Lediga jobb Jurek Rekrytering & Bemanning AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Jurek Rekrytering & Bemanning AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Är du underkonsult i Uppsala och redo för nya uppdrag?

Arbetsbeskrivning Vi vill gärna komma i kontakt med dig som arbetar som underkonsult och är ute efter nya spännande utmaningar. Vi har många kunder och intressanta uppdrag inom flera olika branscher, vilket öppnar upp för många möjligheter att få utvecklas. Kanske har du arbetat inom Life Science,  Juridik, Ekonomi eller HR tidigare och vill fortsätta din karriärsresa tillsammans med oss på Jurek. Vi ser framemot din ansökan för att få möjligheten att bok... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi vill gärna komma i kontakt med dig som arbetar som underkonsult och är ute efter nya spännande utmaningar. Vi har många kunder och intressanta uppdrag inom flera olika branscher, vilket öppnar upp för många möjligheter att få utvecklas. Kanske har du arbetat inom Life Science,  Juridik, Ekonomi eller HR tidigare och vill fortsätta din karriärsresa tillsammans med oss på Jurek.

Vi ser framemot din ansökan för att få möjligheten att boka in ett digitalt möte!

Din profil
För att trivas i rollen som underkonsult tror vi att du är trygg inom ditt kompetensområde och har vana av att arbeta som konsult. Som person är du flexibel, driven och har ett stort engagemang. Du är social och gillar mötet med olika människor och att få testa på nya utmaningar.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas möjligheten att få arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder! Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Hanna Kaponen på [email protected] eller Hanna Broström på [email protected] Ansök på www.jurek.se

Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, Life Science, HR, Business Support, Marketing & Communication Visa mindre

Produktionsingenjör till ChromoGenics i Uppsala

Vi söker nu en production engineer / produktionsingenjör till ChromoGenics i Uppsala. Vill du vara en nyckelperson i ett proptech-bolag som jobbar med klimatsmarta och socialt hållbara lösningar? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med kvalitet samt produktions- och processutveckling? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig. ChromoGenics, med sin unika teknologi, utvecklar samt tillverkar smarta och dynamiska glas som bidrar till lägre energi... Visa mer
Vi söker nu en production engineer / produktionsingenjör till ChromoGenics i Uppsala. Vill du vara en nyckelperson i ett proptech-bolag som jobbar med klimatsmarta och socialt hållbara lösningar? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med kvalitet samt produktions- och processutveckling? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig.

ChromoGenics, med sin unika teknologi, utvecklar samt tillverkar smarta och dynamiska glas som bidrar till lägre energiförbrukning, mindre miljöpåverkan samt ett bättre inomhusklimat i byggnader. Just nu befinner sig bolaget på en spännande resa med fokus på att skala upp verksamheten från utvecklingsbolag till industribolag.

Detta är en direktrekrytering där anställning sker hos ChromoGenics. Alla frågor gällande rekryteringsprocessen tas via Jurek.
Arbetsbeskrivning
I rollen som Production Engineer ansvarar du för elektrokrom folietillverkning & glaslaminering under produktionschefen. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden i rollen är:

• Uppnå fastställda produktions-, kostnads- och produktivitetsmål för produktionen.

• Säkerställa att fastställda standards och processer följs genom att utföra regelbundna kvalitetskontroller.

• Förbättra kvalitet och produktivitet genom att driva ständiga förbättringar, 5S samt minimera spill.

• Vara närvarande i produktionen, bidra till laganda och motivation samt engagera produktionspersonal i förbättringsprojekt och kvalitetsutveckling.

• Säkerställa att arbetssätt standardiseras mellan skift och individer samt att personal har nödvändig kunskap och rätt utbildningsnivå för de arbetsuppgifter de utför.

• Leda vidareutvecklingen av produktionsprocesser, arbetsmetoder och standards.

• Säkerställa att personal följer gällande SOPar och instruktioner, inklusive dokumentation.

• Leda framtagandet av produktionsprocesser som möjliggör ChromoGenics fortsatta utveckling och expansion.

• Ta fram och utveckla underhållsplaner samt säkerställa att produktionsutrustningen fungerar korrekt och att underhåll samt reparationer genomförs enligt plan.
Kvalifikationer:
För att lyckas väl i rollen ser vi att du har:

• Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom exempelvis inom kvalitet, produktions- och processutveckling inom tillverkande produktion.

• Erfarenhet av förbättringsarbete.

• Relevant utbildning på högskola/universitet alternativt likvärdig, på att annat sätt, förvärvad kompetens.

• Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

• Bred teknisk kompetens och vana av att jobba hands on med maskiner.

• God problemlösningsförmåga.

• God social kompetens samt kommunikationsförmåga.

Vi tror att du är en person som trivs i ett mindre bolag i uppskalningsfas och att du har en "can do"- attityd. Du får gärna ha ett entreprenöriellt tankesätt och en vilja att utveckla processer etc. Du är driven, framåt samt har en förmåga att hitta effektiva lösningar. Vidare är du kommunikativ och entusiasmerande i din framtoning gentemot dina kollegor.
Information:
Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ansök därför så snart som möjligt. Start enligt överenskommelse, så snart som möjligt.
Om ChromoGenics
ChromoGenics är världsledande när det gäller att utveckla och producera dynamiskt glas med styrbara optiska egenskaper. ChromoGenics levererar även statiska glas och fasadssolpaneler i världsklass. Vår unika egenutvecklade elektrokroma teknik, ConverLight®, ger dynamiskt solskydd för ökad inomhuskomfort och energieffektivitet.

ChromoGenics grundades 2003 i Uppsala som en naturlig följd efter 20 års forskning på elektrokroma material vid Ångströmlaboratoriet vid Uppsala Universitet. Företaget är noterat på Nasdaq First North. Visa mindre

Laboratorieingenjör primäranalys QC till Novavax i Uppsala

Vi söker nu Laboratorieingenjörer med fokus primäranalys till QC på Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du erfarenhet från läkemedelsbranschen, har kunskap om våtkemiska analyser och van vid GMP-styrd verksamhet? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av Covid-19-pandemin. ... Visa mer
Vi söker nu Laboratorieingenjörer med fokus primäranalys till QC på Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du erfarenhet från läkemedelsbranschen, har kunskap om våtkemiska analyser och van vid GMP-styrd verksamhet? Då kan detta vara en möjlighet för dig.

Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av Covid-19-pandemin. I Uppsala utvecklar och producerar Novavax ett saponinbaserat vaccinadjuvans. Du kommer vara en viktig del i ett engagerat team bestående av åtta personer, där du får bidra med din kunskap och kompetens.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Novavax. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Arbetsbeskrivning:
I rollen som Laboratorieingenjör med fokus primäranalys hos Novavax tillhör du QC-avdelningen. Du arbetar i enlighet med cGMP och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Utföra enklare analyser/mätningar som t.ex visuellkontroll, pH-mätning, spektrofotometrisk analys och användande av mikrotiterplatta. 
• Provmottagning samt registrering av prover enligt gällande instruktioner.   
• Gemensamma laboratorieuppgifter inklusive hantering av referensstandarder, QC-material och dokumentation.

Du kommer utöver detta även ha metod- och utrustningsansvar samt arbeta med uppdatering av instruktioner.
Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen ser vi att du har flerårig erfarenhet från läkemedelsbranschen i en roll som exempelvis BMA eller laboratorieingenjör och har minst 2 års erfarenhet av laborerande inom QC. Likväl en bakgrund som processingenjör där du har genomfört någon form av kemiska analyser, pH-mätningar eller in-processkontroller (IPC). Du är van vid GMP-styrd verksamhet där noggrannhet och dokumentation är självklara inslag i din vardag. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Som person trivs du med rutinmässiga arbetsuppgifter, är lösningsfokuserad och van vid att ta egna initiativ. Du känner stort ansvar för ditt arbete, är noggrann och jobbar lika bra självständigt som i samarbete med dina kollegor. Då Novavax är ett snabbt växande bolag ser vi även att du är flexibel och vill vara med på en utvecklingsresa.
Du erbjuds:
Tjänsten är på 100% med anställning direkt hos Novavax, start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Hanna Broström på [email protected]
Om Novavax:
Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Bolaget är nu inne i en expansiv fas med anledning av nuvarande pandemi där extern finansiering finns för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 200 personer, både anställda och konsulter. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: http://www.novavax.com Visa mindre

Laboratorieingenjör HPLC QC till Novavax i Uppsala

Vi söker nu erfarna Laboratorieingenjörer / analytiska kemister med erfarenhet av HPLC till QC på Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du flera års erfarenhet av HPLC i en roll som laboratorieingenjör eller analytisk kemist och är redo för nya utmaningar? Har du även goda GMP-kunskaper och har arbetat inom läkemedels- eller medtech-branschen? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Novavax a... Visa mer
Vi söker nu erfarna Laboratorieingenjörer / analytiska kemister med erfarenhet av HPLC till QC på Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du flera års erfarenhet av HPLC i en roll som laboratorieingenjör eller analytisk kemist och är redo för nya utmaningar? Har du även goda GMP-kunskaper och har arbetat inom läkemedels- eller medtech-branschen? Då kan detta vara en möjlighet för dig.

Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av Covid-19-pandemin. I Uppsala utvecklar och producerar Novavax ett saponinbaserat vaccinadjuvans. Du kommer att tillhöra QC-avdelningen och vara en viktig del av en engagerad grupp som idag består av cirka 26 personer, där du får bidra med din kunskap och kompetens.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Novavax. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Arbetsbeskrivning:
I rollen som Laboratorieingenjör med fokus på HPLC hos Novavax tillhör du QC-avdelningen. Du utför ditt arbete i enlighet med cGMP och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

• Planera och utföra HPLC-analyser.
• Rapportera och granska analysresultat för frisläppning samt stabilitetsstudier.
• Hantering av QC-prover.
• Gemensamma laboratorieuppgifter så som hantering av referensstandarder, QC-material och dokumentation.
• Underhåll av QC-arbetsinstruktioner och SOP:ar.
• Ansvara för kalibrering, underhåll av QC-utrustning samt QC-metoder.
• Initiera, utvärdera och undersöka avvikelser relaterade till QC-verksamheten.
• Delta i QC-relaterade undersökningar samt förbättringsarbeten.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen har du en högskole- eller universitetsutbildning med inriktning kemiteknik eller likvärdigt samt minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en roll som laboratorieingenjör eller analytisk kemist. Du har mycket goda kunskaper inom GMP och HPLC och är van vid arbete med rutinanalyser. Du har även mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och känner stort ansvar för ditt arbete. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och van vid att ta egna initiativ samt jobbar lika bra självständigt som i samarbete med dina kollegor. Då Novavax är ett snabbt växande bolag ser vi även att du är flexibel och vill vara med på en utvecklingsresa där dina betydelsefulla kunskaper är en viktig del i denna.
Du erbjuds:
Tjänsten är på 100% med anställning direkt hos Novavax, start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Markus Balldin på [email protected]
Om Novavax:
Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Bolaget är nu inne i en expansiv fas med anledning av nuvarande pandemi där extern finansiering finns för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 200 personer, både anställda och konsulter. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: http://www.novavax.com Visa mindre

QC Coordinator/Project Manager till Novavax i Uppsala

Vi söker nu en QC Coordinator/Project Manager till Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du tidigare erfarenhet som projektledare, delprojektledare eller aktivitetsledare inom Life Science - branschen? Har du goda kunskaper inom GMP? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av ... Visa mer
Vi söker nu en QC Coordinator/Project Manager till Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du tidigare erfarenhet som projektledare, delprojektledare eller aktivitetsledare inom Life Science - branschen? Har du goda kunskaper inom GMP? Då kan detta vara en möjlighet för dig.

Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av Covid-19-pandemin. I Uppsala utvecklar och producerar Novavax ett saponinbaserat vaccinadjuvans.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Novavax. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Arbetsbeskrivning:
I rollen som QC-koordinator/Project Manager på Novavax tillhör du QC-avdelningen. Du projektleder en mindre enhet bestående av 2–3 personer inom standarder & kontroller samt har ett övergripande ansvar för att hålla samman kontakt och flöden med kontraktstillverkare. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Löpande kontakt och dialog med kontrakatstillverkare.
• Koordinera mottagning av prover, schemaläggning av analys och rapportering av resultat med interna och externa intressenter.
• Representera QC och Novavax AB i diskussioner om provanalys med externa intressenter.
• Utvärdera och kravställa underleverantörer samt underhålla avtal med dessa.
• Ansvara för hantering av QC-prover inklusive registrering i LIMS, etikettering och distribution av prover för intern och extern analys.
• Initiera, utvärdera och undersöka avvikelser relaterade till QC-avdelningen.
• Delta i QC-relaterade undersökningar samt arbeta med ständiga förbättringar inom QC.
• Underhåll av QC-arbetsinstruktioner och SOP:ar relaterade till koordinering samt hantering av prover.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen ser vi du har en naturvetenskaplig universitetsutbildning inom relevant område samt tidigare arbetslivserfarenhet från Life Science - branschen i en roll som exempelvis projektledare, delprojektledare eller aktivitetsledare. Du har med fördel verkat i en internationell miljö där du haft flertalet externa kontaktytor. Du är van vid GMP-styrd verksamhet där noggrannhet och dokumentation är självklara inslag i din vardag. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du lösningsfokuserad och van vid att ta egna initiativ. Du känner stort ansvar för ditt arbete, är noggrann, har god prioriterings- och planeringsförmåga samt jobbar lika bra självständigt som i samarbete med dina kollegor. Då Novavax är ett snabbt växande bolag ser vi även att du är flexibel och vill vara med på en utvecklingsresa.
Du erbjuds:
Tjänsten är på 100% med anställning direkt hos Novavax. Start enligt överenskommelse, så snart som möjligt. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Markus Balldin på [email protected]
Om Novavax:
Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Bolaget är nu inne i en expansiv fas med anledning av nuvarande pandemi där extern finansiering finns för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 200 personer, både anställda och konsulter. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: http://www.novavax.com Visa mindre

Speditör till läkemedelsbolag i Uppsala

Har du erfarenhet av kundservice och transportplanering i kombination med logistik eller supply chain, samt söker möjligheten att få bekanta dig med ett läkemedelsföretag som befinner sig i en spännande och stor expansiv fas? Är du serviceminded ut i fingerspetsarna och kommunikativ samtidigt som du är strukturerad och driven? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter... Visa mer
Har du erfarenhet av kundservice och transportplanering i kombination med logistik eller supply chain, samt söker möjligheten att få bekanta dig med ett läkemedelsföretag som befinner sig i en spännande och stor expansiv fas? Är du serviceminded ut i fingerspetsarna och kommunikativ samtidigt som du är strukturerad och driven? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper.

Uppdraget pågår i 6 månader med stor möjlighet till förlängning, start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Som speditör kommer du arbeta med kundservice, transportplanering, orderadministration samt logistik. Du kommer vara en viktig del av kedjan och en betydelsefull kollega i teamet. Rollen är koordinerande till sin karaktär och du kommer arbeta med både import och export, samt ha många interna och externa kontaktytor både nationellt och internationellt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- registrera inköpsordrar
- skapa och distribuera skeppningsdokument
- avisera skeppningsdokument och transportinformation
- boka transporter
- fakturahantering
- utreda/följa upp frågor och problem som kan uppkomma kopplat till arbetet

Om dig

För att lyckas i rollen som orderadministratör/speditör ser vi att du har minst 2 års erfarenhet av en liknande tjänst och arbetsuppgifter alternativt motsvarande utbildning. Du är van vid att arbeta i olika dataprogram och lär dig snabbt nya, samt är bekväm med att både prata i telefon och maila på svenska och engelska. Har du erfarenhet av M3, Excel, D2 och TrackWise är det starkt meriterande.

Vi söker dig som brinner för att ge bra service, driver ditt arbete framåt och som arbetar lika bra självständigt som i samarbete med andra. Du är kommunikativ och har stor social förmåga, samtidigt som du är strukturerad och lösningsorienterad. Vidare trivs du med ett arbete där arbetsuppgifter hanteras parallellt och där du ges stort ansvar att utföra ditt jobb så bra som möjligt.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected] Visa mindre

Projektadministratör till läkemedelsföretag i Uppsala

Har du något års erfarenhet av projektadministration och inköp, trivs med administrativt arbete samt är bekväm med att arbeta på engelska? Är du en strukturerad och ansvarsfull person som med fördel har erfarenhet från läkemedelsbranschen och kanske även byggprojekt? Då söker vi just dig! Till vår kund med lokaler 5 minuter utanför centrala Uppsala söker vi nu en projektadministratör / inköpsassistent för omgående tillträde där du får förmånen att bidra me... Visa mer
Har du något års erfarenhet av projektadministration och inköp, trivs med administrativt arbete samt är bekväm med att arbeta på engelska? Är du en strukturerad och ansvarsfull person som med fördel har erfarenhet från läkemedelsbranschen och kanske även byggprojekt? Då söker vi just dig! Till vår kund med lokaler 5 minuter utanför centrala Uppsala söker vi nu en projektadministratör / inköpsassistent för omgående tillträde där du får förmånen att bidra med din kunskap samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Varmt välkommen din ansökan redan idag!

Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör hos vår kund inom läkemedelsindustrin kommer du under 12 månader vara en viktig del av ett projektteam med fokus på CAPEX (Construction and Process Equipments). Rollen är supporterande till sin karaktär och du kommer ha en betydelsefull funktion i teamet. Du kommer utföra all administration från första steget vid kontraktsskrivning (RFQ, erbjudanden, mötesprotokoll), till mellansteget som inkluderar allt pappersarbete för att göra avtalet slutgiltigt till att slutligen ansvara för kontraktshantering, underhåll, mötesprotokoll samt leveransövervakning.
Du kommer vara en viktig administrativ support till projektteamet genom att vara ett projektstöd för inköp samt för ett anbudskonstruktionsprojekt och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

• Anbudsförfrågan
• Avtalsstöd
• Se till att dokumentation är uppdaterad, korrekt ifylld och lagrad i projektets mappar samt i det nya digitala inköpsverktyget
• Projektstyrning med nyckelfärdig leverantör
• Bevaka/underhålla korrespondens och dokumentation relaterad till kontrakt
• Se till att alla leveranser uppfylls enligt de överenskomna villkoren
• Dokumentera eventuella ändringar i avtalet, säkerställa att all juridisk dokumentation är uppdaterad, korrekt ifylld och lagrad
• Upprätthålla fullständiga register över en hel upphandlings- och kontraktsadministration
• Kostnadsdatakonsolidering (skapande av en databas med hänvisning till ett definierad omfattning)

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du med fördel har en för tjänsten relevant högskoleutbildning alternativt för rollen lämplig arbetslivserfarenhet. Du har 1-3 års erfarenhet av inköp, projekt eller juridik. Du är bekväm i att arbeta på svenska och engelska i både tal och skrift, har viss teknisk förståelse samt en juridisk- och riskmedvetenhet. Du har erfarenhet av att använda inköpsverktyg samt grundläggande kunskap om inköpsstrategi och marknadskännedom. Meriterande är om du har kunskap om tillverkning och kvalitetskrav inom läkemedels- och medicinteknikindustrin samt av större byggprojekt och ABT04/ABT06.

Som person söker vi dig som är trygg i dig själv och bekväm med förhandlingar. Du trivs med att ha mycket ansvar, driver ditt eget arbete framåt och arbetar strukturerat. Du arbetar ifrån ett organisatoriskt perspektiv och har lätt för att samarbeta samtidigt som du har ett högt servicetänk.

Du erbjuds

Tjänsten är på 100% med start omgående/enligt överenskommelse och pågår i 12 månader. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

QC Coordinator/Project Manager till Novavax i Uppsala

Vi söker nu en QC Coordinator/Project Manager till Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du tidigare erfarenhet som projektledare, delprojektledare eller aktivitetsledare inom Life Science - branschen? Har du goda kunskaper inom GMP? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av ... Visa mer
Vi söker nu en QC Coordinator/Project Manager till Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du tidigare erfarenhet som projektledare, delprojektledare eller aktivitetsledare inom Life Science - branschen? Har du goda kunskaper inom GMP? Då kan detta vara en möjlighet för dig.

Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av Covid-19-pandemin. I Uppsala utvecklar och producerar Novavax ett saponinbaserat vaccinadjuvans.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Novavax. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Arbetsbeskrivning:
I rollen som QC-koordinator/Project Manager på Novavax tillhör du QC-avdelningen. Du projektleder en mindre enhet bestående av 2–3 personer inom standarder & kontroller samt har ett övergripande ansvar för att hålla samman kontakt och flöden med kontraktstillverkare. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Löpande kontakt och dialog med kontrakatstillverkare.
• Koordinera mottagning av prover, schemaläggning av analys och rapportering av resultat med interna och externa intressenter.
• Representera QC och Novavax AB i diskussioner om provanalys med externa intressenter.
• Utvärdera och kravställa underleverantörer samt underhålla avtal med dessa.
• Ansvara för hantering av QC-prover inklusive registrering i LIMS, etikettering och distribution av prover för intern och extern analys.
• Initiera, utvärdera och undersöka avvikelser relaterade till QC-avdelningen.
• Delta i QC-relaterade undersökningar samt arbeta med ständiga förbättringar inom QC.
• Underhåll av QC-arbetsinstruktioner och SOP:ar relaterade till koordinering samt hantering av prover.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen ser vi du har en naturvetenskaplig universitetsutbildning inom relevant område samt tidigare arbetslivserfarenhet från Life Science - branschen i en roll som exempelvis projektledare, delprojektledare eller aktivitetsledare. Du har med fördel verkat i en internationell miljö där du haft flertalet externa kontaktytor. Du är van vid GMP-styrd verksamhet där noggrannhet och dokumentation är självklara inslag i din vardag. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du lösningsfokuserad och van vid att ta egna initiativ. Du känner stort ansvar för ditt arbete, är noggrann, har god prioriterings- och planeringsförmåga samt jobbar lika bra självständigt som i samarbete med dina kollegor. Då Novavax är ett snabbt växande bolag ser vi även att du är flexibel och vill vara med på en utvecklingsresa.
Du erbjuds:
Tjänsten är på 100% med anställning direkt hos Novavax. Start enligt överenskommelse, så snart som möjligt. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Markus Balldin på [email protected]
Om Novavax:
Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Bolaget är nu inne i en expansiv fas med anledning av nuvarande pandemi där extern finansiering finns för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 200 personer, både anställda och konsulter. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: http://www.novavax.com Visa mindre

Account Manager till Jurek i Uppsala

Vill du ha riktigt roligt på jobbet och vara en del av ett högpresterande team på ett företag som genomsyras av entreprenörskap, engagemang och kompetens? Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vi söker en Account Manager som vill vara med på vår tillväxtresa! Det du gör som Account Manager I rollen som Account Manager på Jurek ansvarar du för att tillsammans med dina kollegor i teamet utöka vårt nätverk av kundföretag i Uppsalare... Visa mer
Vill du ha riktigt roligt på jobbet och vara en del av ett högpresterande team på ett företag som genomsyras av entreprenörskap, engagemang och kompetens?

Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vi söker en Account Manager som vill vara med på vår tillväxtresa!

Det du gör som Account Manager
I rollen som Account Manager på Jurek ansvarar du för att tillsammans med dina kollegor i teamet utöka vårt nätverk av kundföretag i Uppsalaregionen. Vi arbetar branschoberoende med konsult- och rekryteringstjänster, främst inom våra specialistområden Life Science, Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support.

Eftersom vi är i en expansiv uppbyggnadsfas så kommer du vara med och forma strategi och tillvägagångssätt tillsammans med oss. Bland annat kommer dina dagar att fyllas av intressanta möten med nya och befintliga kunder, planering och utförande av marknadsaktiviteter och en och annan kaffe med dina kollegor.

