Lediga jobb Valueone AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Valueone AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Planeringschef

ValueOne söker en Planeringschef till vår kund ScandiNova Systems i Uppsala som är en världsledande tillverkare och utvecklare av banbrytande högspänningsaggregatorer, så kallade pulsmodulatorer och RF-system. Uppdraget ska tillsättas snarast och det finns goda möjligheter till tillsvidareanställning hos kunden efter fullgjort uppdrag. Om rollen Som Planeringschef ansvarar du för planeringsprocesser på kort och lång sikt kopplade till produktion, kundor... Visa mer
ValueOne söker en Planeringschef till vår kund ScandiNova Systems i Uppsala som är en världsledande tillverkare och utvecklare av banbrytande högspänningsaggregatorer, så kallade pulsmodulatorer och RF-system. Uppdraget ska tillsättas snarast och det finns goda möjligheter till tillsvidareanställning hos kunden efter fullgjort uppdrag.

Om rollen

Som Planeringschef ansvarar du för planeringsprocesser på kort och lång sikt kopplade till produktion, kundorder och transporter. Vidare innebär arbetet att hantera kundorder och koordinera och följa upp utleveranser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 Huvudplanering och kapacitetsplanering.
 Vara personalansvarig över två medarbetare.
Produktionsplanering och lagerstyrning av färdigvaror.
Transportplanering

Erfarenhet och kompetens

Du har erfarenhet inom kvalificerade planeringsprocesser i en tillverkande organisation. Vidare kräver rollen flytande engelska och svenska, i tal och skrift. Erfarenhet av att arbetsleda personal är meriterande. Vi ser gärna sökanden med eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet. Som person är du driven och bra på att kommunicera. Du trivs i en dynamisk miljö med högteknologiska produkter.

Ansökan 

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Inköpare

Ansök    Jun 16    Valueone AB    Inköpare
ValueOne söker en inköpare till ett konsultuppdrag hos vår kund, ScandiNova Systems i Uppsala. ScandiNova Systems är en världsledande tillverkare av banbrytande pulsmodulatorer och RF-system med hög effekt. Uppdraget ska tillsättas snarast och det finns goda möjligheter till tillsvidareanställning hos kunden efter fullgjort uppdrag. Om rollen Det här är ett uppdrag där du kommer att arbeta med leverantörsutveckling samt ansvara för kostnadsutveckling ino... Visa mer
ValueOne söker en inköpare till ett konsultuppdrag hos vår kund, ScandiNova Systems i Uppsala. ScandiNova Systems är en världsledande tillverkare av banbrytande pulsmodulatorer och RF-system med hög effekt. Uppdraget ska tillsättas snarast och det finns goda möjligheter till tillsvidareanställning hos kunden efter fullgjort uppdrag.

Om rollen

Det här är ett uppdrag där du kommer att arbeta med leverantörsutveckling samt ansvara för kostnadsutveckling inom utpekade områden. I ditt ansvarsområde ingår även supply planning för tilldelade artiklar och leverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Utveckla långsiktigt samarbete med leverantörer. 
Kontinuerligt arbeta med leverantörsuppföljning och integrering av nya leverantörer.
Bevaka utvecklingen och marknaden inom tilldelade kategorier.
Upprätta långsiktiga leveransavtal, ramavtal, volymförhandlingar och avropsprocesser.
Till viss del förhandla och underteckna kontrakt för tilldelade kategorier inom alla projekt.
Hantera reklamationer, följa upp kvalitet och kostnad på levererat material.
Materialadministration i relevanta system.
Materialplanering, lagerstyrning samt operativt och taktiskt inköp.

Erfarenhet och kompetens

För att du ska bli aktuell för uppdraget krävs att du har goda kunskaper av operativt inköp samt erfarenhet av taktiskt inköp, gärna med bakgrund från tillverkande Industri. Högskoleutbildning inom ekonomi, industriell ekonomi, teknik eller liknande är meriterande men inte ett krav.

Vi ser det som en fördel om du har god kommersiell förståelse och tekniskt intresse samt god analytisk förmåga. Du har lätt för att ta initiativ och fatta beslut och är som person självgående och med god ledarskapsförmåga. Rollen kräver att du talar och skriver svenska och engelska flytande. 

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Produktionsledare

ValueOne söker en Produktionsledare för ett konsultuppdrag hos vår kund inom läkemedelsbranschen i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper på sex månader med möjlighet till förlängning. Om rollen I rollen som Produktionsledare ansvarar du för verksamhetens dagliga drift och resultat med uppgift att operativt leda och fördela arbetet i gruppen. Uppdraget innefattar att effektivisera och öka produktiviteten och nyttjandegraden samt säkerställa... Visa mer
ValueOne söker en Produktionsledare för ett konsultuppdrag hos vår kund inom läkemedelsbranschen i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper på sex månader med möjlighet till förlängning.


Om rollen

I rollen som Produktionsledare ansvarar du för verksamhetens dagliga drift och resultat med uppgift att operativt leda och fördela arbetet i gruppen. Uppdraget innefattar att effektivisera och öka produktiviteten och nyttjandegraden samt säkerställa en god ekonomisk utveckling. Du kommer att ha interna såväl som interna kontakter i ditt arbete.Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Produktionsledning och uppföljning av resultat.
Säkerställa att avdelningens arbete genomförs i linje med företagets övergripande mål.
Ansvara för uppföljning av kvalitet och produktionsresultat.
Delta i förändringsprojekt och leda lokala förbättringsinitiativ.
Medverka till att effektivisera flöden samt hantera nya och ökande volymer.
Säkerställa en god och säker arbetsmiljö.

Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig som har tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll inom logistik och produktion. Det är meriterande med erfarenhet inom läkemedelsbranschen. Du är van att arbeta med produktionsledning och att driva kontinuerligt operativt förbättringsarbete.För att du ska bi framgångsrik i rollen är det viktigt att du är självgående och har en stark egen drivkraft samtidigt som du är bra på att prioritera. Kort sagt, du får saker ur händerna och är van att självständigt lösa problem. Du drivs av att se resultat samtidigt som du är van att arbeta i kvalitetssystem och har ett kvalitetstänk. Till din karaktär är du noggrann och strukturerad och gillar att skapa ordning och reda. Du har lätt för att bygga relationer och trivs i en roll med många interna och externa kontaktytor. Som ledare är du tydlig och rak i din kommunikation och har lätt för att samarbeta med andra.Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Johanna Hallnemo på telefon: 0721-432379.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Supply Chain Planner

Ansök    Mar 24    Valueone AB    Materialplanerare
ValueOne söker en Supply Chain Planner till vår kund inom läkemedelsbranschen i Uppsala. Uppdraget löper på åtta månader och ska tillsättas omgående. Om rollen Ditt huvudansvar som Supply Chain Planner kommer vara att planera produktion på kort sikt för att säkerställa leveranser på utsatt tid. Du arbetar med operativa planeringsprocesser kopplat mot tillverkningsavdelningen. För att lyckas kommer du ha kontakt med exempelvis huvudplanerare och produkti... Visa mer
ValueOne söker en Supply Chain Planner till vår kund inom läkemedelsbranschen i Uppsala. Uppdraget löper på åtta månader och ska tillsättas omgående.

Om rollen

Ditt huvudansvar som Supply Chain Planner kommer vara att planera produktion på kort sikt för att säkerställa leveranser på utsatt tid. Du arbetar med operativa planeringsprocesser kopplat mot tillverkningsavdelningen. För att lyckas kommer du ha kontakt med exempelvis huvudplanerare och produktionsledare för att planera produktion efter uppsatta mål och kundkrav.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Skapa produktionsorder i affärssystemet SAP från planerade kundorder och analysera kapacitet i produktionen i nära samarbete med produktionsledare.
Kommunicera och involvera produktionspersonalen i planeringen för kommande vecka samt schemalägga produktionsresurser.
Meddela potentiella problem och materialbrister till operativa inköpare.
Skapa, övervaka och underhålla planer för att uppfylla huvudplaneringen.
Supportera i projekt och administrera masterdata.
Kontinuerligt optimera produktionsplaneringen för att öka effektiviteten och minska kapitalbindningen.

Erfarenhet och kompetens

Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom Supply Chain, industriell ekonomi eller liknande. Rollen kräver att du har minst 3 års erfarenhet av produktionsplanering. Förståelse för myndighets- och regulatoriska krav är meriterande samt erfarenhet av att ha arbetat inom läkemedelsbranschen. Du är van vid att arbeta med Microsoft Office och SAP.Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav. Som person är du analytisk, självgående och är ordningsam. Du är även kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Strategisk inköpare

Ansök    Mar 23    Valueone AB    Inköpare
Valueone söker en Strategisk inköpare till ett globalt industriföretag i Uppland. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper på sex månader med avsikten att övergå till en tillsvidareanställning efter uppdragets slut. Om rollen Som Strategisk inköpare kommer du att ha ett helhetsansvar för inköp av fastighetsrelaterade tjänster och material. Rollen har en tydlig kommersiell profil och fokus på leverantörsförhandlingar och leverantörsutveckling. Huvudsa... Visa mer
Valueone söker en Strategisk inköpare till ett globalt industriföretag i Uppland. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper på sex månader med avsikten att övergå till en tillsvidareanställning efter uppdragets slut.

Om rollen

Som Strategisk inköpare kommer du att ha ett helhetsansvar för inköp av fastighetsrelaterade tjänster och material. Rollen har en tydlig kommersiell profil och fokus på leverantörsförhandlingar och leverantörsutveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Kategoriansvar för fastighetsrelaterade tjänster och material relaterade till företagets fabriker, exempelvis inom kategorier som fastighetsservice, säkerhet, internlogistik samt förbrukningsmaterial.
Kartlägga, utveckla och bevaka leverantörsförhållanden och marknader.
Genomföra behovsanalyser, skapa kravspecifikationer och välja ut leverantörer.
Koordinera offertförfrågningar, förhandla villkor och upprätta kommersiella avtal.
Kontinuerlig kontakt med leverantörer och uppföljning av leverantörsprestandan.

Erfarenhet och kompetens

Rätt person för uppdraget har några års erfarenhet av strategiskt inköp i kombination med en akademisk utbildning inom ekonomi, teknik eller industriell ekonomi. Du kan också ha en eftergymnasial utbildning inom lämpligt område i kombination med minst tre års erfarenhet från en liknande roll. För den här rollen krävs erfarenhet inom inköp av indirekta tjänster och material. Tjänsten kräver även att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet från fastighetsrelaterade tjänster inom industrin samt vana att upphandla fysiska säkerhetstjänster är meriterande. Som person är du noggrann, kommunikativ och har lätt för att bygga relationer och samarbeta med andra.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Produktionschef

ValueOne söker en produktionschef för ett tolv månader långt konsultuppdrag med möjlighet till förlängning till ett Life Science-företag i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas omgående. Om rollen I rollen som produktionschef har du ett helhetsansvar över att leda, bemanna och fördela arbetet på en produktionsavdelning bestående av cirka 40 medarbetare. Du förväntas driva utvecklingen av verksamheten och aktivt bidra i förbättringsarbetet. Du ingår i fabri... Visa mer
ValueOne söker en produktionschef för ett tolv månader långt konsultuppdrag med möjlighet till förlängning till ett Life Science-företag i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas omgående.

