Lediga jobb Lernia i Uppsala

Se alla lediga jobb från Lernia i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Förrådsoperatör sökes till kund i Uppsala

Ansök    Feb 17    Lernia    Lagerarbetare
Om företaget Vi söker nu en förrådsoperatör till ett globalt företag i centrala Uppsala. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna är varierande och består bland annat utav att genomföra godsmottagning, ankomstkontroll och lagerläggning. Dispensera och leverera ut produktivt material enligt plocklistor. Utföra städ av förråd enligt gällande instruktion samt underhåll. Allt arbete utförs med hjälp av datorer. Formell kompetens - Erfarenhet av truckkörning - ... Visa mer
Om företaget

Vi söker nu en förrådsoperatör till ett globalt företag i centrala Uppsala.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och består bland annat utav att genomföra godsmottagning, ankomstkontroll och lagerläggning. Dispensera och leverera ut produktivt material enligt plocklistor. Utföra städ av förråd enligt gällande instruktion samt underhåll.

Allt arbete utförs med hjälp av datorer.

Formell kompetens

- Erfarenhet av truckkörning
- Truckkort A och B
- God svenska, både vad gäller muntliga och skriftliga instruktioner

Meriterande kompetens

- Erfarenhet av IT-systemen ClearOrbit och Oracle
- Erfarenhet av lager- och logistikarbete
- Erfarenhet av orderhantering och lageradministration

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående/ Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta:

[email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Ekonom med inriktning fastighetsekonomi sökes för kunds räkning

Ansök    Feb 20    Lernia    Fastighetsekonom
Är du ekonom med erfarenhet av fastighetsfrågor och fastighetsekonomi och vill arbeta med ett självständigt, omväxlande och stimulerande jobb med utvecklingspotential? Då har vi ett konsultuppdrag för dig hos vår kund i Centrala Uppsala. OM TJÄNSTEN Vi söker nu en ekonom med inriktning fastighetsekonomi för ett konsultuppdrag inom offentlig verksamhet i Uppsala. Uppdraget förväntas pågå under ca 6 månader men kan för rätt person leda till en anställning... Visa mer
Är du ekonom med erfarenhet av fastighetsfrågor och fastighetsekonomi och vill arbeta med ett självständigt, omväxlande och stimulerande jobb med utvecklingspotential? Då har vi ett konsultuppdrag för dig hos vår kund i Centrala Uppsala.

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu en ekonom med inriktning fastighetsekonomi för ett konsultuppdrag inom offentlig verksamhet i Uppsala. Uppdraget förväntas pågå under ca 6 månader men kan för rätt person leda till en anställning direkt hos kunden. Uppdraget innebär att vara ett nära stöd till chefer och administratörer inom området samt att arbeta med utveckling av ekonomiska rutiner och ekonomistyrning med fokus på att säkerställa en korrekt redovisning för såväl enskilda fastighetsobjekt som lokalförsörjningen totalt. I uppdraget ingår även arbete med investeringar och anläggningsredovisning. Du kommer arbeta i Agresso som ekonomisystem, Hypergene som beslutsstöd och LEB som fastighetssystem.

I ditt uppdrag förväntas du ha god förmåga till problemlösning och kritiskt tänkande. Du förväntas såväl självständigt som i samverkan med andra bidra i budget- och prognosarbetet som utgör grunden i enhetens uppdrag samt ge information om stöd till förvaltare och enhetschefer vid bokslut och rapportering. Du arbetar tillsammans med teamet för kontinuerlig utveckling och förbättring av arbetssätt och rutiner

OM DIG

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning ekonomistyrning, fastighetsekonomi, redovisning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från fastighetsbranschen. Du har också god vana att hålla samman rapportering och analys samt att driva utvecklingsarbete inom området. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt i affärssystem och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i något fastighetssystem.

För att lyckas i rollen som ekonom behöver du vara strukturerad, analytisk och drivande. Du har ett kundorienterat, konsultativt arbetssätt där helhetssyn och blick för utveckling av effektiva arbetssätt är viktigt.

Som person är du självgående och har lätt för att samarbeta. Du har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap samt har förmågan att fokusera på rätt saker.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: kontorstider mån - fre
• Tillträde: omgående
• Anställningsform: visstid 6 månader med möjlighet till anställning direkt hos kundenOM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Projektadministratör till Forsmark

Ansök    Feb 18    Lernia    Administrativ assistent
Om företaget Är du administrativt skicklig och gillar problemlösning? Tycker du om att stötta personer och vill arbeta på ett internationellt företag där du får stor inblick i verksamheten? Vi söker nu en erfaren projektadministratör till Forsmark. Under uppdragsperioden är du anställd av Lernia och uthyrd till företaget. Arbetsuppgifter Som projektadministratör kommer du att: • Vara en del av projektstödsteamet och rapportera till projektledaren. •... Visa mer
Om företaget

Är du administrativt skicklig och gillar problemlösning? Tycker du om att stötta personer och vill arbeta på ett internationellt företag där du får stor inblick i verksamheten? Vi söker nu en erfaren projektadministratör till Forsmark.
Under uppdragsperioden är du anställd av Lernia och uthyrd till företaget.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör kommer du att:

• Vara en del av projektstödsteamet och rapportera till projektledaren.
• Ta fram planer, rapporter och beslutsunderlag
• Stöttar projektledaren med administrativa uppgifter, ekonomiska uppföljningar/analyser.
• Agera delprojektledare för projektstaber alternativt ställföreträdande projektledare då denne inte är närvarande
• Planerings- och Primavera-kompetens är meriterande

Formell kompetens

- Minst 6 års erfarenhet av att arbeta i en liknande position.
- Erfarenhet av att arbeta i projektmiljö som stöder flera projekt
- Erfarenhet av dokumenthantering
- Mycket goda kunskaper i MS Office
- Du kan engelska i såväl tal som skrift

Personliga egenskaper

• Lösningsfokuserad
• Engagerad och driven
• God kommunikatör samt anpassar kommunikationen efter målgrupp
• Mycket god administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta:

[email protected]

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Produktionsplanerare sökes till kund i Uppsala

Om tjänsten Vi söker nu en Produktionsplanerare till en global kund i Uppsala med start omgående. Har du lätt för att lära dig, god datorvana och ett serviceinriktat arbetssätt är detta ett jobb för dig! Arbetsuppgifter - Planera produktion - Ansvara för att produkterna finns i lager - Koordinera arbetsuppgifter - Arbete i IT-system Vem söker vi? Vi söker dig som har erfarenhet av produktion eller kontorsarbete, god datorvana, kan både svenska och e... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker nu en Produktionsplanerare till en global kund i Uppsala med start omgående. Har du lätt för att lära dig, god datorvana och ett serviceinriktat arbetssätt är detta ett jobb för dig!

Arbetsuppgifter

- Planera produktion
- Ansvara för att produkterna finns i lager
- Koordinera arbetsuppgifter
- Arbete i IT-system

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av produktion eller kontorsarbete, god datorvana, kan både svenska och engelska, är snabblärd och uppmärksam. Vidare är du noggrann, snabb på att fatta beslut, har ett logiskt tänkande och bra på att ha flera bollar i luften samtidigt.

Det är meriterande om du har:

- Erfarenhet av produktionsplanering
- Kunskaper i ERP- system så som Oracle och SAP

Anställningsform/omfattning/ort
Visstid/heltid/Uppsala

Arbetstider: Måndag - fredag 08:00-16:25

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information

Detta är ett konsultuppdrag som startar omgående och förväntas pågå i 6 månader.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Sök tjänsten redan idag!

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta:

[email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Mättekniker sökes för kunds räkning

Ansök    Feb 13    Lernia    Automationselektriker
Söker du en ny utmaning och vill utvecklas och växa i din yrkesroll? Vi söker nu tekniker inom elmätning till vår attraktiva kund i Uppsala! Arbetsuppgifter Som mättekniker kommer du att: • Arbeta med service av elmätare kategori 1-5 • Arbeta med kontroll och utredning av felaktiga komponenter (elektronik och mekanik) som upptäcks i monteringen med tillhörande avvikelserapporter • Arbeta och verka med ständiga förbättringar Formell kompetens Vi sök... Visa mer
Söker du en ny utmaning och vill utvecklas och växa i din yrkesroll? Vi söker nu tekniker inom elmätning till vår attraktiva kund i Uppsala!

Arbetsuppgifter

Som mättekniker kommer du att:

• Arbeta med service av elmätare kategori 1-5
• Arbeta med kontroll och utredning av felaktiga komponenter (elektronik och mekanik) som upptäcks i monteringen med tillhörande avvikelserapporter
• Arbeta och verka med ständiga förbättringar

Formell kompetens

Vi söker dig som har en teknisk utbildning/gymnasieingenjör innehållande mätteknik, elektronik eller motsvarande på gymnasienivå. Du behöver även kunna flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av:

• Elmätarjobb kategori 1-5
• Att mäta och kontrollera elektronik
• Att hantera mätmaskiner och mätdon

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är självgående och arbetar strukturerat. Du bör ha lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder och har en hög serviceanda. Kunden sätter säkerheten främst, det är därför viktigt att du har högt säkerhetstänk.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta:
[email protected]

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Tveka därför inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Dokumentationsspecialist sökes för uppdrag i Uppsala

Ansök    Feb 17    Lernia    Dokumentalist
Om uppdraget Vi söker nu en dokumentationsspecialist till global kund i Uppsala. I rollen som dokumentationsspecialist kommer du att granska och godkänna tekniska dokument, samarbeta med leverantörer, överföra dokument till kunder samt presentera produktdokumentation. Formell kompetens Vi söker dig som har: • Minst teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande • arbetslivserfarenhet • Pratar svenska och engelska • Vana att arbeta i It-system • Merit... Visa mer
Om uppdraget

Vi söker nu en dokumentationsspecialist till global kund i Uppsala. I rollen som dokumentationsspecialist kommer du att granska och godkänna tekniska dokument, samarbeta med leverantörer, överföra dokument till kunder samt presentera produktdokumentation.

Formell kompetens

Vi söker dig som har:

• Minst teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande
• arbetslivserfarenhet
• Pratar svenska och engelska
• Vana att arbeta i It-system
• Meriterande om du har utbildning från maskinteknisk högskola
• Meriterande om du har erfarenhet från läkemedelsindustrin

Personliga egenskaper

Som person ser vi gärna att du:

• Kan ta egna initiativ och fatta beslut
• Är noggrann och flexibel
• Har ett tekniskt intresse
• Har god förmåga att både arbeta i grupp samt självständigt
• Kundfokuserad och serviceinriktad

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta:

[email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Laboratoriespecialist sökes för uppdrag hos kund

Ansök    Feb 11    Lernia    Laboratorieassistent
Om uppdraget Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom life science. Avdelningen du kommer att jobba på är quality control. På denna avdelning jobbar man med att kvalitetskontrollera produktionen. Arbetsuppgifter Som laboratoriespecialist kommer du att kvalitetskontrollera gällande instruktioner och rutiner samt bedöma analysstatus. Du kommer att utföra analyser enligt gällande instruktioner, avrapportera, kontrollgranska analysresultat,... Visa mer
Om uppdraget

Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom life science. Avdelningen du kommer att jobba på är quality control. På denna avdelning jobbar man med att kvalitetskontrollera produktionen.

Arbetsuppgifter

Som laboratoriespecialist kommer du att kvalitetskontrollera gällande instruktioner och rutiner samt bedöma analysstatus. Du kommer att utföra analyser enligt gällande instruktioner, avrapportera, kontrollgranska analysresultat, starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser. Du kommer även att utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument.

Formell kompetens

• Utbildning inom kemi
• Kunna prata,läsa och skriva på svenska
• Erfarenhet från ISO 9001 alternativt GMP
• Erfarenhet av officepaketet

Meriterande kompetens

• Erfarenhet av proteinkemi
• Labvana
• Kunskap inom programmering

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är:
• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Positiv
• Förmåga att utföra flera olika arbetsmoment parallellt

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta:

[email protected]

0722541608

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Vi söker en upphandlare för uppdrag hos Vattenfall i Uppsala!

Ansök    Feb 11    Lernia    Upphandlare
Om företaget Vattenfall AB, BU Heat Sweden producerar, distribuerar och levererar fjärrvärme, fjärrkyla, ånga och el till fastighetsbolag, industrier, offentliga lokaler, villaägare och elbörsen Nord Pool. Verksamheten omfattar hela värdekedjan från produktion till försäljning. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer omfatta hela upphandlingsprocessen från behovsanalys till färdigförhandlade ramavtal och kontrakt till alla verksamheter inom Vattenf... Visa mer
Om företaget

Vattenfall AB, BU Heat Sweden producerar, distribuerar och levererar fjärrvärme, fjärrkyla, ånga och el till fastighetsbolag, industrier, offentliga lokaler, villaägare och elbörsen Nord Pool. Verksamheten omfattar hela värdekedjan från produktion till försäljning.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer omfatta hela upphandlingsprocessen från behovsanalys till färdigförhandlade ramavtal och kontrakt till alla verksamheter inom Vattenfall AB, Heat Sweden.

Formell kompetens

• Minst högskoleutbildning, helst med inriktning entreprenadjuridik
• Lång erfarenhet av upphandlingar inom Entreprenad mot avtalen AB04/ABT06 samt om möjligt mot ABA99

Meriterande kompetens


Erfarenhet av offentlig upphandling mot LUF (Lagen om offentlig upphandling inom försörjningssektorn)

Personliga egenskaper

Du är flexibel, har god struktur och hög samarbetsförmåga.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta:

[email protected]

0722541608

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Labbspecialist sökes för uppdrag hos global kund

Ansök    Feb 7    Lernia    Laborant, kemi
Om uppdraget Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin. Avdelningen är quality control. Denna avdelning arbetar med att analysera och kvalitetskontrollera produktionen. Arbetsuppgifter Som laboratoriespecialist kommer du bland annat kvalitetskontrollera produkter enligt gällande instruktioner och rutiner samt bedöma analysstatus. Du kommer även att avrapportera, kontrollgranska och utföra analysacceptans på produkter ... Visa mer
Om uppdraget

Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin. Avdelningen är quality control. Denna avdelning arbetar med att analysera och kvalitetskontrollera produktionen.

Arbetsuppgifter

Som laboratoriespecialist kommer du bland annat kvalitetskontrollera produkter enligt gällande instruktioner och rutiner samt bedöma analysstatus. Du kommer även att avrapportera, kontrollgranska och utföra analysacceptans på produkter och uppdragsanalyser samt starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser. I rollen ingår även utförande av kontroller, kalibreringar, uppdatera och godkänna arbetsinstruktioner samt underhåll av analysinstrument.

Formell kompetens

• Minst gymnasiekompetens inom kemi/naturvetenskap
• Praktisk erfarenhet av att jobba i kemilabb
• Kunna göra sig förstådd och förstå svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av att arbeta i windows och med officepaketet

Meriterande kompetens

• Examen från universitet inom kemi/analytisk kemi/biokemi
• Tidigare erfarenhet av laborativt arbete på ett QC-kemi labb
• Flytande svenska och engelska
• Praktisk och teoretisk erfarenhet av kromatografi och titrering
• Erfarenhet av CAPA processen
• Erfarenhet av GMP
• Erfarenhet av något av systemen: Trackwise, Oracle, Magic, Infor EAM, Unicorn, LabX

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är:
• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Positiv, uppmuntrar och inspirerar andra
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallellt
• Gillar att arbeta i förändring och driva förändringsarbete

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Konsultchef sökes (vikariat)

Ansök    Jan 28    Lernia    Rekryterare/Rekryteringskonsult
Lernia ger inte bara möjligheten att utvecklas inom ett av Sveriges ledande kunskapsföretag, hos Lernia bidrar du också till att skapa ett samhälle där människor kan försörja sig själva och känna sig behövda och får företag kan växa och blomstra. Vill du vara med och bidra? Vi söker nu en driven och relationsinriktad konsultchef till vårt team i Uppsala! OM LERNIA Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställn... Visa mer
Lernia ger inte bara möjligheten att utvecklas inom ett av Sveriges ledande kunskapsföretag, hos Lernia bidrar du också till att skapa ett samhälle där människor kan försörja sig själva och känna sig behövda och får företag kan växa och blomstra. Vill du vara med och bidra? Vi söker nu en driven och relationsinriktad konsultchef till vårt team i Uppsala!

OM LERNIA

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu en vikarierande konsultchef till vårat kontor i Uppsala. Som konsultchef har du både personal- och kundansvar där du arbetar med bemanningsuppdrag till Lernias kunder. En stor del av dina konsulter och kunder verkar inom tjänstemannaområdet. Vidare kommer du att driva kontorets rekryteringsprocesser framåt tillsammans med rekryterare vilket innebär kundmöten, annonsering, CV-urval och intervjuer. Vidare ansvarar du för konsulternas introduktion, avtalsskrivning och uppföljning. Arbete med sälj och utveckla kundrelationer ingår också i rollen.

Vi sitter i mysiga lokaler i centrala Uppsala. Du kommer ingå i ett litet team där du ges stor frihet och möjlighet att fatta egna beslut där du planerar din arbetsvecka självständigt.

OM DIG

• Utbildning inom personalområdet eller motsvarande erfarenheter inhämtat från arbetslivet
• Grundläggande kunskaper i arbetsrätt
• Erfarenhet av rekrytering/bemanning
• Goda kunskaper i svenska såväl tal som skrift
• Körkort B

Det är meriterande om du har erfarenhet av bemanningsbranschen och/eller haft personalansvar tidigare. Arbete med sälj är också meriterande.

Som person är du framåt, orädd och affärsinriktad. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och har en hög social kompetens. Vidare är du strukturerad och bra på att arbeta med flera olika arbetsuppgifter parallellt. Du är trygg i dig själv och vågar ta för dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: heltid mån - fre, kontorstider
• Anställningsform: Vikariat fram till dec 2020 med chans till förlängning
• Tillträde: omgående

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare [email protected]
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Redovisningsekonom sökes för uppdrag hos global kund

Ansök    Feb 6    Lernia    Redovisningsekonom
Vi söker nu en redovisningsekonom för uppdrag hos vår kund i Uppsala! OM TJÄNSTEN Du kommer att ingå i en trivsam ekonomigrupp på 3-4 personer. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara att hantera leverantörsreskontra, kundreskontra, löpande bokföring, betalningar, kontoavstämningar framförallt kassa och bank, åldersanalys och bevakning av obetalda fakturor, vara backup till övriga på avdelning samt legal redovisning. OM DIG Vi söker dig som... Visa mer
Vi söker nu en redovisningsekonom för uppdrag hos vår kund i Uppsala!

OM TJÄNSTEN

Du kommer att ingå i en trivsam ekonomigrupp på 3-4 personer. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara att hantera leverantörsreskontra, kundreskontra, löpande bokföring, betalningar, kontoavstämningar framförallt kassa och bank, åldersanalys och bevakning av obetalda fakturor, vara backup till övriga på avdelning samt legal redovisning.

OM DIG

Vi söker dig som har 1-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har kunskaper i Office-paketet, framförallt goda kunskaper i Excel.

Som person är du driven, ambitiös, strukturerad, och trivs med förändrings och förbättringsarbeten. Du är ansvarstagande, tar initiativ och är målinriktad. Då rollen innebär att du har omfattande internationell kontakt krävs det att du är kommunikativ, flexibel och komfortabel med det engelska språket. Vidare är du social och arbetar väl i såväl grupp som självständigt.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Tekniska skribenter sökes för uppdrag hos global kund

Ansök    Jan 27    Lernia    Copywriter
Vill du arbeta på ett globalt life science företag och få en möjlighet att prova rollen som teknisk skribent? Då är det här jobbet för dig! Vi söker dig som trivs med att skriva och arbeta administrativt. Arbetsuppgifter Som teknisk skribent kommer du att arbeta med instruktioner och manualer för kundens produkter. Avdelningen du kommer att arbeta på tar fram användarinstruktioner till företagets produkter. Du kommer bland annat arbeta med re-branding o... Visa mer
Vill du arbeta på ett globalt life science företag och få en möjlighet att prova rollen som teknisk skribent? Då är det här jobbet för dig! Vi söker dig som trivs med att skriva och arbeta administrativt.

Arbetsuppgifter

Som teknisk skribent kommer du att arbeta med instruktioner och manualer för kundens produkter. Avdelningen du kommer att arbeta på tar fram användarinstruktioner till företagets produkter. Du kommer bland annat arbeta med re-branding och felsökning av befintliga instruktioner.

Formell kompetens

• Gymnasial utbildning
• God datavana
• Mycket goda kunskaper i engelska
• Goda kunskaper i Microsoft Office

Det är meriterande om du har kunskap inom photoshop och XML.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med datorer, men det är inget krav. Som person är du noggrann, strukturerad och har ett öga för detaljer. Du bör vara initiativrik, ha ett stort tålamod samt ha en stor analytisk förmåga.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Februari 2020

Övrig information
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att söka!

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på:

[email protected]

0722545802 Visa mindre

Systemadministratör till IT-avdelning sökes

Ansök    Jan 9    Lernia    Systemadministratör
Vi söker nu en serviceinriktad systemadministratör till Gamla Uppsala Buss IT-avdelning. GUB bedriver Region Uppsalas stadsbusstrafik samt sjukresor. Företaget bedriver även en egen bussförarutbildning. Företaget är beläget i centrala Uppsala och har mer än 500 anställda. Vi söker nu dig som vill arbeta i ett spännande företag med varierade arbetsuppgifter inom IT-området. Arbetsuppgifter Som systemadministratör kommer du att arbeta med intern IT-suppor... Visa mer
Vi söker nu en serviceinriktad systemadministratör till Gamla Uppsala Buss IT-avdelning. GUB bedriver Region Uppsalas stadsbusstrafik samt sjukresor. Företaget bedriver även en egen bussförarutbildning. Företaget är beläget i centrala Uppsala och har mer än 500 anställda.

Vi söker nu dig som vill arbeta i ett spännande företag med varierade arbetsuppgifter inom IT-området.