Den du är
Vi söker dig som har erfarenhet från tjänsteförsäljning, med fördel har du varit verksam i Uppsalaregionen och har ett brett nätverk i Uppsala. För att lyckas i rollen som Account Manager behöver du vara en relationsbyggare, en "people-person", med starkt intresse för affärer. Vi tror att du, precis som vi, har ett starkt driv och engagemang och vill vara en del av ett högpresterande team som har riktigt roligt tillsammans.

Att jobba på Jurek
Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Du kanske redan har sett vår VD och grundare Shervin Razani i Draknästet?

Vi erbjuder ett mycket stimulerande säljjobb med goda förtjänstmöjligheter i ett av marknadens bästa team. Jurek präglas av en företagskultur med hög ambitionsnivå, stort kundfokus och hög kvalité. Vi sitter i fantastiskt fina lokaler vid Stora Torget i Uppsala.

Hoppas vi hörs!
Vill du veta mer är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Maria Källås på [email protected] Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Visa mindre

Office manager till Novavax i Uppsala

Är du en trygg ledare med erfarenhet av administration och koordinering som trivs bra i en roll med mycket ansvar mycket på gång samtidigt? Då kan detta vara rollen för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag! I rollen som Office manager hos Novavax arbetar du i centralt belägna lokaler med bra pendlingsmöjligheter. Du erbjuds en spännande tjänst där du ges stort ansvar och möjlighet att påverka så att den administrativa funktionen i bolaget flyte... Visa mer
Är du en trygg ledare med erfarenhet av administration och koordinering som trivs bra i en roll med mycket ansvar mycket på gång samtidigt? Då kan detta vara rollen för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I rollen som Office manager hos Novavax arbetar du i centralt belägna lokaler med bra pendlingsmöjligheter. Du erbjuds en spännande tjänst där du ges stort ansvar och möjlighet att påverka så att den administrativa funktionen i bolaget flyter på så bra som möjligt. Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av Covid-19-pandemin. I Uppsala utvecklar och producerar Novavax ett saponinbaserat vaccinadjuvans.

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Behovet är långsiktigt och det finns därmed mycket goda möjligheter till förlängning alternativt framtida anställning hos Novavax. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsuppgifter

Som Office manager på Novavax har du ett helhetsansvar för den administrativa funktionen som idag består av 3 personer, och för att reception och administration flyter på bra. Förutom att leda och stötta teamet, planera och delegera arbetar du själv operativt och hjälper till där det behövs.

I Administrationens arbetsuppgifter ligger bland annat att:

• Bemanna reception - ta emot besökare, svara i telefon och på mail
• Koordinera all kontorsservice. Se till att våra kontor är representativa och funktionella.
• Vara kontakt mot underleverantörer för kontorsmaterial och lokalvård
• Planera användning av kontorsytor, möblering
• Ordna med Personalmöten, firanden och fester
• Stötta med Onboarding gällande passerkort, utrusning till nyanställda
• Ordna med allmänna friskvårds- och hälsovårdsinsatser

Om dig

För att lyckas i rollen som office manager ser vi att du har erfarenhet från en liknande roll där du haft ansvar att leda personal, delegera, koordinera samt även själv arbeta operativt. Du har haft personalansvar tidigare och är van vid administrativt arbete. Svenska och engelska behärskar du mycket väl i såväl tal som skrift. Du har vana av att arbeta i olika IT-system och har lätt för att lära dig nya.

Vi söker dig som är trygg i dig själv och som ledare, som tycker om att stötta och finnas där för dina medarbetare samtidigt som du är tydlig och bekväm med att ta beslut. Du har stor social och kommunikativ förmåga, trivs med att ha många kontaktytor och brinner för att leverera god service internt till dina kollegor. Vidare är du ansvarsfull, lösningsorienterad och prestigelös. Då Novavax är ett snabbt växande bolag ser vi även att du är flexibel och vill vara med på en utvecklingsresa.

Du erbjuds

Tjänsten är på 100% och du kommer att vara anställd som konsult av Jurek med mycket goda möjligheter till framtida anställning hos Novavax. Arbetstiderna är i dagsläget belagda dagtid, måndag till fredag med start i slutet av januari/enligt ö.k. Urvalsprocessen och intervjuer kommer påbörjas v. 1 så skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor kontakta konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Om Novavax

Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Bolaget är nu inne i en expansiv fas med anledning av nuvarande pandemi där extern finansiering finns för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 200 personer, både anställda och konsulter. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: http://www.novavax.com Visa mindre

Talent Manager till Jurek Life Science i Uppsala

Vill du ha riktigt roligt på jobbet och vara en del av ett högpresterande team på ett företag som genomsyras av entreprenörskap, engagemang och kompetens? Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vi söker en Talent Manager som vill vara med på vår tillväxtresa! Det du gör som Talent Manager I rollen som Talent Manager på Jurek ansvarar du för att tillsammans med dina kollegor i teamet hitta de bästa kandidaterna till våra uppdrag, f... Visa mer
Vill du ha riktigt roligt på jobbet och vara en del av ett högpresterande team på ett företag som genomsyras av entreprenörskap, engagemang och kompetens?

Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vi söker en Talent Manager som vill vara med på vår tillväxtresa!

Det du gör som Talent Manager
I rollen som Talent Manager på Jurek ansvarar du för att tillsammans med dina kollegor i teamet hitta de bästa kandidaterna till våra uppdrag, främst inom Life Science.

Du kommer bland annat:
• Bygga och bibehålla vårt nätverk av kandidater i Uppsala.
• Tillsammans med dina kollegor träffa våra kunder för kravprofilsmöten.
• Genomföra rekryteringsprocesser genom search, urval, intervjuer och referenstagningar.
• Rekryteringsadministration och löpande dialog med kunder och kandidater.

Den du är
Vi söker dig som har naturvetenskaplig bakgrund och som vill jobba med rekrytering och sourcing. Kanske har du en universitetsexamen inom ett naturvetenskapligt område och arbetslivserfarenhet inom bioteknik, medicinteknik eller läkemedelsbranschen, alternativt erfarenhet av forskning. Vi tror att du, precis som vi, har ett starkt driv och engagemang och vill vara en del av ett högpresterande team som har riktigt roligt tillsammans.

Att jobba på Jurek
Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Du kanske redan har sett vår VD och grundare Shervin Razani i Draknästet?

Vi arbetar branschoberoende med konsult- och rekryteringstjänster, främst inom våra specialistområden Life Science, Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Jurek präglas av en företagskultur med hög ambitionsnivå, stort kundfokus och hög kvalité. Vi sitter i fantastiskt fina lokaler vid Stora Torget i Uppsala.

Hoppas vi hörs!
Vill du veta mer är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Maria Källås på [email protected] Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Visa mindre

Orderadministratör till läkemedelsbolag i Uppsala

Har du erfarenhet av orderadministration eller spedition och söker möjligheten att få bekanta dig med ett läkemedelsföretag som befinner sig i en spännande och stor expansiv fas? Är du serviceminded ut i fingerspetsarna och kommunikativ samtidigt som du är strukturerad och driven? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en vär... Visa mer
Har du erfarenhet av orderadministration eller spedition och söker möjligheten att få bekanta dig med ett läkemedelsföretag som befinner sig i en spännande och stor expansiv fas? Är du serviceminded ut i fingerspetsarna och kommunikativ samtidigt som du är strukturerad och driven? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper.

Uppdraget pågår i 6 månader med stor möjlighet till förlängning, start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Som ordermottagare/speditör är du en viktig del av kedjan och kommer vara en betydelsefull kollega i teamet. Rollen är koordinerande till sin karaktär och du kommer arbeta med både import och export, samt ha många interna och externa kontaktytor både nationellt och internationellt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- registrera inköpsordrar
- skapa och distribuera skeppningsdokument
- avisera skeppningsdokument och transportinformation
- boka transporter
- fakturahantering
- utreda/följa upp frågor och problem som kan uppkomma kopplat till arbetet

Om dig

För att lyckas i rollen som orderadministratör/speditör ser vi att du har minst 2 års erfarenhet av en liknande tjänst och arbetsuppgifter alternativt motsvarande utbildning. Du är van vid att arbeta i olika dataprogram och lär dig snabbt nya, samt är bekväm med att både prata i telefon och maila på svenska och engelska. Har du erfarenhet av M3, Excel, D2 och TrackWise är det starkt meriterande.

Vi söker dig som brinner för att ge bra service, driver ditt arbete framåt och som arbetar lika bra självständigt som i samarbete med andra. Du är kommunikativ och har stor social förmåga, samtidigt som du är strukturerad och lösningsorienterad. Vidare trivs du med ett arbete där arbetsuppgifter hanteras parallellt och där du ges stort ansvar att utföra ditt jobb så bra som möjligt.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected] Visa mindre

Tech-rekryterare till läkemedelsbolag i Uppsala

Har du erfarenhet av rekrytering, särskilt inom tech, har stor social förmåga och söker möjligheten att få bekanta dig med ett läkemedelsföretag som befinner sig i en spännande och stor expansiv fas? Värdesätter du trivsel, bidrar till skratt på arbetet samtidigt som du är en prestigelös, driven och strukturerad person som trivs med många kontaktytor? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande uppdrag hos vår ... Visa mer
Har du erfarenhet av rekrytering, särskilt inom tech, har stor social förmåga och söker möjligheten att få bekanta dig med ett läkemedelsföretag som befinner sig i en spännande och stor expansiv fas? Värdesätter du trivsel, bidrar till skratt på arbetet samtidigt som du är en prestigelös, driven och strukturerad person som trivs med många kontaktytor? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper.

Uppdraget pågår i 12 månader med stor möjlighet till förlängning, start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Som rekryterare hos vår kund kommer du att arbeta operativt med alla delar i rekryteringsprocessen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
- skapa kravprofiler med beställande chefer
- skriva och publicera annonser
- arbeta med urval
- searcharbete
- hantera ansökningar
- hålla i samt delta vid anställningsintervjuer
-referenstagning
- övrig rekryteringsadministration

Du kommer att tillhöra HR avdelningen, som idag består av 5 personer och främst arbeta med rekrytering inom IT/tech. Då duktiga tech och IT-profiler kan vara svåra att hitta, behöver du lägga mycket fokus på att leta upp och attrahera lämpliga kandidater.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll har du minst 3 års erfarenhet av att arbeta med samtliga delar i rekryteringsprocessen samt av search/rekrytering av tech-profiler. Du har god vana av att arbeta självständigt med flera rekryteringar parallellt. Utöver detta har du en god förståelse för olika tech-roller och vad det innefattar. Då detta är ett internationellt bolag, söker vi dig som behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi är ute efter någon som är nyfiken och strävar efter att komma framåt, både för att leverera goda resultat, men också för att ständigt utvecklas. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga, vara lyhörd och ödmjuk samt prestigelös. Vidare krävs det att du är strukturerad, bra på att organisera ditt arbete samt att du kan driva processer framåt på egen hand. Om du dessutom tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet, kommer du passa in perfekt!

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected] Visa mindre

Redovisningsekonom till läkemedelsbolag i Uppsala

Är du ekonom, har erfarenhet av redovisning samt söker möjligheten att få bekanta dig med ett läkemedelsföretag som befinner sig i en spännande och stor expansiv fas? Värdesätter du trivsel, bidrar till skratt på arbetet samtidigt som du är strukturerad, ansvarsfull och serviceminded? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara... Visa mer
Är du ekonom, har erfarenhet av redovisning samt söker möjligheten att få bekanta dig med ett läkemedelsföretag som befinner sig i en spännande och stor expansiv fas? Värdesätter du trivsel, bidrar till skratt på arbetet samtidigt som du är strukturerad, ansvarsfull och serviceminded? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper.

Uppdraget pågår i 6 månader med stor möjlighet till förlängning, start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom hos vår kund tillhör du ett härligt team bestående av 5 personer. Du trivs bra med att arbeta självständigt och strukturerat samtidigt som du är serviceminded och har stor social förmåga. Utöver ansvar för den löpande redovisningen och löner så spelar du en viktig roll som stöd till ledningen i budgetarbete, prognos och analys. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Löpande bokföring
• Skatte- och momshantering
• Bokslutsarbete
• Löner
• Ekonomistyrning

Om dig

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande och ett par års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Vi tror att du som söker dig till oss är en trygg, drivande och kommunikativ person med ett starkt affärssinne. Det är även viktigt att du jobbar strukturerat och lösningsorienterat samt väl mot deadlines.
För att trivas hos oss så är det viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och gillar att arbeta både högt och lågt. Du lockas av blandningen av löpande bokföring och ekonomistyrning och förstår vikten av hela flödet. Vidare så motiveras du av förbättringar och kommer naturligt med nya tankar och idéer för att utveckla och effektivisera befintliga rutiner och processer. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected] Då urvalsprocessen och intervjuer kommer ske först v. 1 kan det dröja till mitten av januari med återkoppling. Visa mindre

Production Engineer till ChromoGenics i Uppsala

Vi söker nu en production engineer / produktionsingenjör till ChromoGenics i Uppsala. Vill du vara en nyckelperson i ett proptech-bolag som jobbar med klimatsmarta och socialt hållbara lösningar? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med kvalitet samt produktions- och processutveckling? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig. ChromoGenics, med sin unika teknologi, utvecklar samt tillverkar smarta och dynamiska glas som bidrar till lägre energi... Visa mer
Vi söker nu en production engineer / produktionsingenjör till ChromoGenics i Uppsala. Vill du vara en nyckelperson i ett proptech-bolag som jobbar med klimatsmarta och socialt hållbara lösningar? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med kvalitet samt produktions- och processutveckling? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig.

ChromoGenics, med sin unika teknologi, utvecklar samt tillverkar smarta och dynamiska glas som bidrar till lägre energiförbrukning, mindre miljöpåverkan samt ett bättre inomhusklimat i byggnader. Just nu befinner sig bolaget på en spännande resa med fokus på att skala upp verksamheten från utvecklingsbolag till industribolag.

Detta är en direktrekrytering där anställning sker hos ChromoGenics. Alla frågor gällande rekryteringsprocessen tas via Jurek.
Arbetsbeskrivning
I rollen som Production Engineer ansvarar du för elektrokrom folietillverkning & glaslaminering under produktionschefen. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden i rollen är:

• Uppnå fastställda produktions-, kostnads- och produktivitetsmål för produktionen.

• Säkerställa att fastställda standards och processer följs genom att utföra regelbundna kvalitetskontroller.

• Förbättra kvalitet och produktivitet genom att driva ständiga förbättringar, 5S samt minimera spill.

• Vara närvarande i produktionen, bidra till laganda och motivation samt engagera produktionspersonal i förbättringsprojekt och kvalitetsutveckling.

• Säkerställa att arbetssätt standardiseras mellan skift och individer samt att personal har nödvändig kunskap och rätt utbildningsnivå för de arbetsuppgifter de utför.

• Leda vidareutvecklingen av produktionsprocesser, arbetsmetoder och standards.

• Säkerställa att personal följer gällande SOPar och instruktioner, inklusive dokumentation.

• Leda framtagandet av produktionsprocesser som möjliggör ChromoGenics fortsatta utveckling och expansion.

• Ta fram och utveckla underhållsplaner samt säkerställa att produktionsutrustningen fungerar korrekt och att underhåll samt reparationer genomförs enligt plan.
Kvalifikationer:
För att lyckas väl i rollen ser vi att du har:

• Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom exempelvis inom kvalitet, produktions- och processutveckling inom tillverkande produktion.

• Erfarenhet av förbättringsarbete.

• Relevant utbildning på högskola/universitet alternativt likvärdig, på att annat sätt, förvärvad kompetens.

• Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

• Bred teknisk kompetens och vana av att jobba hands on med maskiner.

• God problemlösningsförmåga.

• God social kompetens samt kommunikationsförmåga.

Vi tror att du är en person som trivs i ett mindre bolag i uppskalningsfas och att du har en "can do"- attityd. Du får gärna ha ett entreprenöriellt tankesätt och en vilja att utveckla processer etc. Du är driven, framåt samt har en förmåga att hitta effektiva lösningar. Vidare är du kommunikativ och entusiasmerande i din framtoning gentemot dina kollegor.
Information:
Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ansök därför så snart som möjligt. Start enligt överenskommelse, så snart som möjligt.
Om ChromoGenics
ChromoGenics är världsledande när det gäller att utveckla och producera dynamiskt glas med styrbara optiska egenskaper. ChromoGenics levererar även statiska glas och fasadssolpaneler i världsklass. Vår unika egenutvecklade elektrokroma teknik, ConverLight®, ger dynamiskt solskydd för ökad inomhuskomfort och energieffektivitet.

ChromoGenics grundades 2003 i Uppsala som en naturlig följd efter 20 års forskning på elektrokroma material vid Ångströmlaboratoriet vid Uppsala Universitet. Företaget är noterat på Nasdaq First North. Visa mindre

Inköps- och logistikkoordinator i Uppsala

Vi söker nu en inköps- och logistikkoordinator till vår kund i Uppsala. Vill du vara en del av supply chain - teamet i ett spännande bolag? Har du erfarenhet av inköps- och/eller logistikrelaterade arbetsuppgifter? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kol... Visa mer
Vi söker nu en inköps- och logistikkoordinator till vår kund i Uppsala. Vill du vara en del av supply chain - teamet i ett spännande bolag? Har du erfarenhet av inköps- och/eller logistikrelaterade arbetsuppgifter? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig.

Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsbeskrivning
Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden i rollen som inköps- och logistikkoordinator är:

• Skapa inköpsordrar samt lägga beställningar av material till produktion.
• Vara delaktig i koordinering av produktionsplanering.
• Övervaka samt följa upp leveranser.
• Orderläggning i ERP Monitor.
• Kontakt med leverantörer avseende leverans.
• Hantering av leverantörsfakturor.
Kvalifikationer:
• Tidigare erfarenhet av inköp och/eller logistik.
• God systemvana, med fördel erfarenhet av affärssystem/ERP.
• Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska.
• God förmåga att planera samt prioritera.
• Lagspelare med god social kompetens samt kommunikationsförmåga.

Som person är du gärna strukturerad och tycker om ordning och reda. Du trivs i en roll med många kontaktytor och kommunicerar gärna och väl med såväl interna som externa kontakter.
Information:
Heltid. Dagtid måndag - fredag. Start så snart som möjligt, med fördel i januari. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ansök därför så snart som möjligt.
Start enligt överenskommelse, så snart som möjligt.
Om Jurek Rekrytering & Bemanning
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration, life science samt marknad och management. Visa mindre

Quality Assurance Specialist i Uppsala

Har du erfarenhet inom quality assurance och vill ta nästa steg i karriären, eller söker möjligheten att få bekanta dig med nya företag? Vill du vara med och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens till en eller flera av våra olika kunder inom läkemedels- och medicinteknikbranschen här i Uppsala? Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig inom QA som söker nya utmaningar. Vi har en stor kundk... Visa mer
Har du erfarenhet inom quality assurance och vill ta nästa steg i karriären, eller söker möjligheten att få bekanta dig med nya företag? Vill du vara med och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens till en eller flera av våra olika kunder inom läkemedels- och medicinteknikbranschen här i Uppsala?

Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig inom QA som söker nya utmaningar. Vi har en stor kundkrets som består av företag och organisationer från många olika branscher, nationella och internationella, av olika storlek och med varierande behov. Uppdragen varierar i längd och omfattning, allt ifrån permanenta behov, konsult hos oss, underkonsult eller anställas direkt hos någon av våra kunder. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Som konsult inom Quality Assurance hos våra kunder inom läkemedelssektorn ansvarar du för att slutprodukterna håller god kvalitét och uppfyller särskilda krav. Dina arbetsuppgifter kan bland annat komma att innefatta:

- samordna och driva utredningar, avvikelser och CAPA
- delta vid audits
- granska batchprotokoll
- driva utvecklings- och förbättringsarbete
- godkänna valideringar och kvalificeringar
- planera och genomföra interna revisioner
- stötta QC och vid behöv genomföra kvalitetskontroller

Om dig

För att lyckas i rollen som QA specialist ser vi att du har:

- universitets- eller högskoleutbildning om minst 4 år med naturvetenskaplig inriktning som exempelvis bioteknik, biologi, kemi, läkemedel alternativt apotek.
- minst 1 års erfarenhet av arbetslivserfarenhet från rollen som QA eller likvärdigt
- kunskap om produktutveckling inom läkemedelsbranschen
- goda kunskaper om regulatorisk dokumentation och kravställningar, kvalificering och validering
- vana av att arbeta enligt GMP och LEAN
- mycket goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift
- god vana att dokumentera och mycket goda kunskaper i MS Office.

Som person arbetar du strukturerat och har ett starkt driv för kvalitetsarbete. Du har lätt för att kommunicera samtidigt som du är noggrann och analytisk. Du arbetar lika bra självständigt som i samarbete med andra. Vidare motiveras du av att nå uppsatta mål och firar detta gärna tillsammans med dina kollegor. 

Du erbjuds

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, minst 6 månader med start omgående eller enligt överenskommelse samt med goda möjligheter till förlängning alternativt anställning direkt hos kund. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Laboratorieingenjör QC till Novavax i Uppsala

Vi söker nu erfarna Laboratorieingenjörer / analytiska kemister med erfarenhet av HPLC till QC på Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du flera års erfarenhet av HPLC i en roll som laboratorieingenjör eller analytisk kemist och är redo för nya utmaningar? Har du även goda GMP-kunskaper och har arbetat inom läkemedels- eller medtech-branschen? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Novavax a... Visa mer
Vi söker nu erfarna Laboratorieingenjörer / analytiska kemister med erfarenhet av HPLC till QC på Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du flera års erfarenhet av HPLC i en roll som laboratorieingenjör eller analytisk kemist och är redo för nya utmaningar? Har du även goda GMP-kunskaper och har arbetat inom läkemedels- eller medtech-branschen? Då kan detta vara en möjlighet för dig.

Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av Covid-19-pandemin. I Uppsala utvecklar och producerar Novavax ett saponinbaserat vaccinadjuvans. Du kommer att tillhöra QC-avdelningen och vara en viktig del av en engagerad grupp som idag består av cirka 26 personer, där du får bidra med din kunskap och kompetens.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Novavax. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Arbetsbeskrivning:
I rollen som Laboratorieingenjör med fokus på HPLC hos Novavax tillhör du QC-avdelningen. Du utför ditt arbete i enlighet med cGMP och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

• Planera och utföra HPLC-analyser.
• Rapportera och granska analysresultat för frisläppning samt stabilitetsstudier.
• Hantering av QC-prover.
• Gemensamma laboratorieuppgifter så som hantering av referensstandarder, QC-material och dokumentation.
• Underhåll av QC-arbetsinstruktioner och SOP:ar.
• Ansvara för kalibrering, underhåll av QC-utrustning samt QC-metoder.
• Initiera, utvärdera och undersöka avvikelser relaterade till QC-verksamheten.
• Delta i QC-relaterade undersökningar samt förbättringsarbeten.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen har du en högskole- eller universitetsutbildning med inriktning kemiteknik eller likvärdigt samt minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en roll som laboratorieingenjör eller analytisk kemist. Du har mycket goda kunskaper inom GMP och HPLC och är van vid arbete med rutinanalyser. Du har även mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och känner stort ansvar för ditt arbete. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och van vid att ta egna initiativ samt jobbar lika bra självständigt som i samarbete med dina kollegor. Då Novavax är ett snabbt växande bolag ser vi även att du är flexibel och vill vara med på en utvecklingsresa där dina betydelsefulla kunskaper är en viktig del i denna.
Du erbjuds:
Tjänsten är på 100% med anställning direkt hos Novavax, start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Markus Balldin på [email protected]
Om Novavax:
Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Bolaget är nu inne i en expansiv fas med anledning av nuvarande pandemi där extern finansiering finns för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 200 personer, både anställda och konsulter. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: http://www.novavax.com Visa mindre

Hushållningssällskapet Juridik AB söker jurister

Är du en driven jurist som vill bli en nyckelspelare i Hushållningssällskapets mångfacetterade tjänsteutbud inom skogs och lantbruksföretagande? Hos oss får du chansen att utveckla både dig själv, verksamheten och ge våra kunder användbara råd. Vi söker främst jurister till våra kontor i Uppsala, Örebro och Västerås. Eftersom vår verksamhet expanderar söker vi också ständigt nya kollegor även på andra orter där vi har kontor såsom exempelvis Karlstad och ... Visa mer
Är du en driven jurist som vill bli en nyckelspelare i Hushållningssällskapets mångfacetterade tjänsteutbud inom skogs och lantbruksföretagande? Hos oss får du chansen att utveckla både dig själv, verksamheten och ge våra kunder användbara råd.

