens finns på plats och att kompetensutvecklingen sker på ett strukturerat sätt. 

 

KRAV

Kvalifikationer


• Dokumenterad utbildning inom ledarskap eller motsvarande kompetens enligt arbetsgivarens bedömning.
• Dokumenterad erfarenhet av att arbeta i en chefsroll med personalansvar, där du ansvarat för processer som löne- och medarbetarsamtal, rehabiliteringsprocesser och systematiskt arbetsmiljöarbete eller motsvarande kompetens enligt arbetsgivarens bedömning.
• Goda kunskaper inom logistik.
• Goda kunskaper inom Officepaketet.
• B-körkort, manuell.
• Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

 

Personliga egenskaper

Strukturerad: Skapar och upprätthåller en organiserad arbetsmiljö genom noggrann planering och systematiskt tillvägagångssätt.

Resultatorienterad: Driver teamet mot framgång genom att tydligt fokusera på och överträffa uppsatta mål.

Stabil: Behåller lugnet i pressade situationer och förmedlar stabilitet till teamet, skapar därmed en trygg arbetsmiljö.

Trygg: Tar sig an utmaningar med självsäkerhet och skapar ömsesidigt förtroende genom en öppen inställning och feedback.

Analytisk: Utvärderar komplexa situationer, fattar välgrundade beslut och säkerställer effektiv verksamhetsdrift i linje med övergripande strategier.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Meriterande


• Tidigare arbete i ledningsgrupp.
• Tidigare arbete inom Försvarsmakten.
• Erfarenhet av ledarskap i förändringsprocesser. 

 

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning sex månader

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetsort: Uppsala

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Arbetet innebär resor i tjänsten.

 

Upplysningar om befattningen

Mikael Andersson, Chef Förråd

 

För information om rekryteringsprocessen

Joakim Kinnander, HR Administratör

 

Fackliga företrädare

OFR/S Håkan Antonsson

SACO Pernilla Kjellgren

SEKO Ola Andersson 

Samtliga fackliga företrädare nås via växeln 0589-40 400 

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-01-15.

Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

FMLOG stödjer krigsförband i att utföra sina uppgifter i alla beredskapsnivåer. Vi bidrar till ökad uthållighet genom att planera, förrådshålla, leverera och samordna behovet av förnödenheter och transporter.

FMLOG:s unika kompetens med civil och militär expertis bidrar till leveranssäkerhet och tillgänglighet.

Tillsammans tillser vi att Försvarsmaktens operativa förmåga nationellt och internationellt bibehålls.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Driftchef till Apotea i Morgongåva!

Ansök    Mar 25    Academic Work Sweden AB    Logistikchef
Sveriges största nätapotek Apotea är just nu i en spännande tillväxtfas, och söker därför en Driftchef till logistikcentret i Morgongåva! Som Driftchef ser du till att ditt team alltid levererar med hög kvalitet gentemot Apoteas kunder. Skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av framgångssagan och var med att forma framtidens Apotea! OM TJÄNSTEN Apoteas uppdrag är att alltid göra det yttersta för att hålla deras kundlöften. Som driftchef ser... Visa mer
Sveriges största nätapotek Apotea är just nu i en spännande tillväxtfas, och söker därför en Driftchef till logistikcentret i Morgongåva! Som Driftchef ser du till att ditt team alltid levererar med hög kvalitet gentemot Apoteas kunder. Skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av framgångssagan och var med att forma framtidens Apotea!

OM TJÄNSTEN

Apoteas uppdrag är att alltid göra det yttersta för att hålla deras kundlöften. Som driftchef ser du till att dina anställda alltid levererar med hög kvalitet och tillsammans med fem andra driftchefskollegor för andra avdelningar arbetar ni för kostnadseffektiva arbetsprocesser och resultat. Om du är en resultatinriktad ledare med starkt fokus på effektivitet och kvalitet, och trivs i en dynamisk arbetsmiljö med snabba förändringar, är detta en utmärkt möjlighet för dig.

Som driftchef för Apoteas logistik krävs det att du arbetar mycket självständigt i din roll samt brinner för att utveckla och motivera dina medarbetare. Du rapporterar till Logistikchefen som du tillsammans med sätter upp mål och KPI:er för enheten. Som driftchef arbetar du till största delen operativt, men behöver samtidigt fastställa strategier för att nå långsiktiga mål. Du har 4-6 direktrapporterande gruppchefer som du leder för att nå högt uppsatta mål. I samarbete med andra funktioner inom företaget arbetar du även med schemaläggning, medarbetar- och lönesamtal, rekrytering samt annan tillhörande personaladministration.

Arbetet sker på plats i Morgongåva och är fördelat i tvåskift inklusive helgarbete.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ansvar för att produktionen i plock och pack följer uppsatta rutiner och håller avgångstider
* Följa upp och utvärdera KPI:er för att säkerställa hög produktivitet och kvalitet
* Planera och vidareutveckla produktionen tillsammans med övriga chefer för ökad effektivitet, kvalitet och säkerhet
* Säkerställa en trygg och säker arbetsplats enligt lagar och regelverk
* Aktivt arbeta för en positiv arbetskultur och efterlevnad av företagets riktlinjer och ordningsregler
* Snabbt ställa om i produktionen vid snabba förändringar och tillämpa ett agilt arbetssätt
* Leda och coacha gruppchefer för att optimera arbetsledningen


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet av arbete inom operativa verksamheter, gärna inom logistik och e-handel
- Har tidigare erfarenhet av ledande befattningar med personalansvar för stora arbetsgrupper
- Har erfarenhet av att hantera personalärenden och systematiskt arbetsmiljöarbete
- Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, då språket används i det dagliga arbetet

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Detta är en direktrekrytering och du kommer anställas direkt av Apotea.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Apotea är det största nätapoteket i Sverige. Vi har det bredaste sortimentet med över 21 000 receptfria produkter och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för både människor och djur. Enligt Sustainable Brand Index 2020 är vi Sveriges mest hållbara e-handel. Med snabba leveranser och kundsupport via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan vår start år 2011 har vår försäljning ökat från cirka 12 miljoner kronor till 4,5 miljarder 2021. Apotea.se har cirka 1000 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information besök apotea.se. Visa mindre

Driftchef till Apotea i Morgongåva!

Ansök    Apr 30    Academic Work Sweden AB    Logistikchef
Sveriges största nätapotek Apotea är just nu i en spännande tillväxtfas, och söker därför en Driftchef till logistikcentret i Morgongåva! Som Driftchef ser du till att ditt team alltid levererar med hög kvalitet gentemot Apoteas kunder. Skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av framgångssagan och var med att forma framtidens Apotea! OM TJÄNSTEN Apoteas uppdrag är att alltid göra det yttersta för att hålla deras kundlöften. Som driftchef ser... Visa mer
Sveriges största nätapotek Apotea är just nu i en spännande tillväxtfas, och söker därför en Driftchef till logistikcentret i Morgongåva! Som Driftchef ser du till att ditt team alltid levererar med hög kvalitet gentemot Apoteas kunder. Skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av framgångssagan och var med att forma framtidens Apotea!

OM TJÄNSTEN

Apoteas uppdrag är att alltid göra det yttersta för att hålla deras kundlöften. Som driftchef ser du till att dina anställda alltid levererar med hög kvalitet och tillsammans med fem andra driftchefskollegor för andra avdelningar arbetar ni för kostnadseffektiva arbetsprocesser och resultat. Om du är en resultatinriktad ledare med starkt fokus på effektivitet och kvalitet, och trivs i en dynamisk arbetsmiljö med snabba förändringar, är detta en utmärkt möjlighet för dig.

Som driftchef för Apoteas logistik krävs det att du arbetar mycket självständigt i din roll samt brinner för att utveckla och motivera dina medarbetare. Du rapporterar till Logistikchefen som du tillsammans med sätter upp mål och KPI:er för enheten. Som driftchef arbetar du till största delen operativt, men behöver samtidigt fastställa strategier för att nå långsiktiga mål. Du har 4-6 direktrapporterande gruppchefer som du leder för att nå högt uppsatta mål. I samarbete med andra funktioner inom företaget arbetar du även med schemaläggning, medarbetar- och lönesamtal, rekrytering samt annan tillhörande personaladministration.

Arbetet sker på plats i Morgongåva och är fördelat i tvåskift inklusive helgarbete.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ansvar för att produktionen i plock och pack följer uppsatta rutiner och håller avgångstider
* Följa upp och utvärdera KPI:er för att säkerställa hög produktivitet och kvalitet
* Planera och vidareutveckla produktionen tillsammans med övriga chefer för ökad effektivitet, kvalitet och säkerhet
* Säkerställa en trygg och säker arbetsplats enligt lagar och regelverk
* Aktivt arbeta för en positiv arbetskultur och efterlevnad av företagets riktlinjer och ordningsregler
* Snabbt ställa om i produktionen vid snabba förändringar och tillämpa ett agilt arbetssätt
* Leda och coacha gruppchefer för att optimera arbetsledningen


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet av arbete inom operativa verksamheter, gärna inom logistik och e-handel
- Har tidigare erfarenhet av ledande befattningar med personalansvar för stora arbetsgrupper
- Har erfarenhet av att hantera personalärenden och systematiskt arbetsmiljöarbete
- Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, då språket används i det dagliga arbetet

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Detta är en direktrekrytering och du kommer anställas direkt av Apotea.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Apotea är det största nätapoteket i Sverige. Vi har det bredaste sortimentet med över 21 000 receptfria produkter och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för både människor och djur. Enligt Sustainable Brand Index 2020 är vi Sveriges mest hållbara e-handel. Med snabba leveranser och kundsupport via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan vår start år 2011 har vår försäljning ökat från cirka 12 miljoner kronor till 4,5 miljarder 2021. Apotea.se har cirka 1000 anställda i Morgongåva och Stockholm. För mer information besök apotea.se. Visa mindre

Gruppchef SDC inom Supply Chain till Octapharma i Arlanda Stad

Ansök    Aug 2    Academic Resource AB    Logistikchef
Vill du kombinera möjligheterna, som ett globalt företag ger, med fördelarna som ett familjeföretag har? Octapharma är ett bioteknologiskt läkemedelsföretag med storskalig tillverkning på nordvästra Kungsholmen - med vision att förbättra människors hälsa och liv. Här erbjuds du en ansvarsfull roll som passar dig som har ett coachande och utvecklande ledarskap samt drivs av att utveckla och förbättra processer. Academic Resource söker en Gruppchef till SD... Visa mer
Vill du kombinera möjligheterna, som ett globalt företag ger, med fördelarna som ett familjeföretag har? Octapharma är ett bioteknologiskt läkemedelsföretag med storskalig tillverkning på nordvästra Kungsholmen - med vision att förbättra människors hälsa och liv. Här erbjuds du en ansvarsfull roll som passar dig som har ett coachande och utvecklande ledarskap samt drivs av att utveckla och förbättra processer.


Academic Resource söker en Gruppchef till SDC (Singel Donation Control) inom Supply Chain till logistikcentret hos läkemedelsföretaget Octapharma. Gruppen består idag av 10 personer och du rapporterar till chefen för Logistikcenter Arlandastad. Tjänsten är en direktrekrytering för kunds räkning. Start enligt överenskommelse. Placering i Arlanda Stad.


Vad kommer du att få göra som Gruppchef SDC?
• Planering, ledning och uppföljning av personalen i din grupp på daglig basis
• Ansvara för säkra leveranser av plasma till produktionen i rätt tid.
• Utveckling av verksamhet och personal
• Ansvara för GMP inom eget avsnitt
• Operativt delta i gruppens verksamhet med single donation control.
• Delta i projekt inom avdelningen
• Samverka med övriga avdelningar inom Octapharma såväl som mot externa intressenter.
• Arbetstiden är 07-17 växlande veckor Ca 07-1530 eller Ca 09-17


Vem är du?
• Relevant utbildning från gymnasium (t.ex. teknik) eller YH-utbildning
• Minst 2-3 års ledaskapserfarenhet med personalansvar inom jämförbar verksamhet
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både skriftligt och muntligt


Det är meriterande om du har erfarenheter av läkemedelsbranschen och arbete med GxP verksamhet. Även truckkort är meriterande


Som person är du öppen, social, och prestigelös. Du drivs av en vilja att utveckla och förbättra processer. Du är en lagspelare men kan även driva saker framåt på egen hand. Vidare är du kommunikativ och en bra lyssnare. Du bör ha ett coachande och utvecklande ledarskap.


Single Donation Control inom Supply Chain
• Supply Chain är indelad i tre huvudområden: Inköp, Material Management och Logistik.
• Avdelningen är mångfacetterad med länkar och gränssnitt till hela organisationen
• Supply Chain styr materialflödet genom hela företaget: ser till så att rätt vara, med rätt kvalité, finns på rätt plats, i rätt tid.
• Logistikcentret i Arlanda stad är en viktig del av siten i Hornsberg samt partner mot produktion. Här finns ett gott kamratskap och vänlig atmosfär
• Gruppen består idag av 10 personer och du rapporterar till chefen för Logistikcenter Arlandastad
• Single donation control utgör första steget i Produktionen


Vad är det bästa med att jobba hos Octapharma?
• Du bidrar till att rädda liv - Varje dag är meningsfull då Octapharma tillverkar livräddande läkemedel
• Förmåner – Bonusprogram, förmånsportal med förmånliga deals och erbjudanden samt naprapat på arbetsplatsen med flera
• Familjära värderingar - Långsiktigt perspektiv gällande personal och relationer
• Kompetensutveckling - Octapharma erbjuder bland annat flertalet olika medarbetar- och ledarskapsutbildningar, både interna och externa, trainee-program samt digitala lösningar


Ansökan
Kompetensbaserade intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV PDF/Word format. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: OSDC0723


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila:
[email protected]


we take you further Visa mindre

Gruppchef / Lagerchef Warehouse & Logistics till Octapharma i Arlanda Stad

Ansök    Aug 2    Academic Resource AB    Logistikchef
Vill du kombinera möjligheterna, som ett globalt företag ger, med fördelarna som ett familjeföretag har? Octapharma är ett bioteknologiskt läkemedelsföretag med storskalig tillverkning på nordvästra Kungsholmen - med vision att förbättra människors hälsa och liv. Här erbjuds du en ansvarsfull roll som passar dig som har ett coachande och utvecklande ledarskap samt drivs av att utveckla och förbättra processer. Academic Resource söker en Gruppchef till W&... Visa mer
Vill du kombinera möjligheterna, som ett globalt företag ger, med fördelarna som ett familjeföretag har? Octapharma är ett bioteknologiskt läkemedelsföretag med storskalig tillverkning på nordvästra Kungsholmen - med vision att förbättra människors hälsa och liv. Här erbjuds du en ansvarsfull roll som passar dig som har ett coachande och utvecklande ledarskap samt drivs av att utveckla och förbättra processer.


Academic Resource söker en Gruppchef till W&L (Warehouse and Logistics) till logistikcentret hos läkemedelsföretaget Octapharma. Gruppen består idag av 14 personer och du rapporterar till chefen för Logistikcenter Arlandastad. Tjänsten är en direktrekrytering för kunds räkning. Start enligt överenskommelse. Placering i Arlanda Stad.


Vad kommer du att få göra som Gruppchef W&L?
• Planering, ledning och uppföljning av personalen i din grupp på daglig basis
• Du kommer att ha löneansvar för din personal.
• Ansvara för säkra leveranser av material till produktionen i rätt tid.
• Utveckling av verksamhet och personal
• Ansvara för GxP inom eget avsnitt
• Operativt delta i gruppens verksamhet med lager och logistik
• Delta i projekt inom avdelningen och inom Logistikcentret.
• Samverka med övriga avdelningar inom Octapharma såväl som mot externa intressenter.
• Arbetstiden är Ca 08-1630


Vem är du?
• Relevant utbildning från gymnasium (t.ex. teknik) eller YH-utbildning
• Minst 2-3 års ledaskapserfarenhet med personalansvar inom jämförbar verksamhet
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både skriftligt och muntligt


Det är meriterande om du har erfarenheter av läkemedelsbranschen och arbete med GxP verksamhet. Även truckkort är meriterande


Som person är du öppen, social, och prestigelös. Du drivs av en vilja att utveckla och förbättra processer. Du är en lagspelare men kan även driva saker framåt på egen hand. Vidare är du kommunikativ och en bra lyssnare. Du bör ha ett coachande och utvecklande ledarskap.


Warehouse and Logistics inom Supply Chain
• Supply Chain är indelad i tre huvudområden: Inköp, Material Management och Logistik.
• Avdelningen är mångfacetterad med länkar och gränssnitt till hela organisationen
• Supply Chain styr materialflödet genom hela företaget: ser till så att rätt vara, med rätt kvalité, finns på rätt plats, i rätt tid.
• Logistikcentret i Arlanda stad är en viktig del av siten i Hornsberg samt partner mot produktion. Här finns ett gott kamratskap och vänlig atmosfär
• Gruppen består idag av 14 personer och du rapporterar till chefen för Logistikcenter Arlandastad
• Warehouse & Logistics utgör första steget i verksamheten.


Vad är det bästa med att jobba hos Octapharma?
• Du bidrar till att rädda liv - Varje dag är meningsfull då Octapharma tillverkar livräddande läkemedel
• Förmåner – Bonusprogram, förmånsportal med förmånliga deals och erbjudanden samt naprapat på arbetsplatsen med flera
• Familjära värderingar - Långsiktigt perspektiv gällande personal och relationer
• Kompetensutveckling - Octapharma erbjuder bland annat flertalet olika medarbetar- och ledarskapsutbildningar, både interna och externa, trainee-program samt digitala lösningar


Ansökan
Kompetensbaserade intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV PDF/Word format. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: OWL0523


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila:
[email protected]


we take you further Visa mindre

Gruppchef / Lagerchef W&B Nattskift till Octapharma i Arlanda Stad

Ansök    Aug 2    Academic Resource AB    Logistikchef
Vill du kombinera möjligheterna, som ett globalt företag ger, med fördelarna som ett familjeföretag har? Octapharma är ett bioteknologiskt läkemedelsföretag med storskalig tillverkning på nordvästra Kungsholmen - med vision att förbättra människors hälsa och liv. Här erbjuds du en ansvarsfull roll som passar dig som har ett coachande och utvecklande ledarskap samt drivs av att utveckla och förbättra processer. Academic Resource söker en Gruppchef nattski... Visa mer
Vill du kombinera möjligheterna, som ett globalt företag ger, med fördelarna som ett familjeföretag har? Octapharma är ett bioteknologiskt läkemedelsföretag med storskalig tillverkning på nordvästra Kungsholmen - med vision att förbättra människors hälsa och liv. Här erbjuds du en ansvarsfull roll som passar dig som har ett coachande och utvecklande ledarskap samt drivs av att utveckla och förbättra processer.


Academic Resource söker en Gruppchef nattskift till W&L (Warehouse and Logistics) till logistikcentret hos läkemedelsföretaget Octapharma. Gruppen består idag av 14 personer och du rapporterar till chefen för Logistikcenter Arlandastad. Tjänsten är en direktrekrytering för kunds räkning. Start enligt överenskommelse. Placering i Arlanda Stad.


Vad kommer du att få göra som Gruppchef nattskift W&L?
• Planering, ledning och uppföljning av personalen i din grupp på daglig basis
• Du kommer att ha löneansvar för din personal.
• Ansvara för säkra leveranser av material till produktionen i rätt tid.
• Utveckling av verksamhet och personal
• Ansvara för GxP inom eget avsnitt
• Operativt delta i gruppens verksamhet med lager och logistik
• Delta i projekt inom avdelningen och inom Logistikcentret.
• Samverka med övriga avdelningar inom Octapharma såväl som mot externa intressenter.
• Arbetstiden är förlagd till nattskift.


Vem är du?
• Relevant utbildning från gymnasium (t.ex. teknik) eller YH-utbildning
• Minst 2-3 års ledaskapserfarenhet med personalansvar inom jämförbar verksamhet
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både skriftligt och muntligt
• Erfarenhet av arbete på nattskift.


Det är meriterande om du har erfarenheter av läkemedelsbranschen och arbete med GxP verksamhet. Även truckkort är meriterande


Som person är du öppen, social, och prestigelös. Du drivs av en vilja att utveckla och förbättra processer. Du är en lagspelare men kan även driva saker framåt på egen hand. Vidare är du kommunikativ och en bra lyssnare. Du bör ha ett coachande och utvecklande ledarskap.


Warehouse and Logistics inom Supply Chain
• Supply Chain är indelad i tre huvudområden: Inköp, Material Management och Logistik.
• Avdelningen är mångfacetterad med länkar och gränssnitt till hela organisationen
• Supply Chain styr materialflödet genom hela företaget: ser till så att rätt vara, med rätt kvalité, finns på rätt plats, i rätt tid.
• Logistikcentret i Arlanda stad är en viktig del av siten i Hornsberg samt partner mot produktion. Här finns ett gott kamratskap och vänlig atmosfär
• Gruppen består idag av 14 personer och du rapporterar till chefen för Logistikcenter Arlandastad
• Warehouse & Logistics utgör första steget i vår verksamhet.


Vad är det bästa med att jobba hos Octapharma?
• Du bidrar till att rädda liv - Varje dag är meningsfull då Octapharma tillverkar livräddande läkemedel
• Förmåner – Bonusprogram, förmånsportal med förmånliga deals och erbjudanden samt naprapat på arbetsplatsen med flera
• Familjära värderingar - Långsiktigt perspektiv gällande personal och relationer
• Kompetensutveckling - Octapharma erbjuder bland annat flertalet olika medarbetar- och ledarskapsutbildningar, både interna och externa, trainee-program samt digitala lösningar


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV PDF/Word format. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: OWLN0523
Kompetensbaserade intervjuer och urval kommer ske löpande.
Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att maila:
[email protected]


we take you further Visa mindre

Supply Chain and Production Manager

Ansök    Jun 8    C-Rad Positioning AB    Logistikchef
C-RAD is a global medical device company with headquarter in Uppsala, Sweden. We develop, produce, and sell innovative solutions to healthcare customers. The focus is on patient positioning, monitoring, and imaging within radiation therapy. We are a market leader in the field of optical patient positioning. Our products enable precision health through positioning and monitoring of patients in radiation therapy, which maximize the dose in tumours and minimi... Visa mer
C-RAD is a global medical device company with headquarter in Uppsala, Sweden. We develop, produce, and sell innovative solutions to healthcare customers. The focus is on patient positioning, monitoring, and imaging within radiation therapy. We are a market leader in the field of optical patient positioning.
Our products enable precision health through positioning and monitoring of patients in radiation therapy, which maximize the dose in tumours and minimize the dose in surrounding tissues.
Join us in our fight against cancer.
About the opportunity
We are currently looking for a Supply Chain and Production Manager to strengthen our Operations team. The Supply Chain and Production Manager is accountable for overseeing and managing company's overall supply chain, CMO production and logistics strategy and operations to maximize the process efficiency and productivity, all aligned with the QMS and regulatory directives. Within this position you will have personnel responsibility for order processing and production/supply chain team.
Scope of Responsibilities:
• Oversee the operations of order processing, supply chain, logistics and production including the design of the organizational structure adequate for achieving the department’s goals and objectives
• Establish, develop, implement and monitor the supply chain and production strategy, plans and processes
• Support in company tactical initiatives
• Continuously optimize the production and supply chain to maximize efficiency and productivity and reduce cost
• Manage the budgeting and forecasting processes for supply chain and production
• Participate in key decisions as a member of the operational management team
• Full responsibility for leading and developing the staff, hiring and salary setting
• Supplier management including supplier assessment, supplier agreements and negotiations
• Strategy for managing spare part stock including ERP set-up
• CMO management
• Production forecasting
• Management representative for Production and supply chain in development projects
About you
• Master's degree in Engineering or equivalent business experience from production, logistics and/or quality
• 5-10 years of experience in production and supply chain in a line/project management position, preferably in the field of medical device products
• Strong leadership and management skills
• Strong organizational skills and drive to build and develop teams and individuals
• High level of self-motivation and the ability to motivate team members
• High level of written and oral communication skills in English
• Ownership and drive to design, implement and monitor strategies, plans and procedures
• Experience in working with contractual agreements
• Negotiations skills
• Experience working with Contract Manufacturing
What we offer
• Key position in an innovative, fast-growing company with a great team spirit
• Short decision-making processes supporting an efficient working environment
Every day at C-RAD, we’re working to help both the patient and the care provider, creating solutions that make radiation therapy treatments safer and effective, while facilitating a more efficient workflow. If you’re interested in making a difference and working with a dynamic global team, we’d love to hear from you.
Please note candidate screening and interviews may be conducted prior to the closing date of the job advert.
Unsolicited CVs from agencies will not be accepted. Visa mindre

Logistikchef till Sveriges ledande blomstergrossist

Vi söker dig som är stabil, stresstålig och lösningsorienterad, har bra övergripande koll på transportbranschen och som kan vara länken mellan försäljningsavdelningarna och transporten. Du bör vara organisatorisk samt gilla mixen av ett varierande arbete med både hands on på utleveransen och efterföljande administration. Du bör vara morgonpigg, då tidiga mornar ingår. Vi vill att du som söker har flera års branschvana av logistik och transport. Det är v... Visa mer
Vi söker dig som är stabil, stresstålig och lösningsorienterad, har bra övergripande koll på transportbranschen och som kan vara länken mellan försäljningsavdelningarna och transporten. Du bör vara organisatorisk samt gilla mixen av ett varierande arbete med både hands on på utleveransen och efterföljande administration. Du bör vara morgonpigg, då tidiga mornar ingår.