Arbetsuppgifter
Som systemadministratör kommer du att arbeta med intern IT-support, sköta serverdrift, installera Windowsklienter samt delta vid installation och administration av servrar och nätverk. Du kommer även arbeta och vara delaktig i olika projekt. Du kommer ha mycket kontakt med intern personal och supporta dem i deras användande av Windows-datorer. Du kommer ingå i företagets IT-grupp som består av fyra medarbetare som har ett tätt samarbete med varandra.

Formell kompetens

- Universitetsutbildning i systemvetenskap eller motsvarande kompetens hämtad från arbetslivet
- Goda kunskaper i Windows
- Grundläggande förståelse och kännedom om nätverk
- Goda kunskaper i svenska
- Körkort B

Kunskaper inom Active Directory och Group Policies, virtualisering (VMware eller Hyper-V) samt -databaser är mycket meriterande. Vidare är det fördelaktigt om du har arbetat med Office 365, Wordpress, Linux, Exchange och programmering.

Din bakgrund

Vi tror att du är i början av din karriär och är redo för att ta nästa steg inom ett företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT- och systemfrågor och som trivs med varierande arbetsuppgifter. Vi tror att du är en social person som har lätt för att ta kontakt med människor och bra på att samarbeta tätt ihop med andra. Vi söker dig som är nyutexaminerad och/eller har ett par års erfarenhet av liknande arbete.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad, prestigelös och bra på att snabbt sätta dig in i olika sammanhang. Rollen kräver en flexibel inställning då arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag. Du är en lagspelare som trivs att arbeta tätt tillsammans med ett team som arbetar mot gemensamma mål. Vidare är du pedagogiskt lagd, bra på att ta egna initiativ och lösa problem.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning / Heltid / Uppsala

Arbetstider: måndag - fredag, kontorstider med viss flextid.

Schemalagd beredskap dygnet runt gäller cirka 15-20 veckor per år med beredskap i hemmet eller annan plats som överenskommits med arbetsledningen för varje tillfälle.

Tillträdesdag

Senast februari 2020

Information
Som anställd hos GUB blir du en del av ett glatt gäng där din kompetens gör nytta. Företaget erbjuder kompetensutveckling, förmånliga personalaktiviteter såsom utbildningar, friskvård och aktivitetsdagar.

Detta är ett rekryteringsuppdrag åt GUB och alla frågor rörande rekryteringen eller tjänsten ska gå genom Lernia. Har du några frågor vänligen kontakta Ida Grimsby på [email protected] eller på telefonnummer 0722-541608.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Labbspecialist sökes för uppdrag till global kund i Uppsala

Ansök    Jan 20    Lernia    Laborant, kemi
Om företaget Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin. Du kommer att tillhöra avdelningen Quality Controll som består utav 6 sektioner. Avdelningen består utav cirka 85 personer där man samarbetar och stöttar varandra. Arbetsuppgifterna består främst utav att analysera och kvalitetskontrollera produkter som tillverkas inom företaget. Arbetsuppgifter Som laboratoriespecialist kommer du främst att kvalitetskontrollera... Visa mer
Om företaget

Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin. Du kommer att tillhöra avdelningen Quality Controll som består utav 6 sektioner. Avdelningen består utav cirka 85 personer där man samarbetar och stöttar varandra. Arbetsuppgifterna består främst utav att analysera och kvalitetskontrollera produkter som tillverkas inom företaget.

Arbetsuppgifter

Som laboratoriespecialist kommer du främst att kvalitetskontrollera produkter enligt gällande instruktioner och rutiner samt bedöma analysstatus, detta innefattar:

• Utföra analyser enligt gällande instruktioner
• Avrapportera och kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument

Formell kompetens

• Högskoleingenjör inom kemi, analytisk kemi, biokemi eller liknande
• Förstår och gör dig förstådd på svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av arbete i Windows och Office paketet

Det är meriterande om du har:

• Tidigare erfarenhet av laborativt arbete på ett QC-kemi labb
• Praktisk och teoretisk erfarenhet av kromatografi
• Erfarenhet av ISO 9001 alternativt GMP
• Erfarenhet från programmering av Java, Phyton, Excel VBA

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är:

• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Positiv, uppmuntrar och inspirerar andra
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallellt
• Gillar att arbeta i förändring och driva förändringsarbete

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Business controller till global kund i Uppsala!

Ansök    Jan 16    Lernia    Business controller
Om företaget Företaget är ett globalt företag verksamt inom life-science. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta tillsammans med en ekonomichef och ett operativt team för att utveckla den årliga budgeten. Du kommer även att tillhandahålla analys av resultat samt identifiera & spåra nyckeltal samtidigt som du ger råd till ledningsgruppen om risker och möjligheter samt rekommenderar åtgärder. I rollen ska du även bidra till att förbättra effektiviteten och... Visa mer
Om företaget

Företaget är ett globalt företag verksamt inom life-science.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tillsammans med en ekonomichef och ett operativt team för att utveckla den årliga budgeten. Du kommer även att tillhandahålla analys av resultat samt identifiera & spåra nyckeltal samtidigt som du ger råd till ledningsgruppen om risker och möjligheter samt rekommenderar åtgärder. I rollen ska du även bidra till att förbättra effektiviteten och prestanda samt tillhandahålla finansiell information av hög kvalitet. Du ska även samarbeta med verksamhetschefer för att förbättra produktiviteten. I rollen ingår det även att hantera produktionens månatliga uppskattningar och slutprocesser för månadsslutet. Du kommer även jobba med finansiell planering och analysering (FP&A), resultaträkning (P&L) samt kommunicera resultat till chefer och andra intressenter. I arbetsuppgifterna ingår det även att stötta i de årliga framtagandet av SPC (Standard production cost).

Formell kompetens

• Minst en kandidatexamen inom ekonomi
• Minst 3-5 års erfarenhet av att jobba som business controller
• God kunskap i svenska och engelska
• Stora analytiska färdigheter
• Erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem
• Mycket god kunskap inom Excel

Meriterande kompetens

• Tidigare erfarenhet av supply chain ekonomi, helst inom ekonomisk produktion
• Grundläggande förståelse av SOX och GAAP

Personliga egenskaper

Vi ser att du är bra på problemlösning och tar till dig nya idéer snabbt. Du är även bra på att kommunicera komplex ekonomisk information både skriftligt och muntligt och kan göra den lätt att förstå. För att trivas i rollen ser vi även att du är bekväm i att leverera svåra meddelanden till chefer. Du bör även vara öppen för både positiv och negativ förändring samt oförutsedda förändringar. Vi ser även att du har hög etik, moral och personliga värderingar i din kommunikation, ditt beslutsfattande och agerande.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående Visa mindre

Tekniska skribenter sökes till global kund

Ansök    Dec 12    Lernia    Copywriter
Vill du arbeta på ett globalt life science företag? Har du en högskoleutbildning samt är kvalitetsmedveten, noggrann? Då är det här jobbet för dig! Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta på en avdelning som ansvarar för processutveckling, system support och validering av produktionsprocesser och utrustning. Teamet du kommer att jobba i ansvarar för att ta fram produktetiketter samt produktspecifikationer. Uppdraget innebär att uppdatera produktetiketter sa... Visa mer
Vill du arbeta på ett globalt life science företag? Har du en högskoleutbildning samt är kvalitetsmedveten, noggrann? Då är det här jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på en avdelning som ansvarar för processutveckling, system support och validering av produktionsprocesser och utrustning. Teamet du kommer att jobba i ansvarar för att ta fram produktetiketter samt produktspecifikationer. Uppdraget innebär att uppdatera produktetiketter samt specifikationer enligt re-branding guideline. Du kommer bland annat att uppdatera dokumentation, granska dokumentation samt registrera i dokumenthanteringssystem.

Formell kompetens

• Högskoleutbildning
• Arbetslivserfarenhet
• Behärskar svenska i tal och skrift
• Goda kunskaper i Microsoft Office

Meriterande kompetens

• Naturvetenskaplig utbildning
• Erfarenhet inom kvalitetsstyrd verksamhet
• Erfarenhet från arbete med datasystem

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är kvalitetsmedveten, har initiativförmåga samt är noggrann. Då arbetet sker i team är det även viktigt att du har en god kommunikationsförmåga.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Övrig information

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att söka!

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på:

[email protected]

0722545802

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Lönespecialist sökes för uppdrag hos kund!

Ansök    Jan 9    Lernia    Löneadministratör
Vi söker nu en lönespecialist med bred kunskap i programmet Hogia till vår kund i Uppsala. Kunden är verksam inom läkemedelsindustrin. Om tjänsten Tjänsten är en deltidstjänst på 50-75 % hos vår kund i Uppsala som är verksam inom läkemedelsindustrin. Du kommer att arbeta med löner i programmet Hogia. Uppdraget är planerat att pågå i 3 månader. Om dig Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt tidigare erfarenhet av arbete i Hogi... Visa mer
Vi söker nu en lönespecialist med bred kunskap i programmet Hogia till vår kund i Uppsala. Kunden är verksam inom läkemedelsindustrin.

Om tjänsten

Tjänsten är en deltidstjänst på 50-75 % hos vår kund i Uppsala som är verksam inom läkemedelsindustrin. Du kommer att arbeta med löner i programmet Hogia. Uppdraget är planerat att pågå i 3 månader.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt tidigare erfarenhet av arbete i Hogia. Du har minst en gymnasial utbildning inom ekonomi. Som person är du driven, ambitiös, strukturerad. Du är ansvarstagande, tar initiativ och är målinriktad.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/50-75%/Uppsala

Tillträdesdag
Omgående

Information

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Vi söker processoperatör för uppdrag hos global kund!

Har du tidigare erfarenhet inom processindustrin och vill arbeta på ett globalt life science företag? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker en processoperatör som ska arbeta inom kemisk produktion hos vår kund i Uppsala. Tjänsten är förlagd på dagtid och innebär främst arbete med tillverkning och förpackning. Arbetsuppgifter • Tillverka och förpacka storskalig kromatografimedia • Rapportera produktionsutfall • Rapportera avvikelser i Trackwise ... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet inom processindustrin och vill arbeta på ett globalt life science företag? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker en processoperatör som ska arbeta inom kemisk produktion hos vår kund i Uppsala. Tjänsten är förlagd på dagtid och innebär främst arbete med tillverkning och förpackning.

Arbetsuppgifter

• Tillverka och förpacka storskalig kromatografimedia
• Rapportera produktionsutfall
• Rapportera avvikelser i Trackwise
• Återrapportera material och operationer i Oracle
• Kontakt med förråd, underhåll, kvalitetskontroll och kvalitetsacceptans
• Kalibrera utrustning enligt metod
• Bevaka underhållsarbetet i processhallarna
• Delta i förbättringsarbete och problemlösning

Formell kompetens

Vi ser att du har minst gymnasieutbildning samt erfarenhet inom processindustri, gärna inom kemisk produktion eller läkemedelsproduktion. Din kommunikationsförmåga i både engelska och svenska bör vara god i både tal och skrift. Vi ser även att du har god datorvana och då främst inom excel, outlook och word. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Oracle och/eller Trackwise.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är noggrann och flexibel och har en blick för vad som behöver göras. Det är bra om du är öppen för varierande arbetsuppgifter och kan arbeta både självständigt samt i grupp.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Januari 2020

Information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Systemadministratör till IT-avdelning sökes

Ansök    Dec 11    Lernia    Systemadministratör
Vi söker nu en serviceinriktad systemadministratör till Gamla Uppsala Buss IT-avdelning. GUB bedriver Region Uppsalas stadsbusstrafik samt sjukresor. Företaget bedriver även en egen bussförarutbildning. Företaget är beläget i centrala Uppsala och har mer än 500 anställda. Vi söker nu dig som vill arbeta i ett spännande företag med varierade arbetsuppgifter inom IT-området. Arbetsuppgifter Som systemadministratör kommer du att arbeta med intern IT-suppor... Visa mer
Vi söker nu en serviceinriktad systemadministratör till Gamla Uppsala Buss IT-avdelning. GUB bedriver Region Uppsalas stadsbusstrafik samt sjukresor. Företaget bedriver även en egen bussförarutbildning. Företaget är beläget i centrala Uppsala och har mer än 500 anställda.

Vi söker nu dig som vill arbeta i ett spännande företag med varierade arbetsuppgifter inom IT-området.

Arbetsuppgifter
Som systemadministratör kommer du att arbeta med intern IT-support, sköta serverdrift, installera Windowsklienter samt delta vid installation och administration av servrar och nätverk. Du kommer även arbeta och vara delaktig i olika projekt. Du kommer ha mycket kontakt med intern personal och supporta dem i deras användande av Windows-datorer. Du kommer ingå i företagets IT-grupp som består av fyra medarbetare som har ett tätt samarbete med varandra.

Formell kompetens

- Universitetsutbildning i systemvetenskap eller motsvarande kompetens hämtad från arbetslivet
- Goda kunskaper i Windows
- Grundläggande förståelse och kännedom om nätverk
- Goda kunskaper i svenska
- Körkort B

Kunskaper inom Active Directory och Group Policies, virtualisering (VMware eller Hyper-V) samt -databaser är mycket meriterande. Vidare är det fördelaktigt om du har arbetat med Office 365, Wordpress, Linux, Exchange och programmering.

Din bakgrund

Vi tror att du är i början av din karriär och är redo för att ta nästa steg inom ett företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT- och systemfrågor och som trivs med varierande arbetsuppgifter. Vi tror att du är en social person som har lätt för att ta kontakt med människor och bra på att samarbeta tätt ihop med andra. Vi söker dig som är nyutexaminerad och/eller har ett par års erfarenhet av liknande arbete.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad, prestigelös och bra på att snabbt sätta dig in i olika sammanhang. Rollen kräver en flexibel inställning då arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag. Du är en lagspelare som trivs att arbeta tätt tillsammans med ett team som arbetar mot gemensamma mål. Vidare är du pedagogiskt lagd, bra på att ta egna initiativ och lösa problem.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning / Heltid / Uppsala

Arbetstider: måndag - fredag, kontorstider med viss flextid.

Schemalagd beredskap dygnet runt gäller cirka 15-20 veckor per år med beredskap i hemmet eller annan plats som överenskommits med arbetsledningen för varje tillfälle.

Tillträdesdag

Senast februari 2020

Information
Som anställd hos GUB blir du en del av ett glatt gäng där din kompetens gör nytta. Företaget erbjuder kompetensutveckling, förmånliga personalaktiviteter såsom utbildningar, friskvård och aktivitetsdagar.

Detta är ett rekryteringsuppdrag åt GUB och alla frågor rörande rekryteringen eller tjänsten ska gå genom Lernia. Har du några frågor vänligen kontakta Ida Grimsby på [email protected] eller på telefonnummer 0722-541608.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Ekonomiadministratör till offentlig verksamhet i Uppsala

Ansök    Dec 3    Lernia    Ekonomiassistent
Har du erfarenhet som ekonomiadministratör och är strukturerad och noggrann? Då är det här jobbet för dig! Vi söker nu en ekonomiadministratör för uppdrag på offentlig verksamhet i Uppsala. Arbetsuppgifter Som ekonomiadministratör kommer arbetsuppgifterna främst bestå av sakgranskning av verksamhets- och vårdfakturor, tillfälliga bokningar för ej inkomna fakturor gällande föregående månad eller månader, ersättningar gällande uppdragstagare, kontroll av ... Visa mer
Har du erfarenhet som ekonomiadministratör och är strukturerad och noggrann? Då är det här jobbet för dig! Vi söker nu en ekonomiadministratör för uppdrag på offentlig verksamhet i Uppsala.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör kommer arbetsuppgifterna främst bestå av sakgranskning av verksamhets- och vårdfakturor, tillfälliga bokningar för ej inkomna fakturor gällande föregående månad eller månader, ersättningar gällande uppdragstagare, kontroll av schablonlistor gällande återsökningar.

Om dig

Vi ser att du har minst en gymnasieutbildning samt flerårig vana av fakturahantering. Du har erfarenhet av systemet Agresso, god datavana, behärskar svenska i såväl tal som skrift samt har mycket goda kunskaper i Officepaketet och då främst Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemet Procapita. Som person är du noggrann, flexibel och anpassningsbar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Vi söker en lagerarbetare för uppdrag hos kund i Uppsala

Ansök    Dec 11    Lernia    Lagerarbetare
Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna varierar men består främst av plockning av lådor till pall, utleverans och ompallning. Formell kompetens • Erfarenhet av lagerarbete • Truckkort A + B • Tala och skriva obehindrat på svenska och engelska Meriterande • Erfarenhet av orderhantering och lageradministration Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att ... Visa mer
Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar men består främst av plockning av lådor till pall, utleverans och ompallning.

Formell kompetens

• Erfarenhet av lagerarbete
• Truckkort A + B
• Tala och skriva obehindrat på svenska och engelska

Meriterande

• Erfarenhet av orderhantering och lageradministration

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/Omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/ Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

1 Januari

Uppdraget beräknas pågå under januari 2020.

Information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Redovisningsekonom sökes för uppdrag hos kund

Ansök    Nov 19    Lernia    Redovisningsekonom
Vi söker nu en redovisningsekonom för uppdrag hos vår kund i Uppsala! OM TJÄNSTEN Du kommer att ingå i en trivsam ekonomigrupp på 3-4 personer. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara att hantera leverantörsreskontra, kundreskontra, löpande bokföring, betalningar, kontoavstämningar framförallt kassa och bank, åldersanalys och bevakning av obetalda fakturor, vara backup till övriga på avdelning samt legal redovisning. OM DIG Vi söker dig som... Visa mer
Vi söker nu en redovisningsekonom för uppdrag hos vår kund i Uppsala!

OM TJÄNSTEN

Du kommer att ingå i en trivsam ekonomigrupp på 3-4 personer. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara att hantera leverantörsreskontra, kundreskontra, löpande bokföring, betalningar, kontoavstämningar framförallt kassa och bank, åldersanalys och bevakning av obetalda fakturor, vara backup till övriga på avdelning samt legal redovisning.

OM DIG

Vi söker dig som har 1-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har kunskaper i Office-paketet, framförallt goda kunskaper i Excel.

Som person är du driven, ambitiös, strukturerad, och trivs med förändrings och förbättringsarbeten. Du är ansvarstagande, tar initiativ och är målinriktad. Då rollen innebär att du har omfattande internationell kontakt krävs det att du är kommunikativ, flexibel och komfortabel med det engelska språket. Vidare är du social och arbetar väl i såväl grupp som självständigt.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Vi söker ekonomer till eventuellt kommande uppdrag!

Ansök    Nov 15    Lernia    Ekonomiassistent
Vi söker nu efter personer med ekonomibakgrund för eventuellt kommande uppdrag hos våra kunder i Uppsala med omnejd. Formell kompetens • Lägst gymnasieexamen med inriktning ekonomi, gärna högskoleutbildning inom ekonomi eller inköp • Du bör ha minst 2 års erfarenhet av arbete inom ekonomi • Goda kunskaper i Officepaketet framförallt goda kunskaper i Excel • Förmåga att kommunicera väl i svenska och engelska i tal och skrift • Du har gärna erfarenhet ... Visa mer
Vi söker nu efter personer med ekonomibakgrund för eventuellt kommande uppdrag hos våra kunder i Uppsala med omnejd.

Formell kompetens

• Lägst gymnasieexamen med inriktning ekonomi, gärna högskoleutbildning inom ekonomi eller inköp
• Du bör ha minst 2 års erfarenhet av arbete inom ekonomi
• Goda kunskaper i Officepaketet framförallt goda kunskaper i Excel
• Förmåga att kommunicera väl i svenska och engelska i tal och skrift
• Du har gärna erfarenhet av program som t.ex. SAP, Procapita och Agresso

Personliga egenskaper och bakgrund

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom ekonomiområdet. Gärna med erfarenhet av hantering av kund och leverantörsreskontra. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete, flexibel, lösningsorienterad och anpassningsbar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid /Heltid/Uppsala med omnejd

Information

Vi intervjuar löpande - välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Labbspecialist sökes för uppdrag till global kund i Uppsala

Ansök    Nov 22    Lernia    Laborant, kemi
Om företaget Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin. Du kommer att tillhöra avdelningen Quality Controll som består utav 6 sektioner. Avdelningen består utav cirka 85 personer där man samarbetar och stöttar varandra. Arbetsuppgifterna består främst utav att analysera och kvalitetskontrollera produkter som tillverkas inom företaget. Arbetsuppgifter Som laboratoriespecialist kommer du främst att kvalitetskontrollera... Visa mer
Om företaget

Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin. Du kommer att tillhöra avdelningen Quality Controll som består utav 6 sektioner. Avdelningen består utav cirka 85 personer där man samarbetar och stöttar varandra. Arbetsuppgifterna består främst utav att analysera och kvalitetskontrollera produkter som tillverkas inom företaget.

Arbetsuppgifter

Som laboratoriespecialist kommer du främst att kvalitetskontrollera produkter enligt gällande instruktioner och rutiner samt bedöma analysstatus, detta innefattar:

• Utföra analyser enligt gällande instruktioner
• Avrapportera och kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument

Formell kompetens

• Högskoleingenjör inom kemi, analytisk kemi, biokemi eller liknande
• Förstår och gör dig förstådd på svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av arbete i Windows och Office paketet

Det är meriterande om du har:

• Tidigare erfarenhet av laborativt arbete på ett QC-kemi labb
• Praktisk och teoretisk erfarenhet av kromatografi
• Erfarenhet av ISO 9001 alternativt GMP
• Erfarenhet från programmering av Java, Phyton, Excel VBA

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är:

• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Positiv, uppmuntrar och inspirerar andra
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallellt
• Gillar att arbeta i förändring och driva förändringsarbete

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Redovisningsekonom till offentlig verksamhet i Uppsala

Ansök    Nov 4    Lernia    Redovisningsekonom
Har du erfarenhet av kund och leverantörsreskontra och är strukturerad och noggrann? Då är det här jobbet för dig! Vi söker nu en redovisningsekonom för uppdrag på offentlig verksamhet i Uppsala. Arbetsuppgifter Som redovisningsekonom kommer du framförallt att arbeta med hantering av kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, systembehörigheter och support via telefon och mail. Om dig Vi ser att du har minst en gymnasieutbildning samt tidigare erf... Visa mer
Har du erfarenhet av kund och leverantörsreskontra och är strukturerad och noggrann? Då är det här jobbet för dig! Vi söker nu en redovisningsekonom för uppdrag på offentlig verksamhet i Uppsala.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du framförallt att arbeta med hantering av kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, systembehörigheter och support via telefon och mail.