Vi söker främst jurister till våra kontor i Uppsala, Örebro och Västerås. Eftersom vår verksamhet expanderar söker vi också ständigt nya kollegor även på andra orter där vi har kontor såsom exempelvis Karlstad och Skara.

Arbetsbeskrivning
Hushållningssällskapets rådgivning omfattar flera olika områden som spänner över allt från ekonomi till skogsnäring. Som jurist hos oss kommer du att bli en viktig kugge i vår strävan efter att kunna ge våra kunder en heltäckande rådgivning. Hos oss arbetar du därför nära teamet inom andra tjänsteområden där du bidrar med den juridiska rådgivningen.

I ditt arbete kommer du att lämna rådgivning inom bland annat arrende- och nyttjanderätt, fastighetsrätt, mark- och miljöjuridik, affärsjuridik och ekonomisk familjerätt. Du kommer att arbeta självständigt med resultatfokus och du kommer att ha mycket stora möjligheter att påverka utvecklingen av verksamheten samt bli en del av den.
Vem är du?
Vi söker dig med juristexamen och med minst 5 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete inom något eller några av de rättsområden som nämns ovan från bolag, advokatbyrå eller liknande.

För att trivas i denna roll tror vi att du tycker om att bygga värdeskapande nätverk och har en god kommunikationsförmåga. Ditt arbetssätt präglas av affärsmässighet och du är självgående. Vidare är du resultatorienterad, förtroendeingivande och noggrann samt har lätt för att skapa goda relationer såväl externt som internt. Det är ett stort plus om du är intresserad av skogs- och lantbruksföretagande och det är meriterande om du har erfarenhet inom dessa områden.
Vad erbjuder vi dig?
Det finns idag 15 Hushållningssällskap runt om i Sverige och totalt är vi ca 900 medarbetare. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en positiv företagskultur som präglas av engagemang och kundnytta. Du har också möjlighet att påverka utvecklingen av verksamheten och tillsammans med dina kollegor forma verksamheten.

Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att växa i din yrkesroll. Vi tror att kollegor som stöttar varandra är viktigt för både din och verksamhetens utveckling. Vi erbjuder en trevlig och kundnära arbetsmiljö då de flesta av våra kontor är placerade en bit utanför city. Vi respekterar balansen mellan yrkes- och privatliv där långsiktighet och den egna drivkraften styr vägen framåt.

Kom och utvecklas med oss!
Start
Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.
Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Hushållningssällskapet med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076-002 69 19 alternativt [email protected] Visa mindre

Inköpare i Uppsala

Har du några års erfarenhet av inköp på operativ och strategisk nivå samt är bekväm med att arbeta på engelska? Är du en strukturerad och ansvarsfull person med stort driv och engagemang? Då kan detta uppdrag vara en möjlighet för dig! Till vår kund i centrala Uppsala söker vi nu en inköpare med tillträde efter årsskiftet där du får förmånen att bidra med din kunskap samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Här erbjuds du att jobba i e... Visa mer
Har du några års erfarenhet av inköp på operativ och strategisk nivå samt är bekväm med att arbeta på engelska? Är du en strukturerad och ansvarsfull person med stort driv och engagemang? Då kan detta uppdrag vara en möjlighet för dig! Till vår kund i centrala Uppsala söker vi nu en inköpare med tillträde efter årsskiftet där du får förmånen att bidra med din kunskap samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Här erbjuds du att jobba i en internationell och spännande miljö tillsammans med ett engagerat och härligt team, goda pendlingsmöjligheter, trevliga lokaler och gott kaffe. Varmt välkommen din ansökan redan idag!

Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsuppgifter

Som inköpare på detta uppdrag arbetar du både operativt och strategiskt och kommer ha ekonomiskt ansvar för budget och försäljning. Inköpsprocessen omfattar hela kedjan från strategisk planering, analys- och upphandlingsarbete till avtalsförvaltning. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Förhandla och dokumentera avtal
- Inköps- och leveransplanering
- Ansvara för utvärderingar och beställningar
- Skapa inköpsordrar i affärssystemet baserat på inköpsförfrågan
- Ansvara för att skapa leverantörer i ERP-systemet och underhåll av masterdata i ERP-systemet
- Övervaka specialprocesser och kontrollera alla relaterade förfrågningar

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du med fördel har en för tjänsten relevant högskoleutbildning, exempelvis ekonomi eller inköp, alternativt arbetslivserfarenhet inom inköp på en operativ och strategisk nivå. Du har bekväm i att arbeta på svenska och engelska i både tal och skrift och är van vid inköpsverktyg. Vidare har du har grundläggande kunskaper inom ekonomi, en juridisk- och riskmedvetenhet samt teknisk förståelse. Starkt meriterande är om du har kunskap om tillverkning och kvalitetskrav inom läkemedels- och medicinteknikindustrin.

Som person söker vi dig som är trivs med att ha mycket ansvar, driver ditt eget arbete framåt och arbetar strukturerat. Du har stor analytisk förmåga och vill bidra till att öka företagets lönsamhet samtidigt som du är trygg i dig själv och är bekväm med förhandlingar. Du trivs både med att planera och följa upp, har ett professionellt och förtroendeingivande bemötande samt har en mycket stark kommunikativ förmåga. 

Du erbjuds

Tjänsten är på 100% med start efter årsskiftet eller enligt överenskommelse och kommer pågå i minst 12 månader. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Kvalitetskontrollant till AQ M-Tech i Uppsala

Vi söker nu en kvalitetskontrollant till AQ M-Tech i Uppsala. Är du noggrann, ordningsam och kvalitetsmedveten? Känner du dig hemma i en industriteknisk miljö? Då kan detta vara en möjlighet för dig. AQ M-Tech i Uppsala befinner sig i en spännande fas och behöver nu förstärka med ytterligare en kvalitetskontrollant som vill vara med och säkerställa att de får hem material i rätt kvalitet från sina leverantörer. Detta är en direktrekrytering vilket innebä... Visa mer
Vi söker nu en kvalitetskontrollant till AQ M-Tech i Uppsala. Är du noggrann, ordningsam och kvalitetsmedveten? Känner du dig hemma i en industriteknisk miljö? Då kan detta vara en möjlighet för dig.

AQ M-Tech i Uppsala befinner sig i en spännande fas och behöver nu förstärka med ytterligare en kvalitetskontrollant som vill vara med och säkerställa att de får hem material i rätt kvalitet från sina leverantörer.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringen sköts av Jurek Rekrytering & Bemanning men att du blir anställd direkt av AQ M-Tech. Alla frågor rörande rekryteringsprocessen tas via Jurek.
Arbetsbeskrivning:
I rollen som kvalitetskontrollant hos AQ M-Tech kommer du bland annat att arbeta med:

- Att kontrollera ankommande gods samt säkerställa att det uppfyller både de egna samt kundernas krav. Detta innebär bland annat kontroller av finish och mått.
- Att vid avvikelser skicka reklamation till leverantörer och följa upp dessa för att säkerställa en fortsatt god kvalitet.
- Att skriva checklistor för kontroll samt hjälpa till att arbeta fram rutiner och bra arbetssätt tillsammans med dina kollegor.
Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen tror vi att du har gymnasial utbildning inom industri, verkstad, teknik eller liknande och är i början av din yrkeskarriär. Du har gärna erfarenhet av att läsa och förstå tillverkningsritningar samt har bekantat dig med olika typer av mätverktyg. Du behärskar även såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, ansvarstagande, flexibel, ordningsam, har en god samarbetsförmåga och värnar om kvalitet och noggrannhet. Du har god förståelse för, och gärna erfarenhet av, industriell tillverkning.
Övrigt:
Arbetstiderna är förlagda till måndag - fredag dagtid. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. 
Om AQ M-Tech
AQ M-Tech är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter. Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt. Vi har tagit fram ett antal egna produkter som blivit "standard" och som används vid produktion av läkemedel i industrin. Vi utvecklar och tillverkar även våra kunders produkter som en kontraktstillverkare. Våra kunder finns främst inom läkemedel och livsmedelsindustrin.

Vi erbjuder dig en plats där du får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med andra kompetenta medarbetare. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: https://www.aqgroup.com/sv/aqm-tech/aq-m-tech Visa mindre

Valideringsingenjör till läkemedelsbolag i Uppsala

Har du erfarenhet av validering och söker möjligheten att få bekanta dig med ett läkemedelsföretag som befinner sig i en spännande och stor expansiv fas? Värdesätter du trivsel, bidrar till skratt på arbetet samtidigt som du är prestigelös, driven och en leveranskraftig lagspelare som sätter laget framför jaget? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför sta... Visa mer
Har du erfarenhet av validering och söker möjligheten att få bekanta dig med ett läkemedelsföretag som befinner sig i en spännande och stor expansiv fas? Värdesätter du trivsel, bidrar till skratt på arbetet samtidigt som du är prestigelös, driven och en leveranskraftig lagspelare som sätter laget framför jaget? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper.

Uppdraget pågår i 6 månader med stor möjlighet till förlängning, start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Som valideringsingenjör på detta uppdrag kommer du tillhöra kvalitetsavdelningen och ingå i en grupp med 13 kollegor. Gruppen ansvarar för att tillverkningslokaler, tillverkningsprocesser, utrustningar/analysinstrument, media, lager samt GxP-påverkande system kvalificeras och valideras.

Du kommer arbeta mot produktion med utrustningar och tillverkningsprocesser för sterila medical device och läkemedel. Beroende på din kompetens kan uppdraget inkludera valideringar även inom andra områden, exempelvis av produktionssystem som dokumenthanteringssystem och LIMS. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas både personligt och tekniskt. Som valideringsingenjör medverkar du både i projekt och linjearbete med ansvar för att planera, utföra och leda valideringar och kvalificeringar enligt gällande krav i regulatoriska regelverk. Dina arbetsuppgifter kommer därför i huvudsak att omfatta:

• Medverka vid framtagning av URS (User Requirement Specification) och riskanalyser.
• Ansvara för kvalificeringen/valideringen genom att skriva valideringsplaner, protokoll samt rapportera resultat i rapport.
• Vara uppdaterad på regulatoriska krav gällande validering/kvalificering.
• Delta i utveckling och förbättring av arbetsinstruktioner och rutiner inom ansvarsområdet.
• Aktivt medverka till förbättringar i arbetsprocesser
• Vid behov presentera utförda valideringar/kvalificeringar vid inspektioner.

Om dig

För att lyckas i rollen som valideringsingenjör ser vi att du som söker har högskoleutbildning inom teknik-eller naturvetenskap och har en passion för teknik och statistik. Du har erfarenhet från läkemedels- eller medicinteknikbranschen med fördel av roller inriktade mot produktion. Har du dessutom erfarenhet av softwarevalidering är det starkt meriterande, precis som om du har tidigare erfarenhet av aseptisk tillverkning, sterilprocesser, automation samt 21 CFR part 11. Då dokumentation sker enligt GMP har du vana att arbeta i enlighet med detta regelverk. Svenska och engelska behärskar du i tal såväl som i skrift. Du har mycket god datavana och lär dig snabbt nya system, meriterande är om du har erfarenhet av systemen M3, TW och LIMS, dock ej krav.

Som person är du målmedveten, strukturerad och har god kommunikationsförmåga. Du har du lätt för att anpassa dig i takt med förändringar som sker i det växande bolaget, och har i och med detta ett flexibelt och lösningsfokuserat förhållningssätt. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra på egen hand och kan leverera självständigt under ibland pressade deadlines. Vidare ser vi att du trivs med att ha mycket ansvar, har ett stort eget driv och är både professionell och organiserad i ditt arbete.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected] Visa mindre

Löneadministratör till företag i centrala Uppsala

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med Löneadministration och är redo för en ny utmaning? Till ett trevligt företag som ligger beläget i centrala Uppsala söker vi dig som vill anställas som konsult alternativt har du eget bolag och vill ta uppdrag som underleverantör.  Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäk... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med Löneadministration och är redo för en ny utmaning? Till ett trevligt företag som ligger beläget i centrala Uppsala söker vi dig som vill anställas som konsult alternativt har du eget bolag och vill ta uppdrag som underleverantör. 

Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsuppgifter
- Registrera, kontrollera och utbetalning av löner (månadsanställda)
- Övrig lönehantering
- Inrapportering av pensioner
- Vara delaktig i bokslutsrelaterade arbetsuppgifter
- Hantera intern och extern statistik
- Vara rådgivande i avtalsfrågor och ge övrig service till controllers, chefer och övriga medarbetare
- Framtagning av arbetsgivarintyg

Din profil
Du behöver ha arbetat med liknande arbetsuppgifter i något/några år. Antingen har du en eftergymnasial utbildning inom området eller är gymnasieekonom. Har du erfarenhet av AGDA PS är det meriterande och det är även meriterande om du har arbetat med lärarlöner och bokföring tidigare. Som person ser vi gärna att du är noggrann i ditt arbete och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Du erbjuds
Tjänsten är på 100% med start omgående/enligt överenskommelse och är tänkt att pågå 3–6 månader. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek eller gå in som underleverantör. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Kaponen på [email protected]

Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Processoperatör till Novavax i Uppsala

Är du processoperatör inom läkemedels- och medicinteknikbranschen och vill ta nästa steg i karriären och bidra mot virus som bland annat covid-19? Trivs du med att arbeta efter rutiner och riktlinjer samtidigt som du är noggrann, har en ordnings- och ansvarskänsla samt är samarbetsvillig? Då kan detta vara rollen för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag! I rollen som processoperatör hos Novavax arbetar du i centralt belägna lokaler med bra pend... Visa mer
Är du processoperatör inom läkemedels- och medicinteknikbranschen och vill ta nästa steg i karriären och bidra mot virus som bland annat covid-19? Trivs du med att arbeta efter rutiner och riktlinjer samtidigt som du är noggrann, har en ordnings- och ansvarskänsla samt är samarbetsvillig? Då kan detta vara rollen för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I rollen som processoperatör hos Novavax arbetar du i centralt belägna lokaler med bra pendlingsmöjligheter. Du erbjuds en tjänst där du både arbetar operativt såväl dom administrativt inom produktion och har stora utvecklingsmöjligheter i ett expansivt bolag.

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Det finns goda möjligheter till förlängning alternativt framtida anställning hos Novavax. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsuppgifter

Som processoperatör arbetar du i en renrumsproduktion enligt GMP. Du arbetar självständigt och strukturerat efter uppsatta riktlinjer och rutiner samtidigt som du aktivt engagerar dig i förbättringsarbete och utför dokumentation. Du ingår i ett team som ansvar för produktionen av företagets produkter och har möjligheter att påverka och utveckla processer. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

• Tillverkning av läkemedel i renrum, exempelvis bereda, blanda och filtrera produkter
• Kontroll och kalibrering av produktionsutrustning
• Godkänna resultat och rapportera
• Följa GMP och myndighetskrav samt arbetsmiljöregler
• Paketering och etikettering av produkt
• Hantera avvikelser
• Förbättringsarbete
• Dokumentation

Om dig

Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna inom teknik eller naturvetenskap. Du har minst 3 års erfarenhet av att jobba som processoperatör inom läkemedels- eller medicinteknikindustrin och har erfarenhet av GMP. Svenska och engelska behärskar du i såväl tal som skrift. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av mikrobiell provtagning. 

Som person är du ansvarsfull, lösningsorienterad och trivs lika bra med att arbeta självständigt som i samarbete med andra. Du har lätt för att kommunicera både i tal och skrift, är noggrann och trivs som bäst i att jobba strukturerat efter uppsatta riktlinjer och rutiner, samtidigt som du kan vara flexibel när det behövs. Nya arbetsuppgifter och moment lär du dig snabbt och har ett eget driv i utvecklas i din yrkesroll.

Du erbjuds

Tjänsten är på 100% och du kommer att vara anställd som konsult av Jurek med goda möjligheter till framtida anställning hos Novavax. Arbetstiderna är i dagsläget belagda dagtid måndag till fredag men kan komma att på sikt förläggs över helger. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor kontakta konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Om Novavax

Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Bolaget är nu inne i en expansiv fas med anledning av nuvarande pandemi där extern finansiering finns för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 200 personer, både anställda och konsulter. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: http://www.novavax.com Visa mindre

Projektadministratör till läkemedelsföretag i Uppsala

Har du något års erfarenhet av projektadministration och inköp, trivs med administrativt arbete samt är bekväm med att arbeta på engelska? Är du en strukturerad och ansvarsfull person som med fördel har erfarenhet från läkemedelsbranschen och kanske även byggprojekt? Då söker vi just dig! Till vår kund med lokaler 5 minuter utanför centrala Uppsala söker vi nu en projektadministratör / inköpsassistent för omgående tillträde där du får förmånen att bidra me... Visa mer
Har du något års erfarenhet av projektadministration och inköp, trivs med administrativt arbete samt är bekväm med att arbeta på engelska? Är du en strukturerad och ansvarsfull person som med fördel har erfarenhet från läkemedelsbranschen och kanske även byggprojekt? Då söker vi just dig! Till vår kund med lokaler 5 minuter utanför centrala Uppsala söker vi nu en projektadministratör / inköpsassistent för omgående tillträde där du får förmånen att bidra med din kunskap samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Varmt välkommen din ansökan redan idag!

Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör hos vår kund inom läkemedelsindustrin kommer du under 12 månader vara en viktig del av ett projektteam med fokus på CAPEX (Construction and Process Equipments). Rollen är supporterande till sin karaktär och du kommer ha en betydelsefull funktion i teamet. Du kommer utföra all administration från första steget vid kontraktsskrivning (RFQ, erbjudanden, mötesprotokoll), till mellansteget som inkluderar allt pappersarbete för att göra avtalet slutgiltigt till att slutligen ansvara för kontraktshantering, underhåll, mötesprotokoll samt leveransövervakning.
Du kommer vara en viktig administrativ support till projektteamet genom att vara ett projektstöd för inköp samt för ett anbudskonstruktionsprojekt och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

• Anbudsförfrågan
• Avtalsstöd
• Se till att dokumentation är uppdaterad, korrekt ifylld och lagrad i projektets mappar samt i det nya digitala inköpsverktyget
• Projektstyrning med nyckelfärdig leverantör
• Bevaka/underhålla korrespondens och dokumentation relaterad till kontrakt
• Se till att alla leveranser uppfylls enligt de överenskomna villkoren
• Dokumentera eventuella ändringar i avtalet, säkerställa att all juridisk dokumentation är uppdaterad, korrekt ifylld och lagrad
• Upprätthålla fullständiga register över en hel upphandlings- och kontraktsadministration
• Kostnadsdatakonsolidering (skapande av en databas med hänvisning till ett definierad omfattning)

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du med fördel har en för tjänsten relevant högskoleutbildning alternativt för rollen lämplig arbetslivserfarenhet. Du har 1-3 års erfarenhet av inköp, projekt eller juridik. Du är bekväm i att arbeta på svenska och engelska i både tal och skrift, har viss teknisk förståelse samt en juridisk- och riskmedvetenhet. Du har erfarenhet av att använda inköpsverktyg samt grundläggande kunskap om inköpsstrategi och marknadskännedom. Meriterande är om du har kunskap om tillverkning och kvalitetskrav inom läkemedels- och medicinteknikindustrin samt av större byggprojekt och ABT04/ABT06.

Som person söker vi dig som är trygg i dig själv och bekväm med förhandlingar. Du trivs med att ha mycket ansvar, driver ditt eget arbete framåt och arbetar strukturerat. Du arbetar ifrån ett organisatoriskt perspektiv och har lätt för att samarbeta samtidigt som du har ett högt servicetänk.

Du erbjuds

Tjänsten är på 100% med start omgående/enligt överenskommelse och pågår i 12 månader. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Hushållningssällskapet Juridik AB söker jurister

Är du en driven jurist som vill bli en nyckelspelare i Hushållningssällskapets mångfacetterade tjänsteutbud inom skogs och lantbruksföretagande? Hos oss får du chansen att utveckla både dig själv, verksamheten och ge våra kunder användbara råd. Vi söker främst jurister till våra kontor i Uppsala, Örebro och Västerås. Eftersom vår verksamhet expanderar söker vi också ständigt nya kollegor även på andra orter där vi har kontor såsom exempelvis Karlstad och ... Visa mer
Är du en driven jurist som vill bli en nyckelspelare i Hushållningssällskapets mångfacetterade tjänsteutbud inom skogs och lantbruksföretagande? Hos oss får du chansen att utveckla både dig själv, verksamheten och ge våra kunder användbara råd.

Vi söker främst jurister till våra kontor i Uppsala, Örebro och Västerås. Eftersom vår verksamhet expanderar söker vi också ständigt nya kollegor även på andra orter där vi har kontor såsom exempelvis Karlstad och Skara.

Arbetsbeskrivning
Hushållningssällskapets rådgivning omfattar flera olika områden som spänner över allt från ekonomi till skogsnäring. Som jurist hos oss kommer du att bli en viktig kugge i vår strävan efter att kunna ge våra kunder en heltäckande rådgivning. Hos oss arbetar du därför nära teamet inom andra tjänsteområden där du bidrar med den juridiska rådgivningen.

I ditt arbete kommer du att lämna rådgivning inom bland annat arrende- och nyttjanderätt, fastighetsrätt, mark- och miljöjuridik, affärsjuridik och ekonomisk familjerätt. Du kommer att arbeta självständigt med resultatfokus och du kommer att ha mycket stora möjligheter att påverka utvecklingen av verksamheten samt bli en del av den.
Vem är du?
Vi söker dig med juristexamen och med minst 5 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete inom något eller några av de rättsområden som nämns ovan från bolag, advokatbyrå eller liknande.

För att trivas i denna roll tror vi att du tycker om att bygga värdeskapande nätverk och har en god kommunikationsförmåga. Ditt arbetssätt präglas av affärsmässighet och du är självgående. Vidare är du resultatorienterad, förtroendeingivande och noggrann samt har lätt för att skapa goda relationer såväl externt som internt. Det är ett stort plus om du är intresserad av skogs- och lantbruksföretagande och det är meriterande om du har erfarenhet inom dessa områden.
Vad erbjuder vi dig?
Det finns idag 15 Hushållningssällskap runt om i Sverige och totalt är vi ca 900 medarbetare. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en positiv företagskultur som präglas av engagemang och kundnytta. Du har också möjlighet att påverka utvecklingen av verksamheten och tillsammans med dina kollegor forma verksamheten.

Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att växa i din yrkesroll. Vi tror att kollegor som stöttar varandra är viktigt för både din och verksamhetens utveckling. Vi erbjuder en trevlig och kundnära arbetsmiljö då de flesta av våra kontor är placerade en bit utanför city. Vi respekterar balansen mellan yrkes- och privatliv där långsiktighet och den egna drivkraften styr vägen framåt.