Vi vill att du som söker har flera års branschvana av logistik och transport. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska, samt att du har goda grundläggande kunskaper gällande Officepaket och mailhantering.
Som transportchef hos oss kommer du att ha övergripande ansvar för alla inkommande och utgående transporter, med där tillhörande arbetsuppgifter såsom fraktbokningar, fordonsansvar, personalansvar för chaufförer och extra personal m.m.
Vi har från Uppsala 11 olika rutter som levererar 2 gånger i veckan krukväxter och snittblommor i ett geografiskområde mellan Norrköping och Haparanda. Tillsammans med vårt transportteam, placerad i Helsingborg och Holland kommer du att operera logistikkedjan från Holland och Helsingborg till mellan- och norra Sverige.
Blomstergrossisten i Uppsala AB är Sveriges ledande blomstergrossist med 60 år i branschen och 26 fastanställda med bred blomsterkompetens och trendmedvetenhet. I logistik teamet i Uppsala jobbar 5 personer. De främsta utmaningar i tjänsten ligger i att avgångarna och lastbilslastningen planeras i sista stund eftersom kunder har möjlighet att beställa fram till 06:00 avgångsdagen. Branschen är även väldigt säsongsberoende och volymerna ökar med 350-400% några månader om året.
Blomstergrossisten i Uppsala är del av Noviflora gruppen. Noviflora är ett holländskt blomsterhandelsföretag som äger och driver 4a filialer i Sverige, en i Norge och en i Danmark. Tillsammans är vi en av Skandinaviens största aktörer på marknaden. Visa mindre

Logistikchef

Ansök    Jul 4    Ls Jobbet AB    Logistikchef
Att vilja bidra till en samhällsviktig verksamhet och kunna utveckla komplexa processer inom logistik och materialförsörjning är grunden för regionens första logistikchef. Region Uppsala behöver en erfaren ledare från en logistisk komplex verksamhet som kan utveckla regionens förmåga till nya nivåer. Tjänsten som logistikchef är en nyinrättad nyckelroll där du får stort eget ansvar att driva och utveckla logistikfunktionen för Region Uppsala. Varmt välkomm... Visa mer
Att vilja bidra till en samhällsviktig verksamhet och kunna utveckla komplexa processer inom logistik och materialförsörjning är grunden för regionens första logistikchef. Region Uppsala behöver en erfaren ledare från en logistisk komplex verksamhet som kan utveckla regionens förmåga till nya nivåer. Tjänsten som logistikchef är en nyinrättad nyckelroll där du får stort eget ansvar att driva och utveckla logistikfunktionen för Region Uppsala. Varmt välkommen med din ansökan!
Om oss
Region Uppsala är en av Uppsalas största arbetsgivare med ca 12 000 medarbetare. Regionen bedriver en omfattande och komplex verksamhet för att bistå regionens medborgare med bland annat bästa tänkbara vård och kollektivtrafik. Vi bedriver samhällsviktig verksamhet relaterad till både regional och nationell vård som ska fungera i fred, kris- och krigstid.
Om tjänsten
Region Uppsala har påbörjat en omfattande resa i att utveckla den logistiska förmågan och via effektiva logistikkedjor bidra till en vård i världsklass. Logistikchefen har en nyckelroll i denna utveckling och kommer att ha en viktig funktion och uppgift i resan framåt. Du blir regionens första logistikchef och kommer därmed att vara mycket delaktig i att forma både rollen, organisationen och ansvarsområdet. Du kommer ha ett helhetsansvar för logistikflöden och materialförsörjning till vården och kommer att bygga upp både processer och organisation för att hantera den stora och viktiga uppgift som logistik i en samhällsviktig organisation innebär.
Rollen som logistikchef är huvudsakligen strategisk med ett stort beslutsmandat att utveckla logistikfunktionen tillsammans med dina medarbetare, vilka du också blir delaktig i att rekrytera och leda. Rollen har ett tydligt utvecklingsfokus och du kommer att initiera och leda förändringsprojekt, utveckla och implementera processer och system samt analysera flöden och nyckeltal för att optimera stödet till vårdens verksamheter. Det är en kommunikativ roll med flertalet kontaktytor både inom regionens verksamheter och med externa parter och du arbetar proaktivt för att utveckla samarbetet med dessa. Du har personal-, budget, och resultatansvar, rapporterar till inköpschefen samt ingår i enhetens ledningsgrupp.
Om dig
Vi söker dig med mångårig erfarenhet från liknande roller där du har haft helhetsansvar över utveckling av logistikflöden i en komplex verksamhet. Vi ser även att du har erfarenhet som chef. Du är van att jobba strategiskt med förändringsledning och att driva utvecklingsprojekt inom logistik. Du har högskoleutbildning inom logistik alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet. Du har goda kunskaper i affärs-, logistik- och BI-system samt i problemlösningsverktyg. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en samhällskritisk verksamhet samt har kunskap inom relevanta ISO-standarder. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.
För att trivas i rollen ser vi att du är en innovativ och resultatinriktad person med god förmåga att driva utvecklings- och förbättringsarbete. Du är trygg i din kompetens och ledarskap och med det även trygg i att axla en beslutsfattande roll. Vidare är du en god kommunikatör och i samarbete med andra är du lyhörd och pedagogisk samtidigt som du har hög integritet.
För tjänsten krävs svenskt medborgarskap. Det kan komma att göras en säkerhetsprövning och registerkontroll före anställning, i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.
Annat viktigt att veta
Välkommen till en vänlig arbetsplats mitt i Uppsala där vi skapar samhällsnytta. Vårt ljusa fina kontor finns intill Resecentrum – att pendla hit är enkelt. Det finns möjligheter att arbeta delvis på distans utifrån överenskommelse. Tjänsten är på heltid tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult på Jobbet.se, Matilda Festin på 072-0503217 eller via växeln på 018-100112. Fackliga företrädare: SACO: Leif Sandberg, 0706-741088. Övriga fackförbund nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.
På grund av sommar- och semestertider har vi lång ansökningstid. Vi hanterar inkomna ansökningar löpande men intervjuer och återkoppling kan dröja till efter sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Svenskt medborgarskap
Mångårig erfarenhet av en liknande roll med helhetsansvar i en komplex verksamhet
Erfarenhet som chef
Erfarenhet av förändringsledning och att driva utvecklingsprojekt inom logistik
Högskoleutbildning inom logistik alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet
Goda kunskaper i system och problemlösningsverktyg
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande
Tidigare jobbat i en samhällskritisk verksamhet
Kunskap inom relevanta ISO-standarderOm arbetsgivaren - Region Uppsala
Regionkontoret är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. Regionkontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i Region Uppsalas olika verksamheter och regionen kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Regionkontoret leds av regiondirektören och har en styrande, stödjande och samordnande roll i Region Uppsala. På Regionkontoret finns avdelningen för ekonomi och styrning, avdelningen för regional utveckling, digitaliseringsavdelningen, forsknings- och innovationsavdelningen, HR-avdelningen, hälso- och sjukvårdsavdelningen, kommunikationsavdelningen samt regiondirektörens stab.
Regionkontoret har cirka 550 medarbetare. Vill du utvecklas och bidra till Region Uppsalas utveckling - välkommen att arbeta med oss! Visa mindre

Logistikchef

Ansök    Jan 19    Ls Jobbet AB    Logistikchef
Till Inköps- och upphandlingsenheten söker vi en Logistikchef - en nyinrättad nyckelroll med stort ansvar för att utveckla och driva det regionövergripande arbetet gällande logistik. Vi är en trygg och stabil arbetsgivare och hos oss erbjuds du ett spännande och inspirerande jobb i en samhällsviktig organisation. Varmt välkommen med din ansökan! Ditt uppdrag Som Logistikchef inom Region Uppsala arbetar du i en bred och viktig roll och har flera ansvarsområ... Visa mer
Till Inköps- och upphandlingsenheten söker vi en Logistikchef - en nyinrättad nyckelroll med stort ansvar för att utveckla och driva det regionövergripande arbetet gällande logistik. Vi är en trygg och stabil arbetsgivare och hos oss erbjuds du ett spännande och inspirerande jobb i en samhällsviktig organisation. Varmt välkommen med din ansökan!
Ditt uppdrag
Som Logistikchef inom Region Uppsala arbetar du i en bred och viktig roll och har flera ansvarsområden. Rollen är ny vilket innebär att du får stort beslutsmandat och frihet i att tillsammans med dina medarbetare skapa och utveckla verksamheten inklusive att implementera rutiner, processer och system. Arbetet är både strategiskt och operativt med huvudsyftet att driva en ny regionövergripande logistikfunktion. Du arbetar proaktivt med regionens verksamheter där målet är att ständigt utveckla logistiken och anpassa organisationen därefter. Det innebär att kontinuerligt analysera flöden och nyckeltal för att optimera processerna. Därtill ansvarar du även för budget, rapportering och tillhörande KPI:er.
Du kommer att ansvara för att inrätta en regionövergripande linjeorganisation inom logistik, vilket innefattar att rekrytera medarbetare och ha personalansvar för dessa. Du rapporterar till inköpschefen och ingår i enhetens ledningsgrupp.
Din profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom logistik alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom logistik/inköp. För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av förändringsledning och att driva utvecklingsprojekt inom logistik. Du har goda kunskaper i affärs-, logistik- och BI-system samt i problemlösningsverktyg. Har du tidigare haft personalansvar är det meriterande. Det är även ett plus om du har kunskap inom relevanta ISO-standarder. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.
Som person är du initiativtagande, drivande och trygg i din yrkesroll. Du är en innovativ utvecklare som trivs med att arbeta med processförbättringar, att skapa och implementera nya strukturer och rutiner och att ha en beslutsfattande roll. Vidare är du en lyhörd lagspelare med god kommunikativ förmåga och stor integritet.
Annat viktigt att veta
För tjänsten krävs svenskt medborgarskap. Det kan komma att göras en säkerhetsprövning och registerkontroll före anställning, i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.
Övrig information
Välkommen till en vänlig arbetsplats mitt i Uppsala där vi skapar samhällsnytta. Vårt ljusa fina kontor finns intill Resecentrum – att pendla hit är enkelt. Det finns möjligheter att arbeta delvis på distans utifrån överenskommelse. Tjänsten är på heltid tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult på Jobbet.se, Matilda Festin på 072-0503217. Fackliga företrädare: SACO: Leif Sandberg, 0706-741088. Övriga fackförbund nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Krav
Svenskt medborgarskap
Högskoleutbildning inom logistik alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet
Minst fem års erfarenhet av liknande roll inom logistik/inköp
Erfarenhet av förändringsledning och att driva utvecklingsprojekt inom logistik
Goda kunskaper i system och problemlösningsverktyg
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av personalansvar
Kunskap inom relevanta ISO-standarderOm arbetsgivaren - Region Uppsala
Region Uppsala ska främja hälsa och förbättra livskvaliteten hos invånarna. Region Uppsala tar fasta på förmåga till förnyelse och tar ansvar för en hållbar utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. En nyskapande region, en växande region – en region för alla.
Region Uppsala är en politiskt styrd organisation som ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, kultur samt för regional utveckling. Tillsammans arbetar vi med länets kommuner, högskolor, näringsliv och andra aktörer för att skapa de bästa förutsättningarna för våra invånare. Visa mindre

Produktionsledare till Automatiserat Lager - Witron!

Hos WIOSS, Witron On Site Services, får du vara med och bygga upp framtidens logistikcenter i en härlig blandning av mekanik och automatation! Här har du möjlighet att kliva in i en teknisk miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Urvalet sker löpande så sök redan idag! Information om tjänsten Witron är i grunden ett familjeägt bolag med rötter i Tyskland. De tillhandahåller system och automatiserade lagerverksamheter med serviceavtal och i detta fall för ... Visa mer
Hos WIOSS, Witron On Site Services, får du vara med och bygga upp framtidens logistikcenter i en härlig blandning av mekanik och automatation! Här har du möjlighet att kliva in i en teknisk miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Urvalet sker löpande så sök redan idag!

Information om tjänsten

Witron är i grunden ett familjeägt bolag med rötter i Tyskland. De tillhandahåller system och automatiserade lagerverksamheter med serviceavtal och i detta fall för Axfood. Här har du möjlighet att kliva in i ett bolag som satsar på individen och den personliga utvecklingen med goda värderingar och tillväxtplaner!

Professionals Nord söker i samarbete med Witron en Produktionsledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Witron.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Witrons önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected].

Du erbjuds

• En långsiktig tjänst med goda utvecklingsmöjligheter!
• En gedigen introduktion för att ge dig alla verktyg för att lyckas i rollen.
• En viktig roll i verksamheten där du får utveckla ditt ledarskap men också arbeta praktiskt.

Arbetsuppgifter
Som produktionsledare kommer du hjälpa och stötta produktionschefen i att upprätthålla en smidig drift och en effektiv lagermiljö. Du ansvarar för den dagliga ledningen av personalen inom lagerfunktionen, säkerställer att företagets mål uppfylls och ser till att personalen hälsa, säkerhet och standardiserade driftrutiner. I denna roll har du möjlighet att vara med och skapa teamet och arbetsmiljön från start! Du arbetar i skift med ditt team och dess innebär både förmiddagar, eftermiddagar, kväll och helgspass. Exempel på arbetsuppgifter är:

• Ansvara för de 12-15 personer som under skiftet arbetar och ser till att vara behjälplig i driften.
• Planering av personal och beläggning.
• Se till att systemet flyter på som det ska och ansvarar för att felanmäla om problem uppstår.

Vi söker dig som:

• Har tidigare arbetslivserfarenhet produktionskedjan inom industri.
• Har tidigare erfarenhet av arbetsledning.
• B-körkort
• Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet av schemaläggning, arbetsrätt och materialhanteringsautomation.

Du kommer att vara fysiskt aktiv i ditt dagliga arbete och behöver därför förmåga att arbeta på höga platser (upp till 25 meter) med fallskyddsutrustning och annan personlig skyddsutrustning samt förmåga att arbeta i olika temperaturområden (+25 -> -25 grader) som kräver att du har god fysik! 

START: Omgående, enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Bålsta
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected]

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Manager for the Order Management department

Ansök    Feb 9    Phadia AB    Logistikchef
Thermo Fisher Scientific Inc. (NYSE: TMO) is the world leader in serving science, with annual revenue of approximately $40 billion. Our Mission is to enable our customers to make the world healthier, cleaner and safer. Whether our customers are accelerating life sciences research, solving complex analytical challenges, increasing productivity in their laboratories, improving patient health through diagnostics or the development and manufacture of life-chan... Visa mer
Thermo Fisher Scientific Inc. (NYSE: TMO) is the world leader in serving science, with annual revenue of approximately $40 billion. Our Mission is to enable our customers to make the world healthier, cleaner and safer. Whether our customers are accelerating life sciences research, solving complex analytical challenges, increasing productivity in their laboratories, improving patient health through diagnostics or the development and manufacture of life-changing therapies, we are here to support them.
Our global team of more than 100,000 colleagues delivers an unrivalled combination of innovative technologies, purchasing convenience and pharmaceutical services through our industry-leading brands, including Thermo Scientific, Applied Biosystems, Invitrogen, Fisher Scientific, Unity Lab Services, Patheon and PPD. For more information, please visit www.thermofisher.com.
This position is based in Uppsala, where Thermo Fisher develops, manufactures, and markets complete blood test systems to support the clinical diagnosis and monitoring of allergy, asthma and autoimmune diseases. With 1,900 employees worldwide working with these products, and 1,000 in Sweden, we are the global leader in in-vitro allergy testing and the European leader in autoimmunity diagnostics.
The job:
We are hiring a Manager for the Order Management department, where you will lead the team of six people and manage approximately 100 000 orders per year and shipments to 100 different countries.
Order Management is IDD Uppsala's front-office and first point of contact for customer orders worldwide - from commercial operations to individual customers. We are putting our Customer first by fulfilling customer expectations in regards to order lead time and order handling as well as keeping clear and pro-active communication on future deliveries.
How will you make an impact?
In the role as Manager for Order Management you will have leadership responsibilities for the business and the team but also an operational responsibility within the team serving our customers.
• Setting goals aligned with Logistics objectives and define and establish critical metrics to be used to visualize and follow the overall performance
• Lead and control the overall work to meet business plans
• Ensure continuous improvements according to prioritization within Supply Chain
• Enable cross-functional teamwork within Logistics, Supply Chain and other functions within the organization
• Ensure that the business is conducted according to IDD business systems, ISO, QSR and other regulatory requirements as well as global trade compliance.
• Set clear roles and responsibilities in your team
How will you get there?
The role will suit you who like the variation of working independently in close contact with the market companies as well as in different projects and to collaborate with colleagues and customers. You are self-motivated, have a higher level of flexibility and a strong work ethic with the goal to get the job done. You provide clear communication and are proactive in the way you work.
• You have a Bachelor or master’s degree in industrial economics or equivalent with 3-5 years of experience in supply chain in preferably pharmaceutical or medical device industry.
• You have a strong result focus and a developed analytical skill
• You have proven skills of cross-functional leadership and stakeholder management
• You can easily communicate in Swedish and English, both written and spoken
Are you interested?


We offer competitive remuneration, annual bonus scheme, healthcare and a range of employee benefits!
Are you seeking a meaningful job in an international company? Do you want to use your knowledge in order management to work in a role where you can develop others and yourself. If this sounds interesting, you could be the person we are looking for!
Please send in your application, including a cover letter, CV (in one document) in English, apply via http://jobs.thermofisher.com/. Please apply as soon as possible, the position will be filled as soon as suitable candidate is found.
Apply today! http://jobs.thermofisher.com
Thermo Fisher Scientific is an EEO/Affirmative Action Employer and does not discriminate on the basis of sex, transgender identity or expression, ethnicity, religion or other belief, disability, sexual orientation or age on, or other non-disability related technical issues will not receive a respon Visa mindre

Supervisor till SPEED i Rosersberg

Ansök    Jan 12    Temp-Team Sverige AB    Logistikchef
Supervisor till SPEED i Rosersberg Vill du arbeta i en operativ koordinerande roll där du dagligen får använda din analytiska förmåga och ständigt utveckla och leda ditt team för att uppnå resultat? Du har erfarenhet inom lager och logistik eller annan likvärdig bransch. Är du redo att ta ditt nästa steg som Supervisor till SPEED i Rosersberg? Då har du nu chansen att få arbeta i ett litet bolag men i en gigantisk lokal och där böcker är i fokus.  Om SPE... Visa mer
Supervisor till SPEED i Rosersberg
Vill du arbeta i en operativ koordinerande roll där du dagligen får använda din analytiska förmåga och ständigt utveckla och leda ditt team för att uppnå resultat? Du har erfarenhet inom lager och logistik eller annan likvärdig bransch. Är du redo att ta ditt nästa steg som Supervisor till SPEED i Rosersberg? Då har du nu chansen att få arbeta i ett litet bolag men i en gigantisk lokal och där böcker är i fokus. 


Om SPEED
Speed tar hand om komplexa logistik- och personalutmaningar. Allt enligt en enkel arbetsfilosofi: De löser det. De har aldrig varit en renodlad logistik – eller bemanningsföretag. I stället erbjuder de en integrerad variant av båda delarna. För dem handlar det om att planera, leda och implementera flöden. Så snabbt, effektivt och hållbart det någonsin går. Oavsett om det är inom lager, logistik, bemanning, rekrytering eller utbildningar. Dessutom arbetar de mot att vara CO2-neutrala senast 2025. Med det i åtanke är en investering i Nordens största takinstallation av solceller på deras lagertak, lika självklar för dem som att erbjuda kundunika lösningar.
Redan från starten fanns tanken att kombinera en bredd av tjänster i en samlad affärsmodell, för att tillmötesgå industrins ökade behov av flexibilitet och kortare ledtider. Nyckeln till framgångsresan har varit att de tidigt bestämde sig för att inte se dem som ett renodlat bemannings- eller logistikföretag. Därför handlar inte deras affärer enbart om bemanning eller logistik utan ofta är det en hybrid av de olika delarna. En affärsmodell som har fungerat i snart 20 år.
Från verksamheten i Rosersberg är de den ledande distributören av böcker i Sverige med 3PL-uppdrag åt de största bokförlagen. De skickar årligen ca 20 miljoner böcker till bokhandel och konsumenter. Lokalen om 30 000 kvm ligger i ett expansivt logistikcentrum beläget mellan Stockholm och Uppsala med goda pendlingsmöjligheter.

Rollen
Som Supervisor ingår du i företagets produktionsledningsgrupp och rapporterar till VD och ledningsgrupp. Du kommer att vara ansvarig för ett eller flera processområden inom Speed Logistics Operations där du arbetar mot utsatta mål som kontinuerligt utvärderas utifrån måluppfyllnad mot nyckeltal. Samarbete med övriga Supervisors eftersträvas för att skapa flexibilitet och gemensamt göra prioriteringar som tillhör den dagliga verksamheten.
I din roll som Supervisor ansvarar du för dina medarbetare och att den dagliga planeringen fortlöper smidigt och säkert. Du leder dina medarbetare där medarbetar- och utvecklingssamtal utförs enligt plan. Du har ett övergripande arbetsmiljöansvar och är ansvarig för att verksamheten sköts enligt gällande regler och förordningar.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är: Planering av det dagliga arbetet på lagret
Koordinera och delegera arbete till dina medarbetare
Säkerställa rätt bemanning
Se till att teamet uppnår uppsatta mål enligt deadline
Vara behjälplig i ditt team med operativ support
Kommunicera med företagets kunder
Operativt personalansvar för samtliga som är verksamma inom avdelningen/processområdena
Administration
Säkerställa att policys, rutin- och processbeskrivningar efterlevs

Du kommer till det lilla företaget med den stora lokalen. Här hjälps alla åt och du jobbar nära dina supervisorskollegor mot gemensamma mål.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från logistikbranschen. Kanske har du arbetat som teamledare på ett lager eller inom logistik och är redo för nästa steg i karriären.

För att du ska trivas och lyckas i rollen som Supervisor är det viktigt att du är självgående och väldigt noggrann i ditt arbete. Du har en analytisk förmåga, är driven samtidigt som du skapar engagemang och bidrar med god samverkan i ditt team och med övriga kollegor. Du är prestigelös och därför är det inte främmande för dig att vara behjälplig på lagret när det behövs.

Krav
Avslutad gymnasial utbildning och tidigare arbetslivserfarenhet av lager och logistikarbete.

Meriterande
Om du tidigare har arbetat i en arbetsledande funktion.

Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du kommer att bli anställd direkt av SPEED. Placeringsort, Rosersberg. Heltid, med tillträde så snart som möjligt! Det kan bli aktuellt med eventuella tester under rekryteringsprocessen. Du erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal, friskvård och tillgång till ett gym.

Intresserad?
Låter det som att tjänsten som Supervisor stämmer in på dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
SPEED har valt att samarbeta med TEMP-TEAM i denna process. Därför sker all kontakt om tjänsten med rekryterare Jenny Thonberg, [email protected] T: 073-313 14 01

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

F 16 söker ställföreträdande chef till Logistikenhetens Garnisonsavdelning

Ansök    Nov 11    Försvarsmakten    Logistikchef
Om tjänsten Vi söker dig som vill och har förmågan att tillsammans med avdelningschefen leda en avdelning med uppgiften att sköta samordning av Uppsala garnisons service och stöd. Du kommer att vara med och skapa ett nytt och effektivt arbetssätt för garnisonen. Servicekänsla och förmåga att hitta lösningar och få garnisonens förband att samarbeta kommer vara avgörande för arbetets framgång. Beskrivning av enheten F 16 Logistikenhet leder logistikstödet i... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig som vill och har förmågan att tillsammans med avdelningschefen leda en avdelning med uppgiften att sköta samordning av Uppsala garnisons service och stöd. Du kommer att vara med och skapa ett nytt och effektivt arbetssätt för garnisonen. Servicekänsla och förmåga att hitta lösningar och få garnisonens förband att samarbeta kommer vara avgörande för arbetets framgång.