Om dig

Vi ser att du har minst en gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet av hantering av kund och leverantörsreskontra. Du har erfarenhet av systemet Agresso, god datavana, behärskar svenska i såväl tal som skrift samt har goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser att du är bekväm med mycket telefonkontakt, då supporten sker via mail och telefon. Som person är du noggrann, flexibel och anpassningsbar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Systemadministratör till IT-avdelning sökes

Ansök    Nov 4    Lernia    Systemadministratör
Vi söker nu en serviceinriktad systemadministratör till Gamla Uppsala Buss IT-avdelning. GUB bedriver Region Uppsalas stadsbusstrafik samt sjukresor. Företaget bedriver även en egen bussförarutbildning. Företaget är beläget i centrala Uppsala och har mer än 500 anställda. Vi söker nu dig som vill arbeta i ett spännande företag med varierade arbetsuppgifter inom IT-området. Arbetsuppgifter Som systemadministratör kommer du att arbeta med intern IT-suppor... Visa mer
Vi söker nu en serviceinriktad systemadministratör till Gamla Uppsala Buss IT-avdelning. GUB bedriver Region Uppsalas stadsbusstrafik samt sjukresor. Företaget bedriver även en egen bussförarutbildning. Företaget är beläget i centrala Uppsala och har mer än 500 anställda.

Vi söker nu dig som vill arbeta i ett spännande företag med varierade arbetsuppgifter inom IT-området.

Arbetsuppgifter
Som systemadministratör kommer du att arbeta med intern IT-support, sköta serverdrift, installera Windowsklienter samt delta vid installation och administration av servrar och nätverk. Du kommer även arbeta och vara delaktig i olika projekt. Du kommer ha mycket kontakt med intern personal och supporta dem i deras användande av Windows-datorer. Du kommer ingå i företagets IT-grupp som består av fyra medarbetare som har ett tätt samarbete med varandra.

Formell kompetens

- Universitetsutbildning i systemvetenskap eller motsvarande kompetens hämtad från arbetslivet
- Goda kunskaper i Windows
- Grundläggande förståelse och kännedom om nätverk
- Goda kunskaper i svenska
- Körkort B

Kunskaper inom Active Directory och Group Policies, virtualisering (VMware eller Hyper-V) samt -databaser är mycket meriterande. Vidare är det fördelaktigt om du har arbetat med Office 365, Wordpress, Linux, Exchange och programmering.

Din bakgrund

Vi tror att du är i början av din karriär och är redo för att ta nästa steg inom ett företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT- och systemfrågor och som trivs med varierande arbetsuppgifter. Vi tror att du är en social person som har lätt för att ta kontakt med människor och bra på att samarbeta tätt ihop med andra. Vi söker dig som är nyutexaminerad och/eller har ett par års erfarenhet av liknande arbete.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad, prestigelös och bra på att snabbt sätta dig in i olika sammanhang. Rollen kräver en flexibel inställning då arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag. Du är en lagspelare som trivs att arbeta tätt tillsammans med ett team som arbetar mot gemensamma mål. Vidare är du pedagogiskt lagd, bra på att ta egna initiativ och lösa problem.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning / Heltid / Uppsala

Arbetstider: måndag - fredag, kontorstider med viss flextid.

Schemalagd beredskap dygnet runt gäller cirka 15-20 veckor per år med beredskap i hemmet eller annan plats som överenskommits med arbetsledningen för varje tillfälle.

Tillträdesdag

Senast februari 2020

Information
Som anställd hos GUB blir du en del av ett glatt gäng där din kompetens gör nytta. Företaget erbjuder kompetensutveckling, förmånliga personalaktiviteter såsom utbildningar, friskvård och aktivitetsdagar.

Detta är ett rekryteringsuppdrag åt GUB och alla frågor rörande rekryteringen eller tjänsten ska gå genom Lernia. Har du några frågor vänligen kontakta Ida Grimsby på [email protected] eller på telefonnummer 0722-541608.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Erfaren controller sökes till kund i Uppsala

Ansök    Nov 7    Lernia    Controller
Vi söker en erfaren controller till vår kund i Centrala Uppsala. Har du erfarenhet av att arbeta i en större organisation med stort eget ansvar över ekonomifrågor är detta jobbet för dig! Detta är ett konsultuppdrag med goda chanser till anställning direkt hos kunden. Arbetsuppgifter Som controller kommer du att ansvara för kundens ekonomiavdelning där du har ett huvudansvar för budget-och uppföljningsprocesser. Rollen innebär även att stödja ledningen ... Visa mer
Vi söker en erfaren controller till vår kund i Centrala Uppsala. Har du erfarenhet av att arbeta i en större organisation med stort eget ansvar över ekonomifrågor är detta jobbet för dig! Detta är ett konsultuppdrag med goda chanser till anställning direkt hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som controller kommer du att ansvara för kundens ekonomiavdelning där du har ett huvudansvar för budget-och uppföljningsprocesser. Rollen innebär även att stödja ledningen och chefer med ekonomiska frågor i samband med budgetering och diverse återrapporteringar ( prognos, månadsutfall och bokslut). Uppdraget är både strategiskt och operativt till innehåll med stor variation av arbetsuppgifter. Du kommer också att ingå i företagets ledningsgrupp.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en akademisk examen med inriktning ekonomi samt flera års erfarenhet av att jobba som controller. Du har stor vana av att arbeta med ekonomiska frågor där du haft ett huvudansvar för prognos, budget och bokslut samt erfarenhet av att stötta både chefer och ledning i dessa frågor. Det är meriterande om du suttit i en ledningsgrupp tidigare.

Personliga egenskaper

Som person är du tydlig, pedagogisk och mån om att ge bra service. Du är en god kommunikatör, såväl i skrift som i personliga möten och skapar lätt goda och hållbara relationer. Du har en stor personlig mognad och hög integritet. Du är analytiskt, drivande och proaktiv i ditt arbetssätt. Du ser möjligheter till förbättringar och har ett strategiskt tänk.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Mjukvaruutvecklare sökes till global kund i Uppsala!

Ansök    Okt 30    Lernia    Mjukvaruutvecklare
Vi söker nu mjukvaruutvecklare med utbildning inom IT och erfarenhet av Ruby on Rails till vår globala kund inom life science i Uppsala. Arbetsuppgifter Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara att utvärdera ett molnbaserat tillverkningssystem. Du kommer att arbeta med mjukvaruutveckling i Ruby on Rails. Arbetsuppgifterna består av att utföra proof-of-concept implementeringar av funktioner, skriva rapport om olika alternativ av framtida utvecklingss... Visa mer
Vi söker nu mjukvaruutvecklare med utbildning inom IT och erfarenhet av Ruby on Rails till vår globala kund inom life science i Uppsala.

Arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara att utvärdera ett molnbaserat tillverkningssystem. Du kommer att arbeta med mjukvaruutveckling i Ruby on Rails. Arbetsuppgifterna består av att utföra proof-of-concept implementeringar av funktioner, skriva rapport om olika alternativ av framtida utvecklingsstrategier, vilket bland annat innefattar rekommendationer av vilken struktur utvecklingsteamet bör ha i framtiden. I tjänsten förekommer resor till en av företagets anläggningar i Storbritannien.

Formell kompetens

• Kandidatexamen inom IT
• Minst ett års erfarenhet av Ruby on Rails
• Mycket goda kunskaper inom engelska
• Erfarenhet av utveckling av moln och webbapplikations utveckling med Ruby on Rails

Meriterande kompetens

• Erfarenhet av att utveckla mjukvara för hälso- och sjukvård
• Erfarenhet av AWS
• Behärskar svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av digital kommunikation

Personliga egenskaper

Vi ser att du har hög energi och är en motiverad person som tar stort ansvar. Du har en god kommunikationsförmåga, är bra på dokumentation samt är strukturerad.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Regional training leader till global kund!

Ansök    Okt 28    Lernia    Utbildningskoordinator
Vi söker nu dig som har erfarenhet av projektledning, har hög kompetens inom kommunikation och är van att hålla presentationer. Tjänsten är ett konsultuppdrag via oss på Lernia där du blir uthyrd till vår kund som är ett globalt företag inom life science. Arbetsuppgifter Du kommer att vara involverad i planering, schemaläggning och granskning av teknisk utbildning. Du kommer att arbeta nära global services training team för att identifiera vilken nivå av... Visa mer
Vi söker nu dig som har erfarenhet av projektledning, har hög kompetens inom kommunikation och är van att hålla presentationer. Tjänsten är ett konsultuppdrag via oss på Lernia där du blir uthyrd till vår kund som är ett globalt företag inom life science.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara involverad i planering, schemaläggning och granskning av teknisk utbildning. Du kommer att arbeta nära global services training team för att identifiera vilken nivå av teknisk utbildning som behövs i regionen. I rollen kommer du att skapa förutsättningar för att säkerställa fortsatt teknisk talangutveckling samt att kapaciteten finns att stödja regioner med teknisk utbildning vid behov.

Du kommer att arbeta i samarbete med, field technical leaders, service managers, zone support, online support och field engineers för att möta behovet att teknisk utbildning och säkerställa att CTQ uppnås. Du kommer att upprätta och upprätthålla utbildningskvalitetsmätningar som säkerställer att utbildningarna uppfyller kvalitets, kvantitets och antalsbehovet. I rollen ska du även identifiera och rapportera alla problem relaterade till kundkvalitet eller efterlevnad, till kvalitetsavdelningen.

Formell kompetens

• Erfarenhet inom Biopharma-området
• Bevisad kompetens av kommunikation och presentation
• Bevisad kompetens av mulitfunktionell projektledning och analytiska färdigheter
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• Goda kunskaper i MS office, speciellt Word, Excel och Powerpoint

Meriterande kompetens

• Erfarenhet av att arbeta med six sigma och/eller Lean
• Erfarenhet av att arbeta med utbildning
• Erfarenhet av kundservice
• Verbal och skriftlig kommunikation

Personliga egenskaper

Vi ser att är skicklig på kommunikation både muntligt och skriftligt. Vi ser även att du som person är ambitiös, självständig, hängiven, ärlig, ansvarsfull, noggrann och fokuserad.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Administratör sökes till kund i Uppsala

Ansök    Okt 25    Lernia    Orderadministratör
Har du goda datakunskaper, är noggrann, har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter och söker nya utmaningar? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker en administratör för uppdrag hos vår kund som är ett globalt företag verksamt inom life science. Om tjänsten De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att avlasta produktionen med inköpsordrar. I framtiden kan även andra administratörsuppgifter tillkomma. Som administratör samarbetar du med andra a... Visa mer
Har du goda datakunskaper, är noggrann, har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter och söker nya utmaningar? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker en administratör för uppdrag hos vår kund som är ett globalt företag verksamt inom life science.

Om tjänsten

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att avlasta produktionen med inköpsordrar. I framtiden kan även andra administratörsuppgifter tillkomma. Som administratör samarbetar du med andra administratörer inom produktionen. Du kommer att rapportera till avdelningschefen men även supportera övriga avdelningar inom produktionen.

Om dig

Vi söker dig som har god datakunskap och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du noggrann, trivs med att utföra konkreta uppgifter samt tycker om att serva andra. Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Labbspecialist sökes för uppdrag hos global kund inom life science

Ansök    Okt 18    Lernia    Laborant, kemi
Om företaget Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom life science. Du kommer att arbeta på avdelningen Quality Control. På avdelningen arbetar du med att analysera och kvalitetskontrollera produktionen inom Chemical Production Uppsala. Avdelningen består av 6 sektioner. Sektionen du kommer arbeta på heter QC Sepharose och kvalitetskontrollerar främst olika artiklar av jonbytare och HIC media Arbetsuppgifter I rollen som laboratoriespec... Visa mer
Om företaget

Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom life science. Du kommer att arbeta på avdelningen Quality Control. På avdelningen arbetar du med att analysera och kvalitetskontrollera produktionen inom Chemical Production Uppsala. Avdelningen består av 6 sektioner. Sektionen du kommer arbeta på heter QC Sepharose och kvalitetskontrollerar främst olika artiklar av jonbytare och HIC media

Arbetsuppgifter

I rollen som laboratoriespecialist arbetar du främst med att kvalitetskontrollera produkter enligt gällande instruktioner och rutiner samt göra bedömning om analysstatus. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

• Avrapportera, kontrollgranska och utföra analysacceptans på produkter och uppdragsanalyser.
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser.
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument.
• Uppdatera och godkänna arbetsinstruktioner (kontrollmetoder, standardmetoder och kalibreringsmetoder).

Formell kompetens

• Gymnasieutbildning inom kemi/naturvetenskap
• Praktisk erfarenhet av att arbeta i kemilabb
• Förstår och gör dig förstådd på svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av arbete i Windows och Office paketet

Det är meriterande om du har:

• Universitetsutbildning inom kemi, analytisk kemi eller biokemi
• Tidigare erfarenhet av laborativt arbete på ett QC-kemi labb
• Behärskar flytande svenska och engelska
• Praktisk och teoretisk erfarenhet av kromatografi & titrering
• Erfarenhet av CAPA processen och GMP
• Tidigare erfarenhet av IT systemen, Trackwise, Oracle, Magic, Infor EAM, Unicorn och/eller LabX

Personliga egenskaper

• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Positiv, uppmuntrar och inspirerar andra
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallellt
• Gillar att arbeta i förändring och driva förändringsarbete

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

1 november 2019

Information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Redovisningsekonom sökes för uppdrag hos kund

Ansök    Okt 18    Lernia    Redovisningsekonom
Vi söker nu en redovisningsekonom för uppdrag hos vår kund i Uppsala! OM TJÄNSTEN Du kommer att ingå i en trivsam ekonomigrupp på 3-4 personer. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara att hantera leverantörsreskontra, kundreskontra, löpande bokföring, betalningar, kontoavstämningar framförallt kassa och bank, åldersanalys och bevakning av obetalda fakturor, vara backup till övriga på avdelning samt legal redovisning. OM DIG Vi söker dig som... Visa mer
Vi söker nu en redovisningsekonom för uppdrag hos vår kund i Uppsala!

OM TJÄNSTEN

Du kommer att ingå i en trivsam ekonomigrupp på 3-4 personer. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara att hantera leverantörsreskontra, kundreskontra, löpande bokföring, betalningar, kontoavstämningar framförallt kassa och bank, åldersanalys och bevakning av obetalda fakturor, vara backup till övriga på avdelning samt legal redovisning.

OM DIG

Vi söker dig som har 1-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har kunskaper i Office-paketet, framförallt goda kunskaper i Excel.

Som person är du driven, ambitiös, strukturerad, och trivs med förändrings och förbättringsarbeten. Du är ansvarstagande, tar initiativ och är målinriktad. Då rollen innebär att du har omfattande internationell kontakt krävs det att du kommunikativ, flexibel och komfortabel med det engelska språket. Vidare är du social och arbetar väl i såväl grupp som självständigt.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Oktober 2019
• Anställningsform: Visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Junior teknisk skribent sökes för uppdrag hos global kund

Ansök    Okt 24    Lernia    Copywriter
Vill du arbeta på ett globalt Life science företag och få en möjlighet att prova rollen som teknisk skribent? Då är det här jobbet för dig! Vi söker dig som trivs med att skriva och arbeta administrativt. Arbetsuppgifter Som junior teknisk skribent kommer du att arbeta med instruktioner och manualer för kundens produkter. Avdelningen du kommer att arbeta på tar fram användarinstruktioner till företagets produkter. Du kommer bland annat arbeta med re-bra... Visa mer
Vill du arbeta på ett globalt Life science företag och få en möjlighet att prova rollen som teknisk skribent? Då är det här jobbet för dig! Vi söker dig som trivs med att skriva och arbeta administrativt.

Arbetsuppgifter

Som junior teknisk skribent kommer du att arbeta med instruktioner och manualer för kundens produkter. Avdelningen du kommer att arbeta på tar fram användarinstruktioner till företagets produkter. Du kommer bland annat arbeta med re-branding och felsökning av befintliga instruktioner.

Formell kompetens

• Gymnasial utbildning
• God datavana
• Mycket goda kunskaper i engelska
• Goda kunskaper i Microsoft Office

Det är meriterande om du har kunskap inom photoshop och XML.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med datorer, men det är inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet eller kunskap om programmering. Som person är du noggrann, strukturerad och har ett öga för detaljer. Du bör vara initiativrik, ha ett stort tålamod samt ha en stor analytisk förmåga.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Övrig information
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att söka!

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på:

[email protected]

0722545802 Visa mindre

Operatörer sökes för kunds räkning

Vill du arbeta som operatör inom ett globalt och växande life science företag? Då är detta jobbet för dig! Om företaget Vi söker operatörer till vår kund. Företaget verkar globalt inom läkemedelsindustrin och befinner sig nu i en spännande period med expansiv utveckling. Teamet du kommer att arbeta i består av totalt 20 personer. Om tjänsten Avdelningen du kommer att arbeta på gör kolonner i labmiljö. Du kommer att få lära dig en av de 14 olika linor... Visa mer
Vill du arbeta som operatör inom ett globalt och växande life science företag? Då är detta jobbet för dig!

Om företaget

Vi söker operatörer till vår kund. Företaget verkar globalt inom läkemedelsindustrin och befinner sig nu i en spännande period med expansiv utveckling. Teamet du kommer att arbeta i består av totalt 20 personer.

Om tjänsten

Avdelningen du kommer att arbeta på gör kolonner i labmiljö. Du kommer att få lära dig en av de 14 olika linor som finns på avdelningen. Du utför förberedelser, tillverkning och QC-tester själv.

Formell kompetens

• Gymnasieutbildning
• Erfarenhet från batchtillverkning
• GDP
• Flytande svenska i tal och skrift samt förståelse av engelska i tal och skrift
• Datavana

Det är meriterande om du har erfarenhet av systemen Oracle och MAGIC.

Personliga egenskaper

Som person bör du vara noggrann och kvalitetsmedveten. Du är även en teamplayer som kan ta egna initiativ.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid /Uppsala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Ekonomiassistent med fokus leverantörsreskontra sökes till kund i Uppsala

Ansök    Okt 10    Lernia    Ekonomiassistent
Vi söker nu en Ekonomiassistent för uppdrag hos kund inom läkemedelsbranschen. OM TJÄNSTEN Du kommer att sköta hantering av leverantörsfakturor i systemen SAP och Medius. OM DIG Vi ser att du har minst en gymnasial utbildning inom ekonomi. Du har erfarenhet av fakturahantering sedan tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i SAP och Medius. Som person är du flexibel, positiv och noggrann. OM ANSTÄLLNINGEN • Placeringsort: U... Visa mer
Vi söker nu en Ekonomiassistent för uppdrag hos kund inom läkemedelsbranschen.

OM TJÄNSTEN

Du kommer att sköta hantering av leverantörsfakturor i systemen SAP och Medius.

OM DIG

Vi ser att du har minst en gymnasial utbildning inom ekonomi. Du har erfarenhet av fakturahantering sedan tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i SAP och Medius. Som person är du flexibel, positiv och noggrann.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Anställningsform: Visstid
• Uppdraget pågår från 1 november år 2019 till 1 oktober år 2020.

INFORMATION

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Om Lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Ekonomiassistent sökes för uppdrag hos global kund

Ansök    Okt 7    Lernia    Ekonomiassistent
Vill du arbeta som ekonomiassistent på ett globalt life science företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då är det här jobbet för dig! Arbetsuppgifter Som ekonomiassistent kommer du att sätta dig in i produktionsekonomi. Du kommer även samla fakta och data för att tillsammans med rapporterande chef och finansavdelningen förstå olika ekonomiska scenarios t.ex. budgetarbetet, produktionskostnader, varianser och produktivitet. Du kommer även att sätta samma... Visa mer
Vill du arbeta som ekonomiassistent på ett globalt life science företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då är det här jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att sätta dig in i produktionsekonomi. Du kommer även samla fakta och data för att tillsammans med rapporterande chef och finansavdelningen förstå olika ekonomiska scenarios t.ex. budgetarbetet, produktionskostnader, varianser och produktivitet. Du kommer även att sätta samman Power Point material tillsammans med produktionschefer, boka in möten, vid enstaka tillfällen ta mötesnoteringar, planera in externa och interna besök, ansvara för att skicka ut centrala mail inom produktionen, ansvara för diverse mailgrupper samt eventuellt hålla produktionens hemsida uppdaterad.

Om dig

Vi tror att du har en civilekonomutbildning eller liknande utbildning, behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, har god datakunskap i allmänhet samt mycket god kunskap inom Excel och Powerpoint i synnerhet. Som person är du, driven, engagerad, hjälpsam och har ett sinne för detaljer. Det är en fördel om du är intresserad av teknik och att arbeta i en teknisk miljö. Du bör även tycka om att formulera texter.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Systemadministratör till IT-avdelning sökes

Ansök    Okt 2    Lernia    Systemadministratör
Vi söker nu en serviceinriktad systemadministratör till Gamla Uppsala Buss IT-avdelning. GUB bedriver Region Uppsalas stadsbusstrafik, färdtjänsttrafik, skol- och särskoleskjutsar. Företaget bedriver även en egen bussförarutbildning. Företaget är beläget i centrala Uppsala och har mer än 500 anställda. Vi söker nu dig som vill arbeta i ett spännande företag med varierade arbetsuppgifter inom IT-området. Arbetsuppgifter Som systemadministratör kommer du ... Visa mer
Vi söker nu en serviceinriktad systemadministratör till Gamla Uppsala Buss IT-avdelning. GUB bedriver Region Uppsalas stadsbusstrafik, färdtjänsttrafik, skol- och särskoleskjutsar. Företaget bedriver även en egen bussförarutbildning. Företaget är beläget i centrala Uppsala och har mer än 500 anställda.