Kom och utvecklas med oss!
Start
Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.
Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Hushållningssällskapet med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076-002 69 19 alternativt [email protected] Visa mindre

Jurist och kontorschef till etablering av Insatt på din ort

Vi på Insatt växer geografiskt och söker nu en driven kontorschef med bred affärsjuridisk bakgrund för nyetablering av ett Insatt-kontor. Vill du förändra juristbranschen med verksamhetsnära juridik och handfast rådgivning som en del av Insatt – din bolagsjurist? Vi söker dig som med full kraft och energi vill vara med och starta upp Insatts verksamhet i främst Norrköping, Linköping, Västerås eller Uppsala.  Arbetsbeskrivning Som Kontorschef på Insatts nä... Visa mer
Vi på Insatt växer geografiskt och söker nu en driven kontorschef med bred affärsjuridisk bakgrund för nyetablering av ett Insatt-kontor. Vill du förändra juristbranschen med verksamhetsnära juridik och handfast rådgivning som en del av Insatt – din bolagsjurist?

Vi söker dig som med full kraft och energi vill vara med och starta upp Insatts verksamhet i främst Norrköping, Linköping, Västerås eller Uppsala. 
Arbetsbeskrivning
Som Kontorschef på Insatts nästa kontor kommer du att ansvara för etableringen av Insatt på orten. Du kommer att bygga upp kundrelationer men också rekrytera medarbetare vartefter verksamheten växer. Här erbjuds du en roll som är både operativ och strategisk. Du kommer att få använda dina juristkunskaper men även utveckla ditt ledarskap och ditt affärsmannaskap. Huvudkontoret stöttar vad gäller försäljning, marknad och ekonomi och du kommer att jobba tätt tillsammans med både ägare och övriga medarbetare.

Insatt jobbar i långsiktiga uppdrag med globala börsbolag och snabbfotade scale up-bolag. Vi erbjuder kunderna stöd i verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning och arbetet är därför varierande och spänner över många rättsområden.
Vem är du?
Du är en engagerad person som vill vara en del av en nytänkande organisation. Du trivs i en säljande miljö och har vana av kundrelationer. Vi ser gärna att du tidigare har jobbat verksamhetsnära, troligen som bolagsjurist, advokat eller likande konsultroll eller i en annan projektledande roll. Du är trygg i dina juridiska kunskaper och är en generalist med brett affärsjuridiskt kunnande.

Du måste inte ha haft personalansvar tidigare med du ser det som en naturlig nästa utmaning för dig att jobba i en ledande roll. Har du andra ledarerfarenheter är det meriterande.

Då Insatt är en platt organisation och du kommer att tillhöra ett mindre kontor, så är det viktigt att du är prestigelös och kan kavla upp ärmarna när det behövs. För rätt person erbjuds en unik möjlighet att få vara med och bygga ett nytt kontor från start. För att lyckas och trivas i rollen bör du gilla att bygga relationer. Har du lokal förankring och ett bra kontaktnät i din region så är det en stor fördel.
Om verksamheten
Insatt är ett modernt och snabbväxande juristbolag med kontor i Jönköping och ett nyetablerat kontor i Örebro. Vår vision är att förändra juristbranschen.

Ett sätt vi gör det på är genom din bolagsjurist – verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning där vi lämnar konkreta råd som gör skillnad. Med oss får kunden en bolagsjurist som lär känna verksamheten och som de kan bolla alla juridiska frågor med. Vi utmanar även branschen genom digitalisering av juridik under varumärket Qnister. Med vår molntjänst Qnister underlättar vi för våra kunder att följa lagar och regler.
Med oss blir du en del av en entreprenöriell organisation där nya idéer välkomnas och där vi utmanar varandra att växa både som individer och som företag. Beslutsvägarna är korta, tempot är högt och vi driver framåt tillsammans. Vi har fötterna stadigt i jorden men tvekar inte att kasta oss ut på okänd mark.

Start
Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Insatt med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på telefonnummer 076-002 69 22 alternativt [email protected] Visa mindre

QC Coordinator/Project Manager till Novavax i Uppsala

Vi söker nu en QC Coordinator/Project Manager till Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du tidigare erfarenhet som projektledare, delprojektledare eller aktivitetsledare inom Life Science - branschen? Har du goda kunskaper inom GMP? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av ... Visa mer
Vi söker nu en QC Coordinator/Project Manager till Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du tidigare erfarenhet som projektledare, delprojektledare eller aktivitetsledare inom Life Science - branschen? Har du goda kunskaper inom GMP? Då kan detta vara en möjlighet för dig.

Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av Covid-19-pandemin. I Uppsala utvecklar och producerar Novavax ett saponinbaserat vaccinadjuvans.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Novavax. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Arbetsbeskrivning:
I rollen som QC-koordinator/Project Manager på Novavax tillhör du QC-avdelningen. Du projektleder en mindre enhet bestående av 2–3 personer inom standarder & kontroller samt har ett övergripande ansvar för att hålla samman kontakt och flöden med kontraktstillverkare. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Löpande kontakt och dialog med kontrakatstillverkare.
• Koordinera mottagning av prover, schemaläggning av analys och rapportering av resultat med interna och externa intressenter.
• Representera QC och Novavax AB i diskussioner om provanalys med externa intressenter.
• Utvärdera och kravställa underleverantörer samt underhålla avtal med dessa.
• Hantering av QC-prover inklusive registrering i LIMS, etikettering och distribution av prover för intern och extern analys.
• Initiera, utvärdera och undersöka avvikelser relaterade till QC-avdelningen.
• Delta i QC-relaterade undersökningar samt arbeta med ständiga förbättringar inom QC.
• Underhåll av QC-arbetsinstruktioner och SOP:ar relaterade till koordinering samt hantering av prover.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen ser vi du har en naturvetenskaplig universitetsutbildning inom relevant område samt tidigare arbetslivserfarenhet från Life Science - branschen i en roll som exempelvis projektledare, delprojektledare eller aktivitetsledare. Du har med fördel verkat i en internationell miljö där du haft flertalet externa kontaktytor. Du är van vid GMP-styrd verksamhet där noggrannhet och dokumentation är självklara inslag i din vardag. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du lösningsfokuserad och van vid att ta egna initiativ. Du känner stort ansvar för ditt arbete, är noggrann, har god prioriterings- och planeringsförmåga samt jobbar lika bra självständigt som i samarbete med dina kollegor. Då Novavax är ett snabbt växande bolag ser vi även att du är flexibel och vill vara med på en utvecklingsresa.
Du erbjuds:
Tjänsten är på 100% med anställning direkt hos Novavax. Start enligt överenskommelse, så snart som möjligt. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Markus Balldin på [email protected]
Om Novavax:
Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Bolaget är nu inne i en expansiv fas med anledning av nuvarande pandemi där extern finansiering finns för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 200 personer, både anställda och konsulter. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: http://www.novavax.com Visa mindre

Laboratorieingenjör HPLC QC till Novavax i Uppsala

Vi söker nu erfarna Laboratorieingenjörer / analytiska kemister med erfarenhet av HPLC till Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du flera års erfarenhet av HPLC i en roll som laboratorieingenjör eller analytisk kemist och är redo för nya utmaningar? Har du även goda GMP-kunskaper och har arbetat inom läkemedels- eller medtech-branschen? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Novavax arbetar... Visa mer
Vi söker nu erfarna Laboratorieingenjörer / analytiska kemister med erfarenhet av HPLC till Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du flera års erfarenhet av HPLC i en roll som laboratorieingenjör eller analytisk kemist och är redo för nya utmaningar? Har du även goda GMP-kunskaper och har arbetat inom läkemedels- eller medtech-branschen? Då kan detta vara en möjlighet för dig.

Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av Covid-19-pandemin. I Uppsala utvecklar och producerar Novavax ett saponinbaserat vaccinadjuvans. Du kommer att tillhöra QC-avdelningen och vara en viktig del av en engagerad grupp som idag består av cirka 26 personer, där du får bidra med din kunskap och kompetens.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Novavax. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Arbetsbeskrivning:
I rollen som Laboratorieingenjör med fokus på HPLC hos Novavax tillhör du QC-avdelningen. Du utför ditt arbete i enlighet med cGMP och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

• Planera och utföra HPLC-analyser.
• Rapportera och granska analysresultat för frisläppning samt stabilitetsstudier.
• Hantering av QC-prover.
• Gemensamma laboratorieuppgifter så som hantering av referensstandarder, QC-material och dokumentation.
• Underhåll av QC-arbetsinstruktioner och SOP:ar.
• Ansvara för kalibrering, underhåll av QC-utrustning samt QC-metoder.
• Initiera, utvärdera och undersöka avvikelser relaterade till QC-verksamheten.
• Delta i QC-relaterade undersökningar samt förbättringsarbeten.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen har du en högskole- eller universitetsutbildning med inriktning kemiteknik eller likvärdigt samt minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en roll som laboratorieingenjör eller analytisk kemist. Du har mycket goda kunskaper inom GMP och HPLC och är van vid arbete med rutinanalyser. Du har även mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och känner stort ansvar för ditt arbete. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och van vid att ta egna initiativ samt jobbar lika bra självständigt som i samarbete med dina kollegor. Då Novavax är ett snabbt växande bolag ser vi även att du är flexibel och vill vara med på en utvecklingsresa där dina betydelsefulla kunskaper är en viktig del i denna.
Du erbjuds:
Tjänsten är på 100% med anställning direkt hos Novavax, start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Hanna Broström på [email protected]
Om Novavax:
Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Bolaget är nu inne i en expansiv fas med anledning av nuvarande pandemi där extern finansiering finns för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 200 personer, både anställda och konsulter. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: http://www.novavax.com Visa mindre

Laboratorieingenjör primäranalys QC till Novavax i Uppsala

Vi söker nu Laboratorieingenjörer med fokus primäranalys till QC på Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du arbetat som processingenjör eller har du gedigen erfarenhet som processoperatör och vill ta nästa steg? Har du goda kunskaper inom GMP? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med an... Visa mer
Vi söker nu Laboratorieingenjörer med fokus primäranalys till QC på Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du arbetat som processingenjör eller har du gedigen erfarenhet som processoperatör och vill ta nästa steg? Har du goda kunskaper inom GMP? Då kan detta vara en möjlighet för dig.

Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av Covid-19-pandemin. I Uppsala utvecklar och producerar Novavax ett saponinbaserat vaccinadjuvans. Du kommer vara en viktig del i ett engagerat team bestående av åtta personer, där du får bidra med din kunskap och kompetens.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Novavax. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Arbetsbeskrivning:
I rollen som Laboratorieingenjör med fokus primäranalys hos Novavax tillhör du QC-avdelningen. Du arbetar i enlighet med cGMP och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Utföra enklare analyser/mätningar som t.ex visuellkontroll, pH-mätning, spektrofotometrisk analys och användande av mikrotiterplatta. 
• Provmottagning samt registrering av prover enligt gällande instruktioner.   
• Gemensamma laboratorieuppgifter inklusive hantering av referensstandarder, QC-material och dokumentation.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen ser vi att du har flerårig erfarenhet från läkemedelsbranschen i en roll som exempelvis BMA eller laboratorieingenjör och trivs med att arbeta med enklare analysmetoder. Likväl en bakgrund som processoperatör eller processingenjör där du har genomfört någon form av kemiska analyser, pH-mätningar eller in-processkontroller (IPC). Du är van vid GMP-styrd verksamhet där noggrannhet och dokumentation är självklara inslag i din vardag. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Som person trivs du med rutinmässiga arbetsuppgifter, är lösningsfokuserad och van vid att ta egna initiativ. Du känner stort ansvar för ditt arbete, är noggrann och jobbar lika bra självständigt som i samarbete med dina kollegor. Då Novavax är ett snabbt växande bolag ser vi även att du är flexibel och vill vara med på en utvecklingsresa.
Du erbjuds:
Tjänsten är på 100% med anställning direkt hos Novavax, start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Hanna Broström på [email protected]
Om Novavax:
Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Bolaget är nu inne i en expansiv fas med anledning av nuvarande pandemi där extern finansiering finns för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 200 personer, både anställda och konsulter. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: http://www.novavax.com Visa mindre

Materialhanterare till Novavax i Uppsala

Vi söker nu en materialhanterare till Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du tidigare erfarenhet från lagerrelaterade arbetsuppgifter, logistik eller materialhantering i en GMP-styrd verksamhet? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av Covid-19-pandemin. I Uppsala utveckla... Visa mer
Vi söker nu en materialhanterare till Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du tidigare erfarenhet från lagerrelaterade arbetsuppgifter, logistik eller materialhantering i en GMP-styrd verksamhet? Då kan detta vara en möjlighet för dig.

Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av Covid-19-pandemin. I Uppsala utvecklar och producerar Novavax ett saponinbaserat vaccinadjuvans. Du kommer vara en viktig del i ett engagerat team som ansvarar för lagerhanteringen på företaget.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Novavax. Alla frågor gällande rekryteringsprocessen tas via Jurek Rekrytering & Bemanning.
Arbetsbeskrivning:
I rollen som materialhanterare hos Novavax i Uppsala kommer du tillhöra lageravdelningen som kommer bestå av cirka 3-5st medarbetare. Du kommer bland annat att arbeta med:

- Ta emot varor samt packa upp ankommande material.
- Skapa etiketter.
- Statusuppdatering av Karantänvaror.
- Märka upp samt flytta varor.
- Skapa lagerkort (leverera in varor).
- Inventering.
- Packa vagnar till Produktion.
- Hålla allmän ordning på lager/godsmottagning.
Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat i en GMP-styrd verksamhet inom läkemedelsindustrin eller medicinteknikbranschen. Kanske har du tidigare erfarenhet inom produktion men vill nu ta ett steg i en annan riktning? Då kan detta vara intressant för dig.

Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann. Du är flexibel, serviceinriktad samt har ett eget driv.
Information:
Tjänsten är på 100% och arbetstiderna är förlagda dagtid; måndag-fredag. Start enligt överenskommelse, så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. För mer information; kontakta ansvarig rekryteringskonsult Markus Balldin på [email protected]
Om Novavax:
Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Bolaget är nu inne i en expansiv fas med anledning av nuvarande pandemi där extern finansiering finns för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 200 personer, både anställda och konsulter. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: http://www.novavax.com Visa mindre

Supply Chain Manager till ChromoGenics i Uppsala

Vi söker nu en Supply Chain Manager till ChromoGenics i Uppsala. Vill du vara en nyckelperson i ett proptech-bolag som jobbar med klimatsmarta och socialt hållbara lösningar? Har du gedigen erfarenhet av Supply Chain samt ERP-system? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig. ChromoGenics, med sin unika teknologi, utvecklar samt tillverkar smarta och dynamiska glas som bidrar till lägre energiförbrukning, mindre miljöpåverkan samt ett bättre inomhu... Visa mer
Vi söker nu en Supply Chain Manager till ChromoGenics i Uppsala. Vill du vara en nyckelperson i ett proptech-bolag som jobbar med klimatsmarta och socialt hållbara lösningar? Har du gedigen erfarenhet av Supply Chain samt ERP-system? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig.

ChromoGenics, med sin unika teknologi, utvecklar samt tillverkar smarta och dynamiska glas som bidrar till lägre energiförbrukning, mindre miljöpåverkan samt ett bättre inomhusklimat i byggnader. Just nu befinner sig bolaget på en spännande resa med fokus på att skala upp verksamheten från utvecklingsbolag till industribolag.

Detta är en direktrekrytering där anställning sker hos ChromoGenics. Alla frågor gällande rekryteringsprocessen tas via Jurek.
Arbetsbeskrivning
Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden i rollen som Supply Chain Manager är:

• Kontrollera och upprätthålla lagernivåer för att säkerställa produktion.
• Planera och implementera den övergripande driften och strategin för Supply Chain.
• Leda produktionsplaneringen i nära samarbete med produktionschefer, skiftledare och sälj.
• Upprätta nyckeltal/KPI:er för leveranskedjan samt analysera data för att identifiera förbättringsområden.
• Vara superuser för vårt ERP-system Monitor.
• Hitta kostnadseffektiva lösningar för försörjningskedjans processer.
• Lösa diverse uppkomna problem så som till exempel ändringar samt förseningar i leverans.
• Arbeta tillsammans med ekonomi-, försäljnings- och tillverkningsteam för att fastställa mest fördelaktiga val av leverantörer.
• Bygga och upprätthålla goda leverantörsrelationer.
• Säkerställa att processer i försörjningskedjan uppfyller lagkrav samt bolagets kvalitetsstandarder.
• Kommunicera samt förhandla med leverantörer och andra intressenter i syfte att skapa lönsamma affärer.
Kvalifikationer:
• Minst 3–5 års erfarenhet inom Supply Chain.
• Beprövad erfarenhet av att använda och förbättra ERP-system.
• Universitets, - högskoleutbildning inom Supply Chain Management, Industriell Ekonomi eller annat relevant område.
• Skicklig användare av Ms Excel.
• Flytande kunskaper i såväl svenska som engelska.
• God förmåga att planera samt prioritera.
• God problemlösningsförmåga.
• Förmåga att både uppmärksamma detaljer samt ha helhetsperspektiv.
• Lagspelare med god social kompetens samt kommunikationsförmåga.

Vi tror att du är en person som trivs i ett mindre bolag i uppskalningsfas och att du har en "can do" och "customer first" - attityd. Du får gärna ha ett entreprenöriellt tankesätt och en vilja att utveckla processer etc. Du är analytisk, kreativ samt har en förmåga att hitta nya sätt att lösa problem samt tillmötesgå våra kunders behov. Du trivs i en roll med många kontaktytor och kommunicerar gärna och väl med såväl interna som externa kontakter.
Information:
Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ansök därför så snart som möjligt. Start enligt överenskommelse, så snart som möjligt.
Om ChromoGenics
ChromoGenics är världsledande när det gäller att utveckla och producera dynamiskt glas med styrbara optiska egenskaper. ChromoGenics levererar även statiska glas och fasadssolpaneler i världsklass. Vår unika egenutvecklade elektrokroma teknik, ConverLight®, ger dynamiskt solskydd för ökad inomhuskomfort och energieffektivitet.

ChromoGenics grundades 2003 i Uppsala som en naturlig följd efter 20 års forskning på elektrokroma material vid Ångströmlaboratoriet vid Uppsala Universitet. Företaget är noterat på Nasdaq First North. Visa mindre

Kvalitetskontrollant till AQ M-Tech i Uppsala

Vi söker nu en kvalitetskontrollant till AQ M-Tech i Uppsala. Är du noggrann, ordningsam och kvalitetsmedveten? Känner du dig hemma i en industriteknisk miljö? Då kan detta vara en möjlighet för dig. AQ M-Tech i Uppsala befinner sig i en spännande fas och behöver nu förstärka med ytterligare en kvalitetskontrollant som vill vara med och säkerställa att de får hem material i rätt kvalitet från sina leverantörer. Detta är en direktrekrytering vilket innebä... Visa mer
Vi söker nu en kvalitetskontrollant till AQ M-Tech i Uppsala. Är du noggrann, ordningsam och kvalitetsmedveten? Känner du dig hemma i en industriteknisk miljö? Då kan detta vara en möjlighet för dig.

AQ M-Tech i Uppsala befinner sig i en spännande fas och behöver nu förstärka med ytterligare en kvalitetskontrollant som vill vara med och säkerställa att de får hem material i rätt kvalitet från sina leverantörer.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringen sköts av Jurek Rekrytering & Bemanning men att du blir anställd direkt av AQ M-Tech. Alla frågor rörande rekryteringsprocessen tas via Jurek.
Arbetsbeskrivning:
I rollen som kvalitetskontrollant hos AQ M-Tech kommer du bland annat att arbeta med:

- Att kontrollera ankommande gods samt säkerställa att det uppfyller både de egna samt kundernas krav. Detta innebär bland annat kontroller av finish och mått.
- Att vid avvikelser skicka reklamation till leverantörer och följa upp dessa för att säkerställa en fortsatt god kvalitet.
- Att skriva checklistor för kontroll samt hjälpa till att arbeta fram rutiner och bra arbetssätt tillsammans med dina kollegor.
Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen tror vi att du har gymnasial utbildning inom industri, verkstad, teknik eller liknande och är i början av din yrkeskarriär. Du har gärna erfarenhet av att läsa och förstå tillverkningsritningar samt har bekantat dig med olika typer av mätverktyg. Du behärskar även såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, ansvarstagande, flexibel, ordningsam, har en god samarbetsförmåga och värnar om kvalitet och noggrannhet. Du har god förståelse för, och gärna erfarenhet av, industriell tillverkning.
Övrigt:
Arbetstiderna är förlagda till måndag - fredag dagtid. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. 
Om AQ M-Tech
AQ M-Tech är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter. Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt. Vi har tagit fram ett antal egna produkter som blivit "standard" och som används vid produktion av läkemedel i industrin. Vi utvecklar och tillverkar även våra kunders produkter som en kontraktstillverkare. Våra kunder finns främst inom läkemedel och livsmedelsindustrin.

Vi erbjuder dig en plats där du får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med andra kompetenta medarbetare. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: https://www.aqgroup.com/sv/aqm-tech/aq-m-tech Visa mindre

Valideringsingenjör till läkemedelsbolag i Uppsala

Har du erfarenhet av process- och softwarevalidering, vill ta nästa steg i karriären och söker möjligheten att få bli del av ett spännande läkemedelsbolag här i Uppsala? Vi erbjuder en spännande tjänst för fast anställning direkt hos vår kund som befinner sig i en stor expansiv fas, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper. Vill du vara med på denna resa och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens? Varmt välkommen med d... Visa mer
Har du erfarenhet av process- och softwarevalidering, vill ta nästa steg i karriären och söker möjligheten att få bli del av ett spännande läkemedelsbolag här i Uppsala? Vi erbjuder en spännande tjänst för fast anställning direkt hos vår kund som befinner sig i en stor expansiv fas, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper. Vill du vara med på denna resa och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av vår kund. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Som valideringsingenjör har du en nyckelroll i företaget och ansvarar för att utrustning, mekanik och tillverkningssystem fungerar som det ska. Du säkerställer att maskinerna är i utmärkt skick och ser till att utrustningen är uppdaterad. Arbetsuppgifterna varierar beroende på tjänst och uppdrag, och kan bland annat komma att innefatta:

- kalibrering, testning och justering av utrustning och processer
- analysera testresultat
- administrera korrigeringar
- förbättringsarbete
- genomföra riskbedömningar och avvikelseutredningar
- granska rapporter

Om dig

Du som söker har en högskole- eller universitetsexamen inom naturvetenskapliga områden och kan exempelvis vara civilingenjör med Bsc, Msc eller PhD. Förutom detta ser vi även att du har några års erfarenhet av att arbeta som valdieringsingenjör, särskilt inom läkemedels- eller medicinteknikbranschen. Kunskap inom relevanta regelverk så som GMP, GAMP eller motsvarande är starkt meriterande. Svenska och engelska behärskar du i såväl tal som skrift. 

Som person har du stor problemlösningsförmåga och drivs av att lösa hinder och felaktigheter som uppstår. Du är kommunikativ och har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som leverantörer. Vidare ser vi att du trivs med att ha mycket ansvar, har ett stort eget driv och är både professionell och strukturerad i ditt arbete. 

Du erbjuds

Tjänsten är på 100%, anställning direkt hos kund med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Hanna Broström på [email protected]

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster. Visa mindre

Valideringsingenjör till läkemedelsbolag i Uppsala

Har du erfarenhet av process- och softwarevalidering, vill ta nästa steg i karriären och söker möjligheten att få bli del av ett spännande läkemedelsbolag här i Uppsala? Vi erbjuder en spännande tjänst för fast anställning direkt hos vår kund som befinner sig i en stor expansiv fas, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper. Vill du vara med på denna resa och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens? Varmt välkommen med d... Visa mer
Har du erfarenhet av process- och softwarevalidering, vill ta nästa steg i karriären och söker möjligheten att få bli del av ett spännande läkemedelsbolag här i Uppsala? Vi erbjuder en spännande tjänst för fast anställning direkt hos vår kund som befinner sig i en stor expansiv fas, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper. Vill du vara med på denna resa och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av vår kund. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Som valideringsingenjör kommer du arbeta med process- och softwarevalidering. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att granska URS:er samt att skriva valideringsplaner och protokoll på produkter och IT-system. All dokumentation sker på svenska enligt GMP, vilket är varför vi ser att du har erfarenhet av detta samt behärskar språket både i tal och skrift.