Om rollen

I rollen som produktionschef har du ett helhetsansvar över att leda, bemanna och fördela arbetet på en produktionsavdelning bestående av cirka 40 medarbetare. Du förväntas driva utvecklingen av verksamheten och aktivt bidra i förbättringsarbetet. Du ingår i fabrikens produktionsledningsgrupp och samverkar med kringliggande fabriksorganisation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Produktionsledning med ansvar för bemanning, resursallokering och resultatuppföljning
Leda och inspirera medarbetare för att nå uppsatta mål, på kort och lång sikt
Analysera, initiera aktiviteter och vara drivande i förbättringsarbetet inom produktion
Bidra till företagets strategiska förändringsarbete för ökad produktivitet och produktkvalitet
Arbetsmiljöansvar och förebyggande arbete inom hälsa, miljö och säkerhet

Erfarenhet och kompetens

Till tjänsten söker vi dig med relevant eftergymnasial bakgrund eller har förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetserfarenhet. Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav för tjänsten. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har erfarenhet från att leda ett team som linjechef inom produktion. Du är en person som är kommunikativ, har hög samarbetsförmåga och en duktig stakeholder manager. Du är en trygg ledare och har en förmåga att engagera, delegera och följa upp progressen. Det är meriterande med erfarenhet från Life Science och att ha kunskaper i SAP samt Lean/Six Sigma. 

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Strategisk inköpare

Ansök    Mar 10    Valueone AB    Inköpare
Valueone söker en Strategisk inköpare till ett globalt industriföretag i Uppland. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper på sex månader med avsikten att övergå till en tillsvidareanställning efter uppdragets slut. Om rollen Som Strategisk inköpare kommer du att ha ett helhetsansvar för inköp av fastighetsrelaterade tjänster och material. Rollen har en tydlig kommersiell profil och fokus på leverantörsförhandlingar och leverantörsutveckling. Huvudsa... Visa mer
Valueone söker en Strategisk inköpare till ett globalt industriföretag i Uppland. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper på sex månader med avsikten att övergå till en tillsvidareanställning efter uppdragets slut.

Om rollen

Som Strategisk inköpare kommer du att ha ett helhetsansvar för inköp av fastighetsrelaterade tjänster och material. Rollen har en tydlig kommersiell profil och fokus på leverantörsförhandlingar och leverantörsutveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Kategoriansvar för fastighetsrelaterade tjänster och material relaterade till företagets fabriker, exempelvis inom kategorier som fastighetsservice, säkerhet, internlogistik samt förbrukningsmaterial.
Kartlägga, utveckla och bevaka leverantörsförhållanden och marknader.
Genomföra behovsanalyser, skapa kravspecifikationer och välja ut leverantörer.
Koordinera offertförfrågningar, förhandla villkor och upprätta kommersiella avtal.
Kontinuerlig kontakt med leverantörer och uppföljning av leverantörsprestandan.

Erfarenhet och kompetens

Rätt person för uppdraget har några års erfarenhet av strategiskt inköp i kombination med en akademisk utbildning inom ekonomi, teknik eller industriell ekonomi. Du kan också ha en eftergymnasial utbildning inom lämpligt område i kombination med minst tre års erfarenhet från en liknande roll. För den här rollen krävs erfarenhet inom inköp av indirekta tjänster och material. Tjänsten kräver även att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet från fastighetsrelaterade tjänster inom industrin samt vana att upphandla fysiska säkerhetstjänster är meriterande. Som person är du noggrann, kommunikativ och har lätt för att bygga relationer och samarbeta med andra.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Operativ/taktisk inköpare

Ansök    Feb 10    Valueone AB    Inköpare
ValueOne söker en operativ/taktisk inköpare till ett konsultuppdrag hos vår kund inom tillverkande industri i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas snarast. Om rollen Det här är ett uppdrag där du kommer att arbeta med leverantörsutveckling samt ansvara för kostnadsutveckling inom utpekade områden. I ditt ansvarsområde ingår även supply planning för tilldelade artiklar och leverantörer. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Utveckla långsiktigt samarbete med lever... Visa mer
ValueOne söker en operativ/taktisk inköpare till ett konsultuppdrag hos vår kund inom tillverkande industri i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen

Det här är ett uppdrag där du kommer att arbeta med leverantörsutveckling samt ansvara för kostnadsutveckling inom utpekade områden. I ditt ansvarsområde ingår även supply planning för tilldelade artiklar och leverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Utveckla långsiktigt samarbete med leverantörer. 
Kontinuerligt arbeta med leverantörsuppföljning och integrering av nya leverantörer.
Bevaka utvecklingen och marknaden inom tilldelade kategorier.
Upprätta långsiktiga leveransavtal, ramavtal, volymförhandlingar och avropsprocesser.
Till viss del förhandla och underteckna kontrakt för tilldelade kategorier inom alla projekt.
Hantera reklamationer, följa upp kvalitet och kostnad på levererat material.
Materialadministration i relevanta system.
Materialplanering, lagerstyrning och operativa inköp.

Erfarenhet och kompetens

För att du ska bli aktuell för uppdraget krävs att du har goda kunskaper i taktiskt och strategiskt inköp samt minst fem års erfarenhet av strategiskt inköp inom tillverkande industri. Rollen kräver vidare att du har erfarenhet av kontraktsförhandlingar, internationella affärsrelationer och leverantörsutveckling. Högskoleutbildning inom ekonomi, industriell ekonomi, teknik eller liknande är meriterande men inte ett krav.

Vi ser det som en fördel om du har god kommersiell förståelse och tekniskt intresse samt god analytisk förmåga. Du har lätt för att ta initiativ och fatta beslut och är som person självgående och med god ledarskapsförmåga.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Supply Chain Manager

Ansök    Mar 17    Valueone AB    Leveranschef
ValueOne söker en Supply Chain Manager för ett sex månader långt konsultuppdrag till ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas snarast. Om rollen Som Supply Chain Manager kommer du att ha en bred roll med varierande arbetsuppgifter där du ansvarar för planering, inköp och logistiksamordning. Du har ett brett kontaktnät och en löpande dialog med intressenter både internt och externt, bland annat företagets leverantörer. Den här rollen inkl... Visa mer
ValueOne söker en Supply Chain Manager för ett sex månader långt konsultuppdrag till ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen

Som Supply Chain Manager kommer du att ha en bred roll med varierande arbetsuppgifter där du ansvarar för planering, inköp och logistiksamordning. Du har ett brett kontaktnät och en löpande dialog med intressenter både internt och externt, bland annat företagets leverantörer. Den här rollen inkluderar även deltagande i interna och externa inspektioner och säkerställande av att allt arbete sker i överensstämmelse med GMP och andra etablerade kvalitetsstandarder.

Du rapporterar till chefen för Operations.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Planering av läkemedelstillverkning samt lagernivåer.
Lager- och leveransstyrning.
Supportera Supply Chain relaterade aktiviteter för kliniska prövningar.
Kvalificering och underhåll av leverantörer.
Ansvar för identifiering och implementering av ständiga förbättringar.

Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig som har tidigare erfarenhet av en liknande roll inom Life Science/läkemedelsbranschen. Du bör ha god förståelse och kunskap om Supply Chain. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom Supply Chain, industriell ekonomi eller liknande. Förståelse för myndighets- och regulatoriska krav är meriterande samt även erfarenhet inom projekt- eller processledning. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. För att trivas i rollen bör du vara driven och självgående som person. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har en förmåga att upprätta och behålla goda yrkeskontakter med befintliga och nya kontraktstillverkare samt med avdelningar internt.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Supply Chain and Master Data Specialist

Ansök    Dec 9    Valueone AB    Logistiker
ValueOne is looking for a Supply Chain and Master Data Specialist to our customer in the pharmaceutics industry for a twelve month consultant assignment in Uppsala. The assignment is to start in January 2022. The role As Supply Chain and Master Data Specialist you will manage Master Data set-up and MRP planning parameter set-up for new and existing material codes of raw materials, intermediate and final products. You will also manage Bill of Material an... Visa mer
ValueOne is looking for a Supply Chain and Master Data Specialist to our customer in the pharmaceutics industry for a twelve month consultant assignment in Uppsala. The assignment is to start in January 2022.

The role

As Supply Chain and Master Data Specialist you will manage Master Data set-up and MRP planning parameter set-up for new and existing material codes of raw materials, intermediate and final products. You will also manage Bill of Material and maintenance for intermediate and final products. The work is conducted in close collaboration with other functions such as Purchasing, Production, Engineering and Quality.

Main tasks:

Prepare required Change Control documents, documenting new SKU’s.
Track progress of project launch activities for planning department.
Manage discontinuation process for phased-out materials.
Prepare disposition reports for phased-out materials.
Work closely with project leads and the production/material planners to have full understanding of the project timelines and priorities.
Participate in weekly launch readiness meetings with global project leads.
Participate in weekly project meetings with local or global project leads.
Support the Supply Chain department with back-up activities (planning/buying) if required. 
Adhere to local and global SOPs.

Experience and competence

For this assignment we are looking for a supply planner with 2-5 years of experience in materials planning/master data management, preferably in Medical/Pharmaceutical Industry. We also prefer you to have an academic degree within supply chain/logistics or equivalent. In addition experience from working in projects and a background from pharma industry or other complex and regulated industry is required. You are a competent MS Office user with knowledge in SAP or other ERP systems. Fluency in Swedish and English, oral and writing, is a must as well as knowledge in GMP and ISO.

We are looking for a self-driven team-player with a solid understanding of End-to-End Supply Chain planning and strong collaboration and communication skills. You must be flexible and able to work in a high tempo environment. You conduct your work in a structured and accurate way with an attentive eye for service and urgency. Additionally ability to multi-task and prioritize is valuable to succeed in the role.

Application

We look forward to receiving your application. Please apply through our webpage at: http://valueone.se/aktuella-jobb/ as soon as possible. Feel free to contact Olof Widmark at +46 70-7868 099 or 010 332 29 20 with any questions regarding the listed position.

ValueOne are specialists in supply chain management, purchasing and logistics. We offer our customers services in three business areas: interim logistics and procurement consultants, recruitment of buyers and logisticians, as well as development of our customers’ supply chain operations in terms of strategies, models, methods, processes, structure, and competence. Visa mindre

Operativ inköpare

Ansök    Dec 9    Valueone AB    Inköpare
ValueOne söker en operativ inköpare för ett konsultuppdrag hos ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget är ett vikariat på tolv månader och ska tillsättas snarast. Om rollen   I rollen som operativ inköpare kommer du att hantera inköp av indirekta produkter och arbeta med orderläggning, leveransbevakning, fakturahantering och registervård. Uppdraget innebär även diverse rapportering och administrativa arbetsuppgifter. Du samarbetar med flera avdelninga... Visa mer
ValueOne söker en operativ inköpare för ett konsultuppdrag hos ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget är ett vikariat på tolv månader och ska tillsättas snarast.

Om rollen  

I rollen som operativ inköpare kommer du att hantera inköp av indirekta produkter och arbeta med orderläggning, leveransbevakning, fakturahantering och registervård. Uppdraget innebär även diverse rapportering och administrativa arbetsuppgifter. Du samarbetar med flera avdelningar på företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Frisläppande av inköpsorder mot leverantörer. 
Uppläggning av nya leverantörer.
Faktura- och reklamationshantering.
Leveransbevakning och godsmottagning.
Enklare support och utbildning av användare av elektroniskt inköpssystem.