Vi söker nu dig som vill arbeta i ett spännande företag med varierade arbetsuppgifter inom IT-området.

Arbetsuppgifter
Som systemadministratör kommer du att arbeta med intern IT-support, sköta serverdrift, installera Windowsklienter samt delta vid installation och administration av servrar och nätverk. Du kommer även arbeta och vara delaktig i olika projekt. Du kommer ha mycket kontakt med intern personal och supporta dem i deras användande av Windows-datorer. Du kommer ingå i företagets IT-grupp som består av fyra medarbetare som har ett tätt samarbete med varandra.

Formell kompetens

- Universitetsutbildning i systemvetenskap eller motsvarande kompetens hämtad från arbetslivet
- Goda kunskaper i Windows
- Grundläggande förståelse och kännedom om nätverk
- Goda kunskaper i svenska
- Körkort B

Kunskaper inom Active Directory och Group Policies, virtualisering (VMware eller Hyper-V) samt -databaser är mycket meriterande. Vidare är det fördelaktigt om du har arbetat med Office 365, Wordpress, Linux, Exchange och programmering.

Din bakgrund

Vi tror att du är i början av din karriär och är redo för att ta nästa steg inom ett företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT- och systemfrågor och som trivs med varierande arbetsuppgifter. Vi tror att du är en social person som har lätt för att ta kontakt med människor och bra på att samarbeta tätt ihop med andra. Vi söker dig som är nyutexaminerad och/eller har ett par års erfarenhet av liknande arbete.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad, prestigelös och bra på att snabbt sätta dig in i olika sammanhang. Rollen kräver en flexibel inställning då arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag. Du är en lagspelare som trivs att arbeta tätt tillsammans med ett team som arbetar mot gemensamma mål. Vidare är du pedagogiskt lagd, bra på att ta egna initiativ och lösa problem.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning / Heltid / Uppsala

Arbetstider: måndag - fredag, kontorstider med viss flextid.

Schemalagd beredskap dygnet runt gäller cirka 15-20 veckor per år med beredskap i hemmet eller annan plats som överenskommits med arbetsledningen för varje tillfälle.

Tillträdesdag

Senast februari 2020

Information
Som anställd hos GUB blir du en del av ett glatt gäng där din kompetens gör nytta. Företaget erbjuder kompetensutveckling, förmånliga personalaktiviteter såsom utbildningar, friskvård och aktivitetsdagar.

Detta är ett rekryteringsuppdrag åt GUB och alla frågor rörande rekryteringen eller tjänsten ska gå genom Lernia. Har du några frågor vänligen kontakta Ida Grimsby på [email protected] eller på telefonnummer 0722-541608.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Ekonomiadministratör till offentlig verksamhet i Uppsala

Ansök    Sep 30    Lernia    Ekonomikonsult
Har du erfarenhet av fakturahantering och är strukturerad och noggrann? Då är det här jobbet för dig! Vi söker nu en ekonomiadministratör för uppdrag på offentlig verksamhet i Uppsala. Arbetsuppgifter Som ekonomiadministratör kommer du att hantera ett fakturaflöde, serva andra enheter, kontrollera att avtal följs samt sköta kontakter både externt och internt. Om dig Vi ser att du har minst en gymnasieutbildning samt flerårig vana av fakturahantering.... Visa mer
Har du erfarenhet av fakturahantering och är strukturerad och noggrann? Då är det här jobbet för dig! Vi söker nu en ekonomiadministratör för uppdrag på offentlig verksamhet i Uppsala.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör kommer du att hantera ett fakturaflöde, serva andra enheter, kontrollera att avtal följs samt sköta kontakter både externt och internt.

Om dig

Vi ser att du har minst en gymnasieutbildning samt flerårig vana av fakturahantering. Du har erfarenhet av systemet Agresso, god datavana, behärskar svenska i såväl tal som skrift samt har mycket goda kunskaper i Officepaketet och då främst Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemet Procapita. Som person är du noggrann, flexibel och anpassningsbar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på [email protected]

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Erfaren processoperatör sökes för kunds räkning

OM FÖRETAGET Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin i Uppsala. Avdelningen arbetar med tillverkning inom kemisk produktion. Idag består sektionen av två grupper där den ena arbetar med kemisk tillverkning och den andra siktning och förpackning. Har du erfarenhet av processindustri och vill ha ett utvecklande arbete inom kemisk produktion är detta en roll för dig! OM TJÄNSTEN Som processoperatör kommer du att: • Til... Visa mer
OM FÖRETAGET
Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin i Uppsala. Avdelningen arbetar med tillverkning inom kemisk produktion. Idag består sektionen av två grupper där den ena arbetar med kemisk tillverkning och den andra siktning och förpackning.

Har du erfarenhet av processindustri och vill ha ett utvecklande arbete inom kemisk produktion är detta en roll för dig!

OM TJÄNSTEN

Som processoperatör kommer du att:

• Tillverka och förpacka storskalig kromatografimedia
• Rapportera produktionsutfall
• Rapportera avvikelser i Trackwise
• Återrapportera material och operationer i Oracle
• Ha kontakt med förråd, underhåll, kvalitetskontroll och kvalitetsacceptans
• Kalibrera utrustning enl. metod
• Bevaka underhållsarbetet i processhallarna
• Delta i förbättringsarbete och problemlösning

OM DIG
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och erfarenhet av processindustri, gärna inom kemisk produktion och/eller läkemedelsproduktion. Du behöver ha mycket god kommunikationsförmåga och kunna uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person bör du vara ambitiös, driftig och initiativtagande. Vidare söker vi dig som har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp samt kunna planera självständigt för att arbetet ska utföras i tid.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, måndag-fredag 07.00-15.30
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstid. Uppdraget förväntas pågå till årsskiftet med chans till förlängning

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Vi söker en timanställd rekryterare

Ansök    Sep 13    Lernia    Rekryterare/Rekryteringskonsult
Vi har behov av förstärkning till vårt kontor i Uppsala! Vi sitter i fräscha lokaler centralt i Uppsala. Vi söker dig som studerar PA-programmet och vill jobba extra som rekryterare! OM TJÄNSTEN Rollen som rekryterare hos oss innebär ett högt tempo med många rekryteringar och processer igång samtidigt. Det krävs därför att du är en person som har lätt att skapa din egen struktur och prioritera arbetsuppgifter. Det är ett otroligt roligt jobb där du får... Visa mer
Vi har behov av förstärkning till vårt kontor i Uppsala! Vi sitter i fräscha lokaler centralt i Uppsala. Vi söker dig som studerar PA-programmet och vill jobba extra som rekryterare!

OM TJÄNSTEN
Rollen som rekryterare hos oss innebär ett högt tempo med många rekryteringar och processer igång samtidigt. Det krävs därför att du är en person som har lätt att skapa din egen struktur och prioritera arbetsuppgifter.

Det är ett otroligt roligt jobb där du får chansen att träffa många olika människor och vi jobbar med både yrkesarbetare och tjänstemän, och vi rekryterar huvudsakligen till industrin. Du kommer därför att få sköta rekryteringsprocesser med allt från truckförare till ekonomer! Du som studerar ges därför en otrolig möjlighet att hos oss på Lernia få lära dig att jobba brett inom rekrytering.

Vi är ett team som värdesätter att ha roligt på jobbet och här finns inga dumma frågor! Vi är ett prestigelöst team som hjälps åt, har lätt till skratt och jobbar hårt - en perfekt kombination tycker vi.

Arbetsuppgifter:

- Skriva annonser
- CV-granskning och urval
- telefonintervjuer och fysiska intervjuer
- referenstagning
- kandidatförsäljning
- kontakt med kunder och kandidater
- övrig rekryteringsadministration

OM DIG

Vi söker dig som har ett intresse för rekrytering och allt vad det innebär, är driven och van att jobba i högt tempo. Önskvärt är att du ska kunna jobba minst 2 dagar per vecka.

Krav
* Studerar PA-programmet med minst 1 år kvar av dina studier
* B-körkort
* Flytande svenska i tal och skrift
* Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
* God datorvana och erfarenhet av att jobba i olika system
* Kunna jobba 2 dagar i veckan

Meriterande

* Erfarenhet av rekrytering och framförallt bemanningsbranschen

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: Timanställd
• Tillträde: omgående
• Anställningsform: Timanställning

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta platschef Therese Murdock på [email protected]
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Junior teknisk skribent sökes för uppdrag hos global kund

Ansök    Sep 11    Lernia    Copywriter
Vill du arbeta på ett globalt Life science företag och få en möjlighet att prova rollen som teknisk skribent? Då är det här jobbet för dig! Vi söker dig som trivs med att skriva och arbeta administrativt. Arbetsuppgifter Som junior teknisk skribent kommer du att arbeta med instruktioner och manualer för kundens produkter. Avdelningen du kommer att arbeta på tar fram användarinstruktioner till företagets produkter. Du kommer bland annat arbeta med re-bra... Visa mer
Vill du arbeta på ett globalt Life science företag och få en möjlighet att prova rollen som teknisk skribent? Då är det här jobbet för dig! Vi söker dig som trivs med att skriva och arbeta administrativt.

Arbetsuppgifter

Som junior teknisk skribent kommer du att arbeta med instruktioner och manualer för kundens produkter. Avdelningen du kommer att arbeta på tar fram användarinstruktioner till företagets produkter. Du kommer bland annat arbeta med re-branding ,undersökning och felsökning av befintliga instruktioner.

Formell kompetens

• Gymnasial utbildning
• God datavana
• Mycket goda kunskaper i engelska
• Goda kunskaper i Microsoft Office

Det är meriterande om du har kunskap inom photoshop och XML.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med datorer, men det är inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet eller kunskap om programmering. Som person är du noggrann, strukturerad och har ett öga för detaljer. Du bör vara initiativrik, ha ett stort tålamod samt ha en stor analytisk förmåga.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående Visa mindre

Labbspecialist sökes för spännande uppdrag i Uppsala

Ansök    Sep 11    Lernia    Laborant, kemi
Om företaget Vi söker dig som vill arbeta som Laboratoriespecialist på en trevlig QC-avdelning. Företaget verkar globalt inom läkemedelsindustrin och befinner sig nu i en spännande period med expansiv utveckling. Du kommer få jobba i ett jättetrevligt gäng med många olika arbetsuppgifter. Gym finns på siten och anordnade träningspass. Matsal finns samt bra trafikförbindelser. Arbetsuppgifter Som laboratoriespecialist kommer du att utföra analyser enl... Visa mer
Om företaget

Vi söker dig som vill arbeta som Laboratoriespecialist på en trevlig QC-avdelning. Företaget verkar globalt inom läkemedelsindustrin och befinner sig nu i en spännande period med expansiv utveckling.

Du kommer få jobba i ett jättetrevligt gäng med många olika arbetsuppgifter. Gym finns på siten och anordnade träningspass. Matsal finns samt bra trafikförbindelser.

Arbetsuppgifter

Som laboratoriespecialist kommer du att utföra analyser enligt fastställda metoder och rutiner men både lättare och mer avancerad teknik. Du ansvarar för din egen analys från start till slut. Du kommer främst arbeta med att kvalitetskontrollera produkter enligt gällande instruktioner samt bedöma analysstatus. Vidare kommer du att arbeta med avrapportering, kontrollgranskning samt driva undersökningar vid avvikande resultat. Du kommer även utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument.

Formell kompetens

Vi söker dig som har utbildning inom det kemiska området, gärna laboratorieingenjör, och du behöver ha relevant erfarenhet av liknande uppgifter. Det är meriterande om du är protein-kemist men inget krav.

Du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift samt har goda kunskaper i Excel och Word.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är:
• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Positiv, uppmuntrar och inspirerar andra
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallellt
• Gillar att arbeta i förändring och driva förändringsarbete

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Uppsala

Tillträdesdag

1:a oktober 2019

Information

Uppdraget pågår i 6 månader men finns mycket goda chanser till förlängning.

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Rubrik

Ansök    Sep 5    Lernia    CNC-operatör/FMS-operatör
Vi söker nu CNC operatörer inom främst svarvning och fräsning för vår kund i Uppsala! OM TJÄNSTEN Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid. • Rigga maskinen • Genomföra korrigeringar i styrsystemet • ... Visa mer
Vi söker nu CNC operatörer inom främst svarvning och fräsning för vår kund i Uppsala!

OM TJÄNSTEN

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

• Rigga maskinen
• Genomföra korrigeringar i styrsystemet
• Programmera
• Kvalitetskontrollerat arbetet under tillverkning
• Övervaka maskinen

OM DIG

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom CNC-området, gärna 5-axlig fräs. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker.

Vi ser gärna att du har:

• Grönt certifikat
• Tidigare erfarenhet av GibbsCAM
• Truck- och traverskort

Du har lång erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Vi ser gärna att du är van att arbeta med programmering. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité. Som person är du noggrann, initiativrik och lyhörd, Du är driven och tycker om att lära dig nya saker. Du arbetar också bra i team och gillar att ha mycket eget ansvar.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid alt. 2-skift
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Däckmontörer för säsongsjobb sökes till Euromaster verkstad i Uppsala

Om företaget På verkstaden i Uppsala arbetar man med däck och bilservice för personbilar, lastvagnar, bussar och industrifordon och utför olika typer av service såsom däckservice, hjulinställning och enklare bilservice såsom oljebyten Arbetsuppgifter Som däckmontör kommer du arbeta med däckmontering. Arbetsuppgifterna består främst av skifte och montering av däck på fordon. Om dig Vi söker dig som trivs med ett fysiskt arbete. Det är meriterande om ... Visa mer
Om företaget

På verkstaden i Uppsala arbetar man med däck och bilservice för personbilar, lastvagnar, bussar och industrifordon och utför olika typer av service såsom däckservice, hjulinställning och enklare bilservice såsom oljebyten

Arbetsuppgifter

Som däckmontör kommer du arbeta med däckmontering. Arbetsuppgifterna består främst av skifte och montering av däck på fordon.

Om dig

Vi söker dig som trivs med ett fysiskt arbete. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbete tidigare. Det viktigaste är att du är ansvarsfull, positiv samt passar tider. Du har en flexibel inställning, ett gott bemötande och känsla för service. Vidare har du en god samarbetsförmåga och är hjälpsam. Arbetstempot kan vara högt under perioder så det är viktigt att du trivs i en sådan miljö och är stresstålig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Oktober

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Teknikintresserad logistikarbetare till globalt företag

Ansök    Sep 4    Lernia    Logistiker
OM FÖRETAGET Är du teknikintresserad och vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin är det här tjänsten för dig! OM TJÄNSTEN Du kommer att arbeta i ett team som består av mekaniker som förbereder produkterna för leverans. Teamet är självgående och det krävs att du är initiativtagande och van att ta eget ansvar i ditt arbete. I arbetsuppgifter ingår: • Truck och traverskörning • Packning av systemleveranser • Godsmottagning • Order... Visa mer
OM FÖRETAGET
Är du teknikintresserad och vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin är det här tjänsten för dig!

OM TJÄNSTEN

Du kommer att arbeta i ett team som består av mekaniker som förbereder produkterna för leverans. Teamet är självgående och det krävs att du är initiativtagande och van att ta eget ansvar i ditt arbete.
I arbetsuppgifter ingår:

• Truck och traverskörning
• Packning av systemleveranser
• Godsmottagning
• Order-/skeppningsadministration

OM DIG
Vi söker dig som har utbildning inom teknik eller arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Du har en mekanisk bakgrund och det krävs även att du är noggrann då kvalitet är av stor vikt för att packa partikelacceleratorer i produktionen.

Som person bör du vara organiserad, drivande och strukturerad. För att passa i tjänsten bör du även vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du är självständig och kan ta egna initiativ.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: Heltid.
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstid. Uppdraget förväntas pågå till juni 2020 med eventuell möjlighet till förlängning

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Produktionsingenjör till läkemedelsindustri

Ansök    Aug 30    Lernia    Civilingenjör, kemiteknik
Vi söker en Produktionsingenjör för spännande konsultuppdrag hos vår kund i Uppsala. Uppdraget är på företagets sektion för Fyllning och Förpackning, som är en del av kemisk produktion. Avdelningen bereder, fyller och förpackar deras produkter så som elektroforesprodukter, celldensitetsmedia och gelkromatografimedia. Delar av produktionen sker i renrum och vissa av produkterna är sterila. OM TJÄNSTEN Du kommer att arbeta på en sektion med 17 personer var... Visa mer
Vi söker en Produktionsingenjör för spännande konsultuppdrag hos vår kund i Uppsala. Uppdraget är på företagets sektion för Fyllning och Förpackning, som är en del av kemisk produktion. Avdelningen bereder, fyller och förpackar deras produkter så som elektroforesprodukter, celldensitetsmedia och gelkromatografimedia. Delar av produktionen sker i renrum och vissa av produkterna är sterila.

OM TJÄNSTEN

Du kommer att arbeta på en sektion med 17 personer varav 13 operatörer och 3 ingenjörer. Som produktionsingenjör kommer du huvudsakligen att ha följande arbetsuppgifter:

- Stödja produktionspersonalen i det dagliga arbetet.
- Utreda och stänga avvikelser som uppstått i produktionen
- Upprätta och uppdatera tillverkningsdokument.
- Driva och delta i förbättringsarbete och problemlösning.
- Förbereda och driva ändringsärenden.
- Arbeta med EHS (miljö/hälsa/säkerhet)
- Delta i processvårdsprojekt.
- Följa produktionsutfall, uppmärksamma kvalitetsbrister och rapportera dessa i kvalitetssystem
- Utvärdera ny utrustning/teknik.
- Utarbeta underlag för att upprätta och underhålla ORACLE-strukturer.
- Utreda orsaker till kassationer.
- Samarbeta med F&U, QC och andra lämpliga avdelningar för att lösa problem.

Du kommer jobba tillsammans med sektionens två ingenjörer som ett dagligt stöd till produktionen. Ha processansvar för vissa av sektionens produkter och utrustning. Du blir ansvarig för att utreda och stänga avvikelser som uppstått i produktionen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat ett teknikansvar, att driva förbättringsarbete relaterat till kvalitet, EHS och kapacitet, uppföljning av produktionsutfall, vara med i projekt att införa nya produkter, uppdatera produktionsdokumentation, LEAN och problemlösning.

OM DIG

Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning med inriktning teknik, maskinteknik, kemi, kemi/teknik eller liknande. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska samt god datavana. Erfarenhet av systemen Oracle eller Magic är meriterande men inget krav.

Som person har du en positiv inställning, god kommunikationsförmåga och förmåga att kunna driva flera aktiviteter samtidigt. Vidare är du bra på att ta egna initiativ, fatta egna beslut samt god problemlösningsförmåga.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: mån- fre, dagtid, heltid
• Tillträde: omgående
• Anställningsform: Visstidsanställning fram till 2020-08-31 ev. förlängning

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Ansvarig för passageprojekt sökes för kunds räkning

Ansök    Aug 28    Lernia    Projektledare, IT
OM FÖRETAGET Kunden är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar hållbara kunskapsmiljöer. Vi söker nu förstärkning till avdelningen för Gemensam service i form av en ansvarig för passageprojektet med placering i Uppsala eller Stockholm. Uppdraget beräknas pågå fram till årsskiftet med god chans till förlängning för rätt person. Resor inom Sverige förekommer i tjänsten. OM TJÄNSTEN I rollen in... Visa mer
OM FÖRETAGET

Kunden är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar hållbara kunskapsmiljöer. Vi söker nu förstärkning till avdelningen för Gemensam service i form av en ansvarig för passageprojektet med placering i Uppsala eller Stockholm. Uppdraget beräknas pågå fram till årsskiftet med god chans till förlängning för rätt person. Resor inom Sverige förekommer i tjänsten.

OM TJÄNSTEN

I rollen ingår projektledning i form av att ansvara för ledning av passageprojektet som syftar till att kunden ska ha ett enhetligt passersystem på samtliga kontor. Det innebär praktisk kontakt med leverantör och styrgrupp, samt att internt utbilda Kontorsadministratörer i att registrera och lägga upp behörigheter (Bravida Integra-systemet och ID/06-kort). Utöver detta kommer du även att medverka i ett strategiarbete i att ta fram en plan för införande av ett digitalt nyckelsystem för hela bolaget. I rollen ingår att få arbeta med att färdigställa en förvaltningsinstruktion för passersystemet. Du kommer att få möjlighet till att skriva rutiner och sätta standard.

OM DIG
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med projektledning, gärna inom IT. Du bör även ha god datavana samt kunna flytande svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet av internkommunikation kopplat till förändringar i verksamhet eller nya system. Det är ett plus om du har kunskaper i Bravida integra eller liknande passersystem.

Den här rollen passar dig som både tycker att det är spännande att komma till en väl påbörjad roll men där man också tycker att det är intressant att lösa nya utmaningar som kan komma längs vägen. Därmed är det viktigt att vara lösningsorienterad. Vi ser även att du är noggrann, initiativrik och har ett säkerhetstänk. Du behöver ha datorvana och viss förståelse för databaser.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala eller Stockholm
• Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid
• Tillträde: Visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Produktionsingenjör sökes för spännande uppdrag hos attraktiv kund

Ansök    Aug 30    Lernia    Produktionsingenjör, kemi
OM FÖRETAGET Har du högskoleingenjörsexamen, kemikunskap och vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin är detta tjänsten för dig! I Tjänsten som produktionsingenjör kommer du att lära dig mycket både inom system, utrustningar och kemi. Det finns god möjlighet att lägga upp, styra och påverka ditt arbete själv. Det finns även plats för mycket personlig utveckling och växande erfarenhet! Sektionen består idag av totalt 17 personer, varav p... Visa mer
OM FÖRETAGET
Har du högskoleingenjörsexamen, kemikunskap och vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin är detta tjänsten för dig! I Tjänsten som produktionsingenjör kommer du att lära dig mycket både inom system, utrustningar och kemi. Det finns god möjlighet att lägga upp, styra och påverka ditt arbete själv. Det finns även plats för mycket personlig utveckling och växande erfarenhet!