Om dig

Du som söker har en högskole- eller universitetsexamen inom naturvetenskapliga områden och kan exempelvis vara civilingenjör med Bsc, Msc eller PhD. Du har erfarenhet av läkemedels- eller medicinteknikbranschen och har kunskap att genomföra processvalideringar. Har du dessutom erfarenhet av softwarevalidering är det starkt meriterande. Då dokumentation sker enligt GMP har du vana att arbeta i enlighet med detta regelverk. Svenska behärskar du i såväl tal som skrift. Du har mycket god datavana och lär dig snabbt nya system, meriterande är om du har erfarenhet av systemen M3, TW och LIMS, dock ej krav.

Som person har du lätt för att anpassa dig samt har ett flexibelt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Du är även kommunikativ och arbetar lika bra på egen hand som i samarbete med andra. Vidare ser vi att du trivs med att ha mycket ansvar, har ett stort eget driv och är både professionell och strukturerad i ditt arbete.

Du erbjuds

Tjänsten är på 100% fast anställning hos kund med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Hanna Broström på [email protected]

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster. Visa mindre

Account Manager till Jurek i Uppsala

Vill du ha riktigt roligt på jobbet och vara en del av ett högpresterande team på ett företag som genomsyras av entreprenörskap, engagemang och kompetens? Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vi söker en Account Manager som vill vara med på vår tillväxtresa! Arbetsbeskrivning I rollen som Account Manager på Jurek ansvarar du för att sälja in våra konsult- och rekryteringstjänster till företag i Uppsalaregionen. Vi arbetar bransch... Visa mer
Vill du ha riktigt roligt på jobbet och vara en del av ett högpresterande team på ett företag som genomsyras av entreprenörskap, engagemang och kompetens? Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vi söker en Account Manager som vill vara med på vår tillväxtresa!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Account Manager på Jurek ansvarar du för att sälja in våra konsult- och rekryteringstjänster till företag i Uppsalaregionen. Vi arbetar branschoberoende, främst inom våra specialistområden Life Science, Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Du kommer att arbeta i nära samarbete med konsultchefer och rekryteringskonsulter då vi tillsammans bildar ett oslagbart team. Eftersom vi befinner oss i en uppstartsfas så kommer du initialt att fokusera mycket på försäljning till nya kunder men i rollen ingår framöver även kundansvar för befintliga kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen eller tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning. Har du en relevant eftergymnasial utbildning är det meriterande men inget krav. Vidare så har du en hög ambitionsnivå och ett starkt driv och trivs med att arbeta målfokuserat mot högt uppsatta mål.

För att lyckas i rollen som Account Manager behöver du ha resultatfokus och vara en kommunikativ relationsbyggare, en "people-person" som är prestigelös och närvarande. Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Vidare är du lösningsorienterad, strukturerad och har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du har arbetat med Office-paketet och är van att arbeta strukturerat i CRM-system.

Du erbjuds

Vi erbjuder ett mycket stimulerande säljjobb med goda förtjänstmöjligheter i ett av marknadens bästa team. Vi präglas av en företagskultur med hög ambitionsnivå, stort kundfokus och hög kvalité. Vi sitter i fantastiskt fina lokaler vid Stora Torget i Uppsala.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Maria Källås på [email protected]

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord; Senior Account Manager, Account Manager, Säljare, Kundansvarig, Rekrytering, Bemanning Visa mindre

Hushållningssällskapet Juridik AB söker jurister

Är du en driven jurist som vill bli en nyckelspelare i Hushållningssällskapets mångfacetterade tjänsteutbud inom skogs och lantbruksföretagande? Hos oss får du chansen att utveckla både dig själv, verksamheten och ge våra kunder användbara råd. Vi söker främst jurister till våra kontor i Uppsala, Örebro och Västerås. Eftersom vår verksamhet expanderar söker vi också ständigt nya kollegor även på andra orter där vi har kontor såsom exempelvis Karlstad och ... Visa mer
Är du en driven jurist som vill bli en nyckelspelare i Hushållningssällskapets mångfacetterade tjänsteutbud inom skogs och lantbruksföretagande? Hos oss får du chansen att utveckla både dig själv, verksamheten och ge våra kunder användbara råd.

Vi söker främst jurister till våra kontor i Uppsala, Örebro och Västerås. Eftersom vår verksamhet expanderar söker vi också ständigt nya kollegor även på andra orter där vi har kontor såsom exempelvis Karlstad och Skara.

Arbetsbeskrivning
Hushållningssällskapets rådgivning omfattar flera olika områden som spänner över allt från ekonomi till skogsnäring. Som jurist hos oss kommer du att bli en viktig kugge i vår strävan efter att kunna ge våra kunder en heltäckande rådgivning. Hos oss arbetar du därför nära teamet inom andra tjänsteområden där du bidrar med den juridiska rådgivningen.

I ditt arbete kommer du att lämna rådgivning inom bland annat arrende- och nyttjanderätt, fastighetsrätt, mark- och miljöjuridik, affärsjuridik och ekonomisk familjerätt. Du kommer att arbeta självständigt med resultatfokus och du kommer att ha mycket stora möjligheter att påverka utvecklingen av verksamheten samt bli en del av den.
Vem är du?
Vi söker dig med juristexamen och med minst 5 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete inom något eller några av de rättsområden som nämns ovan från bolag, advokatbyrå eller liknande.

För att trivas i denna roll tror vi att du tycker om att bygga värdeskapande nätverk och har en god kommunikationsförmåga. Ditt arbetssätt präglas av affärsmässighet och du är självgående. Vidare är du resultatorienterad, förtroendeingivande och noggrann samt har lätt för att skapa goda relationer såväl externt som internt. Det är ett stort plus om du är intresserad av skogs- och lantbruksföretagande och det är meriterande om du har erfarenhet inom dessa områden.
Vad erbjuder vi dig?
Det finns idag 15 Hushållningssällskap runt om i Sverige och totalt är vi ca 900 medarbetare. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en positiv företagskultur som präglas av engagemang och kundnytta. Du har också möjlighet att påverka utvecklingen av verksamheten och tillsammans med dina kollegor forma verksamheten.

Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att växa i din yrkesroll. Vi tror att kollegor som stöttar varandra är viktigt för både din och verksamhetens utveckling. Vi erbjuder en trevlig och kundnära arbetsmiljö då de flesta av våra kontor är placerade en bit utanför city. Vi respekterar balansen mellan yrkes- och privatliv där långsiktighet och den egna drivkraften styr vägen framåt.

Kom och utvecklas med oss!
Start
Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.
Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Hushållningssällskapet med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076-002 69 19 alternativt [email protected] Visa mindre

Quality Assurance Specialist i Uppsala

Har du erfarenhet inom quality assurance och vill ta nästa steg i karriären, eller söker möjligheten att få bekanta dig med nya företag? Vill du vara med och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens till en eller flera av våra olika kunder inom läkemedels- och medicinteknikbranschen här i Uppsala? Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig inom QA som söker nya utmaningar. Vi har en stor kundk... Visa mer
Har du erfarenhet inom quality assurance och vill ta nästa steg i karriären, eller söker möjligheten att få bekanta dig med nya företag? Vill du vara med och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens till en eller flera av våra olika kunder inom läkemedels- och medicinteknikbranschen här i Uppsala?

Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig inom QA som söker nya utmaningar. Vi har en stor kundkrets som består av företag och organisationer från många olika branscher, nationella och internationella, av olika storlek och med varierande behov. Uppdragen varierar i längd och omfattning, allt ifrån permanenta behov, konsult hos oss, underkonsult eller anställas direkt hos någon av våra kunder. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Som konsult inom Quality Assurance hos våra kunder inom läkemedelssektorn ansvarar du för att slutprodukterna håller god kvalitét och uppfyller särskilda krav. Dina arbetsuppgifter kan bland annat komma att innefatta:

- samordna och driva utredningar, avvikelser och CAPA
- delta vid audits
- granska batchprotokoll
- driva utvecklings- och förbättringsarbete
- godkänna valideringar och kvalificeringar
- planera och genomföra interna revisioner
- stötta QC och vid behöv genomföra kvalitetskontroller

Om dig

För att lyckas i rollen som QA specialist ser vi att du har:

- universitets- eller högskoleutbildning om minst 4 år med naturvetenskaplig inriktning som exempelvis bioteknik, biologi, kemi, läkemedel alternativt apotek.
- minst 1 års erfarenhet av arbetslivserfarenhet från rollen som QA eller likvärdigt
- kunskap om produktutveckling inom läkemedelsbranschen
- goda kunskaper om regulatorisk dokumentation och kravställningar, kvalificering och validering
- vana av att arbeta enligt GMP och LEAN
- mycket goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift
- god vana att dokumentera och mycket goda kunskaper i MS Office.

Som person arbetar du strukturerat och har ett starkt driv för kvalitetsarbete. Du har lätt för att kommunicera samtidigt som du är noggrann och analytisk. Du arbetar lika bra självständigt som i samarbete med andra. Vidare motiveras du av att nå uppsatta mål och firar detta gärna tillsammans med dina kollegor. 

Du erbjuds

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, minst 6 månader med start omgående eller enligt överenskommelse samt med goda möjligheter till förlängning alternativt anställning direkt hos kund. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Kvalitetskoordinator till Novavax i Uppsala

Vi söker nu en kvalitetskoordinator till Novavax i Uppsala som vill vara med på en spännande tillväxtresa, där du med fokus på kvalitet kommer vara en del av ett bolag som gör skillnad för människors hälsa. Har du erfarenhet från läkemedelsbranschen och arbetat med avvikelsehantering? Är du van att jobba enligt GMP samt är kvalitetsmedveten och noggrann som person? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Novavax... Visa mer
Vi söker nu en kvalitetskoordinator till Novavax i Uppsala som vill vara med på en spännande tillväxtresa, där du med fokus på kvalitet kommer vara en del av ett bolag som gör skillnad för människors hälsa. Har du erfarenhet från läkemedelsbranschen och arbetat med avvikelsehantering? Är du van att jobba enligt GMP samt är kvalitetsmedveten och noggrann som person? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av Covid-19-pandemin. I Uppsala utvecklar och producerar Novavax ett saponinbaserat vaccinadjuvans. Du kommer vara en viktig del i ett engagerat team som kommer att supportera QC-avdelningen.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Novavax. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

I rollen som kvalitetskoordinator hos Novavax tillhör du QC-avdelningen. En stor såväl som viktig del av dina arbetsuppgifter består av avvikelsehantering och förändringshantering. Förutom detta kommer du även att arbeta med:

• Granskning av satsbunden dokumentation och korrigering tillsammans med egen avdelning och verka som den sista granskaren innan protokollet går vidare internt
• Delta och leda utredningar av QC-relaterade avvikelser, CAPA och CC
• Att vid behov följa upp, koordinera, bevaka, stötta, avlasta och vara delaktig i avdelningens övriga kvalitetsärenden
• Kontinuerligt driva och optimera kvalitetsförbättringsarbete
• Delta och bistå med hjälp vid inspektioner och uppföljning av inspektionspunkter.
• Frisläppning av analyser
• Hantering av avvikelser, OOS, change control, CAPA

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är du van att jobba enligt GMP och erfarenhet av liknande arbete inom läkemedelsindustrin där avvikelseutredning varit en vanligt förekommande arbetsuppgift. Du har mycket goda kunskaper i svenska såväl som i engelska både i tal och skrift samt allmän god datavana, särskilt i MS Office.

Som kvalitetskoordinator är just kvalitet ett av dina nyckelord som du värderar högt och arbetar efter. Som person är du noggrann och ordningsam med förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt. Du har ett flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt samtidigt som du är van vid och trivs med att följa uppsatta rutiner och instruktioner. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, tar initiativ för ett ständigt förbättringsarbete samt har lätt för att samarbeta med andra.

Du erbjuds

Tjänsten är på 100% med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Hanna Broström på [email protected]

Om Novavax

Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Bolaget är nu inne i en expansiv fas med anledning av nuvarande pandemi där extern finansiering finns för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 200 personer, både anställda och konsulter. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: http://www.novavax.com Visa mindre

Processledare inom controlling sökes!

Söker du en utvecklande och varierande roll där du får arbeta brett? Har du tidigare erfarenhet inom controlling och söker nytt uppdrag med start omgående? Välkommen in med din ansökan! Arbetsbeskrivning Ditt uppdrag är att processleda vår offentliga kunds uppföljningsarbete. Det innebär att ansvara för hela kedjan inom uppföljningsprocessen gällande årsredovisningar, delårsrapporter och månadsrapporter. Du är huvudskribent för årsredovisning, delårsrapp... Visa mer
Söker du en utvecklande och varierande roll där du får arbeta brett? Har du tidigare erfarenhet inom controlling och söker nytt uppdrag med start omgående? Välkommen in med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag är att processleda vår offentliga kunds uppföljningsarbete. Det innebär att ansvara för hela kedjan inom uppföljningsprocessen gällande årsredovisningar, delårsrapporter och månadsrapporter. Du är huvudskribent för årsredovisning, delårsrapport och månadsrapporter. Det innebär även att analysera vår kunds ekonomiska ställning i de rapporteringar som görs. I rollen ingår även huvudansvaret för processen för internkontroll.

Du kommer att vara direkt underställd vår kunds ekonomichef.

Vem är du?

Du har akademisk examen med ekonomisk inriktning. Du har god erfarenhet inom området. Du är van att arbeta med ekonomiska frågor och att ta ett helhetsansvar för dessa. Du har erfarenhet från strategiskt arbete med analyser, rapporter och framtagande av beslutsunderlag gällande både verksamhets- och ekonomistyrningsfrågor.

Du är en ansvarstagande person med integritet och personlig mognad. Du är tydlig, pedagogisk och mån om att ge bra service. Du är en god kommunikatör, såväl i skrift som i personliga möten och skapar lätt goda och hållbara relationer. Du är en analytisk, drivande och förbättringstänkande person som föredrar att arbeta proaktivt.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på 3-5 månader med omgående start. Placering: Uppsala. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på [email protected] Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Visa mindre

Processingenjör

Har du erfarenhet av process- och softwarevalidering och söker möjligheten att få bekanta dig med ett spännande läkemedelsföretag? Vill du vara med och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens till en av våra kunder inom läkemedelsbranschen här i Uppsala? Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos en av våra kunder som befinner sig i en stor expansiv fas, där du under ett halvår kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper. Varmt välkom... Visa mer
Har du erfarenhet av process- och softwarevalidering och söker möjligheten att få bekanta dig med ett spännande läkemedelsföretag? Vill du vara med och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens till en av våra kunder inom läkemedelsbranschen här i Uppsala? Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos en av våra kunder som befinner sig i en stor expansiv fas, där du under ett halvår kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Vi har etablerat oss i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Som processingenjör på detta uppdrag kommer du arbeta med process- och softwarevalidering. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att granska URS:er samt att skriva valideringsplaner och protokoll på produkter och IT-system. All dokumentation sker på svenska enligt GMP, vilket är varför vi ser att du har erfarenhet av detta samt behärskar språket både i tal och skrift.

Uppdraget pågår i 6 månader med möjlighet till förlängning, start omgående. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid.

Om dig

Du som söker har en högskole- eller universitetsexamen inom naturvetenskapliga områden och kan exempelvis vara civilingenjör med Bsc, Msc eller PhD. Du har erfarenhet av läkemedels- eller medicinteknikbranschen och har kunskap att genomföra processvalideringar. Har du dessutom erfarenhet av softwarevalidering är det starkt meriterande. Då dokumentation sker enligt GMP har du vana att arbeta i enlighet med detta regelverk. Svenska behärskar du i såväl tal som skrift. Du har mycket god datavana och lär dig snabbt nya system, meriterande är om du har erfarenhet av systemen M3, TW och LIMS, dock ej krav.

Som person har du lätt för att anpassa dig samt har ett flexibelt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Du är även kommunikativ och arbetar lika bra på egen hand som i samarbete med andra. Vidare ser vi att du trivs med att ha mycket ansvar, har ett stort eget driv och är både professionell och strukturerad i ditt arbete.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected] Visa mindre

Junior planner i Stockholm

Vi söker nu en junior planner som vill arbeta i ett internationellt modebolag i centrala Stockholm. Du kommer tillhöra ett team där du kommer arbeta analytiskt och med inköp samt planering. Utöver det kommer du att ha ett nära samarbete med produktteamet. Besitter du ett stort intresse för modebranschen och har en stark drivkraft och viljan av att utvecklas? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsbeskriv... Visa mer
Vi söker nu en junior planner som vill arbeta i ett internationellt modebolag i centrala Stockholm. Du kommer tillhöra ett team där du kommer arbeta analytiskt och med inköp samt planering.

Utöver det kommer du att ha ett nära samarbete med produktteamet. Besitter du ett stort intresse för modebranschen och har en stark drivkraft och viljan av att utvecklas? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Modebolaget har delat upp deras sortiment i olika avdelningar. Som junior planner har du tillsammans med en annan planner ansvaret för en viss del på avdelningen. Man har även ett nära samarbete med övriga på avdelningen samt produktteamet. Tillsammans kommer ni att optimera försäljningen genom analyser över den globala marknaden inom erat område.

Som junior planner kommer du att stötta planner främst med följande arbetsuppgifter:

• Analysera försäljningen på den globala marknaden inom ditt område

• Administrera planeringen, lagerstatus och inköp

• Input vid produktoptimering 

• Trendspaning genom statistik

• Ansvara för tidsplaneringen gentemot hela avdelningens tidsplan

 

Kvalifikationer

Du har en avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi/logistik. Du har mycket goda kunskaper i Excel och är systemvan. Koncernspråket är både svenska och engelska och du förväntas tala och skriva det obehindrat.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett självledarskap, stor drivkraft samt viljan att utvecklas. Du är lösningsorienterad och har ett analytiskt förhållningssätt samtidigt som att du är affärdriven. Vidare är du serviceminded, bidrar till teamet och tar egna initiativ.

 

Du erbjuds

Tjänsten är en konsultanställning på heltid 100% med start omgående och stora möjligheter till vidare anställning hos kund.

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och tjänster samt hur det är att jobba via oss kontakta Emelie Prokop, [email protected]

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Visa mindre

Dokumentspecialist till Novavax i Uppsala

Vi söker nu en dokumentspecialist till Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du tidigare erfarenhet av GMP-styrd verksamhet samt batchdokumentation? Har du tidigare arbetat som dokumentspecialist eller har du gedigen erfarenhet som processoperatör och vill ta nästa steg? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i ... Visa mer
Vi söker nu en dokumentspecialist till Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du tidigare erfarenhet av GMP-styrd verksamhet samt batchdokumentation? Har du tidigare arbetat som dokumentspecialist eller har du gedigen erfarenhet som processoperatör och vill ta nästa steg? Då kan detta vara en möjlighet för dig.

Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av Covid-19-pandemin. I Uppsala utvecklar och producerar Novavax ett saponinbaserat vaccinadjuvans. Du kommer vara en viktig del i ett engagerat team som kommer att supportera operations med dokumenthantering.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Novavax. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Arbetsbeskrivning:
I rollen som Dokumentspecialist hos Novavax i Uppsala är du en supportfunktion till operations. Du kommer bland annat att arbeta med:

• Administrera och uppdatera styrande dokument så som Standard Operating Procedures (SOPs), rutiner och riktlinjer.
• Dokumenthantering.
• Batchdokumentation.
• Ändringsärenden.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen tror vi att du har flerårig erfarenhet av arbete i GMP-styrd verksamhet där noggrannhet och dokumentation har varit självklara inslag i din vardag. Vidare är det starkt meriterande om du har kunskap inom / erfarenhet av SAP. Kanske har du gedigen erfarenhet som processoperatör och vill ta nästa steg? Alternativt är du nyexaminerad inom något naturvetenskapligt område och vill påbörja din karriär inom life science – industrin.

Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann. Du är med fördel även flexibel och serviceinriktad då rollen är supporterande till sin karaktär.
Du erbjuds
Tjänsten är på 100% med start enligt överenskommelse, så snart som möjligt. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Markus Balldin på [email protected]
Om Novavax:
Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Bolaget är nu inne i en expansiv fas med anledning av nuvarande pandemi där extern finansiering finns för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 200 personer, både anställda och konsulter. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: http://www.novavax.com Visa mindre

Analytisk kemist i Uppsala

Har du erfarenhet som analytisk kemist och vill ta nästa steg i karriären, eller söker möjligheten att få bekanta dig med nya företag? Vill du vara med och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens till en eller flera av våra olika kunder inom läkemedels- och medicinteknikbranschen här i Uppsala? Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig som idag arbetar som analytisk kemist och söker nya utma... Visa mer
Har du erfarenhet som analytisk kemist och vill ta nästa steg i karriären, eller söker möjligheten att få bekanta dig med nya företag? Vill du vara med och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens till en eller flera av våra olika kunder inom läkemedels- och medicinteknikbranschen här i Uppsala?

Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig som idag arbetar som analytisk kemist och söker nya utmaningar. Vi har en stor kundkrets som består av företag och organisationer från många olika branscher, nationella och internationella, av olika storlek och med varierande behov. Uppdragen varierar i längd och omfattning, allt ifrån permanenta behov, konsult hos oss, underkonsult eller anställas direkt hos någon av våra kunder. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

• Genomföra analyser och validera metoder.
• Samarbeta aktivt med övriga delar av avdelningen i det dagliga arbetet.
• Arbeta i enlighet med GMP.
• Självständigt utföra arbete efter metodbeskrivning och instruktioner.
• Kontrollera, sammanställa och rapportera resultat.
• Planera eget arbete efter uppsatta tidsramar och prioriteringar.
• Bidra aktivt till kontinuerlig förbättring av verksamheten.

Om dig

För att lyckas i den här rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och ha en god kommunikationsförmåga. Du är van vid att arbeta självständigt och kan planera och dokumentera ditt arbete väl. Vidare är du engagerad, har en god samarbetsförmåga samt är initiativtagande. Du är även lösningsorienterad och flexibel.

Kvalifikationer

• Akademisk utbildning inom biomedicin, biokemi, molekylärbiologi, bioteknik eller motsvarande
• Dokumenterad erfarenhet av molekylärbiologiska tekniker
• Erfarenhet av laborativt arbete med biologiska prover från akademin eller industrin
• Goda kunskaper i svenska och engelska.