Erfarenhet och kompetens  

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Rollen kräver att du behärskar engelska och svenska väl, i såväl tal som skrift. Som person har du lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Organisatoriska färdigheter och uppmärksamhet på detaljer är viktiga för rollen. Vi värdesätter också att du har kapacitet att arbeta självständigt och har lätt för att prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt, även när arbetsbelastningen är hög. Du har dessutom god samarbets- och kommunikationsförmåga och en stark egen drivkraft.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Operativ/taktisk inköpare

Ansök    Feb 10    Valueone AB    Inköpare
ValueOne söker en operativ/taktisk inköpare till ett konsultuppdrag hos vår kund inom tillverkande industri i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas snarast. Om rollen Det här är ett uppdrag där du kommer att arbeta med leverantörsutveckling samt ansvara för kostnadsutveckling inom utpekade områden. I ditt ansvarsområde ingår även supply planning för tilldelade artiklar och leverantörer. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Utveckla långsiktigt samarbete med lever... Visa mer
ValueOne söker en operativ/taktisk inköpare till ett konsultuppdrag hos vår kund inom tillverkande industri i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen

Det här är ett uppdrag där du kommer att arbeta med leverantörsutveckling samt ansvara för kostnadsutveckling inom utpekade områden. I ditt ansvarsområde ingår även supply planning för tilldelade artiklar och leverantörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Utveckla långsiktigt samarbete med leverantörer. 
Kontinuerligt arbeta med leverantörsuppföljning och integrering av nya leverantörer.
Bevaka utvecklingen och marknaden inom tilldelade kategorier.
Upprätta långsiktiga leveransavtal, ramavtal, volymförhandlingar och avropsprocesser.
Till viss del förhandla och underteckna kontrakt för tilldelade kategorier inom alla projekt.
Hantera reklamationer, följa upp kvalitet och kostnad på levererat material.
Materialadministration i relevanta system.
Materialplanering, lagerstyrning och operativa inköp.

Erfarenhet och kompetens

För att du ska bli aktuell för uppdraget krävs att du har goda kunskaper av operativt inköp samt erfarenhet av taktiskt inköp, gärna med bakgrund från tillverkande Industri. Högskoleutbildning inom ekonomi, industriell ekonomi, teknik eller liknande är meriterande men inte ett krav.

Vi ser det som en fördel om du har god kommersiell förståelse och tekniskt intresse samt god analytisk förmåga. Du har lätt för att ta initiativ och fatta beslut och är som person självgående och med god ledarskapsförmåga.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Supply Network Planner

Ansök    Dec 9    Valueone AB    Orderplanerare
ValueOne is looking for a Supply Network Planner for a 12 month assignment at a pharmaceutical company in Uppsala. The assignment is to start in January 2022. The role As Supply Network Planner you will be key player in the company´s global E2E planning. You will analyze and review Demand Forecast on a monthly basis and create and communicate monthly Supply Plan based on inputs  from Demand, Capacity and Material availability. You work in close collabora... Visa mer
ValueOne is looking for a Supply Network Planner for a 12 month assignment at a pharmaceutical company in Uppsala. The assignment is to start in January 2022.

The role

As Supply Network Planner you will be key player in the company´s global E2E planning. You will analyze and review Demand Forecast on a monthly basis and create and communicate monthly Supply Plan based on inputs  from Demand, Capacity and Material availability. You work in close collaboration and communication with concerned stakheolders in the company to understand their needs and requirements.

Main tasks:

Ensure  that supply plans are reflected and maintained in SAP.
Create and maintain stock transfer orders in SAP for outbound shipments.
Create and update BOM in SAP for Finished Product SKU’s.
Have understanding and/or participate in NPI-/change control projects. Reflect project outcome in both Supply Plan and Production Plan.
Escalate and take action on deviations or constraints affecting targeted service level, inventory or costs negatively. Follow STEM process.
Be key contact person for global supply or inventory questions.
Create a volume and inventory plan for annual budget process and LBE cycles.
Define and maintain inventory levels for intermediate and finished products.
Prepare inputs for Supply Review and Supply S&OP; meetings.
Review and manage Supply Chain metrics, ensure KPI target adherence.
Initiate improvements to optimize supply chain flow, inventory, production plans and costs.
Has the right to represent Supply Chain as per request of the Supply Chain Manager.
Perform back-up activities within Supply Chain when required.

Experience and competence

For this assignment we are looking for a Supply Planner with more than 5 years of experience within supply chain and demand planning in a big organization, preferably in the Medical/Pharmaceutical Industry or other complex and regulated industry. We also like you to have an academic degree within Supply Chain/logistics or equivalent. In addition experience from working in projects and a background from pharma industry or other complex and regulated industry is required. You are a competent MS Office user with knowledge in SAP or other ERP systems. Fluency in Swedish and English, oral and writing, is a must as well as knowledge in GMP and ISO.

We are looking for a self-driven team-player with a solid understanding of End-to-End Supply Chain planning and strong collaboration and communication skills. You must be flexible and able to work in a high tempo environment. You conduct your work in a structured and accurate way with an attentive eye for service and urgency. Additionally ability to multi-task and prioritize is valuable to succeed in the role.

Application

We look forward to receiving your application. Please apply through our webpage at: http://valueone.se/aktuella-jobb/ as soon as possible. Feel free to contact Olof Widmark at +46 70-7868 099 or 010 332 29 20 with any questions regarding the listed position.

ValueOne are specialists in supply chain management, purchasing and logistics. We offer our customers services in three business areas: interim logistics and procurement consultants, recruitment of buyers and logisticians, as well as development of our customers’ supply chain operations in terms of strategies, models, methods, processes, structure, and competence. Visa mindre

Researcher till ValueOne

Ansök    Nov 9    Valueone AB    Researcher, rekrytering
ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Våra affärsområden är: uthyrning av inköp och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. ValueOne fortsätter att växa och vi behöver nu anställa en researcher till vårt kontor i Uppsala. Vi söker en självständig och engagerad person som vil... Visa mer
ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Våra affärsområden är: uthyrning av inköp och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.ValueOne fortsätter att växa och vi behöver nu anställa en researcher till vårt kontor i Uppsala. Vi söker en självständig och engagerad person som vill vara med och tillsammans med oss fortsätta utveckla vår framgångsrika konsult och rekryteringsverksamhet. Vi erbjuder dig en viktig och utvecklande roll i ett tillväxtföretag med en tydlig position på marknaden.

Ansvar

Du arbetar med search och urval av kandidater och konsulter till våra uppdrag inom supply chain. Du arbetar nära regionchefen och tillsammans är ni ett team som har den viktiga uppgiften att leverera i hela uppdrags- och leveranskedjan för region Nord. Du rapporterar direkt till ansvarig för kompetensförsörjningsprocessen i Stockholm.

Arbetet

I arbetsuppgifterna som researcher ingår bl.a. följande:

Upprätta kravspecifikationer tillsammans med kundansvarig Skriva och publicera jobbannonserSöka efter kandidater/konsulter i t.ex. externa nätverk och sociala medier Läsa och granska CV Självständigt ansvara för kontakter med kandidater och konsulter Genomföra telefonintervjuer Boka intervjuer för ValueoneBistå rekryterare vid intervjuerUpprätta kandidat- och konsultpresentationer för presentation till kundBoka intervjuer hos kunder Bistå/utföra vissa andra arbetsuppgifter vid behov som t.ex. referenstagningar, personlighetstest och andra kontroller.

Erfarenhet

Vi är specialister inom supply chain, inköp och logistik varför vi gärna ser sökande med erfarenhet av arbete inom detta område. Även erfarenhet eller intresse för konsultverksamhet, bemanning, rekrytering och/eller search är viktigt för denna roll. Vi ser gärna sökande med en eftergymnasial- eller universitetsutbildning.

För att lyckas och trivas hos oss har du en väl utvecklad förmåga gällande kompetens- och personlighetsbedömning. Du talar och skriver bra svenska och engelska. Du har en stilistisk känsla för hur man skriver bl.a. jobbannonser. Vidare är du resultatinriktad, kommunikativ, snabbtänkt, lyhörd, kreativ och trivs med att jobba i ett högt tempo. Du gillar människor, mångfald och tycker att dynamiken mellan det personliga och affärsmässiga inte bara är spännande utan också förutsättningsskapande.

Du kommer att arbeta i en spännande omgivning med snabba beslut. Vi är kunddrivna och vårt arbete präglas av kvalitet, utveckling och ett professionellt bemötande av konsulter/kandidater och våra kunder.

Är du intresserad?

Ansök idag men senast den 8 december 2021. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske tidigare. Skicka in din ansökan med ett personligt brev och CV. Berätta gärna om varför du passar in på tjänsten. Har du frågor ring Olof Widmark 070 786 80 99 eller Thomas Larsson 070 650 20 16. Vi ser fram emot din ansökan.

ValueOne upphandling inköp logistik strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistic commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand rekrytering recruitment search bemanning consultant consult Visa mindre

CAPEX projektadministratör

Ansök    Dec 7    Valueone AB    Inköpsplanerare
ValueOne söker en projektadministratör för CAPEX-projekt för ett ettårigt konsultuppdrag till ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget är på heltid och ska tillsättas snarast. Om rollen I rollen kommer du att fungera som administrativt stöd i projekt rörande inköp till byggnadskonstruktion och inköp av produktionsutrustning. Din uppgift är att dokumentera all upphandlings- och kontraktsadministration i dessa projekt från inledande anbudsförfarande till... Visa mer
ValueOne söker en projektadministratör för CAPEX-projekt för ett ettårigt konsultuppdrag till ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget är på heltid och ska tillsättas snarast.

Om rollen

I rollen kommer du att fungera som administrativt stöd i projekt rörande inköp till byggnadskonstruktion och inköp av produktionsutrustning. Din uppgift är att dokumentera all upphandlings- och kontraktsadministration i dessa projekt från inledande anbudsförfarande till kontraktshantering och leveransbevakning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Projektstöd för inköp:

Anbudsförfrågan.
Avtalsstöd.
Se till att all dokumentation är uppdaterad och korrekt ifylld och lagrad i projektmappar och digitala inköpsverktyg.


Administrativt stöd i anbudskonstruktionsprojekt:

Projektstyrning med nyckelfärdig leverantör.
Bevaka/underhålla korrespondens och dokumentation relaterad till kontrakt.
Övervaka att alla leveranser uppfylls enligt de överenskomna villkoren.
Dokumentera eventuella ändringar i avtalsavtalet, säkerställa att all juridisk dokumentation är uppdaterad och korrekt ifylld och lagrad.


Vid behov utföra kostnadsanalyser av erbjudanden/kostnadsuppdelningar.

Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig som har 1-3 års erfarenhet av en administrativ roll inom inköp, projektstyrning eller juridik. Vi ser gärna också att du har en eftergymnasial utbildning inom lämpligt område alternativt motsvarande erfarenhet förvärvad genom arbetserfarenhet. Kunskaper om tillverkning och kvalitetskrav inom läkemedels- och medicinteknisk industri är meriterande liksom erfarenhet av större byggprojekt. Har du även kunskaper i ABT04 / ABT06 ser vi det som en fördel.

Vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta både med externa och interna intressenter. Du sätter dig med lätthet in i nya arbetsuppgifter och har förmåga att snabbt fånga upp och sammanfatta framsteg i projekten samt dokumentera dessa.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Operations Planning Manager till Galderma i Uppsala

Ansök    Okt 22    Valueone AB    Leveranschef
ValueOne rekryterar på uppdrag av vår kund Galderma i Uppsala en Operations Planning Manager med ett övergripande ansvar för planeringsprocesserna. Har du en akademisk utbildning inom logistik, Supply Chain eller motsvarande samt några års erfarenhet av en liknande roll inom Supply Chain och vill vara med på en spännande resa på ett bolag i expansion så kan detta vara något för dig. Galderma, världens största oberoende globala dermatologiföretag, skapades... Visa mer
ValueOne rekryterar på uppdrag av vår kund Galderma i Uppsala en Operations Planning Manager med ett övergripande ansvar för planeringsprocesserna. Har du en akademisk utbildning inom logistik, Supply Chain eller motsvarande samt några års erfarenhet av en liknande roll inom Supply Chain och vill vara med på en spännande resa på ett bolag i expansion så kan detta vara något för dig.