Sektionen består idag av totalt 17 personer, varav produktionsingenjörerna utgör en grupp på 8 personer. Som produktionsingenjör ansvarar du för processerna i tillverkningen av sensorchip, kit och reagens.

OM TJÄNSTEN

Arbetet innebär processansvar för sektionens produkter och utrustning. I tjänsten som produktionsingenjör kommer du att:

• Ta hand om de dagliga utmaningar, allt från utrustning, produktionen, hantera avvikelser mm.
• Delta i förbättringsarbete och problemlösning samt uppdatera metoder
• Delta i processvårdsprojekt gällande utrustningar, uppdateringar och uppskalningar, nya produkter mm. Samt driva upp- och nedskalning och flytt av processer och produktionsutrustning
• Följa produktionsutfall, uppmärksamma kvalitetsbrister och rapportera dessa i kvalitetssystem samt initiera och driva åtgärder för dessa inom ramen för processansvar
• Utbildning och upplärning av personal inom processansvarsområdet, samt stödja produktionspersonalen i det dagliga arbetet
• Utarbeta underlag till att underhålla ORACLE-strukturer
• Förbereda och driva CC-ärenden
• Stödja reklamationsärenden och utredningar.
• Delta i (och vid behov) driva investeringsärenden.
• Samarbeta med F&U vid nyproduktprojekt och produktvårdsprojekt
• Utföra analyser på inkomna råvaror
• Beställa utrustning och utföra kalibreringar

OM DIG
Vi söker dig som har en högskoleingenjörsexamen eller liknande erfarenheter av att arbete i laboratorie inom kemi. Kunskap inom kemi är ett krav då tjänsten innefattar ansvar för processer som inbegriper stor del kemi i form av synteser och laboratoriearbete samt QC körningar i instrument. Utöver detta bör du även kunna flytande svenska och engelska i tal och skrift samt god datavana. Erfarenhet av Magic och Oracle är meriterande.

Som person bör du vara kvalitetsmedveten, organiserad, drivande och strukturerad. För att passa i tjänsten bör du även vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du är självständig och kan ta egna initiativ.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: Heltid. Dagtid, finns även möjlighet för flex.
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstid. Uppdraget förväntas pågå till oktober 2020 med eventuell möjlighet till förlängning

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Montör sökes för uppdrag i Uppsala

Ansök    Aug 21    Lernia    Elmontör
Om företaget Vi söker en teknisk montör för ett spännande uppdrag till vår kund i Uppsala. Kunden är en global aktör inom tillverkning av system och komponenter till industrin. Om tjänsten Som montör kommer du bland annat montera elskåp till industrikunder. Här ingår arbetsuppgifter som att montera kretskort, löda och montera komponenter. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och gärna inom finelektronik. Vi ser att du har gymnasial utb... Visa mer
Om företaget

Vi söker en teknisk montör för ett spännande uppdrag till vår kund i Uppsala. Kunden är en global aktör inom tillverkning av system och komponenter till industrin.

Om tjänsten

Som montör kommer du bland annat montera elskåp till industrikunder. Här ingår arbetsuppgifter som att montera kretskort, löda och montera komponenter. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och gärna inom finelektronik. Vi ser att du har gymnasial utbildning och då gärna med el eller teknisk inriktning. B-körkort är ett krav.

Önskvärd kompetens

• Erfarenhet från industri och av montering
• Tidigare erfarenhet av att läsa mekaniska- och el-scheman
• Grundläggande kunskaper i svenska samt tillräckliga kunskaper i engelska för att kunna läsa instruktioner och ritningar
• Industriell utbildning eller annan relevant utbildning
• Erfarenhet av lödning
• Erfarenhet av kretskort
• Erfarenhet av montering
• God systemvana/datorvana
• Truckkort
• Körkort B

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, nyfiken och bra på att samarbeta med andra. Vidare är du flexibel och kan tänka dig lite olika typer av uppdrag och att prova på nya saker.

Om anställningen

Placeringsort: Uppsala

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tillträde: Omgående

Anställningsform: Visstid. Med möjlighet till anställning hos kund på sikt.

Tillträdesdag

Omgående

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Maskinoperatör sökes till betongfabrik i Uppsala

Om företaget Vi söker nu en maskinoperatör till S:t Eriks betong i Uppsala. Företaget är en av Sveriges ledande leverantör av betong, plattor och marksten och har ca 400 stycken anställda. Anläggningen i Uppsala är beläget strax utanför centrum med goda bussförbindelser. Företaget befinner sig i ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete för att modernisera och utveckla produktionsanläggningen, vi kan därför erbjuda dig möjligheten att följa med på... Visa mer
Om företaget

Vi söker nu en maskinoperatör till S:t Eriks betong i Uppsala. Företaget är en av Sveriges ledande leverantör av betong, plattor och marksten och har ca 400 stycken anställda. Anläggningen i Uppsala är beläget strax utanför centrum med goda bussförbindelser. Företaget befinner sig i ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete för att modernisera och utveckla produktionsanläggningen, vi kan därför erbjuda dig möjligheten att följa med på en spännande utvecklingsresa!

Arbetsuppgifter

Som maskinoperatör kommer du att övervaka produktionen, hantera maskiner och utrustning samt utföra enklare underhållsarbeten för företagets flödesmaskiner. I tjänsten ingår tekniska och mekaniska justeringar och formatinställningar samt en del operatörsunderhåll.

Rollen kommer på sikt utvecklas på så sätt att du kommer lära dig flera olika typer av moment inom produktionen vilket gör att du dels kommer få varierande arbetsuppgifter men också möjlighet till ständig utveckling. Det är därför viktigt att du är flexibel och villig att hugga i där det behövs.

Formell kompetens

• Gymnasial utbildning (inom teknik, industri eller liknande)
• Maskinvana och tekniska färdigheter
• God datavana
• goda kunskaper i svenska

Det är meriterande om du har truckkort och erfarenhet av CNC eller andra styrsystem.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har någon typ av industriell bakrund med erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen. Du bör ha god datavana, hälsa och det är meriterande om du har erfarenhet av CNC eller andra styrsystem. Vidare bör du vara plikttrogen, ansvarsfull, noggrann, samarbetsvillig och trivas med att arbeta inom industrin.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/Upppsala

Tjänsten innebär arbete på 2 -skift (dag/kväll)

Du kommer att arbeta som uthyrd konsult under de första 6 månaderna för att sedan bli anställd direkt hos S:t Eriks

Tillträdesdag

Omgående Visa mindre

Lagermedarbetare sökes för kunds räkning

Ansök    Aug 13    Lernia    Lagerarbetare
Om företaget Vi söker nu en lagermedarbetare till vår kund i Uppsala. Företaget är verksamma inom Life Science området och bedriver forskning och produktion av bland annat kemiska-och medicintekniska produkter. Denna tjänst är placerad på en del av företagets lager som ansvarar för skeppning, orderläggning, fakturor och administration relaterat till detta. Du kommer ingå i ett tight team som består av två stycken medarbetare. Vi erbjuder dig ett spänna... Visa mer
Om företaget

Vi söker nu en lagermedarbetare till vår kund i Uppsala. Företaget är verksamma inom Life Science området och bedriver forskning och produktion av bland annat kemiska-och medicintekniska produkter. Denna tjänst är placerad på en del av företagets lager som ansvarar för skeppning, orderläggning, fakturor och administration relaterat till detta. Du kommer ingå i ett tight team som består av två stycken medarbetare.

Vi erbjuder dig ett spännande och varierat arbete med mycket eget ansvar. Stämmer profilen in på dig? Sök tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del bestå av lageradministration, godshantering, skeppning av leveranser, kvalitetskontroll, orderhantering, truckkörning packning och enklare manuella åtgärder på produkterna.

Formell kompetens

- Erfarenhet av lagerarbete
- Truckkort A + B
- Tala och skriva obehindrat på svenska och engelska
- Datavana

Det är mycket meriterande om du har arbetat i systemen Oracle och Magic.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och bra på att se helheten i det du gör. Vidare är du strukturerad, bra på att samarbeta och trivs med många kontaktytor. Du är pålitlig, flexibel, serviceinriktad och har en hjälpsam attityd. Du som söker ska ha en hög ansvarskänsla där du gör vad du lovar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid 1 år /Heltid/ Uppsala

Arbetet sker på dagtid, mån - fre.

För rätt person finns mycket goda chanser till förlängning eller anställning direkt hos kund .

Tillträdesdag

Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och pågå i minst 1 år framåt.

Information

Vi bearbetar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så skicka in din ansökan snarast.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Maskinoperatör sökes till betongfabrik i Uppsala

Om företaget Vi söker nu en maskinoperatör till S:t Eriks betong i Uppsala. Företaget är en av Sveriges ledande leverantör av betong, plattor och marksten och har ca 400 stycken anställda. Anläggningen i Uppsala är beläget strax utanför centrum med goda bussförbindelser. Företaget befinner sig i ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete för att modernisera och utveckla produktionsanläggningen, vi kan därför erbjuda dig möjligheten att följa med på... Visa mer
Om företaget

Vi söker nu en maskinoperatör till S:t Eriks betong i Uppsala. Företaget är en av Sveriges ledande leverantör av betong, plattor och marksten och har ca 400 stycken anställda. Anläggningen i Uppsala är beläget strax utanför centrum med goda bussförbindelser. Företaget befinner sig i ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete för att modernisera och utveckla produktionsanläggningen, vi kan därför erbjuda dig möjligheten att följa med på en spännande utvecklingsresa!

Arbetsuppgifter

Som maskinoperatör kommer du att övervaka produktionen, hantera maskiner och utrustning samt utföra enklare underhållsarbeten för företagets flödesmaskiner. I tjänsten ingår tekniska och mekaniska justeringar och formatinställningar samt en del operatörsunderhåll.

Rollen kommer på sikt utvecklas på så sätt att du kommer lära dig flera olika typer av moment inom produktionen vilket gör att du dels kommer få varierande arbetsuppgifter men också möjlighet till ständig utveckling. Det är därför viktigt att du är flexibel och villig att hugga i där det behövs.

Formell kompetens

• Gymnasial utbildning (inom teknik, industri eller liknande)
• Maskinvana och tekniska färdigheter
• God datavana
• goda kunskaper i svenska

Det är meriterande om du har truckkort och erfarenhet av CNC eller andra styrsystem.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har någon typ av industriell bakrund med erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen. Du bör ha god datavana, hälsa och det är meriterande om du har erfarenhet av CNC eller andra styrsystem. Vidare bör du vara plikttrogen, ansvarsfull, noggrann, samarbetsvillig och trivas med att arbeta inom industrin.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/Upppsala

Tjänsten innebär arbete på 2 -skift (dag/kväll)

Du kommer att arbeta som uthyrd konsult under de första 6 månaderna för att sedan bli anställd direkt hos S:t Eriks

Tillträdesdag

Tillträde sker i börjar av januari .

Tveka inte över att skicka in din ansökan om profilen stämmer bra in på dig. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Däckmontörer sökes till Euromasters verkstad i Uppsala

Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja! Vi söker nu dig som har ett genuint fordonsintresse och som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter. OM FÖRETAGET På verkstaden i Uppsala arbetar man med däck och bilservice för personbilar, lastvagnar, bussar och industrifordon och utför olika typer av service såsom däckservice, hjulinställning och enklare bilservice såsom oljebyten . OM TJÄNSTEN Som däckmontör kom... Visa mer
Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja! Vi söker nu dig som har ett genuint fordonsintresse och som vill arbeta med varierande arbetsuppgifter.

OM FÖRETAGET

På verkstaden i Uppsala arbetar man med däck och bilservice för personbilar, lastvagnar, bussar och industrifordon och utför olika typer av service såsom däckservice, hjulinställning och enklare bilservice såsom oljebyten .

OM TJÄNSTEN
Som däckmontör kommer du arbeta med däckmontering, hjulinställningar men också enklare service såsom olje- och filter byten.

OM DIG
Vi söker dig som har ett intresse för bilar, har körkort B och trivs med ett fysiskt arbete. Det är meriterande om du gått någon fordonsutbildning eller arbetat på en däckverkstad tidigare men inget krav. Körkort C och/eller truckkort är också meriterande. Det viktigaste är att du är ansvarsfull, positiv och framåt. Du har en flexibel inställning och ett gott bemötande och känsla för service. Vidare har du en god samarbetsförmåga och är hjälpsam. Arbetstempot kan vara högt under perioder så det är viktigt att du trivs i en sådan miljö och är stresstålig.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: Heltid , dagtid, mån -fre
• Tillträde: omgående
• Anställningsform: Tillsvidare (med 6 mån provanställning

Jourberedskap ingår i tjänsten ungefär varannan vecka och kräver därför flexibilitet gällande arbetstider.

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Produktionsingenjör till läkemedelsindustri

Ansök    Jul 25    Lernia    Civilingenjör, kemiteknik
Vi söker en Produktionsingenjör för spännande konsultuppdrag hos vår kund i Uppsala. Uppdraget är på företagets sektion för Fyllning och Förpackning, som är en del av kemisk produktion. Avdelningen bereder, fyller och förpackar deras produkter så som elektroforesprodukter, celldensitetsmedia och gelkromatografimedia. Delar av produktionen sker i renrum och vissa av produkterna är sterila. OM TJÄNSTEN Du kommer att arbeta på en sektion med 17 personer var... Visa mer
Vi söker en Produktionsingenjör för spännande konsultuppdrag hos vår kund i Uppsala. Uppdraget är på företagets sektion för Fyllning och Förpackning, som är en del av kemisk produktion. Avdelningen bereder, fyller och förpackar deras produkter så som elektroforesprodukter, celldensitetsmedia och gelkromatografimedia. Delar av produktionen sker i renrum och vissa av produkterna är sterila.

OM TJÄNSTEN

Du kommer att arbeta på en sektion med 17 personer varav 13 operatörer och 3 ingenjörer. Som produktionsingenjör kommer du huvudsakligen att ha följande arbetsuppgifter:

- Stödja produktionspersonalen i det dagliga arbetet.
- Utreda och stänga avvikelser som uppstått i produktionen
- Upprätta och uppdatera tillverkningsdokument.
- Driva och delta i förbättringsarbete och problemlösning.
- Förbereda och driva ändringsärenden.
- Arbeta med EHS (miljö/hälsa/säkerhet)
- Delta i processvårdsprojekt.
- Följa produktionsutfall, uppmärksamma kvalitetsbrister och rapportera dessa i kvalitetssystem
- Utvärdera ny utrustning/teknik.
- Utarbeta underlag för att upprätta och underhålla ORACLE-strukturer.
- Utreda orsaker till kassationer.
- Samarbeta med F&U, QC och andra lämpliga avdelningar för att lösa problem.

Du kommer jobba tillsammans med sektionens två ingenjörer som ett dagligt stöd till produktionen. Ha processansvar för vissa av sektionens produkter och utrustning. Du blir ansvarig för att utreda och stänga avvikelser som uppstått i produktionen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat ett teknikansvar, att driva förbättringsarbete relaterat till kvalitet, EHS och kapacitet, uppföljning av produktionsutfall, vara med i projekt att införa nya produkter, uppdatera produktionsdokumentation, LEAN och problemlösning.

OM DIG

Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning med inriktning teknik, maskinteknik, kemi, kemi/teknik eller liknande. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska samt god datavana. Erfarenhet av systemen Oracle eller Magic är meriterande men inget krav.

Som person har du en positiv inställning, god kommunikationsförmåga och förmåga att kunna driva flera aktiviteter samtidigt. Vidare är du bra på att ta egna initiativ, fatta egna beslut samt god problemlösningsförmåga.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: mån- fre, dagtid, heltid
• Tillträde: omgående
• Anställningsform: Visstidsanställning fram till 2020-08-31 ev. förlängning

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Teknisk montör sökes för spännande uppdrag i Uppsala

Ansök    Jul 24    Lernia    Elmontör
Om företaget Vi söker nu en teknisk montör för spännande uppdrag till vår kund i Uppsala. Företaget tillverkar utrustning för cancerdiagnostik. Produktionen ska öka sin kapacitet den närmsta tiden och behöver därför förstärkning av personal. Teamet består av erfarna mekaniker som tillsammans utför mekaniskt och elektroniskt monteringsarbete. Har du ett stort tekniskt intresse har du möjlighet att få arbeta på ett trivsamt företag med en intressant produ... Visa mer
Om företaget

Vi söker nu en teknisk montör för spännande uppdrag till vår kund i Uppsala. Företaget tillverkar utrustning för cancerdiagnostik. Produktionen ska öka sin kapacitet den närmsta tiden och behöver därför förstärkning av personal. Teamet består av erfarna mekaniker som tillsammans utför mekaniskt och elektroniskt monteringsarbete.

Har du ett stort tekniskt intresse har du möjlighet att få arbeta på ett trivsamt företag med en intressant produkt som räddar liv. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en god arbetsmiljö med trevliga kollegor.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:

- Montering av cyklotroner
- mekanisk och elektronisk montering
- testa systemen och reservdelarna samt utföra uppdateringar av utrustningen
- montering av rör
- felsökning
- stötta i projekt och andra avdelningar
- plocka och packa utrustning och uppgraderingar till kunder
- plocka och packa reservdelar till cyklotroner.

Arbetet kan även innefatta enklare administration, driva och genomföra förbättringar och förändringar i kundens processer och produkter.

Formell kompetens

• Teknisk utbildning eller motsvarande teknisk erfarenhet
• Mekaniska och tekniska färdigheter
• Erfarenhet av felsökning
• Tidigare erfarenhet av att läsa mekaniska- och elscheman
• Erfarenhet av ritningsläsning
• Datavana, framförallt goda kunskaper i Excel
• Goda kunskaper i svenska samt tillräckliga kunskaper i engelska för att kunna läsa instruktioner och ritningar
• Grundläggande matematiska kunskaper

• Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i vakuummiljö samt har truck- och traverskort.


Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och är praktiskt lagd. Du är självständig, ordningsam och noggrann samt har ett lösningsorienterat arbetssätt. Vidare är du ansvarsfull, bra på att ta egna initiativ och har en positiv och glad inställning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tjänsten är ett konsultuppdrag på minst 1 år med chans till förlängning eller anställning direkt hos kund

Tillträdesdag

September 2019

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Produktionsingenjör sökes för spännande uppdrag hos attraktiv kund

Ansök    Jul 17    Lernia    Produktionsingenjör, kemi
OM FÖRETAGET Har du högskoleingenjörsexamen, kemikunskap och vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin är detta tjänsten för dig! I Tjänsten som produktionsingenjör kommer du att lära dig mycket både inom system, utrustningar och kemi. Det finns god möjlighet att lägga upp, styra och påverka ditt arbete själv. Det finns även plats för mycket personlig utveckling och växande erfarenhet! Sektionen består idag av totalt 17 personer, varav p... Visa mer
OM FÖRETAGET
Har du högskoleingenjörsexamen, kemikunskap och vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin är detta tjänsten för dig! I Tjänsten som produktionsingenjör kommer du att lära dig mycket både inom system, utrustningar och kemi. Det finns god möjlighet att lägga upp, styra och påverka ditt arbete själv. Det finns även plats för mycket personlig utveckling och växande erfarenhet!

Sektionen består idag av totalt 17 personer, varav produktionsingenjörerna utgör en grupp på 8 personer. Som produktionsingenjör ansvarar du för processerna i tillverkningen av sensorchip, kit och reagens.

OM TJÄNSTEN

Arbetet innebär processansvar för sektionens produkter och utrustning. I tjänsten som produktionsingenjör kommer du att:

• Ta hand om de dagliga utmaningar, allt från utrustning, produktionen, hantera avvikelser mm.
• Delta i förbättringsarbete och problemlösning samt uppdatera metoder
• Delta i processvårdsprojekt gällande utrustningar, uppdateringar och uppskalningar, nya produkter mm. Samt driva upp- och nedskalning och flytt av processer och produktionsutrustning
• Följa produktionsutfall, uppmärksamma kvalitetsbrister och rapportera dessa i kvalitetssystem samt initiera och driva åtgärder för dessa inom ramen för processansvar
• Utbildning och upplärning av personal inom processansvarsområdet, samt stödja produktionspersonalen i det dagliga arbetet
• Utarbeta underlag till att underhålla ORACLE-strukturer
• Förbereda och driva CC-ärenden
• Stödja reklamationsärenden och utredningar.
• Delta i (och vid behov) driva investeringsärenden.
• Samarbeta med F&U vid nyproduktprojekt och produktvårdsprojekt
• Utföra analyser på inkomna råvaror
• Beställa utrustning och utföra kalibreringar

OM DIG
Vi söker dig som har en högskoleingenjörsexamen eller liknande erfarenheter av att arbete i laboratorie inom kemi. Kunskap inom kemi är ett krav då tjänsten innefattar ansvar för processer som inbegriper stor del kemi i form av synteser och laboratoriearbete samt QC körningar i instrument. Utöver detta bör du även kunna flytande svenska och engelska i tal och skrift samt god datavana. Erfarenhet av Magic och Oracle är meriterande.

Som person bör du vara kvalitetsmedveten, organiserad, drivande och strukturerad. För att passa i tjänsten bör du även vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du är självständig och kan ta egna initiativ.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: Heltid. Dagtid, finns även möjlighet för flex.
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstid. Uppdraget förväntas pågå till oktober 2020 med eventuell möjlighet till förlängning

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Teknisk servicespecialist sökes till global kund

Ansök    Jul 10    Lernia    Servicetekniker, data
Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom Life Science. Vill du arbeta på ett globalt Life science företag som teknisk servicespecialist? Då är det här jobbet för dig! Vi söker nu dig som trivs med att arbeta i ett mindre team i en internationell miljö där du får möjlighet att skapa ett stort nätverk och utveckla dina färdigheter. OM TJÄNSTEN I rollen som teknisk servicespecialist kommer du att: • Ta emot kundförfrågningar och hantera din... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom Life Science. Vill du arbeta på ett globalt Life science företag som teknisk servicespecialist? Då är det här jobbet för dig! Vi söker nu dig som trivs med att arbeta i ett mindre team i en internationell miljö där du får möjlighet att skapa ett stort nätverk och utveckla dina färdigheter.