Du har en god vana att sammanställa resultat från eget och andras arbete samt är van vid att granska analysrapporter. Det är meriterande om du har erfarenhet från läkemedelsindustrin och arbete enligt GMP

Du erbjuds

Tjänsten är på 100%. Du erbjuds en tillsvidaretjänst, med inledande provanställning om sex månader. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande, du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Processoperatör i Uppsala

Är du processoperatör inom läkemedels- och medicinteknikbranschen och redo för nya utmaningar? Har du jobbat i några år och vill utvecklas mer inom life science-sektorn? Är du noggrann, har en ordnings- och ansvarskänsla samt är samarbetsvillig? Då vill vi komma i kontakt med dig! Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig, processoperatör som söker nya utmaningar. Vi söker nu processoperatörer för kom... Visa mer
Är du processoperatör inom läkemedels- och medicinteknikbranschen och redo för nya utmaningar? Har du jobbat i några år och vill utvecklas mer inom life science-sektorn? Är du noggrann, har en ordnings- och ansvarskänsla samt är samarbetsvillig? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig, processoperatör som söker nya utmaningar. Vi söker nu processoperatörer för kommande uppdrag som kan jobba operativt såväl som administrativt. Här får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll samtidigt bidra med din erfarenhet och kunskap. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som processoperatör arbetar du enligt GMP och arbetar operativt såväl som administrativt. Du arbetar självständigt och strukturerat efter uppsatta riktlinjer och rutiner samtidigt som du aktivt engagerar dig i förbättringsarbete och utför dokumentation. Dina arbetsuppgifter kan bland annat komma att innefatta:

• Tillverkning av läkemedel i renrum, exempelvis bereda, blanda och filtrera produkter
• Kontroll och kalibrering av produktionsutrustning
• Godkänna resultat och rapportera
• Hantera avvikelser
• Förbättringsarbete
• Dokumentation

Om dig

Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna inom teknik eller naturvetenskap. Du har minst 3 års erfarenhet av att jobba som processoperatör inom läkemedels- eller medicinteknikindustrin och har med stor fördel erfarenhet av GMP. Svenska och engelska behärskar du i såväl tal som skrift.

Som person är du ansvarsfull, lösningsorienterad och trivs lika bra med att arbeta självständigt som i samarbete med andra. Du har lätt för att kommunicera både i tal och skrift, är noggrann och trivs som bäst i att jobba strukturerat efter uppsatta riktlinjer och rutiner, samtidigt som du kan vara flexibel när det behövs. Nya arbetsuppgifter och moment lär du dig snabbt och har ett eget driv i utvecklas i din yrkesroll. 

Du erbjuds

Tjänsten är på 100%. Arbetstiderna kan variera och skiftarbete kan förekomma. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor kontakta konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster. Visa mindre

Laboratorieingenjör i Uppsala

Är du kvalitetsmedveten och har kemikompetens? Vill du vara med och bidra med din problemlösning inom analysteknik på laboratoriet? Arbetar du idag som laboratorieingenjör och vill ta nästa steg i din karriär? Då kan det vara dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan redan idag! Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag... Visa mer
Är du kvalitetsmedveten och har kemikompetens? Vill du vara med och bidra med din problemlösning inom analysteknik på laboratoriet? Arbetar du idag som laboratorieingenjör och vill ta nästa steg i din karriär? Då kan det vara dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en laboratorieingenjör till vår kund i Uppsala. Som laboratorieingenjör arbetar du tillsammans med kollegor antingen med analyser i kemi eller i mikrobiologi. Arbetet sker enligt GMP med fastställda rutiner, viss rotation mellan stationer förekommer för variation.

Att arbeta med ständiga förbättringar är en viktig del av i rollen som laboratorieingenjör. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat att:

- Utföra kemisk analys av råvaror och färdig produkt.
- Sammanställa och rapportera analysresultat.
- Utreda och dokumentera laboratorieavvikelser samt genomföra korrigerande och förebyggande åtgärder.
- Identifiera och genomföra ständiga förbättringar.

Vem är du?

Du har en högskoleutbildning med naturvetenskaplig inriktning, Biomedicinsk analytiker eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av  laboratoriearbete och LEAN i en kvalitetsreglerad verksamhet samt erfarenhet av HPLC. Du kommunicerar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och noggrann. Du trivs med att ta ansvar, strukturera och driva ditt arbete mot verksamheten uppsatta mål. Du tar egna initiativ och kommer gärna med förslag på hur man kan utveckla arbetssätt och rutiner. Du ska kunna ta tag i arbetsuppgifter av varierande karaktär och ha förmåga att arbeta självständigt men även samverka i grupp samt kommunicera, bygga goda relationer och skapa förtroende. Som person är du positiv och engagerad.

Du erbjuds

Tjänsten är på 100%. Du erbjuds en tillsvidaretjänst, med inledande provanställning om sex månader. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Deltidsuppdrag som IT-rekryterare i Stockholm

Nu har du chansen att kliva på ett riktigt spännande deltidsuppdrag som IT-rekryterare! På detta bolag möter du en ny och spännande teknik och i rollen som IT-rekryterare kommer du att arbeta operativt med alla delar i rekryteringsprocessen inom olika IT-specialistroller. Du kommer att skapa kravprofiler, ta fram och publicera annonser, arbeta med search och urval, hantera ansökningar, ha anställningsintervjuer, administrera tester, sköta referenstagning ... Visa mer
Nu har du chansen att kliva på ett riktigt spännande deltidsuppdrag som IT-rekryterare!

På detta bolag möter du en ny och spännande teknik och i rollen som IT-rekryterare kommer du att arbeta operativt med alla delar i rekryteringsprocessen inom olika IT-specialistroller. Du kommer att skapa kravprofiler, ta fram och publicera annonser, arbeta med search och urval, hantera ansökningar, ha anställningsintervjuer, administrera tester, sköta referenstagning och övrig rekryteringsadministration.
Vi söker dig som;

• Har en kandidat- eller masterexamen inom HR, IT, eller Ekonomi
• Erfarenhet som researcher, rekryteringskonsult eller konsultchef med rekryteringsansvar.
• Gärna erfarenhet av IT rekrytering men inget krav
• Erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprojekt och processer från ax till limpa.
• Flytande i svenska och engelska.

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek på 60% med start den 1 december 2021 och ett år framåt. Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt och kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. För mer information om tjänsten kontakta Hanna Kaponen, [email protected] Visa mindre

Jurist och kontorschef till etablering av Insatt på din ort

Vi på Insatt växer geografiskt och söker nu en driven kontorschef med bred affärsjuridisk bakgrund för nyetablering av ett Insatt-kontor. Vill du förändra juristbranschen med verksamhetsnära juridik och handfast rådgivning som en del av Insatt – din bolagsjurist? Vi söker dig som med full kraft och energi vill vara med och starta upp Insatts verksamhet i främst Norrköping, Linköping, Västerås eller Uppsala.  Arbetsbeskrivning Som Kontorschef på Insatts nä... Visa mer
Vi på Insatt växer geografiskt och söker nu en driven kontorschef med bred affärsjuridisk bakgrund för nyetablering av ett Insatt-kontor. Vill du förändra juristbranschen med verksamhetsnära juridik och handfast rådgivning som en del av Insatt – din bolagsjurist?

Vi söker dig som med full kraft och energi vill vara med och starta upp Insatts verksamhet i främst Norrköping, Linköping, Västerås eller Uppsala. 
Arbetsbeskrivning
Som Kontorschef på Insatts nästa kontor kommer du att ansvara för etableringen av Insatt på orten. Du kommer att bygga upp kundrelationer men också rekrytera medarbetare vartefter verksamheten växer. Här erbjuds du en roll som är både operativ och strategisk. Du kommer att få använda dina juristkunskaper men även utveckla ditt ledarskap och ditt affärsmannaskap. Huvudkontoret stöttar vad gäller försäljning, marknad och ekonomi och du kommer att jobba tätt tillsammans med både ägare och övriga medarbetare.

Insatt jobbar i långsiktiga uppdrag med globala börsbolag och snabbfotade scale up-bolag. Vi erbjuder kunderna stöd i verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning och arbetet är därför varierande och spänner över många rättsområden.
Vem är du?
Du är en engagerad person som vill vara en del av en nytänkande organisation. Du trivs i en säljande miljö och har vana av kundrelationer. Vi ser gärna att du tidigare har jobbat verksamhetsnära, troligen som bolagsjurist, advokat eller likande konsultroll eller i en annan projektledande roll. Du är trygg i dina juridiska kunskaper och är en generalist med brett affärsjuridiskt kunnande.

Du måste inte ha haft personalansvar tidigare med du ser det som en naturlig nästa utmaning för dig att jobba i en ledande roll. Har du andra ledarerfarenheter är det meriterande.

Då Insatt är en platt organisation och du kommer att tillhöra ett mindre kontor, så är det viktigt att du är prestigelös och kan kavla upp ärmarna när det behövs. För rätt person erbjuds en unik möjlighet att få vara med och bygga ett nytt kontor från start. För att lyckas och trivas i rollen bör du gilla att bygga relationer. Har du lokal förankring och ett bra kontaktnät i din region så är det en stor fördel.
Om verksamheten
Insatt är ett modernt och snabbväxande juristbolag med kontor i Jönköping och ett nyetablerat kontor i Örebro. Vår vision är att förändra juristbranschen.

Ett sätt vi gör det på är genom din bolagsjurist – verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning där vi lämnar konkreta råd som gör skillnad. Med oss får kunden en bolagsjurist som lär känna verksamheten och som de kan bolla alla juridiska frågor med. Vi utmanar även branschen genom digitalisering av juridik under varumärket Qnister. Med vår molntjänst Qnister underlättar vi för våra kunder att följa lagar och regler.
Med oss blir du en del av en entreprenöriell organisation där nya idéer välkomnas och där vi utmanar varandra att växa både som individer och som företag. Beslutsvägarna är korta, tempot är högt och vi driver framåt tillsammans. Vi har fötterna stadigt i jorden men tvekar inte att kasta oss ut på okänd mark.

Start
Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Insatt med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på telefonnummer 076-002 69 22 alternativt [email protected] Visa mindre

Produktionsingenjör till bolag i Uppsala

Vi söker nu en produktionsingenjör till ett bolag inom Life Science i Uppsala. Har du erfarenhet av att förbättra produktionsprocesser? Är du van vid granskning av tillverkningsdokumentation samt att arbeta enligt GMP? Då kan detta vara en intressant möjlighet för dig.  Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av vår kund. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssät... Visa mer
Vi söker nu en produktionsingenjör till ett bolag inom Life Science i Uppsala. Har du erfarenhet av att förbättra produktionsprocesser? Är du van vid granskning av tillverkningsdokumentation samt att arbeta enligt GMP? Då kan detta vara en intressant möjlighet för dig. 

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av vår kund. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
I rollen som produktionsingenjör hos vår kund i Uppsala ingår bland annat:

• Ansvara för att leda, planera och genomföra projekt / studier med fokus på att förbättra befintliga produktionsprocesser avseende kvalitet, kapacitet, effektivitet, arbetsmiljö eller kostnad.
• Ansvara för granskning av tillverkningsdokumentation ur processynpunkt.
• Ansvara för att utreda eller granska avvikelser för processen.
• Delta vid avvikelsemöten för att därigenom hålla sig uppdaterad om gällande avvikelser.
• Ansvara för att tillverkningsdokumentation överensstämmer med design space och att eventuella processförändringar finns väl dokumenterade i CC-ärenden (genom att vara utfärdare eller godkännare).

Kvalifikationer/Erfarenhet
• Erfarenhet från GMP-verksamhet. 
• Erfarenhet av att utforma och granska URS:er.
• Erfarenhet av arbete i, och med, renrum. 
• Erfarenhet från att utreda och driva avvikelser, CAPA och CC. 
• Ingenjörsutbildning inom relevant område. 

Du erbjuds:
Tjänsten är på 100% med start enligt överenskommelse, så snart som möjligt. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Markus Balldin på [email protected] Visa mindre

Kvalitetskontrollant till AQ M-Tech i Uppsala

Vi söker nu en kvalitetskontrollant till AQ M-Tech i Uppsala. Är du noggrann, ordningsam och kvalitetsmedveten? Känner du dig hemma i en industriteknisk miljö? Då kan detta vara en möjlighet för dig. AQ M-Tech i Uppsala befinner sig i en spännande fas och behöver nu förstärka med ytterligare en kvalitetskontrollant som vill vara med och säkerställa att de får hem material i rätt kvalitet från sina leverantörer. Detta är en direktrekrytering vilket innebä... Visa mer
Vi söker nu en kvalitetskontrollant till AQ M-Tech i Uppsala. Är du noggrann, ordningsam och kvalitetsmedveten? Känner du dig hemma i en industriteknisk miljö? Då kan detta vara en möjlighet för dig.

AQ M-Tech i Uppsala befinner sig i en spännande fas och behöver nu förstärka med ytterligare en kvalitetskontrollant som vill vara med och säkerställa att de får hem material i rätt kvalitet från sina leverantörer.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringen sköts av Jurek Rekrytering & Bemanning men att du blir anställd direkt av AQ M-Tech. Alla frågor rörande rekryteringsprocessen tas via Jurek.
Arbetsbeskrivning:
I rollen som kvalitetskontrollant hos AQ M-Tech kommer du bland annat att arbeta med:

- Att kontrollera ankommande gods samt säkerställa att det uppfyller både de egna samt kundernas krav. Detta innebär bland annat kontroller av finish och mått.
- Att vid avvikelser skicka reklamation till leverantörer och följa upp dessa för att säkerställa en fortsatt god kvalitet.
- Att skriva checklistor för kontroll samt hjälpa till att arbeta fram rutiner och bra arbetssätt tillsammans med dina kollegor.
Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen tror vi att du har gymnasial utbildning inom industri, verkstad, teknik eller liknande och är i början av din yrkeskarriär. Du har gärna erfarenhet av att läsa och förstå tillverkningsritningar samt har bekantat dig med olika typer av mätverktyg. Du behärskar även såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, ansvarstagande, flexibel, ordningsam, har en god samarbetsförmåga och värnar om kvalitet och noggrannhet. Du har god förståelse för, och gärna erfarenhet av, industriell tillverkning.
Övrigt:
Arbetstiderna är förlagda till måndag - fredag dagtid. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. 
Om AQ M-Tech
AQ M-Tech är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter. Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt. Vi har tagit fram ett antal egna produkter som blivit "standard" och som används vid produktion av läkemedel i industrin. Vi utvecklar och tillverkar även våra kunders produkter som en kontraktstillverkare. Våra kunder finns främst inom läkemedel och livsmedelsindustrin.

Vi erbjuder dig en plats där du får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med andra kompetenta medarbetare. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: https://www.aqgroup.com/sv/aqm-tech/aq-m-tech Visa mindre

AWA söker IP Paralegal inom patent

Tycker du att patentprocessen är det mest spännande området inom juridiken? Brinner du för att förbättra, komma med nya idéer och utveckla traditionella arbetssätt? Då får du inte missa chansen att kliva in i ett sammansvetsat Paralegal-team som stöttar och utmanar varandra! AWA söker dig som har erfarenhet inom patentområdet och som vill vara med på deras tillväxtresa. Arbetsbeskrivning Som IP Paralegal kommer du att arbeta med engagerade kollegor och ti... Visa mer
Tycker du att patentprocessen är det mest spännande området inom juridiken? Brinner du för att förbättra, komma med nya idéer och utveckla traditionella arbetssätt? Då får du inte missa chansen att kliva in i ett sammansvetsat Paralegal-team som stöttar och utmanar varandra! AWA söker dig som har erfarenhet inom patentområdet och som vill vara med på deras tillväxtresa.

Arbetsbeskrivning
Som IP Paralegal kommer du att arbeta med engagerade kollegor och tillsammans hjälpa olika kunder i deras patentprocesser, både nationellt och internationellt. Du bidrar med kvalificerad administration och arbetar för att bygga och fördjupa dessa kundrelationer. Rollen innebär många kontaktytor, både med slutkunder, myndigheter och externa ombud.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis bestå i att ta emot och koordinera korrespondens samt bedöma åtgärder, hantera inlämningar till olika myndigheter samt hantera och följa upp tidsfrister, ge enklare rådgivning samt dokumentera information och frister i system.

Du tillhör ett sammansvetsat och socialt Paralegal-team om 23 kollegor som gärna hittar på aktiviteter tillsammans och delar med sig av kunskap och erfarenheter. Du rapporterar till Linda Engström som har arbetat i IP-branschen i 20+ år och vars ledarskap präglas av en coachande attityd samt att hon alltid har teamet i fokus.
Vem är du?
AWA söker dig som har goda kunskaper inom patenträtt och minst tre års erfarenhet från IP branschen, antingen från byrå eller bolag. Du tar dig an arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt och har en god förmåga att organisera och planera ditt arbete. Du förstår vikten av noggrannhet samt är van att prioritera, följa processer och har ett proaktivt förhållningssätt. I din yrkesroll är du kommunikativ, affärsmässig och kommunicerar obehindrat på engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du är flytande på svenska, men det är inget krav.
Du erbjuds
På AWA möter du intressanta innovationsföretag tillsammans med dedikerade kollegor inom patent, varumärken, design och affärsutveckling. Du kommer till ett personalägt bolag med stark sammanhållning och som präglas av en varm och hjälpsam kultur. Som anställd har du goda möjligheter att vidareutveckla dina personliga och yrkesmässiga färdigheter, bland annat genom löpande utbildningar som erbjuds till samtliga anställda

Du kommer att vara placerad på ett av våra tre kontor i norr – Stockholm, Uppsala eller Östersund. I denna rekrytering samarbetar AWA med Jurek. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angeliqa Haapanen på [email protected] 
Om AWA
AWA är ett ledande konsultföretag inom IP (immaterialrätt) med närvaro i både Europa och Asien. Deras kunder är innovationsintensiva företag – från uppstartsföretag till ägare av världens mest kända varumärken och patentportföljer. I takt med att branscher och sektorer växer hjälper AWA innovatörer att tjäna pengar på immateriella tillgångar och när marknaderna mättas hjälper de varumärken att sticka ut från mängden.

AWA är idag 350 medarbetare fördelat på 21 kontor i Sverige, Norge, Danmark, Belgien, Nederländerna, Schweiz, Kina och Hongkong. Du kan läsa mer om AWA på www.awa.com 

Sökord: Legal Assistant, Paralegal, IP Paralegal, Patent, Juridik, Immateriella rättigheter, Intellectual Property, IP Administration. Visa mindre

Kvalitetskoordinator till Novavax i Uppsala

Vi söker nu en kvalitetskoordinator till Novavax i Uppsala som vill vara med på en spännande tillväxtresa, där du med fokus på kvalitet kommer vara en del av ett bolag som gör skillnad för människors hälsa. Har du erfarenhet från läkemedelsbranschen och arbetat med avvikelsehantering? Är du van att jobba enligt GMP samt är kvalitetsmedveten och noggrann som person? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Novavax... Visa mer
Vi söker nu en kvalitetskoordinator till Novavax i Uppsala som vill vara med på en spännande tillväxtresa, där du med fokus på kvalitet kommer vara en del av ett bolag som gör skillnad för människors hälsa. Har du erfarenhet från läkemedelsbranschen och arbetat med avvikelsehantering? Är du van att jobba enligt GMP samt är kvalitetsmedveten och noggrann som person? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av Covid-19-pandemin. I Uppsala utvecklar och producerar Novavax ett saponinbaserat vaccinadjuvans. Du kommer vara en viktig del i ett engagerat team som kommer att supportera QC-avdelningen.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Novavax. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Kvalitetskoordinator hos Novavax tillhör du QC-avdelningen. En stor såväl som viktig del av dina arbetsuppgifter består av avvikelsehantering och förändringshantering. Förutom detta kommer du även att arbeta med:

• Granskning av satsbunden dokumentation och korrigering tillsammans med egen avdelning och verka som den sista granskaren innan protokollet går vidare internt
• Delta och leda utredningar av QC-relaterade avvikelser, CAPA och CC
• Att vid behov följa upp, koordinera, bevaka, stötta, avlasta och vara delaktig i avdelningens övriga kvalitetsärenden
• Kontinuerligt driva och optimera kvalitetsförbättringsarbete
• Delta och bistå med hjälp vid inspektioner och uppföljning av inspektionspunkter.
• Frisläppning av analyser
• Hantering av avvikelser, OOS, change control, CAPA

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är du van att jobba enligt GMP och erfarenhet av liknande arbete inom läkemedelsindustrin där avvikelseutredning varit en vanligt förekommande arbetsuppgift. Du har mycket goda kunskaper i svenska såväl som i engelska både i tal och skrift samt allmän god datavana, särskilt i MS Office.

Som kvalitetskoordinator är just kvalitet ett av dina nyckelord som du värderar högt och arbetar efter. Som person är du noggrann och ordningsam med förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt. Du har ett flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt samtidigt som du är van vid och trivs med att följa uppsatta rutiner och instruktioner. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, tar initiativ för ett ständigt förbättringsarbete samt har lätt för att samarbeta med andra.

Du erbjuds

Tjänsten är på 100% med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryterare Hanna Broström på [email protected]

Om Novavax

Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Bolaget är nu inne i en expansiv fas med anledning av nuvarande pandemi där extern finansiering finns för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 200 personer, både anställda och konsulter. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: http://www.novavax.com Visa mindre

Laboratorietekniker till Novavax i Uppsala

Vi söker nu Laboratorietekniker till Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du arbetat som labbtekniker eller har du gedigen erfarenhet som processoperatör och vill ta nästa steg? Har du goda kunskaper inom GMP? Eller är du nyexaminerad inom något naturvetenskapligt område med inriktning mot kemi? Då kan detta vara en möjlighet för dig. Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater o... Visa mer
Vi söker nu Laboratorietekniker till Novavax i Uppsala. Vill du vara en del av ett bolag som är med och utvecklar vaccin mot Covid-19? Har du arbetat som labbtekniker eller har du gedigen erfarenhet som processoperatör och vill ta nästa steg? Har du goda kunskaper inom GMP? Eller är du nyexaminerad inom något naturvetenskapligt område med inriktning mot kemi? Då kan detta vara en möjlighet för dig.

Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av Covid-19-pandemin. I Uppsala utvecklar och producerar Novavax ett saponinbaserat vaccinadjuvans. Du kommer vara en viktig del i ett engagerat team som kommer att supportera QC-avdelningen.

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Det finns goda möjligheter till förlängning alternativt framtida anställning hos Novavax. Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och är genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom life science, juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som Laboratorietekniker hos Novavax är du en supportfunktion till övriga QC-avdelningen. Du kommer bland annat att arbeta med:

- Hantering av QC-prover såsom loggning i LIMS, etikettering och distribution av prover för intern samt extern analys.
- Sedvanliga laborativa uppgifter såsom förberedelse av lösningar samt hantering av referensstandarder och QC-material.
- Tillsammans med andra utföra generellt underhåll, inventering, inköp och andra aktiviteter som är nödvändiga för ett fungerande laboratorium.
- Dokumentation i enlighet med GMP.
- Genomföra QC-analyser av ingående råvaror, mellanprodukter, färdigvaror och stabilitetsstudier.
- Aktivt delta i löpande förbättringsarbete av kvalitetssystem.

Du arbetar enligt gällande SOPar och arbetsinstruktioner i enlighet med GMP. Du följer även säkerhetsinstruktioner och använder gällande säkerhetsutrustning när du arbetar i QC-labbet.

Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen tror vi att du har flerårig erfarenhet som labbtekniker inom QC alternativt som processoperatör. Du är van vid GMP-styrd verksamhet där noggrannhet och dokumentation är självklara inslag i din vardag. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av olika typer av laborativa uppgifter samt jobbat med att underhålla kvalitetssystem. Alternativt är du nyexaminerad inom något naturvetenskapligt område, med fördel inriktning mot kemi, och vill påbörja din karriär inom life science – industrin.

Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann. Du är med fördel även flexibel och serviceinriktad då rollen är supporterande till sin karaktär.

Du erbjuds:

Tjänsten är på 100% med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid och du kommer att vara anställd som konsult av Jurek med goda möjligheter till framtida anställning hos Novavax. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Om Novavax:

Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Bolaget är nu inne i en expansiv fas med anledning av nuvarande pandemi där extern finansiering finns för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 200 personer, både anställda och konsulter. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: http://www.novavax.com Visa mindre

Jurist och kontorschef till etablering av Insatt på din ort

Vi på Insatt växer geografiskt och söker nu en driven kontorschef med bred affärsjuridisk bakgrund för nyetablering av ett Insatt-kontor. Vill du förändra juristbranschen med verksamhetsnära juridik och handfast rådgivning som en del av Insatt – din bolagsjurist? Vi söker dig som med full kraft och energi vill vara med och starta upp Insatts verksamhet i främst Norrköping, Linköping, Västerås eller Uppsala.  Arbetsbeskrivning Som Kontorschef på Insatts nä... Visa mer
Vi på Insatt växer geografiskt och söker nu en driven kontorschef med bred affärsjuridisk bakgrund för nyetablering av ett Insatt-kontor. Vill du förändra juristbranschen med verksamhetsnära juridik och handfast rådgivning som en del av Insatt – din bolagsjurist?