Beskrivning av enheten
F 16 Logistikenhet leder logistikstödet inom garnisonens område till stöd för ökad freds- och krigsförmåga. På Logistikenheten finns fyra avdelningar, varav en är Garnisonsavdelningen; Den leder, planerar och genomför samordning av service och underhåll av gemensamma resurser. Exempel på det är utbildningslokaler, verksamhetssäkerhet, lokalvård, boende, skjutbanor och planering av infrastrukturen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tillsammans med Avdelningschefen leder du Garnisonsavdelningens olika verksamhetsområden; verksamhetssäkerhet, infra, stöd/service och arkiv/expedition med ca 40 medarbetare. Planeringen och samordning av arbetet leds med stöd av sektionscheferna med olika möten på garnisonen. En stor del kommer att vara att utveckla verksamheten då den är ny och att kvalitetssäkra rutiner och optimera flöden. Som ställföreträdande chef kommer du ha personalansvar och kunna svara för uppföljning av ekonomi, uppdrag, arbetsmiljö och säkerhetstjänst inom egen avdelning.

Chef Garnisonsavdelningen leder ett garnisonsstöd där arbetsuppgifterna kan variera, och stor flexibilitet och anpassningsförmåga krävs då uppgifter kan ske under korta tidsintervaller. Vi söker dig med erfarenhet och förmåga att självständigt leda och samordna verksamhet.

Ditt ledarskap och erfarenhet gör att du har lätt att få med dig personalen och gör dig trygg att lösa många typer av personalfrågor. Du stimuleras av att hantera en stor variation av uppgifter även om de ligger utanför vad som är rutin. 

Kvalifikationer
* Aktuell och god erfarenhet av ledning av verksamhet och personal
* Mycket goda och aktuella kunskaper i hantering av olika IT-system
* Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
* B-körkort

Meriterande kvalifikationer
* Erfarenhet av liknande arbete, gärna inom Försvarsmakten eller annan offentlig verksamhet.
* Erfarenhet av arbete med utvecklingsfrågor
* Erfarenhet av att arbeta med bokningssystem/främst MS Outlook

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann med sinne för ordning och reda. Du har lätt för att samarbeta såväl internt som med externa parter och du har en känsla för service och behov hos verksamheten. Du är en trygg ledare med förmåga att prioritera i stressiga situationer och du vill utveckla verksamheten inom ditt arbetsområde.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
 
Arbetsort: Uppsala
Tillträde: Efter överenskommelse.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning.
Anställningsform: Anställning är en tillsvidareanställning som kan inledas med 6 månaders
provanställning.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
C LogE Mats Ersson 072-965 69 01

Fackliga företrädare
OFR/O Ärna Peter Oscarson, tfn 018-19 63 68
SEKO nås via växeln, 0505-45 10 00
SACO Mikko Aarnio, tfn 018-19 64 48
OFR/S Håkan Wedin, tfn 070-351 96 40Välkommen med din ansökan senast 1 december 2022


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Upplands flygflottilj, F 16, har sitt huvudsäte vid Uppsala garnison. Förbandet är en del av det svenska Flygvapnet och ansvarar för driften och bevakningen av Uppsala flygplats samt utbildning av värnpliktiga inom flera olika befattningar i Flygvapnet. Förbandet leder även 161:a Stridslednings- och luftbevakningsbataljonen som stridsleder stridsflygplan i luften samt sköter den ständiga bevakningen av det svenska luftrummet. Förbandet verkar från flera olika platser i landet och utgör en viktig del i den tillväxtperiod som Flygvapnet står inför.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Upplands flygflottilj, F16 söker Stf Enhetschef till Logistikenheten

Ansök    Dec 13    Försvarsmakten    Logistikchef
Om tjänsen Du är en trygg chef med god erfarenhet av ledning och ska vara chefens stöd i enhetens verksamhet. Du är en del av en ledning på fyra personer med chef, ställföreträdare, enhetetsförvaltare och enhetshandläggare. Om enheten F16 Logistikenhet leder logistikstödet inom garnisonens område till stöd för ökad freds- och krigsförmåga och består av fyra avdelningar. Uppgifterna är inom logistikplanering och genomförande av stöd men även idrott,... Visa mer
Om tjänsen

Du är en trygg chef med god erfarenhet av ledning och ska vara chefens stöd i enhetens verksamhet. Du är en del av en ledning på fyra personer med chef, ställföreträdare, enhetetsförvaltare och enhetshandläggare.


Om enheten

F16 Logistikenhet leder logistikstödet inom garnisonens område till stöd för ökad freds- och krigsförmåga och består av fyra avdelningar. Uppgifterna är inom logistikplanering och genomförande av stöd men även idrott, infra, dokumenthantering och garnisonsstöd. Logistikenheten har ca 90 befattningar och är i en tillväxtfas.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Huvuduppgifter är:


• Stöd till C LogE i ledning av enheten
• CPA uppgifter som lönesättning, arbetsmiljö, verksamhetssäkerhet, säkerhetstjänst
• Planering och uppföljning av enhetens verksamhet mot högre chef
• Delta i utveckling av logistikkoncept och försörjningslöningar
• Utveckla krigsförbandet med koppling målsättningar för övningsserier
• Stödja genomförandet och utvecklingen av garnisonssamordningen på Uppsala garnison


KRAV

Kvalifikationer
Du är en erfaren chef som kan hantera både utveckling och förvaltning enligt FM processer. Du är en god ledare och har förmåga att mentorera mindre erfarna kollegor.
 •  Yrkesofficer.
 •  Erfarenhet av stabsarbete.
 •  Mycket god dokumenterad administrativ förmåga.
 •  B-körkort.
 

Personliga egenskaper


• Har mycket lätt för att samarbeta och skapa kontakt med andra inom och utom Försvarsmakten.
• Van att ta initiativ och självständigt utveckla verksamheten inom ditt arbetsområde.
• Är en god lagkamrat.
• Flexibel och kan snabbt sätta dig in i nya förutsättningar.
• Kan följa upp verksamhet och agera som mentor.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.MERITERANDE 

 • Hög förmåga att hantera dokumentation och systematisera och följa upp ärenden. 
 • Logistikutbildning eller motsvarande erfarenhet.


För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Sysselsättningsgrad (hel-deltid): Heltid.
Arbetsort: Uppsala.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.


För upplysningar om befattningen kontakta:
Chef Logistikenheten, Terese Fritzson
Tfn: 073-338 93 43

För information om rekryteringsprocessen kontakta:
HR-generalist Amanda Rahlen
Mejl: [email protected]

Fackliga företrädare:
OFR/O Ärna Peter Oscarson, tfn 018-19 63 68.
OFR/S Håkan Wedin, tfn 070-351 96 40.
SACO Mikko Aarnio, tfn 070-849 55 06.
SEKO, nås via växeln 018-19 60 00.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2023-01-16.
Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Upplands flygflottilj, F 16, har sitt huvudsäte vid Uppsala garnison. Förbandet är en del av det svenska Flygvapnet och ansvarar för driften och bevakningen av Uppsala flygplats samt utbildning av värnpliktiga inom flera olika befattningar i Flygvapnet. Förbandet leder även 161:a Stridslednings- och luftbevakningsbataljonen som stridsleder stridsflygplan i luften samt sköter den ständiga bevakningen av det svenska luftrummet. Förbandet verkar från flera olika platser i landet och utgör en viktig del i den tillväxtperiod som Flygvapnet står inför.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Logistikchef till Kinnarps i Uppsala

Ansök    Nov 4    Capto Hr AB    Logistikchef
Kinnarps är Sveriges ledande inredningsleverantör för kontorsmöbler och möbler för skola, vård och omsorg. Vi levererar attraktiva inredningslösningar som hjälper dig och din organisation att behålla motivationen, produktiviteten och välbefinnandet. För oss handlar inredning om så mycket mer än bara möbler: det handlar om att använda design tillsammans med vår samlade kunskap, för att främja kreativitet och effektivitet, och att omvandla vårt kunnande inom... Visa mer
Kinnarps är Sveriges ledande inredningsleverantör för kontorsmöbler och möbler för skola, vård och omsorg. Vi levererar attraktiva inredningslösningar som hjälper dig och din organisation att behålla motivationen, produktiviteten och välbefinnandet. För oss handlar inredning om så mycket mer än bara möbler: det handlar om att använda design tillsammans med vår samlade kunskap, för att främja kreativitet och effektivitet, och att omvandla vårt kunnande inom ergonomi och hälsa för att skapa utrymmen som hjälper dig att forma en hållbar verksamhet som främjar individen. Det kallar vi Successful Interiors. Vi levererar helhetslösningar inom inredning; allt ifrån kontorsstolar, skrivbord och förvaring till mattor, gardiner och belysning.
Kinnarps i Uppsala söker en Logistikchef
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ha övergripande ansvar över lagret, allt ifrån inköp, reklamationer, skötsel/underhåll och arbetsrutiner. I din roll leder och coachar du ett mindre montageteam. Utvecklar rutiner och effektiviserar processer både på lagret och i arbetet kring leveranser och montage. Du blir en del av ledningsgruppen där du bidrar med din kompetens och tar ett övergripande ansvar över verksamhetens kvalitetsarbete och miljöarbete (inkluderande ex. kemikalier, förbrukning av drivmedel, energi samt avfallshantering).
Din profil
Du har erfarenhet av en liknande roll inom logistik och lager. Som person är du kommunikativ och lösningsorienterad med en teknisk förståelse. Viktigt att du är strukturerad och ordningssam och en skicklig administratör då det är många arbetsuppgifter att hantera parallellt. God systemvana, speciellt av Movex är meriterande. Du har tidigare ledarerfarenheter och har ett intresse för att coacha dina medarbetare och ge dem rätt förutsättningar för att lyckas i sina roller.
Kinnarps erbjuder dig
Ett fritt arbete med stort eget ansvar i ett kundorienterat företag inom en större koncern. Hos oss får du stimulerande arbetsuppgifter, mandat i din roll och goda utvecklingsmöjligheter. Ett arbete som är både händelserikt och varierande varje dag. Vi är ett prestigelöst och härligt gäng som trivs bra och har roligt tillsammans med många gemensamma aktiviteter. Samtidigt är vi en stark aktör på Uppsalamarknaden inom vår bransch. Visa mindre

Logistics Manager

Ansök    Nov 7    Q-Med AB    Logistikchef
With a unique legacy in dermatology as well as decades of cutting-edge innovation, Galderma is the leading company solely dedicated to skin and advancing the future of dermatology. We look for people who focus on getting results, embrace learning and bring a positive energy. They must combine initiative with a sense of teamwork and collaboration. Above all, they must be passionate about doing something meaningful for consumers, patients and the healthcare... Visa mer
With a unique legacy in dermatology as well as decades of cutting-edge innovation, Galderma is the leading company solely dedicated to skin and advancing the future of dermatology.

We look for people who focus on getting results, embrace learning and bring a positive energy. They must combine initiative with a sense of teamwork and collaboration. Above all, they must be passionate about doing something meaningful for consumers, patients and the healthcare professionals we serve every day. We aim to empower each employee and to promote their personal growth all the while ensuring business needs are met now and into the future. Across our company, we embrace diversity and respect the dignity, privacy and personal rights of every employee.

At Galderma, we actively give our teams reasons to believe in our ambition to become the leading dermatology company in the world. With us, you have the ultimate opportunity to gain new and challenging work experiences and create unparalleled, direct impact.

Logistics Manager
Location: Uppsala, Sweden (on-site)

Job Description

Our business is growing, and we are looking for a Logistics Manager who wants to grow in their career! In this role, you will have the opportunity to be a part of a great journey, driving changes and managing various responsibilities that will have an impact on the business.

In the role of Logistic Manager, you are responsible for warehousing and management of storage solutions and transport. You will have team management and overall responsibility for group order management as well as responsibility for delivery preparation and transport management activities. In the team, you will work with staff development and potential development opportunities within the company for individual development for the employees in your team.

Key Responsibilities

*

Responsible for the warehouse Team and our order and customer team to ensure the material to production on time and products out to our customers on time.
*

Evaluate individual development opportunities for staff
*

Ensure the supply to the production lines
*

Overall responsibility over the warehouse
*

Manage transport and inventory management
*

Coordinate exceptions related to transport handling

Skills & Qualifications

*

University degree or equivalent in logistics or supply chain is advantageous
*

Some years of experience in similar areas for logistics management/order management
*

Experience in project management is advantageous
*

Managerial experience from the industry is advantageous
*

Experience in handling third-party logistics management is advantageous
*

Fluency in Swedish and English, written and spoken

What we offer in return
You will be working for an organisation that embraces diversity & inclusion and believe we will deliver better outcomes by reflecting the perspectives of our diverse customer base.

As Galderma's Global Center of Excellence for Aesthetics we have in Uppsala a unique edge as we have on our site the whole product chain from research and development to production and marketing. Here our nearly 450 employees work on our world leading brands such as Restylane, Azzalure and Sculptra.

We are offering you the opportunity to work in an exciting, international environment where both professional and personal development is encouraged. We are based in modern offices and located just by the river (Fyrisån) in Uppsala only a 10 minute bike ride from Uppsala Central Station.

Your application
We welcome your application (CV and letter) via our company website CAREERS | Galderma

Apply as soon as possible though no later than the 27th of November 2022. The selection process is ongoing and the role may be filled prior to the last application date.

About Galderma
Galderma is the world's largest independent dermatology company, present in approximately 100 countries. Since our inception in 1981, we have been driven by a complete dedication to dermatology. We deliver an innovative, science-based portfolio of sophisticated brands and services across Aesthetics, Consumer Care and Prescription Medicine. Focused on the needs of consumers and patients, we work in partnership with healthcare professionals to ensure superior outcomes. Because we understand that the skin we're in shapes our life stories, we are advancing dermatology for every skin story. For more information, please visit our website: https://www.galderma.com/careers Visa mindre

Regional Manager - Middle/North

Ansök    Jun 21    Foodora AB    Logistikchef
Are you born a natural leader who wants to use those skills at one of Sweden’s most upcoming food (and retail) Tech companies? We are looking for a Regional Manager for our logistics department at foodora Sweden. Besides being part of our cool journey, you will also be an important part of our rider execution. This means making sure that the performance runs smoothly and efficiently all the way from the restaurants and shops to our customers’ doorstep. Thi... Visa mer
Are you born a natural leader who wants to use those skills at one of Sweden’s most upcoming food (and retail) Tech companies? We are looking for a Regional Manager for our logistics department at foodora Sweden. Besides being part of our cool journey, you will also be an important part of our rider execution. This means making sure that the performance runs smoothly and efficiently all the way from the restaurants and shops to our customers’ doorstep. This requires an understanding of the factors that influence logistics performance, the analytical capability to define what to improve and - most important of all - the attitude and coaching skills to get it done. Does this sound like your next dream job? In that case, don’t wait any longer to join our fun and fast journey!WHAT YOU WILL (BUT NOT ONLY) DO

- As a Regional Fleet Manager, you lead your regional team and create an engaged and constructive working atmosphere.
- You monitor the rider performance on a city level and coach the city teams towards improvement
- You work closely with the Head of Fleet Management and the rest of the management team, to implement national practices and targets on a local level
- You continuously assure that we have the right people in the right place
- You manage rider related processes that are executed in your region. Although many operational tasks are delegated locally, you together with the Head of Fleet Management create a governance structure which allows you to steer the processes where necessary and to easily and clearly report on the continuous improvement
- You are responsible for our reputation in your region. Which means that you also make sure that we follow policies, guidelines & law in terms of rider operation in your region
YOU ARE

- Can-do attitude - You combine a hands-on mentality with an appropriate professional and intellectual ability
- Structured - You have a structured way of working to develop feasible project implementation plans
- Analytical - Strong analytical skills and curiosity to use data (which we base our actions upon)
- Communicative - With your excellent communication skills, you are understandable and helpful towards your Area Managers and project stakeholders and are able to inspire and guide them towards sustainable performance improvement
- Flexible - We work in a high paced environment, can you keep up in the speed?
REQUIRED QUALIFICATIONS

- You have an academic degree in Engineering/Economics/Business or a similar field
- You have 3-5 years of relevant experience
- You have previous experience with personnel responsibility and leadership
- Very good skills in Excel and Google Suite
- You communicate fluently in both Swedish and English, verbally and in writing
- It will be considered a plus if you have a driver’s license
- It will be considered a plus if you have experience from start-up/scale-up or the same industry as foodora
Start date: September

Our selection process is continuous and the ad may close before the recruitment process is completed, if we’ve moved forward to the screening or interview phase.

Our recruitment process will include the following:

(https://emojipedia.org/light-bulb/) Psychometric tests via Alva Labs - We use science-based methodology.

(https://emojipedia.org/laptop/) Digital HR interview - Let’s get to know each other a bit better!

(https://emojipedia.org/briefcase/) Case interview - Do your magic and meet us face to face.

Reference check - Almost there!

? (https://emojipedia.org/check-mark/) Background check - Final step before we’ll become colleagues.WHO WE ARE

We’re foodorians, a driven and happy gang of food lovers eager to create the LMD* service of the future! Our core values help concretize what we’re aiming for: We dare, We get it done & We’re equally pink. We’re people from all backgrounds, with different experiences, opinions and ideas. This is something we value highly, since we fully believe that diversity is what builds our culture and success.

Success is fun, but let’s be clear: it cannot happen at the expense of sustainability. Since January 2020 we’re a carbon neutral business and we hope to lead the way for sustainability within our industry - from supplying 100% electrical transportation to promoting more environmentally friendly food choices. Please check out our Instagram, foodorapeople.se (https://instagram.com/foodorapeople.se?igshid=12as2gaeoh57g), to see what’s going on right now.

LMD = Last Mile Delivery. That, and many other nerdy abbreviations, is something you’ll learn when you start. ;)

BENEFITS

- Wellness allowance.
- Employee discount at foodora (woho!).
- Occupational pension, incl. premium exemption insurance, accident insurance and life insurance.
- Great deals at Benify.
- Awesome AW’s and (pink) parties. Visa mindre

Supply Manager

Ansök    Apr 27    Experis AB    Logistikchef
Avdelningen Supply Chain Planning (SCP) ansvarar för helhetsplanering samt framtagning av artwork för tillverkning av läkemedelsprodukter som distribueras i Fresenius-Kabis nätverk. Arbetsuppgifter Som Supply Manager hos Fresenius Kabi har du det övergripande ansvaret att balansera utbud och efterfrågan ett av våra fyra produktområden, samt att optimera produktionskapacitet och lagernivåer. Du bidrar i ett försörjningsteam med målsättningarna att säkerst... Visa mer
Avdelningen Supply Chain Planning (SCP) ansvarar för helhetsplanering samt framtagning av artwork för tillverkning av läkemedelsprodukter som distribueras i Fresenius-Kabis nätverk.

Arbetsuppgifter

Som Supply Manager hos Fresenius Kabi har du det övergripande ansvaret att balansera utbud och efterfrågan ett av våra fyra produktområden, samt att optimera produktionskapacitet och lagernivåer. Du bidrar i ett försörjningsteam med målsättningarna att säkerställa och förbättra definierade nyckeltal, till exempel servicenivå och tillgänglighet av produkt hos kund, samt hanterar avvikelser i försörjningskedjan.

Att vara Supply Manager innebär att du har nära kontakt med kundmarknader, produktutveckling, produktion, kvalitet, kundservice och lager. Det här ger dig insyn i Fresenius Kabis hela värdekedja, från efterfrågan på marknaden på befintliga och nya produkter till leverans av råvaror, produktion och distribution av färdiga produkter. Du blir en viktig del i produktionen och leveransen av produkter som räddar liv och förbättrar livskvalitén hos många.

I rollen som Supply Manager ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

* Efterfrågan- och leveransplanering för ett av produktområdena inom API / färdigvaror.
* Optimera och övervaka lagernivåerna på produktionsanläggningen och på Fresenius Kabis lager runt om i världen (ca 50 marknader).
* Bereda underlag för Sälj- och Verksamhetsplaneringsprocessen (S&OP;) gällande produktionsvolymer, kapacitetsplanering och försäljningsprognoser.
* Aktivt deltaga i tvärfunktionella flödesteam för att säkra uppfyllelse av leverans och ledtider i samarbete med marknad, produktion, QC, QA och lager.
* Hantera nya produkter i leveranskedjan och stödja optimering av produktportföljen från ett produktions-, lager- och kundserviceperspektiv.
* Säkra leverantörskedjeprocesser, bland annat genom effektivt utnyttjande av SAP och andra system.
* Säkerställa och driva förbättringar av nyckeltal, såsom tillgänglighet, servicenivå och lagertäckning.
* Initiera och driva kontinuerliga förbättringar inom området Supply Chain Planning. Arbetet utförs i en produktionsorienterad miljö med starkt fokus på tvärfunktionellt samarbete.

Om tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.

Arbetstiden är förlagd till dagtid. Rollen är placerad i Uppsala, men flexibilitet finns för att viss del av arbetsveckan kan göras på distans. Resor förekommer, bland annat till produktionsenheten i Brunna.

Startdatum så snart som möjligt.

Om dig

* Civilingenjör i industriell ekonomi eller motsvarande utbildning från högskola/universitet
* Behärskar förutom svenska, engelska i tal och skrift
* Erfarenhet från arbete inom Supply Chain Management
* Erfarenhet från projektledning eller processledning

Om oss

Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anne Wegar, 0709-535880, [email protected] eller Andree Hjärtquist Manager Supply Chain Planning, 018- 64 42 12. [email protected]

Fackliga kontaktpersoner är: Frank Glackin för Unionen, 018-644 773, Linda Holm för SACO, 018-644 034, Karin Andersson för Unionen Brunna, 08-581 780 11 Visa mindre

Supply Manager

Ansök    Mar 31    Experis AB    Logistikchef
Avdelningen Supply Chain Planning (SCP) ansvarar för helhetsplanering samt framtagning av artwork för tillverkning av läkemedelsprodukter som distribueras i Fresenius-Kabis nätverk. Arbetsuppgifter Som Supply Manager hos Fresenius Kabi har du det övergripande ansvaret att balansera utbud och efterfrågan ett av våra fyra produktområden, samt att optimera produktionskapacitet och lagernivåer. Du bidrar i ett försörjningsteam med målsättningarna att säkerst... Visa mer
Avdelningen Supply Chain Planning (SCP) ansvarar för helhetsplanering samt framtagning av artwork för tillverkning av läkemedelsprodukter som distribueras i Fresenius-Kabis nätverk.

Arbetsuppgifter

Som Supply Manager hos Fresenius Kabi har du det övergripande ansvaret att balansera utbud och efterfrågan ett av våra fyra produktområden, samt att optimera produktionskapacitet och lagernivåer. Du bidrar i ett försörjningsteam med målsättningarna att säkerställa och förbättra definierade nyckeltal, till exempel servicenivå och tillgänglighet av produkt hos kund, samt hanterar avvikelser i försörjningskedjan.

Att vara Supply Manager innebär att du har nära kontakt med kundmarknader, produktutveckling, produktion, kvalitet, kundservice och lager. Det här ger dig insyn i Fresenius Kabis hela värdekedja, från efterfrågan på marknaden på befintliga och nya produkter till leverans av råvaror, produktion och distribution av färdiga produkter. Du blir en viktig del i produktionen och leveransen av produkter som räddar liv och förbättrar livskvalitén hos många.

I rollen som Supply Manager ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

* Efterfrågan- och leveransplanering för ett av produktområdena inom API / färdigvaror.
* Optimera och övervaka lagernivåerna på produktionsanläggningen och på Fresenius Kabis lager runt om i världen (ca 50 marknader).
* Bereda underlag för Sälj- och Verksamhetsplaneringsprocessen (S&OP;) gällande produktionsvolymer, kapacitetsplanering och försäljningsprognoser.
* Aktivt deltaga i tvärfunktionella flödesteam för att säkra uppfyllelse av leverans och ledtider i samarbete med marknad, produktion, QC, QA och lager.
* Hantera nya produkter i leveranskedjan och stödja optimering av produktportföljen från ett produktions-, lager- och kundserviceperspektiv.
* Säkra leverantörskedjeprocesser, bland annat genom effektivt utnyttjande av SAP och andra system.
* Säkerställa och driva förbättringar av nyckeltal, såsom tillgänglighet, servicenivå och lagertäckning.
* Initiera och driva kontinuerliga förbättringar inom området Supply Chain Planning. Arbetet utförs i en produktionsorienterad miljö med starkt fokus på tvärfunktionellt samarbete.

Om tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.

Arbetstiden är förlagd till dagtid. Rollen är placerad i Uppsala, men flexibilitet finns för att viss del av arbetsveckan kan göras på distans. Resor förekommer, bland annat till produktionsenheten i Brunna.

Startdatum så snart som möjligt.

Om dig

* Civilingenjör i industriell ekonomi eller motsvarande utbildning från högskola/universitet
* Behärskar förutom svenska, engelska i tal och skrift
* Erfarenhet från arbete inom Supply Chain Management
* Erfarenhet från projektledning eller processledning

Om oss

Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anne Wegar, 0709-535880, [email protected] eller Andree Hjärtquist Manager Supply Chain Planning, 018- 64 42 12. [email protected]

Fackliga kontaktpersoner är: Frank Glackin för Unionen, 018-644 773, Linda Holm för SACO, 018-644 034, Karin Andersson för Unionen Brunna, 08-581 780 11 Visa mindre

Supply Manager

Ansök    Maj 25    Experis AB    Logistikchef
Avdelningen Supply Chain Planning (SCP) ansvarar för helhetsplanering samt framtagning av artwork för tillverkning av läkemedelsprodukter som distribueras i Fresenius-Kabis nätverk. Arbetsuppgifter Som Supply Manager hos Fresenius Kabi har du det övergripande ansvaret att balansera utbud och efterfrågan ett av våra fyra produktområden, samt att optimera produktionskapacitet och lagernivåer. Du bidrar i ett försörjningsteam med målsättningarna att säkerst... Visa mer
Avdelningen Supply Chain Planning (SCP) ansvarar för helhetsplanering samt framtagning av artwork för tillverkning av läkemedelsprodukter som distribueras i Fresenius-Kabis nätverk.

Arbetsuppgifter

Som Supply Manager hos Fresenius Kabi har du det övergripande ansvaret att balansera utbud och efterfrågan ett av våra fyra produktområden, samt att optimera produktionskapacitet och lagernivåer. Du bidrar i ett försörjningsteam med målsättningarna att säkerställa och förbättra definierade nyckeltal, till exempel servicenivå och tillgänglighet av produkt hos kund, samt hanterar avvikelser i försörjningskedjan.

Att vara Supply Manager innebär att du har nära kontakt med kundmarknader, produktutveckling, produktion, kvalitet, kundservice och lager. Det här ger dig insyn i Fresenius Kabis hela värdekedja, från efterfrågan på marknaden på befintliga och nya produkter till leverans av råvaror, produktion och distribution av färdiga produkter. Du blir en viktig del i produktionen och leveransen av produkter som räddar liv och förbättrar livskvalitén hos många.

I rollen som Supply Manager ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

* Efterfrågan- och leveransplanering för ett av produktområdena inom API / färdigvaror.
* Optimera och övervaka lagernivåerna på produktionsanläggningen och på Fresenius Kabis lager runt om i världen (ca 50 marknader).
* Bereda underlag för Sälj- och Verksamhetsplaneringsprocessen (S&OP;) gällande produktionsvolymer, kapacitetsplanering och försäljningsprognoser.
* Aktivt deltaga i tvärfunktionella flödesteam för att säkra uppfyllelse av leverans och ledtider i samarbete med marknad, produktion, QC, QA och lager.
* Hantera nya produkter i leveranskedjan och stödja optimering av produktportföljen från ett produktions-, lager- och kundserviceperspektiv.
* Säkra leverantörskedjeprocesser, bland annat genom effektivt utnyttjande av SAP och andra system.
* Säkerställa och driva förbättringar av nyckeltal, såsom tillgänglighet, servicenivå och lagertäckning.
* Initiera och driva kontinuerliga förbättringar inom området Supply Chain Planning. Arbetet utförs i en produktionsorienterad miljö med starkt fokus på tvärfunktionellt samarbete.

Om tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.

Arbetstiden är förlagd till dagtid. Rollen är placerad i Uppsala, men flexibilitet finns för att viss del av arbetsveckan kan göras på distans. Resor förekommer, bland annat till produktionsenheten i Brunna.

Startdatum så snart som möjligt.

Om dig

* Civilingenjör i industriell ekonomi eller motsvarande utbildning från högskola/universitet
* Behärskar förutom svenska, engelska i tal och skrift
* Erfarenhet från arbete inom Supply Chain Management
* Erfarenhet från projektledning eller processledning

Om oss

Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anne Wegar, 0709-535880, [email protected] eller Andree Hjärtquist Manager Supply Chain Planning, 018- 64 42 12. [email protected]

Fackliga kontaktpersoner är: Frank Glackin för Unionen, 018-644 773, Linda Holm för SACO, 018-644 034, Karin Andersson för Unionen Brunna, 08-581 780 11 Visa mindre

Logistikchef

Ansök    Feb 9    Clevry Sweden AB    Logistikchef
Om företaget AQ M-Tech AB är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter. Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt. AQ M-Tech arbetar främst inom MedTech-branschen med tillverkning av egna pr... Visa mer
Om företaget

AQ M-Tech AB är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter. Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt. AQ M-Tech arbetar främst inom MedTech-branschen med tillverkning av egna produkter men också som kontraktstillverkare till världsledande kunder inom läkemedelstillverkning.

AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Hos oss får du möjligheten att utvecklas vidare i en dynamisk koncern där initiativrikedom och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas. Läs gärna mer om AQ M-Tech på företagets hemsida (https://www.aqgroup.com/sv/aqm-tech/aq-m-tech).

Detta är en direktrekrytering där Clevry ansvarar för rekryteringsprocessen men där du sedan kommer bli anställd direkt hos AQ M-Tech. Tjänsten är på heltid tillsvidare och placerad i Uppsala.

Din roll
I rollen som Logistikchef kommer du att vara en del av AQ M-Techs ledningsgrupp och ha personalansvar för ca 15 medarbetare på företagets logistik och inköpsavdelning. Arbetet innebär ett högt tempo med hög närvaro på plats i gruppen och du förväntas motivera och inspirera gruppen för att se till att produktionen får rätt material i rätt tid.

I din grupp ingår operativa inköpare som lägger order, ser till att lagernivåer är uppdaterade och att materialet finns hemma i företagets logistik. Vad gäller logistiken ansvarar du för logistiker som arbetar med kittning av materialpaket till produktionen samt de interna flödena mellan avdelningar och produktionsenheter fram till utleverans av färdiga produkter.

I din roll ingår även digitalisering och förenkling av processer, kontakt med leverantörer, medarbetarsamtal samt att sätta mål för din grupp för att skapa en effektivare logistiklösning. Som logistikchef på AQ M-Tech förväntas du samarbeta med systerföretagen inom AQ Group och då en del av inköpen sker från systerfabrik i Bulgarien innebär tjänsten några resor per år. Du rapporterar till VD för AQ M-Tech AB.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Coacha, inspirera och säkerställa att gruppen uppnår uppsatta mål
- Ansvara för digitalisering och effektivisering av processer
- Tillsammans med dina medarbetare ansvara för kontakten med leverantörer


Din profil
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av en ledarroll inom verkstad, industri eller annat tekniskt område. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom logistikområdet både praktiskt och genom digitalisering och förenkling av processen. Vidare har du en god IT-vana och mycket goda kunskaper i svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av Monitor ERP, vilket är det affärssystem som man arbetar inom på AQ M-Tech. Har du utbildning på eftergymnasial nivå med inriktning teknik eller ekonomi ses det också som meriterande.

För att trivas och bli framgångsrik i denna tjänst krävs det att du är driven, flexibel och trivs i en föränderlig verksamhet. Du är engagerad och gillar ett högt arbetstempo och har en god förmåga att få med dig andra. Att arbeta strukturerat och analytiskt är en förutsättning för att du ska hinna med att fatta många viktiga beslut i pressade situationer. Viktigt är att du känner dig trygg i dig själv och din roll samt att du vågar ta ansvar även om det inte alltid blir helt rätt. Du vet att det är genom lagspel som man når de bästa resultaten och värderar därför samarbete med andra funktioner inom företaget högt. Du är en relationsinriktad och serviceinriktad person och några ledord i ditt arbete är effektivitet, noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Matilda Höglind på telefonnummer +4672 253 92 53 eller [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Vi söker en Supply Manager till Supply Chain Planning

Ansök    Jan 18    Fresenius Kabi AB    Logistikchef
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter ... Visa mer
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.

Avdelningen Supply Chain Planning (SCP) ansvarar för helhetsplanering samt framtagning av artwork för tillverkning av läkemedelsprodukter som distribueras i Fresenius-Kabis nätverk.

Arbetsuppgifter

Som Supply Manager hos Fresenius Kabi har du det övergripande ansvaret att balansera utbud och efterfrågan ett av våra fyra produktområden, samt att optimera produktionskapacitet och lagernivåer. Du bidrar i ett försörjningsteam med målsättningarna att säkerställa och förbättra definierade nyckeltal, till exempel servicenivå och tillgänglighet av produkt hos kund, samt hanterar avvikelser i försörjningskedjan.

Att vara Supply Manager innebär att du har nära kontakt med kundmarknader, produktutveckling, produktion, kvalitet, kundservice och lager. Det här ger dig insyn i Fresenius Kabis hela värdekedja, från efterfrågan på marknaden på befintliga och nya produkter till leverans av råvaror, produktion och distribution av färdiga produkter. Du blir en viktig del i produktionen och leveransen av produkter som räddar liv och förbättrar livskvalitén hos många.

I rollen som Supply Manager ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

Efterfrågan- och leveransplanering för ett av produktområdena inom API / färdigvaror.
Optimera och övervaka lagernivåerna på produktionsanläggningen och på Fresenius Kabis lager runt om i världen (ca 50 marknader).
Bereda underlag för Sälj- och Verksamhetsplaneringsprocessen (S&OP;) gällande produktionsvolymer, kapacitetsplanering och försäljningsprognoser.
Aktivt deltaga i tvärfunktionella flödesteam för att säkra uppfyllelse av leverans och ledtider i samarbete med marknad, produktion, QC, QA och lager.
Hantera nya produkter i leveranskedjan och stödja optimering av produktportföljen från ett produktions-, lager- och kundserviceperspektiv.
Säkra leverantörskedjeprocesser, bland annat genom effektivt utnyttjande av SAP och andra system.
Säkerställa och driva förbättringar av nyckeltal, såsom tillgänglighet, servicenivå och lagertäckning.
Initiera och driva kontinuerliga förbättringar inom området Supply Chain Planning. Arbetet utförs i en produktionsorienterad miljö med starkt fokus på tvärfunktionellt samarbete.
Om tjänsten

Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.

Arbetstiden är förlagd till dagtid. Rollen är placerad i Uppsala, men flexibilitet finns för att viss del av arbetsveckan kan göras på distans. Resor förekommer, bland annat till produktionsenheten i Brunna.

Startdatum så snart som möjligt.

Om dig

Civilingenjör i industriell ekonomi eller motsvarande utbildning från högskola/universitet
Behärskar förutom svenska, engelska i tal och skrift
Erfarenhet från arbete inom Supply Chain Management
Erfarenhet från projektledning eller processledning.
Om oss

Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Andree Hjärtquist Manager Supply Chain Planning, 018- 64 42 12. [email protected]
Fackliga kontaktpersoner är: Frank Glackin för Unionen, 018–644?773, Linda Holm för SACO, 018–644 034, Karin Andersson för Unionen Brunna, 08-581 780 11

Välkommen med din ansökan via länken nedan, urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller post. Visa mindre

Logistikchef

Ansök    Mar 22    Clevry Sweden AB    Logistikchef
Om företaget AQ M-Tech AB är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter. Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt. AQ M-Tech arbetar främst inom MedTech-branschen med tillverkning av egna pr... Visa mer
Om företaget

AQ M-Tech AB är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter. Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt. AQ M-Tech arbetar främst inom MedTech-branschen med tillverkning av egna produkter men också som kontraktstillverkare till världsledande kunder inom läkemedelstillverkning.

AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Hos oss får du möjligheten att utvecklas vidare i en dynamisk koncern där initiativrikedom och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas. Läs gärna mer om AQ M-Tech på företagets hemsida (https://www.aqgroup.com/sv/aqm-tech/aq-m-tech).

Detta är en direktrekrytering där Clevry ansvarar för rekryteringsprocessen men där du sedan kommer bli anställd direkt hos AQ M-Tech. Tjänsten är på heltid tillsvidare och placerad i Uppsala.

Din roll
I rollen som Logistikchef kommer du att vara en del av AQ M-Techs ledningsgrupp och ha personalansvar för ca 15 medarbetare på företagets logistik och inköpsavdelning. Arbetet innebär ett högt tempo med hög närvaro på plats i gruppen och du förväntas motivera och inspirera gruppen för att se till att produktionen får rätt material i rätt tid.

I din grupp ingår operativa inköpare som lägger order, ser till att lagernivåer är uppdaterade och att materialet finns hemma i företagets logistik. Vad gäller logistiken ansvarar du för logistiker som arbetar med kittning av materialpaket till produktionen samt de interna flödena mellan avdelningar och produktionsenheter fram till utleverans av färdiga produkter.

I din roll ingår även digitalisering och förenkling av processer, kontakt med leverantörer, medarbetarsamtal samt att sätta mål för din grupp för att skapa en effektivare logistiklösning. Som logistikchef på AQ M-Tech förväntas du samarbeta med systerföretagen inom AQ Group och då en del av inköpen sker från systerfabrik i Bulgarien innebär tjänsten några resor per år. Du rapporterar till VD för AQ M-Tech AB.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Coacha, inspirera och säkerställa att gruppen uppnår uppsatta mål
- Ansvara för digitalisering och effektivisering av processer
- Tillsammans med dina medarbetare ansvara för kontakten med leverantörer


Din profil
Vi söker dig som har runt 2 års erfarenhet av en ledarroll inom verkstad, industri eller annat tekniskt område, alternativt dig som nyligen har tagit en kandidatexamen inom logistik och känner dig redo att ta dig an din första chefsroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom logistikområdet både praktiskt och genom digitalisering och förenkling av processen. Vidare har du en god IT-vana och mycket goda kunskaper i svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av Monitor ERP, vilket är det affärssystem som man arbetar inom på AQ M-Tech.

För att trivas och bli framgångsrik i denna tjänst krävs det att du är driven, flexibel och trivs i en föränderlig verksamhet. Du är engagerad och gillar ett högt arbetstempo och har en god förmåga att få med dig andra. Att arbeta strukturerat och analytiskt är en förutsättning för att du ska hinna med att fatta många viktiga beslut i pressade situationer. Viktigt är att du känner dig trygg i dig själv och din roll samt att du vågar ta ansvar även om det inte alltid blir helt rätt. Du vet att det är genom lagspel som man når de bästa resultaten och värderar därför samarbete med andra funktioner inom företaget högt. Du är en relationsinriktad och serviceinriktad person och några ledord i ditt arbete är effektivitet, noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Matilda Höglind på telefonnummer +4672 253 92 53 eller [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Area Manager - Uppsala

Ansök    Dec 17    Foodora AB    Logistikchef
Do you want to play an essential role in our logistics department where you can use your analytical skills to make the right decisions forward and ensure that our customers get an amazing delivery experience? Even though your analytical skills are very important, we also want you to be a great leader to maintain and strengthen our courier community. To seize this challenge, we need you to be confident, bold and fully engaged to deliver beyond-the-ordinary ... Visa mer
Do you want to play an essential role in our logistics department where you can use your analytical skills to make the right decisions forward and ensure that our customers get an amazing delivery experience? Even though your analytical skills are very important, we also want you to be a great leader to maintain and strengthen our courier community. To seize this challenge, we need you to be confident, bold and fully engaged to deliver beyond-the-ordinary stuff. Oh… did we even mention that you must thrive in an organisation with very high (!) speed?

We are now looking for someone who wants to manage our logistics operations and Rider organization in our central region. You will be based in Uppsala and be a part of our Logistics department, which is responsible for an amazing delivery experience from our partner restaurants to our customers in a safe and efficient way.WHAT YOU WILL (BUT NOT ONLY) DO

- To take responsibility for our local logistics operations in Uppsala + other cities in the middle region.

- To ensure that the delivery couriers and the team-leaders have all the tools and resources necessary to deliver excellent results

- To drive strategic initiatives based on central strategy and manage the local team to reach set goals quickly

- To ensure successful recruitment and performance management of our fleet in your region

- To build and to continuously strengthen the courier community

- You will work closely together with and report to The Regional Fleet ManagerYOU ARE

- You are a team-player with a strong drive that thrives when there is a lot happening around you

- Equipped with excellent analytical and communication skills

- You are very detail oriented, structured and organized

- You are fast, problem-solving and hands-on when the situation demands it

REQUIRED QUALIFICATIONS

- You have previous experience from leading or managing people

- You have a relevant university degree within for example logistics, economy or other relevant field

- You have excellent English skills, both written and verbal (Skills in Swedish or another language is a plus)

- You like to use data to your advantage and you have a good command of Excel

- Driver licenseOur selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

Please check in our instagram foodorapeople.se (https://instagram.com/foodorapeople.se?igshid=12as2gaeoh57g) in the meantime to see what’s going on right now. Who knows, they might be your future colleagues!

WHO WE ARE

We are foodorians, a happy gang of food lovers all eager to create the delivery service of the future! For us, humility, innovation and teamwork make up the cornerstone for our success, combined with a shared entrepreneurial spirit. We are currently breaking new grounds in the industry by completely redefining what a delivery service actually is - therefore, high tempo and flexibility is common and days never look the same (really!).

We are people from all backgrounds, with different experiences and wildly varied ideas and opinions. This is something we value highly, since we fully believe that diversity is what builds our culture and success. We are proud of being an employer for people from all corners of the world and at the same time distinguish ourselves as one of the fastest growing companies within LMD*!

Sure, growth and success is all fun and games, but let’s be clear: it cannot happen at the expense of our sustainability work. Since January 2020 we are a carbon neutral business, not just in Sweden but for our whole European operation. Our goals are ambitious to be leading the way for sustainability within our industry - from supplying 100% electrical transportation to promoting more environmentally friendly food choices, we want to stand for a green future! Are you in?

LMD stands for Last Mile Delivery. That, and many other nerdy abbreviations, is something you’ll come to learn when you start. ;)

BENEFITS

- Wellness allowance

- Employee discount at foodora (wohoo!)

- Occupational pension, incl. premium exemption insurance, accident insurance, life insurance

- Benify

- Awesome AW’s and parties (we can’t wait to have them back)! Visa mindre

Logistikchef

Ansök    Jan 5    Clevry Sweden AB    Logistikchef
Om företaget AQ M-Tech AB är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter. Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt. AQ M-Tech arbetar främst inom MedTech-branschen med tillverkning av egna pr... Visa mer
Om företaget

AQ M-Tech AB är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter. Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt. AQ M-Tech arbetar främst inom MedTech-branschen med tillverkning av egna produkter men också som kontraktstillverkare till världsledande kunder inom läkemedelstillverkning.

AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Hos oss får du möjligheten att utvecklas vidare i en dynamisk koncern där initiativrikedom och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas. Läs gärna mer om AQ M-Tech på företagets hemsida (https://www.aqgroup.com/sv/aqm-tech/aq-m-tech).

Detta är en direktrekrytering där Clevry ansvarar för rekryteringsprocessen men där du sedan kommer bli anställd direkt hos AQ M-Tech. Tjänsten är på heltid tillsvidare och placerad i Uppsala.

Din roll
I rollen som Logistikchef kommer du att vara en del av AQ M-Techs ledningsgrupp och ha personalansvar för ca 15 medarbetare på företagets logistik och inköpsavdelning. Arbetet innebär ett högt tempo med hög närvaro på plats i gruppen och du förväntas motivera och inspirera gruppen för att se till att produktionen får rätt material i rätt tid.

I din grupp ingår operativa inköpare som lägger order, ser till att lagernivåer är uppdaterade och att materialet finns hemma i företagets logistik. Vad gäller logistiken ansvarar du för logistiker som arbetar med kittning av materialpaket till produktionen samt de interna flödena mellan avdelningar och produktionsenheter fram till utleverans av färdiga produkter.

I din roll ingår även digitalisering och förenkling av processer, kontakt med leverantörer, medarbetarsamtal samt att sätta mål för din grupp för att skapa en effektivare logistiklösning. Som logistikchef på AQ M-Tech förväntas du samarbeta med systerföretagen inom AQ Group och då en del av inköpen sker från systerfabrik i Bulgarien innebär tjänsten några resor per år. Du rapporterar till VD för AQ M-Tech AB.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Coacha, inspirera och säkerställa att gruppen uppnår uppsatta mål
- Ansvara för digitalisering och effektivisering av processer
- Tillsammans med dina medarbetare ansvara för kontakten med leverantörer


Din profil
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av en ledarroll inom verkstad, industri eller annat tekniskt område. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom logistikområdet både praktiskt och genom digitalisering och förenkling av processen. Vidare har du en god IT-vana och mycket goda kunskaper i svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av Monitor ERP, vilket är det affärssystem som man arbetar inom på AQ M-Tech. Har du utbildning på eftergymnasial nivå med inriktning teknik eller ekonomi ses det också som meriterande.

För att trivas och bli framgångsrik i denna tjänst krävs det att du är driven, flexibel och trivs i en föränderlig verksamhet. Du är engagerad och gillar ett högt arbetstempo och har en god förmåga att få med dig andra. Att arbeta strukturerat och analytiskt är en förutsättning för att du ska hinna med att fatta många viktiga beslut i pressade situationer. Viktigt är att du känner dig trygg i dig själv och din roll samt att du vågar ta ansvar även om det inte alltid blir helt rätt. Du vet att det är genom lagspel som man når de bästa resultaten och värderar därför samarbete med andra funktioner inom företaget högt. Du är en relationsinriktad och serviceinriktad person och några ledord i ditt arbete är effektivitet, noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Matilda Höglind på telefonnummer +4672 253 92 53 eller [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Junior Area Manager - Uppsala

Ansök    Dec 21    Foodora AB    Logistikchef
Are you born a natural leader who wants to use those skills at one of Sweden’s most upcoming Tech companies? Are you at the same time a people person who really enjoys helping your colleagues out in high and low? We are now looking for a Junior Area Manager who will be part of our rider organisation at foodora. Besides being part of our fast and cool journey, you will also be an important part of our rider execution and make sure everything runs smoothly o... Visa mer
Are you born a natural leader who wants to use those skills at one of Sweden’s most upcoming Tech companies? Are you at the same time a people person who really enjoys helping your colleagues out in high and low? We are now looking for a Junior Area Manager who will be part of our rider organisation at foodora. Besides being part of our fast and cool journey, you will also be an important part of our rider execution and make sure everything runs smoothly on a daily basis, whether it’s recruitment activities, compliance follow ups or development projects. To thrive and succeed in this role you need to see challenges with an optimistic mind, no problem is too big to solve, right? Besides that, a huge part of your job will be to communicate with your colleagues, therefore great communication skills are key. And hey, let’s not forget that we also want you to bring your business mindset! Are you in for a ride? Come join the fun!

WHAT YOU WILL (BUT NOT ONLY) DO

- Execution and administration of high-quality and seamless Rider Processes

- This will include Rider recruitment, onboarding, Rider training and staffing

- Drive Rider compliance and performance among Riders

- Creating a compliance and development structure for Riders

- Following-up with Riders in case of non compliance or underperformance

- Initiating and executing development projects, based on fleet segmentation

- Responsionsible for the improvement of local work environment

- Based on engagement survey results, initiated projects to boost Rider engagement

- Making Riders aware of development and career opportunitiesYOU ARE

- Structured - We are moving fast, everything isn’t in place yet, therefore finding a good structure is key

- Result Oriented - Results, results, results - yes we love great results at foodora. We hope that you love it as much as we do!

- Solutions Oriented - You can find a solution in the most challenging task

- Communicative - You are a solid communicator, who thrives when helping your colleagues out

- Leadership skills - Do you have a natural leader inside of you? In that case we definitely want to take part of that!REQUIRED QUALIFICATIONS

- University degree or similar

- Good knowledge in Microsoft Office (especially Excel and PowerPoint) and Google suite (Google sheets, Google Slides)

- You can communicate both in Swedish and English, written and spoken

- It will be considered a plus if you have some sort of leadership experience, formal or informal

- It will be considered a plus if you have a driver's licenceOur selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

Please check in our instagram foodorapeople.se (https://instagram.com/foodorapeople.se?igshid=12as2gaeoh57g) in the meantime to see what’s going on right now. Who knows, they might be your future colleagues!

WHO WE ARE

We are foodorians, a happy gang of food lovers all eager to create the delivery service of the future! For us, humility, innovation and teamwork make up the cornerstone for our success, combined with a shared entrepreneurial spirit. We are currently breaking new grounds in the industry by completely redefining what a delivery service actually is - therefore, high tempo and flexibility is common and days never look the same (really!).

We are people from all backgrounds, with different experiences and wildly varied ideas and opinions. This is something we value highly, since we fully believe that diversity is what builds our culture and success. We are proud of being an employer for people from all corners of the world and at the same time distinguish ourselves as one of the fastest growing companies within LMD*!

Sure, growth and success is all fun and games, but let’s be clear: it cannot happen at the expense of our sustainability work. Since January 2020 we are a carbon neutral business, not just in Sweden but for our whole European operation. Our goals are ambitious to be leading the way for sustainability within our industry - from supplying 100% electrical transportation to promoting more environmentally friendly food choices, we want to stand for a green future! Are you in?

LMD stands for Last Mile Delivery. That, and many other nerdy abbreviations, is something you’ll come to learn when you start. ;)

BENEFITS

- Wellness allowance

- Employee discount at foodora (wohoo!)

- Occupational pension, incl. premium exemption insurance, accident insurance, life insurance

- Benify

- Awesome AW’s and parties (we can’t wait to have them back)! Visa mindre

Area Manager - Uppsala

Ansök    Nov 3    Foodora AB    Logistikchef
Do you want to play an essential role in our logistics department where you can use your analytical skills to make the right decisions forward and ensure that our customers get an amazing delivery experience? Even though your analytical skills are very important, we also want you to be a great leader to maintain and strengthen our courier community. To seize this challenge, we need you to be confident, bold and fully engaged to deliver beyond-the-ordinary ... Visa mer
Do you want to play an essential role in our logistics department where you can use your analytical skills to make the right decisions forward and ensure that our customers get an amazing delivery experience? Even though your analytical skills are very important, we also want you to be a great leader to maintain and strengthen our courier community. To seize this challenge, we need you to be confident, bold and fully engaged to deliver beyond-the-ordinary stuff. Oh… did we even mention that you must thrive in an organisation with very high (!) speed?

We are now looking for someone who wants to manage our logistics operations and Rider organization in our central region. You will be based in Uppsala and be a part of our Logistics department, which is responsible for an amazing delivery experience from our partner restaurants to our customers in a safe and efficient way.WHAT YOU WILL (BUT NOT ONLY) DO

- To take responsibility for our local logistics operations in Uppsala + other cities in the middle region.

- To ensure that the delivery couriers and the team-leaders have all the tools and resources necessary to deliver excellent results

- To drive strategic initiatives based on central strategy and manage the local team to reach set goals quickly

- To ensure successful recruitment and performance management of our fleet in your region

- To build and to continuously strengthen the courier community

- You will work closely together with and report to The Regional Fleet ManagerYOU ARE

- You are a team-player with a strong drive that thrives when there is a lot happening around you

- Equipped with excellent analytical and communication skills

- You are very detail oriented, structured and organized

- You are fast, problem-solving and hands-on when the situation demands it

REQUIRED QUALIFICATIONS

- You have previous experience from leading or managing people

- You have a relevant university degree within for example logistics, economy or other relevant field

- You have excellent English skills, both written and verbal (Skills in Swedish or another language is a plus)

- You like to use data to your advantage and you have a good command of Excel

- Driver licenseOur selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

Please check in our instagram foodorapeople.se (https://instagram.com/foodorapeople.se?igshid=12as2gaeoh57g) in the meantime to see what’s going on right now. Who knows, they might be your future colleagues!

WHO WE ARE

We are foodorians, a happy gang of food lovers all eager to create the delivery service of the future! For us, humility, innovation and teamwork make up the cornerstone for our success, combined with a shared entrepreneurial spirit. We are currently breaking new grounds in the industry by completely redefining what a delivery service actually is - therefore, high tempo and flexibility is common and days never look the same (really!).

We are people from all backgrounds, with different experiences and wildly varied ideas and opinions. This is something we value highly, since we fully believe that diversity is what builds our culture and success. We are proud of being an employer for people from all corners of the world and at the same time distinguish ourselves as one of the fastest growing companies within LMD*!

Sure, growth and success is all fun and games, but let’s be clear: it cannot happen at the expense of our sustainability work. Since January 2020 we are a carbon neutral business, not just in Sweden but for our whole European operation. Our goals are ambitious to be leading the way for sustainability within our industry - from supplying 100% electrical transportation to promoting more environmentally friendly food choices, we want to stand for a green future! Are you in?

LMD stands for Last Mile Delivery. That, and many other nerdy abbreviations, is something you’ll come to learn when you start. ;)

BENEFITS

- Wellness allowance

- Employee discount at foodora (wohoo!)

- Occupational pension, incl. premium exemption insurance, accident insurance, life insurance

- Benify

- Awesome AW’s and parties (we can’t wait to have them back)! Visa mindre

Supply Chain Manager till ChromoGenics i Uppsala

Vi söker nu en Supply Chain Manager till ChromoGenics i Uppsala. Vill du vara en nyckelperson i ett proptech-bolag som jobbar med klimatsmarta och socialt hållbara lösningar? Har du gedigen erfarenhet av Supply Chain samt ERP-system? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig. ChromoGenics, med sin unika teknologi, utvecklar samt tillverkar smarta och dynamiska glas som bidrar till lägre energiförbrukning, mindre miljöpåverkan samt ett bättre inomhu... Visa mer
Vi söker nu en Supply Chain Manager till ChromoGenics i Uppsala. Vill du vara en nyckelperson i ett proptech-bolag som jobbar med klimatsmarta och socialt hållbara lösningar? Har du gedigen erfarenhet av Supply Chain samt ERP-system? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig.

ChromoGenics, med sin unika teknologi, utvecklar samt tillverkar smarta och dynamiska glas som bidrar till lägre energiförbrukning, mindre miljöpåverkan samt ett bättre inomhusklimat i byggnader. Just nu befinner sig bolaget på en spännande resa med fokus på att skala upp verksamheten från utvecklingsbolag till industribolag.

Detta är en direktrekrytering där anställning sker hos ChromoGenics. Alla frågor gällande rekryteringsprocessen tas via Jurek.
Arbetsbeskrivning
Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden i rollen som Supply Chain Manager är:

• Kontrollera och upprätthålla lagernivåer för att säkerställa produktion.
• Planera och implementera den övergripande driften och strategin för Supply Chain.
• Leda produktionsplaneringen i nära samarbete med produktionschefer, skiftledare och sälj.
• Upprätta nyckeltal/KPI:er för leveranskedjan samt analysera data för att identifiera förbättringsområden.
• Vara superuser för vårt ERP-system Monitor.
• Hitta kostnadseffektiva lösningar för försörjningskedjans processer.
• Lösa diverse uppkomna problem så som till exempel ändringar samt förseningar i leverans.
• Arbeta tillsammans med ekonomi-, försäljnings- och tillverkningsteam för att fastställa mest fördelaktiga val av leverantörer.
• Bygga och upprätthålla goda leverantörsrelationer.
• Säkerställa att processer i försörjningskedjan uppfyller lagkrav samt bolagets kvalitetsstandarder.
• Kommunicera samt förhandla med leverantörer och andra intressenter i syfte att skapa lönsamma affärer.
Kvalifikationer:
• Minst 3–5 års erfarenhet inom Supply Chain.
• Beprövad erfarenhet av att använda och förbättra ERP-system.
• Universitets, - högskoleutbildning inom Supply Chain Management, Industriell Ekonomi eller annat relevant område.
• Skicklig användare av Ms Excel.
• Flytande kunskaper i såväl svenska som engelska.
• God förmåga att planera samt prioritera.
• God problemlösningsförmåga.
• Förmåga att både uppmärksamma detaljer samt ha helhetsperspektiv.
• Lagspelare med god social kompetens samt kommunikationsförmåga.

Vi tror att du är en person som trivs i ett mindre bolag i uppskalningsfas och att du har en "can do" och "customer first" - attityd. Du får gärna ha ett entreprenöriellt tankesätt och en vilja att utveckla processer etc. Du är analytisk, kreativ samt har en förmåga att hitta nya sätt att lösa problem samt tillmötesgå våra kunders behov. Du trivs i en roll med många kontaktytor och kommunicerar gärna och väl med såväl interna som externa kontakter.
Information:
Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ansök därför så snart som möjligt. Start enligt överenskommelse, så snart som möjligt.
Om ChromoGenics
ChromoGenics är världsledande när det gäller att utveckla och producera dynamiskt glas med styrbara optiska egenskaper. ChromoGenics levererar även statiska glas och fasadssolpaneler i världsklass. Vår unika egenutvecklade elektrokroma teknik, ConverLight®, ger dynamiskt solskydd för ökad inomhuskomfort och energieffektivitet.

ChromoGenics grundades 2003 i Uppsala som en naturlig följd efter 20 års forskning på elektrokroma material vid Ångströmlaboratoriet vid Uppsala Universitet. Företaget är noterat på Nasdaq First North. Visa mindre

Junior Area Manager - Uppsala

Ansök    Nov 3    Foodora AB    Logistikchef
Are you born a natural leader who wants to use those skills at one of Sweden’s most upcoming Tech companies? Are you at the same time a people person who really enjoys helping your colleagues out in high and low? We are now looking for a Junior Area Manager who will be part of our rider organisation at foodora. Besides being part of our fast and cool journey, you will also be an important part of our rider execution and make sure everything runs smoothly o... Visa mer
Are you born a natural leader who wants to use those skills at one of Sweden’s most upcoming Tech companies? Are you at the same time a people person who really enjoys helping your colleagues out in high and low? We are now looking for a Junior Area Manager who will be part of our rider organisation at foodora. Besides being part of our fast and cool journey, you will also be an important part of our rider execution and make sure everything runs smoothly on a daily basis, whether it’s recruitment activities, compliance follow ups or development projects. To thrive and succeed in this role you need to see challenges with an optimistic mind, no problem is too big to solve, right? Besides that, a huge part of your job will be to communicate with your colleagues, therefore great communication skills are key. And hey, let’s not forget that we also want you to bring your business mindset! Are you in for a ride? Come join the fun!

WHAT YOU WILL (BUT NOT ONLY) DO

- Execution and administration of high-quality and seamless Rider Processes

- This will include Rider recruitment, onboarding, Rider training and staffing

- Drive Rider compliance and performance among Riders

- Creating a compliance and development structure for Riders

- Following-up with Riders in case of non compliance or underperformance

- Initiating and executing development projects, based on fleet segmentation

- Responsionsible for the improvement of local work environment

- Based on engagement survey results, initiated projects to boost Rider engagement

- Making Riders aware of development and career opportunitiesYOU ARE

- Structured - We are moving fast, everything isn’t in place yet, therefore finding a good structure is key

- Result Oriented - Results, results, results - yes we love great results at foodora. We hope that you love it as much as we do!

- Solutions Oriented - You can find a solution in the most challenging task

- Communicative - You are a solid communicator, who thrives when helping your colleagues out

- Leadership skills - Do you have a natural leader inside of you? In that case we definitely want to take part of that!REQUIRED QUALIFICATIONS

- University degree or similar

- Good knowledge in Microsoft Office (especially Excel and PowerPoint) and Google suite (Google sheets, Google Slides)

- You can communicate both in Swedish and English, written and spoken

- It will be considered a plus if you have some sort of leadership experience, formal or informal

- It will be considered a plus if you have a driver's licenceOur selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

Please check in our instagram foodorapeople.se (https://instagram.com/foodorapeople.se?igshid=12as2gaeoh57g) in the meantime to see what’s going on right now. Who knows, they might be your future colleagues!

WHO WE ARE

We are foodorians, a happy gang of food lovers all eager to create the delivery service of the future! For us, humility, innovation and teamwork make up the cornerstone for our success, combined with a shared entrepreneurial spirit. We are currently breaking new grounds in the industry by completely redefining what a delivery service actually is - therefore, high tempo and flexibility is common and days never look the same (really!).

We are people from all backgrounds, with different experiences and wildly varied ideas and opinions. This is something we value highly, since we fully believe that diversity is what builds our culture and success. We are proud of being an employer for people from all corners of the world and at the same time distinguish ourselves as one of the fastest growing companies within LMD*!

Sure, growth and success is all fun and games, but let’s be clear: it cannot happen at the expense of our sustainability work. Since January 2020 we are a carbon neutral business, not just in Sweden but for our whole European operation. Our goals are ambitious to be leading the way for sustainability within our industry - from supplying 100% electrical transportation to promoting more environmentally friendly food choices, we want to stand for a green future! Are you in?

LMD stands for Last Mile Delivery. That, and many other nerdy abbreviations, is something you’ll come to learn when you start. ;)

BENEFITS

- Wellness allowance

- Employee discount at foodora (wohoo!)

- Occupational pension, incl. premium exemption insurance, accident insurance, life insurance

- Benify

- Awesome AW’s and parties (we can’t wait to have them back)! Visa mindre

Luftstridsskolan söker chef till logistikenhetens stödsektion

Ansök    Okt 7    Försvarsmakten    Logistikchef
Om tjänsten Vill du driva samordning av beställningar och bokningar, planering av stora möten och underhålla gemensamma lokaler på Uppsala garnison? Du kommer att skapa nya rutiner och vara med och höja servicenivån. Sektionen är ny och du blir först att leda en del av Uppsala garnison mot en utökad samordning och effektivitet. Servicekänsla och förmåga att hitta lösningar med befintliga resurser kommer vara avgörande för arbetets framgång. Beskrivning a... Visa mer
Om tjänsten
Vill du driva samordning av beställningar och bokningar, planering av stora möten och underhålla gemensamma lokaler på Uppsala garnison? Du kommer att skapa nya rutiner och vara med och höja servicenivån. Sektionen är ny och du blir först att leda en del av Uppsala garnison mot en utökad samordning och effektivitet. Servicekänsla och förmåga att hitta lösningar med befintliga resurser kommer vara avgörande för arbetets framgång.

Beskrivning av enheten
Luftstridsskolans Logistikenhet leder logistikstödet inom garnisonens område till stöd för ökad freds- och krigsförmåga och består av fyra avdelningar. Garnisonsavdelningen leder, planerar och genomför samordning och underhåll av resurser, planering av byggnationer och verksamhetssäkerhet. Stödsektionen är den del av Garnisonsavdelningen som planerar, samordnar och genomför bokningar av gemensamma resurser och tjänster på garnisonen. Den ansvarar också för genomförandet av idrottsverksamhet.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du leder Stödsektionen som består av 9 medarbetare. Medarbetarna består av idrottspersonal, vaktmästare och handläggare. Tillsammans under din ledning ska ni stödja i planeringen av resursers användning på garnisonen och se till att de underhålls så att de fungerar när de behövs. I syfte att få in rätt ingångsvärden i planeringen av stödet deltar du i samordningsmöten på garnisonen och leder funktionsmöten för dina områden. Du utvecklar verksamheten, tar fram nya rutiner och stödjer din personal.
Som chef kommer du ha personalansvar och ansvara för uppföljning inom egen sektion.
Chef Stödsektionen innebär ett arbete där arbetsuppgifterna kan variera mycket och stor flexibilitet och initiativkraft även under stressande situationer behövs.

Kvalifikationer
Gymnasieutbildning
Mycket goda kunskaper i hantering av olika IT-system
God administrativ förmåga
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska
B-körkort

Meriterande kvalifikationer
Aktuell utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Erfarenhet av arbete med bokningssystem, främst MS Outlook
Erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens stödsystem PRIO/SAP, AIVO
Erfarenhet av ledning av verksamhet och personal
Tidigare arbete i Försvarsmakten, gärna med verksamhet inom service och stöd.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en serviceperson med förmåga att självständigt leda och samordna verksamhet. Du har god förmåga att strukturera flöden och tar initiativ för att lösa delar där det inte fungerar. Ditt positiva ledarskap och lugn gör att du har lätt att få med dig personalen och gör dig trygg även om det är rörigt. Du stimuleras av att hantera en stor variation av uppgifter även om de ligger utanför vad som är rutin.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Arbetsort
Uppsala

Tillträde
Efter överenskommelse.

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsform
Anställning är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
C LogE Mats Ersson 072-965 69 01

Facklig företrädare
OFR/O Ärna Peter Oscarson, tfn 018-19 63 68
SEKO Simon Uppgren, tfn 072-395 68 13
SACO Johan Moilanen, tfn 018-19 69 75
OFR/S Håkan Wedin, tfn 070-351 96 40


Välkommen med din ansökan senast 28 oktober 2021.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftstridsskolan är flygvapnets gemensamma kompetenscentrum för utveckling och utbildning. Luftstridsskolan har fyra flygvapengemensamma skolor och utbildar bland annat framtida piloter inom Försvarsmakten. Förbandet leder och ansvarar även för krigsförbanden 16:e flygflottiljen samt 161:a Stridslednings- och luftbevakningsbataljon. Luftstridsskolan har verksamhet på åtta orter spridda över hela landet och har sitt huvudsäte i Uppsala.

Luftstridsskolan strävar ständigt efter att utveckla hur vi löser ställda uppgifter och vi är alltid beredda att klara nya utmaningar.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Logistikchef AQ M-Tech AB

Ansök    Okt 29    AQ Group AB    Logistikchef
AQ M-Tech AB är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter. Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt. AQ M-Tech arbetar främst inom MedTech-branschen med tillverkning av egna produkter men oc... Visa mer
AQ M-Tech AB är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter.
Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt.
AQ M-Tech arbetar främst inom MedTech-branschen med tillverkning av egna produkter men också som kontraktstillverkare till världsledande kunder inom läkemedelstillverkning.

Arbetsuppgifter:

Du kommer vara en del av AQ M-Techs ledningsgrupp samt ha personalansvar för ca 10 medarbetare på vår logistik och inköpsavdelning. Du rapporterar till VD.

Arbetet innebär ett högt tempo med hög närvaro på plats i gruppen och du förväntas motivera och inspirera gruppen för att se till att vår produktion får material i rätt tid.
I din grupp ansvarar du för operativa inköpare och de lägger order och ser till att lagernivåer är uppdaterade och materialet finns hemma i vår logistik. I vår logistik ansvarar du för logistiker och där arbetar vi med kittning av materialpaket till vår produktion samt de interna flödena mellan avdelningar och produktionsenheter fram till utleverans av färdiga produkter. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom logistikområdet både praktiskt och genom digitalisering och förenkling av processen. I ditt arbete ingår att utveckla leverantörer och sätta mål för din grupp för att skapa en effektivare logistiklösning. Som logistikchef på AQ M-Tech förväntas du samarbeta med våra systerföretag inom AQ Group och då en del av våra inköp sker från vår systerfabrik i Bulgarien innebär tjänsten en del resor.Din profil/kompetens:

För att trivas och bli framgångsrik i denna tjänst krävs det att du är driven, flexibel och trivs i en föränderlig verksamhet. Du är engagerad och gillar ett högt arbetstempo och har en god förmåga att få med dig andra. Att arbeta strukturerat och analytiskt är en förutsättning för att du ska hinna med att fatta många viktiga beslut i pressade situationer. Viktigt är att du känner dig trygg i dig själv och din roll samt att du vågar ta ansvar även om det inte alltid blir helt rätt.

Företaget arbetar i Monitor ERP, och vi ser gärna att du har systemförståelse samt god förmåga att nyttja och utveckla affärssystemet inom området. Vi tror att du sedan tidigare har kunskaper i Monitor ERP.

Vidare har du:
- Erfarenhet av en ledarroll i minst 2 år
- Erfarenhet från verkstad, industri eller annat tekniskt område
- Det är starkt meriterande om du har utbildning på eftergymnasial nivå med inriktning teknik eller ekonomi
- Dina svenska och engelska kunskaper i tal och skrift är mycket goda
- God IT vana

Du vet att det är genom lagspel som man når de bästa resultaten och värderar därför samarbete med andra funktioner inom företaget högt. Du är en relationsinriktad och serviceinriktad person och några ledord i ditt arbete är effektivitet, noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet.Vi erbjuder dig:

AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Hos oss får du möjligheten att utvecklas vidare i en dynamisk koncern där initiativrikedom och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas.
AQ:s värdegrund: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt.
Din ansökan:
Urval sker löpande därför uppskattar vi om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. dock senast 3 december. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Tobias Hammar via e-post: [email protected]

AQ:s värdegrund: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt.Din ansökan:

Urval sker löpande därför uppskattar vi om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. dock senast 3 december. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Tobias Hammar via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Luftstridsskolan söker chef till logistikenhetens garnisonsavdelning

Ansök    Okt 7    Försvarsmakten    Logistikchef
Om tjänsten Vi söker dig som vill och har förmågan att leda en avdelning med uppgiften att sköta samordning av Uppsala garnisons service och stöd. Du kommer att vara med och skapa ett nytt och effektivt arbetssätt för garnisonen. Servicekänsla och förmåga att hitta lösningar och få garnisonens förband att samarbeta kommer vara avgörande för arbetets framgång. Beskrivning av enheten Luftstridsskolans Logistikenhet leder logistikstödet inom garnisonens områ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig som vill och har förmågan att leda en avdelning med uppgiften att sköta samordning av Uppsala garnisons service och stöd. Du kommer att vara med och skapa ett nytt och effektivt arbetssätt för garnisonen. Servicekänsla och förmåga att hitta lösningar och få garnisonens förband att samarbeta kommer vara avgörande för arbetets framgång.

Beskrivning av enheten
Luftstridsskolans Logistikenhet leder logistikstödet inom garnisonens område till stöd för ökad freds- och krigsförmåga. På Logistikenheten finns fyra avdelningar, varav en är Garnisonsavdelningen, den leder, planerar och genomför samordning av service och underhåll av gemensamma resurser. Exempel på det är utbildningslokaler, verksamhetssäkerhet, lokalvård, boende, skjutbanor och planering av infrastrukturen.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du leder GarnA olika verksamhetsområden; verksamhetssäkerhet, infra, stöd/service och arkiv/expedition med ca 35 medarbetare. Planeringen och samordning av stödet leds av dig med stöd av dina sektionschefer med olika möten på garnisonen. En stor del kommer att vara att utveckla verksamheten då den är ny och att kvalitetssäkra rutiner och optimera flöden.
Som chef kommer du ha personalansvar och ansvara för uppföljning av ekonomi, uppdrag, arbetsmiljö och säkerhetstjänst inom egen avdelning.
Chef GarnA leder ett garnisonsstöd där arbetsuppgifterna kan variera, och stor flexibilitet och anpassningsförmåga krävs då uppgifter kan ske under korta tidsintervaller.


Vi söker en erfaren chef med förmåga att självständigt leda och samordna verksamhet.
Ditt ledarskap och erfarenhet gör att du har lätt att få med dig personalen och gör dig trygg att lösa många typer av personalfrågor. Du stimuleras av att hantera en stor variation av uppgifter även om de ligger utanför vad som är rutin. 

Kvalifikationer
Akademisk utbildning eller motsvarande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Mycket goda och aktuella kunskaper i hantering av olika IT-system
Mycket god erfarenhet av ledning av verksamhet och personal
Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
B-körkort

Meriterande kvalifikationer
Erfarenhet av liknande arbete, gärna inom Försvarsmakten eller annan offentlig verksamhet.
Erfarenhet av arbete med utvecklingsfrågor
Erfarenhet av att arbeta med bokningssystem/främst MS Outlook
Erfarenhet av Försvarsmaktens stödsystem PRIO/SAP

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann med sinne för ordning och reda. Du har lätt för att samarbeta såväl internt som med externa parter och du har en känsla för service och behov hos verksamheten. Du är en trygg ledare med förmåga att prioritera i stressiga situationer och du vill utveckla verksamheten inom ditt arbetsområde.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

 

Arbetsort
Uppsala

Tillträde
Efter överenskommelse.

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsform
Anställning är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
C LogE Mats Ersson 072-965 69 01

Facklig företrädare
OFR/O Ärna Peter Oscarson, tfn 018-19 63 68
SEKO Simon Uppgren, tfn 072-395 68 13
SACO Johan Moilanen, tfn 018-19 69 75
OFR/S Håkan Wedin, tfn 070-351 96 40


Välkommen med din ansökan senast 4 november 2021.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftstridsskolan är flygvapnets gemensamma kompetenscentrum för utveckling och utbildning. Luftstridsskolan har fyra flygvapengemensamma skolor och utbildar bland annat framtida piloter inom Försvarsmakten. Förbandet leder och ansvarar även för krigsförbanden 16:e flygflottiljen samt 161:a Stridslednings- och luftbevakningsbataljon. Luftstridsskolan har verksamhet på åtta orter spridda över hela landet och har sitt huvudsäte i Uppsala.

Luftstridsskolan strävar ständigt efter att utveckla hur vi löser ställda uppgifter och vi är alltid beredda att klara nya utmaningar.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Platschef/Terminalchef till Uppsala

Ansök    Sep 17    Vinsta Åkeri AB    Logistikchef
Arbetsuppgifter I rollen som platschef ansvarar du för den övergripande driften av företagets terminal. Rollen innefattar personalansvar där du sköter rekrytering, schemaläggning och bemanning. Vidare ansvarar du för exempelvis planering av rutter och ser till att processer och rutiner följs. Som platschef har du även daglig kontakt med kunder och andra funktioner i organisationen. Formella krav • Tidigare erfarenhet som chef med personalansvar och en myck... Visa mer
Arbetsuppgifter
I rollen som platschef ansvarar du för den övergripande driften av företagets terminal. Rollen innefattar personalansvar där du sköter rekrytering, schemaläggning och bemanning. Vidare ansvarar du för exempelvis planering av rutter och ser till att processer och rutiner följs. Som platschef har du även daglig kontakt med kunder och andra funktioner i organisationen.
Formella krav
• Tidigare erfarenhet som chef med personalansvar och en mycket god ledarskapsförmåga • Erfarenhet av att arbeta med processer/rutiner och flöden • Erfarenhet av logistik/transport (meriterande) • Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift För att lyckas i rollen tror vi att du drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du får med dig dina medarbetare genom att engagera, motivera och tydliggöra vägen framåt. Du ser möjligheter i förändringar och drivs av att vara med och se företaget utvecklas. Du är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång. Vidare har du förmågan att behålla lugnet och ditt goda ledarskap även under stressigare perioder. Visa mindre

Logistikchef till Galderma

Ansök    Jun 10    Valueone AB    Logistikchef
ValueOne rekryterar på uppdrag av vår kund Galderma i Uppsala en logistikchef med ansvar för lager, order och distribution. Har du några års erfarenhet av en liknande roll och en eftergymnasial utbildning i logistik och supply chain kan detta vara något för dig. Galderma, världens största oberoende globala dermatologiföretag, skapades 1981 och finns nu i över 100 länder med en omfattande produktportfölj för att behandla en rad dermatologiska tillstånd. F... Visa mer
ValueOne rekryterar på uppdrag av vår kund Galderma i Uppsala en logistikchef med ansvar för lager, order och distribution. Har du några års erfarenhet av en liknande roll och en eftergymnasial utbildning i logistik och supply chain kan detta vara något för dig.

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiföretag, skapades 1981 och finns nu i över 100 länder med en omfattande produktportfölj för att behandla en rad dermatologiska tillstånd. Företaget samarbetar med vårdgivare runt om i världen för att tillgodose människors hudhälsobehov under hela deras livstid. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt bevisade innovativa lösningar för huden. Galderma verkar från 50 anläggningar i 40 länder med huvudkontor i Lausanne, Schweiz.

Galderma i Uppsala har för närvarande cirka 500 anställda som gör företaget till en av de största privata arbetsgivarna i Uppsala kommun. Uppsala-anläggningen är Galdermas globala centrum för estetik med aktiviteter inom utveckling och tillverkning av världsledande produkter som Restylane®, Azzalure® och Sculptra®.

Om rollen

Rollen innebär att du ska ansvara för lagerhållning (inklusive hantering av outsourcad lagerlösning) och transport, samt ha det övergripande ansvaret för företagets interna orderhantering. Du ansvarar även för beredning av transporter, export- och tullfrågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Daglig drift av lagerverksamheten, säkerställa att verksamheten drivs på ett effektivt sätt i enlighet med GxP och ISO 13485.Leda och stötta lagermedarbetarna inklusive teamledaren. Utvärdera individuella prestationer och säkerställa att nödvändig kompetens och verktyg finns inom gruppen.  Se till att interna processer och regler följs.  Säkerställa effektiv materialförsörjning till produktionslinjerna.Säkerställa transporter och utvärdera speditörers prestanda.Driva lokala förbättringsprojekt kopplade mot logistik och lager.Hantera operativa uppgifter rörande företagets outsourcade lagerlösning. Expedition av order och bokning av transporter samt hantering av reklamationerAdministrera all dokumentation som behövs för transport inklusive hantering av export- och tullfrågor.

Erfarenhet och kompetens

Rollen kräver en eftergymnasial utbildning inom logistik / supply chain management och minst tre års erfarenhet av en liknande roll. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav samt goda kunskaper i ERP-system och MS Office. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av 3PL-lösningar samt lagerdrift. Erfarenhet från kvalitetssystem GMP/GDP och ISO 13485 är meriterande för rollen.

Som person är du ansvarstagande och har lätt för att fatta beslut. Vidare är du självständig, har lätt för att anpassa dig till nya situationer och är öppen för att hitta nya lösningar och se saker från nya vinklar. Som ledare är du tydlig i din kommunikation och beslut och har lätt för att leda personal i en operativ verksamhet. Intresse och erfarenhet av att driva ständiga förbättringar är viktigt för rollen, liksom förmåga att arbeta tvärfunktionellt med interna och externa intressenter.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.   

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering Visa mindre

Service Logistics Strategy Leader

Ansök    Sep 20    Cytiva Sweden AB    Logistikchef
Be part of something altogether life-changing Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies. At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly... Visa mer
Be part of something altogether life-changing
Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies.
At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly matter with people that care for each other, our customers, and their patients. With associates across 40 countries, Cytiva is a place where every day is a learning opportunity – so you can grow your career and expand your skills in the long term.
Cytiva is proud to work alongside a community of nine fellow Danaher Life Sciences companies. Together, we’re pioneering the future of science and medicine, developing products that enable researchers in the fight to save lives.
As a result of our growing customer needs to ensure maximum lifecycle utilization of their equipment, we are looking for a Global Services Logistics Strategy Leader. The Services Logistics Strategy Leader will manage and create the logistics strategy for Global Services.


What you’ll do
This role leads efforts to map out the current state (wing2wing process) and apply lean/six sigma methodologies to drive continual improvements to cycle times. IT systems including: Magic/Oracle/TMS/ServiceMax, both enhancements + interfaces. Process-driven changes and warehouse-specific needs for range of all global parts transactions: order, ship/delivery, returns, transfers, etc.
Responsible for creating a Services Logistics Network Design strategy. Formalize analysis and recommendations for executive summaries and decision making.
Drive strong collaboration efforts and partnerships across Global Service organization (i.e. Regions, Product Management, Technology Ops) and various cross-functional teams (i.e. Customized Bioprocess Solutions (CBS), Automation & Digital, R&D, Quality/Regulatory, Supply Chain, Warehouses & Sourcing)
Work in close partnership with the Supply Chain Logistics & Fulfillment Team to identify and execute ongoing logistics initiatives to optimize our logistics footprint to support our business growth and customer commitments.
Ensure regular communication to key stakeholders and end users (Service Managers/Field Engineers)
Actively participate in global/regional/customer meetings and annual processes as appropriate
Perform Shipping Lane analysis and determine whether SLA can be achieved.
Lead projects within the Service Supply Chain to improve delivery performance.
Monitor parts and inventory key performance indicators (KPI) & associated metrics to position same-day-shipping as standard way-of-working keeping “same-day-shipping” at forefront
Manage the Services Job Jar funnel and ensure the IT system needs are delivered on time.
Develop effective operating mechanisms and visibility to day-to-day logistics performance to drive proactive resolutions for both internal and external customer orders.
Create case management cases as needed to address warehouse/carrier quality concerns.
Act as escalation point to respond and resolve issues requiring management intervention
Support inventory optimization initiatives. Participate in analytics, planning for operations, budgetary and mid/long term strategies/goals.
Develop and maintain quality-controlled processes/SOPs.
Leverage DBS as appropriate.
Travel as needed – 15-20%.Who you are
Bachelor’s degree in business, Logistics, Supply Chain or Engineering or a related field of study with a minimum of 5 years experience in an operations, field service or similar role.
Strong focus on meeting customer needs with high quality. On time and damage free.
Experience of working in a global environment within supply chain & logistics.
Experience in Supply Chain Modeling & simulations.
Demonstration of innovation and adaptability to further advance business operations and customer experience
Communicates effectively at all levels of the organization. Expresses ideas clearly and simply both verbally and in writing. Promotes timely, ongoing flow of information to others. Communicates and listens effectively to develop and maintain key business relationships.
Understanding issues at a region level but also able to see the bigger picture relevant to organization on a global scale.
Proficient in Microsoft Office applications (i.e., Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams etc.), e-mail, web browsers and spreadsheet software
Strong Command of the English language both written and spoken
Desirable: Prior knowledge with Oracle and Qlik tools
Desirable: Knowledge of DBS tools and understanding of Cytiva productsThis position can be located anywhere in the EMEA region or in the US
Danaher Corporation and all Danaher Companies are equal opportunity employers that evaluate qualified applicants without regard to race, color, national origin, religion, sex, age, marital status, disability, veteran status, sexual orientation, gender identity, or other characteristics protected by law. The “EEO is the Law” poster is available here.
When you join us, you’ll also be joining Danaher’s global organization, where 69,000 people wake up every day determined to help our customers win. As an associate, you’ll try new things, work hard, and advance your skills with guidance from dedicated leaders, all with the support of powerful Danaher Business System tools and the stability of a tested organization.
At Danaher, we value diversity and the existence of similarities and differences, both visible and not, found in our workforce, workplace and throughout the markets we serve. Our associates, customers and shareholders contribute unique and different perspectives as a result of these diverse attributes.
If you’ve ever wondered what’s within you, there’s no better time to find out. Visa mindre

Logistikchef till Life-science företag i Uppsala

Ansök    Maj 19    Valueone AB    Logistikchef
ValueOne rekryterar på uppdrag av vår kund inom Life-science i Uppsala en logistikchef med ansvar för lager, order och distribution. Har du några års erfarenhet av en liknande roll och en eftergymnasial utbildning i logistik och supply chain kan detta vara något för dig. Om rollen Rollen innebär att du ska ansvara för lagerhållning (inklusive hantering av outsourcad lagerlösning) och transport, samt ha det övergripande ansvaret för företagets interna or... Visa mer
ValueOne rekryterar på uppdrag av vår kund inom Life-science i Uppsala en logistikchef med ansvar för lager, order och distribution. Har du några års erfarenhet av en liknande roll och en eftergymnasial utbildning i logistik och supply chain kan detta vara något för dig.

Om rollen

Rollen innebär att du ska ansvara för lagerhållning (inklusive hantering av outsourcad lagerlösning) och transport, samt ha det övergripande ansvaret för företagets interna orderhantering. Du ansvarar även för beredning av transporter, export- och tullfrågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Daglig drift av lagerverksamheten, säkerställa att verksamheten drivs på ett effektivt sätt i enlighet med GxP och ISO 13485.Leda och stötta lagermedarbetarna inklusive teamledaren. Utvärdera individuella prestationer och säkerställa att nödvändig kompetens och verktyg finns inom gruppen.  Se till att interna processer och regler följs.  Säkerställa effektiv materialförsörjning till produktionslinjerna.Säkerställa transporter och utvärdera speditörers prestanda.Driva lokala förbättringsprojekt kopplade mot logistik och lager.Hantera operativa uppgifter rörande företagets outsourcade lagerlösning. Expedition av order och bokning av transporter samt hantering av reklamationerAdministrera all dokumentation som behövs för transport inklusive hantering av export- och tullfrågor.

Erfarenhet och kompetens

Rollen kräver en eftergymnasial utbildning inom logistik / supply chain management och minst tre års erfarenhet av en liknande roll. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav samt goda kunskaper i ERP-system och MS Office. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av 3PL-lösningar samt lagerdrift. Erfarenhet från kvalitetssystem GMP/GDP och ISO 13485 är meriterande för rollen.

Som person är du ansvarstagande och har lätt för att fatta beslut. Vidare är du självständig, har lätt för att anpassa dig till nya situationer och är öppen för att hitta nya lösningar och se saker från nya vinklar. Som ledare är du tydlig i din kommunikation och beslut och har lätt för att leda personal i en operativ verksamhet. Intresse och erfarenhet av att driva ständiga förbättringar är viktigt för rollen, liksom förmåga att arbeta tvärfunktionellt med interna och externa intressenter.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.   

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Gruppchef

Ansök    Maj 31    Otiga Stockholm AB    Logistikchef
Ingress Vill du arbeta på ett av Sveriges mest klimatsmarta logistikcenter? Apotea är ett företag i framkant och är idag Sveriges största fullskaliga apotek. Häng med på en spännande och fartfylld resa som deras nya Gruppchef på lagret i Morgongåva, beläget mellan Västerås och Uppsala. Just nu söker Apotea Gruppchefer som vill jobba helg, fredagar-måndagar kl 07.00-18.30. Passar detta in på dig? Läs då gärna vidare! Dina arbetsuppgifter Att arbeta som Gr... Visa mer
Ingress
Vill du arbeta på ett av Sveriges mest klimatsmarta logistikcenter? Apotea är ett företag i framkant och är idag Sveriges största fullskaliga apotek. Häng med på en spännande och fartfylld resa som deras nya Gruppchef på lagret i Morgongåva, beläget mellan Västerås och Uppsala.

Just nu söker Apotea Gruppchefer som vill jobba helg, fredagar-måndagar kl 07.00-18.30. Passar detta in på dig? Läs då gärna vidare!

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som Gruppchef innebär ett övergripande ansvar för den dagliga driften på lagret samt ansvara för att planera och fördela det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter:
• Ansvara för att samtliga beställningar packas och att deadline hålls
• Planera och fördela det dagliga arbetet
• Sätta mål, följa upp prestationer och vidareutveckla personal
• Kommunicera mål, utfall och eventuella avvikelser till chefer och medarbetare
• Säkerställa att all personal har de bästa möjliga förutsättningarna för att lyckas i sin roll
• Säkerställa att det är en trygg och säker arbetsplats

Ansökning
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du ansöker tjänsten genom att klicka på "Sök jobbet", fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia Asplund på [email protected]

Din profil
Vi söker efter dig som har erfarenhet från liknande arbete, dokumenterad ledarerfarenhet och mycket god kommunikationsförmåga. Vidare har du en positiv attityd och en vilja att vidareutveckla din personal, har du dessutom erfarenhet av att arbeta inom 5S och LEAN är det meriterande. Då rollen innebär personalansvar för en större arbetsgrupp ser vi att du som söker rollen är bekväm med att hantera personalfrågor samt att du har arbetat med det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Övriga krav för tjänsten är:
? Flytande i svenska i tal- och skrift
? Viss kunskap, erfarenhet och förståelse för E-handel
? Industriellerfarenhet och-/eller logistikerfarenhet för djupare förståelse av flödet


Erbjudande
Otiga har förmånen att för Apoteas räkning söka efter flertalet Gruppchefer till deras helgskift. Din arbetsgrupp kommer att bestå av cirka 25 medarbetare och arbetstiderna är fredag-måndag kl 07.00-18.30.

Avslutningsvis kommer du att erbjudas en rolig och händelserik roll där ingen dag är den andra lik!

Om oss
Det är vi som är Otiga Sverige. Vi arbetar med bemanning - och rekrytering och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad!

För mer information gå till www.otiga.se Visa mindre

Manager Logistics & Fulfilment EMEA

Ansök    Maj 24    Cytiva Sweden AB    Logistikchef
Be part of something altogether life-changing Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies. At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly... Visa mer
Be part of something altogether life-changing
Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies.
At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly matter with people that care for each other, our customers, and their patients. With associates across 40 countries, Cytiva is a place where every day is a learning opportunity – so you can grow your career and expand your skills in the long term.
Cytiva is proud to work alongside a community of nine fellow Danaher Life Sciences companies. Together, we’re pioneering the future of science and medicine, developing products that enable researchers in the fight to save lives.
Are you an experienced logistics professional with people leader experience who thrives in a multi-cultural environment, working in cross-functional teams? Apply for the position as Manager Logistics & Fulfilment for the EMEA region today!.


What you’ll do
Design optimal organization & process to support the successful execution and continuous improvement of logistics across the business portfolios in EMEA, driving key logistics and business metrics
Drive the Distribution centers to become a trusted operation unit close to the customers which provide differential services
Improve logistics and fulfilment service for being a world class logistics partner to drive standardization and fulfillment
Be the owner for on-time delivery performance for end customers.
Lead, coach, train and mentor your team of 10 logistic and delivery fulfilment specialists.
Be the regional distribution focal point, developing close relationships and collaborations with business and cross functional operations teams, such as customer service, sales & service organizations.
Lead deviations monitoring actions in logistics & fulfilment processes impacting on time fulfilment and drive corrective actions, also leading the effort to ensure a comprehensive approach to identify, handle, monitor, and control fulfilment risks
Report out on business & fulfilment reviews, both internally and externally, and drive solutions for the distribution of products.Who you are
Minimum of 10 years in Operational environment of Order fulfilment and Logistics Management, with previous managerial experience?
Proven communication skills, for all levels of internal and external partners.
Outstanding analytical skills, with demonstrated ability to synthesize large quantities of data into key messages & actions
Experience of improvement work using LEAN.
Bachelor degree with proven project management experienceAs most of your team members will be located in Uppsala, Sweden, this will be the preferred location for the candidate we are looking for. However, since a large part of our customer service teams is located in Little Chalfont, UK, we will welcome applicants for this location as well!
If you have any questions regarding the position, please contact hiring manager Bharath Srinivasan at [email protected]
Selection of candidates and interviews will be held continuously - we look forward to your application today!


When you join us, you’ll also be joining Danaher’s global organization, where 69,000 people wake up every day determined to help our customers win. As an associate, you’ll try new things, work hard, and advance your skills with guidance from dedicated leaders, all with the support of powerful Danaher Business System tools and the stability of a tested organization.
At Danaher, we value diversity and the existence of similarities and differences, both visible and not, found in our workforce, workplace and throughout the markets we serve. Our associates, customers and shareholders contribute unique and different perspectives as a result of these diverse attributes.
If you’ve ever wondered what’s within you, there’s no better time to find out. Visa mindre

Gruppchefer till Apoteas lager i Morgongåva

Ansök    Apr 19    Otiga Stockholm AB    Logistikchef
Ingress Vill du arbeta på ett av Sveriges mest klimatsmarta logistikcenter? Apotea är ett företag i framkant och är idag Sveriges största fullskaliga apotek. Häng med på en spännande och fartfylld resa som deras nya Gruppchef på lagret i Morgongåva, beläget mellan Västerås och Uppsala. Dina arbetsuppgifter Att arbeta som Gruppchef innebär ett övergripande ansvar för den dagliga driften på lagret samt ansvara för att planera och fördela det dagliga arbetet... Visa mer
Ingress
Vill du arbeta på ett av Sveriges mest klimatsmarta logistikcenter? Apotea är ett företag i framkant och är idag Sveriges största fullskaliga apotek. Häng med på en spännande och fartfylld resa som deras nya Gruppchef på lagret i Morgongåva, beläget mellan Västerås och Uppsala.

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som Gruppchef innebär ett övergripande ansvar för den dagliga driften på lagret samt ansvara för att planera och fördela det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter:
• Ansvara för att samtliga beställningar packas och att deadline hålls
• Planera och fördela det dagliga arbetet
• Sätta mål, följa upp prestationer och vidareutveckla personal
• Kommunicera mål, utfall och eventuella avvikelser till chefer och medarbetare
• Säkerställa att all personal har de bästa möjliga förutsättningarna för att lyckas i sin roll
• Säkerställa att det är en trygg och säker arbetsplats

Ansökning
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du ansöker tjänsten genom att klicka på "Sök jobbet", fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia Asplund på [email protected]

Din profil
Vi söker efter dig som har erfarenhet från liknande arbete, dokumenterad ledarerfarenhet och mycket god kommunikationsförmåga. Vidare har du en positiv attityd och en vilja att vidareutveckla din personal, har du dessutom erfarenhet av att arbeta inom 5S och LEAN är det meriterande. Då rollen innebär personalansvar för en större arbetsgrupp ser vi att du som söker rollen är bekväm med att hantera personalfrågor samt att du har arbetat med det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Övriga krav för tjänsten är:
? Flytande i svenska i tal- och skrift
? Viss kunskap, erfarenhet och förståelse för E-handel
? Industriellerfarenhet och-/eller logistikerfarenhet för djupare förståelse av flödet


Erbjudande
Vi har fått förmånen att för Apoteas räkning söka efter flertalet Gruppchefer till deras olika skift. Din arbetsgrupp kommer att bestå av cirka 25 medarbetare och arbetstiderna för respektive skift ser ut som nedan:

Dagtid: Måndag-fredag, 07.00-16.00
Kvällstid: Måndag -fredag, 16.00-24.00
Helg: Fredag-måndag, 07.00-18.30

Avslutningsvis kommer du att erbjudas en rolig och händelserik roll där ingen dag är den andra lik!

Om oss
Det är vi som är Otiga Sverige. Vi arbetar med bemanning - och rekrytering och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad!

För mer information gå till www.otiga.se Visa mindre

Logistics Strategy Deployment Manager

Ansök    Maj 1    Cytiva Sweden AB    Logistikchef
Be part of something altogether life-changing Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies. At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly... Visa mer
Be part of something altogether life-changing
Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies.
At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly matter with people that care for each other, our customers, and their patients. With associates across 40 countries, Cytiva is a place where every day is a learning opportunity – so you can grow your career and expand your skills in the long term.
Cytiva is proud to work alongside a community of nine fellow Danaher Life Sciences companies. Together, we’re pioneering the future of science and medicine, developing products that enable researchers in the fight to save lives.
This position is responsible for providing strategy project leadership and driving multi-functional teams to execute our global logistics strategy, enable growth and improve efficiency. You will partner and coordinate across a team of business functional professionals.
What you’ll do
The primary responsibility of this role is to lead, coordinate and run multiple projects to ensure timely completion of projects and initiatives with high impact to the business. The primary focus will be leading projects in Europe, however, the role will likely include projects across other regions as well. These projects are expected to drive new supply chain business models and offerings to support business growth, improve customer experience, digitalize core operations and build a robust internal digital foundation.
In addition, this role will develop and implement new strategies and procedures, where required, to ensure visibility, productivity and delivery of the strategy execution plan.
Partnering multi-functional project managers / leads to define scope, goals, develop project plans and facilitate execution of the plan to meet business objectives
Leading cross-team projects to drive standard process methodology, stability, and simplification in processes. Recommend improvements and apply LEAN and Problem-Solving Principles across assigned critical business initiatives
Communicating ideas, thoughts, and projects to senior management to get agreement on projects; serving as a recognized professional and resource leader for functional focus areas
Developing rigorous control plans; working closely with process owners, project champions, and business teams to provide leadership and direction on the implementation of strategies and processes; ensuring improvement gains are sustained on a long-term basis in a significant wing-to-wing (W2W) process.
Implementing the strategic W2W road map through the manufacturing plants, distributions centers and vendors globally
Drive continuous improvement, digitalization, productivity & complianceFor questions related to this opening, please contact hiring manager Tom Duffey ([email protected]).
The role can be based remote with location in the countries listed in this requistion. Please submit your application in English.
Who you are
Bachelor’s Degree in Logistics, Materials or Supply Chain Management
Strong project management and supply chain execution experience.
Proven ability to work effectively in a multi-functional, global team environment.
Solid communication and analytical skills, including experience with communicating with others from different counties and cultures Thorough with attention to details and have a process driven attitude
Data related skillsets such as data visualization and analytics are highly desirable Fluency in English, both verbal and written
Ability to energize, develop and establish trust at all levels within the organization
Proven track record to execute, multi-task, and deliver on commitments
Experience working in a compliant supply chain using Six Sigma or LEAN or other continuous improvement tools
Good export regulations knowledge and experience Familiarity with ERP systems (Oracle)When you join us, you’ll also be joining Danaher’s global organization, where 68,000 people wake up every day determined to help our customers win. As an associate, you’ll try new things, work hard, and advance your skills with guidance from dedicated leaders, all with the support of powerful Danaher Business System tools and the stability of a tested organization. Visa mindre

Gruppchef lager & logistik

Ansök    Maj 17    Otiga Stockholm AB    Logistikchef
Ingress Vill du arbeta på ett av Sveriges mest klimatsmarta logistikcenter? Apotea är ett företag i framkant och är idag Sveriges största fullskaliga apotek. Häng med på en spännande och fartfylld resa som deras nya Gruppchef på lagret i Morgongåva, beläget mellan Västerås och Uppsala. Dina arbetsuppgifter Att arbeta som Gruppchef innebär ett övergripande ansvar för den dagliga driften på lagret samt ansvara för att planera och fördela det dagliga arbetet... Visa mer
Ingress
Vill du arbeta på ett av Sveriges mest klimatsmarta logistikcenter? Apotea är ett företag i framkant och är idag Sveriges största fullskaliga apotek. Häng med på en spännande och fartfylld resa som deras nya Gruppchef på lagret i Morgongåva, beläget mellan Västerås och Uppsala.

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som Gruppchef innebär ett övergripande ansvar för den dagliga driften på lagret samt ansvara för att planera och fördela det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter:
• Ansvara för att samtliga beställningar packas och att deadline hålls
• Planera och fördela det dagliga arbetet
• Sätta mål, följa upp prestationer och vidareutveckla personal
• Kommunicera mål, utfall och eventuella avvikelser till chefer och medarbetare
• Säkerställa att all personal har de bästa möjliga förutsättningarna för att lyckas i sin roll
• Säkerställa att det är en trygg och säker arbetsplats

Ansökning
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du ansöker tjänsten genom att klicka på "Sök jobbet", fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia Asplund på [email protected]

Din profil
Vi söker efter dig som har erfarenhet från liknande arbete, dokumenterad ledarerfarenhet och mycket god kommunikationsförmåga. Vidare har du en positiv attityd och en vilja att vidareutveckla din personal, har du dessutom erfarenhet av att arbeta inom 5S och LEAN är det meriterande. Då rollen innebär personalansvar för en större arbetsgrupp ser vi att du som söker rollen är bekväm med att hantera personalfrågor samt att du har arbetat med det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Övriga krav för tjänsten är:
? Flytande i svenska i tal- och skrift
? Viss kunskap, erfarenhet och förståelse för E-handel
? Industriellerfarenhet och-/eller logistikerfarenhet för djupare förståelse av flödet


Erbjudande
Vi har fått förmånen att för Apoteas räkning söka efter flertalet Gruppchefer till deras olika skift. Din arbetsgrupp kommer att bestå av cirka 25 medarbetare och arbetstiderna för respektive skift ser ut som nedan:

Dagtid: Måndag-fredag, 07.00-16.00
Kvällstid: Måndag -fredag, 16.00-24.00
Helg: Fredag-måndag, 07.00-18.30

Avslutningsvis kommer du att erbjudas en rolig och händelserik roll där ingen dag är den andra lik!

Om oss
Det är vi som är Otiga Sverige. Vi arbetar med bemanning - och rekrytering och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad!

För mer information gå till www.otiga.se Visa mindre

Gruppchefer till Apotea

Ansök    Mar 30    Otiga Stockholm AB    Logistikchef
Ingress Vill du arbeta för Heby kommuns största arbetsgivare, på ett företag i framkant och på ett av Sveriges mest klimatsmarta logistikcenter? Då kan detta vara tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Att arbeta som Gruppchef innebär ett övergripande ansvar för den dagliga driften på stationen samt ansvar för att planera och fördela det dagliga arbetet. Arbetsuppgifter: • Ansvara för att samtliga beställningar packas och att deadline hålls • Planera oc... Visa mer
Ingress
Vill du arbeta för Heby kommuns största arbetsgivare, på ett företag i framkant och på ett av Sveriges mest klimatsmarta logistikcenter? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som Gruppchef innebär ett övergripande ansvar för den dagliga driften på stationen samt ansvar för att planera och fördela det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter:

• Ansvara för att samtliga beställningar packas och att deadline hålls
• Planera och fördela det dagliga arbetet
• Sätta mål, följa upp prestation och vidareutveckla personal
• Kommunicera mål, utfall och eventuella avvikelser till chefer och medarbetare
• Säkerställa att all din personal har de bästa möjliga förutsättningarna för att lyckas i sin roll
• Säkerställa att det är en trygg och säker arbetsplats

Ansökning
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Du ansöker genom att klicka på "Sök jobbet", fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga personligt brev och CV.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia Asplund på [email protected]


Din profil
Vi söker efter dig som har erfarenhet från liknande arbete, dokumenterad ledarerfarenhet och mycket god kommunikationsförmåga. Vidare har du en positiv attityd och en vilja att vidareutveckla din personal, har du dessutom erfarenhet av 5S och LEAN är det meriterande.


Övriga krav:

? Flytande i svenska i tal- och skrift
? Viss kunskap, erfarenhet och förståelse för E-handel
? Industriellerfarenhet och-/eller logistikerfarenhet för djupare förståelse av flödet


Erbjudande
Vi har fått förmånen att för Apoteas räkning söka efter flertalet Gruppchefer till deras olika skift. Din arbetsgrupp kommer att bestå av cirka 25 medarbetare och arbetstiderna för respektive skift ser ut som nedan:

Dagtid: Måndag-fredag, 07.00-16.00
Kvällstid: Måndag -fredag, 16.00-24.00
Helg: Fredag-måndag, 07.00-18.30

Om oss
Det är vi som är Otiga Sverige. Vi arbetar med bemanning - och rekrytering och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad!

För mer information gå till www.otiga.se Visa mindre

Area Logistics Manager – Abnormal Loads Onshore Wind

Ansök    Feb 12    Nordex Sverige AB    Logistikchef
Company The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been our core competence and passion for around 35 years. With more than 28 GW installed capacity worldwide, our turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and we are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer ... Visa mer
Company
The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been our core competence and passion for around 35 years. With more than 28 GW installed capacity worldwide, our turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and we are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer our more than 6,500 employees the opportunity for international and intercultural cooperation. We are growing and together driving forward the expansion of alternative energies worldwide - if you wish, from now on with you.
If you are passionate of renewables energies, you love working in teams and you share our values of Integrity, Colleagueship, Respect and Ownership we would like you to join the Nordex Group.


Job description
Are you looking for fresh winds in your life? Are you ready to reach new heights in your career?
Nordex Sweden is now looking for a Area Logistics Manager – Abnormal Loads for the Nordic Region at our headquarters in Uppsala. If desired, we would open to discuss other locations to work from.
Act as single point of contact for any project-related Logistics’ topic during project execution from initial route feasibility survey through to abnormal component delivery and returns.
Act as single point of contact for any project-related Logistics’ topic during project execution from initial route feasibility survey through to coordinating shipping, securing port operations, abnormal load transports to project sites and returns.

Key accountabilities
Full responsibility for the transport of wind turbine components to constructions sites for all assigned projects within the Nordic Region: Ensure that transport takes place with highest focus on safety whilst also on time, within budget and components are delivered to site damage free.
Budgeting, planning, coordination and controlling Logistic operations of wind turbines from supply points to construction sites
Coordination of transports together with the different internal and external production facilities, the construction sites, the contracted transport providers and any other relevant stakeholder
Support in sourcing Logistics services in country of destination: Port operations in port of entry and final run transports to construction sites
Active participation in internal improvement programs
Internal and external communication with all relevant stakeholders
Identification, tracking and reporting of transport risks
Investigate and close out quality issues relating to project specific transports
Suporting Transport Crane & Installation Sourcing teams to identify contractors in new and existing countries of destination, supporting with QHSE audits and setting up frame agreements as required.


Job requirements
Several years of professional experience in the field of Logistics / Heavy transports
Familiar will local regulations in Nordic countries with regards to normal and abnormal transports
Commercial management, experience in developing Logistics Frame Agreements.
Experience of managing off-site road modifications relating to abnormal load deliveries is a plus, coordinating with road authorities and contractors is a plus
Experience in the wind industry is a plus
Experience in identifying and developing suppliers in new regions: proactively working with suppliers to ensure highest levels of safety and quality.


Education and qualification
Higher education diploma, preferably in Logistics and/or Transport
Good computer skills are required, especially MS Office, MS Project & SAP
Fluent in English is a must, a Nordic language would be advantageous.
Good project management knowledge


Personal profile
Strong analytical skills, end-to-end-thinking and good in setting priorities
Structured and solution-oriented approach to work
Intercultural competency and team player attitude
Willingness to travel across Northern Europe on a regular basis


To Apply click the "Apply" button below

For further information about the role please contact:
Lee Horton
Director Project Management North
+358 (0)50 325 0077
[email protected] or


Kajsa Karlsson
People & Culture Coordinator
+46 (0)73 050 8695
[email protected] Visa mindre

Gruppchefer till Apoteas lager i Morgongåva

Ansök    Mar 31    Otiga Stockholm AB    Logistikchef
Ingress Vill du arbeta på ett av Sveriges mest klimatsmarta logistikcenter? Apotea är ett företag i framkant och är idag Sveriges största fullskaliga apotek. Häng med på en spännande och fartfylld resa som deras nya Gruppchef på lagret i Morgongåva, beläget mellan Västerås och Uppsala. Dina arbetsuppgifter Att arbeta som Gruppchef innebär ett övergripande ansvar för den dagliga driften på lagret samt ansvara för att planera och fördela det dagliga arbetet... Visa mer
Ingress
Vill du arbeta på ett av Sveriges mest klimatsmarta logistikcenter? Apotea är ett företag i framkant och är idag Sveriges största fullskaliga apotek. Häng med på en spännande och fartfylld resa som deras nya Gruppchef på lagret i Morgongåva, beläget mellan Västerås och Uppsala.

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som Gruppchef innebär ett övergripande ansvar för den dagliga driften på lagret samt ansvara för att planera och fördela det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter:
• Ansvara för att samtliga beställningar packas och att deadline hålls
• Planera och fördela det dagliga arbetet
• Sätta mål, följa upp prestationer och vidareutveckla personal
• Kommunicera mål, utfall och eventuella avvikelser till chefer och medarbetare
• Säkerställa att all personal har de bästa möjliga förutsättningarna för att lyckas i sin roll
• Säkerställa att det är en trygg och säker arbetsplats

Ansökning
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du ansöker tjänsten genom att klicka på "Sök jobbet", fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia Asplund på [email protected]

Din profil
Vi söker efter dig som har erfarenhet från liknande arbete, dokumenterad ledarerfarenhet och mycket god kommunikationsförmåga. Vidare har du en positiv attityd och en vilja att vidareutveckla din personal, har du dessutom erfarenhet av att arbeta inom 5S och LEAN är det meriterande. Då rollen innebär personalansvar för en större arbetsgrupp ser vi att du som söker rollen är bekväm med att hantera personalfrågor samt att du har arbetat med det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Övriga krav för tjänsten är:
? Flytande i svenska i tal- och skrift
? Viss kunskap, erfarenhet och förståelse för E-handel
? Industriellerfarenhet och-/eller logistikerfarenhet för djupare förståelse av flödet


Erbjudande
Vi har fått förmånen att för Apoteas räkning söka efter flertalet Gruppchefer till deras olika skift. Din arbetsgrupp kommer att bestå av cirka 25 medarbetare och arbetstiderna för respektive skift ser ut som nedan:

Dagtid: Måndag-fredag, 07.00-16.00
Kvällstid: Måndag -fredag, 16.00-24.00
Helg: Fredag-måndag, 07.00-18.30

Avslutningsvis kommer du att erbjudas en rolig och händelserik roll där ingen dag är den andra lik!

Om oss
Det är vi som är Otiga Sverige. Vi arbetar med bemanning - och rekrytering och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad!

För mer information gå till www.otiga.se Visa mindre

Produktionschef till Speed Group

Ansök    Okt 1    Speed Group AB    Logistikchef
Vill du arbeta med ständiga förbättringar i en roll med stor påverkansmöjlighet och mycket variation? Välkommen till oss på Speed Group! Som Produktionschef med ansvar för ständiga förbättringar får du en strategisk och administrativ roll inom vår logistikverksamhet i Rosersberg, Stockholm. Här blir du en del av ett sammansvetsat gäng som tillsammans lagrar och distribuerar böcker till såväl företags- som privatkunder runtom i Sverige. Om tjänsten Som Pr... Visa mer
Vill du arbeta med ständiga förbättringar i en roll med stor påverkansmöjlighet och mycket variation? Välkommen till oss på Speed Group! Som Produktionschef med ansvar för ständiga förbättringar får du en strategisk och administrativ roll inom vår logistikverksamhet i Rosersberg, Stockholm. Här blir du en del av ett sammansvetsat gäng som tillsammans lagrar och distribuerar böcker till såväl företags- som privatkunder runtom i Sverige.


Om tjänsten
Som Produktionschef har du ett övergripande ansvar för vår Produktionsserviceavdelning inom Speed Groups logistikverksamhet i Rosersberg. Du planerar, leder och fördelar arbetet i den dagliga verksamheten inom avdelningen, vars huvuduppdrag är att stötta den operativa produktionen för ökad produktivitet, kvalitet och kundnöjdhet. Avdelningen utför bl.a. VAS-tjänster som marknadskampanjer, författarsigneringar och prismärkning.
En viktig del i rollen som Produktionschef är ansvar för ständiga förbättringar, genom ett aktivt och långsiktigt arbete med Lean och ISO.


Ansvarsområden som Produktionschef:
Planera och leda Produktionsservice
Tilldelning av nya plockplatser, frekvensläggning och lageroptimering
Utveckla rutiner, processer och arbetssätt med fokus på ökad produktivitet och kvalitet
Leda och utveckla Lean- och ISO-arbetet
Leda, utveckla och entusiasmera medarbetare
Se till att lagar och förordningar följs, t. ex säkerhet och arbetsmiljö
Utveckla logistiken tillsammans med operativ ProduktionschefSom Produktionschef har du personalansvar för medarbetarna inom avdelningen, för närvarande två personer. Ytterligare resurser äskar du om när så krävs. Du arbetar i nära samarbete med vår operativa Produktionschef, våra arbetsledare samt avdelningen Process och IT. Du har även externa kontaktytor och närvarar vid kundmöten.
Du ingår i Produktionsledningsgruppen och rapporterar till VD för Speed Logistics i Stockholm.
Om bolaget
Speed Group är ett tjänsteföretag som erbjuder kompletta lösningar inom logistik, bemanning, rekrytering och utbildning. Med 150 000 kvm lageryta och smarta automationslösningar är vi idag en av Nordens ledande aktörer inom tredjepartslogistik.
Speed Group finns idag på tre orter; Borås, Göteborg och Stockholm. Koncernen består av sju bolag som sysselsätter totalt ca 1000 personer och har en total omsättning på drygt 700 MSEK. Speed Group grundades 2004 och sedan 2015 är Ratos majoritetsägare i bolaget.


Speed Logistics i Stockholm AB finns i Rosersberg i en lokal om ca 30 000 kvm. Vi är den ledande distributören av böcker med 3PL-uppdrag åt de största förlagen i Sverige. Bolaget har gjort en framgångsrik tillväxtresa inom boksegmentet och fortsätter att expandera. Lokalen ligger i ett expansivt logistikcentrum beläget mellan Arlanda och Stockholm med goda pendlingsmöjligheter.


Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.
Om dig
För att lyckas i tjänsten som Produktionschef har du mycket goda kunskaper om lagerstyrning och produktionsflöden. Du brinner för förbättringsarbete och har erfarenhet av att arbeta med Lean, och gärna även ISO.


Krav:
Mycket goda kunskaper om lagerstyrning och produktionsflöden
Erfarenhet av Lean
Goda ledaregenskaper
Kunskap i Office-paketet, främst Excel
Goda kunskaper i svenskaMeriterande:
Erfarenhet av ISO
Kunskap inom logistikutveckling
Utbildning inom logistik, produktion eller ekonomi
Ledarerfarenhet
Goda kunskaper i engelska

Som person är du analytisk, strukturerad och handlingskraftig. Du har ett utpräglat förbättringstänk och drivs av att långsiktigt utveckla såväl processer och arbetssätt, som dina medarbetare.
Vidare ser vi gärna att du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att samverka med andra. Du har en administrativ ådra och är van vid att systematiskt skapa struktur och ordning. Som ledare är du engagerande, närvarande och kommunikativ.


Ta chansen att få en utvecklande och varierande roll med stor påverkansmöjlighet – v ser fram emot din ansökan!
Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
___


Sökord: Produktionschef, Produktionsansvarig, Produktionsledare, Produktionsutvecklare, Lagerchef, Lageransvarig Visa mindre

Logistics Manager Onshore Wind Power

Ansök    Jan 13    Nordex Sverige AB    Logistikchef
Company The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been our core competence and passion for around 35 years. With more than 28 GW installed capacity worldwide, our turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and we are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer ... Visa mer
Company
The manufacture of wind energy plants in the on-shore segment has been our core competence and passion for around 35 years. With more than 28 GW installed capacity worldwide, our turbines supply sustainable energy to more than 80% of the global energy market and we are one of the largest companies in the wind industry. National subsidiaries in more than 25 markets and production facilities in Germany, Spain, Brazil, the USA, Mexico and India offer our more than 6,500 employees the opportunity for international and intercultural cooperation. We are growing and together driving forward the expansion of alternative energies worldwide - if you wish, from now on with you.
If you are passionate of renewables energies, you love working in teams and you share our values of Integrity, Colleagueship, Respect and Ownership we would like you to join the Nordex Group.
Job description
Are you looking for fresh winds in your life? Are you ready to reach new heights in your career?
Nordex Sweden is now looking for a Logistics Manager for the Nordic Region at our headquarters in Uppsala. If desired, we would open to discuss other locations to work from.
Act as single point of contact for any project-related Logistics’ topic during project execution from initial route feasibility survey through to abnormal component delivery and returns.

Main responsibilities
Full responsibility for the transport of wind turbine components to constructions sites for all assigned projects within Norther Europe: Ensure that transport takes place with highest focus on safety whilst also on time, within budget and components are delivered to site damage free.
Budgeting, planning, coordination and controlling Logistic operations of wind turbines from supply points to construction sites
Coordination of transports together with the different internal and external production facilities, the construction sites, the contracted transport providers and any other relevant stakeholder
Support in sourcing Logistics services in country of destination: Port operations in port of entry and final run transports to construction sites
Active participation in internal improvement programs
Internal and external communication with all relevant stakeholders
Identification, tracking and reporting of transport risks
Investigate and close out quality issues relating to project specific transports
Suporting Transport Crane & Installation Sourcing teams to identify contractors in new and existing countries of destination, supporting with QHSE audits and setting up frame agreements as required.Job experience
Several years of professional experience in the field of Logistics / Supply Chain / Heavy transports throughout Northern and Eastern Europe and familiar will local regulations with regards to normal and abnormal transports
Commercial management, experience in developing Logistics Frame Agreements.
Experience of managing off-site road modifications relating to abnormal load deliveries is a plus, coordinating with road authorities and contractors is a plus
Experience in the wind industry is a plus
Experience in identifying and developing suppliers in new regions: proactively working with suppliers to ensure highest levels of safety and quality.


Education and qualification
Higher education diploma, preferably in Logistics and/or Transport
Good computer skills are required, especially MS Office, MS Project & SAP
Fluent in English is a must, another language is a plus
Good project management knowledgePersonal profile
Strong analytical skills, end-to-end-thinking and good in setting priorities
Structured and solution-oriented approach to work
Intercultural competency and team player attitude
Willingness to travel


For further information about the role please contact Director Project Management North, Lee Horton at +358 (0)50 325 0077 / [email protected] or People & Culture Coordinator Kajsa Karlsson +46 (0)73 050 8695 / [email protected] Visa mindre

Är du SDR:s nya Lager- och Logistikansvarige?

Ansök    Feb 4    Poolia Uppsala AB    Logistikchef
Svensk Direktreklam söker en person som kan axla ansvaret för lager- och logistikfrågor på våra egenägda lokala enheter runt om i Sverige. Om tjänsten Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag och vi vill att du exempelvis i din roll - Effektiviserar SDR´s logistiska flöden, vilket innefattar regelbundna in och utflöden till de egna lagren samt utleveranser till våra distributörer runt om i landet - Optimerar de fasta rutterna för våra chaufförer sam... Visa mer
Svensk Direktreklam söker en person som kan axla ansvaret för lager- och logistikfrågor på våra egenägda lokala enheter runt om i Sverige.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag och vi vill att du exempelvis i din roll

- Effektiviserar SDR´s logistiska flöden, vilket innefattar regelbundna in och utflöden till de egna lagren samt utleveranser till våra distributörer runt om i landet
- Optimerar de fasta rutterna för våra chaufförer samt vidareutvecklar och projektleder rutiner och arbetssätt på våra lager i syfte att effektivisera och behålla vår höga kvalitet.
- Bidrar till att ta fram relevanta nyckeltal och mätmetoder för uppföljning och kvalitetsledning.
- Ansvarar för våra fordon på samtliga kontor och lager.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Svensk Direktreklam söker nu en lager-, logistik- och fordonsansvarig. Vi söker dig som har erfarenhet av transporter, lager, logistik och fordon och vill ta nästa steg i din karriär. Du kommer att arbeta med samtliga våra enheter på orter runt om i Sverige varför du bör trivas med resor och övernattningar på annan ort än hemorten. Du kommer självständigt att driva logistikprojekt i prioriterade enheter i enlighet med företagets mål och värderingar. Du leder och fördelar, framförallt, förändringsarbetet för både produktionspersonal och chaufförer och deltar även själv i det operativa arbetet. Det är också viktigt att du kan leda och följa upp delar av ditt ansvarsområde på distans.
Du rapporterar till Svensk Direktreklams produktionschef och har ett nära samarbete med ansvariga vid övriga anläggningar i koncernen. Du kommer också att ha ett mycket nära samarbete med kollegor i andra befattningar.


Vem är du?
Då vi på Svensk Direktreklam har krav på deadlines och hög kvalitet lägger vi stor vikt vid din förmåga att kunna organisera och delegera ansvar i den dagliga verksamheten, i syfte att uppnå bästa möjliga resursanvändning. Vi söker dig som är en ledare med ett coachande förhållningssätt. För att lyckas i det jobbet är du handlingskraftig, förbättringsorienterad, social och prestigelös. Ett intresse av att vara ”ute där det händer” underlättar eftersom all utveckling sker tillsammans med människor. Meriterande är om du tidigare har arbetat med ekonomiska nyckeltal och uppföljning av dessa. Vår personal är en av våra viktigaste resurser och en viktig förutsättning för en väl fungerande och kostnadseffektiv verksamhet.

Om verksamheten
SDR gruppen är sedan över 40 år en av Sveriges största privatägda aktörer inom direktmedia med verksamheter inom direktreklam och gratisdistribuerade lokaltidningar. Gruppen är specialiserad på Sveriges konsumenter och kan hjälpa till med allt eller bara en liten del av hela kampanjprocessen. SDR gruppen når, genom sina mediekanaler, mer än 5 miljoner individer varje vecka. Koncernen omfattar ca 400 anställda och har närmare 10 000 sysselsatta i uppdrag runt om i Sverige. Den samlade omsättningen uppgår till ca 700 Mkr. Läs mer på www.sdr.se

Svensk Direktreklam är en del av SDR gruppen och Sveriges största privata direktreklamföretag. Företaget är representerat på 36 orter via lokala franchisetagare och har huvudkontor i Uppsala samt försäljnings- och marknadskontor i Stockholm och Göteborg. Svensk Direktreklam är godkänd postoperatör av Post och Telestyrelsen. Företaget har ett aktivt miljöarbete och är sedan 2001 certifierade enligt ISO 14001. Visa mindre

Svensk Dos söker chef för Inleverans

Ansök    Nov 5    Svensk Dos AB    Logistikchef
Svensk Dos tillverkar och levererar dosdispenserade läkemedel och har kunder från norr till söder. Vi är Sveriges enda rikstäckande dosapotek. Svensk Dos grundades 2013 av fyra apotekare från Uppsala, och är sedan 2016 ett helägt dotterbolag till finska Oriola Corporation som är noterat på Helsingfors Fondbörs. I koncernen ingår även läkemedelsdistributören Oriola AB, apotekskedjan Kronans Apotek och supportföretaget ICT Health Support. Vi finns i Fyrislun... Visa mer
Svensk Dos tillverkar och levererar dosdispenserade läkemedel och har kunder från norr till söder. Vi är Sveriges enda rikstäckande dosapotek. Svensk Dos grundades 2013 av fyra apotekare från Uppsala, och är sedan 2016 ett helägt dotterbolag till finska Oriola Corporation som är noterat på Helsingfors Fondbörs. I koncernen ingår även läkemedelsdistributören Oriola AB, apotekskedjan Kronans Apotek och supportföretaget ICT Health Support. Vi finns i Fyrislund, Uppsala och har idag drygt 200 anställda. I dagsläget levererar Svensk Dos läkemedel till ca 90 000 patienter i Region Skåne, Norra sjukvårdsregionen, Region Stockholm, Region Gotland samt till patienter inom Kriminalvården. Vi har kollektivavtal med Unionen och är anslutna till Tjänstemannaavtal apotek. Utöver en trevlig arbetsplats har vi bl.a. ett av branschens bästa friskvårdsbidrag.