OM TJÄNSTEN
I rollen som teknisk servicespecialist kommer du att:

• Ta emot kundförfrågningar och hantera dina egna ärenden från början till slut.
• Leta upp och kontrollera efterfrågade delar med hjälp av datasystem och ritningsunderlag.
• Paketering och etikettering vid packning/utleverans samt skeppa orders
• Ta fram underlag för att verifiera efterfrågade reservdelar med hjälp av ritningsunderlag samt med datasystem.
• Bygga upp kompletta artikelnummer med hjälp av olika datasystem.
• Samarbeta med såväl interna och externa parter för att säkerställa att artiklar har korrekt tullklassificering.
• Prissätta färdiga artiklar med underlag utifrån gällande mallar samt förhandla priser och ledtider med leverantörer
• Kvalitet- och produktkontroll vid godsmottagning.
• Ansvara för att skapa bra format för allt förpackningsmaterial som används till de artiklar som hanteras.
• Säkerställa regelbundna uppdateringar kring ärendestatus till intressenter / kunder.
• Delta i och leda mindre möten både internt och externt efter egen kunskapsnivå. Möten på engelska förekommer regelbundet.
• Kontinuerligt bidra till utveckling och förbättring av hela processen efter egen kunskapsnivå.
• Äga och delta i mindre och större projekt efter egen kunskapsnivå.

OM DIG
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet av liknade arbetsuppgifter. För att passa i rollen ser vi att du har ritningsförståelse, mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift samt väldigt god datavana. Erfarenhet av av ORACLE och PDM-system (Magic) är meriterande. Vid ser det även som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ett service- eller ingenjörsteam och har erfarenhet av att arbeta med leverantörer och tillverkare samt erfarenhet av att förstå och definiera kravspecifikationer och ritningsunderlag.

Som person är du trygg med att ta egna initiativ och att arbeta självständigt. Du är självmotiverad och självgående med förmåga att arbeta självständigt och lära sig snabbt. För att passa i rollen behöver du även ha god kommunikations- och förhandlingsförmåga samt förmåga att presentera idéer och ärenden tydligt och kortfattat. Flera ärenden kommer att hanteras samtidigt vilket innebär att du behöver vara strukturerad och snabbt kunna skifta mellan olika ärenden.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
• Tillträde: Omgående. Uppdraget förväntas pågå fram till årsskiftet men det finns chans till förlängning
• Anställningsform: Visstidsanställning

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Erfaren processoperatör sökes för kunds räkning

OM FÖRETAGET Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin i Uppsala. Avdelningen arbetar med tillverkning inom kemisk produktion. Idag består sektionen av två grupper där den ena arbetar med kemisk tillverkning och den andra siktning och förpackning. Har du erfarenhet av processindustri och vill ha ett utvecklande arbete inom kemisk produktion är detta en roll för dig! OM TJÄNSTEN Som processoperatör kommer du att: • Til... Visa mer
OM FÖRETAGET
Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin i Uppsala. Avdelningen arbetar med tillverkning inom kemisk produktion. Idag består sektionen av två grupper där den ena arbetar med kemisk tillverkning och den andra siktning och förpackning.

Har du erfarenhet av processindustri och vill ha ett utvecklande arbete inom kemisk produktion är detta en roll för dig!

OM TJÄNSTEN

Som processoperatör kommer du att:

• Tillverka och förpacka storskalig kromatografimedia
• Rapportera produktionsutfall
• Rapportera avvikelser i Trackwise
• Återrapportera material och operationer i Oracle
• Ha kontakt med förråd, underhåll, kvalitetskontroll och kvalitetsacceptans
• Kalibrera utrustning enl. metod
• Bevaka underhållsarbetet i processhallarna
• Delta i förbättringsarbete och problemlösning

OM DIG
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och erfarenhet av processindustri, gärna inom kemisk produktion och/eller läkemedelsproduktion. Du behöver ha mycket god kommunikationsförmåga och kunna uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person bör du vara ambitiös, driftig och initiativtagande. Vidare söker vi dig som har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp samt kunna planera självständigt för att arbetet ska utföras i tid.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, måndag-fredag 07.00-15.30
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstid. Uppdraget förväntas pågå till årsskiftet med chans till förlängning

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Rubrik

Ansök    Jun 11    Lernia    Rekryterare/Rekryteringskonsult
Vi söker nu en rekryteringssupport till spännande konsultuppdrag på Forsmarks kärnkraftverk. Är du nyutexaminerad personalvetare och intresserad av rekryteringsadministration är detta jobbet för dig! Här får du chansen att komma in i en stor organisation med många kontaktytor och samla på dig ovärderlig kunskap. OM FÖRETAGET Forsmarks kärnkraftverk satsar på framtiden och gör stora investeringar i anläggningen för att säkra Sveriges elförsörjning i fram... Visa mer
Vi söker nu en rekryteringssupport till spännande konsultuppdrag på Forsmarks kärnkraftverk. Är du nyutexaminerad personalvetare och intresserad av rekryteringsadministration är detta jobbet för dig! Här får du chansen att komma in i en stor organisation med många kontaktytor och samla på dig ovärderlig kunskap.

OM FÖRETAGET

Forsmarks kärnkraftverk satsar på framtiden och gör stora investeringar i anläggningen för att säkra Sveriges elförsörjning i framtiden. Forsmark står för en sjättedel av Sveriges elproduktion.

Supportrollen är ett rekryteringsstöd inom HRS Nordic Recruitment med syftet att lyfta bort administrativa uppgifter från rekryterare. Supportfunktionen är en viktig funktion i teamet och administrationen är fördelad för att stödja främst Rekrytering men även andra funktioner inom teamet såsom Student Relations/Employer Branding och Recruitment management.

OM TJÄNSTEN
Som rekryteringssupport kommer du huvudsakligen arbeta med rekryteringsadministration och stötta rekryterare med uppgifter såsom:

- Annonsering
- Referenstagning
- Ta fram anställningsunderlag
- Besvara inkommande ärenden i ärendesystemet
- Besvara mail från kandidater som har generella frågor
- Ansvara för att annonser på olika externa sidor eller nätverk t ex Linkedin är aktuella
- I övrigt svara på chefer och kandidaters frågor i olika delar av processen
- Vara delaktig i olika rekryteringsprojekt, där behov finns av ett administrativt stöd

OM DIG

Vi söker dig som är nyexaminerad från adekvat högskoleutbildning (Personalprogrammet eller någon administrativ inriktning).
Erfarenhet av administration och eller rekrytering är meriterande.

Egenskaper som är viktiga för rollen är:

• Administrativ förmåga
• Service-minded
• Ordning och reda samt struktur och prioriteringsförmåga

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Forsmark
• Tjänstgöringsgrad: mån - fre, dagtid
• Tillträde: 1 augusti 2019
• Anställningsform: Visstid

Uppdraget förväntas pågå minst 1 år med goda chanser till förlängning.

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Produktionsingenjör sökes för spännande uppdrag hos attraktiv kund

Ansök    Jun 25    Lernia    Produktionsingenjör, kemi
OM FÖRETAGET Har du högskoleingenjörsexamen, kemikunskap och vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin är detta tjänsten för dig! Tjänsten som produktionsingenjör där du kommer att lära dig mycket både inom system, utrustningar och kemi. Det finns god möjlighet att lägga upp, styra och påverka ditt arbete själv. Det finns även plats för mycket personlig utveckling och växande erfarenhet! Sektionen består idag av totalt 17 personer, varav... Visa mer
OM FÖRETAGET
Har du högskoleingenjörsexamen, kemikunskap och vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin är detta tjänsten för dig! Tjänsten som produktionsingenjör där du kommer att lära dig mycket både inom system, utrustningar och kemi. Det finns god möjlighet att lägga upp, styra och påverka ditt arbete själv. Det finns även plats för mycket personlig utveckling och växande erfarenhet!

Sektionen består idag av totalt 17 personer, varav produktionsingenjörerna utgör en grupp på 8 personer. Som produktionsingenjör ansvarar du för processerna i tillverkningen av sensorchip, kit och reagens.

OM TJÄNSTEN

Arbetet innebär processansvar för sektionens produkter och utrustning. I tjänsten som produktionsingenjör kommer du att:

• Ta hand om de dagliga utmaningar, allt från utrustning, produktionen, hantera avvikelser mm.
• Delta i förbättringsarbete och problemlösning samt uppdatera metoder
• Delta i processvårdsprojekt gällande utrustningar, uppdateringar och uppskalningar, nya produkter mm. Samt driva upp- och nedskalning och flytt av processer och produktionsutrustning
• Följa produktionsutfall, uppmärksamma kvalitetsbrister och rapportera dessa i kvalitetssystem samt initiera och driva åtgärder för dessa inom ramen för processansvar
• Utbildning och upplärning av personal inom processansvarsområdet, samt stödja produktionspersonalen i det dagliga arbetet
• Utarbeta underlag till att underhålla ORACLE-strukturer
• Förbereda och driva CC-ärenden
• Stödja reklamationsärenden och utredningar.
• Delta i (och vid behov) driva investeringsärenden.
• Samarbeta med F&U vid nyproduktprojekt och produktvårdsprojekt
• Utföra analyser på inkomna råvaror
• Beställa utrustning och utföra kalibreringar

OM DIG
Vi söker dig som har en högskoleingenjörsexamen eller liknande erfarenheter av att arbete i laboratorie inom kemi. Kunskap inom kemi är ett krav då tjänsten innefattar ansvar för processer som inbegriper stor del kemi i form av synteser och laboratoriearbete samt QC körningar i instrument. Utöver detta bör du även kunna flytande svenska och engelska i tal och skrift samt god datavana. Erfarenhet av Magic och Oracle är meriterande.

Som person bör du vara kvalitetsmedveten, organiserad, drivande och strukturerad. För att passa i tjänsten bör du även vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du är självständig och kan ta egna initiativ.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: Heltid. Dagtid, finns även möjlighet för flex.
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstid. Uppdraget förväntas pågå till oktober 2020 med eventuell möjlighet till förlängning

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Ekonomiassistent med fokus leverantörsreskontra sökes till fastighetsbolag

Ansök    Jun 10    Lernia    Ekonomiassistent
Är du utbildad ekonom och en fena på leverantörsreskontra? Vi söker nu en ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra till kund i centrala Uppsala. Du kommer att arbeta på ett av Uppsala kommuns fastighetsbolag som äger och förvaltar merparten av kommunens pedagogiska lokaler, förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Uppdraget planeras starta omgående och pågå till september men med goda chanser till förlängning. Arbetsuppgifter Som ekonom... Visa mer
Är du utbildad ekonom och en fena på leverantörsreskontra? Vi söker nu en ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra till kund i centrala Uppsala. Du kommer att arbeta på ett av Uppsala kommuns fastighetsbolag som äger och förvaltar merparten av kommunens pedagogiska lokaler, förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Uppdraget planeras starta omgående och pågå till september men med goda chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du framförallt stötta ekonomiavdelningen med hantering av leverantörsfakturor.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra. Det är meriterande om du har erfarenhet av fastighetsbranschen och den momshantering som den medför. Vidare har du allmän god data-och systemvana.

Som person är du självgående, noggrann och har lätt för att sätta dig in i nya sammanhang på ett smidigt sätt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Information

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Lernia och arbetar som uthyrd konsult. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Stämmer profilen in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Junior Program Manager till DHL i Märsta

Ansök    Jun 5    Lernia    Logistiker
Vill du ha ett lösningsorienterat arbete i ett företag med korta beslutsvägar där du får möjlighet att utvecklas inom din yrkesroll? Då kan den här tjänsten vara något för dig. OM FÖRETAGET DHL finns i över 200 länder och territorier över hela världen, vilket gör det till det världens mest internationella företag. Med en arbetsstyrka på mer än 350 000 anställda, tillhandahåller de lösningar för ett nästan oändligt antal logistikbehov. De söker nu en Juni... Visa mer
Vill du ha ett lösningsorienterat arbete i ett företag med korta beslutsvägar där du får möjlighet att utvecklas inom din yrkesroll? Då kan den här tjänsten vara något för dig.

OM FÖRETAGET

DHL finns i över 200 länder och territorier över hela världen, vilket gör det till det världens mest internationella företag. Med en arbetsstyrka på mer än 350 000 anställda, tillhandahåller de lösningar för ett nästan oändligt antal logistikbehov. De söker nu en Junior Program Manager för ett uppdrag med start omgående och pågår fram till december 2019 med möjligheter till förlängning. Vill du också få chansen till värdefull erfarenhet, sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN

Som Junior Program Manager är du ett stöd för dem andra medarbetarna och du kommer agera kravställare mot produkt och kontoren för att säkerställa hög service till kund. Samt säkerställa att relevanta och korrekta performance rapporter tas fram i tid. Du är alltså en viktig del för att säkerställa hög kundnöjdhet.

• Stötta dem olika avdelningarna i servicerelaterade frågor som rör Sverige och Europa.
• Säkerställa att kundspecifika KPI:er och serviceavtal tas fram och uppnås.
• Coachning av kontoren men också hantera eskaleringar.
• Kontakt med interna och externa kunder.
• Hjälpa till vid implementation av ny business med hjälp av ett affärssystem.

OM DIG

Som person är du analytisk och har lätt för att hitta lösningar till problem som uppstår. Du ska även trivas med att arbeta i grupp men också självständigt och ta egna initiativ, också ser vi att du är noggrann och strukturerad. Du har ett intresse av att arbeta med service och är lyhörd för kundernas önskemål, är analytisk och har siffersinne.

Krav:

• Eftergymnasial utbildning inom logistik eller motsvarande, pågående eller avslutad
• Svenska & engelska i både tal och skrift

Meriternade:

• Tidigare erfarenhet arbetsledning i ett CS-team
• 1-2 års erfarenhet inom spedition eller av projektledning
• Universitetsutbildning inom logistik är meriterande, pågående eller avslutad

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Märsta
• Tjänstgöringsgrad: 37,5 h
• Tillträde: omgående
• Anställningsform: Detta är ett vikariat fram tills december 2019 där du kommer att vara inhyrd som konsultOM ANSÖKNINGSPROCESSEN

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare [email protected]
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Vi söker en junior projektledare för kunds räkning i Uppsala

Ansök    Jun 5    Lernia    Projektledare, IT
Vi söker nu en junior projektledare till vår kund i centrala Uppsala. Har du erfarenhet av projektledning och är redo för nya utmaningar är detta tjänsten för dig! Uppdraget förväntas pågå i minst ett år med eventuell chans till förlängning. OM FÖRETAGET Företaget är verksamma inom energibranschen och befinner sig i ett spännande utvecklingsarbete. OM TJÄNSTEN Projektet är ett omfattande arbete gällande användning och kontroll av trycksatta anordningar... Visa mer
Vi söker nu en junior projektledare till vår kund i centrala Uppsala. Har du erfarenhet av projektledning och är redo för nya utmaningar är detta tjänsten för dig! Uppdraget förväntas pågå i minst ett år med eventuell chans till förlängning.

OM FÖRETAGET
Företaget är verksamma inom energibranschen och befinner sig i ett spännande utvecklingsarbete.

OM TJÄNSTEN
Projektet är ett omfattande arbete gällande användning och kontroll av trycksatta anordningar AFS 2017:3. Som projektledare kommer du att leda, fördela och prioritera resurser enligt projektplan. Vidare kommer du att arbeta med uppföljning och projektadministration.

OM DIG
Vi söker dig som tidigare har har arbetat i större projekt där du fått förståelse för hur projektledning fungerar. Det är meriterande om du har en teknisk utbildning alternativt erfarenhet som projektledare eller projektkoordinator.

Som person är du strukturerad, har en god samarbetsförmåga och har ett flexibelt arbetssätt.

• Placeringsort: Uppsala
• Tjänstgöringsgrad: heltid, mån - fre, kontorstider
• Tillträde: omgående, enligt överenskommelse
• Anställningsform: visstid i ca 1 år

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare: [email protected]
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Operatör sökes till nybildad sektion inom läkemedelsindustrin

Om företaget Vi söker nu en operatör till en nystartad sektion inom läkemedelsindustrin. Du kommer att bli anställd som bemanningskonsult hos Lernia men jobbar hos vår kund i Boländerna. Arbetsuppgifter Sektionen ansvarar för att utveckla och implementera ny teknik inom produktionen. De ansvarar även för utveckling och implementering av processanalyser. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta: • Tillverkning av separationsprodukter • Styrning av pr... Visa mer
Om företaget

Vi söker nu en operatör till en nystartad sektion inom läkemedelsindustrin. Du kommer att bli anställd som bemanningskonsult hos Lernia men jobbar hos vår kund i Boländerna.

Arbetsuppgifter

Sektionen ansvarar för att utveckla och implementera ny teknik inom produktionen. De ansvarar även för utveckling och implementering av processanalyser. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

• Tillverkning av separationsprodukter
• Styrning av process och utrustning via moderna styrsystem, tex SattLine
• Provuttag och enklare analyser i processlab
• Koordinering med andra sektioner gällande uppvägning, underhåll, kvalitetskontroll och förråd
• Kalibrera och underhålla utrustning
• Medverka i förbättringsarbetet av processer och utrustning, genom t.ex. Lean Management
• Medverka i utbytesprojekt där gammal utrustning ersätts med modern
• Utfärda arbetstillstånd till entreprenörer

Formell kompetens

Vi söker sig som har en gymnasieutbildning inom kemi eller teknik. Vidare behövs erfarenhet som operatör inom biotech- eller läkemedelsprocesser. Du behöver också ha erfarenhet av kemikaliehantering och/eller brandfarliga varor samt erfarenhet gällande förebyggande och avhjälpande underhåll.

Vidare behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska samt god data vana, speciellt i Windows och Office-paketet. Det är meriterande om du har arbetat i Clear Orbit eller om du har truckkort/telferkort.

Personliga egenskaper

Det är en fördel om du har ett stort teknikintresse då detta arbete till stor del handlar om teknikutveckling. Du behöver också vara noggrann eftersom tillverkningen sker under GMP-premisser. Vidare vill vi att du som söker skall ha ett högt säkerhetstänk och vara en självgående lagspelare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid med chans till tillsvidareanställning/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, önskvärd tillträdesdag 2019-05-06. Uppdraget kommer att pågå till åtminstone 2020-07-01.

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer in på dig! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Laboratorieassistent sökes för kunds räkning

Ansök    Maj 13    Lernia    Laborant, kemi
Vi söker nu en Laboratorieassistent till vår kund i Uppsala som är verksamma inom Life Science. Vi söker dig som vill arbeta som konsult på ett företag i framkant! Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi, gärna med inriktning proteinkemi? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande... Visa mer
Vi söker nu en Laboratorieassistent till vår kund i Uppsala som är verksamma inom Life Science. Vi söker dig som vill arbeta som konsult på ett företag i framkant! Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi, gärna med inriktning proteinkemi? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som laboratorieassistent arbetar du främst med att kvalitetskontrollera produkter enligt gällande instruktioner och rutiner samt bedöma analysstatus, detta innefattar:

• Utföra analyser enligt gällande instruktioner
• Avrapportera, kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument

Vem söker vi?

Vi söker dig som har:

• Högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi, gärna med inriktning proteinkemi
• Tidigare erfarenhet av laborativt arbete (kvalitetsarbete inom QC-verksamhet är meriterande)
• Kunskap inom GMP är meriterande
• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallellt

Information

Konsultuppdraget starar så snart som möjligt eller enligt överenskommelse och förväntas pågå fram till 31 december med goda chanser till förlängning. Arbetet sker på heltid, dagtid och du kommer vara stationerad i Uppsala.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Administratörer till Forsmark sökes för uppdrag från augusti

Ansök    Maj 28    Lernia    Administrativ assistent
Om företaget Vi söker nu flera juniora administratörer för uppdrag på Forsmarks kärnkraftverk med start i augusti. Du kommer arbeta på företagets IT-avdelning med bland annat uppgradering av datorer till ny klientplattform, bemanna Servicepoint för att ta emot och lämna ut datorer samt hjälpa användarna med att felanmäla. Vidare kommer du även att administrera upplägg, avslut och förändring av användare samt visst inköp av förbrukningsvaror. Vem söker v... Visa mer
Om företaget

Vi söker nu flera juniora administratörer för uppdrag på Forsmarks kärnkraftverk med start i augusti. Du kommer arbeta på företagets IT-avdelning med bland annat uppgradering av datorer till ny klientplattform, bemanna Servicepoint för att ta emot och lämna ut datorer samt hjälpa användarna med att felanmäla. Vidare kommer du även att administrera upplägg, avslut och förändring av användare samt visst inköp av förbrukningsvaror.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning gärna inom ekonomi eller administration. Vidare har du allmänt goda datakunskaper framförallt inom Officepaketet. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller kundservice men det är inget krav så länge du är en person som är bra på att hålla ordning och reda,

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Forsmark, Östhammar

Tillträdesdag

Augusti 2019

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.
Vi går igenom ansöknignarna löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Labbspecialist sökes för spännande uppdrag i Uppsala

Ansök    Maj 3    Lernia    Laborant, kemi
Om företaget Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin i Uppsala på en QC-avdelning. Avdelningen arbetar med att analysera och kvalitetskontrollera företagets produktion och produkter. Hela avdelningen består av ca 90 personer och denna roll är i en grupp om 18 personer. Vill du ha et utvecklande arbete på ett labb tillsammans med ett trevligt gäng som gillar att jobba tillsammans är detta en roll för dig! Arbetsupp... Visa mer
Om företaget

Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin i Uppsala på en QC-avdelning. Avdelningen arbetar med att analysera och kvalitetskontrollera företagets produktion och produkter. Hela avdelningen består av ca 90 personer och denna roll är i en grupp om 18 personer.