Vi söker dig som med full kraft och energi vill vara med och starta upp Insatts verksamhet i främst Norrköping, Linköping, Västerås eller Uppsala. 
Arbetsbeskrivning
Som Kontorschef på Insatts nästa kontor kommer du att ansvara för etableringen av Insatt på orten. Du kommer att bygga upp kundrelationer men också rekrytera medarbetare vartefter verksamheten växer. Här erbjuds du en roll som är både operativ och strategisk. Du kommer att få använda dina juristkunskaper men även utveckla ditt ledarskap och ditt affärsmannaskap. Huvudkontoret stöttar vad gäller försäljning, marknad och ekonomi och du kommer att jobba tätt tillsammans med både ägare och övriga medarbetare.

Insatt jobbar i långsiktiga uppdrag med globala börsbolag och snabbfotade scale up-bolag. Vi erbjuder kunderna stöd i verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning och arbetet är därför varierande och spänner över många rättsområden.
Vem är du?
Du är en engagerad person som vill vara en del av en nytänkande organisation. Du trivs i en säljande miljö och har vana av kundrelationer. Vi ser gärna att du tidigare har jobbat verksamhetsnära, troligen som bolagsjurist, advokat eller likande konsultroll eller i en annan projektledande roll. Du är trygg i dina juridiska kunskaper och är en generalist med brett affärsjuridiskt kunnande.

Du måste inte ha haft personalansvar tidigare med du ser det som en naturlig nästa utmaning för dig att jobba i en ledande roll. Har du andra ledarerfarenheter är det meriterande.

Då Insatt är en platt organisation och du kommer att tillhöra ett mindre kontor, så är det viktigt att du är prestigelös och kan kavla upp ärmarna när det behövs. För rätt person erbjuds en unik möjlighet att få vara med och bygga ett nytt kontor från start. För att lyckas och trivas i rollen bör du gilla att bygga relationer. Har du lokal förankring och ett bra kontaktnät i din region så är det en stor fördel.
Om verksamheten
Insatt är ett modernt och snabbväxande juristbolag med kontor i Jönköping och ett nyetablerat kontor i Örebro. Vår vision är att förändra juristbranschen.

Ett sätt vi gör det på är genom din bolagsjurist – verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning där vi lämnar konkreta råd som gör skillnad. Med oss får kunden en bolagsjurist som lär känna verksamheten och som de kan bolla alla juridiska frågor med. Vi utmanar även branschen genom digitalisering av juridik under varumärket Qnister. Med vår molntjänst Qnister underlättar vi för våra kunder att följa lagar och regler.
Med oss blir du en del av en entreprenöriell organisation där nya idéer välkomnas och där vi utmanar varandra att växa både som individer och som företag. Beslutsvägarna är korta, tempot är högt och vi driver framåt tillsammans. Vi har fötterna stadigt i jorden men tvekar inte att kasta oss ut på okänd mark.

Start
Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Insatt med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på telefonnummer 076-002 69 22 alternativt [email protected] Visa mindre

Processoperatör i Uppsala

Är du processoperatör inom läkemedels- och medicinteknikbranschen och redo för nya utmaningar? Har du jobbat i några år och vill utvecklas mer inom life science-sektorn? Vill du vara med och bidra till en bättre värld och påverka människors hälsa? Då har vi det perfekta uppdraget för dig!  Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig, processoperatör som söker nya utmaningar. Till vår kund i centrala Upp... Visa mer
Är du processoperatör inom läkemedels- och medicinteknikbranschen och redo för nya utmaningar? Har du jobbat i några år och vill utvecklas mer inom life science-sektorn? Vill du vara med och bidra till en bättre värld och påverka människors hälsa? Då har vi det perfekta uppdraget för dig! 

Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig, processoperatör som söker nya utmaningar. Till vår kund i centrala Uppsala söker vi nu laborativa processoperatörer där du kommer jobba operativt såväl som administrativt. Här får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll samtidigt bidra med din erfarenhet och kunskap. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som processoperatör arbetar du enligt GMP och arbetar operativt såväl som administrativt. Du arbetar självständigt och strukturerat efter uppsatta riktlinjer och rutiner samtidigt som du aktivt engagerar dig i förbättringsarbete och utför dokumentation. Dina arbetsuppgifter kan bland annat komma att innefatta:

• Tillverkning av läkemedel i renrum, exempelvis bereda, blanda och filtrera produkter
• Kontroll och kalibrering av produktionsutrustning
• Godkänna resultat och rapportera
• Hantera avvikelser
• Förbättringsarbete
• Dokumentation

Om dig

Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna inom teknik eller naturvetenskap. Du har minst 3 års erfarenhet av att jobba som processoperatör inom läkemedels- eller medicinteknikindustrin och har med stor fördel erfarenhet av GMP. Svenska och engelska behärskar du i såväl tal som skrift.

Som person är du ansvarsfull, lösningsorienterad och trivs lika bra med att arbeta självständigt som i samarbete med andra. Du har lätt för att kommunicera både i tal och skrift, är noggrann och trivs som bäst i att jobba strukturerat efter uppsatta riktlinjer och rutiner, samtidigt som du kan vara flexibel när det behövs. Nya arbetsuppgifter och moment lär du dig snabbt och har ett eget driv i utvecklas i din yrkesroll. 

Du erbjuds

Tjänsten är på 100% med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid och du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster. Visa mindre

Redovisningsekonom i Uppsala

Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig som är redovisningsekonom idag och är intresserad av nya utmaningar. Vi har en stor kundkrets som består av företag och organisationer från många olika branscher, nationella och internationella, av olika storlek och med varierande behov. Uppdragen varierar i längd och omfattning, du kan bli konsult hos oss, underkonsult eller anställas direkt hos någon av våra ... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig som är redovisningsekonom idag och är intresserad av nya utmaningar. Vi har en stor kundkrets som består av företag och organisationer från många olika branscher, nationella och internationella, av olika storlek och med varierande behov. Uppdragen varierar i längd och omfattning, du kan bli konsult hos oss, underkonsult eller anställas direkt hos någon av våra kunder.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt flerårig arbetslivserfarenhet inom redovisning sedan tidigare. Vi tror att du känner dig bekväm och van vid att arbeta i olika system, särskilt i Excel. Det är även viktigt att du jobbar strukturerat och lösningsorienterat samt väl mot deadlines.

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, life science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och tjänster samt hur det är att jobba via oss kontakta Hanna Broström, [email protected]

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail. Visa mindre

Laboratorietekniker i Uppsala

Är du laboratorietekniker eller en erfaren processoperatör som vill ta nästa steg i karriären, eller söker möjligheten att få bekanta dig med nya företag? Vill du vara med och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens till en eller flera av våra olika kunder inom läkemedels- och medicinteknikbranschen här i Uppsala? Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig, laboratorietekniker som söker nya u... Visa mer
Är du laboratorietekniker eller en erfaren processoperatör som vill ta nästa steg i karriären, eller söker möjligheten att få bekanta dig med nya företag? Vill du vara med och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens till en eller flera av våra olika kunder inom läkemedels- och medicinteknikbranschen här i Uppsala?

Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig, laboratorietekniker som söker nya utmaningar. Vi har en stor kundkrets som består av företag och organisationer från många olika branscher, nationella och internationella, av olika storlek och med varierande behov. Uppdragen varierar i längd och omfattning, allt ifrån permanenta behov, konsult hos oss, underkonsult eller anställas direkt hos någon av våra kunder. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Som laboratorietekniker utför du laborativa och administrativa arbetsuppgifter enligt GMP. Du planerar upp arbetet och arbetar självständigt efter instruktioner och metodsbeskrivningar. Du säkerställer att tillverkningen följer processpecifikationer, samt arbetar aktivt med förbättringsarbete och dokumentation. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis innefatta:

• Utföra mottagningskontroller och kvalitetsanalyser
• Godkänna inleveranser
• Kontroll och kalibrering av produktionsutrustning
• Godkänna resultat och rapportera
• Initiera och utreda avvikelser
• Förbättringsarbete
• Dokumentation

Om dig

Du som söker har en högskole- eller universitetsexamen inom naturvetenskapliga områden alternativt erfarenhet från laboratorieområdet. Förutom detta ser vi fördelaktigt även att du har några års erfarenhet av att arbeta inom läkemedels- eller medicinteknikbranschen, samt erfarenhet av laborativt arbete - gärna från renrumsmiljö i enlighet med ett strukturerat kvalitetssystem. Kunskap inom relevanta regelverk, GMP och QSR är meriterande. Svenska och engelska behärskar du i såväl tal som skrift.

Som person har du stor ansvarskänsla och problemlösningsförmåga och drivs av att bidra i det dagliga arbetet. Du är kommunikativ och har lätt för att kommunicera likväl i tal som skrift. Vidare ser vi att du trivs med att ha mycket ansvar, är noggrann, har ett stort eget driv och är både professionell och strukturerad i ditt arbete.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och tjänster samt hur det är att jobba via oss kontakta Hanna Broström, [email protected]

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail. Visa mindre

Processingenjör i Uppsala

Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att jobba som Processingenjör inom Life Science - industrin. Vi har en stor kundkrets som består av företag och organisationer från många olika branscher, nationella och internationella, av olika storlek och med varierande behov. Uppdragen varierar i längd och omfattning, allt ifrån deltidsuppdrag till permanenta behov och du kan bli konsu... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att jobba som Processingenjör inom Life Science - industrin. Vi har en stor kundkrets som består av företag och organisationer från många olika branscher, nationella och internationella, av olika storlek och med varierande behov. Uppdragen varierar i längd och omfattning, allt ifrån deltidsuppdrag till permanenta behov och du kan bli konsult hos oss, underkonsult eller anställas direkt hos någon av våra kunder.

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen eller naturvetenskaplig examen inom kemi, bioteknik, medicinteknik eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från Life Science samt arbetat enligt GMP. Du talar samt skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.
Engagemang är ett nyckelord för oss. Vi älskar vårt jobb och vi vill arbeta med människor som känner likadant.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och tjänster samt hur det är att jobba via oss kontakta Hanna Broström, [email protected]

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail.

Sökord: Processingenjör, Process Engineer, Life Science, GMP Visa mindre

Quality assurance i Uppsala

Har du erfarenhet inom quality assurance och vill ta nästa steg i karriären, eller söker möjligheten att få bekanta dig med nya företag? Vill du vara med och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens till en eller flera av våra olika kunder inom läkemedels- och medicinteknikbranschen här i Uppsala? Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig inom QA som söker nya utmaningar. Vi har en stor kundk... Visa mer
Har du erfarenhet inom quality assurance och vill ta nästa steg i karriären, eller söker möjligheten att få bekanta dig med nya företag? Vill du vara med och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens till en eller flera av våra olika kunder inom läkemedels- och medicinteknikbranschen här i Uppsala?

Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig inom QA som söker nya utmaningar. Vi har en stor kundkrets som består av företag och organisationer från många olika branscher, nationella och internationella, av olika storlek och med varierande behov. Uppdragen varierar i längd och omfattning, allt ifrån permanenta behov, konsult hos oss, underkonsult eller anställas direkt hos någon av våra kunder. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Som konsult inom Quality Assurance hos vår kund inom läkemedelssektorn ansvarar du för att slutprodukterna håller god kvalitét och uppfyller särskilda krav. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- samordna och driva utredningar, avvikelser och CAPA
- delta vid audits
- granska batchprotokoll
- driva utvecklings- och förbättringsarbete
- godkänna valideringar och kvalificeringar
- planera och genomföra interna revisioner
- stötta QC och vid behöv genomföra kvalitetskontroller

Om dig

För att lyckas i rollen som QA ser vi att du har:

- universitets- eller högskoleutbildning om minst 4 år med naturvetenskaplig inriktning som exempelvis bioteknik, biologi, kemi, läkemedel alternativt apotek.
- minst 3 års erfarenhet av arbetslivserfarenhet från rollen som QA eller likvärdigt
- kunskap om produktutveckling inom läkemedelsbranschen
- goda kunskaper om regulatorisk dokumentation och kravställningar, kvalificering och validering
- vana av att arbeta enligt GMP och LEAN
- mycket goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift
- god vana att dokumentera och mycket goda kunskaper i MS Office.

Som person arbetar du strukturerat och har ett starkt driv för kvalitetsarbete. Du har lätt för att kommunicera samtidigt som du är noggrann och analytisk. Du arbetar lika bra självständigt som i samarbete med andra. Vidare motiveras du av att nå uppsatta mål och firar detta gärna tillsammans med dina kollegor. 

Du erbjuds

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående t om 30 april 2022 med goda möjligheter till förlängning alternativt anställning direkt hos kund. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Valideringsingenjör i Uppsala

Är du valideringsingenjör och vill ta nästa steg i karriären, eller söker möjligheten att få bekanta dig med nya företag? Vill du vara med och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens till en eller flera av våra olika kunder inom läkemedels- och medicinteknikbranschen här i Uppsala?  Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig, valideringsingenjör som söker nya utmaningar. Vi har en stor kundkr... Visa mer
Är du valideringsingenjör och vill ta nästa steg i karriären, eller söker möjligheten att få bekanta dig med nya företag? Vill du vara med och bidra med din värdefulla erfarenhet och kompetens till en eller flera av våra olika kunder inom läkemedels- och medicinteknikbranschen här i Uppsala? 

Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig, valideringsingenjör som söker nya utmaningar. Vi har en stor kundkrets som består av företag och organisationer från många olika branscher, nationella och internationella, av olika storlek och med varierande behov. Uppdragen varierar i längd och omfattning, allt ifrån permanenta behov, konsult hos oss, underkonsult eller anställas direkt hos någon av våra kunder. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Som valideringsingenjör har du en nyckelroll i företaget och ansvarar för att utrustning, mekanik och tillverkningssystem fungerar som det ska. Du säkerställer att maskinerna är i utmärkt skick och ser till att utrustningen är uppdaterad. Arbetsuppgifterna varierar beroende på tjänst och uppdrag, och kan bland annat komma att innefatta:

- kalibrering, testning och justering av utrustning och processer
- analysera testresultat
- administrera korrigeringar
- förbättringsarbete
- genomföra riskbedömningar och avvikelseutredningar
- granska rapporter

Om dig

Du som söker har en högskole- eller universitetsexamen inom naturvetenskapliga områden och kan exempelvis vara civilingenjör med Bsc, Msc eller PhD. Förutom detta ser vi även att du har några års erfarenhet av att arbeta som valdieringsingenjör, särskilt inom läkemedels- eller medicinteknikbranschen. Kunskap inom relevanta regelverk så som GMP, GAMP eller motsvarande är starkt meriterande. Svenska och engelska behärskar du i såväl tal som skrift. 

Som person har du stor problemlösningsförmåga och drivs av att lösa hinder och felaktigheter som uppstår. Du är kommunikativ och har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som leverantörer. Vidare ser vi att du trivs med att ha mycket ansvar, har ett stort eget driv och är både professionell och strukturerad i ditt arbete. 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och tjänster samt hur det är att jobba via oss kontakta Hanna Broström, [email protected]

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail. Visa mindre

Uppdrag inom HR i Uppsala

Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att jobba inom HR-området som HRBP, HR Generalist eller HR Specialist. Vi har en stor kundkrets som består av företag och organisationer från många olika branscher, nationella och internationella, av olika storlek och med varierande behov. Uppdragen varierar i längd och omfattning, allt ifrån deltidsuppdrag till permanenta behov och du kan... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning har etablerat sig i Uppsala och vill gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att jobba inom HR-området som HRBP, HR Generalist eller HR Specialist. Vi har en stor kundkrets som består av företag och organisationer från många olika branscher, nationella och internationella, av olika storlek och med varierande behov. Uppdragen varierar i längd och omfattning, allt ifrån deltidsuppdrag till permanenta behov och du kan bli konsult hos oss, underkonsult eller anställas direkt hos någon av våra kunder.

Vi söker dig som trivs med att arbeta konsultativt – du är van vid att arbeta självständigt och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och situationer. Vi vill att du har erfarenhet sedan tidigare samt gärna har en akademisk utbildning inom HR, YH-utbildning eller motsvarande. Engagemang är ett nyckelord för oss. Vi älskar vårt jobb och vi vill arbeta med människor som känner likadant.

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och tjänster samt hur det är att jobba via oss kontakta Hanna Broström, [email protected]

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail.

Sökord: HR Business Partner, HRBP, HR Assistant, HR Koordinator, HR Coordinator, HR generalist, HR administrator, HR Specialist Visa mindre

Inköpsassistent

Har du något års erfarenhet av inköp, trivs med administrativt arbete samt är bekväm med att arbeta på engelska? Är du en strukturerad och ansvarsfull person som drivs av och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter? Då söker vi just dig! Till vår kund med lokaler 5 minuter utanför centrala Uppsala söker vi nu en inköpsassistent för omgående tillträde där du får förmånen att bidra med din kunskap samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din yrke... Visa mer
Har du något års erfarenhet av inköp, trivs med administrativt arbete samt är bekväm med att arbeta på engelska? Är du en strukturerad och ansvarsfull person som drivs av och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter? Då söker vi just dig! Till vår kund med lokaler 5 minuter utanför centrala Uppsala söker vi nu en inköpsassistent för omgående tillträde där du får förmånen att bidra med din kunskap samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Varmt välkommen din ansökan redan idag!
Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.
Arbetsuppgifter
Som inköpsassistent är arbetsuppgifterna varierande och till stor del administrativt. Du kommer ha ekonomiskt ansvar för budget, försäljning etc. enligt QMS-1000.
Dina arbetsuppgifter kommer även att innefatta:
- Skapa inköpsordrar i affärssystemet baserat på inköpsförfrågan
- Ansvara för den operativa aspekten av bearbetning av inköpsbegäran (P.R) på inköpsorder (P.O.) för icke-leverans
- Ansvara för att skapa leverantörer i ERP-systemet och underhåll av masterdata i ERP-systemet
- Ansvara för kontors- och administrativ verksamhet
- Uppdatera priser/data i systemet
- Ansvara för databasen över obligatoriska dokument och håll denna uppdaterad
- Skapa och skicka ordrar samt följa upp dessa
- Spara alla register över inköp och arkivera dem
- Övervaka specialprocesser och kontrollera alla relaterade förfrågningar
- Ge information om leverantörer
Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du med fördel har en för tjänsten relevant högskoleutbildning, exempelvis ekonomi eller inköp, alternativt har jobbat som inköpsassistent tidigare. Du har bekväm i att arbeta på svenska och engelska i både tal och skrift och är van vid inköpsverktyg. Vidare har du har grundläggande kunskaper inom ekonomi, teknisk förståelse samt har en juridisk- och riskmedvetenhet. Meriterande är om du har kunskap om tillverkning och kvalitetskrav inom läkemedels- och medicinteknikindustrin.
Som person söker vi dig som är trygg i dig själv och bekväm med förhandlingar. Du trivs med att ha mycket ansvar, driver ditt eget arbete framåt och arbetar strukturerat.
Du erbjuds
Tjänsten är på 100% med start omgående t om mars 2022. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected]
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Elmontör i Uppsala

Vill du bli en del i ett världsledande bolag inom produktion av pulsande högspänningsaggregat? Är du en ansvarstagande person som trivs bäst i en miljö där du arbetar serviceinriktat och får använda dina noggranna och metodiska egenskaper samtidigt som du arbetar praktiskt? Har du tidigare erfarenhet av produktion och kablering? Då kan det vara dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan redan idag! Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är... Visa mer
Vill du bli en del i ett världsledande bolag inom produktion av pulsande högspänningsaggregat? Är du en ansvarstagande person som trivs bäst i en miljö där du arbetar serviceinriktat och får använda dina noggranna och metodiska egenskaper samtidigt som du arbetar praktiskt? Har du tidigare erfarenhet av produktion och kablering? Då kan det vara dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.


Arbetsuppgifter
Vi söker nu en elmontör till vår kund i Uppsala. Tjänsten innebär att montera kundens modulatorer efter el-schema, som person har du lätt för att sätta dig in i el-ritningar och har en stor teknisk förståelse. Du trivs med att driva arbetet framåt och har en förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
• Mekanisk montering
• Elektronikmontering
• Kabeldragning
• Dragning av kylvatten


Vem är du?
Vi söker dig med avslutad gymnasial utbildning, gärna inom el eller motsvarande. Du har mycket god datavana och lär dig med lätthet nya datasystem och program. Du har grundläggande kunskaper i MS Office-paketet, talar och skriver obehindrat på svenska samt har mycket goda kunskaper i engelska. Du har stor vana att arbeta efter ritning och el-schema samt är van att arbeta självständigt. Som person är du noggrann och metodiskt, vidare har du en förmåga att ta initiativ och har en stor känsla för kvalité.


Du erbjuds
Tjänsten är på 100%. Du erbjuds en tillsvidaretjänst, med inledande provanställning om sex månader. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected]


Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Elmontör i Uppsala

Vill du bli en del i ett världsledande bolag inom produktion av pulsande högspänningsaggregat? Är du en ansvarstagande person som trivs bäst i en miljö där du arbetar serviceinriktat och får använda dina noggranna och metodiska egenskaper samtidigt som du arbetar praktiskt? Har du tidigare erfarenhet av produktion och kablering? Då kan det vara dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan redan idag! Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning ä... Visa mer
Vill du bli en del i ett världsledande bolag inom produktion av pulsande högspänningsaggregat? Är du en ansvarstagande person som trivs bäst i en miljö där du arbetar serviceinriktat och får använda dina noggranna och metodiska egenskaper samtidigt som du arbetar praktiskt? Har du tidigare erfarenhet av produktion och kablering? Då kan det vara dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en elmontör till vår kund i Uppsala. Tjänsten innebär att montera kundens modulatorer efter el-schema, som person har du lätt för att sätta dig in i el-ritningar och har en stor teknisk förståelse. Du trivs med att driva arbetet framåt och har en förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Mekanisk montering
• Elektronikmontering
• Kabeldragning
• Dragning av kylvatten

Vem är du?

Vi söker dig med avslutad gymnasial utbildning, gärna inom el eller motsvarande. Du har mycket god datavana och lär dig med lätthet nya datasystem och program. Du har grundläggande kunskaper i MS Office-paketet, talar och skriver obehindrat på svenska samt har mycket goda kunskaper i engelska. Du har stor vana att arbeta efter ritning och el-schema samt är van att arbeta självständigt. Som person är du noggrann och metodiskt, vidare har du en förmåga att ta initiativ och har en stor känsla för kvalité.

Du erbjuds

Tjänsten är på 100%. Du erbjuds en tillsvidaretjänst, med inledande provanställning om sex månader. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Administratör i Uppsala

Är du en driven administratör som söker nya utmaningar i höst? Har du erfarenhet av att arbeta i olika datasystem och lätt för att lära dig nya? Trivs du dessutom som bäst när det är ordning och reda samt tycker lika mycket om att arbeta självständigt som tillsammans i samarbete med kollegor? Då söker vi dig! Vi söker nu en passionerad administratör till vår kund i centrala Uppsala. Förutom gott kaffe, trevliga kollegor och närhet till goda lunchrestauran... Visa mer
Är du en driven administratör som söker nya utmaningar i höst? Har du erfarenhet av att arbeta i olika datasystem och lätt för att lära dig nya? Trivs du dessutom som bäst när det är ordning och reda samt tycker lika mycket om att arbeta självständigt som tillsammans i samarbete med kollegor? Då söker vi dig!

Vi söker nu en passionerad administratör till vår kund i centrala Uppsala. Förutom gott kaffe, trevliga kollegor och närhet till goda lunchrestauranger erbjuds du ett stimulerande och utvecklande jobb i en spännande organisation, där du får möjlighet att bidra med din värdefulla kunskap och kompetens. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Som administratör arbetar du självständigt med att assistera och leverera bästa service till dina kollegor i organisationen. Du kommer även vara delaktig i olika projekt tillsammans med andra kollegor, och på så vis vara en viktig del för avdelningen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- schemaläggning
- fakturering
- protkollskrivning
- dokumenthantering
- beställa kontorsmaterial
- uppdatera organisationens intranät

Vem är du?

Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande samt minst 2 års erfarenhet av administrativt arbete. Du har mycket god datavana och lär dig med lätthet nya datasystem och program. Du har grundläggande kunskaper i MS Office-paketet, talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska. Meriterande är om du har arbetat i något ärendehanteringssystem samt har erfarenhet av protokollskrivning. 

Vi söker dig som har god förmåga att arbeta självständigt, kan ta egna initiativ och ligga steget före. Som person är du strukturerad och tycker om när det är ordning och reda. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och organisationer, har stor social kompetens och strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Vidare har du ett positivt förhållningssätt och ser lösningar snarare än problem. 

Du erbjuds
Tjänsten är på 100%. Du erbjuds en tillsvidaretjänst, med inledande provanställning om sex månader. Du kommer att vara anställd som konsult av Jurek, vilket innebär att anställningen kan innebära uppdrag hos flera av våra olika kunder i Uppsala. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Hanna Broström på [email protected]

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management Visa mindre

Ekonomiassistent till sommaruppdrag i Uppsala

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent för ett sommaruppdrag med placering i Uppsala. Uppdraget startar 28:e juni och löper fram till mit... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent för ett sommaruppdrag med placering i Uppsala. Uppdraget startar 28:e juni och löper fram till mitten av augusti.

Arbetsbeskrivning:

Du kommer sköta den löpande bokföringen inom kundreskontra med bankgiroinbetalningar. Du kommer även hantera dagskassorna på de båda kontoren, vilket innebär samla ihop kvitton, stämma av och bokföra i Visma Business. Du kommer också att attestera fakturor och ansvara för mailkorgen för ekonomifrågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Löpande bokföring av inbetalningar
• Hantera dagskassorna
• Attestera fakturor
• Ansvara för ekonomi inkorgen

Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundreskontra alternativt dig som är ekonomistuderande/nyutexad från högskola. Du har kunskap om bokföring och att arbeta i ekonomisystemet VISMA.
Som person är du noggrann och ansvarfull, självgående och lösningsorienterad.

Du erbjuds

En roll som ekonomiassistent för ett sommaruppdrag där du får möjligheten att ta ansvara för det löpande ekonomiarbetet under semestertider och se till att det rullar på.
Tjänsten omfattar heltid med start 28:e juni och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper till mitten på augusti.
Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall [email protected]

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Visa mindre

Interim fastighetschef sökes!

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vår kund inom fastighetsbranschen söker nu en interim fastighetschef för ett uppdrag på ca 6 månader! Är du en trygg ledare som söker ditt nästa upp... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Vår kund inom fastighetsbranschen söker nu en interim fastighetschef för ett uppdrag på ca 6 månader! Är du en trygg ledare som söker ditt nästa uppdrag? Har du tidigare erfarenhet inom fastighetsbranschen? Då kan du vara den vi söker!

Vår kund arbetar med att förvärva, avyttra, äga, bebygga i egen regi och förvalta fast egendom och tomträtt för uthyrning av lokaler huvudsakligen till skol- och förskoleverksamhet och därmed bidra till bästa möjliga nyttjande av den samlade fasta egendomen, tomträtter och lokaler som används i alla de verksamheter som vår kund bedriver.
Arbetsuppgifter
Som Fastighetschef ansvarar du för att kommunens skolfastigheter förvaltas och utvecklas utifrån ägardirektiv samt hyresgästernas behov och förväntningar på kvalitet och leverans. Fastighetschefen rapporterar till VD, är chef över ett av bolagets tre affärsområden och ingår i bolagets ledningsgrupp där hen arbetar strategiskt med utvecklingsfrågor och effektiviseringsarbete. Uppdraget innebär att leda och planera verksamheten inom affärsområdet och att ha fullt ledningsansvar för både verksamhet och ekonomi inom området. Fastighetschefen har ett övergripande personalansvar för ca 30 medarbetare, med direkt personalansvar för fyra avdelningschefer samt en driftcontroller. Det ingår att delta i olika samarbetsforum och representera vår kund
Vem är du?
• Minst 5 års erfarenhet av fastighetsbranschen.
• Minst 3 års erfarenhet av ledarskap
• Minst 1 års erfarenhet av ledningsgruppsarbete
• Goda kunskaper om fastighetsförvaltning
• Erfarenhet av att arbeta i politiskt styrd organisation
• Erfarenhet av att ha varit chef över första linjens chefer
• Erfarenhet av att leda i förändring
• Erfarenhet av kvalitet och miljöstyrning

Du har även goda kunskaper i MS Office och kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. Som person är du bra på att samarbeta, flexibel och kan snabbt sätta dig in i nya uppgifter.
Du erbjuds
Ett spännande konsultuppdrag med omfattning på 100 % med start 2021-01-11 och som kommer löpa på i 6 månader med chans till förlängning. Placering i Uppsala samt på distans. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på [email protected]
Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Visa mindre

Interim projektcontroller sökes!

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. För kunds räkning söker vi en interim projektcontroller med erfarenhet av stora samhällsprojekt för ett uppdrag på 12 månader med start i maj 2021! ... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

För kunds räkning söker vi en interim projektcontroller med erfarenhet av stora samhällsprojekt för ett uppdrag på 12 månader med start i maj 2021! Är det dig vi söker?

Vår kund i Uppsala söker en extra resurs under året till deras ekonomiavdelning. Du kommer att arbeta med projektcontrolling av investerings- och spårvägsprojekt. Projektledarna ansvarar för kostnadsuppföljning och rapportering i respektive delprojekt samt projektet i sin helhet till projektstyrgruppen. Projektet söker nu en dedikerad projektcontroller knuten till projektet som sköter det praktiska arbetet och rapporterar till projektledningen. För en kvalitativ och hållbar rapportering krävs ett gott samarbete med projektledningen samt med både regionens och kommunens ekonomienheter. Kostnader följs upp mot en tillhandahållen fastställd projektplan.
Arbetsuppgifter:
- Ansvara för att följa upp utfall mot budget för hela projektet
- Ansvarar för mallar för uppföljning av delprojektens budgetar
- Månadsvis rapportera nedlagd tid och prognos för kvarstående arbeten. De månatliga utfallsrapporterna ska skickas vid givna tidpunkter.
- Hålla i månatliga avstämningsmöten med utpekade ansvariga för att följa upp nedlagda kostnader och ta fram prognoser. Avrop, ackumulerat utfall och slutkostnadsprognos behandlas på dessa möten.
- Delta på möten som konsulten blir kallad till inom projektet eller kalla till erforderliga arbetsmöten som erfordras för att på bästa sätt genomföra uppdraget.
Vem är du?
Vi söker dig som: 

• Har en utbildning som civilekonom eller motsvarande samt erfarenhet av controlling
• Har gedigen kompetens inom investering- och exploateringsprojekt
• Har erfarenhet av att ha arbetat med stora samhällsprojekt
• Är bekant med investerings- och exploateringsredovisning
• Har erfarenhet inom kommun eller annan offentlig organisation
• Goda kunskaper i MAP

Du erbjuds
Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med planerad start maj 2021 och beräknas pågå i 12 månader, med eventuell förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund alternativt gå in som underkonsult via eget bolag. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på [email protected]

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management Visa mindre

Receptionister sökes till myndighet i Uppsala

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Nu söker vi två receptionister till myndighet i Uppsala. Har du sedan tidigare erfarenhet av reception, växel och konferens? Välkommen i med en ansö... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Nu söker vi två receptionister till myndighet i Uppsala. Har du sedan tidigare erfarenhet av reception, växel och konferens? Välkommen i med en ansökan.

Arbetsbeskrivning
Två roller ska tillsättas. Den ena förväntas starta redan 23 april och löper tom. årsskiftet med ev. förlängning under 2022. Den andra tjänsten som ska tillsättas förväntas starta 1 september och löper tom. årsskiftet med ev. förlängning under 2022, på deltid.
I uppdraget ingår att bemanna myndighetens reception- och växel, men även att utföra andra service och administrativa uppgifter utifrån uppdrag från ansvarig chef.
Vem är du?
• gymnasium eller likvärdig utbildning, meriterande är om du har aktuell utbildning inom området
• minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet som receptionist och/eller växeltelefonist
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• erfarenhet av att använda telefonväxlar och hänvisningssystem
• kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Meriterande är om du uppfyller följande;

• erfarenhet från statliga verk och inom samma eller liknande domän
• erfarenhet av konferensvärdinna

Vad vi erbjuder
Ett konsultuppdrag som omfattar i Uppsala. Tjänst 1 ska börja 23 april och löper tom. årsskiftet med eventuell chans till förlängning under 2022 (arbetstid 8-16). Tjänst 2 ska börja 1 april och löper tom. årsskiftet med ev. chans till förlängning under 2022 (arbetstid 9-13).Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kajsa Lidén via mail: [email protected] 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. 
Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

HRBP sökes till globalt medicintekniskt bolag

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Drivs du av utveckling, förändring och av att få vara med och påverka? Trivs du bäst när du får arbeta tätt tillsammans med engagerade HR-kollegor, ... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Drivs du av utveckling, förändring och av att få vara med och påverka? Trivs du bäst när du får arbeta tätt tillsammans med engagerade HR-kollegor, men samtidigt ha mandat att driva ditt eget område? Då kommer du sannolikt trivas i rollen som HRBP hos vår kund i Uppsala.

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR Business Partner arbetar du affärsnära med alla HR processer. Du kommer att ha ansvaret för två kontor, Uppsala respektive Borlänge där du stöttar cheferna i olika HR-ärenden. Vidare kommer rollen innebära:

• Arbeta nära verksamhetscheferna och stötta dem konsultativt i olika HR-ärenden
• Tillsammans med HR-teamet utveckla både lokalt, och/eller i linje med koncernen, företagets HR-processer.
• Arbeta brett med alla olika områden inom HR, rekrytering, arbetsmiljö, löner, utbildning m.m.
• Vara ansvarig för vissa HR-processer och driva/projektleda dem löpande under året
• Underhålla personalstatistiken så att månadsrapporterna är korrekta.

Du tillhört ett HR-team om totalt tre personer och rapporterar till HR-chef. Månatliga resor till Borlänge förekommer i rollen.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har i grunden en högskoleutbildning inom HR eller motsvarande. Du har tidigare arbetat brett inom HR-området och har som minst fem års erfarenhet i en generalistroll eller motsvarande. Vi kommer värdera dina personliga egenskaper högt till denna roll och söker dig som vill vara med och bidra till utveckling, är självständig- och trygg i din yrkesroll och har enkelt för att ta människor. Du är orädd i ditt sätt och vågar driva processer framåt, samtidigt som du har en förmåga att anpassa dig efter förändrade förutsättningar.

Du erbjuds

En utvecklande och självständig roll hos ett spännande globalt bolag. Du kommer tillhöra ett sammansvetsat team, som tillsammans arbetar för utveckla och stötta verksamheten med alla delar inom HR. I den här rollen kommer du kunna göra stor skillnad!

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med tilltänkt start i november och löpande fram till oktober 2020. Uppdraget är med fördel placerat i Uppsala, men med möjlig placering i Stockholm. Vid frågor rörande rollen är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord: HR-generalist, HRBP, HR Business Partner, HR, Human Resources. Visa mindre

Fastighetsanalytiker sökes till kund i Uppsala!

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. För kunds räkning söker vi nu en erfaren fastighetsanalytiker med placering centrala Uppsala! Har du tre års dokumenterad erfarenhet av värderingar ... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

För kunds räkning söker vi nu en erfaren fastighetsanalytiker med placering centrala Uppsala! Har du tre års dokumenterad erfarenhet av värderingar av fastigheter? Är du tillgänglig för start i januari 2021?

Arbetsbeskrivning
Uppgifterna omfattar stöd i vår kunds nyproduktions- och renoveringsprojekt i form av:
- marknads- och nyttjandevärderingar
- investeringskalkylering
- lönsamhetsbedömningar

Värderingar ska ske i systemet Datscha, vilket bolaget ger tillgång till. Investeringskalkylering ska ske i bolagets mallar i Microsoft Excel. Värderingar och kalkyler sker i samarbete med avdelningen Fastighetsutveckling, vilken driver bolagets nyproduktions- och renoveringsprojekt.
Vem är du?
Vi söker dig som har:

• Minst tre års dokumenterad erfarenhet av värderingar av fastigheter enligt ortspris- och kassaflödesmetoderna.
• Minst tre års dokumenterad erfarenhet av investeringskalkyler.
• Minst ett referensprojekt med liknande uppgifter.
• Eftergymnasial utbildning på universitets- eller högskolenivå innehållande ekonomi, juridik eller teknik.

Kunskap och erfarenhet från fastighetsmarknaden i Uppsala eller Stockholm är meriterande.
Du erbjuds
Ett konsultuppdrag med start i januari 2021 till augusti 2021. Omfattningen kommer variera från 10 timmar till 60 timmar per månad. Placering i centrala Uppsala. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund alternativt gå in som underkonsult. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på [email protected]

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Controller sökes till kund i Uppsala!

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vår kund i centrala Uppsala behöver nu en förstärkning till sin ekonomiavdelning på 50-75%! De söker dig som har minst 5 års erfarenhet av controlli... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Vår kund i centrala Uppsala behöver nu en förstärkning till sin ekonomiavdelning på 50-75%! De söker dig som har minst 5 års erfarenhet av controlling, tidigare arbetat i Agresso samt är tillgänglig omgående för start. Är det dig vi söker?

Arbetsbeskrivning
I ditt uppdrag ingår att vara förvaltningens controller och i den rollen planera, genomföra och följa upp budgetarbete samt internkontroll. Du kommer att arbeta med samtliga ekonomiska processer, budgetarbete, uppföljningar, månads- och tertialrapportering etc i samverkan med enhetschef som är ekonomiansvarig. Du är ett stöd till flera chefer i ekonomifrågor. Stort fokus ligger på ekonomianalys och du arbetar nära verksamheterna. Du tillhör även vår kunds ekonomichefsgrupp, vilket innebär ett stort ekonomnätverk inom organisationen samt ett tydligt sammanhang att lyfta ekonomifrågor i.
Vem är du?
Vi söker dig som har god analytisk förmåga, är noggrann men har ett flexibelt förhållningssätt. Du är professionell och affärsmässig och trivs med att arbeta självständigt.

• Du har akademisk examen inom ekonomi samt 5 års dokumenterad erfarenhet som controller eller liknande ekonomifunktion.
• Du har erfarenhet av att leda processer/utvecklingsprojekt.
• Du uttrycker dig mycket väl på svenska i tal och skrift.
• Det är meriterande för tjänsten att ha arbetat inom offentlig verksamhet.

Du erbjuds
Ett konsultuppdrag med omfattning på deltid (50% eller 75%) med start omgående och kommer löpa i ca 6 månader, med eventuell förlängning. Placering i centrala Uppsala. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på [email protected]

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

VD - Assistent till Frilans Finans

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du jobba i ett team och göra det möjligt för människor att förverkliga sina yrkesdrömmar – att få göra sin grej? Vi som jobbar i teamet ser att... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Vill du jobba i ett team och göra det möjligt för människor att förverkliga sina yrkesdrömmar – att få göra sin grej? Vi som jobbar i teamet ser att man passar bra in om man är serviceminded, glad, personlig, ansvarstagande, prestigelös och omhändertagande (det vi internt kallar "caretaking").

Tjänsten
Vi söker nu för omgående tillsättning en VD-Assistent (via Jurek inhyrd konsult initialt som kan bli en fast tjänst för rätt person) som kommer att arbeta nära VD och ansvara för att avlasta VD i den löpande verksamheten och frigöra VDs tid till att få möjlighet att arbeta mer med affärsutveckling och visionsarbete. Som VD-Assistent ser du till att VD är uppdaterad i det som händer i organisationen och omvärlden. Du rapporterar till VD.

Arbetsuppgifter inkluderar men är inte begränsade till:
• Managera, koordinera och besvara VDs mejl och inbjudningar
• Boka in och förbereda möten och åtaganden. Även delta vid möten
• Protokollskrivning vid ledningsgruppsmöten och styrelsemöten (protokoll förs på engelska oavsett om mötet förs på svenska)
• Självständig koordinering av kalender- och reseadministration, hjälper VD att planera kommande period
• Organisera konferenser
• Attestera och kontrollera fakturor ställda till VD
• Hjälp med formatering, översättning och annat administrativt åt VD
• Kontroll att organisationen följer tidsplanering i ledning- och styrning
• Sammanställning av dokument inför möten, aktivitetsplaner, Balance Score Card med mera.
• Hjälper VD med uppföljning av initiativ
• Stöd till ledningsgrupp vid behov och mån av tid
• Hantering av vissa administrativa delar och möten gällande branschorganisationen (där VD är ordförande)
• Deltaga vid mässor
• Övrig support och stöd till organisationen

I rollen som VD-Assistent kommer du i kontakt med sekretessbelagd och strikt konfidentiell information gällande bolaget och dess affärer samt information rörande VD eller VD´s familj varför det är av största vikt att du har en hög integritet och är van att hantera och bevara sekretessbelagd information med mycket gott omdöme.

Din personlighet och erfarenhet
Frilans Finans värdeord är caretaking, ansvarstagande, möjliggörande och premium tech. Caretaking är något vi värderar högt och som står för hög serviceinställning, empati, noggrannhet, och god kommunikation. Du är därför bra på att samarbeta samt att skapa och bibehålla förtroendefulla relationer, ha en god planering- och prioriteringsförmåga, vara kommunikativ (muntligt och skriftligt), driven, serviceminded, självgående, strukturerad och ansvarstagande.

Arbetslivserfarenheten tror vi består av liknande administrativa arbetsuppgifter från bolag som är i uppväxtfas. Vi ser gärna att du arbetat i en verksamhet som fokuserar på arbetsrätt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, samt har god datorvana, främst inom Office-paketet.

För att trivas i vår självstyrande och stödjande organisation så bör du trivas med att arbeta med stor självständighet och eget ansvar. Du bör också ha ett genuint intresse att få våra egenanställda och uppdragsbaserade arbetare på våra andra marknader att växa. Frilans Finans är i stark tillväxt och har en familjär organisation där alla medarbetare arbetar självständigt i en typiskt entreprenöriell och föränderlig miljö där beslutsvägarna är korta och avstånden mellan avdelningarna likaså.

Ansökan:
Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill arbeta i ett dynamiskt, entreprenöriellt och växande företag samt är tillgänglig med kort varsel är vi mycket intresserade av din ansökan med CV och personligt brev snarast möjligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i detta uppdrag och kommer att intervjua löpande för en snar tillsättning. Vill du veta mer om tjänsten går det bra att kontakta Susanne Waering på Jurek.

Lite mer om oss:
Frilans Finans har sedan starten 1999 hjälpt fler än 55 000 egenanställda att fakturera utan att ha eget företag. Genom egenanställning kan man till exempel ta betalt för arbete som utförs vid sidan av sitt ordinarie jobb, testa om en affärsidé lyfter utan att starta företag, eller bedriva verksamhet utan att behöva lägga energi på administration och pappersarbete – man behöver bara göra sin grejVår organisationskultur genomsyras av viljan att hjälpa varandra och våra egenanställda och vi får energi från våra egenanställda och den nytta vår verksamhet skapar, för dem och för samhället. I Sverige, där vi är marknadsledande, börjar egenanställningen bli allt mer etablerad. I Norge börjar hjulen snurra allt snabbare och i Frankrike är vi på väg upp ur startblocken. Så vår resa har bara börjat... Gå gärna in på www.frilansfinans.se för mer information.

 

Sökord: VD-assistent, Assistent, Koordinator, Chefsassistent, Sekreterare Visa mindre

Självgående Redovisningsekonom till familjärt bolag i Uppsala

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Arbetsbeskrivning För kunds räkning söker vi nu en självgående och prestigelös Redovisningsekonom som är en fena på redovisning. Dina huvudsakliga ... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en självgående och prestigelös Redovisningsekonom som är en fena på redovisning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

• Löpande redovisning
• Avstämningar
• Månads- och årsbokslut
• Rapportering och månadsuppföljning
• Upprättande av årsredovisning

Vem är du?

Vi söker dig med seniora kunskaper inom redovisning, som är självgående från "ax till limpa" inklusive bokslut, hantera moms och skatt samt upprätta årsredovisning. Som person är du noggrann, strukturerad och ambitiös samt har en god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du är initiativtagande, flexibel och förändringsbenägen. Du har en god problemlösningsförmåga och ser helheten. Det är meriterande om du har erfarenhet av olika ekonomisystem samt besitter goda kunskaper inom MS Office- fokus på Excel.

Du erbjuds

En tjänst som redovisningsekonom hos ett familjärt bolag tillhörande en internationell koncern. Kunden sitter i mycket trevliga lokaler vid Librobäck i Uppsala. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget är med start omgående och kommer pågå fram till slutet av februari.

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se Visa mindre

Interim lönechef till lönebyrå i Uppsala

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vår kund, en lönebyrå belägen i Uppsala, söker nu en interimslösning för en lönechef som ska ansvara för en avledning om 10-12 lönekonsulter. Har du... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Vår kund, en lönebyrå belägen i Uppsala, söker nu en interimslösning för en lönechef som ska ansvara för en avledning om 10-12 lönekonsulter. Har du förståelse för lönearbete och har en gedigen erfarenhet av personalansvar? Har du en naturlig förmåga att coacha andra och få din personal att göra ett effektivt arbete, samtidigt som personalen är välmående och engagerade?

Är du positiv och kan arbeta med ett eget driv och engagemang? Då kanske detta uppdrag är något för dig!

Arbetsbeskrivning
I rollen som interim lönechef kommer ditt huvudfokus ligga på ditt personalansvar där du ansvarar för att engagera och coacha dina medarbetare till att göra ett bra och effektivt arbete. Du ansvara för en effektiv resursplanering och att se till helheten och verka för hela företagets framgång.

Vem är du?
Vi söker dig med gedigen efterenhet som ledare och har tidigare haft personalansvar över en större grupp, du har god förståelse för att coacha och engagera medarbetare. Vi ser att du har en förståelse för lönearbetet och gärna ha tidigare ansvarat över en löneavdelning. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat på ett outsourcingbolag.

Vi lägger stor vikt vid sina personliga egenskaper och ser att du ä ren positiv och driven person som har en god förmåga att leda andra. Du har skinn på näsan och har lätt att snabbt sätta dig in i nya situationer, samtidigt som du är ödmjuk och lyssna till andras behov. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är kommunikativ och ansvarstagande och är lösningsorienterad.

Du erbjuds
Du erbjuds ett utvecklande arbete i ett engagerat team med kompetenta medarbetare. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående, vilket kommer pågå fram till slutet av augusti. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Evelina Thimper på [email protected]

Vi uppmuntrar underkonsulter att söka denna tjänst!

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: Chef, Interim, Lönechef, Löneadministratör, Lönekonsult, Löneansvarig, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönesekreterare, Lönespecialist, Lönechef, Lönehantering, Payroll service, Lönebyrå, Lönesystem, Head of Payroll Visa mindre