Om arbetet
Svensk Dos består av farmaci, produktion, logistik, kundtjänst samt stödfunktionerna kvalitet, sortiment och teknik och underhåll. Nu söker vi en arbetsledare som ska leda och utveckla inleverans och lagerhantering av läkemedel. Du kommer att ha ca 20 underställda medarbetare och rapporterar till Logistikchefen.

Ditt uppdrag
I rollen som arbetsledare har du till uppgift att leda, planera och prioritera samt utveckla arbetet inom det egna ansvarsområdet i samråd med Logistikchef. Du förväntas upprätthålla och ständigt arbeta med ett väl fungerande logistikflöde och lagerhantering av läkemedel i samråd med Logistikchef och samtidigt säkerställa ett gott arbetsklimat i den egna arbetsgruppen. Rollen planerar och koordinerar löpande inventeringar enligt företagets rutiner. Du ansvarar för att följa rutiner baserade på föreskrifter och GxP inom det egna ansvarsområdet.

Din profil• Vi söker dig som är högskole- eller universitetsutbildad ekonom med 1–2 års erfarenhet av ledarskap inom logistik/lagerverksamhet eller liknande verksamhet.
• Du är väl förtrogen med budget och resultatuppföljning och har god datakunskap motsvarande Officepaketet.
• Du kommunicerar både på svenska och engelska och tycker om att samarbeta med både interna kollegor, olika avdelningar inom koncernen och kunder/leverantörer.
• Meriterande är även om du har erfarenhet från Microsoft Dynamics NAV eller annat ERP-system.

För denna tjänst lägger vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är analytisk och har en klar förmåga att samarbeta, entusiasmera och coacha andra. Du är självständig och går från ord till handling, vilket gör dig till en strukturerad problemlösare samtidigt som du är öppen och en god kommunikatör på alla nivåer inom organisationen.

Inom Oriola Corporation arbetar vi enligt Lean vilket innebär att du förväntas bidra med förbättringsförslag för verksamheten, aktivt bidra till genomförandet av överenskomna förslag samt har en vana av att arbeta med ständiga förbättringar.

Du sympatiserar med företagets värderingar genom att vara öppen i din kommunikation, tar egna initiativ, är ansvarsfull, arbetar tillsammans i team och implementerar värderingarna i ditt dagliga arbete.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med omgående start, placerad på vår anläggning i Fyrislund, Uppsala. Sista ansökningsdag är den 2019-11-24. Intervjuer sker löpande under hela ansökningstiden, vilket innebär att första intervjuer kommer bokas in innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Logistikchef Andreas Fredriksson på telefon 072-2170522. 

 

Välkommen!


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringskonsulter och liknande. Visa mindre

Oasmia söker en Logistikchef

Ansök    Nov 4    OASMIA PHARMACEUTICAL AB    Logistikchef
Oasmia Pharmaceutical AB utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer en ny generation av läkemedel inom human- och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar innehållande nanopartiklar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrande egenskaper, förbättrad biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Arbetsuppgifter Din arbetsuppgift är att leda och utveckla logistik... Visa mer
Oasmia Pharmaceutical AB utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer en ny generation av läkemedel inom human- och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar innehållande nanopartiklar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrande egenskaper, förbättrad biverkningsprofil samt bredare användningsområden.
Arbetsuppgifter
Din arbetsuppgift är att leda och utveckla logistik- och inköpsavdelningen.
Det är delvis en operativ chefsroll där du ansvarar för att den dagliga verksamheten fungerar tillfredsställande. Rollen innebär också ett stort fokus på att utveckla verksamheten i en tid av förändring; att arbeta med ökad mognad och effektivitet inom materialplanering, distribution, lager och styrning av kontraktstillverkare.
Som Logistikchef har du en nyckelroll i samarbetet med våra kontraktstillverkare och spelar en aktiv roll i att driva våra samarbeten framåt.
Logistikchefen ansvarar för hela distributions- och varuförsörjningsflödet, från inköp av råmaterial och lagerhållning, till distribution av slutprodukter via partners och ut till kund.
Du verkar i en miljö med hårt ställda krav på kvalitet och processtyrning och en del av din tid går till att säkerställa att rutiner och processer är effektivt styrda och att kvalitetssystemet är uppdaterat och relevant kopplat till ditt ansvarsområde.
Du leder ett team på två personer och rapporterar till Head of Supply Chain.

Om Oasmia
Vill du arbeta på ett expansivt, flexibelt företag som tar tillvara på och tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas? Vi söker dig som vill bidra med ditt engagemang till nya framgångar på Oasmia Pharmaceutical AB. Oasmia har idag ca 60 medarbetare. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med många möjligheter till utveckling, där gemenskap och respekt, lojalitet och engagemang är en del av vår företagskultur.

Vem är du?
Du har utbildning på högskolenivå inom ekonomi, logistik och/eller inköp och har flera års erfarenhet inom logistik och inköp, gärna från olika befattningar.
Du är en driven person med god förmåga att leda, organisera och komma till avslut med uppgifter och projekt.
Du har mycket god datorvana.
Din kommunikationsförmåga är utmärkt då rollen innebär en stor och varierande kontaktyta, både internt och externt. Det är viktigt att du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. 
Följande erfarenheter ses som meriterande; materialplanering, projektledning, förhandlingar och att ha arbetat i GxP-miljö.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.
Tjänsten är förlagd till Oasmias huvudkontor på Vallongatan 1 i Uppsala.
Ansökan
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan omgående dock senast den 22 november 2019.
Ansökan skickas via email till: [email protected]
Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Elin Trampe, Head of Supply Chain, via email [email protected] eller tel. +46 (0)730 48 58 34. Visa mindre

Svensk Dos söker chef för Inleverans

Ansök    Nov 25    Svensk Dos AB    Logistikchef
Svensk Dos tillverkar och levererar dosdispenserade läkemedel och har kunder från norr till söder. Vi är Sveriges enda rikstäckande dosapotek. Svensk Dos grundades 2013 av fyra apotekare från Uppsala, och är sedan 2016 ett helägt dotterbolag till finska Oriola Corporation som är noterat på Helsingfors Fondbörs. I koncernen ingår även läkemedelsdistributören Oriola AB, apotekskedjan Kronans Apotek och supportföretaget ICT Health Support. Vi finns i Fyrislun... Visa mer
Svensk Dos tillverkar och levererar dosdispenserade läkemedel och har kunder från norr till söder. Vi är Sveriges enda rikstäckande dosapotek. Svensk Dos grundades 2013 av fyra apotekare från Uppsala, och är sedan 2016 ett helägt dotterbolag till finska Oriola Corporation som är noterat på Helsingfors Fondbörs. I koncernen ingår även läkemedelsdistributören Oriola AB, apotekskedjan Kronans Apotek och supportföretaget ICT Health Support. Vi finns i Fyrislund, Uppsala och har idag drygt 200 anställda. I dagsläget levererar Svensk Dos läkemedel till ca 90 000 patienter i Region Skåne, Norra sjukvårdsregionen, Region Stockholm, Region Gotland samt till patienter inom Kriminalvården. Vi har kollektivavtal med Unionen och är anslutna till Tjänstemannaavtal apotek. Utöver en trevlig arbetsplats har vi bl.a. ett av branschens bästa friskvårdsbidrag.

Om arbetet
Svensk Dos består av farmaci, produktion, logistik, kundtjänst samt stödfunktionerna kvalitet, sortiment och teknik och underhåll. Nu söker vi en arbetsledare som ska leda och utveckla inleverans och lagerhantering av läkemedel. Du kommer att ha ca 20 underställda medarbetare och rapporterar till Logistikchefen.

Ditt uppdrag
I rollen som arbetsledare har du till uppgift att leda, planera och prioritera samt utveckla arbetet inom det egna ansvarsområdet i samråd med Logistikchef. Du förväntas upprätthålla och ständigt arbeta med ett väl fungerande logistikflöde och lagerhantering av läkemedel i samråd med Logistikchef och samtidigt säkerställa ett gott arbetsklimat i den egna arbetsgruppen. Rollen planerar och koordinerar löpande inventeringar enligt företagets rutiner. Du ansvarar för att följa rutiner baserade på föreskrifter och GxP inom det egna ansvarsområdet.

Din profil• Vi söker dig som är högskole- eller universitetsutbildad ekonom med 1–2 års erfarenhet av ledarskap inom logistik/lagerverksamhet eller liknande verksamhet.
• Du är väl förtrogen med budget och resultatuppföljning och har god datakunskap motsvarande Officepaketet.
• Du kommunicerar både på svenska och engelska och tycker om att samarbeta med både interna kollegor, olika avdelningar inom koncernen och kunder/leverantörer.
• Meriterande är även om du har erfarenhet från Microsoft Dynamics NAV eller annat ERP-system.

För denna tjänst lägger vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är analytisk och har en klar förmåga att samarbeta, entusiasmera och coacha andra. Du är självständig och går från ord till handling, vilket gör dig till en strukturerad problemlösare samtidigt som du är öppen och en god kommunikatör på alla nivåer inom organisationen.

Inom Oriola Corporation arbetar vi enligt Lean vilket innebär att du förväntas bidra med förbättringsförslag för verksamheten, aktivt bidra till genomförandet av överenskomna förslag samt har en vana av att arbeta med ständiga förbättringar.

Du sympatiserar med företagets värderingar genom att vara öppen i din kommunikation, tar egna initiativ, är ansvarsfull, arbetar tillsammans i team och implementerar värderingarna i ditt dagliga arbete.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med omgående start, placerad på vår anläggning i Fyrislund, Uppsala. Sista ansökningsdag är den 2019-12-01. Intervjuer sker löpande under hela ansökningstiden, vilket innebär att första intervjuer kommer bokas in innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Logistikchef Andreas Fredriksson på telefon 072-2170522. 

 

Välkommen!


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringskonsulter och liknande. Visa mindre

Senior Operations Manager Logistics– ASIA & EMEA

Role Summary: The Senior Operations Manager is expected to lead & manage logistics and fulfillment center operations in Asia and Europe.   Essential Responsibilities: This person will be directly responsible for managing a Cross regional team & owning the business metrics associated with Logistics and fulfilment operations. This person should be a strong leader with an analytical mind and excellent interpersonal communication skills. Build a world class ... Visa mer
Role Summary:
The Senior Operations Manager is expected to lead & manage logistics and fulfillment center operations in Asia and Europe.  


Essential Responsibilities:
This person will be directly responsible for managing a Cross regional team & owning the business metrics associated with Logistics and fulfilment operations. This person should be a strong leader with an analytical mind and excellent interpersonal communication skills.
Build a world class organization, with enhanced capability to manage all aspects of our logistics network from our mfg./suppliers to our warehouse centers to our customers
Design optimal organization structure to support the successful execution of logistics across the business portfolios
Develop a strong relationship with business and cross functional operations teams to partner in driving key logistics and business metrics
Aligns closely and strategically with cross functional teams & cross regional teams to improve quality, drive deflation and reduce logistics risk
Trains and mentors the team: Operations Leader must know and understand the operational processes in the fulfilment centers
Drive 100% compliance with relevant policies, procedures and export control regulations
Develops and implements plans to ensure successful fulfilment of customer orders on-time.
Implement continuous improvement activities in all areas of responsibility, with a focus on improving processes to help the logistics team focus more on value-add items and improve operating performance
Provides proactive and responsive employee relations for employees and work with HR teams to provide appropriate technical and leadership training and career development
Prepare and present executive presentations to business & functional leadership teams
Superior analytical skills, with demonstrated ability to synthesize large quantities of data into key messages & actions
Drive continuous productivity & compliance improvements and create a best practice sharing platform.Qualifications/Requirements:
Bachelor’s Degree from an accredited university or college and/or equivalent knowledge experience
Extensive experience of progressive leadership experience
Progressive leadership experience in logistics or supply chain functionsDesired Characteristics:
Strong eadership skills and proven track record of building successful teams to high levels of performance
Excellent understanding of Incoterms
Working knowledge of commercial contracts
Proven track record of collaborating across a global matrix of senior leaders
Strong knowledge of international logistics procedures, practices and norms
Strong oral and written communication skills
Excellent analytical and problem-solving skills
Ability to coordinate and lead in a global matrix environment
Ability to cope with multiple complex situations daily
Excellent interpersonal skills
Six Sigma Green Belt or Black Belt Certified Visa mindre

Service Delivery Manager till ledande distributör av trådlös kommunikation!

Ansök    Sep 12    Academic Work    Logistikchef
Om du vill arbeta i en viktig roll på ett företag där innovationen aldrig står still är detta rollen för dig! I rollen som Service Delivery Manager (SDM) kommer du att arbeta kreativt, och för dig som är driven finns stora möjligheter till bra kompetensutveckling. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande! OM TJÄNSTEN Som SDM kommer du att vara nyckelperson och ytterst ansvarig för en av företagets största kunder. Du ansvarar för utveckling- och a... Visa mer
Om du vill arbeta i en viktig roll på ett företag där innovationen aldrig står still är detta rollen för dig! I rollen som Service Delivery Manager (SDM) kommer du att arbeta kreativt, och för dig som är driven finns stora möjligheter till bra kompetensutveckling. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande!

OM TJÄNSTEN
Som SDM kommer du att vara nyckelperson och ytterst ansvarig för en av företagets största kunder. Du ansvarar för utveckling- och affärsstrategier för att säkerställa kvalitet på leverans, och kommer att arbeta både operativt och taktiskt med dessa frågor. Tjänsten är långsiktig och förhoppningen är att du kommer att bli direktrekryterad till företaget efter ungefär sex månader.

Du erbjuds


* En kreativ tjänst där du får driva din utveckling
* Utvecklande arbetsuppgifter där du får utmana dig själv och får möjlighet att växa med ett världsledande bolag
* Möjligheten att skapa en nära kundrelation till ett stort telecombolag


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Sköta dialogen mellan företaget och kundens nyckelpersoner
* Rapportera kvaliteten på leverans och transport samt fördriva förbättringsagenda med kund
* Stötta operativa chefer med processutveckling

VI SÖKER DIG SOM
* Tidigare erfarenhet från en liknande roll, som exempelvis SDM, leveranskoordinator eller projektledare där du arbetat med KPI:er. Det är meriterande om du dessa roller varit inom telecom- eller teknikbranschen.
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Goda kunskaper i Officepaketet, då du kommer att arbeta en del i Excel

Som person är du:


* Självgående
* Problemlösande
* Serviceinriktad
* Strategisk


Vidare kräver rollen att du vill ligga i framkant inom innovation, och vi tror därför att du besitter en nyfikenhet och är orädd att prova nya lösningar. Vi tror även att du har förmågan att se lösningar i ett större sammanhang, utöver den operativa driften.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 38.5 h/v
* Placering: Rosersberg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Logistics Leader

The Logistics Leader is responsible for the management of logistics and transportation. This includes driving operational optimization, take cost out, and ensure on time shipment of finished products. The logistics leader is also responsible for development, communication and execution of strategies to ensure realization of the business objectives.Essential Responsibilities:Supervision of the day-to-day activities of the logistics team.Develop, coach and l... Visa mer
The Logistics Leader is responsible for the management of logistics and transportation. This includes driving operational optimization, take cost out, and ensure on time shipment of finished products. The logistics leader is also responsible for development, communication and execution of strategies to ensure realization of the business objectives.Essential Responsibilities:Supervision of the day-to-day activities of the logistics team.Develop, coach and lead logistics specialists, setting measurable goals and objectives to evaluate successEstablish and maintain ISO/GAC approved procedures for all operationsResponsible for On Time Shipment for transportation to internal & external customersMonitoring forwarder delivery performance, quality and cost, developing improvement strategies to ensure business needs are met.Ensures commitments from forwarders regarding reporting, process improvements, claims management, pricing etc are met.Working with cross functional teams including sourcing, customer service, business leaders and 3PL’s / Carriers to develop strategic alliances with Logistics partners.Lead implementation of new carriers and logistics routesInterface & escalation for logistics related questions, lead/participate in cross-functional meeting to meet customer commitments.Drive data analysis and business case development for key projects resulting in cost savings within logistics.Qualifications/Requirements:Bachelor degree with significant related experience in a leadership capacity in Warehousing, Distribution, and Consolidation with multiple distribution centers, all modes of transportation, international trade compliance, financial analysis and project management or equivalent knowledge or experience.Proven execution skills in a fast-paced changing environment, with the ability to meet firm deadlines.Ability to lead and work effectively in a cross-functional, global team environmentWilling to travel domestically and internationally up to 10% of time.Desired Characteristics:Preferred Qualifications:Bachelor’s degree in a logistics related field or equivalent knowledge or experience.Proficient in leading and setting direction for teams, including demonstrated ability to motivate, influence and drive change at all levels of the organization.Creates or revitalizes teams by leading change initiatives delivering significant growth and profitability improvementDrives growth and innovation effectiveness through influence and collaborate across functions.Excellent project management, communication and analytical skillsAbility to energize, develop and influence at all levels within an organizationSolid communication and analytical skills, including experience with communicating with others from different countries and cultures. Visa mindre

Självgående Senior Projektledare till kund i Uppsala

Ansök    Mar 29    Experis    Logistikchef
Älskar du att arbeta med projektledning och har bred erfarenhet inom detta? Är du dessutom prestigelös, flexibel med initiativförmåga som drivs av önskan att leverera kvalitet i allt du gör? Då borde du söka jobbet som Senior Projektledare hos vår kund i Uppsala! Vi söker för kunds räkning en självgående Senior Projektledare som vill arbeta på en dynamisk arbetsplats i ett Globalt Läkemedelsbolag i Uppsala. Du blir anställd som konsult hos Experis men uth... Visa mer
Älskar du att arbeta med projektledning och har bred erfarenhet inom detta? Är du dessutom prestigelös, flexibel med initiativförmåga som drivs av önskan att leverera kvalitet i allt du gör? Då borde du söka jobbet som Senior Projektledare hos vår kund i Uppsala!

Vi söker för kunds räkning en självgående Senior Projektledare som vill arbeta på en dynamisk arbetsplats i ett Globalt Läkemedelsbolag i Uppsala. Du blir anställd som konsult hos Experis men uthyrd till vår kund. Uppdraget startar omgående och pågår fram till 30 november 2019.

Kundens nuvarande system för export/utförtullning av gods ska bytas ut och som Senior Projektledare kommer du att genomföra/projektleda ersättningen av detta system. Ditt team består av 10 medarbetare och du kommer även arbeta med en IT projektledare som sköter integrationen.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att:

* genomföra/projektleda ersättningen av systemet. Hålla Styrgruppen informerad.
* jobba med teamet och identifiera vilka actions som behövs.
* arbeta med våra expeditörer
* jobbar även med företagen som kommer med ersättningssystemet
* Driva projektmöten
* Leda styrgruppenSom Senior Projektledare kommer du även att koordinera ert arbete, prioritera och omfördela resurser samt motivera din grupp att leverera goda resultat inom ramarna för satta mål och deadlines.Vem är du?

Du som söker har utbildning på högskolenivå inom Projektledning och erfarenhet av projektledning samt inom logistik. För att snabbt komma in i rollen är du flexibel och prestigelös. Du ställer höga krav på kvalitéten på ditt arbete och är duktig på att projicera samma inställning till dina kollegor och medarbetare. Som person har du hög integritet och professionalism. Du är driven, målmedveten och drivs av goda resultat. Du har god en samarbetsförmåga och värdesätter bra kommunikation för att främja samarbete med andra. Du är inte rätt för att kavla upp armarna och göra saker själv.

Det är ett krav att du kan flytande svenska och engelska både i tal och skrift samt mycket goda kunskaper i Officepaketet. Det är meriterande om du har tidigare arbetat med trade complience.Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Kontaktperson


Intervjuer sker löpande och därför önskar vi att få din ansökan så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Bita Kaplan via mail [email protected].

Vi tar inte emot ansökan via e-post! Visa mindre

Logistikansvarig

Ansök    Apr 10    ScandiNova Systems AB    Logistikchef
Möjlighet att vara med på vår resa från ett innovationsbolag till storskalig produktion med spännande kunder över hela världen.ScandiNova Systems AB är ett Uppsalabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer.ScandiNova är inne i en mycket expansiv fas och kommer så att vara de kommande åren med ökade volymer och därtill förändrade sätt att se flöden. För att möta dessa ut... Visa mer
Möjlighet att vara med på vår resa från ett innovationsbolag till storskalig produktion med spännande kunder över hela världen.ScandiNova Systems AB är ett Uppsalabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer.ScandiNova är inne i en mycket expansiv fas och kommer så att vara de kommande åren med ökade volymer och därtill förändrade sätt att se flöden. För att möta dessa utmaningar behöver vi utöka med en logistikansvarig.En utmaning i denna roll är att kontinuerligt se behovet av att utveckla den dagliga verksamheten såväl administrativt som operativt. Logistikansvarig är en verksamhetsnära och kommunikativ roll där du dagligen samarbetar nära flera delar av organisationen. Det är viktigt att du har stor administrativ vana samt god förståelse för hur hela logistikprocessen fungerar.Dina ansvarsområdenAnalysera och vidta åtgärder för att förbättra lageromsättning och leveranssäkerhet.Säkerställa ett effektivt flöde med fokus på kostnadseffektivitet.Aktivt arbeta för att minimera lagervärdet.Aktivt genomdriva processförbättringar.Ansvara för att avdelningen når överenskomna affärsmål med tillhörande KPI:er.Avdelning logistik som du kommer leda består i dagsläget av 5 personer, och du kommer rapportera till Supply Chain Manager.Din kompetens och personlighetFör att bli framgångsrik som logistikansvarig är du en person med ett starkt engagemang och driv. Du är inte rädd för att ta nästa steg och vill ständigt arbeta med att utveckla verksamheten. Du brinner för ledarskap och ser det som en utmaning att ta fram det bästa hos dina medarbetare genom en öppen och kommunikativ dialog.Vidare är du en engagerad och tydlig ledare som inte är rädd för att fatta beslut. Du är strukturerad utan att ge avkall på snabb leverans och din förmåga att övertyga och motivera leder till acceptans och samförstånd.Du ser det som en självklarhet med löpande uppföljningar och i allt arbete utgår du ifrån en god arbetsmiljö och säkerhet.Arbetet innebär många ”snabba puckar” och ställer därför höga krav på flexibilitet och förmåga att prioritera, när det dagligen händer nya saker.Vi söker Dig som är engagerad, initiativrik, drivande och van att arbete målstyrt och leverera resultat.Du är van vid att leda och fördela arbete och har mångårig erfarenhet från logistikverksamhet med personalledningsansvar, eller motsvarande erfarenhet från tidigare verksamheter.Du är ansvarstagande och utför dina uppgifter med stor noggrannhet. Du har god analytisk förmåga och du kan snabbt identifiera förändringar för att uppnå ökad affärsnytta. Ditt sätt att utveckla verksamheten baseras på erfarenhet och du har hög social kompetens.Vi arbetar i Affärssystemet Monitor och ser gärna att du är avancerad användare av detta, men det är ej ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och erfarenhet.Ansök och mer informationEftersom vi tycker att mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet, så välkomnar vi att såväl män som kvinnor, ung som äldre och personer med olika etnisk och kulturell bakgrund söker våra tjänster.Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta: Rekryterande chef, Supply Chain Manager Camilla Stoor, 070-206 16 42. För upplysningar angående anställningsvillkor kontakta: HR-chef Ulrika Kroon 018-480 59 62.Om ossScandinova Systems AB är ett Uppsalabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer. Aggregaten har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, tex vetenskaplig forskning, cancerbehandling och industriröntgen. Mer än 95% exporteras utomlands till bl a USA, Kina och Europa. Bland företagets kunder kan nämnas Cern, MaxIV, Elekta, AVO, Toshiba och Tsinghua University. Företaget har idag drygt 50 tal anställda och expanderar kraftigt. Huvudägare är Industrifonden och SEB Venture Capital. Visa mindre