Vill du ha et utvecklande arbete på ett labb tillsammans med ett trevligt gäng som gillar att jobba tillsammans är detta en roll för dig!

Arbetsuppgifter

Som laboratoriespecialist utför du analyser enligt fastställda metoder med både lättare och mer avancerad teknik. Du ansvarar för din egen analys från start till slut. Vidare ingår kvalitetskontroll av produkter enligt instruktioner och rutiner samt att bedöma analysresultat samt avrapportering, undersökning av avvikande analysresultat och kalibreringar och underhåll av analysinstrument.

Efterfrågad kompetens

- Utbildning inom kemi
- Goda kunskaper i både svenska och engelska (tal och skrift)
- Enklare programmeringserfarenhet av exempelvis Java, Phython och Excel

Det är meriterande om du har labbvana, är proteinkemist och har erfarenhet av GMP och ISO9001

Vem söker vi?

Vi söker dig som är samarbetsvillig, noggrann , strukturerad och positiv. Vidare är du flexibel och har en förmåga att kunna utföra flera olika arbetsmoment parallellt. Du har en lättsam attityd och trivs att arbeta i grupp.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

visstid/heltid/Uppsala

Dagtid, mån - fre

Tillträdesdag är så snart som möjligt och konsultuppdraget förväntas pågå till december 2019 med goda chanser till förlängning.

Information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Operatör sökes till nybildad sektion inom läkemedelsindustrin

Om företaget Vi söker nu en operatör till en nystartad sektion inom läkemedelsindustrin. Du kommer att bli anställd som bemanningskonsult hos Lernia men jobbar hos vår kund i Boländerna. Arbetsuppgifter Sektionen ansvarar för att utveckla och implementera ny teknik inom produktionen. De ansvarar även för utveckling och implementering av processanalyser. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta: • Tillverkning av separationsprodukter • Styrning av pr... Visa mer
Om företaget

Vi söker nu en operatör till en nystartad sektion inom läkemedelsindustrin. Du kommer att bli anställd som bemanningskonsult hos Lernia men jobbar hos vår kund i Boländerna.

Arbetsuppgifter

Sektionen ansvarar för att utveckla och implementera ny teknik inom produktionen. De ansvarar även för utveckling och implementering av processanalyser. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

• Tillverkning av separationsprodukter
• Styrning av process och utrustning via moderna styrsystem, tex SattLine
• Provuttag och enklare analyser i processlab
• Koordinering med andra sektioner gällande uppvägning, underhåll, kvalitetskontroll och förråd
• Kalibrera och underhålla utrustning
• Medverka i förbättringsarbetet av processer och utrustning, genom t.ex. Lean Management
• Medverka i utbytesprojekt där gammal utrustning ersätts med modern
• Utfärda arbetstillstånd till entreprenörer

Formell kompetens

Vi söker sig som har en gymnasieutbildning inom kemi eller teknik. Vidare behövs erfarenhet som operatör inom biotech- eller läkemedelsprocesser. Du behöver också ha erfarenhet av kemikaliehantering och/eller brandfarliga varor samt erfarenhet gällande förebyggande och avhjälpande underhåll.

Vidare behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska samt god data vana, speciellt i Windows och Office-paketet. Det är meriterande om du har arbetat i Clear Orbit eller om du har truckkort/telferkort.

Personliga egenskaper

Det är en fördel om du har ett stort teknikintresse då detta arbete till stor del handlar om teknikutveckling. Du behöver också vara noggrann eftersom tillverkningen sker under GMP-premisser. Vidare vill vi att du som söker skall ha ett högt säkerhetstänk och vara en självgående lagspelare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid med chans till tillsvidareanställning/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, önskvärd tillträdesdag 2019-05-06. Uppdraget kommer att pågå till åtminstone 2020-07-01.

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer in på dig! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Ekonomiassistent med fokus leverantörsreskontra sökes till fastighetsbolag

Ansök    Maj 6    Lernia    Ekonomiassistent
Är du utbildad ekonom och en fena på leverantörsreskontra? Vi söker nu en ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra till kund i centrala Uppsala. Du kommer att arbeta på ett av Uppsala kommuns fastighetsbolag som äger och förvaltar merparten av kommunens pedagogiska lokaler, förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Uppdraget planeras starta omgående och pågå till september men med goda chanser till förlängning. Arbetsuppgifter Som ekonom... Visa mer
Är du utbildad ekonom och en fena på leverantörsreskontra? Vi söker nu en ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra till kund i centrala Uppsala. Du kommer att arbeta på ett av Uppsala kommuns fastighetsbolag som äger och förvaltar merparten av kommunens pedagogiska lokaler, förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Uppdraget planeras starta omgående och pågå till september men med goda chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du framförallt stötta ekonomiavdelningen med hantering av leverantörsfakturor.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra. Det är meriterande om du har erfarenhet av fastighetsbranschen och den momshantering som den medför. Vidare har du allmän god data-och systemvana.

Som person är du självgående, noggrann och har lätt för att sätta dig in i nya sammanhang på ett smidigt sätt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Information

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Lernia och arbetar som uthyrd konsult. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Stämmer profilen in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Laboratorieassistent sökes för kunds räkning

Ansök    Apr 29    Lernia    Laborant, kemi
Vi söker nu en Laboratorieassistent till vår kund i Uppsala som är verksamma inom Life Science. Vi söker dig som vill arbeta som konsult på ett företag i framkant! Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi, gärna med inriktning proteinkemi? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande... Visa mer
Vi söker nu en Laboratorieassistent till vår kund i Uppsala som är verksamma inom Life Science. Vi söker dig som vill arbeta som konsult på ett företag i framkant! Du kommer arbeta med kvalitetskontroll, bedöma analysstatus och ansvara för din egen analys från start till slut. Har du högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi, gärna med inriktning proteinkemi? Då kan du vara just den vi söker. Tveka inte och ansök redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som laboratorieassistent arbetar du främst med att kvalitetskontrollera produkter enligt gällande instruktioner och rutiner samt bedöma analysstatus, detta innefattar:

• Utföra analyser enligt gällande instruktioner
• Avrapportera, kontrollgranska analysresultat
• Starta och driva undersökningar vid avvikande analysresultat och andra avvikelser
• Utföra kontroller, kalibreringar och underhåll av analysinstrument

Vem söker vi?

Vi söker dig som har:

• Högskoleutbildning inom Kemi/Biokemi, gärna med inriktning proteinkemi
• Tidigare erfarenhet av laborativt arbete (kvalitetsarbete inom QC-verksamhet är meriterande)
• Kunskap inom GMP är meriterande
• Noggrann och strukturerad
• Flexibel
• Bra på att samarbeta
• Stresstålig och kan utföra flera olika arbetsuppgifter parallellt

Information

Konsultuppdraget starar så snart som möjligt eller enligt överenskommelse och förväntas pågå fram till 31 december med goda chanser till förlängning. Arbetet sker på heltid, dagtid och du kommer vara stationerad i Uppsala.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Underhållstekniker sökes till S:t Eriks Betong i Uppsala

Ansök    Apr 23    Lernia    Underhållsmekaniker
Om tjänsten Du kommer att ingå i Underhållsavdelningen vars huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela fabrikens produktionsutrustning. Avdelningen arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen och öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Som underhållstekniker arbetar du med att utföra avhjälpande, förebyggande och förbättrande underhållsarbete på fabrikens samtliga produktio... Visa mer
Om tjänsten

Du kommer att ingå i Underhållsavdelningen vars huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela fabrikens produktionsutrustning. Avdelningen arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen och öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Som underhållstekniker arbetar du med att utföra avhjälpande, förebyggande och förbättrande underhållsarbete på fabrikens samtliga produktionsavsnitt.

Arbetet utförs med hänsyn tagen till drift- och underhållsorganisationens krav på produktionsutrustningens tillförlitlighet och tillgänglighet. Arbetsuppgifter prioriteras med Underhållschef och kommer via arbetsorder, direktkontakt med personal ur drift- eller övriga underhållsorganisationen eller på eget initiativ. Arbetet innebär kontakt och samarbete med personal från samtliga avdelningar inom drift och underhåll.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har en relevant utbildning inom teknik/underhåll. Har du inriktning, kunskap och intresse mot automation och/eller hydraulik är det klart meriterande.

Du kan se samband och grundorsaker till driftstörningar samt initiera och driva förbättringsåtgärder. Du behöver vara bekväm med att planera och driva ditt arbete själv. Det är av vikt att du kan samarbeta med olika personer och befattningar.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående, noggrann, ansvarstagande och som trivs och fungerar bra både självständigt och i grupp. Du är drivande och initiativrik och är van att ta ansvar för både tekniska och administrativa uppgifter. God kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
En tjänst på ett företag som är en ledande aktör i branschen. Vi befinner oss i ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete för att modernisera och utveckla vår produktionsanläggning. Vi kan därför erbjuda dig möjligheten att följa med på vår utvecklingsresa med mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Omfattning

Heltid, Dagtid

Placering: S:t Eriks AB, Uppsala

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader som sedan planeras övergå i en direkt anställning hos S:t Eriks om alla parter är nöjda.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka då in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Underhållstekniker sökes till S:t Eriks Betong i Uppsala

Ansök    Maj 3    Lernia    Underhållsmekaniker
Om tjänsten Du kommer att ingå i Underhållsavdelningen vars huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela fabrikens produktionsutrustning. Avdelningen arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen och öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Som underhållstekniker arbetar du med att utföra avhjälpande, förebyggande och förbättrande underhållsarbete på fabrikens samtliga produktio... Visa mer
Om tjänsten

Du kommer att ingå i Underhållsavdelningen vars huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela fabrikens produktionsutrustning. Avdelningen arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen och öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Som underhållstekniker arbetar du med att utföra avhjälpande, förebyggande och förbättrande underhållsarbete på fabrikens samtliga produktionsavsnitt.

Arbetet utförs med hänsyn tagen till drift- och underhållsorganisationens krav på produktionsutrustningens tillförlitlighet och tillgänglighet. Arbetsuppgifter prioriteras med Underhållschef och kommer via arbetsorder, direktkontakt med personal ur drift- eller övriga underhållsorganisationen eller på eget initiativ. Arbetet innebär kontakt och samarbete med personal från samtliga avdelningar inom drift och underhåll.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har en relevant utbildning inom teknik/underhåll. Har du inriktning, kunskap och intresse mot automation och/eller hydraulik är det klart meriterande.

Du kan se samband och grundorsaker till driftstörningar samt initiera och driva förbättringsåtgärder. Du behöver vara bekväm med att planera och driva ditt arbete själv. Det är av vikt att du kan samarbeta med olika personer och befattningar.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående, noggrann, ansvarstagande och som trivs och fungerar bra både självständigt och i grupp. Du är drivande och initiativrik och är van att ta ansvar för både tekniska och administrativa uppgifter. God kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
En tjänst på ett företag som är en ledande aktör i branschen. Vi befinner oss i ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete för att modernisera och utveckla vår produktionsanläggning. Vi kan därför erbjuda dig möjligheten att följa med på vår utvecklingsresa med mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Omfattning

Heltid, Dagtid

Placering: S:t Eriks AB, Uppsala

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader som sedan planeras övergå i en direkt anställning hos S:t Eriks om alla parter är nöjda.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka då in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Logistiksupport sökes för omgående uppdrag hos S:t Eriks i Uppsala

Ansök    Apr 23    Lernia    Logistiker
Om tjänsten Vi söker nu en Logistiksupport till S:t Eriks Betong i Uppsala för omgående uppdrag. Är du stresstålig, har god datavana och ett serviceinriktat arbetssätt är detta ett jobb för dig! Du kommer arbeta tätt ihop med en kollega som har en liknande roll på företaget samt få en grundlig introduktion. Arbetsuppgifter - Vara behjälplig chaufförer med att skriva ut lastlistor - Vara behjälplig gårdspersonal med att delge information och svara på ... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker nu en Logistiksupport till S:t Eriks Betong i Uppsala för omgående uppdrag. Är du stresstålig, har god datavana och ett serviceinriktat arbetssätt är detta ett jobb för dig!

Du kommer arbeta tätt ihop med en kollega som har en liknande roll på företaget samt få en grundlig introduktion.

Arbetsuppgifter

- Vara behjälplig chaufförer med att skriva ut lastlistor
- Vara behjälplig gårdspersonal med att delge information och svara på frågor angående ordrar och artiklar
- Boka in kundordrar som ska hämtas
- Boka stycke- och partisändningar med DHL
- Svara på leveransfrågor från våra kunder
- Svara på diverse (spåra leveranser, saldon, produktinformation, fellastningar, akuttransporter, etc)
- Lättare plock och pack av handelsvaror
- Hantera retursedlar
- Inrapportering av lossade inköp
- Skriva underlag för tullpapper (Norge och Åland)

Vem söker vi?
Vi söker dig som har god datavana, kan både svenska och engelska, är snabblärd och uppmärksam. Vidare är du noggrann, snabb på att fatta beslut, har ett logiskt tänkande och bra på att ha flera bollar i luften samtidigt.

Det är meriterande om du har kunskaper i systemet Jeeves och eller erfarenhet av DHL-bokningar via Unifaun eller Centiro.

Anställningsform/omfattning/ort
Visstid/heltid/Uppsala

Arbetstider: Måndag - fredag 7:00-16:00

Information

Detta är ett konsultuppdrag som startar omgående och förväntas pågå i 6 månader.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Sök tjänsten redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Projektledare sökes för IT - och logistikprojekt

Ansök    Apr 10    Lernia    Projektledare, IT
Om företaget Vi söker nu en erfaren projektledare för ett uppdrag hos vår kund i Uppsala. Företaget är verksamma inom läkemedelsindustrin och denna roll är på deras logistikavdelning. Projektet innebär i korthet att genomföra ett skifte av företagets befintliga tull/export-system som ska bytas ut mot ett nytt vid årsskiftet 2019. Du kommer leda ett team om 10 st deltagare. Arbetsuppgifter Som projektledare kommer du att genomföra och projektleda själva... Visa mer
Om företaget

Vi söker nu en erfaren projektledare för ett uppdrag hos vår kund i Uppsala. Företaget är verksamma inom läkemedelsindustrin och denna roll är på deras logistikavdelning. Projektet innebär i korthet att genomföra ett skifte av företagets befintliga tull/export-system som ska bytas ut mot ett nytt vid årsskiftet 2019. Du kommer leda ett team om 10 st deltagare.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att genomföra och projektleda själva ersättningen av systemet genom att genomföra olika aktiviteter, processer samt sköta kommunikationen för projektets alla deltagare och intressenter. Vidare kommer du arbeta tillsammans med projektteamet och identifiera vilka aktiviteter som behövs. Du kommer arbeta tillsammans med företagets expeditörer, IT-företag och leda projektmöten och styrgruppen,

Din bakgrund

Vi söker dig som har en utbildning inom projektledning och har en gedigen erfarenhet av att leda projekt inom logistik, IT eller systembyten. Det är en fördel om du har en bakgrund inom logistik, export eller handel. Du pratar flytande engelska och svenska och är en vad användare av Microsoft Office.

Personliga egenskaper

Som person har du ett stort driv och har lätt för att engagera dina medarbetare. Du är självgående, flexibel och prestigelös då man ibland kan få kavla upp armarna och göra saker själv. Du är en utpräglad lagspelare som är en del av teamet.

Vi erbjuder dig..

en spännande roll på ett företag i framkant som står för en viktig andel av Sveriges export. Detta är ett projekt som kommer att vara en väldigt god merit för framtiden då den spänner över flera områden såsom logistik, export och IT.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Projektanställning/heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Information
Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och pågå fram till 30 november 2019.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Operatör sökes till nybildad sektion inom läkemedelsindustrin

Om företaget Vi söker nu en operatör till en nystartad sektion inom läkemedelsindustrin. Du kommer att bli anställd som bemanningskonsult hos Lernia men jobbar hos vår kund i Boländerna. Arbetsuppgifter Sektionen ansvarar för att utveckla och implementera ny teknik inom produktionen. De ansvarar även för utveckling och implementering av processanalyser. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta: • Tillverkning av separationsprodukter • Styrning av pr... Visa mer
Om företaget

Vi söker nu en operatör till en nystartad sektion inom läkemedelsindustrin. Du kommer att bli anställd som bemanningskonsult hos Lernia men jobbar hos vår kund i Boländerna.

Arbetsuppgifter

Sektionen ansvarar för att utveckla och implementera ny teknik inom produktionen. De ansvarar även för utveckling och implementering av processanalyser. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

• Tillverkning av separationsprodukter
• Styrning av process och utrustning via moderna styrsystem, tex SattLine
• Provuttag och enklare analyser i processlab
• Koordinering med andra sektioner gällande uppvägning, underhåll, kvalitetskontroll och förråd
• Kalibrera och underhålla utrustning
• Medverka i förbättringsarbetet av processer och utrustning, genom t.ex. Lean Management
• Medverka i utbytesprojekt där gammal utrustning ersätts med modern
• Utfärda arbetstillstånd till entreprenörer

Formell kompetens

Vi söker sig som har en gymnasieutbildning inom kemi eller teknik. Vidare behövs erfarenhet som operatör inom biotech- eller läkemedelsprocesser. Du behöver också ha erfarenhet av kemikaliehantering och/eller brandfarliga varor samt erfarenhet gällande förebyggande och avhjälpande underhåll.

Vidare behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska samt god data vana, speciellt i Windows och Office-paketet. Det är meriterande om du har arbetat i Clear Orbit eller om du har truckkort/telferkort.

Personliga egenskaper

Det är en fördel om du har ett stort teknikintresse då detta arbete till stor del handlar om teknikutveckling. Du behöver också vara noggrann eftersom tillverkningen sker under GMP-premisser. Vidare vill vi att du som söker skall ha ett högt säkerhetstänk och vara en självgående lagspelare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid med chans till tillsvidareanställning/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, önskvärd tillträdesdag 2019-05-06. Uppdraget kommer att pågå till åtminstone 2020-07-01.

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer in på dig! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Underhållstekniker sökes till S:t Eriks Betong i Uppsala

Ansök    Apr 9    Lernia    Underhållsmekaniker
Om tjänsten Du kommer att ingå i Underhållsavdelningen vars huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela fabrikens produktionsutrustning. Avdelningen arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen och öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Som underhållstekniker arbetar du med att utföra avhjälpande, förebyggande och förbättrande underhållsarbete på fabrikens samtliga produktio... Visa mer
Om tjänsten

Du kommer att ingå i Underhållsavdelningen vars huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela fabrikens produktionsutrustning. Avdelningen arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen och öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Som underhållstekniker arbetar du med att utföra avhjälpande, förebyggande och förbättrande underhållsarbete på fabrikens samtliga produktionsavsnitt.

Arbetet utförs med hänsyn tagen till drift- och underhållsorganisationens krav på produktionsutrustningens tillförlitlighet och tillgänglighet. Arbetsuppgifter prioriteras med Underhållschef och kommer via arbetsorder, direktkontakt med personal ur drift- eller övriga underhållsorganisationen eller på eget initiativ. Arbetet innebär kontakt och samarbete med personal från samtliga avdelningar inom drift och underhåll.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har en relevant utbildning inom teknik/underhåll. Har du inriktning, kunskap och intresse mot automation och/eller hydraulik är det klart meriterande.

Du kan se samband och grundorsaker till driftstörningar samt initiera och driva förbättringsåtgärder. Du behöver vara bekväm med att planera och driva ditt arbete själv. Det är av vikt att du kan samarbeta med olika personer och befattningar.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående, noggrann, ansvarstagande och som trivs och fungerar bra både självständigt och i grupp. Du är drivande och initiativrik och är van att ta ansvar för både tekniska och administrativa uppgifter. God kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
En tjänst på ett företag som är en ledande aktör i branschen. Vi befinner oss i ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete för att modernisera och utveckla vår produktionsanläggning. Vi kan därför erbjuda dig möjligheten att följa med på vår utvecklingsresa med mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Omfattning

Heltid, Dagtid

Placering: S:t Eriks AB, Uppsala

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader som sedan planeras övergå i en direkt anställning hos S:t Eriks om alla parter är nöjda.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka då in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Account Manager med fokus på nyförsäljning sökes till Vattenfall

Ansök    Apr 8    Lernia    Account manager
Har du erfarenhet av nyförsäljning med framgångsrika resultat? Är du dessutom intresserad av att arbeta inom energibranschen, är detta tjänsten för dig! Som Account manager kommer du vara placerad på avdelningen Sales and Customer Care och ansvara för Vattenfall Värmes företagskunder. Vattenfall Värme tillgodoser kunder med värme, kyla, och ånga. Deras kunder finns inom områdena fastigheter, infrastruktur och offentlig sektor. Arbetsuppgifter Som Accoun... Visa mer
Har du erfarenhet av nyförsäljning med framgångsrika resultat? Är du dessutom intresserad av att arbeta inom energibranschen, är detta tjänsten för dig!

Som Account manager kommer du vara placerad på avdelningen Sales and Customer Care och ansvara för Vattenfall Värmes företagskunder. Vattenfall Värme tillgodoser kunder med värme, kyla, och ånga. Deras kunder finns inom områdena fastigheter, infrastruktur och offentlig sektor.

Arbetsuppgifter
Som Account Manager/Värme- och kylasäljare kommer du att till större delen av arbetstiden ansvara för nyförsäljning av fjärrvärme och fjärrkyla samt försäljning av tilläggsprodukter och energitjänster till Vattenfalls företagskunder.

Resor ingår i tjänsten men du som konsult kan vara stationerad i Uppsala alternativt i Solna.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning gärna inom ekonomi eller marknad alternativt motsvarande erfarenhet inhämtat från arbetslivet. Du har flerårig erfarenhet av nyförsäljning gärna inom energibranschen och väl dokumenterade resultat av nyförsäljning. Goda kunskaper i Officepaketet, vana att arbeta i CRM/affärssystem är meriterande.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom energibranschen eller inom fastighetsbranschen.