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiföretag, skapades 1981 och finns nu i över 100 länder med en omfattande produktportfölj för att behandla en rad dermatologiska tillstånd. Företaget samarbetar med vårdgivare runt om i världen för att tillgodose människors hudhälsobehov under hela deras livstid. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt bevisade innovativa lösningar för huden. Galderma verkar från 50 anläggningar i 40 länder med huvudkontor i Lausanne, Schweiz.

Galderma i Uppsala har för närvarande cirka 550 anställda som gör företaget till en av de största privata arbetsgivarna i Uppsala kommun. Du hittar Galderma utmed Fyrisån, endast tio minuters cykeltur från Uppsala Centralstation.

Om rollen

I rollen kommer du att ansvara för de övergripande planeringsprocesserna med personalansvar för tolv medarbetare inklusive budgetansvar. Det åligger dig att säkerställa att produktion och kortfristiga leverantörers kapacitet är tillräcklig och optimerad för att möta efterfrågan, vilket även inkluderar de nya lanseringar som sker inom kort. Du ansvarar även för att planerings- och lanseringsaktiviteter överensstämmer med gällande regler. Rollen har många kontaktytor och du förväntas driva ett aktivt förbättrings- och utvecklingsarbete parallellt med dina dagliga arbetsuppgifter. Du rapporterar till chefen för Supply Chain.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Rapportera flaskhalsar i Supply Chain och föreslå alternativa lösningar.Som en del av S&OP;-processen driva kapacitetsgranskningen för produkter som tillverkas i eller hanteras av fabriken.Förse leverantörer med information gällande regulatoriska krav på material i syfte att säkra en långsiktig produktion, inklusive lanseringar.Samordna materialplanering, produktionsplanering, master data och produktion.Samordna Supply Chain-relaterade aktiviteter för att säkerställa en snabb lansering av nya produkter.Hantera förseningar och proaktivt förebygga förseningar kopplade till Supply Chain som riskerar att påverka lanseringen av nya produkter.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom logistik, Supply Chain eller ekonomi samt några års erfarenhet av en liknande roll inom Supply Chain. Du bör också ha erfarenhet av projektledning och mycket goda kunskaper i produktionsplanering. För att lyckas i rollen bör du dessutom ha arbetat med processer och aktiviteter kring produktlanseringar samt ha praktisk erfarenhet av projektledning av logistikprojekt. Förutom detta bör du ha god datorvana och erfarenhet av ERP-system samt kunskaper i Excel. En bakgrund från läkemedels- eller medicinteknisk industri är meriterande.

Goda kommunikativa färdigheter på svenska och engelska, samt förmåga att prioritera och organisera aktiviteter och arbetsgrupper med hänsyn till resurser och tidplan är viktiga egenskaper för rollen. Vidare är du analytisk, lösningsorienterad och van att driva många arbetsuppgifter parallellt.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom Supply Chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags Supply Chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Operativ inköpare till tillverkande företag i Uppsala

Ansök    Sep 21    Valueone AB    Inköpsassistent
Operativ inköpare till tillverkande företag i Uppsala ValueOne söker en operativ inköpare för ett konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i Uppland. Uppdraget skall tillsättas omgående. Om rollen ?Detta är en produktionsnära roll där du kommer att arbeta med operativt inköp och till viss del planering. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Operativt inköp av direkt material till produktionsverksamheten. Planera och frisläppa ordrar mot leverantörer, lev... Visa mer
Operativ inköpare till tillverkande företag i Uppsala

ValueOne söker en operativ inköpare för ett konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i Uppland. Uppdraget skall tillsättas omgående.

Om rollen

?Detta är en produktionsnära roll där du kommer att arbeta med operativt inköp och till viss del planering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Operativt inköp av direkt material till produktionsverksamheten. Planera och frisläppa ordrar mot leverantörer, leveransbevaka och säkerställa att godsmottagningsprocessen fungerar.Lager- och materialplanering.Hantering av fakturaavvikelser.Operativ hantering av reklamationer.Bidra med förslag till förbättringsarbete.  

Erfarenhet och kompetens

Vi söker en erfaren operativ inköpare med minst två års erfarenhet av operativt inköp, gärna med en eftergymnasial utbildning inom logistik eller liknande, det är dock ej ett krav. Vi ser gärna att du har god datorvana och erfarenhet av att arbeta med affärssystem. Du är stresstålig och har inga problem att hantera flera parallella processer samtidigt. Rollen som spindel i nätet är som klippt och skuren för dig och du gillar att ha många kontakter både externt och internt. Vidare har du goda kommunikativa färdigheter och ett stort intresse för förbättringsarbete.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom Supply Chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags Supply Chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Inköpsadministratör till uppdrag i nordöstra Uppland

Ansök    Sep 21    Valueone AB    Backofficepersonal
Inköpsadministratör till uppdrag i nordöstra Uppland  ValueOne söker en inköpsadministratör för ett konsultuppdrag hos ett verkstadsföretag i nordöstra Uppland. Uppdraget är ett vikariat på 6 månader och ska tillsättas snarast. Om rollen   I rollen som inköpsadministratör kommer du att hantera inköp av indirekta produkter och arbeta med orderläggning, leveransbevakning och registervård. Uppdraget innebär även diverse rapportering och administrativa arbe... Visa mer
Inköpsadministratör till uppdrag i nordöstra Uppland 

ValueOne söker en inköpsadministratör för ett konsultuppdrag hos ett verkstadsföretag i nordöstra Uppland. Uppdraget är ett vikariat på 6 månader och ska tillsättas snarast.

Om rollen  

I rollen som inköpsadministratör kommer du att hantera inköp av indirekta produkter och arbeta med orderläggning, leveransbevakning och registervård. Uppdraget innebär även diverse rapportering och administrativa arbetsuppgifter. Du samarbetar med flera avdelningar på företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Frisläppande av inköpsorder mot leverantörer Uppläggning av nya leverantörerFaktura- och reklamationshantering Leveransbevakning och godsmottagning Enklare support och utbildning av användare av elektroniskt inköpssystem

Erfarenhet och kompetens  

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Rollen kräver att du behärskar engelska och svenska väl, i såväl tal som skrift. Som person har du lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Organisatoriska färdigheter och uppmärksamhet på detaljer är viktiga för rollen. Vi värdesätter också att du har kapacitet att arbeta självständigt och har lätt för att prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt, även när arbetsbelastningen är hög. Du har dessutom god samarbets- och kommunikationsförmåga och en stark egen drivkraft.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom Supply Chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags Supply Chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Production Planning Manager till Galderma

Ansök    Jun 15    Valueone AB    Leveranschef
ValueOne rekryterar på uppdrag av vår kund Galderma i Uppsala en Production Planning Manager inom lager, order och distribution med övergripande ansvar för planeringsprocesserna. Har du en akademisk utbildning inom logistik, supply chain eller motsvarande samt några års erfarenhet av en liknande roll kan detta vara något för dig. Galderma, världens största oberoende globala dermatologiföretag, skapades 1981 och finns nu i över 100 länder med en omfattande... Visa mer
ValueOne rekryterar på uppdrag av vår kund Galderma i Uppsala en Production Planning Manager inom lager, order och distribution med övergripande ansvar för planeringsprocesserna. Har du en akademisk utbildning inom logistik, supply chain eller motsvarande samt några års erfarenhet av en liknande roll kan detta vara något för dig.

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiföretag, skapades 1981 och finns nu i över 100 länder med en omfattande produktportfölj för att behandla en rad dermatologiska tillstånd. Företaget samarbetar med vårdgivare runt om i världen för att tillgodose människors hudhälsobehov under hela deras livstid. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt bevisade innovativa lösningar för huden. Galderma verkar från 50 anläggningar i 40 länder med huvudkontor i Lausanne, Schweiz.

Galderma i Uppsala har för närvarande cirka 500 anställda som gör företaget till en av de största privata arbetsgivarna i Uppsala kommun. Uppsala-anläggningen är Galdermas globala centrum för estetik med aktiviteter inom utveckling och tillverkning av världsledande produkter som Restylane®, Azzalure® och Sculptra®.

Om rollen

I rollen kommer du att ha övergripande ansvar för planeringsprocesserna och leda ett team på 12 medarbetare som bland annat jobbar med produktionsplanering, operativt inköp och materialstyrning. Det åligger dig att säkerställa att produktion och kortfristiga leverantörers kapacitet är tillräcklig och optimerad för att möta efterfrågan, vilket även inkluderar de nya lanseringar som sker de närmaste 18 till 24 månaderna. Du ansvarar även för att planerings- och lanseringsaktiviteter överensstämmer med uppsatta mål och gällande kvalitetskrav. Rollen har många kontaktytor och du förväntas driva ett aktivt förbättrings- och utvecklingsarbete parallellt med dina dagliga arbetsuppgifter. Du rapporterar till chefen för företagets supply chain.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Rapportera flaskhalsar i supply chain och förslå alternativa lösningar.Som en del av S&OP;-processen driva kapacitetsgranskningen för produkter som tillverkas i eller hanteras av fabriken.Förse leverantörer med information gällande regulatoriska krav på material i syfte att säkra en långsiktig produktion, inklusive lanseringar.Samordna materialplanering, produktionsplanering, master data och produktion.Samordna supply chain-relaterade aktiviteter för att säkerställa en snabb lansering av nya produkter.Hantera förseningar och proaktivt förebygga förseningar kopplade till supply chain som riskerar att påverka lanseringen av nya produkter.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll inom supply chain och har en bakgrund från läkemedels- eller medicinteknisk industri. Rollen kräver även att du har en akademisk utbildning inom logistik, supply chain eller ekonomi. Du bör också ha en dokumenterad ledarerfarenhet av och mycket goda kunskaper i produktions- och materialplanering. För att bli aktuell för rollen bör du dessutom ha arbetat med processer och aktiviteter kring produktlanseringar samt ha praktisk erfarenhet av supply chain. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav för rollen. Kunskaper i ISO 13485 och GXP är meriterande för uppdrag. Förutom detta bör du ha god datorvana och erfarenhet av ERP-system såsom SAP, M3 samt kunskaper i Excel.

Goda kommunikativa färdigheter samt förmåga att prioritera och organisera aktiviteter och arbetsgrupper med hänsyn till resurser och tidplan är viktiga egenskaper för rollen. Vidare är du analytisk, lösningsorienterad och är van att driva många arbetsuppgifter parallellt.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Projektledare för uppdrag till ett läkemedelsföretag i Uppsala

Projektledare för uppdrag till ett läkemedelsföretag i Uppsala ValueOne söker en projektledare med erfarenhet från tillverkningsindustrin till ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget sträcker sig över 6 månader med goda chanser till förlängning. Om Rollen Rollen kräver att du har goda ledaregenskaper, är van att driva projekt och förbättringsaktiviteter inom tillverkande verksamheter, med syfte att utveckla och optimera företagets produktionsprocess... Visa mer
Projektledare för uppdrag till ett läkemedelsföretag i Uppsala

ValueOne söker en projektledare med erfarenhet från tillverkningsindustrin till ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget sträcker sig över 6 månader med goda chanser till förlängning.

Om Rollen

Rollen kräver att du har goda ledaregenskaper, är van att driva projekt och förbättringsaktiviteter inom tillverkande verksamheter, med syfte att utveckla och optimera företagets produktionsprocesser. Uppdraget innebär att du kommer att vara en länk mellan ingenjörsteamet och produktionen, andra interna avdelningar och externa intressenter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Leda och motivera projektteammedlemmar under projektets alla faser Utveckla och implementera projektmål och övergripande strategierUpprätta tidsplaner delegera ansvar, övervaka samt följa upp framstegSamverka och upprätthålla god relationen till intern och externa intressenter Dokumentera och sammanställa projektplaner och ledningspresentationer Uppföljning av projektens ekonomiska utveckling samt agera vid avvikelser Rapportera projektstatus till chef för teknik och utvecklingsavdelningen samt projektstyrgrupper

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig med högskoleutbildning inom teknik eller liknande. Du har dessutom 3-5 års erfarenhet av projektledning inom tillverkande industri med god produktionsteknisk förståelse. Vi värdesätter personliga egenskaper som noggrannhet, ledarförmåga, beslutsmässighet och initiativförmåga för rollen. Du är en person som är kommunikativ och har goda sociala färdigheter. Arbetet kräver att du är flytande i både tal och skrift i såväl svenska som engelska. Vidare har du lätt för att kommunicera med beslutsfattare och kollegor på olika nivåer.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Manager Supply Chain Planning till läkemedelsbolag i Uppsala

Ansök    Jun 18    Valueone AB    Logistiker
ValueOne söker en Manager Supply Chain Planning till ett 12-18 månaders konsultuppdrag för ett läkemedelsbolag i Uppsala. Har du ledarerfarenhet och en eftergymnasial utbildning inom industriell ekonomi, logistik, inköp eller liknande kan detta vara något för dig. Om rollen     I rollen som Manager Supply Chain Planning leder du ett arbetslag på sex personer. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Driva, utveckla och optimera tillverkningsenhetens S&OP; proce... Visa mer
ValueOne söker en Manager Supply Chain Planning till ett 12-18 månaders konsultuppdrag för ett läkemedelsbolag i Uppsala. Har du ledarerfarenhet och en eftergymnasial utbildning inom industriell ekonomi, logistik, inköp eller liknande kan detta vara något för dig.

Om rollen    

I rollen som Manager Supply Chain Planning leder du ett arbetslag på sex personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Driva, utveckla och optimera tillverkningsenhetens S&OP; processer.Uppnå kostnadsförbättringsmål relaterade till råvaror samtidigt som du minimerar lagerkostnader.Kontinuerligt förbättringsarbete inom planerings- och materielförsörjningsprocesser.Inköp av råvaror och indirekt material från globala leverantörer.Behovs- och produktionsplanering för färdigvaror.I samarbete med produktion säkerställa rätt leveranssäkerhet mot kund.

Kompetens och erfarenhet

För att bli aktuell för tjänsten krävs att du har en akademisk utbildning inom teknik eller läkemedel alternativt medicinteknik. Rollen kräver minst 3 års arbetslivserfarenhet inom Supply Chain och produktionsplanering. Du arbetar proaktivt och tar initiativ till förbättringar. Du har ett analytiskt synsätt och besitter goda kunskaper i engelska i tal och skrift då du ska presentera komplexa data. Utöver detta kräver rollen att du i ditt ledarskap har färdigheter inom problemlösning samt utvecklar framgångsrika relationer med andra team eller organisationer.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Materialplanerare till läkemedelsföretag i Uppsala

Ansök    Jun 9    Valueone AB    Materialplanerare
ValueOne söker en materialplanerare för ett sex månader långt konsultuppdrag till ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas snarast. Om rollen I rollen som materialplanerare kommer du att stödja Supply Chain-avdelningen i pågående och kommande projekt som inkluderar nya produktlanseringar, ändringar av produktdesign och förändringar i produktionsprocessen. Arbetar nära projektledare och produktions- / materialplanerare för att ha full för... Visa mer
ValueOne söker en materialplanerare för ett sex månader långt konsultuppdrag till ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen

I rollen som materialplanerare kommer du att stödja Supply Chain-avdelningen i pågående och kommande projekt som inkluderar nya produktlanseringar, ändringar av produktdesign och förändringar i produktionsprocessen. Arbetar nära projektledare och produktions- / materialplanerare för att ha full förståelse för projektets tidslinjer och prioriteringar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Hanterar Master data och MRP-planeringsparametrar för nya och befintliga materialkoder (SKU) för råvaror, halvfabrikat och slutprodukter.Hanterar materialuppsättning och underhåll för halvfabrikat- och slutprodukt.Förbereder nödvändiga dokument för ändringskontroll och dokumenterar nya SKU:er.Spårar utvecklingen av projektlanseringsaktiviteter för planeringsavdelningen.Hanterar avvecklingsprocessen för utfasat material.Förbereder disponeringsrapporter för utfasat material.Deltar i regelbundna lanseringsberedskapsmöten med globala projektledare.Deltar i regelbundna projektmöten med lokala eller globala projektledare.Samarbetar och följer upp med inköp, produktion, teknik och kvalitet för att säkerställa projektaktivitetens framsteg.Back-up för Supply Chain-avdelningen vid behov.

Erfarenhet och kompetens

Uppdraget kräver erfarenhet av materialplanering från ax till limpa. Du bör också ha erfarenhet av ERP-system som exempelvis SAP, APO, SNP. Rollen kräver även att du har goda datakunskaper i MS Office och flytande kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

För att passa för rollen bör du vara självständig, lösningsfokuserad och ha en positiv och pragmatisk inställning. Vidare är du en skicklig kommunikatör med ett analytiskt sinne som fungerar mycket bra i grupp.  

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Logistikchef till Galderma

Ansök    Jun 10    Valueone AB    Logistikchef
ValueOne rekryterar på uppdrag av vår kund Galderma i Uppsala en logistikchef med ansvar för lager, order och distribution. Har du några års erfarenhet av en liknande roll och en eftergymnasial utbildning i logistik och supply chain kan detta vara något för dig. Galderma, världens största oberoende globala dermatologiföretag, skapades 1981 och finns nu i över 100 länder med en omfattande produktportfölj för att behandla en rad dermatologiska tillstånd. F... Visa mer
ValueOne rekryterar på uppdrag av vår kund Galderma i Uppsala en logistikchef med ansvar för lager, order och distribution. Har du några års erfarenhet av en liknande roll och en eftergymnasial utbildning i logistik och supply chain kan detta vara något för dig.

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiföretag, skapades 1981 och finns nu i över 100 länder med en omfattande produktportfölj för att behandla en rad dermatologiska tillstånd. Företaget samarbetar med vårdgivare runt om i världen för att tillgodose människors hudhälsobehov under hela deras livstid. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt bevisade innovativa lösningar för huden. Galderma verkar från 50 anläggningar i 40 länder med huvudkontor i Lausanne, Schweiz.

Galderma i Uppsala har för närvarande cirka 500 anställda som gör företaget till en av de största privata arbetsgivarna i Uppsala kommun. Uppsala-anläggningen är Galdermas globala centrum för estetik med aktiviteter inom utveckling och tillverkning av världsledande produkter som Restylane®, Azzalure® och Sculptra®.

Om rollen

Rollen innebär att du ska ansvara för lagerhållning (inklusive hantering av outsourcad lagerlösning) och transport, samt ha det övergripande ansvaret för företagets interna orderhantering. Du ansvarar även för beredning av transporter, export- och tullfrågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Daglig drift av lagerverksamheten, säkerställa att verksamheten drivs på ett effektivt sätt i enlighet med GxP och ISO 13485.Leda och stötta lagermedarbetarna inklusive teamledaren. Utvärdera individuella prestationer och säkerställa att nödvändig kompetens och verktyg finns inom gruppen.  Se till att interna processer och regler följs.  Säkerställa effektiv materialförsörjning till produktionslinjerna.Säkerställa transporter och utvärdera speditörers prestanda.Driva lokala förbättringsprojekt kopplade mot logistik och lager.Hantera operativa uppgifter rörande företagets outsourcade lagerlösning. Expedition av order och bokning av transporter samt hantering av reklamationerAdministrera all dokumentation som behövs för transport inklusive hantering av export- och tullfrågor.

Erfarenhet och kompetens

Rollen kräver en eftergymnasial utbildning inom logistik / supply chain management och minst tre års erfarenhet av en liknande roll. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav samt goda kunskaper i ERP-system och MS Office. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av 3PL-lösningar samt lagerdrift. Erfarenhet från kvalitetssystem GMP/GDP och ISO 13485 är meriterande för rollen.

Som person är du ansvarstagande och har lätt för att fatta beslut. Vidare är du självständig, har lätt för att anpassa dig till nya situationer och är öppen för att hitta nya lösningar och se saker från nya vinklar. Som ledare är du tydlig i din kommunikation och beslut och har lätt för att leda personal i en operativ verksamhet. Intresse och erfarenhet av att driva ständiga förbättringar är viktigt för rollen, liksom förmåga att arbeta tvärfunktionellt med interna och externa intressenter.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.   

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering Visa mindre

Projektledare Supply Chain till Galderma

Ansök    Jun 4    Valueone AB    Logistikingenjör
ValueOne rekryterar en projektledare inom Supply Chain till vår kund Galderma i Uppsala. Har du arbetat i en liknande roll tidigare och har erfarenhet av att driva förbättringsarbete kan detta vara något för dig. Galderma, världens största oberoende globala dermatologiföretag, skapades 1981 och finns nu i över 100 länder med en omfattande produktportfölj för att behandla en rad dermatologiska tillstånd. Företaget samarbetar med vårdgivare runt om i världe... Visa mer
ValueOne rekryterar en projektledare inom Supply Chain till vår kund Galderma i Uppsala. Har du arbetat i en liknande roll tidigare och har erfarenhet av att driva förbättringsarbete kan detta vara något för dig.

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiföretag, skapades 1981 och finns nu i över 100 länder med en omfattande produktportfölj för att behandla en rad dermatologiska tillstånd. Företaget samarbetar med vårdgivare runt om i världen för att tillgodose människors hudhälsobehov under hela deras livstid. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt bevisade innovativa lösningar för huden. Galderma verkar från 50 anläggningar i 40 länder med huvudkontor i Lausanne, Schweiz.

Galderma i Uppsala har för närvarande cirka 500 anställda som gör dem till en av de största privata arbetsgivarna i Uppsala kommun. Uppsala-anläggningen är Galdermas globala centrum för estetik med aktiviteter inom utveckling och tillverkning av världsledande produkter som Restylane®, Azzalure® och Sculptra®.

Om rollen

I rollen som projektledare ska du leda projekt inom företagets supply chain-verksamhet. Du ansvarar också för långsiktig behovs- och kapacitetsplanering i syfte att visualisera flaskhalsar och identifiera framtida investeringsbehov.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Projektledning och kontinuerligt förbättringsarbete inom planering, lager och logistikLångsiktig kapacitets- och produktionsbehovsplaneringÖka effektiviteten i supply chain-processer genom att identifiera förbättringspotentialer och leda tvärfunktionella förändringsinitiativUpprätta och implementera projektplaner samt uppföljning av framdriftVid behov ge projektledningsstöd och delta i större strategiska investeringsprojektUtveckla IT-baserade business intelligence-verktyg inom supply chain management

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har en kandidatexamen i teknik eller motsvarande utbildning inom logistik / supply chain och 3-5 års erfarenhet av en liknande roll inom produktion, lager eller logistik. Rollen kräver även mycket goda kunskaper i och erfarenheter av att leda förbättringsarbete. Du bör också behärska svenska och engelska i tal och skrift. Kompetens inom projektledning är viktigt för rollen liksom kunskap om och praktisk erfarenhet av logistikprojektledning och supply chain inom läkemedelsbranschen. För att bli framgångsrik i rollen krävs också en stor förståelse för End to End supply chain-processer. Kunskaper i Lean eller Six Sigma samt ISO 13485 och QSR CFR820 eller motsvarande standarder är meriterande liksom certifiering inom projektledning,

Vi ser gärna att du är en person med goda ledaregenskaper och god kommunikationsförmåga. Du har lätt för att fatta beslut och är van att hålla presentationer. Vidare har du lätt för att anpassa dig till nya situationer och har ett gott öga för förbättringsaktiviteter. Du bör även ha kunskaper om ERP-system och är en avancerad användare av MS Office.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Projektledare Supply Chain till läkemedelsföretag i Uppsala

Ansök    Maj 19    Valueone AB    Logistikingenjör
ValueOne rekryterar en projektledare inom Supply chain till vår kund inom Life-science i Uppsala. Om rollen I rollen som projektledare ska du leda projekt inom företagets supply chain-verksamhet. Du ansvarar också för långsiktig behovs- och kapacitetsplanering i syfte att visualisera flaskhalsar och identifiera framtida investeringsbehov. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Projektledning och kontinuerligt förbättringsarbete inom planering, lager och logis... Visa mer
ValueOne rekryterar en projektledare inom Supply chain till vår kund inom Life-science i Uppsala.

Om rollen

I rollen som projektledare ska du leda projekt inom företagets supply chain-verksamhet. Du ansvarar också för långsiktig behovs- och kapacitetsplanering i syfte att visualisera flaskhalsar och identifiera framtida investeringsbehov.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Projektledning och kontinuerligt förbättringsarbete inom planering, lager och logistikLångsiktig kapacitets- och produktionsbehovsplaneringÖka effektiviteten i supply chain-processer genom att identifiera förbättringspotentialer och leda tvärfunktionella förändringsinitiativUpprätta och implementera projektplaner samt uppföljning av framdriftVid behov ge projektledningsstöd och delta i större strategiska investeringsprojektUtveckla IT-baserade business intelligence-verktyg inom supply chain management

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har en kandidatexamen i teknik eller motsvarande utbildning inom logistik / supply chain och 3-5 års erfarenhet av en liknande roll inom produktion, lager eller logistik. Rollen kräver även mycket goda kunskaper i och erfarenheter av att leda förbättringsarbete. Du bör också behärska svenska och engelska i tal och skrift. Kompetens inom projektledning är viktigt för rollen liksom kunskap om och praktisk erfarenhet av logistikprojektledning och supply chain inom läkemedelsbranschen. För att bli framgångsrik i rollen krävs också en stor förståelse för End to End supply chain-processer. Kunskaper i Lean eller Six Sigma samt ISO 13485 och QSR CFR820 eller motsvarande standarder är meriterande liksom certifiering inom projektledning,

Vi ser gärna att du är en person med goda ledaregenskaper och god kommunikationsförmåga. Du har lätt för att fatta beslut och är van att hålla presentationer. Vidare har du lätt för att anpassa dig till nya situationer och har ett gott öga för förbättringsaktiviteter. Du bör även ha kunskaper om ERP-system och är en avancerad användare av MS Office.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.   

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Logistikchef till Life-science företag i Uppsala

Ansök    Maj 19    Valueone AB    Logistikchef
ValueOne rekryterar på uppdrag av vår kund inom Life-science i Uppsala en logistikchef med ansvar för lager, order och distribution. Har du några års erfarenhet av en liknande roll och en eftergymnasial utbildning i logistik och supply chain kan detta vara något för dig. Om rollen Rollen innebär att du ska ansvara för lagerhållning (inklusive hantering av outsourcad lagerlösning) och transport, samt ha det övergripande ansvaret för företagets interna or... Visa mer
ValueOne rekryterar på uppdrag av vår kund inom Life-science i Uppsala en logistikchef med ansvar för lager, order och distribution. Har du några års erfarenhet av en liknande roll och en eftergymnasial utbildning i logistik och supply chain kan detta vara något för dig.

Om rollen

Rollen innebär att du ska ansvara för lagerhållning (inklusive hantering av outsourcad lagerlösning) och transport, samt ha det övergripande ansvaret för företagets interna orderhantering. Du ansvarar även för beredning av transporter, export- och tullfrågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Daglig drift av lagerverksamheten, säkerställa att verksamheten drivs på ett effektivt sätt i enlighet med GxP och ISO 13485.Leda och stötta lagermedarbetarna inklusive teamledaren. Utvärdera individuella prestationer och säkerställa att nödvändig kompetens och verktyg finns inom gruppen.  Se till att interna processer och regler följs.  Säkerställa effektiv materialförsörjning till produktionslinjerna.Säkerställa transporter och utvärdera speditörers prestanda.Driva lokala förbättringsprojekt kopplade mot logistik och lager.Hantera operativa uppgifter rörande företagets outsourcade lagerlösning. Expedition av order och bokning av transporter samt hantering av reklamationerAdministrera all dokumentation som behövs för transport inklusive hantering av export- och tullfrågor.

Erfarenhet och kompetens

Rollen kräver en eftergymnasial utbildning inom logistik / supply chain management och minst tre års erfarenhet av en liknande roll. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav samt goda kunskaper i ERP-system och MS Office. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av 3PL-lösningar samt lagerdrift. Erfarenhet från kvalitetssystem GMP/GDP och ISO 13485 är meriterande för rollen.

Som person är du ansvarstagande och har lätt för att fatta beslut. Vidare är du självständig, har lätt för att anpassa dig till nya situationer och är öppen för att hitta nya lösningar och se saker från nya vinklar. Som ledare är du tydlig i din kommunikation och beslut och har lätt för att leda personal i en operativ verksamhet. Intresse och erfarenhet av att driva ständiga förbättringar är viktigt för rollen, liksom förmåga att arbeta tvärfunktionellt med interna och externa intressenter.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.   

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Projektledare Supply Chain till läkemedelsföretag i Uppsala

Ansök    Maj 19    Valueone AB    Logistikingenjör
ValueOne rekryterar en projektledare inom Supply chain till vår kund inom Life-science i Uppsala. Om rollen I rollen som projektledare ska du leda projekt inom företagets supply chain-verksamhet. Du ansvarar också för långsiktig behovs- och kapacitetsplanering i syfte att visualisera flaskhalsar och identifiera framtida investeringsbehov. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Projektledning och kontinuerligt förbättringsarbete inom planering, lager och logist... Visa mer
ValueOne rekryterar en projektledare inom Supply chain till vår kund inom Life-science i Uppsala.

Om rollen

I rollen som projektledare ska du leda projekt inom företagets supply chain-verksamhet. Du ansvarar också för långsiktig behovs- och kapacitetsplanering i syfte att visualisera flaskhalsar och identifiera framtida investeringsbehov.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Projektledning och kontinuerligt förbättringsarbete inom planering, lager och logistikLångsiktig kapacitets- och produktionsbehovsplaneringÖka effektiviteten i supply chain-processer genom att identifiera förbättringspotentialer och leda tvärfunktionella förändringsinitiativUpprätta och implementera projektplaner samt uppföljning av framdriftVid behov ge projektledningsstöd och delta i större strategiska investeringsprojektUtveckla IT-baserade business intelligence-verktyg inom supply chain management

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har en kandidatexamen i teknik eller motsvarande utbildning inom logistik / supply chain och 3-5 års erfarenhet av en liknande roll inom produktion, lager eller logistik. Rollen kräver även mycket goda kunskaper i och erfarenheter av att leda förbättringsarbete. Du bör också behärska svenska och engelska i tal och skrift. Kompetens inom projektledning är viktigt för rollen liksom kunskap om och praktisk erfarenhet av logistikprojektledning och supply chain inom läkemedelsbranschen. För att bli framgångsrik i rollen krävs också en stor förståelse för End to End supply chain-processer. Kunskaper i Lean eller Six Sigma samt ISO 13485 och QSR CFR820 eller motsvarande standarder är meriterande liksom certifiering inom projektledning,

Vi ser gärna att du är en person med goda ledaregenskaper och god kommunikationsförmåga. Du har lätt för att fatta beslut och är van att hålla presentationer. Vidare har du lätt för att anpassa dig till nya situationer och har ett gott öga för förbättringsaktiviteter. Du bör även ha kunskaper om ERP-system och är en avancerad användare av MS Office.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Inköpsansvarig till medtech-företag företag i Uppsala

Ansök    Jan 22    Valueone AB    Inköpsledare
ValueOne söker en inköpsansvarig för ett längre konsultuppdrag hos vår kund i Uppsala. Uppdraget, som ska tillsättas snarast, är lämpligt för dig som är i början av karriären och känner dig redo att ta ett större inköpsansvar. För rätt person finns möjlighet till fast anställning efter avslutat uppdrag. Om rollen Som inköpsansvarig ansvarar du för en mindre inköpsgrupp på två medarbetare. Du äger och driver inköpsprocessen på företaget och förväntas driv... Visa mer
ValueOne söker en inköpsansvarig för ett längre konsultuppdrag hos vår kund i Uppsala. Uppdraget, som ska tillsättas snarast, är lämpligt för dig som är i början av karriären och känner dig redo att ta ett större inköpsansvar. För rätt person finns möjlighet till fast anställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen

Som inköpsansvarig ansvarar du för en mindre inköpsgrupp på två medarbetare. Du äger och driver inköpsprocessen på företaget och förväntas driva ständiga förbättringar genom kostnadsreduktioner samt kontinuerligt se över och utveckla leverantörsbasen. I rollen samarbetar du med andra företag inom koncernen. En del av inköpen görs från fabriker i Östeuropa, vilket innebär att resor förekommer i tjänsten.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Erfarenhet och kompetens

För att bli framgångsrik i rollen bör du ha en bakgrund inom verkstad, tillverkande industri eller liknande. Du befinner dig i början av din inköparkarriär och har kanske provat på en ledande roll tidigare eller känner dig redo att ta steget. Det är starkt meriterande om du har utbildning på eftergymnasial nivå med inriktning teknik eller ekonomi. Vidare bör du ha god IT-vana samt förmåga att nyttja och utveckla affärssystemet inom området. Kunskaper i Monitor ser vi som en stor fördel. Dina kunskaper i svenska i tal och skrift är mycket goda.

Som person är du relationsinriktad med stark känsla för service och kvalitet. Du värderar samarbete högt och har förmåga att få med dig andra. Du tvekar inte att ta ansvar och fatta beslut även i pressade situationer. För att lyckas i rollen bör du vara flexibel och trivas i en föränderlig verksamhet. Handlingskraft, engagemang i kombination med ordningssinne och analytisk förmåga är ytterligare förutsättningar för tjänsten.

För rätt person erbjuds ett utvecklande arbete i ett spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär, som tror på samarbete som en väg till framgång och där initiativ- och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Inköpsansvarig till medtech-företag i Uppsala

Ansök    Jan 26    Valueone AB    Inköpsledare
ValueOne söker en inköpsansvarig till vår kund i Uppsala. Tjänsten ska tillsättas snarast och är initialt en inhyrning som ska övergå till en fast anställning. Till den här tjänsten söker vi dig som är i början av karriären och känner dig redo att ta ett större inköpsansvar.   Om rollen Som inköpsansvarig ansvarar du för en mindre inköpsgrupp på två medarbetare. Du äger och driver inköpsprocessen på företaget och förväntas driva ständiga förbättringar ge... Visa mer
ValueOne söker en inköpsansvarig till vår kund i Uppsala. Tjänsten ska tillsättas snarast och är initialt en inhyrning som ska övergå till en fast anställning. Till den här tjänsten söker vi dig som är i början av karriären och känner dig redo att ta ett större inköpsansvar.  

Om rollen

Som inköpsansvarig ansvarar du för en mindre inköpsgrupp på två medarbetare. Du äger och driver inköpsprocessen på företaget och förväntas driva ständiga förbättringar genom kostnadsreduktioner samt kontinuerligt se över och utveckla leverantörsbasen. I rollen samarbetar du med andra företag inom koncernen. En del av inköpen görs från fabriker i Östeuropa, vilket innebär att resor förekommer i tjänsten.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Erfarenhet och kompetens

För att bli framgångsrik i rollen bör du ha en bakgrund inom verkstad, tillverkande industri eller liknande. Du befinner dig i början av din inköparkarriär och har kanske provat på en ledande roll tidigare eller känner dig redo att ta steget. Det är starkt meriterande om du har utbildning på eftergymnasial nivå med inriktning teknik eller ekonomi. Vidare bör du ha god IT-vana samt förmåga att nyttja och utveckla affärssystemet inom området. Kunskaper i Monitor ser vi som en stor fördel. Dina kunskaper i svenska i tal och skrift är mycket goda.

Som person är du relationsinriktad med stark känsla för service och kvalitet. Du värderar samarbete högt och har förmåga att få med dig andra. Du tvekar inte att ta ansvar och fatta beslut även i pressade situationer. För att lyckas i rollen bör du vara flexibel och trivas i en föränderlig verksamhet. Handlingskraft, engagemang i kombination med ordningssinne och analytisk förmåga är ytterligare förutsättningar för tjänsten.

För rätt person erbjuds ett utvecklande arbete i ett spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär, som tror på samarbete som en väg till framgång och där initiativ- och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Senior logistikutvecklare till läkemedelsföretag i Uppsala

Ansök    Dec 7    Valueone AB    Logistiker
Valueone söker en Senior logistikutvecklare för ett ettårigt konsultuppdrag hos vår kund inom läkemedelsindustrin i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas snarast. Om rollen Vår kund står inför stora utmaningar inom den närmaste framtiden och kommer att göra stora investeringar inom sin produktionsverksamhet. Till sin hjälp söker de nu en senior logistikutvecklare med erfarenhet av internlogistik. I uppdraget ingår att säkerställa effektiva materialflöden fr... Visa mer
Valueone söker en Senior logistikutvecklare för ett ettårigt konsultuppdrag hos vår kund inom läkemedelsindustrin i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen

Vår kund står inför stora utmaningar inom den närmaste framtiden och kommer att göra stora investeringar inom sin produktionsverksamhet. Till sin hjälp söker de nu en senior logistikutvecklare med erfarenhet av internlogistik. I uppdraget ingår att säkerställa effektiva materialflöden från och till förråd/lager och vidare ut till produktionslinorna. Fokus ligger på att ta fram praktiska lösningar, vilket bland annat innebär att dimensionera flöden, ta fram en fungerande layout och hitta tekniska lösningar som exempelvis automatiska trucksystem.

Erfarenhet och kompetens

För uppdraget söker vi dig som har mångårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, helst med en akademisk utbildning inom lämpligt område, tex teknik, ekonomi eller logistik. Det är viktigt att du har erfarenhet av att jobba med både analys och implementering samt att du är van att arbeta projekt- och uppdragsbaserat. Vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet från att arbeta med distributionslösningar för temperatutkänsliga produkter.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ?Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Manager of Maintenance and Utilities to Galderma in Uppsala

Ansök    Dec 4    Valueone AB    Underhållschef
Valueone is recruiting a Manager of Maintenance and Utilities to Galderma, a pharmaceutical company in Uppsala. Galderma, the world's largest independent global dermatology company, was created in 1981 and is now present in over 100 countries with an extensive product portfolio to treat a range of dermatological conditions. The company partners with health care practitioners around the world to meet the skin health needs of people throughout their lifeti... Visa mer
Valueone is recruiting a Manager of Maintenance and Utilities to Galderma, a pharmaceutical company in Uppsala.

Galderma, the world's largest independent global dermatology company, was created in 1981 and is now present in over 100 countries with an extensive product portfolio to treat a range of dermatological conditions. The company partners with health care practitioners around the world to meet the skin health needs of people throughout their lifetime. Galderma is a leader in research and development of scientifically defined and medically proven innovative solutions for the skin. Galderma operate from 50 sites in 40 countries, with headquarters in Lausanne, Switzerland.

Galderma in Uppsala currently employs about 500 employees making the site one of the largest private employers in the Uppsala municipality. The Uppsala site is Galderma's global center for Aesthetics with activities in the development and manufacturing of world-leading products such as Restylane®, Azzalure® and Sculptra®.

The role

In this this position you are responsible for maintenance, cleanroom facilities and utility operations, where you will manage and develop a team of about 20 employees. Together with the Manager of Production you are responsible for the management and maintenance of all equipment associated with the manufacturing process, to ensure maximum efficiency, quality and output.   

Main tasks:

Implement and execute the factory’s maintenance plan, aimed at eliminating unplanned stops and optimization of maintenance costsActively work to contribute to reduce emergency maintenance through implementation of more effective preventive maintenance Actively drive tasks for a safe work environment including implementation and follow-up on tools and trainings e,g LOTO, risk assessment Perform production equipment and monitoring systems performance analysis to identify root causes, support development of improvements measures and implementation of preventive actions Ensure the competence need and development of personnel in the maintenance and utility organization Lead and improve maintenance and utility processes (according to ISO 13485) Be responsible for and carry out calibration activities in production System owner of all clean utilities systems (compressed air, gases, WFI, PW, clean steam, factory steam) System owner of management and computerized systems related to maintenance and utilities System owner of HVAC and cleanroom within production Contribute with expertise for technical investments in manufacturing Comply with Quality Management Policy/systems, EHS policies and applicable laws and regulations Responsible for department budget and cost center

Experience and competencies

The right candidate for the role has preferably a university degree in Engineering (or other relevant discipline) or equivalent knowledge and experience with a minimum of 5 years’ work experience from manufacturing industry.

The position requires advanced knowledge in planning and steering of technical maintenance operations and experience from leading a department or group. Knowledge of GMP manufacturing of pharmaceuticals and industry is preferred. Fluency in Swedish, written and spoken, is required as is a proficient level of English. You have a good knowledge in IT-system especially Word, Excel and Power Point and preferably some experience from automation and production systems e.g. PLC, SCADA, MES. Experience from capital investment projects e.g lines, buildings, media systems is a strong merit.

To be successful in the role as Manager of Maintenance and Utilities personal characteristics like well-developed leadership and the ability to delegate and follow up progress is important. As a manager it is also vital that you have the ability to convince and reach a consensus with co-workers and stakeholders. In short, you are good with people. You are a person with good self-awareness and  integrity with a proactive approach. You don´t hesitate to take initiatives and has the ability to handle multiple activities at the same time.

Application

We look forward to receiving your application. Please apply through our webpage at: http://valueone.se/aktuella-jobb/ as soon as possible. Feel free to contact Olof Widmark at +46 70-786 80 99 with any questions regarding the listed position.

ValueOne are specialists in supply chain management, purchasing and logistics. We offer our customers services in three business areas; interim logistics and procurement consultants, recruitment of buyers and logisticians, as well as development of our customers’ supply chain operations in terms of strategies, models, methods, processes, structure and competence. Visa mindre

Supply Network Planner till läkemedelsföretag i Uppsala

Ansök    Nov 13    Valueone AB    Materialplanerare
ValueOne söker en Supply Network Planner för ett 12 månaders långt konsultuppdrag på ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas snarast. Om rollen I rollen som Supply Network Planner ansvarar du för global E2E-leveransplanering och lagernivåer. Du kommer att ingå en grupp som ansvarar för planering, produktionsplanering, inköp och planering av råmaterial och distribution. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Analysera och granska efterfrågan på... Visa mer
ValueOne söker en Supply Network Planner för ett 12 månaders långt konsultuppdrag på ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen

I rollen som Supply Network Planner ansvarar du för global E2E-leveransplanering och lagernivåer. Du kommer att ingå en grupp som ansvarar för planering, produktionsplanering, inköp och planering av råmaterial och distribution.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Analysera och granska efterfrågan på månadsbasis, förstå förändringar i efterfråganSkapa månatlig försörjningsplan baserad på efterfrågan, kapacitet och tillgång till materialSkapa slutlig produktionsplan för förpackningar som ligger i linje med Supply Plan.Se till att leveransplan och produktionsplan återspeglas och underhålls i SAP.Skapa och underhålla lageröverföringsorder i SAP för utgående transporterSkapa och underhålla produktionsorder i SAP för slutförpackningSamarbeta med andra delar av organisationen tex kundtjänst, leverans, produktion, lager, ekonomi, kvalitet etc. för att förstå olika stakeholders behov och krav. Kommunicera produktions- och leveransplaner och anpassa ändringar av dessa planer.Ha förståelse och / eller delta i NPI- / förändringsstyrningsprojekt och spegla projektresultat i både leveransplan och produktionsplan.Eskalera och vidta åtgärder mot avvikelser eller begränsningar som påverkar lager eller kostnader negativt. Följa STEM-processen.Vara kontaktperson för globala leverans- eller lagerfrågor.Skapa volym- och inventeringsplan för årlig budgetprocess och LBE-cykler (marsuppdatering, juniuppdatering och novemberuppdatering), i samarbete med stakeholders.Definiera och underhålla lagernivåer för mellanprodukter och färdiga produkter både lokalt och globaltDefiniera och underhålla planeringsparametrar för SKU er för färdiga produkter både lokalt och globalt Förbereda insatser för leveransgranskning och S & OP-mötenGranska och hantera Supply Chain-mätvärden, se till att KPI-målen följs.Initiera förbättringar för att optimera leverantörskedjans flöde, lager, produktionsplaner och kostnader.

Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för uppdraget krävs att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och att du har en god förståelse för och kunskap om leveransplanering. Kunskaper i MS Office är viktigt för rollen liksom erfarenhet av ERP-system exempelvis SAP. Goda kunskaper i svenska och engelska i skrift och tal är ett krav.

Som person är du analytisk och strukturerad med ett stort eget driv och känsla för service. Vidare har du förmåga att prioritera och hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du är en person som snabbt får saker ur händerna och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.? Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.? Visa mindre

Supply Specialist, Project Support till läkemedelsföretag i Uppsala

Ansök    Nov 13    Valueone AB    Materialplanerare
ValueOne söker Supply Specialist, Project Support för ett 12 månaders långt konsultuppdrag på ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas i början av 2021. Om rollen I rollen som Supply Specialist, Project Support ansvarar du för att stödja Supply Chain-avdelningen med i pågående och kommande projekt som inkluderar nya produktlanseringar, ändringar av produktdesign och förändringar i produktionsprocessen. Du kommer att ingå en grupp som ans... Visa mer
ValueOne söker Supply Specialist, Project Support för ett 12 månaders långt konsultuppdrag på ett läkemedelsföretag i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas i början av 2021.

Om rollen

I rollen som Supply Specialist, Project Support ansvarar du för att stödja Supply Chain-avdelningen med i pågående och kommande projekt som inkluderar nya produktlanseringar, ändringar av produktdesign och förändringar i produktionsprocessen. Du kommer att ingå en grupp som ansvarar för planering, produktionsplanering, inköp och planering av råmaterial och distribution.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Hantera master data och parametrar för MRP-planering för nya och befintliga materialkoder (SKU) gällande råvaror fram till slutprodukt.Hantera materialuppsättning och underhåll för SKU:er för mellanprodukter och slutprodukter.Förbereda nödvändiga ändringsstyrdokument och dokumentera nya SKU:er.Spåra utvecklingen av projektlanseringsaktiviteter för planeringsavdelningen.Hantera avvecklingsprocessen för utfasat material.Förbereda dispositionsrapporter för utfasat material.Arbeta nära projektledare och produktions- / materialplanerare för att få insyn i projektets tidplaner och prioriteringar.Delta i regelbundna lanseringsberedskapsmöten med globala projektledare.Delta i regelbundna projektmöten med lokala eller globala projektledare.Samarbeta och följa upp andra funktioner som inköp, produktion, teknik och kvalitet för att säkerställa projektaktivitetens framsteg.Stödja Supply Chain-avdelningen med aktiviteter inom planering och inköp vid behov.   

Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för uppdraget krävs att du har 2-4 års erfarenhet av materialplanering och master data, helst inom läkemedelsindustrin, och en akademisk utbildning eller liknande inom lämpligt område. Du har dessutom en god förståelse för och kunskap om leveransplanering. Kunskaper i MS Office är viktigt för rollen liksom erfarenhet av ERP-system exempelvis SAP. Goda kunskaper i svenska och engelska i skrift och tal är ett krav.

Som person är du analytisk och strukturerad med ett stort eget driv och känsla för service. Vidare har du förmåga att prioritera och hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du är en person som snabbt får saker ur händerna och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.? Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.? Visa mindre

Demand & Supply Planner till Galderma i Uppsala

Ansök    Mar 16    Valueone AB    Logistikingenjör
I Uppsala ligger Galdermas globala center för affärsområdet Aesthetics (estetik) med verksamhet inom tillverkning och marknadsföring. Här arbetar cirka 450 personer med världsledande produkter som Restylane, Azzalure och Sculptra. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos oss blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Du hittar oss i moderna lo... Visa mer
I Uppsala ligger Galdermas globala center för affärsområdet Aesthetics (estetik) med verksamhet inom tillverkning och marknadsföring. Här arbetar cirka 450 personer med världsledande produkter som Restylane, Azzalure och Sculptra.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos oss blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Du hittar oss i moderna lokaler utmed vackra Fyrisån, endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation

Om rollen

I rollen som Demand & Supply Planner ingår du i ett team på åtta personer. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med täta kontakter med Galdermas marknadsbolag över hela världen och med den globala supply chain organisationen i Lausanne. Du kommer arbeta i nära samarbete med olika funktioner inom fabriken och vara involverad i olika projekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Inhämta, konsolidera och analysera efterfrågan och leveransplaner och se till att tidplanerna efterlevsBygga långsiktiga relationer med viktiga kontaktpersoner/stakeholders i marknadsorganisationenAnsvara för systemvård med avseende på basdata och leveransparametrar i företagets planeringssystemUpprätta skeppningsplaner för alla produkter som tillverkas i Uppsala och hos kontraktstillverkareBygga och tillämpa allokeringsmodeller för att säkerställa leveranser till alla marknaderStämma av efterfrågan, analysera och bidra med marknadskunskap för lanseringsstrategier och projektLeda S&OP;-möten med intressenter från olika marknader och kontraktstillverkareHantera och driva budgetarbetet för PlaneringsavdelningenDriva innovation och standardisering av processer

Din bakgrund

Du har 3-5 års erfarenhet från en liknande position. Önskvärt är även erfarenheter från produktions- och/eller materialplanering samt gärna också av hantering av produktlivscykler inom läkemedel eller medicinsk utrustning. För rollen krävs en universitetsexamen inom lämpligt område, gärna inom supply chain management. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi förväntar oss också att du ska ha erfarenhet inom analys och demand planning, företrädesvis datalagring och ERP-system.

Som person är du en kommunikativ teamspelare som har drivkraft och en positiv attityd. Du är kund- och affärsorienterad med förmåga att upprätthålla en hög servicenivå även vid arbetstoppar. Du är strukturerad, analytisk och har förmåga att se detaljer utan att tappa helhetsperspektivet. Du har lätt för att samarbeta och prioritera dina arbetsuppgifter, arbetar proaktivt och med stor integritet. 

Ansökan

Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 17 juni 2020. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Christer Atterström tel. 070-219 13 66.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens. Visa mindre

Senior Supplier Contract Manager till energiföretag i Uppsala

Ansök    Maj 19    Valueone AB    Inköpsingenjör
Valueone söker en Senior Supplier Contract Manager till konsultuppdrag hos ett företag verksamt inom energisektorn i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas snarast och varar till årsskiftet. Om rollen I rollen som Senior Supplier Contract Manager ansvarar du för hanteringen av avtal rörande investeringsprojekt inom energi och värme i Sverige, Tyskland och Nederländerna. Du ansvarar för att avtalsvillkoren uppfylls, för potentiella variationer och för att driv... Visa mer
Valueone söker en Senior Supplier Contract Manager till konsultuppdrag hos ett företag verksamt inom energisektorn i Uppsala. Uppdraget ska tillsättas snarast och varar till årsskiftet.

Om rollen

I rollen som Senior Supplier Contract Manager ansvarar du för hanteringen av avtal rörande investeringsprojekt inom energi och värme i Sverige, Tyskland och Nederländerna. Du ansvarar för att avtalsvillkoren uppfylls, för potentiella variationer och för att driva reklamationsärenden. Du deltar även i pågående förhandlingar med entreprenörer rörande kontraktsvillkor, tillägg och ändringar. Arbete sker i samarbete med projektledning, teknik, juridik och produktion. I ditt ansvarsområde ingår också att driva arbetsmiljöfrågor gentemot leverantörerna.

Som Senior Supplier Contract Manager ansvarar du även för att inköpsorder implementeras i SAP-systemet.

Erfarenhet och kompetenser

Vi söker dig som har minst åtta års arbetserfarenhet och en universitetsexamen inom relevant område (teknik, ekonomi, upphandling) eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt. Personen vi söker måste ha kunskaper om stora, komplexa byggprojekt, särskilt av implementeringsfasen. Erfarenhet av entreprenadupphandling är avgörande för uppdraget liksom kännedom om AB 04, ABT 06, ABA99 samt kunskaper om offentlig upphandling, LOU och LUF. Har du dessutom arbetat med upphandling eller kontraktshantering inom energisektorn är det mycket meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska samt engelska, i skrift och tal, är ett krav.

Erfarenhet av elektroniska anbudsverktyg som E-Avrop är meriterande liksom kunskaper i SAP.

God analytisk förmåga samt ett strukturerat arbetssätt är en tillgång för rollen. Du är en god kommunikatör och förhandlare med förmåga till innovativt tänkande. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö och fungerar bra i grupp. Du har lätt för att ta initiativ och förmår arbeta under pressade situationer.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.? Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.? Visa mindre

Vill du arbeta inom Supply Chain i Uppsala?

Ansök    Feb 18    ValueOne AB    Inköpare
ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.? Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.? Vi söker drivna konsulter och kandidater inom Supply Chain som vill vara med och växa med våra kunder i Uppsalaregion... Visa mer
ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.? Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.?

Vi söker drivna konsulter och kandidater inom Supply Chain som vill vara med och växa med våra kunder i Uppsalaregionen. Vi är intresserade av konsulter och kandidater som nu eller på längre sikt är tillgängliga för olika tjänster inom Supply Chain, inköp och logistik. Som konsult hos ValueOne ges du möjlighet till personlig samt professionell utveckling och får ingå i ett erfaret team med stor kompetens. Vi har uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain och ser en stark efterfrågan inom området.

Vi söker konsulter för roller som:

Supply planners     LogistikutvecklareOperativ inköpareTaktisk inköpareProjektinköpareStrategisk inköpare

Dina erfarenheter

Vi söker dig som vill utvecklas inom Supply Chain, oavsett på vilken nivå du befinner dig i din karriär. Som person ser vi gärna att du har en stark egen drivkraft och är resultatinriktad. Akademisk eller eftergymnasial utbildning inom t.ex. teknik eller ekonomi, gärna med inriktning mot inköp och logistik är meriterande för de tjänster vi söker. Men även du som skaffat dig värdefull kunskap och erfarenhet inom Supply Chain i arbetslivet kan söka tjänsterna. 

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

Sökord: Upphandling inköp logistik strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistics commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand fmcg, tillverkande industri, supply planner Visa mindre

Head of procurement to Q - Med in Uppsala

Ansök    Jun 27    ValueOne AB    Inköpsledare
On behalf of our customer Q-Med in Uppsala we are looking for a Head of Procurement. You will be responsible for the plant purchasing department which manages all purchasing activities at the site. For this role we are looking for a person with some years of experience in purchasing especially direct purchase and with a background in industrial/FMCG environment. The role As head of procurement you are to manage oversee and develop the plant purchasing de... Visa mer
On behalf of our customer Q-Med in Uppsala we are looking for a Head of Procurement. You will be responsible for the plant purchasing department which manages all purchasing activities at the site. For this role we are looking for a person with some years of experience in purchasing especially direct purchase and with a background in industrial/FMCG environment.

The role

As head of procurement you are to manage oversee and develop the plant purchasing department which is structured around four areas:

Direct purchaseIndirect purchase:Contract ManufacturingContract Research Operations

You are responsible for defining the objectives and implementation of activities, processes and organization to continuously reduce costs, to support Q Med´s activity growth and to secure the supply of goods and services. You are reporting to Head of Operations at Q-Med.

Main tasks:

Manage and develop a team of 5 direct reportsCollaborate with global Procurement team and work together with global stakeholdersPropose and implement the strategic direction for Procurement’s role and value adding in the company, including managing the internal communicationDrive process development relating to sourcing and P2P processesEstablish processes for sharing operational plans to make sure Procurement gets involved in all significant spend at an early stageResponsibility for capacity and prioritization balanceMaintain an overview of the company's total supplier spendReport performance KPIsManage and develop Procurement policyBudget responsibilityIn addition to the Manager role, manage 1-2 categories/CMOs

 Experience and competences

To be successful in the role as Head of Purchasing you need to have a university degree in business or engineering with at least five years in purchasing with a focus on direct purchase and knowledge in purchasing tools and practices. You also need to have a background in an industrial/FMCG environment combining an operational and functional position where purchasing function is mature, performing and seen as strategic. Experience from working in a multi-cultural environment is a requirement as well as fluency in English, written and spoken; Swedish is a plus.

Furthermore you must have proven excellent leadership experience together with god communication and presentation skills and be able to show proven skills and results. You have a good self-awareness, ability to handle multiple projects at the same time and strong people and relationship skills with a sincere interest in developing others. As a leader you have integrity and are able to take initiatives when needed, your technical understanding and negotiating skills are very good as well as your knowledge in strategic marketing and financing. In addition you have a strong customer and brand focus.

ValueOne are specialists in supply chain management, purchasing and logistics. We offer our customers services in three business areas; interim logistics and procurement consultants, recruitment of buyers and logisticians, as well as development of our customers’ supply chain operations in terms of strategies, models, methods, processes, structure and competence.

Application

We are looking forward to receiving your application. Please apply through our webpage at: https://valueone.se/aktuella-jobb/ as soon as possible, but no later than 31st of July. Feel free to contact Olof Widmark tel. 070 786 80 99 with any questions regarding the listed position.

Sökord: Head of purchasing, head of procurement, purcahsing, procurement, direct purchase FMCG multi cultural enivironment P2P direct purchase contract manufacturing Contract Research Operations Visa mindre