Personliga egenskaper

Som person är du är social och kommunikativ. Du triggas av kontakten med människor och att du genom dessa kontakter kan se nya lösningar och affärsmöjligheter. Vidare är det viktigt att du kan lyssna och identifiera ett behov hos kunden. Du måste vara organiserad och kunna prioritera vad som är mest viktigt för stunden. Du gillar att arbeta och agera stöttande till kollegor

Information

Du kommer arbeta som uthyrd konsult i ca 6 månader men för rätt person finns goda chanser till förlängning. Önskad start 1:a maj.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Logistiksupport sökes för omgående uppdrag hos S:t Eriks i Uppsala

Ansök    Apr 5    Lernia    Logistiker
Om tjänsten Vi söker nu en Logistiksupport till S:t Eriks Betong i Uppsala för omgående uppdrag. Är du stresstålig, har god datavana och ett serviceinriktat arbetssätt är detta ett jobb för dig! Du kommer arbeta tätt ihop med en kollega som har en liknande roll på företaget samt få en grundlig introduktion. Arbetsuppgifter - Vara behjälplig chaufförer med att skriva ut lastlistor - Vara behjälplig gårdspersonal med att delge information och svara på ... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker nu en Logistiksupport till S:t Eriks Betong i Uppsala för omgående uppdrag. Är du stresstålig, har god datavana och ett serviceinriktat arbetssätt är detta ett jobb för dig!

Du kommer arbeta tätt ihop med en kollega som har en liknande roll på företaget samt få en grundlig introduktion.

Arbetsuppgifter

- Vara behjälplig chaufförer med att skriva ut lastlistor
- Vara behjälplig gårdspersonal med att delge information och svara på frågor angående ordrar och artiklar
- Boka in kundordrar som ska hämtas
- Boka stycke- och partisändningar med DHL
- Svara på leveransfrågor från våra kunder
- Svara på diverse (spåra leveranser, saldon, produktinformation, fellastningar, akuttransporter, etc)
- Lättare plock och pack av handelsvaror
- Hantera retursedlar
- Inrapportering av lossade inköp
- Skriva underlag för tullpapper (Norge och Åland)

Vem söker vi?
Vi söker dig som har god datavana, kan både svenska och engelska, är snabblärd och uppmärksam. Vidare är du noggrann, snabb på att fatta beslut, har ett logiskt tänkande och bra på att ha flera bollar i luften samtidigt.

Det är meriterande om du har kunskaper i systemet Jeeves och eller erfarenhet av DHL-bokningar via Unifaun eller Centiro.

Anställningsform/omfattning/ort
Visstid/heltid/Uppsala

Arbetstider: Måndag - fredag 7:00-16:00

Information

Detta är ett konsultuppdrag som startar omgående och förväntas pågå i 6 månader.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Sök tjänsten redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Labbspecialist sökes för spännande uppdrag i Uppsala

Ansök    Apr 4    Lernia    Laborant, kemi
Om företaget Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin i Uppsala på en QC-avdelning. Avdelningen arbetar med att analysera och kvalitetskontrollera företagets produktion och produkter. Hela avdelningen består av ca 90 personer och denna roll är i en grupp om 18 personer. Vill du ha et utvecklande arbete på ett labb tillsammans med ett trevligt gäng som gillar att jobba tillsammans är detta en roll för dig! Arbetsupp... Visa mer
Om företaget

Vi söker dig som vill arbeta på ett globalt företag inom läkemedelsindustrin i Uppsala på en QC-avdelning. Avdelningen arbetar med att analysera och kvalitetskontrollera företagets produktion och produkter. Hela avdelningen består av ca 90 personer och denna roll är i en grupp om 18 personer.

Vill du ha et utvecklande arbete på ett labb tillsammans med ett trevligt gäng som gillar att jobba tillsammans är detta en roll för dig!

Arbetsuppgifter

Som laboratoriespecialist utför du analyser enligt fastställda metoder med både lättare och mer avancerad teknik. Du ansvarar för din egen analys från start till slut. Vidare ingår kvalitetskontroll av produkter enligt instruktioner och rutiner samt att bedöma analysresultat samt avrapportering, undersökning av avvikande analysresultat och kalibreringar och underhåll av analysinstrument.

Efterfrågad kompetens

- Utbildning inom kemi
- Goda kunskaper i både svenska och engelska (tal och skrift)
- Enklare programmeringserfarenhet av exempelvis Java, Phython och Excel

Det är meriterande om du har labbvana, är proteinkemist och har erfarenhet av GMP och ISO9001

Vem söker vi?

Vi söker dig som är samarbetsvillig, noggrann , strukturerad och positiv. Vidare är du flexibel och har en förmåga att kunna utföra flera olika arbetsmoment parallellt. Du har en lättsam attityd och trivs att arbeta i grupp.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

visstid/heltid/Uppsala

Dagtid, mån - fre

Tillträdesdag är så snart som möjligt och konsultuppdraget förväntas pågå till december 2019 med goda chanser till förlängning.

Information

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Teknisk montör sökes för spännande uppdrag

Ansök    Apr 4    Lernia    Elektronikmontör
Om företaget Vi söker nu en teknisk montör för spännande uppdrag till vår kund i Uppsala. Företaget tillverkar utrustning för cancerdiagnostik. Produktionen ska öka sin kapacitet den närmsta tiden och behöver därför förstärkning av personal. Teamet består av erfarna mekaniker som tillsammans utför mekaniskt och elektroniskt monteringsarbete. Har du ett stort tekniskt intresse har du möjlighet att få arbeta på ett trivsamt företag med en intressant produ... Visa mer
Om företaget

Vi söker nu en teknisk montör för spännande uppdrag till vår kund i Uppsala. Företaget tillverkar utrustning för cancerdiagnostik. Produktionen ska öka sin kapacitet den närmsta tiden och behöver därför förstärkning av personal. Teamet består av erfarna mekaniker som tillsammans utför mekaniskt och elektroniskt monteringsarbete.

Har du ett stort tekniskt intresse har du möjlighet att få arbeta på ett trivsamt företag med en intressant produkt som räddar liv. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en god arbetsmiljö med trevliga kollegor.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:

- Montering av cyklotroner
- mekanisk och elektronisk montering
- testa systemen och reservdelarna samt utföra uppdateringar av utrustningen
- montering av rör
- felsökning
- stötta i projekt och andra avdelningar
- plocka och packa utrustning och uppgraderingar till kunder
- plocka och packa reservdelar till cyklotroner.

Arbetet kan även innefatta enklare administration, driva och genomföra förbättringar och förändringar i kundens processer och produkter.

Formell kompetens

• Teknisk utbildning eller motsvarande teknisk erfarenhet
• Mekaniska och tekniska färdigheter
• Erfarenhet av felsökning
• Tidigare erfarenhet av att läsa mekaniska- och elscheman
• Erfarenhet av ritningsläsning
• Datavana, framförallt goda kunskaper i Excel
• Goda kunskaper i svenska samt tillräckliga kunskaper i engelska för att kunna läsa instruktioner och ritningar
• Grundläggande matematiska kunskaper

• Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i vakuummiljö samt har truck- och traverskort.


Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och är praktiskt lagd. Du är självständig, ordningsam och noggrann samt har ett lösningsorienterat arbetssätt. Vidare är du ansvarsfull, bra på att ta egna initiativ och har en positiv och glad inställning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tjänsten är ett konsultuppdrag på minst 1 år med chans till förlängning eller anställning direkt hos kund

Tillträdesdag

1 maj 2019

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Processoperatörer sökes för uppdrag på dagtid

Om företaget Vi söker nu fyra stycken processoperatörer till vår kund i Uppsala som är verksamma inom Life Science området. Två av tjänsterna sker i renrum och de andra två gör inte det. Du kommer jobba i sektionen Fyllning & Förpackning. Vi är en grupp på 17 personer som är uppdelade i 3 mindre grupper. Nu söker vi 2 nya operatörer. Gruppen består av 17 medarbetare som är uppdelade i 3 mindre grupper. Vi erbjuder dig ett spännande och varierat arbete ... Visa mer
Om företaget

Vi söker nu fyra stycken processoperatörer till vår kund i Uppsala som är verksamma inom Life Science området.
Två av tjänsterna sker i renrum och de andra två gör inte det. Du kommer jobba i sektionen Fyllning & Förpackning. Vi är en grupp på 17 personer som är uppdelade i 3 mindre grupper. Nu söker vi 2 nya operatörer. Gruppen består av 17 medarbetare som är uppdelade i 3 mindre grupper.

Vi erbjuder dig ett spännande och varierat arbete med mycket eget ansvar. Stämmer profilen in på dig? Sök tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del bestå av:

- Beredning av lösningar
- Gjutning av elektroforesprodukter
- Förpackning av kit och fyllning av celldensitetsmedia
- Maskininställning
- Administrativa moment
- Utskrift av protokoll
- Etikettryckning och granskning av protokoll

Tjänsterna innehåller mycket manuellt arbete.

Formell kompetens

- Avslutad gymnasieutbildning (gärna inom natur eller teknik, men inget krav)

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- Goda kunskaper i Officepaketet

Det är mycket meriterande om du har truckkort A samt erfarenhet av arbete inom produktion och förpackning.

Personliga egenskaper

Som person bör du ha en positiv attityd, vara noggrann, snabblärd och en lagspelare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/ Uppsala

Arbetstider: 7:00 -15:25

Tillträdesdag

Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och pågå fram till 27 september 2019 med god chanser till anställning direkt hos kunden.

Information

Vi bearbetar ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Erfaren upphandlare sökes till Vattenfall i Uppsala

Ansök    Apr 3    Lernia    Upphandlare
Om företaget Vi söker nu en erfaren upphandlare till Vattenfall i Uppsala. Vattenfall Procurement Heat Sweden producerar, distribuerar och levererar fjärrvärme, fjärrkyla, ånga och el till fastighetsbolag, industrier, offentliga lokaler, villaägare och elbörsen Nord Pool. Verksamheten omfattar hela värdekedjan från produktion till försäljning. Procurement Heat ansvarar för att upphandla tjänster, entreprenader samt vid behov även material till BU Heat. Te... Visa mer
Om företaget

Vi söker nu en erfaren upphandlare till Vattenfall i Uppsala. Vattenfall Procurement Heat Sweden producerar, distribuerar och levererar fjärrvärme, fjärrkyla, ånga och el till fastighetsbolag, industrier, offentliga lokaler, villaägare och elbörsen Nord Pool. Verksamheten omfattar hela värdekedjan från produktion till försäljning. Procurement Heat ansvarar för att upphandla tjänster, entreprenader samt vid behov även material till BU Heat. Teamet består av 6 medarbetare inkl. chef.

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar hela upphandlingsprocessen från behovsanalys till färdigförhandlade ramavtal och kontrakt till alla verksamheter inom Vattenfall AB. Heat Sweden.

Efterfrågad kompetens

Vi söker dig som har en relevant utbildning med inriktning mot Entreprenadjuridik och lång erfarenhet avv upphandlingar inom entreprenad mot avtalen AB04/ABT06.

Det är meriterande om du har erfarenhet av offentlig upphandling inom försörjningssektorn. Det är också meriterande om du har erfarenhet av avtal ABA99.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, har en god arbetsstruktur och en hög samarbetsförmåga. Vidare har du en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du är en god förhandlare.

Information

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Lernia Bemanning som uthyrd konsult.

Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och pågå fram till 2019-12-31.

Anställningsform/omfattning/Ort

Visstid/heltid/Uppsala

Arbetstider: mån - fre, dagtid

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Projektledare sökes för IT - och logistikprojekt

Ansök    Mar 28    Lernia    Projektledare, IT
Om företaget Vi söker nu en erfaren projektledare för ett uppdrag hos vår kund i Uppsala. Företaget är verksamma inom läkemedelsindustrin och denna roll är på deras logistikavdelning. Projektet innebär i korthet att genomföra ett skifte av företagets befintliga tull/export-system som ska bytas ut mot ett nytt vid årsskiftet 2019. Du kommer leda ett team om 10 st deltagare. Arbetsuppgifter Som projektledare kommer du att genomföra och projektleda själva... Visa mer
Om företaget

Vi söker nu en erfaren projektledare för ett uppdrag hos vår kund i Uppsala. Företaget är verksamma inom läkemedelsindustrin och denna roll är på deras logistikavdelning. Projektet innebär i korthet att genomföra ett skifte av företagets befintliga tull/export-system som ska bytas ut mot ett nytt vid årsskiftet 2019. Du kommer leda ett team om 10 st deltagare.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att genomföra och projektleda själva ersättningen av systemet genom att genomföra olika aktiviteter, processer samt sköta kommunikationen för projektets alla deltagare och intressenter. Vidare kommer du arbeta tillsammans med projektteamet och identifiera vilka aktiviteter som behövs. Du kommer arbeta tillsammans med företagets expeditörer, IT-företag och leda projektmöten och styrgruppen,

Din bakgrund

Vi söker dig som har en utbildning inom projektledning och har en gedigen erfarenhet av att leda projekt inom logistik, IT eller systembyten. Det är en fördel om du har en bakgrund inom logistik, export eller handel. Du pratar flytande engelska och svenska och är en vad användare av Microsoft Office.

Personliga egenskaper

Som person har du ett stort driv och har lätt för att engagera dina medarbetare. Du är självgående, flexibel och prestigelös då man ibland kan få kavla upp armarna och göra saker själv. Du är en utpräglad lagspelare som är en del av teamet.

Vi erbjuder dig..

en spännande roll på ett företag i framkant som står för en viktig andel av Sveriges export. Detta är ett projekt som kommer att vara en väldigt god merit för framtiden så den spänner över flera områden såsom logistik, export och IT.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Projektanställning/heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Information
Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och pågå fram till 30 november 2019.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Administratör sökes till QA - avdelning

Ansök    Mar 28    Lernia    Administrativ assistent
Om företaget Vi söker nu en administratör till QA- avdelning till vår kund i Uppsala. Avdelningen består av ca 20 personer som arbetar med kvalitetskontroll av företagets alla produkter innan de går vidare till leverans. Denna roll kommer att ingå i en grupp som arbetar med reklamationshantering. Uppdraget förväntas pågå till 31 juli 2019 Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att stötta dina kollegor med administrativa sysslor så... Visa mer
Om företaget

Vi söker nu en administratör till QA- avdelning till vår kund i Uppsala. Avdelningen består av ca 20 personer som arbetar med kvalitetskontroll av företagets alla produkter innan de går vidare till leverans. Denna roll kommer att ingå i en grupp som arbetar med reklamationshantering.

Uppdraget förväntas pågå till 31 juli 2019

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att stötta dina kollegor med administrativa sysslor såsom scanning, arkivering, granskning av batch-protokoll och frisläppning av produkter.

Formell kompetens

- Avslutad gymnasieutbildning (gärna naturvetenskapligt program)
- Goda kunskaper i svenska och engelska framförallt i skrift
- God förmåga att läsa dokument och instruktioner
- God datavana och snabblärd vad gäller att ta till sig nya datasystem
- Erfarenhet av arbete inom läkemedelstillverkning på en QA(QC - avdelning
- Grundläggande kunskaper inom kemi
- Erfarenhet av frisläppning av produkter

Personliga egenskaper

Som person har du en hög drivkraft, är organiserad, noggrann och bra på att planera ditt arbete. Vidare är du snabblärd, kvalitetsmedveten och har lätt för att arbeta med flera uppgifter samtidigt. Det är viktigt att du också kan ställa krav och vågar stå på dig om du ser att någonting är fel så. Du är bra på att samarbeta, hjälpa dina kollegor och bidra med gott humör.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Uppsala

Tillträdesdag

Omgående

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Lagermedarbetare sökes för kunds räkning

Ansök    Mar 3    Lernia    Lagerarbetare
Om företaget  Vi söker nu en lagermedarbetare till vår kund i Uppsala. Företaget är verksamma inom Life Science området och bedriver forskning och produktion av bland annat kemiska-och medicintekniska produkter. Denna tjänst är placerad på en del av företagets lager som ansvarar för skeppning, orderläggning, fakturor och administration relaterat till detta. Du kommer ingå i ett tight team som består av två stycken medarbetare.  Vi erbjuder dig ett spänna... Visa mer
Om företaget 

Vi söker nu en lagermedarbetare till vår kund i Uppsala. Företaget är verksamma inom Life Science området och bedriver forskning och produktion av bland annat kemiska-och medicintekniska produkter. Denna tjänst är placerad på en del av företagets lager som ansvarar för skeppning, orderläggning, fakturor och administration relaterat till detta. Du kommer ingå i ett tight team som består av två stycken medarbetare. 

Vi erbjuder dig ett spännande och varierat arbete med mycket eget ansvar. Stämmer profilen in på dig? Sök tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter 

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del bestå av lageradministration, godshantering, skeppning av leveranser, kvalitetskontroll, orderhantering, truckkörning packning och enklare manuella åtgärder på produkterna.

Formell kompetens

- Erfarenhet av lagerarbete
- Truckkort A + B 
- Tala och skriva obehindrat på svenska och engelska 
- Datavana 

Det är mycket meriterande om du har arbetat i systemen Oracle och Magic.
 

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och bra på att se helheten i det du gör. Vidare är du strukturerad, bra på att samarbeta och trivs med många kontaktytor. Du är pålitlig, flexibel, serviceinriktad och har en hjälpsam attityd. Du som söker ska ha en hög ansvarskänsla där du gör vad du lovar. 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid 1 år /Heltid/ Uppsala

Arbetet sker på dagtid, mån - fre. 

För rätt person finns mycket goda chanser till förlängning eller anställning direkt hos kund . 

Tillträdesdag

Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och pågå i minst 1 år framåt. 

Information

Vi bearbetar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så skicka in din ansökan snarast.

 

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Redovisningsekonom sökes till attraktiv kund i Uppsala

Ansök    Mar 6    Lernia    Redovisningsekonom
Om företaget Vi söker du en redovisningsekonom till vår kund i Uppsala som arbetar med tillverkning av medicintekniska produkter. Du kommer ingå i företagets finansavdelning som ansvarar för allt ekonomiarbete samt utgör en stödfunktion gentemot övriga avdelningar. Teamet består av en financial controller, en business controller samt en senior redovisningsekonom.   Arbetsuppgifter Du kommer att vara ansvarig för leverantör- och kundreskontra, betalninga... Visa mer
Om företaget

Vi söker du en redovisningsekonom till vår kund i Uppsala som arbetar med tillverkning av medicintekniska produkter. Du kommer ingå i företagets finansavdelning som ansvarar för allt ekonomiarbete samt utgör en stödfunktion gentemot övriga avdelningar. Teamet består av en financial controller, en business controller samt en senior redovisningsekonom.  

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara ansvarig för leverantör- och kundreskontra, betalningar, löner samt viss projektuppföljning.
Större delen av all försäljningen går internt vilket medför att större delen av arbetet är med bolag och kollegor inom koncernen. Vidare ingår löpande redovisning enligt både amerikansk och svensk standard. 

Formell kompetens 

- Utbildning inom ekonomi och redovisning 
- Minst 5 års erfarenhet av löpande bokföring 
- Goda kunskaper i både svenska och engelska 
- Goda kunskaper i MS Office främst i Excel 
- Erfarenhet av svenska undervisningsprogram 

Det är en fördel om du har arbetat i ett internationellt bolag tidigare och har erfarenhet av US GAAP/IFRS. Kunskaper i systemet Oracle och Pyramid är mycket meriterande. 

Personliga egenskaper 

Vi söker dig som är trygg och relativt erfaren inom löpande redovisning då rollen innebär fullt ansvar för posterna som ingår i tjänsten. Du behöver också vara bekväm i att kommunicera på engelska (framförallt i skrift) . 

 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/ Uppsala

Arbetet sker på dagtid, mån - fre med viss flextid

För rätt person finns mycket goda chanser till förlängning eller anställning direkt hos kund . 

Tillträdesdag

Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och pågå till sommaren 2020 med trolig förlängning eller anställning direkt hos kunden. 

Information

Vi bearbetar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så skicka in din ansökan snarast.

 

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Underhållstekniker sökes till S:t Eriks Betong i Uppsala

Ansök    Mar 20    Lernia    Underhållsmekaniker
Om tjänsten Du kommer att ingå i Underhållsavdelningen vars huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela fabrikens produktionsutrustning. Avdelningen arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen och öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Som underhållstekniker arbetar du med att utföra avhjälpande, förebyggande och förbättrande underhållsarbete på fabrikens samtliga produktio... Visa mer
Om tjänsten

Du kommer att ingå i Underhållsavdelningen vars huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela fabrikens produktionsutrustning. Avdelningen arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen och öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Som underhållstekniker arbetar du med att utföra avhjälpande, förebyggande och förbättrande underhållsarbete på fabrikens samtliga produktionsavsnitt.

Arbetet utförs med hänsyn tagen till drift- och underhållsorganisationens krav på produktionsutrustningens tillförlitlighet och tillgänglighet. Arbetsuppgifter prioriteras med Underhållschef och kommer via arbetsorder, direktkontakt med personal ur drift- eller övriga underhållsorganisationen eller på eget initiativ. Arbetet innebär kontakt och samarbete med personal från samtliga avdelningar inom drift och underhåll.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har en relevant utbildning inom teknik/underhåll. Har du inriktning, kunskap och intresse mot automation och/eller hydraulik är det klart meriterande.

Du kan se samband och grundorsaker till driftstörningar samt initiera och driva förbättringsåtgärder. Du behöver vara bekväm med att planera och driva ditt arbete själv. Det är av vikt att du kan samarbeta med olika personer och befattningar.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående, noggrann, ansvarstagande och som trivs och fungerar bra både självständigt och i grupp. Du är drivande och initiativrik och är van att ta ansvar för både tekniska och administrativa uppgifter. God kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
En tjänst på ett företag som är en ledande aktör i branschen. Vi befinner oss i ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete för att modernisera och utveckla vår produktionsanläggning. Vi kan därför erbjuda dig möjligheten att följa med på vår utvecklingsresa med mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Omfattning
Heltid, Dagtid

Placering: S:t Eriks AB, Uppsala

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka då in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre